Kerncompetititie Bellekouter Affligem

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kerncompetititie Bellekouter Affligem"

Transcriptie

1 Kerncompetititie Bellekouter Affligem Waar vriendschap en sport samenkomen. Spelregels seizoen De kerncompetitie Bellekouter zal doorgaan in het sportcomplex Bellekouter te Affligem, Bellestraat 99. De competitie is enkel bestemd voor heren vanaf 16 jaar. Deze mogen 16 jaar worden in het jaar dat hij ingeschreven wordt. Ploegverantwoordelijken moeten 18 jaar zijn. Met deze kennisgeving stelt elke ingeschreven ploeg zich akkoord met het huishoudelijk reglement van het sportcomplex Bellekouter en het reglement van de kerncompetitie. Geen enkele schadeclaim, medisch of andere kan worden verhaald op de gemeente Affligem, organisatoren en scheidsrechters van de kerncompetitie. De inschrijvingsgelden van de ploegen zullen worden gebruikt om alle kosten die de competitie meebrengt te bekostigen. Dit reglement, dat afgeleid is van de futsal spelregels, wordt overhandigd aan de ploegverantwoordelijken op de algemene vergadering en wordt geacht door te geven aan alle spelers van zijn ploeg. De algemene vergadering is een verplichting voor alle ploegen, dit wil zeggen dat er minstens 1 afgevaardigde aanwezig moet zijn. Bij niet aanwezig zijn word de ploeg uit het bestand van de kerncompetitie verwijderd. Door het grote aantal aanvragen om in te schrijven in onze kerncompetitie, behoudt de organisatie het recht ploegen te weigeren of te schrappen die niet passen in de sociale aard van de competitie. Na verloop van de wedstrijden wordt verwacht dat de ploegen de sanitaire accommodaties benutten (als de temperatuur van het water dit toelaat) en dat de wedstrijd in de sporthal achtergelaten wordt.

2 De scheidsrechters leiden de wedstrijden naar het goeddunken van zichzelf en de organisatie en hebben het altijd bij het rechte eind. Houd steeds in gedachten dat de scheidsrechter menselijk en dus niet onfeilbaar is. Betalingen van de kerncompetitie worden gedaan op de rekening (geen contante betalingen meer) en met vermelding van ploegnaam bij elke betaling. Rekeningnummer: BE Als op het einde van het seizoen 2 ploegen met dezelfde puntenstand aan de leiding staan, zal het doelpuntensaldo doorslaggevend zijn. * De statistieken van topschutter en fair-play worden enkel nog bijgehouden voor de jongens die na de wedstrijden nog de cafetaria bezoeken. *Er worden geen matchen verlegd. *Als een ploeg voor de 3 de maal forfait geeft zal deze uit het ploegbestand verwijderd worden. *In het geval van een forfait moet er niet meer verwittigd worden en de tegenploeg komt het wedstrijdblad invullen. Is dit niet het geval zal de ploeg in kwestie ook een forfait krijgen. *Door het veranderen van verzekeringsmaatschappij is de verzekeringskost van gezakt naar 10 per speler. *Alles wat in dit reglement beschreven staat heeft een nut. Hetzij voor de erkenning van de kerncompetitie in de sportraad alsook de planning en werking ervan.

3 1.Het team: Het team bestaat uit minimum 12 ingeschreven spelers. Maximum 12 spelers kunnen deelnemen aan een wedstrijd. Een speler kan maar bij 1 ploeg aangesloten zijn per competitie (een speler mag wel ingeschreven zijn in de week-, alsook de weekendcompetitie). *Een speler is speelgerechtigd wanneer zijn gegevens voorkomen op het licentieblad, dat wordt aangevuld na betaling van de inschrijving ( 10 per speler).wanneer dit niet het geval is, zal er een geldboete aangerekend van 50 en verlies de ploeg de wedstrijd met forfaitcijfers. Wanneer de speler beslist om mee te spelen zal dit op eigen verantwoordelijkheid zijn = geen verzekering!! Dit jaar zal hierop strenger gecontroleerd worden. Geen uitzonderingen meer. *De spelerslijst mag ongelimiteerd aangevuld worden voor de start van de competitie. Na de eerste speeldag mogen er nog spelers ingeschreven worden, maar deze kunnen maar meespelen na het ontvangen van het inschrijvingsgeld. Dit zal buiten de aansluitingsperioden ( tot 1aug) 20 kosten. *Schrappingen worden niet toegestaan. *Er kunnen het hele seizoen spelers ingeschreven worden.

4 *Inschrijven van een ploeg Mail het doorgestuurd document naar met de vermelding van: 1. de naam van de ploeg 2. de naam van de spelers, geboortedatum en adres 3. op basis hiervan bereken je de kostprijs van de kerncompetitie. Vb. FC de sjotters 1. Jan Janssens doelstraat Affligem 15 spelers ingeschreven. Competitie (week) = Spelers 15*10= Waarborg= Stand waarborg vorig seizoen(enkel voor ploegen die reeds ingeschreven waren vorig seizoen) - Vb 75 Totaal = 800 Te betalen voor zondag 31 juli Na deze datum zullen de ploegen niet meer toegelaten worden tot het ploegbestand van de kern.

5 2.Wedstrijdverloop: *Er worden geen wedstrijden verlegd. (de oorspronkelijke kalender blijft ongewijzigd, zie inleiding) De ploegverantwoordelijke wordt geacht 15 minuten voor aanvang van de wedstrijd aanwezig te zijn, en zorgt er voor dat het wedstrijdblad volledig en leesbaar is ingevuld. Hij is ook verantwoordelijk voor de ordelijke gang van zaken van zijn ploeg. Dit wil zeggen ordelijk wedstrijdverloop, opruimen van lege en/of volle flessen na de wedstrijd en dat zijn ploeg zich houdt aan het huishoudelijk reglement van de sporthal. Een wedstrijd duurt 2 X 25 minuten met een rusttijd van +/- 5 minuten. Er is een wachttijd van 10 minuten op het wedstrijduur voorzien ingeval een ploeg te laat verschijnt. Indien de ploeg langer op zich laat wachten, verliest de ploeg de wedstrijd met 5 0 en wordt er een forfait gerekend van 50. Er is per ploeg per wedstrijd 2 time-outs mogelijk (maximum 1 per wedstrijdhelft), enkel bij balbezit en door de ploegkapitein. De wedstrijdbal wordt voorzien door de kerncompetitie. Voor aanvang van de wedstrijd moeten de identiteitskaarten samen met het ingevulde wedstrijdblad klaarliggen op de wedstrijdtafel, zodat de scheidsrechter deze onmiddellijk in zijn bezit heeft voor controle. Bij verlies van identiteitskaart geldt het vervangend document van de politie. Er kan gespeeld worden zonder identiteitskaart, maar hier hangt een boete van 5,00 aan vast. De wedstrijd kan gestart worden wanneer er minimum 4 spelers aanwezig zijn. Wanneer een speler te laat komt, moet deze al op het wedstrijdblad staan en moet deze zijn identiteitskaart bezorgen aan de scheidsrechter alvorens hij kan deelnemen aan de wedstrijd.

6 Indien tijdens de wedstrijd het aantal spelers van een ploeg herleidt wordt tot minder dan 3, moet de scheidsrechter de wedstrijd stilleggen. (= verlies met forfaitcijfers 5-0, geen boete.) Elke ploeg stelt voor de start van de wedstrijd een kapitein aan. Deze moet kenbaar zijn door het dragen van een armband, verschillend van kleur van de trui. Op de bank mogen enkel mensen plaats nemen die op het wedstrijdblad staan zijnde als speler, coach of verzorger. Iedereen die zich op de bank bevindt en geen speler of doelman is, dient eveneens een armband te dragen en is er zich van bewust dat dit op eigen verantwoordelijkheid is. *Slidings zijn niet toegelaten. (dit kan overruled worden door de scheidsrechter in bepaalde spelfasen naar eigen goeddunken). SPELERSWISSELING: Bij uitzondering van de doelman, mogen er onbeperkte wissels uitgevoerd worden in gelijk welke wedstrijd. De wisselspeler mag onmiddellijk deelnemen aan het spel. Iedere ploeg mag beschikken over maximum 7 wisselspelers, in uitrusting, een doelman inbegrepen. Wisselspelers mogen in het spel komen zonder toelating te vragen aan de scheidsrechter, mits eerbiediging van volgende voorschriften: De wissel moet gebeuren binnen de zone die hiervoor voorbehouden is. De doelman kan enkel gewisseld worden tijdens een time-out of de rust en na uitdrukkelijk verzoek bij de scheidsrechter. Na verloop van de wedstrijd, dienen de twee ploegkapiteins samen met de scheidsrechter het wedstrijdblad af te tekenen. *Wanneer het wedstrijdblad niet getekend is zal hier een boete van 10 worden voor aangerekend. Als er na afloop van de wedstrijd geblesseerde spelers zijn, dient dit meegedeeld te worden aan de scheidsrechter om op het wedstrijdblad aan te geven. Zoniet kan elke laattijdige aangifte geweigerd worden.

7 3.Uitrusting Elke speler die in uitrusting verschijnt, moet herkenbaar zijn door nummering, alsook de doelman. Sportschoenen moeten geschikt zijn om zaalvoetbal te spelen en mogen geen schade aanbrengen aan de ondergrond van de sporthal. De uitrusting van de ploegen moet verschillend zijn. Indien de kleuren niet onderscheidend genoeg zijn, moet de thuisploeg een reserveuitrusting voorzien of mag deze de overgooiers van de zaal gebruiken. 4.Aftrap-intrap-vrije trap Er mag rechtstreeks gescoord worden uit een aftrap die gebeurt vanop de middenstip. De bal moet niet eerst aangeraakt worden door een andere speler. Het intrappen gebeurd vanop de zijlijn mits in achting nemen van de 4 sec. regel, de tegenstander moet dan zijn afstand van 5m behouden. Alle vrije trappen dienen eveneens binnen de 4 seconden genomen te worden, tenzij de scheidsrechter vraagt te wachten voor het opstellen van de muur. Er kan eveneens rechtstreeks gescoord worden vanuit een intrap.

8 5.1.Kaarten en boetes. Kaarten Een speler die bestraft wordt met een gele kaart mag zijn wedstrijd verderspelen. Wanneer een speler in dezelfde wedstrijd een tweede gele kaart krijgt of onmiddellijk rood, wordt deze uitgesloten van de wedstrijd en dient onmiddellijk de zaal te verlaten. Deze speler wordt automatisch geschorst voor de volgende wedstrijd. Na 3 rode kaarten op één seizoen, zal de speler 5 speeldagen geschorst worden. De speler die uitgesloten werd, mag maar vervangen worden na het eerst volgende doelpunt, zowel een doelpunt van de thuisploeg of bezoekende ploeg, dit maakt niet uit of na 5min. Boetes Onvolledig wedstrijdblad: 10,00 Geen pas: 5,00 gele kaart: 5,00 rode kaart: 10,00 2de gele kaart in 1 wedstrijd: 5, ,00 = 15,00 Niet aanwezig openingsvergadering: Uitsluiting van de ploeg Forfait:(waarvan 25 voor tegenstander) 50,00 Opstellen niet speelgerechtigde speler: 50,00

9 5.2.Strafreglement Dit reglement werd in het leven geroepen ter vervanging van de tuchtcommissie. Op deze manier weet eenieder waar zich aan te houden voor de start van de competitie. Dit reglement zal gebruikt worden na ernstige vergrijpen, na verslag van de scheidsrechter en/of de organisatie van de kerncompetitie zijnde: Fysieke vergrijpen naar spelers 1 ste maal: 5 speeldagen geschorst en een boete van 75,00 2 de maal: 1 jaar geschorst en een boete van 125,00 3 de maal: definitieve schorsing en bekendmaking aan de sportraad van Affligem, dat kan leiden tot een definitief toegangsverbod tot de sporthal. Bij ernstige vergrijpen zoals vechtpartijen kan de hele ploeg uitgesloten worden zoals hieronder vermeld. Verbale vergrijpen naar zowel spelers als scheidsrechters 1 ste maal: 1 speeldag geschorst 2 de maal: 3 speeldagen geschorst 3 de maal: 1 jaar geschorst en een geldboete van 75,00 Wanneer de scheidsrechter dit in een verslag meldt. Fysieke vergrijpen naar scheidsrechters: De hele ploeg wordt met onmiddellijke ingang geschorst uit de Kerncompetitie met verlies van alle tegoeden.

10 Citaat reglement sporthal: Strafbepaling bij slagen en / of verwondingen aan scheidsrechter en / of spelers en / of terreinafgevaardigden en / of het gemeentepersoneel, vernielingen, hooliganisme kan de onmiddellijke schorsing voor de rest van het seizoen betekenen. Alle welk danige schade zal in opdracht van de competitieverantwoordelijke en in samenspraak met de gemeente Affligem worden hersteld. Mits verhaal van de kosten aan diegene die de schade heeft veroorzaakt.

11 6.Verzekering. De nodige documenten zijn beschikbaar in de cafetaria. Ongevalaangiften dienen binnen de 24 uur bij de competitieorganisatie meegedeeld te worden en onmiddellijk na de wedstrijd genoteerd te worden op het wedstrijdblad, de scheidsrechter tekent voor aanvaarding en kennisname. Bij laattijdige indiening kan het bestuur niet aansprakelijk gesteld worden. Al deze richtlijnen zijn van toepassing voor de week- en weekendcompetitie. Op het einde van het seizoen zijn er trofeeën en bekers voor de kampioenen, de sportiefste ploeg en de beste doelmannen en topschutters. Tenslotte willen wij met elke deelnemende ploeg streven naar een fair en plezant voetbalseizoen.

Kerncompetititie sportdienst Affligem Spelregels

Kerncompetititie sportdienst Affligem Spelregels Kerncompetititie sportdienst Affligem Spelregels De kerncompetitie Bellekouter vindt plaats in sporthal Bellekouter, Bellestraat 99 te Affligem. De wedstrijden van de weekcompetitie worden gespeeld op

Nadere informatie

1. Locatie Alle wedstrijden worden op zaterdagavond gespeeld in het Gemeentelijk Sportcentrum Koornmolen, Processiestraat 15 in Gooik vanaf 18.

1. Locatie Alle wedstrijden worden op zaterdagavond gespeeld in het Gemeentelijk Sportcentrum Koornmolen, Processiestraat 15 in Gooik vanaf 18. 1. Locatie Alle wedstrijden worden op zaterdagavond gespeeld in het Gemeentelijk Sportcentrum Koornmolen, Processiestraat 15 in Gooik vanaf 18.00u 2. FUTSAL reglement De Gooikse zaalvoetbal competitie

Nadere informatie

1. Locatie Alle wedstrijden worden op zaterdagavond gespeeld in het Gemeentelijk Sportcentrum Koornmolen, Processiestraat 15 in Gooik vanaf 18.

1. Locatie Alle wedstrijden worden op zaterdagavond gespeeld in het Gemeentelijk Sportcentrum Koornmolen, Processiestraat 15 in Gooik vanaf 18. 1. Locatie Alle wedstrijden worden op zaterdagavond gespeeld in het Gemeentelijk Sportcentrum Koornmolen, Processiestraat 15 in Gooik vanaf 18.00u 2. FUTSAL reglement De Gooikse zaalvoetbal competitie

Nadere informatie

REGLEMENT ZAALVOETBALCOMPETITIE LICHTERVELDE

REGLEMENT ZAALVOETBALCOMPETITIE LICHTERVELDE REGLEMENT ZAALVOETBALCOMPETITIE LICHTERVELDE 2017-2018 1. De competitie wordt gespeeld met de regels volgens de reglementen van de Vlaamse Zaalvoetbalbond aangevuld met de punten die volgen. 2. Scheidsrechters:

Nadere informatie

REGLEMENT ZAAL VOETBAL WEEKCOMPETITIE HAALTERT-NINOVE

REGLEMENT ZAAL VOETBAL WEEKCOMPETITIE HAALTERT-NINOVE REGLEMENT ZAAL VOETBAL WEEKCOMPETITIE HAALTERT-NINOVE SEIZOEN 2013-2014 Het spel: Het spel bestaat uit 2 ploegen, om de wedstrijd te beginnen moet een ploeg uit minimum 4 spelers bestaan. Indien er tijdens

Nadere informatie

Wij zijn als team op de hoogte dat de organisatie het recht heeft ons te diskwalificeren bij het niet naleven

Wij zijn als team op de hoogte dat de organisatie het recht heeft ons te diskwalificeren bij het niet naleven TORNOOI REGLEMENT A. GEDRAGSCHARTER Als deelnemende ploeg aan het GARRINCHA tornooi gaan wij ermee akkoord de volgende regels in acht te nemen om van het tornooi een succes te maken. Wij zijn als team

Nadere informatie

REGLEMENT ZAALVOETBALCOMPETITIE LICHTERVELDE 2014-2015

REGLEMENT ZAALVOETBALCOMPETITIE LICHTERVELDE 2014-2015 REGLEMENT ZAALVOETBALCOMPETITIE LICHTERVELDE 2014-2015 1. De competitie wordt gespeeld met de regels volgens de reglementen van de Vlaamse Zaalvoetbalbond aangevuld met de punten die volgen. 2. Scheidsrechters:

Nadere informatie

ZV Buggenhoutse Liga: Reglementen

ZV Buggenhoutse Liga: Reglementen ZV Buggenhoutse Liga: Reglementen 2019 2020 1. Algemeen: ZV Buggenhoutse Liga is een amateurs verbond: zowel de spelers als de scheidsrechters spelen in de eerste plaats om zich te amuseren. Fair play

Nadere informatie

ZV Buggenhoutse Liga: Reglementen

ZV Buggenhoutse Liga: Reglementen ZV Buggenhoutse Liga: Reglementen 2016 2017 1. Algemeen: ZV Buggenhoutse Liga is een amateurs verbond: zowel de spelers als de scheidsrechters spelen in de eerste plaats om zich te amuseren. Fair play

Nadere informatie

Paastornooi. Eendracht Hekelgem 2015 (U7, U9, U11, U13 & U15) (U6, U8, U10 & U 12)

Paastornooi. Eendracht Hekelgem 2015 (U7, U9, U11, U13 & U15) (U6, U8, U10 & U 12) Paastornooi Eendracht Hekelgem 2015 Zaterdag 04 April Maandag 06 April (U7, U9, U11, U13 & U15) (U6, U8, U10 & U 12) Voorwoord. Beste voetbalvrienden, Eendracht Hekelgem organiseert naar jaarlijkse gewoonte

Nadere informatie

STRAFBEPALINGEN SPORTCOMITÉ BEROEPSCOMITÉ

STRAFBEPALINGEN SPORTCOMITÉ BEROEPSCOMITÉ STRAFBEPALINGEN SPORTCOMITÉ BEROEPSCOMITÉ MAASLANDSE VERSTANDHOUDING VETERANENCLUBS VOETBAL vzw HOOFDSTUK 1: ALGEMENE BEPALINGEN 1 HOOFDSTUK 2: STRAFBEPALING VOOR DE VETERANENCLUB 3 HOOFDSTUK 3: STRAFBEPALING

Nadere informatie

15de NACHTTORNOOI HEREN KVV ZEPPEREN BRUSTEM

15de NACHTTORNOOI HEREN KVV ZEPPEREN BRUSTEM 15de NACHTTORNOOI HEREN KVV ZEPPEREN BRUSTEM DAT DOORGAAT IN ZEPPEREN OP HET KUNSTGRASVELD Datum: Vrijdag 8 juni 2018 Aanvang: 19 uur (einde voorzien rond 1u30) Inschrijvingsgeld: 50 euro per ploeg (10

Nadere informatie

Lennikse minivoetbalbond: REGLEMENT a. Algemeen reglement b. Wedstrijdreglement en spelregels (2014)

Lennikse minivoetbalbond: REGLEMENT a. Algemeen reglement b. Wedstrijdreglement en spelregels (2014) Lennikse minivoetbalbond: REGLEMENT a. Algemeen reglement b. Wedstrijdreglement en spelregels (2014) A. ALGEMEEN REGLEMENT 1. Elke ploeg heeft een benaming en 1 vaste truienkleur. Elke ploeg heeft een

Nadere informatie

Het toernooi zal met 12 tot maximaal 16 ploegen gespeeld worden.

Het toernooi zal met 12 tot maximaal 16 ploegen gespeeld worden. Anderlecht, mei 2015 Mevrouw, Mijnheer, Beste collega s, De Politiezone Zuid heeft het genoegen u uit te nodigen op haar eerste mini-voetbal toernooi op een synthetisch veld. Dit toernooi vindt plaats

Nadere informatie

20 ste KERST - INDOORTORNOOI 2018 K STORMVOGELS LOPPEM TORNOOIREGLEMENT ZATERDAG 29 DECEMBER u15-16u15 16u40-18u40 18u45-21u40

20 ste KERST - INDOORTORNOOI 2018 K STORMVOGELS LOPPEM TORNOOIREGLEMENT ZATERDAG 29 DECEMBER u15-16u15 16u40-18u40 18u45-21u40 20 ste KERST - INDOORTORNOOI 2018 K STORMVOGELS LOPPEM - 6136 TORNOOIREGLEMENT ZATERDAG 29 DECEMBER 2018 U6 - U12 U8 U11 U15 08u00-11u45 12u15-16u15 16u40-18u40 18u45-21u40 ZONDAG 30 DECEMBER 2018 U7 U9

Nadere informatie

OUTDOOR-ZAALVOETBALTORNOOI BLUE STARS 2017

OUTDOOR-ZAALVOETBALTORNOOI BLUE STARS 2017 OUTDOOR-ZAALVOETBALTORNOOI BLUE STARS 2017 NUTTIGE INLICHTINGEN - Het tornooi gaat door op zaterdag 24 juni 2017 op de gemeentelijke sportterreinen van Wingene, met aanvang om 08u55. Er wordt gespeeld

Nadere informatie

1/ reglement geldig voor dit toernooi. Inschrijven voor het toernooi betekent automatisch het aanvaarden van dit reglement.

1/ reglement geldig voor dit toernooi. Inschrijven voor het toernooi betekent automatisch het aanvaarden van dit reglement. Archeologen, Reeds de derde editie van ARCHEOLYMPICS! Net zoals vorig jaar een 5 to 5 Soccertoernooi met duiveltjesdoelen. Het toernooi zal plaatsvinden op ZONDAG 9 september 2018 om 10u00 op het terrein

Nadere informatie

OUTDOOR-ZAALVOETBALTORNOOI BLUE STARS 2018

OUTDOOR-ZAALVOETBALTORNOOI BLUE STARS 2018 OUTDOOR-ZAALVOETBALTORNOOI BLUE STARS 2018 NUTTIGE INLICHTINGEN - Het tornooi gaat door op zaterdag 23 juni 2018 op de gemeentelijke sportterreinen van Wingene, met aanvang om 09u00. Er wordt gespeeld

Nadere informatie

Vademecum als bijvoegsel van het kalenderboekje

Vademecum als bijvoegsel van het kalenderboekje Vademecum als bijvoegsel van het kalenderboekje VADEMECUM ALS BIJVOEGSEL VAN HET KALENDERBOEKJE De afgevaardigde Terreinafgevaardigde, afgevaardigde thuisploeg De club op wie zijn terrein een wedstrijd

Nadere informatie

14 & 15 Januari 2017

14 & 15 Januari 2017 INDOORTORNOOI CLUB ROESELARE 2017 14 & 15 Januari 2017 Benjamins 2010 (U 7) Contactpersonen Jeugdmanager Jeugdsecretaris Tornooileiding Stefaan Bogaerts Gsm 0475/205206 Gerdi degryse Gsm 0497/746261 Carlo

Nadere informatie

REGLEMENT ANTWERP STUDENTS LEAGUE ZAALVOETBAL 2011-2012

REGLEMENT ANTWERP STUDENTS LEAGUE ZAALVOETBAL 2011-2012 REGLEMENT ANTWERP STUDENTS LEAGUE ZAALVOETBAL 2011-2012 1. Deelnemen 1.1. Meedoen aan deze competitie kan enkel als men in het bezit is van een geldige sportsticker. Sportstickers kunnen ter plaatse aangekocht

Nadere informatie

De spelers moeten aangesloten zijn bij VTV en een MINIMUMLEEFTIJD VAN 21 JAAR hebben of worden tijdens dat jaar.

De spelers moeten aangesloten zijn bij VTV en een MINIMUMLEEFTIJD VAN 21 JAAR hebben of worden tijdens dat jaar. Kempische Verstandhouding der Tennisclubs : K.V.T. Reglement van de KVT-competitie: Artikel 1 : Ploegen kunnen ingeschreven worden in verschillende afdelingen: Afdeling 1 : Maximum 80 punten enkel voor

Nadere informatie

S.V. Moorslede vzw ZEVENENTWINTIGSTE ZAALVOETBALTORNOOI. Woensdag 28 december Sporthal Moorslede. Deelnemende ploegen U13

S.V. Moorslede vzw ZEVENENTWINTIGSTE ZAALVOETBALTORNOOI. Woensdag 28 december Sporthal Moorslede. Deelnemende ploegen U13 S.V. Moorslede vzw ZEVENENTWINTIGSTE ZAALVOETBALTORNOOI Woensdag 28 december 2016 Sporthal Moorslede Deelnemende ploegen U12 Club Stamnummer clubkleuren SV Moorslede 2505 Geel - Rood - Rood SC Zonnebeke

Nadere informatie

13 & 14 Januari 2018

13 & 14 Januari 2018 INDOORTORNOOI CLUB ROESELARE 2018 13 & 14 Januari 2018 Benjamins 2011 (U 7) Contactpersonen Jeugdmanager Jeugdsecretaris Tornooileiding Stefaan Bogaerts GSM 0475/205206 Gerdi Degryse GSM 0497/746261 Carlo

Nadere informatie

5 de SCHOLIEREN- & JUNIORENTORNOOI op zaterdag 8 april 2017

5 de SCHOLIEREN- & JUNIORENTORNOOI op zaterdag 8 april 2017 ALGEMEEN TORNOOIREGLEMENT INSCHRIJVINGEN 1. Het tornooi wordt voorbehouden aan KVV-clubs: alle spelers zijn aangesloten bij een KVV-club en beschikken over een lidkaart van het KVV. 2. De inschrijving

Nadere informatie

Zaterdag 2 januari 2016 INDOORCUP. U7 ploegen. Sportoase Eburons Dome te Tongeren

Zaterdag 2 januari 2016 INDOORCUP. U7 ploegen. Sportoase Eburons Dome te Tongeren Zaterdag januari 06 INDOORCUP U7 ploegen Sportoase Eburons Dome te Tongeren - We spelen met de regels van de K.B.V.B TORNOOIREGLEMENT EYCKEN INDOOR CUP - Elke wedstijd duurt 0 minuten zonder pauze. - Bij

Nadere informatie

SV Sint-Jozef Mortsel paastornooi zaterdag 26 maart indeling terreinen. kantine

SV Sint-Jozef Mortsel paastornooi zaterdag 26 maart indeling terreinen. kantine indeling terreinen E B D A C kantine reeksindeling pupillen 09-10 - Valaarhof - Hemiksem pupillen 07-08 - Driehoek - Valaarhof - Belgica - Groenendaal mini miniemen - Berkenrode - Groenenhoek - Belgica

Nadere informatie

Toernooireglement Lommel Futsal Week 2016

Toernooireglement Lommel Futsal Week 2016 Toernooireglement 1. Algemeen 1.1. Organisatie - De Lommel Futsal Week is een organisatie van de. - De deelname aan de Lommel Futsal Week geschiedt volledig op eigen risico. - De organisatie is niet verantwoordelijk

Nadere informatie

INDOORTORNOOI CLUB ROESELARE

INDOORTORNOOI CLUB ROESELARE INDOORTORNOOI CLUB ROESELARE 2019 12 Januari 2019 Benjamins 2012 (U7) Contactpersonen Jeugdmanager Jeugdsecretaris Stefaan Bogaerts Gsm 0475/205206 Gerdi Degryse Gsm 0497/746261 Tornooireglement en praktische

Nadere informatie

DZS RECREATIE FUTSAL DORDRECHT. DZS Regelement seizoen 2016/2017 uitgave

DZS RECREATIE FUTSAL DORDRECHT. DZS Regelement seizoen 2016/2017 uitgave Dordtse Zaalvoetbal Stichting DZS Regelement seizoen 2016/2017 uitgave 14-03-2016. Inschrijving Indien vóór de eerste competitiewedstrijd niet aan alle financiële verplichtingen is voldaan kan de wedstrijd

Nadere informatie

Cursus Jeugdscheidsrechter Correct invullen van het wedstrijdblad

Cursus Jeugdscheidsrechter Correct invullen van het wedstrijdblad Cursus Jeugdscheidsrechter Correct invullen van het wedstrijdblad 1 Algemeen Volgens de reglementen is het correct invullen van het wedstrijdblad een verantwoordelijkheid voor: De clubs; - De thuisploeg;

Nadere informatie

INDOORTORNOOI CLUB ROESELARE

INDOORTORNOOI CLUB ROESELARE INDOORTORNOOI CLUB ROESELARE 2018 6 & 7 Januari 2018 1 ste jaars preminiemen 2008 (U10) Contactpersonen Jeugdmanager Jeugdsecretaris Tornooileiding Stefaan Bogaerts Gsm 0475/205206 Gerdi Degryse Gsm 0497/746261

Nadere informatie

INDOORTORNOOI 29 DECEMBER 2018

INDOORTORNOOI 29 DECEMBER 2018 GITS KONINKLIJK VOETBAL PATRONAAT GITS K.V.P. GITS VZW Stamnummer 4343 Kleuren : blauw rood Terrein : Gemeentelijk voetbalterrein, Singellaan GITS, TEL.: 051/21.03.23 BTW : BE 417.914.503 Bank (jeugd)

Nadere informatie

KVV VLAAMSE ARDENNEN

KVV VLAAMSE ARDENNEN Jeugdwerking KVV Vlaamse Ardennen verwelkomt u op het 17e KVVVA Indoortornooi U6 tem U11 Zaterdag 23 december 2017 Sporthal t Rosco Leuzesesteenweg 241 9600 Ronse Tornooiverantwoordelijken: Amaury Ghistelinck

Nadere informatie

Deze reglementering is van toepassing voor de VZVB-jeugdcup NOORD, CENTRAAL en WEST voor het seizoen

Deze reglementering is van toepassing voor de VZVB-jeugdcup NOORD, CENTRAAL en WEST voor het seizoen Deze reglementering is van toepassing voor de VZVB-jeugdcup NOORD, CENTRAAL en WEST voor het seizoen 2013-2014 1. Aansluiting - Identiteit 1.1. Elke ploeg heeft een officiële licentielijst bij waarop alle

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT RECREATIE ZAALVOETBAL ALKMAAR 2016 / 2017

HUISHOUDELIJK REGLEMENT RECREATIE ZAALVOETBAL ALKMAAR 2016 / 2017 HUISHOUDELIJK REGLEMENT RECREATIE ZAALVOETBAL ALKMAAR 2016 / 2017 1 1. SPELREGELS 1.1 Er wordt gespeeld volgens de door de KNVB opgestelde Handleiding voor Scheidsrechters Futsal, dd. Juli 2011. Echter

Nadere informatie

6 de Vlasserscup Indoorhappening SV Wevelgem City KSV Moorsele. U7 (Voormiddag) ZATERDAG 28 december 2013

6 de Vlasserscup Indoorhappening SV Wevelgem City KSV Moorsele. U7 (Voormiddag) ZATERDAG 28 december 2013 6 de Vlasserscup Indoorhappening SV Wevelgem City KSV Moorsele U7 (Voormiddag) ZATERDAG 28 december 203 Deelnemende ploegen : R. Lauwe FC Gullegem KSC Menen KFC Izegem KV Oostende KSV Moorsele SV Wevelgem

Nadere informatie

Deze reglementering is van toepassing voor de VZVB-jeugdcup NOORD, CENTRAAL en WEST voor het seizoen

Deze reglementering is van toepassing voor de VZVB-jeugdcup NOORD, CENTRAAL en WEST voor het seizoen Deze reglementering is van toepassing voor de VZVB-jeugdcup NOORD, CENTRAAL en WEST voor het seizoen 201 2016 1. Aansluiting - Identiteit 1.1. Elke ploeg heeft een officiële licentielijst bij waarop alle

Nadere informatie

STRAFBEPALINGEN SPORTCOMITÉ BEROEPSCOMITÉ

STRAFBEPALINGEN SPORTCOMITÉ BEROEPSCOMITÉ STRAFBEPALINGEN SPORTCOMITÉ BEROEPSCOMITÉ MAASLANDSE VERSTANDHOUDING VETERANENCLUBS VOETBAL vzw HOOFDSTUK 1: ALGEMENE BEPALINGEN 1 HOOFDSTUK 2: STRAFBEPALING VOOR DE VETERANENCLUB 3 HOOFDSTUK 3: STRAFBEPALING

Nadere informatie

8 e Vlasserscup Indoor happening SV Wevelgem City KSV Moorsele

8 e Vlasserscup Indoor happening SV Wevelgem City KSV Moorsele 8 e Vlasserscup Indoor happening SV Wevelgem City KSV Moorsele U8 Zondag 27 december 205 Deelnemende ploegen : FC Gullegem KFC Izegem KFC Marke KSV Moorsele KSV Moorsele 2 SV Wevelgem City SV Wevelgem

Nadere informatie

S.V. Moorslede vzw ZESENTWINTIGSTE ZAALVOETBALTORNOOI. Zaterdag 26 december 2015. Sporthal Moorslede. Deelnemende ploegen

S.V. Moorslede vzw ZESENTWINTIGSTE ZAALVOETBALTORNOOI. Zaterdag 26 december 2015. Sporthal Moorslede. Deelnemende ploegen S.V. Moorslede vzw ZESENTWINTIGSTE ZAALVOETBALTORNOOI Zaterdag 26 december 2015 Sporthal Moorslede Deelnemende ploegen Club Stamnummer clubkleuren SV Moorslede A 2505 Geel - Rood - Rood SV Moorslede B

Nadere informatie

Wijzigingen Minivoetbalcompetitie Reglement

Wijzigingen Minivoetbalcompetitie Reglement Wijzigingen Minivoetbalcompetitie Reglement 13. Scheidsrechters De scheidsrechter is een door KMVV beschermd persoon. Handtastelijkheden tegen hem worden STEEDS zwaar bestraft! dd 30 augustus 2015 Voor,

Nadere informatie

Artikel 2 : De spelers moeten aangesloten zijn bij VTV en een MINIMUMLEEFTIJD VAN 21 JAAR hebben of worden tijdens dat jaar.

Artikel 2 : De spelers moeten aangesloten zijn bij VTV en een MINIMUMLEEFTIJD VAN 21 JAAR hebben of worden tijdens dat jaar. Kempische Verstandhouding der Tennisclubs : K.V.T. Reglement van de KVT-competitie: Artikel 1 : Ploegen kunnen ingeschreven worden in verschillende afdelingen: Afdeling 1 : Maximum 60 punten voor de Heren.

Nadere informatie

9 e Vlasserscup Indoor happening SV Wevelgem City KSV Moorsele U10. Vrijdag 30 december 2016

9 e Vlasserscup Indoor happening SV Wevelgem City KSV Moorsele U10. Vrijdag 30 december 2016 9 e Vlasserscup Indoor happening SV Wevelgem City KSV Moorsele U10 Vrijdag 30 december 2016 Deelnemende ploegen : KSV Moorsele 1 KSV Moorsele 2 FC Gullegem KRC Harelbeke SK Geluwe FCE Kuurne SV Wevelgem

Nadere informatie

6 de Vlasserscup Indoorhappening SV Wevelgem City KSV Moorsele. U10 (Namiddag) ZONDAG 29 december 2013

6 de Vlasserscup Indoorhappening SV Wevelgem City KSV Moorsele. U10 (Namiddag) ZONDAG 29 december 2013 6 de Vlasserscup Indoorhappening SV Wevelgem City KSV Moorsele U0 (Namiddag) ZONDAG 29 december 203 Deelnemende ploegen : R. Lauwe FCE Kuurne Ol. Ledegem KSK Vlamertinge FC Gullegem SW Harelbeke KRC Bissegem

Nadere informatie

INDOORTORNOOI CLUB ROESELARE

INDOORTORNOOI CLUB ROESELARE INDOORTORNOOI CLUB ROESELARE 2019 05 Januari 2019 2 de jaars duiveltjes 2010 (U9) Contactpersonen Jeugdmanager Jeugdsecretaris Stefaan Bogaerts Gsm 0475/205206 Gerdi Degryse Gsm 0497/746261 Tornooireglement

Nadere informatie

Voorwoord. Wij wensen u een zonnig, maar bovenal een sportief en gezellig evenement toe! De Organisatie

Voorwoord. Wij wensen u een zonnig, maar bovenal een sportief en gezellig evenement toe! De Organisatie Voorwoord Namens de organisatie heten wij u van harte welkom op het KGU Horeca Mini Straatvoetbaltoernooi 2015. Het evenement zal dit jaar voor de tweede keer plaatsvinden. De organisatie van het KGU Horeca

Nadere informatie

9 e Vlasserscup Indoor happening SV Wevelgem City KSV Moorsele U11. Zaterdag 31 december 2016

9 e Vlasserscup Indoor happening SV Wevelgem City KSV Moorsele U11. Zaterdag 31 december 2016 9 e Vlasserscup Indoor happening SV Wevelgem City KSV Moorsele U11 Zaterdag 31 december 2016 Deelnemende ploegen : FC Gullegem Olympic Ledegem KSV Moorsele Racing Waregem FCE Kuurne SV Wevelgem City 1

Nadere informatie

U11 Groep 1 (Namiddag)

U11 Groep 1 (Namiddag) 6 de Vlasserscup Indoorhappening SV Wevelgem City KSV Moorsele U Groep (Namiddag) ZATERDAG 28 december 203 Deelnemende ploegen : FC Gullegem Club Roeselare KE Wervik KSC Menen KSK Vlamertinge KFC Izegem

Nadere informatie

REGLEMENT MINIVOETBAL HERNIEUWENBURG - WINTERCOMPETITIE

REGLEMENT MINIVOETBAL HERNIEUWENBURG - WINTERCOMPETITIE GEMEENTEBESTUUR WIELSBEKE Dienst Vrije Tijd Rijksweg 314, B 8710 Wielsbek Email : vrijetijd@wielsbeke.be URL: http://www.wielsbeke.be REGLEMENT MINIVOETBAL HERNIEUWENBURG - WINTERCOMPETITIE 2009-2010 1.

Nadere informatie

Reglement Paastornooi TEMPO OVERIJSE van april 2017

Reglement Paastornooi TEMPO OVERIJSE van april 2017 Reglement Paastornooi TEMPO OVERIJSE van 4-5-6-7 april 07.Het tornooi wordt ingericht door TEMPO OVERIJSE VZW en heeft plaats op het sportcomplex "Hagaard" Bredestraat te Overijse. Alle organisatiekosten

Nadere informatie

4.1 Er wordt gespeeld volgens de reglementen van de KBVB.

4.1 Er wordt gespeeld volgens de reglementen van de KBVB. 1. CATEGORIEEN VOETBAL PIRAMIDAAL PROVINCIAAL Miniemen jongens (2003 + 2002) Cadetten jongens (2001 + 2000) Scholieren jongens (1999 + 1998 + 1997) Categorie 1 meisjes (2003 + 2002 + 2001) Categorie 2

Nadere informatie

6. Iedereen kan deelnemen aan deze competitie, doch max. 16 spelers mogen op de spelerslijst worden ingeschreven.

6. Iedereen kan deelnemen aan deze competitie, doch max. 16 spelers mogen op de spelerslijst worden ingeschreven. GEMEENTEBESTUUR WIELSBEKE Dienst Vrije Tijd Rijksweg 314, B-8710 Wielsbeke Email : vrijetijd@wielsbeke.be URL: http://www.wielsbeke.be REGLEMENT MINIVOETBAL HERNIEUWENBURG - WINTERCOMPETITIE 1. De competitie

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT RECREATIE ZAALVOETBAL ALKMAAR 2015-2016

HUISHOUDELIJK REGLEMENT RECREATIE ZAALVOETBAL ALKMAAR 2015-2016 HUISHOUDELIJK REGLEMENT RECREATIE ZAALVOETBAL ALKMAAR 2015-2016 1 1. SPELREGELS 1.1 Er wordt gespeeld volgens de door de KNVB opgestelde Handleiding voor Scheidsrechters Futsal, dd. Juli 2011. Echter m.u.v.

Nadere informatie

Garrincha Reglement U15 Winter Cup 2017

Garrincha Reglement U15 Winter Cup 2017 Garrincha Reglement U15 Winter Cup 2017 1) Kledij 1.1 De doelman dient zich van uitrusting te onderscheiden met zijn ploeggenoten 1.2 Beenbeschermers zijn niet verplicht maar wel aan te raden! 1.3 Ijzeren

Nadere informatie

6 de Vlasserscup Indoorhappening SV Wevelgem City KSV Moorsele. U9 (Voormiddag) ZATERDAG 28 december 2013

6 de Vlasserscup Indoorhappening SV Wevelgem City KSV Moorsele. U9 (Voormiddag) ZATERDAG 28 december 2013 6 de Vlasserscup Indoorhappening SV Wevelgem City KSV Moorsele U9 (Voormiddag) ZATERDAG 28 december 203 Deelnemende ploegen : Ol. Ledegem Club Roeselare KSV De Ruiter FC Gullegem SW Harelbeke SK Torhout

Nadere informatie

1. Categorieën. 2. Deelname

1. Categorieën. 2. Deelname Reglementen PIRAMIDAAL PROVINCIAAL VOETBAL 1. Categorieën Miniemen jongens (2006 + 2005) Cadetten jongens (2004 + 2003) Scholieren jongens (2002 + 2001 + 2000) Categorie 1 meisjes (2006 + 2005 + 2004)

Nadere informatie

Wedstrijdreglement BZA

Wedstrijdreglement BZA Wedstrijdreglement BZA Algemeen 1. Het Bedrijfs - & Zomeravondvoetbal 2013 - nader te noemen BZA wordt namens ZVV Urk door de Commissie Recreatief georganiseerd. De organisatie heeft het mandaat om beslissingen

Nadere informatie

HET TORNOOI GAAT DOOR OP ONZE TERREINEN AAN DE SPORTHAL - LEEWEG 26 te 9270 LAARNE.

HET TORNOOI GAAT DOOR OP ONZE TERREINEN AAN DE SPORTHAL - LEEWEG 26 te 9270 LAARNE. 24 Jeugdtornooi KVV Laarne-Kalken 30 april & 1 mei 2017 KVV LAARNE-KALKEN dankt U voor uw deelname op zondag 30 april (U15) en maandag 1 mei 2016 (U6, U7, U8, U9, U10, U11, U13) aan ons 24 jeugdtornooi.

Nadere informatie

1. Categorieën. 2. Deelname. Per wedstrijd mogen er maximum 10 spelers (5 basisspelers en 5 wisselspelers) op het wedstrijdblad geschreven worden.

1. Categorieën. 2. Deelname. Per wedstrijd mogen er maximum 10 spelers (5 basisspelers en 5 wisselspelers) op het wedstrijdblad geschreven worden. Reglementen PIRAMIDAAL PROVINCIAAL Zaalvoetbal 1. Categorieën Miniemen (2006 + 2005) jongens - meisjes Cadetten (2004 + 2003) jongens - meisjes Scholieren (2002 + 2001 + 2000) jongens - meisjes 2. Deelname

Nadere informatie

4. De spelerslijst kan aangevuld en/of veranderd worden tot de eerste speeldag.

4. De spelerslijst kan aangevuld en/of veranderd worden tot de eerste speeldag. GEMEENTEBESTUUR WIELSBEKE Dienst Vrije Tijd Rijksweg 314, B-8710 Wielsbeke Email : vrijetijd@wielsbeke.be URL: http://www.wielsbeke.be REGLEMENT MINIVOETBAL GEMEENTE WIELSBEKE - ZOMERCOMPETITIE 1. De competitie

Nadere informatie

Minivoetbaltornooi. Ingericht op de terreinen van FC Meensel-Kiezegem door. Supportersclub De Wanhoop

Minivoetbaltornooi. Ingericht op de terreinen van FC Meensel-Kiezegem door. Supportersclub De Wanhoop Minivoetbaltornooi Ingericht op de terreinen van FC Meensel-Kiezegem door Supportersclub De Wanhoop 25 & 26 Mei 2019 Deelnemende Ploegen Groep A 3391 uitkleden en wassen in kleedkamer 1 FCP uitkleden en

Nadere informatie

INDOORTORNOOI CLUB ROESELARE

INDOORTORNOOI CLUB ROESELARE INDOORTORNOOI CLUB ROESELARE 2019 13 Januari 2019 1 ste jaars duiveltjes 2011 (U8) Contactpersonen Jeugdmanager Jeugdsecretaris Stefaan Bogaerts Gerdi Degryse Gsm 0475/205206 Gsm 0497/746261 Tornooireglement

Nadere informatie

4. De spelerslijst kan aangevuld en/of veranderd worden tot de eerste speeldag.

4. De spelerslijst kan aangevuld en/of veranderd worden tot de eerste speeldag. GEMEENTEBESTUUR WIELSBEKE Dienst Vrije Tijd Rijksweg 314, B-8710 Wielsbeke Email : vrijetijd@wielsbeke.be URL: http://www.wielsbeke.be REGLEMENT MINIVOETBAL HERNIEUWENBURG - WINTERCOMPETITIE 1. De competitie

Nadere informatie

BRV Brugs Recreatief Volleybal REGLEMENTEN

BRV Brugs Recreatief Volleybal REGLEMENTEN 1. ALGEMEEN. 1.1 Alle leden worden geacht de statuten en de reglementen te kennen. 1.2 Overal waar speler vermeld staat, wordt tevens speelster bedoeld. 1.3 De reglementen van BRV zijn bindend voor alle

Nadere informatie

STATUTEN BEKER VAN DE WESTKUST

STATUTEN BEKER VAN DE WESTKUST STATUTEN BEKER VAN DE WESTKUST 01-08-2016 1. Doel en leiding 1.1 Het tornooi Beker van de Westkust wordt opgericht zonder winstgevend doel en is uitsluitend bestemd om liefhebbersvoetbal in competitieverband

Nadere informatie

De internationale volleybal spelregels. - Wijzigingen - Aanpassingen - Aandachtspunten

De internationale volleybal spelregels. - Wijzigingen - Aanpassingen - Aandachtspunten De internationale volleybal spelregels - Wijzigingen - Aanpassingen - Aandachtspunten 2013 2016 5. Ploegverantwoordelijken De libero s kunnen geen ploegkapitein of spelkapitein zijn. 5.1 De kapitein 5.1.2.1

Nadere informatie

zaterdag 2 juni 2012 minivoetbaltornooi

zaterdag 2 juni 2012 minivoetbaltornooi ERLR - HEIKNT zaterdag 2 juni 2012 F.. HEIKNT minivoetbaltornooi op hun terreinen aan de Melkouwensteenweg te erlaar - Heikant Ploegen en reeksindeling Reglementen Wedstrijdschema LLEN TIJDIG OP POST!!

Nadere informatie

De Koninklijke Vlaamse Voetbalbond organiseert

De Koninklijke Vlaamse Voetbalbond organiseert De Koninklijke Vlaamse Voetbalbond organiseert J E U G D Z A A L V O E T B A L T O R N O O I 2016 Dinsdag 27 en woensdag 28 december 2016 09.00 tot 16.30 uur Sporthal Wilrijkse Pleinen PRAKTISCHE ORGANISATIE

Nadere informatie

AGB Wielsbeke Rijksweg 314, B-8710 Wielsbeke REGLEMENT MINIVOETBAL GEMEENTE WIELSBEKE - ZOMERCOMPETITIE

AGB Wielsbeke Rijksweg 314, B-8710 Wielsbeke REGLEMENT MINIVOETBAL GEMEENTE WIELSBEKE - ZOMERCOMPETITIE AGB Wielsbeke Rijksweg 314, B-8710 Wielsbeke Email : minivoetbal@wielsbeke.be URL: https://www.wielsbeke.be REGLEMENT MINIVOETBAL GEMEENTE WIELSBEKE - ZOMERCOMPETITIE 1. De competitie wordt ingericht door

Nadere informatie

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2016 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! )

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2016 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi 2016 Van U6 tot en met U13 Zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2016 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi Schelle Sport 2016 U7 Blz. 1/9 GRONDPLAN DUIVELTJES Zomertornooi Schelle

Nadere informatie

K. Schelle Sport V.Z.W.

K. Schelle Sport V.Z.W. K. Schelle Sport V.Z.W. Sportcomplex / maatsch. zetel: Kapelstraat 140-2627 Schelle Tel 03 887 29 80 info@schellesport.be www.schellesport.be BTW nr : BE 417.639.834 Stamnr KBVB : 04926 Zomertornooi 2015

Nadere informatie

TORNOOIREGLEMENT U7,U8 & PRAKTISCHE RICHTLIJNEN

TORNOOIREGLEMENT U7,U8 & PRAKTISCHE RICHTLIJNEN TORNOOIREGLEMENT U7,U8 & PRAKTISCHE RICHTLIJNEN Wij wensen u hartelijk te danken voor uw inschrijving voor ons tornooi. Wij hopen dat wij, samen met u, erin slagen een voetbalfeest aan onze jonge spelertjes

Nadere informatie

STRAFBEPALINGEN SPORTCOMITÉ BEROEPSCOMITÉ

STRAFBEPALINGEN SPORTCOMITÉ BEROEPSCOMITÉ STRAFBEPALINGEN SPORTCOMITÉ BEROEPSCOMITÉ MAASLANDSE VERSTANDHOUDING VETERANENCLUBS VOETBAL vzw HOOFDSTUK 1: ALGEMENE BEPALINGEN HOOFDSTUK 2: STRAFBEPALING VOOR DE VETERANENCLUB HOOFDSTUK 3: STRAFBEPALING

Nadere informatie

Deze reglementering is van toepassing voor de VZVB-jeugdcup NOORD, CENTRAAL en WEST voor het seizoen

Deze reglementering is van toepassing voor de VZVB-jeugdcup NOORD, CENTRAAL en WEST voor het seizoen Deze reglementering is van toepassing voor de VZVB-jeugdcup NOORD, CENTRAAL en WEST voor het seizoen 2017 2018 1. Aansluiting - Identiteit 1.1. Elke ploeg heeft een officiële licentielijst bij waarop alle

Nadere informatie

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2017 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! )

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2017 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi 2017 Van U6 tot en met U13 Zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2017 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi Schelle Sport 2017 U9 Blz. 1/8 GRONDPLAN DUIVELTJES Zomertornooi Schelle

Nadere informatie

1. REEKSINDELING 2 2. OPMAAK KLASSEMENT 2. Competitieregels 7 tegen 7 3

1. REEKSINDELING 2 2. OPMAAK KLASSEMENT 2. Competitieregels 7 tegen 7 3 INHOUDSTAFEL 1. REEKSINDELING 2 2. OPMAAK KLASSEMENT 2 Competitieregels 7 tegen 7 3 1. Speelveld 4 2. Bal 4 3. Aantal spelers 5 4. Spelersuitrusting 5 5. 1 scheidsrechter 5 6. 2 lijnrechters 5 7. Wedstrijdduur

Nadere informatie

STATUTEN BEKER VAN DE WESTKUST

STATUTEN BEKER VAN DE WESTKUST STATUTEN BEKER VAN DE WESTKUST 28-07-2017 1. Doel en leiding 1.1 Het tornooi Beker van de Westkust wordt opgericht zonder winstgevend doel en is uitsluitend bestemd om liefhebbersvoetbal in competitieverband

Nadere informatie

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2017 ( opgelet kunstgrasveld > A Veld! )

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2017 ( opgelet kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi 2017 Van U6 tot en met U13 Zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2017 ( opgelet kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi Schelle Sport 2017 U10 Blz. 1/8 GRONDPLAN Zomertornooi Schelle Sport 2017

Nadere informatie

TORNOOIREGLEMENT & PRAKTISCHE RICHTLIJNEN REGLEMENT

TORNOOIREGLEMENT & PRAKTISCHE RICHTLIJNEN REGLEMENT TORNOOIREGLEMENT & PRAKTISCHE RICHTLIJNEN Wij wensen u hartelijk te danken voor uw inschrijving voor ons tornooi. Wij hopen dat wij, samen met u, erin slagen een voetbalfeest aan onze jonge spelertjes

Nadere informatie

Welkom op het Blaashal toernooi

Welkom op het Blaashal toernooi Welkom op het Blaashal toernooi Op zaterdag 8 januari, heten wij iedereen welkom bij de 1e editie van het Blaashal zaalvoetbaltoernooi. Zes voetbalverenigingen (in de categoriën D, E en F) zullen om een

Nadere informatie

RAPIDE CLUB LEBBEKE. Reglement & wedstrijdschema KBVB 8601

RAPIDE CLUB LEBBEKE. Reglement & wedstrijdschema KBVB 8601 KBVB 8601 RAPIDE CLUB LEBBEKE Reglement & wedstrijdschema U17 Terreinen : Sportcomplex Lebbeke K. Albert I straat 124-9280 Lebbeke - Tel. 052 / 41 47 20 www.rclebbeke.be - tornooien@rclebbeke.be 1 mei

Nadere informatie

KONINKLIJKE BELGISCHE LIEFHEBBERSVOETBALBOND

KONINKLIJKE BELGISCHE LIEFHEBBERSVOETBALBOND KONINKLIJKE BELGISCHE LIEFHEBBERSVOETBALBOND ALGEMEEN REGLEMENT REGELS VAN HET ZAALVOETBAL UITGAVE AUGUSTUS 2015 KBLVB AR SPELR_ZAALVOETBAL uitgave 2015 1 Algemene voorwaarden Het zaalvoetbal valt onder

Nadere informatie

SPELREGLEMENT. I. ALGEMEEN 1. Het speelseizoen. 2. Spelregels. VERENIGINGEN en LEDEN. Het speelseizoen loopt van 1 september tot en met 31 mei.

SPELREGLEMENT. I. ALGEMEEN 1. Het speelseizoen. 2. Spelregels. VERENIGINGEN en LEDEN. Het speelseizoen loopt van 1 september tot en met 31 mei. I. ALGEMEEN 1. Het speelseizoen SPELREGLEMENT Het speelseizoen loopt van 1 september tot en met 31 mei. 2. Spelregels De wedstrijden van de GERVVOT-competitie worden gespeeld volgens de geldende internationale

Nadere informatie

REGLEMENT KEIZER KAREL CUP

REGLEMENT KEIZER KAREL CUP REGLEMENT KEIZER KAREL CUP ALGEMENE BEPALINGEN 1. Alle deelnemers aan Keizer Karel Cup moeten zich houden aan de reglementen van de Vlaamse Minivoetbalfederatie (VMF). Het toernooi verloopt volledig volgens

Nadere informatie

PROGRAMMA VOETBAL MEISJES 8 november 2017 Basvelden Zonhoven, Muizenstraat

PROGRAMMA VOETBAL MEISJES 8 november 2017 Basvelden Zonhoven, Muizenstraat PROGRAMMA VOETBAL MEISJES 8 november 2017 Basvelden Zonhoven, Muizenstraat REEKSINDELING Hogere cyclus (HSO) St.-Jan Berchmanscollege Genk SJBG Don Bosco-College Hechtel DBHE PROVIL Lommel PROVIL WICO

Nadere informatie

Tevens bedanken wij ons bestuur, kantine uitbaters, sponsors, scheidsrechters en alle helpers die meewerken aan het welslagen van ons tornooi.

Tevens bedanken wij ons bestuur, kantine uitbaters, sponsors, scheidsrechters en alle helpers die meewerken aan het welslagen van ons tornooi. Het jeugdbestuur van V.C. DE LEEUWKENS TERALFENE heet alle jeugdspelers, bestuursleden, trainers, afgevaardigden, scheidsrechters en supporters van harte welkom op hun jaarlijks tornooi voor U7 t.e.m.

Nadere informatie

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2017 ( opgelet kunstgrasveld > A Veld! )

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2017 ( opgelet kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi 2017 Van U6 tot en met U13 Zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2017 ( opgelet kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi Schelle Sport 2017 U13 Blz. 1/9 GRONDPLAN Zomertornooi Schelle Sport 2017

Nadere informatie

9 e Vlasserscup Indoor happening SV Wevelgem City KSV Moorsele

9 e Vlasserscup Indoor happening SV Wevelgem City KSV Moorsele 9 e Vlasserscup Indoor happening SV Wevelgem City KSV Moorsele U7 Donderdag 29 december 2016 Deelnemende ploegen : KSV Moorsele 1 KSV Moorsele 2 SV Wevelgem City 1 SV Wevelgem City 2 FCE Kuurne Olympic

Nadere informatie

9 e Vlasserscup Indoor happening SV Wevelgem City KSV Moorsele

9 e Vlasserscup Indoor happening SV Wevelgem City KSV Moorsele 9 e Vlasserscup Indoor happening SV Wevelgem City KSV Moorsele U9 Vrijdag 30 december 2016 Deelnemende ploegen : KSV Moorsele 1 KSV Moorsele 2 SK Staden SV Wevelgem City 1 SV Wevelgem City 2 FC Gullegem

Nadere informatie

OUTDOOR-ZAALVOETBALTORNOOI BLUE STARS 2010

OUTDOOR-ZAALVOETBALTORNOOI BLUE STARS 2010 OUTDOOR-ZAALVOETBALTORNOOI BLUE STARS 2010 NUTTIGE INLICHTINGEN - Het tornooi gaat door op zaterdag 26 juni 2010 op de gemeentelijke sportterreinen van Wingene, met aanvang om 08.55 u. Er wordt gespeeld

Nadere informatie

HOOFDSTUK 3: DE BEKER VAN BELGIE U21 BETAALD VOETBAL

HOOFDSTUK 3: DE BEKER VAN BELGIE U21 BETAALD VOETBAL R13.023 Invoering Beker van België U21 Betaald Voetbal Het UC legt onderstaande interpretatieve beslissing voor aan de Nationale Studiecommissie: 1. Motivering Teneinde de jonge, beloftevolle spelers van

Nadere informatie

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2017 ( opgelet kunstgrasveld > A Veld! )

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2017 ( opgelet kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi 2017 Van U6 tot en met U13 Zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2017 ( opgelet kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi Schelle Sport 2017 U8 Blz. 1/10 GRONDPLAN DUIVELTJES Zomertornooi Schelle

Nadere informatie

3) Voor de wedstrijd vullen de trainer of ploegverantwoordelijke van elke team de

3) Voor de wedstrijd vullen de trainer of ploegverantwoordelijke van elke team de 1 Wedstrijdblad 1) De wedstrijdbladen zitten altijd klaar in de koffer (even zoeken, als ze er niet los in zitten zitten ze in het kartonnen mapje of ergens in de blauwe plastic map) 2) Op de wedstrijdbladen

Nadere informatie

Bij gelijke stand na afloop van de competitie worden de ploegen in volgorde gerangschikt volgens: het aantal overwinningen;

Bij gelijke stand na afloop van de competitie worden de ploegen in volgorde gerangschikt volgens: het aantal overwinningen; PRAKTISCHE INFO & WEDSTRIJDREGLEMENT Organisatie U wordt met de volledige ploeg verwacht op KHC Leuven een half uur voor aanvang van uw eerste wedstrijd waar u zich dient aan te melden aan het onthaal.

Nadere informatie

Reglement en algemene voorwaarden

Reglement en algemene voorwaarden Reglement en algemene voorwaarden Artikel 1. De wedstrijden gaan door op de terreinen van, Complex De Wylder Wylder 12 1820 Melsbroek Artikel 2. Het tornooi wordt gespeeld volgens de reglementen van de

Nadere informatie

4de XMAS-indoortornooi K. RUMSTSE SK

4de XMAS-indoortornooi K. RUMSTSE SK 4de XMAS-indoortornooi K. RUMSTSE SK 14-15-16 december 2018 sporthal t UITGEDEKT SCHOOR 1 Woord vooraf Net zoals de voorbije 3 seizoenen, vindt de jeugdwerking van K. Rumstse SK het zeer belangrijk dat

Nadere informatie

ZAALVOETBALTORNOOI OP ZATERDAG 17 & ZONDAG 18 DECEMBER 2016 U6 T/M U11 DEELNEMENDE PLOEGEN:

ZAALVOETBALTORNOOI OP ZATERDAG 17 & ZONDAG 18 DECEMBER 2016 U6 T/M U11 DEELNEMENDE PLOEGEN: ZAALVOETBALTORNOOI OP ZATERDAG 17 & ZONDAG 18 DECEMBER 2016 U6 T/M U11 DEELNEMENDE PLOEGEN: TW3000, KFC DIEST, HO TESTELT, SK DEURNE, VK LINDEN, SNA KEIBERG, VC BEKKEVOORT, KVK WELLEN, VC WOLFSDONK SPORT,

Nadere informatie

Zaterdag 16 augustus 2014 Terreinen Sportpark KSV Rumbeke

Zaterdag 16 augustus 2014 Terreinen Sportpark KSV Rumbeke 30 ste TORNOOI KSV RUMBEKE In Memoriam Geert Verhaeghe & Achiel Deceuninck miniemen (U12 & U13) Zaterdag 16 augustus 2014 Terreinen Sportpark KSV Rumbeke KSV RUMBEKE JEUGD Stamnummer: 5181 www.svrumbeke.be

Nadere informatie

Stadsbeker REGLEMENT.

Stadsbeker REGLEMENT. Stadsbeker 2017. REGLEMENT. De stukken die in het groen staan zijn de punten die aangepast of veranderd zijn ten opzichte van het reglement van vorig jaar. Veel leesplezier. 1. Elke wedstrijd dient stipt

Nadere informatie