Competentiegerichte trainingen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Competentiegerichte trainingen"

Transcriptie

1 Competentiegerichte trainingen Competentie naam Ontwikkelbaarheid Besluitvaardigheid Makkelijk 7 Conflicthantering Redelijk 5 Creativiteit Makkelijk 7 Onderhandelen Redelijk 5,67 Overtuigingskracht Moeilijk 3 Presenteren Redelijk 4 In één dag je vaardigheden vergroten op een competen e. Rooijsestraat 26A AM Dreumel T info@jouwontwikkelingeerst.nl

2 Besluitvaardigheid Op het juiste moment beslissingen nemen en standpunten innemen om je er vervolgens aan te committeren, door ze uit te spreken en/of er naar te handelen. Doel van de training Met deze training besluitvaardigheid ga je leren, wat jouw manier van besluiten nemen is op basis van jouw aanleg. Je leert daarnaar handelen op basis van diverse besluitneming technieken. Je bent vervolgens beter in staat om op jouw manier besluiten te nemen en je er aan te committeren. Opzet De training betreft een interactief programma, in groepen van maximaal 8 deelnemers, waarbij jouw persoonlijke TMA rapportage en competentiepaspoort ingezet gaan worden. Want je leert het beste binnen jouw aanleg. Je kunt dan beter en duurzamer het geleerde in de praktijk brengen. Het is een prettige afwisseling tussen theorie, techniek, zelf uitzoeken en oefenen op jouw praktijksituaties, jouw persoonlijke issue. Je werkt in kleine groepjes en soms individueel. Je sluit de training af met jouw Persoonlijke Besluitvaardigheids Formule.

3 Voor wie? Voor iedereen met een TMA scan en ontwikkelpaspoort. Voor iedereen die beter wil worden in het nemen van besluiten op basis van zijn/haar aanleg MAAR OOK VOOR IEDEREEN MET BIJVOORBEELD DE VOLGENDE UITDAGINGEN: Ik heb moeite met knopen doorhakken op het juiste moment Het is lastig om mijn standpunt in te nemen en te besluiten Ik vind het lastig om mijn (onpopulaire) besluit te communiceren en om om te gaan met de tegenwerpingen. Onderwerpen Invloed van jouw talenten op besluitvaardigheid Valkuilen en ladders Besluitvaardigheidstechnieken Besluit communiceren / tegenwerpingen pareren BOM, Besluiten Op het juiste Moment Jouw Persoonlijke besluitvaardigheids Formule Tijdsduur: 1 dag van tot ca Prijs: 395,- ex. btw per deelnemer, inclusief materialen met een minimum deelname van 4 personen en maximaal 8 per trainingsgroep Info: Harry Brink harry@jouwontwikkelingeerst.nl Inschrijven: Info@jouwontwikkelingeerst.nl met vermelding van datum, plus alterna ef en voor welke training je inschrij. Je ontvangt dan een beves ging per mail. 1 week voor de trainingsdag ontvang je de uitnodiging met alle info over de trainingsdag.

4 Conflicthantering Op een diplomatieke wijze omgaan met belangentegenstellingen en deze helpen oplossen. Doel van de training Van deze training mag je verwachten dat je inzicht krijgt in wat conflicten veroorzaakt en hoe jij daar mee om kunt gaan. Je leert conflicten te voorkomen indien nodig. Je gaat ook inzien hoe je zelf soms de voedingsbron van een conflict bent. Hoe je daar uit kunt blijven. Hoe spelen jouw talenten en valkuilen mee bij de oorzaak en oplossing van conflicten. Natuurlijk krijg je de belangrijkste conflicthanteringstechnieken mee om zelf passend te maken voor jou. Je zult ook gaan ervaren dat conflicten soms ook hun nut hebben om verandering in gang te kunnen zetten. Jij gaat deze training afsluiten met jouw persoonlijke conflicthanteringsformule op basis van jouw talenten en ontwikkelbare competenties. Opzet De training betreft een interactief programma, in groepen van maximaal 8 deelnemers, waarbij jouw persoonlijke TMA rapportage en competentiepaspoort ingezet gaan worden. Want je leert het beste binnen jouw aanleg. Je kunt dan beter en duurzamer het geleerde in de praktijk brengen. Het is een afwisseling tussen theorie, techniek, zelf uitzoeken en oefenen op jouw praktijksituaties en persoonlijke issues. Je werkt in kleine groepjes en individueel. Je sluit de training af met jouw Persoonlijke Conflicthanterings Formule.

5 Voor wie? Voor iedereen met een TMA scan en ontwikkelpaspoort. Voor iedereen die beter wil worden in het omgaan met of voorkomen van conflicten op basis van zijn/haar aanleg MAAR OOK VOOR IEDEREEN MET BIJVOORBEELD DE VOLGENDE UITDAGINGEN Ik kom te vaak onbedoeld in conflicten terecht en kom er dan niet echt uit. Ik kom te weinig tot oplossingen in het conflict. Ik ben bang voor conflicten en ga deze vooral uit de weg. Onderwerpen Jouw TMA versus conflict hanteren, valkuilen en ladders Conflictsoorten en oorzaken Onderkennen drijfveren en valkuilen van gesprekspartners Conflicthanteringsstijlen en jouw stijl, test Flick het Conflict Stappenplan in conflicthantering Casussen Inbreng eigen conflict Jouw Persoonlijke Conflicthanterings Formule Tijdsduur: 1 dag van tot ca Prijs: 395,- ex. btw per deelnemer, inclusief materialen met een minimum deelname van 4 personen en maximaal 8 per trainingsgroep Info: Harry Brink harry@jouwontwikkelingeerst.nl Inschrijven: Info@jouwontwikkelingeerst.nl met vermelding van datum, plus alterna ef en voor welke training je inschrij. Je ontvangt dan een beves ging per mail. 1 week voor de trainingsdag ontvang je de uitnodiging met alle info over de trainingsdag.

6 Creativiteit Originele of nieuwe ideeën en oplossingen kunnen bedenken; invalshoeken vinden die afwijken van de gevestigde denkpatronen. Doel Na deze training heb jij diverse tools ontvangen die je in jouw eigen praktijk kunt toepassen om complexe of terugkerende problemen op te lossen met creatieve en werkende oplossingen. Daarnaast heb je inzicht gekregen over hoe jouw talenten jou kunnen helpen jouw creativiteit te ontplooien, maar ook welke valkuilen en barrières jou hinderen en hoe die te overwinnen. Opzet De training betreft een interactief programma, in groepen van maximaal 8 deelnemers, waarbij jouw persoonlijke TMA rapportage en competentiepaspoort ingezet gaan worden. Want je leert het beste binnen jouw aanleg. Je kunt dan beter en duurzamer het geleerde in de praktijk brengen. Het is een afwisseling tussen theorie, techniek, zelf uitzoeken en oefenen op jouw praktijksituaties en persoonlijke issues. Je werkt in kleine groepjes en individueel. Je sluit de training af met jouw Persoonlijke Creativiteits Formule.

7 Voor wie? Voor iedereen met een TMA scan en ontwikkelpaspoort. Voor iedereen die meer creatief wil worden in het bedenken van oplossingen en het uitdenken van alternatieven. MAAR OOK VOOR IEDEREEN MET BIJVOORBEELD DE VOLGENDE UITDAGINGEN: Ik zit vaak in het zelfde straatje te denken qua oplossingen. Ik zou tot meer alternatieven willen komen om keuze te kunnen bieden Het lijkt me fantastisch om eens een keer met iets aan te komen waar nog niemand aan gedacht heeft. Onderwerpen Creativiteit en jouw TMA Valkuilen slechten en talenten inzetten Probleemanalyse Vraagstukken kraken Oplossingen ontwerpen, Willie Wortel Do s en Dont s Jouw Persoonlijke Creativiteits Formule Tijdsduur: 1 dag van tot ca Prijs: 395,- ex. btw per deelnemer, inclusief materialen met een minimum deelname van 4 personen en maximaal 8 per trainingsgroep Info: Harry Brink harry@jouwontwikkelingeerst.n Inschrijven: Info@jouwontwikkelingeerst.nl met vermelding van datum, plus alternatief en voor welke training je inschrijft. Je ontvangt dan een bevestiging per mail. 1 week voor de trainingsdag ontvang je de uitnodiging met alle info over de trainingsdag.

8 Onderhandelen Optimale resultaten boeken bij gesprekken met tegenstrijdige belangen, zowel op inhoudelijk gebied als op het gebied van het goed houden van de relatie. Doel Met deze training inzicht krijgen in waar jouw sterke punten liggen op het gebied van onderhandelen, gebaseerd op onderliggende talenten. Je sluit de training af met jouw eigen POF, Persoonlijke Onderhandel Formule. Iedere onderhandeling is anders met andere doelen. Daar heb je dus andere talenten voor nodig. Na deze training ben je beter in staat om jouw onderhandelstrategie te bepalen op basis van waar jij goed in bent. Je wordt een slimmere onderhandelaar binnen en buiten jouw organisatie. Opzet De training betreft een interactief programma, in groepen van maximaal 8 deelnemers, waarbij jouw persoonlijke TMA rapportage en competentiepaspoort ingezet gaan worden. Want je leert het beste binnen jouw aanleg. Je kunt dan beter en duurzamer het geleerde in de praktijk brengen. Het is een afwisseling tussen theorie, techniek, zelf uitzoeken en oefenen op jouw praktijksituaties en persoonlijke issues. Je werkt in kleine groepjes en individueel. In deze training werk je veel met uitdagende casussen. Je sluit de training af met jouw Persoonlijke Onderhandel Formule.

9 Voor wie? Voor iedereen met een TMA scan en ontwikkelpaspoort. Voor iedereen die beter wil worden in het onderhandelen, door op basis van slim inzetten van waar jij goed in bent. MAAR OOK VOOR IEDEREEN MET BIJVOORBEELD DE VOLGENDE UITDAGINGEN: Ik vind het lastig om met harde onderhandelaars om te gaan. Ik ga soms te veel mee met de ander omdat ik zijn standpunt ook begrijp Ik vind het lastig om een juiste balans te vinden tussen toegeven op de relatie en hard zijn op de inhoud. Onderwerpen Jouw Talenten en onderhandelen Inzicht in valkuilen en kansen Onderhandelstrategie Onderhandeltechnieken, van salami tot deurklink Welk type onderhandelaar ben jij Jouw Persoonlijke Onderhandel Formule Tijdsduur: 1 dag van tot ca Prijs: 395,- ex. btw per deelnemer, inclusief materialen met een minimum deelname van 4 personen en maximaal 8 per trainingsgroep Info: Harry Brink harry@jouwontwikkelingeerst.nl Inschrijven: Info@jouwontwikkelingeerst.nl met vermelding van datum, plus alterna ef en voor welke training je inschrij. Je ontvangt dan een beves ging per mail. 1 week voor de trainingsdag ontvang je de uitnodiging met alle info over de trainingsdag.

10 Overtuigingskracht Anderen voor standpunten en ideeën kunnen winnen en draagvlak creëren. Doel Het resultaat van deze training is dat je op een slimmere manier anderen kunt laten zien waarom ze voor jouw standpunt moeten kiezen. Je leert om middels diverse beinvloedingstechnieken (Cialdini) anderen voor jouw standpunten te winnen en vooraf in te spelen op te verwachten bezwaren. Opzet De training betreft een interactief programma, in groepen van maximaal 8 deelnemers, waarbij jouw persoonlijke TMA rapportage en competentiepaspoort ingezet gaan worden. Want je leert het beste binnen jouw aanleg. Je kunt dan beter en duurzamer het geleerde in de praktijk brengen. Het is een afwisseling tussen theorie, techniek, zelf uitzoeken en oefenen op jouw praktijksituaties en persoonlijke issues. Je werkt in kleine groepjes en individueel. Je kunt werken aan jouw casus en je gaat argumenteren in een lagerhuis. Je sluit de training af met jouw Persoonlijke Overtuigings Formule.

11 Voor wie? Voor iedereen met een TMA scan en ontwikkelpaspoort. Voor iedereen die beter wil worden in het overtuigen van anderen van jouw standpunt en geloofwaardigheid. MAAR OOK VOOR IEDEREEN MET BIJVOORBEELD DE VOLGENDE UITDAGINGEN: Het is lastig om steeds weer met de juiste argumenten te komen. Ik laat me snel overtuigen door anderen, waar ik achteraf spijt van heb. Men neemt niet altijd aan wat ik zeg. Ik wil gewoon meer succes in mijn scores op overtuigen en met anderen rekening blijven houden. Onderwerpen Overtuigingskracht en jouw TMA Jouw valkuilen en de ladders bij het overtuigen 6 stappen van beïnvloeding (Cialdini) Luisteren en argumenteren Eigen casus Lagerhuis Jouw Persoonlijke Overtuigings Formule Tijdsduur: 1 dag van tot ca Prijs: 395,- ex. btw per deelnemer, inclusief materialen met een minimum deelname van 4 personen en maximaal 8 per trainingsgroep Info: Harry Brink harry@jouwontwikkelingeerst.nl Inschrijven: Info@jouwontwikkelingeerst.nl met vermelding van datum, plus alterna ef en voor welke training je inschrij. Je ontvangt dan een beves ging per mail. 1 week voor de trainingsdag ontvang je de uitnodiging met alle info over de trainingsdag.

12 Professioneel Presenteren Ideeën, plannen, informatie en cijferwerk op heldere en enthousiaste wijze presenteren, met gebruik making van de ter beschikking staande hulpmiddelen. Doel Leren presenteren met passie, maar wel met een professionele structuur. Jouw bestaande presentatie verbeteren, aanscherpen en wellicht slimmer leren opbouwen en professioneel leren presenteren. Met deze training kun je ook met weinig aanleg een effectieve presentatie leren neerzetten. Opzet De training betreft een interactief programma, in groepen van maximaal 8 deelnemers, waarbij jouw persoonlijke TMA rapportage en competentiepaspoort ingezet gaan worden. Want je leert het beste binnen jouw aanleg. Je kunt dan beter en duurzamer het geleerde in de praktijk brengen. Het is een afwisseling tussen theorie, techniek, zelf uitzoeken en oefenen op jouw praktijksituaties en persoonlijke issues. Je werkt in kleine groepjes en individueel. Specifiek in deze training ga je werken aan en met jouw eigen presentatie. Daarbij ga je ook daadwerkelijk presenteren aan jouw collega deelnemers en jezelf steeds verbeteren. Je sluit de training af met jouw Persoonlijke Presentatie Formule.

13 Voor wie? Voor iedereen met een TMA scan en ontwikkelpaspoort. Voor iedereen die beter wil worden in het professioneel presenteren, met een flink stuk passie. MAAR OOK VOOR IEDEREEN MET BIJVOORBEELD DE VOLGENDE UITDAGINGEN: Ik ben altijd bloednerveus en klap dan dicht. Het is lastig om structuur aan te brengen en niet van de hak op de tak te springen. Mijn presentaties zijn saai, of duren te lang, dat komt door het cijferwerk. Ik wil gewoon meer succes met mijn presentaties en beter overkomen. Onderwerpen Presenteren op basis van jouw TMA Valkuilen en ladders Presentatiestructuur Presentatievormen en hulpmiddelen Wigwamopeningen/Storytelling Stemgebruik Actief afsluiten/verzilveren presentatie Jouw Persoonlijke Presentatie Formule Tijdsduur: 1 dag van tot ca Prijs: 395,- ex. btw per deelnemer, inclusief materialen met een minimum deelname van 4 personen en maximaal 8 per trainingsgroep Info: Harry Brink harry@jouwontwikkelingeerst.nl Inschrijven: Info@jouwontwikkelingeerst.nl met vermelding van datum, plus alterna ef en voor welke training je inschrij. Je ontvangt dan een beves ging per mail. 1 week voor de trainingsdag ontvang je de uitnodiging met alle info over de trainingsdag.

14 Algeme informatie Loca e Dreumel Tijdsduur: 1 dag van tot ca Prijs: 395,- ex. btw per deelnemer, inclusief materialen met een minimum deelname van 4 personen en maximaal 8 per trainingsgroep Info: Harry Brink harry@jouwontwikkelingeerst.nl Inschrijven: Info@jouwontwikkelingeerst.nl met vermelding van datum, plus alterna ef en voor welke training je inschrij. Je ontvangt dan een beves ging per mail. 1 week voor de trainingsdag ontvang je de uitnodiging met alle info over de trainingsdag. Besluitvaardigheid Data: 10 januari 2017, 9 maart 2017, 18 april 2017 Conflicthantering Data: 17 januari 2017, 16 maart 2017, 2 mei 2017 Creativiteit Data: 24 januari 2017, 30 maart 2017, 9 mei 2017 Onderhandelen Data: 31 januari 2017, 6 april 2017, 16 mei 2017 Overtuigingskracht Data: 6 februari 2017, 13 april 2017, 23 mei 2017 Presenteren Data: 13 februari 2017, 20 april 2017, 30 mei 2017

15 Over de trainers en coaches Alle trainers en coaches van JOE komen uit het bedrijfsleven en beschikken over een brede ervaring. We zijn Talent Experts en daarnaast heeft elk van ons een eigen specialisatie. Daardoor hebben we een breed aanbod en altijd de juiste man/vrouw voor jouw specifieke vraag. Wilma Geuzebroek Alexander van Se en Harry Brink Floor Slagter Over JOE JOE staat voor Jouw Ontwikkeling Eerst. De kernwaarden van JOE zijn verbinding, delen, onafhankelijkheid, plezier en blijven leren. De talenten in jouw persoonlijkheid leren inzetten in jouw dagelijkse werk en leven, dat is onze uitdaging. We brengen in beeld waar jij goed in bent of kunt worden en welke competenties je verder kunt ontwikkelen. Van strategisch talentmanagement op organisatieniveau, via teamontwikkeling naar persoonlijke ontwikkeling van de individuele medewerker. De TMA Professionals van JOE helpen middels coaching programma s, trainingen en workshops bij het ontwikkelen van jouzelf en jouw medewerkers. JOE-4-YOU Strategisch talentmanagement Implementatie TMA methode Teamontwikkeling Individuele ontwikkeling Talentscans en analyses Workshops Competentiegerichte trainingen Coachen met paarden MEER WETEN? Kijk voor meer informatie over JOE, de trainers en het actuele aanbod van trainingen en workshops op

16

Competentiegerichte trainingen

Competentiegerichte trainingen Competentiegerichte trainingen Competentie naam Ontwikkelbaarheid Besluitvaardigheid Makkelijk 7 Conflicthantering Redelijk 5 Creativiteit Makkelijk 7 Onderhandelen Redelijk 5,67 Overtuigingskracht Moeilijk

Nadere informatie

ASSERTIVITEIT. beter communiceren vanuit jezelf

ASSERTIVITEIT. beter communiceren vanuit jezelf ASSERTIVITEIT beter communiceren vanuit jezelf Een training van COMMUNICERENENZO Mensen zijn belangrijk. Resultaten ook Mensen zijn belangrijk en waardevol. Resultaten worden behaald dankzij mensen. Zij

Nadere informatie

COMMUNICATIE training. effectief communiceren met iedereen

COMMUNICATIE training. effectief communiceren met iedereen COMMUNICATIE training effectief communiceren met iedereen Een training van COMMUNICERENENZO Mensen zijn belangrijk. Resultaten ook Mensen zijn belangrijk en waardevol. Resultaten worden behaald dankzij

Nadere informatie

REMIND. Bij u op SCHOOL?

REMIND. Bij u op SCHOOL? REMIND Bij u op SCHOOL? Inhoudsopgave Slim jezelf zijn voor professionals 3 Slim jezelf zijn 3 Programma over persoonlijke ontwikkeling 3 Kostenoverzicht 4 Over Remind 5 Wij willen 5 Trainersopleiding

Nadere informatie

Teamrapportage. Competentiematch & teampotentieel. 29 juli 2016

Teamrapportage. Competentiematch & teampotentieel. 29 juli 2016 Teamrapportage Competentiematch & teampotentieel 29 juli 2016 De Burght 268 5664 PT Geldrop T 040-2802120 I www.testmijntalent.nl E info@testmijntalent.nl Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. Geselecteerde

Nadere informatie

Bemiddelen en Onderhandelen Beweeg anderen en uzelf van tegenwerking naar samenwerking

Bemiddelen en Onderhandelen Beweeg anderen en uzelf van tegenwerking naar samenwerking Bemiddelen en Onderhandelen Beweeg anderen en uzelf van tegenwerking naar samenwerking In contact met medebestuurders, leden, politici en belangengroepen heeft u regelmatig te maken met de volgende situaties:

Nadere informatie

EFFECTIEF LEIDINGGEVEN. Een gave of een vak?

EFFECTIEF LEIDINGGEVEN. Een gave of een vak? EFFECTIEF LEIDINGGEVEN Een gave of een vak? Een training van COMMUNICERENENZO Mensen zijn belangrijk. Resultaten ook Mensen zijn belangrijk en waardevol. Resultaten worden behaald dankzij mensen. Zij voegen

Nadere informatie

Haal het beste uit jezelf met een training van het A+O fonds Rijk!

Haal het beste uit jezelf met een training van het A+O fonds Rijk! Haal het beste uit jezelf met een training van het A+O fonds Rijk! Haal het beste uit jezelf met een training van het A+O fonds Rijk! Ontdek en gebruik je talenten en competenties: Maak stappen in je loopbaan

Nadere informatie

Ontwikkeling. Opleiding Persoonlijke Ontwikkeling

Ontwikkeling. Opleiding Persoonlijke Ontwikkeling Ontwikkeling Opleiding Persoonlijke Ontwikkeling Opleiding Persoonlijke Ontwikkeling Waarom? Ik heb het idee dat ik wel eens tekortschiet als het erom gaat anderen duidelijk te maken wat ik bedoel. Ik

Nadere informatie

Coachvaardigheden, onderzoeken, adviseren en verkopen

Coachvaardigheden, onderzoeken, adviseren en verkopen Training Coachvaardigheden Coachvaardigheden, onderzoeken, adviseren en verkopen Veel professionals doen tijdens hun carrière een beroep op een coach. Soms omdat ze vastgelopen zijn en niet weten welke

Nadere informatie

Joe Jouw Ontwikkeling Eerst

Joe Jouw Ontwikkeling Eerst TMA Talentenanalyse Talent- en competentiepaspoort Joe Jouw Ontwikkeling Eerst www.jouwontwikkelingeerst.nl - info@jouwontwikkelingeerst.nl - 06 46 13 63 21 Inleiding De TMA Talentenanalyse meet de drijfveren

Nadere informatie

De Amersfoortse Loopbaan Academie

De Amersfoortse Loopbaan Academie De Amersfoortse Loopbaan Academie Amersfoort verdient talent Daarom investeren we de komende jaren nog meer in de loopbaan- en talentontwikkeling van onze medewerkers. We willen talent ontdekken, benutten

Nadere informatie

Nieuws voor overheidsmedewerkers

Nieuws voor overheidsmedewerkers Van Oort & Ros Partners bij Ontwikkeling Kerkedijk 11, 1862 BD Bergen www.vanoort-ros.nl 072-5814749 Nieuws voor overheidsmedewerkers Jaartraject Verbindend werken en eigen invloed versterken 2 Kennismaking

Nadere informatie

TMA Talentenanalyse. Talent- en competentiepaspoort. Sara Berger 15 april 2013

TMA Talentenanalyse. Talent- en competentiepaspoort. Sara Berger 15 april 2013 TMA Talentenanalyse Talent- en competentiepaspoort Sara Berger 15 april 2013 Zuid-Hollandlaan 7 2596 AL Den Haag T 070 361 17 60 I www.dynamischbureau.nl E info@dynamsichbureau.nl Inleiding De TMA Talentenanalyse

Nadere informatie

10 onmisbare vaardigheden voor. de ambtenaar van de toekomst. 10 vaardigheden. Netwerken. Presenteren. Argumenteren 10. Verbinden.

10 onmisbare vaardigheden voor. de ambtenaar van de toekomst. 10 vaardigheden. Netwerken. Presenteren. Argumenteren 10. Verbinden. 10 vaardigheden 3 Netwerken 7 Presenteren 1 Argumenteren 10 Verbinden Beïnvloeden 4 Onderhandelen Onderzoeken Oplossingen zoeken voor partijen wil betrekken bij het dat u over de juiste capaciteiten beschikt

Nadere informatie

ken jezelf en en verbeter je relaties met anderen

ken jezelf en en verbeter je relaties met anderen DISC KLEURENTRAININGEN: ken jezelf en en verbeter je relaties verbeter met anderen je relaties met anderen Waarom klikt het met de ene persoon direct en verloopt het contact met andere altijd moeizaam?

Nadere informatie

VERDIEPINGSTRAINING VAARDIGHEDEN VERTROUWENSPERSOON. Geaccrediteerd door de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen VERTROUWENSPERSOON

VERDIEPINGSTRAINING VAARDIGHEDEN VERTROUWENSPERSOON. Geaccrediteerd door de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen VERTROUWENSPERSOON VERDIEPINGSTRAINING VAARDIGHEDEN VERTROUWENSPERSOON Geaccrediteerd door de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen VERTROUWENSPERSOON VERDIEPINGSTRAINING VAARDIGHEDEN VERTROUWENSPERSOON Introductie

Nadere informatie

Opleiding DIFERENCI TRAINER FACILITATOR

Opleiding DIFERENCI TRAINER FACILITATOR Opleiding DIFERENCI J RINER FCILIOR rainen/facilitaten is een vak, een ambacht. Dat doe je met heel je hebben en houwen als je het tenminste een uitdaging vindt om mensen in beweging te brengen Dit ambacht

Nadere informatie

Overtuigend en Ontspannen Presenteren

Overtuigend en Ontspannen Presenteren Overtuigend en Ontspannen Presenteren voor technische professionals 20 juni 2013 Jullie doelen? Workshop Presenteren Minder zenuwen bij presentaties Makkelijker contact met het publiek Wat wél en beter

Nadere informatie

opleiding Leergang Train de Trainer Trainers in

opleiding Leergang Train de Trainer Trainers in Trainers in opleiding Leergang Train de Trainer Het is niet de sterkste die overleeft, ook niet de slimste, maar degene die het meest openstaat voor verandering. Unieke insteek! De wereld om ons heen verandert

Nadere informatie

(0 reviews) JE BENT ADVISEUR ADVIESVAARDIGHEDEN VOOR YOUNG PROFESSIONALS

(0 reviews) JE BENT ADVISEUR ADVIESVAARDIGHEDEN VOOR YOUNG PROFESSIONALS (0 reviews) JE BENT ADVISEUR ADVIESVAARDIGHEDEN VOOR YOUNG PROFESSIONALS Meer invloed krijgen? Het kan. Je bent al even aan het werk en je wilt groeien in je rol als adviseur. In deze training oefen je

Nadere informatie

TMA Talentenanalyse. Talent- en competentiepaspoort. Jan Prins 7 november 2013

TMA Talentenanalyse. Talent- en competentiepaspoort. Jan Prins 7 november 2013 TMA Talentenanalyse Talent- en competentiepaspoort Jan Prins 7 november 2013 Stadionweg 37A 3077 AR Rotterdam T 010-3409955 I www.priman.nl E info@priman.nl Inleiding De TMA Talentenanalyse meet de drijfveren

Nadere informatie

Aanbod Persoonlijke Vaardigheden

Aanbod Persoonlijke Vaardigheden Aanbod Persoonlijke Vaardigheden Naast de huidige in-house trainingen is er ook op individuele basis een aanbod van trainingen waaraan oio-medewerkers kunnen deelnemen. Deze trainingen zijn gericht op

Nadere informatie

Training Leer Balans Leven

Training Leer Balans Leven Training Leer Balans Leven In 5 maanden meer balans in je leven Wil je minder stress? Wil je meer werkplezier? Wil je jouw doelen effectiever bereiken? Wil je handiger communiceren? Wil je efficiënter

Nadere informatie

Training Teamleiderschap

Training Teamleiderschap Training Teamleiderschap Versterk uw rol als boegbeeld van uw team In vier dagen een effectief Teamleider Training Teamleiderschap U bent als teamleider het boegbeeld van uw team. Uw teamleden verwachten

Nadere informatie

PROFESSIONEEL EN KLANTGERICHT TELEFONEREN

PROFESSIONEEL EN KLANTGERICHT TELEFONEREN PROFESSIONEEL EN KLANTGERICHT TELEFONEREN tweedaagse training Heb je vragen over deze training? Bel ons op telefoonnummer: 074-245 26 45 PROGRAMMA Je wilt professioneler en klantgerichter telefoongesprekken

Nadere informatie

DOCENTENSCAN TEST MARIEL 24 APRIL :58

DOCENTENSCAN TEST MARIEL 24 APRIL :58 DOCENTENSCAN TEST MARIEL 24 APRIL 2015 16:58 INHOUD VOORWOORD 3 JOUW CULTUURPROFIEL 4 ONDERZOEKEND VERMOGEN 6 PRESENTEREN 8 SAMENWERKEN 10 ZELFSTANDIG WERKEN 12 REFLECTEREND VERMOGEN 14 CREËREND VERMOGEN

Nadere informatie

www.ludenstraining.nl Trainingen voor Young Professionals

www.ludenstraining.nl Trainingen voor Young Professionals www.ludenstraining.nl Trainingen voor Young Professionals Rendement van talent Porties VAN GOED NAAR Ludens Talentontwikkeling is een jong trainingsbureau met veel ervaring. Wij zijn gespecialiseerd in

Nadere informatie

(Her)oriëntatie op je loopbaan

(Her)oriëntatie op je loopbaan (Her)oriëntatie op je loopbaan Enkele handvatten om naar je loopbaan en competenties te kijken december 2015 Onderhoudscheck voor je loopbaan Je bent het meest succesvol als je werk doet dat aansluit op

Nadere informatie

Test denkprofiel jongeren

Test denkprofiel jongeren Test denkprofiel jongeren Wat is jouw denkprofiel? Mensen denken op verschillende manieren. Jongeren ook. Volgens de theorie van Sternberg kun je voorkeur hebben voor analytisch, praktisch of creatief

Nadere informatie

Effectief Communiceren (1- Daags)

Effectief Communiceren (1- Daags) Effectief Communiceren (1- Daags) Om meer uit uw gesprekken te halen wilt u uw communicatievaardigheden verbeteren. U wilt werk maken van uw communicatieve vaardigheden en aan de hand van praktische oefeningen

Nadere informatie

Nieuwe serie Workshops! met het Co-Creatie-Wiel. Succesvol innoveren. Drie workshops Najaar 2018

Nieuwe serie Workshops! met het Co-Creatie-Wiel. Succesvol innoveren. Drie workshops Najaar 2018 Nieuwe serie Workshops! Succesvol innoveren met het Co-Creatie-Wiel Drie workshops Najaar 2018 Met de ontwerper van het Co-Creatie-Wiel dr. Corry Ehlen 2 Succesvol innoveren! Een hele uitdaging! In de

Nadere informatie

Spreek tot de verbeelding

Spreek tot de verbeelding De beste training; spreken met PowerPoints Unieke training pakt alle aspecten voor inspirerende presentaties Voor wie - sprekers - Directeuren - Managers - Adviseurs - jou Wat - Presenteren van plannen

Nadere informatie

Praktijkgerichte Scholing tot praktijkmanager

Praktijkgerichte Scholing tot praktijkmanager Praktijkgerichte Scholing tot praktijkmanager Leergang voor de praktijkmedewerker/praktijkmanager van de tandarts/huisartsenpraktijk. voor data of voor in-company verzoeken 1 De praktijkmanager kan een

Nadere informatie

CarrièreBoost. Jezelf succesvol presenteren op de arbeidsmarkt anno nu

CarrièreBoost. Jezelf succesvol presenteren op de arbeidsmarkt anno nu CarrièreBoost Jezelf succesvol presenteren op de arbeidsmarkt anno nu Op zoek naar een nieuwe baan waar begin ik?! Reorganisatie, inkrimping, u bent ontslagen! Veranderingen, verschuivingen u wordt herplaatst!

Nadere informatie

Kijken achter het masker

Kijken achter het masker Kijken achter het masker Driedaagse bijscholing Karakterstructuren voor therapeuten en coaches Zoek je een bijscholing die jouw manier van werken als therapeut of coach verdiept? Zou je meer (praktisch)

Nadere informatie

Het Euretco Leiderschapspracticum: van ondernemer naar inspirerend leider

Het Euretco Leiderschapspracticum: van ondernemer naar inspirerend leider Het Euretco Leiderschapspracticum: van ondernemer naar inspirerend leider In het nieuwe retailen staat de P van people centraal. Meer dan je collectie en je winkeluitstraling zorgen de mensen in je organisatie

Nadere informatie

MANAGEN VAN CONFLICTEN OP DE WERKPLEK. Vaardigheidstraining

MANAGEN VAN CONFLICTEN OP DE WERKPLEK. Vaardigheidstraining MANAGEN VAN CONFLICTEN OP DE WERKPLEK Vaardigheidstraining Managen van conflicten op de werkvloer Introductie Conflicten hebben zowel belemmerende als kansrijke aspecten. Naast pijn, verwarring en onzekerheid

Nadere informatie

COMMUNICATIE technieken. voor leidinggevenden

COMMUNICATIE technieken. voor leidinggevenden COMMUNICATIE technieken voor leidinggevenden Een training van COMMUNICERENENZO Mensen zijn belangrijk. Resultaten ook Mensen zijn belangrijk en waardevol. Resultaten worden behaald dankzij mensen. Zij

Nadere informatie

Teamrapportage. Competentiematch & teampotentieel. 17 mei 2017

Teamrapportage. Competentiematch & teampotentieel. 17 mei 2017 Teamrapportage Competentiematch & teampotentieel 17 mei 2017 Zuid-Hollandlaan 7 2596 AL Den Haag T 070 361 17 60 I www.dynamischbureau.nl E info@dynamsichbureau.nl Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. Geselecteerde

Nadere informatie

SCHATTEN VAN ADVOCATEN

SCHATTEN VAN ADVOCATEN SCHATTEN VAN ADVOCATEN PRAKTIJKOPLEIDINGEN VOOR DE ADVOCATUUR Vaardigheden in de praktijk Coachen in de praktijk Leidinggeven in de praktijk Teamwork in de praktijk SCHATTEN VAN ADVOCATEN Wij zijn er van

Nadere informatie

Persoonlijke effectiviteit, bewuster en slimmer (samen)werken. De workshop Persoonlijke effectiviteit wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

Persoonlijke effectiviteit, bewuster en slimmer (samen)werken. De workshop Persoonlijke effectiviteit wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Persoonlijke effectiviteit Persoonlijke effectiviteit, bewuster en slimmer (samen)werken Hoe vaak gebeurt het dat een collega vraagt of je op het laatste moment nog even wilt meelezen met een

Nadere informatie

Groei in Leiderschap & Management - Jaaropleiding

Groei in Leiderschap & Management - Jaaropleiding Groei in Leiderschap & Management - Jaaropleiding Zakenwijzer Het is tijd voor nieuw en ander leiderschap en management We kunnen ons niet meer verloven te blijven doen wat we deden. Als alles verandert,

Nadere informatie

NL COACH CONGRES 01/12/2017

NL COACH CONGRES 01/12/2017 Persoonlijke ontwikkeling van de sportcoach 60graden feedback assessment NL COACH CONGRES 0//07 MARK.KAPTEIN@SPORTCOACHEXCEL.NL YARA@PUREPERFORMANCECOACHING.NL WELKOM Be here Be safe Be well Doel vandaag

Nadere informatie

De workshop Elevator pitch wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Elevator pitch wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Elevator pitch Elevator pitch, laat van je horen Hoe vertel jij krachtig over jezelf in zestig seconden? Sta jij te haperen op een netwerkborrel? Spring je van de hak op de tak tijdens een zakenlunch?

Nadere informatie

Master in. Leadership MAAK HET VERSCHIL IN 2015 VERBIND HART EN HARD START: FEB 2015 KLANTWAARDERING:

Master in. Leadership MAAK HET VERSCHIL IN 2015 VERBIND HART EN HARD START: FEB 2015 KLANTWAARDERING: Master in Leadership MAAK HET VERSCHIL IN 2015 VERBIND HART EN HARD START: FEB 2015 KLANTWAARDERING: Master in Leadership Weet jij wat jouw hart sneller doet kloppen? Collega s die precies doen wat jij

Nadere informatie

FOLLOW YOUR SUN LESSENREEKS GROEP 7 & 8 SCHOOLJAAR 2018 / Missie: ieder kind straalt!

FOLLOW YOUR SUN LESSENREEKS GROEP 7 & 8 SCHOOLJAAR 2018 / Missie: ieder kind straalt! LESSENREEKS GROEP 7 & 8 SCHOOLJAAR 2018 / 2019 Follow your Sun biedt 10 wekelijkse lessen van 1.5 uur waarin kinderen hun talenten en die van hun klasgenoten ontdekken en leren te gebruiken. Tijdens de

Nadere informatie

Ontwikkelen van commercieel vermogen voor niet commerciële mensen

Ontwikkelen van commercieel vermogen voor niet commerciële mensen Ontwikkelen van commercieel vermogen voor niet commerciële mensen Dat aan het doel en de missie van ondernemingen zo zelden adequate aandacht wordt gegeven is misschien de belangrijkste oorzaak van zakelijke

Nadere informatie

Liever Slank - Individueel Voor als je een nieuwe relatie met eten wilt ontwikkelen

Liever Slank - Individueel Voor als je een nieuwe relatie met eten wilt ontwikkelen Liever Slank - Individueel Voor als je een nieuwe relatie met eten wilt ontwikkelen Wil jij liever slank zijn, zonder daarvoor dingen te moeten laten? Dat kan! Een dieet onderdrukt je natuurlijke verlangens.

Nadere informatie

COACHEND LEIDERSCHAP. vierdaagse training. Heb je vragen over deze training? Bel ons op telefoonnummer:

COACHEND LEIDERSCHAP. vierdaagse training. Heb je vragen over deze training? Bel ons op telefoonnummer: COACHEND LEIDERSCHAP vierdaagse training Heb je vragen over deze training? Bel ons op telefoonnummer: 074-245 26 45 PROGRAMMA Als leidinggevende heb je te maken met verschillende medewerkers met ieder

Nadere informatie

Inspiratietraject Parel

Inspiratietraject Parel authenticiteit in organisaties marketing communicatie Inspiratietraject Parel Het trainingsprogramma Parel brengt jou kennis, kunde en een heleboel energie om het maximale uit jezelf te halen, als ondernemer,

Nadere informatie

Spreek tot de verbeelding

Spreek tot de verbeelding De beste training; spreken met PowerPoints Wegens succes!! Extra training op 20 september 2013 Unieke training pakt alle aspecten voor inspirerende presentaties Voor wie - Directeuren - Managers - Adviseurs

Nadere informatie

DE MEEWERKENDE LEIDINGGEVENDE

DE MEEWERKENDE LEIDINGGEVENDE DE MEEWERKENDE LEIDINGGEVENDE tweedaagse training Heb je vragen over deze training? Bel ons op telefoonnummer: 074-245 26 45 PROGRAMMA Je stuurt een kleine groep medewerkers aan terwijl je zelf actief

Nadere informatie

Succesvol innoveren met het Co-Creatie-Wiel

Succesvol innoveren met het Co-Creatie-Wiel Unieke serie Workshops Succesvol innoveren met het Co-Creatie-Wiel Met de ontwerper van het Wiel dr. Corry Ehlen en trainer/coach Mirjam van Zweeden Succesvol innoveren! Een hele uitdaging! In de praktijk

Nadere informatie

Modern Timemanagement Effectiever in je Werk

Modern Timemanagement Effectiever in je Werk 1-op-1 Training Individueel op jouw werkplek Modern Timemanagement Effectiever in je Werk 100% overzicht. De juiste focus. In control. Heerlijk productief. Modern Timemanagement Effectiever in je Werk

Nadere informatie

Zelfdiagnostische vragenlijst verandercompetenties

Zelfdiagnostische vragenlijst verandercompetenties Zelfdiagnostische vragenlijst verandercompetenties Het gaat om de volgende zeven verandercompetenties. De competenties worden eerst toegelicht en vervolgens in een vragenlijst verwerkt. Veranderkundige

Nadere informatie

Master in. Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING:

Master in. Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING: Master in Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING: Master in Leadership: Weet jij wat jouw hart sneller doet kloppen? Communiceren en continue verbeteren met

Nadere informatie

Conflictvaardige OR. Verdiepingstraining

Conflictvaardige OR. Verdiepingstraining Verdiepingstraining Introductie U zit in de OR en u heeft last van de conflicten die ontstaan of u wilt vaardiger worden in het hanteren van conflicten. Conflicten die ontstaan in de OR zelf of met derden

Nadere informatie

MEMBER DEVELOPMENT ISA ACADEMY. Meedoen met het leukste Finance Netwerk in Nederland?

MEMBER DEVELOPMENT ISA ACADEMY. Meedoen met het leukste Finance Netwerk in Nederland? December 2016 ISA ACADEMY MEMBER DEVELOPMENT Meedoen met het leukste Finance Netwerk in Nederland? Wil jij persoonlijke uitdagingen aangaan, je verder ontplooien en succesvoller worden in wat je doet?

Nadere informatie

TRAINING BRUISEND LEIDINGGEVEN. Become a better me and we.

TRAINING BRUISEND LEIDINGGEVEN. Become a better me and we. TRAINING BRUISEND LEIDINGGEVEN Become a better me and we. TRAINING BRUISEND LEIDINGGEVEN. Become a better me and we. Leer hoe je als leidinggevende bij jezelf en je team energie aanwakkert, zodat jullie

Nadere informatie

TRAINEN MET ZIEL EN ZAKELIJKHEID Opleiding Vakinhoudelijk trainen

TRAINEN MET ZIEL EN ZAKELIJKHEID Opleiding Vakinhoudelijk trainen TRAINEN MET ZIEL EN ZAKELIJKHEID Opleiding Vakinhoudelijk trainen Van focus op inhoud naar werken met de groep Hoe kun je als trainer je theorie enthousiast overbrengen zonder dat je groep passief wordt?

Nadere informatie

Je beste jaar! De kracht van kiezen en doelen stellen

Je beste jaar! De kracht van kiezen en doelen stellen Je beste jaar! De kracht van kiezen en doelen stellen 2014 Je beste jaar! De kracht van kiezen en doelen stellen Je wordt als professional gewaardeerd binnen de organisatie waar je werkt. Je bent duidelijk

Nadere informatie

Training Creatief denken

Training Creatief denken Training Creatief denken Creatief denken: een oplossing voor elk probleem Creatief denken is vandaag de dag een must. De markt verandert razendsnel en als je niet innovatief bent, loop je achter de feiten

Nadere informatie

TMA Talentenanalyse. Talent- en competentiepaspoort. Sara Berger 25 november 2013. T 012 3456789 I E

TMA Talentenanalyse. Talent- en competentiepaspoort. Sara Berger 25 november 2013. T 012 3456789 I  E Talentenanalyse Talent- en competentiepaspoort Sara Berger 25 november 2013 T 012 3456789 I www.tmamethod.com E info@tmamethod.com Inleiding De Talentenanalyse meet de drijfveren en talenten van de kandidaat

Nadere informatie

Leergang Talentontwikkeling Groeien in persoonlijk leiderschap

Leergang Talentontwikkeling Groeien in persoonlijk leiderschap Leergang Talentontwikkeling Groeien in persoonlijk leiderschap 2014 Leergang Talentontwikkeling Groeien in persoonlijk leiderschap Je bent hoger opgeleid, zit aan het begin van je carrière en hebt de ambitie

Nadere informatie

Leer Opdrachten ontwerpen voor Blended Learning

Leer Opdrachten ontwerpen voor Blended Learning Leer Opdrachten ontwerpen voor Blended Learning Helder &Wijzer Mijn opdrachten In een kort, blended programma In het kort Voor wie docenten/trainers die blended opdrachten willen leren ontwerpen en ontwikkelen

Nadere informatie

Vaardigheidstrainingen voor advocaten en notarissen

Vaardigheidstrainingen voor advocaten en notarissen Tell me Teach me Involve me I will forget I will remember I will learn Vaardigheidstrainingen voor advocaten en notarissen Al deze trainingen Verbeteren de bestaande commerciële vaardigheden. Zijn speciaal

Nadere informatie

REEF-carrièremanagement. voor jouw persoonlijke groei. delen om te groeien

REEF-carrièremanagement. voor jouw persoonlijke groei. delen om te groeien REEF-carrièremanagement voor jouw persoonlijke groei delen om te groeien REEF hecht veel waarde aan de persoonlijke groei van zijn medewerkers. Daarom helpt REEF je in de eerste plaats aan uitdagende en

Nadere informatie

Het Grote Interactiespel voor Kinderdagverblijven

Het Grote Interactiespel voor Kinderdagverblijven Het Grote Interactiespel voor Kinderdagverblijven Ben je een betrokken leidinggevende, docent, trainer of coach die (aankomend) pedagogisch medewerkers wil stimuleren om de belangrijkste pedagogische vaardigheden

Nadere informatie

FemaleTOPTalent. Werken vanuit persoonlijke drijfveren: Meer overtuiging. Meer bereik en resultaat. Van stress naar helderheid.

FemaleTOPTalent. Werken vanuit persoonlijke drijfveren: Meer overtuiging. Meer bereik en resultaat. Van stress naar helderheid. FemaleTOPTalent Werken vanuit persoonlijke drijfveren: Meer overtuiging. Meer bereik en resultaat. Het FemaleTopTalent programma voor de vrouwelijke professional: Met een HBO- of academische opleiding;

Nadere informatie

AUTHENTICITEIT IS DE SLEUTEL TOT EEN GELUKKIGE ORGANISATIE

AUTHENTICITEIT IS DE SLEUTEL TOT EEN GELUKKIGE ORGANISATIE AUTHENTICITEIT IS DE SLEUTEL TOT EEN GELUKKIGE ORGANISATIE En in een gelukkige organisatie bruist het van de ideeën, worden deadlines altijd gehaald, werken de mensen met plezier samen en zijn de klanten

Nadere informatie

I N 7 S T A P P E N D O O R B R E K E N N A A R P E R J A A R

I N 7 S T A P P E N D O O R B R E K E N N A A R P E R J A A R I N 7 S T A P P E N D O O R B R E K E N N A A R 1 0 0. 0 0 0 P E R J A A R Jij als ambitieuze ondernemende vrouw hebt een DROOM. Vanuit passie en met jouw missie heb je je bedrijf opgezet. Je werkt hard

Nadere informatie

TMA Talentenanalyse. Talent- en competentiepaspoort. Paul van der Voorbeeld 13 november 2013

TMA Talentenanalyse. Talent- en competentiepaspoort. Paul van der Voorbeeld 13 november 2013 TMA Talentenanalyse Talent- en competentiepaspoort Paul van der Voorbeeld 13 november 2013 Baronielaan 92 4818 RC Breda T +31(0)76-5657286 I www.humanmobility.nl E info@humanmobility.nl Inleiding De TMA

Nadere informatie

TRAINING APPLIED CREATIVITY - ADVANCED PROGRAM WORDT SPECIALIST IN HET CREATIEVE PROCES

TRAINING APPLIED CREATIVITY - ADVANCED PROGRAM WORDT SPECIALIST IN HET CREATIEVE PROCES TRAINING APPLIED CREATIVITY - ADVANCED PROGRAM WORDT SPECIALIST IN HET CREATIEVE PROCES TRAINING: APPLIED CREATIVITY - ADVANCED PROGRAM De wereld verandert continue en in een hoog tempo. Dat vraagt wat

Nadere informatie

TRAINING ASSERTIVITEIT

TRAINING ASSERTIVITEIT BROCHURE TRAINING ASSERTIVITEIT Met succes opkomen voor jezelf Je geeft gemakkelijk grenzen aan Je vergroot je zichtbaarheid IN HET KORT Je bent op zoek naar vaardigheden om je assertiviteit te vergroten.

Nadere informatie

Spaarne Online Competentie Coaching

Spaarne Online Competentie Coaching Spaarne Online Competentie Coaching Wat is online competentie coaching? Online competentie coaching is een website voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. De kern van deze website bestaat uit

Nadere informatie

Prototypische profielen Creatief Vermogen

Prototypische profielen Creatief Vermogen Prototypische profielen Creatief Vermogen 1. Creatief vaardig I (15%) Figuur 1. Prototypisch profiel Creatief vaardig I Leerlingen met het prototypisch profiel Creatief vaardig I (figuur 1) scoren rond

Nadere informatie

Certificeer jezelf als professionele Life Coach

Certificeer jezelf als professionele Life Coach Certificeer jezelf als professionele Life Coach Introductie XPAND ALS PARTNER VOOR JOUW LICENTIERING xpand heeft een veelvoud aan betekenissen: vooruitgang, groeien, rijpen, horizon verbreden, kennis verspreiden

Nadere informatie

J L. Nordwin College Competentiemeter MBO - 21st Century & Green Skills. Vaardigheden Gedragsindicatoren. 21st Century Skill - -

J L. Nordwin College Competentiemeter MBO - 21st Century & Green Skills. Vaardigheden Gedragsindicatoren. 21st Century Skill - - Nordwin College Competentiemeter MBO - 21st Century & Green Skills 21st Century Skill Jouw talent Vaardigheden Gedragsindicatoren J L Ik weet wat ik wil Ik weet wat ik kan Ik ga na waarom iets mij interesseert

Nadere informatie

Workshop Tao Leiderschap. De Kunst van het Meebewegen

Workshop Tao Leiderschap. De Kunst van het Meebewegen Workshop Tao Leiderschap De Kunst van het Meebewegen Linda Ho Cultuur- & Arbeid + Organisatiepsycholoog Verandermanagement & Organisatiekunde Waarderend Organiseren en Gestalt Focus Overheid Adviseur,

Nadere informatie

Profiel gemeenteraadslid

Profiel gemeenteraadslid 1 1 Profiel gemeenteraadslid 2NB: Overal waar zij of ze staat kan ook hij gelezen worden. 3ALGEMEEN 4Een D66 gemeenteraadslid is gekozen door de inwoners van Utrecht en vertegenwoordigt hen op een 5integere

Nadere informatie

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Grijp je Ambities Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Je dromen verwezenlijken in 7 stappen. Grijp je ambities Brengt je dichterbij je ideaal Geeft je inzicht in jouw persoonlijke

Nadere informatie

Trainingen en workshops voor praktijkopleiders en leidinggevenden. Jouw talent, onze ambitie!

Trainingen en workshops voor praktijkopleiders en leidinggevenden. Jouw talent, onze ambitie! Trainingen en workshops voor praktijkopleiders en leidinggevenden Jouw talent, onze ambitie! Je vindt het belangrijk om te blijven investeren in je eigen ontwikkeling. Zeker als je nieuwe vaardigheden

Nadere informatie

RELATIE COACH OPLEIDING WEEKEND 2016

RELATIE COACH OPLEIDING WEEKEND 2016 RELATIE COACH OPLEIDING WEEKEND 2016 Health Balance Group Generaal Eisenhowerweg 4, 5056 CR Berkel-Enschot, Nederland T: +31 6 11424494 - I: www.healthbalance.nu - E: info@healthbalance.nu Voorwoord Je

Nadere informatie

Waarom?... Als je het lastig vindt om te zeggen wat je wilt of denkt op je werk en daar wat aan

Waarom?... Als je het lastig vindt om te zeggen wat je wilt of denkt op je werk en daar wat aan MEER DURF EN ZELFVERTROUWEN IN JE WERK! MET DE WORKSHOP CREËER MEER ZELFVERTROUWEN een uitdagende en verdiepende workshop & coachserie voor jou die draait om de vraag: hoe krijg ik meer vertrouwen in mijzelf?

Nadere informatie

Gecertificeerde Opleidingen

Gecertificeerde Opleidingen Gecertificeerde Opleidingen TOP Class Communicatie Vaardigheden Gordon Communicatie Trainer www.gordoncommunicatie.nl Top Class Communicatie Vaardigheden Persoonlijk en professioneel communiceren In deze

Nadere informatie

Unieke opleiding in Arboland. Opleiding. Copla Opleiding Training Consultants Coaching

Unieke opleiding in Arboland. Opleiding. Copla Opleiding Training Consultants Coaching Unieke opleiding in Arboland Opleiding Copla Opleiding Training Consultants Coaching copla.nl Bezoek ook onze websites: www.copla.nl www.deveiligheidscoach.nl DE VEILIGHEIDSCOACH Steeds vaker buigen veiligheidskundigen

Nadere informatie

Wie doet wat hij deed, krijgt wat hij kreeg

Wie doet wat hij deed, krijgt wat hij kreeg Wie doet wat hij deed, krijgt wat hij kreeg Voor wie? Waarom? Wat? Hoe? Voor Omdat leiding Ervaringsgerichte Door middel van leidinggevenden, geven, adviseren en coaching en werkvormen waarbij het adviseurs

Nadere informatie

Systemisch werken voor onderwijsprofessionals

Systemisch werken voor onderwijsprofessionals Systemisch werken voor onderwijsprofessionals Ze tje n o d ig? Nie u we in zich ten in je zelf? Waard e to evo e ge n aan gro ep sp ro ce ssen? Sy ste m isch werke n vo or o n d e rwijsp ro fe ssio n als

Nadere informatie

CarrièreBoost. Praktische begeleiding voor werknemers die zich succesvol willen presenteren op de arbeidsmarkt anno nu

CarrièreBoost. Praktische begeleiding voor werknemers die zich succesvol willen presenteren op de arbeidsmarkt anno nu CarrièreBoost Praktische begeleiding voor werknemers die zich succesvol willen presenteren op de arbeidsmarkt anno nu Op zoek naar een nieuwe baan waar begin ik?! Reorganisatie, inkrimping, u bent ontslagen!

Nadere informatie

TRAINER / FACILITATOR

TRAINER / FACILITATOR NIEUW!! Opleiding RINER / FCILIOR rainen/facilitaten is een vak, een ambacht. Dat doe je met heel je hebben en houwen als je het tenminste een uitdaging vindt om mensen in beweging te brengen Dit ambacht

Nadere informatie

Training Conflicthantering

Training Conflicthantering Training Conflicthantering Training Conflicthantering, een stevige discussie met een goede afloop Je zal het best weleens hebben meegemaakt, een flinke discussie tijdens een vergadering. Jij en je collega

Nadere informatie

''Veel praktijkvoorbeelden die goed aansloten. Passende, haalbare, maar wel uitdagende oefeningen.

''Veel praktijkvoorbeelden die goed aansloten. Passende, haalbare, maar wel uitdagende oefeningen. STUDIEGIDS 2017-2018 SPECIALISATIEMODULE TRAINERSVAARDIGHEDEN Inspirerend kennis overdragen ''Arjan weet een veilige sfeer te creëren waardoor ik me vrij voel om ook echt te oefenen en te delen wat ik

Nadere informatie

Grip op Ondernemerschap

Grip op Ondernemerschap Grip op Ondernemerschap Workshopreeks over 1. De juiste focus 2. Scherper positioneren 3. Acquireren met resultaat 4. Effectief communiceren 5. Beter Klantbeheer 6. De creatieve organisatie Je kunt de

Nadere informatie

VERBETERINGSGERICHT LEIDINGGEVEN

VERBETERINGSGERICHT LEIDINGGEVEN VERETERINGSGERICHT LEIDINGGEVEN Rob ertels 1 SITUATIE Leidinggeven aan verandering - of beter gezegd: continue verbetering - vraagt van de manager van vandaag het vermogen om zowel krachtig te sturen op

Nadere informatie

ZAKENWIJZER GROEI. beter worden, beter blijven. zakenw zer. passie voor mensen.

ZAKENWIJZER GROEI. beter worden, beter blijven. zakenw zer. passie voor mensen. Groei Management in & leidinggeven ZAKENWIJZER GROEI beter worden, beter blijven zakenw zer passie voor mensen. Alles verandert. Nu jij nog! Jaaropleiding We kunnen ons niet meer verloven te blijven doen

Nadere informatie

OPLEIDING VILLA BALANS COACH

OPLEIDING VILLA BALANS COACH OPLEIDING VILLA BALANS COACH Informatie Leaflet 2017-2018 Ben jij coach en heb jij een afgeronde coachingsopleiding? Heb jij een eigen praktijk en ben je op zoek naar een specialisatie, namelijk mantelzorgcoaching?

Nadere informatie

Trainen met ziel en zakelijkheid 1 Vakinhoudelijke trainer

Trainen met ziel en zakelijkheid 1 Vakinhoudelijke trainer Trainen met ziel en zakelijkheid 1 Vakinhoudelijke trainer Van focus op inhoud naar werken met de groep Hoe kun je als trainer je theorie enthousiast overbrengen zonder dat je groep passief wordt? Durf

Nadere informatie

TRAINING VOOR VERTROUWENSPERSONEN Over integriteit en vertrouwelijkheid

TRAINING VOOR VERTROUWENSPERSONEN Over integriteit en vertrouwelijkheid TRAINING VOOR VERTROUWENSPERSONEN Over integriteit en vertrouwelijkheid Training voor medewerkers die binnen hun bedrijf als vertrouwenspersoon optimaal willen functioneren. Training vertrouwenspersonen

Nadere informatie

Teamrapportage

Teamrapportage Teamrapportage Competentiematch & teampotentieel 3-4-2018 Inhoudsopgave Inleiding Geselecteerde kandidaten Geselecteerde competenties Team competentiematch Teampotentieel Team competentiematch per persoon

Nadere informatie