Tariefvoorwaarden internationale treintickets. Frankrijk en overig Europa via Frankrijk

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Tariefvoorwaarden internationale treintickets. Frankrijk en overig Europa via Frankrijk"

Transcriptie

1 Tariefvoorwaarden internationale treintickets Frankrijk en overig Europa via Frankrijk

2 Tariefvoorwaarden van internationale vervoerbewijzen Wij willen u graag zo goed mogelijk informeren over uw internationale treintickets. Daarom hebben wij de tariefvoorwaarden van de verschillende tariefsoorten voor u op een rij gezet. Vervoerbewijzen voor internationale treinen kunnen in 2 soorten worden onderverdeeld: vervoerbewijzen voor treinen met en zonder verplichte reservering. Hogesnelheidstreinen (zoals Thalys en TGV) kennen doorgaans een reserveringsplicht en de vervoerbewijzen zijn uitsluitend geldig op de geboekte trein, datum en klasse, tenzij de tariefvoorwaarden anders vermelden. Internationale vervoerbewijzen voor treinen zonder verplichte reservering (zoals ICE, Intercity en stoptrein) zijn gebonden aan een reisroute, maar niet gebonden aan een vertrektijd of trein, tenzij de tariefvoorwaarden anders vermelden. Deze internationale vervoerbewijzen zijn maximaal 1 dag/15 dagen geldig, de geldigheidsduur wordt op het vervoerbewijs aangegeven. Echter, de geldigheid van deze inter nationale vervoerbewijzen is op het NS-traject in alle gevallen beperkt tot 1 dag en loopt hiermee gelijk met de NS binnen verkeer bepalingen. TGV België-Frankrijk (opmaak en positie gelijk aan Eurostar in Groot-Brittannië folder) Indien u een internationaal vervoerbewijs heeft mét een reservering voor TGV België-Frankrijk, dat ook geldig is van/naar Elk Station in Nederland, dan is uw internationale vervoerbewijs voor het traject Elk Station in Nederland Brussel Zuid v.v. ook geldig op de dag voor of na de op het vervoerbewijs vermelde datum. In geval van TGV tickets die ook geldig zijn van/naar Elk Station in Nederland, is sprake van meerdere contracten. Een klacht, bij vertraging, compensatieaanvraag of een aanvraag voor schadevergoeding die betrekking heeft op andere vervoerders dan NS International en voortvloeien uit een via NS International gesloten vervoerovereenkomst, kunnen bij NS International worden ingediend. Afhankelijk van de vervoerder tegen wie de claim is gericht, handelt NS International de claim zelf af danwel stuurt deze door naar de desbetreffende vervoerder.

3 Gereserveerde plaatsen. Wanneer u een zitplaats heeft gereserveerd wordt u verzocht bin nen 15 minuten na het instappen ook daadwerkelijk op de door u gereserveerde stoel plaats te nemen. Indien u dit niet doet kan de Trainmanager uw plaats aan een andere reiziger toewijzen. Homeprint Voor steeds meer treinen en tarieven kunnen de tickets zelf thuis worden uitgeprint. U boekt de homeprint via NS International.nl, NS International Service Center, NS International balie in de Tickets & Service- winkel of via uw reisbureau. Dit kan zelfs tot kort voor vertrek. U ontvangt een bevestiging van de homeprint boeking per . In deze vindt u een printbutton voor uw homeprint-ticket. Aan de NS International balie in de Tickets & Servicewinkel wordt het homeprint-ticket direct voor u geprint. Voor homeprint-tickets gelden de volgende aanvullende voorwaarden: De homeprint moet u voor aanvang van de reis op A4-formaat uitprinten. De homeprint is op naam en niet overdraagbaar. Controle vindt o.a. plaats op basis van identificatie. Neem uw geldige identiteitsdocument met foto (paspoort of identiteitskaart) mee, de Trainmanager kan hierom vragen. Specifieke homeprint-spelregels staan in de gebruiksvoorwaarden op het homeprint-ticket. Reizen is uitsluitend mogelijk op de door u geboekte datum en trein, tenzij de tariefvoorwaarden anders vermelden. Voor omboeken en annuleren gelden de gebruikelijke voorwaarden van het tarief (zie de tabellen). Bij een verzoek tot terugbetaling binnen 2 dagen na ingangsdatum van het ticket zal terug betaling plaatsvinden via de oorspronkelijke betaalwijze na deze 2 dagen i.v.m. nog te ontvangen controle gegevens. Deze regel geldt niet indien uw terug betalings verzoek uitsluitend Thalys betreft. Voor homeprint-tickets gekocht via de NS International balie in de Tickets & Service-winkel kunt u een verzoek tot terugbetaling indienen aan de NS International balie vóór aanvang van de reis of na afloop van eerder genoemde periode. Ook kan een verzoek tot terugbetaling worden ingediend bij NS International Service Center.

4 Ticketless reizen met Thalys TheCard U boekt uw Thalys ticketless reis via NS International.nl, NS International Service Center, NS International balie in de Tickets & Service-winkel of via uw reisbureau. Meer informatie hierover vindt u op NS International.nl. Wanneer u ticketless reist met Thalys TheCard gelden de volgende aanvullende voorwaarden: De ticketless reis is op naam en niet overdraagbaar. U dient uw Thalys TheCard te tonen bij controle in de trein. Controle vindt o.a. plaats op basis van identificatie. Neem uw geldige identiteitsdocument met foto (paspoort of identiteitskaart) mee, de Trainmanager kan hierom vragen. Reizen is alleen mogelijk op de specifieke datum/trein combinatie, tenzij de tariefvoorwaarden anders vermelden. Voor omboeken en annuleren gelden de gebruikelijke voorwaarden van het tarief (zie de tabellen). Overboeking Thalys en TGV Op Thalys en TGV kennen duurdere tarieven vrij ruime voorwaarden qua omwisseling en. Sommige reizigers voelen zich dan niet genoodzaakt om voor het vertrektijdstip van de trein te annuleren. Om eventuele plaatsen op te vullen van no show reizigers kan het voorkomen dat als de gevraagde trein geheel volgeboekt is u een overboeking krijgt aangeboden. Dit is een reservering zonder zitplaats garantie. In overleg met de Train managers kunt u plaats nemen op niet bezette plaatsen, anders kunt u plaats nemen op de klapstoeltjes die zich aan het begin en aan het eind van de rijtuigen bevinden. Deze tickets zijn te herkennen aan de term geen plaatsgarantie op uw vervoerbewijs. Restitutie van niet gebruikte vervoerbewijzen Heeft u een vervoerbewijs gekocht en bent u plotseling verhinderd om op reis te gaan, dan kunt u onder bepaalde voorwaarden krijgen via uw oorspronkelijk verkooppunt. 1. Vóór de ingangsdatum Internationale vervoerbewijzen voor reguliere treinen (doorgaans) zonder reserveringsplicht kunnen direct, zonder formaliteiten, worden terugbetaald. Kosten minimaal 5 per vervoer bewijs. Bij

5 bepaalde tarieven kunnen afwijkende bepalingen van toepassing zijn. Zie hiervoor de desbetreffende tabel in deze folder. Op vervoerbewijzen voor hogesnelheidstreinen (doorgaans met reserveringsplicht) zijn afwijkende bepalingen van toepassing. Zie hiervoor de desbetreffende tabel in deze folder. 2. Vanaf de ingangsdatum tot 1 maand na de ingangsdatum Duidelijk moet zijn dat het vervoerbewijs geheel ongebruikt is. Dit kan zijn doordat het vervoerbewijs is gewaarmerkt, of wanneer andere bewijzen van het niet gebruikt zijn voorliggen. Internationale vervoerbewijzen voor reguliere treinen (doorgaans) zonder reserveringsplicht; kosten minimaal 5 per vervoerbewijs. Bij bepaalde tarieven kunnen afwijkende bepalingen van toepassing zijn. Zie hiervoor de desbetreffende tabel in deze folder. Op vervoerbewijzen voor hogesnelheidstreinen (doorgaans met reserveringsplicht) zijn afwijkende bepalingen van toepassing. Zie hiervoor de desbetreffende tabel in deze folder. 3. Vanaf 1 maand tot maximaal 2 maanden na de ingangsdatum Deze vervoerbewijzen moeten worden opgestuurd naar NS International Service Center, Postbus 2552, 3500 GN Utrecht. Kosten minimaal 15 per vervoerbewijs. Voor homeprint-tickets gelden alleen regel 1 en 2. Restitutie van gedeeltelijk niet gebruikte vervoerbewijzen Deze vervoerbewijzen kunnen worden opgestuurd tot maximaal 2 maanden na de ingangsdatum naar NS International Service Center, Postbus 2552, 3500 GN Utrecht. Het vervoerbewijs dient te zijn gewaarmerkt door bevoegd spoorweg personeel of zijn voorzien van bewijsstukken bijvoorbeeld een bewijs van ander vervoer of een doktersverklaring. Kosten minimaal 15 per vervoerbewijs. Voor homeprint-tickets geldt deze regel niet.

6 Reistips Fiets mee Naar Frankrijk is een fiets meenemen mogelijk in reguliere treinen via de route Roosendaal of Visé grens, Antwerpen Lille. De kosten hiervan bedragen 12 per enkele reis en 24 retour. Een fiets is aan boord van Thalys uitsluitend toegestaan, als het voorwiel is gedemonteerd en de fiets in een speciale fietshoes (max. 120 x 90 cm) is verpakt. Een vouwfiets mag mee als deze helemaal ingepakt is en niet herkenbaar is als fiets. Binnen Frankrijk is het in de reguliere treinen meestal toegestaan een fiets mee te nemen. Meer informatie over het meenemen van uw fiets vindt u op NS International.nl. U kunt ook bellen met NS International Service Center of u gaat langs bij de NS International balie in de Tickets & Service-winkel op de grotere stations. Reisverzekering Het is altijd verstandig een reisverzekering af te sluiten. Deze biedt meer zekerheid in geval van benodigde medische hulp, ongeval of het verlies van bagage. Een reisverzekering kunt u ook afsluiten via NS International.nl/verzekeringen. Annuleringsverzekering Aan bepaalde tariefsoorten zijn hoge annuleringskosten verbonden. Het is daarom raadzaam een annuleringsverzekering af te sluiten. Een annuleringsverzekering kunt u ook afsluiten via NS International.nl/verzekeringen. Bagage De mogelijkheden voor het meenemen van bagage zijn per trein verschillend. Informatie over het meenemen van bagage vindt u op NS International.nl. U kunt ook bellen met NS International Service Center Het is naar en in Frankrijk verplicht om bagage in de trein te voorzien van een label met voor- en achternaam.

7 Huisdieren Naar een aantal Europese landen is het toegestaan een huisdier mee te nemen. Het vervoer van huisdieren is gebonden aan strenge voorwaarden. Informatie hierover vindt u op NS International.nl. Bij de dierenarts kunt u vragen welke documenten hiervoor ver eist zijn. Compensatie bij vertragingen Reizigers kunnen, onder bepaalde voorwaarden, compensatie krijgen in het geval dat een internationale trein een vertraging oploopt. Er moet sprake zijn van een (deel van een) grensoverschrijdend traject. De compensatie wordt berekend over de vervoerprijs enkele reis inclusief toeslagen, maar exclusief boekingskosten of transactiekosten. Compensaties onder 4 worden niet uitgekeerd. De compensatie wordt meestal uitgekeerd in geld door middel van een overmaking op een bankrekening. Aanvragen kunnen worden ingediend bij de spoorwegonderneming waar uw vervoerbewijs is gekocht of bij een van de betrokken vervoerders van uw internationale reis. Om compensatie te krijgen bij een vertraging kunt u tot 2 maanden na uw reis met uw originele vervoerbewijs een compensatieaanvraag indienen bij NS International via het aanvraagformulier voor compensatie bij vertraging (als u uw vervoerbewijs bij NS International gekocht heeft). Dit formulier is te downloaden via NS International.nl/compensatie of is verkrijgbaar bij de NS International balie in de Tickets & Service-winkel op de grotere stations. Voor verdere informatie over deze regeling, de voorwaarden en de compensatie per vervoerder kijkt u op NS International.nl/ compensatie of belt u met NS International Service Center Meer weten? Reistips, advies voor vertrek, actuele informatie, informatie over gewijzigd treinverkeer, de Internationale Treinplanner en informatie over voordelige tarieven vindt u op NS International.nl. U kunt op

8 internet ook uw treintickets naar de meest gevraagde internationale treinbestemmingen kopen. Voor meer informatie kunt u ook bellen met NS International Service Center of u gaat langs bij de NS International balie in de Tickets & Service-winkel op de grotere stations. Service Center NS International streeft naar het constant verbeteren van de dienst verlening. Uw opmerkingen en suggesties over het reizen per trein zijn dan ook bijzonder welkom. Deze kunt u sturen aan: NS International Service Center Postbus GN Utrecht Voorwaarden Op de vervoerovereenkomst(-en) tussen reiziger en vervoerder(s) zijn van toepassing de algemene- en specifieke voorwaarden van de desbetreffende vervoerder(s). Meerdere vervoerders kunnen partij zijn bij de in de vorige zin bedoelde overeenkomst(-en) en uw reis kan bestaan uit meerdere separate vervoerovereenkomsten, ook als gebruik wordt gemaakt van slechts één vervoerbewijs. Wij verwijzen u hiervoor naar NS International.nl/voorwaarden of de verkooppunten. De voorwaarden worden op verzoek kosteloos toegestuurd. Vervoerovereenkomsten gesloten met de vervoerders NS Internationaal BV, HSA Beheer NV (die gebruik maken van de merknaam NS International), hebben uitsluitend betrekking op het vervoer met hogesnelheidstreinen of grensoverschrijdende treinen. Bij een overstap treedt dus mogelijk een overeenkomst met een andere vervoerder in werking. Op de in de vorige zin bedoelde vervoerovereenkomsten zijn van toepassing: de EU Verordening Reizigersrechten, de Algemene Voorwaarden NS International, de van toepassing zijnde Treinsoortvoorwaarden en de specifieke Tariefvoorwaarden. Wij wensen u een goede reis!

9 Thalys Flex Semi-Flex Senior Jongere Kid & Co No-Flex Kid 1 en Kid 2 Pass Dit tarief is ook geldig op één trein voor en na de geboekte trein (zonder plaats- en cateringgarantie). Voor houders van Thalys TheCard is dit tarief geldig voor alle treinen op dezelfde reisdag en dezelfde reisrichting zonder plaatsen cateringgarantie. Te boeken t/m uiterlijk 1 dag voor vertrek mits beschikbaar. Deze conditie geldt niet voor Semi-Flex BF. Voor houders van Thalys TheCard is Semi-Flex ook geldig op één trein voor en na de geboekte trein (zonder plaats- en cateringgarantie) Reizigers van 60 jaar en ouder op de dag van de reis, op vertoon van een geldig legitimatiebewijs Reizigers 12 t/m 25 jaar oud op de dag van de reis, op vertoon van een geldig legitimatiebewijs Per kind van 0 t/m 11 jaar mogen max. 2 volwassenen van 18 jaar of ouder tegen het Kid & Co tarief reizen. Te boeken t/m uiterlijk 1 dag voor vertrek Te boeken t/m uiterlijk 5 dagen voor vertrek, mits beschikbaar Kinderen van 4 t/m 11 jaar en voor kinderen jonger dan 4 voor wie een eigen plaats gewenst wordt Bestemd voor houders van een geldige (en geldig gemaakte) pass die het Thalys traject geheel of gedeeltelijk dekt: Interrail (alle passen) Eurail (alle passen) France Rail Pass Het gebruik van het tarief is dus ook toegestaan indien een gedeelte van de Thalys reis plaats vindt in het land waar de pashouder woonachtig is. De pass moet minstens het land van vertrek of aankomst dekken. Toegestaan tot vertrek 1x toegestaan t/m één dag vóór vertrek van de trein Omboeken naar een lager of hoger tarief is mogelijk, het eventuele prijsverschil met het best beschikbare tarief wordt verrekend. 1x toegestaan tot vertrek 1 x toegestaan t/m één dag vóór vertrek van de trein Toegestaan tot vertrek 1 uur na vertrek op het 1 x toegestaan t/m het vertrek van de trein (en tot 1 uur na vertrek in het Geen kosten bij annulering vóór vertrek. Daarna 50% 50% kosten bij annulering vóór vertrek van de trein. Daarna geen restiutie Geen kosten bij annulering vóór vertrek. Daarna geen Geen kosten bij annulering vóór vertrek. Daarna 50% Geen kosten bij annulering vóór vertrek. Daarna 50% 25% kosten bij annulering voor vertrek van de trein en na vertrek van de trein

10 Adult & Co Bestemd voor een groep van 3 t/m 5 personen. Te boeken tot uiterlijk 1 dag voor vertrek Le Salon Salon afdeling bestemd voor 1 tot 4 personen. Te boeken tot 2 dagen voor vertrek, mits beschikbaar Toegestaan tot vertrek 1 uur na vertrek in het Geen kosten bij annulering vóór vertrek. Daarna 50% ThePass Business 1 of 2 ThePass Weekend U bent in het bezit van het abonnement ThePass Business 1 of 2 U bent in het bezit van het abonnement ThePass Weekend Toegestaan tot vertrek Toegestaan tot vertrek Wheelchair Rolstoelpassagier 1x toegestaan tot vertrek Begeleider Begeleider van een rolstoelpassagier, blinde- of anderszins gehandicapte reiziger Geen kosten bij annulering vóór vertrek. Daarna 50% Geen kosten bij annulering vóór vertrek ver trekstation). Daarna 50% *) Restitutie is, indien de tariefvoorwaarden dit toelaten, toegestaan tot 60 dagen na vertrek **) Op gedeeltelijk niet gebruikte vervoerbewijzen wordt geen verleend

11 Frankrijk binnenlandse dagtreinen zonder verplichte reservering Vol tarief Geen 90% bij Senior 60 jaar of ouder op de annulering voor het dag van de reis. einde van geldigheid Wordt alleen aangeboden op TER (regionale met een bedrag van 5 van het ticket. Tickets express) treinen en niet op of minder worden niet Intercités. terugbetaald Jongere Jonger dan 26 op de dag van de reis. Wordt alleen aangeboden op TER (regionale express) treinen en niet op Intercités. Prem s 1 en 2 Aankoop minimaal 14 dagen voor vertrek, mits beschikbaar Vol tarief kind Kinderen van 4 t/m 11 jaar 90% bij annulering voor het einde van geldigheid van het ticket. Tickets met een bedrag van 5 of minder worden niet terugbetaald *) Restitutie is, indien de tariefvoorwaarden dit toelaten, toegestaan tot 60 dagen na vertrek **) Op gedeeltelijk niet gebruikte vervoerbewijzen wordt geen verleend Franse binnenlandse nachttreinen Loisir 1 Geen Toegestaan tot één dag Toegestaan tot één dag Loisir 2 Boekbaar tot uiterlijk voor vertrek van de trein voor vertrek van de trein 10 dagen voor vertrek zonder kosten. Op de zonder kosten. Op de dag van vertrek tot vertrektijdstip van de trein trektijdstip van de trein dag van vertrek tot ver Loisir Kind 1-2 Kinderen van 4 t/m 11 jaar oud op de dag van de reis onder aftrek van 50% onder aftrek van 50% kosten met een maximum van 10. Daarna niet meer toegestaan kosten met een maximum van 10. Daarna geen Pass InterRail Begeleider Reizigers in het bezit van Toegestaan tot vertrektijdstip van de trein een geldige Eurail Pass (minimaal incl. Frankrijk) of France Railpass Reizigers in het bezit van een geldige InterRail (minimaal incl. Frankrijk) Begeleider van een blinde reiziger Toegestaan tot vertrektijdstip van de trein (en tot één uur na vertrek op het Tot vertrektijdstip van de trein geen kosten. Reservering van minder dan 5 wordt niet terugbetaald. Daarna geen Tot vertrektijdstip van de trein geen kosten. Daarna geen *) Restitutie is, indien de tariefvoorwaarden dit toelaten, toegestaan tot 60 dagen na vertrek **) Op gedeeltelijk niet gebruikte vervoerbewijzen wordt geen verleend

12 TGV-treinen België - Frankrijk v.v. Elk station in Nederland - Frankrijk (niet geldig op Thalys) Vol tarief ESN Geen (2e klas) Kind ESN (2e klas) Loisir ESN (2e klas) Loisir kind ESN (2e klas) Prem s ESN (1e en 2e klas) Kinderen van 4 t/m 11 jaar oud op de dag van de reis Te boeken tot 5 dagen voor vertrek (mits beschikbaar) Te boeken tot 5 dagen voor vertrek. Bestemd voor reizigers van 4 t/m 11 jaar oud én reizigers jonger dan 4 voor wie een eigen plaats gewenst wordt die meereizen met een begeleider in het bezit van een Loisir ticket. (mits beschikbaar) Te boeken t/m 14 dagen voor vertrek, mits beschikbaar Toegestaan voor vertrek 1 uur na vertrek op het Tot vertrektijdstip kosteloos (en tot 1 uur na vertrek op het Tot vertrektijdstip van de trein geen kosten. Daarna geen 10% kosten bij annulering vóór vertrek van de trein. Daarna geen *) Restitutie is, indien de tariefvoorwaarden dit toelaten, toegestaan tot 60 dagen na vertrek **) Op gedeeltelijk niet gebruikte vervoerbewijzen wordt geen verleend TGV-treinen België - Frankrijk v.v. Vol tarief Geen Toegestaan voor vertrek 1 uur na vertrek op het Vol tarief ECO Te boeken tot 1 dag voor vertrek (mits beschikbaar) Kind Persoon met Beperkte Mobiliteit Begeleider Senior Jongere Kinderen van 4 t/m 11 jaar oud op de dag van de reis Reiziger met beperkte mobiliteit, bewijs van invaliditeit vereist Begeleider van een blinde reiziger (1e en 2e klas) Begeleider van een Persoon met Beperkte Mobiliteit (1e klas) Reizigers van 60 jaar en ouder op de dag van de reis, op vertoon van een legitimatiebewijs Reizigers 12 t/m 25 jaar oud op de dag van de reis, op vertoon van legitimatiebewijs Toegestaan voor vertrek 1 uur na vertrek op het 1x toegestaan tot vertrek 1 uur na vertrek op het Tot vertrektijdstip van de trein geen kosten. Daarna geen Tot vertrektijdstip van de trein geen kosten. Daarna geen

13 Familie Plus 1 of 2 volwassenen die 1 kind (jonger dan 12 jaar oud) begeleiden 1x toegestaan tot vertrek 1 uur na vertrek op het Familie MLV Bestemd voor maximaal 2 volwassenen van 12 jaar of ouder die een kind jonger dan 12 jaar begeleiden 1x toegestaan tot vertrek van de trein Loisir Loisir kind Loisir Weekend Loisir Weekend kind Prem s Pass 1 Pass 2 Pass 3 Te boeken tot 5 dagen voor vertrek (mits beschikbaar) Te boeken tot 5 dagen voor vertrek. Bestemd voor reizigers van 4 t/m 11 jaar oud én reizigers jonger dan 4 voor wie een eigen plaats gewenst wordt die meereizen met een begeleider in het bezit van een Loisir ticket. (mits beschikbaar) Dagretour op zaterdag of zondag óf een meerdaags retour, waarbij minimaal een nacht van zaterdag op zondag op de eindbestemming wordt verbleven Kinderen van 4 t/m 11 jaar die meereizen met een begeleider in het bezit van een Loisir Weekend ticket (of jonger dan 4 met eigen plaats) Te boeken t/m 14 dagen voor vertrek, mits beschikbaar. Reizigers in het bezit van een pas geldig voor België en Frankrijk Reizigers in het bezit van een pas geldig voor Frankrijk Reiziger in het bezit van een pas geldig voor België Tot vertrektijdstip kosteloos, (en tot 1 uur na vertrek op het 1x toegestaan tot vertrek 1uur na vertrek op het Tot vertrektijdstip van de trein geen kosten. Daarna geen 50% kosten bij annulering vóór vertrek van de trein. Daarna geen 10% kosten bij annulering vóór vertrek van de trein. Daarna geen Tot vertrektijdstip van de trein geen kosten. Daarna geen *) Restitutie is, indien de tariefvoorwaarden dit toelaten, toegestaan tot 60 dagen na vertrek **) Op gedeeltelijk niet gebruikte vervoerbewijzen wordt geen verleend

14 TGV-treinen binnen Frankrijk en binnenlandse treinen met verplichte reservering Pro Geen Toegestaan voor vertrek van de trein en tot 2 uur na vertrek in het vertrekstation. Loisir 1 Geen Kosteloos omboeken tot Loisir 2 t/m 5 Te boeken tot 10 dagen één dag voor vertrek. voor vertrek Op de dag van vertrek tot het vertrektijdstip Loisir Weekend Verplicht retour, met nacht van de trein onder 2 t/m 4 van zaterdag op zondag aftrek van 50% kosten in het verblijf óf heen- én met een maximum terugreis op een zaterdag van 12. Daarna is of zondag. Te boeken omboeken niet meer vanaf 9 à 11 dagen voor toegestaan vertrek Kind 1-5 Kind Weekend 1-4 Prem s 1 en 2 Kinderen van 4 t/m 11 jaar oud op de dag van de reis Te boeken tot 14 dagen voor vertrek Tot vertrektijdstip kosteloos toegestaan en tot 2 uur na vertrek in het vertrekstation, daarna geen mogelijk. Tot één dag voor vertrek kosteloos toegestaan. Op de dag van vertrek tot het vertrektijdstip van de trein onder aftrek van 50% kosten met een maximum van 12. Na vertrektijdstip geen Prem s 3 Geen Pass Eurail Reizigers in het bezit van een Eurail ( incl. Frankrijk) of een France Rail pass Kosteloos toegestaan voor vertrek van de trein Pass InterRail Reizigers in het bezit van een InterRail( incl. Frankrijk) kosten. Reservering van minder dan 5 wordt niet terugbetaald. Daarna geen Begeleider Begeleider van een blinde reiziger. De blinde en de begeleider dienen hetzelfde traject en in dezelfde klasse te reizen Toegestaan tot vertrek 1 uur na vertrek vanuit het kosten. Na oorspronkelijk vertrektijdstip geen mogelijk *) Restitutie is, indien de tariefvoorwaarden dit toelaten, toegestaan tot 60 dagen na vertrek **) Op gedeeltelijk niet gebruikte vervoerbewijzen wordt geen verleend

15 TGV-treinen Frankrijk-Italië v.v. Flexi Plus Geen 3 x toegestaan voor vertrek van de trein (en tot 1 uur na vertrek in het Flexi Geen 3 x toegestaan voor vertrek van de trein (en tot 1 uur na vertrek in het met aftrek van 10% kosten Standard AG/BG Geen 1 x toegestaan voor vertrek van de trein (en tot 1 uur na vertrek in het met aftrek van 20% kosten Standard AH/BH Geen 1 x toegestaan voor vertrek van de trein (en tot 1 uur na vertrek in het met aftrek van 30% kosten ECO AI/BI Geen 1 x toegestaan voor vertrek van de trein (en tot 1 uur na vertrek in het met aftrek van 50% kosten ECO AJ/BJ Geen 1 x toegestaan voor vertrek van de trein (en tot 1 uur na vertrek in het met aftrek van 70% kosten Kind AP/BP Kind AI/BI Mini Pass Begeleider Kinderen van 4 t/m 11 jaar oud op de dag van de reis Kinderen van 4 t/m 11 jaar oud op de dag van de reis Te boeken tot 14 dagen voor vertrek mits beschikbaar Reiziger in het bezit van een InterRail of Eurail pass, die het volledige Franse traject dekt. Begeleider van een blinde reiziger of reiziger in een rolstoel. Een bewijs van invaliditeit dient getoond te worden 3 x toegestaan voor vertrek van de trein (en tot 1 uur na vertrek in het 1 x toegestaan voor vertrek van de trein (en tot 1 uur na vertrek in het met aftrek van 30% kosten 3x toegestaan voor vertrek 1 x toegestaan voor vertrek van de trein (en tot 1 uur na vertrek in het kosten. Daarna geen Tot vertrektijdstip onder aftrek van 10% kosten. Daarna geen Tot vertrektijdstip onder aftrek van 20% kosten. Daarna geen Tot vertrektijdstip onder aftrek van 30% kosten. Daarna geen Tot vertrektijdstip onder aftrek van 50% kosten. Daarna geen Tot vertrektijdstip onder aftrek van 70% kosten. Daarna geen kosten Daarna geen Tot vertrektijdstip onder aftrek van 30% kosten. Daarna geen kosten. Daarna geen kosten. Daarna geen *) Restitutie is, indien de tariefvoorwaarden dit toelaten, toegestaan tot 60 dagen na vertrek **) Op gedeeltelijk niet gebruikte vervoerbewijzen wordt geen verleend

16 TGV-treinen Frankrijk - Zwitserland v.v. (Lyria) Flex Geen Toegestaan voor vertrek, daarna als Semi-Flex Geen Toegestaan voor vertrek van de trein onder aftrek van 20 kosten + eventueel prijsverschil met best beschikbare tarief kosten. Na vertrektijdstip onder aftrek van 50% kosten (tot uiterlijk 2 maanden na de reisdatum) Tot vertrektijdstip onder aftrek van 20 kosten. Daarna geen meer mogelijk Non-Flex Geen Senior Reizigers van 60 jaar en ouder op de dag van de reis, op vertoon van een legitimatiebewijs Jongere Famille Plus Reizigers 12 t/m 25 jaar oud op de dag van de reis, op vertoon van legitimatiebewijs 1 of 2 volwassenen die 1 kind (jonger dan 12 jaar oud) begeleiden. Kind -4 jaar Kinderen jonger dan 4 jaar oud op de dag van de reis, waarvoor een eigen zitplaats gewenst is Kind Pass 1 Pass 2 Pass 3 Wheelchair Begeleider Kinderen van 4 t/m 11 jaar oud op de dag van de reis Reizigers in het bezit van van een Eurail, InterRail pass geldig voor Frankrijk en Zwitserland Reizigers in het bezit van een Eurail, InterRail, France Rail Pass, geldig voor Frankrijk Reizigers in het bezit van een Eurail, InterRail, Swiss Pass, Abonnement General CFF, geldig voor Zwitserland Rolstoelpassagier, bewijs van invaliditeit vereist Rolstoelplaats bevindt zich in de 1e klas Begeleider van een blinde reiziger of rolstoelpassa gier (1e en 2e klas) Een bewijs van invaliditeit van rolstoelpassagier of blinde is vereist Toegestaan voor vertrek van de trein onder aftrek van 20 kosten + eventueel prijsverschil met best beschikbare tarief Toegestaan voor vertrek Toegestaan voor vertrek van de trein onder aftrek van 20 kosten + eventueel prijsverschil met best beschikbare tarief Toegestaan voor vertrek, daarna als Tot vertrektijdstip onder aftrek van 20 kosten. Daarna geen kosten. Daarna geen meer mogelijk Tot vertrektijdstip onder aftrek van 20 kosten. Daarna geen kosten. Na vertrektijdstip onder aftrek van 50% kosten (tot uiterlijk 2 maanden na de reisdatum) *) Restitutie is, indien de tariefvoorwaarden dit toelaten, toegestaan tot 60 dagen na vertrek **) Op gedeeltelijk niet gebruikte vervoerbewijzen wordt geen verleend

17 TGV-treinen Parijs-Luxemburg v.v. Pro Geen Tot vertrektijdstip kosteloos, daarna als Loisir Standard Geen Toegestaan t/m de dag Loisir 1 t/m 4 Loisir Weekend 1 t/m 4 Loisir Kind Loisir Weekend Kind Prem s 0 Prem s 1 Prem s 2 Wheelchair Begeleider Pass Te boeken tot uiterlijk 10 dagen voor vertrek mits beschikbaar Verplicht retourtarief te boeken vanaf 9 dagen voor vertrek met minimaal een nacht van zaterdag op zondag in het verblijf op de eindbestemming of een dagretour op zaterdag of zondag Kinderen van 4 t/m 11 jaar oud op de reisdag of kinderen jonger dan 4 voor wie een eigen plaats gewenst wordt vóór de reisdag. Op de dag van vertrek tot het vertrektijdstip van de trein zijn de kosten 50% met een maximum van 12 euro. Daarna is omboeken niet meer toegestaan. Te boeken tot uiterlijk 14 dagen voor vertrek mits beschikbaar Rolstoelpassagier, bewijs van invaliditeit vereist. Rolstoelplaats bevindt zich in de 1e klas Begeleider van een rolstoelpassagier of blinde reiziger Een bewijs van invaliditeit van rolstoelpassagier of blinde is vereist (1e en 2e klas) Reizigers in het bezit van een InterRail of Eurail Pass geldig voor Frankrijk Tot vertrektijdstip kosteloos, daarna als Tot vertrektijdstip kosteloos, daarna als kosten. Daarna geen T/m de dag vóór de reisdag geen kosten. Op de reisdag tot het vertrektijdstip onder aftrek van 50% kosten met een maximum van 12, daarna geen kosten. Daarna geen kosten. Na vertrektijdstip geen *) Restitutie is, indien de tariefvoorwaarden dit toelaten, toegestaan tot 60 dagen na vertrek **) Op gedeeltelijk niet gebruikte vervoerbewijzen wordt geen verleend

18 AVE- treinen binnen Spanje Volwassene Geen Tot vertrektijdstip onder Kind Kinderen van 4 t/m 11 jaar aftrek van 10% kosten. oud op de dag van de reis Daarna als Railplus Jongere Reizigers van 12 t/m 25 jaar oud op de dag van de reis die houder zijn van een Railpluskaart. Railplus Senior Reizigers van 60 jaar of ouder op de dag van de reis die houder zijn van een Railpluskaart. Pass Eurail Reizigers in het bezit van een geldige - 1e klas Eurail pass geldig in Spanje, geldig in Preferente of Club - 2e klas Eurail pass geldig in Spanje, geldig in Turista Pass InterRail Reizigers in het bezit van een geldige - 1e klas Interrail pass geldig in Spanje, geldig in Preferente of Club - 2e klas Interrail pass geldig in Spanje, geldig in Turista Tot vertrektijdstip onder aftrek van 15% kosten, na vertrektijdstip geen *) Restitutie is, indien de tariefvoorwaarden dit toelaten, toegestaan tot 6 maanden na vertrek **) Op gedeeltelijk niet gebruikte vervoerbewijzen wordt geen verleend

19 TGV/ICE-treinen Frankrijk- Duitsland v.v. Flexi Geen Tot vertrektijdstip Flexi Kind Kinderen van 4 t/m 11 jaar kosteloos, daarna als kosten. Na vertrektijdstip onder aftrek van oud op de dag van de reis 10% kosten Loisir Loisir Kind Prem s Pass 1 Pass 2 Pass 3 Wheelchair Begeleider Boekbaar tot 3 dagen voor vertrek mits beschikbaar Kinderen van 4 t/m 11 jaar oud op de dag van de reis Boekbaar tot 14 dagen voor vertrek mits beschikbaar In bezit zijn van een Eurail, InterRail Pass, geldig voor Frankrijk en Duitsland In bezit zijn van een pas geldig voor Frankrijk In bezit zijn van een pas geldig voor Duitsland Rolstoelpassagier, bewijs van invaliditeit vereist Begeleider van een rolstoelpassagier of blinde, bewijs van invaliditeit vereist Toegestaan tot 1 dag voor vertrek van de trein. Op de dag van vertrek tot het vertrektijdstip van de trein onder aftrek van 50% kosten met een maximum van 15. Daarna is omboeken niet meer toegestaan Tot vertrektijdstip kosteloos, daarna als Voor en na vertrek van de trein 50% kosten. kosten, daarna 50% kosten. *) Restitutie is, indien de tariefvoorwaarden dit toelaten, toegestaan tot 60 dagen na vertrek **) Op gedeeltelijk niet gebruikte vervoerbewijzen wordt geen verleend

20 Meer bestemmingen op NS International.nl Geldig vanaf januari 2016 Intercity Berlijn Intercity Brussel

Tariefvoorwaarden internationale treintickets. Groot-Brittannië

Tariefvoorwaarden internationale treintickets. Groot-Brittannië Tariefvoorwaarden internationale treintickets Groot-Brittannië Tariefvoorwaarden voor uw internationale treintickets Wij willen u graag zo goed mogelijk informeren over uw internationale treintickets.

Nadere informatie

Tariefvoorwaarden internationale treintickets. Groot-Brittannië

Tariefvoorwaarden internationale treintickets. Groot-Brittannië Tariefvoorwaarden internationale treintickets Groot-Brittannië Tariefvoorwaarden voor uw internationale treintickets Wij willen u graag zo goed mogelijk informeren over uw internationale ticket. Daarom

Nadere informatie

Tariefvoorwaarden internationale treintickets. België en Luxemburg

Tariefvoorwaarden internationale treintickets. België en Luxemburg Tariefvoorwaarden internationale treintickets België en Luxemburg Tariefvoorwaarden van internationale vervoerbewijzen België en Luxemburg Wij willen u graag zo goed mogelijk informeren over uw internationale

Nadere informatie

Tariefvoorwaarden internationale treintickets. België en Luxemburg

Tariefvoorwaarden internationale treintickets. België en Luxemburg Tariefvoorwaarden internationale treintickets België en Luxemburg Tariefvoorwaarden van internationale vervoerbewijzen België en Luxemburg Wij willen u graag zo goed mogelijk informeren over uw internationale

Nadere informatie

Tariefvoorwaarden internationale treintickets. Groot-Brittannië

Tariefvoorwaarden internationale treintickets. Groot-Brittannië Tariefvoorwaarden internationale treintickets Groot-Brittannië Tariefvoorwaarden voor uw internationale treintickets Wij willen u graag zo goed mogelijk informeren over uw internationale treintickets.

Nadere informatie

Tariefvoorwaarden internationale treintickets. België en Luxemburg

Tariefvoorwaarden internationale treintickets. België en Luxemburg Tariefvoorwaarden internationale treintickets België en Luxemburg Tariefvoorwaarden van internationale vervoerbewijzen België en Luxemburg Wij willen u graag zo goed mogelijk informeren over uw internationale

Nadere informatie

Tariefvoorwaarden internationale treintickets. Groot-Brittannië

Tariefvoorwaarden internationale treintickets. Groot-Brittannië Tariefvoorwaarden internationale treintickets Groot-Brittannië Tariefvoorwaarden voor uw internationale treintickets Wij willen u graag zo goed mogelijk informeren over uw internationale treintickets.

Nadere informatie

Tariefvoorwaarden internationale treintickets. Groot-Brittannië

Tariefvoorwaarden internationale treintickets. Groot-Brittannië Tariefvoorwaarden internationale treintickets Groot-Brittannië Tariefvoorwaarden voor uw internationale treintickets Wij willen u graag zo goed mogelijk informeren over uw internationale treintickets.

Nadere informatie

Tariefvoorwaarden internationale treintickets. België en Luxemburg

Tariefvoorwaarden internationale treintickets. België en Luxemburg Tariefvoorwaarden internationale treintickets België en Luxemburg Tariefvoorwaarden van internationale vervoerbewijzen België en Luxemburg Wij willen u graag zo goed mogelijk informeren over uw internationale

Nadere informatie

Tariefvoorwaarden internationale treintickets. België en Luxemburg

Tariefvoorwaarden internationale treintickets. België en Luxemburg Tariefvoorwaarden internationale treintickets België en Luxemburg Tariefvoorwaarden van internationale vervoerbewijzen België en Luxemburg Wij willen u graag zo goed mogelijk informeren over uw internationale

Nadere informatie

Tariefvoorwaarden internationale treintickets. België en Luxemburg

Tariefvoorwaarden internationale treintickets. België en Luxemburg Tariefvoorwaarden internationale treintickets België en Luxemburg Tariefvoorwaarden van internationale vervoerbewijzen België en Luxemburg Wij willen u graag zo goed mogelijk informeren over uw internationale

Nadere informatie

Tariefvoorwaarden internationale treintickets. Frankrijk en overig Europa via Frankrijk

Tariefvoorwaarden internationale treintickets. Frankrijk en overig Europa via Frankrijk Tariefvoorwaarden internationale treintickets Frankrijk en overig Europa via Frankrijk Tariefvoorwaarden van internationale vervoerbewijzen Wij willen u graag zo goed mogelijk informeren over uw internationale

Nadere informatie

Tariefvoorwaarden internationale treintickets. Frankrijk en overig Europa via Frankrijk

Tariefvoorwaarden internationale treintickets. Frankrijk en overig Europa via Frankrijk Tariefvoorwaarden internationale treintickets Frankrijk en overig Europa via Frankrijk Tariefvoorwaarden van internationale vervoerbewijzen Wij willen u graag zo goed mogelijk informeren over uw internationale

Nadere informatie

Tariefvoorwaarden internationale treintickets. Frankrijk en overig Europa via Frankrijk

Tariefvoorwaarden internationale treintickets. Frankrijk en overig Europa via Frankrijk Tariefvoorwaarden internationale treintickets Frankrijk en overig Europa via Frankrijk Tariefvoorwaarden van internationale vervoerbewijzen Wij willen u graag zo goed mogelijk informeren over uw internationale

Nadere informatie

Tariefvoorwaarden internationale treintickets. Frankrijk en overig Europa via Frankrijk

Tariefvoorwaarden internationale treintickets. Frankrijk en overig Europa via Frankrijk Tariefvoorwaarden internationale treintickets Frankrijk en overig Europa via Frankrijk Tariefvoorwaarden van internationale vervoerbewijzen Wij willen u graag zo goed mogelijk informeren over uw internationale

Nadere informatie

Tariefvoorwaarden internationale treintickets. Duitsland en overig Europa via Duitsland

Tariefvoorwaarden internationale treintickets. Duitsland en overig Europa via Duitsland Tariefvoorwaarden internationale treintickets Duitsland en overig Europa via Duitsland Tariefvoorwaarden van uw internationale treintickets Wij willen u graag zo goed mogelijk informeren over uw internationale

Nadere informatie

Tariefvoorwaarden internationale treintickets

Tariefvoorwaarden internationale treintickets Tariefvoorwaarden internationale treintickets Duitsland en overig Europa via Duitsland Meer bestemmingen op NS International.nl Geldig vanaf 12 september 2017 Intercity Berlijn Intercity Brussel Tariefvoorwaarden

Nadere informatie

Tariefvoorwaarden internationale treintickets. Duitsland en overig Europa via Duitsland

Tariefvoorwaarden internationale treintickets. Duitsland en overig Europa via Duitsland Tariefvoorwaarden internationale treintickets Duitsland en overig Europa via Duitsland Tariefvoorwaarden van uw internationale treintickets Wij willen u graag zo goed mogelijk informeren over uw internationale

Nadere informatie

Tariefvoorwaarden internationale treintickets. Duitsland en overig Europa via Duitsland

Tariefvoorwaarden internationale treintickets. Duitsland en overig Europa via Duitsland Tariefvoorwaarden internationale treintickets Duitsland en overig Europa via Duitsland Tariefvoorwaarden van uw internationale treintickets Wij willen u graag zo goed mogelijk informeren over uw inter

Nadere informatie

Tariefvoorwaarden internationale treintickets. Duitsland en overig Europa via Duitsland

Tariefvoorwaarden internationale treintickets. Duitsland en overig Europa via Duitsland Tariefvoorwaarden internationale treintickets Duitsland en overig Europa via Duitsland Tariefvoorwaarden van uw internationale treintickets Wij willen u graag zo goed mogelijk informeren over uw internationale

Nadere informatie

Tariefvoorwaarden internationale treintickets. Duitsland en overig Europa via Duitsland

Tariefvoorwaarden internationale treintickets. Duitsland en overig Europa via Duitsland Tariefvoorwaarden internationale treintickets Duitsland en overig Europa via Duitsland Tariefvoorwaarden van uw internationale treintickets Wij willen u graag zo goed mogelijk informeren over uw internationale

Nadere informatie

Tariefvoorwaarden internationale treintickets. Duitsland en overig Europa via Duitsland

Tariefvoorwaarden internationale treintickets. Duitsland en overig Europa via Duitsland Tariefvoorwaarden internationale treintickets Duitsland en overig Europa via Duitsland Tariefvoorwaarden van uw internationale treintickets Wij willen u graag zo goed mogelijk informeren over uw internationale

Nadere informatie

Tariefvoorwaarden Intercity direct treintickets

Tariefvoorwaarden Intercity direct treintickets Tariefvoorwaarden Intercity direct treintickets Tariefvoorwaarden voor uw reis met de Intercity direct Wij willen u graag zo goed mogelijk informeren over uw reis met de Intercity direct tussen Amsterdam

Nadere informatie

PRODUCTEN APRIL 2018

PRODUCTEN APRIL 2018 PRODUCTEN HET NETWERK Brussel - Parijs 1u22 24 treinen per dag Brussel - Londen 2u01 10 treinen per dag Parijs - Turijn 5u34 3 treinen per dag Parijs - Londen 2u15 18 treinen per dag Parijs - Genève 3u05

Nadere informatie

PRODUCTEN OKTOBER 2018

PRODUCTEN OKTOBER 2018 PRODUCTEN HET NETWERK Brussel - Parijs 1u22 24 treinen per dag Brussel - Londen 2u01 10 treinen per dag Parijs - Turijn 5u34 3 treinen per dag Parijs - Londen 2u15 18 treinen per dag Parijs - Genève 3u05

Nadere informatie

Amsterdam - Antwerpen - Brussel Met de Beneluxtrein naar België

Amsterdam - Antwerpen - Brussel Met de Beneluxtrein naar België Geldig van 14 december 2003 t/m 11 december 2004 Amsterdam - Antwerpen - Brussel Met de Beneluxtrein naar België Beneluxtrein Comfortabel naar Antwerpen en Brussel Antwerpen en Brussel De rood-gele internationale

Nadere informatie

Prijzen & dienstregeling

Prijzen & dienstregeling vanaf 09.12.2012 Prijzen & dienstregeling Brussel-Amsterdam in 2u01 Reserveer uw tickets in de stations* met internationaal aanbod via 070 79 79 79 * ( 0,30/min) via fyra.com powered by 1 Het Fyra Netwerk

Nadere informatie

Een maand lang reizen met voordeel en gemak. Informatie over maandabonnementen

Een maand lang reizen met voordeel en gemak. Informatie over maandabonnementen Een maand lang reizen met voordeel en gemak Informatie over maandabonnementen Inhoudsopgave 3 3 Maandtrajectabonnement 4 Maandnetabonnement 4 NS-stamkaart 4 Belastingvoordeel 5 Makkelijk verkrijgbaar 5

Nadere informatie

IZY, de nieuwe low-cost trein Brussel-Parijs. Het aanbod in enkele woorden

IZY, de nieuwe low-cost trein Brussel-Parijs. Het aanbod in enkele woorden IZY, de nieuwe low-cost trein Brussel-Parijs IZY zal de nieuwe trein low cost zijn, uitgevoerd door Thalys, vanaf 3 april 2016 tussen Brussel en Parijs met 2 tot 3 vertrekken per dag. De verkoop zal geopend

Nadere informatie

Hierbij zend ik u mijn antwoorden op de vragen van het lid Cramer over de verkoop van internationale treinkaartjes.

Hierbij zend ik u mijn antwoorden op de vragen van het lid Cramer over de verkoop van internationale treinkaartjes. abcdefgh De voorzitter van de Tweede Kamer der StatenGeneraal Binnenhof 4 2513 AA DEN HAAG Contactpersoon Datum 21 november 2007 Ons kenmerk VENW/DGP2007/8369 Onderwerp Kamervragen Doorkiesnummer Bijlage(n)

Nadere informatie

(TARIEFS)VOORWAARDEN transavia.com (van toepassing op alle vluchten van Transavia France S.A.S.)

(TARIEFS)VOORWAARDEN transavia.com (van toepassing op alle vluchten van Transavia France S.A.S.) Op deze pagina treft u de (tariefs)voorwaarden en de Algemene Vervoersvoorwaarden van Transavia France S.A.S. (TARIEFS)VOORWAARDEN transavia.com (van toepassing op alle vluchten van Transavia France S.A.S.)

Nadere informatie

JOURNALISTENKAART & BILJET JOURNALIST Voor beroepsjournalisten

JOURNALISTENKAART & BILJET JOURNALIST Voor beroepsjournalisten JOURNALISTENKAART & BILJET JOURNALIST Voor beroepsjournalisten Korting: Kosteloos op vertoon van de die wordt uitgegeven door NMBS enkele reis 2 e klas heen- en terugreis Korting: Tarief 75% bij de aankoop

Nadere informatie

rmu1ier bestuurskosten

rmu1ier bestuurskosten Interdepartementaal i rmuier bestuurskosten Departement Functionaris Datum VWS SG Mei23 Type bestuurskosten Bedrag 82,3 Toelichting 3 w C) -r rr ) D. 3 (3 - Di 2. t. 3 LL Jm -T. b 5 cj fl :? u j M \J)

Nadere informatie

HEEL DUITSLAND met de ICE trein vanaf 39 met de IC Bus vanaf 14 KEULEN FRANKFURT BERLIJN MÜNCHEN DÜSSELDORF

HEEL DUITSLAND met de ICE trein vanaf 39 met de IC Bus vanaf 14 KEULEN FRANKFURT BERLIJN MÜNCHEN DÜSSELDORF KEULEN HAMBURG FRANKFURT BREMEN HANNOVER DORTMUND LEIPZIG LUIK AKEN BONN KEULEN DRESDEN FRANKFURT (M) KARLSRUHE NÜRNBERG STUTTGART HEEL DUITSLAND met de ICE trein 39 met de IC Bus 14 Dienstregeling & prijzen

Nadere informatie

verkrijgbaar via www.nmbs.be

verkrijgbaar via www.nmbs.be verkrijgbaar via www.nmbs.be Waar hang jij dit jaar uit? Wachten op de zon in Belgenland, op uitstap naar zee of de Ardennen? Of zoek je toch liever het avontuur op? Komt mooi uit, want met je eigen InterRail

Nadere informatie

Nieuw tarievenstelsel Thalys

Nieuw tarievenstelsel Thalys Nieuw tarievenstelsel Thalys Nieuws NS International augustus 2017 Thalys, een klasse apart Thalys start op 12 september met een nieuwe tarievenstructuur. De grootste wijziging is de extra klasse die wordt

Nadere informatie

UW RECHTEN ALS TREINPASSAGIER IN EUROPA

UW RECHTEN ALS TREINPASSAGIER IN EUROPA UW RECHTEN ALS TREINPASSAGIER IN EUROPA De Europese Unie wil al haar inwoners dezelfde bescherming en rechten bieden als treinpassagier. De Verordening 1371/2007 biedt treinpassagiers een betere informatie,

Nadere informatie

INHOUD DE RESERVATIEPROCEDURE STAP VOOR STAP NAVERKOOP OP WWW.VOYAGES- SNCF.EU PAS, KORTINGKAART OF ABONNEMENT KOPEN SOORTEN TICKETS GROEPSRESERVATIES

INHOUD DE RESERVATIEPROCEDURE STAP VOOR STAP NAVERKOOP OP WWW.VOYAGES- SNCF.EU PAS, KORTINGKAART OF ABONNEMENT KOPEN SOORTEN TICKETS GROEPSRESERVATIES INHOUD DE RESERVATIEPROCEDURE STAP VOOR STAP 1: EEN ACCOUNT AANMAKEN 2: VERBINDING MAKEN MET HTTP://BENELUX.VOYAGES-SNCF.EU/NL/ 3: DE RESERVATIEMOTOR 4: STOELVOORKEUR INGEVEN EN TARIEF KIEZEN 5: DE VERPLICHTE

Nadere informatie

Zon- THALYS.COM VAN HARTE WELKOM. 5900 Brochure Soleil 2013 BNL.indd 1 01/02/13 11:06

Zon- THALYS.COM VAN HARTE WELKOM. 5900 Brochure Soleil 2013 BNL.indd 1 01/02/13 11:06 Zomer 2013 Zon- THALYS.COM Naar het zuiden van Frankrijk vanuit België bestemmingen VAN HARTE WELKOM 5900 Brochure Soleil 2013 BNL.indd 1 01/02/13 11:06 THALYS ZON Bestemmingen & Dienstregeling Zin in

Nadere informatie

AANBIEDINGEN & TARIEVEN ALGEMENE VOORWAARDEN VAN HET THALYS THEPASS-ABONNEMENT

AANBIEDINGEN & TARIEVEN ALGEMENE VOORWAARDEN VAN HET THALYS THEPASS-ABONNEMENT AANBIEDINGEN & TARIEVEN ALGEMENE VOORWAARDEN VAN HET THALYS THEPASS-ABONNEMENT 1. PREAMBULE THI Factory SA (hierna Thalys ) beheert een abonnement programma genaamd Thalys ThePass. Het is onder bepaalde,

Nadere informatie

Van en naar het station. Slim de trein combineren met fiets, (deel)auto of taxi

Van en naar het station. Slim de trein combineren met fiets, (deel)auto of taxi Slim de trein combineren met fiets, (deel)auto of taxi Inhoudsopgave 3 Met de fiets van en naar het station 4 Fiets stallen bij het station 6 OV-fiets huren 8 Fiets mee in de trein 10 Met de auto van en

Nadere informatie

Uw rechten als treinpassagier in Europa

Uw rechten als treinpassagier in Europa Uw rechten als treinpassagier in Europa De europese Unie wil al haar inwoners dezelfde bescherming en rechten bieden als treinpassagier. De verordening 1371/2007 biedt treinpassagiers een betere informatie,

Nadere informatie

AIR & RAIL AIR FRANCE KLM VERNIEUWDE VERSIE 2016

AIR & RAIL AIR FRANCE KLM VERNIEUWDE VERSIE 2016 AIR & RAIL AIR FRANCE KLM VERNIEUWDE VERSIE 2016 België Verbonden Met De Wereld De verbinding tussen België en de wereld 231 bestemmingen in 103 landen Toegewijd team in station Brussel-Zuid Hoge snelheidstreinen

Nadere informatie

Dienstregeling. Prijzen vanuit. Informatie. België. Van 31/08/2008 tot 13/12/2008. Waar komt u meer te weten over de Thalys-diensten?

Dienstregeling. Prijzen vanuit. Informatie. België. Van 31/08/2008 tot 13/12/2008. Waar komt u meer te weten over de Thalys-diensten? Informatie Dienstregeling Uw reis voorbereiden en uw Thalys-biljetten kopen Op www.thalys.com. Op http://thalys.mobi (enkel voor informatie). Per telefoon NMBS Call Center Internationaal: 02 528 28 28,

Nadere informatie

InterRail ÉÉN PASS. DERTIG LANDEN. EINDELOOS VEEL MOGELIJKHEDEN. korting op je Global Pass 01/01/2014-31/12/2014. Zoveel meer dan een treinticket

InterRail ÉÉN PASS. DERTIG LANDEN. EINDELOOS VEEL MOGELIJKHEDEN. korting op je Global Pass 01/01/2014-31/12/2014. Zoveel meer dan een treinticket InterRail korting op je Global Pass ÉÉN PASS. DERTIG LANDEN. EINDELOOS VEEL MOGELIJKHEDEN. 01/01/2014-31/12/2014 Zoveel meer dan een treinticket Europa verkennen met InterRail. En jij bepaalt het tempo.

Nadere informatie

Kalverkamp,Just 5 VOLWASSENEN CIV 1184 ALLEEN GELDIG VOOR DE OP DIT VERVOERBEWIJS VERMELDE DATUM/TREINEN DNR:CNFQDCX

Kalverkamp,Just 5 VOLWASSENEN CIV 1184 ALLEEN GELDIG VOOR DE OP DIT VERVOERBEWIJS VERMELDE DATUM/TREINEN DNR:CNFQDCX DNR: CNFQDCX ID:2 VERVOERBEWIJS IC/EC BILLET Kalverkamp,Just 5 VOLWASSENEN CIV 1184 Geldig:15/07/2016 07 NL:38 VERTREK VIA -> AANKOMST KLASSE Utrecht Centraal -> Berlin Bad Bentheim(Gr)(15.07.2016)BBnthmG

Nadere informatie

van t/m Koop nu je InterRail Pass op

van t/m Koop nu je InterRail Pass op van 01.01.2013 t/m 31.12.2013 Koop nu je InterRail Pass op www.nmbs-europe.com! Met InterRail beweeg je zoals jij het wil. Je houdt van beweging, ontdekking en avontuur? Je vindt het formidabel Europa

Nadere informatie

koop nu je s InterRail Pasbs.be www.nmbs.be Bestemming beter van 01.01.2010 t/m 31.12.2010 Realisatie : Euro RSCG Brussels Griekenland Italië Portugal

koop nu je s InterRail Pasbs.be www.nmbs.be Bestemming beter van 01.01.2010 t/m 31.12.2010 Realisatie : Euro RSCG Brussels Griekenland Italië Portugal V.U. : Michel Jadot NMBS Europe Hallepoortlaan 40 1060 Brussel Realisatie : Euro RSCG Brussels Griekenland Italië Portugal Ierland Grootbrittannië Spanje belgië frankrijk turkije van 01.01.2010 t/m 31.12.2010

Nadere informatie

GROEPSREIZEN GENIET VAN ONS AANBOD EN DIENSTEN. Maxime Huriez / SNCF

GROEPSREIZEN GENIET VAN ONS AANBOD EN DIENSTEN. Maxime Huriez / SNCF GROEPSREIZEN GENIET VAN ONS AANBOD EN DIENSTEN Maxime Huriez / SNCF ALGEMENE INFORMATIE EEN GROEP MOET MINIMUM UIT 10 PERSONEN BESTAAN DIE SAMEN REIZEN. DE TERMIJNEN Voor groepen vanaf 10 personen kan elke

Nadere informatie

AANBIEDINGEN & TARIEVEN ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE THALYS ABONNEMENTEN

AANBIEDINGEN & TARIEVEN ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE THALYS ABONNEMENTEN AANBIEDINGEN & TARIEVEN ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE THALYS ABONNEMENTEN 1. PREAMBULE THI Factory SA (hierna Thalys ) beheert abonnementen. Het is onder bepaalde, hieronder uiteengezette voorwaarden, toegankelijk

Nadere informatie

MAASTRICHT TRAJECTABONNEMENT AACHEN TRAJECTABONNEMENT ROOSENDAAL TRAJECTABONNEMENT Voor de heel regelmatige reiziger

MAASTRICHT TRAJECTABONNEMENT AACHEN TRAJECTABONNEMENT ROOSENDAAL TRAJECTABONNEMENT Voor de heel regelmatige reiziger MAASTRICHT TRAJECTABONNEMENT AACHEN TRAJECTABONNEMENT ROOSENDAAL TRAJECTABONNEMENT Voor de heel regelmatige reiziger 1e klas 2e klas Combineerbaar met MIVB, TEC, De Lijn 1, 3 of 12 maanden WAAR GEBRUIKEN?

Nadere informatie

Veelgestelde vragen IC Bus (F.A.Q.)

Veelgestelde vragen IC Bus (F.A.Q.) Veelgestelde vragen IC Bus (F.A.Q.) Inhoudsopgave 1. Algemene vragen over de IC Bus 1.1 Wat zijn de onderscheidende kenmerken van de IC Bus- lijn. 1.2 Onderaannemers 1.3 Zijn er 1e klas en of 2e klas stoelen

Nadere informatie

ÉÉN PASS. DERTIG LANDEN. EINDELOOS VEEL MOGELIJKHEDEN.

ÉÉN PASS. DERTIG LANDEN. EINDELOOS VEEL MOGELIJKHEDEN. Interrail Kinderen reizen gratis mee! ÉÉN PASS. DERTIG LANDEN. EINDELOOS VEEL MOGELIJKHEDEN. 01/01/15-31/12/15 Zoveel meer dan een treinticket Europa verkennen met Interrail. Ieder zijn ding, ieder zijn

Nadere informatie

Thalys Dienstregeling & Prijzen 02 I 07 I 2006 > 09 I 12 I 2006

Thalys Dienstregeling & Prijzen 02 I 07 I 2006 > 09 I 12 I 2006 Informatie & reservatie Thalys Dienstregeling & Prijzen 02 I 07 I 2006 > 09 I 12 I 2006 www.thalys.com Hoe uw reis voorbereiden? Waar koopt u uw Thalys-biljetten? Per telefoon, op 02 528 28 28, van van

Nadere informatie

Compensatie en assistentie. Bij instapweigering, annulering of vertraging van vluchten vertrekkend uit EU-landen

Compensatie en assistentie. Bij instapweigering, annulering of vertraging van vluchten vertrekkend uit EU-landen Compensatie en assistentie Bij instapweigering, annulering of vertraging van vluchten vertrekkend uit EU-landen Compensatie en assistentie Bij instapweigering, annulering of vertraging van vluchten vertrekkend

Nadere informatie

Dienstregeling. Prijzen vanuit. Informatie. België. Van 14/06/2009 tot 12/12/2009. Uw reis voorbereiden en uw Thalys-biljetten kopen

Dienstregeling. Prijzen vanuit. Informatie. België. Van 14/06/2009 tot 12/12/2009. Uw reis voorbereiden en uw Thalys-biljetten kopen Informatie Dienstregeling Uw reis voorbereiden en uw Thalys-biljetten kopen Op www.thalys.com. Op http://thalys.mobi (enkel voor informatie). Per telefoon NMBS Call Center Internationaal: 0, van maandag

Nadere informatie

TGV BRUSSEL - FRANKRIJK

TGV BRUSSEL - FRANKRIJK BRUSSEL - FRANKRIJK SNEL, RECHTSTREEKS, DAGELIJKS,... EN HEEL HET JAAR DOOR www.nmbs-europe.com/ 14/12/14-12/12/15 Zoveel meer dan een treinticket 5 uitstekende redenen om met Brussel-Frankrijk te reizen

Nadere informatie

WINTER SNEEUW- NAAR DE FRANSE ALPEN VANUIT NEDERLAND BESTEMMINGEN THALYS.COM

WINTER SNEEUW- NAAR DE FRANSE ALPEN VANUIT NEDERLAND BESTEMMINGEN THALYS.COM WINTER 014-015 SNEEUW- BESTEMMINGEN THALYS.COM NAAR DE FRANSE ALPEN VANUIT NEDERLAND THALYS SNEEUW BESTEMMINGEN & DIENSTREGELING THALYS BRENGT U OP HET JUISTE SPOOR OM OPTIMAAL VAN UW WINTERSPORTVAKANTIE

Nadere informatie

Geschillencommissie de geschillencommissie openbaar vervoer, gevestigd te Den Haag;

Geschillencommissie de geschillencommissie openbaar vervoer, gevestigd te Den Haag; ALGEMENE VOORWAARDEN NS INTERNATIONAL HOOFDSTUK 1 REISVOORWAARDEN 1 Reisvoorwaarden voor alle NS International-treinen ARTIKEL 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Agent een

Nadere informatie

MAASTRICHT HALFTIJDS ABONNEMENT ROOSENDAAL HALFTIJDS ABONNEMENT AACHEN HALFTIJDS ABONNEMENT

MAASTRICHT HALFTIJDS ABONNEMENT ROOSENDAAL HALFTIJDS ABONNEMENT AACHEN HALFTIJDS ABONNEMENT MAASTRICHT HALFTIJDS ABONNEMENT ROOSENDAAL HALFTIJDS ABONNEMENT AACHEN HALFTIJDS ABONNEMENT Voor de heel regelmatige reiziger 1e klas 2e klas 5 trajecten heen en 5 trajecten terug Geldigheid 15 dagen WAAR

Nadere informatie

SPECIALE TARIEVEN APRIL 2018

SPECIALE TARIEVEN APRIL 2018 SPECIALE TARIEVEN SPECIALE TARIEVEN VOOR UW BEHOEFTEN NORMALE TARIEVEN Bijna alle vervoersmaatschappijen die wij aanbieden, bieden niet-flexibele, semi-flexibele en flexibele tarieven FCE Reisbureaus kunnen

Nadere informatie

GELDIG VANAF 14 DECEMBER 2014. Goede reis! Kaartsoorten en tarieven. www.vechtdallijnen.nl @vechtdallijnen

GELDIG VANAF 14 DECEMBER 2014. Goede reis! Kaartsoorten en tarieven. www.vechtdallijnen.nl @vechtdallijnen 2015 GELDIG VANAF 14 DECEMBER 2014 Goede reis! Kaartsoorten en tarieven 1 Voor iedere treinreiziger een passend vervoerbewijs Goede reis! Kaartsoorten en tarieven Inhoudsopgave Voor het reizen met het

Nadere informatie

Stichting Museum Buurt Spoorweg

Stichting Museum Buurt Spoorweg Stichting Museum Buurt Spoorweg VERVOERSVOORWAARDEN MBS Uitgave 2010 ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR HET VERVOER VAN REIZIGERS EN GOEDEREN EN HET LEVEREN VAN DIENSTEN DOOR DE STICHTING MUSEUM BUURTSPOORWEG A.

Nadere informatie

JustFly FlyDeal FlyClassic FlyFlex+ 441 stuk handbagage met een gewicht tot 8 kg. (tot 23 kg)

JustFly FlyDeal FlyClassic FlyFlex+ 441 stuk handbagage met een gewicht tot 8 kg. (tot 23 kg) TARIEFCONCEPT Voor korte en middellange vluchten Het sinds mei 2015 geldende tariefmodel voor de korte en middellange routes is nog specifieker op de verschillende doelgroepen afgestemd. Met de vier tariefopties

Nadere informatie

Productvoorwaarden U-OV Gemaksabonnementen

Productvoorwaarden U-OV Gemaksabonnementen Productvoorwaarden U-OV Gemaksabonnementen Datum: 13-12-2015 Artikel 1. Omschrijving en geldigheid a. U-OV Gemak Utrecht Stad geeft recht op vrij reizen met bus of tram van U-OV of treinen 2e klas van

Nadere informatie

DISTRIBUTIEKANALEN APRIL 2018

DISTRIBUTIEKANALEN APRIL 2018 DISTRIBUTIEKANALEN DISTRIBUTIEKANALEN WWW.VOYAGES-SNCF.EU DE RESERVERINGSSITE VOOR REISBUREAUS Exclusief voor professionals uit de reissector 12 websites - 8 verschillende talen Lokaal commercieel team

Nadere informatie

Nieuw Tarievengamma Thalys

Nieuw Tarievengamma Thalys Nieuw Tarievengamma Thalys SOMMAIRE I. Doelstellingen II. Presentatie van de structuur van het gamma III.De voordelen voor onze klanten IV. Zoom sur 1. Het B2B-aanbod wordt «Thalys Corporate Fares» 2.

Nadere informatie

NS Tarieven. Per 1 januari Abonnementen 2 Abonnementen - Zakelijk 3 Losse kaartjes & Toeslagen 4 Enkele Reizen & Dagretours 5 Traject Vrij 9

NS Tarieven. Per 1 januari Abonnementen 2 Abonnementen - Zakelijk 3 Losse kaartjes & Toeslagen 4 Enkele Reizen & Dagretours 5 Traject Vrij 9 NS Tarieven Per 1 januari 2018 Inhoudsopgave Pagina Abonnementen 2 Abonnementen - Zakelijk 3 Losse kaartjes & Toeslagen 4 Enkele Reizen & Dagretours 5 Traject Vrij 9 Abonnementen Prijzen per 1 januari

Nadere informatie

ZOMER 2015 ZON- NAAR HET ZUIDEN VAN FRANKRIJK VANUIT BELGIË BESTEMMINGEN THALYS.COM

ZOMER 2015 ZON- NAAR HET ZUIDEN VAN FRANKRIJK VANUIT BELGIË BESTEMMINGEN THALYS.COM ZOMER 2015 ZON- BESTEMMINGEN THALYS.COM NAAR HET ZUIDEN VAN FRANKRIJK VANUIT BELGIË ONTDEK DEZE ZOMER HET ZUIDEN VAN FRANKRIJK. IN ONZE BESTEMMINGEN VINDT U VOOR IEDER WAT WILS. THALYS ZON BESTEMMINGEN

Nadere informatie

prijzen en dienstregelingen

prijzen en dienstregelingen prijzen en dienstregelingen www.snelnaarfrankrijk.be 13.12.2009-12.12.2010 Brussel - Frankrijk Heel snel door heel Frankrijk Bestemming beter Ontdek TGV Ontdek TGV 5 uitstekende redenen om met TGV Brussel-Frankrijk

Nadere informatie

Dienstregeling & Prijzen

Dienstregeling & Prijzen Dienstregeling & Prijzen Geldig van 9 december 2007 t/m 13 december 2008 Brussel Köln > in 2u20 Brussel Frankfurt Airport > in 3u15 Brussel Frankfurt > in 3u30 2 > ICE International Brussel - Köln - Frankfurt

Nadere informatie

Samenvatting van de regels inzake de rechten van passagiers die over zee of binnenwateren reizen 1

Samenvatting van de regels inzake de rechten van passagiers die over zee of binnenwateren reizen 1 Samenvatting van de regels inzake de rechten van passagiers die over zee of binnenwateren reizen 1 Verordening (EU) nr. 1177/2010 betreffende de rechten van passagiers die over zee of binnenwateren reizen

Nadere informatie

TGV DIENSTREGELINGEN TGV BRUSSEL-FRANKRIJK. Zoveel meer dan een treinticket. Geldig tot 13 december 2014

TGV DIENSTREGELINGEN TGV BRUSSEL-FRANKRIJK.  Zoveel meer dan een treinticket. Geldig tot 13 december 2014 TGV DIENSTREGELINGEN TGV BRUSSEL-FRANKRIJK www.nmbs-europe.com Geldig tot 13 december 2014 Zoveel meer dan een treinticket 5 uitstekende redenen om met TGV Brussel-Frankrijk te reizen 1. Frankrijk binnen

Nadere informatie

Koop nu je InterRail Pass op

Koop nu je InterRail Pass op Griekenland Ierland België Groot- Brittannië Frankrijk Portugal Spanje Turkije Italië V.U.: Michel Jadot NMBS Europe Hallepoortlaan 40 1060 Brussel Realisatie : Euro RSCG Brussels van 01.01.2012 t/m 31.12.2012

Nadere informatie

Reizen met de Wmo-pas

Reizen met de Wmo-pas Reizen met de Wmo-pas Naam Klantnr. Wilt u met uw Wmo-pas reizen? In deze folder staat de belangrijkste informatie voor u op een rij. Bij deze folder hoort ook een bijlage Spelregels en Wmo-bijdrage van

Nadere informatie

Omwisseling TicKetLess NMBS/SNCF Handleiding Stations nieuwe procedure

Omwisseling TicKetLess NMBS/SNCF Handleiding Stations nieuwe procedure Omwisseling TicKetLess NMBS/SNCF Handleiding Stations nieuwe procedure Destination mieux Doel In het kader van een permanente verbetering van dienstverlening ten behoeve van het Thalys cliënteel, zal het

Nadere informatie

Regiotaxi Veenweide, vervoer voor iedereen.

Regiotaxi Veenweide, vervoer voor iedereen. Regiotaxi Veenweide, vervoer voor iedereen. Regiotaxi Veenweide is een vorm van openbaar vervoer voor iedereen in de gemeenten Abcoude, Breukelen, Loenen, Lopik, Montfoort, Oudewater en Woerden. Met Regiotaxi

Nadere informatie

Uitvoeringsregels (bijlage 1 van het LTK)

Uitvoeringsregels (bijlage 1 van het LTK) Uitvoeringsregels (bijlage 1 van het LTK) Besproken in het ROVB d.d. Vastgesteld door IPO op en SkVV op, ter vervanging van bijlage 1 vastgesteld op Versie 31 oktober 2012 Algemeen 1. Definities In aanvulling

Nadere informatie

OV taxi. Makkelijk van deur tot deur

OV taxi. Makkelijk van deur tot deur OV taxi Makkelijk van deur tot deur VOOr wie is de OV-Taxi? Iedereen kan gebruik maken van deze vorm van openbaar vervoer, van deur tot deur. De OV-Taxi is met name zeer geschikt voor mensen die moeilijk

Nadere informatie

Dienstregeling het door NS International beschikbaar gestelde schema van reismogelijkheden met door NS International geëxploiteerde Vervoermiddelen;

Dienstregeling het door NS International beschikbaar gestelde schema van reismogelijkheden met door NS International geëxploiteerde Vervoermiddelen; ALGEMENE VOORWAARDEN NS INTERNATIONAL HOOFDSTUK 1 REISVOORWAARDEN 1 Reisvoorwaarden voor alle NS International-treinen ARTIKEL 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Agent een

Nadere informatie

BraiNS Gebruikershandleiding

BraiNS Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding December 2017 http://ns1.custhelp.com Dit is de link naar onze nieuwe kennisbank. Zet deze link in je favorieten! De kennisbank is uiteraard ook nog steeds op de gebruikelijke manier

Nadere informatie

Gewijzigde dienstregeling

Gewijzigde dienstregeling van 25 juli 22 augustus 2010 Gewijzigde dienstregeling rond Arnhem omreizen of bus in plaats van trein! Zwolle Deventer Amersfoort Apeldoorn Zutphen Schiphol Ö Rotterdam Centraal Den Haag Centraal Utrecht

Nadere informatie

Wat is het gevolg van het vervallen van de geldigheid van de bijschrijving?

Wat is het gevolg van het vervallen van de geldigheid van de bijschrijving? I Geldigheid kinderbijschrijving Wat is het gevolg van het vervallen van de geldigheid van de bijschrijving? Om naar het buitenland te reizen hebben kinderen vanaf 26 juni 2012 een eigen paspoort of Nederlandse

Nadere informatie

NS Tarieven. Per 1 januari 2018

NS Tarieven. Per 1 januari 2018 NS Tarieven Per 1 januari 2018 Inhoudsopgave Pagina Abonnementen - Reizen op Saldo 2 Abonnementen - NS Flex en Zakelijk 3 Losse kaartjes & Toeslagen 4 Enkele Reizen & Dagretours 5 Enkele Reizen NS Flex

Nadere informatie

Van en naar het station. Slim de trein combineren met fiets, auto of taxi

Van en naar het station. Slim de trein combineren met fiets, auto of taxi Slim de trein combineren met fiets, auto of taxi Inhoudsopgave 3 Met de fiets van en naar het station 4 Fiets stallen bij het station 6 OV-fiets huren 8 Fiets mee in de trein 10 Met de auto van en naar

Nadere informatie

Overzicht werkzaamheden

Overzicht werkzaamheden Overzicht werkzaamheden Week 41, 13 oktober 2016 Onderwerpen IC Berlijn 2 ICE en CNL 4 Thalys 6 IC Brussel 8 e-mail: expertisecentrumop@ns.nl 1 IC Berlijn IC Berlijn Vrijdag 21 oktober Zaterdag 22 oktober

Nadere informatie

NS Tarieven. Per 1 januari Abonnementen 2 Abonnementen - Zakelijk 3 Losse kaartjes & Toeslagen 4 Enkele Reizen & Dagretours 5 Traject Vrij 10

NS Tarieven. Per 1 januari Abonnementen 2 Abonnementen - Zakelijk 3 Losse kaartjes & Toeslagen 4 Enkele Reizen & Dagretours 5 Traject Vrij 10 NS Tarieven Per 1 januari 2018 Inhoudsopgave Pagina Abonnementen 2 Abonnementen - Zakelijk 3 Losse kaartjes & Toeslagen 4 Enkele Reizen & Dagretours 5 Traject Vrij 10 Abonnementen Prijzen per 1 januari

Nadere informatie

NS Tarieven. Per 1 januari 2019

NS Tarieven. Per 1 januari 2019 NS Tarieven Per 1 januari 2019 Inhoudsopgave Pagina Abonnementen - Reizen op Saldo 2 Abonnementen - NS Flex en Zakelijk 3 Losse kaartjes & Toeslagen 4 Enkele Reizen & Dagretours 5 Enkele Reizen NS Flex

Nadere informatie

De nieuwe NS-abonnementen voor senioren

De nieuwe NS-abonnementen voor senioren DX18-947/09.11 De nieuwe NS-abonnementen voor senioren Ontdek je eigen voordeel op ns.nl 17944 NSR brochure NS-abon senioren_v2.indd 1 01-09-11 11:32 Inhoudsopgave 3 Altijd een abonnement dat bij u past

Nadere informatie

RECHTEN VAN VLIEGTUIGPASSAGIERS EU-KLACHTENFORMULIER

RECHTEN VAN VLIEGTUIGPASSAGIERS EU-KLACHTENFORMULIER RECHTEN VAN VLIEGTUIGPASSAGIERS EU-KLACHTENFORMULIER DIT FORMULIER KAN WORDEN GEBRUIKT OM EEN KLACHT IN TE DIENEN BIJ EEN LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ EN/OF EEN NATIONALE HANDHAVINGSINSTANTIE. Rechten die passagiers

Nadere informatie

OV taxi. Makkelijk VERVOER van deur tot deur

OV taxi. Makkelijk VERVOER van deur tot deur OV taxi Makkelijk VERVOER van deur tot deur GELDIG vanaf 1 maart 2014 VOOr wie is de OV-Taxi? Iedereen kan gebruikmaken van deze vorm van openbaar vervoer. De OV-taxi is met name geschikt als u moeilijk

Nadere informatie

NS Tarieven. Per 1 januari Abonnementen 2 Abonnementen - Zakelijk 3 Kaartjes & Toeslagen 4 Enkele Reizen & Dagretours 5 Traject Vrij 10

NS Tarieven. Per 1 januari Abonnementen 2 Abonnementen - Zakelijk 3 Kaartjes & Toeslagen 4 Enkele Reizen & Dagretours 5 Traject Vrij 10 NS Tarieven Per 1 januari 2017 Inhoudsopgave Pagina Abonnementen 2 Abonnementen - Zakelijk 3 Kaartjes & Toeslagen 4 Enkele Reizen & Dagretours 5 Traject Vrij 10 Abonnementen Prijzen per 1 januari 2017

Nadere informatie

Hierbij doe ik u de antwoorden toekomen op de vragen van het lid Jetten (D66) over de nieuwe tariefstructuur van de IC Amsterdam Brussel.

Hierbij doe ik u de antwoorden toekomen op de vragen van het lid Jetten (D66) over de nieuwe tariefstructuur van de IC Amsterdam Brussel. Geachte voorzitter, Hierbij doe ik u de antwoorden toekomen op de vragen van het lid Jetten (D66) over de nieuwe tariefstructuur van de IC Amsterdam Brussel. Vraag 1 Heeft u kennisgenomen van het artikel

Nadere informatie

OV taxi. Makkelijk VERVOER van deur tot deur

OV taxi. Makkelijk VERVOER van deur tot deur OV taxi Makkelijk VERVOER van deur tot deur GELDIG vanaf 1 januari 2016 VOOr wie is de OV-Taxi? De meeste buslijnen in de regio zijn gewoon toegankelijk voor iedereen, ook als u een beperking heeft. De

Nadere informatie

1. Algemene informatie over Pegase Airport Service

1. Algemene informatie over Pegase Airport Service 1. Algemene informatie over Pegase Airport Service 1.1 Wat is Pegase Airport Service? Pegase Airport Service is een dienst die exclusief wordt aangeboden bij geselecteerde pakketreizen (vlucht + hotel/cruise)

Nadere informatie

WINTER SNEEUW- NAAR DE FRANSE ALPEN VANUIT BELGIË BESTEMMINGEN THALYS.COM

WINTER SNEEUW- NAAR DE FRANSE ALPEN VANUIT BELGIË BESTEMMINGEN THALYS.COM WINTER 2014-2015 SNEEUW- BESTEMMINGEN THALYS.COM NAAR DE FRANSE ALPEN VANUIT BELGIË THALYS SNEEUW BESTEMMINGEN & DIENSTREGELING THALYS BRENGT U OP HET JUISTE SPOOR OM OPTIMAAL VAN UW WINTERSPORTVAKANTIE

Nadere informatie

Dienstregeling & Aansluitingen 10 I 06 I 2007 > 08 I 12 I 2007 www.thalys.com http://thalys.mobi

Dienstregeling & Aansluitingen 10 I 06 I 2007 > 08 I 12 I 2007 www.thalys.com http://thalys.mobi & Aansluitingen 10 I 06 I 2007 > 08 I 12 I 2007 www.thalys.com http://thalys.mobi Het Thalys-netwerk breidt zich uit Alle bestemmingen en aansluitingen vanuit België Thalys Ontdek op uw eigen ritme het

Nadere informatie

Veelgestelde vragen over (kinderbijschrijving in) een paspoort

Veelgestelde vragen over (kinderbijschrijving in) een paspoort Veelgestelde vragen over (kinderbijschrijving in) een paspoort I Geldigheid kinderbijschrijving Wat is het gevolg van het vervallen van de geldigheid van de bijschrijving? Om naar het buitenland te reizen

Nadere informatie

Rechten van treinreizigers

Rechten van treinreizigers Rechten van treinreizigers Waarom zijn rechten voor treinreizigers ingevoerd? Het derde spoorwegpakket wetgeving van 2007 heeft de markt voor internationaal spoorwegvervoer opengesteld vanaf 1 januari

Nadere informatie

Pilot Schiphol Garantie Service Algemene voorwaarden

Pilot Schiphol Garantie Service Algemene voorwaarden Pilot Schiphol Garantie Service Algemene voorwaarden 1 Voor wie is deze dienst? Om gebruik te kunnen maken van de Schiphol Garantie Service (SGS) dient u aan de volgende voorwaarden te voldoen. 1.1. Uw

Nadere informatie