NIEUWSBRIEF 25 Wegeniswerken te Zingem

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWSBRIEF 25 Wegeniswerken te Zingem"

Transcriptie

1 NIEUWSBRIEF 25 Wegeniswerken te Zingem 28 januari Wegeniswerken uitvoeren zorgt voor onvermijdelijke hinder voor de bewoners en passanten. Maar we zijn ervan overtuigd dat een intense communicatie kan helpen deze hinder en de bijhorende frustratie te beperken. We proberen jullie aan de hand van nieuwsbrieven, via Facebook en via de website te informeren over al wat jullie aan wegeniswerken en bijhorende hinder te wachten staat. De vermelde planningen zijn echter totaal afhankelijk van de weersomstandigheden en zoals de laatste weken is gebleken, kunnen de weersomstandigheden heel wat bijkomende hinder opleveren. Beschouw de planning dan ook als een dynamisch gegeven dat dagelijks kan bijgewerkt worden. Veel leesplezier

2 Wijnhuisveld Wat zal er de komende dagen en weken gebeuren? De voetpaden in het Wijnhuisveld zijn al jaren een bron van ergernis bij de bewoners. De betondallen liggen los en gebarsten. Plaatselijke herstellingen zijn steeds weer een pleister op een houten been en daarom besliste het bestuur om de voetpaden integraal te vernieuwen. Eind vorig jaar organiseerden we daarom een aanbestedingsprocedure die gewonnen werd door aannemer Audoorn. Vanaf maandag 30 januari 2017 zal de aannemer starten met de heraanleg van de voetpaden in het Wijnhuisveld. De werken starten ter hoogte van de aansluiting met de Amelotstraat en zullen stelselmatig vorderen. Afhankelijk van de weersomstandigheden zal de opdracht afgerond zijn tegen begin april Kostprijs? incl. BTW Aannemer wegeniswerken NV Audoorn Guy Audoorn:

3 Kolpaart Wat zal er de komende weken gebeuren? Eén van de belangrijkste verbindingswegen richting Huise, zijnde de Kolpaart, begint er slecht bij te liggen. Her en der begint de asfaltverharding scheuren en putten te vertonen. Het bestuur besliste om de weg van een nieuwe toplaag asfalt te voorzien, maar terzelfdertijd ook gescheiden riolering aan te leggen op de stukken waar er woningen staan. Afhankelijk van de weersomstandigheden zullen we de werken op 3 april 2017 aanvatten. Kostprijs? incl. BTW Aannemer wegeniswerken NV Audoorn Guy Audoorn:

4 Heraanleg voetwegen Paden, veldwegen of doorsteekjes: ze zijn niet meer uit het landschap weg te denken. Bovendien brengen ze steeds meer mensen op de been. Trage wegen zorgen voor verkeersveiligheid, ontspanning in - en soms landschappelijke inkleuring van - de eigen streek. Ze ontsluiten het landschap en brengen ook mensen samen. In 2010 en 2011 werd onder begeleiding van de vzw Trage Wegen een zeer grondige inventarisatie opgemaakt van de trage wegen in onze gemeente. Verschillende vrijwilligers hielpen ons hierbij. Op basis van de inventarisatie, de bestaande situatie, de verwachtingen werd per trage wegdeel de beleidsvisie vastgelegd. Aansluitend hierop werd een actieplan ontwikkeld waarin we beschrijven welke stappen worden voorzien in deze periode om de zaak planmatig aan te pakken, om zelf nieuwe wegdelen te ontwikkelen, om de bestaande bedding te verbeteren... Jaarlijks worden een aantal van die trage wegen in ere hersteld of opgewaardeerd. Ook dit jaar is dit het geval en komen volgende voetwegen aan bod. Het beleidsplan trage wegen is te raadplegen op de website van de gemeente Zingem Voetweg tussen Veldstraat en Omgangstraat Voetweg tussen Weistraat en Leebeekstraat

5 Voetweg tussen Heulestraat en Kruishoutemsesteenweg Voetweg tussen Wannegemstraat en molen te Huise Aanvang? De werken aan de voetwegen zullen in de tweede helft van februari van start gaan. Kostprijs? incl. BTW Aannemer wegeniswerken NV Audoorn Guy Audoorn:

6 Collector Ouwegem fase 2 Steenoven Ouwegemstraat Nerethstraat - Gaverstraat Stand van zaken? In 2015 realiseerde de NV Aquafin collector Ouwegem fase 1, zijnde de aanleg van riolering in de Beertegemstraat en Den Bos. Deze collector zorgt er voor dat al een groot deel van het afvalwater van Ouwegem naar het zuiveringsstation stroomt. In fase 2 zal de NV Aquafin samen met de gemeente riolering aanleggen in Steenoven, Nerethstraat, Ouwegemstraat (tot aan de Gaverstraat) en de Gaverstraat (tot aan De Gavers). Studiegroep Irtas kreeg van de NV Aquafin opdracht te starten met de opmaak van het voorontwerp. Het rioleringsontwerp hiervoor is klaar en goedgekeurd. Een ontwerp van wegenisontwerp is ook klaar. Dit moet een antwoord zijn op de vragen en suggesties die we kregen. We willen dit graag binnenkort aan jullie voorstellen tijdens een infovergadering waarvan de datum nog zal meegedeeld worden. De werken zelf moeten van start gaan na het zomerverlof 2017 en zullen vermoedelijk ca. 1 jaar duren. Er zal een fasering opgelegd worden met in een 1 ste fase de Nerethstraat en vervolgens Steenoven.

7 Collector Ouwegem fase 1B Ouwegemsesteenweg Stand van zaken? Na heel lang wachten, komt er ook vooruitgang in dit dossier. Zoals reeds eerder meegedeeld konden we niet verder zolang de Vlaamse overheid geen werk maakte van de grondinnames. Dit is ondertussen bezig en voor ca. 80% van de innames is er reeds een akkoord. We hopen dan ook tegen eind 2017 de opdracht te kunnen aanbesteden om in 2018 in uitvoering te gaan.

8 Strijpstraat Wat is de stand van zaken? Zoals reeds eerder aangekondigd zal het bestuur in 2017 van start gaan met de herinrichting van de Strijpstraat. Op 20 januari 2015 organiseerden we een hoorzitting waarop de bewoners hun bezorgdheden en suggesties konden uiten. Al vlug was duidelijk dat een consensus vinden voor alle noden onmogelijk was. Met de beschikbare breedte op sommige plaatsen van amper 6 meter is er onvoldoende ruimte voor doorgaand verkeer (min. 3 meter) én geparkeerde voertuigen (2 meter) én fietsers én voetgangers (min. 1 meter aan beide zijden). Er moeten keuzes gemaakt worden. De eerste zorg was echter het subsidiedossier van de rioleringswerken rond krijgen. En ook dat had meer voeten in de aarde dan oorspronkelijk gehoopt. Na intens overleg en bijsturing van het rioleringsontwerp kregen we eind 2016 het akkoord hiervoor. We konden verder en hier zijn we dan. Er is een eerste idee van inrichting van de wegenis en we geven alvast een paar van de verwerkte randvoorwaarden: Er zal een comfortabele ruimte zijn voor voetgangers Er zal éénrichtingsverkeer zijn van Nederzwalmsesteenweg richting Kerkplein In de Schoolstraat zal er éénrichtingsverkeer zijn van Strijpstraat richting Nederzwalmsesteenweg Het deel Schoolstraat tussen Nederzwalmsesteenweg en inrit politie blijft tweerichtingsverkeer Er zullen aantal parkeerplaatsen met kort parkeren voorzien worden Openbare verlichting komt op de gevels De straat zal het statuut van fietsstraat krijgen. Concreet betekent dit : o Fietsers hebben voorrang op autoverkeer o Motorvoertuigen hebben toegang tot fietsstraten. Zij mogen de fietsers evenwel niet inhalen. o De snelheid mag in een fietsstraat nooit hoger liggen dan 30 kilometer per uur. Het parkeren blijft echter een heikel punt. Door ruimte te voorzien voor de voetgangers verliezen we parkeerplaatsen. Daarom zijn we nog volop aan het sleutelen aan het ontwerp en zoeken we ook mogelijke alternatieven. Zodra we hier iets verder in staan, zal er een infovergadering doorgaan voor alle bewoners.

9 Broekstraat Wat is de stand van zaken? Op 21 januari 2015 organiseerden we een hoorzitting waarop de bewoners hun bezorgdheden en suggesties konden uiten. Sindsdien zijn we nog steeds bezig om een akkoord te krijgen inzake het rioleringsontwerp. Op basis van het provinciaal beleidskader dienen we 430m³/ha verharde oppervlakte te bufferen, alsook voldoende infiltratiemogelijkheden te voorzien. Dit is geen evidente opdracht en bovendien een grote kost. Maar we denken dicht bij een akkoord te staan en vanaf dan ons opnieuw volop te kunnen focussen op de herinrichting van de wegenis. Tijdens de hoorzitting en in de reacties daaropvolgend bleek dat er heel wat ideeën waren inzake inrichting van de weg, maar dat er geenszins een consensus is voor het ene of voor het andere idee. De komende weken zal het bestuur werk maken van een ontwerp van herinrichting waarna we voor de bewoners opnieuw een infovergadering zullen organiseren.

10 Algemene info Hoe blijf je op de hoogte? De bewoners van de zone waar er werken zijn, krijgen periodiek een bewonersbrief in de brievenbus. Wil je echter zeker zijn dat je alle nieuwsbrieven krijgt, dan moet je u inschrijven op de elektronische nieuwsbrief. Een mail naar technischedienst@zingem.be volstaat hiervoor. Wie met dringende vragen zit, kan uiteraard steeds terecht op onze technische dienst. Filmpjes, foto s, weetjes, planningen,. Regelmatig verschijnt er info op de FBpagina wegeniswerken te Zingem Wie wanneer contacteren? Met algemene problemen kan je steeds op de werf terecht bij aannemer. Het gemeentebestuur zal ook, in de persoon van projectleider Peter Martens, dagelijks een rondgang op de werf doen. Burgemeester, mevr. Kathleen Hutsebaut, volgt ook alle werfvergaderingen en bij haar kan je ook terecht voor meer info. Noodnummer Om te kunnen inspelen op eventuele dringende problemen is er een noodnummer actief. Noodnummer (24/24): (enkel voor dringende gevallen)

NIEUWSBRIEF 28 Wegeniswerken te Zingem

NIEUWSBRIEF 28 Wegeniswerken te Zingem NIEUWSBRIEF 28 Wegeniswerken te Zingem 20 september 2017. Wegeniswerken uitvoeren zorgt voor onvermijdelijke hinder voor de bewoners en passanten. Maar we zijn ervan overtuigd dat een intense communicatie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 26 Wegeniswerken te Zingem

NIEUWSBRIEF 26 Wegeniswerken te Zingem NIEUWSBRIEF 26 Wegeniswerken te Zingem 29 april 2017. Wegeniswerken uitvoeren zorgt voor onvermijdelijke hinder voor de bewoners en passanten. Maar we zijn ervan overtuigd dat een intense communicatie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 10 Wegeniswerken te Zingem

NIEUWSBRIEF 10 Wegeniswerken te Zingem NIEUWSBRIEF 10 Wegeniswerken te Zingem. Wegeniswerken uitvoeren zorgt voor onvermijdelijke hinder voor de bewoners en passanten. Maar we zijn ervan overtuigd dat een intense communicatie kan helpen deze

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 17 Wegeniswerken te Zingem

NIEUWSBRIEF 17 Wegeniswerken te Zingem NIEUWSBRIEF 17 Wegeniswerken te Zingem 28 november 2014. Wegeniswerken uitvoeren zorgt voor onvermijdelijke hinder voor de bewoners en passanten. Maar we zijn ervan overtuigd dat een intense communicatie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 34 Wegeniswerken te Zingem

NIEUWSBRIEF 34 Wegeniswerken te Zingem NIEUWSBRIEF 34 Wegeniswerken te Zingem 11 november 2018. Wegeniswerken uitvoeren zorgt voor onvermijdelijke hinder voor de bewoners en passanten. Maar we zijn ervan overtuigd dat een intense communicatie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 Wegeniswerken te Zingem

NIEUWSBRIEF 14 Wegeniswerken te Zingem NIEUWSBRIEF 14 Wegeniswerken te Zingem 30 augustus 2014. Wegeniswerken uitvoeren zorgt voor onvermijdelijke hinder voor de bewoners en passanten. Maar we zijn ervan overtuigd dat een intense communicatie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 29 Wegeniswerken te Zingem

NIEUWSBRIEF 29 Wegeniswerken te Zingem NIEUWSBRIEF 29 Wegeniswerken te Zingem 23 december 2017. Wegeniswerken uitvoeren zorgt voor onvermijdelijke hinder voor de bewoners en passanten. Maar we zijn ervan overtuigd dat een intense communicatie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 21 Wegeniswerken te Zingem

NIEUWSBRIEF 21 Wegeniswerken te Zingem NIEUWSBRIEF 21 Wegeniswerken te Zingem 17 juli 2015. Wegeniswerken uitvoeren zorgt voor onvermijdelijke hinder voor de bewoners en passanten. Maar we zijn ervan overtuigd dat een intense communicatie kan

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 7 Wegeniswerken te Zingem

NIEUWSBRIEF 7 Wegeniswerken te Zingem NIEUWSBRIEF 7 Wegeniswerken te Zingem. Wegeniswerken uitvoeren zorgt voor onvermijdelijke hinder voor de bewoners en passanten. Maar we zijn ervan overtuigd dat een intense communicatie kan helpen deze

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 16 Wegeniswerken te Zingem

NIEUWSBRIEF 16 Wegeniswerken te Zingem NIEUWSBRIEF 16 Wegeniswerken te Zingem 11 oktober 2014. Wegeniswerken uitvoeren zorgt voor onvermijdelijke hinder voor de bewoners en passanten. Maar we zijn ervan overtuigd dat een intense communicatie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 12 Wegeniswerken te Zingem

NIEUWSBRIEF 12 Wegeniswerken te Zingem NIEUWSBRIEF 12 Wegeniswerken te Zingem 9 juni 2014. Wegeniswerken uitvoeren zorgt voor onvermijdelijke hinder voor de bewoners en passanten. Maar we zijn ervan overtuigd dat een intense communicatie kan

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 30 Wegeniswerken te Zingem

NIEUWSBRIEF 30 Wegeniswerken te Zingem NIEUWSBRIEF 30 Wegeniswerken te Zingem 27 januari 2018. Wegeniswerken uitvoeren zorgt voor onvermijdelijke hinder voor de bewoners en passanten. Maar we zijn ervan overtuigd dat een intense communicatie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 4 Wegenis- en rioleringswerken Omgangstraat, Dompel, Verbindingsstraat, Kwaadstraat, Dorpsstraat

NIEUWSBRIEF 4 Wegenis- en rioleringswerken Omgangstraat, Dompel, Verbindingsstraat, Kwaadstraat, Dorpsstraat NIEUWSBRIEF 4 Wegenis- en rioleringswerken Omgangstraat, Dompel, Verbindingsstraat, Kwaadstraat, Dorpsstraat Geachte, Ondertussen zijn we al enkele weken bezig met het uitvoeren van de rioleringswerken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 8 Wegeniswerken te Zingem

NIEUWSBRIEF 8 Wegeniswerken te Zingem NIEUWSBRIEF 8 Wegeniswerken te Zingem. Wegeniswerken uitvoeren zorgt voor onvermijdelijke hinder voor de bewoners en passanten. Maar we zijn ervan overtuigd dat een intense communicatie kan helpen deze

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 20 Wegeniswerken te Zingem

NIEUWSBRIEF 20 Wegeniswerken te Zingem NIEUWSBRIEF 20 Wegeniswerken te Zingem 30 april 2015. Wegeniswerken uitvoeren zorgt voor onvermijdelijke hinder voor de bewoners en passanten. Maar we zijn ervan overtuigd dat een intense communicatie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 32 Wegeniswerken te Zingem

NIEUWSBRIEF 32 Wegeniswerken te Zingem NIEUWSBRIEF 32 Wegeniswerken te Zingem 29 april 2018. Wegeniswerken uitvoeren zorgt voor onvermijdelijke hinder voor de bewoners en passanten. Maar we zijn ervan overtuigd dat een intense communicatie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 19 Wegeniswerken te Zingem

NIEUWSBRIEF 19 Wegeniswerken te Zingem NIEUWSBRIEF 19 Wegeniswerken te Zingem 13 april 2015. Wegeniswerken uitvoeren zorgt voor onvermijdelijke hinder voor de bewoners en passanten. Maar we zijn ervan overtuigd dat een intense communicatie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 13 Wegeniswerken te Zingem

NIEUWSBRIEF 13 Wegeniswerken te Zingem NIEUWSBRIEF 13 Wegeniswerken te Zingem 9 augustus 2014. Wegeniswerken uitvoeren zorgt voor onvermijdelijke hinder voor de bewoners en passanten. Maar we zijn ervan overtuigd dat een intense communicatie

Nadere informatie

Doortocht Ouwegem. nieuwsbrief 2. 9 februari 2019

Doortocht Ouwegem. nieuwsbrief 2. 9 februari 2019 Doortocht Ouwegem nieuwsbrief 2 9 februari 2019. Wegeniswerken uitvoeren zorgt voor onvermijdelijke hinder voor de bewoners en passanten. Maar we zijn ervan overtuigd dat een goede communicatie kan helpen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 31 Wegeniswerken te Zingem

NIEUWSBRIEF 31 Wegeniswerken te Zingem NIEUWSBRIEF 31 Wegeniswerken te Zingem 3 maart 2018. Wegeniswerken uitvoeren zorgt voor onvermijdelijke hinder voor de bewoners en passanten. Maar we zijn ervan overtuigd dat een intense communicatie kan

Nadere informatie

VERWELKOMING. Kathleen HUTSEBAUT Burgemeester

VERWELKOMING. Kathleen HUTSEBAUT Burgemeester VERWELKOMING Kathleen HUTSEBAUT Burgemeester WEGENIS EN RIOLERING Strijpstraat Infovergadering 24 augustus 2017 PARTNERS Projectleider: Petra De Corte 5 PARTNERS Zaakvoerder: Dominique Goegebuer Jan D

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 11 Wegeniswerken te Zingem

NIEUWSBRIEF 11 Wegeniswerken te Zingem NIEUWSBRIEF 11 Wegeniswerken te Zingem 14 mei 2014. Wegeniswerken uitvoeren zorgt voor onvermijdelijke hinder voor de bewoners en passanten. Maar we zijn ervan overtuigd dat een intense communicatie kan

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 3 Wegeniswerken te Zingem

NIEUWSBRIEF 3 Wegeniswerken te Zingem NIEUWSBRIEF 3 Wegeniswerken te Zingem. Wegeniswerken uitvoeren zorgt voor onvermijdelijke hinder voor de bewoners en passanten. Maar we zijn ervan overtuigd dat een intense communicatie kan helpen deze

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 33 Wegeniswerken te Zingem

NIEUWSBRIEF 33 Wegeniswerken te Zingem NIEUWSBRIEF 33 Wegeniswerken te Zingem 2 juli 2018. Wegeniswerken uitvoeren zorgt voor onvermijdelijke hinder voor de bewoners en passanten. Maar we zijn ervan overtuigd dat een intense communicatie kan

Nadere informatie

VERWELKOMING. Kathleen HUTSEBAUT Burgemeester

VERWELKOMING. Kathleen HUTSEBAUT Burgemeester 1 VERWELKOMING Kathleen HUTSEBAUT Burgemeester 3 WEGENIS EN RIOLERING Broekstraat Groenstraat - Melegemstraat Infovergadering 17 mei2017 PARTNERS Projectleider: Petra De Corte 5 PARTNERS Zaakvoerders:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 5 Wegeniswerken te Zingem

NIEUWSBRIEF 5 Wegeniswerken te Zingem NIEUWSBRIEF 5 Wegeniswerken te Zingem. Wegeniswerken uitvoeren zorgt voor onvermijdelijke hinder voor de bewoners en passanten. Maar we zijn ervan overtuigd dat een intense communicatie kan helpen deze

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 4 Wegeniswerken te Zingem

NIEUWSBRIEF 4 Wegeniswerken te Zingem NIEUWSBRIEF 4 Wegeniswerken te Zingem. Wegeniswerken uitvoeren zorgt voor onvermijdelijke hinder voor de bewoners en passanten. Maar we zijn ervan overtuigd dat een intense communicatie kan helpen deze

Nadere informatie

Herinrichting Weistraat. Hoorzitting 19 juni 2018

Herinrichting Weistraat. Hoorzitting 19 juni 2018 1 Herinrichting Weistraat Hoorzitting 19 juni 2018 VERWELKOMING Kathleen HUTSEBAUT Burgemeester 4 MAAR.. Behoeften - verwachtingen - verworvenheden Alsmaar meer.. PARTNERS Projectleider: Lieven Sandrap

Nadere informatie

VERWELKOMING. Kathleen HUTSEBAUT Burgemeester

VERWELKOMING. Kathleen HUTSEBAUT Burgemeester 1 VERWELKOMING Kathleen HUTSEBAUT Burgemeester 3 WEGENIS EN RIOLERING Strijpstraat Infovergadering 27 maart 2017 PARTNERS Projectleider: Petra De Corte 5 PARTNERS Zaakvoerder: Dominique Goegebuer Projectleider:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2 Wegeniswerken te Zingem

NIEUWSBRIEF 2 Wegeniswerken te Zingem NIEUWSBRIEF 2 Wegeniswerken te Zingem Ondertussen zijn er een aantal wegeniswerken in uitvoering en om de communicatiestroom iets te vereenvoudigen hebben we beslist om de nieuwsbrieven, die per project

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 22 Wegeniswerken te Zingem

NIEUWSBRIEF 22 Wegeniswerken te Zingem NIEUWSBRIEF 22 Wegeniswerken te Zingem 18 oktober 2015. Wegeniswerken uitvoeren zorgt voor onvermijdelijke hinder voor de bewoners en passanten. Maar we zijn ervan overtuigd dat een intense communicatie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 18 Wegeniswerken te Zingem

NIEUWSBRIEF 18 Wegeniswerken te Zingem NIEUWSBRIEF 18 Wegeniswerken te Zingem 6 maart 2015. Wegeniswerken uitvoeren zorgt voor onvermijdelijke hinder voor de bewoners en passanten. Maar we zijn ervan overtuigd dat een intense communicatie kan

Nadere informatie

Collector Ouwegem fase 2. Aquafin-project. Herinrichting Steenoven Nerethstraat Ouwegemstraat - Gaverstraat WELKOM

Collector Ouwegem fase 2. Aquafin-project. Herinrichting Steenoven Nerethstraat Ouwegemstraat - Gaverstraat WELKOM Collector Ouwegem fase 2 Aquafin-project Herinrichting Steenoven Nerethstraat Ouwegemstraat - Gaverstraat WELKOM Hoorzitting 21 december 2015 1 Inhoud Verwelkoming en inleiding Projectdefiniëring Waterzuivering

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 24 Wegeniswerken te Zingem

NIEUWSBRIEF 24 Wegeniswerken te Zingem NIEUWSBRIEF 24 Wegeniswerken te Zingem 11 april 2016. Wegeniswerken uitveren zrgt vr nvermijdelijke hinder vr de bewners en passanten. Maar we zijn ervan vertuigd dat een intense cmmunicatie kan helpen

Nadere informatie

Riolerings- en wegeniswerken OPW3003: Ringlaan en Hollestraat Opwijk. Leidend Ingenieur studiebureau Astroplan

Riolerings- en wegeniswerken OPW3003: Ringlaan en Hollestraat Opwijk. Leidend Ingenieur studiebureau Astroplan Riolerings- en wegeniswerken OPW3003: Ringlaan en Hollestraat Opwijk Rik Rosseneu: Thierry Adriaensens: Leidend Ingenieur studiebureau Astroplan Projectmanager Aquafin 1 Inhoud 1. Waterzuivering in Vlaanderen

Nadere informatie

Riolerings- en wegeniswerken Kruisstraat. 21 november 2017

Riolerings- en wegeniswerken Kruisstraat. 21 november 2017 Riolerings- en wegeniswerken Kruisstraat 21 november 2017 Inhoud presentatie Verwelkoming Toelichting bij het ontwerp Toelichting bij de afkoppelingen Toelichting bij de uitvoering Vragen 21/11/2017 Riolerings-

Nadere informatie

FIETSPADEN EN RIOLERING LONDERZEELSEWEG

FIETSPADEN EN RIOLERING LONDERZEELSEWEG FIETSPADEN EN RIOLERING LONDERZEELSEWEG Presentatie raadscommissie 18 april 2017 Presentatie raadscommissie Situering van de geplande werken Kader rioleringsontwerp Toelichting rioleringsontwerp Kader

Nadere informatie

VERWELKOMING. Kathleen HUTSEBAUT Burgemeester

VERWELKOMING. Kathleen HUTSEBAUT Burgemeester VERWELKOMING Kathleen HUTSEBAUT Burgemeester 5 WAAROM DEZE HOORZIITING? Betrokkenheid bewoners Waarom deze bewonersvergadering? CommUNIcatie met bewoners Inspraak bewoners Samen iets realiseren Peter

Nadere informatie

FIETSPADEN EN RIOLERING MOLENSTRAAT - MEISELAAN

FIETSPADEN EN RIOLERING MOLENSTRAAT - MEISELAAN FIETSPADEN EN RIOLERING MOLENSTRAAT - MEISELAAN Presentatie bewonersvergadering 27 juni 2018 Presentatie raadscommissie Situering van de geplande werken Kader rioleringsontwerp Toelichting rioleringsontwerp

Nadere informatie

Riolerings- en wegeniswerken in het Zand en de Zelestraat. Informatievergadering werken 21 april 2016

Riolerings- en wegeniswerken in het Zand en de Zelestraat. Informatievergadering werken 21 april 2016 Riolerings- en wegeniswerken in het Zand en de Zelestraat Informatievergadering werken 21 april 2016 Welkom! Mevr. Sabine Van Rysselberghe Schepen Openbare Werken en Mobiliteit Stad Lokeren Betrokken partijen

Nadere informatie

Heraanleg van de Maciebergstraat, Meulemanstraat en Voldersstraat

Heraanleg van de Maciebergstraat, Meulemanstraat en Voldersstraat Heraanleg van de Maciebergstraat, Meulemanstraat en Voldersstraat Oostkamp, 10 maart 2016 Beste bewoner De heraanleg van de Meuleman- en Voldersstraat staat al lang op het programma. Echter tot op vandaag

Nadere informatie

Wegen- en rioleringswerken in de Gentstraat en herinrichten dorpsplein te Tielrode. ARCADIS Belgium nv, 21 oktober 2010

Wegen- en rioleringswerken in de Gentstraat en herinrichten dorpsplein te Tielrode. ARCADIS Belgium nv, 21 oktober 2010 Wegen- en rioleringswerken in de Gentstraat en herinrichten dorpsplein te Tielrode ARCADIS Belgium nv, 21 oktober 2010 1 Voorwoord (Schepen Freddy Verbeke) Inleiding Voorbereidende werken Rioleringswerken

Nadere informatie

Aquafin plant werken in uw buurt Infoavond 2: Torenstraat - Diepenbeemd - Gildestraat. Annelies Cornelis 17/05/2018

Aquafin plant werken in uw buurt Infoavond 2: Torenstraat - Diepenbeemd - Gildestraat. Annelies Cornelis 17/05/2018 Aquafin plant werken in uw buurt Infoavond 2: Torenstraat - Diepenbeemd - Gildestraat Annelies Cornelis 17/05/2018 Waarom zijn we hier samen? Verloop 2/3/2017 infoavond 1 Afronden ontwerp Aanbestedingsdossier

Nadere informatie

Situering. gemeente Gavere 1

Situering. gemeente Gavere 1 Situering gemeente Gavere 1 Actoren & partners De uitvoerende overheid: Wegeniswerken: gemeente Gavere Rioleringswerken: FARYS Studiebureau:Grontmij Opmaak ontwerp Opvolging werken i.s.m. gemeente en FARYS

Nadere informatie

Infovergadering Wijnendalestraat. 29 juni 2015

Infovergadering Wijnendalestraat. 29 juni 2015 Infovergadering Wijnendalestraat 29 juni 2015 Agenda - Verwelkoming schepen Coppé - Herinrichting Wijnendalestraat uitleg bij ontwerp - Nutswerken - Riolerings- en wegeniswerken - Maatregelen handelaars

Nadere informatie

Wegenis- en rioleringswerken. ZINGEM Omgangstraat - Dompel Dorpsstraat Verbindingsstraat. Infovergadering 28 november 2012

Wegenis- en rioleringswerken. ZINGEM Omgangstraat - Dompel Dorpsstraat Verbindingsstraat. Infovergadering 28 november 2012 Wegenis- en rioleringswerken ZINGEM Omgangstraat - Dompel Dorpsstraat Verbindingsstraat Infovergadering 28 november 2012 WAAROM DEZE INFOVERGADERING? Communicatie met bewoners!!! Informeren omtrent mogelijke

Nadere informatie

Herinrichting centrum Betekom

Herinrichting centrum Betekom Herinrichting centrum Betekom De hoofdverkeersas wordt verlegd naar Gelroodsesteenweg / Pastorijstraat Het Kerkplein en C. Vissenaekensplein worden volledig heringericht en verkeersluw gemaakt De werken

Nadere informatie

Werken Schoolstraat Nieuwstraat - Schuttershofstraat 25/10/2018

Werken Schoolstraat Nieuwstraat - Schuttershofstraat 25/10/2018 Werken Schoolstraat Nieuwstraat - Schuttershofstraat 25/10/2018 Werken aan zuiver water Wie zijn wij? Werken Doel rioleringswerken De afkoppelingen Bovenbouw Fasering / Omleidingen Werkwijze Wie betaalt

Nadere informatie

Heraanleg N132 Beerse en Merksplas. Informatievergadering 28 augustus 2017

Heraanleg N132 Beerse en Merksplas. Informatievergadering 28 augustus 2017 Heraanleg N132 Beerse en Merksplas Informatievergadering 28 augustus 2017 1 Inhoud Wie voert de werken uit? Wat, waar en waarom? Timing en fasering van de werken Hinder en bereikbaarheid Samenleven op

Nadere informatie

22.255: Optimalisatie overstort Ringlaan. Aquafin NV Project

22.255: Optimalisatie overstort Ringlaan. Aquafin NV Project 22.255: Optimalisatie overstort Ringlaan 1 Inhoud 1. Inleiding 2. Waterzuivering in Vlaanderen 3. Beschrijving van het project - algemeen - rioleringswerken tlv Aquafin - rioleringswerken tlv Grimbergen

Nadere informatie

INFOVERGADERING Vernieuwen van de Albert I-laan vak Cardijnlaan-Louisweg (noordzijde)

INFOVERGADERING Vernieuwen van de Albert I-laan vak Cardijnlaan-Louisweg (noordzijde) INFOVERGADERING Vernieuwen van de Albert I-laan vak Cardijnlaan-Louisweg (noordzijde) 14/04/2018 PROGRAMMA Verwelkoming + inleiding, burgemeester Geert Vanden Broucke Toelichting van het ontwerp, studiebureau

Nadere informatie

Uitnodiging infoavond

Uitnodiging infoavond Uitnodiging infoavond uw kenmerk ons kenmerk datum aantal pagina s 20.123 infoavond september 2015 2 contactpersoon tel. e-mail Gertjan Winten (Aquafin) +32 (0)3 450 45 45 contact@aquafin.be Werken in

Nadere informatie

Stand van zaken en planning der werken

Stand van zaken en planning der werken Lebbeke Stand van zaken en planning der werken Projectnummer: 20000 Projectnaam: Aansluiting Tinenhoek - Terhagen Laatste update: 08 april 2014 Duur van de werken Startdatum: 22 oktober 2012 Vermoedelijke

Nadere informatie

Afkoppeling Stationsstraat-

Afkoppeling Stationsstraat- Afkoppeling Stationsstraat- Kasteel van Mesen-Vijver Nachtegaallaan Tom Deweirdt, projectmanager Aquafin Toon Walgraaf, projectleider Talboom 08/03/2017 Werken aan zuiver water De werken Werkwijze Te verwachte

Nadere informatie

Riolerings- en wegeniswerken : Keiberg Haaltert. Leidend Ingenieur studiebureau Talboom

Riolerings- en wegeniswerken : Keiberg Haaltert. Leidend Ingenieur studiebureau Talboom Toon Walgraef: Thierry Adriaensens: Riolerings- en wegeniswerken 22.227: Keiberg Haaltert Leidend Ingenieur studiebureau Talboom Projectmanager Aquafin 1 Inhoud 1. Waterzuivering in Vlaanderen 2. Partners

Nadere informatie

WEGEN- EN RIOLERINGSWERKEN IN DE KLOOSTERSTRAAT TE MERELBEKE INFORMATIEVERGADERING 18 DECEMBER 2017

WEGEN- EN RIOLERINGSWERKEN IN DE KLOOSTERSTRAAT TE MERELBEKE INFORMATIEVERGADERING 18 DECEMBER 2017 WEGEN- EN RIOLERINGSWERKEN IN DE KLOOSTERSTRAAT TE MERELBEKE INFORMATIEVERGADERING 18 DECEMBER 2017 VERWELKOMING Filip Thienpont, burgemeester Pascal Rousseaux, schepen van openbare werken HET ONTWERP

Nadere informatie

Collector Overwelfde Ieperlee fase 2. Stefan Imbrechts, projectleider 18 april 2016

Collector Overwelfde Ieperlee fase 2. Stefan Imbrechts, projectleider 18 april 2016 Collector Overwelfde Ieperlee fase 2 Stefan Imbrechts, projectleider 18 april 2016 Waterzuivering in Vlaanderen Aquafin NV Opnieuw helder water in beken en rivieren Gezond oppervlaktewater voor drinkwaterproductie

Nadere informatie

Informatie-vergaderingdd. 29/04/'15. wegenis-en rioleringsdossier Moerstraat

Informatie-vergaderingdd. 29/04/'15. wegenis-en rioleringsdossier Moerstraat Informatie-vergaderingdd. 29/04/'15 wegenis-en rioleringsdossier Moerstraat Overzicht Betrokken partijen Projectgegevens Werken in uitvoering» riolering» bovenbouw» dwarsprofiel Fasering / Toegankelijkheid

Nadere informatie

Infrastructuurwerken N457 Infoavond 7 maart Infoavond N457-7 maart

Infrastructuurwerken N457 Infoavond 7 maart Infoavond N457-7 maart Infrastructuurwerken N457 Infoavond 7 maart 2018 Infoavond N457-7 maart 2018 2 Agenda Inleiding door gemeentebestuur Maarkedal Joris Nachtergaele, burgemeester, en Frederik Van Nieuwenhuyze, schepen Toelichting

Nadere informatie

Infovergadering Donderdag 19 maart 2015

Infovergadering Donderdag 19 maart 2015 STAD HARELBEKE: Heraanleg bedrijventerrein Harelbeke-Zuid Boerderijstraat, Venetiëlaan, Spoorwegstraat & Politieke gevangenenstraat Infovergadering Donderdag 19 maart 2015 1 AGENDA Inleiding (Stad Harelbeke)

Nadere informatie

INFOVERGADERING. Herinrichting schoolomgeving Maaseikersteenweg N766 en Maastrichterweg N77

INFOVERGADERING. Herinrichting schoolomgeving Maaseikersteenweg N766 en Maastrichterweg N77 INFOVERGADERING Herinrichting schoolomgeving Maaseikersteenweg N766 en Maastrichterweg N77 Datum: Opdrachtgever: Medeopdrachtgever: 25 oktober Gemeente Lanaken Infrax en Vlaamse Overheid SITUERING / ALGEMENE

Nadere informatie

2300 Turnhout HRT BTW Reg. nr. 02/05/12

2300 Turnhout HRT BTW Reg. nr. 02/05/12 Marcel NIJS N.V. Bleukenlaan 15 tel. 014/40.41.80 Fax 014/45.01.06 e-mail marcelnijsnv@reganijs.be Algemene Wegenbouw 2300 Turnhout HRT 22.268 BTW 407.021.403 Reg. nr. 02/05/12 Gecertificeerd bedrijf Geachte

Nadere informatie

Riolerings- en wegeniswerken B: Collector Mazenzele

Riolerings- en wegeniswerken B: Collector Mazenzele Tim Vereertbrugghen: Thierry Adriaensens: Riolerings- en wegeniswerken 22.161B: Collector Mazenzele Leidend Ingenieur studiebureau Sweco Projectmanager Aquafin 1 Inhoud 1. Waterzuivering in Vlaanderen

Nadere informatie

HERINRICHTING VAN HET OPENBAAR DOMEIN OP HET BEDRIJVENTERREIN ZAUBEEK. NIEUWSBRIEF dd 18 augustus 2015

HERINRICHTING VAN HET OPENBAAR DOMEIN OP HET BEDRIJVENTERREIN ZAUBEEK. NIEUWSBRIEF dd 18 augustus 2015 Met de steun van HERINRICHTING VAN HET OPENBAAR DOMEIN OP HET BEDRIJVENTERREIN ZAUBEEK NIEUWSBRIEF dd 18 augustus 2015 - Sinds 20 mei 2015 is het signalisatieplan van fase 2 in werking gegaan voor de uitvoering

Nadere informatie

Infobrief. Werken in Vleteren: H. Deberghstraat, Schazenstraat, Reningestraat, Kasteelweg, Boterweg Projectnummer VLE3003

Infobrief. Werken in Vleteren: H. Deberghstraat, Schazenstraat, Reningestraat, Kasteelweg, Boterweg Projectnummer VLE3003 Infobrief uw kenmerk ons kenmerk datum aantal pagina s Infobrief VLE3003 Juni 2018 6 contactpersoon tel. e-mail Contactcenter 03 450 45 45 contact@aquafin.be Werken in Vleteren: H. Deberghstraat, Schazenstraat,

Nadere informatie

Wegenis- en rioleringswerken Bist

Wegenis- en rioleringswerken Bist Wegenis- en rioleringswerken Bist Infovergadering 18-01-2017 1 Agenda Voorstelling panel Waarom deze werken Wat gaat er veranderen Hoe zullen de werken praktisch verlopen Hoe zal het nieuwe wegdek eruit

Nadere informatie

INFOAVOND 2 september 2015

INFOAVOND 2 september 2015 INFOAVOND 2 september 2015 stad Halle in samenwerking met Farys: wegen- en rioleringwerken Jean Jacminstraat overzicht presentatie: 1. betrokken instanties 2. korte historiek 3. bestaande toestand 4. werfzone

Nadere informatie

Collector Overslag/Wegeniswerken

Collector Overslag/Wegeniswerken Collector Overslag/Wegeniswerken Ramonshoek: infoavond 10 maart 2016 Waarom zijn we hier samen? Wie zijn wij? Doel van de werken Toelichting rioleringswerken Inrichting van de nieuwe wegenis Voorbereiding

Nadere informatie

Infomarkt Weg- en rioleringswerken Kleistraat - Oever

Infomarkt Weg- en rioleringswerken Kleistraat - Oever Infomarkt Weg- en rioleringswerken Kleistraat - Oever 27 juni 2018 Van harte welkom! Betrokken actoren Opdrachtgevers: Gemeente Aartselaar Pidpa Studiebureau: Sweco Aannemer: DCA Structuur Infomarkt 1.

Nadere informatie

Uitnodiging infoavond. Werken in Steenokkerzeel : werken in Tervuursesteenweg - Houtemsesteenweg Projectnummer 21381

Uitnodiging infoavond. Werken in Steenokkerzeel : werken in Tervuursesteenweg - Houtemsesteenweg Projectnummer 21381 Uitnodiging infoavond uw kenmerk ons kenmerk datum aantal bijlagen 21381 infoavond augustus 2016 3 + folder contactpersoon tel. e-mail 03 450 45 45 contact@aquafin.be Werken in Steenokkerzeel : werken

Nadere informatie

Info-avond collector Zwevezele

Info-avond collector Zwevezele Info-avond collector Zwevezele 10-01-08 Collector Zwevezele 20.390 Johan Van Reybrouck, projectleider Maarten Everaert, bekkenverantwoordelijke 10/01/2008 Inhoud Aquafin NV Beschrijving van het project

Nadere informatie

Uitnodiging infoavond

Uitnodiging infoavond Uitnodiging infoavond uw kenmerk ons kenmerk datum aantal bijlagen 22595 infoavond 2 oktober 2017 3 contactpersoon tel. e-mail Wim Berghmans 03 450 45 45 contact@aquafin.be Werken in Huldenberg - Tommestraat

Nadere informatie

Rioleringswerken N177

Rioleringswerken N177 Rioleringswerken N177 Infomoment mei 2019 Inhoud 1. De werken in een notendop 2. Waarom deze werken? 3. Impact van de werkzaamheden 4. Hoe blijft u op de hoogte? 1. De werken in een notendop Werken Aquafin

Nadere informatie

Collector Steentjestraat. Rik Spanhove, projectmanager 22/11/2017

Collector Steentjestraat. Rik Spanhove, projectmanager 22/11/2017 Collector Steentjestraat Rik Spanhove, projectmanager 22/11/2017 Werken aan zuiver water De werken Werkwijze Te verwachten hinder Fasering Resultaat Elkaar helpen Omleidingen Vragenronde Hoe ver staan

Nadere informatie

HERAANLEG CENTRUM KRUISHOUTEM FASE 2 INFOSESSIE VOOR BEWONERS

HERAANLEG CENTRUM KRUISHOUTEM FASE 2 INFOSESSIE VOOR BEWONERS HERAANLEG CENTRUM KRUISHOUTEM FASE 2 INFOSESSIE VOOR BEWONERS 03-07-2019 VERWELKOMING ROBRECHT BOTHUYNE Schepen WAAROM DEZE BEWONERSVERGADERING? Betrokkenheid bewoners Communicatie met bewoners Inspraak

Nadere informatie

Infobrief. uw kenmerk ons kenmerk datum aantal pagina s 21896 infobrief maart 2012 6

Infobrief. uw kenmerk ons kenmerk datum aantal pagina s 21896 infobrief maart 2012 6 Infobrief uw kenmerk ons kenmerk datum aantal pagina s 21896 infobrief maart 2012 6 contactpersoon tel. fax e-mail Simon Lameire +32 (0)476 96 79 57 +32 (0)3 450 44 45 simon.lameire@aquafin.be Werken in

Nadere informatie

Inspraakvergadering Bergstraat 18 mei 2016

Inspraakvergadering Bergstraat 18 mei 2016 Inspraakvergadering Bergstraat 18 mei 2016 Huidige éénrichtingsverkeer - Werken van de school ongeveer afgerond. - In kader van werken aan Bergstraat 6 - In beslagname deel openbaar domein - Hinder door

Nadere informatie

Verbindingsriolering fase 1 Rummen. Stefan Imbrechts, projectleider 3 augustus 2016

Verbindingsriolering fase 1 Rummen. Stefan Imbrechts, projectleider 3 augustus 2016 Verbindingsriolering fase 1 Rummen Stefan Imbrechts, projectleider 3 augustus 2016 Aquafin NV 2016 Waterzuivering in Vlaanderen Aquafin NV Opnieuw helder water in beken en rivieren Gezond oppervlaktewater

Nadere informatie

Welkom. Panelleden. Gemeente Oostkamp: - Jan de Keyser, Burgemeester - Els Roelof, schepen Mobiliteit - Delphine Roels, schepen Openbare Werken

Welkom. Panelleden. Gemeente Oostkamp: - Jan de Keyser, Burgemeester - Els Roelof, schepen Mobiliteit - Delphine Roels, schepen Openbare Werken Aanpassingen aan de Beverhoutstraat, Van Cailliedreef en Veldstraat en aan de Veldkapelstraat in Beernem in het kader van de Groene Fietsgordel Brugge Infovergadering voor de betrokken bewoners/eigenaars

Nadere informatie

Herinrichting Centrum Egem. Infovergadering 13 april 2015

Herinrichting Centrum Egem. Infovergadering 13 april 2015 Herinrichting Centrum Egem Infovergadering 13 april 2015 Herinrichting Centrum Egem Verwelkoming door: de heer Burgemeester Ivan Delaere Agenda: Studiebureau Grontmij: toelichting van de werken Politie:

Nadere informatie

Heraanleg R35 Waregem Westerlaan-Noorderlaan. Informatievergadering 24 april 2017

Heraanleg R35 Waregem Westerlaan-Noorderlaan. Informatievergadering 24 april 2017 Heraanleg R35 Waregem Westerlaan-Noorderlaan Informatievergadering 24 april 2017 1 Agenda Inleiding door stadsbestuur Overzicht project en fasering Jeroen Vanhollemeersch, studiebureau Sweco Overzicht

Nadere informatie

Project Vogelenzang. Wegenis- en rioleringswerken. Vraag & Antwoord (Q&A)

Project Vogelenzang. Wegenis- en rioleringswerken. Vraag & Antwoord (Q&A) Project Vogelenzang Wegenis- en rioleringswerken Vraag & Antwoord (Q&A) 1. Waarom voorziet het project in de Vogelenzangstraat een volledige vernieuwing van de nutsleidingen, het wegdek en de voetpaden

Nadere informatie

ROTSELAAR: WEGENIS- & RIOLERING BEUKENLAAN, DEEL OLMENDREEF, DEEL DENNENLAAN, DEEL WANDELDREEF, DEEL ACACIALAAN EN DEEL REGASTRAAT

ROTSELAAR: WEGENIS- & RIOLERING BEUKENLAAN, DEEL OLMENDREEF, DEEL DENNENLAAN, DEEL WANDELDREEF, DEEL ACACIALAAN EN DEEL REGASTRAAT ROTSELAAR: WEGENIS- & RIOLERING BEUKENLAAN, DEEL OLMENDREEF, DEEL DENNENLAAN, DEEL WANDELDREEF, DEEL ACACIALAAN EN DEEL REGASTRAAT TOELICHTING INWONERS 01 SEPTEMBER 2011 1 Overzicht 2 Bestaande toestand

Nadere informatie

Riolering-en wegeniswerken Beukenlaan - Platanenlaan 17/1/2019

Riolering-en wegeniswerken Beukenlaan - Platanenlaan 17/1/2019 Riolering-en wegeniswerken Beukenlaan - Platanenlaan 17/1/2019 Werken aan zuiver water Inhoud: De werken Wegeniswerken Waarom deze rioleringswerken Werkwijze Te verwachte hinder Fasering / Omleidingen

Nadere informatie

INFOVERGADERING Heraanleg voet- en fietspaden Grote Baan te Hulshout. 12 februari 2018

INFOVERGADERING Heraanleg voet- en fietspaden Grote Baan te Hulshout. 12 februari 2018 INFOVERGADERING Heraanleg voet- en fietspaden Grote Baan te Hulshout 12 februari 2018 Toelichting project Betrokken partijen Projectzone Ontwerp Riolering Wegenis Fasering & omleidingen Minder Hinder -

Nadere informatie

HERAANLEG CENTRUM KRUISHOUTEM FASE 2 INFOSESSIE VOOR HANDELAARS

HERAANLEG CENTRUM KRUISHOUTEM FASE 2 INFOSESSIE VOOR HANDELAARS HERAANLEG CENTRUM KRUISHOUTEM FASE 2 INFOSESSIE VOOR HANDELAARS 02-07-2019 VERWELKOMING ROBRECHT BOTHUYNE Schepen WAAROM DEZE BEWONERSVERGADERING? Betrokkenheid bewoners Communicatie met bewoners Inspraak

Nadere informatie

Wijtschate AQUAFIN GEMEENTE HEUVELLAND VLAAMSE OVERHEID AWV

Wijtschate AQUAFIN GEMEENTE HEUVELLAND VLAAMSE OVERHEID AWV Wijtschate AQUAFIN GEMEENTE HEUVELLAND VLAAMSE OVERHEID AWV Waarom zijn we hier samen? Wat gaat er veranderen? Hoe zullen de werken verlopen? Wanneer zullen de werken starten Vragenronde 15-12-2010 Aquafin

Nadere informatie

Infovergadering voor de bewoners 7 december Afwatering Sinaaidorp, sporthal, deel Vleeshouwersstraat, deel Hulstbaan

Infovergadering voor de bewoners 7 december Afwatering Sinaaidorp, sporthal, deel Vleeshouwersstraat, deel Hulstbaan Infovergadering voor de bewoners 7 december 2016 Afwatering Sinaaidorp, sporthal, deel Vleeshouwersstraat, deel Hulstbaan RIOLERINGS- EN WEGENISWERKEN Overzichtsplan van het hele project Rioleringswerken

Nadere informatie

Herinrichting Mechelsesteenweg (N26) tussen Omleiding Herent en grens Buken. Infoavonden 17 oktober 2016 en 01 juni 2017, Herent

Herinrichting Mechelsesteenweg (N26) tussen Omleiding Herent en grens Buken. Infoavonden 17 oktober 2016 en 01 juni 2017, Herent Herinrichting Mechelsesteenweg (N26) tussen Omleiding Herent en grens Buken Infoavonden 17 oktober 2016 en 01 juni 2017, Herent 1 Verloop infoavond 1. Voorstelling sprekers 2. Presentatie Toelichting herinrichting

Nadere informatie

Infobrief. uw kenmerk ons kenmerk datum aantal bijlagen infobrief juli 2017

Infobrief. uw kenmerk ons kenmerk datum aantal bijlagen infobrief juli 2017 Infobrief uw kenmerk ons kenmerk datum aantal bijlagen 22.830 infobrief juli 2017 contactpersoon tel. e-mail Contactcenter 03 450 45 45 contact@aquafin.be Werken in Ieper: Riolerings- en wegeniswerken

Nadere informatie

22.078B Huttegemstraat. Tom Deweirdt Jens Barbieur Dave Delrue Thomas De Lathauwer

22.078B Huttegemstraat. Tom Deweirdt Jens Barbieur Dave Delrue Thomas De Lathauwer 22.078B Huttegemstraat Tom Deweirdt Jens Barbieur Dave Delrue Thomas De Lathauwer Werken aan zuiver water De werken, aanleg riolering en wegenis Impact op het dagelijks leven Afkoppelingen Plannen wegenis

Nadere informatie

HERENTALSEBAAN & BIEKORFSTRAAT. BEWONERSVERGADERING 3 februari 2016

HERENTALSEBAAN & BIEKORFSTRAAT. BEWONERSVERGADERING 3 februari 2016 HERENTALSEBAAN & BIEKORFSTRAAT BEWONERSVERGADERING 3 februari 2016 1 Programma 1. Situering van het project 2. Doel van het project 3. Subsidieerbare dossiers 4. Kleine historiek 5. Ruimte nodig en wat

Nadere informatie

Infobrief. Werken in Vleteren: H. Deberghstraat, Schazenstraat, Reningestraat, Kasteelweg, Boterweg Projectnummer VLE3003

Infobrief. Werken in Vleteren: H. Deberghstraat, Schazenstraat, Reningestraat, Kasteelweg, Boterweg Projectnummer VLE3003 Infobrief uw kenmerk ons kenmerk datum aantal pagina s Infobrief VLE3003 maart 2018 6 contactpersoon tel. e-mail Contactcenter 03 450 45 45 contact@aquafin.be Werken in Vleteren: H. Deberghstraat, Schazenstraat,

Nadere informatie

Infovergadering Datum: 20/12/17. Ontwerp fietspaden langs de gewestweg N71 Hamonterweg / Bosstraat en N748 Thomas Watsonlaan + Heraanleg riolering

Infovergadering Datum: 20/12/17. Ontwerp fietspaden langs de gewestweg N71 Hamonterweg / Bosstraat en N748 Thomas Watsonlaan + Heraanleg riolering Infovergadering Datum: 20/12/17 Ontwerp fietspaden langs de gewestweg N71 Hamonterweg / Bosstraat en N748 Thomas Watsonlaan + Heraanleg riolering 1. Het project in een notendop 2. Timing en fasering 3.

Nadere informatie

Uitnodiging infoavond

Uitnodiging infoavond Uitnodiging infoavond uw kenmerk ons kenmerk datum aantal bijlagen 20632A infoavond juni 2015 3 + folder contactpersoon tel. e-mail Rik Spanhove 03 450 45 45 contact@aquafin.be Werken in Sint-Kruis-Winkel:

Nadere informatie

dorpskernvernieuwing Moorslede 12/05/2015 - slibvorm

dorpskernvernieuwing Moorslede 12/05/2015 - slibvorm 12/05/2015 - slibvorm 1 2 06/05/2015 - planning De planning (afhankelijk van het weer) kunnen we als volgt meedelen: Week van 4 mei: - Eandis voorziet de afbraak van de oude verlichtingspalen, het slopen

Nadere informatie

Info- vergadering Weg- en rioleringswerken Boembeekstraat. 9 februari 2016

Info- vergadering Weg- en rioleringswerken Boembeekstraat. 9 februari 2016 Info- vergadering Weg- en rioleringswerken Boembeekstraat 9 februari 2016 Inleiding Guy Hove Schepen openbare werken AGENDA Projectvoorstelling Werken aan de nutsvoorzieningen Minder hindermaatregelen,

Nadere informatie

21.938B Knokstraat + Moldergem. Tom Deweirdt Dave Delrue Thomas De Latthouwer

21.938B Knokstraat + Moldergem. Tom Deweirdt Dave Delrue Thomas De Latthouwer 21.938B Knokstraat + Moldergem Tom Deweirdt Dave Delrue Thomas De Latthouwer Werken aan zuiver water De werken, aanleg riolering en wegenis Impact op het dagelijks leven Afkoppelingen Plannen wegenis Resultaat

Nadere informatie

District Antwerpen: Begijnenvest. Infovergadering 19 juni 2017

District Antwerpen: Begijnenvest. Infovergadering 19 juni 2017 District Antwerpen: Begijnenvest Infovergadering 19 juni 2017 Wie is wie District Antwerpen (mede financier) Paul Cordy, Districtschepen Eric Ankersmid, team Participatie Rio-Link (bouwheer) Lieven Lauwereys,

Nadere informatie

Heraanleg Bisschoppenhoflaan Antwerpen. Informatievergadering 9 februari 2017

Heraanleg Bisschoppenhoflaan Antwerpen. Informatievergadering 9 februari 2017 Heraanleg Bisschoppenhoflaan Antwerpen Informatievergadering 9 februari 2017 1 Inhoud Wie voert de werken uit? Wat, waar, waarom? Timing en fasering van de werken Hinder en bereikbaarheid Samenleven op

Nadere informatie