Vragenlijst Inlichtingenformulier. bij de verkoop van de woning

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vragenlijst Inlichtingenformulier. bij de verkoop van de woning"

Transcriptie

1 Vragenlijst Inlichtingenformulier bij de verkoop van de woning Deze vragenlijst van FPN Makelaardij is opgemaakt, omdat u als verkoper verplicht bent zo volledig mogelijk de juiste informatie te verstrekken over de staat van onderhoud en alle relevante (publiek- en privaatrechterlijke) aspecten van de woning. Vul daarom deze lijst volledig en naar waarheid in. Dit formulier maakt deel uit van de opdracht tot dienstverlening bij de verkoop van uw woning. De lijst is onderverdeeld in een A - en een B-deel. Deel A: Deel B: bevat onder meer vragen over de financiering van de woning en is alleen bestemd voor u en FPN Makelaardij bevat vragen over de toestand van de woning en wordt verstrekt aan de (aspirant) koper Heeft u vragen, neem dan contact met ons op. Stuur deze ingevulde lijst vervolgens naar: FPN Makelaardij, Denemarkenlaan 2, 2711 EL Zoetermeer.

2 Deel A Persoonlijke gegevens opdrachtgever(s): Verkoper: Echtgeno(o)t(e) of partner: (meisjesnaam) Achternaam :. Voornamen :. Geboorteplaats :. Geboortedatum :.. Beroep :.. Straat :. Postcode : Woonplaats : adres : Telefoon thuis : Telefoon werk : Mobiel : Burgerlijke Staat : Indien gehuwd in/buiten gemeenschap van goederen :. Geregistreerd Partnerschap: Ja Nee Samenwonend: Bestaat er tussen u en uw partner een samenlevingscontract waarin bepaalde bepalingen zijn opgenomen over de verkoop of bewoning van het pand? : Ja Nee Hoe kwam u aan ons adres? Toekomstig adres:. Per datum:. 2 paraaf opdrachtgever(s):

3 De onroerende zaak Te verkopen woning:. Wat is de reden van verkoop:.. Algemeen a. Wanneer heeft u de woning in eigendom gekregen? Bij welke notaris?. b. Is de woning thans met hypotheek belast? Ja Nee Is uw hypotheekschuld hoger dan de vermoedelijke opbrengst van de woning? Ja Nee Hypotheekhouder(1) is: Bedrag schuldrest: Hypotheekhouder(2) is: Bedrag schuldrest:.. Is er beslag op de woning gelegd: Ja Nee Is er sprake van faillissement, of surseance van betaling van u, uw echtgeno(o)t(e) of partner? Ja Nee Zo ja, wie is tot curator of bewindvoerder benoemd? (naam, adres en telefoonnummer): c. Is een van de eigenaren nadat de woning destijds is gekocht, overleden Ja Nee Zo ja: zijn er minderjarige kinderen? Ja Nee Is er nog sprake van een onverdeelde boedel? Ja Nee 3 paraaf opdrachtgever(s):

4 Welke notaris behandeld/behandelde de nalatenschap? Naam :. Adres Postcode en plaats Telefoonnummer :. :. :. d. Is er sprake van echtscheiding, nadat de woning destijds is verkocht? Ja Nee Zo ja, op welke grond kunt u over de woning beschikken? e. Indien u ongehuwd samenwoont en er een samenlevingscontract is, zijn hierin dan bepalingen opgenomen over de verkoop van de woning? Ja Nee f. Heeft u toestemming van uw partner om de woning te verkopen? Ja Nee g. Wat is eventueel het sleuteladres indien wij geen sleutel van u ontvangen of wanneer u op vakantie bent: (naam, adres en telefoonnummer)... Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst of bij de tekst. Als u twijfelt over de juiste beantwoording, of als u een vraag niet begrijpt, zet dan een vraagteken voor de vraag. U kunt hierover dan contact opnemen met ons kantoor. Ondergetekende verklaart voorgaande vragen naar waarheid te hebben ingevuld. Plaats : Datum : Handtekening : Handtekening partner :. 4 paraaf opdrachtgever(s):

5 Deel B De onroerende zaak Het adres van de te verkopen woning: Wat is het bouwjaar van de woning?. 1. Bijzonderheden Overeenkomsten Zijn er nadat u de woning in eigendom heeft Ja Nee verkregen nog eventuele aanvullende notariële of onderhandse akten opgemaakt van de woning? Zo ja, welke? Is dat eventueel het geval met aangrenzende Ja Nee percelen? (denk hierbij aan regelingen voor het gebruik van. de poort, achterpad, schuur, garage, tuin, overeenkomsten met meerdere buren, toezegging. en erfafscheiding) Wijken de huidige terreinafscheidingen volgens Ja Nee u af van de kadastrale grenzen? Zo ja, waaruit bestaat die afwijking?. Heeft u grond van derden in gebruik? Ja Nee Zo ja, toelichting Is een gedeelte van de woning, schuur, garage of Ja Nee schutting gebouwd op grond van de buren of andersom? Zijn er bijzonderheden rond uw object bekend, zoals Ja Nee erfdienstbaarheden, erfpacht, opstalrecht, vruchtgebruik, kettingbedingen, kwalitatieve rechten of verplichtingen etc.? Is er sprake is van erfpacht? Ja Nee Is er sprake van opstalrecht? Ja Nee Indien er sprake is van erfpacht of opstalrecht Wat is de einddatum? 5 paraaf opdrachtgever(s):

6 Zo ja, hoe hoog is de canon per jaar? Is deze canon voor bepaalde tijd? Ja Nee Zo ja, voor welke periode? Heeft u alle canons betaald? Ja Nee n.v.t. Indien een canon is afgekocht, tot wanneer?. 2. Procedures Zijn er over de woning procedures geweest of Ja Nee gaande bij de rechter, de huurcommissie of andere instanties (bv onteigening/kwesties met de buren)? Is er bezwaar gemaakt tegen de waardebeschikking Ja Nee WOZ? Zo ja, toelichting 3. Aanschrijvingen Zijn u door de overheid of nutsbedrijven ver- Ja Nee beteringen of herstellingen voorgeschreven of aangekondigd die nog niet naar behoren zijn uitgevoerd? 4. Subsidies / premies / terugkoopgarantie Zijn er in het verleden subsidies of premies verstrekt Ja Nee die bij de verkoop van de woning voor een deel kunnen worden teruggevorderd of is sprake van een terugkoopgarantie? Zo ja, hoe is de regeling? 5. Onbewoonbaarverklaring Is de woning onbewoonbaar verklaard of in het Ja Nee verleden ooit onbewoonbaar verklaard geweest? 6 paraaf opdrachtgever(s):

7 6. BTW Is er bij verkoop sprake van omzetbelastingheffing Ja Nee 7. Bestemming Hoe gebruikt u de woning nu (bv woning, praktijk, winkel etc.)?.. Is dat gebruik volgens u en/of de gemeente toegestaan? Ja Nee Eventuele toelichting: 8. Publiek rechtelijke beperking Is de Wet Voorkeursrecht Gemeente van toepassing Ja Nee Is er een anti speculatiebeding van toepassing voor Ja Nee de woning? Zo ja, wanneer loopt deze af? Is er sprake van ruilverkaveling? Ja Nee Is er sprake van onteigening? Ja Nee 9. Monument; beschermd stads of dorpsgezicht Is er sprake van een gemeentelijk of Rijksmonument? Ja Nee Is er sprake van een beschermd stads- of dorpsgezicht? Ja Nee Is er sprake van een beeldbepalend object? Ja Nee 7 paraaf opdrachtgever(s):

8 10. Verhuur Is de woning of de grond geheel of gedeeltelijk Ja Nee verhuurd of aan anderen in gebruik gegeven? Zo ja, is er een huurcontract? Ja Nee Welk gedeelte is verhuurd? Welke delen vallen onder gezamenlijk gebruik? Welke zaken zijn van de huurder en mag hij verwijderen bij ontruiming (bv geiser, keuken, lampen)?..... Heeft de huurder een waarborgsom gestort? Ja Nee Zo ja, hoeveel? Heeft u nog andere afspraken met de huurder Ja Nee gemaakt? Zo ja, welke? Gevels Is er sprake (geweest) van vochtdoorslag Ja Nee of aanhoudend vochtige plekken op de gevels? Zijn er (gerepareerde)scheuren/beschadigingen Ja Nee in/aan de gevels? 8 paraaf opdrachtgever(s):

9 Zijn de gevels tijdens de bouw geïsoleerd? Ja Nee Zo ja, welke? Zo nee, zijn de gevels daarna geïsoleerd? Ja Nee Zo ja, welke en wanneer Zijn er ankerloze spouwmuren? Ja Nee Zijn de gevels ooit gereinigd? Ja Nee Zo ja, volgens welke methode? Eventuele toelichting: droog (met grit) nat (chemisch met water nagespoeld) 12. Dak(en) en goten Wat voor soort dakbedekking heeft uw woning? Heeft u last van daklekkages (gehad)? Ja Nee Zijn er in het verleden gebreken geconstateerd aan Ja Nee de dakconstructie, zoals scheve, doorbuigende, krakende beschadigde en/of aangetaste dakdelen? Zo ja waar?... Heeft u het dak weleens (gedeeltelijk) laten vernieuwen c.q. laten repareren? Ja Nee Zo ja, welk deel en wanneer paraaf opdrachtgever(s):

10 Is het dak tijdens de bouw geïsoleerd? Ja Nee Zo nee, is het dak daarna geïsoleerd? Ja Nee Zijn de regenwaterafvoeren en dakgoten in orde? Ja Nee Zo nee, toelichting: Kozijnen, ramen en deuren Wanneer zijn de kozijnen, ramen en deuren voor het laatst geschilderd? Is dit gebeurd door een erkend schildersbedrijf? Ja Nee Functioneren alle scharnieren en sloten? Ja Nee Zo nee, toelichting:. Zijn alle sleutels aanwezig? Ja Nee Zo nee, toelichting: Is er sprake van isolerende beglazing? Ja Nee gedeeltelijk Is er bij isolerende beglazing sprake van Ja Nee lekke ruiten? Zo ja, de volgende ruit(en) Vloeren, plafonds en wanden Is er sprake (geweest) van vochtdoorslag of Ja Nee optrekkend vocht op de vloeren en/of wanden? Is er sprake (geweest) van schimmelvorming Ja Nee op de vloeren, plafonds en/of wanden? 10 paraaf opdrachtgever(s):

11 Zijn er (gerepareerde of verborgen) scheuren Ja Nee en/of beschadigingen in/aan de vloeren, plafonds en/of wanden aanwezig? Hebben zich in het verleden problemen voorgedaan Ja Nee met de afwerkingen (bv loszittend tegelwerk, loslatend behang of spuitwerk, holklinkend of loszittend stucwerk, etc.)? Is er sprake (geweest) van gebreken aan de Ja Nee vloerconstructie, zoals scheve, doorbuigende, krakende, beschadigde en/of aangetaste vloerdelen? Is er sprake van vloerisolatie? Ja Nee 15. Kelder, kruipruimte en fundering Is er sprake (geweest) van gebreken aan de fundering? Ja Nee Is er een kruipruimte aanwezig? Ja Nee Zo ja, hoeveel kruipruimtes zijn er en hoe is/zijn deze toegankelijk?. Is/zijn de kruipruimte(s) droog? Ja Nee Is er sprake van vochtdoorslag door de kelderwand? Ja Nee N.v.t. Is de grondwaterstand in de afgelopen jaren waar- Ja Nee neembaar gewijzigd of is er wateroverlast geweest? Zo ja, heeft dit problemen geleid?.. 11 paraaf opdrachtgever(s):

12 15. Installaties Is er een CV installatie aanwezig? Ja Nee Installatiejaar/bouwjaar: CV ketel, merk en type Wordt de CV ketel ieder jaar nagekeken? Ja Nee Wanneer is de CV ketel voor het laatst onderhouden? Is er een onderhoudscontract? Warmwatervoorziening Via c.v.-ketel Boiler Geiser Is deze eigendom of huur? Eigendom Huur Wanneer is de boiler/geiser voor het laatst onderhouden? Is meer dan 1 keer per jaar bijvullen van de Ja Nee CV-installatie noodzakelijk? Zo ja, hoe vaak? Zijn er radiatoren die niet warm worden? Ja Nee Zo ja, welke? Zijn er radiatoren of (water)leidingen die lekken? Ja Nee Zijn er radiatoren of (water)leidingen die ooit zijn Ja Nee bevroren? Zo ja, welke? Zijn er vertrekken die niet goed warm worden? Ja Nee Zo ja, welke? In welk jaar zijn voor het laatst de aanwezige schoorsteenkanalen rookgasafvoeren geveegd/gereinigd? Is de trek van aanwezige schoorsteenkanalen goed? Ja Nee 12 paraaf opdrachtgever(s):

13 Over hoeveel groepen beschikt uw elektrische installatie?.. Is er een aparte kookgroep? Ja Nee Is er een aardlekschakelaar aanwezig? Ja Nee Is de elektrische installatie vernieuwd? Ja Nee Zo ja, wanneer (geheel, gedeeltelijk, alle groepen)? Is er een alarminstallatie aanwezig? Ja Nee Zijn u gebreken bekend aan de technische Ja Nee installaties? Zo ja, welke? Denkt u daarbij aan leidingen voor gas, water en elektriciteit, geiser, cv, mechanische ventilatie, niet goed werkende apparatuur (keukenapparatuur), deurbel, deurtelefoon/intercom, ventilator, zonneschermen, thermostaat, kachels.. Eventuele toelichting: Sanitair en Riolering Zijn er beschadigingen aan wastafels, douche, bad, Ja Nee toiletten, gootstenen en kranen? Zo ja, welke? Lopen de afvoeren van wastafels, douche, bad, Ja Nee toiletten en gootstenen goed door? Zo nee, welke? Is de woning aangesloten op de gemeentelijke Ja Nee riolering? Zo nee, op welke wijze loost u uw afvalwater? (septic tank, beerput of anders) 13 paraaf opdrachtgever(s):

14 Zijn er gebreken (geweest) aan de riolering, zoals Ja Nee breuken, stankoverlast, lekkages, etc.? Zo ja, welke Verbouwingen Hebben er verbouwingen en/of bijbebouwingen Ja Nee plaatsgevonden in en/of om de woning? Zo ja, welke ver/bijbebouwingen hebben er plaatsgevonden en door welk bedrijf is dit uitgevoerd (evt. door zelfwerkzaamheden)?. Bedrijf/zelfwerkzaamheden: Bedrijfsnaam/plaats: Jaartal: Is er een verbouwing uitgevoerd waarvoor Ja Nee formeel toestemming nodig was van de gemeente (bv een bouwvergunning)? Zo ja, heeft u een bouwvergunning aan- Ja Nee gevraagd? Zijn er voor ver- en/of bijbebouwingen Ja Nee vergunningen afgegeven? Zo ja, welke? paraaf opdrachtgever(s):

15 18. Milieu aspecten Beschikt uw woning over een Energieprestatie certificaat? Ja Nee (energielabel) Zo ja, welk label? A++ A+ A B C D E F G Zijn er asbesthoudende materialen in de woning Ja Nee of berging/garage aanwezig (bv eternietplaten)? Blijft er in de woning zeil achter al of niet Ja Nee vastgelijmd, dat is aangeschaft tussen 1960 en 1982? Is er sprake van loden leidingen in de woning? Ja Nee Is de grond voor zover u bekend verontreinigd? Ja Nee Zo ja, is er een onderzoeksrapport opgesteld? Ja Nee Zo ja, heeft de gemeente of de provincie u een Ja Nee onderzoeks- of saneringsbevel opgelegd? Is er, voor zover bekend, een olietank aanwezig Ja Nee of aanwezig geweest? Zo ja, is deze gesaneerd? Ja Nee Is verwijderd Ja Nee Zo nee, waar bevindt deze zich? Is er een Kiwa-certificaat aanwezig? Ja Nee Is er sprake van overlast door ongedierte in en om Ja Nee de woning (muizen, ratten, kakkerlakken, zilvervisjes, ovenvisjes etc.)? Zo ja, toelichting 15 paraaf opdrachtgever(s):

16 Is de woning aangetast door houtworm, boktor, Ja Nee zwam of ander ongedierte? Is deze aantasting al eens behandeld? Ja Nee Zo ja, wanneer? Door welk bedrijf? Is er, voor zover bekend, sprake van chloridenschade Ja Nee (betonrot)? (Betonrot komt vooral voor in kruipruimtes van woningen gebouwd tussen 1965 en 1981 die voorzien zijn van betonnen vloerelementen van het merk Kwaaitaal of Manta. Ook andere betonelementen, zoals bijvoorbeeld balkons kunnen aangetast zijn). 19. Diversen Wat is de gezinssamenstelling van de bewoners van de naastgelegen woningen (links en rechts, staand voor de woning met het gezicht naar de woning)? Links Leeftijd circa Rechts Leeftijd circa Vrouw(en).. Vrouw(en). Man(nen).. Man(nen). Kind(eren).. Kind(eren). Huisdier(en).. Huisdier(en). Boven Leeftijd circa Onder Leeftijd circa Vrouw(en).. Vrouw(en). Man(nen).. Man(nen). Kind(eren).. Kind(eren). Huisdier(en).. Huisdier(en). Ondervindt u overlast van uw buren m.b.t. Ja Nee bijvoorbeeld huisdieren, kinderen, muziekinstrumenten of anderszins? Zo ja, toelichting: 16 paraaf opdrachtgever(s):

17 20. Vaste lasten Hoeveel betaalde u voor de laatste Zakelijk gebruik: aanslag onroerende zaakbelasting? Belastingjaar: Hoeveel is de WOZ-waarde: Peildatum: Hoeveel betaalde u voor de laatste aanslag waterschapbelastingen? Belastingjaar: Hoeveel betaalde u voor de (eventuele). laatste aanslagen baatbelasting/bouwgrondbelasting/verontreinigingsheffing/ Belastingjaar: rioolrecht? Welke voorschotbedragen betaalt u maandelijks aan de nutsbedrijven? - Gas. - Electriciteit. - Warmte. - Water. Zijn er lease-/huurcontracten voor bijvoorbeeld keuken, kozijnen, cv ketel, boiler, geiser etc.? Ja Nee Zo ja, welke? Hoe lang lopen de contracten nog? Hebt u alle gemeentelijke belastingen die Ja Nee u verschuldigd bent al betaald? Zijn er vaste of variabele bijdragen voor Ja Nee gemeenschappelijke poorten, inritten of terreinen? Zo ja, waarvoor en hoe hoog is de bijdrage? Wat is het parkeerbeleid in uw straat: (bijvoorbeeld; betaald, belanghebbenden, enz.).. 17 paraaf opdrachtgever(s):

18 21. Informatie omgeving Zijn er in uw omgeving nu of in de toekomst Ja Nee zaken aan de orde die voor de koper van belang kunnen zijn (bv nieuwbouw, belanghebbende parkeren, bestemmingswijziging e.d.)? Zo ja, wat?... Ondervindt u overlast van de woon- Ja Nee omgeving? Zo ja, beschrijf deze overlast: Garanties Zijn er lopende onderhoudscontracten en/of Ja Nee garantieregelingen overdraagbaar aan de koper, Zoals van de dakbedekking, cv.-installatie, GIW-garantie, etc. Eventuele toelichting : paraaf opdrachtgever(s):

19 21. Vereniging van Eigenaars (Indien uw woning geen appartement(flat) is, kunt u deze vraag overslaan). Is er een actieve Vereniging van Eigenaars? Ja Nee Naam van de vereniging : Naam van de administrateur van de : vereniging Adres : Postcode / Plaats :.. Telefoonnummer : Is er een gezamenlijke opstalverzekering? Ja Nee Zo ja, bij welke verzekeringsmaatschappij? Hoe hoog is het meest recente saldo van het reservefonds?... Hoeveel bedraagt de VvE-bijdrage? per maand/kwartaal Is deze bijdrage inclusief of exclusief (voorschot) stookkosten en/of water? inclusief exclusief Hoe hoog is het voorschot: stookkosten: water per.. Zijn er afspraken gemaakt of besluiten genomen Ja Nee nomen door de VvE over vernieuwing of onderhoud, die voor de koper van belang zijn? Zo ja, toelichting... Hebben deze afspraken extra betalingen tot Ja Nee gevolg? Zo ja, bedrag Zijn alle aan de VvE verschuldigde bedragen Ja Nee betaald? Is er een MOP (meerjaren onderhoudsplan)? Ja Nee Zijn er zaken uitgesloten van gemeenschappelijk Ja Nee onderhoud (bijv. kozijnen, balkons)? Eventuele toelichting:.. 19 paraaf opdrachtgever(s):

20 ONDERTEKENING : Verkoper(s) verklaart/verklaren alle hem/haar/hen bekende feiten te hebben vermeld in dit formulier. Verkoper(s) is/zijn zich ervan bewust, dat bij een niet juiste en/of volledige vermelding van feiten de koper de mogelijkheid heeft om op grond van het Burgerlijke Wetboek schadevergoeding te claimen. Verkoper(s) verklaart/verklaren de woning tot de notariële levering op een manier te zullen Bewonen en onderhouden, welke in het maatschappelijk verkeer als gebruikelijk wordt beschouwd. Ondertekende verklaart voorgaande vragen naar waarheid e hebben ingevuld. Plaats : Datum : Handtekening : Handtekening partner : 20 paraaf opdrachtgever(s):

U kunt aan het einde van de vragenlijst eventueel extra informatie geven.

U kunt aan het einde van de vragenlijst eventueel extra informatie geven. Vragenlijst voor de verkoop van uw woning U kunt aan het einde van de vragenlijst eventueel extra informatie geven. Persoonlijke gegevens Naam: Adres: Postcode en woonplaats: Adres van de te verkopen woning:

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst of bij de tekst. Als u twijfelt over de juiste beantwoording, of als

Nadere informatie

Hoe gebruikt u de woning nu? (Bijv. woning, praktijk, winkel.)...

Hoe gebruikt u de woning nu? (Bijv. woning, praktijk, winkel.)... Onderstaande lijst is bedoeld als hulpmiddel voor u als verkoper bij het verzamelen van informatie over uw woning. Als verkoper bent u namelijk verplicht om de koper zo volledig mogelijk de juiste informatie

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning blad 1

Vragenlijst voor de verkoop van een woning blad 1 Vragenlijst voor de verkoop van een woning blad 1 Heeft u meer informatie? Aan het einde van deze vragenlijst of bij de tekst kunt u het aanvullen. Als u twijfelt over de juiste beantwoording, of als u

Nadere informatie

Inlichtingenformulier verkoper

Inlichtingenformulier verkoper Onderdeel van Jonker van der Klein BV Inlichtingenformulier verkoper Naam Adres Postcode woonplaats Telefoonnummer Algemeen 1. Wat is het bouwjaar van de woning Jaar 2. Sinds welk jaar bent u woonachtig

Nadere informatie

1a Gegevens opdrachtgever: 1b Gegevens te verkopen woning: Vragenlijst voor de verkoop van een woning 1852HD. Heiloo. Persoonlijke gegevens

1a Gegevens opdrachtgever: 1b Gegevens te verkopen woning: Vragenlijst voor de verkoop van een woning 1852HD. Heiloo. Persoonlijke gegevens Vragenlijst voor de verkoop van een woning Persoonlijke gegevens 1a Gegevens opdrachtgever: Naam 1b Gegevens te verkopen woning: Adres Wethouder Kuijperhoek 2 Postcode Plaats 1852HD Heiloo Bijzonderheden

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM VERSIE 2016 NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN

Nadere informatie

Gegevens. Wijken de huidige terreinafscheidingen volgens u af van de kadastrale eigendomsgrenzen? ja nee

Gegevens. Wijken de huidige terreinafscheidingen volgens u af van de kadastrale eigendomsgrenzen? ja nee Gegevens dres verkochte: 1 ijzonderheden Zijn er nadat u het huis in eigendom heeft verkregen nog andere eventuele aanvullende notariële of onderhandse akten opgesteld van het pand? Zo ja, welke? Is dat

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning 1. Bijzonderheden a. Zijn er nadat u het perceel in eigendom hebt gekregen nog andere, eventuele

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning Vragenlijst voor de verkoop van een woning Nederlandse vereniging van makelaars o.g. en vastgoeddeskundigen nvm OPDRACHTGEVER Naam: Inge Westrus DE ONROERENDE ZAAK Het Het adres van de te verkopen woning:

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een appartement

Vragenlijst voor de verkoop van een appartement NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een appartement Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning Vragenlijst voor de verkoop van een woning Nederlandse vereniging van makelaars o.g. en vastgoeddeskundigen nvm OPDRACHTGEVER Naam: DE ONROERENDE ZAAK Het Het adres van de te verkopen woning: Kasteellaan

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning DEEL B Persoonlijke gegevens Adres te verkopen perceel Zeevliet 18 te Benschop 1.

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM VERSIE 2016 NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst of bij de tekst. Als u twijfelt over de juiste beantwoording, of als

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM VERSIE 2016 NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst of bij de tekst. Als u twijfelt over de juiste beantwoording, of als

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM DEEL B OPDRACHTGEVER Naam: Hendrik Johannes Oosterhagen DE ONROERENDE ZAAK Het adres van

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

VRAGENLIJST VOOR DE VERKOOP VAN EEN WONING

VRAGENLIJST VOOR DE VERKOOP VAN EEN WONING NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM VRAGENLIJST VOOR DE VERKOOP VAN EEN WONING Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst bij verkoop onroerende zaak

Vragenlijst bij verkoop onroerende zaak Vragenlijst bij verkoop onroerende zaak DEEL I 1. Gehuwd/geregisteerd partnerschap Bent u getrouwd? Ja Nee Is er sprake van geregisteerd partnerschap? Ja Nee Wordt of werd het te verkopen pand door u beiden

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM VERSIE 2014 Deze vragenlijst is gemaakt omdat u als verkoper verplicht bent om uitvoerig

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM DEEL B OPDRACHTGEVER Naam: Henk-Jan van der Lugt Ellen van der Lugt / Kranghand DE ONROERENDE

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een appartement

Vragenlijst voor de verkoop van een appartement NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een appartement Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een appartement

Vragenlijst voor de verkoop van een appartement NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een appartement Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een appartement

Vragenlijst voor de verkoop van een appartement NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een appartement Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM VERSIE 2012 NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een appartement

Vragenlijst voor de verkoop van een appartement NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een appartement Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM DEEL B OPDRACHTGEVER Naam: W. Snijder DE ONROERENDE ZAAK Het adres van de te verkopen woning:

Nadere informatie

1a Gegevens opdrachtgever: 1b Gegevens te verkopen woning: Vragenlijst voor de verkoop van een woning. J.P.Burgering 1851LB.

1a Gegevens opdrachtgever: 1b Gegevens te verkopen woning: Vragenlijst voor de verkoop van een woning. J.P.Burgering 1851LB. Vragenlijst voor de verkoop van een woning Persoonlijke gegevens 1a Gegevens opdrachtgever: Naam 1b Gegevens te verkopen woning: J.P.Burgering Adres Slimpad 22 Postcode Plaats 1851LB Heiloo Bijzonderheden

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie