BABY & KIDS. U zoekt naar de zuiverste producten voor uw kind! Wij ook!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BABY & KIDS. U zoekt naar de zuiverste producten voor uw kind! Wij ook!"

Transcriptie

1 BABY & KIDS U zoekt naar de zuiverste producten voor uw kind! Wij ook! HYPOALLERGEEN, DERMATOLOGISCH & OOGHEELKUNDIG GETESTE PRODUCTEN VOOR BABY'S & KINDEREN

2

3 APIVITA, het eerste Griekse bedrijf voor natuurlijke verzorgingsproducten, heeft een NIEUWE lijn gecreëerd met gecertificeerde biologische producten: ECO-BIO BABY & KIDS. Deze nieuwe productlijn werd ontwikkeld met absolute aandacht voor de gevoelige huid van baby s en kinderen, en met eerbied voor de natuur en het milieu. De nieuwe lijn van APIVITA, samen met de KIDSproductlijn, die 90% tot 96% natuurlijke ingrediënten bevat, is méér dan zomaar een product. Deze nieuwe lijn verbetert de levenskwaliteit en bevordert de gezondheid van de huid van onze kinderen. APIVITA streeft er permanent naar de meest natuurlijke producten aan te bieden, die geen schadelijke stoffen voor het milieu bevatten, of stoffen die ongewenste neveneffecten hebben. Gericht op de productie van natuurlijke en effectieve producten, investeert APIVITA, via APIVITA FARM, in de biologische teelt van therapeutische en aromatische kruiden. APIVITA bezit ook bijenkasten die op dagelijkse basis de zuiverste bijenproducten afleveren.

4 WAT WEET U OVER DE PRODUCTEN DIE U GEBRUIKT VOOR UW KINDEREN? Weet u eigenlijk dat gewone shampoos en douchegels bepaalde chemicaliën bevatten die de gevoelige huid van jouw kinderen kunnen aantasten, en kunnen leiden tot langdurige irritaties en allergieën? De huid van baby s en kinderen is dunner en zwakker, bijgevolg absorbeert deze meer bestanddelen/ingrediënten in vergelijking met de huid van volwassenen. Begin vandaag met de basis te leggen voor een gezonde huid van jouw kinderen voor later Kies voor APIVITA. APIVITA ECO-BIO BABY & KIDS gecertificeerde biologische productlijn en de APIVITA KIDS met 90-96% natuurlijke ingrediënten, zijn:

5 MET MILDE REINIGINGSMIDDELEN: van natuurlijke herkomst, ideaal voor een gevoelige huid. BIOLOGISCHE PLANTENEXTRACTEN: voor een hydraterende, verzachtende en kalmerende werking. BIOLOGISCHE HONINGEXTRACTEN: welke voor een langdurige hydratatie zorgen en de huid verzachten. TARWE-EIWITTEN: die de huid en het haar voeden. BIOLOGISCHE ESSENTIËLE OLIËN: welke de huid verbeteren en stimuleren, en het humeur verbeteren. PLANTAARDIGE INFUSIE: in alle producten is het water vervangen door een infusie van BIOLOGISCHE CALENDULA of KAMILLE voor een extra verzachtende werking. ZONDER SLES, ZEEP: reinigingsmiddelen die de huid gemakkelijk uitdrogen en irritaties of allergieën veroorzaken. PARABENEN: bewaarmiddelen die ervan beschuldigd worden ongewenste neveneffecten te hebben op het menselijke lichaam. KUNSTMATIGE KLEURSTOFFEN: vaak gebruikt in producten voor kinderen, verhogen de kans op allergieën. ETHANOLAMINE: kan irritaties en allergieën veroorzaken. PHTALATEN, POLYCYCLISCHE of NITRO GEURSTOFFEN: milieuverontreinigende stoffen die men vaak terugvindt in parfum. GLUTEN: alle producten zijn geschikt voor gluten-intolerante kinderen. PROPYLEENGLYCOL, SILICONEN: niet-biologisch afbreekbare stoffen, schadelijk voor het milieu. Alle producten zijn HYPOALLERGEEN, DERMATOLOGISCH EN OOGHEELKUNDIG GETEST.

6 ECO-BIO BABY & KIDS GECERTIFICEERDE BIOLOGISCHE ECO PRODUCTLIJN VOOR BABY S EN KINDEREN

7 WAT IS EEN GECERTIFICEERD BIOLOGISCH PRODUCT? GECERTIFICEERDE BIOLOGISCHE PRODUCTEN komen voort van gewassen waar het ten strengste verboden is chemische bestrijdingsmiddelen en meststoffen te gebruiken. Zulke producten zijn geteeld volgens strenge normen die gedurende het hele productieproces gecontroleerd worden door overheidsof andere belangrijke instanties, zoals het ICEA. Alle grondstoffen van deze producten zijn ontleend aan de natuur. De producten bevatten plantenextracten en biologische plantaardige oliën, zijn veilig voor het milieu en worden geproduceerd met behulp van milieuvriendelijke processen. APIVITA ECO-BIO BABY & KIDS producten zijn ICEA gecertificeerd (een internationaal erkende certificatie-instelling voor bio-eco producten. Certificeringsnummer 107 BC 144).

8 MET AANDACHT VOOR KINDEREN De huid van baby s en kinderen is zachter, dunner en gevoeliger en vooral kwetsbaarder voor irritaties en infecties. Door grotere transdermale absorptie, is er bovendien een hoog risico op toxiciteit, die veroorzaakt wordt door stoffen die lokaal op de huid aangebracht worden. Dit is waarom we heel voorzichtig moeten zijn bij de aankoop van baby- en kinderverzorgingsproducten, en waarom we verzachtende en zuivere producten moeten kiezen, die speciaal zijn samengesteld voor deze leeftijd. De biologische ingrediënten die in de APIVITA ECO- BIO BABY & KIDS en APIVITA KIDS productlijnen gebruikt worden, zijn niet afkomstig van genetisch gemodificeerde organismen en bevatten geen pesticiden en chemische residuen. Alle producten voldoen aan specifieke kwaliteitsnormen, voldoen aan de veiligheidsnorm en worden gecontroleerd doorheen het hele productieproces, van grondstof tot eindproduct. Daarnaast worden de producten uitsluitend vervaardigd met natuurlijke, milieuvriendelijke methoden, die duurzame ontwikkeling bevorderen en zorgen voor biodiversiteit.

9 APIVITA ΕCO-BIO BABY & KIDS producten: Reinigen zacht de huid dankzij hun milde, natuurlijk afgeleide oppervlakte-actieve stoffen van palm- en maïsolie. Beschermen de bovenste huidlaag dankzij hun verzachtende en hydraterende middelen die kruidenoliën, tarwe-eiwitten, bijenwas, sheaboter en honingextracten bevatten. Beschermen tegen irritaties dankzij de verzachtende bestanddelen, zoals kamille-infusie, allantoïne, tarwe-eiwitten, calendula-extracten alpha-bisabolol, panthenol en vitamine E. Beschermen tegen luieruitslag dankzij de hoge zuiverheidsgraad van zinkoxide in de crème met dubbel het absorptievermogen van standaard zinkoxide. De producten zijn geschikt voor baby s en kinderen (0+). Kies uit 5 unieke biologische producten het product dat het best is aangepast aan de behoeften van je baby!

10 ZINKOXIDECRÈME MET CALENDULA ECO-BIO BABY & KIDS zinkoxidecrème is speciaal ontwikkeld om effectief te beschermen tegen irritaties en roodheid, en laat de huid toe te ademen. Het bevat zinkoxide van hoge zuiverheid, met een bewezen antiseptische werking en een dubbel absorptievermogen. Olijf-olie verbetert de natuurlijke bescherming van de huid terwijl bijenwas en extracten van calendula en honing de huid verzachten en hydrateren. Geschikt voor gebruik telkens men de luier verschoont.

11 HAIR & BODY WASH MET CALENDULA & HONING De combinatie van calendula en honing reinigt zacht het lichaam en haar zonder de huid uit te drogen, en beschermt deze tegelijkertijd tegen irritaties. Het product bevat amandel, tarwe-eiwitten en kamille voor een natuurlijke hydratatie en is verrijkt met etherische olie van lavendel om te kalmeren en een rustige slaap te bevorderen. Water werd vervangen door een infusie van kamille voor een extra antiontstekende, antioxidante en antiseptische werking. Ideaal voor gebruik tijdens de eerste maanden!

12 MILDE SHAMPOO MET KAMILLE & HONING Dankzij kamille reinigt de shampoo zacht, en is het haar zacht en makkelijk te kammen, zonder irritaties te veroorzaken. De shampoo bevat honing, calendula en tarwe-eiwitten voor een gezonde hoofdhuid en gezond haar, en is verrijkt met etherische olie van lavendel voor een verzachtende werking. Water werd vervangen door een infusie van kamille voor een extra antiontstekende, antioxidante en antiseptische werking.

13 MILDE BODY WASH MET LAVENDEL & HONING Honing reinigt zacht zonder de huid uit te drogen, en beschermt tegen irritaties. Calendula, althea, tarweeiwitten en kamille bieden hydraterende en verzachtende eigenschappen. Hiernaast is de body wash verrijkt met etherische olie van lavendel om rustig te worden en de slaap te bevorderen. Water werd vervangen door een infusie van kamille voor een extra antiontstekende, antioxidante en antiseptische werking.

14 NATUURLIJKE VERZORGENDE OLIE MET LAVENDEL & CALENDULA Gemakkelijk te absorberen verzorgende olie om de gevoelige huid van baby s te hydrateren. De unieke combinatie van biologische oliën van amandel, olijf en jojoba beschermt tegen uitdroging en hydrateert de huid diep. De olie is verrijkt met calendula extracten, a-bisabolol, vitamine E en etherische olie van lavendel om irritaties te verzachten. Ideaal voor zachte massage om de baby te kalmeren en te ontspannen. Geschikt voor melkkorstjes.

15

16 KIDS PRODUCTLIJN MET 90-96% NATUURLIJKE INGREDIËNTEN Je baby is gegroeid! Hij begint zijn eerste woorden te zeggen, neemt zijn eerste stapjes en speelt met zijn speelgoed! Naarmate hij groeit, ontwikkelt hij verschillende behoeften! Wanneer hij een bad neemt, wil je kind met zijn speelgoed spelen, van het schuim en water genieten, en wil hij een lekker ruikende shampoo en body wash! Zijn haar is langer, dikker, misschien mag je het zelfs niet kammen! APIVITA KIDS, met 90-96% natuurlijke biologische ingrediënten kan het bad voor uw kind veranderen in een speelsessie! Natuurlijke geuren van vruchten en planten waar je kind nu vertrouwd mee raakt, natuurlijke conditioners voor het haar en lichaam en mild reinigende middelen zullen het baden voor je kind een opwindende ervaring maken! Geef uw kind het meest natuurlijke bad samen met Ricos, Berry, Rody, Rosa, Rinis en Milis! Voor alle kinderen vanaf 1 jaar oud!

17 Hallo, Ik ben Rosa! Mijn lievelingskleur is roze. Mijn lievelingsbloemen zijn rozen. Ik teken ze overal! In mijn kamer, in mijn tekenschriften. Zelfs mijn haar ruikt naar rozen, want mijn mama gebruikt APIVITA KIDS conditioner met rozen en honing! Ik heb de rozigste en zachtste haar ter wereld! Hallo, Ik ben Ricos! Mijn lievelingsdier is de bij. Ik zal je ook zeggen waarom. Zonder bijen zouden niet eens de helft van de planten op de wereld bestaan Bijen geven ons ook honing. Ik hou van honing! Dat is waarom mijn mama APIVITA KIDS body wash met abrikoos en honing gebruikt voor mij!

18 Hallo, Ik ben Berry! Zoals mijn naam al doet vermoeden, hou ik van vruchten! Ik wandel graag door het park om bloemen en vruchten te plukken! Ik zou graag altijd in het park spelen en plezier maken! Dit is mijn geheim.. APIVITA KIDS body wash met bosvruchten voor een heel "fruitige" ervaring in bad! Hallo, Ik ben Rinis! Mijn lievelingssport is lopen. Ik loop voor plezier, ik loop voor het eten, ik loop snel naar buiten als de bel gaat! Dit is waarom ik het liefst APIVITA KIDS haar en body wash met mandarijn en honing heb, om tijd te sparen! Het geeft me ook een goed gevoel en energie om te blijven lopen. Het is tenslotte waar dat het leven één grote spurt is!

19 Hallo, Ik ben Rody! Ik hou van granaatappels. Dat is waarom ik APIVITA KIDS shampoo en conditioner met granaatappel en honing graag heb. Weet je waarom? Toen ik klein was, speelde ik doodgraag met granaatappels! Ik dronk en at vaak granaatappels. Mama zegt dat dit de reden is waarom ik snel groei en sterker wordt! Probeer het zelf! Hallo, Ik ben Milis! De meeste boeren gebruiken géén biologische meststoffen voor hun fruit en groenten, dit is waarom ik besloten heb mijn eigen biologische tuin te maken. Ik probeer nu een tomatenplant en een peperplantje te laten groeien! Probeeer het ook, het is erg makkelijk. Oh, trouwens, mijn shampoo is APIVITA KIDS met kamille en honing. Het reinigt zacht mijn haar en het kamille extract komt van biologische teelt!

20 KIDS HAIR & BODY WASH MET MANDARIJN & HONING 94% NATUURLIJKE INGREDIËNTEN Mandarijn bevat waardevolle vitaminen. Een praktische en doeltreffende haar en body wash met een heerlijke mandarijngeur om zacht te reinigen en de gezondheid van hoofdhuid en haar te bevorderen.

21 KIDS SHAMPOO MET KAMILLE & HONING 94% NATUURLIJKE INGREDIËNTEN De shampoo bevat mild reinigende middelen en geselecteerde ingrediënten zoals kamille, calendula, tarwe en honing om het haar zacht te reinigen en het glanzend en stralend te maken.

22 KIDS BODY WASH MET ABRIKOOS & HONING 96% NATUURLIJKE INGREDIËNTEN Abrikoos reinigt zacht de huid en beschermt deze tegen lichte irritaties. Het maakt de huid zacht, fruitig geurend en klaar om gekust te worden!

23 KIDS BODY WASH MET BOSVRUCHTEN 96% NATUURLIJKE INGREDIËNTEN Dit is een body wash met bosvruchten om de huid te hydrateren en perfect zacht te maken. De body wash met bosvruchten reinigt zacht de huid en geeft deze een heerlijke geur.

24 KIDS SHAMPOO & CONDITIONER MET GRANAATAPPEL & HONING 90% NATUURLIJKE INGREDIËNTEN Snel en effectief! Deze shampoo & conditioner reinigt zacht en maakt het haar glanzend en makkelijk te kammen. De unieke combinatie van granaatappel en honing hydrateert diep en ontwart onmiddellijk!

25 KIDS CONDITIONER MET ROOS & HONING 91% NATUURLIJKE INGREDIËNTEN Behandelt het haar zacht. Rozen maken zelfs lang haar zijdezacht. Voor heerlijk rozengeurend haar.

26 APIVITA is sinds 1979 het eerste Griekse bedrijf dat natuurlijke, effectieve en holistische gezondheids- en schoonheidsproducten vervaardigd. Onze inspiratiebron is de bij, de rijkelijke Griekse flora en de holistische leer van Hippocrates. APIVITA producten met rijke, tot 100% natuurlijke samenstellingen, combineren extracten van de 5,500 planten die de Griekse flora rijk is, met zuivere bijenproducten en biologische etherische oliën. Bijenproducten met bewezen effectiviteit, zoals propolis, koninginnengelei, honing en bijenwas worden uniek samengesteld met actieve plantenextracten. Ze zijn gebaseerd op klinische tests, zodat ze optimale resultaten kunnen bereiken voor huid en lichaam. APIVITA gebruikt de eigenschappen van gecertificeerde biologische etherische oliën om producten aan te bieden die heilzaam zijn voor geest, lichaam en ziel. APIVITA producten zijn erkend voor hun topkwaliteit en effectiviteit in Europa, de Verenigde Staten, Azië en Australië.

27

28 GROEN GRIEKS BEDRIJF SINDS 32 JAAR GRIEKENLANS, CYPRUS, SPANJE, BELGIË, NEDERLAND, LUXEMBURG, ZWEDEN, ROEMENIË, HONG KONG, JAPAN, AUSTRALIË, VERENIGDE STATEN. APIVITA S.A. 3 Koletti Str Athens, Gr. Tel:

natuurlijke verzorging geïnspireerd door de bij

natuurlijke verzorging geïnspireerd door de bij natuurlijke verzorging geïnspireerd door de bij 2 Waarom kiezen voor Bee honest cosmetics? De producten van Bee honest cosmetics worden gemaakt met zorgvuldig geselecteerde pure ingrediënten zoals honing

Nadere informatie

Dé natuurlijke. kinderverzorging

Dé natuurlijke. kinderverzorging Dé natuurlijke kinderverzorging Kinderen zijn puur, ontwapenend en je kostbaarste bezit. Daar wil je goed voor zorgen en dat begrijpen wij De huid is het grootste orgaan dat de mens bezit en wordt dagelijks

Nadere informatie

Lavera Basis Sensitiv

Lavera Basis Sensitiv Lavera. Werkt natuurlijk Je huid optimaal verzorgen met respect voor de natuur? Dat kan! De pure verzorgings-producten van Lavera zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, die ook nog eens zoveel

Nadere informatie

ONZE BAD- EN VERZORGINGSLIJN

ONZE BAD- EN VERZORGINGSLIJN ONZE BAD- EN VERZORGINGSLIJN Fijn om te gebruiken, mooi om cadeau te geven Dille & Kamille staat voor natuurlijke eenvoud, voor genieten van alle goeds uit de natuur. Daarom is onze bad- en verzorgingslijn

Nadere informatie

energizing blend Z110MATM1109 MS ENERGIZING BLEND Brochure NL.indd 1

energizing blend Z110MATM1109 MS ENERGIZING BLEND Brochure NL.indd 1 energizing Z110MATM1109 MS ENERGIZING BLEND Brochure NL.indd 1 03/03/16 11:05 Z110MATM1109 MS ENERGIZING BLEND Brochure NL.indd 2 03/03/16 11:05 energizing SHAMPOO, CONDITIONER EN HOOFDHUID BEHANDELING

Nadere informatie

Hoe was en verzorg je de huid van je baby?

Hoe was en verzorg je de huid van je baby? JE BEWUST MILDERE KEUZE Hoe was en verzorg je de huid van je baby? Met tips van Lou Louise Inhoud 3 Spetterpret én zorgzame bescherming in één! 5 Ontwikkeld samen met dermatologen, pediaters én mama s

Nadere informatie

ZenzTherapie producten zijn natuurlijk en organisch en bevatten geen parabenen, sulfaten, kleurstoffen of kunstmatige geurstoffen.

ZenzTherapie producten zijn natuurlijk en organisch en bevatten geen parabenen, sulfaten, kleurstoffen of kunstmatige geurstoffen. Voel je goed dankzij natuurlijke haar- en huidverzorgingsproducten ZenzTherapie producten zijn natuurlijk en organisch en bevatten geen parabenen, sulfaten, kleurstoffen of kunstmatige geurstoffen. Patchouli

Nadere informatie

Over Deheb Pure & Natural

Over Deheb Pure & Natural Over Deheb Pure & Natural Deheb Pure & Natural werd ontwikkeld door de eigenaren van Ebony Hairstudio. Met meer dan 25 jaar ervaring binnen de kappersbranche ontwikkelde ze de kennis om een eigen productlijn

Nadere informatie

zorgt voor de (aller)kleinsten

zorgt voor de (aller)kleinsten Rivadouce zorgt voor de (aller)kleinsten Ontwikkeld in 1971 om een antwoord te bieden aan de noden van kraamafdelingen. Bijna 45 jaar geniet Rivadouce de erkenning van de medische wereld en wordt gebruik

Nadere informatie

baby zacht Etos babyverzorging super zacht voor babyhuidjes!

baby zacht Etos babyverzorging super zacht voor babyhuidjes! baby zacht Etos babyverzorging super zacht voor babyhuidjes! Voor het tere babyhuidje wil je alleen het allerbeste. Daarom introduceert Etos een vernieuwde babyverzorgingslijn met alleen plantaardige oliën

Nadere informatie

Corporelle Corporelle

Corporelle Corporelle Corporelle Corporelle lichaamsbehandeling In de moderne tijd wordt het natuurlijke ritme van de mens verstoord door de omgeving. Alles moet snel en gehaast gebeuren en er is nauwelijks tijd voor rust en

Nadere informatie

Aanbiedingen geldig van donderdag 03/10 t.e.m. woensdag 09/10/2013. DELHAIZE CARE, DRAAG ZORG VOOR UZELF EN UW BUDGET.

Aanbiedingen geldig van donderdag 03/10 t.e.m. woensdag 09/10/2013. DELHAIZE CARE, DRAAG ZORG VOOR UZELF EN UW BUDGET. Aanbiedingen geldig van donderdag 03/10 t.e.m. woensdag 09/10/2013. DELHAIZE CARE, DRAAG ZORG VOOR UZELF EN UW BUDGET. VL W. 41/2013 EEN FRISSE EN PROPERE HUID. Een mooie huid, dat is in de eerste plaats

Nadere informatie

RESULTAAT gerevitaliseerde huid, geeft een gevoel van vitaliteit en frisheid

RESULTAAT gerevitaliseerde huid, geeft een gevoel van vitaliteit en frisheid AROMASOUL MEDITERRANEAN BODY CREAM 150ML de huid is gehydrateerd en heeft een aangename geur, met een aroma therapeutisch effect van vitaliteit en welzijn wordt geassocieerd met het zomerseizoen gerevitaliseerde

Nadere informatie

purifying blend normalizing blend energizing blend

purifying blend normalizing blend energizing blend scalp care scalp care /// De eerste lijn van milk_shake die speciaal ontwikkeld is om de gezondheid van de hoofdhuid te verbeteren en het haar te versterken en te verbeteren. Deze trichologische innovatie

Nadere informatie

Rode Kaviaar uit de Noordelijke IJszee

Rode Kaviaar uit de Noordelijke IJszee Rode Kaviaar uit de Noordelijke IJszee Draai de tijd terug met ons regenererende, sterk geconcentreerde serum dat de productie van collageen en elastieke opvoert en zo de huid verjongt, met minder zichtbare

Nadere informatie

KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN. Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid

KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN. Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid NATUUR & WETENSCHAP Een hoogwaardige huidverzorgingslijn welke natuur en wetenschap op een unieke

Nadere informatie

Dé natuurlijke. kinderverzorging

Dé natuurlijke. kinderverzorging Dé natuurlijke kinderverzorging Kinderen zijn puur, ontwapenend en je kostbaarste bezit. Daar wil je goed voor zorgen en dat begrijpen wij De huid is het grootste orgaan dat de mens bezit en wordt dagelijks

Nadere informatie

natuurlijke haarkleuring

natuurlijke haarkleuring natuurlijke haarkleuring PERMANENTE HAARKLEURING met biologische zonnebloemolie & biologische honing PERFECTE DEKKING & GLANSRIJKE KLEUR VRIJ VAN PPD* & AMMONIAK *Nr. 1 oorzaak van allergieën in haarkleuring

Nadere informatie

mooi natuurlijk Het gaat niet alleen om wat u inneemt, maar ook om wat u op uw lichaam doet.

mooi natuurlijk Het gaat niet alleen om wat u inneemt, maar ook om wat u op uw lichaam doet. mooi natuurlijk Het gaat niet alleen om wat u inneemt, maar ook om wat u op uw lichaam doet. Reviive is een lijn van verzorgingsprodukten die meer doen dan uw huid reinigen op een natuurlijke manier ze

Nadere informatie

Bee natural. c o s m e t i c a

Bee natural. c o s m e t i c a Bee natural c o s m e t i c a Haarverzorging - Keurmerken - Lichaamsreiniging - Babyverzorging - Lichaamsverzorging - Handreiniging - Huid- en gezichtsverzorging INHOUD 3 Voorwoord 4 Haarverzorging 7 Keurmerken

Nadere informatie

N 1 wereldwijd. Goed in mijn vel? Zo voel ik me elke dag. Jouw dagelijkse verzorging begint bij een optimale intieme hygiëne

N 1 wereldwijd. Goed in mijn vel? Zo voel ik me elke dag. Jouw dagelijkse verzorging begint bij een optimale intieme hygiëne ZELFZEKERHEID STRAAL JE UIT! Goed in mijn vel? Zo voel ik me elke dag. N 1 wereldwijd Jouw dagelijkse verzorging begint bij een optimale intieme hygiëne Zeepvrij Hypoallergeen Gynaecologisch getest Het

Nadere informatie

man De behandelingen richten zich meer op specifieke huidproblemen.

man De behandelingen richten zich meer op specifieke huidproblemen. De Nimue nenlijn is een geavanceerde wetenschappelijke huidbehandelingslijn die in tegenstelling tot het aloude feel-good concept (met als uitgangspunt het in de watten leggen en laten ontspannen van de

Nadere informatie

Onze inspiratie. Boordevol organische voedingsstoffen - de beste natuurlijke ingrediënten uit het Middellandse Zeegebied.

Onze inspiratie. Boordevol organische voedingsstoffen - de beste natuurlijke ingrediënten uit het Middellandse Zeegebied. Onze filosofie Geïnspireerd door de natuur hebben we onze unieke voedings- en huidverzorgingsexpertise gecombineerd om heerlijke, verzorgende en verzachtende formules te creëren die puur zijn zoals de

Nadere informatie

Doe de test en probeer de Sanex deodorant die het beste bij jou past

Doe de test en probeer de Sanex deodorant die het beste bij jou past PERSBERICHT Doe de test en probeer de Sanex deodorant die het beste bij jou past IEDERE HUID VERDIENT PERSOONLIJKE AANDACHT Utrecht, 12 augustus 2010 Een normale of een gevoelige huid? Behoefte aan extra

Nadere informatie

TRANQUILLITY SHOWER CREAM 200 ML

TRANQUILLITY SHOWER CREAM 200 ML TRANQUILLITY SHOWER CREAM 200 ML uiterst rijke, hydraterende en reinigende shower cream kalmerend en ontspannend aromatisch voordeel, een zijdezachte huid voedt en verbetert de elasticiteit rozen- en vanilleolie,

Nadere informatie

Ayurvedische huidverzorgingsproducten. Vata voor de gedevitaliseerde en droge huid

Ayurvedische huidverzorgingsproducten. Vata voor de gedevitaliseerde en droge huid Ayurvedische huidverzorgingsproducten Vata voor de gedevitaliseerde en droge huid Vata - Jasmin Dagcrème Deze crème is bijzonder geschikt voor de huid die extreem vocht- en voedingsarm is. De bijzondere

Nadere informatie

basische crème Zuur-base in balans! Voor de basische huidverzorging: ph 8.2

basische crème Zuur-base in balans! Voor de basische huidverzorging: ph 8.2 Crème basische crème Zuur-base in balans! Voor de basische huidverzorging: ph 8.2 Beschermt, anti-oxideert en geeft de huid energie: Vitamine E Co-enzym Q10 Verzorgt en verzacht de huid door de natuurlijke

Nadere informatie

Het beste uit de natuur voor mama en baby

Het beste uit de natuur voor mama en baby Since 1921 Het beste uit de natuur voor mama en baby NIEUW Verzorging voor de gevoelige huid 2 De natuur schenkt ons nieuw leven en alles om het te beschermen Je bent zwanger. Een indrukwekkende periode

Nadere informatie

verfrissen door een waaier aan attenties

verfrissen door een waaier aan attenties Laat u deze zomer verfrissen door een waaier aan attenties remederm intensieve verzorging voor de zeer droge of geïrriteerde huid Louis Widmer, expert in de verzorging van de zeer droge huid Als de huid

Nadere informatie

De kracht van druiven verzorgingsproducten op basis van druiven

De kracht van druiven verzorgingsproducten op basis van druiven Voor meer info kan u terecht bij: Sylvia Mohar (Sylvitis ) 02 658 00 64 info@sylvitistherapy.be De kracht van druiven verzorgingsproducten op basis van druiven www.sylvitis.be www.sylvitistherapy.be Fit

Nadere informatie

Frosch, een gamma ecologische & efficiënte onderhoudsproducten op basis van natuurlijke ingrediënten

Frosch, een gamma ecologische & efficiënte onderhoudsproducten op basis van natuurlijke ingrediënten Frosch, een gamma ecologische & efficiënte onderhoudsproducten op basis van natuurlijke ingrediënten & Multi-cleaners gamma Green Lemon Vinegar Geconcentreerde formule (20 ML voor 5L water) Formule met

Nadere informatie

CEL COSMETICA. van.de BUITENKANT. de BINNENKANT in Subcutis en Dermis. Cel Herstel Stamcel Concentraat Oog + Lippenmasker

CEL COSMETICA. van.de BUITENKANT. de BINNENKANT in Subcutis en Dermis. Cel Herstel Stamcel Concentraat Oog + Lippenmasker CEL COSMETICA Innovatieve Cosmetische Concentraten (alle actieve ingrediënten in hoogste concentratie) celactief Q10 is enkel beschikbaar in UNIQ10UE cosmetica (100% natuurlijk, 100% effectief, 50 hoger

Nadere informatie

PERMANENT HAARKLEURSYSTEEM ZONDER AMMONIAK

PERMANENT HAARKLEURSYSTEEM ZONDER AMMONIAK PERMANENT HAARKLEURSYSTEEM ZONDER AMMONIAK De OPLOSSING bij een GEVOELIGE HOOFDHUID RIJK AAN: BOSWELLIA SERRATA EXTRACT ARGANOLIE TARWEPROTEÏNES EEN NIEUWE PERMANENTE HAARKLEURING INNOVATIEF: AMMONIAKVRIJ

Nadere informatie

Zeepblokken Urtekram No Perfume soap Urtekram Aloë Vera Soap:

Zeepblokken Urtekram No Perfume soap Urtekram Aloë Vera Soap: Zeepblokken Urtekram No Perfume soap Gebruik: Bruikbaar op de dag dat je bij Lennie werkt Te koop bij: natuurwinkel, www.geenparfum.nl, 2.75 100gr www.purenature.de 2.69 100gr Urtekram Aloë Vera Soap:

Nadere informatie

DANDRUFF. control Met Acetylsalicylzuur & Zinkpyrithion. Verwijdert schilfervorming Verzacht irritatie Vermindert roodheid

DANDRUFF. control Met Acetylsalicylzuur & Zinkpyrithion. Verwijdert schilfervorming Verzacht irritatie Vermindert roodheid DANDRUFF control Met Acetylsalicylzuur & Zinkpyrithion Voor een gezonde, schilfervrije hoofdhuid Verwijdert schilfervorming Verzacht irritatie Vermindert roodheid Introduceert CAVIAR CLINICAL DANDRUFF

Nadere informatie

Excellente voeding voor de huid. Binnen 7 dagen resultaat. *

Excellente voeding voor de huid. Binnen 7 dagen resultaat. * Excellente voeding voor de huid. Binnen 7 dagen resultaat. * Als voedingsexpert, brengt Herbalife u nu excellente voeding voor uw huid. Met meer dan 15 vitaminen en botanische extracten zit onze huidverzorging

Nadere informatie

haarverzorging Hair Care Brochure Complete NED.indd 1 8/04/13 13:59

haarverzorging Hair Care Brochure Complete NED.indd 1 8/04/13 13:59 haarverzorging 1979 in een apotheek in Athene. Als baanbrekende, vernieuwende griekse apothekers, sloegen Nikos en Niki Koutsiana, een nieuwe weg in door het creëren van de eerste natuurlijke APIVITA PROPOLINE

Nadere informatie

LICHAAMSVERZORGING. Een moment van zachtheid voor je huid

LICHAAMSVERZORGING. Een moment van zachtheid voor je huid V E R N I E U W D E LICHAAMS Een moment van zachtheid voor je huid DE SCHOONHEID VAN HET LICHAAM Uw lichaam verdient evenveel aandacht als uw gezicht. Om het evenwicht te vinden tussen een gevoel van schoonheid

Nadere informatie

RENÈ PROFESSIONAL PURERENÈ VERZORGING

RENÈ PROFESSIONAL PURERENÈ VERZORGING RENÈ PROFESSIONAL PURERENÈ VERZORGING Ik weet het, ik ben vaak verliefd. Althans, ik roep vaak dat ik verliefd ben. Of dat ik een nieuwe liefde heb gevonden. Maar deze keer krijg ik echte kriebels in mijn

Nadere informatie

Therapeutic Hair Spa

Therapeutic Hair Spa Therapeutic Hair Spa SYSTEM 4 THERAPEUTIC HAIR SPA Voor het welzijn van haar en hoofdhuid: a. Beschadigd haar b. Roos en een jeukende gevoelige hoofdhuid c. Overactieve talgklieren d. Haaruitval SYSTEM

Nadere informatie

Expert in natuurlijke cosmetica. Nr. 1 Cosmeticamerk* in Frankrijk NUTRITION. PERSRUIMTE www.yves-rocher.com/nl/persruimte

Expert in natuurlijke cosmetica. Nr. 1 Cosmeticamerk* in Frankrijk NUTRITION. PERSRUIMTE www.yves-rocher.com/nl/persruimte Expert in natuurlijke cosmetica Nr. 1 Cosmeticamerk* in Frankrijk NUTRITION PERSRUIMTE www.yves-rocher.com/nl/persruimte CULTURE BIO NUTRITION met BIOLOGISCHE HONING & muesli T TA BIOLOGISCHE BESTA HERKO

Nadere informatie

Delhaize Care, draag zorg voor uzelf en uw budget.

Delhaize Care, draag zorg voor uzelf en uw budget. Delhaize Care, draag zorg voor uzelf en uw budget. Meer dan 500 kwaliteits tot 40% goedkoper. VL W. 13/2013 2 Care, verzorgings tegen zachte prijsjes voor het hele gezin! Onder het merk Care stelt Delhaize

Nadere informatie

*Zelfzorggeneesmiddel: Lees voor gebruik de >Bijsluiter. Weleda Combudoron Zalf 25 gr 8,70

*Zelfzorggeneesmiddel: Lees voor gebruik de >Bijsluiter. Weleda Combudoron Zalf 25 gr 8,70 Combudoron Gel Combudoron Gel* verzacht en verkoelt bij oppervlakkige brandwonden, zonnebrand en insectenbeten. De gel bevat extracten van Arnica en kleine brandnetel, die verzachtend werken en het zelfherstellende

Nadere informatie

NIEUW IN HET ASSORTIMENT! PRIJSLIJST SCRUB&RUB

NIEUW IN HET ASSORTIMENT! PRIJSLIJST SCRUB&RUB NIEUW IN HET ASSORTIMENT! Vriesia is altijd op zoek naar merken en producten die voor u als ondernemer van toegevoegde waarde kunnen zijn en onderscheidend vermogen bieden. Wij zijn dan ook zeer verheugd

Nadere informatie

onzichtbare verzorging met een zichtbaar effect

onzichtbare verzorging met een zichtbaar effect onzichtbare verzorging met een zichtbaar effect Slechts weinig mannen nemen de tijd voor ingewikkelde huidverzorging. Voor de meeste mannen moet huidverzorging makkelijk, snel en doeltreffend zijn. Scheren,

Nadere informatie

SWISS ALPINE COSMETIC EDELWEISS. Reinigingsmelk

SWISS ALPINE COSMETIC EDELWEISS. Reinigingsmelk 8 SWISS ALPINE COSMETIC EDELWEISS Reinigingsmelk Zachte Tonic Anti-ageing crème Sérum Gel Masker Zachte Body Milk Face Scrub Body Peeling Massageboter Retail Salon Bisabolol Ontstekingremmend, antibacterieel,

Nadere informatie

Care is een 5-delige haarverzorgingslijn van Maria Nila, vrij van Sulfaten en Parabenen.

Care is een 5-delige haarverzorgingslijn van Maria Nila, vrij van Sulfaten en Parabenen. Care is een 5-delige haarverzorgingslijn van Maria Nila, vrij van Sulfaten en Parabenen. Care onderscheidt zich door een aantal unieke eigenschappen: COLOUR GUARD COMPLEX; een combinatie van plantaardige

Nadere informatie

HAARVERZORGING OP BASIS VAN PLANTEN

HAARVERZORGING OP BASIS VAN PLANTEN Créateur de la Cosmétique Végétale HAARVERZORGING OP BASIS VAN PLANTEN De kracht van planten voor gezond en glanzend haar. CALENDULA BIOLOGISCH GETEELD IN LA GACILLY door Yves Rocher gedeponeerd handelsmerk

Nadere informatie

De kracht van de natuur verenigd in een verzorgingslijn voor een mooie huid

De kracht van de natuur verenigd in een verzorgingslijn voor een mooie huid De kracht van de natuur verenigd in een verzorgingslijn voor een mooie huid 86 79 % Verzorging 87 45 % Vitamine B12-werkcomplex Thermo Lotion Licht opwarmende en huidverzorgende lotion. Verzorgt met natuurlijke

Nadere informatie

Wij geven u ook met plezier meer info betreffende onze producten. Vichy deodorants

Wij geven u ook met plezier meer info betreffende onze producten. Vichy deodorants Beste bezoeker, Hier vindt u een overzicht van lopende promoties, die wij u momenteel aanbieden in onze apotheek. Deze acties lopen steeds zolang de voorraad strekt. Wilt u op regelmatige basis op de hoogte

Nadere informatie

Handreiniging & -bescherming

Handreiniging & -bescherming & -bescherming Handreiniger Dreumex Plus Extra reinigingskracht dankzij huidvriendelijke microkorrels Extra krachtig, dankzij actieve citrus ingrediënten Geschikt voor vele toepassingen Vervuiling: bitumen,

Nadere informatie

Y:SKIN. De Nimue Youth lijn is speciaal geformuleerd voor de leeftijdscategorie 8-23 jaar, die gevoelig kan zijn voor verstoppingen en acneuitbraken

Y:SKIN. De Nimue Youth lijn is speciaal geformuleerd voor de leeftijdscategorie 8-23 jaar, die gevoelig kan zijn voor verstoppingen en acneuitbraken De Nimue Youth lijn is speciaal geformuleerd voor de leeftijdscategorie 8-23 jaar, die gevoelig kan zijn voor verstoppingen en acneuitbraken in de huid. Deze producten bevatten in de juiste combinatie,

Nadere informatie

Uw huid wordt verrijkt: een nieuw gevoel van comfort

Uw huid wordt verrijkt: een nieuw gevoel van comfort Grondlegger van de Plantaardige Cosmetica Uw huid wordt verrijkt: een nieuw gevoel van comfort Nr.1 in GEZICHTS- VERZORGING* in Frankrijk Januari 2013 In omzet over 2011 (damesproducten). In hoeveelheid

Nadere informatie

Lichaamsverzorging. Moeder en kind. - Verzorging moeder en kind. - Calendula baby - Zwangerschap. Lichaamsverzorging

Lichaamsverzorging. Moeder en kind. - Verzorging moeder en kind. - Calendula baby - Zwangerschap. Lichaamsverzorging Lichaamsverzorging - Gezichtsverzorging - Huidoliën - Bodymilk - Badmelk - Douchecreme - Huidverzorging - Haarverzorging - Voor de man - Mondverzorging - Deodorant - Plantenzepen Moeder en kind - Verzorging

Nadere informatie

Uw expert in superieure hydratatie.

Uw expert in superieure hydratatie. Uw expert in superieure hydratatie. Het erfgoed van Neutrogena Neutrogena kiest voor Scandinavische werkzaamheid, eenvoud en zachtheid. Haar handcrème heeft wereldwijd heel wat bekendheid vergaard. Het

Nadere informatie

NATUROYALE BIOLIFTING voor de veeleisende, rijpere huid vanaf 50 jaar

NATUROYALE BIOLIFTING voor de veeleisende, rijpere huid vanaf 50 jaar NATUROYALE BIOLIFTING voor de veeleisende, rijpere huid vanaf 50 jaar NATUROYALE BIOLIFTING CREAMY CLEANSER Zeer rijke reiniging Een reinigingsritueel dat bestaat uit twee stappen. Gebruik in de ochtend

Nadere informatie

Wij geven u ook met plezier meer info betreffende onze producten. Vichy deodorants

Wij geven u ook met plezier meer info betreffende onze producten. Vichy deodorants Beste bezoeker, Hier vindt u een overzicht van lopende promoties, die wij u momenteel aanbieden in onze apotheek. Deze acties lopen steeds zolang de voorraad strekt. Wilt u op regelmatige basis op de hoogte

Nadere informatie

O NOTHING INFORMATIE GIDS

O NOTHING INFORMATIE GIDS O NOTHING INFORMATIE GIDS INHOUD ALGEMENE INFORMATIE No Nothing Very Sensitive Moisture Shampoo No Nothing Very Sensitive Moisture Conditioner No Nothing Very Sensitive Moisture Mist No Nothing Very Sensitive

Nadere informatie

Adem in alle. vrijheid! PROPOLIS. verzacht de luchtwegen* Hoog gedoseerd in NATUURLIJKE OORSPRONG BEL

Adem in alle. vrijheid! PROPOLIS. verzacht de luchtwegen* Hoog gedoseerd in NATUURLIJKE OORSPRONG BEL Adem in alle vrijheid! verzacht de luchtwegen* *dankzij de werking van andrographis, wilde tijm en vlier Health in harmony with Nature Hoog gedoseerd in PROPOLIS 40057967 BEL 20150814 NATUURLIJKE OORSPRONG

Nadere informatie

Aguacate & Co is een onafhankelijke, retailer op het gebied van organische huidverzorgingsproducten.

Aguacate & Co is een onafhankelijke, retailer op het gebied van organische huidverzorgingsproducten. Aguacate Aguacate & Co is een onafhankelijke, retailer op het gebied van organische huidverzorgingsproducten. Op Aguacate & Co richten we ons op het leveren van de beste organische en volledig natuurlijke

Nadere informatie

Helder en fris 14 september t/m 13 november 2015

Helder en fris 14 september t/m 13 november 2015 Helder en fris 14 september t/m 13 november 2015 Verminder roodheid en couperose in slechts 7 dagen! Ultra Care+ Redness Relief Concentrate 50 ml (10717) Dit serum is speciaal ontwikkeld om roodheid en

Nadere informatie

het begin... de waarden het OEKO TEX label het slaapzak het BISIDE BAMBOe de kerncijfers 18. 19 volg ons. contacteer ons 21

het begin... de waarden het OEKO TEX label het slaapzak het BISIDE BAMBOe de kerncijfers 18. 19 volg ons. contacteer ons 21 het begin... de waarden het OEKO TEX label het slaapzak het BISIDE BAMBOe de kerncijfers 7 9 11 13 15 16 18. 19 volg ons. contacteer ons 21 het begin... Nathalie Gubin en haar echtgenoot Bernard Gustot

Nadere informatie

made for your happiness Z110MATM1194 MS MOISTURE PLUS Brochure NL.indd 1

made for your happiness Z110MATM1194 MS MOISTURE PLUS Brochure NL.indd 1 made for your happiness Z110MATM1194 MS MOISTURE PLUS Brochure NL.indd 1 19/07/18 10:53 INTENS GEHYDRATEERD HAAR DAT VITAAL, STERK EN STRALEND IS, DAG NA DAG, ZO WEERSPIEGELT JE HAAR JOUW SCHOONHEID milk_shake

Nadere informatie

Alle Mol&B-producten zijn dermatologisch getest en bevatten geen parabenen of allergenen.

Alle Mol&B-producten zijn dermatologisch getest en bevatten geen parabenen of allergenen. Mol&B Copenhagen is een exclusieve productlijn voor huidverzorging ontwikkeld door verpleegkundige Tina Maria Madsen in nauwe samenwerking met dermatologen en huidverzorgingsexperts in een Europees laboratorium.

Nadere informatie

S U N & M O R E Sun & More_NL.indd 1 07-04-16 16:22

S U N & M O R E Sun & More_NL.indd 1 07-04-16 16:22 SUN&MORE Sun & More_NL.indd 1 07-04-16 16:22 MY FAVORITE SUN PROTECTION SUN CARE ESSENTIALS VOOR HAAR EN HUID Sun & More_NL.indd 2 07-04-16 16:22 7 PRODUCTEN OM HAAR EN HUID TE BESCHERMEN TEGEN ZON, CHLOOR

Nadere informatie

RAIN DANCE. Haarvoeding en natuurlijke hydratatie

RAIN DANCE. Haarvoeding en natuurlijke hydratatie RAIN DANCE Haarvoeding en natuurlijke hydratatie RAIN DANCE Een nieuwe levenslust omarmt je haar & huid. De natuur is de grootste bron van voeding voor alle levende wezens. Water geeft leven aan planten,

Nadere informatie

probleem-oplossende huidverzorging

probleem-oplossende huidverzorging probleem-oplossende huidverzorging Wat zijn cosmeceuticals? Cosmetische farmaceutica met hoog gedoseerde werkzame stoffen en krachtige werking Zichtbare huidverbetering door aanpassing huidstructuur Solutions:

Nadere informatie

Van nature zacht! 12 mei t/m 18 juli 2014

Van nature zacht! 12 mei t/m 18 juli 2014 Van nature zacht! 12 mei t/m 18 juli 2014 Verzorging voor de allerkleinste! NIEUW! Met veel trots introduceren we de nieuwe Baby collectie. Beide producten zijn dermatologisch getest, hypoallergeen en

Nadere informatie

Een zuivere huid = een schone huid!

Een zuivere huid = een schone huid! Een zuivere huid = een schone huid! 13 januari t/m 14 maart 2014 NIEUW! Nutri-Rich Nourishing Masque Een intensief verzorgend masker waarvan bewezen is dat het de huid tot 4 uur na aanbrengen nog hydrateert!

Nadere informatie

LL REGENERATION voor de droge huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar

LL REGENERATION voor de droge huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar LL REGENERATION voor de droge huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar LL REGENERATION CLEANSING MILK Een milde reiniging met het zeer effectieve s Ochtends en s avonds. Breng aan op de droge

Nadere informatie

OPTIMALE BESCHERMING EN EFFECTIEVE VERZORGING

OPTIMALE BESCHERMING EN EFFECTIEVE VERZORGING OPTIMALE BESCHERMING EN EFFECTIEVE VERZORGING De speciale Aloë Vera-verzorgingsbox is het ideale SOS-verzorgingspakket voor snel en dagelijks gebruik. De drie gespecialiseerde en verzorgende producten

Nadere informatie

JPR men. De mannenhuid. 2 www.laneche.com

JPR men. De mannenhuid. 2 www.laneche.com De mannenhuid JPR men De huid van de man heeft speciale verzorging nodig. Over het algemeen is de mannenhuid gevoelig en grover van structuur. Door het scheren heeft de huid veel te lijden, ongeacht of

Nadere informatie

Stralend de zomer door!

Stralend de zomer door! Stralend de zomer door! 10 juli t/m 13 september 2013 Stralend de zomer door! Welkom bij de juli aanbiedingen. Deze brochure staat in het teken van de zomer en dan met name producten die zorgen voor een

Nadere informatie

Allergie? Ook voor mensen met een gevoelige huid en/of allergie is SANTE Natuurcosmetica een goed alternatief.

Allergie? Ook voor mensen met een gevoelige huid en/of allergie is SANTE Natuurcosmetica een goed alternatief. SANTE het merk SANTE Natuurcosmetica heeft haar verzorgende cosmetica lijn vervangen door een fris, modern design en innovatieve nieuwe recepturen. De jonge, kleurrijke verschijning van SANTE geeft een

Nadere informatie

Binnen 7 dagen resultaat *.

Binnen 7 dagen resultaat *. Excellente voeding voor de huid Binnen 7 dagen resultaat *. Als voedingsexpert, brengt Herbalife u nu excellente voeding voor uw huid. Met meer dan 15 vitaminen en botanische extracten zit onze huidverzorging

Nadere informatie

Zacht, zachter, zachtst

Zacht, zachter, zachtst Zacht, zachter, zachtst 9 mei t/m 15 juli 2016 Speciaal voor jou als gastvrouw! Onze best verkochte handcrème, de Hand and Nail Treatment Crème t.w.v. 19,50 cadeau als dank voor het geven van een workshop.

Nadere informatie

- Crème Preventie Zwangerschapsstriemen

- Crème Preventie Zwangerschapsstriemen ZWANGERSCHAPSSTRIEMEN Zwangerschapsstriemen komen bij één op de twee vrouwen voor. Ze verschijnen voornamelijk op de buik, billen, dijen en borsten, daar waar de huid continu uitgetrokken wordt. De Laboratoires

Nadere informatie

GiP Authentic Food. M BTW BE HONEY. overzicht & aanbod

GiP Authentic Food.   M BTW BE HONEY. overzicht & aanbod GiP Authentic Food www.gip-food.be info@gip-food.be M 0475 266924 BTW BE 0843 436 675 HONEY overzicht & aanbod Manuka Honey - Organic Honey Honing & Kaneel - Honing & Cranberry LEVERINGS- & VERKOOPSVOORWAARDEN

Nadere informatie

Certificatie Naobay ORIGIN

Certificatie Naobay ORIGIN ORIGIN is een complete productlijn gericht op het verjongen van de huid. Alle producten in deze lijn bevatten extracten of oliën afgeleid van essentiële olie van sinaasappel, rijst en tijgernoten, traditioneel

Nadere informatie

Hand Care Assortiment

Hand Care Assortiment Hand Care Assortiment Bescherming Omschrijving Voordelen Eigenschappen Verpakking & artikelnummer Universal Protect Beschermende crème. Ideaal voor zowel natte als droge toepassingen vormt een beschermende

Nadere informatie

INFORMATIE OVER PIURA PRODUCTEN: GEBALANCEERDE NATUURCOSMETICA 2

INFORMATIE OVER PIURA PRODUCTEN: GEBALANCEERDE NATUURCOSMETICA 2 1 INFORMATIE OVER PIURA PRODUCTEN: GEBALANCEERDE NATUURCOSMETICA 2 PRODUCTEN VOOR: REINIGING 3 GEVOELIGE HUID 4 HYDRATATIE 5 ANTI-AGING 6 JONGE EN VETTE HUID 7 SPECIALS 8 LICHAAMSVERZORGING 9 www.beautysalon-piurity.nl

Nadere informatie

Aloe Vera with Agave Nectar

Aloe Vera with Agave Nectar CHI Aloë Vera Curls Defined Definieer, verbeter en verlevendig krullen en textuur van het haar met Aloë Vera. Verrijkt met Agave Nectar en een Super Hydration Mix. Aloë Vera hydrateert en houdt vocht vast,

Nadere informatie

HOLISTISCHE HAARVERZORGING

HOLISTISCHE HAARVERZORGING natuurlijk effectief holistisch HOLISTISCHE HAARVERZORGING WIJ VERZEGELDEN DE WONDEREN VAN DE NATUUR IN EEN FARMACEUTISCHE FLES En dat is hoe het verhaal van APIVITA begint vanuit een apotheek. De eerste

Nadere informatie

LUXURY HAIR CARE FOR LONG HAIR

LUXURY HAIR CARE FOR LONG HAIR LUXURY HAIR CARE FOR LONG HAIR Philosophy WHITE MINERAL introduceert gebruikelijke Scandinavische elementen waar alle soorten haartexturen van profiteren, met de nadruk specifiek op lange haren. Als het

Nadere informatie

U ontvangt in de salon

U ontvangt in de salon Hot U ontvangt Oil een Wellness behandeling van 90 minuten plus... om deze belevenis thuis voort te zetten krijgt u de gebruiksaanwijzing + 2 tot de behandeling horende producten (Essential Complex Bathoil

Nadere informatie

SUNRIDER. KANDESN en OI-LIN huidverzorging. HUIDVERZORGING en COSMETICA. Introductie SIMPLY THE BEST!

SUNRIDER. KANDESN en OI-LIN huidverzorging. HUIDVERZORGING en COSMETICA. Introductie SIMPLY THE BEST! SUNRIDER HUIDVERZORGING en COSMETICA SIMPLY THE BEST! KANDESN en OI-LIN huidverzorging Introductie De meeste huid verzorgingsproducten behandelen de symptomen. De Kandesn lijn van Sunrider concentreert

Nadere informatie

MISSIE: SCHONE HANDEN

MISSIE: SCHONE HANDEN MISSIE: SCHONE HANDEN 1 MISSIE: SCHONE HANDEN ASSORTIMENT HANDREINIGERS De oplossing voor vuile handen ALLES-IN-1: compleet systeem voor bescherming, reiniging en verzorging van handen. HYGIËNISCH: gesealde

Nadere informatie

dankzij de Essentiële Oliën van Phytosun

dankzij de Essentiële Oliën van Phytosun relax& dankzij de Essentiële Oliën van Phytosun slaap beter Verzorg je anders dankzij de kracht van de natuur Ben je (het) weer moe? Essentiële Oliën geven je humeur een boost en zorgen voor meer rust

Nadere informatie

1. Naam van het product Basis zintuigenset - ruiken. 2. Product code

1. Naam van het product Basis zintuigenset - ruiken. 2. Product code Basis zintuigenset - ruiken 21805115 3. Korte omschrijving Basis zintuigenset om de reukzin te stimuleren. Het pakket bestaat uit diverse materialen. Inhoud kan variëren. Inhoud: Geurmuis inclusief pads,

Nadere informatie

EDITIE natuurlijke verzorging geïnspireerd door de bij

EDITIE natuurlijke verzorging geïnspireerd door de bij EDITIE 2019 natuurlijke verzorging geïnspireerd door de bij 2 Waarom kiezen voor Bee honest cosmetics? Wij hebben ons, voor Bee honest cosmetics, laten inspireren door de bij. Wij zijn blij met de bij.

Nadere informatie

LAAT ZIEN HOE MOOI UW HAAR IS LAAT ZIEN HOE MOOI UW HAAR

LAAT ZIEN HOE MOOI UW HAAR IS LAAT ZIEN HOE MOOI UW HAAR LAAT ZIEN HOE MOOI UW HAAR IS LAAT ZIEN HOE MOOI UW HAAR IS PRESENTATIE NIEUWE SATINIQUE WAT SATINIQUE is een speciaal merk premium haarverzorgingsproducten, met een compleet verzorgingsprogramma voor

Nadere informatie

Oplossingen. voor gezonde voeten. Blaren en likdoorns. Droge, beschadigde of transpirerende voeten

Oplossingen. voor gezonde voeten. Blaren en likdoorns. Droge, beschadigde of transpirerende voeten Oplossingen voor gezonde voeten Blaren en likdoorns Droge, beschadigde of transpirerende voeten Innovatieve en doeltreffende oplossingen voor blaren en likdoorns! Niets houdt je nog tegen! Wat zijn blaren?

Nadere informatie

ONEINDIG PUUR, ONEINDIG MOOI,

ONEINDIG PUUR, ONEINDIG MOOI, ONEINDIG PUUR, ONEINDIG MOOI, *Gemiddelde van alle bestanddelen vande kleuringkit ÆQUO COLOR biologische ingrediënten * klinische tests Als cosmetische technologie verrijkt wordt met natuurlijke zuiverheid

Nadere informatie

Capturine Pets-Natural-Grooming

Capturine Pets-Natural-Grooming Natural-grooming Uniek producten voor een natuurlijke vacht Capturine Pets-Natural-Grooming Het is voor Eco-Support BV een waar genoegen u een volledig en uniek programma verzorgende shampoos en behandelingen

Nadere informatie

BB Glow VEELGESTELDE VRAGEN

BB Glow VEELGESTELDE VRAGEN BB Glow Dit is een gezichtsbehandeling waar we uw gezicht een egale en stralende effect geven zonder gebruik te maken van pigmenten. BB Glow bevordert de tint van de huid en dekt met mate de vlekken en

Nadere informatie

Moisture Mask Hydraterend en reinigend masker

Moisture Mask Hydraterend en reinigend masker Moisture Mask Hydraterend en reinigend masker Waarom uw klanten een masker moeten nemen Een masker is eigenlijk een versneld werkende cleanser, toner en moisturiser in één. Maskers hydrateren of absorberen

Nadere informatie

Hand Care Assortiment

Hand Care Assortiment Hand Care Assortiment Bescherming Omschrijving Voordelen Eigenschappen Verpakking & artikelnummer Universal Protect Beschermende crème. Ideaal voor zowel natte als droge toepassingen vormt een beschermende

Nadere informatie

Jan Marini Skin Care Management System

Jan Marini Skin Care Management System Jan Marini Jan Marini is niet zomaar een cosmetica merk en is al bijna 25 jaar een pionier in medisch goedgekeurde producten. De producten van Jan Marini worden wereldwijd gebruikt om diverse huidcondities

Nadere informatie

100% 100% cosmeceuticals. Natuurlijke werkstoffen. Eerlijke cosmetica. Huidvriendelijk. Doeltreffende ingrediënten. K-Beau

100% 100% cosmeceuticals. Natuurlijke werkstoffen. Eerlijke cosmetica. Huidvriendelijk. Doeltreffende ingrediënten. K-Beau K-Beau cosmeceuticals 100% Huidvriendelijk Doeltreffende ingrediënten Natuurlijke werkstoffen Eerlijke cosmetica 100% K-Beau K-Beau staat voor krachtig en mooi! Verzorgingsproducten voorzien van hoogwaardige

Nadere informatie