Procedure en voorwaarden inschrijving en loting woningen Waterveste

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Procedure en voorwaarden inschrijving en loting woningen Waterveste"

Transcriptie

1 Toelichting vooraf Bolton Ontwikkeling kiest bij de ontwikkeling en bouw van de woningen in Waterveste bewust voor een proces van co-creatie. Wij ontwerpen samen met potentiële kopers de woningen. Binnen enkele kaders mag u zelf uw plattegrond verder indelen. Uiteindelijk krijgt u de gelegenheid uw eigen droomwoning bij ons te kopen tegen een zeer concurrerende prijs. Na een drietal vrijblijvende workshops hebben we met een groep van ruim 50 geïnteresseerden huishoudens inmiddels het volgende bereikt: 1. Er liggen op maat gemaakte plattegronden die u met de architect zelf verder in kan delen. In een persoonlijk gesprek met de architect kan deze indien gewenst verder op maat worden gemaakt. 2. Er ligt een v.o.n. prijs op basis van de Bolton à la Carte plattegrond plus aanvullende wensen. 3. Er is een staat van materialen en specificaties wat u mag verwachten binnen deze basisprijs. Zonder afwijkingen ten opzichte van deze staat van materialen en specificaties zijn de prijzen vast en heeft u in het ontwerp indelingsvrijheid. De volgende stap bestaat naast het verder uitwerken van de gevels uit het toewijzen van de kavels en het op maat invullen van uw individuele plattegrond. Om dit te kunnen doen, vragen we u om u zelf in te schrijven via ons inschrijfformulier. Daarnaast vragen we u om een reserveringsvergoeding te storten op de derdenrekening bij de notaris van Deze vergoeding zal worden verrekend met de uiteindelijke v.o.n. prijs. Indien u na uw reservering echter zelf besluit om geen woning te kopen krijgt u deze vergoeding niet teruggestort, met uitzondering van een aantal situaties die we hieronder zullen noemen. In ruil voor de vergoeding heeft u recht op het volgende: 1. Een reservering van een kavel op een bepaalde positie; 2. U krijgt een persoonlijk gesprek met de architect om uw plattegrond en gevel verder in te vullen en op basis van dit gesprek ontvangt u een voorstel voor uw uiteindelijke plattegrond en gevel. U hoeft niet perse in te schrijven. In dat geval zullen we u ook blijven informeren. U kunt in dit geval geen kavel reserveren en u krijgt ook geen gesprek met de architect. Hieronder leest u hoe de procedure in elkaar steekt en wat de voorwaarden zijn.

2 1. Op 10 september presenteert Bolton Ontwikkeling de voorlopige verkoopinformatie inclusief het inschrijfformulier en deze procedure. Vanaf 11 september zullen deze documenten ook op de site gepubliceerd worden. Vanaf dit moment kan een ieder zich inschrijven. 2. Inschrijving via een inschrijfformulier is mogelijk tot uiterlijk maandag 22 september U stuurt of brengt uw inschrijfformulier naar Helmig Makelaardij te Halsteren (zie inschrijfformulier). Op dit formulier vult u uw persoonsgegevens in, uw voorkeur voor een bepaalde kavel en uw handtekening. Door in te schrijven neemt u o.a. kennis van deze procedure en voorwaarden. Per (toekomstig) huishouden is slechts één inschrijving toegestaan. Inleveren kan per post, (van een scan) of door het persoonlijk af te geven. Datum en tijdstip van sluiting worden strikt gehanteerd. Op genoemd tijdstip moet het formulier in het bezit zijn van Helmig Makelaardij. Alleen complete, juist ingevulde en ondertekende formulieren worden in behandeling genomen. 3. U schrijft u in voor een voorkeurskavel met optionele tweede keuzes (dit kunnen er prima meerdere zijn) voor andere kavels. 4. Naast het inschrijfformulier dient u een bedrag van op de derdenrekening bij de Westdam Netwerk Notarissen te storten als reserveringsvergoeding. Zie het inschrijfformulier voor de instructies en rekeningnummer. NB het bedrag dient voor maandag 22 september uur bijgeschreven te zijn. Houdt u rekening met eventuele verwerkingstijd van uw bank. 5. Op dinsdag 23 september om uur zullen wij de reserveringen toewijzen en indien nodig loten op het kantoor van Helmig Makelaardij. Deze loting is toegankelijk voor iedereen die zich heeft ingeschreven. Van de loting wordt door de notaris proces verbaal opgemaakt. U hoeft dus niet aanwezig te zijn, maar bent wel van harte welkom. 6. De notaris loot vervolgens via het hieronder apart omschreven lotingsprotocol. Uitgangspunt hierbij is een optimale verdeling waarbij zoveel mogelijk voorkeuren worden vervuld en er (ook in het belang van iedereen) zoveel mogelijk kavels gereserveerd kunnen worden. 7. Indien u bent uitgeloot ontvangt u bericht en krijgt u uw reservering binnen een week teruggestort. U komt hiermee op de reservelijst. Indien u bent geplaatst dan wel ingeloot voor een kavel, ontvangt u hiervan per mail en telefonisch een bericht, uiterlijk 1 dag na de loting. Achteraf wijzigen van een voorkeur is mogelijk onder voorbehoud van beschikbaarheid. 8. Bolton Ontwikkeling BV neemt direct na de loting contact met u op voor een afspraak met de architect. Afspraken zullen plaatsvinden in de periode tussen maandag 29 september en

3 vrijdag 4 oktober 2014 op het kantoor van Helmig Makelaardij te Halsteren. Houdt hier alstublieft rekening mee in uw agenda. Tijdens deze afspraak, waarbij ook een vertegenwoordiger van Bolton Ontwikkeling of Bolton Bouw aanwezig zal zijn, worden uw wensen en plattegronden besproken. Na dit gesprek ontwerpt de architect een plattegrond + gevel op maat voor u, binnen de eerder aan u gecommuniceerde randvoorwaarden. U krijgt deze plattegrond en gevel uiterlijk één week na uw afspraak van Bolton Ontwikkeling retour doch uiterlijk 10 oktober 2014 met het verzoek om binnen één week na ontvangst doch uiterlijk voor 16 oktober uw laatste opmerkingen of akkoord door te geven. NB het gaat om een niveau definitief ontwerp wat inhoudt dat kleine wijzigingen als gevolg van technische uitwerkingen in het vervolg zijn voorbehouden. Uiteraard gebeurt dit altijd in overleg met u. De volgende zaken liggen vast na het afronden van de plattegronden: - Definitieve kavel - Definitieve plattegrond - Definitieve gevelindeling - Aantal parkeerplaatsen Wij vragen u uiterlijk 16 oktober definitief akkoord te geven (of laatste wijzigingen door te geven) op de plattegrond en gevel. 9. Na de toewijzing op 23 september 2014 en tot start verkoop geldt het principe van wie-heteerst-komt-die-het-eerst-maalt. Wij adviseren een ieder tegen die tijd contact op te nemen met Helmig Makelaardij om te kijken welke kavels nog vrij zijn. Overigens, ook voor het reserveren van een kavel na afloop van de loting vragen we reserveringskosten. 10. Bij ontvangst van een volledig en correct ingevuld inschrijfformulier en de reserveringsvergoeding staat uw reservering vast. 11. Als u onverhoopt tijdens het gesprek met de architect er achter komt dat uw wensen niet realiseerbaar zijn en dit binnen 2 werkdagen aan Bolton Ontwikkeling kenbaar maakt, schrappen we uw reservering en storten we uw reserveringsvergoeding minus een onkostenvergoeding van 250 retour. 12. Indien u later besluit niet door te gaan of als u niet uiterlijk 16 oktober uw akkoord (of laatste opmerkingen) of uw terugtrekking (zie punt 8) doorgeeft, dan heeft u geen recht op teruggave en wordt uw vergoeding gebruikt als bijdrage in de door ons gemaakte kosten voor uw ontwerp op maat. 13. Mochten wij onverhoopt genoodzaakt zijn om wijzigingen aan te brengen in de op de specificaties gebaseerde prijzen, dan heeft u het recht uw reservering op te zeggen en vergoeden we u het volledige bedrag terug. 14. Ook bij overmachtssituaties als baanverlies vergoeden wij u het volledige bedrag terug.

4 15. Na het definitief afronden van uw plattegrond en gevel vragen we u om een koopovereenkomst te tekenen. Onder een aantal wederzijdse voorbehouden (zoals een onherroepelijke bouwvergunning en verkooppercentage gerelateerd aan start bouw), legt u zich vast om een bepaalde kavel te kopen tegen de gecommuniceerde basisprijzen en eventueel overeengekomen meerwerkprijzen voor aanvullende wensen. 16. De gecommuniceerde prijzen in de prijstabel zijn in principe onafhankelijk van de indeling, tenzij u voor uw woning duidelijk afwijkt van hetgene dat hiervoor in de specificaties gerekend is als het gaat om bijvoorbeeld aantal deuren, wandcontactdozen per kamer of grootte badkamer et cetera. Als hier meerwerk op van toepassing is, hoort u dit uiteraard uiterlijk bij het aanleveren van uw plattegrond na het gesprek met de architect. Kleine afwijkingen in de positie van binnenwanden en kleine afvoeren kunnen ook later worden bepaald en voor zover de aantallen vallen binnen de specificaties zijn hier geen kosten aan verbonden. Wij streven ernaar veelvoorkomend meer- en minderwerk voor de Kerst (indicatief) af te prijzen. 17. U krijgt vervolgens later in het traject, na tekenen van de koop- en aanneemovereenkomst, nog de mogelijkheid zelf kosteloos de positie van de wandcontactdozen en lichtpunt met bijbehorende schakelaar te bepalen. De verschillende soorten meer- en minderwerk zoals bijvoorbeeld keuzes in tegelwerk, sanitair en keuken en meer wandcontactdozen in ruimten dan de standaard worden later besproken met de kopersbegeleidster. U ontvangt over voorgaande tegen die tijd tijdig bericht van de kopersbegeleidster. 18. Bij vrijgekomen posities in het plan, wordt eerst de reservelijst benaderd voor zover er sprake is van passende voorkeuren. Hierbij wordt de lotingsvolgorde gehanteerd. 19. Zodra er uitzicht is op realisatie van (delen van) het plan, gaan we een omgevingsvergunning indienen. Deze is naar verwachting 3 maanden later onherroepelijk waarna we met de bouw kunnen starten. 20. Bij levering van de grond bij de notaris wordt de door u betaalde reserveringsvergoeding volledig verrekend met de koopsom. Met andere woorden: de reserveringsvergoeding is dus inbegrepen in de koopsom.

5 BIJLAGE: PROTOCOL VOOR TOEWIJZING EN LOTING 1. De notaris geeft elke inschrijving door middel van loting een uniek lotnummer. 2. Er zijn 50 genummerde enveloppen voorradig. Elk envelopnummer representeert een kavelnummer. Inschrijvers die vanaf workshop 1 deelnemen (groep 1) krijgen voorrang op inschrijvers die vanaf workshop 2 bijwonen (groep 2). Inschrijvers die zich na 10 september inschrijven komen in groep 3. De enveloppen worden dus eerst gevuld met inschrijvers uit Groep 1. Elke inschrijver uit groep 1 die een bepaalde kavel als eerste voorkeur heeft opgegeven komt in de enveloppe met het corresponderende kavelnummer. 3. De notaris loot of wijst eerst alle inschrijvers uit groep 1 toe, dan die uit groep 2 en vervolgens groep In de enveloppen wordt gekeken of er kavels zijn waarvoor één enkele eerste voorkeur is uitgesproken (dus slechts 1 inschrijver die voor een bepaalde kavel opteert). In dat geval kent de notaris dat kavel direct toe volgens voorkeur. Die persoon loot niet meer mee in de volgende lotingen. 5. Vervolgens loot de notaris de kavels waarvoor 2 gegadigden zijn. Degene die wordt ingeloot krijgt het voorkeurskavel. Indien van toepassing wordt er vervolgens gekeken naar inschrijvingen op kavels met 3 gegadigden, vervolgens 4 enzovoort. 6. Voor de inschrijvers uit groep 1 zijn die niet zijn toegewezen, worden stap 5 en 6 herhaald op basis van de opgegeven tweede, derde, vierde etc voorkeur. De overgebleven lotnummers die niet kunnen worden toegewezen omdat de kavels van voorkeur inmiddels zijn bezet, worden op rangvolgorde op de reservelijst gezet. 7. Bovenstaande stappen 4 tot en met 6 worden eerst volledig doorlopen voor geheel groep 1 en vervolgens geheel groep 2 en daarna groep De exacte plaats van de woning kan ook na de loting nog afhankelijk zijn van enkele factoren, zoals : a. de resterende maten uitgeefbare grond naast de betreffende kavel. Mocht er bijvoorbeeld een woning van 6,00 meter breed de voorkeur hebben voor kavel waar nog 4,80 breedte over is, plaatsen we deze ertussen en schuift de woning links of rechts van het betreffende kavel 1,20 meter door wanneer deze ruimte er nog is. De totale verschuiving is altijd redelijk en omvat maximaal enkele meters. b. Er is in een rij, na meerdere voorgaande toewijzingen, geen plaats meer voor een bepaalde beukmaat. Deze schuift dan door naar de volgende kavelnummer voorkeur op de lijst waar nog wel plek is in de verkaveling. c. Dit voorbehoud geldt ook voor het eindbeeld dat ontstaat. Het kan mogelijk zijn dat twee woningen dienen te worden omgedraaid als dit het door iedereen gewenste gevarieerde eindbeeld bijdraagt. Dit gaat uiteraard altijd in overleg.

6 d. De plaats die is gereserveerd wordt op een gegeven moment ook afhankelijk van de diepte van de woning op belendende percelen. Om te voorkomen dat een woning van 9,10 meter diep tussen twee woningen van 10,30 in komt (waarbij beide woningen van 10,30 een uitbouw van maximaal 2,40 meter kunnen nemen waardoor het betreffende kavel tussen twee muren van 3,60 komt) maken we hier de betreffende inschrijver op attent. Dan kan diegene na afloop van de loting alsnog besluiten tot reserveren van dat betreffende kavel of opteren voor een ander nog vrij kavel elders in de rij of in het plan. e. Of bij een ander nog niet te voorzien knelpunt dat ontstaat bij de verkaveling.

WELKOM WORKSHOP 10 SEPTEMBER

WELKOM WORKSHOP 10 SEPTEMBER WELKOM WORKSHOP 10 SEPTEMBER Bas ter Stege Voorzitter Programma 19.35 20.10 uur: Korte terugblik Ontwerp Waterveste SVP Architekten veel gestelde vragen en Komende traject Bolton Toewijzing kavels 20.15

Nadere informatie

Welkom. Workshop 3 1 oktober 2014

Welkom. Workshop 3 1 oktober 2014 Welkom Workshop 3 1 oktober 2014 Programma 19.35-20.05 uur: Korte terugblik Ontwerp Bij de Vaart Van der Laan Architekten Veelgestelde vragen, komende traject Toewijzing kavels 20.10 21.15 uur: Workshops

Nadere informatie

Aan de belangstellende

Aan de belangstellende Aan de belangstellende Het doet ons genoegen u hierbij de brochure inclusief de prijslijst en bebouwingsmogelijkheden per kavel te mogen aanbieden van het project Create@Müllerpier fase 2; 10 zelfbouwkavels

Nadere informatie

BOUWNUMMERS 13 t/m 20 (levensloopbestendige Parkwoningen)

BOUWNUMMERS 13 t/m 20 (levensloopbestendige Parkwoningen) BOUWNUMMERS 13 t/m 20 (levensloopbestendige Parkwoningen) Als u in aanmerking wilt komen voor de aankoop van een levensloopbestendige Parkwoning in Haag & Hof (bouwnummers 13 tot en met 20), retourneert

Nadere informatie

de gemeente Zwolle; degene die is geïnteresseerd in de reservering van een bouwkavel;

de gemeente Zwolle; degene die is geïnteresseerd in de reservering van een bouwkavel; Lotingreglement twee-onder-één-kap bouwkavels Artikel 1: Definities In dit reglement wordt verstaan onder: bouwkavel: een nader omschreven perceel bouwgrond, bestemd voor de oprichting van een twee-onder-één-kapwoning

Nadere informatie

BOUWNUMMERS 1 t/m 3 (Gezinswoning/Het Nieuwe Wonen)

BOUWNUMMERS 1 t/m 3 (Gezinswoning/Het Nieuwe Wonen) BOUWNUMMERS 1 t/m 3 (Gezinswoning/Het Nieuwe Wonen) Als u in aanmerking wilt komen voor de aankoop van een Gezinswoning/Het Nieuwe Wonen in Haag & Hof voor wat betreft bouwnummers 1 tot en met 3, retourneert

Nadere informatie

Uitgiftevoorwaarden en lotingsregelement kavels particuliere ontwikkeling Kalterbroeken

Uitgiftevoorwaarden en lotingsregelement kavels particuliere ontwikkeling Kalterbroeken Uitgiftevoorwaarden en lotingsregelement kavels particuliere ontwikkeling Kalterbroeken Inschrijving algemeen Voor inschrijving als gegadigde voor een bouwkavel op Kalterbroeken gelden de volgende regels:

Nadere informatie

PROSPECTUS SELECTIEPROCEDURE/LOTING 50PLUS WONINGEN ORANJEWIJK 3 E FASE

PROSPECTUS SELECTIEPROCEDURE/LOTING 50PLUS WONINGEN ORANJEWIJK 3 E FASE PROSPECTUS SELECTIEPROCEDURE/LOTING 50PLUS WONINGEN ORANJEWIJK 3 E FASE Bekendmaking verkoop door de gemeente Urk De verkoop van de 50plus woningen wordt bekendgemaakt door publicatie: - in het Urkerland

Nadere informatie

Verkoopprocedure (info 22 februari 2017)

Verkoopprocedure (info 22 februari 2017) Verkoopprocedure (info 22 februari 2017) Hieronder vindt u informatie over de verschillende stappen in de verkoopprocedure. 1. Start verkoop 22 februari 2017 2. Voorbereiding op een inschrijving 3. Stappenplan

Nadere informatie

de gemeente Meppel; particulier die belangstelling heeft voor een reservering van een bouwkavel;

de gemeente Meppel; particulier die belangstelling heeft voor een reservering van een bouwkavel; Uitgifteprocedure voor particuliere bouwkavels bestemd voor twee-onder-één kapwoningen (2/1 kapwoningen) 1. Definities In deze procedure wordt verstaan onder: bouwkavel: een nader omschreven perceel grond,

Nadere informatie

inschrijfformulier kavels Blok 59

inschrijfformulier kavels Blok 59 inschrijfformulier kavels Blok 59 meld je vast aan! Financieringsverklaring ten behoeve van de aankoop van een kavel in Blok 59. Dit is een voorbeeld van de gevraagde inhoudelijke gegevens. Het is de

Nadere informatie

Reglement vastgesteld bij besluit van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Breda, de dato 10 maart 2009

Reglement vastgesteld bij besluit van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Breda, de dato 10 maart 2009 Lotingsreglement Gemeente Breda 2009 Reglement vastgesteld bij besluit van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Breda, de dato 10 maart 2009 Artikel 1: Begripsbepalingen In dit reglement

Nadere informatie

Prijslijst. Wonen in Buitengoed, Uithoorn. VON prijs. Kavel m2 (waarvan circa m2 water) Bnr Type Woonoppervlak m2. Privé parkeer plaats.

Prijslijst. Wonen in Buitengoed, Uithoorn. VON prijs. Kavel m2 (waarvan circa m2 water) Bnr Type Woonoppervlak m2. Privé parkeer plaats. Prijslijst Wonen in Buitengoed, Uithoorn Bnr Type Woonoppervlak m2 Kavel m2 (waarvan circa m2 water) Tuin ligging Privé parkeer plaats VON prijs 1 2^1-kap plus 171 385 (circa 120) N-O 2 597.500 2 2^1-kap

Nadere informatie

Wonen à la Carte GlasZicht

Wonen à la Carte GlasZicht Wonen à la Carte GlasZicht Het is ons een genoegen hierbij de verkoopdocumentatie te presenteren van ons Wonen à la Carte project GlasZicht in Maasdijk. GlasZicht is gesitueerd aan de Prinses Maximastraat

Nadere informatie

Uitgiftevoorwaarden en lotingsregelement kavels particuliere ontwikkeling

Uitgiftevoorwaarden en lotingsregelement kavels particuliere ontwikkeling Uitgiftevoorwaarden en lotingsregelement kavels particuliere ontwikkeling Inschrijving algemeen Voor inschrijving als gegadigde voor een bouwkavel gelden de volgende regels: 1. Inschrijving vindt plaats

Nadere informatie

PROCEDURE VAN INSCHRIJVING EN TOEWIJZING 7 KAVELS AAN HET MAISVELD EN DE HASPEL TE ARNHEM

PROCEDURE VAN INSCHRIJVING EN TOEWIJZING 7 KAVELS AAN HET MAISVELD EN DE HASPEL TE ARNHEM Dirkzwager advocaten & notarissen N.V. Postbus 111 6800 AC Arnhem Telefoon : (026) 365 55 58 Fax : (026) 365 55 00 JW - 20141455 / 1 PROCEDURE VAN INSCHRIJVING EN TOEWIJZING 7 KAVELS AAN HET MAISVELD EN

Nadere informatie

Protocol bij inschrijving, loting en toewijzing Klussen op de Klarenstraat (v.a. 27 april 2012)

Protocol bij inschrijving, loting en toewijzing Klussen op de Klarenstraat (v.a. 27 april 2012) 1. Algemeen a. Stichting de Alliantie is eigenaar van de woningen aan de Klarenstraat. Om een positieve impuls te geven aan de Amsterdamse Staalmanpleinbuurt heeft de Alliantie besloten deze woningen aan

Nadere informatie

Let op! Lees voordat u inschrijft goed de bij deze beleidsregel gevoegde toelichting. Beleidsregel uitgifte bouwkavels voor woningbouw

Let op! Lees voordat u inschrijft goed de bij deze beleidsregel gevoegde toelichting. Beleidsregel uitgifte bouwkavels voor woningbouw 03022166 Let op! Lees voordat u inschrijft goed de bij deze beleidsregel gevoegde toelichting. Beleidsregel uitgifte bouwkavels voor woningbouw 1. Definities In deze beleidsregel wordt verstaan onder:

Nadere informatie

inschrijfformulier kavels Blok 59

inschrijfformulier kavels Blok 59 KIES JE KAVEL! inschrijfformulier kavels Blok 59 INSCHRIJFFORMULIER KAVELS BLOK 59 Persoonlijke gegevens inschrijver: Achternaam Voornamen (voluit) Postcode / Woonplaats Geboorteplaats+datum Telefoon privé

Nadere informatie

Biedingsformulier project de Beukels

Biedingsformulier project de Beukels Biedingsformulier project de Beukels Deze biedingsformulieren hebben betrekking op de verkoop van de volgende woningen: Willem Beukelsstraat 11-1, Willem Beukelsstraat 11-hs, Willem Beukelsstraat 13-hs,

Nadere informatie

Ontwerp uw droomhuis op het Mauritsplein

Ontwerp uw droomhuis op het Mauritsplein Ontwerp uw droomhuis op het Mauritsplein Programma Welkom! Wethouder stadscentrum Anno Wietze Hiemstra, gemeente Hoogeveen Locatie Mauritsplein, wonen in de kloostertuin Projectleider Erwin Kuipers, gemeente

Nadere informatie

Procedure Loting en Voorkeurslijst. Kavels Nesselande Waterwijk Fase 2, 3 en 4. Linten Nesselande

Procedure Loting en Voorkeurslijst. Kavels Nesselande Waterwijk Fase 2, 3 en 4. Linten Nesselande Procedure Loting en Voorkeurslijst Kavels Nesselande Waterwijk Fase 2, 3 en 4 Linten Nesselande Inschrijving: Loting 26 vrije woningbouwkavels Nesselande Waterwijk Fase 2, 3 en 4; Loting 6 vrije woningbouwkavels

Nadere informatie

Uithoorn, 11 april Betreft: start inschrijving Project Blijdrecht. Geachte belangstellende,

Uithoorn, 11 april Betreft: start inschrijving Project Blijdrecht. Geachte belangstellende, www.kooplenstra.nl Amstelplein 6-12 1423 CN Uithoorn Tel. 0297-524124 uithoorn@kooplenstra.nl Uithoorn, 11 april 2015 Betreft: start inschrijving Project Blijdrecht Geachte belangstellende, Op zaterdag

Nadere informatie

U kunt dit formulier afgeven of mailen naar Kempenstaete (contactgegevens vindt u op blz 5).

U kunt dit formulier afgeven of mailen naar Kempenstaete (contactgegevens vindt u op blz 5). Inschrijfformulier Met dit formulier kunt u uw belangstelling voor de koop van een (of meer) woningen van Kempenstaete kenbaar maken. De koopsommen vindt u op de bijbehorende prijslijst. U kunt dit formulier

Nadere informatie

Verkoopprocedure 8 kavels Pionierkwartier, te Veenendaal

Verkoopprocedure 8 kavels Pionierkwartier, te Veenendaal Verkoopprocedure 8 kavels Pionierkwartier, te Veenendaal Blok 1 Pionierkwartier (de Rozenbottelstraat) Verkoopprocedure 8 kavels Pionierkwartier te Veenendaal Het volledig ingevulde inschrijfformulier

Nadere informatie

Lotingsreglement bouwkavels Van Hierdenhof bouwnummers 2 t/m 14 behoudens bouwnummer 4.

Lotingsreglement bouwkavels Van Hierdenhof bouwnummers 2 t/m 14 behoudens bouwnummer 4. Lotingsreglement bouwkavels Van Hierdenhof bouwnummers 2 t/m 14 behoudens bouwnummer 4. Definities Artikel 1 In dit reglement wordt verstaan onder: bouwkavel: gegadigde: ontwikkelaar: notaris: een nader

Nadere informatie

18 appartementen aan de Houtkolk te Dokkum

18 appartementen aan de Houtkolk te Dokkum 18 appartementen aan de Houtkolk te Dokkum Versie 20-11-2017 Beste belangstellende, Hartelijk dank voor uw interesse in de 18 koopappartementen aan de Houtkolk te Dokkum. De verkoopinformatie met bijlagen

Nadere informatie

15 Klushuizen Oude Noorden Lokatie: Bloklandstraat Louwerslootstraat

15 Klushuizen Oude Noorden Lokatie: Bloklandstraat Louwerslootstraat INSCHRIJFFORMULIER 15 Klushuizen Oude Noorden Lokatie: Bloklandstraat Louwerslootstraat Inschrijven Lees eerst de toelichting voordat u dit formulier in- Inschrijftermijn vult. U kunt zich inschrijven

Nadere informatie

Hoe meer bouwnummers je invult, hoe groter de kans op uiteindelijke toewijzing.

Hoe meer bouwnummers je invult, hoe groter de kans op uiteindelijke toewijzing. De verkoop- en toewijzingsprocedure ziet er als volgt uit: Start verkoop op zaterdag 24 februari 2018 Op zaterdag 24 februari tussen 10:30 12:00 uur gaat de verkoop van start in Hotel Prinsen in Vlijmen

Nadere informatie

Olst-Wijhe, 26 oktober 2011 doc. nr.: Lotingsreglement bouwkavels 2011 gemeente Olst-Wijhe

Olst-Wijhe, 26 oktober 2011 doc. nr.: Lotingsreglement bouwkavels 2011 gemeente Olst-Wijhe Olst-Wijhe, 26 oktober 2011 doc. nr.: 11.049279 Lotingsreglement bouwkavels 2011 Lotingsreglement bouwkavels 2011 Gemeente Olst-Wijhe Artikel 1 Definities In dit reglement wordt verstaan onder: bouwkavel:

Nadere informatie

LOTINGREGLEMENT BOUWKAVELS HELMOND 2011

LOTINGREGLEMENT BOUWKAVELS HELMOND 2011 LOTINGREGLEMENT BOUWKAVELS HELMOND 2011 ARTIKEL 1 DEFINITIES 3 ARTIKEL 2 INWERKINGTREDING 3 ARTIKEL 3 TITEL 3 ARTIKEL 4 DOEL EN TOEPASSINGSBEREIK 4 ARTIKEL 5 KENNISGEVING VAN BOUWKAVELUITGIFTE, WIJZE VAN

Nadere informatie

huw. staat : ongehuwd /gehuwd huw. staat : ongehuwd /gehuwd telefoon : telefoon :

huw. staat : ongehuwd /gehuwd huw. staat : ongehuwd /gehuwd telefoon : telefoon : INSCHRIJFBILJET LOTING 4 KAVELS IN DE ERVEN Ondergetekende(n), naam : naam : voornamen : voornamen : beroep : beroep : geboren te : geboren te : op : op : adres : adres : huw. staat : ongehuwd /gehuwd

Nadere informatie

Uitgifteprocedure voor bouwkavels woningbouw. Beleidsregel uitgifte bouwkavels voor woningbouw. 0. Inleiding

Uitgifteprocedure voor bouwkavels woningbouw. Beleidsregel uitgifte bouwkavels voor woningbouw. 0. Inleiding 03022166 Uitgifteprocedure voor bouwkavels woningbouw 0. Inleiding De reden voor het opstellen van dit beleidsstuk is gelegen in de behoefte aan duidelijke kaders voor het uitgeven van bouwkavels door

Nadere informatie

Te koop aangeboden. Gemeente Westerveld Grondzaken & Vastgoed Raadhuislaan EL DIEVER telefoonnummer:

Te koop aangeboden. Gemeente Westerveld Grondzaken & Vastgoed Raadhuislaan EL DIEVER telefoonnummer: Te koop aangeboden Een perceel grond gelegen aan de verharde weg van Helomaweg te Havelte. Het betreft een gedeelte van het kadastrale perceel met kadastrale aanduiding gemeente Havelte, sectie I, nummer

Nadere informatie

Lotingsreglement fase 2

Lotingsreglement fase 2 Lotingsreglement fase 2 Lotingsreglement bouwkavels Aardhuus fase 2 Definities Artikel 1 In dit reglement wordt verstaan onder: bouwkavel: een nader omschreven perceel bouwgrond, bestemd voor de oprichting

Nadere informatie

Van kavel tot droomhuis:

Van kavel tot droomhuis: stap pen plan Architectenkavels Parijsch Van kavel tot droomhuis: een stappenplan Architectenkavels zijn een bijzondere uitwerking van vrije kavels, helemaal passend bij een wijk van avontuur. Een plek

Nadere informatie

Reglement uitgifte bouwkavels via Kavelwinkel 2011, gemeente Olst-Wijhe

Reglement uitgifte bouwkavels via Kavelwinkel 2011, gemeente Olst-Wijhe Olst-Wijhe, 9 november 2011 doc. nr.: 11.050908 2 van 9 de Kavelwinkel 2011 gemeente Olst-Wijhe Artikel 1 Definities In dit reglement wordt verstaan onder: Bouwkavel: College: Wijhe Gegadigde: Gemeente:

Nadere informatie

BOUWNUMMERS 8 t/m 17, 22 t/m 31 en 32 t/m 45

BOUWNUMMERS 8 t/m 17, 22 t/m 31 en 32 t/m 45 BOUWNUMMERS 8 t/m 17, 22 t/m 31 en 32 t/m 45 Als u in aanmerking wilt komen voor de aankoop van één van de woningen in De Torensteepolder deelgebied De Lommer, bouwnummers 8 t/m 17, 22 t/m 31 en 32 t/m

Nadere informatie

De voorwaarden en procedure bij inschrijving, loting en verkoop van de Zelfbouwschool 2013 Urbannerdam 12-03-2013

De voorwaarden en procedure bij inschrijving, loting en verkoop van de Zelfbouwschool 2013 Urbannerdam 12-03-2013 1. Algemeen Het schoolgebouw aan de Duyststraat. Bouwjaar 1929. De school bestaat uit 3 bouwlagen met een totaal oppervlakte van 1150m2 BVO. Buitenruimte van 600 m2 schoolplein. 900 m2 is uitgeefbaar als

Nadere informatie

Artikel 2 Inwerkingtreding Dit reglement is door burgemeester en wethouders vastgesteld op 1 maart 2011 en is in werking getreden op 9 april 2011.

Artikel 2 Inwerkingtreding Dit reglement is door burgemeester en wethouders vastgesteld op 1 maart 2011 en is in werking getreden op 9 april 2011. Jaar: 2011 Nummer: 27 Besluit: B&W 1 maart 2011 Gemeenteblad LOTINGREGLEMENT BOUWKAVELS HELMOND 2011 Het college van burgemeester en wethouders; Artikel 1 Definities In dit reglement wordt verstaan onder:

Nadere informatie

12 maart 2016. Holy Résidence te Vlaardingen

12 maart 2016. Holy Résidence te Vlaardingen 12 maart 2016 Holy Résidence te Vlaardingen Partijen Ontwikkeling en realisatie Boele & van Eesteren Contactpersoon Floris Gortemaker Adres Laan van Vredenoord 14 Postbus 3077 2280 GB Rijswijk Mail info@holy-residence.nl

Nadere informatie

Inschrijfformulier De Pionier 15 december 2015

Inschrijfformulier De Pionier 15 december 2015 Inschrijfformulier De Pionier 15 december 2015 Prijslijst: Kies uw plek Diepte achtertuin (m) Diepte voortuin (m) Kavel Type Dak Tuin GBO Kavel VON Prijs (m2) (m2) Blok 1 1 Verkenner Puntdak Z-O 8 1 100

Nadere informatie

uitgifte strategie kavels

uitgifte strategie kavels uitgifte strategie kavels 17 september 2014 Inleiding Uitgangspunten zelfbouw De gemeente Zaanstad ontwikkelt aan de westkant van het station in het centrum van Zaandam de woningbouwlocatie De Zaanse Eilanden.

Nadere informatie

STADS. Stedelijk wonen aan het Zeggelt in Enschede. Zeggelt ENSCHEDE. Procedure

STADS. Stedelijk wonen aan het Zeggelt in Enschede. Zeggelt ENSCHEDE. Procedure Stedelijk wonen aan het Zeggelt in Enschede STADS Zeggelt ENSCHEDE Procedure Je hebt interesse in een woning in Stadszeggelt. Maar hoe gaat de aankoop van een woning in dit plan nou precies in zijn werk?

Nadere informatie

Verkoopproces. Splinternieuw wonen in Dieze Oost

Verkoopproces. Splinternieuw wonen in Dieze Oost Splinternieuw wonen in Dieze Oost Je hebt interesse in een woning in Diezerhof. Maar hoe gaat de aankoop van een woning nou precies in zijn werk? En wat staat je de komende tijd te wachten? Wij hebben

Nadere informatie

Brochure "Vrije kavels De Oostergast, fase 2D-a (oost)"

Brochure Vrije kavels De Oostergast, fase 2D-a (oost) Brochure "Vrije kavels De Oostergast, fase 2D-a (oost)" Geachte heer, mevrouw, Graag informeren wij u, namens de verkoper, over de vrije kavels in: De ### Oostergast ADRES WONING te Zuidhorn ### Voor u

Nadere informatie

inschrijfformulier verkoop

inschrijfformulier verkoop inschrijfformulier verkoop Met dit formulier kunt u uw interesse voor de koop van één van de woningen kenbaar maken. U kunt het ingevulde formulier inleveren bij Bremmer Makelaars, bij voorkeur via e-mail

Nadere informatie

INSCHRIJFVOORWAARDEN PO-KAVELS DE HORN HET NIEUWE LINT

INSCHRIJFVOORWAARDEN PO-KAVELS DE HORN HET NIEUWE LINT INSCHRIJFVOORWAARDEN PO-KAVELS DE HORN HET NIEUWE LINT DEFINITIES Artikel 1 In deze inschrijfvoorwaarden PO-Kavels De Horn Fase 1A Het Nieuwe Lint wordt verstaan onder: verkoop bij inschrijving de verkoop

Nadere informatie

Prijslijst. Aangenaam Legmeer fase 3, Uithoorn. Bouw Woningtype. GBO (m 2 ) Koopsom (incl. eigen grond) Tuin ligging. Perceeloppervlakte

Prijslijst. Aangenaam Legmeer fase 3, Uithoorn. Bouw Woningtype. GBO (m 2 ) Koopsom (incl. eigen grond) Tuin ligging. Perceeloppervlakte Prijslijst Aangenaam Legmeer fase 3, Uithoorn Bouw nr. Woningtype GBO (m 2 ) Perceeloppervlakte (m 2 ) Tuin ligging Koopsom (incl. eigen grond) 105. Hoek 6m XL 169 248 Z-O 530.000 106. Tussen 6m 147 159

Nadere informatie

Een kavel bouwgrond gelegen in het plan voormalig SEWterrein fase 1, te Nibbixwoud voor de bouw van 5 woningen.

Een kavel bouwgrond gelegen in het plan voormalig SEWterrein fase 1, te Nibbixwoud voor de bouw van 5 woningen. Leidraad TEN BEHOEVE VAN DE VERKOOP VAN: Een kavel bouwgrond gelegen in het plan voormalig SEWterrein fase 1, te Nibbixwoud voor de bouw van 5 woningen. Kenmerk: Z-19-055165 Pagina nummer 1 1 Algemene

Nadere informatie

PRE-QUALIFY & KLANTREIS. Een eerlijk toewijzingsproces. Inschrijfprocedure Pagina 1 van 6

PRE-QUALIFY & KLANTREIS. Een eerlijk toewijzingsproces. Inschrijfprocedure Pagina 1 van 6 PRE-QUALIFY & KLANTREIS Een eerlijk toewijzingsproces. Inschrijfprocedure Pagina 1 van 6 PLANNING PRE-QUALIFY Onderstaand vindt u stapsgewijs de verschillende momenten in het Pre-Qualify proces. DATUM/TIJDSTIP

Nadere informatie

Zelf bouwen stappenplan

Zelf bouwen stappenplan Zelf bouwen stappenplan Net als u, koesteren veel mensen de wens om ooit hun eigen droomhuis te bouwen. Komt uw ideale woning niet voor in het bestaande- of het nieuwbouwaanbod? Dan biedt zelf bouwen een

Nadere informatie

Procedure Loting / Inschrijfformulier / Voorkeurslijst. 20 Kavels Park Zestienhoven

Procedure Loting / Inschrijfformulier / Voorkeurslijst. 20 Kavels Park Zestienhoven Procedure Loting / Inschrijfformulier / Voorkeurslijst 20 Kavels Park Zestienhoven Inschrijving: Loting 20 vrije woningbouwkavels in Park Zestienhoven. TERMIJN EN VRWAARDEN INSCHRIJVING U heeft de voorwaarden

Nadere informatie

Reglement voor inschrijving

Reglement voor inschrijving Let op! Het reglement van inschrijving zijn de algemene regels die gehanteerd worden voor inschrijving, toewijzing en eventuele geschillen tussen partijen. Op het moment dat u akkoord bent met het reglement

Nadere informatie

Procedure Loting / Inschrijfformulier / Voorkeurslijst. Kavels Leonidas, Kromme Zandweg, Kruisherenstraat en Charloisse Lagedijk 625

Procedure Loting / Inschrijfformulier / Voorkeurslijst. Kavels Leonidas, Kromme Zandweg, Kruisherenstraat en Charloisse Lagedijk 625 Procedure Loting / Inschrijfformulier / Voorkeurslijst Kavels Leonidas, Kromme Zandweg, Kruisherenstraat en Charloisse Lagedijk 625 Inschrijving: Loting vrije woningbouwkavels Leonidas, Kromme Zandweg,

Nadere informatie

B&W 18 november 2008 Gemeenteblad

B&W 18 november 2008 Gemeenteblad Jaar: 2008 Nummer: 78 Besluit: B&W 18 november 2008 Gemeenteblad LOTINGSREGLEMENT BOUWKAVELS HELMOND 2008 Het college van burgemeester en wethouders van Helmond; Artikel 1 Definities In dit reglement wordt

Nadere informatie

OPTIEPROCEDURE. Beschrijving traject Optie woning Wilgenwold

OPTIEPROCEDURE. Beschrijving traject Optie woning Wilgenwold OPTIEPROCEDURE Beschrijving traject Optie woning Wilgenwold Wilgenwold B.V., gevestigd te Mussenstraat 15, 1223 RB Hilversum (hierna: Wilgenwold ), is de projectontwikkelaar van het vastgoedproject Wilgenwold:

Nadere informatie

OPENBARE INSCHRIJVING PERCEEL BOUWTERREIN LAAN NAAR EMICLAER AMERSFOORT INSCHRIJFVOORWAARDEN

OPENBARE INSCHRIJVING PERCEEL BOUWTERREIN LAAN NAAR EMICLAER AMERSFOORT INSCHRIJFVOORWAARDEN OPENBARE INSCHRIJVING PERCEEL BOUWTERREIN LAAN NAAR EMICLAER AMERSFOORT INSCHRIJFVOORWAARDEN Artikel 1 Procedure 1. De gemeente Amersfoort ( hierna te noemen: de gemeente) kiest ervoor om een perceel bouwterrein

Nadere informatie

Als extra service stellen wij de woningen ook nog open op maandag 30 maart en dinsdag 31 maart a.s. van 13:00 tot 16:00 uur.

Als extra service stellen wij de woningen ook nog open op maandag 30 maart en dinsdag 31 maart a.s. van 13:00 tot 16:00 uur. Amsterdam, 28 maart 2015 Informatiebrief Geachte heer, mevrouw, Tot ons genoegen kunnen wij starten met de verkoop van de appartementen in het renovatieproject N47. Het project bestaat uit 44 appartementen,

Nadere informatie

Zelf- en Samenbouwen Havenkwartier, Deventer

Zelf- en Samenbouwen Havenkwartier, Deventer Zelf- en Samenbouwen Havenkwartier, Deventer 6 juli 2011 Marcel Kastein, De Regie bv Aan de informatie in deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend Onderwerpen Toelichting zelf- en samenbouwen

Nadere informatie

Puur genieten in Ittersum. Verkoopproces

Puur genieten in Ittersum. Verkoopproces Puur genieten in Ittersum Verkoopproces Je hebt interesse in een woning in Zuiver Zuid. Maar hoe gaat de aankoop van een woning in dit Zwolse plan nou precies in zijn werk? En wat staat je de komende tijd

Nadere informatie

Inschrijfformulier Klusgebouw Bloklandstraat

Inschrijfformulier Klusgebouw Bloklandstraat Inschrijfformulier Klusgebouw Bloklandstraat Kijk op www.pakjeruimte.nl voor meer informatie over het project. PERSOONSGEGEVENS INSCHRIJVER Voor- en achternaam:..dhr/mevr Adres:. Postcode/Woonplaats:.

Nadere informatie

Uiterste inleverdatum: Dinsdag 10 januari 2017, 12:00 uur

Uiterste inleverdatum: Dinsdag 10 januari 2017, 12:00 uur Inschrijfformulier DE ROTTERDAMSCHE SCHOOL te Rotterdam VERKOOP IS GESTART! INSCHRIJVEN IS MOGELIJK TOT 10 JANUARI 2017! U kunt zich inschrijven voor één van deze woningen door middel van het inschrijfformulier.

Nadere informatie

Voor vragen of het inleveren van uw inschrijfformulier kunt u terecht bij één van onderstaande makelaars:

Voor vragen of het inleveren van uw inschrijfformulier kunt u terecht bij één van onderstaande makelaars: Amstelveen, 8 juni 2015 Beste belangstellende, Wegens groot succes bij de verkoop van de eerste fase, kunnen wij u met trots de informatie presenteren van de woningen uit de tweede fase (type A en B).

Nadere informatie

Voorwaarden terzake van de verkoop bij inschrijving "Gorsselse Heide"

Voorwaarden terzake van de verkoop bij inschrijving Gorsselse Heide Dirkzwager advocaten & notarissen N.V. Postbus 111 6800 AC Arnhem Telefoon : (026) 365 55 58 Fax : (026) 365 55 00 JW - 28002693 Voorwaarden terzake van de verkoop bij inschrijving "Gorsselse Heide" Beschrijving

Nadere informatie

27 watervilla s op een unieke locatie aan het water. Verkoopproces

27 watervilla s op een unieke locatie aan het water. Verkoopproces 27 watervilla s op een unieke locatie aan het water Verkoopproces Je hebt interesse in een woning in Het Eiland. Maar hoe gaat de aankoop van een woning nou precies in zijn werk? En wat staat je de komende

Nadere informatie

Inschrijfformulier 11 appartementen De Weezenlanden

Inschrijfformulier 11 appartementen De Weezenlanden Inschrijfformulier 11 appartementen De Weezenlanden Personalia Aanvrager 1 Aanvrager 2 Achternaam Tussenvoegsel(s) Voorna(a)m(en) Geslacht* Adres Postcode Woonplaats Geboortedatum Geboorteplaats Tel.nr.

Nadere informatie

Voorlopig laatste kavels. Ik zie ons eigen ontwerp al in Broekgraaf. Bouw nu jouw eigen woondroom

Voorlopig laatste kavels. Ik zie ons eigen ontwerp al in Broekgraaf. Bouw nu jouw eigen woondroom Voorlopig laatste kavels Ik zie ons eigen ontwerp al in Broekgraaf Bouw nu jouw eigen woondroom Tien vrije kavels direct aan de natuur van de ecologische zone De weerspiegeling van je woondroom Broekgraaf

Nadere informatie

Routeplan zelfbouw op de Rubenssingel

Routeplan zelfbouw op de Rubenssingel Routeplan zelfbouw op de Rubenssingel Droomt u weleens van een huis dat aan al uw wensen voldoet? Met volop ruimte voor kamers voor de kinderen, hobby s en het werk? En een mooie tuin op het zuidwesten?

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER HOEVEDORP TE KOOTWIJKERBROEK

INSCHRIJFFORMULIER HOEVEDORP TE KOOTWIJKERBROEK INSCHRIJFFORMULIER HOEVEDORP TE KOOTWIJKERBROEK SLUITINGSDATUM MAANDAG 14 DECEMBER 2015 17.00 UUR CODE: De woningen zullen, indien nodig, worden toegewezen middels een loting door Notariskantoor Dangremond,

Nadere informatie

Aan de belangstellenden van het project Nieuw Molensloot

Aan de belangstellenden van het project Nieuw Molensloot Aan de belangstellenden van het project Nieuw Molensloot Geachte heer, mevrouw, Het doet ons genoegen u de verkoopdocumentatie met een stappenplan, prijslijst en inschrijfformulier aan te bieden van het

Nadere informatie

Th. J. Rijkenstraat Elshout 20 koopwoningen

Th. J. Rijkenstraat Elshout 20 koopwoningen INSCHRIJFFORMULIER Th. J. Rijkenstraat Elshout 20 koopwoningen de heer / mevrouw de heer / mevrouw Achternaam : : Voornamen voluit : : Geboorteplaats : : Geboortedatum : : Adres : : Postcode : : Woonplaats

Nadere informatie

KIES JE KAVEL! INSCHRIJFFORMULIER KAVELS BLOK 59 2 e FASE

KIES JE KAVEL! INSCHRIJFFORMULIER KAVELS BLOK 59 2 e FASE KIES JE KAVEL! INSCHRIJFFORMULIER KAVELS BLOK 59 2 e FASE Persoonlijke gegevens inschrijver: Achternaam Voornamen (voluit) Postcode / Woonplaats Geboortedatum + plaats Telefoon privé / mobiel Emailadres

Nadere informatie

Inschrijfvoorwaarden reservering kavel Rubensstraat te Amersfoort t.b.v. Collectief Particulier Opdrachtgeverschap

Inschrijfvoorwaarden reservering kavel Rubensstraat te Amersfoort t.b.v. Collectief Particulier Opdrachtgeverschap Inschrijfvoorwaarden reservering kavel Rubensstraat te Amersfoort t.b.v. Collectief Particulier Opdrachtgeverschap 1. Definities Behoudens voor zover uit de context anders blijkt, zijn de woorden en uitdrukkingen

Nadere informatie

Uitgifteprotocol t Suyt

Uitgifteprotocol t Suyt Uitgifteprotocol t Suyt Inleiding De gemeente Waddinxveen wenst de realisatie van de woonwijk t Suyt nabij de Plasweg te Waddinxveen te faciliteren door het vaststellen van het bestemmingsplan t Suyt en

Nadere informatie

Landelijk wonen onder de rook van Utrecht. Verkoopproces; 2 e fase van 44 woningen

Landelijk wonen onder de rook van Utrecht. Verkoopproces; 2 e fase van 44 woningen Landelijk wonen onder de rook van Utrecht ; 2 e fase van 44 woningen Je hebt interesse in een woning in Het Burgje. Maar hoe gaat de aankoop van een woning nou precies in zijn werk? En wat staat je de

Nadere informatie

20 woningen. Rust, ruimte, & groen. Nieuwbouw in de wijk Parijsch, in Culemborg. Fase 2. 8 hoekwoningen 12 rijwoningen Types: F, G, H

20 woningen. Rust, ruimte, & groen. Nieuwbouw in de wijk Parijsch, in Culemborg. Fase 2. 8 hoekwoningen 12 rijwoningen Types: F, G, H 20 woningen 8 hoekwoningen 12 rijwoningen Types: F, G, H Fase 2 Rust, ruimte, & groen Nieuwbouw in de wijk Parijsch, in Culemborg Rust, ruimte en groen Wonen in De Bongerd bij Culemborg is met recht paradijschelijk

Nadere informatie

Inschrijfformulier Locatie Kleine Veer Project van Loostad (2018) Lees eerst de toelichting!

Inschrijfformulier Locatie Kleine Veer Project van Loostad (2018) Lees eerst de toelichting! Inschrijfformulier Locatie Kleine Veer Project van Loostad (2018) Lees eerst de toelichting! in te vullen door gemeente: Starter / Senior / Doorstarter / Eigenaren Nummer: Persoonlijke gegevens Aanvrager

Nadere informatie

Holy Résidence te Vlaardingen. januari 2017

Holy Résidence te Vlaardingen. januari 2017 Holy Résidence te Vlaardingen januari 2017 1 Partijen Ontwikkeling en realisatie Boele & van Eesteren Contactpersoon Floris Gortemaker Adres Laan van Vredenoord 14 Postbus 3077 2280 GB Rijswijk Mail info@holy-residence.nl

Nadere informatie

WEGWIJZER BIJ INSCHRIJVING EN AANKOOP BAY HOUSE RESIDENCES

WEGWIJZER BIJ INSCHRIJVING EN AANKOOP BAY HOUSE RESIDENCES WEGWIJZER BAY HOUSE WEGWIJZER 3 WEGWIJZER BIJ INSCHRIJVING EN AANKOOP BAY HOUSE RESIDENCES Hartelijk dank voor uw belangstelling in een appartement van Bay House. Met deze wegwijzer bij inschrijving en

Nadere informatie

MOH Hoge Weide Utrecht LR Toewijzing en loting (spelregels)

MOH Hoge Weide Utrecht LR Toewijzing en loting (spelregels) MOH Hoge Weide Utrecht LR Toewijzing en loting (spelregels) Om in aanmerking te komen voor je eigen MOH woning is een inschrijving door middel van het inschrijfformulier belangstellenden een goed begin.

Nadere informatie

Van wachtlijsten naar een lotingssysteem

Van wachtlijsten naar een lotingssysteem Beleidsnotitie Van wachtlijsten naar een lotingssysteem 1. Inleiding 1.1 Huidig beleid Voor de uitgifte van bouwkavels en nieuwbouwwoningen hanteert de gemeente Meijel op dit moment een wachtlijst. Mensen

Nadere informatie

Selectie procedure nieuwe locaties

Selectie procedure nieuwe locaties 1/6 Selectie procedure nieuwe locaties 1.0 Algemeen 1.1 Zijn de vierkante meters van de woningtypen inclusief eventuele afbouwvloer? Zo ja, hoeveel (percentage) afbouwvloer is gerekend? De opgegeven metrages

Nadere informatie

Uiterste inleverdatum: Maandag 4 februari 2019 om 12:00 uur

Uiterste inleverdatum: Maandag 4 februari 2019 om 12:00 uur Via dit inschrijfformulier kun je je inschrijven voor één of meerdere woningen van project Binck Plaats te Den Haag Wij vragen je vriendelijk dit inschrijfformulier volledig en in blokletters in te vullen

Nadere informatie

Inschrijfformulier Kleinrijk fase 4

Inschrijfformulier Kleinrijk fase 4 Inschrijfformulier Kleinrijk fase 4 De op dit formulier ingevulde gegevens en de eventueel nader te overleggen gegevens worden opgenomen in de administratie van Ooms makelaars, Prins makelaardij en Woonstad

Nadere informatie

Landelijk wonen onder de rook van Utrecht. Verkoopproces; 1 e fase van 42 woningen

Landelijk wonen onder de rook van Utrecht. Verkoopproces; 1 e fase van 42 woningen Landelijk wonen onder de rook van Utrecht Verkoopproces; 1 e fase van 42 woningen Je hebt interesse in een woning in Het Burgje. Maar hoe gaat de aankoop van een woning nou precies in zijn werk? En wat

Nadere informatie

Procedure ontwikkeling bouwkavels

Procedure ontwikkeling bouwkavels Procedure ontwikkeling bouwkavels In Maashaeghe Park heeft u de mogelijkheid om zelf uw eigen droomhuis te bouwen. Het zelf bouwen van een woning is voor de meeste mensen echter geen dagelijkse bezigheid.

Nadere informatie

Inschrijfformulier Kaapvaarder

Inschrijfformulier Kaapvaarder Inschrijfformulier Kaapvaarder De op dit formulier ingevulde gegevens en de eventueel nader te overleggen gegevens worden opgenomen in de administratie van Ooms Makelaars en Woonstad Rotterdam. Let op:

Nadere informatie

Holy Résidence te Vlaardingen. maart 2017

Holy Résidence te Vlaardingen. maart 2017 Holy Résidence te Vlaardingen maart 2017 1 Partijen Ontwikkeling en realisatie Boele & van Eesteren Contactpersoon Floris Gortemaker Adres Laan van Vredenoord 14 Postbus 3077 2280 GB Rijswijk Mail info@holy-residence.nl

Nadere informatie

Modern en luxe wonen aan de gracht. Verkoopproces

Modern en luxe wonen aan de gracht. Verkoopproces Modern en luxe wonen aan de gracht Verkoopproces Je hebt interesse in een appartement in Kop van Hoog. Maar hoe gaat de aankoop van een appartement nou precies in zijn werk? En wat staat je de komende

Nadere informatie

stap pen plan www.architectenkavels.nl Architectenkavels Parijsch Van kavel tot droomhuis: een stappenplan Architectenkavels zijn een bijzondere uitwerking van vrije kavels, helemaal passend bij een wijk

Nadere informatie

Inschrijvingshandboek. Inschrijving Agrarisch perceel grond gelegen aan: Pastoor Rientjesstraat te Hellendoorn

Inschrijvingshandboek. Inschrijving Agrarisch perceel grond gelegen aan: Pastoor Rientjesstraat te Hellendoorn Inschrijvingshandboek Inschrijving Agrarisch perceel grond gelegen aan: Pastoor Rientjesstraat te Hellendoorn 1 Inhoudsopgave 1 Inhoudsopgave... 2 2 Inleiding... 3 3 Projectinformatie... 3 3.1 Doel...

Nadere informatie

Gerens Marke. Verkoopproces. Sfeervol Zwolle Zuid. Nieuwbouw Ittersum

Gerens Marke. Verkoopproces. Sfeervol Zwolle Zuid. Nieuwbouw Ittersum Sfeervol Zwolle Zuid Gerens Marke Nieuwbouw Ittersum Verkoopproces Je hebt interesse in een woning in Gerens Marke. Maar hoe gaat de aankoop van een woning nou precies in zijn werk? En wat staat je de

Nadere informatie

Bleiswijk, De Tuinen Oost kavel 15

Bleiswijk, De Tuinen Oost kavel 15 Bleiswijk, De Tuinen Oost kavel 15 Koopsom 387.500,= v.o.n. Omschrijving Samen bouwen in Bleiswijk, De Tuinen Oost Bent u op zoek naar een levensloopbestendige patiobungalow in het hart van Bleiswijk en

Nadere informatie

22 levensloopgeschikte nul-op-de-meterwoningen DICHTER IN ROON. Verkoopproces

22 levensloopgeschikte nul-op-de-meterwoningen DICHTER IN ROON. Verkoopproces 22 levensloopgeschikte nul-op-de-meterwoningen DICHTER IN ROON U heeft interesse in een woning in Van der Velde Roden. Maar hoe gaat de aankoop van een woning nou precies in zijn werk? En wat staat u de

Nadere informatie

Verkoopbrochure Bouwkavels Bedrijventerrein Briellaerd-Noord te Barneveld

Verkoopbrochure Bouwkavels Bedrijventerrein Briellaerd-Noord te Barneveld Verkoopbrochure Bouwkavels Bedrijventerrein Briellaerd-Noord te Barneveld 1 Verkoopbrochure Bouwkavels Bedrijventerrein Briellaerd-Noord Inleiding Bedrijventerrein Briellaerd-Noord ligt langs de A30, ten

Nadere informatie

25 maart GH/DG3 Verkoop kavels hoek Oosterweg / Kerklaan te Haren.

25 maart GH/DG3 Verkoop kavels hoek Oosterweg / Kerklaan te Haren. d at u m o n s kenmerk o n d e r w e r p 5 maart 05 00-GH/DG Verkoop kavels hoek / te Haren. Geachte heer/mevrouw, Het Harener Holt deelgebied is nagenoeg gereed. Alleen op de hoek van de en de worden,

Nadere informatie

Inschrijfvoorwaarden kaveluitgifte Leonidas

Inschrijfvoorwaarden kaveluitgifte Leonidas De locatie Leonidas is verdeeld in drie fasen: het zuidelijk deel van 23 kavels (fase 1), het midden deel met 16 kavels (fase 2) en het noordelijk deel met in totaal 7 kavels (fase 3). De kavelgrootte

Nadere informatie