Beknopt overzicht. Nieuwe Peugeot 5008 SUV

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Beknopt overzicht. Nieuwe Peugeot 5008 SUV"

Transcriptie

1 Beknopt overzicht Nieuwe Peugeot 5008 SUV

2 DE STERKE PUNTEN VAN HET MERK PEUGEOT 1 EEN COMPROMISLOZE KWALITEIT: een kwaliteit die tot het industriële erfgoed van het merk behoort en bovendien de drijvende kracht is waarmee het merk met zijn producten en diensten de klanttevredenheid beoogt te garanderen. Een mate van perfectie waarmee het merk duurzaam klanten aan zich weet te binden. 2 EEN GERAFFINEERD DESIGN: stijlvolle en onderscheidende carrosserieontwerpen, geprononceerde wielkasten, fraai gevormde flanken, een fascinerende en hightech katachtige blik, technisch geavanceerde achterlichten, ergonomische en hoogwaardig afgewerkte interieurs, geraffineerde details. 3 INTUÏTIEF RIJDEN: een uitmuntend communicatief en dynamisch rijgedrag. Intense rijsensaties dankzij de ergonomie van de New Peugeot i-cockpit : compact stuurwiel, digitaal head-up instrumentenpaneel, 8 inch capacitief touchscreen en "toggle switches".

3 NIEUWE PEUGEOT 5008 SUV ALLES OVER DE NIEUWE PEUGEOT 5008 SUV 1 DE NEW PEUGEOT I-COCKPIT GEEFT HET INTERIEUR EEN NIEUWE DIMENSIE! Een spectaculair dashboard met de nieuwste versie van de Peugeot i- Cockpit. Het compacte stuurwiel heeft twee afgevlakte kanten: het ligt beter in de hand en biedt een ruimer gezichtsveld. Het grote 8 inch touchscreen is capacitief, waardoor het sneller reageert. Het wordt vergezeld van zes pianotoetsen de "toggle switches" voor een directe en permanente toegang tot de belangrijkste comfortfuncties. Het head-up instrumentenpaneel is standaard voorzien van een 12,3 inch digitaal HD-scherm dat volledig te configureren en te personaliseren is en dat alle door de bestuurder gewenste informatie in zijn gezichtsveld weergeeft. De i-cockpit Amplify prikkelt alle zintuigen: het gezicht, het gehoor, de tastzin en de reuk. 2 EEN BIJZONDER RUIM EN FUNCTIONEEL INTERIEUR Met zijn wielbasis van 2,84 m is de nieuwe Peugeot 5008 de ruimste SUV uit het C-segment! Zo is de knieruimte achter met 60 mm toegenomen! Een voor de markt unieke configuratie met: Drie even grote en neerklapbare individuele stoelen op de tweede zitrij; Twee neerklapbare en uitneembare individuele stoelen op de derde zitrij. Een bijzonder grote bagageruimte: de grootste in het segment! Met een inhoud van maximaal 780 dm 3 (VDA 210-norm, 1060 liter in water) in de configuratie met 5 zitplaatsen. 3 EEN SUV MET EEN INDRUKWEKKEND UITERLIJK De nieuwe Peugeot 5008 is een echte SUV: lange en horizontaal geplaatste motorkap, verticale neus, hoge taillelijn... Een brede grille met verchroomde lamellen met in het midden de trotse leeuw. De glanzend zwarte sierlijst onder de achterruit: kenmerkend voor de achterzijde van de nieuwste generatie SUV's van het merk. 4 EEN RIJ- EN REISPLEZIER VAN EEN LIMOUSINE Het nieuwe EMP2-platform staat borg voor een uitmuntend comfort en rijgedrag. Een rijke comfortuitrusting: Veel steun biedende voorstoelen, beide optioneel te voorzien van een pneumatisch massagesysteem met 8 luchtzakjes. Een premium hifisysteem van Focal, het beroemde Franse audiomerk. Een panoramisch schuif-/kanteldak. De mogelijkheid een smartphone draadloos op te laden door hem op een bepaald gedeelte van de middenconsole te leggen. Rijhulpsystemen: Advanced Grip Control met de nieuwe functie Hill Assist Descent Control (HADC). Active Safety Brake en Distance Alert. Active Lane Departure Warning System. Vermoeidheidsherkenning. Grootlichtassistent. Snelheidsadviesfunctie.

4 NIEUWE PEUGEOT 5008 SUV ALLES OVER DE NIEUWE PEUGEOT 5008 SUV 5 HET BESTE VAN PERMANENTE CONNECTIVITEIT Mirror Screen (MirrorLink, Apple CarPlay en Android Auto). Connect 3D-navigatiesysteem met TomTom Traffic: verkeersinformatie in real time, parkeerplaatsen, weersomstandigheden, enz. Peugeot Connect SOS & Assistance en Peugeot Connect Packs. 6 EEN OVERTUIGEND, STERK EN ZUINIG GAMMA! Drie gangbare uitrustingsniveaus (Access, Active, Allure). Een chique en sportieve GT Line. Een dynamische en exclusieve GT. Zowel de benzine- als de dieseluitvoeringen zijn "best in class" in hun vermogenscategorie! De benzinemotoren hebben een CO 2 -uitstoot vanaf 115 g/km en de dieselmotoren hebben een uitstoot vanaf slechts 105 g/km. 7 DE INNOVATIEVE OPLOSSINGEN VAN PEUGEOT VOOR MOBILITEIT IN DE STAD Peugeot biedt innovatieve oplossingen voor de hedendaagse mobiliteitsvragen. De e-kick, een handige opvouwbare elektrische step. Gelijktijdig met de nieuwe Peugeot 5008 onthult het merk de e-bike ef01, een elektrische vouwfiets. Een DockStation om de e-kick of de e-bike te bevestigen en op te laden. 8 IN FRANKRIJK GEPRODUCEERD De nieuwe Peugeot 5008 wordt geproduceerd in het Franse Rennes. Ook de motoren worden in Frankrijk geproduceerd (in Trémery en Douvrin).

5 NIEUWE PEUGEOT 5008 SUV VRAGEN/ANTWOORDEN 1 WANNEER WORDT DE PRODUCTIE VAN DE HUIDIGE 5008 BEËINDIGD? De productie in Sochaux is in december 2016 beëindigd. 2 KOMT ER EEN UITVOERING MET VIERWIELAANDRIJVING? Er komt geen uitvoering met een conventioneel mechanisch 4WD-systeem (dat zwaarder en meer vervuilend is). Maar de Advanced Grip Control biedt qua tractie dezelfde voordelen. 3 4 WAAROM IS DE TWEEDE ZITRIJ VOORZIEN VAN 3 INDIVIDUELE STOELEN IN PLAATS VAN EEN ACHTERBANK? We wilden een 7-zits SUV ontwerpen die qua modulariteit nieuwe maatstaven zou stellen. Om dit te bereiken hebben we onze ervaringen met het interieur van de vorige generatie gebruikt. Dankzij deze oplossing profiteren alle drie de passagiers op de tweede zitrij van hetzelfde comfort, wat bij een bank niet mogelijk is. EEN 1,2 L BENZINEMOTOR: IS DAT WEL VOLDOENDE VOOR ZO'N GROTE AUTO? Deze motor voldoet uitstekend op de huidige De nieuwe 5008 is gemiddeld 95 kg lichter dan de vorige 5008, waardoor de PureTech-motoren nog beter tot hun recht komen. 5 HET GLASOPPERVLAK IS KLEINER DAN BIJ DE VORIGE GENERATIE. GEEFT DAT QUA UITZICHT GEEN PROBLEMEN? Een kleiner glasoppervlak is een algemene trend, ongeacht het segment. Hieraan liggen veiligheidsaspecten en designkeuzes ten grondslag. Parkeer- of rijhulpsystemen (actieve dodehoekbewaking, parkeersensoren, 360 camera, actieve parkeerhulp enz.) compenseren het in sommige opzichten wat verslechterde uitzicht. 6 WAAROM WORDT HET HEAD-UP DISPLAY MET DOORZICHTIG SCHERM NIET MEER TOEGEPAST? Het head-up instrumentenpaneel van de Peugeot i-cockpit zorgt ervoor dat de bestuurder zijn ogen nauwelijks meer van de weg hoeft te wenden als hij de rijinformatie wil bekijken, net als bij een head-up display. Maar het instrumentenpaneel levert meer en beter afleesbare informatie. 7 8 IS DE CD-SPELER NIET MEER LEVERBAAR? Nee, maar via de USB-aansluitingen en de Bluetooth-verbinding kunnen inzittenden hun muziekbestanden afspelen. Ook het streamen van muziek via mobiele apps is mogelijk dankzij de connectiviteitsmogelijkheden van de auto. WAT WAS HET RESULTAAT VAN DE EURO NCAP-TESTS? Dat weten we nog niet (de officiële resultaten zijn nog niet bekend).

6 Nieuwe Peugeot 5008 Een nieuwe dimensie voor de SUV De naam is gebleven, maar het concept is volledig nieuw: de nieuwe Peugeot 5008 betreedt een voor het merk nieuwe, veelbelovende markt, die van de grote C-segment-SUV's met 7 zitplaatsen. Voor deze auto heeft Peugeot een drietal ambities: De hogere positionering van het merk versterken en concretiseren Wereldwijd een succes worden Leider worden in zijn categorie, die van de grote SUV's met 7 zitplaatsen uit het C-segment De New Peugeot i-cockpit geeft het interieur een nieuwe dimensie! De nieuwe Peugeot 5008 is voorzien van de nieuwste uitvoering van de Peugeot i-cockpit. Met dit innovatieve, bijna futuristische concept heeft het merk een verrassend, origineel en kwalitatief bijzonder hoogwaardig interieur gecreëerd. Naast het compacte stuurwiel en het grote capacitieve 8 inch touchscreen is de New Peugeot i-cockpit standaard uitgerust met een spectaculair digitaal head-up HD-instrumentenpaneel met een diagonaal van 12,3 inch waarop opzienbarend fraaie animaties worden weergegeven. Een bijzonder ruim en functioneel interieur Met zijn wielbasis van 2,84 m is de nieuwe Peugeot 5008 de ruimste SUV van het C-segment! De totale lengte van de auto, 4,64 m, blijft relatief beperkt. De nieuwe Peugeot 5008 is 19 cm langer dan de nieuwe Peugeot 3008 en 11 cm langer dan de vorige Toch is de auto een van de minst lange grote SUV's uit het C-segment. En de extra lengte komt volledig ten goede aan de binnenruimte, een garantie voor een optimaal efficiënt ontwerp. De nieuwe Peugeot 5008 is namelijk een SUV met een voor dit segment unieke configuratie: Drie even grote individuele en neerklapbare stoelen op de tweede zitrij die in lengte versteld kunnen worden en waarvan de rugleuning kan worden afgesteld Twee neerklapbare en uitneembare individuele stoelen op de derde zitrij De grootste bagageruimte van het segment met een inhoud van 780 dm 3 (VDA 210-norm, 1060 liter in water) De nieuwe Peugeot 5008 beschikt ook over een voorpassagiersstoel waarvan de rugleuning in tafelstand kan worden gezet zodat voorwerpen tot een lengte van wel 3,20 m kunnen worden vervoerd, en over een handsfree achterklepbediening. Een SUV met een indrukwekkend uiterlijk De nieuwe Peugeot 5008 is overduidelijk een echte SUV! Hij heeft er alle kenmerken van: lange en horizontaal geplaatste motorkap, verticale neus, hoge taillelijn... Een geïnspireerd, stoer en hoogwaardig design. De gelijkgebleven hoogte (1,64 m inclusief dakrails) geeft de auto een gestrekt en bijzonder dynamisch silhouet. De grille met verchroomde accenten is exclusief voor dit model terwijl de glanzend zwarte sierlijst achter en de klauwvormige opaliserende LED-achterlichten kenmerkend zijn voor de SUV's van de nieuwste generatie van het merk. NIEUWE PEUGEOT 5008 SUV SAMENVATTING PERSDOSSIER

7 Een rij- en reisplezier van een limousine De nieuwe Peugeot 5008 is net als de Peugeot 308 en 3008 gebaseerd op het EMP2-platform en beschikt over de nieuwste Euro 6.1-motoren. Zowel de benzine- als de dieseluitvoeringen zijn "best in class" in hun vermogenscategorie! De benzinemotoren hebben een CO 2 -uitstoot vanaf 115 g/km en de dieselmotoren hebben een uitstoot vanaf slechts 105 g/km. Deze nieuwe Peugeot nodigt uit om op reis te gaan, mede dankzij de uitstekende geluidsisolatie en de uitgebreide comfortuitrusting: voorstoelen met een pneumatisch massagesysteem met 8 luchtzakjes, een premium hifisysteem van Focal, een groot panoramisch schuif-/kanteldak enzovoort. De inzittenden profiteren bovendien van het beste op het gebied van permanente connectiviteit, dankzij de Mirror Screen-functie en het Connect 3D-navigatiesysteem (met TomTom Traffic). NIEUWE PEUGEOT 5008 SUV SAMENVATTING PERSDOSSIER De nieuwe Peugeot 5008 beschikt over een scala aan veiligheidssystemen (Advanced Driver Assistance Systems) die afhankelijk van het verkoopland standaard of optioneel zijn. Advanced Grip Control met de nieuwe functie Hill Assist Descent Control (HADC), Active Safety Brake, Distance Alert, Active Lane Departure Warning System, vermoeidheidsherkenning, grootlichtassistent, snelheidsadviesfunctie, adaptieve cruise control met stopfunctie (automatische transmissie), actieve dodehoekbewaking, actieve parkeerhulp en Visiopark (360 -camera). Ook op de huidige mobiliteitsvragen heeft de nieuwe Peugeot 5008 een innovatief antwoord met de in de bagageruimte geplaatste e-kick, een opvouwbare elektrische step, en de e-bike ef01 (een elektrische vouwfiets) die op het verwijderbare DockStation kunnen worden opgeladen. Een overtuigend gamma dat in Frankrijk is geproduceerd Het gamma van de nieuwe Peugeot 5008 is opgebouwd uit vijf uitrustingsniveaus: drie gangbare uitvoeringen (Access, Active, Allure), een GT Line en een GT. Dit sluit perfect aan op de strategie die het merk de afgelopen twee jaar heeft ontwikkeld. De in het Franse Rennes geproduceerde nieuwe Peugeot 5008 werd voor het eerst aan het publiek getoond op de Mondial de l'automobile 2016 in Parijs. In het voorjaar van 2017 vindt vervolgens de internationale introductie plaats.

E E N G E D U R F D D E S I G N. U N I E K E S E N S AT I E S.

E E N G E D U R F D D E S I G N. U N I E K E S E N S AT I E S. N I E U W E P E U G E OT 3 0 8 Création : extreme muse Réalisation : Altavia Paris édition : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Gedrukt in de EU Ref : T9MVLGHT Juni 2017 www.peugeot.nl

Nadere informatie

VERLEIDING MAGNETISCHE

VERLEIDING MAGNETISCHE NIEUWE PEUGEOT 208 MAGNETISCHE VERLEIDING De nieuwe PEUGEOT 208 charmeert meteen, met zijn nieuwe, meer uitgesproken stijl. Robuust en strak. De nieuwe voorbumper is scherper, duidelijker en gespierder

Nadere informatie

NIEUWE COMPACT SUV CITROËN C3 AIRCROSS

NIEUWE COMPACT SUV CITROËN C3 AIRCROSS NIEUWE COMPACT SUV CITROËN C3 AIRCROSS DE COMPACTE SUV De CITROËN C3 AIRCROSS onderscheidt zich als SUV door zijn krachtige, originele en frisse uitstraling. Zijn design combineert robuustheid met bescherming

Nadere informatie

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL Mercedes-Benz E-Klasse Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL Specificaties Voertuignummer: 1104323 Datum: 26-01-2018 Tellerstand: 42.562 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat

Nadere informatie

I AM MORE THAN ONE THING.

I AM MORE THAN ONE THING. De nieuwe T-Cross. I AM MORE THAN ONE THING. Bestelbaar vanaf 22.620 ALLE REDEN VOOR EEN VOLKSWAGEN T-CROSS. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 De T-Cross heeft het kenmerkende design en de hoge zit van een echte Volkswagen

Nadere informatie

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE THE NEW DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE HYBRIDE De nieuwe Camry combineert de verfijnde elegantie van een topsedan met de voortreffelijke prestaties van een hybride aandrijflijn van de nieuwste generatie. Met

Nadere informatie

NIEUWE CITROËN C4 PICASSO VS. RENAULT NIEUWE SCENIC. November 2016 Vertrouwelijk document, enkel bestemd voor het verkoopteam

NIEUWE CITROËN C4 PICASSO VS. RENAULT NIEUWE SCENIC. November 2016 Vertrouwelijk document, enkel bestemd voor het verkoopteam NIEUWE CITROËN C4 PICASSO VS. RENAULT NIEUWE SCENIC November 2016 Vertrouwelijk document, enkel bestemd voor het verkoopteam INHOUD DE CITROËN NIEUWE C4 PICASSO EN NIEUWE GRAND C4 PICASSO TEGENOVER DE

Nadere informatie

Jaguar lanceert XF en XF Sportbrake Chequered Flag

Jaguar lanceert XF en XF Sportbrake Chequered Flag 29 januari 2019, 09:00 (CET) Jaguar lanceert XF en XF Sportbrake Chequered Flag Jaguar onthult als onderdeel van het nieuwe modeljaar de speciale Chequered Flag uitvoering van de XF Saloon en de XF Sportbrake.

Nadere informatie

www.citroen.nl Citroën DS3 CABRIO

www.citroen.nl Citroën DS3 CABRIO www.citroen.nl Citroën DS3 CABRIO CARPE DIEM Met de Citroën DS3 Cabrio is iedere dag een bijzondere dag. Bij de eerste zonnestraal opent u in slechts 16 seconden het dak, zélfs op de snelweg. Zo geniet

Nadere informatie

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011!

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! www.kia.be DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! Geef het leven meer drive. Eén blik op het opvallende, sportieve uiterlijk van de nieuwe Kia Rio en u verzint al redenen om er een ritje

Nadere informatie

Landmark Special Edition: Land Rover Discovery nog aantrekkelijker

Landmark Special Edition: Land Rover Discovery nog aantrekkelijker Landmark Special Edition: Land Rover Discovery nog aantrekkelijker Info Beesd Gepubliceerd op: 22 oktober 2015 Samenvatting Land Rover blijft de aantrekkingskracht van de Discovery vergroten en introduceert

Nadere informatie

De nieuwe ŠKODA Fabia

De nieuwe ŠKODA Fabia De nieuwe ŠKODA Fabia Herkenbaar ŠKODA Wanneer we kijken naar de vormgeving van de nieuwe Fabia springen direct de scherpe lijnen die het design van de nieuwe Fabia kenmerken in het oog. Bovendien valt

Nadere informatie

PEUGEOT 308 GT Berline & SW

PEUGEOT 308 GT Berline & SW PEUGEOT 308 GT Berline & SW ROOFDIER ZONDER POESPAS Het gamma van de 308 is opnieuw uitgebreid: de 308 en 308 SW zijn er voor de verwende autoliefhebbers vanaf nu ook in een dynamische GT-uitvoering. De

Nadere informatie

Volvo S60 T6 367pk 8-traps Geartronic AWD POLESTAR+ DYNAMIC

Volvo S60 T6 367pk 8-traps Geartronic AWD POLESTAR+ DYNAMIC Volvo S60 T6 367pk 8-traps Geartronic AWD POLESTAR+ DYNAMIC Bijgaande auto leveren wij uit voorraad met 22% bijtelling: Volvo S60 T6 (270kW / 367k) 8-traps Geartronic AWD POLESTAR+ DYNAMIC Rebel Blue.

Nadere informatie

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Cabrio 300 Aut. AMG, Burmester, Memory, Head-Up, Comand, Widescreen

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Cabrio 300 Aut. AMG, Burmester, Memory, Head-Up, Comand, Widescreen Mercedes-Benz E-Klasse Cabrio 300 Aut. AMG, Burmester, Memory, Head-Up, Comand, Widescreen Specificaties Voertuignummer: 1104309 Datum: 18-11-2017 Tellerstand: 19.980 km Brandstof: Benzine Transmissie:

Nadere informatie

Nieuwe. Renault CLIO

Nieuwe. Renault CLIO Nieuwe Renault CLIO De nieuwe Renault CLIO, een onweerstaanbaar verleidelijke look Sensuele vormen, een dynamisch profiel en scherp gesneden flanken - de nieuwe Clio is nu nog onweerstaanbaarder. De nieuwe

Nadere informatie

meer drive. Geef het leven DE NIEUWE KIA RIO DYNAMISCH DESIGN

meer drive. Geef het leven DE NIEUWE KIA RIO DYNAMISCH DESIGN DE NIEUWE KIA RIO Geef het leven meer drive. Eén blik op het opvallende, sportieve uiterlijk van de nieuwe Kia Rio en u verzint al redenen om er een ritje mee te kunnen maken. Deze hatchback lijkt er met

Nadere informatie

De nieuwe Renault Clio: icoon van een nieuwe generatie Interieur

De nieuwe Renault Clio: icoon van een nieuwe generatie Interieur Persdossier 28 JANUARI 2019 De nieuwe Renault Clio: icoon van een nieuwe generatie Interieur Inhoud Een icoon vernieuwd, het succesverhaal gaat door 2 Revolutie in het interieur 4 1 Een icoon vernieuwd,

Nadere informatie

CITROËN C3 AIRCROSS SUV ORIGINS COLLECTOR S EDITION

CITROËN C3 AIRCROSS SUV ORIGINS COLLECTOR S EDITION CITROËN C3 AIRCROSS SUV ORIGINS COLLECTOR S EDITION CITROËN C3 AIRCROSS SUV ORIGINS TER GELEGENHEID VAN HET 100-JARIG JUBILEUM VAN HET MERK LANCEERT CITROËN DE COLLECTOR S EDITION «ORIGINS», VERWIJZEND

Nadere informatie

GLOEDNIEUWE HONDA HR-V COMBINEERT DYNAMISCH DESIGN MET ONGEËVENAARDE RUIMTE

GLOEDNIEUWE HONDA HR-V COMBINEERT DYNAMISCH DESIGN MET ONGEËVENAARDE RUIMTE Persinformatie Woensdag 18 februari 2015 GLOEDNIEUWE HONDA HR-V COMBINEERT DYNAMISCH DESIGN MET ONGEËVENAARDE RUIMTE De karaktervolle look van een coupé met de stevige uitstraling van een SUV Ongeëvenaarde

Nadere informatie

Hyundai i30 Wagon. De verstandigste. Ruimte

Hyundai i30 Wagon. De verstandigste. Ruimte Hyundai i30 Wagon De verstandigste Autotest Met de i30 wil Hyundai een zo breed mogelijke doelgroep aanspreken. De i30 zoekt daarom de optimale balans tussen rijplezier, functionaliteit en prijs. Bovendien

Nadere informatie

De nieuwe Jaguar XF: lichtgewicht efficiency

De nieuwe Jaguar XF: lichtgewicht efficiency De nieuwe Jaguar XF: lichtgewicht efficiency Info Gepubliceerd op: 24 maart 2015 Jaguar Land Rover Nederland Samenvatting Jaguar presenteert met de nieuwe XF een auto die nieuwe maatstaven zet in het zakelijke

Nadere informatie

Kia Sorento 2.2 CRDi AWD ExecutiveLine

Kia Sorento 2.2 CRDi AWD ExecutiveLine Bjorn Blokzijl 21 januari 2015 Vlaggenschip in het nieuw De Sorento was voor Kia dé doorbraak op de Europese markt. Met zijn stoere looks en relatief lage prijs kregen ruim 12.000 exemplaren van de eerste

Nadere informatie

Ford Focus Wagon 1.6 TDCi Titanium

Ford Focus Wagon 1.6 TDCi Titanium Bjorn Blokzijl 9 augustus 2011 Focus op de ruimte Voor zowel de zakelijke als de particuliere markt is een stationwagon met een diesel in een lage bijtellingscategorie een absolute must voor een model

Nadere informatie

CITROËN C3 ORIGINS COLLECTOR S EDITION

CITROËN C3 ORIGINS COLLECTOR S EDITION CITROËN C3 ORIGINS COLLECTOR S EDITION CITROËN C3 ORIGINS TER GELEGENHEID VAN HET 100-JARIG JUBILEUM VAN HET MERK LANCEERT CITROËN DE COLLECTOR S EDITION «ORIGINS», EEN VERWIJZING NAAR HET RIJKE AUTOMOBIELE

Nadere informatie

Land Rover Discovery Commercial & Discovery Sport Commercial: bedrijfsauto's met 'Go Anywhere'-mentaliteit

Land Rover Discovery Commercial & Discovery Sport Commercial: bedrijfsauto's met 'Go Anywhere'-mentaliteit Land Rover Discovery Commercial & Discovery Sport Commercial: bedrijfsauto's met 'Go Anywhere'-mentaliteit Ongeëvenaarde capaciteiten staan centraal bij de compleet nieuwe Land Rover Discovery Commercial

Nadere informatie

Renault Mégane Estate 2.0 dci 160 Dynamique

Renault Mégane Estate 2.0 dci 160 Dynamique Jarno van Maanen 9 juni 2009 Groen Nu de hatchback- en de coupé-variant van de Mégane al een tijdje in de showroom staan, vond Renault het tijd voor een stationwagen, de Estate genaamd. Deze nieuwe gezinsauto

Nadere informatie

Opel Grandland X. Groots en meeslepend. Ruimte

Opel Grandland X. Groots en meeslepend. Ruimte Opel Grandland X Groots en meeslepend Autotest Wereldwijd is de Sports Utility Vehicle (SUV) het meest verkochte type auto. Opel speelt daar slim op in door niet één, maar meerdere SUVs aan te bieden.

Nadere informatie

Land Rover Discovery Commercial & Discovery Sport Commercial: bedrijfsauto's met 'Go Anywhere'-mentaliteit

Land Rover Discovery Commercial & Discovery Sport Commercial: bedrijfsauto's met 'Go Anywhere'-mentaliteit Land Rover Discovery Commercial & Discovery Sport Commercial: bedrijfsauto's met 'Go Anywhere'-mentaliteit Ongeëvenaarde capaciteiten staan centraal bij de compleet nieuwe Land Rover Discovery Commercial

Nadere informatie

LIFE ON STAGE. De ster van de show. Maak kennis met de nieuwe Kia pro_cee d

LIFE ON STAGE. De ster van de show. Maak kennis met de nieuwe Kia pro_cee d De nieuwe Kia De ster van de show Puur rijplezier bent u er klaar voor? De nieuwe Kia pro_cee d laat uw hart sneller kloppen met zijn superscherpe design en zijn vernieuwende technologie. Ermee rijden

Nadere informatie

Mazda CX-3. Het braafste jongetje van de klas. Uitrusting

Mazda CX-3. Het braafste jongetje van de klas. Uitrusting Mazda CX-3 Het braafste jongetje van de klas Autotest Herinnert u zich het braafste jongetje van de klas? Zou u een auto van hem kopen? Hij doet alles volgens de regeltjes, dus zijn auto zou veilig en

Nadere informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S4 Avant Quattro 354pk Pro Line Plus 77.200 U BESPAART: 11.012 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S4 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Leder Vermogen

Nadere informatie

Peugeot Rifter. Te goed. Uitrusting. "De Rifter is relatief verfijnd en benadert de kwaliteiten van een moderne MPV"

Peugeot Rifter. Te goed. Uitrusting. De Rifter is relatief verfijnd en benadert de kwaliteiten van een moderne MPV Peugeot Rifter Te goed Autotest Het concept is eenvoudig: neem een bestelauto voor zakelijk gebruik en maak daar een personenauto van. Omdat bij een bedrijfsauto de functionaliteit en kosten voorop staan,

Nadere informatie

STYLE DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN

STYLE DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN Hybrid DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN STYLE DE NIEUWE RAV4 IS GEMAAKT VOOR DIEGENEN DIE ZICH GRAAG ONDERSCHEIDEN. HIJ COMBINEERT ROBUUSTE, EIGENTIJDSE STYLING MET PUUR VAKMANSCHAP EN SLIM RIJCOMFORT. DE

Nadere informatie

Afgebeeld model in deze brochure: CR-V 1.5 VTEC TURBO Lifestyle in carrosseriekleur Premium Crystal Red Metallic.

Afgebeeld model in deze brochure: CR-V 1.5 VTEC TURBO Lifestyle in carrosseriekleur Premium Crystal Red Metallic. NL EVOLUTIE IN ACTIE De populairste SUV ter wereld staat liever niet te lang stil. De compleet nieuwe CR-V is verfijnder, functioneler en dynamischer dankzij een wereld aan upgrades en innovaties. De CR-V

Nadere informatie

DREAM DAYS NIEUW SEPTEMBER 2015. Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer.

DREAM DAYS NIEUW SEPTEMBER 2015. Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer. DREAM DAYS SEPTEMBER 2015 NIEUW Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer. Met zijn robuuste verschijning en sportief profiel is de nieuwe HR-V prachtig om te zien en een genot om in gezien

Nadere informatie

Volvo XC60 T8 Twin Engine R-Design

Volvo XC60 T8 Twin Engine R-Design Bjorn Blokzijl 8 oktober 2017 Svensk stolthet Volvo zit al jaren in een luxepositie. Van de gemiddelde auto die al bijna 10 jaar op de markt is, lopen de verkoopcijfers sterk terug en is het verlangen

Nadere informatie

CITROËN C4 CACTUS ORIGINS COLLECTOR S EDITION

CITROËN C4 CACTUS ORIGINS COLLECTOR S EDITION CITROËN C4 CACTUS ORIGINS COLLECTOR S EDITION CITROËN C4 CACTUS ORIGINS TER GELEGENHEID VAN HET 100-JARIG JUBILEUM VAN HET MERK LANCEERT CITROËN DE COLLECTOR S EDITION «ORIGINS», VERWIJZEND NAAR HET RIJKE

Nadere informatie

28 Aanvullende mobiliteitsoplossing kwaliteitsproducten en innovatieve oplossingen. En nog meer dan

28 Aanvullende mobiliteitsoplossing kwaliteitsproducten en innovatieve oplossingen. En nog meer dan P E U G E OT 5 0 0 8 S U V Création : Extrême Muse Réalisation : Altavia Paris édition : Gutenberg Networks - Automobiles Peugeot RC Paris B 552 503 - Gedrukt in de EU - Réf : P87ALL1 - Maart 2017 www.peugeot.nl

Nadere informatie

Hyundai IONIQ Hybrid - Specificaties

Hyundai IONIQ Hybrid - Specificaties Hyundai IONIQ Hybrid Specificaties UITVOERINGEN IMOTION COMFORT FIRST EDITION PRIJS (incl. 21% btw, bpm) 21.995 n.n.b. n.n.b. Exterieur 15inch lichtmetalen velgen Michelin Energy Saver 195/65/R15 91T Twotone

Nadere informatie

De nieuwe SEAT Tarraco.

De nieuwe SEAT Tarraco. De nieuwe SEAT Tarraco. Why not now? Met de nieuwe SEAT Tarraco ben je er klaar voor. Klaar voor meer ruimte. Meer actie. Meer vrijheid. Meer rijplezier. Dus geniet van vandaag. Waarom zou je tot morgen

Nadere informatie

DE NIEUWE, COMPACTE SUV

DE NIEUWE, COMPACTE SUV DE NIEUWE, COMPACTE SUV Prijzen en specificaties Eclipse Cross MY2018-15 september 2017 EIND 2017 BIJ DE MITSUBISHI-DEALER UITRUSTING INSTYLE PURE 16 inch lichtmetalen velgen ABS met EBD Active Stability

Nadere informatie

Mazda CX-5 SkyActiv-G 165 Skylease GT

Mazda CX-5 SkyActiv-G 165 Skylease GT Bjorn Blokzijl 26 juni 2017 Vernieuwde trendsetter Er zijn maar weinig auto's die - de afgelopen 10 jaar - vanaf de onthulling veel indruk hebben gemaakt en deze positiviteit vast hebben gehouden. De Mazda

Nadere informatie

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X (ADEMBENEMEND ( De nieuwe Jeep Wrangler Rubicon X, de speciale versie van de Wrangler Rubicon is met niets te vergelijken. Gebaseerd op de Rubicon garandeert hij met

Nadere informatie

Volkswagen Polo ( )

Volkswagen Polo ( ) Volkswagen Polo (2009-2017) Zo goed als nieuw Autotest Vol trots kondigt Volkswagen de nieuwe Polo aan. Maar is dit wel een nieuwe auto? Volkswagen is namelijk niet met een schoon blad papier begonnen

Nadere informatie

Ford Fiesta Active 1.0 EcoBoost 100

Ford Fiesta Active 1.0 EcoBoost 100 Martijn Verhoef 13 september 2018 Stoer en doeltreffend Met de nieuwste versie van de EcoSport heeft Ford eindelijk een auto die het cross-overgeweld in het segment te lijf kan. Maar qua uitstraling en

Nadere informatie

Topmodel: wereldpremière voor nieuwe Opel Corsa in Parijs

Topmodel: wereldpremière voor nieuwe Opel Corsa in Parijs Media Information 15 september 2014 Topmodel: wereldpremière voor nieuwe Opel Corsa in Parijs Ultramoderne aandrijving: zuinige, vinnige motoren en versnellingsbakken met lage wrijvingscoëfficiënt Veilig

Nadere informatie

DE NIEUWE ŠKODA SCALA

DE NIEUWE ŠKODA SCALA DE NIEUWE ŠKODA SCALA EEN NIEUW TIJDPERK Met de nieuwe SCALA zet ŠKODA zelfverzekerd een grote stap vooruit. De geraffineerde vormgeving creëert een opvallend spel van licht en schaduw, dat tijdloos design

Nadere informatie

Twee nieuwe Autobiography-uitvoeringen van de Range Rover Evoque versterken luxe en prestaties

Twee nieuwe Autobiography-uitvoeringen van de Range Rover Evoque versterken luxe en prestaties Twee nieuwe Autobiography-uitvoeringen van de Range Rover Evoque versterken luxe en prestaties Info Gepubliceerd op: 18 februari 2014 Samenvatting Met twee nieuwe premium uitvoeringen introduceert Land

Nadere informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.490 U BESPAART: 11.473 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 308 SW

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 308 SW ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 308 SW LICHTMETALEN VELGEN Maak uw keuze uit een uitbreid gamma lichtmetalen velgen en creëer de auto die het beste bij u past. U kunt zo de sportieve kant van uw auto benadrukken,

Nadere informatie

DE NIEUWE KAROQ SPORTLINE

DE NIEUWE KAROQ SPORTLINE DE NIEUWE KAROQ SPORTLINE SPORTIEVELING VOOR ELKE GELEGENHEID Wie beweert dat een SUV er ook als zodanig uit moet zien? De nieuwe ŠKODA KAROQ SPORTLINE bewijst dat je sportief voor de dag kunt komen, ongeacht

Nadere informatie

stormachtige condities hoge kortingen vallen uit de lucht!

stormachtige condities hoge kortingen vallen uit de lucht! stormachtige condities hoge kortingen vallen uit de lucht! Compact vanbuiten JAZZ Afgebeeld model enkel ter illustratie u Na hagelimpact volledig gereconditioneerd volgens de Honda normen u Volledige Groots

Nadere informatie

EEN NIEUW TIJDPERK VOOR DE COROLLA

EEN NIEUW TIJDPERK VOOR DE COROLLA NEW COROLLA 3 EEN NIEUW TIJDPERK VOOR DE COROLLA De legendarische Corolla is terug! De Corolla-modellen zijn wereldwijd geliefd. Sinds de introductie van deze iconische Toyota werden er wereldwijd al

Nadere informatie

Toyota Yaris. Kiezen voor kaizen

Toyota Yaris. Kiezen voor kaizen Toyota Yaris Kiezen voor kaizen Autotest Het is tijd voor een nieuwe Toyota Yaris! Het model is sinds 2011 op de markt en heeft in 2014 nog een verjongingskuur ondergaan. En in de regel volgt na zo'n periode

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

Peugeot e-thp EAT6 GT-Line

Peugeot e-thp EAT6 GT-Line Martijn Verhoef 26 december 2016 Uit de identiteitscrisis Waar Peugeot een kleine tien jaar geleden samen met de rest van de PSA-groep nog op sterven na dood was, lijkt het merk vandaag de dag wel als

Nadere informatie

Volkswagen Beetle 2.0 TSI DSG-6 Dune

Volkswagen Beetle 2.0 TSI DSG-6 Dune Bjorn Blokzijl 27 oktober 2017 Is alles goud wat er blinkt? De jaren '60 en '70 van de vorige eeuw hebben een hoop leuks gebracht op het gebied van de automobielhistorie. Uiteraard kent iedereen de geweldige

Nadere informatie

GLC Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015.

GLC Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015. GLC Edition 1 Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015. Best of the best. Met het speciale model Edition 1 vieren we de première van de nieuwe GLC op een bijzondere manier: met meer sportiviteit, meer exclusiviteit

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V90 D4 D4 GEARTRONIC - CAMERA - MOMENTUM - DAB+ - FULL LED - MODEL Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V90 D4 D4 GEARTRONIC - CAMERA - MOMENTUM - DAB+ - FULL LED - MODEL Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V90 D4 D4 GEARTRONIC - CAMERA - MOMENTUM - DAB+ - FULL LED - MODEL 2018 VERKOCHT Model: V90 D4 Modeljaar: 2018 Bouwjaar: 08/2017 Brandstof:

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V60 D3 D3 GEARTRONIC - SPORT-LINE - XENON - KINDERZITJES - GPS - WINTER PACK. Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V60 D3 D3 GEARTRONIC - SPORT-LINE - XENON - KINDERZITJES - GPS - WINTER PACK. Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V60 D3 D3 GEARTRONIC - SPORT-LINE - XENON - KINDERZITJES - GPS - WINTER PACK VERKOCHT Model: V60 D3 Bouwjaar: 05/2017 Brandstof: Diesel

Nadere informatie

Citroën Grand C4 Picasso

Citroën Grand C4 Picasso Citroën Grand C4 Picasso Meer blauw op straat Rij-impressie Het zal niet als een verrassing komen: na de "C4 Picasso" introduceert Citroën nu de "Grand C4 Picasso". De grote broer biedt zeven in plaats

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen Auris Now 5- d Auris Aspiration 5- d Auris Dynamic 5-d Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Verschillen per uitvoering Prijzen Hybrid 1.8 Hybrid Automaat 23.195,00 25.295,00

Nadere informatie

De nieuwe Citroën Jumpy

De nieuwe Citroën Jumpy De nieuwe Citroën Jumpy 1 Dankzij het geoptimaliseerde ontwerp van deze Nieuwe Jumpy biedt de auto nog meer gebruiksmogelijkheden, comfort en veiligheid. Hij is voorzien van rijhulpsystemen en motoren

Nadere informatie

Zeer complete nieuwe Mercedes-Benz E200 Cabriolet zonder kilometers en voorzien van het sportieve AMG-styling pakket!

Zeer complete nieuwe Mercedes-Benz E200 Cabriolet zonder kilometers en voorzien van het sportieve AMG-styling pakket! B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz E-Klasse Cabrio 200 AMG Aut. - 17.250 KORTING! Comand, Keyless-Go, Burmester, Memory, Led Specificaties Voertuignummer: 1103682 Datum: 20-08-2018 Tellerstand: 10 km

Nadere informatie

Ford EcoSport 1.0 Ecoboost Titanium

Ford EcoSport 1.0 Ecoboost Titanium Bjorn Blokzijl 10 juni 2014 Kleine SUV steekt plas over Ford en SUV s zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Vooral aan de andere kant van de grote plas levert het merk een breed scala in dit segment.

Nadere informatie

Honda Insight. Meer inzicht. "De Insight dankt de overvloedige binnenruimte aan de relatief eenvoudige constructie van de aandrijving"

Honda Insight. Meer inzicht. De Insight dankt de overvloedige binnenruimte aan de relatief eenvoudige constructie van de aandrijving Honda Insight Meer inzicht Rij-impressie Tijdens het leven van een auto wordt een model continu aangepast. Gaandeweg krijgt de fabrikant nieuwe inzichten, werkt de fabriek efficiënter of ontwikkelt een

Nadere informatie

Peugeot HDi 160pk Allure

Peugeot HDi 160pk Allure Bjorn Blokzijl 22 april 2014 Nieuw neusje voor succes Peugeot was in 2009 met de 5008 één van de laatste nieuwelingen in het midi-mpv-segment. Met de grote 807 waren de Fransen wel vertegenwoordigd in

Nadere informatie

PRIJSLIJST GRIJS KENTEKEN-GAMMA

PRIJSLIJST GRIJS KENTEKEN-GAMMA DRIVEN BY YOU PRIJSLIJST GRIJS KENTEKEN-GAMMA Prijzen geldig vanaf 1 januari 2018 in Nederland. Vermelde prijzen zijn enkel geldig voor zakelijke rijder. 15.990 XLV e-xgi160 BENZINE Consumentenprijs (excl

Nadere informatie

DE VERNIEUWDE ŠKODA OCTAVIA

DE VERNIEUWDE ŠKODA OCTAVIA DE VERNIEUWDE ŠKODA OCTAVIA U ziet het meteen: de ŠKODA OCTAVIA is aangescherpt. Zijn nieuwe, markante koplampen verwijzen naar het beroemde Boheemse kristal, dat net als ŠKODA uit Tsjechië komt. Ook de

Nadere informatie

Volvo S60. Verantwoordelijkheid nemen. Sport sedan. "De nadruk ligt op zaken die daadwerkelijk zinvol zijn, niet op zaken die indruk maken op anderen"

Volvo S60. Verantwoordelijkheid nemen. Sport sedan. De nadruk ligt op zaken die daadwerkelijk zinvol zijn, niet op zaken die indruk maken op anderen Volvo S60 Verantwoordelijkheid nemen Autotest Sedans? Die zijn moeilijk te verkopen in West-Europa. Op één uitzondering na: als er een pretentieus logo op de neus staat, dan zijn ze juist heel geliefd.

Nadere informatie

DS 7 CROSSBACK TECHNISCHE KENMERKEN EN UITRUSTING

DS 7 CROSSBACK TECHNISCHE KENMERKEN EN UITRUSTING DS 7 CROSSBACK TECHNISCHE KENMERKEN EN UITRUSTING DS 7 CROSSBACK La Première BlueHDi 180 S&S EAT8 THP 225 S&S EAT8 MOTOR Fiscaal vermogen (PK) 10 13 Type Turbo Diesel met variabele geometrie en hogedruk

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC90 T8. T8 eawd INSCRIPTION - HYBRIDE - CAMERA - NAVIGATIE - PANODAK - TREKHAAK - HEAD-UP DISPLAY

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC90 T8. T8 eawd INSCRIPTION - HYBRIDE - CAMERA - NAVIGATIE - PANODAK - TREKHAAK - HEAD-UP DISPLAY CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC90 T8 T8 eawd INSCRIPTION - HYBRIDE - CAMERA - NAVIGATIE - PANODAK - TREKHAAK - HEAD-UP DISPLAY VERKOCHT Model: XC90 T8 Bouwjaar: 01/2017

Nadere informatie

Citroën C3 Aircross. Serieus leuk. "De C3 Aircross ziet er niet alleen heel leuk uit, maar is ook nog eens bovengemiddeld leuk om te rijden"

Citroën C3 Aircross. Serieus leuk. De C3 Aircross ziet er niet alleen heel leuk uit, maar is ook nog eens bovengemiddeld leuk om te rijden Citroën C3 Aircross Serieus leuk Autotest De meeste sports utility vehicles, ofwel SUVs, worden gekocht om het uiterlijk. Ze zijn stoer, sterk en avontuurlijk. Maar Citroën zou Citroën niet zijn als het

Nadere informatie

TECH & SOUND VOLVO ACCESSOIRECATALOGUS 2018/2019 I 1

TECH & SOUND VOLVO ACCESSOIRECATALOGUS 2018/2019 I 1 VOLVO ACCESSOIRECATALOGUS 2018/2019 I 1 2 I MY 2 I LIFE. VOLVO MY ACCESSOIRECATALOGUS VOLVO. 2018/2019 2018/2019 INTELLISAFE ASSIST IntelliSafe Assist maakt het eenvoudiger en veiliger om op de plaatsen

Nadere informatie

STIJL EN ER IS ER IS DESIGN

STIJL EN ER IS ER IS DESIGN NEW ER IS DESIGN STIJL EN ER IS DE NIEUWE RAV4 IS GEMAAKT VOOR MENSEN DIE ZICH GRAAG ONDERSCHEIDEN. HIJ COMBINEERT EEN ROBUUSTE, EIGENTIJDSE STYLING MET PUUR VAKMANSCHAP EN UITMUNTEND RIJCOMFORT. DE RAV4

Nadere informatie

De nieuwe Sharan. Overal thuis.

De nieuwe Sharan. Overal thuis. De nieuwe Sharan. De nieuwe Sharan. veral thuis. Thuiskomen is voor veel mensen net zo fijn als op reis gaan. Mooi dat deze twee nu samenkomen in de nieuwe Sharan. Dankzij het flexibele ruimteconcept,

Nadere informatie

EEN NIEUW TIJDPERK VOOR DE COROLLA

EEN NIEUW TIJDPERK VOOR DE COROLLA NEW COROLLA 3 EEN NIEUW TIJDPERK VOOR DE COROLLA De legendarische Corolla is terug! De Corolla-modellen zijn wereldwijd geliefd. Sinds de introductie van deze iconische Toyota werden er wereldwijd al

Nadere informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi A5 Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S 53.220 U BESPAART: 6.820 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: A5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN De moderne gestalte van de HR-V vangt blikken en verovert harten. Met zijn robuuste verschijning en sportieve profiel is deze auto prachtig om te zien en een genot om in

Nadere informatie

Renault KADJAR Série Signature EXTASE. Prijslijst januari 2017

Renault KADJAR Série Signature EXTASE. Prijslijst januari 2017 Renault KADJAR Série Signature EXTASE Prijslijst januari 2017 Robuust in de stad Met zijn nog stoerdere stijl en zijn nog chiquere uitstraling is de Série Signature Extase een echte blikvanger. De vloeiende,

Nadere informatie

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise MAzda cx-5 Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise LUXUEUZE SUV MET EEN HOOGSTAAND INTERIEURDESIGN Onze designers en ingenieurs hebben hun krachten gebundeld om een interieur te ontwikkelen dat perfect

Nadere informatie

De verrassende én volledig elektrische Kia

De verrassende én volledig elektrische Kia De verrassende én volledig elektrische Kia ELEKTRISCH RIJDEN ZONDER COMPROMIS Zoek jij dynamiek én ruimte voor het hele gezin? Wil je grenzeloos genieten én respectvol omgaan met het milieu? Houd jij niet

Nadere informatie

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 308

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 308 Uitgave van Peugeot Nederland N.V. 2013. AS/ACC/13/10/10 De informatie en illustraties die in deze folder voorkomen zijn gebaseerd op de technische karakteristieken zoals die waren op het moment van drukken

Nadere informatie

Volkswagen Jetta Hybrid Comfortline

Volkswagen Jetta Hybrid Comfortline Bjorn Blokzijl 18 mei 2013 Groene peper Als er één klasse is waar de afgelopen jaren om de gunst van de zakelijke rijder is gestreden, dan is het wel de compacte middenklasse. Waren het eerst enkel de

Nadere informatie

Toyota s vernieuwende compacte designauto: iq

Toyota s vernieuwende compacte designauto: iq Toyota s vernieuwende compacte designauto: iq Urban city life. iq: Toyota s visie op werken met ruimte in een trendy verpakking. Medio januari 2009 komt de nieuwe Toyota iq in Nederland op de markt. Na

Nadere informatie

Audi A4 Avant. Loon naar werken. Virtual Cockpit

Audi A4 Avant. Loon naar werken. Virtual Cockpit Audi A4 Avant Loon naar werken Autotest Hard werken mag beloond worden. Een bijzondere auto kan het werk en het privé-leven immers een stuk aangenamer maken. Een product van hoge kwaliteit ziet er beter

Nadere informatie

Honda CR-V. Verstand komt met de jaren. Ruimte

Honda CR-V. Verstand komt met de jaren. Ruimte Honda CR-V Verstand komt met de jaren Autotest Honda was er op tijd bij. Toen de SUV populair werd, was Honda meteen van de partij met de eerste generatie van de CR-V (1997). Inmiddels is het tijd voor

Nadere informatie

N E W D S 5 MAGNETIC

N E W D S 5 MAGNETIC NEW DS 5 MAGNETIC ESSENCE OF DS NIEUWE DS 5, SYMBOOL VAN HET MERK DS De nieuwe DS 5 heeft met zijn avant-gardistische design, dynamische rijgedrag, raf nement, oog voor detail en hightech oplossingen alle

Nadere informatie

Honda CR-V ( )

Honda CR-V ( ) Honda CR-V (2012-2017) Het avontuur van Honda Autotest Vijftien jaar geleden begon het avontuur voor Honda. Klanten wilden iets nieuws. Ze vroegen om een terreinauto, maar kochten die niet om mee in het

Nadere informatie

Hyundai Kona 1.0 T-GDI Premium

Hyundai Kona 1.0 T-GDI Premium Joep de Heer 27 november 2017 Koreaans opvallen Het is een behoorlijk oerwoud aan het worden in het SUV B-segment. Vrijwel iedere fabrikant wil een graantje meepikken en doet mee aan de wildgroei van hippe

Nadere informatie

Création : Extrême Muse Réalisation : Gutenberg Edition : Altavia Automobiles Peugeot R.C.S. Nanterre Gedrukt in de EU Februari 2018

Création : Extrême Muse Réalisation : Gutenberg Edition : Altavia Automobiles Peugeot R.C.S. Nanterre Gedrukt in de EU Februari 2018 P E U G E OT 3 0 0 8 S U V Création : Extrême Muse Réalisation : Gutenberg Edition : Altavia Automobiles Peugeot 552 144 503 R.C.S. Nanterre Gedrukt in de EU Februari 2018 www.peugeot.nl Al vanaf de beginjaren

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - VOLVO ON CALL - XENON - KINDERZITJES - WINTER PACK. Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - VOLVO ON CALL - XENON - KINDERZITJES - WINTER PACK. Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - VOLVO ON CALL - XENON - KINDERZITJES - WINTER PACK VERKOCHT Model: XC60 D4 Bouwjaar: 03/2016 Brandstof: Diesel

Nadere informatie

VW e-golf 4% bijtelling

VW e-golf 4% bijtelling VW e-golf 4% bijtelling Bijgaande auto leveren wij uit voorraad met 4% bijtelling: Volkswagen e-golf 100kW 136pk met actieradius tot wel 300km (Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale

Nadere informatie

10-mrt-2014 AMSTERDAM Ford maakt prijzen en specificaties bekend van Tourneo Connect en Grand Tourneo Connect

10-mrt-2014 AMSTERDAM Ford maakt prijzen en specificaties bekend van Tourneo Connect en Grand Tourneo Connect 10-mrt-2014 AMSTERDAM Ford maakt prijzen en specificaties bekend van Tourneo Connect en Grand Tourneo Connect Vijfzits Tourneo Connect en zevenzits* Grand Tourneo Connect maken deel uit van complete lijn

Nadere informatie

Audi A Cabriolet S5 3.0TFSI Quattro 354pk Pro Line Plus NIEUW. Algemene informatie

Audi A Cabriolet S5 3.0TFSI Quattro 354pk Pro Line Plus NIEUW. Algemene informatie VOORRAAD NIEUW Audi A5 Cabriolet S5 3.0TFSI Quattro 354pk Pro Line Plus NIEUW 99.950 U BESPAART: 18.537 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: A5 Kilometerstand: 151 km Kleur: grijs Bekleding:

Nadere informatie

Mazda 3 SkyActiv-G 120 GT-M

Mazda 3 SkyActiv-G 120 GT-M Bjorn Blokzijl 8 december 2013 3 keer is scheepsrecht Begin je over Mazda, dan denken veel mensen aan betrouwbare techniek, maar ook aan een weinig onderscheidend design. Het eerste punt is nog steeds

Nadere informatie

Kia Picanto 1.2 CVVT GT-Line

Kia Picanto 1.2 CVVT GT-Line Bjorn Blokzijl 20 augustus 2017 Opvolger van hét succes Kia kwam in Nederland in 1993 voor het eerst voor in de verkoopstatistieken. Met 143 verkochte auto's had het merk verre van een vliegende start,

Nadere informatie

D E N I E U W E C I V I C

D E N I E U W E C I V I C DE NIEUWE CIVIC Dit is de Type R waarop u gewacht heeft: feller, sneller, sterker. Een wagen ontwikkeld op basis van Honda s omvangrijke racekennis, met optimale prestaties op zowel het racecircuit als

Nadere informatie

DE NIEUWE TOYOTA AVENSIS

DE NIEUWE TOYOTA AVENSIS DE NIEUWE TOYOTA AVENSIS v.a. 20% B 2 DE NIEUWE AVENSIS Standaard de beste Van baanbrekende veiligheidsvoorzieningen en een breed gamma van zuinige motoren tot een doordacht interieur met de rijkste uitrusting

Nadere informatie