GEBRUIKERSHANDLEIDING

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "GEBRUIKERSHANDLEIDING"

Transcriptie

1 % v

2 Er zijn drie standaard niveaus: Verkoper Teamleader Directeur Er zijn vier mogelijke niveaus: Verkoper Teamleader Groepsmanager Directeur De verkoopsdirecteur schakelt het vierde niveau in wanneer hij de onderneming instelt.

3 VERKOPER Tabel met de real-time resultaten Klassementen Instant messaging Tijdskader Challenges en incentives Records doelen gemiddelde scores Het profiel personaliseren Verkopers kunnen constant op de hoogte blijven van hun vooruitgang, hun doelen en hun records. En dat gebeurt in real time.

4 TEAMLEADER Tabel met de resultaten Klassement binnen een team Klassement tussen verschillende teams Instant messaging Challenges creëren Alarmberichten over uitzonderlijke en ondermaatse prestaties Records doelen gemiddelde scores Het profiel personaliseren De teamleaders hebben de controle over de resultaten van hun team. Ze kunnen in real time op elke situatie reageren op een faire, gepaste wijze. Peak Me Up biedt hen de kans om hun team te motiveren en het te helpen om beter te presteren.

5 TEAMLEADER HOMEPAGE Foto en persoonlijk citaat Het aantal acties, punten of dubbele munteenheid tijdens een bepaalde tijdspanne. Het verschil met de vorige periode wordt aangegeven in het rood of groen Kies de tijdsspanne Resultaten uitgedrukt in acties, punten of de dubbele munteenheid: - berg: de resultaten van de gekozen tijdspanne - vlag: het record van de gekozen periode vanaf het begin - chronometer: de gemiddelde score vanaf het begin De acties tonen, de acties tonen per verkoper, de beste verkoper tonen en de verkoper met de beste groei tonen Toegang tot de challenges en berichten Het gebruik van een dubbele munteenheid is een optie die de directeur inschakelt.

6 TEAMLEADER HOOFDMENU Home: terugkeren naar het thuisscherm % Doelen: het klassement binnen het team op basis van het behaald percentage van het doel Klassementen: de positie van de verkopers op basis van het klassementstype dat de directeur koos Catalogus: de lijst met alle voor zijn team beschikbare actietypes Acties: de lijst met alle acties die de verkopers afgewerkt hebben Teams: iedereens contactinformatie Pictogram Profiel: de profielbladzijde De dubbele munteenheid fungeert als een andere manier om acties te meten. Ze wordt bijvoorbeeld gebruikt voor acties die eerder kwaliteit dan kwantiteit nastreven.

7 TEAMLEADER EEN BERICHT ONTVANGEN Een rond pictogram meldt de ontvangst van een nieuw bericht Tik op het pictogram om het bericht te openen U kunt het bericht beantwoorden Het bericht verdwijnt wanneer het gelezen werd en u een antwoord verstuurde. Er wordt geen historiek van de berichten en conversaties bijgehouden.

8 TEAMLEADER EEN BERICHT VERSTUREN Tik het bericht in Kies de bestemmelingen: u kunt berichten versturen naar uw directeur, de andere teamleaders en de verkopers in uw team

9 TEAMLEADER CHALLENGE Lijst van de lopende challenges Voor elke challenge: - bij challenges binnen een team en per functie: de verkoper die op kop ligt - bij challenges tussen teams: de beste verkoper en de teamleader die op kop ligt - bij challenges tussen groepen: de beste verkoper, de beste teamleader en de groepsmanager die op kop ligt - de score van die verkoper en/of teamleader en/of groepsmanager - het tijdskader van de challenge - het aantal deelnemers Toegang tot het volledig klassement van de challenge Een challenge creëren/wissen Tik op een challenge in de lijst om er de details van te ontdekken.

10 TEAMLEADER KLASSEMENTEN VAN EEN CHALLENGE Volledig klassement van een challenge: - bij challenges binnen een team en per functie: het klassement van de verkopers - bij challenges tussen teams: het klassement van de verkopers en teamleaders - bij challenges tussen groepen: het klassement van de verkopers, teamleaders en groepsmanagers - zoek verkopers op aan de hand van hun naam Tik op een score om de overeenkomstige actie weer te geven

11 TEAMLEADER EEN CHALLENGE TOEVOEGEN Een challenge creëren: - bij challenges binnen een team worden de deelnemers (één deelnemer, meerdere deelnemers of iedereen) geselecteerd op het niveau van het team - bij challenges per functie worden de deelnemers geselecteerd per functie, los van de teams indien de uitdaging wordt gecreëerd door de directeur of groepsmanager Challenges kunnen gewijzigd worden Negen verschillende doelen voor één, sommige of alle actietypes Tijdsspanne van de challenge Aanvullende informatie

12 TEAMLEADER CHALLENGE BINNEN EEN TEAM

13 TEAMLEADER CHALLENGE PER FUNCTIE Wanneer de teamleader een challenge creëert per functie, worden alle verkopers in zijn team met dezelfde functie geselecteerd.

14 TEAMLEADER DE DEELNEMERS VAN EEN CHALLENGE SCHEIDEN Deze optie creëert identieke challenges voor elke individuele deelnemer. Bij challenges binnen een team geldt de scheiding voor elk persoon.

15 TEAMLEADER ANIMATIES BIJ CHALLENGES Er verschijnt een animatie wanneer de challenge ingaat Er verschijnt een animatie wanneer de challenge werd gewonnen Er verschijnt een animatie wanneer de challenge werd verloren

16 TEAMLEADER % DOELEN Klassementen op basis van het behaald percentage van het doel: Het klassement per team van de verkopers in zijn team Het klassement van alle verkopers met dezelfde functie binnen het bedrijf Het klassement per functie is een optie die de directeur inschakelt wanneer hij het klassementstype kiest in de configuratie-interface.

17 TEAMLEADER ANIMATIES BIJ BEREIKTE DOELEN Er verschijnt een animatie wanneer een verkoper uit het team zijn doel heeft bereikt Er verschijnt een animatie wanneer meer dan de helft van het team zijn doel heeft bereikt Er verschijnt een animatie wanneer alle verkopers van het team hun doel hebben bereikt

18 TEAMLEADER GLOBALE KLASSEMENTEN Vijf klassementen (gebaseerd op de punten, de acties of de dubbele munteenheid) Klassement van alle verkopers - Het klassement van alle verkopers, los van hun teams (en/of groepen) Klassement van de verkopers per groep (indien het 4 e niveau ingeschakeld is) - Het klassement van de groepsmanagers en de verkopers per groep, los van hun teams Klassement van de verkopers per team - Het klassement van de groepsmanagers, de teamleaders en de verkopers in zijn team Klassement per actietype - Het klassement van de verkopers in zijn team voor een actietype Klassement per functie: het klassement van alle verkopers met dezelfde functie binnen het bedrijf Het klassement per functie is een optie. De directeur moet die inschakelen wanneer hij het klassementstype kiest in de configuratie-interface.

19 TEAMLEADER KLASSEMENTEN PER TEAM EN PER FUNCTIE Drie klassementen (gebaseerd op de punten, de acties of de dubbele munteenheid) Klassement van de verkopers per team - Het klassement van de groepsmanagers, de teamleaders en de verkopers van zijn team Klassement per actietype - Het klassement van de verkopers van zijn team voor een actietype Klassement per functie: het klassement van alle verkopers met dezelfde functie binnen het bedrijf De directeur kiest het klassementstype in de configuratieinterface.

20 TEAMLEADER KLASSEMENTEN PER TEAM Twee klassementen (gebaseerd op de punten, de acties of de dubbele munteenheid) Klassement van de verkopers per team - Het klassement van de teamleaders en de verkopers van zijn team Klassement per actietype - Het klassement van de verkopers in zijn team voor een actietype De verkopers zien enkel hun positie binnen hun team. De teamleaders zien enkel het klassement van de verkopers in hun team en het onderling klassement van de teamleaders. De directeur kiest het klassementstype in de configuratieinterface.

21 TEAMLEADER GLOBALE KLASSEMENTEN Klassement van alle verkopers Drie klassementen (positie records gemiddelde) voor de vier tijdskaders Zoek verkopers op aan de hand van hun naam Tik op een score om de overeenstemmende actie weer te geven. (Geldt enkel voor de verkopers uit zijn team.) De klassementen zijn gebaseerd op de som van de punten, de acties of de dubbele munteenheid van de verkopers tijdens de vooraf bepaalde tijdsperiode.

22 TEAMLEADER GLOBALE KLASSEMENTEN Klassement van de verkopers per groep Drie klassementen (positie records gemiddelde) voor de vier tijdskaders Zoek verkopers op aan de hand van hun naam Tik op een score om de overeenstemmende actie weer te geven. (Geldt enkel voor de verkopers uit zijn team.)

23 TEAMLEADER KLASSEMENTEN PER TEAM Klassement van de teamleaders en de verkopers per team Drie klassementen (positie records gemiddelde) voor de vier tijdskaders Tik op een score om de overeenstemmende actie weer te geven. (Geldt enkel voor de verkopers uit zijn team.) De klassementen van de teamleaders zijn gebaseerd op de som van de punten, de acties of de dubbele munteenheid van de verkopers in zijn team tijdens de vooraf bepaalde tijdsperiode.

24 TEAMLEADER KLASSEMENT PER ACTIETYPE Drie klassementen (positie records gemiddelde) voor de vier tijdskaders De klassementen zijn gebaseerd op de som van de afgesloten acties voor elk geselecteerd actietype.

25 TEAMLEADER KLASSEMENTEN PER FUNCTIE Drie klassementen (positie records gemiddelde) voor de vier tijdsperiodes Zoek verkopers op aan de hand van hun naam Tik op een score om de overeenkomstige actie weer te geven. (Geldt enkel voor de verkopers uit zijn team.) Klassement van alle verkopers met de dezelfde functie binnen het bedrijf. Het klassement per functie is een optie. De directeur moet die inschakelen.

26 TEAMLEADER ANIMATIES BIJ RECORDS Er verschijnt een animatie wanneer u een persoonlijk record vestigt Er verschijnt een animatie wanneer een verkoper uit uw team een persoonlijk record, een team- of bedrijfsrecord vestigt

27 TEAMLEADER PODIUMANIMATIES Er verschijnt een animatie op het einde van elke tijdsperiode: ze geeft de eerste drie verkopers uit zijn team aan. (Het klassement is gebaseerd op hun punten.)

28 TEAMLEADER CATALOGUS Volledige lijst van de beschikbare acties De letter S geeft aan dat de actie enkel kan worden toegekend aan een verkoper door zijn teamleader of door de verkoopsdirecteur Voorbeeld: om een verkoper bonuspunten toe te kennen kan de directeur een specifieke actie creëren van het type S dat enkel de teamleader kan toekennen aan de verkoper Het Efficy logo geeft aan dat dit actietype gesynchroniseerd wordt met Efficy CRM Tik op de +-knop om het commentaar helemaal weer te geven.

29 TEAMLEADER ACTIES U kunt een actie creëren voor één specifieke verkoper Klassement van de afgelopen acties per team of per verkoper Klassement van de afgelopen acties per actietype U kunt de data uitvoeren in CSV formaat

30 TEAMLEADER EEN ACTIE TOEVOEGEN Kies de verkoper Kies de datum en het type van de actie Aantal, optionele foto, optionele korting en commentaar Een actie kan slechts één actietype ondersteunen.

31 TEAMLEADER ACTIES PER VERKOPER Kies de verkoper Klassement van de door de verkopers afgewerkte acties voor de vier tijdskaders Lijst van de afgesloten acties U kunt de foto van een specifieke actie bekijken U kunt een door een verkoper ingevoerde actie wissen

32 TEAMLEADER ACTIES PER ACTIETYPE Kies een actietype Klassement van de afgesloten acties per actietype voor de vier tijdskaders Lijst van afgesloten acties per actietype U kunt de foto van een actietype bekijken Tik op de + -knop om een optioneel commentaar weer te geven.

33 TEAMLEADER TEAM U heeft toegang tot het profiel van de verkopers. Tik op de respectieve informatie om hen op te bellen en om hen een bericht te sturen U kunt een bericht versturen naar de gekozen persoon Een verkoper toevoegen of wissen Tik op het doelpictogram om het doel van de verkoper te wijzigen.

34 TEAMLEADER EEN VERKOPER TOEVOEGEN Verplichte informatie De optionele informatie kunt u nalezen in een uitgevoerd CSV bestand Het vermelde doel is individueel en gebaseerd op de referentieperiode die voor het team werd gekozen. U kunt het doel te allen tijde aanpassen door naar het profiel van de verkoper te gaan.

35 TEAMLEADER PROFIEL De foto vervangen Het persoonlijk citaat vervangen De persoonlijke informatie updaten: voornaam en familienaam, telefoonnummer en adres Meld af om van account te veranderen en om aan te melden met een andere toegangscode

GEBRUIKERSHANDLEIDING. ervoo

GEBRUIKERSHANDLEIDING. ervoo ervoo v Er zijn drie standaard niveaus: Verkoper Teamleader Directeur Er zijn vier mogelijke niveaus: Verkoper Teamleader Groepsmanager Directeur De directeur schakelt het vierde niveau in wanneer hij

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING. 32 eri

GEBRUIKERSHANDLEIDING. 32 eri 32 eri v CONFIGURATIE-INTERFACE Configuratie-interface van de Peak Me Up account Toegang tot de interface met de toegangscode van de directeur Kies tussen de vier tijdsperiodes met afgebeelde resultaten

Nadere informatie

BEDRIJVEN MONITOREN MET HET RISICO REGISTER

BEDRIJVEN MONITOREN MET HET RISICO REGISTER BEDRIJVEN MONITOREN MET HET RISICO REGISTER Bedrijven toevoegen aan het Risico Register Er bestaan verschillende manieren om bedrijven aan het Risico Register toe te voegen. Handmatig Wanneer u een rapport

Nadere informatie

Internet Quotations: Handleiding voor Fleet Managers

Internet Quotations: Handleiding voor Fleet Managers Internet Quotations: Handleiding voor Fleet Managers Version: 3.1.1 1. Inloggen op leaseplan.be 3 2. Aanmelden op My LeasePlan en Internet Quotations 4 3. Een bestuurdersprofiel aanmaken en beheren 4 3.1

Nadere informatie

HANDLEIDING scoolplan COACH

HANDLEIDING scoolplan COACH HANDLEIDING Inhoud Hoofdmenu pagina 3 Short cut: Interne notities pagina 5 IDP overzicht pagina 7 Menu pagina 10 Interne notities pagina 12 Notities pagina 14 Volgende IDP pagina 15 Archief pagina 17 Vragen

Nadere informatie

Handleiding Talentenbank

Handleiding Talentenbank Handleiding Talentenbank In de Talentenbank kan je boventallige medewerkers registreren. Via deze tool kan je met andere instellingen samenwerken om het personeel aan een nieuwe baan te helpen. Deze medewerkers

Nadere informatie

ZN - Handleiding Instellen Microsoft Outlook 2007

ZN - Handleiding Instellen Microsoft Outlook 2007 ZN GERRIT@Mail - Handleiding Instellen Microsoft Outlook 2007 Informatiedomein: ZN GERRIT@Mail - Handleiding Instellen Microsoft Outlook 2007 Status: Productie Versie: v03.00 Publicatie datum: 21-4-2017

Nadere informatie

Gebruikers en groepen configureren

Gebruikers en groepen configureren Gebruikers en groepen configureren Overzicht gebruikersbeheer Verifield biedt gebruikersbeheerfuncties die het onderhoudsproces vereenvoudigen. Maar afhankelijk van de omvang van uw organisatie en rekening

Nadere informatie

Handleiding LROI PROMs portaal

Handleiding LROI PROMs portaal Handleiding LROI PROMs portaal Datum: 4 september 2017 1 Inhoudsopgave Inhoud Inhoudsopgave... 2 Inleiding... 3 Systeemeisen... 3 Digitaal PROMs meten bij uw patiënten... 4 PROMs afnemen op de poli...

Nadere informatie

AFO 142 Titel Aanwinsten Geschiedenis

AFO 142 Titel Aanwinsten Geschiedenis AFO 142 Titel Aanwinsten Geschiedenis 142.1 Inleiding Titel Aanwinsten Geschiedenis wordt gebruikt om toevoegingen en verwijderingen van bepaalde locaties door te geven aan een centrale catalogus instantie.

Nadere informatie

Ontdek beleef. het nieuwe INTRANET

Ontdek beleef. het nieuwe INTRANET & Ontdek beleef het nieuwe INTRANET Waarom? WE HEBBEN EEN NIEUW INTRANET WAAROM? Omdat we vinden dat jij centraal mag staan! Net als je collega s beschik je over een hoop kennis, ervaring en ideeën. Daar

Nadere informatie

HANDLEIDING VEILIG THUIS CLUSTERBEHEER

HANDLEIDING VEILIG THUIS CLUSTERBEHEER HANDLEIDING VEILIG THUIS CLUSTERBEHEER INLEIDING Voor de Veilig Thuis organisaties is in opdracht van de VNG blended learning trainingsmateriaal ontwikkeld door VanMontfoort en Augeo over de thema s Kindermishandeling

Nadere informatie

Handleiding LROI-Portaal PROMs Landelijke Registratie Orthopedische Implantaten

Handleiding LROI-Portaal PROMs Landelijke Registratie Orthopedische Implantaten Handleiding LROI-Portaal PROMs Landelijke Registratie Orthopedische Implantaten Inleiding In de Landelijke Registratie Orthopedische Implantaten (LROI) worden de patiënt- en prothesekenmerken van gewrichtsprothesen

Nadere informatie

ZN - Handleiding Instellen Microsoft Outlook 2007

ZN - Handleiding Instellen Microsoft Outlook 2007 ZN GERRIT@Mail - Handleiding Instellen Microsoft Outlook 2007 Informatiedomein: ZN GERRIT@Mail - Handleiding Instellen Microsoft Outlook 2007 Status: Productie Versie: v02.00 Publicatie datum: 14-8-2015

Nadere informatie

De eerste stappen. Stap 2: Expresinstellingen

De eerste stappen. Stap 2: Expresinstellingen 1 Windows 8 instellen De eerste keer dat je de tablet inschakelt en ermee aan de slag gaat, stelt Windows je enkele vragen. Welke kleur geef je aan de gebruikersomgeving, hoe noem je de tablet en wie gaan

Nadere informatie

Over de FollowHub. Tip: Bewaar uw gebruikersnaam en wachtwoord zorgvuldig. U heeft ze vaker nodig om in te loggen.

Over de FollowHub. Tip: Bewaar uw gebruikersnaam en wachtwoord zorgvuldig. U heeft ze vaker nodig om in te loggen. Over de FollowHub De FollowHub helpt u bij het plannen en onthouden van dagelijkse activiteiten. U kunt de app voor uzelf gebruiken of voor een familielid, kennis of cliënt. U plant bijvoorbeeld een afspraak

Nadere informatie

WELKOM OP STREAM! DE ONLINE COMMUNITY OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN!

WELKOM OP STREAM! DE ONLINE COMMUNITY OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN! Handleiding WELKOM OP STREAM! DE ONLINE COMMUNITY OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN! LEES EN DEEL OP DIT PLATFORM HET NIEUWS OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN. BEKIJK ALLE EVENEMENTEN EN VOEG JE EIGEN

Nadere informatie

In drie stappen uw Partijenpost versturen met MijnPost

In drie stappen uw Partijenpost versturen met MijnPost In drie stappen uw Partijenpost versturen met MijnPost MijnPost is een online omgeving waar u snel en gemakkelijk gratis al uw postzaken kunt regelen. Zoals de verzending van uw Partijenpost. Met MijnPost

Nadere informatie

Handleiding sms-dienst Adviesburo Pompoen

Handleiding sms-dienst Adviesburo Pompoen Handleiding sms-dienst Adviesburo Pompoen Index Inleiding 1 Stap 1: Inloggen 2 Stap 2: Dashboard 3 Stap 3: SMS Center 4 Stap 4: Nieuw bericht (ongepersonaliseerd) 5 Stap 5: Importeer CSV 7 Stap 6: Het

Nadere informatie

ZN - Handleiding Instellen Microsoft Outlook 2010

ZN - Handleiding Instellen Microsoft Outlook 2010 ZN GERRIT@Mail - Handleiding Instellen Microsoft Outlook 2010 Informatiedomein: ZN GERRIT@Mail - Handleiding Instellen Microsoft Outlook 2010 Status: Productie Versie: v03.00 Publicatie datum: 21-4-2017

Nadere informatie

HANDLEIDING FLEXI-SMS

HANDLEIDING FLEXI-SMS 1 HANDLEIDING FLEXI-SMS Index: 1. Algemeen... p 2 2. Activatie FLEXI-SMS... p 3 3. Hoe verstuur ik SMS en?... p 4 4. SMS en versturen aan een groep klanten (batch SMS)... p 6 5. Versturen van een SMS vanuit

Nadere informatie

Handleiding. imailingtool. Introductie

Handleiding. imailingtool. Introductie Handleiding imailingtool Handleiding...1 imailingtool...1 Introductie...1 2 Aan de slag!...2 2.1 Inloggen...2 2.2 Dashboard / Homepage...2 2.2.1 Uitleg dashboard...3 3 Adressenlijst...0 3.1 Een nieuwe

Nadere informatie

Tennisladder competitie

Tennisladder competitie Tennisladder competitie Voorafgaandelijke registratie 1. Eénmalige registratie 2. Toetreden tot de groep (Network) TC Ludoviek. 3. Eénmalig een competitieladder kiezen Gewoon gebruik 1. Inloggen en uitloggen.

Nadere informatie

2016 KBC CBC PAYPAGE. User Manager

2016 KBC CBC PAYPAGE. User Manager User Manager Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Gebruikersprofielen 2.1 Admin 2.2 Admin zonder gebruikersbeheer 2.3 Encoder 2.4 Super encoder 2.5 Viewer 3. Soorten gebruikers 3.1 Backoffice-gebruiker (ADM-gebruiker)

Nadere informatie

ZN - Handleiding Instellen Microsoft Outlook 2016

ZN - Handleiding Instellen Microsoft Outlook 2016 ZN GERRIT@Mail - Handleiding Instellen Microsoft Outlook 2016 Informatiedomein: ZN GERRIT@Mail - Handleiding Instellen Microsoft Outlook 2016 Status: Productie Versie: v01.00 Publicatie datum: 28-11-2017

Nadere informatie

ZN GERRIT@Mail - Handleiding Instellen Microsoft Outlook 2010

ZN GERRIT@Mail - Handleiding Instellen Microsoft Outlook 2010 ZN GERRIT@Mail - Handleiding Instellen Microsoft Outlook 2010 Informatiedomein: ZN GERRIT@Mail - Handleiding Instellen Microsoft Outlook 2010 Status: Productie Versie: v02.00 Publicatie datum: 9-12-2015

Nadere informatie

AFO 241 - Leveranciers

AFO 241 - Leveranciers AFO 241 - Leveranciers 241.1 Inleiding[//] Het systeem hanteert een authority bestand voor leveranciers waarin alle leveranciers opgenomen worden. Bij het invoeren van een bestelling wordt een leverancier

Nadere informatie

Mail. 1. Informatie over Mail. 2. E-mailaccounts instellen. Google-, Yahoo!- en AOL-accounts instellen

Mail. 1. Informatie over Mail. 2. E-mailaccounts instellen. Google-, Yahoo!- en AOL-accounts instellen Mail 1. Informatie over Mail U kunt de berichten van al uw e-mailaccounts in één venster weergeven. Mail geeft berichtenreeksen weer, zodat u eenvoudig ziet welke berichten bij elkaar horen. Met Mail kunt

Nadere informatie

Handleiding OZOverbindzorg / PsyNet voor mantelzorgers

Handleiding OZOverbindzorg / PsyNet voor mantelzorgers Handleiding OZOverbindzorg / PsyNet voor mantelzorgers 1. Inloggen U kunt inloggen door naar de website www.ozoverbindzorg.nl te gaan en rechts bovenin op log hier in te klikken. Vervolgens klikt u op

Nadere informatie

imailingtool Handleiding

imailingtool Handleiding imailingtool Handleiding 1 Inhoud 1 Introductie imailingtool 3 2 Aan de slag met imailingtool 3 2.1 Log-in 3 2.2 Homepage 4 3 Adressenlijst 5 3.1 Een nieuwe adreslijst aanmaken 5 3.1.1 Een adres toevoegen

Nadere informatie

Via de knop Accountinstellingen, optie Accountinstellingen wordt het volgende venster geopend:

Via de knop Accountinstellingen, optie Accountinstellingen wordt het volgende venster geopend: SAMENVATTING HOOFDSTUK 4 E-mailinstellingen Om e-mail te kunnen ontvangen en versturen, heb je een e-mailaccount nodig. Via het tabblad Bestand, Info kun je een nieuwe account maken of een bestaande wijzigen:

Nadere informatie

Leer aan de hand van deze beknopte handleiding te werken met je Dashboard, om jouw persoonlijke website te beheren en naar wensen aan te passen.

Leer aan de hand van deze beknopte handleiding te werken met je Dashboard, om jouw persoonlijke website te beheren en naar wensen aan te passen. Leer aan de hand van deze beknopte handleiding te werken met je Dashboard, om jouw persoonlijke website te beheren en naar wensen aan te passen. Handleiding Aurélie Duriau 02/2018 Inhoud Inleiding... 2

Nadere informatie

Online registratietool. Handleiding voor beheerders van groepen

Online registratietool. Handleiding voor beheerders van groepen Online registratietool 2 Handleiding voor beheerders van groepen Inhoudstafel 3 FAQ: veelgestelde vragen p 4 Een nieuwe groep aanmaken en beheren p 10 Personen toevoegen aan uw groep p 21 Een subgroep

Nadere informatie

ONS NOTIFICATIES Nedap healthcare Deze PDF is gegenereerd op

ONS NOTIFICATIES Nedap healthcare Deze PDF is gegenereerd op ONS NOTIFICATIES Nedap healthcare Deze PDF is gegenereerd op 17-04-2018 Table of Contents Ons Notificaties... 3 Ons Notificaties: algemene informatie... 4 Ons Notificaties: configuratie... 6 Ons Notificaties:

Nadere informatie

Hoe maak ik een account aan op Twitter?

Hoe maak ik een account aan op Twitter? Hoe maak ik een account aan op Twitter? Met deze stappen voltooid u het aanmaken van uw eigen Twitter account. STAP 1 Ga naar twitter.com. Zoals u hieronder ziet, bent u op de startpagina van het kanaal.

Nadere informatie

HANDLEIDING. coachtool

HANDLEIDING. coachtool HANDLEIDING coachtool INHOUD Inloggen Nieuwe groep aanmaken Groep aanpassen Groepen bekijken Deelnemer bekijken Acties bekijken en op acties reageren Coach berichten maken en reageren Notities maken en

Nadere informatie

Stagerage Versie 3 zomer 2011

Stagerage Versie 3 zomer 2011 Stagerage Versie 3 zomer 2011 Algemene bewerkingen BlueBased B.V (2011) Auteur: Jeroen IJzerman Inleiding In deze handleiding worden de algemene taken behandeld, die voor alle rollen gelden. De rollen

Nadere informatie

Handleiding voor gebruik SKA Onderzoeksplatform Versie 12/01/2015

Handleiding voor gebruik SKA Onderzoeksplatform Versie 12/01/2015 Handleiding voor gebruik SKA Onderzoeksplatform Versie 12/01/2015 1 Inhoud Inloggen... 3 Sporters aanmaken... 7 Sporters opzoeken... 8 Een sportmedisch onderzoek initiëren... 9 Onderzoeksresultaten ingeven...

Nadere informatie

Simply Free handleiding

Simply Free handleiding Simply Free handleiding Versie 20-12-2017 1 Om gebruik te kunnen maken van dit systeem, is het belangrijk om bij het eerste gebruik het hoofdstuk Eerste gebruik door te nemen en uit te voeren! Onderwerp

Nadere informatie

Handleiding Basisschoolnet.nl (voor ouders en leerkrachten)

Handleiding Basisschoolnet.nl (voor ouders en leerkrachten) Handleiding Basisschoolnet.nl (voor ouders en leerkrachten) Basisschoolnet Apeldoorn Inhoudsopgave: Aanmelden (voor ouders) pag. 2 Profiel pag. 9 Groepen pag. 14 Contacten pag. 20 Berichten pag. 23 Foto

Nadere informatie

ZN - Handleiding Instellen Windows Live Mail 2012

ZN - Handleiding Instellen Windows Live Mail 2012 ZN GERRIT@Mail - Handleiding Instellen Windows Live Mail 2012 Informatiedomein: ZN GERRIT@Mail - Handleiding Instellen Windows Live Mail 2012 Status: Productie Versie: v03.00 Publicatie datum: 21-4-2017

Nadere informatie

BDO CRM Platform. Handleiding 1.0 oktober 16

BDO CRM Platform. Handleiding 1.0 oktober 16 BDO CRM Platform Handleiding 1.0 oktober 16 Inhoudsopgave 1. Inloggen & startmenu... 3 2. Actie toevoegen... 4 2.01 Actie type... 5 2.02 Taak deadline... 5 2.03 Taak toewijzen... 5 2.04 Selecteer de organisatie...

Nadere informatie

Informatie voor de gebruiker

Informatie voor de gebruiker 0 Informatie voor de gebruiker Deelnemen Starten met Quimmo.be aan discussies Informatie en discussies raadplegen. Abonnement opzeggen Zelf nieuwe onderwerpen aanmaken Klik bovenaan op voor de volgende

Nadere informatie

Elbo Technology BV Versie 1.1 Juni 2012. Gebruikershandleiding PassanSoft

Elbo Technology BV Versie 1.1 Juni 2012. Gebruikershandleiding PassanSoft Versie 1.1 Juni 2012 Gebruikershandleiding PassanSoft Versie 1.1 Juni 2012 2 Inhoud: Opstart scherm PassanSoft... 1 Het hoofdmenu van PassanSoft wordt geopend... 4 Verklaring extra knoppen weergegeven

Nadere informatie

ZIVVER Gebruikershandleiding

ZIVVER Gebruikershandleiding Versie: 2.0 Datum: 11 april 2017 support@zivver.com www.zivver.com Inhoud Welkom bij ZIVVER!... 3 1. Inloggen in je online veilige postvak... 4 2. Stuur een veilig bericht vanuit je online veilige postvak...

Nadere informatie

Handleiding ADAS bij kwaliteitsvisitatie

Handleiding ADAS bij kwaliteitsvisitatie bij kwaliteitsvisitatie Dit document is een handleiding voor het gebruik van het online auditsysteem ADAS, gebruikt voorkwaliteitsvisitaties georganiseerd door de NVvP. Inhoudelijke informatie over de

Nadere informatie

Hoe voeg je iemand toe in mijncaress?

Hoe voeg je iemand toe in mijncaress? Hoe voeg je iemand toe in mijncaress? Wanneer je wilt dat anderen ook in je plan kunnen kijken, dan kun je zelf mensen toevoegen. Dit doe je zo: 1. Klik op je naam rechtsboven in het scherm. Je ziet je

Nadere informatie

1. Inloggen en uitloggen

1. Inloggen en uitloggen Inhoudsopgave 1. Inloggen en uitloggen... 4 2. Menu... 5 a) Home... 5 b) Besturen... 5 c) Scholen... 6 d) Mijn gegevens... 6 e) Planning... 9 f) Uitloggen... 12 3. Berichten... 13 1. Inloggen en uitloggen

Nadere informatie

ZN GERRIT@Mail - Handleiding Instellen Windows Live Mail 2012

ZN GERRIT@Mail - Handleiding Instellen Windows Live Mail 2012 ZN GERRIT@Mail - Handleiding Instellen Windows Live Mail 2012 Informatiedomein: ZN GERRIT@Mail - Handleiding Instellen Windows Live Mail 2012 Status: Productie Versie: v02.00 Publicatie datum: 14-8-2015

Nadere informatie

Quick Guide VivianCMS

Quick Guide VivianCMS Quick Guide VivianCMS Contactformulier creëren Versie: 1.0 Startdatum: 24 juli 2006 Datum laatste wijziging: 24 juli 2006 Opmerking: Gepubliceerd op http://www.viviancms.nl Inhoud 1 Inleiding...3 1.1 Contactformulier

Nadere informatie

Welkom bij Digicel Online Top Up

Welkom bij Digicel Online Top Up 1 Welkom bij Digicel Online Top Up Welkom en bedankt voor het kiezen van Digicel Online Top Up, de snelste en gemakkelijkste manier om top up te versturen naar landen in de Caribische regio. Onze website

Nadere informatie

Toelichting Aanvragen NS Account Nieuwe Medewerkers.

Toelichting Aanvragen NS Account Nieuwe Medewerkers. Toelichting Aanvragen NS Account Nieuwe Medewerkers. De contactpersoon bij uw organisatie, meldt u aan in het systeem van NS door het invullen van uw persoonlijke gegevens en email-adres. Op dit email

Nadere informatie

SOCIALREADY. Gebruikershandleiding. SOCIALREADY is een product van Reclameplanner.nl

SOCIALREADY. Gebruikershandleiding. SOCIALREADY is een product van Reclameplanner.nl SOCIALREADY Gebruikershandleiding SOCIALREADY is een product van Reclameplanner.nl Inhoudsopgave Message Box My Contacts My Groups My Reports 3 10 11 12 Dit is uw home-screen. Als SocialReady wordt opgestart

Nadere informatie

Gebruikershandleiding MyMediBridge

Gebruikershandleiding MyMediBridge Gebruikershandleiding MyMediBridge Contents 1. Toegang tot MyMediBridge krijgen 2. Zich aanmelden 3. De verschillende opties a) Pas uw profiel aan b) Zoek naar een gebruiker in het netwerk van 14.000 MediMail

Nadere informatie

CLOUD & CLEAR. MiCollab Client (desktop) gebruiken

CLOUD & CLEAR. MiCollab Client (desktop) gebruiken CLOUD & CLEAR MiCollab Client (desktop) gebruiken 1. MICOLLAB CLIENT VOOR DESKTOP GEBRUIKEN De MiCollab Client Desktop Applicatie kunt u gebruiken voor chat, presence, persoonlijke oproepdoorschakeling

Nadere informatie

5.2 Gewerkte diensten wijzigen Medewerkers Mobiele iphone & Android app Nieuwsberichten bekijken en reactie plaatsen...

5.2 Gewerkte diensten wijzigen Medewerkers Mobiele iphone & Android app Nieuwsberichten bekijken en reactie plaatsen... Bedankt voor het downloaden van deze handleiding. De handleiding kan gebruikt worden voor het PersoneelsSysteem (www.personeelssysteem.nl) en HorecaSysteem (www.horecasysteem.nl). Mocht u vragen hebben

Nadere informatie

Organisaties, locaties, evenementen, deals Wanneer je bent ingelogd in de database, kun je kiezen uit bovengenoemde thema s.

Organisaties, locaties, evenementen, deals Wanneer je bent ingelogd in de database, kun je kiezen uit bovengenoemde thema s. De Citynavigator database is gekoppeld aan de campagnewebsites van Merk Fryslân, te weten: Friesland.nl, 2018.nl, Wadtodo.nl en Meetinfriesland.nl. Inloggen doe je via login.friesland.nl met je gekregen

Nadere informatie

Rekeningafschriften in DexiaSoft

Rekeningafschriften in DexiaSoft Rekeningafschriften in DexiaSoft DexiaSoft ondersteunt coda files tot en met versie 2 Vooraleer u start met het beheer van de rekeningafschriften is het aan te raden om via DexiaSoft\Instellingen\Folders

Nadere informatie

ONS NOTIFICATIES Nedap healthcare Deze PDF is gegenereerd op

ONS NOTIFICATIES Nedap healthcare Deze PDF is gegenereerd op ONS NOTIFICATIES Nedap healthcare Deze PDF is gegenereerd op 10-09-2018 Table of Contents... 3 : algemene informatie... 4 : configuratie... 6 : instellingen en inschakeling bij een cliënt...12 : audits

Nadere informatie

1. Inloggen 2. 2. Uw account 3 2.1 Wachtwoord veranderen 3 2.2 Alle gegevens bekijken 3 2.3 Credits (mail-bundels) kopen 3

1. Inloggen 2. 2. Uw account 3 2.1 Wachtwoord veranderen 3 2.2 Alle gegevens bekijken 3 2.3 Credits (mail-bundels) kopen 3 Inhoudsopgave Hoofdstuk Bladzijde 1. Inloggen 2 2. Uw account 3 2.1 Wachtwoord veranderen 3 2.2 Alle gegevens bekijken 3 2.3 Credits (mail-bundels) kopen 3 3. Nieuwsbrieven 4 stap 1: voeg een nieuwsbrief

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Beheerder Invalpool 2.5 Pagina 3

Inhoudsopgave. Beheerder Invalpool 2.5 Pagina 3 Inhoudsopgave 1. Structuur... 4 ü Inloggen en uitloggen... 4 ü Extra: Formulieren... 4 2. Hoofdmenu... 5 a. Home... 5 b. Beheerders... 5 ü Nieuwe beheerder aanmaken... 5 ü Bestaande beheerder wijzigen...

Nadere informatie

@ @ @ @ Machtigingen in Outlook. Outlook 2010

@ @ @ @ Machtigingen in Outlook. Outlook 2010 Outlook 2010 Machtigingen in Outlook Bestemd voor: Versie: Datum: Eigenaar: Medewerkers 0.1 06-12-2011 SSC ICT Machtigingen in Outlook Machtigingen gebruiken op persoonlijke en functionele mailboxen Inleiding

Nadere informatie

Gebruikersinstructie nieuwe Statenleden Asus T100 en T300

Gebruikersinstructie nieuwe Statenleden Asus T100 en T300 Gebruikersinstructie nieuwe Statenleden Asus T100 en T300 Een drietal zaken zijn van belang om direct na in ontvangst name van uw tablet te regelen om de veiligheid van uw gegevens te waarborgen. Schakel

Nadere informatie

Menu Door op de menuknop te klikken kunt u het hoofdmenu sluiten of openen. De menuknop is het icoon met drie streepjes vlak onder elkaar.

Menu Door op de menuknop te klikken kunt u het hoofdmenu sluiten of openen. De menuknop is het icoon met drie streepjes vlak onder elkaar. Start de Management Drives Viewer. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op de button om in te loggen. Na inloggen opent het hoofdmenu automatisch. Menu Door op de menuknop te klikken kunt u

Nadere informatie

@ @ Machtigingen in Outlook en Outlook webmail. Windows XP SP 3. Bestemd voor: Medewerkers Versie: 0.2 Datum: 02-03-2009 Eigenaar: SSC ICT

@ @ Machtigingen in Outlook en Outlook webmail. Windows XP SP 3. Bestemd voor: Medewerkers Versie: 0.2 Datum: 02-03-2009 Eigenaar: SSC ICT Windows XP SP 3 Machtigingen in Outlook en Outlook webmail Bestemd voor: Medewerkers Versie: 0.2 Datum: 02-03-2009 Eigenaar: SSC ICT Machtigingen in Outlook en Outlook webmail Machtigingen gebruiken op

Nadere informatie

Handleiding. Z factuur Archief

Handleiding. Z factuur Archief Handleiding Z factuur Archief INHOUDSOPGAVE 1. DASHBOARD... 3 1.1. Inloggen... 3 Inloggegevens vergeten... 3 1.2. Mogelijkheden Dashboard... 3 Instellingen, Abonnement Info en Adressenboek... 3 Facturen

Nadere informatie

Hoe gebruik je de HeartCloud?

Hoe gebruik je de HeartCloud? Rondleiding door de HeartCloud In de HeartCloud houdt u het overzicht over het totaal van uw sessies, los van welke apparatuur u ook gebruikt hebt. Maar het is ook een plaats waar u resultaten en mijlpalen

Nadere informatie

Aanvragen van klanten bekijken en beantwoorden Opvolgingsherinnering instellen Klantgegevens bekijken en bewerken

Aanvragen van klanten bekijken en beantwoorden Opvolgingsherinnering instellen Klantgegevens bekijken en bewerken Handleiding Inhoudsopgave INBOX KLANTEN AGENDA Aanvragen van klanten bekijken en beantwoorden Opvolgingsherinnering instellen Klantgegevens bekijken en bewerken Nieuwe klant toevoegen Klanten importeren

Nadere informatie

Handleiding gebruik Toolbox 55

Handleiding gebruik Toolbox 55 1 Voor u ligt de handleiding gebruik Toolbox 55 voor ambassadeurs. Deze handleiding leidt u stapsgewijs door het toolbox systeem en maakt het mogelijk voor u als ambassadeur om het huidige gastlessen aanbod

Nadere informatie

Taxis Pitane Link. (gebruikershandleiding) Censys BV - Eindhoven

Taxis Pitane Link. (gebruikershandleiding) Censys BV - Eindhoven Taxis Pitane Link (gebruikershandleiding) Censys BV - Eindhoven Inhoud Wat is Taxis Pitane Link?... 4 Inloggen in Taxis Pitane Link... 5 Wachtwoord vergeten... 6 Startscherm of hoofdmenu... 7 Helpvensters

Nadere informatie

De stappenclash tussen bedrijven! Handleiding voor bedrijven

De stappenclash tussen bedrijven! Handleiding voor bedrijven De 10.000- stappenclash tussen bedrijven! Handleiding voor bedrijven 2 Inhoudstafel - Beheerder worden van de groep van uw bedrijf - Subgroepen aanmaken binnen uw bedrijfsgroep - Subgroepen beheren - Personen

Nadere informatie

Office 365 gebruiken op uw iphone of ipad

Office 365 gebruiken op uw iphone of ipad Office 365 gebruiken op uw iphone of ipad Snelstartgids E-mail controleren U kunt uw iphone of ipad instellen voor het versturen en ontvangen van e-mail van uw Office 365-account. Altijd toegang tot uw

Nadere informatie

Altrium Simple SEO Gebruikershandleiding

Altrium Simple SEO Gebruikershandleiding Altrium Simple SEO Gebruikershandleiding Inhoudsopgave Algemeen...3 Logo...3 Typografie...3 Branding...5 Achtergrond...5 Homepage...6 Bedrijfsoverzicht...6 Oproep tot actie...6 Winkel...7 Contactinformatie...7

Nadere informatie

Handleiding Mijn Keurmerk Keurmerk Zelfstandigen Zonder Personeel in de Zorg

Handleiding Mijn Keurmerk Keurmerk Zelfstandigen Zonder Personeel in de Zorg Handleiding Mijn Keurmerk Keurmerk Zelfstandigen Zonder Personeel in de Zorg Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Aanmelden... 4 2.1 Bedrijfsgegevens... 4 2.2 Persoonsgegevens... 5 2.3 Beroepsgegevens... 5

Nadere informatie

Met deze handleiding kunt u in alle rust de werking van het LeadQ lead management systeem in u opnemen.

Met deze handleiding kunt u in alle rust de werking van het LeadQ lead management systeem in u opnemen. Handleiding LeadQ Lite (60 dagen Pilot) Met deze handleiding kunt u in alle rust de werking van het LeadQ lead management systeem in u opnemen. Mocht u na het lezen van deze handleiding er toch nog niet

Nadere informatie

Snelle start handleiding Boom testcentrum ggz

Snelle start handleiding Boom testcentrum ggz Snelle start handleiding Boom testcentrum ggz December 2015 Inhoud 1. Een account aanmaken 2 2. Een locatie toevoegen 4 3. Een medewerker toevoegen 5 4. Wachtwoord aanpassen 7 5. Credits aanschaffen 8

Nadere informatie

Handleiding de BouwApp

Handleiding de BouwApp Handleiding de BouwApp 25-01-2018 Inhoudsopgave 1. De BouwApp (voor volgers)... 2 2. Beheer de BouwApp (voor projectbeheerders)... 2 3. Mijn gegevens beheren... 2 4. Projecten beheren... 3 5. Projecten

Nadere informatie

VJA SOFTWARE VJA SOFTWARE. Handleiding BTW verhoging backoffice

VJA SOFTWARE VJA SOFTWARE. Handleiding BTW verhoging backoffice VJA SOFTWARE Handleiding BTW verhoging backoffice VJA SOFTWARE Varenkamp & Jansen Automatisering Fluitekruidstraat 43 4461 MG GOES Tel. 0113-211318 Homepage www.vja.nl Email info@vja.nl K.v.K. Zeeland

Nadere informatie

Wireless Utility. Complete handleiding

Wireless Utility. Complete handleiding Wireless Utility Complete handleiding 1. Installatie van software/hardware Installeer de software voordat u de wireless adapter op het systeem aansluit! Plaats de CD-ROM in uw computer. Het Sitecom-installatieprogramma

Nadere informatie

OrgPublishergebruikershandleiding. voor diagrammen in meerdere browsers

OrgPublishergebruikershandleiding. voor diagrammen in meerdere browsers OrgPublishergebruikershandleiding voor diagrammen in meerdere browsers Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 3 Zelfstudies weergeven voor diagrammen die in meerdere browsers zijn gepubliceerd... 3 Zoeken in een

Nadere informatie

Heb je al een account op Mijn Bibliotheek, dan kan je je vanaf nu rechtstreeks vanuit de bibliotheekwebsite aanmelden.

Heb je al een account op Mijn Bibliotheek, dan kan je je vanaf nu rechtstreeks vanuit de bibliotheekwebsite aanmelden. Handleiding 1. Aanmelden bij Mijn Bibliotheek Heb je al een account op Mijn Bibliotheek, dan kan je je vanaf nu rechtstreeks vanuit de bibliotheekwebsite aanmelden. Klik rechts bovenaan op de knop Aanmelden

Nadere informatie

ZN - Handleiding Instellen Mozilla Thunderbird

ZN - Handleiding Instellen Mozilla Thunderbird ZN GERRIT@Mail - Handleiding Instellen Mozilla Thunderbird Informatiedomein: ZN GERRIT@Mail - Handleiding Instellen Mozilla Thunderbird Status: Productie Versie: v03.00 Publicatie datum: 21-4-2017 Auteur:

Nadere informatie

Google Agenda: Plannen, uitnodigingen, bijlagen en afdrukken

Google Agenda: Plannen, uitnodigingen, bijlagen en afdrukken Ziet Google Agenda er bij u anders uit dan zoals hier weergegeven? U lost dit op door over te schakelen op de nieuwe stijl! Google Agenda: Plannen, uitnodigingen, bijlagen en afdrukken De agendaweergave

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding E-BOX Dankzij e-box kunnen openbare Gebruikershandleiding instellingen zoals Medex u eenvoudig documenten bezorgen. Snelheid, veiligheid, toegankelijkheid, De voordelen zijn legio! Datum 12/12/2016 Inhoudstafel

Nadere informatie

Handleiding PDF Generator

Handleiding PDF Generator Handleiding PDF Generator In de onderstaande afbeelding ziet u drie cirkels met de cijfers 1 t/m 3. 1) Wanneer u nog geen bedrijfslogo heeft geupload kunt u hier uw bedrijfslogo kiezen vanaf de computer.

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1. Inleiding. 2. Activering. 3. Gebruikersprofielen. 4. Soorten gebruikers. 5. Gebruikersbeheer. 3.1 Admin

Inhoudsopgave. 1. Inleiding. 2. Activering. 3. Gebruikersprofielen. 4. Soorten gebruikers. 5. Gebruikersbeheer. 3.1 Admin Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Activering 3. Gebruikersprofielen 3.1 Admin 3.2 Admin zonder gebruikersbeheer 3.3 Encoder 3.4 Fraud Analyst 3.5 Fraud manager 3.6 Fraud viewer 3.7 Helpdesk admin 3.8 Super

Nadere informatie

N-L-tool voor de herkansing bij de profielvakken

N-L-tool voor de herkansing bij de profielvakken N-L-tool voor de herkansing bij de profielvakken Inleiding Vanaf 2018 worden twee versies van de cspe's voor profielvakken geleverd aan de scholen: een rode versie en een blauwe versie. DUO heeft per vak

Nadere informatie

De controlekaart volledige werkloosheid

De controlekaart volledige werkloosheid De controlekaart volledige werkloosheid Mobiele Versie Gebruikershandleiding Inhoudstafel Toegang 4 Algemene beschrijving 6 Bovenaan 7 Het logo van de uitbetalingsinstelling 7 De PDF downloaden 7 Instellingen

Nadere informatie

Installatiehandleiding

Installatiehandleiding Installatiehandleiding Inhoud Inhoud 1 Inleiding 2 1. Account aanmaken 3 2. Gateway aanmelden 5 3. infraroodpanelen aanmelden 11 4. Thermostaten aanmelden 17 5. infraroodpanelen koppelen aan thermostaat

Nadere informatie

1. TweedeHonk Urenregistratie via internet

1. TweedeHonk Urenregistratie via internet 1. TweedeHonk Urenregistratie via internet 1.1 Algemene principes registratie De registratie van uw opvanguren vindt plaats via internet op de volgende wijze: 1. Gastouder voert de urenregistratie in.

Nadere informatie

Hier volgen enkele tips om u op weg te helpen met veel voorkomende taken. Aan de slag reeks

Hier volgen enkele tips om u op weg te helpen met veel voorkomende taken. Aan de slag reeks Hier volgen enkele tips om u op weg te helpen met veel voorkomende taken. Aan de slag reeks 2 Microsoft Dynamics CRM 2013 & Microsoft Dynamics CRM Online najaar 2013 Eerst selecteert u het juiste werkgebied

Nadere informatie

Gebruikshandleiding. MijnBankingTools

Gebruikshandleiding. MijnBankingTools Gebruikshandleiding MijnBankingTools Bespaar geld en spaar het milieu! Lees de handleiding vanaf uw beeldscherm. Wilt u toch de handleiding afdrukken? Kiest u dan voor de speciale optie meerdere pagina

Nadere informatie

MAA-CTR-AXBP-HOL KORTE HANDLEIDING VOOR NINTENDO 3DS-SOFTWARE INAZUMA ELEVEN 3: BOMB BLAST / LIGHTNING BOLT

MAA-CTR-AXBP-HOL KORTE HANDLEIDING VOOR NINTENDO 3DS-SOFTWARE INAZUMA ELEVEN 3: BOMB BLAST / LIGHTNING BOLT MAA-CTR-AXBP-HOL KORTE HANDLEIDING VOOR NINTENDO 3DS-SOFTWARE INAZUMA ELEVEN 3: BOMB BLAST / LIGHTNING BOLT Met vrienden spelen! (Local Play) Zodra je enige voortgang in het spel hebt gemaakt, speel je

Nadere informatie

In drie stappen uw Pakketten versturen met MijnPost

In drie stappen uw Pakketten versturen met MijnPost In drie stappen uw Pakketten versturen met MijnPost MijnPost is een online omgeving waar u snel en gemakkelijk gratis al uw postzaken kunt regelen. Zoals de verzending van uw Pakketten. Met MijnPost kunt

Nadere informatie

Handleiding Chipolo en Chipolo Card

Handleiding Chipolo en Chipolo Card www.metjemobiel.nl Handleiding Chipolo en Chipolo Card Installatie De screenshots of toestemming tot bepaalde onderdelen kunnen afwijken voor Android en ios. 1. Zoek de Chipolo app 3. Lees de informatie

Nadere informatie

Houd een vinger aan de pols

Houd een vinger aan de pols Houd een vinger aan de pols Handleiding voor patiënten met pc, laptop of Android Inhoudsopgave In deze handleiding kunt u terugvinden welke stappen u moet nemen om cvitals te gaan gebruiken op uw pc, laptop

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING VAN DE UBO APPLICATIE VERSIE WETTELIJKE VERTEGENWOORDIGER

GEBRUIKERSHANDLEIDING VAN DE UBO APPLICATIE VERSIE WETTELIJKE VERTEGENWOORDIGER GEBRUIKERSHANDLEIDING VAN DE UBO APPLICATIE VERSIE WETTELIJKE VERTEGENWOORDIGER INHOUD 1. INTRODUCTIE... 3 2. INLOGGEN OP DE APPLICATIE... 3 3. EEN ENTITEIT OPZOEKEN... 5 3.1. Een opzoeking doen... 5 3.2.

Nadere informatie

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! WEBINTERFACE GEBRUIKERSHANDLEIDING

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! WEBINTERFACE GEBRUIKERSHANDLEIDING cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! WEBINTERFACE GEBRUIKERSHANDLEIDING BV Inleiding cbox is een applicatie die u eenvoudig op uw computer kunt installeren. Na installatie wordt in de bestandsstructuur van uw

Nadere informatie