Staco4u. 4 Uw project wordt ons project. 6 Belfort Mons: werelderfgoed met Staco roosters. Forum: puzzel van strekmetaal.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Staco4u. 4 Uw project wordt ons project. 6 Belfort Mons: werelderfgoed met Staco roosters. Forum: puzzel van strekmetaal."

Transcriptie

1 Staco4u September Uw project wordt ons project 6 Belfort Mons: werelderfgoed met Staco roosters 8 Forum: puzzel van strekmetaal ROOSTERTECHNOLOGIE

2 Staco4u Beste lezer, 2 Uw partner in duurzaamheid 3 Uw project wordt ons project 4 Belfort Mons: werelderfgoed Als u dit leest, is de zomer alweer zo n beetje voorbij, terwijl deze vroeg en heftig begon. 21 juni, het astronomische begin van de geval 100%, naar de productiemethodieken en naar hoe een organisatie omgaat met beschikbare materialen, afvalstroom en sociale met Staco roosters 6 zomer, was de warmste 21 juni sinds de eerste verantwoording. Voor onze productie in Forum: puzzel van strekmetaal 8 weermetingen in Het journaal berichtte Nederland gebruiken wij bijvoorbeeld 100% in die periode over Larsen C, een ijsschots groene stroom. op Antarctica van km 2 die op het punt stond af te breken. En in de Amerikaanse staat Verder vindt u in deze uitgave van Staco4u Arizona bleven vliegtuigen aan de grond een interessante bijdrage over ons project- omdat ze vanwege de hitte niet konden management en de mogelijkheden om samen vliegen. Nu deelt niet iedereen dezelfde met onze opdrachtgevers de doorlooptijd mening over de opwarming van de aarde, maar van projecten te optimaliseren. Jeroen we kunnen wel vaststellen dat de extremen Spiessens, sales directeur Staco Belgium, in het weer aan het toenemen zijn. Daarom heeft met zijn team de renovatie van Belfort zien wij het binnen de Staco groep als onze Mons gerealiseerd. Deze unieke vrijstaande kernwaarde om verstandig om te springen toren staat op de Werelderfgoedlijst van met de aarde. We hebben haar immers Unesco. slechts te leen op onze doorreis en moeten haar dus goed achterlaten. Mede daarom We sluiten deze editie af met een bijzonder zijn wij ervan overtuigd dat de circulaire strekmetaalproject dat maar liefst twee keer economie een steeds groter deel van ons in de prijzen is gevallen. leven gaat uitmaken. Dat is de reden dat wij verschillende initiatieven nemen die bijdragen We wensen u veel leesplezier! aan duurzaamheid. Steeds vaker kijken we naar de herbruikbaarheid van materialen en Vriendelijke groet, bouwen we duurzamer. Sinds 2014 bezit onze groep zelfs het cradle-to-cradle certificaat. Edwin Zijlstra Keuringsinstantie EPEA kijkt hierbij naar de algemeen directeur herbruikbaarheid van het eindproduct, in ons Staco Holding B.V.

3 MVO Uw partner in duurzaamheid 3 Duurzaamheid is één van de kernwaarden van Staco. Logisch, want wij worden steeds meer beoordeeld op duurzaamheid of maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarom laten we bij iedere bedrijfsbeslissing de aspecten mens, milieu en bedrijfsbelang meewegen. We besparen energie, verspillen zo min mogelijk, maken gebruik van de juiste materiaalsoorten en chemicaliën en hergebruiken materialen. Hierdoor is Staco als eerste roosterfabrikant cradle-to-cradle gecertificeerd. En door onze roosters en treden te gebruiken, laat u zien dat ook u een bijdrage levert aan een betere wereld. Erkende kwaliteit Kwaliteit is voor Staco een vanzelfsprekendheid. Ons kwaliteitssysteem, met ISO 9001 certificaat, voldoet aan internationaal erkende normen. Bovendien dragen al onze stalen, RVS en aluminium roosters en traptreden het CE-keurmerk. Daarmee heeft u de zekerheid dat Stacoproducten voldoen aan de strengste Europese richtlijnen en verordeningen en dat deze in ieder Europees land mogen worden toegepast.

4 4 Projectmanagement Uw project wordt ons project Bij Staco staat projectmanagement hoog in het vaandel. Al in een vroeg stadium is het onze doelstelling om als partner en expert naast u te staan. Uw project wordt met uw vertrouwen in onze kennis en ervaring, ons project. Onze betrokkenheid zorgt ervoor dat u in Staco een partner vindt die dezelfde doelstellingen als u nastreeft. En zo kom ik in beeld. Mijn naam is Helga Smeets en ik word graag samen met u projectleider van uw volgende project. Met een gericht samengesteld projectteam zorg ik ervoor dat uw vragen beantwoord worden, uw wensen vervuld en uw zorgen worden weggenomen. Samen met mijn team doe ik dit door alle ins en outs van uw project te weten te komen. Door constante analyse, kennisdeling en kritische blik geven we uw project een basis die stevig in de realiteit staat. Deze aanpak voorkomt dat mogelijke problemen, knelpunten en onverwachte situaties de snelheid en kwaliteit van het project onderuithalen. Al onze medewerkers, op elke afdeling, vanaf de verkoop tot productie, weten precies voor welke toepassing uw rooster is bedoeld en wat u ervan verwacht. U merkt dat onze aandacht altijd op u, onze klant en partner, gefocust is. Helga Smeets, projectleider, Staco Nederland Als projectleider was dit een zeer uitdagende opdracht. Dit werk doe je uiteraard niet alleen. Samen met mijn ervaren team heb ik er alles aan gedaan om voor onze klant de juiste partner te zijn en de oplossingen te bieden die precies in de wensen van de opdrachtgever passen.

5 Helga Smeets is gestart op de werk- De grote opbouwperiode is op 1 april De producten die Staco Nederland heeft voorbereiding en heeft sinds haar start in gestart en wordt naar verwachting in geleverd voor dit project: al veel mooie roosterprojecten voor Staco Nederland mogen begeleiden. Om haar kennis nog meer te verbreden heeft ze recentelijk haar september 2017 opgeleverd. Onze opdrachtgever Jos van den Bersselaar m 2 Architectonische wandroosters type ROM als afscheiding 5 studie projectmanagement succesvol afgerond Constructie B.V. zorgt voor de stalen m 2 Vlonderroosters type RV met en heeft ze de mogelijkheid gekregen om hoofdconstructie. Staco produceert en levert houtinleg voor de hellingbanen, bordessen door te groeien tot projectleider. Helga heeft onder andere de houten vlonderroosters en vloeren van alle 7 perrons het afgelopen jaar onder meer het project voor de hellingbanen en de architectonische m 2 Kartonnageroosters type RK naast Hoekse Lijn begeleid. Bij dit project wordt wandroosters type ROM, die fungeren als de hellingbanen en bordessen het bestaande spoortracé tussen Schiedam afscheiding. Het soort hout dat is gekozen door - 50 m 2 Lamellenroosters type RL voor de en Hoek van Holland gerenoveerd: van een de architect is afkomstig uit de bossen van technische ruimten op station Schiedam gewone spoorlijn naar een moderne metro. Brazilië. Nieuwland Wenst u ook extra begeleiding tijdens uw project? Neem dan contact op met onze salesafdeling voor een vrijblijvend gesprek.

6 Nieuwe projecten 6 Belfort Mons: werelderfgoed met Staco roosters

7 Het belfort van Mons, of Bergen in het Vlaams, staat op de Werelderfgoedlijst van Unesco en dwingt als enige barokke belfort in België respect af. Sinds 1669 prijkt het trots in het park van de graven van Henegouwen en houdt het een wakend oog over de stad. Het belfort heeft de inwoners lange tijd gewaarschuwd voor brand, invasies en bombardementen. Ook vandaag de dag nog deint het levensritme van Mons elk kwartier mee op de tonen van de beiaard met 49 klokken. De afgelopen jaren werd er fors geïnvesteerd in de restauratie van dit monument. Met de werkzaamheden is de pracht van de 17e eeuw hersteld. Tegelijkertijd is een uniek bezoekerscentrum ingericht om van het belfort een waar museum te maken! Centraal in de 87 meter hoge toren werd een panoramische lift geplaatst die een blik op de architectuur van destijds biedt. Voor de binnentrapconstructies en loopplatformen werd de hulp van Staco Belgium ingeroepen. De gigantische trapconstructie binnenin het gebouw werd opgebouwd uit meer dan 300 geperforeerde wenteltreden van verzinkt staal. Omwille van de stabiliteit werd er gekozen voor het type AP 3-40 MAW dubbelgezet in een breedte-uitvoering van 1.200mm. Deze trapconstructie loopt helemaal rondom de glazen liftkoker tot aan het uitkijkplatform bovenin de toren. De trapconstructie wordt onderbroken door verschillende tussenverdiepingen die werden uitgerust met roestvrijstalen Staco roosters. Deze zijn opgebouwd met roostertype RR 30-2 maaswijdte 33x33, voorzien van een aangelaste stootrand van 70x3mm. Vanwege de valbeveiliging werden deze tussenverdiepingen afgebakend met verticaal geplaatste kartonnageroosters in uitvoering RK 30-2 maaswijdte 33x33, die dienst doen als balustrade. Dit project werd tijdig opgeleverd in het kader van Mons als culturele hoofdstad van Europa. Het is een prima voorbeeld van een architectonische oplossing, waarbij een oud monument door de toevoeging van nieuwe industriële elementen weer jarenlang mee kan. 7

8 Nieuwe projecten 8 Forum: puzzel van strekmetaal Winnaar German Design Award 2017 en Franse Archi Design Club Award 2017 Het Forum gebouw in St. Louis (Frankrijk), ontworpen door architect Manuelle Gautrand, is een multifunctioneel gebouw voor sportieve en culturele evenementen. Het gebouw van m 2 is opgebouwd uit 13 verschillende vormen die als een puzzel in elkaar passen. De wanden en het dak zijn bedekt met koperrood strekmetaal, waardoor het gebouw goed past in de omgeving en tegelijkertijd enorm opvalt. Een technisch team heeft eerst onderzocht hoe de strekmetalen panelen op de verschillende vormen van het gebouw gemonteerd konden worden. Vervolgens heeft ons zusterbedrijf Métal Déployé de panelen met strekmetaal Supreme 200XXL op maat gemaakt. De panelen zijn gepoedercoat in een natuurlijke koperkleur. Een belangrijk voordeel van de strekmetalen panelen is energiebesparing. De panelen zorgen voor voldoende transparantie, ventilatie en een effectieve zonwering. In Nederland, Duitsland en Engeland wordt Métal Déployé vertegenwoordigd door Staco. Voor meer informatie neemt u contact op met uw vaste contactpersoon of bezoekt u onze website: onderdeel van

Staco4u. 2 Innoveren door te luisteren naar de markt. 4 Veilig graan malen dankzij SP-roosters

Staco4u. 2 Innoveren door te luisteren naar de markt. 4 Veilig graan malen dankzij SP-roosters Staco4u Maart 2018 9 1 2 Innoveren door te luisteren naar de markt 4 Veilig graan malen dankzij SP-roosters 6 Indrukwekkende reconstructie van het London Bridge station ROOSTERTECHNOLOGIE 2 Staco4u Innoveren

Nadere informatie

STERK IN STAAL STREKMETAAL ROOSTER- TECHNOLOGIE OPPERVLAKTE- BEHANDELING STA AL EN STAALBEWERKING

STERK IN STAAL STREKMETAAL ROOSTER- TECHNOLOGIE OPPERVLAKTE- BEHANDELING STA AL EN STAALBEWERKING STERK IN STAAL STA AL EN STAALBEWERKING ROOSTER- TECHNOLOGIE OPPERVLAKTE- BEHANDELING STREKMETAAL WERELD VAN STAAL Eén dienstenpakket De Boer Staal is een gerenommeerde groothandel in plaatstaal en stalen

Nadere informatie

Staco roosters & strekmetaal. Avondsessie BMS - Rotocoat

Staco roosters & strekmetaal. Avondsessie BMS - Rotocoat Staco roosters & strekmetaal Avondsessie BMS - Rotocoat - 10-05-2017 Agenda Organisatie, productieproces, producten en projecten Staco à door Alf Peeters Strekmetaal en website Staco uitgelicht à door

Nadere informatie

Staco4u. 8 Persroosters voor spoorwegbrug. 4 Brug naar de toekomst. 6 De veelzijdigheid van roosters. Januari 2017 ROOSTERTECHNOLOGIE

Staco4u. 8 Persroosters voor spoorwegbrug. 4 Brug naar de toekomst. 6 De veelzijdigheid van roosters. Januari 2017 ROOSTERTECHNOLOGIE Staco4u 4 Brug naar de toekomst ROOSTERTECHNOLOGIE 6 De veelzijdigheid van roosters 8 Persroosters voor spoorwegbrug Januari 2017 7 1 Staco4u 2 Een nieuw gezicht Een nieuw gezicht 2 Een steentje bijdragen

Nadere informatie

Staco4u. 4 Privacy fencing: meer dan een omheining. 6 Cuyperspassage Centraal Station. 8 Incoloy project. Amsterdam. Juli 2016 ROOSTERTECHNOLOGIE

Staco4u. 4 Privacy fencing: meer dan een omheining. 6 Cuyperspassage Centraal Station. 8 Incoloy project. Amsterdam. Juli 2016 ROOSTERTECHNOLOGIE Staco4u 4 Privacy fencing: meer dan een omheining ROOSTERTECHNOLOGIE 6 Cuyperspassage Centraal Station Amsterdam 8 Incoloy project Juli 2016 6 1 Staco4u We blijven in beweging! 2 We blijven in beweging!

Nadere informatie

PcP Nederland B.V. Havendijk 21-4731 TA - Oudenbosch T +31 165 31 53 00 - F +31 165 31 79 80 - www.pcpbv.nl - info@pcpbv.nl

PcP Nederland B.V. Havendijk 21-4731 TA - Oudenbosch T +31 165 31 53 00 - F +31 165 31 79 80 - www.pcpbv.nl - info@pcpbv.nl Voordelen Design Antislip in draag- en vulstaven Bij het toepassen van roosters in natte omstandigheden, of op plaatsen waar extra grip gewenst is, kan antislip karteling uitkomst bieden. Het productie

Nadere informatie

kiosken www.mmcite.com

kiosken www.mmcite.com kiosken mmcité Stad Stedelijke openbare ruimtes zijn fascinerend. Hier ontmoeten mensen hun geschiedenis. Wij zijn verheugd dat ons design op zoiets interessants en belangrijks als stedelijke gebieden

Nadere informatie

U-waarde Panoramadeur 40: 4000 x 4000 mm 4,35 W/m²K.

U-waarde Panoramadeur 40: 4000 x 4000 mm 4,35 W/m²K. PANORAMADEUR PRODUCTINMATIE De Panoramadeur is een ALU deur, leverbaar in de 40 mm of 60 mm variant. De panelen hebben geen verticale tussenstijlen waardoor een breed glasbeeld gerealiseerd is. Het plexiglas

Nadere informatie

Omgevingscommissie woensdag 17 februari 2015

Omgevingscommissie woensdag 17 februari 2015 Omgevingscommissie 17 februari 2015 Behoort bij besluit van Burgem eester en Wethouders d a t u m : 12 mei 2016 r eg.n r. : Z-HZ_WABO-2016-00505 b esl u i t : Toegekend Nam ens dezen, de m anager Vergunningen

Nadere informatie

BLOC FALCO FALCOBLOC SERIE VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. De FalcoBloc is een mooie en tegelijkertijd

BLOC FALCO FALCOBLOC SERIE VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. De FalcoBloc is een mooie en tegelijkertijd FALCO BLOC FALCOBLOC SERIE De FalcoBloc is een mooie en tegelijkertijd solide serie straatmeubilair die opvalt door haar vormgeving. De combinatie FSC gecertificeerd hardhout en thermisch verzinkt staal

Nadere informatie

VAN NELLE FABRIEK (Van Nelleweg 1) TE ROTTERDAM

VAN NELLE FABRIEK (Van Nelleweg 1) TE ROTTERDAM VAN NELLE FABRIEK (Van Nelleweg 1) TE ROTTERDAM 1 VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR Betreft : Diverse kantoorruimten vanaf 23 m² tot 5.500 m² in de Van Nelle Fabriek welke is bekroond tot het UNESCO

Nadere informatie

CLT Cross Laminated Timber

CLT Cross Laminated Timber CLT Cross Laminated Timber Cross laminated timber CLT is een houtbouwproduct wat opgebouwd wordt uit kruislings verlijmde éénlaagsplaten. Deze platen hebben een maximale grootte van 2,95 x 16 meter. De

Nadere informatie

56_61 de nieuwe veranda nl corr 22/02/11 12:10 Page 56 TREND. De New Look

56_61 de nieuwe veranda nl corr 22/02/11 12:10 Page 56 TREND. De New Look 56_61 de nieuwe veranda nl corr 22/02/11 12:10 Page 56 TREND De New Look Deze veranda s nieuwe stijl tonen een heel andere benadering van de veranda dan het klassieke concept dat we die allang kennen.

Nadere informatie

METHERMO CLASSIC RENOVATIEPROFIEL

METHERMO CLASSIC RENOVATIEPROFIEL METHERMO CLASSIC RENOVATIEPROFIEL 1 2 Methermo classic is dé oplossing voor renovatieprojecten waar de stalen ramen moeten worden vervangen door isolatieglas, maar waarbij het oorspronkelijke gevelbeeld

Nadere informatie

www.mobietec.com Productbrochure

www.mobietec.com Productbrochure www.mobietec.com Productbrochure _Mission statement mobietec ontwerpt en produceert aangepaste imperialen, glasrastelen intern en extern, raamroosters en accessoires voor ieder type bestelwagen en vrachtwagen.

Nadere informatie

Een wereld van staal. Stralen en coaten. Staal in vorm

Een wereld van staal. Stralen en coaten. Staal in vorm Een wereld van staal Stralen en coaten Staal in vorm EEN WERELD VAN STAAL plaatstaal en profielen De Boer Staal heeft een uitstekende reputatie als groothandel in plaatstaal en profielen. Door haar jarenlange

Nadere informatie

TE HUUR KANTOORRUIMTE VAN NELLEWEG 1 TE ROTTERDAM ( VAN NELLE FABRIEK )

TE HUUR KANTOORRUIMTE VAN NELLEWEG 1 TE ROTTERDAM ( VAN NELLE FABRIEK ) TE HUUR KANTOORRUIMTE VAN NELLEWEG 1 TE ROTTERDAM ( VAN NELLE FABRIEK ) 1/7 Betreft: Diverse kantoorruimten vanaf 175 m² tot 5.500 m² in de Van Nelle Fabriek welke is bekroond tot het UNESCO Werelderfgoed.

Nadere informatie

Informatie. Brochure Nijburgsestraat 53, 6668 AZ Randwijk

Informatie. Brochure Nijburgsestraat 53, 6668 AZ Randwijk Informatie Brochure 2018 info@widra.org www.widra.org +316 57664555 Nijburgsestraat 53, 6668 AZ Randwijk 3 WIDRA Informatiebrochure 2018 Onze producten zijn up-to-date en voldoen aan de nieuwste eisen

Nadere informatie

geveldesign in hekwerkpanelen

geveldesign in hekwerkpanelen VPT Versteeg in Heusden VPT Versteeg is uw innovatieve en creatieve partner in metalen gevelsystemen. Specialisme van VPT Versteeg is het vervaardigen van complexe paneelvormen voor diverse toepassingen

Nadere informatie

Bouwen met Karelsen Soest BV, dat is topkwaliteit voor de juiste prijs! Bouwbedrijf. Karelsen Soest bv. Smitsweg 5 3765 CA SOEST T 035 6016438

Bouwen met Karelsen Soest BV, dat is topkwaliteit voor de juiste prijs! Bouwbedrijf. Karelsen Soest bv. Smitsweg 5 3765 CA SOEST T 035 6016438 Bouwbedrijf Karelsen Soest bv Smitsweg 5 3765 CA SOEST T 035 6016438 F 035 6027560 E info@karelsensoestbv.nl I www.karelsensoestbv.nl B o u w e n m e t K a r e l s e n S o e s t B V Bouwen met Karelsen

Nadere informatie

Staco4u. 4 Brise-soleil overkapping en reclametoren. 6 Innovatie voorop. Een mooie prijs. Juli 2014 STACO ROOSTERTECHNOLOGIE

Staco4u. 4 Brise-soleil overkapping en reclametoren. 6 Innovatie voorop. Een mooie prijs. Juli 2014 STACO ROOSTERTECHNOLOGIE Staco4u Juli 2014 1 Een mooie prijs 4 Brise-soleil overkapping en reclametoren 6 Innovatie voorop STACO ROOSTERTECHNOLOGIE Staco4u Staco Polska is niet het enige voorbeeld van de prachtige combinatie van

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR. "Kantoor Van Nelle Fabriek" Van Nelleweg 1 te Rotterdam

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR. Kantoor Van Nelle Fabriek Van Nelleweg 1 te Rotterdam VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR "Kantoor Van Nelle Fabriek" Van Nelleweg 1 te Rotterdam Omschrijving De Van Nelle Fabriek is een dynamische locatie voor ondernemers die willen profiteren van de

Nadere informatie

BLOC FA LCO FALCOBLOC SERIE. De FalcoBloc is een mooie en tegelijkertijd. solide serie straatmeubilair die opvalt door haar

BLOC FA LCO FALCOBLOC SERIE. De FalcoBloc is een mooie en tegelijkertijd. solide serie straatmeubilair die opvalt door haar FA LCO BLOC FALCOBLOC SERIE De FalcoBloc is een mooie en tegelijkertijd solide serie straatmeubilair die opvalt door haar vormgeving. De combinatie FSC gecertificeerd hardhout en thermisch verzinkt staal

Nadere informatie

Specialist in maatwerk oplossingen

Specialist in maatwerk oplossingen Specialist in maatwerk oplossingen ontwerpt, produceert en levert pneumatische producten Dé expert voor pneumatische oplossingen Inhoudsopgave 1 Corrosiebestendige gebufferde cilinder, T-415 / T-416 2

Nadere informatie

KLEUR- EN MATERIAALSTAAT APPARTEMENTEN

KLEUR- EN MATERIAALSTAAT APPARTEMENTEN EBBINGE KWARTIER BLOK GRONINGEN GEVELS Gevelmetselwerk Metselwerk Kleur 1: rood /oranje genuanceerd - positie / relief en verdeling en detaillering cf. geveltekening en details Kleur 2: antraciet / bruin

Nadere informatie

(Staal)constructie. zij voldoen voor deze nieuwe toepassing.

(Staal)constructie. zij voldoen voor deze nieuwe toepassing. Paal 83 Projectomschrijving Uitkijktoren LNG Paal 83 is vernoemd naar de afmeerpalen die de basis vormen van de nieuwe LNG-ligplaats. De uitkijkpost toont niet alleen het werk van de roeiers (mannen die

Nadere informatie

Steeds vaker worden dierenasiels, honden- en kattenpensions uitgerust met onze Nooyen kennels. Vraag vrijblijvend naar ons advies.

Steeds vaker worden dierenasiels, honden- en kattenpensions uitgerust met onze Nooyen kennels. Vraag vrijblijvend naar ons advies. Kwaliteitskennels Hoogwaardige kwaliteit Jarenlange ervaring op het vlak van kennelinrichting Ruim assortiment standaarduitvoeringen Diverse afmetingen leverbaar uit voorraad Ook snelle levering van maatwerk

Nadere informatie

Portfolio. Architectenmarkt Capelle aan den IJssel

Portfolio. Architectenmarkt Capelle aan den IJssel Portfolio Architectenmarkt Capelle aan den IJssel Kavelwoning.nl de website met moderne zelfbouw woningen voor particulieren Kavelwoning.nl is opgezet door met als doel om het woningaanbod voor particulieren

Nadere informatie

Duurzaamheid bij Ahrend Circulair Inrichten

Duurzaamheid bij Ahrend Circulair Inrichten Duurzaamheid bij Ahrend Circulair Inrichten The best way to create a better and more sustainable future is to design it together and always starting today* *the best time to plant a tree was 20 years ago,

Nadere informatie

RHIMA FX Bandmachines

RHIMA FX Bandmachines RHIMA FX Bandmachines De RHIMA FX bandvaatwasmachines zijn geheel vervaardigd van roestvrijstaal, d.w.z. frame, tanks, waspijpen, wasarmen, filters, etc. De wastanks zijn zelfs vervaardigd van het hoogwaardige

Nadere informatie

DISTRIBUTIECENTRA SAMEN BOUWEN MET EEN STERKE, BETROUWBARE EN VOORAANSTAANDE PARTNER VOORTMAN STEEL CONSTRUCTION

DISTRIBUTIECENTRA SAMEN BOUWEN MET EEN STERKE, BETROUWBARE EN VOORAANSTAANDE PARTNER VOORTMAN STEEL CONSTRUCTION DISTRIBUTIECENTRA SAMEN BOUWEN MET EEN STERKE, BETROUWBARE EN VOORAANSTAANDE PARTNER WWW.VSC.NL VOORTMAN STEEL CONSTRUCTION VOORTMAN INHOUD INHOUD OVER VOORTMAN Pagina 4 DISTRIBUTIECENTRA Pagina 8 ONZE

Nadere informatie

informatie voorzieningen

informatie voorzieningen informatie voorzieningen mmcité Stad Stedelijke openbare ruimtes zijn fascinerend. Hier ontmoeten mensen hun geschiedenis. Wij zijn verheugd dat ons design op zoiets interessants en belangrijks als stedelijke

Nadere informatie

GEBUNDELD ALLE WENSEN IN ÉÉN GEBOUW MFA, LIPPENHUIZEN. Utiliteit

GEBUNDELD ALLE WENSEN IN ÉÉN GEBOUW MFA, LIPPENHUIZEN. Utiliteit MFA, LIPPENHUIZEN ALLE WENSEN GEBUNDELD IN ÉÉN GEBOUW Als je kijkt wat we hier hebben neergezet, dan geeft dat een enorm trots gevoel, zegt Henk Diphoorn. De projectleider van Bouwmij Hendriks uit Assen

Nadere informatie

SPECIALIST IN GROOTKEUKEN-LOGISTIEK AFRUIMWAGENS VAN ALUMINIUM / TAWALU

SPECIALIST IN GROOTKEUKEN-LOGISTIEK AFRUIMWAGENS VAN ALUMINIUM / TAWALU SPECIALIST IN GROOTKEUKEN-LOGISTIEK AFRUIMWAGENS VAN ALUMINIUM / TAWALU TAWALU van HUPFER......afruimwagens voor een plaatsbesparende afzet en probleemloos retourtransport! TAWALU-2/26 GN voor maximaal

Nadere informatie

SAMENSTELLING DOSSIER

SAMENSTELLING DOSSIER SAMENSTELLING DOSSIER SCHRIJNWERK AWARDS 2007 CATEGORIE RESTAURATIE & RENOVATIE Met 'Renovatie & Restauratie' worden alle realisaties bedoeld die een bestaande (schrijnwerk)creatie door gebruik van specifieke

Nadere informatie

overige producten www.mmcite.com

overige producten www.mmcite.com overige producten mmcité Stad Stedelijke openbare ruimtes zijn fascinerend. Hier ontmoeten mensen hun geschiedenis. Wij zijn verheugd dat ons design op zoiets interessants en belangrijks als stedelijke

Nadere informatie

- Zorginstellingen-Appartementen-Woonhuizen-Kantoren-Horeca-Winkels -

- Zorginstellingen-Appartementen-Woonhuizen-Kantoren-Horeca-Winkels - Cabinelift Type PH 2 De Flexitec indomo hoort thuis in het top segment van de cabineliften. Het grote voordeel van deze lift is dat de indomo werkt met een overneembesturing en dus de drukknop NIET ingedrukt

Nadere informatie

Verbouwing van een herenhuis in Amsterdam-Zuid

Verbouwing van een herenhuis in Amsterdam-Zuid Verbouwing van een herenhuis in Amsterdam-Zuid Foeliestraat 16 1011 TM Amsterdam Tel +31 (0)20 4230303 Fax +31 (0)20 4230404 E-mail info@morikokira.nl Internet www.morikokira.nl Verbouwing herenhuis in

Nadere informatie

Gevelbekleding met LED

Gevelbekleding met LED Gevelbekleding met LED VPT Versteeg in Heusden VPT Versteeg is uw innovatieve en creatieve partner in metalen gevelsystemen. Specialisme van VPT Versteeg is het vervaardigen van complexe paneelvormen voor

Nadere informatie

Een mooie gevel verdient STACKSER

Een mooie gevel verdient STACKSER CARRIER PANELEN Welkom bij STACKSER STACKSER BV is al 20 jaar leverancier van metalen dak- en gevelsystemen. Met een uitgebreid productengamma en de exclusieve levering van diverse mooie merken, kan STACKSER

Nadere informatie

Bedankt. hekken. gevels. coaterij. bedrijfsinformatie. Vanuit dit bestand heeft u toegang tot de meest recente bedrijfsinformatievan

Bedankt. hekken. gevels. coaterij. bedrijfsinformatie. Vanuit dit bestand heeft u toegang tot de meest recente bedrijfsinformatievan Bedankt voor uw aanvraag voor onze bedrijfsinformatie. Vanuit dit bestand heeft u toegang tot de meest recente bedrijfsinformatievan VMG Versteeg Metaal Groep, en Versteeg Coaterij& Logistiek. Laat u inspireren!

Nadere informatie

refab Beton Prefab Beton Uw specialist voor maatwerk in beton

refab Beton Prefab Beton Uw specialist voor maatwerk in beton refab Beton Prefab Beton Uw specialist voor maatwerk in beton Prefab Jansen Prefab Beton B.V. Uw specialist voor maatwerk in beton Jansen Prefab Beton B.V. is onderdeel van A. Jansen B.V. en is dé specialist

Nadere informatie

Trap 01 (ter plaatse van hoofdentree) industriefunctie / kantoorfunctie / bijeenkomstfunctie

Trap 01 (ter plaatse van hoofdentree) industriefunctie / kantoorfunctie / bijeenkomstfunctie Projectnummer 15-1019 Project Gemeentewerf en Brandweerpost gemeente Bronckhorst Onderwerp Notitie trappen en balustraden Fase technisch ontwerp Datum 01 februari 2016 Trappen: Trap 01 (V.001) Trap 01

Nadere informatie

Urban shelter Identity. Fietsenstallingen en bergingen met een eigen gezicht!

Urban shelter Identity. Fietsenstallingen en bergingen met een eigen gezicht! Urban shelter Identity Fietsenstallingen en bergingen met een eigen gezicht! 1 Een nieuwe of bestaande fietsenstalling of berging een eigen gezicht geven? Dat kan bij Respo, want Wij leveren de identity:

Nadere informatie

LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning. Luxe-Line Twin: Geïsoleerde openslaande garagedeur

LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning. Luxe-Line Twin: Geïsoleerde openslaande garagedeur LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning Luxe-Line Twin: Geïsoleerde openslaande garagedeur Luxe-Line Single: Geïsoleerde enkelvoudige zijdeur Design, isolatie en gebruiksgemak Het

Nadere informatie

DICTATOR HOMELIFT DHM 300

DICTATOR HOMELIFT DHM 300 DICTATOR HOMELIFT DHM 300 De lift volgens machinerichtlijn De DICTATOR Homelift DHM 300 is de ideale oplossing wanneer er in een woning of bedrijf een lift moet worden in - of aangebouwd - om het dagelijkse

Nadere informatie

TOPLINE WOOD VENEERD ACOUSTIC WALL & CEILING PANELS

TOPLINE WOOD VENEERD ACOUSTIC WALL & CEILING PANELS TOPLINE WOOD VENEERD ACOUSTIC WALL & CEILING PANELS TOPLINE Super absorberende panelen Wanden en plafonds zijn essentieel voor akoestisch comfort. Bij toepassing van Topline kan de combinatie van reflectie,

Nadere informatie

Hekwerken Spijl Strip Glas Lamel Hout

Hekwerken Spijl Strip Glas Lamel Hout Ook een betaalbaar hekwerk voor U! Renoparts, al jarenlang een begrip op het gebied van hekwerken. Met ruim 30 jaar ervaring vormen wij de basis voor kwaliteit en een betrouwbaar advies. Door de jaren

Nadere informatie

Keep the body, change position. re!nventing stand building systems

Keep the body, change position. re!nventing stand building systems Keep the body, change position. re!nventing stand building systems Het gebruik van de kaders in alle dimensies maakt het systeem uiterst voordelig. bematrix 360 : veel méér dan een kadersysteem voor wanden

Nadere informatie

MATERIALEN. Metalen sculpturen

MATERIALEN. Metalen sculpturen MATERIALEN Metalen sculpturen Vroeger was metaal vooral voorbestemd voor buitentrappen of voor realisaties met een industrieel karakter. Tegenwoordig liggen de kaarten helemaal anders: in de wereld van

Nadere informatie

De spil van de woning

De spil van de woning INRICHTING De spil van de woning 1 Vroeger beschouwde men een trap gewoon als een nuttig gebruiksvoorwerp maar tegenwoordig is een trap veel meer dan dat. Hij wordt als een volwaardig deel van het interieur

Nadere informatie

Sterk in Vezelcement. Dolmen & Bravan. Vezelcementleien.

Sterk in Vezelcement. Dolmen & Bravan. Vezelcementleien. Sterk in Vezelcement Dolmen & Bravan Vezelcementleien www.cembrit.be FIBER-CEMENT Vezelcement Cembrit, Sterk in Vezelcement Sterk recept Het geheim van de indrukwekkende sterkte en duurzaamheid van Cembrit

Nadere informatie

catalogus Stabiel Efficiënt Veilig wij maken uw mobiliteit werkend Platinastraat 53, 7554 NC Hengelo

catalogus Stabiel Efficiënt Veilig wij maken uw mobiliteit werkend Platinastraat 53, 7554 NC Hengelo Stabiel Efficiënt Veilig Sinds 873 Toekomstgericht Sinds 873 Toekomstgericht 0,6 0,25 LANSING UNITRA BV Platinastraat 53, 7554 NC Hengelo catalogus 0,6 0,25 05-204 z U n i t r a tel. +3 (0)74 0,3 259 33

Nadere informatie

Samenwerken aan oplossingen in roestvrijstaal

Samenwerken aan oplossingen in roestvrijstaal Samenwerken aan oplossingen in roestvrijstaal De historie en de dynamiek van nu Meer dan een halve eeuw geleden begon De Jager RVS met het ontwikkelen en bouwen van machines en apparaten in roestvrijstaal

Nadere informatie

Trap 01 (ter plaatse van hoofdentree) industriefunctie / kantoorfunctie / bijeenkomstfunctie

Trap 01 (ter plaatse van hoofdentree) industriefunctie / kantoorfunctie / bijeenkomstfunctie Projectnummer 15-1019 Project Gemeentewerf en Brandweerpost gemeente Bronckhorst Onderwerp Notitie trappen en balustraden Fase technisch ontwerp Datum 18 maart 2016 Trappen: Trap 01 (V.001) Trap 01 (ter

Nadere informatie

COBRA KWARTIER. Amstelveen

COBRA KWARTIER. Amstelveen COBRA KWARTIER Amstelveen Innovatief Transformeren van wonen naar werken 3 Cobra Kwartier: luxe huurappartementen in voormalige kantoortoren Een voormalig kantoorgebouw aan het Kostverlorenhof in Amstelveen

Nadere informatie

BOAL Belgium. BOAL België

BOAL Belgium. BOAL België BOAL Belgium Standard Standaard Profiles profielen Catalogue Catalogus Draft Editie BOAL produceert al meer dan 30 jaar standaard en op maat gemaakte aluminium profielen voor veeleisende klanten in onze

Nadere informatie

nieuwe troef van Designbedrijf scoort wereldwijd

nieuwe troef van Designbedrijf scoort wereldwijd Dedots nieuwe troef van Lace Fence Designbedrijf scoort wereldwijd Het is een understatement om te stellen dat het goed gaat met Lace Fence. We zitten in onze beste tijd ooit. Er komen veel dingen samen

Nadere informatie

OVER BEDRIJF. TRAPLEUNINGEN Binnentrapleuningen Buitentrapleuningen

OVER BEDRIJF. TRAPLEUNINGEN Binnentrapleuningen Buitentrapleuningen INHOUD OVER BEDRIJF OVER BEDRIJF TRAPPEN Trappen met metalen trapbomen Edgaras Jonas Lukas Nojus Zigmas Ingeklemde trappen Houten trappen Jazmina Karina Emilija Zoe Draaitrappen Galaxy Georg Glazen trappen

Nadere informatie

METHERMO CLASSIC RENOVATIEPROFIEL

METHERMO CLASSIC RENOVATIEPROFIEL METHERMO CLASSIC RENOVATIEPROFIEL 1 2 De Methermo Classic serie is dé oplossing voor renovatieprojecten waar authentieke stalen ramen moeten worden vervangen door geïsoleerde raamsystemen. De classic serie

Nadere informatie

WELKOM. Gemeentehuis Brummen: creatie van duurzame toekomstwaarde. B L O S S O M c o n s u l t a n c y D e s i g n & B u i l d

WELKOM. Gemeentehuis Brummen: creatie van duurzame toekomstwaarde. B L O S S O M c o n s u l t a n c y D e s i g n & B u i l d Gemeentehuis Brummen: creatie van duurzame toekomstwaarde WELKOM Gemeentehuis Brummen: creatie van duurzame toekomstwaarde Maartje van den Berg Royal Haskoning Blossom consultancy Design & Build Haalbaarheid,

Nadere informatie

GROOT ONDERHOUD DE GROENHOEK TE DRIEBERGEN

GROOT ONDERHOUD DE GROENHOEK TE DRIEBERGEN GROOT ONDERHOUD DE GROENHOEK TE DRIEBERGEN Bewonersboekje groene blokken, 31 januari 2018 FM A Inhoudsopgave Projectteam Inhoudsopgave 1 Het projectteam 1 Jan van Cooten Projectleider Voorwoord 2 Van de

Nadere informatie

Staco4u. 4 Staco goes Boston. 6 De modulaire trap: een ijzersterk systeem. 8 Staco bouwt aan AZ ZENO. September 2015 ROOSTERTECHNOLOGIE

Staco4u. 4 Staco goes Boston. 6 De modulaire trap: een ijzersterk systeem. 8 Staco bouwt aan AZ ZENO. September 2015 ROOSTERTECHNOLOGIE Staco4u September 2015 5 4 Staco goes Boston 6 De modulaire trap: een ijzersterk systeem 8 Staco bouwt aan AZ ZENO ROOSTERTECHNOLOGIE 2 Staco4u Eigentijdse uitstraling 3 Staco goes Boston 4 De modulaire

Nadere informatie

Dé specialist in luchtverdeeltechniek

Dé specialist in luchtverdeeltechniek Dé specialist in luchtverdeeltechniek De expertise van Solid Air + de kracht van Nijburg = totaalbedrijf luchttechniek Solid Air is onderdeel van de Nederlandse Nijburg Industrie Groep, een internationaal

Nadere informatie

Dolmen & Bravan. Vezelcementleien.

Dolmen & Bravan. Vezelcementleien. Dolmen & Bravan Vezelcementleien 1 www.cembrit.be www.cembrit.nl FIBER-CEMENT VEZELCEMENT Cembrit, Sterk in Vezelcement Sterk recept Het geheim van de indrukwekkende sterkte en duurzaamheid van Cembrit

Nadere informatie

METHERMO XL RAMEN EN DEUREN ALGEMEEN

METHERMO XL RAMEN EN DEUREN ALGEMEEN METHERMO XL RAMEN EN DEUREN ALGEMEEN 1 2 Methermo XL biedt u het ultieme contact tussen binnen en buiten en brengt maximaal daglicht in ieder project. www.metaglas.nl METHERMO XL RAMEN EN DEUREN ALGEMEEN

Nadere informatie

Infobrochure. kleinschalig wonen

Infobrochure. kleinschalig wonen Infobrochure kleinschalig wonen Wat is Skilpod? Skilpod ontwerpt en produceert volledige woningenbouwprojecten in haar eigen productie-atelier. De werken op de locatie zelf worden tot een minimum beperkt.

Nadere informatie

METHERMO XL RAMEN EN DEUREN ALGEMEEN

METHERMO XL RAMEN EN DEUREN ALGEMEEN METHERMO XL RAMEN EN DEUREN ALGEMEEN 1 2 Methermo XL biedt u het ultieme contact tussen binnen en buiten en brengt maximaal daglicht in ieder project. www.metaglas.nl METHERMO XL RAMEN EN DEUREN ALGEMEEN

Nadere informatie

Systeemvloer Als basis gaan we uit van een te bouwen etagevloer in een bedrijfshal, een kantoor- of showroomgebouw behoort ook tot de mogelijkheden.

Systeemvloer Als basis gaan we uit van een te bouwen etagevloer in een bedrijfshal, een kantoor- of showroomgebouw behoort ook tot de mogelijkheden. VOOR RUIMTE EN LICHT Geachte belangstellende, Wij hebben voor u geprobeerd een zo compleet mogelijk beeld te geven van onze producten en activiteiten, uiteraard is een persoonlijke ontmoeting mogelijk

Nadere informatie

Cassettes. flexible building. sustainable thinking.

Cassettes. flexible building. sustainable thinking. Cassettes flexible building. sustainable thinking. flexible building. sustainable thinking. ALUFORM goes green: bouwen aan duurzaamheid Duurzaamheid en zorg voor mens en milieu zijn stevig verankerd in

Nadere informatie

BESCHERMING EN KLEUR

BESCHERMING EN KLEUR BESCHERMING EN KLEUR Duurzame bescherming Rotocoat is gespecialiseerd in het thermisch verzinken van staal conform NEN-EN-ISO 1461. Staal is sterk, maar heeft één nadeel: het is niet beschermd tegen corrosie.

Nadere informatie

van IDEE tot REALISATIE

van IDEE tot REALISATIE van IDEE tot REALISATIE Wie is Luc Otten Metaalbewerking BV Wij zijn een klein constructiebedrijf met ongeveer 10 productiemedewerkers die allerlei constructie van staal, aluminium en RVS maken. Wij zijn

Nadere informatie

Ontwerp voor de bouw van een uitkijktoren in het Nationaal Park Hoge Kempen

Ontwerp voor de bouw van een uitkijktoren in het Nationaal Park Hoge Kempen Ontwerp voor de bouw van een uitkijktoren in het Nationaal Park Hoge Kempen Gemeentebestuur Lanaken Jan Rosierlaan 1, 3620 Lanaken Wedstrijdbundel - verantwoordingsnota en omschrijving - grondplannen,

Nadere informatie

Slizing geeft u alle ruimte!

Slizing geeft u alle ruimte! Slizing geeft u alle ruimte! Van klein tot groot Eindeloze mogelijkheden om te combineren naar eigen inzicht, dat is Slizing! Zoals dit getoonde dressoir: drie maal hetzelfde dressoir met een totaal andere

Nadere informatie

STRAKKE SAMENWERKING MET LIEFDE VOOR HOUT IN SLECHTS 17 WEKEN GEREALISEERD DOOR EEN ZEER STRAKKE SAMENWERKING DUURZAAM KANTOORGEBOUW

STRAKKE SAMENWERKING MET LIEFDE VOOR HOUT IN SLECHTS 17 WEKEN GEREALISEERD DOOR EEN ZEER STRAKKE SAMENWERKING DUURZAAM KANTOORGEBOUW Een duurzaam gebouw is nog nooit zo belangrijk geweest als nu. En op een plek waar tijd en uiterlijk belangrijke factoren zijn, moet een gebouw ook snel en aantrekkelijk te realiseren zijn. De J.C. van

Nadere informatie

PROJECTDOCUMENTATIE DAAF GELUKSCHOOL, HAARLEM

PROJECTDOCUMENTATIE DAAF GELUKSCHOOL, HAARLEM PROJECTDOCUMENTATIE DAAF GELUKSCHOOL, HAARLEM Projectgegevens Naam project: Daaf Gelukschool Locatie: Albert Verweylaan 2, Haarlem Programma: VMBO-school met twee gymzalen Opdrachtgever: Dunamare Onderwijsgroep,

Nadere informatie

EXTERIEUR INTERIEUR HEKWERK. LACE FENCE www.gelmohekwerk.nl

EXTERIEUR INTERIEUR HEKWERK. LACE FENCE www.gelmohekwerk.nl HEKWERK EXTERIEUR INTERIEUR LACE FENCE www.gelmohekwerk.nl 2 LACE FENCE HET DESIGN GAAS De buitenwereld mooier maken is de missie van Gelmo Hekwerk bv. LACE FENCE is één van de vele nieuwe producten die

Nadere informatie

Het Red Star Line Museum: beton in zicht in de Antwerpse skyline

Het Red Star Line Museum: beton in zicht in de Antwerpse skyline Blik op beton Het Red Star Line Museum: beton in zicht in de Antwerpse skyline Antwerpen heeft een nieuw museum dat focust op de geschiedenis van de Europese emigratie van het einde van de 19 e eeuw. Het

Nadere informatie

WIE ZIJN WIJ? VMRG-keurmerk Emkon Emmen Lupekon Emkon Glasconstructies

WIE ZIJN WIJ? VMRG-keurmerk Emkon Emmen Lupekon Emkon Glasconstructies WIE ZIJN WIJ? Emkon Emmen bv is opgericht in 1978 als specialist in productie, montage en onderhoud van aluminium, kunststof, houten en stalen kozijnen voor de zakelijke markt. Door de jaren heen is het

Nadere informatie

RIJKSWATERSTAAT EXPERIMENTEERT MET CIRCULAIR VIADUCT JULI 2019

RIJKSWATERSTAAT EXPERIMENTEERT MET CIRCULAIR VIADUCT JULI 2019 RIJKSWATERSTAAT EXPERIMENTEERT MET CIRCULAIR VIADUCT JULI 2019 2 In 2019 werd het eerste circulaire viaduct ooit onthuld. Waar reguliere viaducten over het algemeen na 30 tot 50 jaar gesloopt worden, kan

Nadere informatie

Renovatie en upgrading woningblokken Waterlandplein Amsterdam

Renovatie en upgrading woningblokken Waterlandplein Amsterdam Renovatie en upgrading woningblokken Waterlandplein Amsterdam Ertskade 111 1019 BB Amsterdam t +3120 622 57 17 f +3120 623 82 84 e info@heeswijk.nl i www.heeswijk.nl Hoge galerijflat op winkelplint Nieuwe

Nadere informatie

Mosa. Tiles. Mosa Project

Mosa. Tiles. Mosa Project Mosa. Tiles. Mosa Project Mosa inside Succesfactor voor nieuwbouw Voor kopers van nieuwbouwwoningen is de afwerking van de woning steeds belangrijker. Kopers kiezen steeds vaker voor bekende A-merken in

Nadere informatie

Brochure Desktop Januari 2014

Brochure Desktop Januari 2014 Brochure Desktop Januari 2014 System 37 De opzetwanden SYSTEM 37 worden opgebouwd met fi jne en lichte aluminium profi elen die geanodiseerd ofwel gelakt worden. Vol of doorschijnend: zij nemen weinig

Nadere informatie

Wortel- en Merksplas-Kolonie kloppen aan bij Unesco in Parijs Verwelkomen België en Nederland in 2018 nieuw Werelderfgoed?

Wortel- en Merksplas-Kolonie kloppen aan bij Unesco in Parijs Verwelkomen België en Nederland in 2018 nieuw Werelderfgoed? Persbericht Vzw Kempens Landschap 20 1 2017 Wortel- en Merksplas-Kolonie kloppen aan bij Unesco in Parijs Verwelkomen België en Nederland in 2018 nieuw Werelderfgoed? Een Vlaams-Nederlands gezelschap heeft

Nadere informatie

Fluor. Architectenbureau Paul de Ruiter

Fluor. Architectenbureau Paul de Ruiter Fluor Architectenbureau Paul de Ruiter Een dynamisch kenniscentrum De robuuste, aluminium gevelstructuur in combinatie met een contrasterend warm en aangenaam interieur kenmerkt het nieuwe kantoor van

Nadere informatie

geveldesign in metaal art punch

geveldesign in metaal art punch geveldesign in metaal T h e C R E A T I V E m i n d s i n m e t a l VPT Versteeg in Heusden VPT Versteeg is uw innovatieve en creatieve partner in metalen gevelsystemen. Specialisme van VPT Versteeg is

Nadere informatie

MVO Kwartaalbericht Juli 2017

MVO Kwartaalbericht Juli 2017 MVO Kwartaalbericht Juli 2017 1 Iedereen levert een bijdrage pagina 4 Samen werken aan een betere toekomst pagina 6 Ik zie bij BRAND al vele mooie initiatieven ontstaan pagina 8 MVO helpt mij om normen

Nadere informatie

MATERIAAL Hout en metaal verbinden

MATERIAAL Hout en metaal verbinden 1. Trouw aan de principes van de hedendaagse architectuur waarbij soberheid synoniem staat voor schoonheid, is het ontwerp van deze rechte steektrap die tegen de muur is geplaatst de eenvoud zelve. Vijftien

Nadere informatie

BESCHERMING EN KLEUR

BESCHERMING EN KLEUR BESCHERMING EN KLEUR Duurzame bescherming Rotocoat is gespecialiseerd in het thermisch verzinken van staal conform NEN-EN-ISO 1461. Staal is sterk, maar heeft één nadeel: het is niet beschermd tegen corrosie.

Nadere informatie

GROOT ONDERHOUD DE GROENHOEK TE DRIEBERGEN

GROOT ONDERHOUD DE GROENHOEK TE DRIEBERGEN GROOT ONDERHOUD DE GROENHOEK TE DRIEBERGEN Bewonersboekje gele blokken, 31 januari 2018 FM A FM A Inhoudsopgave Projectteam Inhoudsopgave 1 Het projectteam 1 Jan van Cooten Projectleider Voorwoord 2 Van

Nadere informatie

Platformliften NL 100-RIEM AANDRIJVING NL 200-SPINDEL AANDRIJVING. NL Liften Noord-Lierweg 3 2636 AA Schipluiden 015-3809293. www.nlliften.

Platformliften NL 100-RIEM AANDRIJVING NL 200-SPINDEL AANDRIJVING. NL Liften Noord-Lierweg 3 2636 AA Schipluiden 015-3809293. www.nlliften. www.nlliften.nl Platformliften NL Liften Noord-Lierweg 3 2636 AA Schipluiden 015-3809293 www.nlliften.nl info@nlliften.nl NL 100-RIEM AANDRIJVING NL 200-SPINDEL AANDRIJVING 3 NL 100 Riem aangedreven

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Staalservice

Kracht door samenwerking. VDL Staalservice Kracht door samenwerking VDL Staalservice VDL Staalservice VDL Staalservice, opgericht in 1983, maakt sinds 1993 deel uit van VDL Groep. vdl staalservice, met ongeveer 100 medewerkers, biedt een scala

Nadere informatie

Gevelsystemen voorzien van perforatie & Art-Punch

Gevelsystemen voorzien van perforatie & Art-Punch Gevelsystemen voorzien van perforatie & Art-Punch VPT Versteeg in Heusden VPT Versteeg is uw innovatieve en creatieve partner in metalen gevelsystemen. Specialisme van VPT Versteeg is het vervaardigen

Nadere informatie

DE JONG S PIJPLEIDINGFABRIEK

DE JONG S PIJPLEIDINGFABRIEK DE JONG S PIJPLEIDINGFABRIEK Dé specialist in pijpleidingen De Jong s Pijpleidingfabriek produceert en installeert met veel expertise elke dag pijpleidingsystemen voor de maritieme sector, visserij, baggerindustrie,

Nadere informatie

60/30 Classic Steel Bibliotheeksysteem DESIGN BCI

60/30 Classic Steel Bibliotheeksysteem DESIGN BCI 60/30 Classic Steel Bibliotheeksysteem DESIGN BCI 60/30 CLASSIC STEEL BIBLIOTHEEKSYSTEEM Functioneel, flexibel en esthetisch 60/30 Classic Steel, ons standaard staanderbibliotheeksysteem, is gegroeid uit

Nadere informatie

ook klapramen voorzien. Realisatie: LLOYD HAMILTON

ook klapramen voorzien. Realisatie: LLOYD HAMILTON VERANDA S Laat de zon binnen "Let the Sun shine in" is de titel van het lied. Bij dit soort projecten, is dat de belangrijkste eigenschap voor een veranda. Door de muren weg te laten en bepaalde delen

Nadere informatie

Onze Visie op Duurzaam Wonen en Bouwen op Bonaire

Onze Visie op Duurzaam Wonen en Bouwen op Bonaire Onze Visie op Duurzaam Wonen en Bouwen op Bonaire Licht Leven in de Tropen Tropisch Wonen In de tropen wil je het echte buitenleven kunnen ervaren. Je wilt kunnen genieten van het uitzicht, de wind, de

Nadere informatie

Desktop Januari 2014

Desktop Januari 2014 Desktop Januari 2014 De opzetwanden SYSTEM 37 worden opgebouwd met fijne en lichte aluminium profielen die geanodiseerd ofwel gelakt worden. Vol of doorschijnend: zij nemen weinig plaats in en optimaliseren

Nadere informatie

4.10 Total Glas geluidsisolerende. 4.10 Total Glas geluidsisolerende wanden. Centrum voor Kunstzinnige Vorming De Kunstlinie, Almere SANAA, Tokyo

4.10 Total Glas geluidsisolerende. 4.10 Total Glas geluidsisolerende wanden. Centrum voor Kunstzinnige Vorming De Kunstlinie, Almere SANAA, Tokyo 4.10 Total Glas geluidsisolerende wanden 4.10 Total Glas geluidsisolerende wanden Centrum voor Kunstzinnige Vorming De Kunstlinie, Almere SANAA, Tokyo Total Glas geluidsisolerende wanden Maximale geluidswering

Nadere informatie

geschilderd metaal is voorzien van uitwaaierende treden in hout en een zwierige metalen trapleuning gemaakt van buisvormige profielen.

geschilderd metaal is voorzien van uitwaaierende treden in hout en een zwierige metalen trapleuning gemaakt van buisvormige profielen. 1. Deze spiraaltrap leidt naar twee verdiepingen. De structuur bestaat uit gegalvaniseerd staal waarop traptreden in exotisch hout zijn geplaatst. De hier gekozen houtsoort is Zuid- Amerikaanse ipé, dat

Nadere informatie