Super Winkel Fonds. Halfjaarbericht 2010

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Super Winkel Fonds. Halfjaarbericht 2010"

Transcriptie

1 Super Winkel Fonds Halfjaarbericht 2010 Algemeen Met dit bericht rapporteren wij u over de ontwikkelingen van Super Winkel Fonds in het eerste halfjaar van Wij gaan daarbij onder andere in op de financiële resultaten en de ontwikkelingen in de winkelportefeuille. Financiële resultaten De resultaten, de financiële positie en het kasstroomoverzicht zijn weergegeven in bijgaand financieel overzicht. U treft een vergelijking aan tussen de gerealiseerde resultaten in de eerste helft van 2010 en de begroting over dezelfde periode, waarbij rekening is gehouden met de twee geplande acquisities in Drachten en Amersfoort. Het fonds heeft in de eerste helft van 2010 een resultaat na belasting behaald van , wat bestaat uit een direct beleggingsresultaat van en een indirect beleggingsresultaat van negatief. Per certificaat bedraagt dit respectievelijk 1,62 en 0,21 negatief. Het directe beleggingsresultaat is hoger dan begroot, wat met name tot stand is gekomen door de lagere rentelasten. Het indirect beleggingsresultaat bestaat uit afschrijvingen op de bijkomende kosten van aangekochte panden in 2008 en 2010, alsmede afschrijvingen van immateriële vaste activa en geamortiseerde financieringskosten. Dividend Uitgangspunt van het dividendbeleid is het directe beleggingsresultaat als dividend aan de aandeelhouders uit te keren. Per certificaat was dit resultaat over het eerste halfjaar 1,62. Van dit resultaat is 1,60 uitgekeerd als dividend, wat bestond uit 0,11 slotdividend over 2009 en 1,49 interim-dividend. Medio december verwachten wij nogmaals 1,60 interimdividend uit te keren over Medio juni 2011 zal vervolgens het slotdividend over 2010 worden uitgekeerd. Aankopen In het eerste halfjaar van 2010 is er op twee locaties vastgoed aangekocht. Op 1 april is in Drachten een gedeelte van Winkelcentrum De Wiken aangekocht. De koopsom bedroeg 3,7 miljoen kosten koper. Het betreft 8 winkels van totaal circa m 2 winkelruimte, welke tegen een totale jaarhuur van circa zijn verhuurd. In dit deel van De Wiken zijn een Albert Heijn, een Kruidvat en een aantal lokale ondernemers gevestigd. In het winkelcentrum is eveneens een Poiesz Supermarkt gevestigd. Deze supermarkt was reeds in eigendom van het Super Winkel Fonds. Op 1 juni is in Amersfoort is een supermarktlocatie aan de Arnhemseweg aangekocht. De koopsom bedroeg 6,5 miljoen kosten koper. Het vastgoed heeft een oppervlakte van circa m 2. Huurder is Plus Vastgoed, welke de ruimte huurt voor circa per jaar. De huurovereenkomst loopt tot 1 november 2018.

2 Financiering De aankopen in Drachten en Amersfoort zijn voor circa 60% hypothecair gefinancierd waarbij de rente voor vijf jaar is gefixeerd tegen gemiddeld 4,35%. Daarnaast is vooruitlopend op de emissie een overbruggingsfinanciering afgesloten van 1,2 miljoen. In verband met deze aankopen is in juli 2010 een emissie uitgeschreven. In totaal worden certificaten van aandelen uitgegeven, tegen een koers van 46,- per certificaat. De totale emissie bedraagt daarmee 4,6 miljoen. De verwachting is dat deze emissie medio september volledig geplaatst zal zijn. Verder zijn in het afgelopen halfjaar twee hypothecaire leningen geherfinancierd, voor een totaalbedrag van 18,4 miljoen. Hiervan is 14,5 miljoen gefixeerd voor vijf jaar tegen 4,6 % en 3,9 miljoen tegen een variabele rente. Ontwikkelingen winkelportefeuille Oostburg Albert Heijn is in Oostburg in gesprek met de gemeente om de supermarkt (en mogelijk de Gall & Gall en Etos) uit te breiden met minimaal 400 m² tot maximaal 1000 m². Het DPO naar de mogelijkheid tot uitbreiding van supermarktoppervlakte is positief uitgevallen. Er zijn verschillende vormen van uitbreiding mogelijk, welke de komende periode nader worden bekeken. Terneuzen De uitbreidingswens van Albert Heijn is in verband met de komst van een Agrimarkt in Terneuzen afgewezen door de gemeente. Het groot onderhoud aan het dak, zal op korte termijn uitgevoerd moeten worden. Blokker heeft een huuraanbiedingsbrief getekend voor een nieuwe huurovereenkomst van 10 jaar ingaande op 1 januari 2011 waarbij de Blokker eveneens de naastgelegen ruimte van de bloemist zal huren. Drachten De huurder V.O.F. Gjaltema heeft de huurovereenkomst opgezegd per 1 juli Omtrent de verhuur van deze winkelruimte van ca. 162 m 2 zijn reeds gesprekken gaande met 2 partijen. Heemstede De Albert Heijn wil heel graag uitbreiden op deze locatie. In overleg met omliggende bewoners en het filiaal van de ABN AMRO bank zal er gestreefd worden naar uitbreiding van de winkelruimte op de aangrenzende braakliggende tuin. De mogelijkheden zijn afhankelijk van overleg tussen Ahold Vastgoed en de gemeente. Winschoten Tijdens het laatste overleg van de projectgroep is geconcludeerd dat de integrale aanpak van het plangebied, financieel gezien geen haalbare kaart is. Enkele onderdelen uit het totale project zijn wel financieel rond te rekenen en zullen in de 2 e helft van 2010 nader worden uitgewerkt. Inmiddels is van de zijde van de gemeente tevens een stadsarchitect ingeschakeld die de visie van de partijen zal vertalen naar een structuurplan voorzien van artist impressions.

3 Winkelcentrum Maagjesbolwerk in Zwolle AM (de voormalige ontwikkelaar) is meerdere malen gewezen op de lekkageproblemen veroorzaakt door cementresten in de hemelwaterafvoerleidingen. Vooralsnog is het probleem nog niet verholpen hoewel de frequenties wel zijn afgenomen. De beheerder zal het onderzoek naar en het oplossen van de lekkages en de scheurvorming in de parkeerkelder verder voortzetten. Winkelcentrum Parijsplein in Den Haag Alhoewel het centrum geen leegstand kent, wordt door middel van diverse acties getracht het winkelcentrum aantrekkelijker te maken voor het winkelend publiek. Momenteel wordt een plan opgesteld waaruit diverse concrete acties moeten voortkomen. Daarbij wordt onder andere gedacht aan uitplaatsing/vervanging van slecht presterende huurders, onderzoek naar en aantrekken van brancheversterkende huurders, vergroten van de zichtbaarheid van het winkelcentrum en verbetering van de verwijzing naar de parkeergarage. Binnenkort zal de winkeliersvereniging geactiveerd worden waarbij de sfeer, de uitstraling, veiligheid, etc. gezamenlijk opgepakt kunnen worden. Een aantal huurders, waaronder Diamand Corner en Master Investments (beide horecaondernemers) en de videotheekondernemer PCB hebben nog steeds betalingsachterstanden. Naast de contacten die wij met deze huurders onderhouden, lopen tevens incassotrajecten via de door ons ingeschakelde incassobureaus. De videotheek zal op korte termijn worden ontruimd. Sinds juni is de ruimte waarin Opticus Devilé (opticien) gevestigd was, verhuurd aan een Turkse bakker. Met deze ondernemer is een nieuwe 10-jarige huurovereenkomst afgesloten. Zowel de ondernemer als de omliggende ondernemers zijn positief over deze ontwikkeling. Naar aanleiding van een door het Super Winkel Fonds afgewezen indeplaatsstelling van Lidl naar SuperCoöp, heeft Lidl een rechtszaak aangespannen. Onlangs heeft het Super Winkel Fonds deze zaak gewonnen. Lidl heeft hoger beroep aangetekend en een uitspraak in hoger beroep zal waarschijnlijk in het tweede deel van 2010 plaatsvinden. Nuenen De supermarktorganisatie Plus zal binnenkort de Super de Boer vestiging overnemen en deze gaan exploiteren. Hiervoor loopt een verzoek tot indeplaatsstelling. Van de overige huurders en locaties zijn geen bijzonderheden te melden.

4 Intrinsieke waarde Op balansdatum 30 juni 2010 bedraagt het eigen vermogen van Super Winkel Fonds Het aantal uitstaande certificaten bedraagt De intrinsieke waarde per certificaat is afgerond 44,45. Het verloop van het eigen vermogen in het eerste halfjaar van 2010 is als volgt: Eigen vermogen Per certificaat stand per 1 januari ,24 commercieel resultaat over het eerste halfjaar ,41 interim-dividend ,60 slotdividend ,11 interim-dividend , ,45 Solvabiliteit De verhouding tussen de schulden aan de kredietinstellingen en de fiscale waarde van de vastgoedportefeuille bedraagt circa 60%. Zodra de emissie is afgerond zal de solvabiliteit boven de 40% komen, waarmee ruimschoots wordt voldaan aan het financieringsvereiste die voor een fiscale beleggingsinstelling geldt. Fiscaal is het toegestaan om naar aanloop van een emissie tijdelijk een solvabiliteitspercentage te hebben dat lager is dan 40%. Grondslagen voor waardering en resultaatbepaling Voor de grondslagen van de waardering en resultaatbepaling wordt verwezen naar de jaarrekening 2009 van Super Winkel Fonds. Totale kosten (Total Expense Ratio) De total expense ratio bedraagt 1,46 %. De total expense ratio wordt berekend als de totale kosten bestaande uit de directievergoeding en de algemene kosten gerelateerd aan de gemiddelde intrinsieke waarde van het fonds. Accountantscontrole Op dit halfjaarbericht is geen accountantscontrole uitgevoerd. In het voorjaar van 2011 wordt een accountantscontrole uitgevoerd op de jaarrekening over geheel 2010, waarvan de cijfers van deze periode onderdeel uitmaken. Vooruitzichten tweede halfjaar 2010 De verwachting is dat in de tweede helft van 2010 het directe beleggingsresultaat, onvoorziene omstandigheden daargelaten, conform begroting zal zijn. De waarde van het vastgoed wordt jaarlijks getaxeerd, waarbij nieuwe aankopen in het eerste jaar op aankoopprijs plus bijkomende kosten worden gewaardeerd. De bijkomende kosten worden daarna in een periode van vijf jaar afgeschreven. Gezien de ontwikkelingen op de winkelvastgoedmarkt verwachten wij geen substantiële afwaardering van het vastgoed bij de taxatie aan het eind van het jaar. Amsterdam, september 2010 Annexum Beheer B.V.

5 Super Winkel Fonds BV Geconsolideerde winst- en verliesrekening over eerste halfjaar 2010 ( certificaten; begroting 2010 gaat uit van een emissie van certificaten per 1 juni 2010) Realisatie Begroting 1e helft e helft 2010 *) Verschil Toelichting Opbrengst uit beleggingen -Huuropbrengst Exploitatielasten Vastgoedmanagement Exploitatieresultaat Overige bedrijfslasten -Rentebaten en lasten Directievergoeding Overige vennootschapkosten Direct beleggingsresultaat Indirect beleggingsresultaat (afschrijvingen) pm Resultaat voor belasting Belasting Resultaat na belasting Direct rendement per aandeel 1,62 1,59 0,03 Indirect rendement per aandeel -0,21 pm -0,21 Totaal rendement per aandel 1,41 1,59-0,18 *) Voor de vergelijking van de realisatie over de eerste helft van 2010 met de begroting over het eerste halfjaar van 2010, is de totale begroting voor 2010 naar rato van het moment van de aankopen Drachten en Amersfoort aangepast. Toelichting winst- en verliesrekening: 1.) De huuropbrengst geeft enigszins een vertekend beeld, omdat de meeste huurindexaties plaatsvinden na 30 juni. 2.) De exploitatielasten zijn onder andere hoger dan begroot door afrekening van servicekosten over oude jaren. Daarnaast is er extra toegevoegd aan de voorziening dubieuze debiteuren in verband met onder andere de huurachterstand van de videotheek in Den Haag, waar nu ontbinding en ontruiming voor is gevraagd. 3.) De rentelasten zijn lager dan begroot. Dit komt voornamelijk omdat er niet of nauwelijks gebruik is gemaakt van de rekeningcourant faciliteit bij de FGH bank. En omdat de herfinanciering per 1 april en de financiering op de aankopen Drachten en Amersfoort gunstiger zijn dan waarmee gerekend in de begroting. 4.) Het indirect beleggingsresultaat bestaat geheel uit afschrijvingen op bijkomende kosten, financieringskosten en fusie en begeleidingskosten. In de tweede helft van het jaar zal de vastgoedportefeuille opnieuw getaxeerd worden. Bedragen zijn afgerond op euro.

6 Geconsolideerde balans per 30 juni 2010 (vóór resultaatbestemming) Activa 30 juni december 2009 Beleggingen Vastgoed Immateriële vaste activa Vlottende activa Huurdebiteuren Overige vorderingen en overlopende activa Effecten Liquide middelen Passiva Eigen vermogen Langlopende schulden Kortlopende schulden Hypothecaire kortlopende schulden Schulden aan kredietinstellingen Crediteuren Belastingen Vooruitontvangen huur Vooruitgefactureerde huur Overige kortlopende schulden

7 Geconsolideerd kasstroomoverzicht tot en met 30 juni 2010 (Volgens indirecte methode) (Bedragen in euro s) 30 juni december 2009 Resultaat na belasting Ongerealiseerde waardeverandering Amoritsatie Mutatie werkkapitaal Mutatie performance fee Kasstroom uit operationele activiteiten Investeringen Desinvesteringen - - Kasstroom uit beleggings activiteiten Saldo toename financieringen Aflossing/ Opnamen R/C faciliteit/leningen Uitgekeerd dividend Kasstroom uit financierings activiteiten Netto kasstroom Mutatie geldmiddelen Geld middelen per 1 januari Geld middelen per 30 juni Mutatie geldmiddelen Geld middelen per 30 juni Opnameruimte rekening-courant (FGH + ING) Beschikbare geldmiddelen op 30 juni

8

SUPER WINKEL FONDS BV

SUPER WINKEL FONDS BV 1 Halfjaarbericht - 2014 ANNEXUM SUPER WINKEL FONDS BV HALFJAARBERICHT 2014 Directie Annexum Beheer B.V. WTC, G-Toren Strawinskylaan 485 1077 XX Amsterdam 2 Halfjaarbericht - 2014 INHOUDSOPGAVE Pagina

Nadere informatie

SUPER WINKEL FONDS BV

SUPER WINKEL FONDS BV 1 Halfjaarbericht - 2012 ANNEXUM SUPER WINKEL FONDS BV HALFJAARBERICHT 2012 Directie Annexum Beheer B.V. WTC, G-Toren Strawinskylaan 485 1077 XX Amsterdam 2 Halfjaarbericht - 2012 INHOUDSOPGAVE Pagina

Nadere informatie

VBI WINKELFONDS NV ANNEXUM. Directie Annexum Beheer B.V. WTC, G-Toren Strawinskylaan 485 1077 XX Amsterdam HALFJAARBERICHT 2012

VBI WINKELFONDS NV ANNEXUM. Directie Annexum Beheer B.V. WTC, G-Toren Strawinskylaan 485 1077 XX Amsterdam HALFJAARBERICHT 2012 1 Halfjaarbericht 2012 VBI Winkelfonds NV ANNEXUM VBI WINKELFONDS NV HALFJAARBERICHT 2012 Directie Annexum Beheer B.V. WTC, G-Toren Strawinskylaan 485 1077 XX Amsterdam 2 Halfjaarbericht 2012 VBI Winkelfonds

Nadere informatie

SUPER WINKEL FONDS BV

SUPER WINKEL FONDS BV 1 Halfjaarbericht - 2013 ANNEXUM SUPER WINKEL FONDS BV HALFJAARBERICHT 2013 Directie Annexum Beheer B.V. WTC, G-Toren Strawinskylaan 485 1077 XX Amsterdam 2 Halfjaarbericht - 2013 INHOUDSOPGAVE a P Pagina

Nadere informatie

VBI Winkelfonds. Halfjaarbericht 2009

VBI Winkelfonds. Halfjaarbericht 2009 VBI Winkelfonds Halfjaarbericht 2009 Algemeen Dit halfjaarbericht betreft de eerste verslagperiode van het VBI Winkelfonds. VBI Winkelfonds (voorheen VBI Inflatiewinst Fonds) is opgericht op 5 september

Nadere informatie

1 Halfjaarbericht 2015 ANNEXUM VBI WINKELFONDS NV HALFJAARBERICHT 2015. Directie Annexum Beheer B.V. WTC, G-Toren Strawinskylaan 485 1077 XX Amsterdam

1 Halfjaarbericht 2015 ANNEXUM VBI WINKELFONDS NV HALFJAARBERICHT 2015. Directie Annexum Beheer B.V. WTC, G-Toren Strawinskylaan 485 1077 XX Amsterdam 1 Halfjaarbericht 2015 ANNEXUM VBI WINKELFONDS NV HALFJAARBERICHT 2015 Directie Annexum Beheer B.V. WTC, G-Toren Strawinskylaan 485 1077 XX Amsterdam 2 Halfjaarbericht 2015 INHOUDSOPGAVE a P Pagina 1.

Nadere informatie

BELEGGINGSMAATSCHAPPIJ GRONDFONDS I BV

BELEGGINGSMAATSCHAPPIJ GRONDFONDS I BV ANNEXUM BELEGGINGSMAATSCHAPPIJ GRONDFONDS I BV HALFJAARBERICHT 2012 Beheerder Annexum Beheer B.V. WTC, G-Toren Strawinskylaan 485 1077 XX Amsterdam 2 Halfjaarbericht - 2012 INHOUDSOPGAVE Inhoudsopgave...

Nadere informatie

BELEGGINGSMAATSCHAPPIJ GRONDFONDS I BV

BELEGGINGSMAATSCHAPPIJ GRONDFONDS I BV ANNEXUM BELEGGINGSMAATSCHAPPIJ GRONDFONDS I BV HALFJAARBERICHT 2013 Beheerder Annexum Beheer B.V. WTC, G-Toren Strawinskylaan 485 1077 XX Amsterdam 2 Halfjaarbericht - 2013 INHOUDSOPGAVE Inhoudsopgave...

Nadere informatie

BELEGGINGSMAATSCHAPPIJ GRONDFONDS I BV

BELEGGINGSMAATSCHAPPIJ GRONDFONDS I BV ANNEXUM BELEGGINGSMAATSCHAPPIJ GRONDFONDS I BV HALFJAARBERICHT 2015 Beheerder Annexum Beheer B.V. WTC, G-Toren Strawinskylaan 485 1077 XX Amsterdam 2 Halfjaarbericht - 2015 INHOUDSOPGAVE Inhoudsopgave...

Nadere informatie

BELEGGINGSMAATSCHAPPIJ GRONDFONDS I BV

BELEGGINGSMAATSCHAPPIJ GRONDFONDS I BV ANNEXUM BELEGGINGSMAATSCHAPPIJ GRONDFONDS I BV HALFJAARBERICHT 2014 Beheerder Annexum Beheer B.V. WTC, G-Toren Strawinskylaan 485 1077 XX Amsterdam 2 Halfjaarbericht - 2014 INHOUDSOPGAVE Inhoudsopgave...

Nadere informatie

Aantal werknemers * Het resultaat na belasting en het eigen vermogen zijn gedeeld door aandelen.

Aantal werknemers * Het resultaat na belasting en het eigen vermogen zijn gedeeld door aandelen. Persbericht N.V. Bever Holding heeft over het eerste halfjaar 2015 een negatief resultaat voor belastingen behaald van 1.412.000 als gevolg van een negatieve exploitatie uit vastgoed van 188.000, netto

Nadere informatie

SynVest German RealEstate Fund N.V.

SynVest German RealEstate Fund N.V. Financiële berichten SynVest German RealEstate Fund N.V. 3e kwartaalbericht 2014 SynVest. Ondernemend vermogen. INHOUDSOPGAVE ALGEMEEN Pagina 1 Analyse Bedrijfsresultaat 2 DERDE KWARTAAL 2014 2 Balans

Nadere informatie

Kerngegevens 30-jun dec jun-17. Bedrijfsresultaat (x 1.000) Netto resultaat (x 1.000)

Kerngegevens 30-jun dec jun-17. Bedrijfsresultaat (x 1.000) Netto resultaat (x 1.000) Persbericht N.V. Bever Holding heeft over het eerste halfjaar 2018 een positief resultaat voor belastingen behaald van 1.067.415 hetgeen toe te rekenen is aan een verkoopresultaat vastgoed 2.423.871, een

Nadere informatie

Kerngegevens 30-jun dec jun-16. Bedrijfsresultaat (x 1.000) Netto resultaat (x 1.000)

Kerngegevens 30-jun dec jun-16. Bedrijfsresultaat (x 1.000) Netto resultaat (x 1.000) Persbericht N.V. Bever Holding heeft over het eerste halfjaar 2017 een negatief resultaat voor belastingen behaald van 444.963 als gevolg van een negatieve exploitatie uit vastgoed van 44.063, netto financieringskosten

Nadere informatie

KWARTAALRAPPORTAGE Q SUPER WINKEL FONDS N.V.

KWARTAALRAPPORTAGE Q SUPER WINKEL FONDS N.V. KWARTAALRAPPORTAGE Q4 2017 SUPER WINKEL FONDS N.V. 12 JANUARI 2018 Inhoud 1. Management samenvatting... 2 2. Financiële rapportage: 4 e kwartaal 2017... 3 3. Verklarende begrippen en definities... 4 Disclaimer:

Nadere informatie

VBI WINKELFONDS NV ANNEXUM. Directie Annexum Beheer B.V. WTC, G-Toren Strawinskylaan 485 1077 XX Amsterdam HALFJAARBERICHT 2014

VBI WINKELFONDS NV ANNEXUM. Directie Annexum Beheer B.V. WTC, G-Toren Strawinskylaan 485 1077 XX Amsterdam HALFJAARBERICHT 2014 1 Halfjaarbericht - 2014 ANNEXUM VBI WINKELFONDS NV HALFJAARBERICHT 2014 Directie Annexum Beheer B.V. WTC, G-Toren Strawinskylaan 485 1077 XX Amsterdam 2 Halfjaarbericht - 2014 INHOUDSOPGAVE a P Pagina

Nadere informatie

Het resultaat over het eerste halfjaar 2018 bedroeg positief. Voor de uitsplitsing van het resultaat verwijzen wij naar onderstaande tabel.

Het resultaat over het eerste halfjaar 2018 bedroeg positief. Voor de uitsplitsing van het resultaat verwijzen wij naar onderstaande tabel. Verslag van de beheerder over eerste halfjaar 2018 Resultaat Het resultaat over het eerste halfjaar 2018 bedroeg 780.479 positief. Voor de uitsplitsing van het resultaat verwijzen wij naar onderstaande

Nadere informatie

Rotterdams Vastgoedfonds I CV. Halfjaarcijfers 2010

Rotterdams Vastgoedfonds I CV. Halfjaarcijfers 2010 Halfjaarcijfers 2010 INHOUD Blad Balans per 30 juni 2010 3 Winst- en verliesrekening over de periode 1 januari 2010 t/m 30 juni 2010 4 Kasstroomoverzicht over de periode 1 januari 2010 t/m 30 juni 2010

Nadere informatie

Rotterdams Vastgoedfonds VI CV. Halfjaarcijfers 2010

Rotterdams Vastgoedfonds VI CV. Halfjaarcijfers 2010 Halfjaarcijfers 2010 INHOUDSOPGAVE Blad Balans per 30 juni 2010 3 Winst- en verliesrekening over de periode 1 januari 2010 t/m 30 juni 2010 4 Kasstroomoverzicht over de periode 1 januari 2010 t/m 30 juni

Nadere informatie

WONINGFONDS APELDOORN CV

WONINGFONDS APELDOORN CV ANNEXUM WONINGFONDS APELDOORN CV HALFJAARBERICHT 2014 Beheerder Annexum Beheer B.V. WTC, G-Toren Strawinskylaan 485 1077 XX Amsterdam Bewaarder Stichting Bewaarder Woningfonds Apeldoorn Claude Debussylaan

Nadere informatie

WINKELHART LELYSTAD C.V.

WINKELHART LELYSTAD C.V. ANNEXUM WINKELHART LELYSTAD C.V. HALFJAARBERICHT 2012 Beherend Vennoot Winkelhart Lelystad Beheer B.V. WTC, G-Toren Strawinskylaan 485 1077 XX Amsterdam Beheerder Annexum Beheer B.V. WTC, G-Toren Strawinskylaan

Nadere informatie

WONINGFONDS APELDOORN CV

WONINGFONDS APELDOORN CV ANNEXUM WONINGFONDS APELDOORN CV HALFJAARBERICHT 2015 Beheerder Annexum Beheer B.V. WTC, G-Toren Strawinskylaan 485 1077 XX Amsterdam Bewaarder Stichting Bewaarder Woningfonds Apeldoorn Hoogoorddreef 15

Nadere informatie

KWARTAALRAPPORTAGE Q VASTGOED FUNDAMENT FONDS N.V.

KWARTAALRAPPORTAGE Q VASTGOED FUNDAMENT FONDS N.V. KWARTAALRAPPORTAGE Q4 2017 VASTGOED FUNDAMENT FONDS N.V. 12 JANUARI 2018 Inhoud 1. Management samenvatting... 2 2. Financiële rapportage: 4 e kwartaal 2017... 3 3. Verklarende begrippen en definities...

Nadere informatie

ZORGVESTE DE RESIDENTIE C.V.

ZORGVESTE DE RESIDENTIE C.V. ANNEXUM ZORGVESTE DE RESIDENTIE C.V. HALFJAARBERICHT 2014 Beherend Vennoot Zorgveste De Residentie Beheer B.V. WTC, G-Toren Strawinskylaan 485 1077 XX Amsterdam Beheerder Annexum Beheer B.V. WTC, G-Toren

Nadere informatie

HALFJAARVERSLAG. C.V. S2 Vastgoed VI te Groningen

HALFJAARVERSLAG. C.V. S2 Vastgoed VI te Groningen HALFJAARVERSLAG C.V. S2 Vastgoed VI te Groningen Over de periode 1 januari 2012 t/m 30 juni 2012 Doordat er geen halfjaarverslag is gemaakt over 1 januari 2011 t/m 30 juni 2011 zijn in dit verslag geen

Nadere informatie

HALFJAARVERSLAG. C.V. S2 Vastgoed VII te Groningen. Over de periode 1 januari 2012 t/m 30 juni 2012

HALFJAARVERSLAG. C.V. S2 Vastgoed VII te Groningen. Over de periode 1 januari 2012 t/m 30 juni 2012 HALFJAARVERSLAG C.V. S2 Vastgoed VII te Groningen Over de periode 1 januari 2012 t/m 30 juni 2012 INHOUD Pagina HALFJAARVERSLAG 1 Resultaat over 1 januari 2012 t/m 30 juni 2012 3 2 Balans per 30 juni 2012

Nadere informatie

Rotterdams Vastgoedfonds I CV. Halfjaarcijfers 2011

Rotterdams Vastgoedfonds I CV. Halfjaarcijfers 2011 Halfjaarcijfers 2011 INHOUD Blad Balans per 30 juni 2011 3 Winst- en verliesrekening over de periode 1 januari 2011 t/m 30 juni 2011 4 Kasstroomoverzicht over de periode 1 januari 2011 t/m 30 juni 2011

Nadere informatie

HALFJAARVERSLAG. C.V. S2 Vastgoed V te Groningen. Over de periode 1 januari 2011 t/m 30 juni 2011

HALFJAARVERSLAG. C.V. S2 Vastgoed V te Groningen. Over de periode 1 januari 2011 t/m 30 juni 2011 HALFJAARVERSLAG C.V. S2 Vastgoed V te Groningen Over de periode 1 januari 2011 t/m 30 juni 2011 INHOUD Pagina HALFJAARVERSLAG 1 Resultaat over 1 januari 2011 t/m 30 juni 2011 3 2 Balans per 30 juni 2011

Nadere informatie

HALFJAARBERICHT 2015. uitgebracht door de directie. aan de aandeelhouders van. TRUSTUS Capital Management B.V. te Joure

HALFJAARBERICHT 2015. uitgebracht door de directie. aan de aandeelhouders van. TRUSTUS Capital Management B.V. te Joure HALFJAARBERICHT 2015 uitgebracht door de directie aan de aandeelhouders van TRUSTUS Capital Management B.V. te Joure INHOUD blad HALFJAARBERICHT 2015 Financiële positie 3 Geconsolideerd halfjaarbericht:.

Nadere informatie

Stichting Sint Pieters en Bloklands Gasthuis Havik te Amersfoort. Rapport inzake jaarstukken 2015

Stichting Sint Pieters en Bloklands Gasthuis Havik te Amersfoort. Rapport inzake jaarstukken 2015 Stichting Sint Pieters en Bloklands Gasthuis Havik te Amersfoort Rapport inzake jaarstukken 2015 INHOUDSOPGAVE Pagina FINANCIEEL VERSLAG 1. SAMENSTELVERKLARING OVER 2015... 4 2. ALGEMEEN... 4 JAARREKENING

Nadere informatie

Financieel verslag 2010 van Zeeland Investments Beheer BV te Middelburg

Financieel verslag 2010 van Zeeland Investments Beheer BV te Middelburg Financieel verslag 2010 van Zeeland Investments Beheer BV te Middelburg INHOUDSOPGAVE bij het financieel verslag 2010 pagina JAARVERSLAG Algemeen 4 JAARREKENING 1. Balans per 31 december 2010 7 en 8 2.

Nadere informatie

Rotterdams Vastgoedfonds I C.V. gevestigd to Rotterdam. Financieel verslag over het boekjaar /

Rotterdams Vastgoedfonds I C.V. gevestigd to Rotterdam. Financieel verslag over het boekjaar / Rotterdams Vastgoedfonds I C.V. gevestigd to Rotterdam Financieel verslag over het boekjaar 1-1-2013 / 30-6-2013 Rotterdams Vastgoedfonds I C.V., Rotterdam Inhoudsopgave Pagina Jaarrekening Balans per

Nadere informatie

Rotterdams Vastgoed Fonds III C.V. gevestigd to Rotterdam. Financieel verslag over het boekjaar 1-1-2013 / 30-6-2013

Rotterdams Vastgoed Fonds III C.V. gevestigd to Rotterdam. Financieel verslag over het boekjaar 1-1-2013 / 30-6-2013 Rotterdams Vastgoed Fonds III C.V. gevestigd to Rotterdam Financieel verslag over het boekjaar 1-1-2013 / 30-6-2013 Rotterdams Vastgoed Fonds III C.V., Rotterdam Inhoudsopgave Pagina Jaarrekening Balans

Nadere informatie

HALFJAARBERICHT uitgebracht door de directie. aan de aandeelhouders van. TRUSTUS Capital Management B.V. te Joure

HALFJAARBERICHT uitgebracht door de directie. aan de aandeelhouders van. TRUSTUS Capital Management B.V. te Joure HALFJAARBERICHT 2016 uitgebracht door de directie aan de aandeelhouders van TRUSTUS Capital Management B.V. te Joure INHOUD blad HALFJAARBERICHT 2016 Financiële positie 3 Geconsolideerd halfjaarbericht:.

Nadere informatie

Jaarbericht. Weller Vastgoed Ontwikkeling Secundus BV

Jaarbericht. Weller Vastgoed Ontwikkeling Secundus BV Jaarbericht Weller Vastgoed Ontwikkeling Secundus BV 2014 Inhoudsopgave 1. Algemeen 2 2. Jaarrekening 3 2.1 Balans per 31-12-2014 (voor winstbestemming) 3 2.2 Winst en verliesrekening over 2014 4 2.3 Kasstroomoverzicht

Nadere informatie

SynVest RealEstate Fund N.V.

SynVest RealEstate Fund N.V. Financiële berichten SynVest RealEstate Fund N.V. 1e kwartaalcijfers 2015 SynVest. Ondernemend vermogen. INHOUDSOPGAVE EERSTE KWARTAAL 2015 Pagina 1 Analyse Bedrijfsresultaat 2 2 Intrinsieke waarde 2 3

Nadere informatie

RAPPORT 1 Opdracht 4 2 Algemeen 4 3 Resultaat 5 4 Financiële positie 6

RAPPORT 1 Opdracht 4 2 Algemeen 4 3 Resultaat 5 4 Financiële positie 6 Inhoudsopgave RAPPORT 1 Opdracht 4 2 Algemeen 4 3 Resultaat 5 4 Financiële positie 6 HALFJAARVERSLAG 1 Balans per 30 juni 2014 8, 9 2 Winst- en-verliesrekening over 2014 10 3 Toelichting op de balans per

Nadere informatie

Renpart Retail XIII C.V. Halfjaarverslag Het vermogen om te renderen

Renpart Retail XIII C.V. Halfjaarverslag Het vermogen om te renderen Renpart Retail XIII C.V. Halfjaarverslag 2019 Renpart Retail XIII C.V. Het vermogen om te renderen Renpart Retail XIII C.V. Halfjaarverslag 2019 Renpart Retail XIII C.V. Nassaulaan 4 2514 JS Den Haag

Nadere informatie

Renpart Retail XIV C.V. Halfjaarverslag Het vermogen om te renderen

Renpart Retail XIV C.V. Halfjaarverslag Het vermogen om te renderen Renpart Retail XIV C.V. Halfjaarverslag 2016 Renpart Retail XIV C.V. Het vermogen om te renderen Renpart Retail XIV C.V. Halfjaarverslag 2016 Renpart Retail XIV C.V. Nassaulaan 4 2514 JS Den Haag Handelsregisternummer

Nadere informatie

HALFJAARBERICHT 2018 WONINGFONDS NIEUWEGEIN CV

HALFJAARBERICHT 2018 WONINGFONDS NIEUWEGEIN CV HALFJAARBERICHT 2018 WONINGFONDS NIEUWEGEIN CV 30 AUGUSTUS 2018 Inhoud 1. Management samenvatting... 2 2. Financiële rapportage: eerste halfjaar 2018... 3 3. Verklarende begrippen en definities... 4 Disclaimer:

Nadere informatie

HALFJAARVERSLAG. AEFIDES Vastgoed XIV CV te Groningen. Over de periode 1 januari 2010 t/m 30 juni 2010

HALFJAARVERSLAG. AEFIDES Vastgoed XIV CV te Groningen. Over de periode 1 januari 2010 t/m 30 juni 2010 HALFJAARVERSLAG AEFIDES Vastgoed XIV CV te Groningen Over de periode 1 januari 2010 t/m 30 juni 2010 INHOUD Pagina HALFJAARVERSLAG 1 Resultaat over 1 januari 2010 t/m 30 juni 2010 3 2 Balans per 30 juni

Nadere informatie

Super Winkel Fonds B.V. Jaarrapport 2009

Super Winkel Fonds B.V. Jaarrapport 2009 Jaarrapport 2009 2 Inhoud Blad Jaarrapport 2009 5 Bericht van de Raad van Commissarissen 6 Verslag van de directie over 2009 7 Jaarrekening 15 Geconsolideerde balans per 31 december 2009 16 Geconsolideerde

Nadere informatie

Stichting Kinderhulp Ghana Rijssen. Concept Jaarrekening 2013

Stichting Kinderhulp Ghana Rijssen. Concept Jaarrekening 2013 Stichting Kinderhulp Ghana Rijssen Concept Jaarrekening 2013 Inhoudsopgave Pagina Accountantsverslag 1 Financiële positie 3 Concept Jaarrekening 1 Balans per 31 december 2013 5 2 Staat van baten en lasten

Nadere informatie

ROTTERDAMS OOGHEELKUNDIG ONDERZOEK STICHTING (ROOS) TE ROTTERDAM. Rapport inzake jaarstukken januari 2017

ROTTERDAMS OOGHEELKUNDIG ONDERZOEK STICHTING (ROOS) TE ROTTERDAM. Rapport inzake jaarstukken januari 2017 ROTTERDAMS OOGHEELKUNDIG ONDERZOEK STICHTING (ROOS) TE ROTTERDAM Rapport inzake jaarstukken 2014 29 januari 2017 INHOUDSOPGAVE Pagina JAARREKENING 1 Balans per 31 december 2014 4 2 Staat van baten en lasten

Nadere informatie

HALFJAARVERSLAG. AEFIDES Vastgoed IX CV te GRONINGEN. Over de periode 1 januari 2011 t/m 30 juni 2011

HALFJAARVERSLAG. AEFIDES Vastgoed IX CV te GRONINGEN. Over de periode 1 januari 2011 t/m 30 juni 2011 HALFJAARVERSLAG AEFIDES Vastgoed IX CV te GRONINGEN Over de periode 1 januari 2011 t/m 30 juni 2011 INHOUD Pagina HALFJAARVERSLAG 1 Resultaat over 1 januari 2011 t/m 30 juni 2011 3 2 Balans per 30 juni

Nadere informatie

Renpart Retail XIV C.V. Halfjaarverslag Het vermogen om te renderen

Renpart Retail XIV C.V. Halfjaarverslag Het vermogen om te renderen Renpart Retail XIV C.V. Halfjaarverslag 2018 Renpart Retail XIV C.V. Het vermogen om te renderen Renpart Retail XIV C.V. Halfjaarverslag 2018 Renpart Retail XIV C.V. Nassaulaan 4 2514 JS Den Haag Handelsregisternummer

Nadere informatie

JAARREKENING 2015 STICHTING REIS MET JE HART

JAARREKENING 2015 STICHTING REIS MET JE HART JAARREKENING 2015 STICHTING REIS MET JE HART 1 BALANS PER 31 DECEMBER 2015 (na verwerking van het verlies) 31 december 2015 ACTIVA Vaste activa Materiële vaste activa (1) 27.897 27.897 Vlottende activa

Nadere informatie

WONINGFONDS APELDOORN CV

WONINGFONDS APELDOORN CV ANNEXUM WONINGFONDS APELDOORN CV HALFJAARBERICHT 2013 Beheerder Annexum Beheer B.V. WTC, G-Toren Strawinskylaan 485 1077 XX Amsterdam Bewaarder Stichting Bewaarder Woningfonds Apeldoorn Claude Debussylaan

Nadere informatie

Stichting Sint Pieters en Bloklands Gasthuis Beleid te Amersfoort

Stichting Sint Pieters en Bloklands Gasthuis Beleid te Amersfoort Stichting Sint Pieters en Bloklands Gasthuis Beleid te Amersfoort Rapport inzake jaarstukken 2015 INHOUDSOPGAVE 1. SAMENSTELVERKLARING... 4 2. ALGEMEEN... 4 3. BALANS PER 31 DECEMBER 2015... 6 4. STAAT

Nadere informatie

SUPER WINKEL FONDS B.V.

SUPER WINKEL FONDS B.V. ANNEXUM SUPER WINKEL FONDS B.V. JAARRAPPORT 2013 Directie Annexum Beheer B.V. WTC, G-Toren Strawinskylaan 485 1077 XX Amsterdam INHOUDSOPGAVE Pagina Jaarrapport 2013 3 Kerncijfers 4 Bericht van de Raad

Nadere informatie

GEEN ACCOUNTANTSCONTROLE TOEGEPAST. Halfjaarcijfers per 30 juni 2018

GEEN ACCOUNTANTSCONTROLE TOEGEPAST. Halfjaarcijfers per 30 juni 2018 Halfjaarcijfers per 30 juni 2018 Inhoud Halfjaarcijfers per 30 juni 2018 Balans per 30 juni 2018 4 Winst-en-verliesrekening over de periode 1 januari 30 juni 2018 5 Kasstroomoverzicht 6 Toelichting op

Nadere informatie

Renpart Retail XIV C.V. Halfjaarverslag Het vermogen om te renderen

Renpart Retail XIV C.V. Halfjaarverslag Het vermogen om te renderen Renpart Retail XIV C.V. Halfjaarverslag 2015 Renpart Retail XIV C.V. Het vermogen om te renderen VERSLAG VAN DE BEHEREND VENNOOT Geachte participant, Hierbij bieden wij u het halfjaarverslag aan over

Nadere informatie

Supermarkt Vastgoed. Fonds voor gemene rekening. Verslag per 30 juni 2018

Supermarkt Vastgoed. Fonds voor gemene rekening. Verslag per 30 juni 2018 Supermarkt Vastgoed Fonds voor gemene rekening Verslag per 30 juni 2018 BALANS per 30 JUNI 2018 (Bedragen in 1.000) Na winstbestemming Noot 30-6-2018 31-12-2017 Activa Beleggingen Vastgoedbeleggingen 4

Nadere informatie

HALFJAARVERSLAG. AEFIDES Vastgoed XII CV te Groningen. Over de periode 11 december 2007 t/m 30 juni 2008

HALFJAARVERSLAG. AEFIDES Vastgoed XII CV te Groningen. Over de periode 11 december 2007 t/m 30 juni 2008 HALFJAARVERSLAG AEFIDES Vastgoed XII CV te Groningen Over de periode 11 december 2007 30 juni 2008 INHOUD Pagina HALFJAARVERSLAG 1 Resultaat over 11 december 2008 30 juni 2008 3 2 Balans per 30 juni 2008

Nadere informatie

2015 verslag Halfjaar

2015 verslag Halfjaar Halfjaarverslag 2015 Inhoudsopgave RAPPORT 1 Opdracht 4 2 Algemeen 4 3 Resultaat 5 4 Financiële positie 6 HALFJAARVERSLAG 1 Balans per 30 juni 2015 8, 9 2 Winst- en-verliesrekening over 2015 10 3 Toelichting

Nadere informatie

Renpart Retail XIII C.V. Halfjaarverslag Het vermogen om te renderen

Renpart Retail XIII C.V. Halfjaarverslag Het vermogen om te renderen Renpart Retail XIII C.V. Halfjaarverslag 2018 Renpart Retail XIII C.V. Het vermogen om te renderen Renpart Retail XIII C.V. Halfjaarverslag 2018 Renpart Retail XIII C.V. Nassaulaan 4 2514 JS Den Haag

Nadere informatie

SUPER WINKEL FONDS B.V.

SUPER WINKEL FONDS B.V. ANNEXUM SUPER WINKEL FONDS B.V. JAARRAPPORT 2014 Directie Annexum Beheer B.V. WTC, G-Toren Strawinskylaan 485 1077 XX Amsterdam www.annexum.nl INHOUDSOPGAVE Pagina Jaarrapport 2014 3 Kerncijfers 4 Bericht

Nadere informatie

SUPER WINKEL FONDS NV

SUPER WINKEL FONDS NV ANNEXUM SUPER WINKEL FONDS NV KWARTAALRAPPORTAGE Q3 2017 OKTOBER 2017 DISCLAIMER DIT DOCUMENT IS EEN INTERNE MANAGEMENTRAPPORTAGE WAAROP GEEN ACCOUNTANTSCONTROLE IS TOEGEPAST. ALHOEWEL DE IN DEZE KWARTAALRAPPORTAGE

Nadere informatie

Financieel verslag 2008 van Zeeland Investments Beheer BV te Middelburg

Financieel verslag 2008 van Zeeland Investments Beheer BV te Middelburg Financieel verslag 2008 van Zeeland Investments Beheer BV te Middelburg INHOUDSOPGAVE bij het financieel verslag 2008 pagina JAARVERSLAG Algemeen 4 JAARREKENING 1. Balans per 31 december 2008 6 en 7 2.

Nadere informatie

Jaarrekening Levend Woord Gemeente Leerdam. Leerdam

Jaarrekening Levend Woord Gemeente Leerdam. Leerdam Jaarrekening 2016 Levend Woord Gemeente Levend Woord Gemeente Inhoudsopgave Pagina 1. Jaarrekening 1.1 Balans per 31 december 2016 2 1.2 Staat van baten en lasten over 2016 4 1.3 Kasstroomoverzicht over

Nadere informatie

Amsterdam, 9 april 2015. Betreft: Super Winkel Fonds B.V. Geachte Relatie,

Amsterdam, 9 april 2015. Betreft: Super Winkel Fonds B.V. Geachte Relatie, Amsterdam, 9 april 2015 Betreft: Super Winkel Fonds B.V. Geachte Relatie, Op 2 april jl. hebben wij u de uitnodiging voor de jaarvergadering van Super Winkel Fonds op 30 april a.s. toegestuurd, vergezeld

Nadere informatie

± < > < < < > > < > > < < < > > < > > < < < > < > < >= < >= < >= < >= < >= < >= . Periode . < 20,0 15,0 Solvabiliteit 2,4 2,2 Rentedekkingsgraad percentage 10,0 5,0 ratio

Nadere informatie

HALFJAARVERSLAG. AEFIDES Vastgoed XI CV te Groningen. Over de periode 1 januari 2012 t/m 30 juni 2012

HALFJAARVERSLAG. AEFIDES Vastgoed XI CV te Groningen. Over de periode 1 januari 2012 t/m 30 juni 2012 HALFJAARVERSLAG AEFIDES Vastgoed XI CV te Groningen Over de periode 1 januari 2012 t/m 30 juni 2012 INHOUD Pagina HALFJAARVERSLAG 1 Resultaat over 1 januari 2012 t/m 30 juni 2012 3 2 Balans per 30 juni

Nadere informatie

Renpart Retail XIV C.V. Halfjaarverslag Het vermogen om te renderen

Renpart Retail XIV C.V. Halfjaarverslag Het vermogen om te renderen Renpart Retail XIV C.V. Halfjaarverslag 2017 Renpart Retail XIV C.V. Het vermogen om te renderen Renpart Retail XIV C.V. Halfjaarverslag 2017 Renpart Retail XIV C.V. Nassaulaan 4 2514 JS Den Haag Handelsregisternummer

Nadere informatie

STICHTING NATIONAAL DIERENPARK DE HAZEN TE AMERONGEN. Rapport inzake de jaarrekening juni2018

STICHTING NATIONAAL DIERENPARK DE HAZEN TE AMERONGEN. Rapport inzake de jaarrekening juni2018 I STICHTING NATIONAAL DIERENPARK DE HAZEN TE AMERONGEN BERG Rapport inzake de jaarrekening 2017 27juni2018 l JAARREKENING 2017 --------------------------------------------------~, ~- Balans per 31 december

Nadere informatie

Jaarbericht Weller Wonen Holding BV 2015

Jaarbericht Weller Wonen Holding BV 2015 Jaarbericht Weller Wonen Holding BV 2015 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 1. Algemeen... 2 2. Jaarrekening... 3 2.1 Balans per 31 12 2015 (voor winstbestemming)... 3 2.2 Winst en verliesrekening over 2015...

Nadere informatie

Uitgebracht aan de directie en aandeelhouder van: Vinc Vastgoed Management I B.V. inzake. tussentijds bericht per 30 juni 2011

Uitgebracht aan de directie en aandeelhouder van: Vinc Vastgoed Management I B.V. inzake. tussentijds bericht per 30 juni 2011 Uitgebracht aan de directie en aandeelhouder van: inzake tussentijds bericht per 30 juni 2011 25 augustus 2011 Barendrecht INHOUDSOPGAVE Pagina Balans per 30 juni 2011 2 Winst- en verliesrekening over

Nadere informatie

Geconsolideerde balans per 31 december 2014 (na voorgestelde resultaatbestemming x 1.000)

Geconsolideerde balans per 31 december 2014 (na voorgestelde resultaatbestemming x 1.000) Geconsolideerde balans per 31 december 2014 (na voorgestelde resultaatbestemming x 1.000) 31 December 2014 31 December 2013 VASTE ACTIVA Immateriële vaste activa Software en website 497 473 Materiële vaste

Nadere informatie

DUTCHVESTE CALANDRIA C.V.

DUTCHVESTE CALANDRIA C.V. ANNEXUM DUTCHVESTE CALANDRIA C.V. HALFJAARBERICHT 2015 Beherend Vennoot Dutchveste Beheer B.V. WTC, G-Toren Strawinskylaan 485 1077 XX Amsterdam Beheerder Annexum Beheer B.V. WTC, G-Toren Strawinskylaan

Nadere informatie

Jaarbericht. Weller Vastgoed Ontwikkeling Secundus BV

Jaarbericht. Weller Vastgoed Ontwikkeling Secundus BV Jaarbericht Weller Vastgoed Ontwikkeling Secundus BV 2015 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 1. Algemeen... 2 2. Jaarrekening... 3 2.1 Balans per 31 12 2015 (voor winstbestemming)... 3 2.2 Winst en verliesrekening

Nadere informatie

Jaarrekening SynCapital Residential Investments Plettenberg B.V.

Jaarrekening SynCapital Residential Investments Plettenberg B.V. Jaarrekening 2016 SynCapital Residential Investments Plettenberg B.V. AMSTERDAM Jaarrekening 2016 INHOUDSOPGAVE Pagina 1. Financieel verslag 1.1 Fiscale positie 3 2. Jaarrekening 2.1 Balans per 31 december

Nadere informatie

Islamitische Sociaal Culturele Vereniging. Dit rapport heeft 10 pagina s. *KvK nr * Tel *Betuwelaan 15* 2036 GV Haarlem*

Islamitische Sociaal Culturele Vereniging. Dit rapport heeft 10 pagina s. *KvK nr * Tel *Betuwelaan 15* 2036 GV Haarlem* Stichting Dar as Salaam Dit rapport heeft 10 pagina s Enkelvoudige jaarrekening 2018 stichting Dar as salaam *KvK nr. 40595843* Tel. 023-5365485*Betuwelaan 15* 2036 GV Haarlem* ABN AMRO NL85 ABNA 0560

Nadere informatie

PERSBERICHT Datum: 4 november 2005 Publicatie: voor opening van Euronext Amsterdam en Euronext Parijs

PERSBERICHT Datum: 4 november 2005 Publicatie: voor opening van Euronext Amsterdam en Euronext Parijs PERSBERICHT Datum: 4 november 2005 Publicatie: voor opening van Euronext Amsterdam en Euronext Parijs EUROCOMMERCIAL PROPERTIES N.V. RESULTATEN EERSTE KWARTAAL 2005/2006 DIRECT BELEGGINGSRESULTAAT toegenomen

Nadere informatie

Renpart Vastgoed Holding VII N.V.

Renpart Vastgoed Holding VII N.V. Renpart Vastgoed Holding VII N.V. Tussentijdse rapportage over de periode 25 januari tot en met 30 juni 2007 Renpart Vastgoed Holding VII N.V. Voor úw rendement tussentijdse rapportage over de periode

Nadere informatie

HALFJAARVERSLAG. AEFIDES Vastgoed V CV te GRONINGEN. Over de periode 1 januari 2012 t/m 30 juni 2012

HALFJAARVERSLAG. AEFIDES Vastgoed V CV te GRONINGEN. Over de periode 1 januari 2012 t/m 30 juni 2012 HALFJAARVERSLAG AEFIDES Vastgoed V CV te GRONINGEN Over de periode 1 januari 2012 t/m 30 juni 2012 INHOUD Pagina HALFJAARVERSLAG 1 Resultaat over 1 januari 2012 tot en met 30 juni 2012 3 2 Balans per 30

Nadere informatie

Persbericht. N.V. Bever Holding - resultaten verslagjaar 2015

Persbericht. N.V. Bever Holding - resultaten verslagjaar 2015 Persbericht N.V. Bever Holding - resultaten verslagjaar 2015 Resultaat Bever Holding heeft het verslagjaar afgesloten met een positief resultaat na belastingen van ca. EUR 29 duizend (2014: EUR 2,7 miljoen

Nadere informatie

AEFIDES INSPIRATIS I BV TE GRONINGEN. Jaarverslag 2011 25 april 2012

AEFIDES INSPIRATIS I BV TE GRONINGEN. Jaarverslag 2011 25 april 2012 AEFIDES INSPIRATIS I BV TE GRONINGEN Jaarverslag 2011 INHOUDSOPGAVE Pagina JAARVERSLAG 1 Opdracht 2 2 Algemeen 3 3 Resultaat 4 4 Financiële positie 5 5 Directieverslag 6 JAARREKENING 1 Balans per 31 december

Nadere informatie

FINANCIEEL VERSLAG OVER HET BOEKJAAR 2008. Seawind Capital Partners B.V. Oosterlaan 17 2101 ZP HEEMSTEDE

FINANCIEEL VERSLAG OVER HET BOEKJAAR 2008. Seawind Capital Partners B.V. Oosterlaan 17 2101 ZP HEEMSTEDE FINANCIEEL VERSLAG OVER HET BOEKJAAR 2008 Seawind Capital Partners B.V. Oosterlaan 17 2101 ZP Inhoudsopgave Pagina Jaarrekening 3 Balans per 31 december 2008 4 Winst- en verliesrekening over 2008 6 Kasstroomoverzicht

Nadere informatie

SOCIAAL EDUCATIEF KUNST EN VOLKS ACADEMIE TE DEN HAAG. Rapport inzake jaarstukken 2016

SOCIAAL EDUCATIEF KUNST EN VOLKS ACADEMIE TE DEN HAAG. Rapport inzake jaarstukken 2016 SOCIAAL EDUCATIEF KUNST EN VOLKS ACADEMIE TE DEN HAAG Rapport inzake jaarstukken 2016 INHOUDSOPGAVE Pagina ACCOUNTANTSVERSLAG 1 Algemeen 2 FINANCIEEL VERSLAG 1 Bestuursverslag over 2016 4 JAARREKENING

Nadere informatie

3. JAARREKENING maart 2016

3. JAARREKENING maart 2016 3. JAARREKENING - 10-20 maart 2016 3.1 Balans per 31 december 2015 (Na resultaatbestemming) 31 december 2015 31 december 2014 ACTIVA Vlottende activa Vorderingen Handelsdebiteuren 811 2.810 Overlopende

Nadere informatie

JAARRAPPORT 2015 VAN STICHTING I AM SPORT ROTTERDAM

JAARRAPPORT 2015 VAN STICHTING I AM SPORT ROTTERDAM JAARRAPPORT 2015 VAN STICHTING I AM SPORT ROTTERDAM INHOUDSOPGAVE Pagina BESTUURSVERSLAG 1 Opdracht 2 2 Accountantscontrole 2 3 Algemeen 2 4 Fiscale positie 3 JAARREKENING 1 Balans per 31 december 2015

Nadere informatie

Stichting St. Pieters en Bloklands Gasthuis - Beleid te Amersfoort. Rapport inzake jaarstukken 2013

Stichting St. Pieters en Bloklands Gasthuis - Beleid te Amersfoort. Rapport inzake jaarstukken 2013 aren DICHTBIJ MAAKT DOELEN BEREIKBAAR Stichting St. Pieters en Bloklands Gasthuis - Beleid te Amersfoort Rapport inzake jaarstukken 2013 Auren Accounting Products Amersfoort B.V. Amsterdamseweg 3, Postbus

Nadere informatie

IBUS Fondsen Beheer B.V. Jaarverslag 2013

IBUS Fondsen Beheer B.V. Jaarverslag 2013 IBUS Fondsen Beheer B.V. INHOUDSOPGAVE JAARVERSLAG 4 JAARREKENING Balans per 31 december 2013 5 Winst- en verliesrekening over 2013 6 Kasstroomoverzicht 7 Grondslagen van waardering en resultaatbepaling

Nadere informatie

Halfjaarbericht 2015. Bright LifeCycle Fonds

Halfjaarbericht 2015. Bright LifeCycle Fonds Halfjaarbericht 2015 Bright LifeCycle Fonds Periode: 19 december 2014 tot en met 30 juni 2015 Inhoudsopgave HALFJAARBERICHT BRIGHT LIFECYCLE FONDS... 3 BALANS PER 30 JUNI 2015... 3 WINST- EN VERLIESREKENING

Nadere informatie

Stichting Instituut Fondsenwerving. gevestigd te Utrecht. Rapport inzake de Jaarrekening 2014

Stichting Instituut Fondsenwerving. gevestigd te Utrecht. Rapport inzake de Jaarrekening 2014 Stichting Instituut Fondsenwerving gevestigd te Utrecht Rapport inzake de Jaarrekening 2014 Inhoudsopgave Pagina Bestuursverslag 3 Jaarrekening Balans per 31 december 2014 5 Staat van baten en lasten over

Nadere informatie

Stichting Steunfonds KansPlus gevestigd te Houten

Stichting Steunfonds KansPlus gevestigd te Houten gevestigd te Houten Rapport inzake de Jaarrekening 2012 INHOUDSOPGAVE Pagina 1. Accountantsrapport 1.1 Opdracht 2 1.2 Algemeen 3 1.3 Resultaten 4 1.4 Financiële positie 5 2. Jaarrekening 2.1 Balans per

Nadere informatie

Ingevolge artikel 396 lid 7 Titel 9 Boek 2 BW is afgezien van het opstellen van een bestuursverslag over 2012.

Ingevolge artikel 396 lid 7 Titel 9 Boek 2 BW is afgezien van het opstellen van een bestuursverslag over 2012. FINANCIEEL VERSLAG BESTUURSVERSLAG OVER Ingevolge artikel 396 lid 7 Titel 9 Boek 2 BW is afgezien van het opstellen van een bestuursverslag over. Ondertekening van de jaarrekening Schipluiden, 6 november

Nadere informatie

HALFJAARVERSLAG. AEFIDES Vastgoed XIV CV te Groningen. Over de periode 1 januari 2011 t/m 30 juni 2011

HALFJAARVERSLAG. AEFIDES Vastgoed XIV CV te Groningen. Over de periode 1 januari 2011 t/m 30 juni 2011 HALFJAARVERSLAG AEFIDES Vastgoed XIV CV te Groningen Over de periode 1 januari 2011 t/m 30 juni 2011 INHOUD Pagina HALFJAARVERSLAG 1 Resultaat over 1 januari 2011 t/m 30 juni 2011 3 2 Balans per 30 juni

Nadere informatie

Halfjaarverslag per 30 juni 2008 van ZIB Cochem CV te Middelburg

Halfjaarverslag per 30 juni 2008 van ZIB Cochem CV te Middelburg Halfjaarverslag per 30 juni 2008 van te Middelburg Halfjaarverslag 2008, Inhoudsopgave Halfjaarverslag 1. Balans per 30 juni 2008 2. Winst- en verliesrekening 2008 3. Mutatieoverzicht eigen vermogen 4.

Nadere informatie

Bij deze opgave horen de informatiebronnen 1 tot en met 6. In deze opgave blijven de belastingen buiten beschouwing.

Bij deze opgave horen de informatiebronnen 1 tot en met 6. In deze opgave blijven de belastingen buiten beschouwing. Opgave 2 Bij deze opgave horen de informatiebronnen 1 tot en met 6. In deze opgave blijven de belastingen buiten beschouwing. VastNed Retail nv is een Nederlands vastgoedbeleggingsfonds dat met gelden

Nadere informatie

Uitgebracht aan de directie en aandeelhouder van: Vinc Vastgoed Management I B.V. inzake. tussentijds bericht per 1 juli 2010

Uitgebracht aan de directie en aandeelhouder van: Vinc Vastgoed Management I B.V. inzake. tussentijds bericht per 1 juli 2010 Uitgebracht aan de directie en aandeelhouder van: inzake tussentijds bericht per 1 juli 2010 7 juli 2010 Barendrecht INHOUDSOPGAVE Pagina Balans per 1 juli 2010 2 Winst- en verliesrekening over de periode

Nadere informatie

SynVest German RealEstate Fund N.V.

SynVest German RealEstate Fund N.V. Financiële berichten SynVest German RealEstate Fund N.V. 1e halfjaarverslag 2014 SynVest. Ondernemend vermogen. INHOUDSOPGAVE ALGEMEEN Pagina 1 Directieverslag 2 HALFJAAR CIJFERS 2014 2 Geconsolideerde

Nadere informatie

HALFJAARVERSLAG. AEFIDES Vastgoed III CV te GRONINGEN. Over de periode 1 januari 2013 t/m 30 juni 2013

HALFJAARVERSLAG. AEFIDES Vastgoed III CV te GRONINGEN. Over de periode 1 januari 2013 t/m 30 juni 2013 HALFJAARVERSLAG AEFIDES Vastgoed III CV te GRONINGEN Over de periode 1 januari 2013 t/m 30 juni 2013 INHOUD Pagina HALFJAARVERSLAG 1 Resultaat over 1 januari 2013 tot en met 30 juni 2013 3 2 Balans per

Nadere informatie

Stichting Vrienden Toon Hermans Huis te Amersfoort

Stichting Vrienden Toon Hermans Huis te Amersfoort te Amersfoort Rapport inzake jaarstukken 2016 INHOUDSOPGAVE Pagina JAARREKENING 1 Balans per 31 december 2016 5 2 Staat van baten en lasten over 2016 6 3 Grondslagen voor waardering en resultaatbepaling

Nadere informatie

PERSBERICHT VASTNED OFFICES/INDUSTRIAL: KWARTAALTAXATIES LATEN STABILISATIE WAARDEMUTATIES ZIEN. DIRECT BELEGGINGSRESULTAAT EUR 1,27 PER AANDEEL.

PERSBERICHT VASTNED OFFICES/INDUSTRIAL: KWARTAALTAXATIES LATEN STABILISATIE WAARDEMUTATIES ZIEN. DIRECT BELEGGINGSRESULTAAT EUR 1,27 PER AANDEEL. PERSBERICHT VASTNED OFFICES/INDUSTRIAL: KWARTAALTAXATIES LATEN STABILISATIE WAARDEMUTATIES ZIEN. DIRECT BELEGGINGSRESULTAAT EUR 1,27 PER AANDEEL. (tussen haakjes eerste negen maanden 2004; * aangepast

Nadere informatie

Netto-omzet Inkoopwaarde van verkochte goederen/diensten Brutowinst Overige bedrijfsopbrengsten

Netto-omzet Inkoopwaarde van verkochte goederen/diensten Brutowinst Overige bedrijfsopbrengsten GECONSOLIDEERDE WINST-EN-VERLIESREKENING (in duizenden euro s) 1 e halfjaar 2017/2018 1 e halfjaar 2016/2017 Netto-omzet 18.135 19.345 Inkoopwaarde van verkochte goederen/diensten -2.050-2.187 Brutowinst

Nadere informatie

STICHTING DAVIDSHOF JAARREKENING 2015

STICHTING DAVIDSHOF JAARREKENING 2015 STICHTING DAVIDSHOF JAARREKENING 2015 INHOUDSOPGAVE Pagina FINANCIEEL VERSLAG BESTUURSVERSLAG OVER 2015... 4 JAARREKENING 1. BALANS PER 31 DECEMBER 2015... 7 2. STAAT VAN BATEN EN LASTEN OVER 2015... 9

Nadere informatie

Super Winkel Fonds B.V. Jaarrapport 2008

Super Winkel Fonds B.V. Jaarrapport 2008 Jaarrapport 2008 Inhoud Blad Jaarrapport 2008 2 Bericht van de Raad van Commissarissen 3 Verslag van de directie over 2008 4 Jaarrekening 2008 12 Geconsolideerde balans per 31 december 2008 13 Geconsolideerde

Nadere informatie

Jaarrekening Stichting Vrienden van Dôme

Jaarrekening Stichting Vrienden van Dôme Jaarrekening 2014 Inhoudsopgave Jaarrekening 1 Balans per 31 december 2014 2 Staat van baten en lasten over 2014 3 Waarderingsgrondslagen 4 Toelichting op de Balans per 31 december 2014 5 Toelichting op

Nadere informatie

Islamitische Sociaal Culturele Vereniging. Dit rapport heeft 10 pagina s. *KvK nr * Tel *Betuwelaan 15* 2036 GV Haarlem*

Islamitische Sociaal Culturele Vereniging. Dit rapport heeft 10 pagina s. *KvK nr * Tel *Betuwelaan 15* 2036 GV Haarlem* Stichting Dar as Salaam Dit rapport heeft 10 pagina s Enkelvoudige jaarrekening 2017 stichting Dar as salaam *KvK nr. 40595843* Tel. 023-5365485*Betuwelaan 15* 2036 GV Haarlem* ABN AMRO NL85 ABNA 0560

Nadere informatie