TOP service & BTW inbegrepen! Alle benodigde inbouwonderdelen voor uw ruwbouw.* Zelfbouw actie opties inclusief.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "TOP service & BTW inbegrepen! Alle benodigde inbouwonderdelen voor uw ruwbouw.* Zelfbouw actie opties inclusief."

Transcriptie

1 SILVER Actiepakket zelfbouw 400x800x140 (150 max) Alle benodigde inbouwonderdelen voor uw ruwbouw.* Standaard toebehoren: *(Compleet zwembad zonder ruwbouw) Sugar Valley OXILIFE Filter Triton II 600mm (clear Pro) AFM Filtermedia Pomp Pentair SuperFlo SFL VS 22 m³/u Sugar Valley Oxilife OX1 Hydrolyse Alle inbouwstukken: 1 Hoog waterlijn Skimmer (grote openening) 3 Muurdoorvoeren - Bodemput 2 Inlaten - 1 Aanzuig stofzuiger Barrierflex B-Active en PVC toebehoren + lijm & reiniger 2 Led Lichten Adagio PRO (wit) PLP100-W rc PL-REM Kortingsbon boordstenen en terrastegels: Bon -10% bij: Tuytelaers NV Ravels PL-Rem Triton II Barrierflex AFM (Geldig op alle granieten boordstenen en terrastegels) SuperFlo VS Zwembadliner Alkorplan 2000 (geplaatst) 1,5mm Alkorplan 2000 Incl. Alkorplan Zelfbouw actie opties inclusief. Alkorplan Xtreme Alkorplan Touch ***ALLES inbegrepen in de totaalprijs!!! ( ) Inbegrepen: 1 dag bijstand op de werf. Warmtepomp Inverter+ 17kW Oxilife opties incl. : ph - Redox - Temperatuur Automatische afdekking Ecotop (wit) Schepnet - Borstel - Telescopische stang Drijfslang - Stofzuiger Liner Inverter+ 17kW Bij vermelding actiecode: web2017 Voormontage technisch paneel inclusief! Voormontage TOP service & BTW inbegrepen! Pakket is aanpasbaar. Contacteer me nu! EcoTop Jaak Lemmenslaan Westerlo max@dmaxs.be 014/ /

2 Uw droom... Onze passie!

3 Uw droom... Waarom D-Max Zwembaden? Omdat we bij D-Max Zwembaden steeds streven naar de hoogst haalbare kwaliteit. We werken zonder uitzondering enkel met kwaliteitsmaterialen die hun betrouwbaarheid en efficiëntie ruimschoots hebben bewezen. Om dit uit te breiden naar service toe zullen we ook voor de zelfbouwer een professionele installatie afleveren. Onze zelfbouwers krijgen op deze manier een zwembad waar menig zwembadbouwer jaloers op zal zijn. Op de foto een voorbeeld van een pre installatie met de Sugar Valley Oxilife. Als zelfbouwer dien je enkel nog de buizen die toekomen vanaf het zwembad te verlijmen. Een professionele installatie ligt zo binnen ieders bereik! Verder werken we zo ecologisch mogelijk. We gebruiken toestellen die het elektrisch verbruik tot een minimum beperken. Al onze producten zijn dan ook overwegend Made in Europe om zodoende onze ecologische voetafdruk nog te verminderen. We doen het voor onszelf en vooral voor onze kinderen! In onze brochure ontdek je zelf het verschil!

4 Uw droom De Weltico A800 skimmer. Deze uiterst mooie en brede design skimmer (80cm) is een pareltje in zijn soort en verdient het dan ook om te stralen in een DMax Zwembad. Een belangrijk gegeven bij de opbouw van een zwembad. Al wat in de grond zit verwerkt moet aan onze hoge eisen tegemoet komen. De Barrierflex B-Active is hier een mooi voorbeeld van. Resistent tegen chemische factoren zoals zuur en chloor. Een extreem hoge weerbaarheid tegen barsten en indeuken. Dit alles met een volledige garantie van 10 jaar. Foto s van een herstelling aan een zwembad waar met chloortabletten in de skimmer wordt gewerkt. Uiteraard zijn dit uitzonderlijke voorvallen, maar Dit willen we ten allen tijde voorkomen!

5 Uw droom... Pentair is als pionier in onze industrie al enkele jaren op de markt met de variabele snelheidspompen. Nu worden ze dan ook gekopieerd door alle andere fabrikanten. Voor ons is de SuperFlo VS dan ook nog steeds de onbetwiste Nr.1! De Pentair filter die we gebruiken is de Triton II met de gepatenteerde ClearPro-Technology Gevuld met het geactiveerd filtermedium gemaakt van groen glas. AFM van Dryden Aqua overtreft de prestaties van kwarts- en glaszand door 30% meer organische stoffen te filteren. Het specifieke groene glas heeft als enige de noodzakelijke chemische en fysische eigenschappen die ervoor zorgen dat AFM zich zelf-steriliserend maakt.

6 Uw droom... De besparing en het gebruiksgemak gaat verder met de Sugar Valley Oxilife. Over de werking van dit prachtige toestel kunnen we lyrisch worden. Ongeëvenaarde top technologie. Met zeer weinig zout en heel lage chloorwaarden verzekeren we je van een perfecte waterkwaliteit. Zowel qua gebruik en in de levensduur van alle gebruikte materialen is de Oxilife onovertroffen onze favoriete ontsmetting! Automatisatie: Niet te vergeten zijn de ph ORP Temperatuur opties. Alles wordt gemeten en automatisch gestuurd. Zelfs de tijden van de filtratiepomp worden automatisch bijgesteld in diverse programma s. Deze opties kunnen ook achteraf worden voorzien. Aan de hand van het voorhanden budget zullen we steeds samen naar de beste oplossing zoeken. Bij aanschaf van enkel de basis Oxilife voorzie je best in elk geval al de uitbreiding naar de automatisatie door de bypass voor de verschillende sondes alvast te voorzien. Zo bespaar je later nog veel aanpaswerk.

7 Uw droom... De Inverter+ warmtepomp. Continu een optimaal rendement. Het laagste verbruik door de toegepaste Inverter techniek! Maakt gebruik van de hoogwaardige full-inverter Mitsubishi compressor. Extreem stil met een langere levensduur. Soft Starter. De eerste warmtepomp met een A-energielabel! (min. 20% zuiniger dan gemiddelde toestel) Adagio Pro LED lichten. De enige die het echt verdienen om in een D-Max Zwembad te pronken! Afstandsbediening tot een afstand van 200m is uiteraard ook te voorzien. Belgische fabrikant Geproduceerd in China Belgische fabrikant Geproduceerd in China Er zijn diverse inverter warmtepompen op de markt. Deze moeten meestal manueel worden ingesteld door de eigenaar. Dit wordt wel meerdere keren vergeten waardoor de energiezuinige eigenschappen een beetje verloren gaan.

8 Uw droom... Alkorplan is ons huismerk wat betreft de binnenbekleding van het zwembad. Alkorplan 2000 in licht blauw of grijs is nog steeds het meest gebruikte materiaal. Andere maar ook duurdere uitvoeringen kunnen eveneens voorzien worden. Deze liners worden ter plaatse op maat gesneden en vakkundig gelast. Minimum dikte is 1,5mm en elke liner heeft een speciale laklaag voor eenvoudig onderhoud. Belgische fabrikant Geproduceerd in Spanje Nieuw sinds 2017 is de Alkorplan XTREME. Voor de bedrukte liners is er ook de keuze tussen de Elbe BlueLine Urban en Island series. Enkele speciale kleuren die uniek zijn voor deze Duitse fabrikant genieten ook onze voorkeur. De Mosaïc Grijs heeft een prachtig design en garandeert een mooie waterkleur. Vergis je niet in een staaltje van een zwembadliner. Bezoek een zwembad ter plaatse en sta verwondert van de verschillende waterkleuren door de weerspiegeling van de lucht in combinatie met de liner.

9 Uw droom... De Belgische fabrikant T&A levert alle materialen rechtstreeks op de werf. Alle afdekkingen hebben dezelfde hoogwaardige eigenschappen. Of het nu de goedkopere opbouw EcoTop betreft of de Scuba met Solar Polycarbonaat Anti-Alg lamellen, alle afdekkingen worden met zorg gemaakt, verpakt en vervoerd. Vervolgens zal D-Max Zwembaden de afdekking met kennis van zake installeren. De EcoTop afdekkingen kunnen desgewenst door de zelfbouwer worden geplaatst. EcoTop Scuba Drive SILVER pakket Witte PVC lamellen GOLD pakket Solar PVC lamellen Scuba Drive PLATINA+ pakket Solar PolyCarbonaat lamellen Anti-Alg Scuba Drive

10

11 Uw droom... Handleiding ruwbouw Buiten het gebruik van kwaliteitsvolle materialen is ook de service een belangrijke troef. Een jarenlange ervaring brengt alle plus- en minpunten van het bouwen van je eigen zwembad aan het licht. We laten niets over aan het toeval en staan je steeds bij met onze uitgebreide documentatie. Met deze pdf-file over de ruwbouw van je zwembad kan je er meteen aan beginnen. Duidelijkheid over wat mag wat moet... wat mag zeker niet! Eveneens zeer belangrijk tijdens de bouw van je zwembad. Ik ben 7/7 bereikbaar. Heb je een vraag, aarzel dan zeker niet mij onmiddellijk te contacteren. Info Ruwbouw

12 Uw droom... Layout van de inbouwstukken We tekenen het zwembad uit in 3D en zorgen dat de plaatsing van de inbouwstukken duidelijk wordt weergegeven. Alles wordt op voorhand besproken, geen verassingen achteraf. Op elke tekening staat mijn GSM nr. Bij enige twijfel dus zeker niet aarzelen.

13 Uw droom... Layout van de inbouwstukken Details met plaatsing en afmetingen van de diverse inbouwstukken zijn voorhanden. In dit voorbeeld de de plaatsing voor LED en stofzuiger doorvoeren.

14

15 Uw droom... Layout van de installatie Schema van de meest eenvoudige opstelling. Schema van een meer complexe opstelling. Door gebruik te maken van onze unieke pre -installatie mogelijkheid is het opstellen en verbinden van de toestellen voor niemand een probleem. Alles is vooraf gemonteerd en aangesloten op een watervast houten paneel.

16

17 Uw droom... Voorbeelden van een installatie Grondige voorbereiding, proper werk. Al onze installaties worden vakkundig afgewerkt.

18 Uw droom... Waterplezier! Grootvader is nog druk aan het werk met de aanleg van het zwembad. De kleinkinderen al volop aan het genieten! Een zwembad voor alle gezinsleden

19 Uw droom... Hoge waterlijn, mooie hoektrap, Alkorplan Byzance Grijs, solar PVC lamellen, graniet onder water.

20

21 Uw droom... Handleidingen: Installatie Handleidingen waarbij alles aan bod komt voor een zorgeloos zwemplezier. U ziet het: je staat er zeker niet alleen voor. En zoals steeds sta ik klaar om waar nodig bij te springen.

22 Uw droom... Handleidingen: Installatie Zo weet iedereen waarover we het hebben. Binnen de kortste keren geraak je vertrouwd met je installatie.

23 Uw droom... Handleidingen: Waterbehandeling Alles komt aan bod voor het hebben en houden van helder water. Uw zwembad heeft geen geheimen meer. Door een zorgvuldige keuze van de gebruikte ontsmetting zal je dit niet veel nodig hebben. Uiteraard blijft het wel zeer interessant om weten. Het meten van de waarden blijft wekelijks aangeraden. Meten is weten!

24 Helder water zonder moeite!

25 Uw droom... Handleidingen: Opstarten - Afsluiten Een eenvoudige hulp bij het opstarten en afsluiten van het zwembad zodat je dit eventueel zelf kan uitvoeren. Na afspraak kan ik ook zelf deze werken komen uitvoeren. De eerste keer zal ik je hierbij uiteraard kosteloos bijstaan en daarna heb je er zelf niet de minste moeite mee. Heb je het liever wat makkelijker, dan kan ik ook tegen een geringe vergoeding van werk en producten dit elk jaar komen uitvoeren.

26

27 Onze passie... We naderen de 250 referenties! 17 Jaar vakkennis en tevreden klanten zijn nog steeds Uw beste garantie. Met terechte trots kunnen we al bijna 250 referenties aan U voorstellen. Desgewenst kunnen we een bezoekje regelen aan één van deze pareltjes. * Alle foto s in deze brochure zijn zelf gefotografeerde en niet bewerkte foto s van onze projecten! uw tevredenheid!

Wat is inbegrepen in onze zelfbouwpakketten

Wat is inbegrepen in onze zelfbouwpakketten INHOUD ZELFBOUWPAKKETTEN Wat is inbegrepen in onze zelfbouwpakketten Al onze zelfbouwpakketten zijn voorzien van hoogwaardige materialen. Deze worden telkens door ons zorgvuldig uitgekozen. Hierdoor kunnen

Nadere informatie

EXCLUSIVE POOLS EXCLUSIVE POOLS

EXCLUSIVE POOLS EXCLUSIVE POOLS EXCLUSIVE POOLS EXCLUSIVE POOLS Betekomsesteenweg 124 B-3200 Aarschot TEL : (+32) 0479/90 30 00 info@exclusivepools.be EXCLUSIVEPOOLS.be www. KevlarLine Lifetime Warranty De Australische wereldleider Leisure

Nadere informatie

Pollet Pool Group. Inverter+

Pollet Pool Group. Inverter+ Pollet Pool Group Inverter+ Touch screen Live indicatie van de snelheid en de zwembadtemperatuur Temperatuur bij ingang en uitgang Percentage van de capaciteit van de inverter Smart/silence modus NEW Modus

Nadere informatie

EXCLUSIVE POOLS EXCLUSIVE POOLS

EXCLUSIVE POOLS EXCLUSIVE POOLS EXCLUSIVE POOLS EXCLUSIVE POOLS Betekomsesteenweg 124 B-3200 Aarschot TEL : (+32) 0479/90 30 00 info@exclusivepools.be EXCLUSIVEPOOLS.be www. ExclusiveLine EPOXY 35 jaar garantie UITZONDERLIJK VOORWAARDEN!!

Nadere informatie

KENMERKEN. Elektrische verwarming Hydro Pro 7. Pentair Azur filter. Verlichting instelbaar in 16 kleuren. Verplaatsbaar

KENMERKEN. Elektrische verwarming Hydro Pro 7. Pentair Azur filter. Verlichting instelbaar in 16 kleuren. Verplaatsbaar COCUPOOL 20 KENMERKEN Elektrische verwarming Hydro Pro 7 Pentair Azur filter Verlichting instelbaar in 16 kleuren Verplaatsbaar VISUEEL AFMETINGEN EN GEWICHT Specificaties: - 6m x 2.4m x 1.7m - Tare: +3200

Nadere informatie

V i t a P o o l s z w e m b a d. Het Vita Pools zwembad

V i t a P o o l s z w e m b a d. Het Vita Pools zwembad Het Vita Pools zwembad Vita Pools, een eigen stukje paradijs in uw tuin. Dit exclusieve polyester monoblok zwembad laat een snelle en professionele plaatsing toe. Slechts enkele dagen na aanvang van de

Nadere informatie

KIVU WATERONTHARDERS

KIVU WATERONTHARDERS KOESTER WATER KIVU WATERONTHARDERS Deze toestellen voldoen aan de behoeften van 1 tot 15 personen, rekening houdend met de hardheid en het waterverbruik. Besparing 1,5 mm kalk op een weerstand verhoogt

Nadere informatie

KENMERKEN. Elektrische verwarming Hydro Pro 7. Pentair Azur filter. Verlichting instelbaar in 16 kleuren. Verplaatsbaar

KENMERKEN. Elektrische verwarming Hydro Pro 7. Pentair Azur filter. Verlichting instelbaar in 16 kleuren. Verplaatsbaar COCUPOOL 20 KENMERKEN Elektrische verwarming Hydro Pro 7 Pentair Azur filter Verlichting instelbaar in 16 kleuren Verplaatsbaar VISUEEL AFMETINGEN EN GEWICHT Specificaties: - 6m x 2.4m x 1.7m - Tare: +3200

Nadere informatie

Pool & Spa De Hydro PRO warmtepompen

Pool & Spa De Hydro PRO warmtepompen Pool & Spa De Hydro PRO warmtepompen Creating Connections Bosta, uw totaalleverancier in zwembadartikelen Bosta heeft al meer dan 60 jaar ervaring in de handel in leidingsystemen en toebehoren. We zijn

Nadere informatie

Pollet Pool Group. Supporting Pool Builders

Pollet Pool Group. Supporting Pool Builders Pollet Pool Group Supporting Pool Builders Pollet Pool Group SUPPORTING POOL BUILDERS HET GROOTSTE AANBOD Pollet Pool Group (kortweg PPG) is een Belgische zwembadspecialist met filialen in de voornaamste

Nadere informatie

Airconditioning. Mono- en Multisplit vivair

Airconditioning. Mono- en Multisplit vivair Airconditioning Mono- en Multisplit vivair DC inverter klasse follow me ionisatie vivair, een oplossing voor elk seizoen GAMMA TOP COMFORT DC INVERTER Residentieel gamma: model monosplit Residentieel gamma:

Nadere informatie

Pool & Spa De Hydro-Pro warmtepompen

Pool & Spa De Hydro-Pro warmtepompen Pool & Spa De Hydro-Pro warmtepompen Creating Connections Bosta, uw totaalleverancier in zwembadartikelen Bosta heeft al meer dan 60 jaar ervaring in de handel in leidingsystemen en toebehoren. We zijn

Nadere informatie

Airconditioning. Mono- en Multisplit vivair

Airconditioning. Mono- en Multisplit vivair Airconditioning Mono- en Multisplit vivair DC inverter klasse follow me ionisatie vivair, een oplossing voor elk seizoen GAMMA TOP COMFORT DC INVERTER Residentieel gamma: model monosplit Residentieel gamma:

Nadere informatie

www.gardipool.be Het unieke houten zwembadconcept

www.gardipool.be Het unieke houten zwembadconcept www.gardipool.be Het unieke houten zwembadconcept Gardipool, een uniek zwembadconcept dankzij onze jarenlange ervaring in de houtsector. Van boom tot autoclaaf behandeld eindproduct. We hebben alles in

Nadere informatie

Pool & Spa De Duratech warmtepompen

Pool & Spa De Duratech warmtepompen Pool & Spa De Duratech warmtepompen De ideale oplossing voor de verwarming van uw zwembad en spa. Bosta... a perfect fit! Bosta, uw totaalleverancier in zwembad artikelen Bosta heeft al meer dan 60 jaar

Nadere informatie

ControlPro handleiding: quick installation guide

ControlPro handleiding: quick installation guide ControlPro handleiding: quick installation guide Algemeen Pentair ControlPro filter en backwash controller biedt alle belangrijke functies om de zwembadfiltratie te controleren en te regelen. Inclusief:

Nadere informatie

Pollet Pool Group. Watersens Watersens NET Watersens PRO

Pollet Pool Group. Watersens Watersens NET Watersens PRO Pollet Pool Group Watersens Watersens NET Watersens PRO WaterSens & WaterSens NET Elektronische debietmeter stopt met doseren als er geen waterstroom gedetecteerd wordt Sondes: garantie 2 jaar Voordelen

Nadere informatie

Pool & Spa. De Hydro-Pro warmtepompen

Pool & Spa. De Hydro-Pro warmtepompen Pool & Spa Hydro-Pro_warmtepompen_Mertens.indd 1 De Hydro-Pro warmtepompen 3/2/2012 2:49:46 PM Hydro-Pro_warmtepompen_Mertens.indd 2 3/2/2012 2:49:50 PM Efficiënt en economisch De warmte van de buitenlucht

Nadere informatie

Pollet Pool Group Inverter+

Pollet Pool Group Inverter+ Pollet Pool Group INVERTER+ De Fairland wordt aangedreven door de unieke full-inverter technologie. De traploze inverter wordt aangedreven door een full-inverter compressor en een full-inverter ventilatormotor,

Nadere informatie

Op elk moment en van overal ter wereld

Op elk moment en van overal ter wereld Op elk moment en van overal ter wereld IntelliPool TM Controle -en regelsysteem voor zwembaden met toegang op afstand CONTROL 12/07/10 15:23:48 Water temp:+24.0 C ph:7,3 ORP:629mV Cond:5571uS 3.51g/l ESC

Nadere informatie

Zwembaden. Technics & Applications. AquaTop. Kwaliteitsproduct. PVC vs PC. Aluminium look

Zwembaden. Technics & Applications. AquaTop. Kwaliteitsproduct. PVC vs PC. Aluminium look Technics & Applications by - V.03.16 AquaTop AquaTop biedt het meest uitgebreide gamma aan lamellenafdekkingen op de Europese markt. Afmetingen tot 12,5 x 50 meter, verschillende aandrijvingen, vele inbouwmogelijkheden

Nadere informatie

Verwarming & Airconditioning. «Ik wens het beste van het beste, ik wil me goed voelen!» Vloermodel RESIDENTIEEL

Verwarming & Airconditioning. «Ik wens het beste van het beste, ik wil me goed voelen!» Vloermodel RESIDENTIEEL Verwarming & Airconditioning * «Ik wens het beste van het beste, ik wil me goed voelen!» Vloermodel RESIDENTIEEL Vloermodel Ik wens comfort. Ik wens gebruiksgemak. Ik wens stilte. Ik wens de beste prestaties.

Nadere informatie

GT 120 GIETIJZEREN GAS / STOOKOLIEKETEL, VLOERMODEL

GT 120 GIETIJZEREN GAS / STOOKOLIEKETEL, VLOERMODEL ZONNE-ENERGIE HOUT WARMTEPOMPEN GAS/STOOKOLIE CONDENSATIE GIETIJZEREN GAS / STOOKOLIEKETEL, VLOERMODEL ADVANCE Grenzeloos comfort >> >> >> Geluidsarme werking en Lange levensduur Oplossingen en Comfort

Nadere informatie

Pollet Pool Group. WaterSens NET WaterSens PRO

Pollet Pool Group. WaterSens NET WaterSens PRO Pollet Pool Group WaterSens NET WaterSens PRO WaterSens NET WATERSENS ALL IN ONE Elektronische debietmeter stopt met doseren als er geen waterstroom gedetecteerd wordt SONDES: GARANTIE 2 JAAR VOORDELEN

Nadere informatie

specifieke kenmerken van de lg vloer-/plafond unit:

specifieke kenmerken van de lg vloer-/plafond unit: De LG vloer-/plafond units zijn ontworpen voor montage op de vloer of direct onder het plafond. De plafond onderbouw unit wordt vaak toegepast wanneer er boven het verlaagde plafond onvoldoende ruimte

Nadere informatie

Swimming Pool Technology. Toebehoren. Douches Kleine toebehoren Meubilair Waterlijnreinigers Watervallen Ladders...

Swimming Pool Technology. Toebehoren. Douches Kleine toebehoren Meubilair Waterlijnreinigers Watervallen Ladders... Swimming Pool Technology Douches... 292 Kleine toebehoren... 293 Meubilair...295 Waterlijnreinigers...296 Watervallen...297 Ladders...298 291 Douches Spring Model Referentie Pub. prijs ZBTW Solar douche

Nadere informatie

STRUCTURAL DRUKTANKS DUURZAME OPLOSSINGEN VOOR WATEROPSLAG WATER PURIFICATION TANKS & SYSTEMEN - STRUCTURAL

STRUCTURAL DRUKTANKS DUURZAME OPLOSSINGEN VOOR WATEROPSLAG WATER PURIFICATION TANKS & SYSTEMEN - STRUCTURAL STRUCTURAL DRUKTANKS DUURZAME OPLOSSINGEN VOOR WATEROPSLAG WATER PURIFICATION TANKS & SYSTEMEN - STRUCTURAL Het bedrijf dat in 1954 als Structural Fibers opgericht werd, produceerde oorspronkelijk onderdelen

Nadere informatie

Remeha Neptuna. Comfort het hele jaar door 4/6/8/11/16/22/27. the comfort innovators

Remeha Neptuna. Comfort het hele jaar door 4/6/8/11/16/22/27. the comfort innovators Neptuna 4/6/8/11/16/22/27 Comfort het hele jaar door the comfort innovators Comfort het hele jaar door Neptuna Een natuurlijke energiebron zoals lucht, water of zonlicht levert besparing op. Kies je voor

Nadere informatie

SECTIONAALPOORTEN MEESTERLIJK MAATWERK

SECTIONAALPOORTEN MEESTERLIJK MAATWERK SECTIONAALPOORTEN MEESTERLIJK MAATWERK MASSIEF HARDHOUT HOUTSOORT KLASSE 1 Sinds jaar en dag kiest Pouleyn als pionier voor Afrormosia, de meest edele en kwalitatieve houtsoort afkomstig uit West- en Midden

Nadere informatie

INNOVATIE SINDS EnergyLine Pro. warmtepomp GECERTIFICEERDE PRESTATIES MET STILTE ALS TOEGIFT NIEUW WARMTEPOMPEN

INNOVATIE SINDS EnergyLine Pro. warmtepomp GECERTIFICEERDE PRESTATIES MET STILTE ALS TOEGIFT NIEUW WARMTEPOMPEN SINDS 1964 INNOVATIE EnergyLine Pro warmtepomp GECERTIFICEERDE PRESTATIES MET STILTE ALS TOEGIFT POMPEN FILTERS VERLICHTING INBOUWDELEN WATERZUIVERING NIEUW REINIGINGSROBOTTEN WARMTEPOMPEN VERBETERINGEN

Nadere informatie

Kanaal unit. LG Electronics Commercial Airconditioners. Specifieke kenmerken van de kanaal unit:

Kanaal unit. LG Electronics Commercial Airconditioners. Specifieke kenmerken van de kanaal unit: C D E LG Electronics Commercial Airconditioners Kanaal unit Wanneer u een perfect binnenklimaat wenst, maar de installatie niet zichtbaar in uw ruimte wilt hebben, biedt de kanaal unit esthetisch de mooiste

Nadere informatie

Verwarming & Airconditioning. oplossing. «Ik wens een. op het niveau van mijn ambities!» Plafondmodel HANDELSZAKEN TERTIAIR

Verwarming & Airconditioning. oplossing. «Ik wens een. op het niveau van mijn ambities!» Plafondmodel HANDELSZAKEN TERTIAIR Verwarming & Airconditioning «Ik wens een oplossing op het niveau van mijn ambities!» Plafondmodel HANDELSZAKEN TERTIAIR Plafondmodel Ik wens het beste onthaal. Ik wens een oplossing die grote ruimtes

Nadere informatie

Silent Gliss rolgordijnsystemen

Silent Gliss rolgordijnsystemen Silent Gliss rolgordijnsysteem 4830 Silent Gliss rolgordijnsystemen Het voordeel van Silent Gliss De heldere belijning van de rolgordijnen sluit perfect aan op moderne architectuur- en interieurontwerp.

Nadere informatie

MONOBLOCK 4-34 KW LUCHT WARMTEPOMP TECHNEA WARMTEPOMPEN AT TEC WARMTEPOMPEN

MONOBLOCK 4-34 KW LUCHT WARMTEPOMP TECHNEA WARMTEPOMPEN AT TEC WARMTEPOMPEN TECHNEA duurzaam LUCHT WARMTEPOMP MONOBLOCK 4-34 KW HOGE COP & SUPER STIL MODULEREND ONLINE (STEM)BEDIENING INTELLIGENTE REGELING OVER AT-TEC Al 35 jaar zijn we gespecialiseerd in het produceren van warmtepompen

Nadere informatie

Bosch Compact 4. Bosch Compact Dé norm in zuinigheid, betrouwbaarheid

Bosch Compact 4. Bosch Compact Dé norm in zuinigheid, betrouwbaarheid Bosch Compact 4 Bosch Compact Dé norm in zuinigheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid Bosch Compact Met een jaartaprendement van 91% is de Bosch Compact de meest zuinige in zijn klasse. En dat terwijl deze

Nadere informatie

Liners. Pollet Pool Group EXCLUSIEVE LINER PPG... 194 ALKORPLAN LINERS... 195 ZWEMBADISOLATIE... 198 LINERS UIT 1 STUK... 200 LINERLOCK... 201.

Liners. Pollet Pool Group EXCLUSIEVE LINER PPG... 194 ALKORPLAN LINERS... 195 ZWEMBADISOLATIE... 198 LINERS UIT 1 STUK... 200 LINERLOCK... 201. 15 EXCLUSIEVE LINER PPG... 194 ALKORPLAN LINERS... 195 ZWEMBADISOLATIE... 198 LINERS UIT 1 STUK... 200 LINERLOCK... 201 15 Pollet Pool Group 193 EXCLUSIEVE LINER PPG De laatste jaren maakten we kennis

Nadere informatie

BRINE/WATER WARMTEPOMPEN PROFESSIONAL. alterra pro. De professionele manier, om energie uit de bodem te benutten! www.alpha-innotec.

BRINE/WATER WARMTEPOMPEN PROFESSIONAL. alterra pro. De professionele manier, om energie uit de bodem te benutten! www.alpha-innotec. BRINE/WATER WARMTEPOMPEN PROFESSIONAL alterra pro www.alpha-innotec.com De professionele manier, om energie uit de bodem te benutten! the better way to heat De warmtepomp als uiterst efficiënte warmteopwekker

Nadere informatie

Hoe een zwembad onderhouden.

Hoe een zwembad onderhouden. Hoe een zwembad onderhouden. Inleiding Van harte gefeliciteerd met de aanschaf van uw zwembad bij onze firma. Om optimaal gebruik van uw zwembad te garanderen volgen hier enkele belangrijke tips en trucjes.

Nadere informatie

Handleiding. Zelf installatie

Handleiding. Zelf installatie Handleiding Zelf installatie Stroomvereisten spas met een Balboa GS of GL systeem > 2008 (met 3 fase aansluiting): 1x 220 volt 16 amp. C karakteristiek: (1x fase, 1x nul en aarde) (verwarming schakelt

Nadere informatie

specifieke kenmerken van de lg vloer-/plafond unit:

specifieke kenmerken van de lg vloer-/plafond unit: De LG vloer-/plafond units zijn ontworpen voor montage op de vloer of direct onder het plafond. De plafond onderbouw unit wordt vaak toegepast wanneer er boven het verlaagde plafond onvoldoende ruimte

Nadere informatie

24/7. VLT Drives Service Meer dan verwacht. DrivePro. www.danfoss.be/drives/nl. Stand-by u MAKING MODERN LIVING POSSIBLE

24/7. VLT Drives Service Meer dan verwacht. DrivePro. www.danfoss.be/drives/nl. Stand-by u MAKING MODERN LIVING POSSIBLE MAKING MODERN LIVING POSSIBLE VLT Drives Service Meer dan verwacht 24/7 Stand-by u Buiten de kantooruren, 24u per dag, 7 dagen per week, staan wij telefonisch ter beschikking om op uw vragen te antwoorden

Nadere informatie

Warmtepomp. Meer wooncomfort. en minder energieverbruik door optimaal onderhoud. voltalimburg.nl/onderhoud

Warmtepomp. Meer wooncomfort. en minder energieverbruik door optimaal onderhoud. voltalimburg.nl/onderhoud Warmtepomp Meer wooncomfort en minder energieverbruik door optimaal onderhoud voltalimburg.nl/onderhoud Wist u dat......wij duizenden onderdelen op voorraad hebben en dus snel kunnen handelen en en onderhoud.

Nadere informatie

Installatie zelfbouw plaatsing Mon de Pra Zwembaden

Installatie zelfbouw plaatsing Mon de Pra Zwembaden Installatie zelfbouw plaatsing Mon de Pra Zwembaden Grondwerk: Het grond waarop het zwembad geplaatst gaat worden moet stabiel zijn. Indien u twijfels heeft kan u overwegen het zwembad door ons te laten

Nadere informatie

Assortiment Alklima. Gasservice Noordholland BV Netwerk WV Purmerend T F

Assortiment Alklima. Gasservice Noordholland BV Netwerk WV Purmerend T F Assortiment Alklima Gasservice Noordholland BV Netwerk 147 1446 WV Purmerend T. 0299-432111 F. 0299-660700 MEQ is het kwaliteitslabel van Mitsubishi Electric Living Environment Systems, wat tot uiting

Nadere informatie

Zwembad.eu. GROTE PROMOTIES in alle winkels! HERENTALS KONTICH BOORTMEERBEEK HEUSDEN-ZOLDER LOCHRISTI. Industrieweg

Zwembad.eu. GROTE PROMOTIES in alle winkels! HERENTALS KONTICH BOORTMEERBEEK HEUSDEN-ZOLDER LOCHRISTI. Industrieweg Zwembad.eu ALLES VOOR HET ZWEMBAD! Een kinderzwembadje, een in- of opbouwzwembad met alle opties en toebehoren? Wij staan je graag bij met raad en daad of het nu gaat om een totaalproject van advies tot

Nadere informatie

KIVU WATERONTHARDERS

KIVU WATERONTHARDERS KOESTER WATER KIVU WATERONTHARDERS Deze toestellen voldoen aan de behoeften van 1 tot 15 personen, rekening houdend met de hardheid en het waterverbruik. Besparing 1,5 mm kalk op een weerstand verhoogt

Nadere informatie

Verwarming & Airconditioning. «Ik wens mijn oplossing VRIJ te kiezen. in functie van elke configuratie» Solution. MultiZONE

Verwarming & Airconditioning. «Ik wens mijn oplossing VRIJ te kiezen. in functie van elke configuratie» Solution. MultiZONE Verwarming & Airconditioning «Ik wens mijn oplossing VRIJ te kiezen in functie van elke configuratie» Solution RESIDENTIEEL LICHT TERTIAIR Solution Ik wens een optimaal comfort, wat ook de indeling is

Nadere informatie

Swimming Pool Technology. Toebehoren. Kleine toebehoren Meubilair Waterlijnreinigers Watervallen Ladders

Swimming Pool Technology. Toebehoren. Kleine toebehoren Meubilair Waterlijnreinigers Watervallen Ladders Swimming Pool Technology Kleine toebehoren...352 Meubilair...354 Waterlijnreinigers...355 Watervallen...356 Ladders...357 351 Kleine toebehoren Borstels ACCBR00 ACCBR13 ACCBR26 ACCBR45 ACCBR03 ACCBR05

Nadere informatie

MATTIMMO ZWEMBADEN. Polyester - Vinylester zwembaden

MATTIMMO ZWEMBADEN. Polyester - Vinylester zwembaden MATTIMMO ZWEMBADEN Polyester - Vinylester zwembaden 071 854 664 www.mattimmo.be ONZE ZWEMBADEN TAHITI Tahiti Lengte 6,80 m Breedte 3,50 m BAHIA Bahia 7 Lengte 7,00 m Breedte 4,00 m Bahia 9 Lengte 9,00

Nadere informatie

en bespaar vanaf de eerste dag INTELLIGENTE SMEERSYSTEMEN

en bespaar vanaf de eerste dag INTELLIGENTE SMEERSYSTEMEN Installeer Memolub en bespaar vanaf de eerste dag INTELLIGENTE SMEERSYSTEMEN Tot 8 smeerpunten Performant bij gebruik van leidingen Gepatenteerd instelsysteem Ongeziene gebruiksvriendelijkheid Geschikt

Nadere informatie

arotherm Energiebesparend, geschikt voor iedereen Het goede gevoel, het juiste te doen

arotherm Energiebesparend, geschikt voor iedereen Het goede gevoel, het juiste te doen arotherm Energiebesparend, geschikt voor iedereen 01-09 - 2016 Het goede gevoel, het juiste te doen. Volop comfort Verwarmen, koelen én heerlijk warm water Volop aangename warmte in huis tijdens de winter

Nadere informatie

Upfall shower systems. Upfall Shower HET NIEUWE DOUCHEN DE KRACHTIGSTE EN ZUINIGSTE DOUCHE TER WERELD

Upfall shower systems. Upfall Shower HET NIEUWE DOUCHEN DE KRACHTIGSTE EN ZUINIGSTE DOUCHE TER WERELD Upfall shower systems Upfall Shower HET NIEUWE DOUCHEN DE KRACHTIGSTE EN ZUINIGSTE DOUCHE TER WERELD Upfall Shower uw duurzame wellness ervaring! Aarde Het ABC principe van de Upfall Shower Douchen met

Nadere informatie

the lighting company Onderhoudsprotocol LED december 2014 1

the lighting company Onderhoudsprotocol LED december 2014 1 Onderhoudsprotocol LED the lighting company Onderhoudsprotocol LED december 2014 1 Naast het schoonmaken van reflectoren en beschermingsglazen en het vervangen van lampen dient een verlichtingsinstallatie

Nadere informatie

SMA Micro-Omvormer Systeem Sunny Boy 240 - Sunny Multigate

SMA Micro-Omvormer Systeem Sunny Boy 240 - Sunny Multigate SMA Micro-Omvormer Systeem Sunny Boy 240 - Sunny Multigate Agenda 1 Product Portfolio 2 Sunny Boy 240 / Sunny Multigate en toepassingen 3 Waarom kiezen voor SMA? 4 Installatie micro-omvormer systeem 5

Nadere informatie

geotherm hybride systeem

geotherm hybride systeem geotherm hybride systeem Duurzaam comfort door slimme samenwerking 01-08 - 2015 Het goede gevoel, het juiste te doen. Volop comfort Verwarmen, koelen én heerlijk warm water Met het geotherm hybride systeem

Nadere informatie

Verwarming & Airconditioning. «Ik wens gegarandeerde discretie én merkbare prestaties!» Kanaliseerbaar HANDELSZAKEN TERTIAIR

Verwarming & Airconditioning. «Ik wens gegarandeerde discretie én merkbare prestaties!» Kanaliseerbaar HANDELSZAKEN TERTIAIR Verwarming & Airconditioning «Ik wens gegarandeerde discretie én merkbare prestaties!» Kanaliseerbaar HANDELSZAKEN TERTIAIR Kanaliseerbaar Ik wens een volledige integratie van mijn verwarming en airconditioning.

Nadere informatie

Upfall shower systems. Upfall Shower HET NIEUWE DOUCHEN DE KRACHTIGSTE EN ZUINIGSTE DOUCHE TER WERELD

Upfall shower systems. Upfall Shower HET NIEUWE DOUCHEN DE KRACHTIGSTE EN ZUINIGSTE DOUCHE TER WERELD Upfall shower systems Upfall Shower HET NIEUWE DOUCHEN DE KRACHTIGSTE EN ZUINIGSTE DOUCHE TER WERELD Upfall Shower uw duurzame wellness ervaring! Aarde Het ABC principe van de Upfall Shower Douchen met

Nadere informatie

Nummer 1 in HVAC HOGE EFFICIËNTIE LAAG GELUIDSNIVEAU APP BEDIENING (OPTIE) ZUIVERE LUCHT. Discreet comfort. In alle modi

Nummer 1 in HVAC HOGE EFFICIËNTIE LAAG GELUIDSNIVEAU APP BEDIENING (OPTIE) ZUIVERE LUCHT. Discreet comfort. In alle modi Nummer 1 in HVAC HOGE EFFICIËNTIE LAAG GELUIDSNIVEAU APP BEDIENING (OPTIE) ZUIVERE LUCHT Discreet comfort In alle modi Wat is een lucht/lucht warmtepomp? Warmtepompen onttrekken de energie (warmte) aan

Nadere informatie

COMPACT RCL-serie 2,2-15 kw

COMPACT RCL-serie 2,2-15 kw COMPACT RCL-serie 2,2-15 kw Eenvoudige en complete oplossing voor uw persluchtbehoefte. COMPACT RCL-serie De RCL combineert de eenvoud en het rendement van een zuigercompressor met de duurzaamheid, technologie

Nadere informatie

Wijnkoeling. www.fujitsu-heatpumps.be

Wijnkoeling. www.fujitsu-heatpumps.be Wijnkoeling www.fujitsu-heatpumps.be Wandmodel - Ecovin wijntoepassing (wijnkelder) ruimten tussen 10 en 30 m² Wijnkoeling pagina 3 Plafondmodel - Ecovin wijntoepassing (wijnkelder) ruimten tussen 20 en

Nadere informatie

Pool & Spa De Duratech warmtepompen

Pool & Spa De Duratech warmtepompen Pool & Spa De Duratech warmtepompen De ideale oplossing voor de verwarming van uw zwembad en spa. Bosta... a perfect fit! Bosta, uw totaalleverancier in zwembad artikelen Bosta heeft al meer dan 60 jaar

Nadere informatie

priceless pool protection thuis genieten met oog voor veiligheid onderdeel van VAC holding

priceless pool protection thuis genieten met oog voor veiligheid onderdeel van VAC holding thuis genieten met oog voor veiligheid Veilige en energiebesparende zwembadafdekking Een veilige leefomgeving is onbetaalbaar. Zo is ook de veiligheid in en rondom uw zwembad van essentieel belang. Met

Nadere informatie

Het unieke houten zwembadconcept

Het unieke houten zwembadconcept www.gardipool.be Het unieke houten zwembadconcept 2 GardiPool, een uniek zwembadconcept dankzij onze jarenlange ervaring in de houtsector. Van boom tot autoclaaf behandeld eindproduct. We hebben alles

Nadere informatie

thuis genieten van wellness & water zwembaden jacuzzi /spa sauna s blokhutten wij geven je graag verder advies...

thuis genieten van wellness & water zwembaden jacuzzi /spa sauna s blokhutten wij geven je graag verder advies... genieten thuis van wellness & water zwembaden jacuzzi /spa sauna s blokhutten wij geven je graag verder advies... zwembaden & toebehoren Een zwembad op maat! Wij plaatsen elk type zwembad met de vorm en

Nadere informatie

Rollair. Schroefcompressoren ROLLAIR

Rollair. Schroefcompressoren ROLLAIR Rollair Schroefcompressoren ROLLAIR 800 1900 Worthington Creyssensac s erfgoed Creyssensac werd opgericht in Nanterre (nabij Parijs), Frankrijk in 1934 door Elie Creyssensac en werd snel in de auto-industrie

Nadere informatie

Gerechten die al klaar zijn op de correcte

Gerechten die al klaar zijn op de correcte NL WARM HOUDEN WARM HOUDEN Onberispelijke organisatie en kwaliteit Gerechten die al klaar zijn op de correcte temperatuur houden om ze op het juiste te kunnen opdienen, is een basisvereiste voor iedere

Nadere informatie

TwinTec: Een nieuwe dimensie in waterontharding

TwinTec: Een nieuwe dimensie in waterontharding TwinTec: Een nieuwe dimensie in waterontharding Een continue stroom van zacht water Het unieke duplex cilinderconcept levert 24 uur per dag onthard water. Geen programmering De TwinTec is afgesteld op

Nadere informatie

ALUMINIUM POORTEN MEESTERLIJK MAATWERK

ALUMINIUM POORTEN MEESTERLIJK MAATWERK ALUMINIUM POORTEN MEESTERLIJK MAATWERK NIET ZOMAAR EEN ALUMINIUM POORT Onze aluminium tuinpoorten worden gemonteerd met een gepatenteerd procedé waarbij de profielen mechanisch verankerd worden in verstek,

Nadere informatie

Meer wooncomfort. en minder energieverbruik door optimaal onderhoud. voltalimburg.nl/onderhoud

Meer wooncomfort. en minder energieverbruik door optimaal onderhoud. voltalimburg.nl/onderhoud Meer wooncomfort en minder energieverbruik door optimaal onderhoud voltalimburg.nl/onderhoud Wist u dat......wij duizenden onderdelen op voorraad hebben en dus snel kunnen handelen en en onderhoud. Daarnaast

Nadere informatie

Verwarming & Airconditioning. «Ik wens efficiëntie. en comfort, Ik wil maximum. welbehagen!» Wandmodel RESIDENTIEEL

Verwarming & Airconditioning. «Ik wens efficiëntie. en comfort, Ik wil maximum. welbehagen!» Wandmodel RESIDENTIEEL Verwarming & Airconditioning * «Ik wens efficiëntie Ik wil maximum welbehagen!» en comfort, Wandmodel RESIDENTIEEL Wandmodel Ik wens de beste prestaties, zomer en winter. Ik wens stilte. Ik wens comfort.

Nadere informatie

SERVICEPROGRAMMA S OP MAAT VOOR UW VOERTUIG

SERVICEPROGRAMMA S OP MAAT VOOR UW VOERTUIG W W W. I V E C O. c o m SERVICEPROGRAMMA S OP MAAT VOOR UW VOERTUIG www.facebook.com/iveco www.youtube.com/iveco www.twitter.com/iveco www.flickr.com/photos/ Om u steeds het beste te kunnen bieden, heeft

Nadere informatie

Centrifugale elektrische pompen - type C

Centrifugale elektrische pompen - type C Centrifugale elektrische pompen - type C GEBRUIK EN TOEPASSINGEN - Waterbehandeling - Water voor menselijke consumptie - Water voor frisdrank - Osmose - Waterzuiveringsinstallatie - Micro-filtratie - Demineralisatie

Nadere informatie

Ventilation is our business

Ventilation is our business Clima luchttechniek groothandel - fabrikant Ventilation is our business extractieunit met warmtepomp Ecostractor Energievriendelijke ventilatie van appartementen en industrïele gebouwen De EcoStractor

Nadere informatie

Profiteer nu! ZWEMSEIZOEN! Zie pag. 6/7 voor meer informatie! extra veel voordeel VERLENG UW PROFITEER VAN ONZE UITZONDERLIJKE

Profiteer nu! ZWEMSEIZOEN! Zie pag. 6/7 voor meer informatie! extra veel voordeel VERLENG UW PROFITEER VAN ONZE UITZONDERLIJKE Drijvende ijsbreker Voorkom ernstige vorstschade. Meer informatie over de plaatsing en het aantal benodigde ijsbrekers vindt u op pagina 2. BREEDTE HOOGTE LENGTE AANTAL 0181135 230 mm 50 mm 500 mm 70 0181135

Nadere informatie

Haal alles uit de zon. Dit vindt u in dit persoonlijk aanbod:

Haal alles uit de zon. Dit vindt u in dit persoonlijk aanbod: Haal alles uit de zon. Dit vindt u in dit persoonlijk aanbod: 1. Uitleg over het zonnepanelen systeem en installatiepakket. 2. Uw persoonlijk advies en de verwachting van uw besparing. 3. Informatie over

Nadere informatie

RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS. LG biedt het hele jaar door optimaal comfort en uitstekende luchtkwaliteit

RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS. LG biedt het hele jaar door optimaal comfort en uitstekende luchtkwaliteit RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS LG biedt het hele jaar door optimaal comfort en uitstekende luchtkwaliteit RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS Betere oplossingen voor uitstekende luchtkwaliteit LG snapt dat wanneer

Nadere informatie

Zwembadafdichting die alles aankan. De eerste versterkte zwembadfolie die een totale bescherming biedt tegen Chloor!

Zwembadafdichting die alles aankan. De eerste versterkte zwembadfolie die een totale bescherming biedt tegen Chloor! De eerste versterkte zwembadfolie die een totale bescherming biedt tegen Chloor! Zwembadafdichting die alles RENOLIT ALKORPLAN XTREME blijft schitteren zoals de eerste dag. Heeft uw zwembad zijn kleur

Nadere informatie

RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS

RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS LG biedt het hele jaar door optimaal comfort en uitstekende luchtkwaliteit Standard Plus RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS Betere oplossingen voor uitstekende luchtkwaliteit LG

Nadere informatie

Module vloer. Module wand. Module plafond. 3 unieke droogbouwsystemen voor verwarming en koeling

Module vloer. Module wand. Module plafond. 3 unieke droogbouwsystemen voor verwarming en koeling Module vloer. Module wand. Module plafond. 3 unieke droogbouwsystemen voor verwarming en koeling Lage opbouwhoogte. Hoge prestaties. 1. Variokomp vloerverwarming. Ultra dun. Verwarmen Met een dikte van

Nadere informatie

passie voor de zon Brochure Particulier ZonneEnergie Peter Brandhorst 06 5160 2385 Voor meer informatie ZonneEnergie

passie voor de zon Brochure Particulier ZonneEnergie Peter Brandhorst 06 5160 2385 Voor meer informatie ZonneEnergie passie voor de zon Brochure Particulier ZonneEnergie Peter Brandhorst 06 5160 2385 April 2013 2013 passie voor de zon Welkom bij ZonneEnergieA12 De zorgvuldig samengestelde complete premium pakkeaen van

Nadere informatie

SOLUSCOPE 3. indrukwekkende prestaties in 20 minuten

SOLUSCOPE 3. indrukwekkende prestaties in 20 minuten SOLUSCOPE 3 indrukwekkende prestaties in 20 minuten SOLUSCOPE 3 Een Snel systeem... voor efficiënte reiniging Een complete cyclus in 20 minuten OPTIMALE BEHANDELINGSTIJD VOOR REINIGING EN DESINFECTIE De

Nadere informatie

wat dient u te weten voor 26/09/2015?

wat dient u te weten voor 26/09/2015? ErP Verordening - Ecodesign en energielabels ErP Verordening, Ecodesign en energielabels: wat dient u te weten voor 26/09/2015? Bereid u perfect voor op de ErP verordening inzake Ecodesign en energielabels,

Nadere informatie

RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS

RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS LG biedt het hele jaar door optimaal comfort en uitstekende luchtkwaliteit Standard Plus RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS Betere oplossingen voor uitstekende luchtkwaliteit LG

Nadere informatie

Pollet Pool Group. Piranha

Pollet Pool Group. Piranha Pollet Pool Group ELEKTRISCHE REINIGERS PIRANHA ULTRA TOP & ULTRA TOP APP (REMOTE CONTROL) 3 JAAR BETROUWBAARHEIDSGARANTIE TOP ACCESS De Top gebruikt de nieuws technologie in TopAccess filters. Deze zijn

Nadere informatie

Vaillant Airconditioning: Het stille genieten

Vaillant Airconditioning: Het stille genieten Vaillant Airconditioning: Het stille genieten Hethele jaar een behaaglijk woonklimaat We zijn er helemaal aan gewend om in de winter ons huis te verwarmen. Maar is het eigenlijk niet net zo vanzelfsprekend

Nadere informatie

Een zalige warmte, een stomend bad, een lekkere douche, verzorgd door een zuinige, krachtige en compacte verwarmingsketel, da s Bulex!

Een zalige warmte, een stomend bad, een lekkere douche, verzorgd door een zuinige, krachtige en compacte verwarmingsketel, da s Bulex! ZON Een zalige warmte, een stomend bad, een lekkere douche, verzorgd door een zuinige, krachtige en compacte verwarmingsketel, da s Bulex! Al 75 jaar staat Bulex er voor in dat u niet in de kou staat.

Nadere informatie

Lucht ARIANEXT NIEUW GAMMA WARMTEPOMPEN

Lucht ARIANEXT NIEUW GAMMA WARMTEPOMPEN Lucht ARIANEXT NIEUW GAMMA WARMTEPOMPEN Persmap Januari 2014 ARIANEXT, EEN COMPLEET GAMMA WARMTEPOMPEN VOOR ENERGIEZUINIGE WONINGEN Chaffoteaux vergroot zijn gamma multi-energiesystemen voor de verwarming

Nadere informatie

Prijslijst 2015. www.ecoforest.nl

Prijslijst 2015. www.ecoforest.nl Prijslijst 2015 www.ecoforest.nl ecogeo basic Koelmiddel R410A Copeland Scroll Compressor met Inverter technologie Carel electronische expansieklep Variabele snelheid en hoog rendement Wilo circulatiepompen

Nadere informatie

Glas-Glas panelen, de nieuwe standaard voor PV. Paul de Jong 16 april 2015

Glas-Glas panelen, de nieuwe standaard voor PV. Paul de Jong 16 april 2015 Glas-Glas panelen, de nieuwe standaard voor PV Paul de Jong 16 april 2015 Inhoud Achtergrond EXASUN Visie Technologie gericht op extreme betrouwbaarheid Waarom glas-glas? Waarom MWT? BLACK GLASS X60-BG285

Nadere informatie

HET ZWEMBAD HERUITGEVONDEN EEN STATE-OF-THE-ART ZWEMBAD VOOR EEN LEVEN LANG ZORGELOOS GENIETEN

HET ZWEMBAD HERUITGEVONDEN EEN STATE-OF-THE-ART ZWEMBAD VOOR EEN LEVEN LANG ZORGELOOS GENIETEN IntelligentPool HET ZWEMBAD HERUITGEVONDEN EEN STATE-OF-THE-ART ZWEMBAD VOOR EEN LEVEN LANG ZORGELOOS GENIETEN Maximaal genieten van je zwembad, zonder zorgen? Dat doe je met IntelligentPool. Dit zwembad

Nadere informatie

TECHNISCHE GEBRUIKSAANWIJZING RTI-C

TECHNISCHE GEBRUIKSAANWIJZING RTI-C TECHNISCHE GEBRUIKSAANWIJZING RTI-C 1 OVERZICHT I) TECHNISCHE GEGEVENS I.1) Presentatie I.2) Kenmerken I.3) Installatie II) AANSLUITING II.1) Aansluiting hydraulisch II.2) Aansluiting elektrisch III) WERKING

Nadere informatie

D M. Zwembaden. Zwembadafdichting die alles aankanax. De eerste versterkte zwembadfolie die een totale bescherming biedt tegen Chloor! V.02.

D M. Zwembaden. Zwembadafdichting die alles aankanax. De eerste versterkte zwembadfolie die een totale bescherming biedt tegen Chloor! V.02. D M Zwembadafdichting die alles De eerste versterkte zwembadfolie die een totale bescherming biedt tegen Chloor! DM Zwembadafdichting die alles Heeft uw zwembad zijn kleur verloren in de loop der jaren?

Nadere informatie

Normale totaalprijs bundel B

Normale totaalprijs bundel B Het SMART Board digitaal schoolbord neemt binnenkort in elke klas een centrale plaats in. Steeds meer Vlaamse scholen volgen de pedagogische trend. Naast het product zelf biedt rosscom u ook de nodige

Nadere informatie

Intelligentpool Ecofiltratie

Intelligentpool Ecofiltratie Intelligentpool Ecofiltratie ZO ZUIVER KAN ZWEMWATER ZIJN Er zijn verschillende manieren om helder, schoon zwemwater te krijgen. Maar de meest intelligente, budget- en milieuvriendelijke is de Ecofiltratie

Nadere informatie

flexotherm/flexocompact warmtepompen Zuinig met energie, maximaal in comfort

flexotherm/flexocompact warmtepompen Zuinig met energie, maximaal in comfort flexotherm/flexocompact warmtepompen Zuinig met energie, maximaal in comfort 01 10 2015 Fluisterstil én extreem energiezuinig Comfort in optima forma Geniet het hele jaar zorgeloos van comfort in optima

Nadere informatie

Handleiding voor de installatie van de MCP structuur.

Handleiding voor de installatie van de MCP structuur. Handleiding voor de installatie van de MCP structuur. HOE MONTEERT U DE MCP KIT? I INPLANTING Positionering - Beschut tegen de wind - Beschut tegen blikken van buitenaf - Maximum blootstelling aan de zon

Nadere informatie

Swimming Pool Technology. Toebehoren. Kleine toebehoren Meubilair Waterlijnreinigers Watervallen Ladders

Swimming Pool Technology. Toebehoren. Kleine toebehoren Meubilair Waterlijnreinigers Watervallen Ladders Swimming Pool Technology Kleine toebehoren...320 Meubilair...322 Waterlijnreinigers...323 Watervallen...324 Ladders...325 319 Kleine toebehoren Borstels ACCBR00 ACCBR13 ACCBR26 ACCBR45 ACCBR03 ACCBR05

Nadere informatie

Kanaal unit. LG Electronics Commercial Airconditioners. Specifieke kenmerken van de kanaal unit:

Kanaal unit. LG Electronics Commercial Airconditioners. Specifieke kenmerken van de kanaal unit: LG Electronics Commercial Airconditioners Kanaal unit Wanneer u een perfect binnenklimaat wenst, maar de installatie niet zichtbaar in uw ruimte wilt hebben, biedt de kanaal unit esthetisch de mooiste

Nadere informatie

Verwarming & Airconditioning. «Ik wens een VOLWAARDIG alternatief voor een klassiek verwarmingsen. koelsysteem» Solution. AquaFREE RESIDENTIEEL

Verwarming & Airconditioning. «Ik wens een VOLWAARDIG alternatief voor een klassiek verwarmingsen. koelsysteem» Solution. AquaFREE RESIDENTIEEL Verwarming & Airconditioning «Ik wens een VOLWAARDIG alternatief voor een klassiek verwarmingsen koelsysteem» Solution AquaFREE RESIDENTIEEL Solution Ik wens een performante verwarming. Ik wens een milieuvriendelijke

Nadere informatie

Het unieke houten zwembadconcept

Het unieke houten zwembadconcept www.gardipool.eu Het unieke houten zwembadconcept GardiPool, een uniek zwembadconcept dankzij onze jarenlange ervaring in de houtsector. Van boom tot autoclaaf behandeld eindproduct. We hebben alles in

Nadere informatie