Samen gemakkelijk duurzaam DEELNEMERSOVEREENKOMST. De ondergetekenden:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Samen gemakkelijk duurzaam DEELNEMERSOVEREENKOMST. De ondergetekenden:"

Transcriptie

1 DEELNEMERSOVEREENKOMST De ondergetekenden: Alliander N.V., een naamloze vennootschap, statutair gevestigd aan de Utrechtseweg 68, 6812 AH Arnhem, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nr , ten deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door Mark van Lieshout, in de functie van CFO, hierna te noemen: Alliander en de Deelnemer Overwegende dat: - in het energieproeftuin project de Energiekoplopers een consortium bestaande uit Alliander, Essent B.V., ICT Groep, IBM B.V., en NRG031 B.V. samen met de Deelnemer en andere deelnemers heeft onderzocht hoe vraag en aanbod van energie beter op elkaar afgestemd kan worden; - dit consortium bij het einde en het behalen van de oorspronkelijke projectdoeleinde per is beëindigd; - Alliander invulling gaat geven aan een vervolg van het eerste onderzoek met als doel een duurzame en open flexibiliteitsmarkt te faciliteren en te demonstreren (hierna te noemen: EnergieKoplopers2); - de Deelnemer kenbaar heeft gemaakt aan Energiekoplopers2 te willen deelnemen. Verklaren het volgende te zijn overeengekomen: Artikel 1. Doel 1.1 In het kader van onderzoek naar een duurzame en open flexibiliteitsmarkt komen Alliander en de Deelnemer overeen dat de Deelnemer voor de duur van Energiekoplopers2 naar keuze één of meer door Alliander en Liander N.V. geselecteerde marktpartijen zal contracteren die flexibiliteit aan Liander N.V. gaat leveren. Tegen bilateraal tussen de betreffende marktpartij en de Deelnemer overeen te komen vergoeding en voorwaarden zal de betreffende marktpartij ten behoeve van het leveren van flexibiliteit aan Liander N.V. de in 1.1 bedoelde Apparaten en voor zover van toepassing een door Alliander in bruikleen gegeven batterij op afstand aansturen en voor zover van toepassing uitlezen. Alliander komt met de betreffende marktpartijen overeen dat zij de Deelnemer ten minste de extra kosten die voor de Deelnemer uit deelneming aan Energiekoplopers2 voortvloeien, zullen vergoeden.

2 Artikel 2. Afspraken in verband met de geplaatste apparatuur 2.1 Bij de Deelnemer zijn in het kader van het eerste onderzoek reeds een of meer van de volgende vier apparaten geïnstalleerd: - BlueGen (brandstofcel) - PV-schakelaar (zonschakelaar) - Elektrische boiler - Warmtepomp - Communicatieapparatuur; hierna te noemen: de Apparaten of het Apparaat. Alliander heeft er zorg voor gedragen dat de Apparaten op afstand aangestuurd kunnen worden. Bij een aantal deelnemers zal voor Energiekoplopers2 in onderling overleg tussen de betreffende deelnemer en Alliander het volgende apparaat worden toegevoegd: - Elektrische batterij. Indien dit voor de Deelnemer geldt, zal dit schriftelijk worden vastgelegd of bevestigd. 2.2 Alliander heeft de Deelnemer de Apparaten voor het eerste onderzoek in bruikleen gegeven. Tenzij en voor zover na afloop van het eerste onderzoek de Deelnemer de Apparaten schriftelijk heeft overgenomen, berust de eigendom van de Apparaten nog steeds bij Alliander. 2.3 Alliander zal de Deelnemer de in eigendom van Alliander gebleven Apparaten gedurende Energiekoplopers2 in bruikleen blijven geven. Voor zover Alliander de Deelnemer ten behoeve van Energiekoplopers2 ook een batterij in bruikleen geeft, zorgt Alliander ervoor dat deze batterij ook op afstand aangestuurd kan worden en blijft deze batterij eveneens in eigendom van Alliander. 2.4 Alliander zal een erkend installatiebedrijf inschakelen die tijdens Energiekoplopers2 het redelijkerwijs noodzakelijke onderhoud van de in eigendom van Alliander gebleven Apparaten en de eventuele batterij volgens de UNETO-VNI: "Algemene voorwaarden voor onderhoudsen service- abonnementen voor woninginstallaties" zal verzorgen. 2.5 Medewerkers van het installatiebedrijf dienen zich op eerste verzoek van de Deelnemer te kunnen identificeren (bedrijfsidentificatie). 2.6 De Deelnemer mag gedurende Energiekoplopers2 geen van de in 2.1 bedoelde Apparaten zelf bedienen. leder Apparaat wordt op afstand door de hiervoor door de Deelnemer gecontracteerde marktpartij bestuurd. Het gestelde in de vorige volzinnen is van overeenkomstige toepassing voor een door Alliander in bruikleen gegeven batterij Bij de Deelnemer is kosteloos een Gateway in de meterkast geïnstalleerd om informatie te verzamelen en te versturen van de Apparaten, van de eventueel aanwezige zonnepanelen (de PV opbrengst), van de slimme meter, en van de eventueel in bruikleen gegeven batterij en om de Apparaten en de batterij aan te sturen. Deze Gateway wordt ook voor de duur van Energiekoplopers2 door Alliander aan de Deelnemer in bruikleen gegeven. De Deelnemer dient hiervoor gedurende Energiekoplopers2 24 uur per dag een internetverbinding beschikbaar te stellen en ingeschakeld te hebben.

3 2.8. Voor zover de Deelnemer de beschikking heeft over zonnepanelen, is voor het eerste onderzoek reeds een PV meter geïnstalleerd voor het meten van de bruto PV opbrengst. Deze PV meter wordt ook voor de duur van Energiekoplopers2 door Alliander aan de Deelnemer in bruikleen gegeven. 2.9 Alliander ontwikkelt nieuwe software voor de Gateway waarmee functionaliteit beschikbaar komt waarmee de Deelnemer kan bepalen wie de Apparaten en voor zover van toepassing de batterij kan aansturen, alsmede aan wie de gegevens van de Apparaten, de batterij en de slimme meter beschikbaar gesteld worden. Artikel 3. Verantwoordelijkheden Deelnemer in verband met de in artikel 2.1 bedoelde Apparaten en de in bruikleen gegeven Gateway en voor zover van toepassing batterij en PV meter 3.1 De Deelnemer dient zorgvuldig om te gaan met de in artikel 2.1 bedoelde Apparaten en de in bruikleen gegeven Gateway en voor zover van toepassing batterij en PV meter. Alliander is aansprakelijk voor directe zaakschade bestaande uit vernietiging, beschadiging of verlies van een zaak van de Deelnemer, die een gevolg is van een tekortkoming van een zaak waarvan Alliander op grond van deze overeenkomst nog de eigendom heeft én die tekortkoming Alliander zelf kan worden toegerekend. Alliander is nimmer aansprakelijk voor enige andere schade zoals gevolgschade en indirecte schade, ontstaan in verband met deze overeenkomst. 3.2 Het is gedurende Energiekoplopers2 niet toegestaan om de Apparaten, de Gateway, de batterij en de PV meter door een ander te laten gebruiken. 3.3 De Deelnemer meldt eventuele storingen van een Apparaat, de Gateway, de batterij en/of de PV meter binnen vijf werkdagen. 3.4 Bij veel storingen kan de Deelnemer eisen dat een in bruikleen gegeven Apparaat, Gateway, batterij of PV meter door Alliander kosteloos wordt weggehaald of vervangen. 3.5 Bij voorgenomen verkoop van de woning van de Deelnemer zal de Deelnemer Alliander hierover direct na ondertekening van de voorlopige koopovereenkomst informeren. De Deelnemer maakt aspirant-kopers bekend met Energiekoplopers2 van de Energieproeftuin, deze Deelnemersovereenkomst en de eigendomssituatie van de door Alliander in bruikleen gegeven Apparaten, Gateway en voor zover van toepassing batterij en PV meter. Zodra de nieuwe bewoner(s) bekend is/zijn, zal de Deelnemer bij akkoord van de nieuwe bewoner(s) de contactgegevens aan Alliander verstrekken. Artikel 4 Overige verantwoordelijkheden van Deelnemer 4.1 De Deelnemer dient zorgvuldig om te gaan met de gegevens en informatie zoals deze worden verkregen in het kader van Energiekoplopers2 van de Energieproeftuin. Artikel 5. Persoonsgegevens en intellectueel eigendom 5.1 De Deelnemer geeft Alliander ondubbelzinnig toestemming tot het (doen) verzamelen, verder verwerken en bewaren van zijn (persoons)gegevens voor zo ver dit bijdraagt aan het realiseren van het doel van deze overeenkomst.

4 Het betreft hier naam- en adresgegevens, gegevens van de in 2.1 bedoelde Apparaten, van de slimme meter (zogenaamde "Pl data") en indien van toepassing - gegevens omtrent de PV opbrengst. De gegevens van de Apparaten, de Pl data van de slimme meter en de PV opbrengst zullen voor de duur van de Deelnemersovereenkomst dagelijks door ICT Groep en TNO worden uitgelezen. 5.2 Onverminderd hetgeen de Deelnemer met een in artikel 1 bedoelde marktpartij overeenkomt, zullen alle in 5.1 bedoelde gegevens door Alliander alleen worden gebruikt voor onderzoek naar een duurzame en open flexibiliteitsmarkt en als vertrouwelijke informatie worden behandeld. Alliander wil met name inzicht verkrijgen in de mogelijkheden van het sturen van vraag en aanbod door middel van een slim energiesysteem. 5.3 Alliander zal zorgdragen voor een veilige en een juiste verwerking van (persoons)gegevens met inachtneming van de Wet bescherming persoonsgegevens. 5.4 Bij gebruik van de gegevens voor externe doeleinden, bijvoorbeeld bij presentaties en publicatie van de resultaten, blijven de gegevens van de Deelnemer anoniem. 5.5 Alliander verwijdert uiterlijk 1 jaar na afloop van het project de persoonsgegevens van de Deelnemer. 5.6 De gegevens van de Deelnemers zullen alleen worden opgeslagen binnen de EU. 5.7 De Deelnemer kan altijd inzicht krijgen in de gegevens die van hem/haar verwerkt worden en kan altijd zijn toestemming intrekken en kan bij onjuiste gegevens altijd een wijziging indienen. 5.8 Als de Deelnemer van mening is dat Alliander in strijd met de Wet bescherming persoonsgegevens heeft gehandeld dan kan de Deelnemer schriftelijk een klacht indienen bij Alliander. Vindt geen tijdige of afdoende afhandeling van de klacht binnen de daarvoor gestelde termijnen plaats dan kan de Deelnemer hiervan melding maken bij het College Bescherming Persoonsgegevens. Artikel 6. Looptijd en ontbinding 6.1 Deze Deelnemersovereenkomst vangt aan op 1 augustus 2017 en duurt tot 31 december 2019, tenzij Alliander deze overeenkomst overeenkomstig artikel 7. voortijdig beëindigt of Alliander en de Deelnemer gezamenlijk besluiten deze overeenkomst later te beëindigen. De gesloten overeenkomst om de periode tussen beëindiging van de eerste deelnemersovereenkomst en de start van deze Deelnemersovereenkomst te overbruggen, komt hiermee te vervallen. 6.2 Bij beëindiging van deze Deelnemersovereenkomst worden de door Alliander in bruikleen gegeven Apparaten en Gateway en voor zover van toepassing batterij en pv-meter tijdens werkdagen op een afgesproken tijdstip verwijderd door een erkend installatiebedrijf en wordt de woning in de oorspronkelijke staat hersteld.

5 Sárile nakke1ij< duurzaam Artikel 7. Voortijdig beëindigen 7.1 Alliander heeft het recht om deze Deelnemersovereenkomst met de Deelnemer per direct te beëindigen in de volgende situaties: - bij vernieling of verkeerd gebruik van een Apparaat en/of de Gateway en/of de eventuele batterij door de Deelnemer; - bij faillissement van de Deelnemer, bij aanvraag van surseance van betaling door de Deelnemer of wanneer de Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen (WSNP) op hem/haar van toepassing is; - bij verhuizing van de Deelnemer; - bij onvoldoende belangstelling van marktpartijen om de Deelnemer een aanbod te doen. 7.2 Onverminderd het bepaalde in artikel 7.1 heeft Alliander het recht om deze Deelnemersovereenkomst met de Deelnemer met inachtneming van een opzegtermijn van 1 maand te beëindigen indien Alliander voldoende van het project geleerd heeft. Artikel 8. Slotbepalingen 8.1 Wijzigingen van deze Deelnemersovereenkomst zijn alleen geldig wanneer deze schriftelijk door Alliander en de Deelnemer zijn overeenkomen. 8.2 Op deze Overeenkomst is Nederlands recht van toepassing. Ondertekeningspagina Aldus opgesteld en getekend, Te Arnhem, op Alliander N.V. Door: M.R. van Lieshout Functie: Lid Raad van Bestuur, CFO

Deelnemersovereenkomst City-zen/Project Virtual Power Plant. De ondergetekenden:

Deelnemersovereenkomst City-zen/Project Virtual Power Plant. De ondergetekenden: Deelnemersovereenkomst City-zen/Project Virtual Power Plant De ondergetekenden: Greenspread Projects B.V. met handelsregisternummer 54261457 statutair gevestigd aan de Utrechtseweg 310, gebouw H02, 6812

Nadere informatie

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN SERVICEOVEREENKOMST

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN SERVICEOVEREENKOMST SERVICEOVEREENKOMST DE ONDERGETEKENDEN: 1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid [NAAM], statutair gevestigd en kantoorhoudende aan de [adres] te [(postcode)] [plaats], ten deze rechtsgeldig

Nadere informatie

ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer

ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 74414860 Offerte: een aanbieding (schriftelijk of per mail) van Bart Jansen Advies

Nadere informatie

NKMB HOLDING B.V. Modellen Bureau s Postbus CE s-hertogenbosch T:

NKMB HOLDING B.V. Modellen Bureau s Postbus CE s-hertogenbosch T: NKMB HOLDING B.V. Modellen Bureau s Postbus 2240 5202 CE s-hertogenbosch T: 073-7041120 info@nkmbbv.nl www.nkmbbv.nl SAMENWERKINGSOVEREENKOMST Partijen: en 1. Model naam, gevestigd te (1111 AA) Woonplaats

Nadere informatie

LEDENOVEREENKOMST COÖPERATIE HOOM U.A. 6 OKTOBER 2016

LEDENOVEREENKOMST COÖPERATIE HOOM U.A. 6 OKTOBER 2016 LEDENOVEREENKOMST COÖPERATIE HOOM U.A. 6 OKTOBER 2016 De ondergetekenden 1 COÖPERATIE HOOM U.A. gevestigd te Amsterdam en kantoorhoudende te 1033 SB Amsterdam aan de NDSM-straat 8, ingeschreven in het

Nadere informatie

VERWERKERSOVEREENKOMST. 1...hierna opdrachtgever,

VERWERKERSOVEREENKOMST. 1...hierna opdrachtgever, VERWERKERSOVEREENKOMST De ondergetekenden: 1...hierna opdrachtgever, 1. Romein Broeksteeg, kantoorhoudende te Houten aan De Molen 83, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Faim Advies

Algemene voorwaarden Faim Advies Algemene voorwaarden Faim Advies 1 Algemeen 1.1 Begripsbepaling van deze algemene voorwaarden: a. Opdrachtnemer: Faim Advies, ingeschreven bij Kamer van Koophandel (KvK) onder het nummer 66829690 en gevestigd

Nadere informatie

VOORBEELD. ICT-inkoopvoorwaarden Bedrijf BV

VOORBEELD. ICT-inkoopvoorwaarden Bedrijf BV ICT-inkoopvoorwaarden Bedrijf BV Deze ICT-inkoopvoorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten die daaruit voortvloeien tussen Bedrijf BV gevestigd en kantoorhoudende te Plaats,

Nadere informatie

OVEREENKOMST VILANS KICK-PROTOCOLLEN

OVEREENKOMST VILANS KICK-PROTOCOLLEN OVEREENKOMST VILANS KICK-PROTOCOLLEN Stichting Vilans te Utrecht, verder te noemen 'Vilans', in deze vertegenwoordigd door prof. dr. H.L.G.R. Nies, en te , hierna te noemen het

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Friendgift

Algemene Voorwaarden Friendgift Algemene Voorwaarden Friendgift Beschrijving Friendgift biedt via haar website www.friendgift.nl een unieke cadeauservice aan. Via digitale waardebonnen voor diensten en producten van verschillende Aanbieders.

Nadere informatie

Verwerkersovereenkomst tussen u en Van den Heuvel Logistiek B.V.

Verwerkersovereenkomst tussen u en Van den Heuvel Logistiek B.V. Verwerkersovereenkomst tussen u en Van den Heuvel Logistiek B.V. Ondergetekenden: U wordt als klant van Van den Heuvel Logistiek B.V. volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) gezien als:

Nadere informatie

Verwerkersovereenkomst Active Collecting Control & Services B.V.

Verwerkersovereenkomst Active Collecting Control & Services B.V. Verwerkersovereenkomst Active Collecting Control & Services B.V. Versie 1.0 mei 2018 Inhoudsopgave Artikel 1. Begrippen... 3 Artikel 2. Benoeming tot verwerker... 3 Artikel 3. Beschrijving van de verwerking...

Nadere informatie

Verwerkersovereenkomst voor SaaS-diensten

Verwerkersovereenkomst voor SaaS-diensten Pagina 1 van 6 Verwerkersovereenkomst voor SaaS-diensten Partijen gebruiker van Software-as-a-Service (SaaS) diensten van Asperion met een gebruiksovereenkomst waarop vermeld staat het

Nadere informatie

CONCEPT BESTEMD VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN

CONCEPT BESTEMD VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN OVEREENKOMST VAN ACHTERGESTELDE GELDLENING tussen en [ ] OVEREENKOMST VAN ACHTERGESTELDE GELDLENING DE ONDERGETEKENDEN: (1), een besloten vennootschap statutair gevestigd en kantoorhoudende te, aan de,

Nadere informatie

Bewerkersovereenkomst

Bewerkersovereenkomst Dit is een voorbeeld van een Bewerkersovereenkomst zoals gegenereerd met de Bewerkersovereenkomst generator van ICTRecht: https://ictrecht.nl/diensten/juridische-generatoren/bewerkersovereenkomstgenerator/

Nadere informatie

VERWERKERSOVEREENKOMST

VERWERKERSOVEREENKOMST VERWERKERSOVEREENKOMST Partijen: 1. Basis bedrijfskleding VOF. Gevestigd te Mollerusweg 96, 2031 BZ HAARLEM KvK-nummer: 34220214 hierbij rechtsgeldig vertegenwoordigd door J W H D van der Meij, hierna

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko PM Dordrecht KvKnr hierna te noemen de opdrachtnemer.

ALGEMENE VOORWAARDEN. Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko PM Dordrecht KvKnr hierna te noemen de opdrachtnemer. ALGEMENE VOORWAARDEN Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko 97 3315 PM Dordrecht KvKnr. 51657023 hierna te noemen de opdrachtnemer. Artikel 1. Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn,

Nadere informatie

DID interieurmakers VERWERKERSOVEREENKOMST

DID interieurmakers VERWERKERSOVEREENKOMST DID interieurmakers VERWERKERSOVEREENKOMST Ondergetekenden: 1. DID interieurmakers, gevestigd te 5753 DJ Deurne aan de Piet Mondriaanstraat 3b, ten deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door mevrouw S. Dirks

Nadere informatie

Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities:

Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: 1. Mieke Bakker Psycholoog en coach, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 66419301. 2. Opdrachtgever:

Nadere informatie

BEWERKERSOVEREENKOMST

BEWERKERSOVEREENKOMST BEWERKERSOVEREENKOMST 1. [ORGANISATIE], statutair gevestigd te [PLAATS], kantoor houdende [ADRES], ingeschreven in het handelsregister onder nummer [KVKNR], hierbij vertegenwoordigd door [DHR/MEVR] [NAAM],

Nadere informatie

Verwerkersovereenkomst Tussen DataSpeed en <bedrijf>

Verwerkersovereenkomst Tussen DataSpeed en <bedrijf> DataSpeed: Verwerkersovereenkomst Hosting programma PlanDigiBon Verwerkersovereenkomst Tussen DataSpeed en Document Versie 1.0 Datum Hoofdovereenkomst Tussen DataSpeed en < > Overeenkomst

Nadere informatie

VERWERKERSOVEREENKOMST (EENZIJDIG)

VERWERKERSOVEREENKOMST (EENZIJDIG) VERWERKERSOVEREENKOMST (EENZIJDIG) 1. Algemeen In deze verwerkersovereenkomst wordt verstaan onder: 1.1 Algemene voorwaarden: de Algemene voorwaarden van Verwerker, die onverkort van toepassing zijn op

Nadere informatie

Beheerovereenkomst WINKELVASTGOEDFONDS DUITSLAND 5 NV. WVGF Dlnd 5 NV - BEH (execution copy).docx

Beheerovereenkomst WINKELVASTGOEDFONDS DUITSLAND 5 NV. WVGF Dlnd 5 NV - BEH (execution copy).docx WVGF Dlnd 5 NV - BEH (execution copy).docx ONDERGETEKENDEN: I. Holland Immo Group Beheer B.V., een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, statutair gevestigd te Eindhoven en kantoorhoudende

Nadere informatie

Bewerkersovereenkomst

Bewerkersovereenkomst Bewerkersovereenkomst 1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Payroll Resources B.V. handelend onder de naam WePayroll, gevestigd te Eindhoven, te dezen rechtsgeldig vertegenwoordigd

Nadere informatie

Verwerkersovereenkomst

Verwerkersovereenkomst Verwerkersovereenkomst Op de dienstverlening van Drukwerkservice.nl is onderstaande verwerkersovereenkomst van toepassing. In deze verwerkersovereenkomst wordt verstaan onder: Verwerkingsverantwoordelijke

Nadere informatie

Bewerkersovereenkomst

Bewerkersovereenkomst Bewerkersovereenkomst Deze bewerkersovereenkomst is van toepassing op alle vormen van verwerking van persoonsgegevens die Evry BV, Ondernemingsweg 66t, 2404 HN Alphen aan den Rijn, ingeschreven bij de

Nadere informatie

Voorbeeld overeenkomst van opdracht. Partijen:

Voorbeeld overeenkomst van opdracht. Partijen: Voorbeeld overeenkomst van opdracht Partijen: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (naam) B.V., gevestigd te (adres), rechtsgeldig vertegenwoordigd door (naam), hierna te noemen Opdrachtgever

Nadere informatie

Verwerkersovereenkomst AVG

Verwerkersovereenkomst AVG Verwerkersovereenkomst AVG opdrachtgever, gevestigd te plaats, hierna te noemen de Verantwoordelijke, ten deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door dhr/mevr achternaam functie, En Graphiset bv, gevestigd

Nadere informatie

Bewerkersovereenkomst

Bewerkersovereenkomst Bewerkersovereenkomst Deze bewerkersovereenkomst is van toepassing op alle vormen van verwerking van persoonsgegevens die Deltacom-cloud.nl B.V., ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 59854677,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Vacature.Store

Algemene voorwaarden Vacature.Store Algemene voorwaarden De algemene voorwaarden behoren tot Noordervliet Recruitment ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Den Haag onder nummer 54623995. - INHOUDOPGAVE- Algemene bepalingen -2- Offertes,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van: My PC Utrecht De Vuursche 112 C 3452 JV Vleuten Tel:

Algemene voorwaarden van: My PC Utrecht De Vuursche 112 C 3452 JV Vleuten Tel: Algemene voorwaarden van: My PC Utrecht De Vuursche 112 C 3452 JV Vleuten Tel: 06-48189511 Email: info@mypcutrecht.nl KvK : 64864138 1.Definities Klant: een natuurlijke persoon of rechtspersoon die met

Nadere informatie

Bewerkersovereenkomst

Bewerkersovereenkomst Bewerkersovereenkomst Datum: 25-04-2015 Versie: 1.1 Status: Definitief Bewerkersovereenkomst Partijen De zorginstelling, gevestigd in Nederland, die met een overeenkomst heeft gesloten in verband met het

Nadere informatie

iedere natuurlijke persoon die niet handelt in de uitoefening van een beroep of bedrijf die:

iedere natuurlijke persoon die niet handelt in de uitoefening van een beroep of bedrijf die: Algemene voorwaarden Consumenten Definities Hoorndeals: de vennootschap onder firma Hoorndeals, Hoorndeals V.O.F., statutair gevestigd te (1689WD) Zwaag, aldaar kantoorhoudende aan de Wierdijk 119. Hoorndeals

Nadere informatie

Concept Bewerkersovereenkomst uitvoering

Concept Bewerkersovereenkomst uitvoering Concept Bewerkersovereenkomst uitvoering in het kader van het verwerken van Persoonsgegevens als bedoeld in artikel 14 Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) Ondergetekenden: De gemeente gemeentenaam,

Nadere informatie

RAAMOVEREENKOMST VAN OPDRACHT PARTIJEN:

RAAMOVEREENKOMST VAN OPDRACHT PARTIJEN: RAAMOVEREENKOMST VAN OPDRACHT PARTIJEN: 1. [Naam opdrachtgever], gevestigd te [plaats], [adres] [postcode], rechtsgeldig vertegenwoordigd door [naam opdrachtgever], hierna te noemen: Opdrachtgever, en

Nadere informatie

ARTIKEL 1. Definities

ARTIKEL 1. Definities De in de Bemiddelingsvoorwaarden met hoofdletter geschreven termen hebben de hierna volgende betekenis. ARTIKEL 1. Definities Vergelijkdirect.com: Vergelijkdirect.com is een handelsnaam van TLG Media B.V.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities:

Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: 1. Zakelijk Schrijven: Zakelijk Schrijven, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Bewerkersovereenkomst Wet bescherming persoonsgegevens

Bewerkersovereenkomst Wet bescherming persoonsgegevens Bewerkersovereenkomst Wet bescherming persoonsgegevens behorende bij de overeenkomst Medische advisering Participatie met kenmerk 1100070198 Partijen: 1. De gemeente Utrecht, te dezen rechtsgeldig vertegenwoordigd

Nadere informatie

Voorwaarden Verwerking persoonsgegevens (Bewerkersovereenkomst)

Voorwaarden Verwerking persoonsgegevens (Bewerkersovereenkomst) Voorwaarden Verwerking persoonsgegevens (Bewerkersovereenkomst) Indien een onderneming die behoort tot de groep van De Meerlanden Holding N.V. (de betreffende onderneming en De Meerlanden Holding N.V.

Nadere informatie

OVEREENKOMST INTERNET BOEKHOUDEN

OVEREENKOMST INTERNET BOEKHOUDEN OVEREENKOMST INTERNET BOEKHOUDEN De ondergetekenden gevestigd te postcode en straat te dezen vertegenwoordigd door de heer/mevrouw in zijn/haar functie van hierna te noemen de Contractant en Ceifer Belastingadviseurs

Nadere informatie

Voorwaarden Planh Jobcoaching BV Bij ondertekening van de offerte gaat de opdrachtgever akkoord met de leveringsvoorwaarden.

Voorwaarden Planh Jobcoaching BV Bij ondertekening van de offerte gaat de opdrachtgever akkoord met de leveringsvoorwaarden. Voorwaarden Planh Jobcoaching BV Bij ondertekening van de offerte gaat de opdrachtgever akkoord met de leveringsvoorwaarden. 1. Onderzoek, begeleiding, rapportages en advisering, vinden plaats in opdracht

Nadere informatie

Verwerkersovereenkomst Tussen ipasregistratie.nl [DataSpeed] en <schoolinstelling>

Verwerkersovereenkomst Tussen ipasregistratie.nl [DataSpeed] en <schoolinstelling> ipasregistratie: Model Verwerkersovereenkomst Verwerkersovereenkomst Tussen ipasregistratie.nl [DataSpeed] en Document Tussen ipasregistratie.nl [DataSpeed] en Versie

Nadere informatie

G E B R U I K S O V E R E E N K O M S T P R O G R A M M A T U U R

G E B R U I K S O V E R E E N K O M S T P R O G R A M M A T U U R G E B R U I K S O V E R E E N K O M S T P R O G R A M M A T U U R Van AP Oplossingen gevestigd te Enschede nader te noemen AP Oplossingen 1. ALGEMEEN 1. 1 Op de levering van software zijn de bepalingen

Nadere informatie

Algemene- en Account-voorwaarden GoodMoovs

Algemene- en Account-voorwaarden GoodMoovs Algemene- en Account-voorwaarden GoodMoovs 1. Algemene Voorwaarden GoodMoovs Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op het verstrekken van persoonsgegevens door de Deelnemer aan ecarconnect als

Nadere informatie

BEWERKERSOVEREENKOMST EMATTERS

BEWERKERSOVEREENKOMST EMATTERS BEWERKERSOVEREENKOMST EMATTERS Ondergetekenden: [NAAM KLANT], gevestigd [ADRES] te [PLAATS] en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer [KVKNUMMER], hierbij rechtsgeldig vertegenwoordigd door

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Timer B.V. bij koop op afstand

Algemene voorwaarden Timer B.V. bij koop op afstand Algemene voorwaarden Timer B.V. bij koop op afstand Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van respectievelijk met Timer B.V. en op alle

Nadere informatie

Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) Bewerkersovereenkomst de gemeente Scherpenzeel met Jeugdbescherming Gelderland

Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) Bewerkersovereenkomst de gemeente Scherpenzeel met Jeugdbescherming Gelderland Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) Bewerkersovereenkomst de gemeente Scherpenzeel met Jeugdbescherming Gelderland De ondergetekenden: 1) het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Scherpenzeel,

Nadere informatie

De hierna en hiervoor in deze Bewerkingsovereenkomst vermelde, met een hoofdletter geschreven begrippen, hebben de volgende betekenis:

De hierna en hiervoor in deze Bewerkingsovereenkomst vermelde, met een hoofdletter geschreven begrippen, hebben de volgende betekenis: 1 De ondergetekenden: 1. De Staat der Nederlanden, waarvan de zetel is gevestigd te Den Haag, te dezen vertegenwoordigd door de Minister/Staatssecretaris van (naam portefeuille), namens deze, (functienaam

Nadere informatie

Verwerkersovereenkomst Oefenen.nl Bijlage 3 bij de Licentieovereenkomst

Verwerkersovereenkomst Oefenen.nl Bijlage 3 bij de Licentieovereenkomst Verwerkersovereenkomst Oefenen.nl Bijlage 3 bij de Licentieovereenkomst Partijen: Licentiehouder, hierna te noemen: Verwerkingsverantwoordelijke en Stichting Expertisecentrum Oefenen.nl, gevestigd te (2514

Nadere informatie

Bijlage 3. Voorwaarden Arriva Voor Elkaar Pas Klant

Bijlage 3. Voorwaarden Arriva Voor Elkaar Pas Klant Bijlage 3 Voorwaarden Arriva Voor Elkaar Pas Klant BIJLAGE 3: Voorwaarden Arriva Voor Elkaar Pas Klant Inleiding. In deze voorwaarden staan de rechten en plichten als Klant van Arriva met gebruik van Voor

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1 Definities. in deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder:

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1 Definities. in deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: ALGEMENE VOORWAARDEN Van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Linkedintoresults B.V., tevens handelend onder de namen Linkedintoresults en LI2R, gevestigd en kantoorhoudende te, aan

Nadere informatie

Leenvoorwaarden KPN B.V. versie januari 2007

Leenvoorwaarden KPN B.V. versie januari 2007 Leenvoorwaarden Leenvoorwaarden KPN B.V. versie januari 2007 I N H O U D 1 BEGRIPSOMSCHRIJVINGEN............................................. 3 2 TOTSTANDKOMING LEENOVEREENKOMST................................

Nadere informatie

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle activiteiten, offertes, aanbiedingen en overeenkomsten door of namens LivingRoomCraftZ gedaan.

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle activiteiten, offertes, aanbiedingen en overeenkomsten door of namens LivingRoomCraftZ gedaan. ALGEMENE VOORWAARDEN Dit zijn de algemene voorwaarden van LivingRoomCraftZ. Gevestigd op Noordeinde 9b, 2611 KE te Delft. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle activiteiten, offertes, aanbiedingen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden ihelpu

Algemene voorwaarden ihelpu Algemene voorwaarden ihelpu Algemene voorwaarden ihelpu 1.Definities Klant: een natuurlijke persoon of rechtspersoon die met ihelpu een overeenkomst tot het leveren van diensten sluit. ihelpu, wilhelminastraat

Nadere informatie

Bewerkersovereenkomst uitvoering Vroeg Eropaf

Bewerkersovereenkomst uitvoering Vroeg Eropaf Bewerkersovereenkomst uitvoering Vroeg Eropaf in het kader van het verwerken van Persoonsgegevens als bedoeld in artikel 14 Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) Ondergetekenden: woningcorporatie, gevestigd

Nadere informatie

OVEREENKOMST VILANS KICK-PROTOCOLLEN

OVEREENKOMST VILANS KICK-PROTOCOLLEN OVEREENKOMST VILANS KICK-PROTOCOLLEN Stichting Vilans te Utrecht, verder te noemen 'Vilans', in deze vertegenwoordigd door prof. dr. H.L.G.R. Nies, en te , hierna te noemen het

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST VAN ZONNEPANELEN (inclusief omvormer, elektrische infrastructuur en montage) tussen. Solar Renting B.V.

HUUROVEREENKOMST VAN ZONNEPANELEN (inclusief omvormer, elektrische infrastructuur en montage) tussen. Solar Renting B.V. HUUROVEREENKOMST VAN ZONNEPANELEN (inclusief omvormer, elektrische infrastructuur en montage) tussen Solar Renting B.V. en De heer Voorbeeld Voorbeeld Voorbeeldstraat 1 1111aa Voorbeeld HUUROVEREENKOMST

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN DIENSTVERLENING

ALGEMENE VOORWAARDEN DIENSTVERLENING ALGEMENE VOORWAARDEN DIENSTVERLENING Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle door AttentMentoren afgesloten overeenkomsten. De toepasselijkheid

Nadere informatie

IBAN: NL 63 INGB BIC: INGBNL2A K.v.K. Rivierenland: BTW nr. NL B01. zaterdag 12 mei 2018 Pagina 1 van 8

IBAN: NL 63 INGB BIC: INGBNL2A K.v.K. Rivierenland: BTW nr. NL B01. zaterdag 12 mei 2018 Pagina 1 van 8 Verwerkersovereenkomst Deze verwerkersovereenkomst maakt integraal onderdeel uit van de afspraken tussen partijen zoals overeengekomen bij totstandkoming van de samenwerking. Op deze verwerkersovereenkomst

Nadere informatie

Kreeksehaven 61 3077 AG Rotterdam The Netherlands KVK: 53596285 BTW: NL850942135B01. Algemene Voorwaarden. Artikel 5. Uitvoering van de overeenkomst

Kreeksehaven 61 3077 AG Rotterdam The Netherlands KVK: 53596285 BTW: NL850942135B01. Algemene Voorwaarden. Artikel 5. Uitvoering van de overeenkomst Kreeksehaven 61 3077 AG Rotterdam The Netherlands KVK: 53596285 BTW: NL850942135B01 Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities 1.1 Anno 90: Besloten Vennootschap, gevestigd te Rotterdam en ingeschreven

Nadere informatie

oudercoaching en alle daarmee verband houdende handelingen, zowel van voorbereidende als

oudercoaching en alle daarmee verband houdende handelingen, zowel van voorbereidende als Algemene voorwaarden Samen in Balans praktijk voor kinder- en oudercoaching. 1. Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn, tenzij anders is overeengekomen, van toepassing op alle offertes en overeenkomsten

Nadere informatie

Hieronder lees je wat we bedoelen met alle termen in deze Algemene Voorwaarden:

Hieronder lees je wat we bedoelen met alle termen in deze Algemene Voorwaarden: Algemene voorwaarden Artikel 1 Definities Hieronder lees je wat we bedoelen met alle termen in deze Algemene Voorwaarden: Zakelijk Schrijven: Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 28108429.

Nadere informatie

Deelnemersovereenkomst: De overeenkomst tussen ArenaGym en een Deelnemer.

Deelnemersovereenkomst: De overeenkomst tussen ArenaGym en een Deelnemer. Artikel 1 Definities Deelnemer: Een ieder die een overeenkomst sluit met ArenaGym ArenaGym: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ArenaGym B.V., statutair gevestigd te Amsterdam en kantoorhoudende

Nadere informatie

Gebruikersvoorwaarden CNE ON-LINE Backup

Gebruikersvoorwaarden CNE ON-LINE Backup CNE 2009: Versie 3.1 (juni 2009) Artikel 1. Definities 1.1. CNE is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 33285810 1.2. Gebruikerssoftware: Online backup programmatuur van CNE teneinde de

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Dienst: de door Grondengoed aangeboden of geleverde

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van de CWO Consultancy & Marketing B.V.

Algemene voorwaarden van de CWO Consultancy & Marketing B.V. Algemene voorwaarden van de CWO Consultancy & Marketing B.V. Op alle opdrachten verstrekt aan de CWO Consultancy & Marketing B.V. gevestigd en kantoorhoudende te Barendrecht aan de Voordijk 490-A onderstaande

Nadere informatie

VERWERKERSOVEREENKOMST

VERWERKERSOVEREENKOMST VERWERKERSOVEREENKOMST Algemeen: Voor alle opdrachtnemers van Beter Wonen - Goedereede geldt onderstaande verwerkingsovereenkomst. Voor de vaste hoofdaannemers zijn er specifieke verwerkingsovereenkomsten

Nadere informatie

DATAVERWERKERSOVEREENKOMST

DATAVERWERKERSOVEREENKOMST DATAVERWERKERSOVEREENKOMST PARTIJEN: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Raadhuys B.V., gevestigd te Den Haag en aldaar kantoorhoudende aan de Frederik Hendriklaan 59A, 2585BT Den Haag,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Klusservice Arents

Algemene voorwaarden Klusservice Arents Algemene voorwaarden Klusservice Arents Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Klusservice Mark Arents Klusservice Arents Heuvelstraat 12 9673 BC Winschoten KvK: 66466989

Nadere informatie

Verwerkersovereenkomst Orka

Verwerkersovereenkomst Orka Verwerkersovereenkomst Orka De ondergetekenden: 1. Opdrachtgever is de school die gebruik maakt van de aangeboden diensten van Orka Training. hierna te noemen: Opdrachtgever, en 2. Orka Training, gevestigd

Nadere informatie

VERWERKERSOVEREENKOMST AVG

VERWERKERSOVEREENKOMST AVG VERWERKERSOVEREENKOMST AVG PARTIJEN: 1. U als relatie bij De Graaf en Beuken Adviesgroep. Hierna genoemd de Verwerkingsverantwoordelijke, en 2. De vennootschap De Graaf en Beuken Adviesgroep statutair

Nadere informatie

FACILITATIEOVEREENKOMST

FACILITATIEOVEREENKOMST FACILITATIEOVEREENKOMST DE ONDERGETEKENDEN: 1. Raedthuys Energie B.V., een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Nederlands recht, statutair gevestigd te Enschede, kantoorhoudende aan

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN STUDIO SCHRIJF

ALGEMENE VOORWAARDEN STUDIO SCHRIJF ALGEMENE VOORWAARDEN STUDIO SCHRIJF V3 19-03-2018 1 Definities 1.1 Offerte: het voorstel van met daarin een beschrijving van de door ten behoeve van Opdrachtgever te verrichten Werkzaamheden en de daarvoor

Nadere informatie

Addendum Dataverwerking

Addendum Dataverwerking Addendum Dataverwerking OVERWEGINGEN: Deze bepalingen ( Addendum ) maken onlosmakelijk deel uit van de Algemene Voorwaarden die gelden tussen Goeiezaak.com BV, gevestigd te Haarlem, bekend onder KvK nr.

Nadere informatie

Documentnummer Verkorte inhoud document

Documentnummer Verkorte inhoud document *Z03571510C6* Documentnummer : INT-16-31378 Verkorte inhoud document: De bewerkersovereenkomst regelt de informatieverstrekking die zal plaatsvinden ter uitvoering van de GR. Bewerkersovereenkomst GR schoolverzuim

Nadere informatie

Deze Algemene Voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam.

Deze Algemene Voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam. Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities Dienstverlener Dienst dienst kan zijn: Gezondheidsmanager Klant Werknemer Opdracht Contract Bots BodyWorks, gevestigd te Amsterdam die dienst die vermeld wordt

Nadere informatie

Administratiekantoor Bouw-Mouw

Administratiekantoor Bouw-Mouw ALGEMENE VOORWAARDEN Administratiekantoor Bouw-Mouw Zoomweg 55 8071 EH Nunspeet Inschrijvingsnummer Kamer van Koophandel 08147387 Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1. Deze voorwaarden gelden

Nadere informatie

Artikel 1. Definities

Artikel 1. Definities ALGEMENE BETALINGS- EN LEVERINGSVOORWAARDEN pagina 1/5 Artikel 1. Definities In deze Algemene betalings- en leveringsvoorwaarden wordt verstaan onder: De opdrachtnemer: Affectief Financieel Consult B.V.

Nadere informatie

1. Algemeen In deze Verwerkersovereenkomst wordt verstaan onder:

1. Algemeen In deze Verwerkersovereenkomst wordt verstaan onder: VERWERKERSOVEREENKOMST (EENZIJDIG) 1. Algemeen In deze Verwerkersovereenkomst wordt verstaan onder: 1.1 Algemene voorwaarden: de Algemene voorwaarden van Verwerker, die onverkort van toepassing zijn op

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel West-Brabant te Breda onder nummer 20144485 op 24 april 2012

ALGEMENE VOORWAARDEN Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel West-Brabant te Breda onder nummer 20144485 op 24 april 2012 ALGEMENE VOORWAARDEN Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel West-Brabant te Breda onder nummer 20144485 op 24 april 2012 Artikel 1: Toepasselijkheid van deze voorwaarden Deze voorwaarden gelden voor iedere

Nadere informatie

Algemene verordening gegevensbescherming

Algemene verordening gegevensbescherming Algemene verordening gegevensbescherming Deze Verwerkersovereenkomst maakt integraal onderdeel uit van de afspraken tussen Partijen zoals overeengekomen (de Overeenkomst ). Op deze Verwerkersovereenkomst

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ABONNEMENTEN Concepts@Work B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN ABONNEMENTEN Concepts@Work B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN ABONNEMENTEN Concepts@Work B.V. Artikel 1 Algemene bepalingen 1. Deze Algemene Voorwaarden worden gehanteerd door de besloten vennootschap Concept@Work B.V. Statutair gevestigd te

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN HENDRIKS ASBESTSANERING B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN HENDRIKS ASBESTSANERING B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN HENDRIKS ASBESTSANERING B.V. Hendriks Asbestsanering B.V., hierna te noemen Hendriks, is een onderneming, die zich bezig houdt met het in opdracht van natuurlijke en rechtspersonen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1.1 Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst voor zover van deze voorwaarden niet door partijen uitdrukkelijk

Nadere informatie

OVEREENKOMST PERSOONSALARMERING

OVEREENKOMST PERSOONSALARMERING OVEREENKOMST PERSOONSALARMERING Artikel 1 Onderwerp van overeenkomst Aanbieder verzorgt voor de klant de dienstverlening m.b.t. persoonsalarmering, te weten: 1.1 Het invoeren van relevante gegevens van

Nadere informatie

2.2 De in een offerte vermelde prijzen zijn exclusief BTW, tenzij anders aangegeven.

2.2 De in een offerte vermelde prijzen zijn exclusief BTW, tenzij anders aangegeven. Algemene voorwaarden Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1.1 Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst voor zover van deze voorwaarden niet door partijen uitdrukkelijk

Nadere informatie

Aanvulling op Algemene Voorwaarden ICT~Office Module 12 Verhuur van IT- en Telecommunicatie- en kantoorapparatuur e.a.

Aanvulling op Algemene Voorwaarden ICT~Office Module 12 Verhuur van IT- en Telecommunicatie- en kantoorapparatuur e.a. De ICT~Office Voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Midden-Nederland onder nummer 30174840 1. Toepasselijkheid 1.1 De ICT~Office Voorwaarden bestaan uit de module Algemeen aangevuld

Nadere informatie

Verwerkersovereenkomst

Verwerkersovereenkomst Verwerkersovereenkomst De Verwerkersovereenkomst. in aanmerking nemende dat Verwerkingsverantwoordelijke met zijn klanten een overeenkomst heeft gesloten en Verwerkingsverantwoordelijke voor de uitvoering

Nadere informatie

Voorwaarden BNG Data Services Online

Voorwaarden BNG Data Services Online Voorwaarden BNG Data Services Online Artikel 1. Werkingssfeer 1.1 Alle betrekkingen tussen nv Bank Nederlandse Gemeenten (de Bank ) en haar cliënten (de Cliënt ) in relatie tot BNG Data Services Online

Nadere informatie

OVEREENKOMST GEZAMENLIJKE VERANTWOORDELIJKHEID NEDERLANDSE HART REGISTRATIE (NHR)

OVEREENKOMST GEZAMENLIJKE VERANTWOORDELIJKHEID NEDERLANDSE HART REGISTRATIE (NHR) OVEREENKOMST GEZAMENLIJKE VERANTWOORDELIJKHEID NEDERLANDSE HART REGISTRATIE (NHR) Deze overeenkomst bevat afspraken tussen alle zorgaanbieders die zijn aangesloten bij de Nederlandse Hart Registratie (NHR).

Nadere informatie

Verwerkersovereenkomst van de gemeente Enschede met de (nader in te vullen) verwerker

Verwerkersovereenkomst van de gemeente Enschede met de (nader in te vullen) verwerker Verwerkersovereenkomst Verwerkersovereenkomst van de gemeente Enschede met de (nader in te vullen) verwerker Het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Enschede, verder te noemen de verwerkingsverantwoordelijke,

Nadere informatie

RAAMOVEREENKOMST. tussen ZONNEBLOEM UITVAARTVERZEKERINGEN N.V. DE VERENIGING BOND VAN UITVAARTVERENIGINGEN IN DE PROVINCIE --------------------------

RAAMOVEREENKOMST. tussen ZONNEBLOEM UITVAARTVERZEKERINGEN N.V. DE VERENIGING BOND VAN UITVAARTVERENIGINGEN IN DE PROVINCIE -------------------------- RAAMOVEREENKOMST tussen ZONNEBLOEM UITVAARTVERZEKERINGEN N.V. en DE VERENIGING BOND VAN UITVAARTVERENIGINGEN IN DE PROVINCIE -------------------------- welke de voorwaarden bevat waaronder partijen zullen

Nadere informatie

Artikel 3. De toepasselijkheid van eventuele inkoop- of andere voorwaarden van opdrachtgever worden uitdrukkelijk van de hand gewezen.

Artikel 3. De toepasselijkheid van eventuele inkoop- of andere voorwaarden van opdrachtgever worden uitdrukkelijk van de hand gewezen. Algemene Voorwaarden Artikel 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes, werkzaamheden en opdrachten in de ruimste zin des woords, alsmede op de aldus tot stand gekomen overeenkomsten

Nadere informatie

Freelance Inhuurovereenkomst

Freelance Inhuurovereenkomst Freelance Inhuurovereenkomst De partijen, 1. Opdrachtgever X, gevestigd aan de Straat 123 te Amsterdam te Amsterdam, Kamer van Koophandel nummer 12345678 en rechtsgeldig vertegenwoordigd door A. de Vries

Nadere informatie

Eindgebruikersovereenkomst Digitaal Leermiddel NBC. Algemeen

Eindgebruikersovereenkomst Digitaal Leermiddel NBC. Algemeen Eindgebruikersovereenkomst Digitaal Leermiddel NBC Algemeen Deze overeenkomst is een overeenkomst tussen u en de Stichting Nederlands Bakkerij Centrum, hierna te noemen het NBC. Lees onderstaande voorwaarden

Nadere informatie

De kernpunten van onze dienstverlening. Gebruikersvoorwaarden Organisatie-account

De kernpunten van onze dienstverlening. Gebruikersvoorwaarden Organisatie-account Organisatie Account Versie 1.0 d.d. 16-01-2018 De kernpunten van onze dienstverlening 1. Wij, Trecxs B.V. gevestigd te Deventer aan De Braam 92, 7421 CB Deventer en ingeschreven in de KVK onder nummer:

Nadere informatie

Willy's Wereld. Algemene voorwaarden

Willy's Wereld. Algemene voorwaarden Willy's Wereld Algemene voorwaarden Artikel 1 Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke opdracht, vervolgopdracht, offerte en overeenkomst, alsmede op elke rechtsbetrekking als

Nadere informatie

Verwerkersovereenkomst

Verwerkersovereenkomst Verwerkersovereenkomst Deze verwerkersovereenkomst is van toepassing op alle vormen van verwerking van persoonsgegevens die Pienter Online B.V., ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 57388989,

Nadere informatie