3e Nieuwsbrief Programma 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "3e Nieuwsbrief Programma 2015"

Transcriptie

1 Voorzitter Désirée C onradi Penningmeester Elly Sweelssen Secretaris Mariet Gies bers 3e Nieuwsbrief Wijziging samenstelling bestuur. Door toenemende drukte op haar werk, heeft Alice besloten per 1 september afscheid van het bestuur te nemen. Zij heeft 2,5 jaar een belangrijke bijdrage geleverd aan onze vereniging. Via deze weg willen wij haar nogmaals bedanken voor haar inzet. Gelukkig blijft zij nog actief, binnen onze vereniging en hopen wij haar nog vaak tegen te komen bij onze activiteiten. Alice Bedankt! Programma 2015 Dinsdag 8 september 2015 Muzikale openingsavond na zomerstop Hallo Herfst! Na een mooie zomer, maken we ons op voor de herfst. Met plezier. Ik ben nu eenmaal niet zo n zon aanbidder, dus hoor je me ook niet mekkeren over een buitje her en der. Ik word ook niet depressief als, zoals nu, bijna de blaadjes van de bomen vallen. Welnee, vallende blaadjes staan voor verandering. Ik heb gewoonweg heel veel zin in de herfst. -De mooie, gekleurde bladeren - Wandelingen in het bos -Het verlangen naar Choco-melk! -Kaarsjes in de kamer -De stilaan kortere dagen -Tijd voor herfstkleding -Pompoenensoep -en weer een prachtig programma van. Ik hoop jullie allen dan ook weer snel te ontmoeten bij onze activiteiten. Vrolijke groet, Désirée Conradiuit Zomer door Dinsdag 22 september 2015 Wandeltocht Leudal Dinsdag 13 oktober 2015 Lezing: Ouderenmishandeling, locatie ZijActief Leeuwen Dinsdag 27 oktober 2015 Kienen Dinsdag 10 november 2015 Excursie Kersten revalidatietechniek Donderdag 12 november 2015 Algemene ledenvergadering ZijActief Limburg, meer informatie volgt nog. Dinsdag 24 november 2015 Lezing: Klimaatadaptatie in Limburg Dinsdag 1 december 2015 Sinterklaasontbijt Dinsdag 15 december 2015 Kerstviering

2 Pagina 2 van 6 Dinsdagavond 8 september Activiteit: Openingsavond na zomerstop Locatie: De Schuur Deze openingsavond na de zomerstop willen wij natuurlijk zo gezellig mogelijk starten!!!! Daarom hebben wij voor deze avond drie dames gevonden om op deze eerste avond van het naseizoen zo gezellig en sfeervol mogelijk te openen. Zo hebben wij voor deze avond Ilonka van de Ven uitgenodigd. Zij heeft in Ool de cadeau winkel Iemand Iemand is een winkel waar artikelen worden verkocht waar vrouwen van houden. Voor het interieur hebben zij een leuke collectie woonaccessoires om hebberig van te worden. Ook voor de vrouw hebben zij kadoartikelen die haar persoonlijkheid onderstrepen. Bovendien verkoopt zij er de heerlijke chocoladebonbons van La Bohème, die wij op deze avond heerlijk bij een kopje koffie of thee zullen nuttigen. Ilonka zal ons vertellen hoe ze tot het besluit is gekomen om ze deze Bredaase bonbons o.a. in Ool op de markt te brengen en wat haar heeft doen besluiten om juist in ons dorp haar winkel te vestigen. Verder hebben wij op deze avond voor u het gezellige duo Eeuwig Moos uitgenodigd. Degene die afgelopen jaar op de jaarvergadering van ZijActief Limburg in de Oranjerie was, zal zich dit gezellige duo, Aukje Peeters en Diny Jacobs mogelijk wel herinneren. Zij zingen sfeervol, prachtige Limburgse liedjes.

3 Pagina 3 van 6 Dinsdag 22 september wandeltocht Lezing, met als thema ouderenmishandeling Activiteit: Wandeltocht Vertrek: vanaf de Offerkamp Tijdstip: 13:30 uur Kosten: meerijkosten 2,00 p/p Locatie: Busschopsweg 9, 6093 AA Heythuysen Opgeven voor: 15 september, bij Finy Buitenhuis, tel: Er rust een groot taboe op ouderenmishandeling, maar het komt vaker voor dan u denkt. Er over beginnen is moeilijk, of u nu mantelzorger, een familielid of het slachtoffer bent. Op uitnodiging van ZijActief Leeuwen is uitgenodigd om aan deze leerzame lezing, verzorgd Dr. Ingrid Henssenvan Hees op dinsdagavond 13 oktober deel te nemen AA Heythuysen Ook dit jaar weer heeft Finy Buitenhuis een prachtige wandeling voor ons uitgezet. Dit maal gaan we wandelen in het prachtige Leudal, vanaf de Busjop. Uiteraard eindigen we hier weer, waar we deze wandeltocht kunnen afsluiten met een heerlijk kopje koffie/cappuccino/thee en een heerlijk stukje echte Limburgse vlaai. (deze zijn voor eigen rekening) Het Leudal is een hoog gelegen natuurreservaat aan de westoever van de Maas. De grotere hoogteverschillen maken van deze route een gezonde uitdaging. Dus bent u goed ter been en kunt u een afstand van ongeveer 7 km (ongeveer 1,5 uur) lopen, dan is dit een prachtige wandeling voor u. Dinsdag 13 oktober 2015 Activiteit: Lezing, Ouderenmishandeling Locatie: Café Aad Leeuwe te Leeuwen Opgeven i.v.m. plaatsreservering: voor 3 okober via mailadres: zij.actief.herten@gmail.com of door een brief je in de brievenbus te doen voorzien met naam en telefoonnummer bij Désirée Conradi, Offferkamp 16, te Herten. ZijActief Leeuwen heeft ons uitgenodigd om onderstaande interesante lezing bij hun te mogen bijwonen. Hierdoor heeft er een verschuiving in het programma plaats gevonden. De kienavond is verschoven naar dinsdagavond 27 oktober. Jaarlijks worden naar schatting ouderen van boven de 65 jaar mishandeld door partners, familie, huisvrienden of zorgverleners. Vaak begint het klein; stevig beetpakken als iemand niet luistert, of eigen boodschappen doen van de ander zijn huishoudgeld. Maar regelmatig gaat het van kwaad tot erger. Het blijkt een glijdende schaal, waarbij zowel de pleger als het slachtoffer zo hun eigen excuses hebben om de mishandeling niet te willen zien. Ouderenmishandeling kent verschillende vormen en niveaus: lichamelijke mishandeling (van hardhandig beetpakken tot hard slaan), psychische mishandeling (herhaaldelijk uitschelden, beledigen of isoleren), financiële uitbuiting (door diefstal, het veranderen van het testament en ongewenste bemoeienis met geldzaken), verwaarlozing (door het onthouden van lichamelijke of psychische zorg of voeding) en seksueel misbruik (bv ongewenste seksuele handelingen met of in het bijzijn van ouderen). Het taboe rondom ouderenmishandeling moet worden doorbroken. Mishandeling stopt immers niet vanzelf.

4 Pagina 3 van 5 Pagina 4 van 6 Dinsdagavond 27 oktober Pagina 4 van Kienen 6 Locatie: De Schuur Ook dit jaar weer hebben wij een kienavond op het programma staan waarin leuke prijzen te winnen zijn. Laat u verrassen en neem uw partner, vriendin, vader, moeder, zoon, dochter of buurvrouw/man, gezellig mee. Dinsdagochtend 10 november excursie Kersten revalidatietechniek Tijdstip: 09:30 tot 12:30 uur Vertrek: vanaf de Offerkamp: 09:00 uur Locatie: Middenhoven 18, Roermond Kosten: meerijkosten 2,00 p/p Opgeven voor: 3 november bij Mariet Giesbers, tel; Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen, mochten we veel aanmeldingen ontvangen zullen wij nog een extra datum inplannen. Mocht dit nodig zijn, hoort u dit uiterlijk 5 november van ons. Kersten Hulpmiddelenspecialist is actief in de hulpmiddelenbranche sinds Vanaf de start stond het bieden van kwaliteit in service, hoogstaande producten en vakmanschap hoog in het vaandel. Tot op vandaag vormen deze ingrediënten de basis voor het succes van Kersten Hulpmiddelenspecialist. revalidatietechniek. Als u last hebt van lichamelijke klachten, kunt u door uw behandelend arts doorverwezen worden naar een expert in revalidatietechniek bv Kersten Zij zijn een erkend leverancier en producent van orthopedische hulpmiddelen en revalidatieartikelen Kijk voor meer informatie op onderstaande website:

5 Pagina 5 van 6 Nieuws Dinsdagavond 24 november Klimaatadaptatie in Limburg Locatie: De Schuur NATUUR EN MILIEUFEDERATIE LIMBURG De Natuur en Milieufederatie Limburg (NMF Limburg) en de circa 100 bij haar aangesloten organisaties zetten zich in voor natuur én een gezond leefmilieu in Limburg. Zij willen voor iedereen prettig wonen, werken en recreëren mogelijk maken, voor nu en straks. Zelfs de heel erg jonge soort homo sapiens (mens die denkt) heeft zich aan ingrijpende klimaatveranderingen het komen en gaan van ijstijden moeten aanpassen. Het verschil in temperatuur tussen de laatste ijstijd en de huidige tijd is vele graden Celsius en het verschil in zeeniveau bedraagt al gauw 100 meter. Het kleine beetje klimaatverandering dat tot nu toe is opgetreden valt daarbij in het niet. Joop Wijnands, zal voor ons een lezing verzorgen over Klimaatadaptatie in Limburg Klimaatverandering is al zo oud als de aarde zelf. Als het klimaat sinds het ontstaan van deze planeet nooit was veranderd, was er geen zuurstof en geen leven zoals wij het nu kennen. En sinds er zuurstofgebonden leven is, heeft dat zich moeten aanpassen aan geleidelijke (het verschuiven van de tektonische platen) en plotselinge (meteorietinslagen, hevige vulkaanuitbarstingen) klimaatveranderingen. Toch zijn er wel degelijk problemen. Ten eerste zou de klimaatverandering wel eens sneller kunnen gaan dan ooit tevoren. Nog belangrijker is dat dit de eerste interglaciaal (periode tussen ijstijden) is waarbij de mens een groot deel van het aardoppervlak in gebruik heeft genomen ten koste van de leefruimte van tal van vogels en andere dieren. Om een voorbeeld te noemen. Nederland en een deel van Vlaanderen zijn in de loop van twee millennia veranderd van majestueuze rivierdelta s vol moerassen en meanderende rivieren in een land van aangeharkte polders, asfaltwegen en betonconstructies. Zonder dijken zouden heel wat van die gebieden nu onder water liggen.

6 Lid worden? Telefoon secretariaat: Ontmoet de vrouw van nu Bestuursleden: Lid worden van Desiree Conradi (Voorzitter) betekent maatschappelijke Offerkamp16, 6049 AV Herten betrokkenheid én natuurlijk vooral Tel: veel gezelligheid! Samen met vrouwen uit je omgeving Mariet Giesbers Giesbers-Allers (Secretaris) kan je activiteiten ondernemen, A.K. v/d Coppellostraat 14, 6049 HD Herten ervaringen uitwisselen of Tel: discussiëren over maatschappelijke standpunten. Kortom,veelzijdig en gevarieerd! Elly Sweelssen Sweelssen-de Vries (Penningmeester) Ambachtsingel 96 96, 6043 RV Roermond Tel: We zitten ook op het web! Annelies Kaiser Kaiser-Schepers (Bestuurslid) Julianalaan 42 42, 6042 JG Roermond Tel: Heb je geen vervoer om naar onze activiteit te komen, laat het ons weten en wij kijken samen met jou mee naar een passende oplossing. Sanny Klomp-Bouwers (Bestuurslid) Op de Hoort 28 28, 6049 LE Herten Tel:

ZijActief Herten. Nieuwsbrief April Wereld

ZijActief Herten. Nieuwsbrief April Wereld Désirée Conradi Voorzitter en w ebmaster Ell y Sw eelssen Penningmeester Mariet Giesbers Secretaris Nieuwsbrief April 2017. Wereld we weten t allemaal, t is er een bende t is er te eng, en te vijandig

Nadere informatie

Interactieve presentatie door:

Interactieve presentatie door: Interactieve presentatie door: Even voorstellen: Annette van Delft Projectleider specialistische thema's Veilig Thuis Brabant Noordoost Akkie de Rouw-Janssens Mantelzorgmakelaar Steunpunt Mantelzorg Welzijn

Nadere informatie

ZijActief Herten. Nieuwsbrief januari Désirée Conradi Voorzitter en w ebmaster Ell y Sw eelssen Penningmeester Mariet Giesbers Secretaris

ZijActief Herten. Nieuwsbrief januari Désirée Conradi Voorzitter en w ebmaster Ell y Sw eelssen Penningmeester Mariet Giesbers Secretaris Désirée Conradi Voorzitter en w ebmaster Ell y Sw eelssen Penningmeester Mariet Giesbers Secretaris Nieuwsbrief januari 2017. Dinsdag 10 januari: Nieuwjaarsborrel Zondag 15 januari: Informatie reis naar

Nadere informatie

ZijActief Herten. 2e Nieuwsbrief Beste leden,

ZijActief Herten. 2e Nieuwsbrief Beste leden, ZijActief Herten Voorzitter Alice Apers Penningmeester Elly Sweelssen Secretaris Juul van Sloten Tel: 0475-853908 2e Nieuwsbrief 2014 Beste leden,. Het bestuur vroeg mij een stukje te schrijven, aan het

Nadere informatie

Opzet workshop. Interactief. Ingaan op begrippen, omvang, aard en aanpak. Cases om de aanpak en de knelpunten in de aanpak te verkennen

Opzet workshop. Interactief. Ingaan op begrippen, omvang, aard en aanpak. Cases om de aanpak en de knelpunten in de aanpak te verkennen Opzet workshop Interactief Ingaan op begrippen, omvang, aard en aanpak Cases om de aanpak en de knelpunten in de aanpak te verkennen Geweld in afhankelijkheidsrelaties Welke associaties roept dit thema

Nadere informatie

ZijActief Herten. 3e Nieuwsbrief 2014 VRIENDEN ZIJN ALS BOMEN

ZijActief Herten. 3e Nieuwsbrief 2014 VRIENDEN ZIJN ALS BOMEN Vo o rzitter Alice Aper s Vicevo o rzitter Dé sirée Co n radi Penning meester Elly Sw eelssen Wa a rne me nd Secreta ris Ma riet Giesbers 3e Nieuwsbrief 2014 VRIENDEN ZIJN ALS BOMEN. Op een goede afstand

Nadere informatie

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9 Belangrijke data Kerstvakantie 25 december t/m 5 januari 2018 8 januari 1 e schooldag na de kerstvakantie: Inloop vanaf 8.15 uur en ontmoetingsmoment voor ouders/verzorgers in de hal. 8 januari Start thema

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Data om te onthouden: Week van 30 okt. t/m 3 nov.: evt. oudergesprekken vanuit ZIEN! Maandag 13 november: 8.30 uur - 9.30 uur inloopuur Jeugd- en gezinscoach Dinsdag 14 november:

Nadere informatie

ZijActief Herten. Programma 2014 Dinsdag 25 november 2014 Spelletjes uit de oude doos. 4e Nieuwsbrief 2014

ZijActief Herten. Programma 2014 Dinsdag 25 november 2014 Spelletjes uit de oude doos. 4e Nieuwsbrief 2014 4e Nieuwsbrief 2014 Sinterklaas, hij is er weer! Met of zonder kleuren, zwarte,. stroopwafel of weten wij veel wat voor pieten nog meer. Ons maakt het niets uit. Dit feest is en blijft een traditie pur

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei:

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: Nieuwsbrief 7 31-03-2017 Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: "De sterke man is niet degene die iemand op de grond kan werken tijdens het worstelen, maar degene die

Nadere informatie

Ouderen. Vrijwilligers en studenten tegen ouderenmishandeling. Stichting

Ouderen. Vrijwilligers en studenten tegen ouderenmishandeling. Stichting Vrijwilligers en studenten tegen ouderenmishandeling Stichting Definitie ouderenmishandeling Al het handelen of nalaten van handelen jegens (geheel of gedeeltelijk) afhankelijke ouderen, door diegene(n)

Nadere informatie

ZijActief Herten. Nieuwsbrief Augustus 2017

ZijActief Herten. Nieuwsbrief Augustus 2017 Désirée Conradi Voorzitter en w ebmaster Ell y Sw eelssen Penningmeester Mariet Giesbers Secretaris. Dinsdagavond 12 september Optreden de Peelhazen Dinsdagmiddag 26 september Wandeling naar het Toon Hermanshuis

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede December 2015

Activiteiten programma De Meerstede December 2015 Dinsdag 1 december Mozaïek De laatste keer in dit jaar. Het wordt een kleurrijke middag. Locatie: 1 e etage creatief-centrum + materiaalgeld Kosten intern: materiaalgeld Zaal open 14.00 uur Aanvang 14.15

Nadere informatie

Nieuwsbrief zomer 2014

Nieuwsbrief zomer 2014 Nieuwsbrief zomer 2014 Beste Sponsors en andere geïnteresseerden, Afgelopen maanden hebben we als Stichting Moz Kids niet stilgezeten en ook in Mozambique is er veel gebeurd. In deze nieuwsbrief willen

Nadere informatie

We hebben dit jaar weer een gevarieerd programma samengesteld voor onze vereniging. Wij wensen jullie allen. weer veel plezier in 2015!!

We hebben dit jaar weer een gevarieerd programma samengesteld voor onze vereniging. Wij wensen jullie allen. weer veel plezier in 2015!! 2015 We hebben dit jaar weer een gevarieerd programma samengesteld voor onze vereniging Wij wensen jullie allen weer veel plezier in 2015!! Het Bestuur De kleurendruk van de kalender is mede mogelijk gemaakt

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf oktober 2016 Nr. 27

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf oktober 2016 Nr. 27 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf oktober 2016 Nr. 27 Inleiding Hallo allemaal, Oktober is een feit! De zomerperiode is omgevlogen en we hebben mede dankzij onze vakantie kracht Manouk en onze assistent leidster

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp In dit nummer Geboren * Website www.leenderstrijp.com Overleden * School en winkel Leenderstrijp Nieuwe bewoners * Agenda Welzijn&Zorg * Carnaval 2015 De STRIEPER Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nadere informatie

De warme zomer ligt al haast weer achter ons. Hopelijk heeft u ervan kunnen genieten.

De warme zomer ligt al haast weer achter ons. Hopelijk heeft u ervan kunnen genieten. Platform Gehandicaptenbeleid Goeree Overflakkee Secretariaat: Kraaijerdijk 2a 3248 LC Melissant Tel: 06-22213962 na 18.00 uur Email: PGGOinfo@pggo.nl www.pggo.nl Beste mensen, De warme zomer ligt al haast

Nadere informatie

Nu de zomer weer voorbij is en inmiddels al enkele vergaderingen zijn geweest binnen onze afdeling staan de volgende activiteiten gepland:

Nu de zomer weer voorbij is en inmiddels al enkele vergaderingen zijn geweest binnen onze afdeling staan de volgende activiteiten gepland: Voorzitter: Secretaris: Willy Beldman Willy Baltes Larenseweg 67 Eekelscharen 2 tel. 0548 366952 tel. 0548 366095 September 2013. Beste leden, Nu de zomer weer voorbij is en inmiddels al enkele vergaderingen

Nadere informatie

Weekbrief 18 december 2015 Nr. 51

Weekbrief 18 december 2015 Nr. 51 Weekbrief 18 december 2015 Nr. 51 De laatste nieuwsbrief van dit jaar. Altijd weer zo n moment van even terug kijken. Zeker de afgelopen decembermaand met alle activiteiten. We kunnen terugkijken op een

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 1 jaargang 18 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 10 Directiepraatje: Beste ouders, Meester Henny gaat per 1 januari

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 28 november 2014 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws Sinterklaas Wij volgen de gebeurtenissen in het Sinterklaasjournaal. De

Nadere informatie

Ouderenmishandeling. Relatie slachtoffer pleger

Ouderenmishandeling. Relatie slachtoffer pleger Ouderenmishandeling Naar schatting worden jaarlijks 200.000 ouderen slachtoffer van ouderenmishandeling. Ouderenmishandeling is het handelen of nalaten van handelen van al degenen die in een terugkerende

Nadere informatie

TOV! Meer dan een kribbe? Nieuwsbrief december. Geplande activiteiten. Belangrijke mededeling

TOV! Meer dan een kribbe? Nieuwsbrief december. Geplande activiteiten. Belangrijke mededeling Nieuwsbrief juni.docx Nieuwsbrief december TOV! Weerstraat 26, 4001LD Tiel, www.toveten.nl T: 0344-751223 info@toveten.nl Dit is wat wij hem hebben horen verkondigen en wat we u verkondigen: God is licht,

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

ongerept zijn gang mag gaan.

ongerept zijn gang mag gaan. Jaargang 2018 Editie december Onderscheiden met het Zandjmenke voor het toeristisch promoten van Roermond Zuid Ardilla Een korte terugblik op de activiteiten in 2018 in woord en beeld Het jaar is weer

Nadere informatie

Agenda Het Korennieuws Juli Zaterdag 26 Augustus Vossenjacht Dinsdag 29 Augustus Vergadering Spooktocht

Agenda Het Korennieuws Juli Zaterdag 26 Augustus Vossenjacht Dinsdag 29 Augustus Vergadering Spooktocht Agenda 2017 Het Korennieuws Juli 2017 Zaterdag 26 Augustus 14.00 Vossenjacht Dinsdag 29 Augustus 20.30 Vergadering Spooktocht Zondag 03 September 07.30 Vissen Zondag 17 September 13.30 Fietstocht BBQ Zaterdag

Nadere informatie

Daarnaast zijn er ontwikkelingen in de parkbeheercommissie, waardoor er enige personen voor langere of kortere tijd zijn uitgevallen.

Daarnaast zijn er ontwikkelingen in de parkbeheercommissie, waardoor er enige personen voor langere of kortere tijd zijn uitgevallen. Nieuwsbrief 5 - Mei 2019 In dit nummer: Van de voorzitter TOZ clubkampioenschappen (tennis en padel) Open dag padel TOZ Trianon SeniorPlus toernooi TOZ VACATURES bij commissies binnen onze tennisvereniging

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 Algemeen: HONDEN OP HET SCHOOLPLEIN Gisteren is er weer een kind op het schoolplein gebeten door een kleine hond. Gelukkig bleek de schade mee te vallen. Toch doen wij

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken...

NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken... NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken... Groeten u! Ze zijn gevlogen. De grote wereld in. Onze jongens en meiden van de groepen 8. Op naar Spijkenisse, Schiedam, Barendrecht, Rotterdam. Op naar het brugpieperschap.

Nadere informatie

9 maart 2018

9 maart 2018 1386 www.clarafabriciusschool.nl 9 maart 2018 5 maart 15 maart Project Water 12, 19 en 26 maart Schooltennis groep 3 en 4 15 maart Afsluiting project 17.00-19.00 uur Milou Hendriksen geboren Zusje van

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden het Krummelhûs Di-Do- en vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden Het Kraaiennest Maandag t/m Vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden

Nadere informatie

Beste lezer, Graag maken met de lezers de afspraak dat voor eventuele vragen, op- of aanmerkingen Davy Franssen en zijn team altijd beschikbaar zijn.

Beste lezer, Graag maken met de lezers de afspraak dat voor eventuele vragen, op- of aanmerkingen Davy Franssen en zijn team altijd beschikbaar zijn. Beste lezer, Dit is de eerste editie van een heus informatiebulletin van de Stichting Porta da Vida in Limbricht. Waarom? Omdat de afgelopen tijd heel wat zaken binnen Porta da Vida zijn veranderd. Omdat

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Inleiding Hallo allemaal, Welkom zomer!! Heerlijk om weer langer en nog vaker buiten te spelen. We hebben weer een hoop ondernomen met de kinderen. In de

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer november 2016

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer november 2016 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer 06 08 november 2016 Kalender 09-11: Studiedag. Alle leerlingen vrij! 10-11: Nationaal schoolontbijt 14-11: Inloopochtend

Nadere informatie

Houts Gemengd Koor. Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning

Houts Gemengd Koor. Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning Dinsdag 7 juni 2016. Houts Gemengd Koor OPGERICHT 16 MEI 1916 Secretariaat: Hans van Langeveld, Windmolenstraat 62, 5706 AS Helmond tel 0492-520383 mail: h.vanlangeveld@chello.nl Onderscheiden met de Koninklijke

Nadere informatie

Hulp bij huiselijk geweld

Hulp bij huiselijk geweld Hulp bij huiselijk geweld Beter voor elkaar 2 Huiselijk geweld Wat is huiselijk geweld? Bij huiselijk geweld denk je al gauw aan een man die zijn vrouw of zijn kinderen slaat. Maar er zijn veel meer soorten

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 11 december 2017

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 11 december 2017 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 11 december 2017 Beste ouders/verzorger(s), Nog maar een goede week en dan hopen we samen met jullie het kerstfeest te vieren. Het thema is dit jaar Goed nieuws!

Nadere informatie

Aan de ouders/verzorgers van t Möllenveld

Aan de ouders/verzorgers van t Möllenveld Aan de ouders/verzorgers van t Möllenveld Dit is de laatste digitale nieuwsbrief van dit kalenderjaar 2016. We zitten nu vlak voor de Kerst en over 2 weken gaan we het nieuwe jaar 2017 in. We hebben een

Nadere informatie

Wij hebben weer een mooie nieuwsbrief voor u gemaakt met verhalen uit de Peutergroep en de BSO.

Wij hebben weer een mooie nieuwsbrief voor u gemaakt met verhalen uit de Peutergroep en de BSO. Beste ouders/verzorgers Wij hebben weer een mooie nieuwsbrief voor u gemaakt met verhalen uit de Peutergroep en de BSO. De dagen worden korter, wij maken ons klaar voor het eerste lichtjesfeest op weg

Nadere informatie

KBO Activiteitenprogramma

KBO Activiteitenprogramma KBO Activiteitenprogramma voor kalenderjaar 2019 Katholieke Bond voor Ouderen afd. Nieuwegein/Vianen 2 De KBO ontspanningsmiddagen in De Rank KBO activiteitenprogramma voor het gehele kalenderjaar 2019

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015 NR. 16 vrijdag 18 december 2015 Kerstfeest! Kerst is een tijd voor familie. Tijd voor gezelligheid, fijne kaarsjes in het donker, liefst even geen geruzie, tijd voor lekker uitgebreid eten. Het is mooi

Nadere informatie

Ondersteuning en activiteiten voor mantelzorgers

Ondersteuning en activiteiten voor mantelzorgers 0 Ondersteuning en activiteiten voor mantelzorgers Workshops, lotgenotencontact, bijeenkomsten, individuele begeleiding Mantelzorg, wat is dat? Je bent mantelzorger wanneer je de zorg voor een familielid

Nadere informatie

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma.

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma. Met otto, elle of izzi!... Camping Vossenberg Centrumweg 17 8162 PT Epe Tel: 0578-613800 info@campingvossenberg.nl www.campingvossenberg.nl SPORT EN SPEL SPROOKJES Iedere dag (m.u.v. zaterdag) leuke sporten

Nadere informatie

\ Wijksteunpunt Voerendaal-Kunrade Mei 2018

\ Wijksteunpunt Voerendaal-Kunrade Mei 2018 \ Wijksteunpunt Voerendaal-Kunrade Mei 2018 De Hoeskamers Bij de Hoeskamers van de wijksteunpunten kunt u terecht voor een kopje koffie, een gezellig praatje en leuke activiteiten. Tevens kunt u in de

Nadere informatie

Havelter Schapendrift 22, 7971 BC Havelte tel:

Havelter Schapendrift 22, 7971 BC Havelte tel: Juli 2017 Nieuwsbrief Havelter Schapendrift 22, 7971 BC Havelte tel: 0521-227521 e-mail: bosrank@talentwesterveld.nl Speciale editie!! Speciale editie!! Hier volgt een speciale editie van de nieuwsbrief!

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kansplus Gemert - Laarbeek - Boekel

Nieuwsbrief Kansplus Gemert - Laarbeek - Boekel Nieuwsbrief Kansplus Gemert - Laarbeek - Boekel Januari 2018 Jaargang 13 Nummer 2 Van de voorzitter In de vorige nieuwsbrief gaf ik al aan: Ik heb er zin in, jullie ook. De carnaval was daar het voorbeeld

Nadere informatie

Hallo allemaal Hier ons vijfde magazine. Veel leesplezier.

Hallo allemaal Hier ons vijfde magazine. Veel leesplezier. Jaargang 1 Aflevering 5 Inhoud: Dagelijkse activiteiten Column Afscheid van onze stagiaire Jaqueline Pensioen Marij Afscheid Elly De winkel Zomeractiviteiten Wist je dat? Jaarmarkt Mijnzetellaan 6 6412

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018 nummer 4

Nieuwsbrief december 2018 nummer 4 Nieuwsbrief december 2018 nummer 4 Kind op Maandag In deze weken voor Kerst speelt tellen een belangrijke rol. De keizer wil zijn volk tellen, wij tellen de dagen en weken af naar kerst. In de verhalen

Nadere informatie

Datum: vrijdag 22 juli 2016

Datum: vrijdag 22 juli 2016 Datum: vrijdag 22 juli 2016 Populierenblaadje Algemeen: Musical: Woensdag hebben we met alle kinderen gekeken naar de musical van groep 8: Herrie op het eland. Het was wederom een geweldige musical. De

Nadere informatie

ZOMERBRIEF INTERKERKELIJKE WERKGROEP HART-EN-VROUW

ZOMERBRIEF INTERKERKELIJKE WERKGROEP HART-EN-VROUW ZOMERBRIEF INTERKERKELIJKE WERKGROEP HART-EN-VROUW Terugblik afgelopen seizoen We mogen dankbaar terugkijken op een mooi seizoen van Hart-en-Vrouw. In oktober hielden we een cabaret Avond Oma in de la

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerst Agenda

Nieuwsbrief. Kerst Agenda Jaargang 2016-2017 23 december 2016 nummer 6 Nieuwsbrief Kerst 2016 In de weken van advent leven we met de kinderen toe naar het kerstfeest. In een donkere nacht in Bethlehem straalt plotseling een licht.

Nadere informatie

D E V R I E N D E N K R A N T

D E V R I E N D E N K R A N T J a a r g a n g 2, n u m m e r 8 D E V R I E N D E N K R A N T S e p t e m b e r 2 0 0 9 IN DEZE NIEUWSBRIEF VAN ONZE VOORZITTER JUBILEUMRECEPTIE EEN PAAR FOTO S NIEUW VOORZITTER JEUGDCOMMISSIE REGELING

Nadere informatie

Vanuit de groep van Carina/Ellen De ouderkring van volgende week donderdag 19 mei gaat NIET door! Een nieuwe datum volgt nog.

Vanuit de groep van Carina/Ellen De ouderkring van volgende week donderdag 19 mei gaat NIET door! Een nieuwe datum volgt nog. Vanuit het team Langs deze weg kondigen wij het vertrek van onze gewaardeerde collega Jordi Erbé aan. Jordi gaat dichter bij huis, in Amersfoort, werken. Hij wil alle kinderen en ouders onwijs bedanken

Nadere informatie

Nieuws. Nieuwsbrief voor leerlingen en ouders / verzorgers. Inhoudsopgave. Nummer Nieuws van de school 2. Colofon 4 Bijlagen

Nieuws. Nieuwsbrief voor leerlingen en ouders / verzorgers. Inhoudsopgave. Nummer Nieuws van de school 2. Colofon 4 Bijlagen Nieuws Nummer 2 2015-2016 15-12-2015 Nieuwsbrief voor leerlingen en ouders / verzorgers Inhoudsopgave Nieuws van de school 2 VSO winkel 2 Venlo on Ice 3 Kerstviering 3 Voorleesontbijt 3 Afscheid Marjo

Nadere informatie

Verslag van de algemene ledenvergadering van 8 april 2016 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26.

Verslag van de algemene ledenvergadering van 8 april 2016 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26. Verslag van de algemene ledenvergadering van 8 april 2016 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26. 1. Opening. De voorzitter opent de vergadering om 20.00 uur en heet de aanwezige leden en in

Nadere informatie

Nieuwsbrief /2019

Nieuwsbrief /2019 Nieuwsbrief 9 2018/2019 Beste jongens en meisjes, beste ouders, Het jaar 2018 zit er bijna op. We kijken samen terug op een hele sfeervolle kerstviering. Een prachtig versierde aula, waardoor je je elke

Nadere informatie

In en om de groepen - Welkom Bas Beitler en Larissa de Vries! Fijn dat jullie op De Hoeksteen in groep 1 zijn gestart. Veel plezier op school!

In en om de groepen - Welkom Bas Beitler en Larissa de Vries! Fijn dat jullie op De Hoeksteen in groep 1 zijn gestart. Veel plezier op school! Nr. 14, 3 april 2019 Kalender Donderdag 4 april: 17.30-18.30 uur presentatie/afsluiting themaweken Helden Vrijdag 12 april: Koningsspelen Dinsdag 16, woensdag 17 april: IEP eindtoets groep 8 Donderdag

Nadere informatie

Ik wens de bewoners van de Liendert een muzikaal jaar waarin we met zijn allen veel zangplezier zullen hebben. Groetjes Ina

Ik wens de bewoners van de Liendert een muzikaal jaar waarin we met zijn allen veel zangplezier zullen hebben. Groetjes Ina Bij deze wens ik een ieder fijne feestdagen en een gezond 2017 toe Met vriendelijke groet Jan Akster Uitbater Leef3.nu een activiteit van Beweging 3.0 Ik wens u hele warme en leuke kerstdagen en een heel

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 SV DUO, seizoen NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 4 SEIZOEN

Nieuwsbrief 4 SV DUO, seizoen NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 4 SEIZOEN NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 4 SEIZOEN 2015-2016 Van het bestuur: NIEUWE ACTIVITEIT: Wandelen bij SV DUO In het seizoen 2016-2017 wil SV DUO starten met een wandelgroep. Hiervoor zijn we op zoek naar wandelaars

Nadere informatie

Programmaboekje EHBO-seizoen 2015-2016. EHBO Rossum en EHBO Saasveld

Programmaboekje EHBO-seizoen 2015-2016. EHBO Rossum en EHBO Saasveld Programmaboekje EHBO-seizoen 2015-2016 EHBO Rossum en EHBO Saasveld In dit boekje: Bestuurssamenstelling EHBO Rossum Bestuurssamenstelling EHBO Saasveld Informatie over Jeugd EHBO Planning EHBO Rossum

Nadere informatie

maandag 3 Medezeggenschapsraad- en Ouderraadvergadering 19.30 uur donderdag 6? Nationaal schoolontbijt donderdag 6 Uitgifte email nieuwsbrief 3.

maandag 3 Medezeggenschapsraad- en Ouderraadvergadering 19.30 uur donderdag 6? Nationaal schoolontbijt donderdag 6 Uitgifte email nieuwsbrief 3. AGENDA Oktober 2014 Activiteit woensdag t/m vrijdag 1 Kinderboekenweek thema: Feest 10 Openbare bibliotheekbezoek groep 3A en 3B donderdag 2 Uitgifte email nieuwsbrief 2. vrijdag 3 Bezoek Scheepvaartmuseum

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 april 2016

Nieuwsbrief 14 april 2016 Nieuwsbrief 14 april 2016 Even delen Het is een dag waarop het zonnetje volop schijnt. Letterlijk, omdat het prachtig weer is en de zon zo langzamerhand weer meer kracht krijgt. We mogen genieten van mooie

Nadere informatie

Foto's Bloesemtocht 26 april 2016

Foto's Bloesemtocht 26 april 2016 Foto's Bloesemtocht 26 april 2016 Hierbij levendige foto s van de bloesemtocht Frans opfriscursus (start donderdag 6 oktober 2016) Eén keer per jaar, in oktober, start het Gilde met diverse cursussen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

Agenda Nieuws van directie

Agenda Nieuws van directie Agenda 15 december Ouderraad vergadering 17 december Kerstviering 18 december Alle kinderen om 12.00 uur vrij 21 december t/m 3 januari Kerstvakantie 4 januari Rondleiding voor nieuwe ouders 9.00-10.00

Nadere informatie

Nieuwsbrief 22 december Beste ouder(s) en /of verzorger(s),

Nieuwsbrief 22 december Beste ouder(s) en /of verzorger(s), Beste ouder(s) en /of verzorger(s), Hierbij de nieuwsbrief van december. Voor mij de eerste nieuwsbrief van De Regenboog. Op 5 december ben ik op De Regenboog gestart. Voor de kinderen en het team was

Nadere informatie

Programmaboekje dagbesteding. Oktober t/m december 2014. Archipel Passaat. het gevoel van samen

Programmaboekje dagbesteding. Oktober t/m december 2014. Archipel Passaat. het gevoel van samen Programmaboekje dagbesteding Oktober t/m december 2014 Archipel Passaat het gevoel van samen Programmaboekje dagbesteding Alstublieft. Bij deze het Archipel programmaboekje eerste kwartaal 2014. Een programmaboekje

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Mededelingen van het Bestuur Nieuwe trainer herhaalde oproep Na lang zoeken is het ons eindelijk gelukt om een nieuwe trainer te vinden. Voor het seizoen 2013/2014

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 11 december 2015 / NUMMER 524. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag!!

NIEUWSBRIEF. 11 december 2015 / NUMMER 524. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag!! 11 december 2015 / NUMMER 524 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: op 18-12 Mike van Bakel uit groep 4 op 20-12 Kim de Groot uit groep 7 op 21-12 Djuna Gersen uit groep 4 op 25-12 Senna de Waal

Nadere informatie

DigiSki WVMN. BEZOEK ONZE SITE Nordic Walking met Harrie 21 oktober

DigiSki WVMN. BEZOEK ONZE SITE   Nordic Walking met Harrie 21 oktober Van: WVMN-nieuwsbrief wvmn@wvmn.nl Onderwerp: Digiski van oktober 2018 Datum: 3 oktober 2018 om 16:47 Aan: rolfwb@ziggo.nl oktober 2018 DigiSki WVMN Nordic Walken Algemene Ledenvergadering Winteropening

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer januari 2017

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer januari 2017 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer 09 24 januari 2017 Kalender 25-01: Inloopochtend 08.30 08.40u 27-01: Speelgoedochtend 31-01: Open ochtend 09.00 12.00u 02-01:

Nadere informatie

Ondersteuning en activiteiten voor mantelzorgers

Ondersteuning en activiteiten voor mantelzorgers 0 Ondersteuning en activiteiten voor mantelzorgers Workshops en bijeenkomsten Individuele begeleiding Mantelzorg, wat is dat? Je bent mantelzorger wanneer je de zorg voor een familielid of een bekende

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data: 29 augustus 20.00 uur vergadering Activiteitencommissie 03 september 19.30 uur introductie ouderavond gr. 1 en 2 04 september 19.30 uur introductie ouderavond

Nadere informatie

Koppel kort nummer 5 3 november 2016

Koppel kort nummer 5 3 november 2016 Belangrijke data: maandag 7 t/m vrijdag 11 november: 10 minutengesprekken groep 1 t/m 7 op uitnodiging van de leerkracht maandag 7 en dinsdag 8 november: Drempelonderzoek leerlingen groep 8. woensdag 9

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. DVD presentatie GGMD ism SUDO 22 januari 2013. LEVEN MET EEN PSCYHISCH PROBLEEM voor doven en slechthorenden

NIEUWSBRIEF. DVD presentatie GGMD ism SUDO 22 januari 2013. LEVEN MET EEN PSCYHISCH PROBLEEM voor doven en slechthorenden NIEUWSBRIEF Voorzitter: Op 22 januari 2013 was er lezing in het gebouw GGMD te Utrecht gehouden, helaas was de opkomst bedroevend te laag misschien wegens sneeuw. Toch heeft Anouska van GGMD presentatie

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F www.kbowillebrord.nl belangenorganisatie voor senioren vanaf 50 jaar DECEMBER 2018 N I E U W S B R I E F December. Wintermaand Kerstmaand Donkere maand Sinterklaas. Natuurlijk heeft Sinterklaas zijn gedachten

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari Schoolstraat 1, 9461 AA Gieten. Telefoon: (0592) Website:

Nieuwsbrief januari Schoolstraat 1, 9461 AA Gieten. Telefoon: (0592) Website: Januari t/m april 2017 Verspreiding: 840 huis aan huis Schoolstraat 1, 9461 AA Gieten. Telefoon: (0592)245 924 Email:info@impuls-welzijn.nl Website: www.impuls-welzijn.nl Het jaar 2016 zit er al weer op

Nadere informatie

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers,

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers, Animatieprogramma Lieve vakantiegangers, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Het animatieteam staat klaar met een heleboel leuke en gezellige activiteiten voor alle leeftijden.

Nadere informatie

KBO-afdeling CENTRUM-ZUID s-hertogenbosch p/a Spirealaan 82, 5247 HL s-hertogenbosch (tel )

KBO-afdeling CENTRUM-ZUID s-hertogenbosch p/a Spirealaan 82, 5247 HL s-hertogenbosch (tel ) KBO-afdeling CENTRUM-ZUID s-hertogenbosch p/a Spirealaan 82, 5247 HL s-hertogenbosch (tel. 073-8505765) NIEUWSBRIEF nr.10 van november 2018 Activiteiten voor de komende maanden: 7 november Contactmiddag

Nadere informatie

Studiedag. Lastige gesprekken met ouders voeren. Sonja Tettero

Studiedag. Lastige gesprekken met ouders voeren. Sonja Tettero Studiedag Lastige gesprekken met ouders voeren Sonja Tettero 1-12-2016 Eigen ervaringen en beleving middelbare school https://youtu.be/nlnpfhsamkq Jouw ervaringen Leukste, aardigste, fijnste docent(e)

Nadere informatie

Redactie: Vondellaan 128 Website: nieuwsbrief [apestaartje ] zijactief-gemert.nl Bankrekening: NL71 RABO

Redactie: Vondellaan 128 Website:   nieuwsbrief [apestaartje ] zijactief-gemert.nl Bankrekening: NL71 RABO Jaargang 15 nummer 3 mei / jun 2018 Redactie: Vondellaan 128 Website: www.zijactief-gemert.nl nieuwsbrief [apestaartje ] zijactief-gemert.nl Bankrekening: NL71 RABO 0116 1843 10 Hallo dames, VOORWOORD

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bewonersoverleg Batadorp: Nr. 20 September 2006

Nieuwsbrief Bewonersoverleg Batadorp: Nr. 20 September 2006 Nr. 20 September 2006 INHOUDSOPGAVE: Ontwikkelingen m.b.t. Bataweg Afsluiting parkweg Even voorstellen Nieuwe wijkagent Ontwikkelingen Villa Batalaan Help. Volgende vergadering bewonersoverleg Contactpersonen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 7 december 2018 Vertrek Afgelopen week heeft Ellen Jansen, ons verrast met de aankondiging van haar vertrek. Zij gaat per 1 februari De Octopus verlaten. Ellen

Nadere informatie

Ondersteuning en activiteiten voor mantelzorgers

Ondersteuning en activiteiten voor mantelzorgers 0 Ondersteuning en activiteiten voor mantelzorgers Workshops en bijeenkomsten Individuele begeleiding Mantelzorg, wat is dat? Je bent mantelzorger wanneer je de zorg voor een familielid of een bekende

Nadere informatie

Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en. Omgeving

Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en. Omgeving Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en Omgeving Uitgave 3 seizoen 2016-2017 Beste vrijwilligers! Het seizoen is bijna afgelopen, vandaar deze laatste nieuwsbrief. De volgende onderwerpen

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2016

Nieuwsbrief September 2016 Nieuwsbrief September 2016 Beste ouders en gastouders, De vakantie is voor de meesten al weer voorbij maar hopelijk kunnen we nog even genieten van wat mooie dagen. Voor jullie hier de september nieuwsbrief.

Nadere informatie

Betaalbaar, zelfstandig wonen met zorg én service

Betaalbaar, zelfstandig wonen met zorg én service Betaalbaar, zelfstandig wonen met zorg én service Welkom in Ten Anker In Ten Anker bieden Vrijwaard en Woonzorg Nederland een nieuw woonconcept aan. Betaalbaar, zelfstandig wonen met de zekerheid van zorg

Nadere informatie

Nieuws van ZijActief Bingelrade

Nieuws van ZijActief Bingelrade Nieuws van ZijActief Bingelrade Hierbij de komende activiteiten die ZijActief Bingelrade organiseert. Vrouwen die belangstelling hebben voor deze of een van deze activiteiten zijn natuurlijk altijd welkom.

Nadere informatie

Ouderen in veilige handen. voor Lize. 17 maart 2013 Yvonne Heygele

Ouderen in veilige handen. voor Lize. 17 maart 2013 Yvonne Heygele Ouderen in veilige handen voor Lize 17 maart 2013 Yvonne Heygele Wat komt bij u op bij het begrip: ouderenmishandeling? Wat is ouderenmishandeling? Ouderenmishandeling is het handelen of het nalaten van

Nadere informatie

zien dat het kan nieuwsbrief nummer 6 april 2014 stichting mensen uit de nood 25 jaar geleden werd de Stichting Mensen uit de Nood opgericht.

zien dat het kan nieuwsbrief nummer 6 april 2014 stichting mensen uit de nood 25 jaar geleden werd de Stichting Mensen uit de Nood opgericht. stichting mensen uit de nood zien dat het kan nieuwsbrief nummer 6 april 2014 25 jaar geleden werd de Stichting Mensen uit de Nood opgericht. Hoe blij de overige bestuursleden en ik daarmee zijn, liet

Nadere informatie

7 Ik zie op tegen de herfst

7 Ik zie op tegen de herfst Herfstdip De dagen worden korter, de temperatuur daalt en het landschap wordt langzaamaan minder groen door de vallende blaadjes. De herfst is weer bijna in aantocht. In hoeverre bent u het (on)eens met

Nadere informatie

Nationaal schoolontbijt. Bakker bedankt!

Nationaal schoolontbijt. Bakker bedankt! Nationaal schoolontbijt. Bakker bedankt! Lekker, leuk op school en gezond! St. Vitusstraat 2 1404 HS Bussum telefoon: 035-699582 e-mail: info@stvitusschool.nl Jaargang : 18, nummer 5, 11 november 2011.

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2017.

Nieuwsbrief mei 2017. 1947 2017 Nieuwsbrief mei 2017. Feest Heikant 70 jarig bestaan 1947-2017 Buurtvereniging De Heikant bestaat 70 jaar en dit willen we graag op een bijzondere manier met jullie allemaal vieren! Er is een

Nadere informatie

Nieuwsbrief ASKA Kinderopvang

Nieuwsbrief ASKA Kinderopvang Nieuws van de ASKA Maandelijks laat ik u in deze nieuwsbrief zien welke leuke activiteiten er op onze locaties weer zijn geweest. Naast de activiteiten in het kader van ons jaarthema op de bso s en de

Nadere informatie

Jubilaris Herman Bouwmans 40 jaar Gildebroeder.

Jubilaris Herman Bouwmans 40 jaar Gildebroeder. Jubilaris Herman Bouwmans 40 jaar Gildebroeder. 4 Juni: vierden 2 Gildebroeders hun jubileum, Marius Sleegers Staande Deken 60 jaar en Herman Bouwmans Zilverdrager 40 jaar. Ons Gilde ging om 11.45 uur

Nadere informatie

Jaarprogramma Zij Actief. Afdeling Beuningen

Jaarprogramma Zij Actief. Afdeling Beuningen Jaarprogramma Zij Actief Afdeling Beuningen 2017 1 2 Beste leden van ZijActief 2016 is alweer grotendeels voorbij. Het was een bewogen jaar. De Brexit, bootvluchtelingen, burgeroorlogen, aardbevingen in

Nadere informatie