WEEKBRIEF 24 MAART 2017 / NUMMER 30

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "WEEKBRIEF 24 MAART 2017 / NUMMER 30"

Transcriptie

1 WEEKBRIEF 24 MAART 2017 / NUMMER 30 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Voor onze onderbouw was het een feestelijke week met de bezoeken aan het Rijksmuseum. Helemaal met de bus naar Amsterdam was voor veel kinderen best spannend en een nieuw avontuur. Ook voor ons was dit de eerste keer met een mooi doel: een heel leuke rondleiding door het Rijks. Woensdag konden de ouders en ook ik genieten van een rondleiding door ons eigen kleutermuseum. Mooi om te zien hoe trots de kinderen waren en met hoeveel toewijding de rondleidingen werden gegeven. Agenda donderdag 30 maart klassenlunch groep 8 bezoek Rijksmuseum groep 4 bezoek bibliotheek groep 3 vrijdag 31 maart Tentoonstelling Kunst groepen 3 en 4 week 3 april ouderkijklessen Kanjertraining maandag 3 april Leerlingenraad woensdag 5 april voorleesmoment bovenbouw aan de onderbouw vrijdag 7 april uitvoering blazersklas voor ouders dinsdag 11 april extra schoonmaak kleutergroepen woensdag 12 april donderdag 13 april extra schoonmaak kleutergroepen paasviering op school sjoelen voor een goed doel continurooster tot en met uur vrijdag 14 t/m maandag 17 april vrij vanwege het paasweekend zaterdag 15 april schoolatletiektoernooi dinsdag en woensdag 18 en 19 april eindtoets groep 8 vrijdag 21 april koningsspelen continurooster vanwege de start van de meivakantie Activiteiten in de komende week Komende week een rustige week. In de bovenbouw wordt deze week aandacht gegeven aan de gezonde lunch. Donderdag worden de boodschappen daarvoor gehaald. Naast gezonde tussendoortjes is een gezonde lunch ook erg belangrijk. Scholendienst Woodmania Tijdens de scholendienst op zondag 19 maart is gecollecteerd voor ons sponsorkind Woodmania. Deze collecte heeft 368,35 opgebracht. Dat is een mooi bedrag waar we heel blij mee zijn.

2 Kijklessen Kanjertraining In de week van 3 april, iets later dan gepland, bent u weer welkom om een les bij te wonen in de groep van uw kind(eren). Onderstaand leest u wanneer u in welke groep welkom bent: groep 1/2 A maandag 3 april uur groep 1/2 B dinsdag 4 april uur groep 3 woensdag 5 april 12:00-12:30 uur groep 4 dinsdag 4 april uur groep 5 woensdag 5 april uur groep 6 dinsdag 4 april uur groep 7 dinsdag 4 april uur groep 8 vrijdag 7 april uur Van de kleuters We hebben het thema Kunst afgesloten met een hele mooie week vol museumbezoek. U kunt er foto s van bekijken op de website. De kinderen hebben al hun kunstwerken en een zelfportret mee naar huis gekregen en maandag starten we weer met een nieuw thema. Het nieuwe thema is lente. Pompom gaat met de kinderen een eigen tuintje maken en samen gaan we onderzoeken hoe we de plantjes moeten verzorgen, zodat ze goed kunnen groeien. We gaan veel ontdekken en leren over de tuin en de planten en vooral over welke dieren er allemaal in de tuin leven. We hebben voor het nieuwe thema veel wc rollen nodig. Wilt u voor ons sparen? Verder kunnen we goed spullen voor de tuin gebruiken, zoals handschoenen, tuinpotjes, (kleine) harken, scheppen en bezems. De letter die centraal staat komende weken is de d van duizendpoot. De kinderen mogen weer spullen meenemen voor in de lettermuur. Van groep 3 en 4 De kinderen hebben de afgelopen 4 weken gewerkt en geleerd over het thema kunst. Vrijdag 31 maart sluiten we dit met elkaar af met een tentoonstelling. U krijgt hiervoor nog een uitnodiging van uw kind, maar noteert u deze datum alvast in uw agenda? Koningsspelen Op vrijdag 21 april houden we onze jaarlijkse Koningsspelen! We zijn al druk bezig met alle voorbereidingen en het belooft een bijzondere dag te worden. U zult begrijpen dat we deze dag veel hulp nodig hebben, vooral in de ochtend. Wilt u deze dag voor ons vrijhouden? Meer informatie over tijden en de activiteiten volgt snel. Schoolatletiektoernooi Ook dit jaar houdt Atletiekvereniging Aalsmeer weer het Schoolatletiektoernooi, en wel op zaterdag 15 april. Groep 6, 7 en 8 beginnen om 9.30 uur. Het laatste onderdeel begint om uur en aansluitend is de prijsuitreiking. Groep 3, 4 en 5 starten om uur en rond uur is de prijsuitreiking. De onderdelen zijn sprint, raket werpen, verspringen en 600 meter hardlopen. Opgeven kan tot en met 6 april.

3 Van groep 6 Donderdag heeft groep 6 een workshop gehad over solar. Wat is dat? Waar is het goed voor? Na een levendige introductie gingen alle kinderen aan de slag met het maken van een solar bloem. Wat een vreugde toen alle bloemen gingen draaien met behulp van het zonlicht. Van de Oudervereniging herhaalde oproep Aan het eind van dit schooljaar gaan drie leden ons verlaten en daarom zijn we op zoek naar nieuwe ouders die ons willen komen versterken. Het is erg leuk om te doen! We helpen de school bij het organiseren van allerlei activiteiten, zoals het startfeest, sinterklaas, kerst en de sporttoernooien. Op deze manier bent u betrokken bij de activiteiten van de kinderen, erg leuk! We vergaderen ongeveer één keer per zes weken en de taken verdelen we. Wie zou het leuk vinden om in de oudervereniging te komen helpen? U kunt een mail sturen naar: graankorrelor@gmail.com of één van de leden aanschieten. Bijvoorbeeld Sjoukje, Jacqueline, Barbara of Robine. Schoolfruit Volgende week krijgen de kinderen sinaasappel, mandarijn en appel. We zijn bijna aan het einde van de gratis levering van fruit. In de week van 3 april is het de laatste keer dat de kinderen gratis schoolfruit krijgen. Kijk ook op Ook de andere dagen graag een gezond tussendoortje. Pannenkoekendag Vandaag is het nationale pannenkoekendag. Om dit te vieren gingen de kinderen van groep 8 op de fiets naar Rozenholm om daar voor de ouderen pannenkoeken te bakken. Dit leverde niet alleen een mooie stapel pannenkoeken op, maar ook gezelligheid voor de bewoners. Het was mooi om te zien hoe je als klas iets voor een ander kunt betekenen! Actie voor Simavi Afgelopen woensdag hebben de kinderen van groep 7 en 8 gewandeld voor water. Met een rugzak waarin flessen zaten met 6 liter water, wandelden ze 2 rondjes om de Toolenburgerplas. Vergezeld door het zonnetje en Dieuwertje Blok hebben de kinderen hun missie volbracht. Tot nu toe is hiermee ruim 800 euro bij elkaar gespaard voor Simavi. Een heel mooi bedrag! Onze Kom in actie-pagina blijft nog 2 weken open voor de laatste donaties. Tijdens de wandeling zijn er filmpjes door de kinderen gemaakt alsof zij echte vloggers waren. Deze filmpjes zullen binnenkort gemonteerd worden, zodat u allen kunt meegenieten. We willen de ouders bedanken die ons hebben gebracht en gehaald. Zonder hen was het niet mogelijk geweest.

4 Fruitbomen Zoals u misschien wel weet hebben de kinderen van De Graankorrel een afspraak met de gemeente. Iedere maand gaat er een klas met vuilniszakken en grijpertjes op pad om het zwerfafval rondom de school op te ruimen. Hiervoor heeft de gemeente een mooi bedrag aan de school geschonken. De leerlingenraad bedacht vorig jaar dat het een leuk idee zou zijn om fruitbomen te kopen van dit geld. Deze week zijn er 10 fruitbomen besteld, waar we waarschijnlijk dit jaar al fruit van kunnen plukken. Hoe leuk zou het zijn als de kinderen in de pauze zelf een peer, appel, pruim of nectarine kunnen plukken?! Wij zoek hulp bij het plaatsen van deze boompjes. Zijn er 1 of 2 ouders die de boompjes voor ons willen planten? Wij horen graag van u. Johan Cruyff Foundation 14K Run Op 25 april 2017 is de allereerste editie van de Johan Cruyff Foundation 14K Run! Tijdens dit evenement wordt op een speciale manier aandacht besteed aan het gedachtegoed van Johan Cruijff en wordt er een eerbetoon gebracht aan deze voetballegende. In de bijlage bij deze nieuwsbrief leest u meer over de actie en kunt u met uw kind bespreken of deze mee wil doen. Aanwezigheid directie maandagochtend 27 maart dinsdagmiddag 28 maart woensdag 29 maart donderdagochtend 30 maart vrijdagmiddag 31 maart Wegwijzerdag afwezig Tot slot Namens het team wens ik u, met uw gezin, een fijn weekend. Met een hartelijke groet, Heleen Broerse Zie bijlage

5 Rennen met Ajax voor het goede doel De spelers van Ajax doen het zowat elke week: rennen over het veld in de Amsterdam ArenA. Hoe zou het zijn als jij voor een dag de plaats van deze spelers in zou kunnen nemen, om over dit geweldige veld te rennen? Rennen, terwijl de hele tribune je toejuicht, als een echte Ajax-held. Op dinsdag 25 april a.s. organiseert de Johan Cruyff Foundation samen met Ajax de 14K Kids Run. Een unieke kans om samen met je vriendjes en vriendinnetjes 1,4 kilometer hard te lopen voor het goede doel en dan ook nog eens te finishen in de Amsterdam ArenA. Naast deze geweldige finish zal je opgewacht worden door een aantal Ajax-helden, waaronder aanvoerder Davy Klaassen. Meedoen aan deze super gave run kan al vanaf 5,-. Schrijf je snel in vóór 10 april en verzeker je van een plaatsje aan de start van dit te gekke evenement! Kijk voor meer informatie op de Johan Cruyff Foundation website en schrijf je in via de volgende link:

WEEKBRIEF 18 MAART 2016 / NUMMER 31

WEEKBRIEF 18 MAART 2016 / NUMMER 31 WEEKBRIEF 18 MAART 2016 / NUMMER 31 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Aanstaande maandag begint de lente. Zeker met de zonnige dagen van afgelopen week is dat genieten: de dagen lengen, we

Nadere informatie

WEEKBRIEF 3 APRIL 2015 / NUMMER 33

WEEKBRIEF 3 APRIL 2015 / NUMMER 33 WEEKBRIEF 3 APRIL 2015 / NUMMER 33 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Weet je dat de lente komt zongen we donderdagochtend met elkaar. Dat was de afgelopen week niet te merken aan het weer.

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

20 MAART 2015 / NUMMER

20 MAART 2015 / NUMMER WEEKBRIEF 20 MAART 2015 / NUMMER 31 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, We kijken terug op een leuk project. De kinderen hebben enthousiast gewerkt. Woensdagochtend, tijdens het inloopuur, mochten

Nadere informatie

2 DECEMBER 2016 / NUMMER

2 DECEMBER 2016 / NUMMER WEEKBRIEF 2 DECEMBER 2016 / NUMMER 15 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, De laatste maand van dit jaar is begonnen. Maandag nog de verjaardag van de sint en vanaf woensdag dompelen we ons onder

Nadere informatie

WEEKBRIEF 15 JANUARI 2016 / NUMMER 22. audit op school. studiedag team, kinderen hebben een vrije dag extra

WEEKBRIEF 15 JANUARI 2016 / NUMMER 22. audit op school. studiedag team, kinderen hebben een vrije dag extra WEEKBRIEF 15 JANUARI 2016 / NUMMER 22 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Afgelopen dinsdag was er directieberaad van JongLeren. Daar is de strategische beleidsagenda vastgesteld. De uitgangspunten

Nadere informatie

WEEKBRIEF 28 AUGUSTUS 2015 / NUMMER 3. informatieavond kleuters en groep 3: uur. kennismakingsgesprekken. kennismakingsgesprekken

WEEKBRIEF 28 AUGUSTUS 2015 / NUMMER 3. informatieavond kleuters en groep 3: uur. kennismakingsgesprekken. kennismakingsgesprekken WEEKBRIEF 28 AUGUSTUS 2015 / NUMMER 3 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Afgelopen woensdag stond in mijn krant een pagina groot artikel over onderzoek naar de Kanjertraining. Ik heb een foto

Nadere informatie

12 FEBRUARI 2016 / NUMMER

12 FEBRUARI 2016 / NUMMER WEEKBRIEF 12 FEBRUARI 2016 / NUMMER 26 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Zondag, 14 februari, is het Valentijnsdag, een dag om de liefde te vieren. Ik heb eens gegoogled en heb ontdekt dat

Nadere informatie

23 DECEMBER 2016 / NUMMER

23 DECEMBER 2016 / NUMMER WEEKBRIEF 23 DECEMBER 2016 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Dit is de laatste nieuwsbrief van 2016. U hebt er dit jaar zo n 40 stuks ontvangen en daardoor kunnen meeleven met het

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei:

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: Nieuwsbrief 7 31-03-2017 Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: "De sterke man is niet degene die iemand op de grond kan werken tijdens het worstelen, maar degene die

Nadere informatie

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Volgende week zijn er twee thema's aan de orde: de week van de opvoeding en de Kinderboekenweek. Dat is veel. Toch hebben

Nadere informatie

16 SEPTEMBER 2016 / NUMMER

16 SEPTEMBER 2016 / NUMMER WEEKBRIEF 16 SEPTEMBER 2016 / NUMMER 4 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Vandaag merkte ik echt dat het ondanks het zomerse weer toch herfst wordt. Ik reed in het donker naar school. De temperatuur

Nadere informatie

WEEKBRIEF. 23 oktober 2016 / NUMMER 9

WEEKBRIEF. 23 oktober 2016 / NUMMER 9 WEEKBRIEF 23 oktober 2016 / NUMMER 9 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Op de valreep toch nog een nieuwsbrief. Na een heerlijke week met echt herfstweer, mogen we weer aan de slag met elkaar.

Nadere informatie

WEEKBRIEF 23 JANUARI 2015 / NUMMER 23

WEEKBRIEF 23 JANUARI 2015 / NUMMER 23 WEEKBRIEF 23 JANUARI 2015 / NUMMER 23 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Woensdag heeft Imke Verhoef afscheid genomen van De Graankorrel. Dat gebeurd op een wijze die bij haar paste. De kinderen

Nadere informatie

Kalender april en mei

Kalender april en mei obs De Phoenix Week 14-2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), De kinderen zijn vanaf vorige week druk bezig met hun kunstzinnige projecten. In deze nieuwsbrief leest u meer over dit project en vergeet u niet

Nadere informatie

Gon afwezig i.v.m. audit werkzaamheden; Ik vind je lief dag; maand sluiting groep 6; Jetty en Gon vrij

Gon afwezig i.v.m. audit werkzaamheden; Ik vind je lief dag; maand sluiting groep 6; Jetty en Gon vrij Nieuwsbrief april 2017 Nieuwsbrief Inhoudsopgave 1. Agenda 2. Festiviteiten 3. De nieuwe taalmethode 4. De CITO Eindtoets 2017 5. Korte berichten 6. Bent u tevreden; vertel het anderen. Bent u ontevreden;

Nadere informatie

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30 Schooljaar 2018-2019 Nr. 30 Inspiratie opdoen voor de Koningsspelen Wil je alvast in de stemming komen voor de Koningsspelen en ben je benieuwd naar het liedje van dit jaar? Kijk dan eens op onderstaande

Nadere informatie

samen met onze Kanjers

samen met onze Kanjers agenda Versieren Sint vrijdag 16 november Ouderavond Kanjertraining donderdag 22 november Surprises bovenbouw bekijken maandag 3 december Sinterklaasviering dinsdag 4 december Versieren Kerst OR donderdag

Nadere informatie

WEEKBRIEF 13 JANUARI 2017 / NUMMER 20

WEEKBRIEF 13 JANUARI 2017 / NUMMER 20 WEEKBRIEF 13 JANUARI 2017 / NUMMER 20 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, We zijn alweer een week fijn aan het werk. Komende weken gaan de kinderen, naast hun gewone werk, ook aan de CITO toetsen

Nadere informatie

Als iemand zegt: STOP, dan houd je op! = vrijheid & verantwoordelijkheid. Agenda:

Als iemand zegt: STOP, dan houd je op! = vrijheid & verantwoordelijkheid. Agenda: Schooljaar 2014-2015 Nr. 28 Vragenlijst schooltijden Het is fijn dat er al veel ouders/verzorgers gereageerd hebben op het verzoek om de vragenlijst m.b.t. de schooltijden in te vullen. Hebt u dit nog

Nadere informatie

WEEKBRIEF 26 AUGUSTUS 2016 / NUMMER 1. welkomstkoffie of -thee voor de ouders, 11.30 uur

WEEKBRIEF 26 AUGUSTUS 2016 / NUMMER 1. welkomstkoffie of -thee voor de ouders, 11.30 uur WEEKBRIEF 26 AUGUSTUS 2016 / NUMMER 1 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze vakantie eindigde met een prachtige zomerse week. Heerlijk. Wij hebben de afgelopen week de school weer ingericht.

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8.

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8. Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 Creamiddag Nationale buitenlesdag 08.30-10.15 de Grote Rekenochtend Schoolvoetbal jongens 08.45-09.45 koffie uurtje 11.00-12.00 theorie-exame

Nadere informatie

Vossenjacht KinderBoekenWeek

Vossenjacht KinderBoekenWeek Vossenjacht Kinderboekenweek Vandaag hadden we de afsluitende vossenjacht voor de KBW Kinder Boeken- Week. Gelukkig hebben we de afgelopen week nog een groot aantal aanmeldingen van ouders gehad die deze

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), Met veel plezier en trots schrijf ik deze eerste nieuwsbrief in onze prachtige nieuwe school. Ik wil u bedanken voor de vele positieve reacties die we hebben mogen ontvangen.

Nadere informatie

Week 14 4 april Agenda

Week 14 4 april Agenda Schoolplein Wat is er hard gewerkt aan het plein, onder supervisie van onze conciërge meester Ruud. Vandaag zijn de mannen bezig om het plein weer netjes te maken en de waterroute wordt gegraven. Felicitaties

Nadere informatie

In verband met wat extra aankondigingen en nieuws een extra editie van de nieuwsbrief

In verband met wat extra aankondigingen en nieuws een extra editie van de nieuwsbrief NIEUWSBRIEF Van Weerden Poelmanstraat 2a 9254 CS Hurdegaryp Tel: 0511 472026 E-mail: hurdegaryp@opo-furore.nl Website: www.obs-hurdegaryp.nl Jaargang 15 extra editie In verband met wat extra aankondigingen

Nadere informatie

AGENDA. Nr.13 VW

AGENDA. Nr.13 VW Nr.13 VW 18-03-2016 AGENDA Vrijdag 18 maart Schoolvoetbalwedstrijd Engelenburghschool - JVS 17.00 uur (Sportpark Panhuis DOVO) Maandag 21 maart Schoolvoetbalwedstrijd De Plantage - JVS 17.30 uur (Sportpark

Nadere informatie

WEEKBRIEF 17 DECEMBER 2016 / NUMMER 17. inzameling Voedselbank. lesjesochtend voor groep 8 op de Groenstrook

WEEKBRIEF 17 DECEMBER 2016 / NUMMER 17. inzameling Voedselbank. lesjesochtend voor groep 8 op de Groenstrook WEEKBRIEF 17 DECEMBER 2016 / NUMMER 17 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Het is niet voor niets dat kerst in deze tijd van het jaar wordt gevierd. We naderen de kortste dag van het jaar. We

Nadere informatie

t Talent Nieuwsbrief december 2018 Groep 7/8 naar Biënnale in Veghel Kleuters aan de slag op het Elde College Groep 5-6 op de schaats

t Talent Nieuwsbrief december 2018 Groep 7/8 naar Biënnale in Veghel Kleuters aan de slag op het Elde College Groep 5-6 op de schaats t Talent december 2018 Nieuwsbrief Groep 7/8 naar Biënnale in Veghel Kleuters aan de slag op het Elde College Groep 5-6 op de schaats Voorwoord Beste Ouder(s)/verzorger(s), 2018 Zit er al weer bijna op.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

24 maart 2017

24 maart 2017 1346 www.clarafabriciusschool.nl 24 maart 2017 27 maart Juf Leoni groep 7, juf Anne heeft andere taken 28 maart Aanbieden cheque aan stichting Oke 29 maart Voorlichting over het nieuwe goede doel 30 maart

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda:

In deze nieuwsbrief: Agenda: In deze nieuwsbrief: Agenda: - Vrijdag 26 februari informatie leesproject klaar voor de start voor ouders van groep 3. - 2 en 3 maart rapportgesprekken - Scouting Livingstone - Open dag - Interne Begeleiding

Nadere informatie

WEEKBRIEF 17 FEBRUARI 2017 / NUMMER 25. voorleesmoment. 10 minutengesprekken

WEEKBRIEF 17 FEBRUARI 2017 / NUMMER 25. voorleesmoment. 10 minutengesprekken WEEKBRIEF 17 FEBRUARI 2017 / NUMMER 25 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, In de vorige nieuwsbrief was ik iets te enthousiast over de komst van de lente. Het werd een voor veel kinderen heerlijk

Nadere informatie

Jaargang NIEUWSBRIEF 15 Maandag 8 april 2019

Jaargang NIEUWSBRIEF 15 Maandag 8 april 2019 Jaargang 2018-2019 NIEUWSBRIEF 15 Maandag 8 april 2019 AGENDA 12-4-2019 Koningsspelen groep 1-8 16-4 en 17-4-2019 Eindtoets Cito groep 8 Donderdag 18 april Paasontbijt / sponsorloop schoolplein Alle kinderen

Nadere informatie

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam Lover Express juni 3 juni Afsluiting Harmonie in de Klepel 6 juni Loverdag schoolreis 10 juni 2 e pinksterdag 11 juni Groep 1-2 huttenbouwen bij Lambertus 13 juni Groep 8 IVN 17 juni Groep 3-4 en 5 naar

Nadere informatie

Weekbrief. Donderdag 7 april Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / MIB. Nieuws uit de school

Weekbrief. Donderdag 7 april Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / MIB. Nieuws uit de school Donderdag 7 april 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 8 t/m 10 april Oudpapiercontainer op de parkeerplaats bij de kerk 11 t/m 13 april Schoolvoetbal 15 april ANWB Streetwise 26 april Koningsspelen 27

Nadere informatie

Niet vergeten. Vanuit de directie: Studiedag: 20 maart 2019, jaargang 9 nummer 7

Niet vergeten. Vanuit de directie: Studiedag: 20 maart 2019, jaargang 9 nummer 7 20 maart 2019, jaargang 9 nummer 7 Niet vergeten woensdag 27 maart Kinderraad donderdag 28 maart Studiedag, alle kinderen vrij woensdag 3 april Grote Rekendag, groep 1 t/m 8 donderdag 4 april Theoretisch

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 8, 12 april 2019 Kalender: 16 april Route 8 - Eindtoets groep 8 16 april MR-vergadering 18 april Continurooster tot 14.00 uur, met Paasviering en Pannenkoekendag 19 april t/m

Nadere informatie

13 april 2018

13 april 2018 1391 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2018 15 april 10.00 uur Schoolgezinsdienst 17, 18 en 19 april Eindtoets groep 8 18 april Groep 7 - Scholenproject gehandicapten 19 april Groep 5 en 6 Voorstelling

Nadere informatie

Donderdagsbrief. 13 april 2017

Donderdagsbrief.  13 april 2017 Donderdagsbrief 1348 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2017 14 april Goede Vrijdag alle kinderen zijn vrij 17 april 2 e Paasdag alle kinderen zijn vrij 18-19-20 april Groep 8 - Eindtoets basisonderwijs

Nadere informatie

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf:

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf: 4 april 2013 Na een koud, maar lang paasweekend zijn we begonnen met het laatste deel van het schooljaar. In de periode tot de meivakantie staat een aantal activiteiten op het programma: theoretisch en

Nadere informatie

CITO-uitslag Schoolfotograaf. Nieuws omtrent CITO Leerlingvolgsysteem. Nieuwsbrief 4 april 2014

CITO-uitslag Schoolfotograaf. Nieuws omtrent CITO Leerlingvolgsysteem. Nieuwsbrief 4 april 2014 Nieuwsbrief 4 april 2014 CITO-uitslag 2014 De laatste jaren zijn we, zoals we u al eerder lieten weten, hard aan het werk rond het onderwerp kwaliteitszorg. Zo analyseren we opbrengsten van medio- en eindtoetsen

Nadere informatie

Geachte ouders, Bijbelverhalen

Geachte ouders, Bijbelverhalen Geachte ouders, Nieuwsbrief 11 21 november 2017 Deze week: * Schoolfruit * Sinterklaas * Kerst * We vinden het fijn om dit jaar Kerst met de ouders en kinderen te vieren. Het kerstfeest staat gepland op

Nadere informatie

Fruit van de week: Woensdag: druiven (500 gr voor 7 kinderen) Donderdag: sinaasappel Vrijdag: appel (Elstar)

Fruit van de week: Woensdag: druiven (500 gr voor 7 kinderen) Donderdag: sinaasappel Vrijdag: appel (Elstar) Leeuwarden, 31 maart 2017 Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode. Fruit van de week: Woensdag: druiven (500 gr voor 7 kinderen) Donderdag:

Nadere informatie

Agenda. Week

Agenda. Week Agenda Week 14 2018-2019 8-17 april Iep advieswijzer (voor groep 7) 2 april Buitenlesdag 1-3-8-10-15 april Schoolvoetbal speeldagen 10 april zwemles middenbouw 11 april Schoolfotograaf 12 april Ontbijt

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Psalm van de maand De psalm van de maand april is psalm 133: 3. Zending Latin Link

Nadere informatie

8 april 2014 Nr. 15. maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag. Paasontbijt Opendag 10.00 12.00

8 april 2014 Nr. 15. maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag. Paasontbijt Opendag 10.00 12.00 8 april 2014 Nr. 15 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag week 15 7/4-13/4 week 16 14/4-20/4 week 17 21/4-27/4 week 18 28/4-4/5 Tweede Paasdag sportweek Paasontbijt Opendag 10.00 12.00 studiedag

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 24 maart 2016 08 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Wijziging schooltijden De bult (speelheuvel) Voetbaltoernooi groep 7/8 CITO Eindtoets groep 8 Vastenactie sponsorloop

Nadere informatie

23 maart 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 14

23 maart 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 14 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 23 maart 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 14 Van de directie Een Lijstereens boordevol nieuws. Verder in deze nieuwsbrief 10 minuten

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 29 1 maart 2 Viering juf Marga 40 jaar op school 3 4 KRANTEN- ACTIE 5 6 7 8 9 10 9.00 uur miniviering 11 Rapport

Nadere informatie

Facebook: OBS De Dubbeldekker Twitter: @obsdubbeldekker Website: www.dedubbeldekker.nl

Facebook: OBS De Dubbeldekker Twitter: @obsdubbeldekker Website: www.dedubbeldekker.nl Facebook: OBS De Dubbeldekker Twitter: @obsdubbeldekker Website: www.dedubbeldekker.nl NIEUWSBRIEF REGULIER nummer, november 2015 Begrijpt u de nieuwsbrief niet zo goed? Let op: *Na iedere nieuwsbrief

Nadere informatie

9 november Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

9 november Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar 2018-2019, nummer 4 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken 2 4 Nieuwsbrief 39 Maandag 26 vrijdag 30 juni Aan alle ouders, Nog één keer een herinnering, komende dinsdag, 27 juni, doen we als school mee aan de (korte) staking. We beginnen die dag een uur later!

Nadere informatie

Beste ouders, En... we hopen, net voor het ontbijt, een hele belangrijke gast te verwelkomen! Ook benieuwd? Tot vrijdag, dan!

Beste ouders, En... we hopen, net voor het ontbijt, een hele belangrijke gast te verwelkomen! Ook benieuwd? Tot vrijdag, dan! Nieuwsbrief 32 18-22 april Beste ouders, Nog één week dan is het meivakantie! Je kunt merken dat de leerlingen (en leerkrachten :-) ) daar aan toe zijn! We hopen dan ook van harte op mooi weer! 32 Maar

Nadere informatie

Belangrijke data. Welkom CITO EINDTOETS. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #14

Belangrijke data. Welkom CITO EINDTOETS. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #14 Belangrijke data 11 april Schoolverpleegkundige Alie Veenstra op school 11 april Voetbaltoernooi jongens in Ochten 13 april Paasontbijt en Paasviering 13 april Zwemmen groep 3/4 14 april Goede Vrijdag

Nadere informatie

26 januari 2018

26 januari 2018 1381 www.clarafabriciusschool.nl 26 januari 2018 26 januari Vanaf 18.00 uur: Inschrijven oudergesprekken groep 3 en 8 27 januari Schoolvolleybaltoernooi groep 7 en 8 30 januari Minilessen groep 8 Nieuwe

Nadere informatie

20 april 2017 Belangrijke data. 2 Afronding van het overblijfgeld (herinnering voor na de meivakantie)

20 april 2017 Belangrijke data. 2 Afronding van het overblijfgeld (herinnering voor na de meivakantie) 20 april 2017 Belangrijke data 22 april t/m 7 mei: vakantie 8 mei : Hoofdluiscontroleweek mei: Commissie laatste schooldag 11 mei: MR vergadering 17 mei: Oversteekexamen groepen 5 19 mei: Spelletjesochtend

Nadere informatie

Nieuwsbrief April / mei 2017 Schooljaar

Nieuwsbrief April / mei 2017 Schooljaar Nieuwsbrief April / mei 2017 Schooljaar 2016-2017 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 21april 17 april 2 e Paasdag vrij 18 april 19 april 20 april Ontbijt op school Koningsspelen

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 5 nr. 8 23 maart 2018 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Voorstellen Maurice Schaepkens Project Water Leerlingenraad

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl 04-03- 2016 Inhoud Studiemiddag 1 maart... 1 Opening van de Studie Muis... 2 Een nieuw gezicht... 2 Pasen... 3 Hallo allemaal hier weer een wist

Nadere informatie

WEEKBRIEF 22 APRIL 2016 / NUMMER 36

WEEKBRIEF 22 APRIL 2016 / NUMMER 36 WEEKBRIEF 22 APRIL 2016 / NUMMER 36 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, We staan voor twee, hopelijk, heerlijke weken zonder school. In deze vakantie herdenken we ook de Nederlandse slachtoffers

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F APRIL 2012

N I E U W S B R I E F APRIL 2012 N I E U W S B R I E F APRIL 2012 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 16 NR. 8 Mededelingen van de directie Beste ouders wilt u deze maand uw kind weer 50 eurocent meegeven voor de St.Teje?

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Van de directie. Inhoud. april Beste ouders,

Van de directie. Inhoud. april Beste ouders, april 2019 Van de directie Inhoud Verzoek aanmelden broertjes en zusjes 2 Personeel... 2 IPC (International primary curriculum).. 2 Onze school in beeld... 3 1 april... 4 Schoolvoetbal... 5 Tutorlezen

Nadere informatie

Koppel kort nummer 5 3 november 2016

Koppel kort nummer 5 3 november 2016 Belangrijke data: maandag 7 t/m vrijdag 11 november: 10 minutengesprekken groep 1 t/m 7 op uitnodiging van de leerkracht maandag 7 en dinsdag 8 november: Drempelonderzoek leerlingen groep 8. woensdag 9

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 5, maart-april 2019

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 5, maart-april 2019 Voor u ligt de vijfde nieuwsbrief van het schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Planning maart en april Vrijdag 1 maart complimenten dag Vrijdag 8 maart

Nadere informatie

DATUM 7 april 2017 ONDERWERP Nieuwsbrief

DATUM 7 april 2017 ONDERWERP Nieuwsbrief Brede school Het DOK DATUM 7 april 2017 ONDERWERP Nieuwsbrief In Volle Vaart Op dit moment zijn alle kinderen van Het DOK druk bezig met het ontwerpen en timmeren van zeepkisten om komende dinsdag 11 april

Nadere informatie

Eindtoets groep 8 Paasviering MEIVAKANTIE. ZESKAMP MR-vergadering uur OV-vergadering Kledinginzamelingsactie Schoolfotograaf.

Eindtoets groep 8 Paasviering MEIVAKANTIE. ZESKAMP MR-vergadering uur OV-vergadering Kledinginzamelingsactie Schoolfotograaf. Jaargang 10 Nummer 16 15 april 2019 Agenda Dinsdag 16 en woensdag 18 april Vrijdag 19 april Maandag 22 april t/m Vrijdag 3 mei Zondag 5 mei Maandag 7 mei Woensdag 8 mei Vrijdag 10 mei Woensdag 15 mei Eindtoets

Nadere informatie

Weekbrief mrt t/m 24 mrt

Weekbrief mrt t/m 24 mrt Weekbrief 12 18 mrt t/m 24 mrt Nieuws vanuit het onderwijs Studiedag; Let op: Er staat een fout in de schooljaargids over een studiedag. De studiedag in april is op donderdag 18 april. Dan zijn alle leerlingen

Nadere informatie

Denkt u aan het milieu voordat u deze nieuwsbrief print

Denkt u aan het milieu voordat u deze nieuwsbrief print Sportlaan 85 Postbus 68 7833 CH Nieuw-Amsterdam 7833 ZH Nieuw-Amsterdam Tel: 0591-552042 www.obs-bascule.nl Jaargang 11 nummer 28 donderdag 2 april 2015 Denkt u aan het milieu voordat u deze nieuwsbrief

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507 6 februari 2015 / NUMMER 507 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: vandaag Nathan van der Meer uit groep 4 op 09-02 Chrisayro Mendoza uit groep 1/2 op 09-02 Lot Bijwaard uit groep 5 op 15-02 Muha

Nadere informatie

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus 29 maart 2019 Schooljaar 2018-2019 Noteer in uw agenda! Vrijdag 5 april - kienen, alleen Bernardusschool Vrijdag 12 april - Koningsspelen

Nadere informatie

Livingstoontje. Livingstoneschool Gouda jaargang 34 nummer april 2015

Livingstoontje. Livingstoneschool Gouda jaargang 34 nummer april 2015 Livingstoontje Livingstoneschool Gouda jaargang 34 nummer 14 17 april 2015 Belangrijke Data 20 april: Workshop De grote oversteek groep 8 19.00-21.00 uur 21 t/m 23 april: Cito toets groep 8 22 april: He

Nadere informatie

BESTE OUDERS EN VERZORGERS,

BESTE OUDERS EN VERZORGERS, Nieuwsbrief 15 BESTE OUDERS EN VERZORGERS, Het is zover: de zomervakantie staat voor de deur! Een moment om terug te kijken en te denken aan alle mooie herinneringen van het afgelopen jaar. Voor mijzelf

Nadere informatie

ANWB Streetwise gr 1 t/m 8 (info in deze nieuwsbrief) Woensdag 24 mei vrijdag 26 mei Studiedag en hemelvaart; alle leerlingen vrij Maandag 5 juni

ANWB Streetwise gr 1 t/m 8 (info in deze nieuwsbrief) Woensdag 24 mei vrijdag 26 mei Studiedag en hemelvaart; alle leerlingen vrij Maandag 5 juni 19 mei 2017 - nummer 16 Belangrijke data Maandag 22 mei MR-vergadering Dinsdag 23 mei ANWB Streetwise gr 1 t/m 8 (info in deze nieuwsbrief) Woensdag 24 mei vrijdag 26 mei Studiedag en hemelvaart; alle

Nadere informatie

30 ste jaargang nr. 3, november 2015

30 ste jaargang nr. 3, november 2015 30 ste jaargang nr. 3, november 2015 Tuin winterklaar Op zaterdagochtend 14 november van 10.00 uur tot 12.00 uur willen we de binnentuin winterklaar maken. Het zou fijn zijn als er veel ouders zijn die

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Vrijdag 20 april Beste ouder(s)/verzorgers,

NIEUWSBRIEF. Vrijdag 20 april Beste ouder(s)/verzorgers, NIEUWSBRIEF Vrijdag 20 april 2018 Beste ouder(s)/verzorgers, Op dinsdag 3 april hebben we een interessante studiedag gehad. De leerkrachten van de groepen 1 t/m 3, de leidsters van de peuterspeelzaal en

Nadere informatie

Beste ouders, Team Weemewereld

Beste ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 21 Beste ouders, maandag 12 vrijdag 16 februari Afgelopen woensdag is er een begin gemaakt met de waterafvoer van het schoolplein. Een aantal vrijwillige ouders hebben een gaten gemaakt in

Nadere informatie

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief van CBS De Tarissing

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief van CBS De Tarissing Nijsgjirrich Nieuwsbrief van CBS De Tarissing Droneles in groep 78 Maart 8 Leerlingparlement 9 weekopening 78 12 Start projectweek 15 groep 2 In the spotlight. 21 Open dag nieuwe ouders. 26 Voorstelling

Nadere informatie

Zevensterstraat GN Enschede nr 28 Nieuwsbrief 12 april 2019

Zevensterstraat GN Enschede nr 28 Nieuwsbrief 12 april 2019 Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 g.pereboom@vco-oostnederland www.zevenstervco.nl nr 28 Nieuwsbrief 12 april 2019 PBS/Dalton Deze week staat respect centraal. Heb respect voor elkaars spullen

Nadere informatie

Theatergroep Frisse Wind presenteert Vette Shit

Theatergroep Frisse Wind presenteert Vette Shit Beste kinderen, ouders en verzorgers, Dit schooljaar zijn we enthousiast gestart met ons gezonde beleid. Via deze weg wil ik jullie bedanken voor de medewerking. We vragen van jullie om elke dag fruit

Nadere informatie

Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 29 maart 2018 Agenda Nummer 28 maandag 2 april Tweede Paasdag VRIJ! dinsdag

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, 25 november 2016 weeknieuws 12 Sinterklaas Kapoentje, gooi wat in mijn schoentje. Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 24 september

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 24 september Nieuwsbrief Week 38 18 t/m 24 september Vanuit de directie Op de Dag van de Democratie een nieuwsbrief van school, met een aantal punten die heel goed passen bij deze dag. Gisteren zaten we met alle kinderen

Nadere informatie

Ik wens u alvast een fijn weekend!

Ik wens u alvast een fijn weekend! Griftinfo 8, 22 maart 2019. Beste ouders, Wat is het een gezellige week op school, deze open week! Veel ouders zijn binnengekomen om gewoon een kijkje te nemen of lessen te bezoeken, zoals de dansles in

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 7

Nieuwsbrief nr. 7 Nieuwsbrief 2016-2017 nr. 7 Februari 2017 CBS De Adelaar Van de directie De periode tussen de kerst- en de voorjaarsvakantie is een korte periode dit jaar. Er stond veel te gebeuren in die tijd. De kinderen

Nadere informatie

JAARGANG 7 AFLEVERING 15

JAARGANG 7 AFLEVERING 15 Nieuws uit. JAARGANG 7 AFLEVERING 15 Afscheid Maas van Beek Afgelopen vrijdag 29 maart hebben we afscheid genomen van meneer Maas. s Ochtends hebben we hem in de speelzaal met de gehele school toegezongen.

Nadere informatie

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Algemeen nieuws In deze nieuwsbrief krijgt u informatie over diverse activiteiten die de komende weken plaatsvinden. Houdt u ook de website en onze Facebookpagina in de

Nadere informatie

Wat speelt er op dit moment op De Blauwe Ster

Wat speelt er op dit moment op De Blauwe Ster 15e nieuwsbrief 2016-2017 Wat speelt er op dit moment op De Blauwe Ster We krijgen regelmatig de vraag waarom de verbouwing nog niet begonnen is en ook of we nu al een achterstand hebben qua renovatietijd.

Nadere informatie

Niet vergeten. Groepsverdeling. 1 juli 2015, jaargang 5 nummer 20

Niet vergeten. Groepsverdeling. 1 juli 2015, jaargang 5 nummer 20 1 juli 2015, jaargang 5 nummer 20 Niet vergeten donderdag 2 juli einde schoolkamp groep 8 vrijdag 3 juli rapporten mee groep 1 t/m 7 dinsdag 7 juli rapportgesprekken (indien gewenst) woensdag 8 juli leerlingenraad

Nadere informatie

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland Agenda Personele zaken Buitenschoolse opvang (BSO) nieuwe partner Afscheidsavond Spelen tot je groen ziet! Doorschuifochtend Klus-/Schoonmaakavond Laatste schooldag: afsluiting & afscheid Vakantierooster

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 11 maart 2016

Nieuwsbrief 8 11 maart 2016 Nieuwsbrief 8 11 maart 2016 Beste ouder(s), verzorger(s), In deze nieuwsbrief vragen de volgende dingen de aandacht: Pasen Feest van verandering.. De soldaten bij het graf op wacht vertelden na Pasen hun

Nadere informatie

t Korenpraatje Van de directie en MR Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat AN Helmond Op de agenda Belangrijke mededeling

t Korenpraatje Van de directie en MR Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat AN Helmond Op de agenda Belangrijke mededeling Nieuwsbrief van donderdag 19 april 2018 nummer: 15 t Korenpraatje Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat 4 5704 AN Helmond 0492-511604 Op de agenda 20 april 2018 Koningsspelen 7 mei 2018 Haarcontrole

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 OBS De Driekleur Daltonlocatie 10 april 2018

Nieuwsbrief 15 OBS De Driekleur Daltonlocatie 10 april 2018 Nieuwsbrief 15 OBS De Driekleur Daltonlocatie 10 april 2018 11 april Studiedag: kinderen vrij Voetbaltoernooi groepen 7 en 8 12 April Groepen 3-4-5 naar Rotterdams Philharmonisch orkest 16 april Verkeersexamen

Nadere informatie

Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool

Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool 29 maart 2018 Jaargang 19 [Geef de titel van het document op] 1 Nieuwsbrief van de Ludgerschool Ludgernieuws Genietend van het lentezonnetje zit ik voor het eerst weer in de tuin. Aan de takken van de

Nadere informatie

belangrijke data april 2016 nr. 30

belangrijke data april 2016 nr. 30 belangrijke data..... 22 april 2016 nr. 30 Maa 25 april t/m Zon 8 mei Meivakantie Din 10 mei MR vergadering Vrij 13 mei GGD 5-jarigen onderzoek Za 14 mei GGD 5-jarigen onderzoek Maa 16 mei 2 e pinksterdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jaargang 1 no. 12

Nieuwsbrief Jaargang 1 no. 12 Nieuwsbrief Jaargang 1 no. 12 Obs De Munte Antoni Verburghwijk 5 9948 PA Termunterzijl Tel: 0596-601654 www.obsdemunte.nl obsdemunte@marenland.org Dir.: J. Duut 8 april 2016 Geachte Ouders, Verzorgers,

Nadere informatie