MARIABEUKSKE BEUNINGEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "MARIABEUKSKE BEUNINGEN"

Transcriptie

1 MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode: 10 juni 2017 t/m 30 juni Jaargang 33. Nr.8. Zomer God, ik dank U voor de zomer en de zon. Het doet deugd te leven in het licht En de warmte te voelen van de zon. Het is goed te weten dat bomen groeien, dat de appelen, de bessen, de peren en de perziken rijpen. En dat de dag van de oogst nader komt. Ook in de komende winter zullen we eten. Het is goed te weten dat U voor ons zorgt.

2 -2- Vieringen en intenties 10 juni t/m 16 juni Zaterdag 10 juni uur: Eucharistie/gezinsviering. Voorganger pastor Jacobs. Themakoor. Harm Hobbelink, Maarten Hoonberg. Collectanten:B.Groener, G.Smellink. Intenties: Marietje Grunder-Groeneveld van de ouderenbond, Johan Sanderink, Bets Loman. Vieringen en intenties 17 juni t/m 23 juni Zondag 18 juni uur: Eerste Heilige Communie. Eucharistieviering. Voorganger pastor Munsterhuis. Themakoor. Lonneke Geers, Twan Golbach. Collectanten:H.Kleisman, A.Sanderink. Intenties: een intentie uit dankbaarheid, vader en moeder Oortman, ouders Zanderink-Visschedijk, overl. fam. Schopman-Aveskamp, ouders Loman-Remerink, Hennie en Annie Austie en Bennie Hobbelink, overl.fam. Mollink, ouders Grote Beverborg-Visschedijk, Truus Eppink- Velthuis, ouders Damhuis-Derkman, Herman en Sientje Damhuis, ouders Mensink-Grote Beverborg. De tweede collecte is voor het misdienaarsreisje.

3 -3- Vieringen en intenties 24 juni t/m 30 juni Zaterdag 24 juni uur: Communieviering. Voorganger pastor Schraven. Dames en herenkoor. Sophie Golbach, Tim Zanderink. Collectanten:C.Loman, G Smellink. Jaargebed:Herman Oude Nijeweme. Intenties: ouders Oude Nijeweme-Ensink op Reimer, Johan Sanderink, Jacob Lucassen. Oud papier. Zaterdag 17 juni staat weer de container voor het oud papier op het kerkplein. Graag inleveren voor uur. Op verzoek van de ophalers, voor het buitengebied graag in hanteerbare pakketjes/bundeltjes klaar zetten aan de straat. Volgende ophaaldatum is 22 juli. Doopdankviering Zondag 7 Mei zijn Lieke Oortman, Tess Visschedijk, Gijs Koehorst en Demi Zanderink gedoopt. We kunnen terug kijken op een mooie viering. Welkom in onze parochie! Zaterdag 24 juni om uur hebben we een doopdankviering. In deze viering mogen Liv Broenink, Cas Smellink, Evy Kempers, Noor Derkman, Teun Scholten en Fem Rikkink hun handje in ontvangst nemen. Vriendelijke groeten Christel Geers en Lian Wildemors

4 -4- Pastorpraat. Zomertijd Voor sommige mensen breekt de zomervakantie aan, een paar weken vrijer zijn van wat alledag moet en van wat ervan je wordt verwacht. Voor anderen is er het vooruitzicht van die vrijheid. Het is een tijd om erop uit te gaan, oog in oog te staan met wat je nog niet kende of nog nooit hebt gezien. Soms kan deze tijd ook een waslijst bevatten van alle dingen waar we normaal niet of te weinig aan toe komen; achterstallig onderhoud aan huis of tuin, familieleden of vrienden bezoeken, een boek lezen. Vakantietijd is bedoeld om bij te tanken en even op adem te komen. We komen op een andere manier in beweging en zoals we onlangs hoorden met Pinksteren, we mogen ons laten leiden door de heilige Geest. In het Hebreeuws is het woord voor die Geest ruach. Het betekent 'wind in beweging', zoals in de storm of in de adem van de mens. Je ziet hem niet en kunt hem niet vastpakken, maar je voelt hem wel, en het zet alles in beweging. Het is als met de adem, die in- en uitgaat, zonder dat een mens weet hoe. En deze adem, die bevat het geheim van het leven. In het oude testament wordt de heilige Geest gezien als een kracht die soms zo bezit van mensen kan nemen, dat zij er anders van worden. Mogen we de komende zomermaanden genieten van dat geheim van het leven; in de natuur om ons heen, maar vooral van de mensen die ons lief zijn, en in deze soms zo jachtige tijd, weer op adem komen! Ingrid Schraven p.w.

5 Uitnodiging. We nodigen iedereen uit voor de gezinsviering op zaterdag 10 juni a.s. om 19:30 uur. Het thema van deze viering is: Ik zie de zon. Pastoor Jacobs zal in deze viering voorgaan en het themakoor zal de zang verzorgen. Wij willen alle kinderen die 18 juni de eerste Heilige Communie gaan doen ook van harte uitnodigen. Voor deze kinderen is het een mooie voorbereiding op deze bijzondere en hopelijk zonnige dag. Dit is tevens de laatste gezinsviering van dit schooljaar. Wij willen daarom alle kinderen die het afgelopen schooljaar hebben geholpen met voorlezen tijdens de vieringen hartelijk danken. Zonder jullie kunnen we geen gezinsviering maken. We hopen daarom ook dat we aankomend schooljaar weer op jullie mogen rekenen. Werkgroep gezinsviering -5- Eerste Heilige Communie. Hallo allemaal, Over een paar weken is het zover. Dan doen wij onze Eerste Heilige Communie en wel op 18 juli om uur. Binnenkort zullen onze silhouetten in de kerk hangen. Maar wie zijn wij?? Daarom willen wij ons aan u voorstellen. Hoonberg daar ben ik van en mijn voornaam is Jan. Mijn naam is Marie, ik ben thuis de jongste van drie. Ik ben Jette, van Leonie en Joost, de oudste van hun kroost. Hallo ik heet Sil Olde Olthuis en hoor op de boerderij thuis. Ik ben Evi de oudste van 2 meiden en hou van pony rijden. Mijn naam is Naduah, ja die, de dochter van Raymond en Annemarie. Jasmijn Wildemors is mijn naam en kijk graag s morgens uit het raam. Hallo, ik ben Isa Wiefferink en hou van dieren of met mijn grote zus klieren. Ze noemen me Cas, met voetballen ben ik helemaal in mijn sas. Mijn naam is Roef Plantema en ren graag de bal achterna. Nick Berendsen dat ben ik, tussen onze schapen heb ik veel schik. Eva is mijn naam en je ziet me vaak tussen mijn Hobbelink broers staan. Hallo ik ben Teun Oude Luttikhuis, bij het klootschieten voel ik me thuis. Yvette Berning is mijn naam, ik heb vaak een glimlach op staan. Wij zijn er helemaal klaar voor en hopen jullie allemaal te zien. Tot dan!! Groetjes van de kinderen uit groep 4.

6 -6- Wij gedenken: Marie Grashof werd geboren op 11 mei 1926 aan de Nijenhaerweg in Beuningen. Ze groeide op als oudste in een gezin van 10 kinderen, 4 jongens en 6 meisjes. Na de lagere school ging ze in betrekking. Zuster Franscisco was zeer begaan met Marie. Ze zorgde ervoor dat ze een baan kreeg in het ziekenhuis in Almelo, later werkte ze in het klooster en nog later in het verzorgingshuis. Toen het werk te zwaar werd en ze meer begeleiding nodig had, verhuisde ze naar Raalte. Daar voelde ze zich helemaal thuis. Elk weekend ging ze naar huis, naar de boerderij op het Nijenhaer. Hier was ze altijd welkom Ze had daar haar eigen kamer, die ook nu nog intact is. Elke zondag morgen ging ze samen met haar broers naar de kerk. Marie was altijd heel belangstellend voor het wel en wee van haar broers en zussen, hun kinderen en later ook weer van hun kinderen. In Raalte ontving ze elke keer het parochieblaadje van Beuningen. Daar was ze erg blij mee en het werd dan ook meerdere keren gelezen. Toen de woongroep in Raalte ophield te bestaan, was dat heel moeilijk voor haar. Na verschillende adressen, kwam ze 6 jaar geleden in het Verpleegcentrum Oldenhove te Losser te wonen. Hier heeft ze nog mooie jaren gehad. Ze genoot van de aandacht en de goede verzorging. Ook ontving ze jaarlijks de Ziekenzegening. Het overlijden van haar broers en zussen deed haar veel verdriet. Vooral het overlijden van haar thuis wonende broers Jan en Toon vond ze heel erg moeilijk. De laatste weken ging haar gezondheid zienderogen achteruit. Op donderdag 11 mei, de dag van haar 91 e verjaardag is ze in het bijzijn van haar jongste zus Lidy en haar man Gerard overleden. Op 16 mei hebben we tijdens een viering in de kerk van Beuningen afscheid van haar genomen. Daags erna is ze door haar naasten begeleid naar het crematorium in Usselo. Wij wensen de fam. Grashof sterkte voor de komende tijd. Werkgroep Avondwake.

7 -7- Locatie nieuws Wij willen jullie via een vaste rubriek in het Mariabeukske, graag op de hoogte houden, over alle zaken m.b.t. onze kerk. Dit zal niet elke drie weken zijn, maar we zullen proberen om geregeld iets te plaatsen. Mochten er vragen zijn n.a.v. hetgeen wij mededelen, dan horen wij dat graag. Eind januari heeft de actie kerkbalans plaats gevonden. Het bedrag dat hiervoor tot nu toe is binnengekomen (bijna ,00 euro), gaat al aardig in de richting van het niveau van vorig jaar. In februari heeft de monumentenwacht een grote onderhoudsinspectie uitgevoerd op ons kerkgebouw. Alle bevindingen zijn opgenomen in een zogenaamd meer jaren onderhoudsplan (mjop). Hieruit blijkt dat er een aantal werkzaamheden op korte termijn moeten plaatsvinden om verdere achteruitgang te voorkomen. Het betreft hier o.a. het vervangen van de goot tussen kerk en parochiezaal, plaatselijk schilderwerk, en vervangen voorzetraam en restauratie glas in loodraam. Daarnaast is de riolering aan vervanging toe. We proberen - waar mogelijk- de werkzaamheden in samenwerking met onze eigen vrijwilligers te klaren. Het herstel van alle glas in loodramen zal gefaseerd uitgevoerd worden. Het bedrag dat we opgehaald hebben tijdens de decemberactie Glas-in-lootje is een welkome aanvulling en zal zeer zeker gebruikt worden voor de herstelwerkzaamheden van het eerste glas in loodraam. Verder hebben we een gesprek aangevraagd met het parochiebestuur van Lumen Christi om te praten over de toekomstperspectieven van onze kerk. Het gesprek zal midden juli plaatsvinden. We hopen dat de ideeënavond boeiend Beuningen, die onlangs heeft plaatsgevonden mensen inspireert om actief mee te denken over de toekomst van onze kerk. We zijn nog steeds op zoek naar twee bestuursleden die ons willen komen versterken. Dus heb je ideeën, zie je mogelijkheden om samen met ons, onze kerk voor Beuningen betekenisvol te laten blijven, neem dan contact met ons op! De locatieraad.

8 -8- Vacatures bestuur Lumen Christi In de loop van dit jaar komen twee functies in het bestuur van Lumen Christi vacant. Dit betreft de functie van secretaris en lid algemene zaken. Het bestuur hecht er aan spoedig in de vacatures te voorzien en heeft besloten de procedure om te komen tot nieuwe bestuursleden nu reeds op te starten. Wij wijzen er met nadruk op dat het, voor het goed en evenwichtig functioneren van de parochie Lumen Christi, van groot belang is dat het bestuur een goede afspiegeling is van alle locaties van de parochie. Indien u belangstelling heeft voor één van deze functies, verzoeken wij u uw belangstelling kenbaar te maken bij Leo Rondhuis, secretaris van het parochiebestuur, te bereiken per mail l.rondhuis@lumenchristi.nl. Bestuur Lumen Christi Hemelse klanken op een verstilde zomeravond m.m.v. Jasmijn Oude Grotebevelsborg, Charlotte Winkelhorst, Dagmar Dolleck, Ton Zwerink, Herman Koops en Carlyn Nijhuis Zondagavond 25 juni heeft het Huis van Spiritualiteit van Lumen Christi een zomeravond met hemelse klanken geprogrammeerd. De avond vindt, anders dan eerder aangekondigd, in de Hervormde kerk in Ootmarsum plaats en begint om uur. Trio Rosa Mystica Deze avond staat in het teken van prachtige, af en toe verstilde muziek en poëzie. Medewerking wordt verleend door het trio Rosa Mystica, dat dit keer samengesteld is uit Charlotte Winkelhorst (sopraan), Ton Zwerink (trombone) en Herman Koops (orgel/piano). Zij zullen als trio, maar ook in duo optreden. Het trio Rosa Mystica treedt zowel in Nederland alsook in het aangrenzende Duitsland op. De muziek wordt afgewisseld met poëzie, de keuze van de gedichten is een verrassing! Herman Koops zal ook het Vater unser im Himmelreich van Georg Boehm ten gehore brengen. Een prachtig koraalstuk op orgel. Naast trio Rosa Mystica zal de alt Dagmar Dolleck samen met Charlotte Winkelhorst enkele duetten verzorgen.is uw interesse ook gewekt voor deze spirituele, muzikale beleving? Kom gerust, u zult niet teleurgesteld worden!

9 -9- Wanneer: 25 juni, uur, inloop vanaf uur in Ons Gebouw (tegenover de Hervormde Kerk), Ganzenmarkt 26, 7631 EM Ootmarsum. Het concert vindt in de kerk plaats. Kosten: 5,00 (inclusief koffie/thee) Voor meer info: www. lumenchristi.nl Wandel de ochtend tegemoet Op zondagmorgen 18 juni om 5.00 ontmoeten we elkaar! Boven op de Kuiperberg in Ootmarsum, bij het landkruis. We wandelen in dit weekend, aan het einde van de nacht en tegelijk ook aan het begin van de heel vroege ochtend van een van de langste dagen van dit jaar. Dit doen we om het begin van de zomer te begroeten en ook omdat we dankbaar willen zijn, voor al het moois dat groeit en bloeit op onze aarde. We zullen heel mooie stukjes natuur bewonderen en stil gaan staan. Stil staan in de tijd, boven op de berg: midden in het leven. Even extra, bewust genieten van Gods schepping. Als een soort ochtend meditatie, een soort stille lofprijzing op Gods schepping, die in al zijn geuren, kleuren en geluiden ontwaakt. De vogels kwetteren, de zonnestralen zullen ons gezicht strelen. We zullen stukken in stilte wandelen, maar ook samen luisteren naar gedichten, passages uit de bijbel en andere teksten. Teksten die passen in en bij het ons zo vertrouwde, prachtige Twentse coulisselandschap. We wandelen rondom de Kuiperberg en zullen na de wandeling, die zo n 7 kilometer zal beslaan en ca. 2,5 uur duren zal, samen ontbijten in de pastorie van Ootmarsum. Het stadje zal tegen die tijd ontwaken, misschien ruiken we de geur van brood Komt u ook?

10 -10- Soort activiteit: wandeling (ca. 7 kilometer) Wanneer: 18 juni, uur Waar: parkeerplaats op de Kuiperberg in Ootmarsum, Almelosestraat, bij het landkruis Kosten: 5,00 (inclusief gezamenlijk ontbijt) Aanmelden: secretariaat@lumenchristi.nl De wandeling wordt geleid door Karel Tijhuis. Ziekenzalving-ziekenzegening. Voor het ontvangen van de ziekenzalving- ziekenzegening kunt u contact opnemen met het secretariaat van de parochie Lumen Christi (iedere werkdag tussen uur en uur tel ) Kerkelijk huwelijk. Bruidsparen die besluiten tot een kerkelijk huwelijk dien dit uiterlijk 3 maanden voor de kerkelijke huwelijksdatum aan te vragen, dit i.v.m. de voorbereidingen. Een verzoek tot een kerkelijk huwelijk kunt u indienen bij het secretariaat van de parochie Lumen Christi, tel Bezoek pastor. Als u of iemand uit uw naaste omgeving het op prijs stelt, bezoek te ontvangen van een pastor, dan kan dit worden gemeld bij uw eigen secretariaat, tel Of bij het secretariaat van Lumen Christi dat elke werkdag tussen uur en uur bereikbaar is, tel (de pastores bezoeken zowel thuis als in het ziekenhuis).

11 -11- Parochiële Caritas Instelling Oost Nederland PCI Helpt Telefoon website: Locatieraad Beuningen. Liesbeth ten Dam, tel: , Ria Scholten, tel: , Miranda Nolten-Westerhof, tel: , Kerkwerk. Praktische hulp nodig? Bel Kerkwerk : Bereikbaar op werkdagen van tot uur. Pastorale nood. Mocht u buiten kantoortijd dringend pastorale hulp nodig hebben dan kunt u, als geen van de pastores op eigen nummer bereikbaar is, bellen met het mobiele nummer : Dit nr. is niet voor het melden van uitvaarten. Secretariaat parochie LUMEN CHRISTI : Openingstijden secretariaat : maandag t/m vrijdag uur. Tel. : secretariaat@lumenchristi.nl Website :

12 -12- Pastoraal team Th.H.P. Munsterhuis (liturgie) Van der Heijdenstraat VL Denekamp tel: t.munsterhuis@lumenchristi.nl J.B.P. Kerkhof Jonkman, diaken, (diaconie, gemeenschapsopbouw) Bartokstraat 15, 7651 RA Tubbergen tel.: j.kerkhofjonkman@lumenchristi.nl L.M. Ros, pastoraal werker (diaconie) Vossenbrinkweg 80, 7491 DE Delden tel.: l.ros@lumenchristi.nl I.A.P. Schraven, pastoraal werkster (catechese) Erve Aarnink 7, 7577 NT Oldenzaal Tel: i.schraven@lumenchristi.nl Bij overlijden graag contact opnemen met : Uw uitvaartondernemer. Zij nemen dan contact op met de dienstdoende uitvaartcoördinator.b.g.g. Mevr.IJland tel. : Opening parochiesecretariaat : woensdag uur. donderdag uur Adres : Beuningerstraat 75, tel. : Bank : NL 47 RABO Kopij inleveren voor 24 juni beuningen@lumenchristi.nl Redactieadres :Trudy Oude Nijeweme, tel

13 -13-

14 -14-

MARIABEUKSKE BEUNINGEN. Periode 9 februari 2019 t/m 1 maart Jaargang 35. Nr:2.

MARIABEUKSKE BEUNINGEN. Periode 9 februari 2019 t/m 1 maart Jaargang 35. Nr:2. MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode 9 februari 2019 t/m 1 maart 2019. Jaargang 35. Nr:2. -2- Vieringen en intenties 9 febr.t/m 15 febr.2019. Zondag 10 februari 09.00 uur: Communieviering. Dames en herenkoor.

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN

MARIABEUKSKE BEUNINGEN MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode: 4 augustus t/m 24 augustus 2018. Jaargang 34. Nr:11. Maria Maria, moeder van onze Heer Jezus, U laat ons zien hoe groot Gods goedheid is. Toen U ja zei tegen de engel, Wist

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN

MARIABEUKSKE BEUNINGEN MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode: 23 juni t/m 13 juli 2018. Jaargang 34. Nr:9. Gebed Ik dank U God voor al die mensen die een licht zijn voor de ander. Ik kom ze tegen op mijn weg. Ze lopen een eindje met

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN

MARIABEUKSKE BEUNINGEN MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode: 2juni t/m 29 juni 2018. Jaargang 34. Nr:8. Wonderen zonder naam God, Vader en Schepper, Gij hebt ons de opdracht gegeven uw schepping te bewerken en te bewaren. Maak mij

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN

MARIABEUKSKE BEUNINGEN MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode: 19 mei 2017 t/m 9 juni 2017. Jaargang 33. Nr.7. Pinksteren Geest van God, sinds het ontstaan van de aarde schept Gij Orde en zekerheid. Geef on uw kracht en uw inzicht dat

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN. Periode 15 juni 2019 t/m 5juli Jaargang 35. Nr8.

MARIABEUKSKE BEUNINGEN. Periode 15 juni 2019 t/m 5juli Jaargang 35. Nr8. MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode 15 juni 2019 t/m 5juli 2019. Jaargang 35. Nr8. -2- Vieringen en intenties 15 juni t/m 21 juni 2019. Zondag 16 juni 9.00 uur: Communieviering. Voorganger pastor Schraven.

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN

MARIABEUKSKE BEUNINGEN MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode: 6 sept. 2014 t/m 26 sep. 2014. Jaargang 30. Nr 12 De brug Breng jij me weg tot aan de brug Ik ben zo bang om daar alleen te staan Als wij daar niet zijn, ga niet direct

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN. Periode 13 april 2019 t/m 3 mei Jaargang 35. Nr:5.

MARIABEUKSKE BEUNINGEN. Periode 13 april 2019 t/m 3 mei Jaargang 35. Nr:5. MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode 13 april 2019 t/m 3 mei 2019. Jaargang 35. Nr:5. -2- Vieringen en intenties 13 april 2019 t/m 19 april 2019. Zaterdag 13 april 19.30 uur: Eucharistie/ gezinsviering. Voorganger

Nadere informatie

t Preaksteulke 4 augustus tot 24 augustus e jaargang nr. 11 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum

t Preaksteulke 4 augustus tot 24 augustus e jaargang nr. 11 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum t Preaksteulke 4 augustus tot 24 augustus 2018-49 e jaargang nr. 11 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum Openingstijden secretariaat H.H. Simon en Judas Ootmarsum Kerkplein 3 29 29 91 maandag-

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN. Periode 23 maart 2019 t/m 12 april Jaargang 35. Nr:4.

MARIABEUKSKE BEUNINGEN. Periode 23 maart 2019 t/m 12 april Jaargang 35. Nr:4. MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode 23 maart 2019 t/m 12 april 2019. Jaargang 35. Nr:4. -2- Vieringen en intenties 23 maart t/m 29 maart 2019. Zondag 24 maart 09.00 uur: Eucharistieviering. Voorganger pastor

Nadere informatie

KERKELIJK NIEUWS LOCATIE DE LUTTE

KERKELIJK NIEUWS LOCATIE DE LUTTE KERKELIJK NIEUWS LOCATIE DE LUTTE Zondag 11 juni 09.00 uur : Communieviering m.m.v. het themakoor Voorganger : Pastor I. Schraven Lectrice Misdienaars : Mevr. T. Hesselink : Bart Rolink en Lars Grote Beverborg

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN. Periode 2 maart 2019 t/m 23 maart Jaargang 35. Nr:3.

MARIABEUKSKE BEUNINGEN. Periode 2 maart 2019 t/m 23 maart Jaargang 35. Nr:3. MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode 2 maart 2019 t/m 23 maart 2019. Jaargang 35. Nr:3. -2- Vieringen en intenties 2 maart t/m 8 maart 2019. Zaterdag 2 maart 19.30 uur: Communieviering. Voorganger pastor Kerkhof

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN

MARIABEUKSKE BEUNINGEN MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode 22 december 2018 t/m 18 januari 2019. Jaargang 34. Nr:18. Kerstmis. Bestaat er iets mooiers, dan de ogen van een kind, dan zijn uitgestrekte armen die vragen om gepakt te

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN

MARIABEUKSKE BEUNINGEN MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode:26 oktober t/m 16 november 2018. Jaargang 34. Nr:15. Allerzielen Zij zijn met velen,heer, die mij ontvallen zijn. Ik was met hen verbonden, zij droegen zorg voor mij. Aan

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN. Periode 19 januari 2019 t/m 8 februari Jaargang 35. Nr:1.

MARIABEUKSKE BEUNINGEN. Periode 19 januari 2019 t/m 8 februari Jaargang 35. Nr:1. MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode 19 januari 2019 t/m 8 februari 2019. Jaargang 35. Nr:1. -2- Vieringen en intenties 19 jan.2019 t/m 25 jan.2019. Zaterdag 19 januari 19.30 uur: Gezinsviering met jongerenpastoraat.

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN

MARIABEUKSKE BEUNINGEN MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode: 24 dec.2016 t/m 13 jan 2017. Jaargang 32. Nr.19. Kerstmis Ik dank U, God, omdat het weer Kerstmis is. Ik dank U om alle mensen die zich hebben ingezet om deze Kerstdag mooi

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN. Periode 6 juli 2019 t/m 26 juli Jaargang 35. Nr9.

MARIABEUKSKE BEUNINGEN. Periode 6 juli 2019 t/m 26 juli Jaargang 35. Nr9. MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode 6 juli 2019 t/m 26 juli 2019. Jaargang 35. Nr9. -2- Vieringen en intenties 6 juli t/m 12 juli 2019. Zaterdag 6 juli 19.30 uur: Jeugddankviering. Voorganger pastor Kerkhof-Jonkman.

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN

MARIABEUKSKE BEUNINGEN MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode: 21 april t/m 11 mei 2018. Jaargang 34. Nr:6. Maria Heilige Maria, om u deze maand te eren zetten wij bloemen bij uw beeld. Het is goed u te zegenen. Zalig zijt gij die geloofd

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN

MARIABEUKSKE BEUNINGEN MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode:17 november t/m 7 december 2018. Jaargang 34. Nr:16. Advent Wachten op de Heer, en wat meer is: Hem verwachten Heer Jezus, dit is slechts mogelijk als er plaats en ruimte

Nadere informatie

Jaargang 38 nr. 12. Zaterdag 25 augustus 2018 t/m vrijdag 14 september t Kerk nbleadke jaargang 38 nr. 12

Jaargang 38 nr. 12. Zaterdag 25 augustus 2018 t/m vrijdag 14 september t Kerk nbleadke jaargang 38 nr. 12 Jaargang 38 nr. 12 Zaterdag 25 augustus 2018 t/m vrijdag 14 september 2018 Th. H.P. Munsterhuis Van der Heijdenstraat 1, 7591 VL DENEKAMP Tel.: 06 531 63 563 Email: t.munsterhuis@lumenchristi.nl 1 J.B.P.

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN

MARIABEUKSKE BEUNINGEN MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode: 18 okt. 2014 t/m 7 nov. 2014. Jaargang 30. Nr 14. Allerzielen Zij zijn met velen, Heer Die mij ontvallen zijn. Ik was met hen verbonden, Zij droegen zorg voor mij. Aan uw

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN

MARIABEUKSKE BEUNINGEN MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode: 4 febr. 2017 t/m 24 febr. 2017. Jaargang 33. Nr.2. Goede God, Wat hebben wij het goed hier in ons land, Leer ons genieten van alle mooie dingen die wij hebben, Maar leer

Nadere informatie

Jaargang 38 nr. 09: Zaterdag 23 juni 2018 t/m vrijdag 13 juli t Kerk nbleadke jaargang 38 nr. 09

Jaargang 38 nr. 09: Zaterdag 23 juni 2018 t/m vrijdag 13 juli t Kerk nbleadke jaargang 38 nr. 09 Jaargang 38 nr. 09: Zaterdag 23 juni 2018 t/m vrijdag 13 juli 2018 Th. H.P. Munsterhuis Van der Heijdenstraat 1, 7591 VL DENEKAMP Tel.: 06 531 63 563 Email: t.munsterhuis@lumenchristi.nl 1 J.B.P. Kerkhof

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN. Periode 4 mei 2019 t/m 24 mei Jaargang 35. Nr:6.

MARIABEUKSKE BEUNINGEN. Periode 4 mei 2019 t/m 24 mei Jaargang 35. Nr:6. MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode 4 mei 2019 t/m 24 mei 2019. Jaargang 35. Nr:6. -2- Vieringen en intenties 4 mei t/m 10 mei 2019. Zondag 5 mei 09.00 uur: Communieviering. Dames/herenkoor. Berend Geers, Job

Nadere informatie

Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen 34 e jaargang nr augustus t/m 14 september 2018

Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen 34 e jaargang nr augustus t/m 14 september 2018 Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen 34 e jaargang nr. 12 25 augustus t/m 14 september 2018 Gods woord is het Brood des Levens. Maar vaak zetten wij onszelf op een hongerdieet. Nel Benschop 1 Kopij

Nadere informatie

Jaargang 38 nr. 07: Zaterdag 12 mei 2018 t/m vrijdag 01 juni t Kerk nbleadke jaargang 38 nr. 07

Jaargang 38 nr. 07: Zaterdag 12 mei 2018 t/m vrijdag 01 juni t Kerk nbleadke jaargang 38 nr. 07 Jaargang 38 nr. 07: Zaterdag 12 mei 2018 t/m vrijdag 01 juni 2018 Th. H.P. Munsterhuis Van der Heijdenstraat 1, 7591 VL DENEKAMP Tel.: 06 531 63 563 Email: t.munsterhuis@lumenchristi.nl 1 J.B.P. Kerkhof

Nadere informatie

Jaargang 39 nr. 10 Zaterdag 27 juli 2019 t/m vrijdag 16 augustus 2019

Jaargang 39 nr. 10 Zaterdag 27 juli 2019 t/m vrijdag 16 augustus 2019 Jaargang 39 nr. 10 Zaterdag 27 juli 2019 t/m vrijdag 16 augustus 2019 1 Th. H.P. Munsterhuis Van der Heijdenstraat 1, 7591 VL DENEKAMP Tel.: 06 531 63 563 Email: t.munsterhuis@lumenchristi.nl J.B.P. Kerkhof

Nadere informatie

Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen 34 e jaargang nr juli t/m 3 augustus 2018

Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen 34 e jaargang nr juli t/m 3 augustus 2018 Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen 34 e jaargang nr. 10 14 juli t/m 3 augustus 2018 We tutten ons tuintje op en kammen het gras, make-uppen de randjes langs het terras: overal plantjes met lippenstift

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN

MARIABEUKSKE BEUNINGEN MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode: 23 september 2017 t/m 13 oktober 2017. Jaargang 33. Nr.13. Herfst Kastanjes. Spinnen Koud, nat, mist. Verdorde en half vergane blaadjes. De geur van rottende bladeren, van

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN

MARIABEUKSKE BEUNINGEN MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode: 27 sept. 2014 t/m 10 okt. 2014. Jaargang 30. Nr 13 Herfst De zun schient oaver t laand, teg n holtwal, an de achterkant. Het is herfst, het blad geet kleuren, ieder joar,

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN

MARIABEUKSKE BEUNINGEN MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode:6 oktober t/m 26 oktober 2018. Jaargang 34. Nr:14. Oogsttijd Heer van de oogst, U maakt de tijden vol. Hoe wonder is wat eens gebeurde en nu opnieuw gebeuren gaat: het opgegroeide

Nadere informatie

Negenenveertigste jaargang nr. 2 9 februari t/m 1 maart 2019

Negenenveertigste jaargang nr. 2 9 februari t/m 1 maart 2019 Negenenveertigste jaargang nr. 2 9 februari t/m 1 maart 2019 Goede God, doordring ons van uw dienende Liefde. Geef ons mildheid en eenvoud, om een werktuig te worden tot het uitdragen van vrede, gerechtigheid

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN

MARIABEUKSKE BEUNINGEN MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode: 15 september t/m 5 oktober 2018. Jaargang 34. Nr:13. Herfst Als iemand je zegt: je bent jong gebleven weet je, dat je oud bent geworden. De herfst begint! Je ziet het in

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN

MARIABEUKSKE BEUNINGEN MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode 8 december t/m 21 december 2018. Jaargang 34. Nr:17. Het Goede Het goede is als klein zaad, in het hart van de mens. Het groeit in stilte. Het komt niet met geweld. Het wordt

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN

MARIABEUKSKE BEUNINGEN MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode: 12 augustus 2017 t/m 2 september 2017. Jaargang 33. Nr.10. Moeder Maria Bid voor mij dat ik moed vind om eerlijk te zijn voor God en voor de mensen. Bid voor mij dat ik

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN

MARIABEUKSKE BEUNINGEN MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode: 8 nov. 2014 t/m 28 nov. 2014. Jaargang 30. Nr 15. Gebed. God, soms zien we door de bomen het bos niet meer. We weten niet wat we moeten kiezen uit alle mogelijkheden, die

Nadere informatie

Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen 34 e jaargang nr augustus t/m 24 augustus Geloven is geluk.

Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen 34 e jaargang nr augustus t/m 24 augustus Geloven is geluk. Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen 34 e jaargang nr. 11 4 augustus t/m 24 augustus 2018 Geloven is geluk. Geloven is geluk; is gave van de Heer om, niet begrijpend, toch te blijven hopen; in vast

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN

MARIABEUKSKE BEUNINGEN MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode: 29 nov. 2014 t/m 19 dec. 2014. Jaargang 30. Nr 16.. Advent De donkere tijd van het jaar, veelal de tijd van overdenkingen of althans het zoeken er naar, met veel of weinig

Nadere informatie

Achtenveertigste jaargang nr augustus t/m 14 september 2018

Achtenveertigste jaargang nr augustus t/m 14 september 2018 Achtenveertigste jaargang nr. 12 26 augustus t/m 14 september 2018 God, Vader in de hemel, Gij hebt uw Zoon in de wereld gezonden als levend brood voor ons bestaan. Wij vragen U: vermeerder ons geloof

Nadere informatie

Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen 33 e jaargang nr t/m 30 juni 2017

Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen 33 e jaargang nr t/m 30 juni 2017 Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen 33 e jaargang nr. 8 10 t/m 30 juni 2017 De zon van het ouder worden Schijnt de zon bij t ouder worden net zo stralend als weleer? Of verschijnt sluierbewolking

Nadere informatie

t Preaksteulke 29 augustus 2015 46 e jaargang nr.12 Geloofsgemeenschap H.H. Simon & Judas Ootmarsum

t Preaksteulke 29 augustus 2015 46 e jaargang nr.12 Geloofsgemeenschap H.H. Simon & Judas Ootmarsum t Preaksteulke 29 augustus 2015 46 e jaargang nr.12 Geloofsgemeenschap H.H. Simon & Judas Ootmarsum Openingstijden secretariaat H.H. Simon en Judas Ootmarsum maandag- tot en met vrijdagmorgen, behalve

Nadere informatie

KERKELIJK NIEUWS LOCATIE DE LUTTE

KERKELIJK NIEUWS LOCATIE DE LUTTE KERKELIJK NIEUWS LOCATIE DE LUTTE Zondag 15 juli : Hellehondsdagen: 09.00 uur : Eucharistieviering m.m.v. Plechelmuskoor Voorganger : pastoor T. Munsterhuis Lectrice : mevr. A. Scholte Lubberink Misdienaars

Nadere informatie

KЀЀRKTIED. Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi

KЀЀRKTIED. Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi KЀЀRKTIED Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi Jaargang 37 nr. 6 week 29-4-2017 t/m 19-5-2017 Begin maar gewoon Wie altijd maar wacht tot de anderen zover zijn of tot de meerderheid

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN

MARIABEUKSKE BEUNINGEN MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode: 18 juli t/m 28 aug. 2015. Jaargang 31. Nr 10 en 11. Vakantie God, Gij geeft ons dagen van arbeid en dagen van rust. Wij bidden U: dat wij uw wereld bewonen in vrijheid en

Nadere informatie

t Preaksteulke 25 augustus tot 14 september e jaargang nr. 12 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum

t Preaksteulke 25 augustus tot 14 september e jaargang nr. 12 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum t Preaksteulke 25 augustus tot 14 september 2018-49 e jaargang nr. 12 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum Openingstijden secretariaat H.H. Simon en Judas Ootmarsum Kerkplein 3 29 29 91 maandag-

Nadere informatie

KЀЀRKTIED. Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi OVERWEGING. Zon De zon schijnt, Alles herleeft, Alles wordt verwarmd.

KЀЀRKTIED. Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi OVERWEGING. Zon De zon schijnt, Alles herleeft, Alles wordt verwarmd. KЀЀRKTIED Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi Jaargang 38 nr. 9 week 23-6-2018 t/m 13-7-2018 OVERWEGING Zon De zon schijnt, Alles herleeft, Alles wordt verwarmd. Ook mijn

Nadere informatie

Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen

Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen 31 e jaargang nr. 14 10 t/m 30 oktober 2015 Spiegel Als je voor een spiegel staat En in beeld ligt een gewonde, Loop je dan gewoon door Kijk je niet om en denkt:

Nadere informatie

Achtenveertigste jaargang nr t/m 24 augustus Goede God,

Achtenveertigste jaargang nr t/m 24 augustus Goede God, Achtenveertigste jaargang nr. 11 4 t/m 24 augustus 2018 Goede God, U heeft de Moeder van Uw zoon hoog verheven boven alle mensen. Wij bidden U dat U haar wilt horen en verstaan als zij onze noden aan U

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN. Periode 25 mei 2019 t/m 14 juni Jaargang 35. Nr:7.

MARIABEUKSKE BEUNINGEN. Periode 25 mei 2019 t/m 14 juni Jaargang 35. Nr:7. MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode 25 mei 2019 t/m 14 juni 2019. Jaargang 35. Nr:7. -2- Vieringen en intenties 25 mei t/m 31 mei 2019. Zondag 25 mei 19.30 uur: Communieviering. Muzikale omlijsting. Maud Zanderink,

Nadere informatie

Zevenenveertigste jaargang nr. 8 Periode 10 t /m 30 juni 2017

Zevenenveertigste jaargang nr. 8 Periode 10 t /m 30 juni 2017 Zevenenveertigste jaargang nr. 8 Periode 10 t /m 30 juni 2017 Heilige Vader, Gij hebt uw woord gehouden uw Zoon is mens geworden; zijn Geest leeft in uw kerk en maakt de liefde openbaar, waarmee Gij ons

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN

MARIABEUKSKE BEUNINGEN MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode: 25 febr. 2017 t/m 17 maart. 2017. Jaargang 33. Nr.3. Aswoensdag Van stof en as zijn wij, Klein en nietig, niemanddalle, En van Uw adem, God, Die Gij in de klei hebt ingeblazen.

Nadere informatie

t Preaksteulke 23 juni tot 13 juli e jaargang nr. 9 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum

t Preaksteulke 23 juni tot 13 juli e jaargang nr. 9 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum t Preaksteulke 23 juni tot 13 juli 2018-49 e jaargang nr. 9 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum Openingstijden secretariaat H.H. Simon en Judas Ootmarsum Kerkplein 3 29 29 91 maandag- tot

Nadere informatie

Zaterdag 18 oktober t/m vrijdag 07 november 2014

Zaterdag 18 oktober t/m vrijdag 07 november 2014 Jaargang 34 nr. 14: Zaterdag 18 oktober t/m vrijdag 07 november 2014 Th.H.P. Munsterhuis (liturgie) Van der Heijdenstraat 1, 7591 VL Denekamp 0541-35 42 20 of 06-53 16 35 63 Email: t.munsterhuis@lumenchristi.nl

Nadere informatie

KЀЀRKTIED. Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi

KЀЀRKTIED. Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi KЀЀRKTIED Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi Jaargang 38 nr. 16 week 17-11-2018 t/m 7-12-2018 hoog in de kraag tegen de vrieskou veel vroege vogels gaan al op pad de vorst

Nadere informatie

Jaargang 37 nr. 07: Zaterdag 20 mei 2017 t/m vrijdag 09 juni t Kerk nbleadke jaargang 37 nr. 07

Jaargang 37 nr. 07: Zaterdag 20 mei 2017 t/m vrijdag 09 juni t Kerk nbleadke jaargang 37 nr. 07 Jaargang 37 nr. 07: Zaterdag 20 mei 2017 t/m vrijdag 09 juni 2017 Th. H.P. Munsterhuis (liturgie) Van der Heijdenstraat 1, 7591 VL DENEKAMP Tel.: 06 531 63 563 Email: t.munsterhuis@lumenchristi.nl 1 J.B.P.

Nadere informatie

Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi

Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi KЀЀRKTIED Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi Jaargang 39 nr. 10 week 27-7-2019 t/m 16-8-2019 Stop met het werk, stop met de zorgen, stop met de slaafse doordeweekse sleur.

Nadere informatie

t Preaksteulke 9 februari 2019 tot 1 maart e jaargang nr. 2 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum

t Preaksteulke 9 februari 2019 tot 1 maart e jaargang nr. 2 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum t Preaksteulke 9 februari 2019 tot 1 maart 2019-50 e jaargang nr. 2 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum Openingstijden secretariaat H.H. Simon en Judas Ootmarsum Kerkplein 3 29 29 91 maandag-

Nadere informatie

t Preaksteulke 1 tot en met 21 juli e jaargang nr. 9 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum

t Preaksteulke 1 tot en met 21 juli e jaargang nr. 9 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum t Preaksteulke 1 tot en met 21 juli 2017 48 e jaargang nr. 9 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum Openingstijden secretariaat H.H. Simon en Judas Ootmarsum maandag- tot en met vrijdagmorgen,

Nadere informatie

Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen 34 e jaargang nr juni t/m 13 juli 2018

Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen 34 e jaargang nr juni t/m 13 juli 2018 Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen 34 e jaargang nr. 9 23 juni t/m 13 juli 2018 1 Kopij kerkblad: inleveren voor vrijdag 15 juni 2018 in de brievenbus van het parochiecentrum of per e-mail: hjozef@live.nl

Nadere informatie

t Preaksteulke 15 juni tot 5 juli e jaargang nr. 8 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum

t Preaksteulke 15 juni tot 5 juli e jaargang nr. 8 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum t Preaksteulke 15 juni tot 5 juli 2019-50 e jaargang nr. 8 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum Openingstijden secretariaat H.H. Simon en Judas Ootmarsum Kerkplein 3 29 29 91 maandag- tot en

Nadere informatie

Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi OVERWEGING DE RUGZAK

Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi OVERWEGING DE RUGZAK KЀЀRKTIED Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi Jaargang 34 nr. 3 week 8-2-2014 t/m 28-2-2014 OVERWEGING DE RUGZAK Ieder mens draagt in zijn leven een onzichtbare rugzak mee.

Nadere informatie

Jaargang 38 nr. 11. Zaterdag 04 augustus 2018 t/m vrijdag 24 augustus t Kerk nbleadke jaargang 38 nr. 11

Jaargang 38 nr. 11. Zaterdag 04 augustus 2018 t/m vrijdag 24 augustus t Kerk nbleadke jaargang 38 nr. 11 Jaargang 38 nr. 11 Zaterdag 04 augustus 2018 t/m vrijdag 24 augustus 2018 Th. H.P. Munsterhuis Van der Heijdenstraat 1, 7591 VL DENEKAMP Tel.: 06 531 63 563 Email: t.munsterhuis@lumenchristi.nl 1 J.B.P.

Nadere informatie

Jaargang 37 nr. 12: Zaterdag 02 september 2017 t/m vrijdag 22 september t Kerk nbleadke jaargang 37 nr. 12

Jaargang 37 nr. 12: Zaterdag 02 september 2017 t/m vrijdag 22 september t Kerk nbleadke jaargang 37 nr. 12 Jaargang 37 nr. 12: Zaterdag 02 september 2017 t/m vrijdag 22 september 2017 Th. H.P. Munsterhuis (liturgie) Van der Heijdenstraat 1, 7591 VL DENEKAMP Tel.: 06 531 63 563 Email: t.munsterhuis@lumenchristi.nl

Nadere informatie

t Preaksteulke 19 november tot en met 16 december e jaargang nr. 15 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum

t Preaksteulke 19 november tot en met 16 december e jaargang nr. 15 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum t Preaksteulke 19 november tot en met 16 december 2016 47 e jaargang nr. 15 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum Openingstijden secretariaat H.H. Simon en Judas Ootmarsum maandag- tot en met

Nadere informatie

KЀЀRKTIED. Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi

KЀЀRKTIED. Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi KЀЀRKTIED Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi Jaargang 39 nr. 1a week 5-1-2019 t/m 18-1-2019 Januarikater Het is weer rustig in het dorp voorbij zijn de decemberdagen de kerstspullen

Nadere informatie

Jaargang 35 nr. 09: Zaterdag 27 juni t/m vrijdag 17 juli 2015. 1 t Kerk nbleadke jaargang 35 nr. 09

Jaargang 35 nr. 09: Zaterdag 27 juni t/m vrijdag 17 juli 2015. 1 t Kerk nbleadke jaargang 35 nr. 09 Jaargang 35 nr. 09: Zaterdag 27 juni t/m vrijdag 17 juli 2015 Th.H.P. Munsterhuis (liturgie) Van der Heijdenstraat 1, 7591 VL Denekamp 0541-35 42 20 of 06-53 16 35 63 Email: t.munsterhuis@lumenchristi.nl

Nadere informatie

KЀЀRKTIED. Overweging. Paasgedicht. Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi. Jaargang 37 nr. 5 week t/m

KЀЀRKTIED. Overweging. Paasgedicht. Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi. Jaargang 37 nr. 5 week t/m KЀЀRKTIED Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi Jaargang 37 nr. 5 week 8-4-2017 t/m 28-4-2017 Paasgedicht Overweging Sta op; Jij ontmoedigde, jij diep teleurgestelde, Jij verdrietige.

Nadere informatie

Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi GEDACHTE

Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi GEDACHTE KЀЀRKTIED Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi Jaargang 35 nr.16 week 21-11-2015 t/m 4-12-2015 Advent betekent: GEDACHTE er komt iemand, je krijgt bezoek. Het is de aankondiging

Nadere informatie

Achtenveertigste jaargang nr september t/m 5 oktober 2018

Achtenveertigste jaargang nr september t/m 5 oktober 2018 Achtenveertigste jaargang nr. 13 15 september t/m 5 oktober 2018 God, wanneer de machtigen der aarde uw volk bedreigen, zijt Gij het die ons redt. In Jezus zien wij hoe Gij het opneemt voor de kleinen.

Nadere informatie

Jaargang 39 nr. 08 Zaterdag 15 juni 2019 t/m vrijdag 05 juli 2019

Jaargang 39 nr. 08 Zaterdag 15 juni 2019 t/m vrijdag 05 juli 2019 Jaargang 39 nr. 08 Zaterdag 15 juni 2019 t/m vrijdag 05 juli 2019 1 Th. H.P. Munsterhuis Van der Heijdenstraat 1, 7591 VL DENEKAMP Tel.: 06 531 63 563 Email: t.munsterhuis@lumenchristi.nl J.B.P. Kerkhof

Nadere informatie

KERKELIJK NIEUWS LOCATIE DE LUTTE

KERKELIJK NIEUWS LOCATIE DE LUTTE KERKELIJK NIEUWS LOCATIE DE LUTTE Zondag 5 augustus: 09.00 uur : Communieviering m.m.v. Plechelmuskoor Voorganger : pastor Kerkhof Jonkman Lectrice : mevr. G. Maseland Misdienaars : Mirthe en Joyce Rolink

Nadere informatie

Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi GEDACHTE. een oud verhaal

Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi GEDACHTE. een oud verhaal KЀЀRKTIED Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi Jaargang 35 nr.17 week 5-12-2015 t/m 18-12-2015 GEDACHTE een oud verhaal Een oud verhaal begint Een man, een vrouw, een kind

Nadere informatie

Negenenveertigste jaargang nr mei t/m 15 juni 2019

Negenenveertigste jaargang nr mei t/m 15 juni 2019 Negenenveertigste jaargang nr. 7 25 mei t/m 15 juni 2019 Goede God, Uw zoon heeft bij zijn Hemelvaart beloofd een helper te zenden. Hij laat ons niet als wezen achter dat heeft Hij toegezegd. Laat ons,

Nadere informatie

Jaargang 37 nr. 02: Zaterdag 04 februari 2017 t/m vrijdag 24 februari t Kerk nbleadke jaargang 37 nr. 02

Jaargang 37 nr. 02: Zaterdag 04 februari 2017 t/m vrijdag 24 februari t Kerk nbleadke jaargang 37 nr. 02 Jaargang 37 nr. 02: Zaterdag 04 februari 2017 t/m vrijdag 24 februari 2017 Th. H.P. Munsterhuis (liturgie) Van der Heijdenstraat 1, 7591 VL DENEKAMP Tel.: 06 531 63 563 Email: t.munsterhuis@lumenchristi.nl

Nadere informatie

Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen 35 e jaargang nr. 2 9 februari t/m 1 maart 2019

Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen 35 e jaargang nr. 2 9 februari t/m 1 maart 2019 Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen 35 e jaargang nr. 2 9 februari t/m 1 maart 2019 Wereldwonderen Een groepje mensen moest eens opschrijven wat zij als de zeven wereldwonderen beschouwde. Hoewel

Nadere informatie

t Preaksteulke 14 juli tot 3 augustus e jaargang nr. 10 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum

t Preaksteulke 14 juli tot 3 augustus e jaargang nr. 10 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum t Preaksteulke 14 juli tot 3 augustus 2018-49 e jaargang nr. 10 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum Openingstijden secretariaat H.H. Simon en Judas Ootmarsum Kerkplein 3 29 29 91 maandag-

Nadere informatie

KЀЀRKTIED. Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi OVERWEGING

KЀЀRKTIED. Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi OVERWEGING KЀЀRKTIED Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi Jaargang 38 nr. 7 week 12-5-2018 t/m 1-6-2018 OVERWEGING Pinkstergebed De wereld is zo koud, mijn God, zo vol haat en egoïsme,

Nadere informatie

Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi. Overweging. Een nieuw jaar

Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi. Overweging. Een nieuw jaar KЀЀRKTIED Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi Jaargang 33 nr. 1 week 12-1-2013 t/m 1-2-2013 Overweging Een nieuw jaar Een nieuw jaar! Nieuwe mogelijkheden. Kansen die ik nooit

Nadere informatie

KЀЀRKTIED. Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi. Overweging

KЀЀRKTIED. Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi. Overweging KЀЀRKTIED Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi Jaargang 37 nr. 10 week 22-7-2017 t/m 11-8-2017 Het is vakantie Overweging Wanneer de zon weer met kracht begint te stralen en

Nadere informatie

t Preaksteulke 29 april tot en met 19 mei e jaargang nr. 6 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum

t Preaksteulke 29 april tot en met 19 mei e jaargang nr. 6 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum t Preaksteulke 29 april tot en met 19 mei 2017 48 e jaargang nr. 6 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum Openingstijden secretariaat H.H. Simon en Judas Ootmarsum maandag- tot en met vrijdagmorgen,

Nadere informatie

Jaargang 39 nr. 06 Zaterdag 04 mei 2019 t/m vrijdag 24 mei 2019

Jaargang 39 nr. 06 Zaterdag 04 mei 2019 t/m vrijdag 24 mei 2019 Jaargang 39 nr. 06 Zaterdag 04 mei 2019 t/m vrijdag 24 mei 2019 1 Th. H.P. Munsterhuis Van der Heijdenstraat 1, 7591 VL DENEKAMP Tel.: 06 531 63 563 Email: t.munsterhuis@lumenchristi.nl J.B.P. Kerkhof

Nadere informatie

Jaargang 35 nr. 14: Zaterdag 10 oktober t/m vrijdag 30 oktober 2015. 1 t Kerk nbleadke jaargang 35 nr. 14

Jaargang 35 nr. 14: Zaterdag 10 oktober t/m vrijdag 30 oktober 2015. 1 t Kerk nbleadke jaargang 35 nr. 14 Jaargang 35 nr. 14: Zaterdag 10 oktober t/m vrijdag 30 oktober 2015 Th.H.P. Munsterhuis (liturgie) Van der Heijdenstraat 1, 7591 VL Denekamp 0541-35 42 20 of 06-53 16 35 63 Email: t.munsterhuis@lumenchristi.nl

Nadere informatie

Negenenveertigste jaargang nr januari t/m 8 februari 2019

Negenenveertigste jaargang nr januari t/m 8 februari 2019 Negenenveertigste jaargang nr. 1 19 januari t/m 8 februari 2019 Gebed Goede God, U hebt de mensen geschapen, allemaal verschillend, maar voor U zijn we allemaal gelijk en even belangrijk. Wij danken U

Nadere informatie

t Preaksteulke 17 november tot 7 december e jaargang nr. 16 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum

t Preaksteulke 17 november tot 7 december e jaargang nr. 16 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum t Preaksteulke 17 november tot 7 december 2018-49 e jaargang nr. 16 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum Openingstijden secretariaat H.H. Simon en Judas Ootmarsum Kerkplein 3 29 29 91 maandag-

Nadere informatie

KЀЀRKTIED. Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi

KЀЀRKTIED. Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi KЀЀRKTIED Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi Jaargang 38 nr. 12 week 25-8-2018 t/m 14-9-2018 De Draad Door de eeuwen loopt een draad die van mens naar mensen gaat. Alles

Nadere informatie

Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen. 32 e jaargang nr dec.2016 t/m 13 jan.2017

Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen. 32 e jaargang nr dec.2016 t/m 13 jan.2017 Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen 32 e jaargang nr.18 24 dec.2016 t/m 13 jan.2017 Romantiek van Kerstmis De romantiek van Kerst. Is toch wel een heel klein wonder. De romantiek van Kerst. Maakt

Nadere informatie

Jaargang 39 nr. 03 Zaterdag 02 maart 2019 t/m vrijdag 22 maart 2019

Jaargang 39 nr. 03 Zaterdag 02 maart 2019 t/m vrijdag 22 maart 2019 Jaargang 39 nr. 03 Zaterdag 02 maart 2019 t/m vrijdag 22 maart 2019 1 Th. H.P. Munsterhuis Van der Heijdenstraat 1, 7591 VL DENEKAMP Tel.: 06 531 63 563 Email: t.munsterhuis@lumenchristi.nl J.B.P. Kerkhof

Nadere informatie

Jaargang 36 nr.06: Zaterdag 14 mei 2016 t/m vrijdag 03 juni t Kerk nbleadke jaargang 36 nr. 06

Jaargang 36 nr.06: Zaterdag 14 mei 2016 t/m vrijdag 03 juni t Kerk nbleadke jaargang 36 nr. 06 Jaargang 36 nr.06: Zaterdag 14 mei 2016 t/m vrijdag 03 juni 2016 Th. H.P. Munsterhuis (liturgie) Van der Heijdenstraat 1, 7591 VL Denekamp Tel.: 06 531 63 563 Email: t.munsterhuis@lumenchristi.nl 1 J.

Nadere informatie

t Preaksteulke 2 juni tot 22 juni e jaargang nr. 8 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum

t Preaksteulke 2 juni tot 22 juni e jaargang nr. 8 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum t Preaksteulke 2 juni tot 22 juni 2018-49 e jaargang nr. 8 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum Openingstijden secretariaat H.H. Simon en Judas Ootmarsum Kerkplein 3 29 29 91 maandag- tot en

Nadere informatie

KERKELIJK NIEUWS LOCATIE DE LUTTE

KERKELIJK NIEUWS LOCATIE DE LUTTE KERKELIJK NIEUWS LOCATIE DE LUTTE Vrijdag 14 Juni : 13.30 uur Huwelijksviering voor het bruidspaar Marije Kuipers en Remon Koertshuis Zondag 16 juni : Vaderdag Terugkomviering Eerste Heilige Communie 09.00

Nadere informatie

KЀЀRKTIED. Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi. Gedachte

KЀЀRKTIED. Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi. Gedachte KЀЀRKTIED Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi Jaargang 39 nr. 2 week 9-2-2019 t/m 1-3-2019 Gedachte De Klok Een minuut is zestig tikken, zestig tikken van de klok. Zo zie

Nadere informatie

t Preaksteulke 21 april tot 11 mei e jaargang nr. 6 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum

t Preaksteulke 21 april tot 11 mei e jaargang nr. 6 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum t Preaksteulke 21 april tot 11 mei 2018-49 e jaargang nr. 6 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum Openingstijden secretariaat H.H. Simon en Judas Ootmarsum Kerkplein 3 29 29 91 maandag- tot

Nadere informatie

Loslaten, ook de apostelen deden dit toen Jezus naar Zijn Vader ging

Loslaten, ook de apostelen deden dit toen Jezus naar Zijn Vader ging Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen 34 e jaargang nr. 6 21 april t/m 11 mei 2018 Loslaten Loslaten, omdat je dierbaren en zij die voor de vrijheid streden er niet meer zijn Loslaten, opdat je vrij

Nadere informatie

t Preaksteulke 15 september tot 5 oktober e jaargang nr. 13 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum

t Preaksteulke 15 september tot 5 oktober e jaargang nr. 13 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum t Preaksteulke 15 september tot 5 oktober 2018-49 e jaargang nr. 13 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum Openingstijden secretariaat H.H. Simon en Judas Ootmarsum Kerkplein 3 29 29 91 maandag-

Nadere informatie

bij avondwake en kerkelijke uitvaart

bij avondwake en kerkelijke uitvaart Informatie bij avondwake en kerkelijke uitvaart Rooms-katholieke parochies van de parochiefederatie Sint Franciscus tussen duin en tuin Maasdijk - Poeldijk Heenweg - s Gravenzande Kwintsheul - De Lier

Nadere informatie

Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen 34 e jaargang nr oktober t/m 16 november Allerzielen

Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen 34 e jaargang nr oktober t/m 16 november Allerzielen Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen 34 e jaargang nr. 15 27 oktober t/m 16 november 2018 Allerzielen Al weet ik dat je veilig bent geborgen bij de Heer de lege plaats blijft onvervuld ik zie je

Nadere informatie

KЀЀRKTIED Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi

KЀЀRKTIED Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi KЀЀRKTIED Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi Jaargang 39 nr. 3 week 2-3-2019 t/m 22-3-2019 Gedachte Lente gedicht De zon gaat schijnen De wolken verdwijnen Het groene blad

Nadere informatie

Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen 35 e jaargang nr. 6 4 mei t/m 24 mei 2019

Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen 35 e jaargang nr. 6 4 mei t/m 24 mei 2019 Kerkblad Locatie H. Jozef Noord Deurningen 35 e jaargang nr. 6 4 mei t/m 24 mei 2019 Moeder Maria Stil en onopvallend, bescheiden op de achtergrond Zo staat u al jaren in menig kapel Maar veel mensen vinden

Nadere informatie

KЀЀRKTIED. Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi OVERWEGING

KЀЀRKTIED. Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi OVERWEGING KЀЀRKTIED Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi Jaargang 38 nr. 11 week 4-8-2018 t/m 24-8-2018 OVERWEGING WERELDWIJS Ik ga op reis, met een tentje naar Terschelling, op de fiets

Nadere informatie