Beleidsplan. Hobbycentrum Nijmegen Oost. Professor Cornelissenstraat PJ Nijmegen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Beleidsplan. Hobbycentrum Nijmegen Oost. Professor Cornelissenstraat PJ Nijmegen"

Transcriptie

1 Beleidsplan Hobbycentrum Nijmegen Oost Professor Cornelissenstraat PJ Nijmegen info@hobbycentrumnijmegenoost.nl Bankrekeningnummer IBAN: NL38INGB (t.a.v. Hobbycentrum Nijmegen-Oost te Nijmegen) Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer RSIN:

2 Inleiding Hobbycentrum Nijmegen-Oost bouwt aan haar toekomst. In 2017 verhuist het Hobbycentrum hoogst waarschijnlijk naar een groter pand. Er zullen dan meer mogelijkheden zijn om onze ambitie verder na te streven en stevig te verankeren in de buurt. We willen nieuwe doelgroepen een kans bieden en een groter en gevarieerder aanbod van activiteiten aanbieden. Daarnaast is het plan om de samenwerking met onze partners uit te bouwen en nieuwe initiatieven te ontwikkelen. Met trots en veel enthousiasme presenteren wij onze toekomstplannen in dit document. Doelstelling In de statuten van Hobbycentrum Nijmegen Oost staat het volgende: 1. De stichting heeft ten doel: De niet-werkenden vanaf drie en twintig jaar in de wijk Nijmegen-Oost in de gelegenheid te stellen hun hobby uit te oefenen. 2. De stichting tracht haar doel onder meer te verwezenlijken door het verschaffen en exploiteren van een hobby/werk-plaats alsmede het aanbieden van gereedschappen en begeleiding, en voorts door al hetgeen aan het doel dienstbaar kan zijn. 3. De stichting beoogt niet het maken van winst. Missie Hobbycentrum Nijmegen Oost wil graag een omgeving aanbieden waar (jong)volwassenen en gepensioneerden in de gelegenheid zijn om hun creatieve hobby uit te oefenen. Dit met als uitgangspunt zinvolle vrijetijdsbesteding aan te bieden en een sociaal isolement te voorkomen. Het Hobbycentrum maakt geen onderscheid tussen mensen. Iedereen kan deelnemer zijn. De jaarlijkse deelnemersbijdrage is laag zodat iedereen financieel in staat is om deel te nemen aan alle activiteiten. Voor de jaarlijkse bijdrage kunnen deelnemers onbeperkt deelnemen aan meerdere activiteiten. Deelnemen aan activiteiten is echter niet verplicht. Alleen kijken, het drinken van een kopje koffie of het maken van een praatje, is ook mogelijk bij het Hobbycentrum. We streven naar een centrum waar iedereen elkaar kan ontmoeten, waar we van elkaar kunnen leren en elkaar kunnen inspireren. Visie Hobbycentrum Nijmegen Oost wil iedereen een kans geven om deel te nemen aan de activiteiten van het Hobbycentrum. Mensen die betrokken zijn bij het Hobbycentrum willen we aanspreken op hun creativiteit, mogelijkheden en talenten. We gaan ervanuit dat mensen die hiermee bezig zijn vanuit een intrinsieke motivatie zich prettig gaan voelen, zich ontplooien en dit hun welzijn bevordert.

3 Activiteiten Het Hobbycentrum is 5 dagen in de week geopend en biedt een uitgebreid aanbod van (met name) creatieve activiteiten. Onze huidige activiteiten zijn: Handwerken Schilderen (acrylverf) Schilderen (olieverf) Tekenen/ schilderen Aquarelleren Boekbinden Computerinloop Pastelkrijttekenen Boetseren Speksteen bewerken Houtbewerken Edelsmeden Breien Glas in lood Kaarten maken Kleding maken Mozaïeken Patchwork Sieraden maken Video bewerken Zijdeschilderen Bloemen maken van vilt Borduren op fotografie Hobby-instuif Zentangle Naast het wekelijkse programma bieden we ook korte workshops aan en kan men speciale verzoeken aanvragen. Zo hebben we in het verleden een vrijgezellenfeestje, familiedagen en meerdere kinderfeestjes georganiseerd en geven we ook wel op andere locaties (zoals buurtfeesten) creatieve workshops. We doen regelmatig onderzoek naar wat de stand van zaken is qua vrijetijdsbesteding en naar de behoefte van wijkbewoners. Op deze manier proberen we in te spelen op wat nodig en wenselijk is Op die manier willen we een meerwaarde zijn voor onze wijkbewoners. De activiteiten van het Hobbycentrum zijn daardoor niet gebonden aan vaste richtlijnen, maar deze kunnen zich in de toekomst ontwikkelen tot nieuwe activiteiten en diensten. Vrijwilligersbeleid Onze vrijwilligers Vrijwilligers begeleiden alle activiteiten. Daarnaast voeren vrijwilligers veelal ook andere taken uit zoals bardiensten, kantoorwerk, het organiseren van PR activiteiten of andere organisatorische of beleidsmatige taken. Vrijwilligers bij het Hobbycentrum hoeven niet in het bezit te zijn van diploma s. We hanteren een proeftijd bij elke nieuwe vrijwilliger en aan het eind van de proeftijd vindt een evaluatie plaats. Voor het begeleiden van vrijwilligers hebben we geen standaard protocol, maar dit stemmen we af op de wensen en behoefte van de vrijwilliger.

4 Scholing vrijwilligers Vanaf 2017 willen we extra gaan investeren in de ontwikkeling van onze vrijwilligers door een budget beschikbaar te stellen. Daarmee kunnen we vrijwilligers cursussen en workshops aanbieden. Het doel hiervan is om onze eigen organisatie te versterken en ervoor te zorgen dat vrijwilligers zich (sneller) ontwikkelen en ontplooien. De aankomende jaren gaan we onderzoeken hoe de uitstroom naar scholing/opleiding en naar betaald werk beter kan verlopen. Erkend leerbedrijf Hobbycentrum Nijmegen Oost is een erkend leerbedrijf. Stagiaires en mensen die een re-integratietraject volgen kunnen bij ons terecht. We proberen altijd te zoeken naar passende werkzaamheden. Op deze manier begeleiden we mensen in het verwerven van vaardigheden en het verder uitbreiden van hun talenten. Hiermee vergroten zij hun zelfvertrouwen en hun positie op de arbeidsmarkt. Deelnemers Iedereen is welkom bij ons Hobbycentrum: van jong tot oud, van amateur tot professional, met of zonder beperking en ongeacht zijn of haar status en afkomst. Interne en maatschappelijke ontwikkelingen Van oorsprong was het Hobbycentrum een vrijwilligersorganisatie en bestond de doelgroep van het Hobbycentrum uit mensen met een WW uitkering. In 2006 is het Hobbycentrum verhuisd naar het Oud Burgeren Gasthuis en is spelenderwijs de doelgroep verschoven naar met name 65+ers. Hobbycentrum Nijmegen Oost probeert nauw in te spelen op de nieuwe wetgeving (WMO en de participatiewet) en heeft daarvoor veel contact met zorginstellingen en de gemeente. Zij probeert dan ook zorgvragers een plekje te geven binnen het Hobbycentrum en te kijken wat zij nodig hebben om zich hier thuis te voelen. Uitgangspunt hierbij is dat ook deze kwetsbare groep kan deelnemen in een gezonde omgeving en de ervaring krijgen dat ook zij erbij horen. Ook in de toekomst spannen we ons hiervoor extra in. Stijging aantal deelnemers De afgelopen 5 jaar is het deelnemersaantal van het hobbycentrum verdrievoudigd en het ziet er naar uit dat deze ontwikkeling de komende jaren doorzet. Deze prognose is gebaseerd op de ontwikkelingen/ bezuinigingen in de sector Zorg en Welzijn, de toename van werklozen en de komst van meer gepensioneerden door de vergrijzing in Nijmegen Oost.

5 Samenwerking met andere organisaties In Nijmegen zijn gelukkig veel organisaties en initiatieven. Toch voelen veel inwoners zich helaas nog eenzaam of verkeren in een sociaal isolement. Hobbycentrum Nijmegen Oost is dan ook constant op zoek naar samenwerking met andere organisaties om overlap van activiteiten te voorkomen en om elkaar te versterken. Zo hebben we afgelopen jaren intensief samengewerkt met de volgende organisaties: de gemeente Nijmegen, het OBG, HAN, Kion, het sociale wijkteam, Stip oost, Pro Persona, Ribw, de Vrijwilligerscentrale en het Repaircafé. Aankomende jaren willen we de samenwerking uitbouwen en gaan we natuurlijk op zoek naar nieuwe samenwerkingspartners. We willen er vooral naar streven om de aansluiting te verbeteren van dagbesteding/hulpverlening naar het Hobbycentrum en de aansluiting naar scholing en betaalde werk. Financiën Rechtsvorm De rechtsvorm van het Hobbycentrum is die van een stichting en heeft daardoor geen winstoogmerk. Werving van geld Het Hobbycentrum ontvangt haar inkomsten door subsidie van de gemeente Nijmegen, een financiële deelnemersbijdrage en inkomsten van de kantine. Besteding inkomsten De besteding van de inkomsten is geheel gericht op het realiseren van de doelstelling van de stichting en wordt besteed aan de volgende onderdelen: aanschaffen van middelen en materialen salaris van twee medewerkers (in 2016 geraamd op ) huur en andere vaste lasten Vermogensbeheer Het bestuur van Hobbycentrum Nijmegen Oost beheert het vermogen. Het geld is geplaatst op een spaarrekening op naam van het Hobbycentrum. De penningmeester voert de administratie uit en stelt tevens de financiële jaarstukken op. Het stichtingsbestuur moet deze stukken goedkeuren. Het vermogen van het Hobbycentrum is gereserveerd voor de verhuizing. Dit om aanpassingen aan het gebouw en eventueel de aanschaf van nieuwe apparatuur en nieuw materiaal te kunnen bekostigen. Deze verhuizing vindt plaats in de zomer van Beloningsbeleid Beleidsbepalers/ bestuursleden krijgen net als andere vrijwilligers van het Hobbycentrum een kleine onkostenvergoeding van 100 euro op jaarbasis.

6 Liquidatiesaldo Bij opheffing of faillissement wordt een eventueel positief saldo geschonken aan één van de andere drie hobbycentra in Nijmegen. Organisatiestructuur Het bestuur van Hobbycentrum Nijmegen Oost bestaat uit: Annemarie Nienkemper (Voorzitter), Anita Coster (Secretaris), vacature (Penningmeester), Jaap Post (Algemeen bestuurslid), Marjo Herregraven (Algemeen bestuurslid). Uitvoering beleid en toezicht bestuur Het bestuur van het hobbycentrum komt tenminste eenmaal per maand bij elkaar om de stand van zaken binnen de stichting te bespreken. Zij is verantwoordelijk voor de randvoorwaarden en bepaalt het beleid van de stichting. De coördinator en technisch beheerder zijn bij deze bestuursvergaderingen aanwezig en leggen verantwoording af over de uitgevoerde werkzaamheden. Daarnaast leggen zij vraagstukken en knelpunten op tafel die zich in de praktijk voordoen. Samen zoekt men naar oplossingen en past men waar nodig het beleid aan. De coördinator, de technische beheerder of een vrijwilliger met ondersteunde functie voeren het beleid en de hieruit voortvloeiende taken uit.

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2015-2020 Inhoudsopgave Beleidsplan 2015-2020... 1 Inleiding... 2 Missie... 2 Visie... 2 Strategie... 3 Kernprincipes van de instelling... 3 Beleid... 4 Te verrichten werkzaamheden van de Stichting...

Nadere informatie

BELEIDSPLAN

BELEIDSPLAN BELEIDSPLAN 2017-2018 NETWERK NIEUW ROTTERDAM 1 INLEIDING Dit beleidsplan is op 23-11-2017 vastgesteld door het bestuur van stichting Netwerk Nieuw Rotterdam. 1.1 Bestuursleden Voorzitter: Piet Boekhoud

Nadere informatie

STICHTING WESTERWOLDSE KANAALCONCERTEN

STICHTING WESTERWOLDSE KANAALCONCERTEN STICHTING WESTERWOLDSE KANAALCONCERTEN BELEIDSPLAN 2017-2018 Een podium voor een grote variëteit aan muziekstijlen in de open lucht voor jong en oud. Een jaarlijks terugkerend muziekconcert op een unieke

Nadere informatie

Stichting Universal Awakening

Stichting Universal Awakening Beleidsplan Stichting Universal Awakening 2018-2023 Stichting Universal Awakening info@universalawakening.org De Werf 13 www.universalawakening.org 7875 BA Exloo KvK inschrijvingsnummer 69639043 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Pagina 4: Strategie: Statutaire doelstelling, afwezigheid winstoogmerk en bestemming liquidatierisico

Pagina 4: Strategie: Statutaire doelstelling, afwezigheid winstoogmerk en bestemming liquidatierisico Inhoud Pagina 2: Contactgegevens, bestuur, doelstelling en beloning Pagina 3: Inleiding beleidsplan Pagina 4: Strategie: Statutaire doelstelling, afwezigheid winstoogmerk en bestemming liquidatierisico

Nadere informatie

Beleidsplan 2015-2016

Beleidsplan 2015-2016 Beleidsplan 2015-2016 Vertelt onder de volken zijn heerlijkheid, onder alle natiën zijn wonderen. Psalm 96:3 Beleidsplan Strijen, juni 2015 Inhoudsopgave Voorwoord...1 1 Stichting Hope 4 the Nations...2

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Stichting Hart van Hoop Beleidsplan 2016-2018 Samen Zijn Verbindt Ons A. Visie en Missie Stichting Hart van Hoop staat voor hoop en verbinding met elkaar. Wij hebben een passie voor mensen en willen dit

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Bezoekerscentrum Waalbos Vastgesteld in bestuursvergadering d.d. 1 augustus 2017

Beleidsplan Stichting Bezoekerscentrum Waalbos Vastgesteld in bestuursvergadering d.d. 1 augustus 2017 Beleidsplan 2017-2020 Stichting Bezoekerscentrum Waalbos Vastgesteld in bestuursvergadering d.d. 1 augustus 2017 Inhoud 1. Geschiedenis en terugblik... 2 2. Huidige organisatie... 2 2.1 Algemeen... 2 2.2

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Vrienden van Het Schaffelaar Park

Beleidsplan Stichting Vrienden van Het Schaffelaar Park 2018 Beleidsplan Stichting Vrienden van Het Schaffelaar Park Datum 14-11-2017 Stichting vrienden van Het Schaffelaar Park Nieuwe Markt 3 3771 CB Barneveld stichting@hetschaffelaarpark.nl www.hetschaffelaarpark.nl

Nadere informatie

Meerjaren Beleidsplan Stichting WOON

Meerjaren Beleidsplan Stichting WOON Meerjaren Beleidsplan Stichting WOON definitief Inhoud Voorwoord... 2 Inleiding... 2 Visie en missie Stichting WOON... Missie... Visie... Missie Woontrainingshuis Kortgerecht... Visie Woontrainingshuis

Nadere informatie

Jaarverslag Bossche Kleding- en Speelgoedbank

Jaarverslag Bossche Kleding- en Speelgoedbank Jaarverslag 2015 Bossche Kleding- en Speelgoedbank Datum: 13 mei 2016 1. Algemene gegevens Naam: Bossche Kleding- en Speelgoedbank RSIN: 852340035 KVK: 56870124 Adres : Kooikersweg 549 5224 AT s-hertogenbosch

Nadere informatie

Beleidsplan stichting "Comedor Infantil" 2015-2020

Beleidsplan stichting Comedor Infantil 2015-2020 Uitgegeven door: Stichting Comedor Infantil Datum: december 2014 Status: Definitief Versienummer: 2.0 Beleidsplan stichting "Comedor Infantil" 2015-2020 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3

Nadere informatie

Beleidsplan. Stichting Wijkberaad

Beleidsplan. Stichting Wijkberaad Beleidsplan Stichting Wijkberaad 1. Inleiding In onderstaand beleidsplan legt het bestuur van Stichting Wijkberaad Bezuidenhout (hierna te noemen de stichting) het actuele beleid vast. Dit beleidsplan

Nadere informatie

Beleidsplan TOV eten en stichting Jij bent TOV! Inleiding:

Beleidsplan TOV eten en stichting Jij bent TOV! Inleiding: Beleidsplan TOV eten en stichting Jij bent TOV! Inleiding: Voor u ligt het beleidsplan van TOV eten en Stichting Jij bent TOV! Dit plan beschrijft de doelstellingen en acties van de stichting voor de komende

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Akkerleven/Singelhof. Beleidsplan 2018/2020

Stichting Vrienden van Akkerleven/Singelhof. Beleidsplan 2018/2020 Stichting Vrienden van Akkerleven/Singelhof Beleidsplan 2018/2020 Schipluiden, 20-5-2018 1 De zakelijke gegevens van onze instelling: de naam Stichting Vrienden van Akkerleven/Singelhof het RSIN / fiscaal

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Pole Position 2015-2019

Beleidsplan Stichting Pole Position 2015-2019 Beleidsplan Stichting Pole Position 2015-2019 Voorwoord Voor u ligt het 1 e beleidsplan van stichting Pole Position. De stichting is opgericht op 2 augustus 2013 en heeft in het ruime jaar waarin het bestaat

Nadere informatie

BELEIDSPLAN [ ]

BELEIDSPLAN [ ] Een jaar lang feest BELEIDSPLAN [2016 2019] www.hoogkarspel700.nl Stichting Hoogkarspel 700 Pijlstaart 46, 1616 GM Hoogkarspel info@hoogkarspel700.nl 06-26244461 Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Missie/visie...

Nadere informatie

Meerjaren Beleidsplan Stichting WOON

Meerjaren Beleidsplan Stichting WOON Meerjaren Beleidsplan Stichting WOON Inhoud Voorwoord... 2 Inleiding... 2 Visie en missie Stichting WOON... 2 Missie... 2 Visie... 2 Missie Woontrainingshuis Kortgerecht... 3 Visie Woontrainingshuis Kortgerecht...

Nadere informatie

Beleidsplan TOV 2016. Auteur: Wendy Verkerk Klein

Beleidsplan TOV 2016. Auteur: Wendy Verkerk Klein Beleidsplan TOV 2016 Auteur: Wendy Verkerk Klein Voorwoord Voor u ligt het beleidsplan van stichting jij bent TOV! TOV eten en TOV boeken zijn onlosmakelijk verbonden met de stichting. Dit plan beschrijft

Nadere informatie

Leidraad voor het opstellen van een beleidsplan. Opzet van het beleidsplan

Leidraad voor het opstellen van een beleidsplan. Opzet van het beleidsplan Leidraad voor het opstellen van een beleidsplan Om te kunnen worden aangemerkt als een algemeen nut beogende instelling (hierna: ANBI) dient de instelling onder andere te beschikken over een actueel beleidsplan.

Nadere informatie

Jaarverslag Bossche Kleding- en Speelgoedbank

Jaarverslag Bossche Kleding- en Speelgoedbank Jaarverslag 2016 Bossche Kleding- en Speelgoedbank Datum: 7 maart 2017 1. Algemene gegevens Naam: Bossche Kleding- en Speelgoedbank RSIN: 852340035 KVK: 56870124 Adres : Kooikersweg 549 5224 AT s-hertogenbosch

Nadere informatie

Beleidsplan TOV Auteur: Wendy Verkerk Klein

Beleidsplan TOV Auteur: Wendy Verkerk Klein Beleidsplan TOV 2017 Auteur: Wendy Verkerk Klein Voorwoord Voor u ligt het nieuwe beleidsplan voor 2017 van stichting jij bent TOV! TOV eten en TOV boeken zijn onlosmakelijk verbonden met de stichting.

Nadere informatie

BELEIDSPLAN Stichting DMS [ ]

BELEIDSPLAN Stichting DMS [ ] BELEIDSPLAN Stichting DMS [2018 2022] Stichting Dutch Medical Service Vrusschenhusken 1 6422 PL Heerlen info@dutchmedicalservice.nl www.dutchmedicalservice.nl Inschrijvingsnummer Kvk 71024689 Bank: NL05

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING HAPPYNEZZ

BELEIDSPLAN STICHTING HAPPYNEZZ Vakantieweek voor meervoudig gehandicapten Regio West Brabant BELEIDSPLAN STICHTING HAPPYNEZZ 2016-2021 Datum 28-02-2016 Stichting Happynezz Parallelweg 101 4621 JV Bergen op Zoom e-mail: secretaris@happynezz-wb.nl

Nadere informatie

Beleidsplan TOV Auteur: Wendy Verkerk Klein

Beleidsplan TOV Auteur: Wendy Verkerk Klein Beleidsplan TOV 2018 Auteur: Wendy Verkerk Klein Voorwoord Voor u ligt het nieuwe beleidsplan voor 2018 van stichting jij bent TOV! TOV eten en TOV boeken zijn onlosmakelijk verbonden met de stichting.

Nadere informatie

Beleidsplan van de Stichting De Muziekkamer Edam

Beleidsplan van de Stichting De Muziekkamer Edam Beleidsplan van de Stichting De Muziekkamer Edam Inleiding In dit eerste beleidsplan is vastgelegd hoe het bestuur van de stichting verwacht gedurende de komende jaren de doelstellingen zoals vastgelegd

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Time to Help Nederland

Beleidsplan Stichting Time to Help Nederland Beleidsplan Stichting Time to Help Nederland Stichting Time to Help Nederland Hang 4 3011 GG Rotterdam info@timetohelp.nl www.timetohelp.nl Inschrijvingsnummer KVK : 55404073 RSIN/Fiscaalnummer: 851692357

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING STEUNFONDS VOOR CHRISTEN ZIJN TEVENS INHOUDENDE NADERE INFORMATIE OVER DE STICHTING

BELEIDSPLAN STICHTING STEUNFONDS VOOR CHRISTEN ZIJN TEVENS INHOUDENDE NADERE INFORMATIE OVER DE STICHTING BELEIDSPLAN STICHTING STEUNFONDS VOOR CHRISTEN ZIJN TEVENS INHOUDENDE NADERE INFORMATIE OVER DE STICHTING 1. Voorwoord Dit beleidsplan geeft inzicht in de manier waarop de Stichting het werk uitvoert om

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING VRIENDEN VAN BURO LIMA

BELEIDSPLAN STICHTING VRIENDEN VAN BURO LIMA BELEIDSPLAN STICHTING VRIENDEN VAN BURO LIMA 2015-2020 Oktober 2014 Geactualiseerd juli 2016; maart 2017; april 2019 Stichting Vrienden van Buro Lima, Raadhuisplein 22, 5473 GC Heeswijk-Dinther. tel.:

Nadere informatie

ANBI STATUS 2015. Datum: 1 juni 2015 Auteurs: Manon van Driel, Gert- Jan Verboom, Arwin de Beer

ANBI STATUS 2015. Datum: 1 juni 2015 Auteurs: Manon van Driel, Gert- Jan Verboom, Arwin de Beer ANBI STATUS 2015 Datum: 1 juni 2015 Auteurs: Manon van Driel, Gert- Jan Verboom, Arwin de Beer Inleiding Stichting The Hang- Out 010 is een nieuwe organisatie. De stichting is begin 2015 opgericht bij

Nadere informatie

BELEIDSPLAN

BELEIDSPLAN STICHTING TIMMERWERKPLAATS FERWOUDE BELEIDSPLAN 2016 2020 Stichting Timmerwerkplaats Ferwoude P/a de Finne 23 9022 AZ Mantgum Email Telefoonnummer: 058 250 29 20 KvK 856982477 Inhoud Voorwoord...3 Inleiding...4

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING VRIENDEN VAN BURO LIMA

BELEIDSPLAN STICHTING VRIENDEN VAN BURO LIMA BELEIDSPLAN STICHTING VRIENDEN VAN BURO LIMA 2015-2020 Oktober 2014 Geactualiseerd juli 2016 Geactualiseerd maart 2017 Stichting Vrienden van Buro Lima, Raadhuisplein 22, 5473 GC Heeswijk-Dinther. tel.:

Nadere informatie

Beleidsplan GoldenSports

Beleidsplan GoldenSports Beleidsplan 2019 - GoldenSports Inleiding GoldenSports wil eraan bijdragen dat alle ouderen ertoe doen, fysiek en mentaal fit blijven en verbonden met buurtgenoten. GoldenSports is een eigentijds concept

Nadere informatie

Beleidsplan 2015-2017

Beleidsplan 2015-2017 Beleidsplan 2015-2017 Inhoud 1. Inleiding 2. Strategie 2.1 Kernprincipes 3. Beleid 3.1 Te verrichten werkzaamheden 3.2 Werving en beheer van gelden 3.3 Vermogen van de instelling 3.4 Bestedingsbeleid 3.5

Nadere informatie

Dagbesteding Bijzonder

Dagbesteding Bijzonder Dagbesteding Bijzonder Bijzonder biedt dagbesteding met een kleinschalig karakter. Hierdoor is er veel tijd voor persoonlijke aandacht, en sta je als mens centraal. De cliënt moet zich hier thuis en beschermd

Nadere informatie

Beleidsplan 2016 EEN OVERZICHT VAN.

Beleidsplan 2016 EEN OVERZICHT VAN. Beleidsplan 2016 EEN OVERZICHT VAN www.stichtingsamenvoorelkaar.nl Inhoudsopgave Voorwoord... 2 1. Inleiding... 3 2. Het doel van de instelling... 3 2.1.Ontstaan, achtergrond en toekomst... 3 2.2 Missie/visie...

Nadere informatie

WESP wil een veilige plek bieden aan jongeren om te ontmoeten en activiteiten te organiseren vanuit de kerngedachte van het RK-geloof.

WESP wil een veilige plek bieden aan jongeren om te ontmoeten en activiteiten te organiseren vanuit de kerngedachte van het RK-geloof. Algemene gegevens De vereniging draagt de naam Rooms Katholieke Jongerenvereniging Wortel en Stam Principe. Bij afkorting ook genaamd RK Jongerenvereniging WESP of WESP. Postadres: Dorpsstraat 26 2712

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Talent op Podium Orkest (T.O.P. Orkest)

Beleidsplan Stichting Talent op Podium Orkest (T.O.P. Orkest) Datum: 23-07-2018 Beleidsplan Stichting Talent op Podium Orkest (T.O.P. Orkest) 1. Inleiding: Dit beleidsplan maakt onderdeel uit van het verzoek van Stichting Talent op Podium Orkest (T.O.P. Orkest) d.d.

Nadere informatie

Plek Empathie Rust Ruimte Ontmoeting Niets hoeft

Plek Empathie Rust Ruimte Ontmoeting Niets hoeft Plek Empathie Rust Ruimte Ontmoeting Niets hoeft Missie en visie In ons dorp Voorthuizen, waar we inlevend omgaan met mensen, nemen we onze plek in. We zijn graag een plek van rust, waar we aan iedereen

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan "Belangrijk bij het beoefenen van sport is niet alleen dat bewegen goed voor ons is, maar ook dat het samen sporten een belangrijke sociale functie heeft. Wij vinden het belangrijk dat sporters met of

Nadere informatie

Beleidsplan t Saam

Beleidsplan t Saam Beleidsplan t Saam 2017-2020 Samenwerken aan een duurzame toekomst van t Saam Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Historie 3. Missie en Visie 4. Doelstellingen 5. Doelgroep 6. Organisatiestructuur 7. Interne

Nadere informatie

BELEIDSPLAN Stichting Steun 22Q11. Voor de jaren 2014 / 2015

BELEIDSPLAN Stichting Steun 22Q11. Voor de jaren 2014 / 2015 BELEIDSPLAN Stichting Steun 22Q11 Voor de jaren 2014 / 2015 INLEIDING: Stichting Steun 22Q11 staat aan het begin van haar oprichting. De stichting is notarieel opgericht op 3 juli 2014 door ouders van

Nadere informatie

Stichting Care For Kenya. Strategisch beleidsplan

Stichting Care For Kenya. Strategisch beleidsplan Stichting Care For Kenya Strategisch beleidsplan 2019-2023 Stichting Care For Kenya Strategisch beleidsplan 2019-2023 1. Inleiding Stichting Care For Kenya is opgericht om kansarmen in Kenya hulp te bieden.

Nadere informatie

Stichting WAG Kootwijkerbroek Stroe. Beleidsplan 2015 2016

Stichting WAG Kootwijkerbroek Stroe. Beleidsplan 2015 2016 Stichting WAG Kootwijkerbroek Stroe Beleidsplan 2015 2016 Inhoudsopgave De doelstelling en het werk van de stichting De wijze waarop de stichting geld werft Het beheer en de besteding van het vermogen

Nadere informatie

STICHTING LANDA FOUNDATION BELEIDSPLAN

STICHTING LANDA FOUNDATION BELEIDSPLAN STICHTING LANDA FOUNDATION BELEIDSPLAN Adresgegevens organisatie: Theo van Loonstraat 10 7552 GN Hengelo (Overijssel) Email: ar.braun@telfort.nl Telefoonnummer: 074-2914448 Inhoud 1 Inleiding...3 2 Strategie...3

Nadere informatie

Amsterdam, juni Stichting Operation Rescue Nederland 1

Amsterdam, juni Stichting Operation Rescue Nederland 1 Amsterdam, juni 2019 Stichting Operation Rescue Nederland 1 De focus van het werk van Operation Rescue zijn kinderen en jongen die leven in extreme armoede in Ethiopië, Brazilië en India. Christina en

Nadere informatie

Dit is het beleidsplan van De Stichting Ambulante Dagbesteding, opgesteld voor de periode 2015-2016. De stichting is opgericht en notarieel geregistreerd op 22 juli 2015 en gevestigd te Utrecht. Dit beleidsplan

Nadere informatie

Stichting Latoer BELEIDSPLAN 2015-2020

Stichting Latoer BELEIDSPLAN 2015-2020 Stichting Latoer BELEIDSPLAN 2015-2020 Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. Doelstelling 4 3. Werkwijze 5 4. Organisatie 6 5. Financiën 7 Pagina 2 van!syntaxisfout,! 1. Inleiding In dit beleidsplan kunt u meer

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting ICCH

Beleidsplan Stichting ICCH Beleidsplan Stichting ICCH 2017-2019 Naam instelling Stichting Islamitisch Cultureel Centrum Houten RSIN/Fiscaal-nummer 8573.98.659 Contactgegevens (postadres) Stichting Islamitisch Cultureel Centrum Houten

Nadere informatie

PROJECT - SOCIAAL VERBONDEN

PROJECT - SOCIAAL VERBONDEN PROJECT - SOCIAAL VERBONDEN Organisatie: Stichting: Senioren Hobby Centrum gemeente Mill en Sint Hubert (SHC) Doelstelling SHC: Het Senioren Hobby Centrum is de plek waar ontspanning en inspanning samengaan.

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Pole Position 2016-2020

Beleidsplan Stichting Pole Position 2016-2020 Beleidsplan Stichting Pole Position 2016-2020 Voorwoord Voor u ligt het beleidsplan van stichting Pole Position. De stichting is opgericht op 2 augustus 2013. Inmiddels hebben 70 mensen mogen genieten

Nadere informatie

Beleidsplan 2012-2015 Stichting Steensoep

Beleidsplan 2012-2015 Stichting Steensoep Beleidsplan 2012-2015 Stichting Steensoep Marian Bentvelzen en Monique Strijk Juli 2012 Brede Hilledijk 590, 3072 NK Rotterdam Tel.: 0613467100, 0653224897 KvK: 54218853 E: moniquestrijk@hotmail.com, post@marianbentvelzen.nl

Nadere informatie

- Officiële naam Vereniging afdeling Alkmaar van de Algemene Nederlandse Vrouwenvereniging Tesselschade-Arbeid Adelt (TAA-afdeling Alkmaar)

- Officiële naam Vereniging afdeling Alkmaar van de Algemene Nederlandse Vrouwenvereniging Tesselschade-Arbeid Adelt (TAA-afdeling Alkmaar) - Officiële naam Vereniging afdeling Alkmaar van de Algemene Nederlandse Vrouwenvereniging Tesselschade-Arbeid Adelt (TAA-afdeling Alkmaar) - Fiscaal nummer 8163.65.155 - Contactgegevens alkmaar@tesselschade-arbeidadelt.nl

Nadere informatie

Opzet ondernemingsplan

Opzet ondernemingsplan De organisatie Type organisatie Rechtsvorm en aansprakelijkheid KvK nr / BTW nr Verzekeringen Eigenschappen (en vergunningen) Vestigingsplaats en wijk Sinds (startdatum) Organigram (bestuur, personeel,

Nadere informatie

BELEIDSPLAN

BELEIDSPLAN BELEIDSPLAN 2017-2020 Wijks Atelier passie voor kunst Het Wijks Atelier is een kunstzinnig centrum voor de inwoners van Wijk bij Duurstede en omgeving, dat cursussen aanbiedt en diverse activiteiten ontwikkelt

Nadere informatie

Stichting Collective Nouns. Jaarrekening Stichting Collective Nouns

Stichting Collective Nouns. Jaarrekening Stichting Collective Nouns Jaarrekening 2016 KvK-nummer: 65458494 RSIN: 856120820 Statutaire zetel: Roermond Postadres: Wijershoflaan 25, 6042 NK, Roermond Website: www.collectivenouns.org E-mailadres: info [at] collectivenouns.org

Nadere informatie

Hoofdlijnen Beleidsplan Hoofdlijnen Beleidsplan Stichting Youth for Christ Gorinchem The Mall Jongerenwerk

Hoofdlijnen Beleidsplan Hoofdlijnen Beleidsplan Stichting Youth for Christ Gorinchem The Mall Jongerenwerk Stichting Youth for Christ Gorinchem The Mall Jongerenwerk 1 Doelgroep: Jongeren in de leeftijd van 10 t/m 25 jaar, woonachtig in de Gemeente Gorinchem. De focus ligt op groei op verschillende leefgebieden,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Workshop hanger van speksteen. Geachte Lezers,

NIEUWSBRIEF. Workshop hanger van speksteen. Geachte Lezers, NIEUWSBRIEF 7 e jaargang febr/mrt 2019 nr. 1 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z. Geachte Lezers, Ondanks dat we alweer halverwege februari zitten, wil ik iedereen toch nog een heel creatief

Nadere informatie

Stichting Saving Arms International

Stichting Saving Arms International Beleidsplan 2019-2020 Stichting Saving Arms International RSIN/Fiscaal nummer: 859743032 KvK nummer: 74011103 Bankrekeningnummer: NL45RABO0338088768, t.n.v. Stichting Saving Arms International Postadres:

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2015-2018 Zuid-Hollandse Vereniging Het Groene Kruis Auteur(s) Jan Rutten Ambtelijk secretaris Zuid-Hollandse Vereniging Het Groene Kruis Vaststellingsdatum 17 oktober 2014 Inhoud 1. Doelstelling

Nadere informatie

Een avontuurlijke natuurspeelplek in. Gouda Oost

Een avontuurlijke natuurspeelplek in. Gouda Oost Een avontuurlijke natuurspeelplek in Gouda Oost Beleidsplan Stichting Spelen in Gouda Oost 2017-2022 Beleidsplan Stichting Spelen in Gouda Oost 2017-2022 1 Inhoud Visie... 3 Missie/statutaire doelstelling...

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting ANDERS

Beleidsplan Stichting ANDERS Beleidsplan Stichting ANDERS 2018-2020 Statutaire naam: Stichting ANDERS NL Werknaam: Stichting ANDERS Ridderpoort 11 2984BG, Ridderkerk www.stichtinganders.nl KvK: 64366081 RSIN: 855635885 Bank: NL38

Nadere informatie

Financiëel verslag 2013

Financiëel verslag 2013 Financiëel verslag 2013 Beuningen, 14 Jan 2014 J.H. Hoftijzer Voorzitter F.M.T. Coenen Penningmeester Stichting Leergeld 2stromenland 1 Jaarverslag 2013 Stichting Leergeld 2stromenland 2 Jaarverslag 2013

Nadere informatie

Strategisch beleidsplan

Strategisch beleidsplan Stichting Jongerencentrum De Werf - voor een mooie zinvolle toekomst - Strategisch beleidsplan 2017-2021 Strategisch beleidsplan 2017-2021 Pagina 1 Strategisch plan De missie, visie en strategie en focus

Nadere informatie

1. Beleidsplan Stichting Phoenixx

1. Beleidsplan Stichting Phoenixx 1. Beleidsplan Stichting Phoenixx Stichting Phoenixx is opgericht d.d. 10 november 2014 en gevestigd aan de : Van Sijsenstraat 57a, 9724 NM te Groningen. E info@phoenixx.foundation M +31 6 24280197 ING

Nadere informatie

Voorwoord Doelstelling stichting Uitgangspunten a Vermogen Het bestuur Statuten stichting.

Voorwoord Doelstelling stichting Uitgangspunten a Vermogen Het bestuur Statuten stichting. 2 INHO UDS O PG AVE Voorwoord 3 1. Doelstelling stichting 4 1.1. Uitgangspunten.. 4 1.1.a Vermogen.. 5 1.2. Het bestuur 5 1.3. Statuten stichting. 6 1.4. Convenant. 6 2. Werkzaamheden 7 2.1. Algemeen..

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Binnentuin over God

Beleidsplan Stichting Binnentuin over God Beleidsplan 2017-2020 Stichting Binnentuin over God Inhoud Inleiding 1. Doelstelling Stichting Binnentuin over God 1.1 Doel 1.2 Verwezenlijking 2. Realisatie en doelstelling 2.1 De binnentuin; een indrukwekkende

Nadere informatie

Beleidsplan van Stichting DMAU

Beleidsplan van Stichting DMAU Investeer, Integreer & Inspireer! Beleidsplan van De juiste plek om elkaar te helpen! Inhoudsopgave 1. Waarom doen wij dit? 2. Wat doen wij? 3. Doelstellingen 4. Opstelling van het bestuur 5. De Stichting

Nadere informatie

Beleidsplan van Stichting Noah s Ark Children s Ministry Uganda

Beleidsplan van Stichting Noah s Ark Children s Ministry Uganda Beleidsplan 2018-2020 van Stichting Noah s Ark Children s Ministry Uganda Inleiding Voor u ligt het beleidsplan van de Stichting Noah s Ark Children s Ministry Uganda. Deze stichting is 10 september 1999

Nadere informatie

Beleidsplan 2017 Eigendom Stichting Care for Sexuality Foundation Januari Beleidsplan 2018 ANBI

Beleidsplan 2017 Eigendom Stichting Care for Sexuality Foundation Januari Beleidsplan 2018 ANBI Stichting Care for Sexuality Foundation Beleidsplan 2018 ANBI Naam Stichting Care for Sexuality Foundation, Ermelo Missie Het bevorderen van seksuele gezondheid vanuit respect, veiligheid en autonomie.

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting jij bent TOV! 2015. Auteur: Wendy Verkerk- Klein

Jaarverslag Stichting jij bent TOV! 2015. Auteur: Wendy Verkerk- Klein Jaarverslag Stichting jij bent TOV! 2015 Auteur: Wendy Verkerk- Klein Voorwoord Voor u ligt het eerste jaarverslag van TOV te Tiel. Februari 2015 is stichting Jij bent TOV opgericht waardoor we dit jaar

Nadere informatie

Kunstschool Boxtel. Inleiding

Kunstschool Boxtel. Inleiding Kunstschool Boxtel Inleiding In dit beknopte scenario wordt een kleine duurzame organisatie voor cultuureducatie in de gemeente Boxtel omschreven; Kunstschool Boxtel. Kunst- en cultuureducatie stimuleert,

Nadere informatie

BELEIDSPLAN

BELEIDSPLAN BELEIDSPLAN 2017 2021 Stichting PRETRunners Lieve de Keystraat 18 3067 KJ Rotterdam Tel. 0104560000 MOB- 0653373915 Pretrunners@Gmail.com www.pretrunners.nl Facebook: Team193 Pretrunners KvK nr 70186170

Nadere informatie

Beleidsplan WADT

Beleidsplan WADT Beleidsplan WADT 2016 2017 Utrecht, 2016 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Inleiding... 3 Aanleiding... 3 Wat biedt WADT?... 3 Missie... 4 Doelstellingen... 4 Kernactiviteiten... 4 Projecten starten...

Nadere informatie

BELEIDSPLAN. STICHTING For the people

BELEIDSPLAN. STICHTING For the people BELEIDSPLAN STICHTING For the people 2017 2021 Stichting For the people Alexanderdumaslaan 184 1102 VZ Amsterdam 0640940543 www.4thepeople.nl Info@4thepeople.nl KVK: 67405711 RSIN : 856972332 Bankrekening:

Nadere informatie

Beleidsplan 2017 en volgende jaren

Beleidsplan 2017 en volgende jaren Beleidsplan 2017 en volgende jaren Stichting Poncho p/a Wim Sonneveldstraat 93 5144 ZP Waalwijk www.ponchowaalwijk.nl K.v.K. inschrijfnr.: 1800880427 ANBI fiscaalnr.: 8153.55.518 Bankrek.nr.: NL95RABO0115986677

Nadere informatie

Stichting Frontrunners. Publicatieplicht en ANBI informatie

Stichting Frontrunners. Publicatieplicht en ANBI informatie Stichting Frontrunners Publicatieplicht en ANBI informatie 2015-2016 Inleiding In het onderstaande document staan de benodigde gegevens voor de ANBI-publicatieplicht. 1.1 Statutaire gegevens. Naam organisatie:

Nadere informatie

BELEIDSPLAN

BELEIDSPLAN BELEIDSPLAN 2018-2020 Stichting Flowerkids Foundation Kruisweg 613 2132NB Hoofddorp info@flowerkids.org www.flowerkidsfoundation.nl Inhoud Inleiding... 3 1. Stichting Flowerkids Foundation... 4 2. Huidige

Nadere informatie

STICHTING DE SINTERKLAASBANK BELEIDSPLAN

STICHTING DE SINTERKLAASBANK BELEIDSPLAN STICHTING DE SINTERKLAASBANK BELEIDSPLAN 2018-2021 Inhoudsopgave Hoofdstuk Pagina 1. Inleiding 3 2. Stichtinginfo en ANBI status 3 3. Doelstelling 3 4. Bezoldiging 4 5. Werkzaamheden 4 6. Organisatie 4

Nadere informatie

Beleidsplan. Stichting The Apostles Continuation Church International of the Netherlands

Beleidsplan. Stichting The Apostles Continuation Church International of the Netherlands Beleidsplan Stichting The Apostles Continuation Church International of the Netherlands 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Doel van de Stichting... 4 3 Organisatie-structuur... 5 4 Financiering (inkomsten

Nadere informatie

BELEIDSPLAN

BELEIDSPLAN BELEIDSPLAN 2018-2020 STICHTING GOSPEL IMPACT BELEIDSPLAN 2018-2020 Stichting Gospel Impact Dominicushof 92 4133AP Vianen Telefoon: 0347-374483 Mobiel: 06-33586841 Email: info@gospelimpact.nl Website:

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Seniorenwens 2015-2019

Beleidsplan Stichting Seniorenwens 2015-2019 Inhoud Inleiding 2 1. Stichting Seniorenwens 2 2. Strategie 2 2.1. Kernprincipes en uitgangspunten 2 2.2. Statutaire doelstelling 3 2.3. Afwezigheid van winstoogmerk 3 2.4. Bestemming liquidatiesaldo 3

Nadere informatie

Stichting Dogtrailing

Stichting Dogtrailing Stichting Dogtrailing Beleidsplan 2016 2020 Een vermist huisdier is in Nederland voor velen net zo emotioneel en ingrijpend als bij een vermist persoon. Bij het missen van een mens staan er allerlei instanties

Nadere informatie

Beleidsplan Creatief Centrum Nijmegen-Zuid

Beleidsplan Creatief Centrum Nijmegen-Zuid Beleidsplan 2019 2021 Creatief Centrum Nijmegen-Zuid Creatief Centrum Nijmegen-Zuid Tolhuis 44-44 6537 PN Nijmegen Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 41057002 Fiscaal nummer: 008907043

Nadere informatie

Alle bestuursleden zijn gezamenlijk bevoegd om besluiten te nemen namens stichting Meridiaan.

Alle bestuursleden zijn gezamenlijk bevoegd om besluiten te nemen namens stichting Meridiaan. Algemene gegevens Stichting Meridiaan Meridiaan 40 3813 AW Amersfoort www.stichtingmeridiaan.nl RSIN 816179281 KvK Inschrijvingsnummer 32116451 Doel Het doel van Stichting Meridiaan kan samengevat worden

Nadere informatie

Beleidsplan. Stichting Vrienden van Buddyzorg Limburg

Beleidsplan. Stichting Vrienden van Buddyzorg Limburg Beleidsplan Stichting Vrienden van Buddyzorg Limburg 2014 2017 Inhoud 1 Stichting Vrienden van Buddyzorg Limburg 3 2 Organisatie 5 3 Afgesproken beleid periode 2014-2017 6 4 Activiteiten 7 5 Financiën

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING VRIENDEN VAN BURO LIMA 2015-2020

BELEIDSPLAN STICHTING VRIENDEN VAN BURO LIMA 2015-2020 BELEIDSPLAN STICHTING VRIENDEN VAN BURO LIMA 2015-2020 Oktober 2014 Stichting Vrienden van Buro Lima, Fokkershoek 8b, 5473VD Heeswijk-Dinther. tel.: 0610001854 www.burolima.nl vrienden@burolima.nl KvK

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Dinamo Fonds

Beleidsplan Stichting Dinamo Fonds Beleidsplan Stichting Dinamo Fonds Jan van Nassaustraat 102 2596 BW s-gravenhage 070-324 60 06 info@dinamofonds.nl www.dinamofonds.nl RSIN 803418620 1 ANBI Beleidsplan Dinamo Fonds 2017 2020 1. Inleiding

Nadere informatie

Stichting Frontrunners. Publicatieplicht en ANBI informatie

Stichting Frontrunners. Publicatieplicht en ANBI informatie Stichting Frontrunners Publicatieplicht en ANBI informatie 2015-2017 Inleiding In het onderstaande document staan de benodigde gegevens voor de ANBI-publicatieplicht. 1.1 Statutaire gegevens. Naam organisatie:

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Bavel Beweegt

Beleidsplan Stichting Bavel Beweegt Beleidsplan Stichting Bavel Beweegt 2017-2021 1 Inleiding: 1. In 2015 onstond het idee van enkele hardloop fanaten om in het dorp Bavel, gemeente Breda, inwoners van het dorp Bavel te laten kennismaken

Nadere informatie

Beleidsplan. Uitgestelde Kinderfeestjes

Beleidsplan. Uitgestelde Kinderfeestjes 1 ANBI Beleidsplan Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes d.d. 01-02-2017 Beleidsplan Uitgestelde Kinderfeestjes 2017-2018 Opbouw van het document 1. Inleiding 2. Strategie 3. Beleid 4. Overige 1. Inleiding

Nadere informatie

Vrienden van. John Ton Ria

Vrienden van. John Ton Ria Vrienden van Voorwoord De creatieve workshop van zooi tot mooi is het afgelopen jaar uitgegroeid tot een zelfregulerend systeem. Hierdoor kwamen wij, als actieve bezoekers, op het idee om een stichting

Nadere informatie

Stichting Love Revolution

Stichting Love Revolution Beleidsplan 2017-2020 Stichting Love Revolution Stichting Love Revolution Oudenoord 157 3513 EN Utrecht T: 06-43213231 E: info@hannedevries-music.com KvK: 68394241 RSIN: 857421955 Vastgesteld: 7 juli 2017,

Nadere informatie

Inloophuis Uitzicht. te Gorinchem. Beleidsdocument versie zomer 2017

Inloophuis Uitzicht. te Gorinchem. Beleidsdocument versie zomer 2017 Inloophuis Uitzicht te Gorinchem Beleidsdocument versie zomer 2017 1 Inhoudsopgave Introductie.... 3 Visie... 3 Legitimatie.... 3 Mensen.... 3 Strategie... 4 Activiteiten... 4 Middelen... 4 Acties....

Nadere informatie

Stichting Vrienden van het Waterlandziekenhuis. Beleidsplan 2014

Stichting Vrienden van het Waterlandziekenhuis. Beleidsplan 2014 Stichting Vrienden van het Waterlandziekenhuis Beleidsplan 2014 Purmerend, december 2013 1 Inhoud 1. De stichting Statutaire doelstelling Bestuursleden Beloningsbeleid Officiële gegevens 2. Strategie Missie

Nadere informatie

Financieel Jaarverslag 2016

Financieel Jaarverslag 2016 Financieel Jaarverslag 2016 Naam: Stichting Lonely Lochem Kamer van Koophandel: 64795985 RSIN/fiscaal nummer: 855850668 Contactgegevens: Walsteeg 20 7241 BG Lochem Telefoon: 06-4047090 E-mailadres: info@lonelylochem.nl

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Karakter

Stichting Vrienden van Karakter Stichting Vrienden van Karakter Beleidsplan 2017-2020 Versie 31 mei 2018 Inleiding De Stichting Vrienden van Karakter heeft het kleine geluk van kinderen en jongeren met een psychiatrische stoornis als

Nadere informatie

BELEIDSPLAN

BELEIDSPLAN BELEIDSPLAN 2018-2021 www.ulianafoundation.org Faunastraat 87 1531 WD Wormer info@ulianafoundation.org 0648139203 Inhoud Inleiding... 3 1. Missie/visie... 5 1.2 Doelstelling... 5 1.3 Strategie... 5 2.

Nadere informatie

Beleidsplan STICHTING HUIS VAN SINTERKLAAS SCHOUWEN-DUIVELAND

Beleidsplan STICHTING HUIS VAN SINTERKLAAS SCHOUWEN-DUIVELAND Beleidsplan STICHTING HUIS VAN SINTERKLAAS SCHOUWEN-DUIVELAND Inhoudsopgave 1. Algemene gegevens blz. 02 2. Doelstelling en werkzaamheden Stichting blz. 02 3. Manier van geld verwerven blz. 03 4. Beheer

Nadere informatie