Datum: 18 november 2016 Nr. 11

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Datum: 18 november 2016 Nr. 11"

Transcriptie

1 Datum: 18 november 2016 Nr. 11 Deze week geen jarigen EU-schoolfruit We zijn nu twee weken onderweg met het EU-schoolfruitprogramma. De kinderen kregen deze week weer 3 verschillende soorten fruit voorgeschoteld: appels, bananen en mandarijnen. Een van de doelstellingen van het programma is om de leerlingen kennis te laten maken met allerlei soorten groente en fruit. Leren proeven is daar een onderdeel van. Je hoeft uiteraard niet alles lekker te vinden. De kinderen kunnen wel ervaringen opdoen met onbekende smaken. Het kan voorkomen dat uw kind het aangeboden fruit echt niet lekker vindt, nadat het geproefd heeft. Als alternatief kunt u voor de zekerheid een stuk fruit/groente meegeven, dat uw kind wel lust. Sommige kinderen hebben niet genoeg aan een stukje fruit als pauzehapje. In dat geval kunt u evt. een boterham, cracker, rijstkoek of iets dergelijks meegeven. Een goed ontbijt kan ook helpen. We willen u dringend verzoeken om tijdens de fruitdagen (dinsdag, donderdag en vrijdag) geen koek, chocolade of iets dergelijks aan uw kind mee te geven. Dat doorkruist namelijk de doelstelling van het EUschoolfruitprogramma. Los van deze Kletskop ontvangt u een ouderbrochure over het EU-schoolfruitprogramma. Benieuwd welke producten voor volgende week op het fruit-menu staan? Dat zijn: rettich, mandarijn en appel (Elstar) Weetjes over de rettich: -een rettich ziet eruit als een grote witte wortel -rettich is een soort radijs -de groente is lang 'uit de mode geweest': een vergeten groente! 2 e Herinnering betaling overblijf-contract We willen degenen die ook na de vorige herinnering van 4 november nog niet hun bijdrage voor de 1e termijn voor de TSO hebben voldaan, nogmaals vriendelijk, doch dringend, verzoeken dat op korte termijn te doen. De penningmeester ziet uw bijdrage gaarne tegemoet. U kunt uw bijdrage overmaken naar IBAN-rekeningnummer: NL40 RABO t.n.v. Stichting Ouderraad OBS De Klimop te Dreischor onder vermelding van: overblijfgeld voor (naam van uw kind). Mozaïek hersteld Vorige week was er een beschadiging opgetreden aan het mozaïekwerk onder de ramen van de voorgevel van de school. Een aantal tegeltjes was losgeraakt. Best zonde, want deze fraaie gevelversiering is jaren geleden o.l.v. Agnes Tieben samen met de toenmalige leerlingen gemaakt. Gelukkig hebben we Agnes bereid gevonden om het mozaïekwerk te herstellen. Nog dezelfde week is dat gedaan. Fantastisch! Hartelijk dank, Agnes!

2 Nieuws uit groep 1-2 Andere schooltijden i.v.m. bezoek aan Sinterklaashuis 2 december Over twee weken, vrijdag 2 december, gaan de kinderen van groep 1/2 naar het huis van Sinterklaas in Zierikzee. De kinderen moeten die dag een zitje voor in de auto meenemen naar school, anders mogen ze niet meerijden i.v.m. de veiligheid. De rondleiding in het huis zal tot 12 uur duren. Omdat we niet precies weten hoe laat we terug zijn bij school, blijven de kinderen op deze dag over in de klas en zijn die dag om uur vrij. Uw kind moet op die dag zelf wel eten en drinken voor de lunch meebrengen. Bakmoeder(s) gezocht in groep 1/2 (i.v.m. Sinterklaasjournaal) Op maandag 28 november willen we in groep 1/2 cupcakes gaan bakken. We maken het beslag en vullen de bakjes op school. Dan kunnen de cakejes daarna bij een ouder thuis gebakken worden en de volgende dag gegeten worden op school. Wie van de ouders van groep 1/2 vindt het leuk/geen probleem om thuis de cakejes te bakken en ze dinsdag weer mee te nemen? Kaarsen meenemen naar school (i.v.m. Sinterklaasjournaal) in groep 1/2 I.v.m. het Sinterklaasjournaal willen we alle ouders vragen om voor 1 december een kaars mee naar school te nemen. Eerder zijn de kaarsen ook welkom, dan worden ze bewaard tot het 1 december is. Het gaat eigenlijk om kleine kaarsjes voor op een taart, maar andere kaarsen zijn ook welkom. Nieuws uit groep 3-4 Schoolfruit Elke dinsdag, donderdag en vrijdag krijgen de kinderen een stuk fruit. Iedere week informeren we u welke fruitsoorten dat zijn. Als uw kind iets niet lust, wilt u dan een stuk fruit mee geven wat het wel lust? Tot nu toe waren er weinig problemen, en is het een succes! Schoolontbijt Het schoolontbijt was weer erg gezellig en er is heerlijk van gegeten! Zien eten, doet eten. De moeder van Leon heeft ons daarbij geholpen, daarvoor nog hartelijk dank namens ons allemaal! Sinterklaas We volgen het Sinterklaasjournaal elke dag. Maandag 28 november krijgen we een brief op school van Piet met daarin een recept, we mogen dan taartjes (cupcakes) gaan bakken! Nu is ons oventje op school niet zo betrouwbaar en vragen we ouders die de cupcakes af willen bakken thuis. Misschien kunt u een bakplaat meenemen van huis waar we einde van de middag de cakes opleggen. U kunt ze dan thuis bakken, en de volgende dag weer meenemen naar school. U kunt zich daarvoor aanmelden bij één van de juffen van groep 3/4. Kaars Op 1 december mogen de kinderen een kaars meenemen naar school. Houdt u dit wel geheim voor uw kind, maar dan weet u alvast dat het met die vraag thuis gaat komen. Verdere informatie over Sinterklaas komt nog! Huis van Sinterklaas Hier krijgt u in de volgende Kletskop meer informatie over. Er zijn voldoende ouders die de kinderen er naartoe rijden! Fijn! Denkt u nog aan de autostoeltjes? Op 2 december moeten die echt aanwezig zijn, anders zijn de ouders die rijden daar niet voor verzekerd.

3 Gesprekken Maandag 21 november en donderdag 24 november bent u uitgenodigd voor een gesprek. De vorderingen van alle kinderen van groep 3 worden met de ouders/verzorgers besproken, en ook van een heleboel leerlingen uit groep 4. Vrijdag hebben de kinderen een briefje meegekregen met daarop de datum en de tijd waarop u verwacht wordt. Als u geen briefje hebt ontvangen, meldt u dit dan bij één van ons?! Rekentoetsen groep 3 en 4 Blok 2 van rekenen is vorige week afgesloten, en met mooie resultaten! Trots op alle kinderen! Volgende week starten we met blok 3. Lezen groep 3 Kern 3 is ook afgesloten deze week, en volgende week starten we met kern 4. Tijdens de gesprekjes krijgt u de nieuwe woorden van Veilig en Vlot mee naar huis, we kunnen u dan even uitleggen hoe u de woorden met uw kind kunt oefenen. Voor nu een fijn weekend! Juf Idanne en juf Nadine Nieuws uit groep 5-6 Schoolontbijt Twee foto s van het gezellige, lekkere schoolontbijt van vorige week. Een goed begin van de dag! Meandertoets De samenvatting is vorige week mee naar huis genomen voor de toets van maandag 21 november. Veel succes met het leren voor de toets. Hopelijk worden het net zulke mooie cijfers als voor de toets van Naut! Tafels De juffen zijn vorige week een beetje geschrokken toen de tempotoets van de tafels bij de tweede rekentoets van De wereld in getallen werd afgenomen. De tafels zitten bij veel kinderen echt nog niet goed in het hoofd! Voor dinsdag staan de tafels 1,2,4,8,10 én de tafel van 3 op het programma. We hopen dat u een handje kunt helpen bij het oefenen van de tafels. Bloon De woorden van thema 3 van speling staan weer op Bloon. We hopen dat voor thema 3 thuis veel op Bloon geoefend zal worden. Ook zal de papieren versie volgende week mee naar huis gaan.

4 Surprise en gedicht maken Evenals vorig jaar heeft Sinterklaas ons gevraagd of de leerlingen uit groep 5/6 mee willen helpen bij het maken van een surprise én gedicht bij het sinterklaascadeautje voor een klasgenoot. Vandaag worden er lootjes getrokken met daarop de naam van de leerling voor wie de surprise gemaakt wordt. Hopelijk kan iedereen goed geheimpjes bewaren, want het is de bedoeling dat niemand uit de klas te weten komt voor wie er een surprise gemaakt wordt. Natuurlijk mag het wel tegen ouders, broer of zus gezegd worden. Voor inspiratie kunt u kijken op Wanneer de surprises op school gebracht mogen worden, leest u volgende week in de Kletskop. Nieuws uit groep 7-8 Mediamasters In een wereld vol media klikken, liken, kijken, delen en zoeken we er op los. Het is steeds lastiger geworden om het onderscheid tussen feit en fake te kunnen maken. Sociale media, kranten, tv, online gemeenschappen en filters oefenen bovendien grote invloed uit op hoe wij onszelf, de ander of de wereld zien. Van 18 tot en met 25 november 2016 wordt er weer een nieuwe Week van de Mediawijsheid georganiseerd. Het thema luidt: Feit, Fake of Filter: Hoe word jij beïnvloed?. Tijdens deze week wordt er bij stilgestaan hoe beïnvloeding werkt in onze wereld vol media. Tv, internet, sociale media, apps, games en smartphones. De mogelijkheden die media bieden zijn eindeloos. Maar hoe werken ze, wat hebben ze voor invloed en wat kun je ermee? Dat ontdekken leerlingen van groep 7 en 8 in MediaMasters 2016, het superspannende mediawijsheidspel dat tijdens deze week gespeeld wordt door tienduizenden kinderen in heel Nederland. Elke speldag start met een korte video-aflevering op het digibord. De afleveringen nemen leerlingen mee in een spannend verhaal en behandelen diverse mediawijsheid thema s. Na de aflevering gaan de leerlingen, zowel in de klas als thuis, aan de slag met de MediaMissies. Tijdens deze uitdagende opdrachten moeten kinderen overleggen, samenwerken, zelf media maken, media interpreteren en nemen zij het eigen mediagedrag onder de loep. Zo worden zij met én van elkaar mediawijzer. Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op of Herhaling Werkbezoek Pontes Pieter Zeeman Donderdag 24 november gaan de leerlingen van groep 7/8 op werkbezoek bij de Pontes in Zierikzee. Een leuke ochtend waarbij we twee lessen van 50 minuten mogen volgen en er een rondleiding wordt gegeven door de school. Omdat we om uur aanwezig moeten zijn, moeten de leerlingen tussen uur op school zijn. Zo kunnen wij rond 8.25 uur vertrekken. Het programma eindigt om uur. We hopen tussen uur terug op school te zijn. Informatieavond over overstap van PO naar VO Naar aanleiding van het werkbezoek op de Pontes, zal er voor de ouders van groep 8 een informatieavond worden gegeven door Vicky Faut. Tijdens deze avond zal informatie gegeven worden over allerlei zaken waarmee u en uw kind te maken zullen krijgen bij de overstap van de basisschool naar het voortgezet onderwijs. Deze informatieavond zal plaatsvinden op dinsdagavond 6 december vanaf uur op De Klimop. U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

5 Dreischor s got Talent: meld je aan! Er zijn nog een paar plekjes vrij voor deelname aan Dreischor s got Talent. In alle groepen zoeken we nog deelnemers: schooljeugd, ouderen, playback en live-acts. Schroom niet en geef nog snel op, dan maken we er met zijn allen weer een geslaagde avond van! Meld je (uiterlijk 19 november) aan bij Norman Dijst. Daniel Ockersestraat 12 Dreischor of via de mail: nodich@zeelandnet.nl Op zaterdag 26 november zien we jullie graag!

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener nieuwsbrief 24 e jaargang, nr. 11 18-11-2016 t Toetertje OBS De Schoener Algemeen EU-schoolfruit We zijn nu twee weken onderweg met het EU-schoolfruitprogramma. De kinderen kregen deze week weer 3 verschillende

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 11. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?

Agenda: Schooljaar Nr. 11. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Schooljaar 2016-2017 Nr. 11 Week van de Media Wijsheid van 18 t/m 25 november In een wereld vol media klikken, liken, kijken, delen en zoeken we er op los. Het is steeds lastiger geworden om het onderscheid

Nadere informatie

23 e jaargang, nr nieuwsbrief t Toetertje. Algemeen

23 e jaargang, nr nieuwsbrief t Toetertje. Algemeen 23 e jaargang, nr. 10 13-11-2015 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener Algemeen Welkom Deze week hebben we Debora Weldedetenseae Simon mogen verwelkomen in groep 3. Debora komt uit Eritrea en woont sinds

Nadere informatie

Vanaf deze week is het de komende 20 weken woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag!

Vanaf deze week is het de komende 20 weken woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag! 16 november 2017 Agenda Do 16 Gruitdag. Vr 17 Gruitdag. Weekend Ma 20 Lootjes trekken in groep 5 t/m 8. Groep 7 en 8 gaan (op de fiets) naar een voorstelling over Social Media in theater Castellum. Di

Nadere informatie

U kunt ons ook volgen via

U kunt ons ook volgen via Leeuwarden, 18 november 2016 Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van afgelopen week en de komende periode. Schoolfruit: Volgende week krijgen de kinderen Woensdag: rettich Donderdag:

Nadere informatie

Nieuwsbriefnovember. Dinsdag 17 januari Locatie Rijnsburg Woensdag 18 januari Locatie Valkenburg Donderdag 19 januari Locatie Duyfrak

Nieuwsbriefnovember. Dinsdag 17 januari Locatie Rijnsburg Woensdag 18 januari Locatie Valkenburg Donderdag 19 januari Locatie Duyfrak Nieuwsbriefnovember Aanmelden nieuwe leerlingen Binnenkort zullen de voorbereidingen starten voor het schooljaar 2017-2018. Mocht u uw zoon of dochter nog willen aanmelden voor komend schooljaar, dan willen

Nadere informatie

vrijdag 18 november start week van de mediawijsheid (meer informatie volgt) zaterdag 19 november Sinterklaas bij Sjano (www.sjano.

vrijdag 18 november start week van de mediawijsheid (meer informatie volgt) zaterdag 19 november Sinterklaas bij Sjano (www.sjano. Nieuwsbrief schooljaar 2016-2017 week 46 Belangrijke data voor alle ouders/verzorgers vrijdag 18 november start week van de mediawijsheid (meer informatie volgt) zaterdag 19 november Sinterklaas bij Sjano

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet!

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet! Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet! Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar: 2015

Nadere informatie

Infomailtje NR

Infomailtje NR R.K. Heilig Hartschool Teamleider: Ellen Frelink Zandtangerweg 74 Directeur: Peter Muter 9584 TA Mussel / Kopstukken heilighartmussel@primenius.nl (0599) 454938 www.heilighartmussel.nl Infomailtje 2017-2018

Nadere informatie

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school Vrijdag 11 november 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 16 november Kinderraad (2 leerlingen groep 7/8) 23 en 29 november Oudergesprekken 5 december Sinterklaas Aanwezigheid directie / Meerschools Intern

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Schoolfruit

In deze nieuwsbrief. Schoolfruit In deze nieuwsbrief Schoolfruit Toestemming fotografie Volg De Fakkel op facebook Sportdag Dringend hulp gezocht! Ouderavond Vrijwillige ouderbijdrage Schoolfruit Voor komende week krijgen de leerlingen

Nadere informatie

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk Nummer 7 8 november 2017 17 november: Lootjes trekken (groep 6 t/m 8) 20 t/m 24 november: 10-minutengesprekken met ouder(s)/verzorger(s) (en kind) 22 november: Schoen zetten (groep 1 t/m 8) 22 november:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 15 november 2016 Nr. 10

Nieuwsbrief Dinsdag 15 november 2016 Nr. 10 Nieuwsbrief Dinsdag 15 november 2016 Nr. 10 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Dinsdag 29 november Rapport gesprekken Donderdag 1 december Sinterklaas (in de kalender staat

Nadere informatie

Dus: gooi uw kassabon niet weg, maar doe deze in het bakje van de school!

Dus: gooi uw kassabon niet weg, maar doe deze in het bakje van de school! De Driesprong Batsdijk 23 7261 SN Ruurlo tel: 0573 452844 www.obsde3sprong.nl directie@obsde3sprong.nl Nieuwsbrief nr. 03 verstuurd op 31 oktober Algemeen Beste ouders/verzorgers, Hopelijk kunt u terugkijken

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2016 Dit is de feestkrant van 2016. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

Deze week feliciteren wij Mees, Julian, Isabel, Idris en Robin van harte met hun verjaardag. Hopelijk hebben jullie een hele fijne dag!

Deze week feliciteren wij Mees, Julian, Isabel, Idris en Robin van harte met hun verjaardag. Hopelijk hebben jullie een hele fijne dag! Agenda Wo. 18-11 : NIO afname groep 8 Di, Wo en Do. 17, 18 en 19-11; Talenten in de groepen 1 t/m 8 Do 19-11 en Di 24-11; Ouderavonden groepen 1 t/m 8 Gefeliciteerd! Deze week feliciteren wij Mees, Julian,

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 13. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?

Agenda: Schooljaar Nr. 13. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Schooljaar 2017-2018 Nr. 13 IKC Nieuwsbrief Op dinsdag 21 november is de eerste IKC nieuwsbrief verstuurd. Deze nieuwsbrief is specifiek voor de ouders van de drie QliQ scholen in Mierlo-Hout en heeft

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 22 nov no. 420 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 22 nov no. 420 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 22 nov. 2016 no. 420 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Juf Johanne was afgelopen vrijdag voorlopig voor het laatst op school. Ze gaat nu met zwangerschapsverlof.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Anne Frankschool 26 november 2018 nummer 96. Agenda. Vanuit de directie

NIEUWSBRIEF. Anne Frankschool 26 november 2018 nummer 96. Agenda. Vanuit de directie NIEUWSBRIEF Anne Frankschool 26 november 2018 nummer 96 Agenda 29 november Schoen zetten 3 december Informatieavond Voortgezet Onderwijs (Ouders groep 7 en 8) 3 december - Start adventsvieringen 4 december

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Februari Mediawijsheid Aanmelden nieuwe leerlingen. Herinnering: Kosten schoolreis/kamp Snoeien voor een mooi schoolplein

Nieuwsbrief. Februari Mediawijsheid Aanmelden nieuwe leerlingen. Herinnering: Kosten schoolreis/kamp Snoeien voor een mooi schoolplein In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Februari 2018 Voor op de kalender Gezocht Babynieuws Mediawijsheid Aanmelden nieuwe leerlingen Rapporten Carnaval Herinnering: Kosten schoolreis/kamp Snoeien voor een mooi

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), Een heel gezellige tijd is weer aangebroken. Ouders en teamleden hebben gezorgd voor een prachtige aankleding van onze school. Elke morgen is er weer iets nieuws te zien in

Nadere informatie

2015 2016 18 november 2015 - nummer 6

2015 2016 18 november 2015 - nummer 6 2015 2016 18 november 2015 - nummer 6 Agenda Vrijdag 27 nov. Rapporten mee naar huis Maandag 30 nov. en dinsdag 1 dec.: Oudergesprekken Woensdag 2 dec. KinderRaad vergadering Woensdag 2 dec. Zoemertje

Nadere informatie

Vanaf 15 november is het woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag!

Vanaf 15 november is het woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag! 2 november 2017 Agenda Do 2 Vr 3 Ma 6 Di 7 Wo 8 Do 9 Weekend Gruitdag. Vr 10 Open podium groep 5/6 en groep 7. Start 11.00 uur. Weekend Ma 13 Di 14 Wo 15 Gruitdag. Do 16 Gruitdag. Vr 17 Gruitdag. Bereikbaarheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief. November Pietenochtend EU-Schoolfruit. Kosten schoolreis & kamp Surprises. Fietscontrole Oud papier

Nieuwsbrief. November Pietenochtend EU-Schoolfruit. Kosten schoolreis & kamp Surprises. Fietscontrole Oud papier In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief November 2018 10-minutengesprekken Pietenochtend EU-Schoolfruit Kosten schoolreis & kamp Surprises Fietscontrole Oud papier Ouderenquête 10-minutengesprekken Op maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 14 november 2016 Nr. 11 INHOUD:

Nieuwsbrief. 14 november 2016 Nr. 11 INHOUD: Nieuwsbrief Het Stroink 60, 7542 GT Enschede T.: 0534766477 Email: regenboog@skoe.nl Website: www.skoe.nl/regenboog 14 november 2016 Nr. 11 Geachte ouders, SINTERLAAS IS WEER IN HET LAND Spannend Sinterklaas

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. De Driekleur Dalton 16 november 2018

Nieuwsbrief 5. De Driekleur Dalton 16 november 2018 Nieuwsbrief 5 De Driekleur Dalton 16 november 2018 19 nov. Lootjes trekken groepen 5 t/m 8 20. nov. Infoavond V.O, groep 8 21. nov. Daltoninloop 1-2b, 1-2c, 5, 6, 8 Sponsorloop samen met Okidoki 23 nov.

Nadere informatie

Troubadourtje. Sinterklaasfeest op de Troubadour. * LET OP: De kinderen krijgen deze ochtend iets te drinken en te eten. Agenda:

Troubadourtje. Sinterklaasfeest op de Troubadour. * LET OP: De kinderen krijgen deze ochtend iets te drinken en te eten. Agenda: Troubadourtje Informatiekrant Katholieke basisschool De Troubadour Jaargang: 2016-2017 Datum: 24-11-2016 Sinterklaasfeest op de Troubadour Hieronder ziet u het programma van de Sinterklaasviering: Inhoud:

Nadere informatie

TORENPRAAT

TORENPRAAT TORENPRAAT 2017-2018 07 Vrijwilligers gezocht! Zoals in een vorige torenpraat gestaan heeft is de OR altijd op zoek naar enthousiaste ouders die mee willen helpen. Op dit moment zijn wij op zoek naar ouders

Nadere informatie

HET EVENAARTJE. 17e jaargang nr. 15, blok 2 maandag 25 november 2013

HET EVENAARTJE. 17e jaargang nr. 15, blok 2 maandag 25 november 2013 De kijkochtend Afgelopen dinsdag en donderdag waren er op beide locaties de kijkochtenden. Ontzettend veel ouders/verzorgers hebben van deze gelegenheid gebruik gemaakt om het werk van de kinderen in te

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener nieuwsbrief 24 e jaargang, nr. 19 27-01-2017 t Toetertje OBS De Schoener Algemeen Afscheid meester Hans Gisteren was het zover. Ik nam toen afscheid van mijn leerlingen van De Schoener. En dat ging niet

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent. Van harte gefeliciteerd!

Nieuwsbrief. Van de directie. Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent. Van harte gefeliciteerd! CBS De Schalmei Schooljaar 15/16 nummer 7 20 november Nieuwsbrief Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent Van de directie Beste ouders, Belangrijke data De afgelopen twee weken hebben we

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2015 Dit is de feestkrant van 2015. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst. Deze krant is voor iedereen, zowel voor ouders/verzorgers

Nadere informatie

Nieuwsflits 6 februari 2018

Nieuwsflits 6 februari 2018 Nieuwsflits 6 februari 2018 Van de leerlingen administratie Wij heten de volgende leerling en haar ouders van harte welkom in onze instroomgroep: Tara Ahmead en Anna Zant Wij wensen jullie en jullie ouders

Nadere informatie

weekinfo Jarigen: Jolijn van Os is op 28 november jarig en wordt 5 jaar! We wensen je een fijne dag!

weekinfo Jarigen: Jolijn van Os is op 28 november jarig en wordt 5 jaar! We wensen je een fijne dag! weekinfo Datum: vrijdag 21 november 2014 Bijbelverhalen voor de komende week Luisteren en doen, Matteüs 21:28-32 De tien meisjes, Matteüs 25:1-13 De talenten, Matteüs 25:14-30 Agenda: Dinsdag 25 november:

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad.

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad. Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 05-11-2015 Kalender: 13-11

Nadere informatie

VlonderVaria. Kindcentrum De Vlonder. 22 november Voor op de kalender: Algemeen. School

VlonderVaria. Kindcentrum De Vlonder. 22 november Voor op de kalender: Algemeen. School Kindcentrum De Vlonder VlonderVaria 22 november 2017 Voor op de kalender: 17 t/m 25 november Week van de mediawijsheid groep 7 en 8 20 november Groep 5: mediawijsheid Donald Duck; doldwaze deeldrang 20

Nadere informatie

Jaargang 16 - nr november 2015 INFO 15-16

Jaargang 16 - nr november 2015 INFO 15-16 k a t h o l i e k e b a s i s s c h o o l westervoort Jaargang 16 - nr. 5 13 november 2015 INFO 15-16 Beste ouders, verzorgers, Inmiddels is de kop van het nieuwe schooljaar er al weer behoorlijk af. Een

Nadere informatie

Nieuwsbrief obs de Runde

Nieuwsbrief obs de Runde Nieuwsbrief obs de Runde Nieuwsbrief nr. 7 Woensdag 7 december 2016 Welkom Deze keer zijn er geen nieuwe kinderen op school gekomen. Van de locatieleider Eindelijk kan ik hier vermelden dat we de website

Nadere informatie

Bascule nieuws. Nieuwsbrief van OBS De Bascule. Een school in balans. 1 februari 2019 Jaargang 16 nummer 18. Belangrijke data. In dit nummer o.a.

Bascule nieuws. Nieuwsbrief van OBS De Bascule. Een school in balans. 1 februari 2019 Jaargang 16 nummer 18. Belangrijke data. In dit nummer o.a. Sportlaan 85 7833 CH Nieuw-Amsterdam 0591-552042 Postbus 68 7833 ZH Nieuw-Amsterdam www.obs-bascule.nl Bascule nieuws Een school in balans 1 februari 2019 Jaargang 16 nummer 18 Nieuwsbrief van OBS De Bascule

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Voor de ouders, We hopen natuurlijk op veel bezoekers! Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Schoolfruit. Agenda deze week:

Voor de ouders, We hopen natuurlijk op veel bezoekers! Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Schoolfruit. Agenda deze week: 2 4 Nieuwsbrief 26 Maandag 13 maart vrijdag 17 maart Voor de ouders, Aanstaande woensdag, 15 maart, is de nationale Daltondag. Ook onze deuren staan die dag tussen 9 en 12 uur open voor mensen, die meer

Nadere informatie

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis.

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis. No. 11, 23 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Klas van de week: groep 7

Klas van de week: groep 7 Klas van de week: groep 7 Vrijdag 6 november jl. kwamen er twee voedingscoaches op onze school. In diverse groepen hebben ze iets verteld over gezond eten. In groep 7 ging het over duurzaamheid en biologisch

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. December 2015 I In dit nummer o.a.: Nieuws van de OV Nieuws uit de groepen

NIEUWSBRIEF. Nr. December 2015 I In dit nummer o.a.: Nieuws van de OV Nieuws uit de groepen NIEUWSBRIEF Nr. December 2015 I In dit nummer o.a.: Nieuws van de OV Nieuws uit de groepen obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515 E directie.bijenkorf@oo-h.nl I www.obsbijenkorf.nl

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL

NIEUWS UIT DE SCHOOL Regel van de maand De regel waar de komende maand extra aandacht aan besteden is: Problemen lossen wij met praten op. Afsluiting thema Middeleeuwen NIEUWS UIT DE SCHOOL Luizen Helaas, ze zijn er weer Wilt

Nadere informatie

Bijlage: Rooster Dick

Bijlage: Rooster Dick Belangrijke data november: 01 november 1 jarig bestaan van het Kwartet 02 november start schoolfruit 04 november info avond, ouders groep 3,4 en 5. 04 november nio onderzoek groep 8 08 november juf Anita

Nadere informatie

samen met onze Kanjers

samen met onze Kanjers agenda Versieren Sint vrijdag 16 november Ouderavond Kanjertraining donderdag 22 november Surprises bovenbouw bekijken maandag 3 december Sinterklaasviering dinsdag 4 december Versieren Kerst OR donderdag

Nadere informatie

november 2016 Deze maand in Ons Ding

november 2016 Deze maand in Ons Ding november 2016 Deze maand in Ons Ding Welkom 2 Nieuws van het team 2 Schoolgroente en fruit, lekker en gezond! 2 Lampionnenoptocht Kwadrant 11-11 3 Kom je spelen bij het Speluur??? 4 Hij komt.van de Sinterklaascommissie

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster. psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster. psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2018 Dit is de feestkrant van 2018. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

Voor de ouders, Team Weemewereld. Schoolfruit. Oud papier container. Voor aankomende week krijgen de kinderen op:

Voor de ouders, Team Weemewereld. Schoolfruit. Oud papier container. Voor aankomende week krijgen de kinderen op: Nieuwsbrief 15 Maandag 12 vrijdag 17 december Voor de ouders, 15 Team Weemewereld Schoolfruit Voor aankomende week krijgen de kinderen op: Woensdag: waspeen Donderdag: kaki Vrijdag: peer Mocht u nu denken

Nadere informatie

Marcellinus. Fijn voor elkaar!

Marcellinus. Fijn voor elkaar! Nieuwsbrief 2015-2016 twintigste jaargang, 20 november 2015, nummer 5 Agenda Marcellinus. Fijn voor elkaar! Vrij 20 nov. Start van de Week van de Media Wijsheid, thema: Media en Respect Ma. 23 nov. Afname

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

Beste ouders, Team Weemewereld

Beste ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 21 Beste ouders, maandag 12 vrijdag 16 februari Afgelopen woensdag is er een begin gemaakt met de waterafvoer van het schoolplein. Een aantal vrijwillige ouders hebben een gaten gemaakt in

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30 Schooljaar 2018-2019 Nr. 30 Inspiratie opdoen voor de Koningsspelen Wil je alvast in de stemming komen voor de Koningsspelen en ben je benieuwd naar het liedje van dit jaar? Kijk dan eens op onderstaande

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 28 november 2014 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws Sinterklaas Wij volgen de gebeurtenissen in het Sinterklaasjournaal. De

Nadere informatie

Beste ouders, Maar nu eerst lekker weekend vieren! Fijne dagen, Team Weemewereld. Geef ze vrij baan... Agenda deze week: Maandag 20 november

Beste ouders, Maar nu eerst lekker weekend vieren! Fijne dagen, Team Weemewereld. Geef ze vrij baan... Agenda deze week: Maandag 20 november Nieuwsbrief 11 Beste ouders, maandag 20 vrijdag 24 november Deze week waren er alle (aangevraagde) gesprekken met ouders én de voorlopige-advies-gesprekken met de leerlingen van groep 8 (en hun ouders).

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: schooljaar 2015-2016 aflevering 11 In deze Nieuwsflits: Rapporten en rapportgesprekken Klasbord Juffrouw Mariëtte Uitje groep 3 en 4 Ronald Mc Donald huis Paasviering Pannenkoekendag Bootcamp Studiedag

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 DECEMBER 1 Nieuwsbrief 4 Leerlingenraad 14:15 / 15:00 5 Sinterklaasviering Lln gr. 1/2 zijn om 11.00 vrij! 8 EXTRA oud papier actie t/m 11 dec. OR vergadering 18 Kerstviering

Nadere informatie

Op de woensdagmiddag worden er spel activiteiten georganiseerd waaraan de kinderen kunnen deelnemen.

Op de woensdagmiddag worden er spel activiteiten georganiseerd waaraan de kinderen kunnen deelnemen. Nieuwsbrief 28 oktober 2016 Agenda 29 oktober 4 november 8 november 9 november 10 november 16 november 17 november 22 november 25 november 5 december Oud papier Groep 5 t/m 8 's middags opendag bij Bork

Nadere informatie

Jaargang november 2017 nr.10

Jaargang november 2017 nr.10 De verhalen in de komende periode gaan over de zonen van Jakob. Jozef is een meesterdromer, maar wordt door zijn broers in een put gegooid en als slaaf verkocht naar Egypte. Daar wordt hij onderkoning

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 17 november 2014

Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het duurt nog even en dan is het weer kerst. Leerlingen uit hogere groepen namen in het

Nadere informatie

Agenda. Jarigen. Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016

Agenda. Jarigen. Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016 Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016 Agenda Datum Activiteit 11 nov. Lootjes trekken Sinterklaas 28 nov. Surprise, gedicht en cadeautjes mee naar school 29 nov. Maandviering bovenbouw 5 dec. Sinterklaas:

Nadere informatie

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingenbord in de hal.

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingenbord in de hal. MATTHIAS NIEUWS 1-11-2018 Telefoon: 072-5403606 E-mail: matthias@saks.nl Website: http://www.matthias-saks.n Belangrijke data November 2018 01-11 08:45-10:15 uur Ouderkamer 07-11 17:30-18:15 uur Lampionnententoonstelling

Nadere informatie

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Gabriël bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Gabriël bij Maria, Lucas 1:26-38 Agenda: 5 december Sint op school, groep 1 tot en met 4

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november 2018. In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Rapportgesprekken groep 3 t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2016

Nieuwsbrief november 2016 Nieuwsbrief 10 16 november 2016 Belangrijke data 22-11 Bezoek Sinterklaashuis groep 3-4 23-11 Bezoek Sinterklaashuis groep 1-2 23-11 Eindclinic schooljudo groep 3-4 29-11 1 e Rapport mee groep 1 t/m 8

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die. Open huis voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een

Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die. Open huis voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een Agenda Nummer 19 15 januari 2016 2015 20142014november 20 januari Jaap Starke cursus, vervanging nog niet bekend 18 t/m 29 januari Alle groepen Cito-toetsen 2014 23 februari Informatieavond voor ouders

Nadere informatie

Uiterste inleverdag voor de bestelformulieren van de kerststollen.

Uiterste inleverdag voor de bestelformulieren van de kerststollen. 26 november 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 27 Groep 4, kookles (Pietensoep) groep 4 van Sterappels. Pyjamazingen (18.30 uur). Vr 28 Streekmuziekschool komt voor de groepen 3 en 4 met een voorbereidende

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Woensdag 9 november gaan de kinderen dus voor het eerst van deze groente- en fruitlevering gebruik maken.

Woensdag 9 november gaan de kinderen dus voor het eerst van deze groente- en fruitlevering gebruik maken. Geachte Ouder(s), Verzorger(s) Botterlaan 1 9934 EW Delfzijl Tel. 0596 612600 Directeur M. Lamain obsjanligthartdelfzijl@marenland.org www.obsjanligthart.nl Nieuwsbrief Jaargang 14 no. 4 1 november 2016

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 17 november Sinterklaas op school Hagen.

Weekmail obs Hagen 17 november Sinterklaas op school Hagen. Weekmail obs Hagen 17 november 2017 Sinterklaas op school Hagen. Zaterdag 18 november komt Sinterklaas weer aan in ons land. Een gezellige tijd thuis en op school. Hij heeft beloofd om op dinsdag 5 december

Nadere informatie

Heel Zuidwester bakt!

Heel Zuidwester bakt! NIEUWSBRIEF ZUIDWESTER 20 november 2018 Heel Zuidwester bakt! Mededelingen 19-23 november 10-minuten gesprekken facultatief 5 december Sintviering 7 december Spelletjesochtend groep 1/2 Beste ouders, Misschien

Nadere informatie

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen WEEKBERICHT Jaargang 25 Nummer 13 25-11-2016 Jhr. M.W.C. de Jongestraat 26 7891 KN Klazienaveen 0591-312366 www.sthenricusschool.nl sthenricusschool@primenius.nl Agenda Sinterklaasfeest MA28 MA05 DI29

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF December (Sint) 2017 Tja.. Di 5 dec Do 21 dec Vr 22 dec Deze maand Sinterklaasviering 08.20 uur op schoolplein Normale lesdag dus tot 14.30 uur Kerstviering s avonds in Kruiskerk 12.00 uur

Nadere informatie

Goede doelen De leerlingen hebben vorige keer 18,35 meegenomen. Alle gevers en geefsters: hartelijk bedankt!

Goede doelen De leerlingen hebben vorige keer 18,35 meegenomen. Alle gevers en geefsters: hartelijk bedankt! Opsteker nr.7 8 december 2017 CBS De Slagkrooie 0591-38 24 12 Ringstraat 2 info@cbsdeslagkrooie.nl 7848 BW Schoonoord www.cbsdeslagkrooie.nl Goede doelen De leerlingen hebben vorige keer 18,35 meegenomen.

Nadere informatie

Vrijdag 20 november 2015 MR vergadering Sinterklaasfeest Volgende Vijzelvaria

Vrijdag 20 november 2015 MR vergadering Sinterklaasfeest Volgende Vijzelvaria OBS De Vijzel Hauwert 80 1691 EJ Hauwert T: 0229-201535 E: info@obsdevijzel.nl Vijzelvaria Woensdag 25 november Vrijdag 4 december Vrijdag 20 november 2015 MR vergadering Sinterklaasfeest Volgende Vijzelvaria

Nadere informatie

Kleutergids 2013-2014 Inhoudsopgave

Kleutergids 2013-2014 Inhoudsopgave Kleutergids 2013-2014 Inhoudsopgave Inleiding pag 2 Halen en brengen pag 3 Bewegingsonderwijs in het speellokaal pag 4 Afspraken rondom eten en drinken pag 5 Verjaardag pag 6 Wennen op school pag 7 Klassenouder

Nadere informatie

Voor de ouders, Team Weemewereld

Voor de ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 14 Maandag 5 vrijdag 9 december Voor de ouders, Woensdag 23 november is juf Margien geopereerd aan haar ogen. Het herstelproces verloopt wat minder voorspoedig dan verwacht, daarom zal zij

Nadere informatie

Maandbericht. ember2017. In dit maandbericht: - Overzicht

Maandbericht. ember2017. In dit maandbericht: - Overzicht D ember2017 In dit maandbericht: - Overzicht - Uitslag enquête schooltijden - Sinterklaas - Kerstfeest - Kerstvakantie - Schoolfruit - Uitslag schoolschaakkampioenschap - Taarten van Abel - Bezoek minister

Nadere informatie

Klik hier om deze in de browser te lezen. Nieuwsbrief november

Klik hier om deze  in de browser te lezen. Nieuwsbrief november Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 12-18 november Met deze week: Ouderbijdrage - Sinterklaasviering oudsten - Schoolfruit- Presentaties: voor altijd jong! - Dagje Sinterklaas -

Nadere informatie

nieuwsbrief Het Element november 18.11

nieuwsbrief Het Element november 18.11 nieuwsbrief Het Element november 18.11 Aan de ouder(s)/verzorger(s), Even terugkijken De kinderboekenweek met het thema vriendschap was een succes. In alle groepen is er extra aandacht geweest voor boeken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 d.d

Nieuwsbrief 8 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 8 d.d. 11-12-2018 Dinsdag 11 december 2018 Nieuwsbrief 8 Donderdag 13 december 2018 Donderdag 20 december 2018 Vrijdag 21 december 2018 Spreekuur JGT 14-15 uur Kerstviering

Nadere informatie

Groep 4 /5. Nieuwe leidster bij de peuterspeelzaal

Groep 4 /5. Nieuwe leidster bij de peuterspeelzaal Nieuwe juf groep 3 Via deze weg wil ik me graag even aan u voorstellen. Mijn naam is Mandy Kauling en ik woon in Haarlem. Sinds vorige week ben ik werkzaam op de Avonturijn in groep drie. De afgelopen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mededelingen:

Nieuwsbrief. Mededelingen: Nieuwsbrief 06-11-2014 Schooljaar 2014-2015 Mededelingen: Sinterklaas Vorige week woensdag hebben de kinderen van groep 1 t/m 4 met veel plezier in de schatkamer van Sinterklaas aangegeven welk cadeautje

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Juf Hélène 25 oktober jarig! Van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Juf Hélène 25 oktober jarig! Van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Juf Hélène 25 oktober jarig! Van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag gewenst! Juf Eva Na de herfstvakantie zal juf Eva ook op vrijdagmorgen weer in groep 3b gaan werken. Juf Lydia

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 10. Weekbrief 06-11-2015

Paulus-Weekbrief 10. Weekbrief 06-11-2015 Paulus-Weekbrief 10 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2015-2016 Week 45 Weekbrief 06-11-2015

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 6 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 6 schooljaar RietNymf groep 3,4,5 Donderdag 8 november hebben de leerlingen van de groepen 3, 4 en 5 weer een les gevolgd bij de RietNymf. Deze les ging over de indeling van het dierenrijk. Na een stukje theorie gingen

Nadere informatie

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Schoonmaakmiddag Zuukerfeest Sportdag groep 6-7-8 Afscheid OR-leden Rapportbesprekingen Evaluatie data

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Op de agenda 09-11-2015 16-11-2015 26-11-2015 inleveren Studiedag Dalton. Alle kinderen zijn vrij Deze week muurschildering

Nadere informatie

Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode.

Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode. Leeuwarden, 9 november 2018 Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode. Wel en wee Afgelopen jaren was Nynke van der Wal onze buurtsportcoach.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 december 2016

Nieuwsbrief 2 december 2016 Nieuwsbrief 2 december 2016 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de zevende nieuwsbrief van het schooljaar 2016-2017. Kerstvieringen Samen met de leerlingen werken we toe naar onze

Nadere informatie

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr.

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr. nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 8 februari 2019 Agenda Nummer 21 maandag 11 februari dinsdag 12 februari

Nadere informatie

Voor de ouders, Sinterklaas. Graag wil ik in deze nieuwsbrief alle ouders bedanken voor de condoleances voor het overlijden van mijn moeder.

Voor de ouders, Sinterklaas. Graag wil ik in deze nieuwsbrief alle ouders bedanken voor de condoleances voor het overlijden van mijn moeder. Nieuwsbrief 11 Maandag 7 vrijdag 11 november Voor de ouders, Graag wil ik in deze nieuwsbrief alle ouders bedanken voor de condoleances voor het overlijden van mijn moeder. Net voordat mijn moeder ziek

Nadere informatie

Datum: Nieuwsbrief: 29

Datum: Nieuwsbrief: 29 Datum: 15-04-2019 Nieuwsbrief: 29 Algemene informatie Bouw en renovatie De Tweeklank De kinderen van De Tweeklank werden deze week verrast door twee medewerkers van Hegeman bouwgroep die prijsjes uit kwamen

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 9 oktober 2017

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 9 oktober 2017 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 9 oktober 2017 Beste ouders/verzorger(s), Het is alweer bijna herfstvakantie. Deze valt vroeg dit jaar, maar een weekje vrij is vast welkom voor de kinderen. Voor

Nadere informatie