Roef! komt uit in Golden League fastpitch softball

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Roef! komt uit in Golden League fastpitch softball"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief HSB Roef 2017, nummer 3 Roef! komt uit in Golden League fastpitch softball Roef! bestaat inmiddels 61 jaar en is daarmee één van de oudste clubs van Nederland en de oudste club van Brabant. In 2016 het jaar dat Roef haar 60 jarig jubileum vierde promoveerde het eerste softbal team van Roef! naar de golden league. Best bijzonder voor een dorpje dat 6000 inwoners telt. En dan te bedenken dat het eerste dames team van Roef! in 2006 nog in de vierde regionale klasse speelde. Wat Roef! al jaren sterk maakt en siert is dat weinig meiden het team verlaten. In de selectie zitten nog altijd zes speelsters uit de eigen opleiding, Wies Ligtvoet, Gini Ketelaars, Ilse van Kerkoerle, Eva van Knegsel, Charlotte Haen en rookie Kim Horsten. Het is een zeer hechte groep die het gewoon gezellig heeft met elkaar. In 2016, waren de meiden gewoon echt het beste TEAM in de Silver League; Het klinkt cliché maar het hele team droeg bij aan de resultaten en we wonnen en verloren als team. Echt afhankelijk van één of twee speelsters waren we niet en het was mooi om zien dat telkens een andere speelster bepalend was tijdens de wedstrijden. Niks kon ons stoppen, alles ging zoals het hoorde en we hebben met het gehele team de promotie naar de Golden League werkelijkheid gemaakt. Roef! had zich in 2015 de doelstelling opgelegd om binnen 3 jaar te promoveren, het team voelde geen druk en heeft zich binnen 2 jaar naar het hoogste niveau weten te werken. Voor de toekomst hebben we ook gezonde ambities te beginnen in 2017, in de Golden League willen we de top 4 halen! Het seizoen van 2017 in de Golden League gaat zeker een uitdaging worden. Op 15 april wordt op het sportpark aan het Stokeind in Moergestel de eerste Golden League wedstrijd gespeeld tegen Terrasvogels uit Haarlem. Kom gerust kijken, de toegang is gratis. Roef! is er klaar voor.

2 Roef! PreSeason Tournaments 2017 Afgelopen twee weekeinde waren weer de jaarlijkse pre season tournaments van Roef! Het jeugdtoernooi werd al voor het 10 de jaar georganiseerd. Bij het senioren toernooi waren er dit jaar 7 deelnemers. Naast dames 1 en 2 namen Centrals (de Bilt), Birds (Zoetermeer), Pioneers (Hoboken B), Twins (Oosterhout) en Sparks 2 (Haarlem) deel aan het toernooi. Het toernooi vond vanwege het slechte weer binnen afgewerkt. De dames teams van Roef! deden het goed. De eerste wedstrijd onderling waren de dames van het tweede erop gebrand om goed resultaat neer te zetten. En dat lukte ook 2-2 was de eindstand. Dat was tevens ook het laatste puntverlies van dames 1 die daarna alle wedstrijden ongeslagen bleef. Dames 2 kwam nog wat gelukkig weg met een 2-1 overwinning op Twins. Waar het eigenlijk met 2-6 achter stond maar omdat de inning niet werd afgemaakt werd het toch een overwinning van dames 2. Dames 2 wist ook nog van klasse genoot sparks 2 te winnen. Eindstand 1.Roef! Centrals Birds Pioneers Twins Roef! Sparks 6-1 Jeugdtournooi Het jeugd toernooi vond onder hele andere omstandigheden plaats. Volop zon zorgde ervoor dat er eindelijk buiten gespeeld kon worden. Spijtig genoeg was er slechts 1 tegenstander voor

3 de U17. Zij speelde een best of five tegen Stags (Etten Leur). Alle wedstrijden werden gewonnen door de meiden van de U17. Hierdoor wisten ze het toernooi te winnen. 1.Roef! 2. Stags Ons jonge dames 3 team deel aan het U20 toernooi. Hier waren 4 overige deelnemers Twins (oosterhout), HCAW (Bussum), Onze Gezellen (Haarlem) en Blue Birds (Delft). Dit was een toernooi waar iedereen van iedereen kon winnen. Het bleef dan ook tot het laatse moment spannend wie zich zou plaatsen voor de kruisfinales. Uiteindelijk werden de meiden van Roef! eerste in de poule gevolgd door Onze gezellen. Zij speelde onderling een wedstrijd voor een finale plek. Twins speelde tegen Blue birds voor om nog een kans te maken op de finale via de backdoor in de finale. OG wist te winnen van Roef! en plaatsen zich voor de finale. In de herkansing waren de meiden van Roef! moe gestreden en verloren ook van Twins. Moegestreden omdat ze naast hun eigen wedstrijden ook bij Blue Birds moesten invallen. Hierdoor werd de finale OG tegentwins, een finale wedstrijd waardig want pas in de Tie break wist OG aan het langste eind te trekken. HCAW die als vijde was geëindigd in de poule wist nog van Blue birds te winnen. Al met al weer twee geslaagde toernooien. We hebben van de deelnemende verenigingen ook weer veel complimenten gehad. Inmiddels is toernooi een begrip geworden in softballand en we hopen dat dit de komende jaren ook zo blijft. Rest mij om alle vrijwilligers en scheidsrechters te bedanken want zonder jullie is dit toernooi niet mogelijk.

4 In het bijzonder wil ik scheidsrechter Wout v.d Horst bedanken die al 10 jaar ervoor zorgt dat de hoofdscheidsrechters taken waarneemt En last but not least onze Bart die zijn accommodatie beschikbaar stelt zodat de teams kunnen overnachten en voor prima lunches zorgt. Na 10 jaar het toernooi te hebben georganiseerd vind ik het mooi geweest en wil ik graag het stokje overdragen. Aan wie is nog niet bekend maar ik hoop dat er iemand opstaat om de toernooien te organiseren want het zou zonde zijn om deze toernooien te verliezen. Groet Jeroen Gratis Sponsoren!!! Vanaf nu is het voor iedereen die Roef! een warm hart toedraagt mogelijk om GRATIS te sponsoren. Ga de volgende keer dat je iets online wil kopen eerst naar Gratis sponsoren! SV Roef Home; SponsorKliks; Winkels... Via deze link komt u bij de sponsorklikspagina van Roef! en verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert Roef! een commissie op terwijl je zelf dezelfde prijs betaalt, het kost dus niets extra! Doe hetzelfde als je uit eten gaat of een pizza wil laten bezorgen. Via de Roef! - sponsorklikspagina kun je terecht bij restaurants waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert. Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook! Tot op heden staat de teller op 70,-! Stel je eens voor hoe dat bedrag kan oplopen als we allemaal onze bestellingen plaatsten via Sponsorkliks. Workshop Tips & Trics Social Media Social media vormen een steeds belangrijker communicatiemiddel voor sportverenigingen. Op welke manier kunnen zij social media inzetten om hun doelgroep te bereiken? En welke invloed heeft social media op het sportplezier? Actief social media gebruiken vraagt ook tijd en inzet

5 van vrijwilligers. Tijdens de workshop zal je actief worden meegenomen in enkele praktische tips en tricks voor het gebruik van social media en manieren om er vrijwilligers voor te vinden. De workshop wordt gegeven door de afdeling Marketing & communicatie van de KNBSB op 12 april in de Roef! kantine en begint om uur. Geef je op via maar wacht niet te lang, want vol = vol. Er zijn al 9 inschrijvingen. Sport4Kids Op dinsdag 16 mei hebben alle basisscholen van Moergestel en Oisterwijk Sport4Kids dag. Roef! geeft op deze dag ook een BeeBall clinic. Dit is tijdens de schooluren van 9:00 tot 16:00u. Dit is voor ons een belangrijke promotiedag om kinderen van groep 3 en 4 kennis te laten maken met onze sport. Wie kan ons op die dag helpen? Het mag ook een halve dag zijn. Sportplezierplatform is vernieuwd Sportplezier kun je maken! Deze krachtige boodschap dragen we vanaf nu actief uit via ons nieuwe platform. Ben jij een ouder, een bestuurder, trainer of ben je vaak te vinden op de sportvereniging? Voor iedereen biedt ons platform tips, tricks en mooie praktijkverhalen. Neem snel een kijkje op sportplezier.nl! Oproepje voor oud-little Leaguers en clubscheidsrechters Op 3, 17 en 18 juni is het Nederlands Kampioenschap Little League. Ook dit jaar doen daar weer honderden kinderen aan mee. Jeugd honkballers en softbalsters bevolken deze dagen de velden in Almere, Hoofddorp en Nieuw Vennep. Alles bij elkaar een gigantische organisatie waar men bij de KNBSB al weer een paar maanden geleden mee begonnen is. Om alle wedstrijden gladjes te laten verlopen zijn veel vrijwilligers nodig, niet alleen scheidsrechters, maar ook mensen die zorgen voor de velden en natuurlijk is er achter de schermen heel veel werk te verrichten.

6 Zou je het leuk vinden om dit jaar onderdeel uit te maken van de organisatie? Of zou je je in willen zetten als scheidsrechter? Neem dan contact op met Davy en Hilko van de KNBSB via Roef! Openstaande vacatures! Activiteitencommissie Taak: het organiseren van events voor de leden van HSB Roef! Daarnaast willen we elk jaar ook een start en een seizoen afsluiting organiseren. Per jaar worden alle events gebundeld in een planning die aan alle leden gestuurd wordt in de nieuwsbrief. Deze rol wordt bij voorkeur door meerdere personen ingevuld waarbij het werk over een aantal mensen verdeeld kan worden Kennis: organiseren Tijd: Er zijn normaal gesproken tussen de 5 en 7 events per jaar, variërend van een avondactiviteit tot meerdaagse activiteiten. Afhankelijk van het aantal leden kan dit anders zijn. Wedstrijdsecretariaat Taak: Aan het begin van het seizoen moeten de schema s van alle teams (op SB Dames 1 na) gecontroleerd worden, ook of deze past binnen onze velden. Daarnaast hoort het maken van de planning voor alle scheidsrechters en de kantinebezetting ook bij deze taak. Naast deze werkzaamheden aan het begin van het seizoen ben je ook verantwoordelijk voor het verplaatsen en opnieuw plannen van uitgevallen wedstrijden. Kennis: Ook hier wordt Sportlink voor gebruikt dus basis computerkennis is erg handig, daarnaast moet je het ook leuk vinden om alles in te plannen om de puzzel kloppend te krijgen. Tijd: Aan het begin van het seizoen is het wel een aantal dagen werk om alles ingepland te krijgen, dit kan uiteraard over een paar weken uitgesmeerd worden. Hierna ben je ongeveer 1 uur per week kwijt voor het verwerken van alle wijzingen.

7 Vrijwilligers Coördinatie Taak: het opzetten, bijhouden en contact houden met alle vrijwilligers binnen en buiten HSB Roef! Kennis: communicatieve vaardigheden (telefoon, mail, etc.) Tijd: Normaal gesproken 2 uur per week met daarnaast uitschieters van een paar uur per week als het gaat om toernooien, activiteiten, ect. Die bij Roef! Georganiseerd worden. Voor info kan men contact opnemen met Sander op s.klaasen@svroef.nl Roef! Ingevulde vacatures! Ledenadministratie Vanaf heden is de ledenadministratie overgenomen door Maremca de Wilde. Aanmelden van een nieuw lid kan via een mailtje naar roef.ledenadm@gmail.com. Zij kan dan een inschrijfformulier sturen. Ook adres wijzigingen, opzeggingen en speelsters/spelers bij een ander team worden ingedeeld graag aangeven bij Maremca. KNBSB Meer in Korte Tijd Sportservice Nederland en de KNBSB gaan samen de uitdaging aan om de honkbal- en softbalverenigingen van hun tekort aan vrijwilligers, leden en sponsors af te helpen. Dit doen zij met de succesmethode Meer in Kortere Tijd (MKT). Verenigingen kunnen in hun eigen tijd en tempo het traject doorlopen en zijn daardoor een stuk flexibeler in de duur en snelheid van het traject. Deelname levert de clubs meer vrijwilligers, leden en sponsorinkomsten op. Daarnaast krijgen de verenigingen 150,00 van de KNBSB retour na afronding van een traject. Daardoor kost een traject nu nog maar 145,00 per vereniging. Trainingskaarten Visie op Jeugd In de publicaties Visie op jeugd legt de KNBSB een verbinding tussen het Long Term Athletic Development (LTAD) enerzijds en trainingsinhoud, methodiek en trainingsorganisatie anderzijds. De inhoud is specifiek gericht op jeugdleden en geschreven voor verenigingscoördinatoren en trainers & coaches. Het vormt een goed technisch uitgangspunt voor het jeugdplan van uw vereniging. In alle publicaties van Visie op Jeugd zijn ook oefeningen opgenomen. Alle oefeningen zijn gebundeld in het document Trainingskaarten Visie op Jeugd. Alle documentatie is gratis en te vinden op de website van de KNBSB onder Verenigingen > Sportontwikkeling > Visie op Jeugd.

8 Bijscholingen via Academie voor Sportkader De Academie voor Sportkader (ASK) maakt onderdeel uit van de unit Sportontwikkeling bij NOC*NSF en is in 2006 voor en door sportbonden opgericht. Door de professionalisering van sport ontstond er een grotere behoefte aan beter en meer opgeleid sporttechnisch, bestuurlijk en arbitraal kader. Clubsessies Als onderdeel van de bestuurdersacademie organiseert NOC*NSF samen met een lokale partner op verschillende locaties door heel Nederland clubsessies. In deze sessies worden sportclubs begeleidt in het op de kaart zetten van de sportclub. Hierin behandelen ze thema s als marketing, positionering en gastvrijheid. Centraal op deze avond staat een antwoord op de vraag; hoe krijg ik meer leden, meer sponsoren, meer vrijwilligers? De ASK biedt diverse bijscholingen en opleidingen aan voor zowel sporttechnisch kader als bestuursleden.

9 Trainingstijden

10 Veldbezetting trainingen

11 Wedstrijdlijst met aanwijzing scheidsrechters Zie bijlage

Nieuwsbrief HSB Roef Jaargang 6, nummer 13

Nieuwsbrief HSB Roef Jaargang 6, nummer 13 Vakantie voorbij. Hij begint en is zoweer voorbij de vakantie. Nu we allemaal weer uitgerust zijn hebben we ook weer zin om onze mooie sport te beoefenen en weer mooie wedstrijden te gaan spelen. Voorbereidingen

Nadere informatie

CLUSTERBIJEENKOMST VRIJWILLIGERS

CLUSTERBIJEENKOMST VRIJWILLIGERS CLUSTERBIJEENKOMST VRIJWILLIGERS Maart 2014 Agenda Welkom en inleiding Voorstelronde Mededelingen - G-honkbal op Menukaart Sportimpuls - NK Little League 14-15 juni Vrijwilligers Pauze KNBSB Structuur

Nadere informatie

Nieuwsbrief HSB Roef Jaargang 5, nummer 8

Nieuwsbrief HSB Roef Jaargang 5, nummer 8 SB1: Afgelopen zaterdag (20 april) speelde SB1 haar 1 e twee thuiswedstrijden van seizoen 2013. De 1th pitch werd gegooid door Gaby Hutten en de pupil van de week: Mayke van Doleweerd (zie inzet). Batgirls:

Nadere informatie

Talk. pmc europark. Start of the Season toernooi voor. U20 teams 1. 3 april 2017

Talk. pmc europark. Start of the Season toernooi voor. U20 teams 1. 3 april 2017 HET INFORMATIEBUL- LETIN VAN HONK- EN SOFTBALVERENIGING DE GLASKONING TWINS Jaargang 18, nummer 11 Talk 3 april 2017 In deze editie: Start of the Season toernooi voor U20 teams Start of the Season toernooi

Nadere informatie

Ook dit jaar organiseert The Orioles het Warming-Up jeugd honkbaltoernooi.

Ook dit jaar organiseert The Orioles het Warming-Up jeugd honkbaltoernooi. Versie 21-03-2016 Inhoudsopgave Welkom 3 The Orioles.. 4 Adres Parkeren Toernooi organisatie Contact informatie Algemene mededelingen.. 4 Kantine Foto s Veldindeling 5 Toernooireglement Warming-up Toernooi

Nadere informatie

Vraag een team genoot om samen de wedstrijd als batgirl/boy mee te maken en meld je aan! Wil je meer informatie? Email bakelj@gmail.

Vraag een team genoot om samen de wedstrijd als batgirl/boy mee te maken en meld je aan! Wil je meer informatie? Email bakelj@gmail. BAT GIRLS Ik wil graag in deze nieuwsbrief een oproep doen aan alle meiden en jongens van de pupillen en aspiranten teams van Roef!. Voor de thuiswedstrijden van Dames 1 en Heren 1 zoeken we Batgirls en

Nadere informatie

Seizoen met voorspoedig weer:

Seizoen met voorspoedig weer: Seizoen met voorspoedig weer: Dit voorjaar is er een geweest met bovengemiddeld lekker en zomers weer. Dit resulteerde in tot nu toe weinig afgelaste wedstrijden. Vorige maand startte we met Slow Pitch

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. WVZ Wedstrijdzwemmen. 1 - Betalingen WVZ trainingskamp 2014 Vittel, Frankrijk. 2 - Finale Nationale ARENA Club Meet

NIEUWSBRIEF. WVZ Wedstrijdzwemmen. 1 - Betalingen WVZ trainingskamp 2014 Vittel, Frankrijk. 2 - Finale Nationale ARENA Club Meet WVZ Wedstrijdzwemmen Wedstrijdsecretariaat Marian Immerzeel secretaris.wedstrijdzwemmen@wvz.nl DATUM: maart 2014 NIEUWSBRIEF Beste zwemmers, vrijwilligers, ouders en supporters, Met deze nieuwsbrief van

Nadere informatie

Nieuwsflits Biënto 26 februari

Nieuwsflits Biënto 26 februari -------------- Nieuwsflits Biënto 26 februari 2017 ------------- Beste leden, Met de voorjaarsvakantie in zicht, zijn we met de eerste uitgave van de nieuwsbrief voor het jaar 2017. Er zijn weer volop

Nadere informatie

Handleiding Slowpitch Softbal

Handleiding Slowpitch Softbal KNBSB Handleiding Slowpitch Softbal Een handleiding voor het opstarten van Slowpitch Softbal binnen uw honkbal- en softbalvereniging Corinne van de Griendt en Yaelle van Blanken 26-7-2017 Inhoud Wat is

Nadere informatie

Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours

Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours 2015-2016 We kunnen terug kijken op een zeer enerverend seizoen, met verschillende activiteiten en mooie resultaten. Dit zowel sportief gezien, maar zeker als club.

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL 2015 Voorwoord Beste ouders/verzorgers van onze mini s Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

VELDSEIZOEN GAAT BEGINNEN!

VELDSEIZOEN GAAT BEGINNEN! WEEKPOST BKC Weekpost per mail ontvangen: stuur een e-mail naar Jacco Fenijn, zie emailadres Wedstrijdsecr. : Jacco Fenijn, Burgemeester Geillstraat 15, 4531 EA Terneuzen. Tel. 0115-631281 of mobiel: 06-40617410,

Nadere informatie

Binnentrainingen voorbij:

Binnentrainingen voorbij: Binnentrainingen voorbij: In november startte SB1 en de HB pitchers en catchers al met hun trainingen in de zaal. In december sloten daar de overige teams bij aan, hetgeen betekende dat de meeste leden

Nadere informatie

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien TOERNOOIEN 2018 Almeerse hockeytoernooien Hartelijk welkom bij de Almeerse Hockey Club. De Almeerse Hockey Club is opgericht op 23 oktober 1979 en sindsdien gestaag gegroeid zowel in aantallen leden als

Nadere informatie

COMPETITIEBEPALINGEN SOFTBAL TOPSPORT SEIZOEN 2016

COMPETITIEBEPALINGEN SOFTBAL TOPSPORT SEIZOEN 2016 COMPETITIEBEPALINGEN SOFTBAL TOPSPORT SEIZOEN 2016 (Definitieve versie 30-03-2016) 1 CONTACTGEGEVENS AFDELING COMPETITIEZAKEN De contactgegevens van de afdeling Competitiezaken zijn: Roy Vink Manager Competitiezaken

Nadere informatie

www.vvoberg.nl Schepersheuvel 2A 6077HH Sint Odiliënberg april 2014

www.vvoberg.nl Schepersheuvel 2A 6077HH Sint Odiliënberg april 2014 Communicatieplan R.K.V.V. St. Odiliënberg www.vvoberg.nl Schepersheuvel 2A 6077HH Sint Odiliënberg april 2014 Inhoud: 1. Inleiding... 3 2. Doelgroepen... 4 3. Communicatiemiddelen... 5 4. Interne en externe

Nadere informatie

Nieuwsbrief Synchroonzwemmen

Nieuwsbrief Synchroonzwemmen Aan alle zwemsters en ouders We hebben weer een paar nieuwe leden. Judith Bosman, Daniela Ghasseminejad, Nessa van der Holst, Amber Wesseling en Lively van Zweeden zijn de afgelopen periode lid geworden.

Nadere informatie

Infobulletin de Torenvalk 14 april 2015

Infobulletin de Torenvalk 14 april 2015 Agenda 17 april Kunstmenu groep 3-4 21 april Eindtoets groep 8 24 april Koningsspelen met ontbijt op school 18.30 uur: voetbaltoernooi alle basisscholen van Leimuiden groep 5-6-7-8 meisjes/jongens gemengd

Nadere informatie

Informatie voor (nieuwe) leden

Informatie voor (nieuwe) leden Informatie voor (nieuwe) leden Inhoud 1. Vereniging Almere 90 2. Beleidsplan 3. Wat kan Almere 90 u bieden 4. Wat vraagt Almere 90 van u 1 De Vereniging Almere 90 a) Historie A90 b) Maatschappelijk belang

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Het seizoen 2018-2019 nadert het einde. Inmiddels zijn wij als jongste jeugdcommissie volop bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. De komende weken gaan

Nadere informatie

LEDENTEVREDENHEIDSONDERZOEK. Resultaten

LEDENTEVREDENHEIDSONDERZOEK. Resultaten LEDENTEVREDENHEIDSONDERZOEK Resultaten Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Deelnemers... 4 2. Competitie senioren... 7 Honkbal topsport senioren... 7 Honkbal wedstrijdsport senioren... 8 Softbal dames topsport...

Nadere informatie

Bart van der Zalm Memorial

Bart van der Zalm Memorial Bart van der Zalm Memorial 1&2 april 2017 Beste Honkballers, Bedankt voor jullie inschrijving voor deelname aan het 4 e Bart van der Zalm Memorial Tournament van HSC Tilburg. Dit toernooi wordt periodiek

Nadere informatie

VERENIGINGSSCAN Resultaten

VERENIGINGSSCAN Resultaten VERENIGINGSSCAN 2017 Resultaten Inhoudsopgave Inleiding... 2 1. Algemene vragen... 3 2. Antwoorden op stellingen... 5 over de organisatie... 5 over de accommodatie... 5 over het lidmaatschap... 6 over

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 2, 2016/2017

Nieuwsbrief Nr. 2, 2016/2017 In deze nieuwsbrief 1. Woord van de voorzitter 2. Belangrijke data 3. Nieuwe leden 4. Vacatures 5. Grote Club Actie 6. TC 7. Notulen ALV 8. Sponsorcommissie 9. Overige zaken Nieuwsbrief Nr. 2, 2016/2017

Nadere informatie

Wedstrijdsport Senioren HB en DSB. DOELGROEPENOVERLEG 22 november 2014

Wedstrijdsport Senioren HB en DSB. DOELGROEPENOVERLEG 22 november 2014 Wedstrijdsport Senioren HB en DSB DOELGROEPENOVERLEG november 0 Ambitie De KNBSB heeft als doel om de uitstroom van het aantal seniorenleden in de wedstrijdsport met 0% te laten afnemen. KNBSB Integraal

Nadere informatie

een aantal deelnemers after zo was te lezen op facebook. De DJ s zorgden er na aflloop voor dat het nog lang gezellig bleef in

een aantal deelnemers after zo was te lezen op facebook. De DJ s zorgden er na aflloop voor dat het nog lang gezellig bleef in HET INFORMATIEBUL- LETIN VAN HONK- EN SOFTBALVERENIGING TWINS In deze editie: Jaargang 15, nummer 39 Talk 20 oktober 2014 Afsluiting seizoen met mixed softbaldag.............. 1 Wedstrijden Softbal.......

Nadere informatie

Workshop Tips & Tricks Social media. KNBSB Congres 2016 Seb Visser & Mitchell Korpel

Workshop Tips & Tricks Social media. KNBSB Congres 2016 Seb Visser & Mitchell Korpel Workshop Tips & Tricks Social media KNBSB Congres 2016 Seb Visser & Mitchell Korpel Vormen van externe communicatie Online Offline Social stats KNBSB KNBSB Nieuws 4060 (01-01-2015) 6462 (01-01-2016) 8475

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering ACGV

Algemene Ledenvergadering ACGV TurnAround DIGITAAL april 2015 Algemene Ledenvergadering ACGV Op woensdag 22 april 2015 is de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van ACGV. Alle leden en ouders van jeugdleden zijn van harte uitgenodigd

Nadere informatie

Shirts. Zaalwacht. Ballen

Shirts. Zaalwacht. Ballen Shirts Ja!! De nieuwe shirts zijn binnen en ondertussen ook uitgedeeld. Op dit moment worden de tegoedbonnen voor de damesbroekjes uitgedeeld. Je kunt deze bon inleveren bij Diepenmaat. De nieuwe broekjes

Nadere informatie

Handleiding Social Sponsoring

Handleiding Social Sponsoring Handleiding Social Sponsoring INLEIDING In deze handleiding wordt u stapsgewijs verteld hoe u Social Sponsoring voor uw organisatie kunt aanmaken, instellen en onder leden activeren. Daarna kunnen leden,

Nadere informatie

Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning

Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning 2016-03 Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning 1964-2016 De Time Out is het clubblad van S.B.V. Juventus. Hierin vind je nuttige en luchtige informatie over je vereniging. Bijdragen kunnen gemaild

Nadere informatie

ZOETERMEERSE BASE- & SOFTBALL VERENIGING SPONSOR INFORMATIEFOLDER

ZOETERMEERSE BASE- & SOFTBALL VERENIGING SPONSOR INFORMATIEFOLDER ZOETERMEERSE BASE- & SOFTBALL VERENIGING SPONSOR INFORMATIEFOLDER Inhoudsopgave Introductie Pag. 3 Vervolg Introductie Pag. 4 Van en Voor Iedereen Pag. 5 Materiaal Pag. 6 Sponsormethode Pag. 7 Wat is uw

Nadere informatie

Competitiebepalingen DNSL 2017

Competitiebepalingen DNSL 2017 Competitiebepalingen DNSL 2017 Golden League Silver League 27 februari 2017 ALGEMENE COMPETITIEBEPALINGEN CONTACTGEGEVENS AFDELING COMPETITIEZAKEN De contactgegevens van de afdeling Competitiezaken zijn:

Nadere informatie

Competitiebepalingen DNSL Golden League Silver League

Competitiebepalingen DNSL Golden League Silver League Competitiebepalingen DNSL 2018 Golden League Silver League 8 januari 2018 ALGEMENE COMPETITIEBEPALINGEN CONTACTGEGEVENS AFDELING COMPETITIEZAKEN De contactgegevens van de afdeling Competitiezaken zijn:

Nadere informatie

MEPPELER HOCKEY VERENIGING

MEPPELER HOCKEY VERENIGING Nieuwsbrief mei Het schiet al weer aardig op met het seizoen. Voor een paar teams (o.a. dames 1) breekt een cruciale fase aan in de competitie. Kampioen of niet?? Natuurlijk kijken we met z n allen ook

Nadere informatie

www.vsts.nl TopJeugdToernooi_2008.indd 1 15-12-2008 19:04:36

www.vsts.nl TopJeugdToernooi_2008.indd 1 15-12-2008 19:04:36 e TopJeugdtoernooi 15 www.vsts.nl TopJeugdToernooi_2008.indd 1 15-12-2008 19:04:36 15 e TopJeugdToernooi Dit jaar organiseert alweer voor de 15 e keer het Topjeugdtoernooi. Dit toernooi is bedoeld als

Nadere informatie

Clusterbijeenkomst <cluster> September 2016

Clusterbijeenkomst <cluster> September 2016 Clusterbijeenkomst September 2016 Programma Beleidsplan 2017+ Vitale verenigingen Ledengroei Top honkbal / softbal Financiën Marketing en communicatie Verenigingsonderwerpen Rondvraag Vitale

Nadere informatie

HSB Roef! wenst alle leden, vrienden en bekenden een heel sportief, gelukkig & uitdagend 2014 toe!

HSB Roef! wenst alle leden, vrienden en bekenden een heel sportief, gelukkig & uitdagend 2014 toe! HSB Roef! wenst alle leden, vrienden en bekenden een heel sportief, gelukkig & uitdagend 2014 toe! Let s Play Ball & have fun Roef! Kleding informatie: Nu de wintertrainingen in volle gang zijn, is hier

Nadere informatie

Naar een veiliger sportklimaat (VSK)

Naar een veiliger sportklimaat (VSK) Naar een veiliger sportklimaat (VSK) Een sportbreed programma dat sportief gedrag stimuleert en ongewenst gedrag aanpakt Sportcongres Leiden -5 november 2014 Door: Nathalie Verdult Aanleiding VSK De sport

Nadere informatie

Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning

Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning 1964-2015 Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning De Time Out is het clubblad van S.B.V. Juventus. Hierin vind je nuttige en luchtige informatie over je vereniging. Bijdragen kunnen gemaild worden

Nadere informatie

Herfsttoernooi. Extra najaarslessen. Grote Clubactie. Vacature voorzitter. Nieuwsbrief, Oktober Beste leden,

Herfsttoernooi. Extra najaarslessen. Grote Clubactie. Vacature voorzitter. Nieuwsbrief, Oktober Beste leden, Nieuwsbrief, Oktober 2018 Beste leden, Met een prachtige zomer laten we een geslaagd zonnig seizoen weer achter ons. De herfst laat zich zien in de natuur en hoe mooi is het dat wij op onze club hier gewoon

Nadere informatie

Alle Honkbal- en Softbalverenigingen Competitiezaken CC Datum 10 november 2015 Onderwerp Opzet Softbal Topsport Jeugdcompetities voor seizoen 2016

Alle Honkbal- en Softbalverenigingen Competitiezaken CC Datum 10 november 2015 Onderwerp Opzet Softbal Topsport Jeugdcompetities voor seizoen 2016 Aan Alle Honkbal- en Softbalverenigingen Van Competitiezaken CC Datum 10 november 2015 Onderwerp Opzet Softbal Topsport Jeugdcompetities voor seizoen 2016 Inleiding Tijdens seizoen 2015 is een leuke en

Nadere informatie

Nieuwsbrief MHCU. Oktober 2017

Nieuwsbrief MHCU. Oktober 2017 Nieuwsbrief MHCU Oktober 2017 Van de voorzitter Gelukkig nieuwjaar voor alle MHCUleden en betrokkenen! Dat klinkt misschien vreemd, maar het is een nieuw hockeyjaar en daar horen ook goede voornemens bij.

Nadere informatie

SPORTDAG KOKO NASCHOOLSE KINDEROPVANG

SPORTDAG KOKO NASCHOOLSE KINDEROPVANG Van de redactie Het is weer winter. Het competitieseizoen is weer afgelopen, clubkampioenschappen jeugd en senioren zijn weer geweest. Kortom tijd voor kerst. Namens de redactie fijne feestdagen allemaal

Nadere informatie

Allereerst wil ik onze nieuwe spelers en kaderleden hartelijk welkom heten en heel veel plezier toewensen.

Allereerst wil ik onze nieuwe spelers en kaderleden hartelijk welkom heten en heel veel plezier toewensen. VELONIEUWS SEIZOEN 2016/17 21-28 AUG START NIEUW SEIZOEN Allereerst wil ik onze nieuwe spelers en kaderleden hartelijk welkom heten en heel veel plezier toewensen. Met een zinderende Olympische Spelen

Nadere informatie

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019.

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019. Nieuwsbrief, Maart 2019 Beste leden, Er is deze week ontzettend hard gewerkt om de banen klaar te krijgen. Hulp van jong en oud hebben er voor gezorgd dat de banen er tip top bij liggen en er vanaf maandag

Nadere informatie

Competitiebepalingen. Softbal Verenigingsport Gesloten competities

Competitiebepalingen. Softbal Verenigingsport Gesloten competities Competitiebepalingen Softbal Verenigingsport 2019 Gesloten competities 19 maart 2019 Inhoud ALGEMENE COMPETITIEBEPALINGEN (1)... 3 Contactgegevens afdeling Competitiezaken... 3 Doorgeven van wedstrijdwijzigingen...

Nadere informatie

Via SSK Schiedam-items bestellen. Nummer 2 4 februari In deze Eye Catcher o.a.

Via SSK Schiedam-items bestellen. Nummer 2 4 februari In deze Eye Catcher o.a. Nummer 2 4 februari 2015 In deze Eye Catcher o.a. Penningmeester van het jaar 2015 Graag alle wijzigingen via de site Oefenwedstrijden en trainingstijden op de Schiedam-site Pinkstertoernooi 2015 Gebruik

Nadere informatie

Jaarplan Nederlandse Floorball & Unihockey Bond

Jaarplan Nederlandse Floorball & Unihockey Bond Jaarplan 2019 Nederlandse Floorball & Unihockey Bond Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 1.1 Missie... 3 1.2 Visie... 3 1.3 Doelstellingen... 3 2. Vrijwilligers als randvoorwaarde... 4 2.1 Vacatures van het

Nadere informatie

Twins Gala maart Jaargang 11, nummer 10

Twins Gala maart Jaargang 11, nummer 10 Het informatiebulletin van honk- en softbalvereniging twins In deze editie: Twins Gala 2010....... 1 Wedstrijden Honkbal... 2 Gevonden!........... 2 Wedstrijden Softbal.... 3 Bardiensten 2010 per team

Nadere informatie

2. Brede basis Om het bovengenoemd aantal op te vangen zal er een brede basis moet zijn aan trainers.

2. Brede basis Om het bovengenoemd aantal op te vangen zal er een brede basis moet zijn aan trainers. Doel van deze avond Eerste aanzet tot het opzetten van een 10 jaren plan Basisidee Visie wat over 10 jaar 1. Jeugd is de toekomst Het doel is om in elke leeftijdgroep 2 teams te hebben zodat je ieder niveau

Nadere informatie

Uitslagen openingsdag 6 september

Uitslagen openingsdag 6 september Volleybalvereniging Clam Dycke Nieuwsbrief 8 september 2015 Wat een geslaagde Openingsdag afgelopen zondag in het Trias, waar 10 Clam Dycke teams hun eerste partijtjes speelden in het kader van de voorbereiding

Nadere informatie

2018 een nieuw jaar, een nieuw seizoen

2018 een nieuw jaar, een nieuw seizoen Jaargang 8 Nummer 1 Zoetermeer, 4 januari 2018 Contact: squeeze@birds-zoetermeer.nl 2018 een nieuw jaar, een nieuw seizoen Na een mooi en succesvol seizoen in 2017 wenst de redactie alle lezers van de

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 3, 2018/2019

Nieuwsbrief Nr. 3, 2018/2019 Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data December 5 wel jeugdtraining geen seniorentraining! 12 trekking Grote Club Actie

Nadere informatie

Aandacht voor jouw trainers en coaches

Aandacht voor jouw trainers en coaches Aandacht voor jouw trainers en coaches In 3 stappen naar betere en tevreden trainers op jouw club online training opleiden begeleiden Het moet de normaalste zaak van de wereld zijn: het opleiden en begeleiden

Nadere informatie

Wil jij nog meer sportplezier bij jouw verenigingen?

Wil jij nog meer sportplezier bij jouw verenigingen? Wil jij nog meer sportplezier bij jouw verenigingen? Scoor dan met ons topaanbod! Een programma van sportbonden en NOC*NSF dat sportief gedrag stimuleert en ongewenst gedrag aanpakt. Vraag kinderen waarom

Nadere informatie

B U L L Y. bully@ddhc.nl. W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5. In deze Bully:

B U L L Y. bully@ddhc.nl. W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5. In deze Bully: B U L L Y W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5 In deze Bully: ME8-1 bezoekt de Hockey World League in Brasschaat. Nieuwe jas???? TEAMINDELING INFORMATIE Aanleveren van kopij (maandag vóór 20.00 uur) Wijzigingen

Nadere informatie

Sportpark Fanny Blankers-Koen Estafettelaan 2, 1318 EG Almere

Sportpark Fanny Blankers-Koen Estafettelaan 2, 1318 EG Almere Sportpark Fanny Blankers-Koen Estafettelaan 2, 1318 EG Almere Welkom! Honkbal en softbal zijn twee nauw verwante takken van sport, welke sporten in Nederland door enige tienduizenden worden beoefend. Zowel

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering. TiVoC

Algemene ledenvergadering. TiVoC Algemene ledenvergadering TiVoC Agenda Extra algemene ledenvergadering Het bestuur stelt zich voor Stemming nieuwe bestuursleden Presentatie Beleidsplan 2015-2020 Borrel Even voorstellen Voorzitter Harald

Nadere informatie

TwinsTalk. In deze editie: USA here we come!!!!!! 28 juli Jaargang 9, nummer 27. softbalvereniging

TwinsTalk. In deze editie: USA here we come!!!!!! 28 juli Jaargang 9, nummer 27. softbalvereniging Het informatiebulletin van honk- en softbalvereniging twins TwinsTalk In deze editie: Jaargang 9, nummer 27 28 juli 2008 USA here we come!!!!!! 1 Het Junior League EK 2 Wedstrijdballen sponsor 4 Zwemparadijs

Nadere informatie

Beleidsplan Twins Sporting Club Oosterhout

Beleidsplan Twins Sporting Club Oosterhout 2013-2017 Beleidsplan Twins Sporting Club Oosterhout BELEIDSPLAN 1. Inleiding Twins is de roepnaam voor de in Oosterhout gevestigde vereniging Twins Sporting Club. Het beleid van Twins is gericht op het

Nadere informatie

Club.Pakket Informatieavond

Club.Pakket Informatieavond Club.Pakket Informatieavond 7.100 verenigingen >1.200.000 mails per maand 90.000 Sportlink Club gebruikers >1.400.000 App-gebruikers 12 sporten 520 Club.Pakketten 35 enthousiaste collega s Te gast bij

Nadere informatie

Blue Arrows: Plezier, blijven leren en goed geregeld!

Blue Arrows: Plezier, blijven leren en goed geregeld! Inleiding: Blue Arrows is een vereniging die de afgelopen jaren flink is gegroeid naar zo n 150 leden. De groei zit hem met name in de jeugd, maar ook de recreantengroep is fors toegenomen. Mede door deze

Nadere informatie

Woordje voorzitter. Nederland Lacrosse Nieuwsbrief April/Mei 2012. Beste Nederland Lacrosse,

Woordje voorzitter. Nederland Lacrosse Nieuwsbrief April/Mei 2012. Beste Nederland Lacrosse, NederlandLacrosse NieuwsbriefApril/Mei2012 1 Woordjevoorzitter BesteNederlandLacrosse, Hierbij ontvangen jullie de eerste interne nieuwsbrief van Nederland Lacrosse. Waaromisdezenieuwecommunicatievormbelangrijk?Wijmerkenalsbestuurdater

Nadere informatie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie ON DE NIEUWSBRIEF VAN DE GEZELLIGSTE VERENIGING VAN AMERSFOORT NOORD EN OMSTREKEN Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie 2. Vanuit de jeugdcommissie a. Trainers bedankt b. Hoe gaan we met elkaar om

Nadere informatie

Nog meer kampioenen!!!

Nog meer kampioenen!!! Jaargang 3, nummer 9 Nog meer kampioenen!!! 17 mei 2017 De vereniging Rotterdam Basketbal, Forward Lease Rotterdam Basketbal en F. Breeman BMW Rotterdam Basketbal zijn te vinden op Konden we in de nieuwsbrief

Nadere informatie

Sportiviteit wint altijd!

Sportiviteit wint altijd! t oernooi 2017 Sportiviteit wint altijd! Zaterdag 24 juni 2017 C-toernooi Sportieve jongens en meisjes, coaches, teammanagers, scheidsrechters en ouders Wat enorm leuk dat jullie dit jaar meedoen aan het

Nadere informatie

Ook veel leden en familie van leden namen de ballen gretig af. Tevens s avonds bij oudleden de ballen langs gebracht.

Ook veel leden en familie van leden namen de ballen gretig af. Tevens s avonds bij oudleden de ballen langs gebracht. Nummer 21 31 december 2015 In deze Eye Catcher o.a. Nieuwjaarsreceptie De Olieballen Dakreparatie Campagne groot succes Kledingbeurs Technische commissie honkbal SV&HV Schiedam Definitieve reglementswijzigingen

Nadere informatie

DVV 09 JEUGDTOERNOOIEN 2014. DVV 09 Hondsgalgweg 1B te Dirksland 0187 602029 www.dvv09.nl

DVV 09 JEUGDTOERNOOIEN 2014. DVV 09 Hondsgalgweg 1B te Dirksland 0187 602029 www.dvv09.nl DVV 09 JEUGDTOERNOOIEN 2014 DVV 09 Hondsgalgweg 1B te Dirksland 0187 602029 www.dvv09.nl Beste voetbalvrienden, Hierbij ontvangt u het programmaboekje voor de toernooien die gehouden worden op: zaterdag

Nadere informatie

NK Little League Programmaboek

NK Little League Programmaboek NK Little League 2019 Programmaboek 1 Welkom Welkom bij het NK Little league 2019 wat dit jaar gespeeld zal worden op de velden van Almere 90 in Almere en Zuidvogels in Huizen. We zijn er trots op dat

Nadere informatie

Sportiviteit wint altijd!

Sportiviteit wint altijd! t oernooi 2017 Sportiviteit wint altijd! Zondag 25 juni 2017 D-toernooi Sportieve jongens en meisjes, coaches, teammanagers, scheidsrechters en ouders Wat enorm leuk dat jullie dit jaar meedoen aan het

Nadere informatie

Jaargang 2, nummer 6, 9 april 2000 Blad 1 van 5

Jaargang 2, nummer 6, 9 april 2000 Blad 1 van 5 Blad 1 van 5 Jaargang 2, nummer 6, 9 april 2000 Blad 1 van 5 EERSTE PAASDAG ONS TRADITIONELE SLOTBOSSETOREN TOERNOOI Op 1e Paasdag, 15 april, wordt er weer gestreden door de teams van Hoofddorp Pioniers,

Nadere informatie

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs!

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! De D1 van SV Baarn is met Pinksteren vier dagen naar Parijs geweest. Dit was een onvergetelijke ervaring voor de spelers uit het team. De ploeg van Jacco Engelsman,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 4, 2016/2017

Nieuwsbrief Nr. 4, 2016/2017 Nieuwsbrief Nr. 4, 2016/2017 In deze nieuwsbrief 1. Woord van de voorzitter 2. Belangrijke data 3. Nieuwe leden 4. Vacatures 5. Jeugd 6. TC 7. Sponsorcommissie 8. Overige zaken a. Bedrijven Sponsor Toernooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief Netwerk Jeugdvoetbal Haaglanden, nr. 69, januari 2015

Nieuwsbrief Netwerk Jeugdvoetbal Haaglanden, nr. 69, januari 2015 Nieuwsbrief Netwerk Jeugdvoetbal Haaglanden, nr. 69, januari 2015 Cursisten hsv Escamp, Laakkwartier en SVC 08 geslaagd voor Module Pupillen en Voetbal De afgelopen weken werd er op doordeweekse avonden

Nadere informatie

GOLFCLUB WEILENSEIND NIEUWSBRIEF Juni 2015

GOLFCLUB WEILENSEIND NIEUWSBRIEF Juni 2015 GOLFCLUB WEILENSEIND NIEUWSBRIEF Juni 2015 Golfpark Weilenseind Inhoud - Strokeplay kampioenschappen - Nieuws van de golfschool Strokeplay kampioenschap In het weekend van 13 en 14 juni werden de strokeplay

Nadere informatie

DVV 09 JEUGDTOERNOOIEN DVV 09 Hondsgalgweg 1B te Dirksland

DVV 09 JEUGDTOERNOOIEN DVV 09 Hondsgalgweg 1B te Dirksland DVV 09 JEUGDTOERNOOIEN 2015 DVV 09 Hondsgalgweg 1B te Dirksland 0187 602029 www.dvv09.nl Beste voetbalvrienden, Hierbij ontvangt u het programmaboekje voor de toernooien die gehouden worden op: zaterdag

Nadere informatie

V.H.C. Blue Socks Jubileumjaar 2015 Draaiboek Ideeën Boek

V.H.C. Blue Socks Jubileumjaar 2015 Draaiboek Ideeën Boek V.H.C. Blue Socks Jubileumjaar 2015 Draaiboek Ideeën Boek Inleiding... 3 Commissie... 3 Opstarters:... 3 Voorzitter... 3 Penningmeester... 3 Sponsorcoördinator... 3 Coördinator / Organisator... 3 Team

Nadere informatie

PAUS JOANNES INFORMATIE

PAUS JOANNES INFORMATIE PAUS JOANNES INFORMATIE Nieuwsflits RK Basisschool Paus Joannes Benninkstraat 12 Haaksbergen tel. 5721808 E-mail: directie@pausjoannes.com www.pausjoannes.co m Schooljaar 2016-2017: weeknr. 6 Voor het

Nadere informatie

Jaarverslag handbal valken Alpha Tours 2014-2015

Jaarverslag handbal valken Alpha Tours 2014-2015 Jaarverslag handbal valken Alpha Tours 2014-2015 We kunnen terug kijken op een geslaagd seizoen, met verschillende activiteiten en mooie resultaten bestuurlijk gezien hebben we vooruitgang geboekt maar

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei

Nieuwsbrief mei Nieuwsbrief 24 01 mei 2016 www.bcscarabee.nl Hallo beste leden! Hierbij de derde nieuwsbrief van dit seizoen! Er is de afgelopen tijd veel gebeurd binnen Scarabee en wij willen in deze nieuwsbrief zowel

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MAART 2017 OTERLEKER ZAALVOETBAL VERENIGING

NIEUWSBRIEF MAART 2017 OTERLEKER ZAALVOETBAL VERENIGING Beste leden van OZV, Het voorjaar is gestart en we hebben al wat mogen genieten van de zon!! Tijd om al die overtollige kilo s eraf te voetballen tijdens de wedstrijden die er nog staan voordat het seizoen

Nadere informatie

Technische Commissie honkbal

Technische Commissie honkbal Technische Commissie honkbal Honk- en softbalvereniging Houten Dragons Versie 21-02-2002 Pagina 1 van 6 Inhoudsopgave Pagina 1 Voorwoord...2 2 Inleiding...2 3 Doelstelling...2 4 Taken voor de Technische

Nadere informatie

24 december 2016 nr. 30

24 december 2016 nr. 30 24 december 2016 nr. 30 De feestdagen staan voor de deur en het jaar 2016 loopt ten einde, tijd voor een laatste Nieuwsbrief. Het afgelopen kwartaal waren er diverse activiteiten. In deze Nieuwsbrief een

Nadere informatie

OBS De Blaak ( ) Website:

OBS De Blaak ( )   Website: Ouderinfo 9 12 januari 2018 OBS De Blaak (013-4689466) Email: obs.de.blaak@opmaat-scholen.nl Website: www.obsdeblaak.nl Beste ouders/verzorgers, In deze informatiebrief: Ouderinfo versus Klasbord Vakantietoernooi

Nadere informatie

Nieuws uit het Bestuur

Nieuws uit het Bestuur Seizoen 2018/2019 nummer 4 16 mei 2019 Inhoud Nieuws uit het Bestuur Online enquête Wist je dat (met veel info over evenementen) Jeugdkamp Open Dagen Sportpark De Contreie Ledenadministratie Agenda 25/26

Nadere informatie

Kampioenen! Nr. 8 Juni 2011. Inhoud:

Kampioenen! Nr. 8 Juni 2011. Inhoud: De laatste competitiewedstrijden zijn gespeeld en voor veel van de teams zitten de trainingen er ook al op. De tweede helft van het veldseizoen heeft veel mooie resultaten gebracht, namelijk 2 kampioenschappen,

Nadere informatie

GRIMMBROS International Volleyball Breda 2009 Nieuwsbrief Tournament Partners

GRIMMBROS International Volleyball Breda 2009 Nieuwsbrief Tournament Partners GRIMMBROS International Volleyball Breda 2009 Nieuwsbrief Tournament Partners Veelbelovend vrijdagavond programma Schrijf je nu nog in voor de clinic zitvolleybal! Voorzitter Arno van Gerven zei het eerder

Nadere informatie

Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning

Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning 1964-2016 Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning De Time Out is het clubblad van S.B.V. Juventus. Hierin vind je nuttige en luchtige informatie over je vereniging. Bijdragen kunnen gemaild worden

Nadere informatie

Jaarverslag afdeling Voetbal SV Spaarnwoude

Jaarverslag afdeling Voetbal SV Spaarnwoude Jaarverslag afdeling Voetbal SV Spaarnwoude Seizoen 2017-2018 Het voetbalseizoen 2017-2018 is afgesloten en in de voorbereiding naar de start van het nieuwe seizoen valt o.a. het maken van een jaarverslag.

Nadere informatie

Nummer augustus In deze Eye Catcher o.a.

Nummer augustus In deze Eye Catcher o.a. Nummer 14 31 augustus 2015 In deze Eye Catcher o.a. De ziekenboeg HB2 op kampioenenspoor?? Afsluiting van het seizoen Zet alvast in je agenda: Jeugdtoernooi 17 oktober After-Season Toernooi Familie/vrienden

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Nieuwsbrief 2 Jaargang 2012-2013 Hallo Jeugdleden en ouders, INFORMATIE Voor de jeugd in Noord-Holland is er een nieuwe site gemaakt: www.nhjb.tk (Noord Holland Jeugd Bowlen). Op deze site staan alle uitslagen,

Nadere informatie

KS Voetbalnieuws. Voorzitter aan het woord. Agenda. Feestdagen

KS Voetbalnieuws. Voorzitter aan het woord. Agenda. Feestdagen December 2015 Agenda 18-12-2015 Leiders- en trainersvergadering 2-1-2016 Nieuwjaarsreceptie 14-1-2016 Vergadering Veldvoetbalbestuur 20-1-2016 Workshop: assistentscheidsrechter 5-2-2016 Klaverjasdrive

Nadere informatie

Nieuwsbrief 29 4 JULI

Nieuwsbrief 29 4 JULI Nieuwsbrief 29 4 JULI 2017 www.bcscarabee.nl Hallo beste leden! Hierbij de tweede nieuwsbrief van 2017! In deze editie nog een paar laatste weetjes van dit seizoen. De vakantie staat ook weer voor de deur

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5, 2018/2019

Nieuwsbrief Nr. 5, 2018/2019 Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Met in deze nieuwsbrief een bijdrage van een aantal aanvoerders. Belangrijke Data April 12 Bedrijven

Nadere informatie

beleidsplan vv Musketiers (juli 2015)

beleidsplan vv Musketiers (juli 2015) Elst, juli 2015 Voorwoord De voetbal vereniging Musketiers is opgericht in januari 1952. Wij mogen ons gelukkig prijzen met een goede ledenaanwas en zijn een financieel gezonde vereniging. Zoals bij veel

Nadere informatie

BELEIDSPLAN Versie: _extract

BELEIDSPLAN Versie: _extract BELEIDSPLAN 2018-2020 Versie: 20180721_extract CONTEXT Behoefte aan een plan over de toekomst van de club Kinheim Doel is om als Kinheim weer (h)erkend worden als dé honk- en softbal vereniging van Haarlem.

Nadere informatie

Zondag 29 maart, Seizoensopening 2015 HSB Roef!

Zondag 29 maart, Seizoensopening 2015 HSB Roef! Zondag 29 maart, Seizoensopening 2015 HSB Roef! Tijdens de seizoensopening op zondag 29 maart (begint om 11.00 uur) zal er van alles te doen zijn. Natuurlijk is er de presentatie van de verschillende Roef!

Nadere informatie

Nieuwsbrief MHCU. November 2017

Nieuwsbrief MHCU. November 2017 Nieuwsbrief MHCU November 2017 Van de penningmeester De afgelopen weken, maanden en jaren blijkt dat niet alleen MHCU maar ook andere verenigingen en stichtingen moeite hebben met het vinden van vrijwilligers.

Nadere informatie