Meest gelezen. Recente reacties HOME NIEUWS SPORT LIFESTYLE

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Meest gelezen. Recente reacties HOME NIEUWS SPORT LIFESTYLE"

Transcriptie

1 HOME NIEUWS SPORT LIFESTYLE CARIBISCH INTERNATIONAAL Curaçao North Sea Jazz 202 VOETBALCOMPETITIE INGEZONDEN NIEUWSTIPS voor de redactie VACATURES ADVERTEREN Meest gelezen Schotte zet zichzelf voor schut Een week op Curaçao Wiels: Bemoeienis met Curaçao leidt tot ruzie Meteo waarschuwt voor slecht weer Lemaitre verslaat Martina op 200 meter Vers@ Vakantieplan (Huttenbouw) Lees meer» Recente reacties Schotte zet zichzelf voor schut Ingezonden: Revolutie? Lemaitre verslaat Martina op 200 meter Politie rolt wietplantage op of :

2 Arrestaties na gijzeling gezin op Schiphol Find us on Facebook Redactie Versgeperst Like You like this. 4,3 people like Redactie Versgeperst. Yvonne Roy Romy Facebook social plugin Proces tegen Van Assendelft van Wijck :48 NIEUWS Elisa Koek CURAÇAO Negen schuldeisers uit Curaçao, Nederland en België hebben gisteren een verzoek ingediend om Chris van Asseldelft van Wijck falliet te laten verklaren. Van Assendelft van Wijck 2 of :

3 zou de eisers in totaal enkele miljoenen verschuldigd zijn. Van Assendelft van Wijck kwam twintig jaar geleden naar Curaçao als pensionado en is onder andere eigenaar van Villa Toscana in Pietermaai. De projectontwikkelaar kwam meerdere malen in opspraak en toen hij in oktober een nieuw project aankondigde laaide het vuur weer op. Van Assendelft van Wijck presenteerde toen het idee voor Ocean Front Islands Boulevard & Kiki in Pietermaai aan de regering. Bouw starten Het project Kiki Beach gaat gepaard met een bedrag van rond de 300 miljoen gulden. Volgens Quotenet heeft de projectontwikkelaar de bouwmaterialen ingekocht en wil hij de bouw volgende maand starten. We hebben een voorstel gedaan voor de eerste fase van het project, betreffende de aanleg van de eilanden en de boulevard. Hierbij gaat het om een bedrag van ruim 3 miljoen euro, daarna zien we verder, aldus Van Assendelft van Wijck tegen Quotenet. De regering gaf in oktober aan positief te zijn over het project. Dit project zal meer werkgelegenheid creëren, reageerde minister van Economische Ontwikkeling Nasser el Hakim. Het zal onze inkomsten verhogen en onze stad verheffen. Schulden Verschillende schuldeisers hebben zich de laatste weken via Facebook en advertenties in media verzameld en hebben gezamenlijk een verzoek bij het Gerecht in Eerste Aanleg van Curaçao ingediend. Volgens het Antilliaans Dagblad bestaan de schuldeisers onder andere uit Rent-it-All (223 gulden), Curaçaose Uniek Real Estate (8.608 gulden), Curaçaose Handyman Doors&Wisdom (8.674 gulden) en Schilderbedrijf Cor Tuip ( Nederlandse guldens). In totaal is Van Assendelft van Wijck zijn schuldeisers ,64 euro, 24.37,29 Antilliaanse guldens en Nederlandse guldens verschuldigd. Foto s door Ramsay Soemanta Meer hierover Van Assendelft: ik krijg zelf nog geld Gedupeerde Van Assendelft spreekt zich uit 'Stagiair overvallen door één dader' 'Ik wil investeren en iets moois doen' Ingezonden: Sloper monument Pietermaai wil schikking 300 miljoen voor project Pietermaai Post to Facebook 3 of :

4 «Akkoord Aqualectra voor zonnepanelen Kleine karateselectie Post to Twitter naar Peru» 25 reacties op Proces tegen Van Assendelft van Wijck. mileyfan, op om 2:58 schreef: gezelliheidsvereniging De Griezels 2. #tistochwat, op om 06:32 schreef: Ik volg dit verhaal aandachtig. Ik ken 2 van de schuldeisers en hoop echt van ganze harte dat hun rekeningen Add toch LinkedIn nog betaald worden. Het zijn beide kleine ondernemers, en ze kunnen zich de grappen en rekken Submit van hun to rekeningen NUjij van deze meneer niet permiteren. Add to Hyves Laat staan Add dat to Google ze zelfstandig Bookmarks de gang naar de rechter kunnen betalen. Send via Shareaholic Mail Wel heb ik goede hoop omdat ik weet dat Van Assendelft van Wijck afgelopen week maar liefst 3 onbetaalde rekeningen toch maar vlug heeft betaald. Voor de rest duim ik dat vrijdag de rest hun rekeningen betaald krijgt! 3. #tistochwat, op om 7:54 schreef: Hoorde dat VAVW vandaag bij de rechter heeft staan vechten als een leeuw, en voldoende twijfel bij de rechter heeft weten te zaaien om het verzoek voor nu af te wijzen. Heb ook gehoord dat de schuldeisers het hier niet mee eens zijn en in een Hoger Beroep volgende week vrijdag nog een keer gaan proberen hun rekeningen te innen. Ben benieuwd. 4. #tistochwat, op om 02:46 schreef: Ik hoorde dat vandaag de aanvraag faillisement wordt behandeld, om 4u in de rechtszaal. Ik heb gehoord dat afgelopen week door Van Assendelft van Wijck 3 van de 9 schuldeisers zijn betaald (de kleinsten). Ook heb ik links en rechts vernomen dat er meer mensen waren met nog meer openstaande rekeningen. De meeste zeiden dat ze die gingen toevoegen, maar dat weet je nooit he? Die meneer Van Assendelft van wijck schijnt toch altijd heel veel stamppij te maken als rekeningen moeten worden betaald en daar zijn wij Curacaoenaars niet zo goed tegen gewapend. Hij schijnt met heel veel dingen weg te komen altijd. Ik hou alles goed in de gaten want ik heb 2 vrienden die ook met hem te maken hebben gehad en ik hoop niet dat hij hiermee weg komt! 5. Serka di Bo, op om 08:44 schreef: Is het project kiki beach ook onderzocht voor Bientu.. Dos Santos schijnt het te financieren 6. Nero van Pietermaai, op om 06:06 schreef: Voorlopig is Van assendelft van wijk banger dan hij zich voordoet. Bijna alle schuldeisers zijn benaderd met deals. En beloftes natuurlijk, waar niemand in stinkt. Er zijn er zelfs al enkele betaald! Zo n aanvraag faillisement werkt dus prima. 7. Quotenet, op om 3:32 schreef: 4 of :

5 4:09 dinsdag Biz Dossier: Antillen Dossier: Vastgoed door: Rosanne Budike Hollandse goudzoeker wil Curaçao voor miljoenen verbouwen De Amsterdamse vastgoedhandelaar Christiaan van Assendelft van Wijck steekt miljoenen in een verbouwingsproject op de zonnige Antillen: Curaçao wordt Miami, maar dan vijf keer beter, aldus van Assendelft. Chris van Assendelft, voormalig eigenaar van een bouwbedrijf, week twintig jaar geleden uit naar Curaçao. De uit de Jordaan afkomstige zakenman kwam in het verleden meermalen in opspraak, maar dat weerhoudt hem er niet van stug door te bouwen aan een imperium op het eiland. Niet alleen is hij inmiddels eigenaar van appartementencomplex Villa Toscane en beachclub St. Tropez, op het schateiland is hij ook druk bezig met de uitvoering van het miljoenenproject Ocean Front Islands Boulevard & Kiki Beach. De eerste fase van dit bouwproject behelst het aanleggen van een boulevardstrand van 0 m en twee eilanden van 5000m2 aan de zuidkust. In de tweede fase wordt de boulevard uitgebreid tot een lengte van 4,5 km, en worden er zo n 2000 hotelkamers en 600 nieuwe appartementen bijgebouwd. Hoewel je je af kunt vragen wat een relatief klein eiland met zoveel appartementen moet, is premier Schotte enthousiast over de plannen. Ook Van Assendelft ziet het project als een mooie stimulans voor de economie van het eiland, hoewel het natuurlijk ook zijn eigen portemonnee moet laten groeien. Van Assendelft loopt echter met veel zelfvertrouwen op de zaken vooruit. Hij heeft alle bouwmaterialen al geregeld en wil volgende maand toch echt gaan bouwen, maar de vergunning moet nog worden afgegeven. Kosten? Het hele project komt neer op een slordige 600 miljoen en het paradijsje wordt gefinancieerd met 0% risicokapitaal. Vergunning of geen vergunning, Van Assendelft ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet: We hebben een voorstel gedaan voor de eerste fase van het project, betreffende de aanleg van de eilanden en de boulevard. Hierbij gaat het om een bedrag van ruim 3 miljoen, daarna zien we verder. Het vervolg? zie 8. WG, op om :56 schreef: Op een andere pagina hierover stond: Veel gehoord argument van van Assendelft van Wijck ik krijg nog geld van hem. Chris van Assendelft schijnt nog heel veel geld tegoed te hebben. Van aannemenrs, timmerlui, schilders en andere leveranciers. Zo gaat dat in de projectwereld van van Assendelft van Wijck kennelijk, die betalen zijn projecten.. Ik denk dat dat inderdaad de kern is van zijn verhaal. Van Assendelft betaald zijn pandjes en bouwsels op afgeknepen aannemers en gratis werk en producten. En is daarnaast nogal van de claimcultuur. Curacao opgepast! 9. yes sure, op om :5 schreef: die ene meneer daar in het midden staat altijd op de foto met louche figuren.. Nardy, op om 4:4 vwb die vriendschap met Dos Santos, Van Assendelft van Wijck schreef hierover in een op 30 april jl: 5 of :

6 En justitie en belastingen dat kwam door een projekt waarbij ik een paar zware jongens als partners had. Bij een heeft justitie 50 miljoen gevonden met een opgegeven gemiddelde inkomen van per jaar. Tja en dan krijg ik natuurlijk ook een onderzoek en vragen. Dus of die liefde nog geldt?. John Baselmans, op om 3:57 schreef: Helaas zullen geen van de eisers EEN CENT zien! Heer Assendelft heeft alles al op het droge wat hij aan gaf naar zijn schuldeisers toe. Ik kan niet begrijpen dat mensen denken te kunnen winnen van beroeps gasten Nooit gehoord van de zaken Booster, Wielinga, Verberne, Balantine? Mensen die in deze groep thuis horen en lachen naar alle schuldeisers om hen heen. Je kan ze enkele jaren opsluiten, door het slijk halen maar zoals Arthur denkt bereikt te hebben we gaan miljoenen innen! Vergeet het maar!! Ik kan je vele identieke zaken geven vanuit MKK waar de schuldeiseres uiteindelijk vertrokken met wat wieldoppen en stoelen van de rechter! Arthur, ik blijf lachen op deze klip over de naïviteit van vele mensen. 2. Jones, op om 3:40 Denk je werkelijk dat deze oplichter kan betalen. De man is een profiteur, heeft zijn achternamen gekocht en belazerd de boel al jaren. Dat deze rregering dit niet eerder heeft gezien heeft slechts te maken met het feit dat zij zelf zo corrupt als de pest zijn. Dan zie je alles door een rose wolk. 3. Sjors, op om 3:29 waarom denk je dat Dos Santos zijn geld wil hebben? Hij is een vriendje van Chris dus als hij het geld krijgt zal hij dat daar wel in investeren. 4. Wancho, op om 3:0 schreef: Waaaaaat? En het project samenwerking Assendelft met Curacao gaat gewoon door?????? 5. Peter Bon, op om 2:37 schreef: De glunderende gezichten van onze leiders maakt van ons volk lijders. Op naar het volgende debacle. 6. Swa, op om :5 schreef: [ We hebben een voorstel gedaan voor de eerste fase van het project, betreffende de aanleg van de eilanden en de boulevard. Hierbij gaat het om een bedrag van ruim 3 miljoen euro, daarna zien we verder, aldus Van Assendelft van Wijck...] Hoezo daarna zien we verder? Waar dacht deze meneer de rest van het geld dan te halen? Het gaat niet om een paar guldens maar om miljoenen. Probeer maar met een ondernemersplan bij de bank te komen en tegen de bank te zeggen daarna zien we verder Alleen op Curaçao trapt men in deze holle mooie praatjes. 7. Arthur Donker, op om :5 schreef: Ik wilde iedereen bedanken voor alle s, felicitaties en mooie woorden, maar die moeten gericht worden aan de team die keihard hieraan heeft gewerkt, ik was maar een klein onderdeeltje in de machine wat totaal uit 7 man bestond. Deze groep was 2 Juni in Den Haag bijeengekomen en twee weken later was het begin van het eind van 6 of :

7 Chris van Assendelft van Wijck een feit. Een hele belangrijke speler waren de mensen van Curiel & Sharma Investigations die fantastisch onderzoekwerk heeft geleverd op hoog professioneel niveau. Zonder hen zou dit allemaal niet mogelijk geweest zijn. De fantastische en geduldige medewerking van de Openbare Ministeries in Nederland, Belgie en Curacao, alsmede de belastingdiensten van Belgie, Nederland en Curacao. Onze dank aan iedereen die ons van informatie, bewijs-, foto- en videomateriaal heeft voorzien. Uw steun heeft ons erg geraakt en zijn wij ook erg dankbaar hiervoor. Namens de Den Haag groep Arthur Donker 8. Juny, op om :26 deze regering zal dit soort ondernemers zeker herkennen aangezien zij zelf net zo fout zijn. Helaas voor Curacao sturen zij deze mensen niet weg maar gaan er zelf zaakjes mee doen. 9. henkie, op om :5 schreef: soort zoekt soort, snap ik dat ze een wapen willen hebben. 20. Positivo, op om :24 schreef: Deze man (C. v A. v W) is een zeer gevaarlijk figuur. Maar de klasse justitie zal ongetwijfeld ook hier toeslaan. Mogelijk scenario, (C. v A. v W) wordt door de rechter gesommeerd te betalen, als het al zover komt, wellicht betaald (C. v A. v W) zonder enige interventie van de rechterlijke macht en hij is weer schoon. Vervolgens wordt (C. v A. v W) niets ten laste gelegd, en (C. v A. v W) gaat gewoon door met wat hij altijd al deed; de zaak oplichten, mensen onder druk zetten, regels aan zijn laars lappen, laten inbreken bij zijn ex vrouw, enz enz enz. 2. R. Hogenboom, op om :6 schreef: Deze foto is inmiddels verwijderd va de Facebook pagina van Schotte. Ik zou hem graag op de openingspagina van Versgeperst willen zien totdat Schotte weer gaat doen waar hij goed in is. Paintballen en broodjes bezorgen. 22. Kanoa, op om :08 schreef: Laat dit een duidelijke les zijn voor alle semiondernemers die denken dat ze op Curacao kunnen neerstrijken om oneerlijke handel te drijven, net als de gevallen van vroeger op de Antillen. De man wilde maar een paar centen betalen voor vierkante meter grond. Hij schijnt gezegd te hebben vragen mag men hoeft geen ja te zeggen.. Daarom moeten we mensen aan de macht hebben die dit soort gelukzoekers, semiondernemers alias uitbuiters direct kunnen herkennen en wegsturen. Mooie praatjes vullen geen gaatjes. Het vereist de nodige mensenkennis om niet in de val van dit soort gehaaide typetjes te trappen. Want ze zullen het keer op keer blijven proberen! 23. koetje boe, op om :03 schreef: BAM!!! BAM!!! BAM!!!! 24. R. Hogenboom, op om :0 schreef: Dit is wellicht de beste foto van Ramsay Soemanta ooit. Crimineel van Assendelft op de foto met fraudeur Schotte die ten tijde van deze foto zei dat deze regering wel dit soort projecten steunt waar de vorige (PAR) regering niet in zee wilde met van Assendelft. 7 of :

8 Wat zeg je nu, Gerrit? 25. Roepie Roepie, op om 09:58 schreef: Mooi zo, aanpakken dit tuig! Laat hier je reactie achter Versgeperst.com hanteert gedragsregels. Door gebruik te maken van onze website verklaar je je hiermee akkoord. Naam (verplicht) (verplicht) Website Reactie Reactie versturen NIEUWS Meteo waarschuwt voor slecht weer André Kuipers kan weer lopen Mishandelde man vlucht naar politie Politie rolt wietplantage op Cuba krijgt na halve eeuw vracht uit VS Schotte zet zichzelf voor schut Arrestaties na gijzeling gezin op Schiphol Wiels: Bemoeienis met Curaçao leidt tot ruzie Rosaria: Regering moet roer omgooien Luchtvaartpersoneel vaker betrapt met drugs SPORT Lemaitre verslaat Martina op 200 meter Rafael de Windt wordt tweede in Marseille Hensley Bam Bam Meulens geëerd Damesvoetbal met Amerikaans tintje De faciliteiten van het olympisch dorp Goud voor atleet Lee-Marvin Bonevacia Louis van Gaal bondscoach Oranje Oranje strijdt mee tijdens WK softbal Curaçaose biljarters naar Panama Elfjarige wint zeven keer goud LIFESTYLE Een week op Curaçao 8 of :

Meest gelezen. Vers @ Recente reacties HOME NIEUWS SPORT LIFESTYLE

Meest gelezen. Vers @ Recente reacties HOME NIEUWS SPORT LIFESTYLE HOME NIEUWS SPORT LIFESTYLE CARIBISCH INTERNATIONAAL Curaçao North Sea Jazz 01 VOETBALCOMPETITIE INGEZONDEN NIEUWSTIPS voor de redactie VACATURES ADVERTEREN Meest gelezen Smeets grapt over Antilliaan SONA

Nadere informatie

Prijsvraag. Meest gelezen. Column HOME NIEUWS SPORT LIFESTYLE. VOETBALCOMPETITIE INGEZONDEN COLUMN STRIP NIEUWSTIPS voor de redactie VACATURES

Prijsvraag. Meest gelezen. Column HOME NIEUWS SPORT LIFESTYLE. VOETBALCOMPETITIE INGEZONDEN COLUMN STRIP NIEUWSTIPS voor de redactie VACATURES HOME NIEUWS SPORT LIFESTYLE VOETBALCOMPETITIE INGEZONDEN COLUMN STRIP NIEUWSTIPS voor de redactie VACATURES Prijsvraag Win een ontbijt & splash voor twee! Meest gelezen Benzine vanaf vandaag 38 cent duurder

Nadere informatie

Meest gelezen. Recente reacties HOME NIEUWS SPORT LIFESTYLE

Meest gelezen. Recente reacties HOME NIEUWS SPORT LIFESTYLE HOME NIEUWS SPORT LIFESTYLE CARIBISCH INTERNATIONAAL Curaçao North Sea Jazz 01 VOETBALCOMPETITIE INGEZONDEN NIEUWSTIPS voor de redactie VACATURES ADVERTEREN Meest gelezen Verslaggever Martina? Misschien

Nadere informatie

De vrouw van vroeger (Die Frau von früher)

De vrouw van vroeger (Die Frau von früher) Roland Schimmelpfennig De vrouw van vroeger (Die Frau von früher) Vertaling Tom Kleijn Personen FRANK, midden veertig CLAUDIA, zijn vrouw ROMY VOGTLÄNDER ANDI, zoon van Frank en Claudia TINA, Andi's vriendin

Nadere informatie

Kranten artikelen op dag datum

Kranten artikelen op dag datum zondag - 12. augustus 2012 Home About Free downloads of John s Books van Assendelft van Wijck Verkiezing Kranten artikelen op dag datum juni 2012 M D W D V Z Z 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

Nadere informatie

21. PAS OP MET ALCOHOL! LIEVER S NACHTS NEE, DANK U! GEEN BESTE KEUS DE BESTE KEUS VERGISSING BIJNA

21. PAS OP MET ALCOHOL! LIEVER S NACHTS NEE, DANK U! GEEN BESTE KEUS DE BESTE KEUS VERGISSING BIJNA INHOUD 1. ZAL IK WEL, ZAL IK NIET? 8 2. WEG SATAN! 10 3. MORGEN 12 4. LEVEN IS EVEN 14 5. VOLGEN 16 6. VRIJHEID BLIJHEID 18 7. EEN SLECHTE KEUS 20 8. KEUS OF KUS 22 9. IK HEB ER NIET VOOR GEKOZEN 24 10.

Nadere informatie

1 of 10 21-06-12 16:26

1 of 10 21-06-12 16:26 MOBIEL NIEUWSBRIEF ABONNEREN HOME QUOTE 500 MILJONAIRS LIJSTJES LIFESTYLE QUOTO DOSSIERS EETGIDS CARRIÈRE SHOP 25 JAAR QUOTE U bevindt zich hier: Home > Biz > Hollandse goudzoeker wil Curaçao voor miljoenen

Nadere informatie

Hartelijk Welkom bij

Hartelijk Welkom bij Hartelijk Welkom bij Tienduizend redenen Opwekking 733 De zon komt op, maakt de morgen wakker; mijn dag begint met een lied voor U. Heer, wat er ook gebeurt en wat mij mag overkomen, laat mij nog zingen

Nadere informatie

Lieve Marianne, Ik mis je, Papa. Gezocht: Kinderrechten. Groep 2: Lieve Marianne. Lieve papa,

Lieve Marianne, Ik mis je, Papa. Gezocht: Kinderrechten. Groep 2: Lieve Marianne. Lieve papa, Gezocht: Kinderrechten Groep 2: Lieve Lieve papa, Mama zei dat ik je een brief kon schrijven. Ik vond het een goed idee. Ik heb ook een tekening gemaakt, die staat op de achterkant. Hoe is het in de gevangenis?

Nadere informatie

SLOTSCÈNE VAN ISOLA. Hij draait zich om en wil vertrekken. BERNARD Wij doen het niet! Verbruggen draait zich verbaasd om.

SLOTSCÈNE VAN ISOLA. Hij draait zich om en wil vertrekken. BERNARD Wij doen het niet! Verbruggen draait zich verbaasd om. SLOTSCÈNE VAN ISOLA Arnold blijft staan. Achter hem gaat de deur open. Arnold ziet aan de gezichten van Diana en Bernard dat ze iemand achter hem zien. Hij draait zich om en doet geschrokken een stap achteruit.

Nadere informatie

Verdieping: Waarom aftreden?

Verdieping: Waarom aftreden? Verdieping: Waarom aftreden? Korte omschrijving werkvorm Waarom hebben minister Opstelten en staatssecretaris Teeven hun ontslag aangeboden? En wat zijn eigenlijk redenen voor ministers en/of staatssecretarissen

Nadere informatie

1 Tessalonicenzen 1. Begin van de brief

1 Tessalonicenzen 1. Begin van de brief 1 Tessalonicenzen 1 Begin van de brief Paulus groet de christenen in Tessalonica 1 Dit is een brief van Paulus, Silvanus en Timoteüs, aan de christenen in de stad Tessalonica. Jullie horen bij God, de

Nadere informatie

KEN IK U NIET ERGENS VAN. Dialoog tussen een man en een vrouw. Tim Gladdines September Een café-situatie. V: Ken ik u niet ergens van?

KEN IK U NIET ERGENS VAN. Dialoog tussen een man en een vrouw. Tim Gladdines September Een café-situatie. V: Ken ik u niet ergens van? KEN IK U NIET ERGENS VAN Dialoog tussen een man en een vrouw. Tim Gladdines September 2011 Een café-situatie. V: Ken ik u niet ergens van? M: Pardon? V: Ken ik u niet ergens van? M: U vraagt aan mij of

Nadere informatie

Wat heb je ooit gedaan waarvan je spijt hebt?

Wat heb je ooit gedaan waarvan je spijt hebt? 1 Door agressief gedrag te vertonen, los ik jouw problemen op. Eens of niet eens? Je weet dat jouw vriendin op een Bangalijst staat( een lijst met de meest gemakkelijk verkrijgbare meisjes), je weet dat

Nadere informatie

15 november Beste Zuster en Schoonbroeder,

15 november Beste Zuster en Schoonbroeder, 15 november 1925 Beste Zuster en Schoonbroeder, Neemt het niet kwalijk Marie dat ik zo lang gewacht heb met U te bedanken voor uwen brief en het mooie cadeau dat U aan Voskens hebt meegegeven. Het is in

Nadere informatie

Meest gelezen. Recente reacties HOME NIEUWS SPORT LIFESTYLE

Meest gelezen. Recente reacties HOME NIEUWS SPORT LIFESTYLE HOME NIEUWS SPORT LIFESTYLE CARIBISCH INTERNATIONAAL Curaçao North Sea Jazz 2012 VOETBALCOMPETITIE INGEZONDEN NIEUWSTIPS voor de redactie VACATURES ADVERTEREN Meest gelezen Decompressietank niet in gebruik

Nadere informatie

PROGRAMMA. Handelsmissie naar Curaçao en Bonaire 7 16 september 2005

PROGRAMMA. Handelsmissie naar Curaçao en Bonaire 7 16 september 2005 PROGRAMMA Vervoer van en naar Schiphol Op eigen gelegenheid. Handelsmissie naar Curaçao en Bonaire 7 16 september 2005 Vluchten Woensdag 7 september Amsterdam Curaçao (Hato) KL 735 13.05 16.40 uur Donderdag

Nadere informatie

Tweede Kamer der Staten-Generaal

Tweede Kamer der Staten-Generaal Tweede Kamer der Staten-Generaal 2 Zitting 1974-1975 13 100 Rijksbegroting voor het dienstjaar 1975 Hoofdstuk IV Kabinet voor Surinaamse en Nederlands-Antilliaanse Zaken Nr. 14 Brief van de Minister voor

Nadere informatie

Feest. op Curaçao. Van Carnaval tot Chinees Nieuwjaar: een jaar in foto s

Feest. op Curaçao. Van Carnaval tot Chinees Nieuwjaar: een jaar in foto s Zaterdag 22 oktober 2011 Jaargang 7 Nr. 36 Melek Atak Ondernemer in twee werelden Lifestyle Studio Job drijft op fantasie Feest op Curaçao Van Carnaval tot Chinees Nieuwjaar: een jaar in foto s 62 fdpersoonlijk

Nadere informatie

5,6. Praktische-opdracht door een scholier 2583 woorden 20 december keer beoordeeld

5,6. Praktische-opdracht door een scholier 2583 woorden 20 december keer beoordeeld Praktische-opdracht door een scholier 2583 woorden 20 december 2002 5,6 76 keer beoordeeld Vak Economie Iedereen heeft met geld te maken, jong en oud. Jongeren misschien wat minder dan oudere mensen, maar

Nadere informatie

Een jaar geleden, op 10 oktober 2010, ontstond

Een jaar geleden, op 10 oktober 2010, ontstond Feestvolk Een jaar geleden, op 10 oktober 2010, ontstond in de Caribische zee een nieuw land. Op het Brionplein in Willemstad werd in aanwezigheid van prins Willem-Alexander en prinses Máxima de Antilliaanse

Nadere informatie

Evaluatie Wet controle op rechtspersonen. Verslag van een schriftelijk overleg Vastgesteld

Evaluatie Wet controle op rechtspersonen. Verslag van een schriftelijk overleg Vastgesteld 33750-VI Nr. Evaluatie Wet controle op rechtspersonen Verslag van een schriftelijk overleg Vastgesteld De vaste commissie voor Veiligheid en Justitie heeft een aantal vragen ter beantwoording voorgelegd

Nadere informatie

pagina 1 van 8 NOS Ontdek NL Zoek NOS.nl Nieuws Weblogs pagina 2 van 8 pagina 3 van 8 Home Standplaatsen Weblog Afrika Weblog Belgrado Weblog Berlijn Weblog Bern Weblog Brussel Weblog Europa Weblog Haiti

Nadere informatie

Een boekje om te gebruiken

Een boekje om te gebruiken aanwijzingen Een boekje om te gebruiken Thuis, tijdens de kindernevendienst of op school als adventsproject. In de vier weken voor kerst wordt de donkere hemel verlicht met de sterren, en als laatste verschijnt

Nadere informatie

Johannes 20:16 - Jezus leeft, en hij kent mij!

Johannes 20:16 - Jezus leeft, en hij kent mij! Johannes 20:16 - Jezus leeft, en hij kent mij! Voor preeklezers: ik hoor graag als mijn preek ergens gelezen wordt. Neem dan even contact met mij op: hmveurink@gmail.com. Dan stuur ik ook de bijbehorende

Nadere informatie

Johannes 20:16 Jezus leeft, en hij kent mij!

Johannes 20:16 Jezus leeft, en hij kent mij! Johannes 20:16 Jezus leeft, en hij kent mij! Voor preeklezers: ik hoor graag als mijn preek ergens gelezen wordt. Neem dan even contact met mij op: hmveurink@gmail.com. Dan stuur ik ook de bijbehorende

Nadere informatie

Welkom in de morgendienst van zondag 23 oktober 2016 Afsluiting Vakantie Bijbel Club Voorganger : ds. Hanneke Paas Muzikale medewerking : Rikus

Welkom in de morgendienst van zondag 23 oktober 2016 Afsluiting Vakantie Bijbel Club Voorganger : ds. Hanneke Paas Muzikale medewerking : Rikus Welkom in de morgendienst van zondag 23 oktober 2016 Afsluiting Vakantie Bijbel Club Voorganger : ds. Hanneke Paas Muzikale medewerking : Rikus Schippers en band Ouderling van dienst : Petra Jansen Thema

Nadere informatie

1 Samuel 24 Ik krijg je nog wel Of zou jij het anders doen?

1 Samuel 24 Ik krijg je nog wel Of zou jij het anders doen? 1 Samuel 24 Ik krijg je nog wel Of zou jij het anders doen? Gezinsdienst Liturgie Zingen: - Gez 75,1.2.5 Nu gaan de bloemen nog dood - EL 445 Ik zag een kuikentje - Gez 171 Wees stil voor het aangezicht

Nadere informatie

De meester is een Vampier

De meester is een Vampier De meester is een Vampier Door Wout Terpstra Het is maandag en Tom werd wakker. Hij vindt het altijd heel leuk op school. Maar vandaag weet hij het niet. Want ze krijgen een nieuwe meester. Tom!Tom! Ben

Nadere informatie

C-Works vindt werkplek in Molse Technologiehuis

C-Works vindt werkplek in Molse Technologiehuis pagina 1 van 5 Over ons Contact Adverteren Gebruiksovereenkomst Doorzoek deze site Zoek Made in Kempen Nieuws voor ondernemers Like ons op Facebook Volg ons op Twitter Ontvang de nieuwsbrief Home Live

Nadere informatie

Nimva. Sociale Business Efficiënte e-marketing

Nimva. Sociale Business Efficiënte e-marketing Sociale Business Efficiënte e-marketing Hedendaagse business draait om vertrouwen. De technologische evolutie van internet, sociale media, mobiele toestellen hebben de klantenrelaties verschoven van controle

Nadere informatie

Samen houden we de website up-to-date!

Samen houden we de website up-to-date! Organiseer je een nieuwe (eenmalige of vaker terugkerende) activiteit binnen BOEI 90? Valt er een door jou georganiseerde activiteit uit of verandert er iets in de data hiervan? Laat het weten aan communicatie@boei90.nl!

Nadere informatie

Huilend geromantiseerd en schijnend geëerd

Huilend geromantiseerd en schijnend geëerd Huilend geromantiseerd en schijnend geëerd 1 2 Aurora Stevens Huilend geromantiseerd en schijnend geëerd Autobiografie 3 Copyright Aurora Stevens Omslagontwerp Aurora Stevens Auteursfoto Janna de Jong

Nadere informatie

Wat zag Mozes voor zijn ogen gebeuren? en hun dwangarbeid aanzag, en naar zijn broeders vertrok. Exodus 2:11, eerste deel

Wat zag Mozes voor zijn ogen gebeuren? en hun dwangarbeid aanzag, en naar zijn broeders vertrok. Exodus 2:11, eerste deel De les die Mozes moest leren. Wat zag Mozes voor zijn ogen gebeuren? Exodus 2:11, eerste deel 11 In die dagen, toen Mozes groot geworden was en naar zijn broeders vertrok en hun dwangarbeid aanzag, Wat

Nadere informatie

hoe we onszelf zien, hoe we dingen doen, hoe we tegen de toekomst aankijken. Mijn vader en moeder luisteren nooit naar wat ik te zeggen heb

hoe we onszelf zien, hoe we dingen doen, hoe we tegen de toekomst aankijken. Mijn vader en moeder luisteren nooit naar wat ik te zeggen heb hoofdstuk 8 Kernovertuigingen Kernovertuigingen zijn vaste gedachten en ideeën die we over onszelf hebben. Ze helpen ons te voorspellen wat er gaat gebeuren en te begrijpen hoe de wereld in elkaar zit.

Nadere informatie

Voor Indigo en Nhimo Papahoorjeme_bw.indd :02

Voor Indigo en Nhimo Papahoorjeme_bw.indd :02 Papahoorjeme_bw.indd 2 05-05-11 15:02 Papahoorjeme_bw.indd 3 05-05-11 15:02 Voor Indigo en Nhimo Tamara Bos Papa, hoor je me? met tekeningen van Annemarie van Haeringen Leopold / Amsterdam De liefste

Nadere informatie

Verliefd zijn is dat je iemand meer dan aardig vindt, eigenlijk véél meer dan aardig.

Verliefd zijn is dat je iemand meer dan aardig vindt, eigenlijk véél meer dan aardig. Verliefd Savannah (11) Verliefd zijn is dat je iemand meer dan aardig vindt, eigenlijk véél meer dan aardig. Massimo (11) Dat je iemand ziet die je heel mooi vindt. Dan wil je gewoon bij haar zijn. Misschien

Nadere informatie

in het leven van mensen die langdurig in een ggz-instelling verblijven e DRU

in het leven van mensen die langdurig in een ggz-instelling verblijven e DRU 3E3DE GVOO DEN L E E B OR in het leven van mensen die langdurig in een ggz-instelling verblijven e 2K DRU Bij de tweede druk FEBRUARI 2013 2 e DRUK WERKGROEP PLATFORM GGZ UTRECHT Veel belangstelling voor

Nadere informatie

Wij zingen voor de dienst: De grote dag breekt weldra aan. ( Melodie: Gezang 463)

Wij zingen voor de dienst: De grote dag breekt weldra aan. ( Melodie: Gezang 463) Wij zingen voor de dienst: De grote dag breekt weldra aan ( Melodie: Gezang 463) Gezang 463:1 Aangepaste tekst 1. De gro - te dag breekt wel dra aan het ein - de van de tijd Wees nuch - ter hier in uw

Nadere informatie

4 Heer, u hebt aan de mensen uw regels gegeven. Zo weet ik wat ik moet doen. 5 Ik wil leven volgens uw wetten, en dat volhouden, elke dag weer.

4 Heer, u hebt aan de mensen uw regels gegeven. Zo weet ik wat ik moet doen. 5 Ik wil leven volgens uw wetten, en dat volhouden, elke dag weer. Psalmen Psalm 119 Heer, ik wil leven volgens uw wetten 1 Gelukkig zijn mensen die altijd het goede doen, die leven volgens de wet van de Heer. 2 Gelukkig zijn mensen die altijd denken aan de woorden van

Nadere informatie

Productie 2. GBSolutions De Gildekamp 32-37 6545 KX Nijmegen gbsolutions@12move.nl 024 3732675 22-05-2007

Productie 2. GBSolutions De Gildekamp 32-37 6545 KX Nijmegen gbsolutions@12move.nl 024 3732675 22-05-2007 Productie 1 Productie 2 GBSolutions De Gildekamp 32-37 6545 KX Nijmegen gbsolutions@12move.nl 024 3732675 22-05-2007 AllebedrijveninNijmegen.nl Postbus 188 2800 AD Gouda Geachte heer/mevrouw, Bij deze

Nadere informatie

OPEN HUIS WIJKPARK TRANSVAAL 28 JULI 2010

OPEN HUIS WIJKPARK TRANSVAAL 28 JULI 2010 OPEN HUIS WIJKPARK TRANSVAAL 28 JULI 2010 Ik arriveer op een zon overgoten Wijkpark. Nog geen kwartier later wordt het park in de schaduw gelegd door donkere wolken. Die trokken gelukkig weg en wederom

Nadere informatie

De kippendief. door Nellie de Kok

De kippendief. door Nellie de Kok door Nellie de Kok 1 door Nellie de Kok samenvatting In de bibliotheek staan allerlei mooie boeken. Aan de kinderen wordt gevraagd wat voor boeken je daar allemaal kunt lenen. Kaatje werkt in de bibliotheek

Nadere informatie

Een boef in het bos. Sylvia Vanden Heede met tekeningen van Thé Tjong-Khing

Een boef in het bos. Sylvia Vanden Heede met tekeningen van Thé Tjong-Khing Een boef in het bos Sylvia Vanden Heede met tekeningen van Thé Tjong-Khing www.vosenhaas.com www.lannoo.com Registreer u op onze website en we sturen u regelmatig een nieuwsbrief met informatie over nieuwe

Nadere informatie

JONGEREN IN GELDERLAND OVER

JONGEREN IN GELDERLAND OVER JONGEREN IN GELDERLAND OVER een sterk bestuur en hun gemeente Aanleiding De provincie Gelderland werkt samen met VNG Gelderland aan het project Sterk Bestuur Gelderland (SBG). In het project wordt het

Nadere informatie

2016 - Zondag 13.30-14.00 uur

2016 - Zondag 13.30-14.00 uur Programma Ondernemen doen we Zo is hét televisieprogramma bij RTL7 voor en door de zakelijke markt. Vanuit onze studio spreekt presentator Jeroen Smits elke week met twee ondernemers. Middels human interest

Nadere informatie

Burny Bos. Knofje. Alle verhalen. Met illustraties van Harmen van Straaten. Leopold / Amsterdam

Burny Bos. Knofje. Alle verhalen. Met illustraties van Harmen van Straaten. Leopold / Amsterdam Burny Bos Knofje Alle verhalen Met illustraties van Harmen van Straaten Leopold / Amsterdam Knofje_bundel_pr2 06-05-09 15:45 Pagina 4 Een geheime hut Kijk. Daar loopt Knofje. Dat meisje met dat staartje.

Nadere informatie

Daniël 6 Leven met overtuiging 2 maart 2014 Voor de leeuwen gegooid

Daniël 6 Leven met overtuiging 2 maart 2014 Voor de leeuwen gegooid Preek I Vanavond gaat het over de leeuwenkuil. Ik moet eigenlijk zeggen: over twee leeuwenkuilen. Twee? Ik zal uitleggen hoe dat zit. Eerst gaan we naar de eerste leeuwenkuil, die van Daniël. Laten we

Nadere informatie

Job 42 Job krijgt gelijk

Job 42 Job krijgt gelijk Job 42 Job krijgt gelijk Ben je wel eens brutaal? Job was brutaal geweest tegen God. Toch wordt God niet boos op hem, maar op zijn vrienden! Job krijgt gelijk, en dan komt het weer goed met hem. Van Job

Nadere informatie

Spekkie en Sproet Spion uit de lucht

Spekkie en Sproet Spion uit de lucht Vivian den Hollander Spekkie en Sproet Spion uit de lucht Met illustraties van Juliette de Wit Uitgeverij Ploegsma Amsterdam Opgepast! Mam, heb je mijn rugtas gezien? roept Spekkie. Ze zit op haar bed

Nadere informatie

A) Schrijf het verbum in de best passende tijd en vorm, eventueel met een hulpverbum

A) Schrijf het verbum in de best passende tijd en vorm, eventueel met een hulpverbum A) Schrijf het verbum in de best passende tijd en vorm, eventueel met een hulpverbum 1. Wat voor rare mensen waren dat daarstraks? (zijn) 2. Zodra we de film, zullen we je vertellen wat we ervan vonden.

Nadere informatie

'We stevenen rustig en al stuntelend af op een recessie'

'We stevenen rustig en al stuntelend af op een recessie' 'We stevenen rustig en al stuntelend af op een recessie' Op de website van Business Insider UK las ik op 13 juli een artikel van Lianna Brinded waarin ze beweert dat een nieuwe recessie onontkoombaar lijkt

Nadere informatie

www.kinderrechtswinkel.be juni 2008 Voor kinderen die meer willen weten over de rechtbank, wetten en de rechter Voor kinderen die meer willen weten over de rechtbank, wetten en de rechter Hebben kinderen

Nadere informatie

Refrein. Daar zal ik mijn Heer ontmoeten, luist ren naar zijn liefdesstem, daar geen rouw meer en geen tranen in het nieuw Jeruzalem.

Refrein. Daar zal ik mijn Heer ontmoeten, luist ren naar zijn liefdesstem, daar geen rouw meer en geen tranen in het nieuw Jeruzalem. Thema: Jezus hand in je leven Zingen: ELB 413 Lichtstad met uw paarlen poorten 1. Lichtstad met uw paarlen poorten, wond re stad, zo hoog gebouwd, nimmer heeft men op de deze aarde ooit uw heerlijkheid

Nadere informatie

Het haalt je volledig weg bij je intuïtie: de enige plek waaruit je gaat weten wat de juiste relatie is voor JOU.

Het haalt je volledig weg bij je intuïtie: de enige plek waaruit je gaat weten wat de juiste relatie is voor JOU. Vandaag ga je beginnen met een negativiteitsdetox, voor de rest van de tijd dat je met deze modules bezig bent. Door social media en tijdschriften en de gewone media krijg je mega veel beelden van hoe

Nadere informatie

Oud wit Prins de Vos. Ik wil je.

Oud wit Prins de Vos. Ik wil je. Oud wit Prins de Vos Ik wil je. Het is het eerste berichtje dat ik vandaag van hem ontvang. De uren waarin het stil blijf zijn ondragelijk. Pas als ik de trilling in mijn broekzak voel begint mijn hart

Nadere informatie

Aan de Voorzitter van de Tweede Kamer Der Staten-Generaal Binnenhof 4 Den Haag

Aan de Voorzitter van de Tweede Kamer Der Staten-Generaal Binnenhof 4 Den Haag Aan de Voorzitter van de Tweede Kamer Der Staten-Generaal Binnenhof 4 Den Haag Bezuidenhoutseweg 67 2594 AC Den Haag Postbus 20061 Nederland www.rijksoverheid.nl Datum 25 augustus 2017 Betreft Beantwoording

Nadere informatie

Week 2. De Hemel op Aarde: Thuis! Opdrachten om het adventsproject ook thuis te beleven.

Week 2. De Hemel op Aarde: Thuis! Opdrachten om het adventsproject ook thuis te beleven. Week 2. De Hemel op Aarde: Thuis! Opdrachten om het adventsproject ook thuis te beleven. Met de stukjes in dit boekje kun je ook thuis als gezin verder gaan met het adventsproject De Hemel op Aarde. De

Nadere informatie

y02 Marcus 15.2 Rinze IJbema - Marcus 15, 2-5. Gemeente van Jezus Christus,

y02 Marcus 15.2 Rinze IJbema - Marcus 15, 2-5. Gemeente van Jezus Christus, Rinze IJbema - Marcus 15, 2-5. Gemeente van Jezus Christus, het is al bijna 8 april, het is al bijna Pasen. Met Pasen vieren we feest, omdat Koning Jezus de dood overwint. Onze Koning is sterker dan de

Nadere informatie

Lucas 10:33 Voor Jezus ben je alles waard

Lucas 10:33 Voor Jezus ben je alles waard Lucas 10:33 Voor Jezus ben je alles waard Jij bent veel waard! Maar waarom eigenlijk? Niet omdat jij zo goed bent, je lijkt op de gewonde reiziger in het verhaal van Jezus, maar omdat God je heeft gemaakt.

Nadere informatie

sarie, mijn vriend kaspar en ik

sarie, mijn vriend kaspar en ik sarie, mijn vriend kaspar en ik Leen Verheyen sarie, mijn vriend kaspar en ik is een theatertekst voor kinderen vanaf 4 jaar en ging in première op 12 september 2009 bij HETPALEIS in Antwerpen 1 ik: het

Nadere informatie

Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis

Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Agapitos Villas & Guesthouses - (Griekenland Pilion Agios Ioannis) - 4 sterren

Nadere informatie

De ijnmanager. Cartoons april Luc Timmers

De ijnmanager. Cartoons april Luc Timmers De ijnmanager Cartoons april 2015 Luc Timmers Is behoorlijk kritisch Ik ben best tevreden over jou Dank je wel, ik ook over jou Dan kan er zeker niets fout gaan Nou, ik ken betere stuurlui aan wal Ervaring

Nadere informatie

Net op t net. Lespakket over sociale netwerksites en privacy 3 de graad basisonderwijs Werkbundel

Net op t net. Lespakket over sociale netwerksites en privacy 3 de graad basisonderwijs Werkbundel Net op t net Lespakket over sociale netwerksites en privacy 3 de graad basisonderwijs Werkbundel Versie 2.0 - September 2017 Wat is privacy? wat ik online zet, wat ik op het net vertel, aan wie ik mijn

Nadere informatie

eerste communieproject H. Theobaldusparochie, Overloon Hoofdstuk 6 Het leven kan een feest zijn

eerste communieproject H. Theobaldusparochie, Overloon Hoofdstuk 6 Het leven kan een feest zijn Op weg met Jezus eerste communieproject H. Theobaldusparochie, Overloon Hoofdstuk 6 Het leven kan een feest zijn Eerste communieproject "Op weg met Jezus" hoofdstuk 6 blz. 1 Door welke poort moet je gaan

Nadere informatie

De steen die verhalen vertelt.

De steen die verhalen vertelt. De steen die verhalen vertelt. Heel lang geleden kenden de mensen geen verhalen, er waren geen verhalenvertellers. Het leven zonder verhalen was heel moeilijk, vooral gedurende de lange winteravonden,

Nadere informatie

ver moeiender dan ik had verwacht. Wat een klas. Nee,

ver moeiender dan ik had verwacht. Wat een klas. Nee, DAGBOEKfragment Vrijdag 13 januari, 19.17 uur, hoofd van Pat Ik ben moe. Een week met acht uur lesgeven in 1C is veel ver moeiender dan ik had verwacht. Wat een klas. Nee, eigenlijk klopt dat niet. Het

Nadere informatie

Slachtoffer van geweld?

Slachtoffer van geweld? Slachtoffer van geweld? Wij komen u financieel tegemoet Erkenning geeft kracht Wat doet het Schadefonds Geweldsmisdrijven? Het Schadefonds Geweldsmisdrijven geeft een financiële tegemoetkoming aan mensen

Nadere informatie

Informatie voor ouders

Informatie voor ouders Informatie voor ouders ADVIES- EN MELDPUNT HUISELIJK GEWELD EN KINDERMISHANDELING FRIESLAND Veilig Thuis Friesland (VTF) heeft een melding gekregen van iemand die zich zorgen maakt over uw kind(eren).

Nadere informatie

FABULOUS VIRTUAL ASSISTANT MODULE 1 Les 5: Bijlage

FABULOUS VIRTUAL ASSISTANT MODULE 1 Les 5: Bijlage FABULOUS VIRTUAL ASSISTANT MODULE 1 Les 5: Bijlage We spreken uit ervaring als we zeggen dat er ongetwijfeld momenten komen (en misschien is dat nu ook al wel) dat je zelf gaat bedenken waarom ondernemen

Nadere informatie

Annie van Gansewinkel. Vast

Annie van Gansewinkel. Vast Annie van Gansewinkel Vast 4 Dit boek heeft het keurmerk Makkelijk Lezen De groeten Je krijgt de groeten van je vader. Jim haalt zijn schouders op. Hij blijft tegen de bal schoppen. De bal knalt tegen

Nadere informatie

Zoals u wellicht bekend, is de Harbour Group of Companies thans doen het project min de nabijheid van de Walter Planz pier te finaliseren.

Zoals u wellicht bekend, is de Harbour Group of Companies thans doen het project min de nabijheid van de Walter Planz pier te finaliseren. De Ombudsman E.C. Richardson Street no. 13, Philipsburg Sint Maarten Philipsburg, 16 juli 2015 Betreft: Overlast omwonenden door het parkeren van groot aantal auto s op strand Great Bay en het, ondanks

Nadere informatie

HOE WORD JIJ VERLIEFD OP DE WARE?

HOE WORD JIJ VERLIEFD OP DE WARE? HOE WORD JIJ VERLIEFD OP DE WARE? HOE WORD JIJ VERLIEFD OP DE WARE? Voor singles en daters van 15 tot 85 CUPIDA AMORA Titel : Hoe word jij verliefd op de ware? Auteur : Cupida Amora ISBN : 9789402141368

Nadere informatie

Stap voor Stap Strategie

Stap voor Stap Strategie Stap voor Stap Strategie naar Passief Inkomen Hugo Bakker Hi, mijn naam is Hugo Bakker en vorig jaar april/ mei heb ik besloten om financieel onafhankelijk te worden via het internet. Simpelweg omdat ik

Nadere informatie

Pagadders. Beste pagadders

Pagadders. Beste pagadders Beste pagadders Pagadders Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Dat betekent natuurlijk ook een nieuw werkjaar voor KSA Frassati! Ik, Alexander (of Alex), heb de eer om de plaats van Charlene als banleider

Nadere informatie

Kinderen in Nederland hebben het goed. Maar.., dat geldt nog niet voor alle kinderen.

Kinderen in Nederland hebben het goed. Maar.., dat geldt nog niet voor alle kinderen. Intro Geachte staatssecretaris, Kamerleden, leden van de debatteams, vrienden, familie en andere aanwezigen. Welkom op deze vroege, HELE vroege vrijdagochtend. Kinderen in Nederland hebben het goed. Maar..,

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2018

Nieuwsbrief maart 2018 Nieuwsbrief maart 2018 10 jaar Futur We zijn alweer 10 jaar met de stichting Futur bezig om kansarme kinderen in noord Bali te helpen naar school te gaan. Terugkijkend hebben we dankzij uw donaties veel

Nadere informatie

Rapport. Datum: 3 mei 2007 Rapportnummer: 2007/084

Rapport. Datum: 3 mei 2007 Rapportnummer: 2007/084 Rapport Datum: 3 mei 2007 Rapportnummer: 2007/084 2 Klacht Verzoeker klaagt erover dat de Belastingdienst niet de hem bekende inkomensgegevens over het jaar 2005 heeft gebruikt als basis voor het bepalen

Nadere informatie

"een goed verstaander heeft genoeg aan een half woord."

een goed verstaander heeft genoeg aan een half woord. Wijkgemeente Regenboog Zoetermeer (POR-dienst) Datum: 19 augustus 2018 KOMEN Welkom Aanvangslied: Lied 274: 1, 2, 3 (Wij komen hier ter ere van uw naam) Stilte Groet en bemoediging Psalm van de zondag:

Nadere informatie

DE VLUCHT & andere spannende verhalen

DE VLUCHT & andere spannende verhalen DE VLUCHT & andere spannende verhalen 2 Bianca Kruger DE VLUCHT & andere spannende verhalen Enschede 2015 3 Hoewel aan de totstandkoming van deze uitgave de uiterste zorg is besteed, aanvaarden auteur

Nadere informatie

Neem echt de tijd om de onderstaande vragen in te vullen!

Neem echt de tijd om de onderstaande vragen in te vullen! Intake formulier Voornaam: Achternaam: Adres: Postcode & Plaats: Mobiel : Geboortedatum: Email: Huisarts + telefoonnr: Evt andere behandelende artsen: Neem echt de tijd om de onderstaande vragen in te

Nadere informatie

LOKAAL BOVENAAN DE ZOEKRESULTATEN KOMEN: DAT GAAT NIET VANZELF!

LOKAAL BOVENAAN DE ZOEKRESULTATEN KOMEN: DAT GAAT NIET VANZELF! LOKAAL BOVENAAN DE ZOEKRESULTATEN KOMEN: DAT GAAT NIET VANZELF! E L L E N P L A S C H E K - M E D E P R A K T I J K H O U D S T E R V E R L O S K U N D I G C E N T R U M P U U R V R O E D V R O U W E N

Nadere informatie

1 Samuel 24 - Ik krijg je nog wel - Of zou jij het anders doen?

1 Samuel 24 - Ik krijg je nog wel - Of zou jij het anders doen? 1 Samuel 24 - Ik krijg je nog wel - Of zou jij het anders doen? Gezinsdienst Liturgie Zingen: - Gez 75,1.2.5 Nu gaan de bloemen nog dood - EL 445 Ik zag een kuikentje - Gez 171 Wees stil voor het aangezicht

Nadere informatie

Module 7 Staatsinrichting en rechtsstaat

Module 7 Staatsinrichting en rechtsstaat Module 7 Staatsinrichting en rechtsstaat 7.1 Onze democratie Tekst 1: Wie is de baas in Nederland? Nederland is een democratie. Dat betekent: de bevolking is de baas. Maar je kunt niet 16,7 miljoen bazen

Nadere informatie

...dit is deel 1 van 3!

...dit is deel 1 van 3! We zullen het hebben over "selecties" een prachtgereedschap van psp, maaaaar niet zo echt makkelijk om mee te werken - dus ik zeg vooraf, die wordt geen makkie...dit is deel 1 van 3! Maar laat ons eens

Nadere informatie

Voor jongeren in het praktijkonderwijs. Geen Amerikaanse aanval op Syrië

Voor jongeren in het praktijkonderwijs. Geen Amerikaanse aanval op Syrië PrO -weekkrant Week 38 september 2013 Voor jongeren in het praktijkonderwijs 16-22 september 2013 Geen Amerikaanse aanval op Syrië Foto: ANP Foto: Shutterstock Amerika valt Syrië voorlopig niet aan. Want

Nadere informatie

Crisis en verandering

Crisis en verandering Crisis en verandering Philip de Roos Κρίση = Crisis Vertrouwen Gevolg? Hand op de knip Bankencrisis crisis Landen crisis Crisis en verandering 4 miljard mensen toegang tot internet? Kansen? Mobiele communicatie?

Nadere informatie

Je krijgt er ook wat van, futures ietjes minder en ze dumpen met zweet op de knie gelijk...de engelen...

Je krijgt er ook wat van, futures ietjes minder en ze dumpen met zweet op de knie gelijk...de engelen... 19 mei 10 Eurowin 17 nov 09 Dollarwin 12 nov 09 Eurowin 21 okt 09 Cintwin 9 okt 09 Bugsy Eurowin - 21 mei 10, 10:16 noobienoob schreef: eurowin zo naar de 4,72 wat ga je doen? Gewoon houden noobie, ik

Nadere informatie

Lieve vrienden van El Manguaré,

Lieve vrienden van El Manguaré, Lieve vrienden van El Manguaré, Vanuit een overstroomd Iquitos de tweede tamtam van 2012. Twee dagen geleden schreef ik onderstaand stukje: Manguaré kampt met wateroverlast! Zoals Yolanthe in de vorige

Nadere informatie

Dankbaarheidskalender

Dankbaarheidskalender Dankbaarheidskalender Schrijf elke dag één of een aantal punten op waar je dankbaar voor bent. Het kunnen geschenken zijn die je vandaag hebt ontvangen, zoals bijvoorbeeld: ik ben dankbaar dat ik vandaag

Nadere informatie

Hele fijne feestdagen en een gezond en vrolijk 2017! Raymond Gruijs. BM Groep ARBO West Baanzinnig

Hele fijne feestdagen en een gezond en vrolijk 2017! Raymond Gruijs. BM Groep ARBO West Baanzinnig De tijd vliegt voorbij en voor je weet zijn we al weer een jaar verder. Ik zeg wel eens: mensen overschatten wat je in een jaar kunt doen, maar onderschatten wat je in 3 jaar kan realiseren. Laten we naar

Nadere informatie

Zaken die niet meer zo zeker zijn

Zaken die niet meer zo zeker zijn Een goed gesprek over Zaken die niet meer zo zeker zijn Met u praten wij vaak over zekerheid. Dat is namelijk ons vak: het organiseren van uw zekerheid. Dat kan op vele manieren. Bijvoorbeeld door verstandig

Nadere informatie

Tweede Kamer der Staten-Generaal

Tweede Kamer der Staten-Generaal Tweede Kamer der Staten-Generaal 2 Vergaderjaar 2009 2010 32 217 Regels met betrekking tot het geldstelsel van de openbare lichamen Bonaire, Sint Eustatius en Saba (Wet geldstelsel BES) Nr. 2 VOORSTEL

Nadere informatie

Gemeente Krimpenerwaard Hoorzitting Integrale handhaving Beijerscheweg

Gemeente Krimpenerwaard Hoorzitting Integrale handhaving Beijerscheweg Gemeente Krimpenerwaard Hoorzitting Integrale handhaving Beijerscheweg 82 2014 2015 2016 Stolwijk, 10 maart 2016. Burgemeester en wethouders van de Gemeente Krimpenerwaard, Postbus 51, 2820 AB Stolwijk.

Nadere informatie

Negatieve uitlatingen over het koningshuis werden even niet gehoord. Dat was niet op z n plaats.

Negatieve uitlatingen over het koningshuis werden even niet gehoord. Dat was niet op z n plaats. Tekst: Psalm 72: 17 Thema: Leve de koning(in)! Liturgie: Verwelkoming GotZ 15: 1,2 Begroeting GotZ 15: 3 Gebed GotZ 94 (wisselzang) Bernetsjerke Lezen: Psalm 72 Psalm 72: 1,4 Lezen: 1 Timoteüs 2: 1 6 Psalm

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. Vrijwilligerscentrale Alblasserdam. voorjaar 2019 DAG VRIJWILLIGERS(ORGANISATIE)...

NIEUWSFLITS. Vrijwilligerscentrale Alblasserdam. voorjaar 2019 DAG VRIJWILLIGERS(ORGANISATIE)... voorjaar 2019 NIEUWSFLITS Vrijwilligerscentrale Alblasserdam DAG VRIJWILLIGERS(ORGANISATIE)... Aanbeland in het tweede kwartaal van 2019 is het hoog tijd voor de eerste nieuwsbrief van dit jaar. Allereerst

Nadere informatie

FOUT VRIENDJE? PAS OP! Hulp. Internet. Heb je vragen? Bel dan naar Meldpunt Jeugdprostitutie, tel.: 0900 044 33 22.

FOUT VRIENDJE? PAS OP! Hulp. Internet. Heb je vragen? Bel dan naar Meldpunt Jeugdprostitutie, tel.: 0900 044 33 22. PAS OP! Hulp Heb je vragen? Bel dan naar Meldpunt Jeugdprostitutie, tel.: 0900 044 33 22. Internet Wil je meer lezen? Kijk op www.jipdenhaag.nl/loverboys En test jezelf op www.loverboytest.nl Dit is een

Nadere informatie

Staatsblad van het Koninkrijk der Nederlanden

Staatsblad van het Koninkrijk der Nederlanden Staatsblad van het Koninkrijk der Nederlanden Jaargang 1998 477 Besluit van 15 juli 1998, houdende regels ter uitvoering van artikel 320, zesde lid, van de Faillissementswet in verband met de vaststelling

Nadere informatie