BOUW JE KULT-FUNNEL ACTIEGIDS BOUW JE KULT-FUNNEL ACTIEGIDS LEADPOWR.NL

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BOUW JE KULT-FUNNEL ACTIEGIDS BOUW JE KULT-FUNNEL ACTIEGIDS LEADPOWR.NL"

Transcriptie

1 BOUW JE KULT-FUNNEL ACTIEGIDS

2 Als jij dit leest en denkt... hmmm, dat ben ik dan ben je op de juiste plek. Je bent op dit moment op zoek naar nieuwe (kwalitatieve en voorspelbare) leads voor je business. Want zonder leads geen business. Lees hieronder waarom... Door leads op de juiste manier door je marketing funnel heen te sturen creëer je omzet en raving fans. De redenen die ik zie waarom online bedrijven niet groeien hebben altijd te maken met leads. 1) De business krijgt niet genoeg nieuwe kwalitatieve leads. Natuurlijk kun je je business laten groeien door meer te verkopen aan je bestaande klanten. Maar die bron raakt een keer uitgeput. Je hebt nieuwe leads nodig die MEER van je kopen. 2) Zonder nieuwe leads wordt er te weinig omzet gedraaid en is er geen budget vrij voor groei. Om extra handjes aan te nemen of voor extra marketing bijvoorbeeld...

3 3) En dit komt allemaal omdat er gedacht wordt dat het hele online marketing ding en het genereren van nieuwe leads via internet moeilijk is om te begrijpen. Serieus...? Ik ben gewoon een DUDE. Het enige wat ik op zak heb is mijn HAVO-diploma die ik met de hakken over de sloot met een herkansing wist binnen te slepen. Toch crush ik het online. Ik woon met mijn vrouw en 2 kinderen in Gran Canaria in een heerlijk huis vlakbij de zee met uitzicht op de golfbaan en kan elke dag werken aan mijn passies. Die passies zijn gezondheid (Paleo), Marketing (Internetmiljonair) en Sales (Van den Heuvel & Van Duuren natuursteen). Maar echt niet omdat ik zo slim ben. Zeker niet. Ik zit gewoon in een bubble op het juiste moment. Een bubble waar jij ook in kunt zitten.

4 En de name of the game is Kwalitatieve Leads Verzamelen. Oké, eerst het vervelende nieuws. Des te langer je wacht, des te groter de kans is dat je deze boot gaat missen. En ik praat over 12 ~ 24 maanden. Binnen die tijd moet je in ieder geval zijn ingestapt, maar VANDAAG is het meest effectief. De marketing guru s die je wellicht volgt waren 10 jaar geleden al actief en hebben een flink voordeel wat jij niet hebt. Een grote lijst met potentiële leads. En ELKE DAG groeit die lijst en krijgen ze steeds MEER VOORDEEL. Ikzelf heb ook grote lijsten met tienduizenden mensen die interesse hebben in specifieke onderwerpen zoals bv. Paleo. Het heeft met 6 jaar gekost om een lijst van man op te bouwen in deze markt. Maar als ik één campagne wegstuur van 4 dagen kan ik rekenen op tussen de tot EUR omzet uit die lijst.

5 Zie je die twee spikes daar. Dat waren campagnes. Ruim omzet op ÉÉN dag voor mijn Paleo business. Let ook op de datum. Ik doe dit op DIT MOMENT (dit is data van April 2017). Dat is de power van het hebben van voldoende leads. Hoe krijg je zo n lijst? De snelste en meest effectieve manier is door te adverteren. Op Facebook.

6 Let op. Jouw favoriete guru heeft 10 jaar geleden zijn lijst opgebouwd met behulp van Google Adwords. Hij kocht leads in voor 0,20 cent per click. Tienduizenden, honderd duizenden. De afgelopen 10 jaar heeft hij daar miljoenen mee verdient. Ik ook. Diezelfde clicks kosten vandaag de dag 4,00 op het Google netwerk. Dit heeft alles te maken met vraag en aanbod. Omdat de vraag naar Google Adwords advertenties zo enorm is gestegen kan Google hogere prijzen vragen voor zijn advertentieplatform. Logisch. Jouw guru is weg bij Adwords. Te duur. Hij zit nu op Facebook. Met behulp van de bestaande lijsten die hij heeft kan hij nieuwe doelgroepen aanmaken via Facebook. Als jij op dit moment geen leads hebt heb je dit voordeel niet. Oké, dat was het slechte nieuws.

7 Het goede nieuws is Facebook is op dit moment het Google Adwords van 10 jaar geleden. Clickprijzen zijn nog prima te betalen en snel om te zetten in een positieve ROI (ROI staat voor Return on Investment). Maar nogmaals, ook de vraag naar Facebook advertenties stijgt snel. En het zal niet lang duren (mijn gedachte: 12~24 mnd) voordat clickprijzen stijgen naar een niveau waarbij het steeds moeilijker is om winstgevend te maken. Facebook heeft er 10 jaar over gedaan om tot 3 miljoen adverteerders te komen. Echter Facebook is in de afgelopen 6 maanden van 3 naar 4 miljoen adverteerders gegaan. Nogmaals, vraag en aanbod. De aankomende korte tijd kan JIJ via Facebook je mailinglijsten opbouwen waar je in de aankomende JAREN plezier van gaat beleven. En met plezier bedoel ik Geld mee gaat verdienen. Het is alleen raadzaam om dit op een speciale manier te doen.

8 Ik noem dit de KuLT methode. KuLT staat voor: K = Know L = Like T = Trust De afgelopen jaren heb ik heel wat mentors gehad. Een van de mentors die het meeste impact heeft achter gelaten is Frank Kern. Hij had het er altijd over dat mensen alleen maar bij iemand online kopen als ze deze Know / Like & Trust en. :-)

9 Online kopers kun je grofweg indelen in deze drie categorieën. Know Fase Mensen in de Know categorie zijn jouw klanten alleen weten ze dit zelf nog niet. Jij hebt een oplossing voor hun, maar ze zijn niet geïnteresseerd. Het is belangrijk dat jij hen het probleem aanpraat. Dit lijkt misschien onethisch maar stel jezelf het volgende voor. Henk van 51 heeft de hele dag door hoofdpijn. De lift op het werk is kapot dus moet hij de 3 verdiepingen op het kantoor vandaag met de trap. Zwetend en hijgend loopt hij z n kantoor binnen en trekt z n stropdas af. Aarghhh, ik wordt een dagje ouder, dat hoort erbij denkt hij. Henkt heeft een probleem. Maar geeft het geen aandacht. Hij denkt dat het ligt aan het feit dat hij een dagje ouder wordt. Maar JIJ weet dat hij geholpen kan worden als Henk z n eten gaat aanpassen middels een paar simpele regels. Denk je dat hij beter af is als jij hem helpt en het probleem onder zijn neus schuift? You bet ya! Net zoals ik weet dat het probleem voor bijna alle online ondernemers ligt bij het onvoldoende aandacht geven aan hun leadgeneratie strategie.

10 Nogmaals, the name of the game is LEADS. Maar 9 van de 10 keer zie ik ondernemers met toffe plannen zichzelf druk maken over logo s, websites, templates, tools, social media etc. Anyway, de Know Categorie. Mensen geven niks om het probleem en zijn niet klaar om iets aan te schaffen (duh, logisch). Maar hoevaak zien we op Facebook geen advertenties van marketeers naar Know-people om direct een webinar te volgen van 2 uur?! Dat zijn dezelfde mensen die op de WC zitten te scrollen door hun FB tijdlijn, die geen interesse hebben om iets te kopen en dus ook geen webinar te volgen van 2 uur. Veel marketeers blazen een HOOP geld door de plee. Maargoed, Facebook is nu nog te betalen dus whatever. Er is een betere manier. Geef die mensen iets in HUN mindset. Iets snels. Een snelle painkiller. Een PDF van 2 pagina s met 5 tips. Een korte case-study die ze in één zit op de WC kunnen uitlezen. En ALS ze interesse hebben in meer dan geef je ze meer in de like-fase.

11 Like Fase Dit zijn mensen die erkennen dat ze pijn hebben en op zoek zijn naar informatie om een weloverwogen beslissing te maken. Ze hebben interesse in meer kennis om hun doelstellingen te behalen en krijgen graag antwoord op hun vragen. Deze mensen zoeken een autoriteit die hen kan helpen, en willen graag een connectie opbouwen. Per keer dat je informatie verstrekt aan je like-mensen doe je dit in 20 min of minder. Kan best meerdere keren zijn. In deze fase maken mensen de overweging om met jou in zee te gaan, maar ze gaan pas over de streep als je hun bezwaren wegneemt en de condities (je aanbod) passen. Dit doe je in de trust-fase. Trust Fase Mensen in deze fase liggen s nachts wakker van hun probleem. Ze proberen zich voor te stellen hoe het voelt als het probleem opgelost is. Hoe zou jij je voelen als je leadgeneratie probleem opgelost is? Als je weet dat je dagelijks 100 nieuwe leads in je automatische funnel krijgt en dat hiervan 5% converteert naar een nieuwe klant.

12 Als je weet dat die 100 leads jou 80 kosten en ze 485 opbrengen? Dit is heel goed mogelijk. En als de klant jou voldoende vertrouwd en je offer is goed en bezwaren worden weggenomen zoals... wellicht in jouw geval: - Werkt dit ook voor mijn business? - Kost het niet teveel tijd? - Is het niet te technisch? - etc. dan zou het heel goed kunnen dat je uiteindelijk over gaat tot aanschaf. Anyway. Terug naar de KuLT-methode en de verschillende fasen. Voor elke fase maak je een verschillende funnel. Zodat jij de juiste boodschap kunt brengen naar een lead in de mindset waarin zij zich bevinden. 1) Know - Weinig tot geen interesse, geen tijd 2) Like - Zoekend naar kennis om een weloverwogen beslissing te maken - iets meer tijd 3) Trust - Ligt wakker van probleem - laat mij de oplossing zien

13 Omdat we 3 funnels maken hebben we dus ook van bijna elke asset in de funnel 3 stuks nodig. Leadmagnets - 2 stuks + 1 conversiemethode Content - 3 artikelen Landingspagina s - 3 stuks Autoresponders - 3 stuks Advertenties - 3 stuks Holy sh#t bro, are you serious? Jazeker, wil je nou geld verdienen of niet? Je hoeft dit allemaal trouwens maar één keer te doen, en dan staat het en kun je op vakantie. LoL... Hieronder ga ik dieper in op de verschillende onderdelen van de funnel.

14 Leadmagnets Voor een KuLT funnel maak je 2 leadmagnets en gebruik je één van de conversiemethodes. Know Leadmagnet Kort, to the point en in 5 minuten te consumeren. Er mag geen risico aan vasthangen (dus geen geld kosten). En een hoge beloning voor een kleine inspanning. Als voorbeeld: Geen idee wat je vanavond moet eten? Download ons gezonde voorbeeldmenu met voeding die je slank en sterk maakt. Dit kan in de vorm van een PDF (zoals een guide, case-study of one-pager) maar ook quizes werken goed. Like Leadmagnet Mag iets meer tijd kosten. Nogmaals, mensen zijn zelf op zoek naar meer kennis dus als je het interessant houdt is het geen probleem om content en informatie aan te bieden tot 20 min. De beloning voor deze doelgroep is kennis, en het laat zien WAT en WAAROM (dus geen how-to) Dat bewaar je voor de trust-leadmagnet. Voorbeelden van like-leadmagnets zijn bijvoorbeeld langere PDF s, 3-delige video series, challenges, autoresponder van X dagen etc.

15 Trust Leadmagnet / Conversiemethode Je trust leadmagnet is hetzelfde als je conversiemethode. Hierin geef je wat meer how-to informatie in de vorm van een webinar, VSL, salespage, via of messenger, E-commerce pagina, telefoon of seminar om zomaar iets te noemen. Des te complexer je product is des te meer tijd er nodig is om het uit te leggen en des te meer intimiteit er nodig is om het te verkopen. Een 2000 euro product verkoop je vaak niet via een mailtje, daar heb je een webinar voor nodig of een telefoontje. Wat bij mij heel goed werkt tegenwoordig is het aanbieden van de leadmagnet via content in een zogenaamde content-upgrade. Content Voor de verschillende soorten fasen in je KuLT-funnel heb je ook verschillende soorten content nodig. In deze PDF beperk ik me even tot de Know content. Een goed Know artikel gaat over één bepaald onderwerp en laat zien wat er mis is met de huidige aanpak. Je relatie met je toekomstige lead beginnen op basis van content is een slimme strategie. Je begint hiermee op basis van value-first. Een hoop marketeers beginnen direct met een landingspagina waarbij jouw lead EERST value moet geven

16 (namelijk hun adres) voordat jij hen waarde teruggeeft (jouw leadmagnet). Value first is een totaal andere dynamiek om de relatie mee te beginnen. (en werkt als een tierelier) Anyway. Als voorbeeld: 9 Tips voor wie Paleo wilt eten met een klein budget. Het probleem met de huidige aanpak binnen gezonde voeding is dat het voor veel mensen niet te betalen is. Joyce kan dit beamen :-) De content-upgrade (leadmagnet) van dit artikel is vervolgens een boekje met Paleo Budget recepten. De flow van deze funnel is simpel.

17 Ik koop leads in voor 0,79 cent. 100 Leads zijn dus 79 Gemiddeld heb ik een conversie van 5% op mijn advertentieleads met een gemiddelde orderwaarde van 32 Dat is dus 160 op 100 leads. Voor elke 1 die ik erin stop komt er dus 2,02 uit. En dat is slechts de top van de funnel. Op de back-end worden er nog meer producten verkocht (meer boeken, supplementen, etc.) Goede content schrijf je zelf. Is uniek en is waardevol voor je bezoeker. Hoe wil je anders dat jouw leads je leuk gaan vinden en vertrouwen? :-) Als iemand zichzelf niet ingeschreven heeft via de contentupgrade kan het raadzaam zijn om deze mensen een retargeting advertentie te laten zien naar een landingspagina. Landingspagina s Je raad het al. Voor elke fase in de funnel heb je een andere landingspagina. Op een landingspagina ruil je een stukje persoonlijk informatie in

18 voor waarde van jouw kant. De landingspagina s (een artikel met een content-upgrade noem ik ook een landingspagina) is tevens ook het entry point voor je KuLT leadmagnets. Ook hier snap je dat in de know-fase je niet teveel tijd wilt vragen van je toekomstige lead. Again, deze zit in de file zijn FB timeline te checken (sad but true) en heeft slechts een paar seconde om te bedenken Oké, hier wil ik mezelf voor inschrijven of niet. Een pagina met allerlei plaatjes, toeters en bellen heeft dus absoluut geen zin en werkt zelfs minder goed. Je like en trust landingspagina s kunnen wat uitgebreider om conversie te verhogen. Ik vlieg er maar even doorheen want wellicht heb jij ook niet zoveel tijd en heb nog wat meer dingen met je te delen. automation De s die je stuurt veranderen op basis van de KuLT fase waarin je lead zich bevind. Je hebt natuurlijk ook weer 3 verschillende automations voor de 3 verschillende fasen. Doordat mensen zelf hun avontuur kiezen binnen de

19 automations door specifieke acties te ondernemen (links klikken, landingspagina s invullen) zorgt dit voor een veel minder pusherig idee. Dit heet pull-marketing i.p.v. push-marketing. En leads ervaren dit als superfijn (heb ik me laten vertellen). :-) Je bereikt dat fijne gevoel bij je leads door s te sturen variërend in deze 6 categorieën. 1) Value s (content) 2) Autoriteit s (laten zien wat je kan, social proof) 3) Relatie bouwen (stel vragen) 4) Opportunity s (switchen van KuLT fase) 5) Verkoop mails (promoties, sales georiënteerd) 6) Testimoniasl (case studies e.d.) Zelf maak ik gebruik van Drip als autoresponder om deze KuLT methode effectief door te voeren. Uiteindelijk om deze hele cirkel rond te krijgen heb je natuurlijk bezoekers nodig naar je content en landingspagina s. Alleen dan kun je de machine laten draaien. Zoals ik als eerder vertelde gebruik ik op dit moment voornamelijk Facebook als platform om mijn bedrijven verder te schalen.

20 Traffic Maar er zijn ook andere soorten traffic zoals organic traffic (SEO) en partner traffic (affiliate). Wat belangrijk is, is dat je in de gaten houdt dat elk soort traffic ook zijn eigen mindset en dus ook zijn eigen fase heeft in de KuLT-funnel. Zoekmachine traffic via Google zijn bezoekers voor jouw likefase. Ik hoop dat dat kwartje begint te vallen. In de like-fase zijn mensen op zoek naar KENNIS om hun probleem op te lossen. Waar vinden mensen die kennis? Juist, op Google. De grootste win echter zit hem in de grote groep mensen die WEL jouw klanten zijn maar het echter nog niet weten. Dit zijn de Facebook tijdlijn scrollers. Wanner jij uiteindelijk de juiste traffic naar de juiste fase (mindset van jouw lead) stuurt heb je het voordeel van goedkope en hoge conversies (zowel in leads als in sales). Je hebt het voordeel dat leads beginnen op het punt in je marketing funnel waar ze horen te beginnen. Je leads gaan jouw sneller vertrouwen, en de mogelijkheid om van leads uiteindelijk klanten te maken is een stuk hoger als bij je concurrenten.

21 Wat mij betreft is betaalde traffic dus de meest ideale traffic. Het kan aan en uit worden gezet, is gemakkelijk te tracken, het is simpel en extreem schaalbaar (veel omzet). Organic traffic is prachtig, maar duurt erg lang om te ontwikkelen en hier de resultaten van te zien. Daarnaast ben je ook nog niet eens zeker van je resultaat. Partner traffic is in Nederland niet echt van toepassing. Er zijn maar weinig affiliates die je echt pieken kunnen geven in je business. Wanneer jij voor jezelf hebt bepaald dat betaalde traffic the way to go is en je hier budget voor over hebt zou ik het opsplitsen in deze 4 categorieën. 1) Audience building - 20% 2) Leadgeneratie - 50% 3) Awareness - 20% 4) Sale - 10% Audience Met behulp van deze ads laat je mensen kennis maken met jou op een low-pressure manier. Dit zijn dus de ads naar je content. Je bouwt direct autoriteit op dmv je content. Je leadgeneratie voor je Know leadmagnet gaat minder kosten dmv retargeting plus je zeeft direct alleen de mensen eruit die interesse hebben. Je kwalificeert je toekomstige leads dus direct en betaald niet de hoofdprijs voor FB users die toch geen interesse hebben.

22 Een FB ad naar een artikel kan er zo uitzien:

23 Leadgeneratie Het meerendeel van je budget gaat naar leadgeneratie. Logisch, dat is wat ik je leer hier. :-) Via deze advertentie komen mensen op je landingspagina en komen ze officieel in je funnel (als ze zich nog niet hadden ingeschreven via je content-upgrade). We bieden hier onze leadmagnets aan in ruil voor een adres. Een voorbeeld advertentie die je wellicht hebt gezien (of een variant hierop) is deze (komt bekend voor?!):

24 Awareness Deze manier van adverteren passen we toe om de relatie met bestaande leads verder uit te bouwen. We blijven on-top-of-mind op deze manier. We delen artikelen, live video s, foto s etc. ZONDER oog op ROI. We gaan hier niet voor goedkope clicks of conversies. Maar om de relatie. Een voorbeeld van zo n advertentie vind je hiernaast: Dit is de beste 25 euro die je kunt spenderen. :-)

25 Conversie / Sale Dit soort advertenties runnen we alleen maar als we weten dat een lead klaar is om klant te worden. Dus met name mensen in de trust-fase krijgen deze advertenties te zien. En eventueel kun je testen met like-fase mensen. Je kunt deze ads gewoon voor lange tijd laten draaien en gaan naar een kleine doelgroep omdat mensen zichzelf gekwalificeerd hebben door jouw KuLT-fases te doorlopen. We zien hier extreme ROI. Dit soort ads zien er zo uit:

26 Merk ook op dat mensen jouw VERKOOPADVERTENTIE gaan liken en delen omdat ze via de verschillende fases echt fan zijn geworden van jou of je brand. Tot slot... Herinner je nog het slechte nieuws van pagina 4 over de guru s en hun grote lijsten? Met internetmiljonair had ik een kleine lijst (< 2000 man) die ik in geen 2 jaar meer g d had. Ik was dus zeg maar niemand... Mijn lijst groeit op dit moment met 2000 kwalitatieve leads per maand. Ik lanceerde mijn Leadpowr programma in Maart 2017 en kreeg direct 33 klanten die mijn KuLT funnel doorlopen hadden. Dit werkt! En niet alleen in de marketing-wereld, zoals je wellicht al eerder hebt gezien is dit internetmiljonair ding niet eens echt mijn business.

27 Mijn bread n butter zijn mijn andere bedrijven in de Paleo en natuursteen branche. Ik weet dat dit een hoop is om op te kauwen Maar een goede KuLT marketingfunnel zorgt ervoor dat je niet meer afhankelijk bent van: 1) Lanceringen 2) Lucky days (huh, waar kwam die omzet nou vandaan?!) 3) Jagen op nieuwe leads Maar dat je: 4) Kunt opschalen zonder extra meerwerk 5) De focus kunt houden op je klanten en waarde kunt toevoegen in jouw niche 6) Een voorspelbare business (en resultaten kunt opbouwen) 7) 24/7 Nieuwe klanten krijgt Wil je meer? Waag de sprong met mijn Leadpowr cursus. (t/m maandag a.s.) Ik laat je alle stappen zien: Leadmagnets Landingspagina s Automations Facebook advertisement optimaliseren en tracken En alles wat ertussen valt. Zelfs het maken van je video s, het schrijven van je s etc. Meld je aan door hier te klikken.

Waarom ben JIJ hier vanochtend?

Waarom ben JIJ hier vanochtend? Welkom! Waarom ben JIJ hier vanochtend? READY TO GO!? Foodie (900k 2016) 2.2 miljoen omzet in 2016 Een klein team van 3 mensen Ik ben gewoon een DUDE LOVE THIS STUFF! De reden waarom online bedrijven niet

Nadere informatie

De Ideale Combinatie van Content en Marketing

De Ideale Combinatie van Content en Marketing De Ideale Combinatie van Content en Marketing Content Marketing. De eerste keer dat ik over content marketing hoorde was in mijn eiwitpoeder.nl tijdperk zo n 10 jaar geleden. Je moet goede content schrijven,

Nadere informatie

IN 4 SIMPELE STAPPEN ONLINE SUCCES! The short Guide

IN 4 SIMPELE STAPPEN ONLINE SUCCES! The short Guide IN 4 SIMPELE STAPPEN ONLINE SUCCES! The short Guide Een door wereldwijd succesvolle marketing-guru s, beproefde formule: Hoe je méér klanten krijgt! Ik dit document leg ik beknopt de Business-succes-formule

Nadere informatie

Zo maak je van je. een succes

Zo maak je van je. een succes Zo maak je van je Facebook advertenties een succes Wil je weten hoe je jouw Facebook campagne goed kunt opzetten? Zodat je jouw doelgroep bereikt en meer klanten krijgt? Met Facebook Adverteren is dit

Nadere informatie

CASE STUDY. Meer verkopen met de Know-Like-Trust Strategie. Succes met je Webshop

CASE STUDY. Meer verkopen met de Know-Like-Trust Strategie. Succes met je Webshop CASE STUDY Meer verkopen met de Know-Like-Trust Strategie Meer omzet genereren met je webwinkel... dat is iets dat we allemaal wel willen natuurlijk. Maar hoe dan? Het is makkelijker gezegd dan gedaan.

Nadere informatie

De 10 Essentiële Onderdelen Voor Een Klantgenererende Facebook Pagina

De 10 Essentiële Onderdelen Voor Een Klantgenererende Facebook Pagina De 10 Essentiële Onderdelen Voor Een Klantgenererende Facebook Pagina Programma vandaag Programma Vandaag De FB Marketing Succes Driehoek en hoe je hierdoor gericht klanten krijgt De 10 effectieve stappen

Nadere informatie

WERKBOEK CORIEN OENEMA

WERKBOEK CORIEN OENEMA WERKBOEK CORIEN OENEMA WELKOM BIJ DE BUSINESS REBEL BOOTCAMP Heel hartelijk welkom bij de Business Rebel Bootcamp. Ik ben blij dat je hier bent. Mijn naam is Corien Oenema. Ik ben de businessrebel, blogger,

Nadere informatie

IN 5 STAPPEN NAAR EEN SUCCESVOLLE CONTENTMARKETING-CAMPAGNE. En waarom u moet starten met contentmarketing

IN 5 STAPPEN NAAR EEN SUCCESVOLLE CONTENTMARKETING-CAMPAGNE. En waarom u moet starten met contentmarketing IN 5 STAPPEN NAAR EEN SUCCESVOLLE CONTENTMARKETING-CAMPAGNE En waarom u moet starten met contentmarketing WHITEPAPER 2015 Hoe zet u van A tot Z een contentmarketing-campagne op? In deze whitepaper behandelen

Nadere informatie

Kom ook naar het Internet Marketing Summit op 10 & 11 Maart a.s. in Maarssen!

Kom ook naar het Internet Marketing Summit op 10 & 11 Maart a.s. in Maarssen! Kom ook naar het Internet Marketing Summit op 10 & 11 Maart a.s. in Maarssen! In 1 weekend ontdek je de nieuwste ontwikkelingen en strategieën op het gebied van Internet Marketing en Business Building.

Nadere informatie

6 Marketing-trends voor Sharing knowledge Connecting people

6 Marketing-trends voor Sharing knowledge Connecting people 6 Marketing-trends voor 2019 Sharing knowledge Connecting people We zijn alweer over de helft van 2018, tijd om de balans op te maken en te kijken welke trends we kunnen verwachten voor komend jaar. In

Nadere informatie

Online marketing succesvol inzetten: content strategie

Online marketing succesvol inzetten: content strategie WHITEPAPER Content strategie & lead nurturing Online marketing succesvol inzetten: content strategie De opzet van de online marketing aanpak is voor veel marketing managers een lastig te visualiseren geheel.

Nadere informatie

Trek meer bezoekers naar je shop

Trek meer bezoekers naar je shop Trek meer bezoekers naar je shop Je weet nu hoeveel bestellingen je maandelijks nodig hebt om genoeg te verdienen om je ideale leven te leiden (zie dag 1 van deze challenge). Als je de opdracht van gisteren

Nadere informatie

Video marketing voor makelaars 7 tips

Video marketing voor makelaars 7 tips Video marketing voor makelaars 7 tips Dus je wilt beginnen met video marketing? Erg slim, want nog lang niet alle makelaars gebruiken video, terwijl 85% van de huizen verkopers aangeeft dat ze liever een

Nadere informatie

Meer succes met je website

Meer succes met je website Meer succes met je website Hoeveel geld heb jij geïnvesteerd in je website? Misschien wel honderden of duizenden euro s in de hoop nieuwe klanten te krijgen. Toch levert je website (bijna) niets op Herkenbaar?

Nadere informatie

ondernemers die een boek willen schrijven

ondernemers die een boek willen schrijven TIPS voor ondernemers die een boek willen schrijven BESTSELLER-checklist Daisy Goddijn BESTSELLER-checklist Inleiding Van harte gefeliciteerd met je aanschaf van het boek Experttips voor ondernemers die

Nadere informatie

Inbound marketing. Door Dennis Hoekstra twitter.com/mediaans

Inbound marketing. Door Dennis Hoekstra twitter.com/mediaans Door Dennis Hoekstra twitter.com/mediaans Inhoud 1. Inbound vs. outbound marketing 3 2. Wat is inbound marketing? 4 3. Marketing tijdens een recessie 6 4. Inbound marketing in 2012 7 Over de auteur: Dennis

Nadere informatie

Succesvolle ondernemers zijn succesvolle marketeers pag. 4. Online marketing is noodzakelijk voor iedere zzp er pag. 5

Succesvolle ondernemers zijn succesvolle marketeers pag. 4. Online marketing is noodzakelijk voor iedere zzp er pag. 5 t INHOUDSOPGAVE Inleiding pag. 3 Succesvolle ondernemers zijn succesvolle marketeers pag. 4 Online marketing is noodzakelijk voor iedere zzp er pag. 5 Online Marketing Stappenplan pag. 6 Bepaal je plaats

Nadere informatie

De 5 meest gemaakte fouten in Facebook marketing

De 5 meest gemaakte fouten in Facebook marketing De 5 meest gemaakte fouten in Facebook marketing Webinar Smartfanpage 26-07 Volgende Wie ben ik? 25 jaar International Business gestudeerd 3,5 jaar actief in software ontwikkeling en online marketing 2014

Nadere informatie

Door een funnel: nieuwe business (in 3 maanden)

Door een funnel: nieuwe business (in 3 maanden) Casestudy Door een funnel: 36.000 nieuwe business (in 3 maanden) Ik houd van kort en krachtig :-) Je hebt het vast druk en daarom neem ik maar een paar minuten van je tijd. Je leest dit (waarschijnlijk)

Nadere informatie

WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING

WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING INHOUD 1. Over SEO 2. Over Bloggen 3. Over Social Media 4. Over Email marketing 5. Over Google Adwords 6. Over Adverteren op Social Media 7. Over Affiliate

Nadere informatie

Hét model voor krachtige online advertising. See. Think. Do. Van Branding tot Performance. PauwR Digital Marketing

Hét model voor krachtige online advertising. See. Think. Do. Van Branding tot Performance. PauwR Digital Marketing Hét model voor krachtige online advertising See. Think. Do. Van Branding tot Performance. PauwR Digital Marketing Je bent adverteerder. Of je helpt adverteerders. Je besteedt veel geld aan offline en online

Nadere informatie

Haal het maximale uit je marketing budget. Sander Jacobs, Search Science Internetmarketing

Haal het maximale uit je marketing budget. Sander Jacobs, Search Science Internetmarketing Haal het maximale uit je marketing budget Sander Jacobs, Search Science Internetmarketing 1 Over Search Science en Sander, Search Science Team van ervaren online marketeers Ervaring in marketing en sales

Nadere informatie

burofoss.nl - focus op search strategie

burofoss.nl - focus op search strategie 5 MEEST GEMAAKTE FOUTEN IN ADWORDS De top 5 fouten én 5 gratis tips Online marketeers weten dat Google AdWords een hele goede manier is om relevant verkeer naar hun site te trekken. Uitdaging is natuurlijk

Nadere informatie

www.implementatieacademy.nl

www.implementatieacademy.nl Implementatie Stappenplan naar Succes Ben jij trainer, coach, heb je een eigen praktijk, kortom, ben jij een kleine ondernemer? Als je je business wilt doen laten groeien in de nieuwe economie dan moet

Nadere informatie

HOE ZET IK LINKEDIN SPONSORED UPDATES IN VOOR MEER LEADS? In 7 stappen naar een converterende LinkedIn-campagne

HOE ZET IK LINKEDIN SPONSORED UPDATES IN VOOR MEER LEADS? In 7 stappen naar een converterende LinkedIn-campagne HOE ZET IK LINKEDIN SPONSORED UPDATES IN VOOR MEER LEADS? In 7 stappen naar een converterende LinkedIn-campagne E-BOOK 2017 1 Er zijn meerdere betaalde manieren om relevante bezoekers naar uw website te

Nadere informatie

Whitepaper: Conversie realiseren door middel van Facebook Advertising

Whitepaper: Conversie realiseren door middel van Facebook Advertising Whitepaper: Conversie realiseren door middel van Facebook Advertising De mogelijkheden van Facebook Advertising binnen de totale online marketingstrategie. Facebook Advertising Met 8,9 miljoen Facebook-gebruikers

Nadere informatie

Whitepaper 9 Hardnekkige Misverstanden Over Facebook

Whitepaper 9 Hardnekkige Misverstanden Over Facebook Whitepaper 9 Hardnekkige Misverstanden Over Facebook FACEBOOK: NR. 1 SOCIAAL MEDIUM Facebook is veruit het grootste sociale medium van dit moment. Dit maakt Facebook voor veel bedrijven en marketeers een

Nadere informatie

SEARCH. Gevonden worden met uw bedrijf

SEARCH. Gevonden worden met uw bedrijf SEARCH Gevonden worden met uw bedrijf Agenda 1. Zoeken op internet 2. Zoekmachine optimalisatie 3. Zoekmachine adverteren 4. Vervolgstappen 2 Zoeken op internet 3 Eén van de meest populaire online activiteiten

Nadere informatie

Hoe Je Uit Ieder Webinar Nieuwe Klanten Krijgt

Hoe Je Uit Ieder Webinar Nieuwe Klanten Krijgt Hoe Je Uit Ieder Webinar Nieuwe Klanten Krijgt HOE JE NIEUWE LEADS EN KLANTEN KRIJGT VIA WEBINARS Programma Waarom webinars werken 5 redenen waarom je webinars (te) weinig klanten opleveren 4 vormen van

Nadere informatie

Hoe Je Uit Ieder Webinar Nieuwe Klanten Krijgt

Hoe Je Uit Ieder Webinar Nieuwe Klanten Krijgt Hoe Je Uit Ieder Webinar Nieuwe Klanten Krijgt HOE JE NIEUWE LEADS EN KLANTEN KRIJGT VIA WEBINARS Programma Waarom webinars werken 5 redenen waarom je webinars (te) weinig klanten opleveren 4 vormen van

Nadere informatie

Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten

Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten 2015 Annie Massop Hart en Ziel Marketing - Alle rechten voorbehouden - 1 Inleiding Dit stappenplan sluit aan op de workshop Hoe je intuïtief

Nadere informatie

Cursus SEO-teksten schrijven

Cursus SEO-teksten schrijven Cursus SEO-teksten schrijven Inleiding Jij wilt het, je concurrent wil het en ik, ik wil het ook. Wat? Scoren op de beste zoekwoorden. En waarom? Omdat ook jij, duizenden bezoekers naar een website wilt

Nadere informatie

De 10 onmisbare ingrediënten

De 10 onmisbare ingrediënten De 10 onmisbare ingrediënten Ingrediënten om meer te verdienen met video door Noortje Janmaat Business coach en oprichter van Verdienen met VIDEO www.verdienenmetvideo.nl noortje@verdienenmetvideo.nl 06-15

Nadere informatie

Hoe je meer verdient met online video s

Hoe je meer verdient met online video s Hoe je meer verdient met online video s Video s die je continue nieuwe klanten opleveren door Noortje Janmaat Business coach en oprichter van Verdienen met VIDEO www.verdienenmetvideo.nl noortje@verdienenmetvideo.nl

Nadere informatie

Whitepaper: De wereld van Facebook Advertising Perfectioneer de totale online marketingstrategie van uw bedrijf door middel van Facebook Advertising

Whitepaper: De wereld van Facebook Advertising Perfectioneer de totale online marketingstrategie van uw bedrijf door middel van Facebook Advertising Whitepaper: De wereld van Facebook Advertising Perfectioneer de totale online marketingstrategie van uw bedrijf door middel van Facebook Advertising Facebook Advertising Met 9,6 miljoen Facebook-gebruikers

Nadere informatie

Succesvol dankzij internet

Succesvol dankzij internet Succesvol dankzij internet Praktische tips voor ondernemers Enschede 7-11-2012 Jorik Heins Deze presentatie komt online beschikbaar op www.marketingman.nl/presentatie Vanavond Wat is een goede website?

Nadere informatie

7 INGREDIËNTEN VOOR EEN CONVERTERENDE LANDING PAGE. En waarom dat voor u van belang is

7 INGREDIËNTEN VOOR EEN CONVERTERENDE LANDING PAGE. En waarom dat voor u van belang is 7 INGREDIËNTEN VOOR EEN CONVERTERENDE LANDING PAGE En waarom dat voor u van belang is WHITEPAPER 2016 Een landing page is misschien wel het belangrijkste element in uw online marketingcampagne. Het is

Nadere informatie

Copyright - CC&TC. (welk product dan ook)

Copyright - CC&TC. (welk product dan ook) (welk product dan ook) Infoproduct: Snellees Cursus Hier een voorbeeld om de potentie van een bepaald infoproduct binnen een bepaalde niche markt te voorspellen. Jij kunt dezelfde stappen uitvoeren om

Nadere informatie

Online Marketing. Door: Annika Woud ONLINE MARKETING

Online Marketing. Door: Annika Woud ONLINE MARKETING Online Marketing Door: Annika Woud 1 Inhoudsopgaven 1 Wat is online marketing? 2 Hoe pas je online marketing toe op een website? Hoe pas je het toe? SEO Domeinnaam HTML Google Analytics Advertenties op

Nadere informatie

MASTERCLASS ONLINE MARKETING 7 juni 2018

MASTERCLASS ONLINE MARKETING 7 juni 2018 MASTERCLASS ONLINE MARKETING 7 juni 2018 Agenda 10:30-10:45 Introductie 10:45-11:15 11:15-11:25 11:25-11:55 11.55-12.10 12:10-12:40 12:40-13:30 SEO Pauze SEA / PPC Pauze Social media Lunch MISSIE Wij helpen

Nadere informatie

Wij hebben met veel plezier aan dit boek geschreven en hopen dat we je er verder mee helpen. Heel veel leesplezier!

Wij hebben met veel plezier aan dit boek geschreven en hopen dat we je er verder mee helpen. Heel veel leesplezier! INLEIDING Google AdWords is een zeer krachtig advertentieplatform. Bijna geen enkel ander advertentienetwerk kan tippen aan AdWords. De vele functies maken het mogelijk om je doelgroep heel gericht te

Nadere informatie

Google AdWords (SEA)

Google AdWords (SEA) Door op de juiste zoekwoorden te adverteren met Google Adwords kunt u uw business en enorme boost geven! In 9 pagina s wat Google AdWords is en waarom het zo belangrijk is. Inhoudsopgave Voorblad. Pagina

Nadere informatie

Wat is Inbound Marketing?

Wat is Inbound Marketing? 1-7 Inbound Marketing Wat is Inbound Marketing? Inbound Marketing is een marketing strategie die ervoor zorgt dat uw potentiële klanten u vinden op het internet, op het moment dat zij u nodig hebben. Om

Nadere informatie

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 6: klaar voor klanten Les 3: Marketing Technieken

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 6: klaar voor klanten Les 3: Marketing Technieken Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen Week 6: klaar voor klanten Les 3: Marketing Technieken Pen en papier? Marketing technieken Er bestaan heel veel verschillende soorten marketing technieken In deze

Nadere informatie

DE BESTE SCORE

DE BESTE SCORE 1 Voorwoord Voordat je straks dit rapport leest met de tactiek die hierin verwerkt is willen we je graag bedanken voor het downloaden van dit rapport. Dit betekent dat jij actie onderneemt en er echt voor

Nadere informatie

Whitepaper. 20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien

Whitepaper. 20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien Whitepaper 20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien 20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien Om jouw e-mailmarketing de beste resultaten te laten opleveren, heb je genoeg interessante

Nadere informatie

11 dingen die je nu kunt doen om meer te gaan verkopen

11 dingen die je nu kunt doen om meer te gaan verkopen 11 dingen die je nu kunt doen om meer te gaan verkopen Iedereen met een website komt er vroeg of laat mee in aanraking. Hoe verander ik meer bezoekers in klanten? Met conversie dus. Conversie optimalisatie

Nadere informatie

11 SLIMME TACTIEKEN OM NIEUWE KLANTEN TE KRIJGEN

11 SLIMME TACTIEKEN OM NIEUWE KLANTEN TE KRIJGEN 11 SLIMME TACTIEKEN OM NIEUWE KLANTEN TE KRIJGEN Je hebt een bedrijfspagina op Facebook nodig om te kunnen adverteren. Ruim 90% van de Nederlanders tussen de 14 en 80 jaar zit op Facebook. Een Facebookpagina

Nadere informatie

Online recruitment marketing

Online recruitment marketing Online recruitment marketing Plaats uw vacature niet langer willekeurig op diverse mediakanalen, maar bereik uw doelgroep snel én Effectief werven? Kies voor een online recruitment campagne! Als werkgever

Nadere informatie

INBOUND MARKETING WAT IS HET? DE 5 ONDERDELEN HOE TE STARTEN?

INBOUND MARKETING WAT IS HET? DE 5 ONDERDELEN HOE TE STARTEN? INBOUND MARKETING WAT IS HET? DE 5 ONDERDELEN HOE TE STARTEN? 02 WAT IS INBOUND MARKETING? Gevonden worden door potentiële klanten vanuit de doelgroep, zonder deze te storen met traditionele marketing-instrumenten.

Nadere informatie

NIMA Online Marketeer leergang

NIMA Online Marketeer leergang NIMA Online Marketeer leergang Inhoud. NIMA Online Marketeer leergang... 3 Programma.... 4 Les 1 : Introductie... 4 Les 2: Zoekmachinemarketing... 4 Les 3 + 4: Analytics... 4 Les 5: Social media... 4 Les

Nadere informatie

DE 4 PIJLERS VAN EEN GOEDE WEBSITE

DE 4 PIJLERS VAN EEN GOEDE WEBSITE DE 4 PIJLERS VAN EEN GOEDE WEBSITE Strategie Concept Creatie Inhoudsopgave Inleiding 3 Verschillende websites 4 Wat maakt een goede website 5 Bekijk bluetrace.nl en weet wat u kunt verwachten. 2 De 4 pijlers

Nadere informatie

Affiliate marketing. Jan Pons

Affiliate marketing. Jan Pons Affiliate marketing Jan Pons Affiliate marketing Affiliate marketing is een manier van online marketing waarbij de website (adverteerder of merchant) de affiliate (uitgever/webmaster) betaalt voor elke

Nadere informatie

Implementatie Stappenplan naar Succes Ben jij trainer, coach, heb je een eigen praktijk, kortom, ben jij een kleine ondernemer? Als je je business wilt doen laten groeien in de nieuwe economie dan moet

Nadere informatie

7 tips om eenvoudig meer rendement uit je

7 tips om eenvoudig meer rendement uit je Alona Media Google Adwords, Social Media, Websites, SEO; advies, implementatie, training T: 020-2614616 W: www.alonamedia.com E: info@alonamedia.com facebook.com/alonamedia 7 tips om eenvoudig meer rendement

Nadere informatie

Ga al voor de beurs aan de slag met online leadgeneratie!

Ga al voor de beurs aan de slag met online leadgeneratie! Ga al voor de beurs aan de slag met online leadgeneratie! Daarom in contact komen met je doelgroep voor de beurs bereik nieuwe en bestaande klanten met de beurs als aanleiding maak gebruik van het online

Nadere informatie

CASE REDERIJ DOEKSEN SOCIAL BLUE. 16 mei 2014 LEADS+ CASE. Pagina 1 van 8 SB-042014-A

CASE REDERIJ DOEKSEN SOCIAL BLUE. 16 mei 2014 LEADS+ CASE. Pagina 1 van 8 SB-042014-A CASE REDERIJ DOEKSEN LEADS+ 16 mei 2014 CASE SB-042014-A Om een belangrijke stap richting de ambitie te zetten, meer kaarten verkopen via online kanalen, is voor Rederij Doeksen een campagne opgezet die

Nadere informatie

Sociaal Succesvol Ondernemen Groeitraining. Lijstgroei

Sociaal Succesvol Ondernemen Groeitraining. Lijstgroei Sociaal Succesvol Ondernemen Groeitraining Lijstgroei Overzicht Lijstgroei is een belangrijk onderwerp Een onmisbaar onderdeel in je GroeiProgramma Omdat er heel veel is wat ik je wil leren geef ik je

Nadere informatie

9 redenen waarom jouw website geen klanten oplevert.

9 redenen waarom jouw website geen klanten oplevert. 9 redenen waarom jouw website geen klanten oplevert. Introductie Een goed ingerichte website met een goed uitgevoerde marketingstrategie is het ideale marketing tool voor ondernemers. Een goede website

Nadere informatie

Phobos St. Jobsstraat 25 2200 Herentals T +3214232847 F +3214213482 carlo@phobos.be www.phobos.be

Phobos St. Jobsstraat 25 2200 Herentals T +3214232847 F +3214213482 carlo@phobos.be www.phobos.be Google Als zoekmachine verzamelt en ordent Google informatie op het Internet. Wanneer men een zoekopdracht invoert geeft Google een hele reeks zoekresultaten weer, waaronder een lijst met bestanden, artikels,

Nadere informatie

Virtueel Succes in de Praktijk

Virtueel Succes in de Praktijk Virtueel Succes in de Praktijk Lanceringsplan maken 11 maart 2015 Waar staan we? Doel bepaald Plan van Aanpak gemaakt Start samenwerking met VA Start uitvoering: Website maken / teksten aanpassen Gratis

Nadere informatie

5 Tips Hoe Jij. Door Kevin Souwen

5 Tips Hoe Jij. Door Kevin Souwen 5 Tips Hoe Jij Zonder Geld Aan Video Kan Beginnen Door Kevin Souwen De meeste ondernemers werken onnodig te hard Als eerst, heel erg bedankt voor het downloaden van mijn PDF! Het is mijn missie om een

Nadere informatie

ondernemers die een boek willen schrijven

ondernemers die een boek willen schrijven TIPS voor ondernemers die een boek willen schrijven Maak het verschil met de BSTSLLR-methode voor het verhogen van je expertstatus Daisy Goddijn Inhoudsopgave Voorwoord...11 Inleiding...13 De BSTSLLR-methode...17

Nadere informatie

LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK!

LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK! LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK! In dit E-book leer je hoe je door het inzetten van je eigen netwerk je bedrijf kan laten groeien. WAAROM DIT E-BOOK? Veel ondernemers beginnen

Nadere informatie

Webinar - SEA. Koen van den Eeden. Start: 19:00

Webinar - SEA. Koen van den Eeden. Start: 19:00 Webinar - SEA Koen van den Eeden Start: 19:00 1 Voorstellen SEA Bol.com & SEA Tips & Tricks Ontwikkelingen SEA 2 Koen van den Eeden 3 Online Marketing bol.com Online Marketing SEA SEO Prijsvergelijkers

Nadere informatie

Virtueel Succes in de Praktijk

Virtueel Succes in de Praktijk Virtueel Succes in de Praktijk Lanceringsplan maken 19 oktober 2015 Waar staan we? Doel bepaald Plan van Aanpak gemaakt Start samenwerking met VA Start uitvoering: Gratis e-book/training/download aanbieden

Nadere informatie

T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F

T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F werkboek T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F Werkboek: Een steengoede weggever maken W W W. M A R L O E S H A L M A N S. C O M Een "weggever" of gratis aanbod kan ongelooflijk veel

Nadere informatie

Google AdWords tips: 1 - Neem niet te snel beslissingen

Google AdWords tips: 1 - Neem niet te snel beslissingen Google AdWords Tips Adverteren in Google is een lucratieve business voor Google: alleen al in het 2e kwartaal van 2015 werd er een omzet van meer dan 16 miljoen dollar verdiend aan advertentie inkomsten.

Nadere informatie

Whitepaper: De perfecte landingspagina

Whitepaper: De perfecte landingspagina Whitepaper: De perfecte landingspagina Stationsplein 12-1 1211 EX Hilversum +31 (0) 35 531 1115 De perfecte landingspagina Het gebruik van aparte landingspagina s op je website kan de verkoop van je dienst

Nadere informatie

Effectieve reclametips. Voor meer klanten in uw winkel

Effectieve reclametips. Voor meer klanten in uw winkel Effectieve reclametips Voor meer klanten in uw winkel Inhoud. Direct mail. Huis-aan-huisverspreiding. Facebook advertentie. E-DM 6. Welke uiting kiest u? 7 6. Effectieve tips voor in de reclamemix 8 Inleiding

Nadere informatie

#leadday19. Sales Alignment Disruptive Selling Lead Nurturing Content Marketing Data Driven Lead Management

#leadday19. Sales Alignment Disruptive Selling Lead Nurturing Content Marketing Data Driven Lead Management #leadday19 Sales Alignment Disruptive Selling Lead Nurturing Content Marketing Data Driven Lead Management De data-driven B2B online marketing customer journey bij leadgeneratie B 2 B o n l i n e m a r

Nadere informatie

Lesweek 7 Zoekmachinemarketing/ Search Engine Marketing (SEM)

Lesweek 7 Zoekmachinemarketing/ Search Engine Marketing (SEM) Lesweek 7 Zoekmachinemarketing/ Search Engine Marketing (SEM) Voor dit hoofdstuk is gebruik gemaakt van teksten uit het boek: Interactieve Marketing, van Reijsen, M. Zweers, T. Jansen, H. Pearson Education

Nadere informatie

SALESLEADS GENEREREN MET UW WEBSITE

SALESLEADS GENEREREN MET UW WEBSITE Webinar SALESLEADS GENEREREN MET UW WEBSITE Bram van Ast TeamForce Online Marketing Solutions Bazoon Marketing Services Welkom en Introductie Onderwerpen Kennismaking met TeamForce en Bazoon Hoe Internet

Nadere informatie

Facebook marketing hacks:

Facebook marketing hacks: Facebook marketing hacks: Zo haal je meer resultaat in 2018! Peter Minkjan Volg ons op Twitter @MeltwaterNL en schrijf je in voor ons blog! Waarom deze webinar? Table of content Met onze maandelijkse webinars

Nadere informatie

Social Media whitepaper

Social Media whitepaper Social Media Social Media whitepaper 1. Inleiding 3 2. Social Media Platforms 4 3. Contentstrategie 6 4. Planning 7 5. Adverteren 8 6. Tools 9 7. Hulp nodig? 10 2 Inleiding Dit document is met grote zorgvuldigheid

Nadere informatie

Meer Marketingrendement met Attributie

Meer Marketingrendement met Attributie Meer Marketingrendement met Attributie Google Analytics User Conference Juni 2015 ClickValue Rhijnspoorplein 28 1018 TX Amsterdam Bel ons op +31 (0)20 675 1621 Wat is de beste besteding van uw volgende

Nadere informatie

Van lead naar klant. Alles wat u moet weten over leads

Van lead naar klant. Alles wat u moet weten over leads Van lead naar klant Alles wat u moet weten over leads Leads Voor de meeste websites is hét doel: leads. Ofwel, mensen of bedrijven die interesse hebben in uw product of dienst., potentiële klanten dus.

Nadere informatie

INBOUND MARKETING. Wrap It Up

INBOUND MARKETING. Wrap It Up Wrap It Up Wat Ú wilt Prospects winnen en klanten binden. Een nooit eindigend proces. Optimaal gebruik email-adressen Toekomstig gebruik Social Media. Daarnaast wordt het monitoren van Forums steeds belangrijker.

Nadere informatie

INBOUND MARKETING LIVE WEBSITE SEO - ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE DE GOOGLE MAGIC SHOW

INBOUND MARKETING LIVE WEBSITE SEO - ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE DE GOOGLE MAGIC SHOW Webinar LIVE WEBSITE SEO - ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE DE GOOGLE MAGIC SHOW Bram van Ast TeamForce Online Marketing Solutions Bazoon Marketing Services Onderwerpen Welkom en Introductie Kennismaking met

Nadere informatie

Hoe gebruikt u Google, Bloggen en Social Media om online goed gevonden te worden?

Hoe gebruikt u Google, Bloggen en Social Media om online goed gevonden te worden? Webinar Social Media Marketing Hoe gebruikt u Google, Bloggen en Social Media om online goed gevonden te worden? Bram van Ast TeamForce Online Marketing Solutions Bazoon Marketing Services Welkom en Introductie

Nadere informatie

Wat is remarketing voor search?

Wat is remarketing voor search? In navolging van het artikel op de evolutie in remarketing vinden we dat remarketing voor search ads (RLSA) extra aandacht verdiend. In deze post willen we verder ingaan op de werking, de implementatie

Nadere informatie

Email Marketing CHECKLIST

Email Marketing CHECKLIST Email Marketing CHECKLIST Auteur: Copyright 2011, Alle rechten voorbehouden www.emailmarketingexpert.nl 1 Inhoudsopgave Voorwoord...3 Mogelijkheden van Email marketing...4 Dé Checklist...5 Klaar?!...7

Nadere informatie

31 Facebook Marketing Tips

31 Facebook Marketing Tips ova.nl 31 Facebook Marketing Tips Meer Bereik, Likes, Shares en Reacties op jouw Facebook Berichten 31 Facebook Marketing Tips voor meer Bereik, Likes, Shares en Reacties op jouw Facebook Berichten Vraag

Nadere informatie

15 Manieren om Facebook Advertenties te Optimaliseren

15 Manieren om Facebook Advertenties te Optimaliseren 15 Manieren om Facebook Advertenties te Optimaliseren 15 Manieren om Facebook Ads te optimaliseren Heb je Facebook Ads al geprobeerd? Krijg je nog onvoldoende resultaat uit je advertenties? Het belangrijkste

Nadere informatie

5 Redenen waarom Retargeting essentieel is voor UW bedrijf.

5 Redenen waarom Retargeting essentieel is voor UW bedrijf. 5 Redenen waarom Retargeting essentieel is voor UW bedrijf. Retargeting is het process van het plaatsen van een tracking code op een website bezoeker zijn browser met de doelstelling om gerichte adverenties

Nadere informatie

Welkom. #fanfactor @anneraaymakers

Welkom. #fanfactor @anneraaymakers Welkom #fanfactor @anneraaymakers 10 redenen om Facebook zakelijk in te zetten Content Profiel en pagina Apps en Tabs Fans en Likes Adverteren en promoten Interactie Wedstrijden en Betrokkenheid acties

Nadere informatie

Whitepaper 10 Online Marketing Insights Voor Notarissen

Whitepaper 10 Online Marketing Insights Voor Notarissen Whitepaper 10 Online Marketing Insights Voor Notarissen Beste lezer, ONLINE MARKETING VOOR NOTARISSEN Bij Bambuu huur je een topmarketeer voor een aantal uur per week. Iemand met verstand van zaken, die

Nadere informatie

De voordelen van een goed ingerichte Google Plus bedrijfspagina zijn enorm! Pas op! Het lezen van de volgende pagina s kan leiden tot omzet verhoging!

De voordelen van een goed ingerichte Google Plus bedrijfspagina zijn enorm! Pas op! Het lezen van de volgende pagina s kan leiden tot omzet verhoging! De voordelen van een goed ingerichte Google Plus bedrijfspagina zijn enorm! Pas op! Het lezen van de volgende pagina s kan leiden tot omzet verhoging! 0172-421 411 Als enigste site krijgt Google Plus extra

Nadere informatie

Starters. marketing: Het draait om de. doelstellingen

Starters.  marketing: Het draait om de. doelstellingen Starters E-mail marketing: Het draait om de doelstellingen E-mail marketing bottom line doelstellingen Marketing is in rap tempo aan het veranderen. Accountability is een term die je overal op ziet duiken.

Nadere informatie

DE 11 MEEST GEMAAKTE FOUTEN IN GOOGLE ADS ONTDEK DE BEST PRACTICES

DE 11 MEEST GEMAAKTE FOUTEN IN GOOGLE ADS ONTDEK DE BEST PRACTICES Be Bold DE 11 MEEST GEMAAKTE FOUTEN IN GOOGLE ADS ONTDEK DE BEST PRACTICES Meer weten? info@bebold.digital BE BOLD Bosstraat 69 3560 Lummen Adverteren met behulp van Google Ads kan je veel nieuwe klanten

Nadere informatie

Call tracking. De koppeling tussen web- en telefonische conversies in Google Analytics. AdCalls

Call tracking. De koppeling tussen web- en telefonische conversies in Google Analytics. AdCalls Call tracking. De koppeling tussen web- en telefonische conversies in Google Analytics. AdCalls Samenvatting Google AdWords Google Analytics is een online tool van Google. De tool verzamelt statistieken

Nadere informatie

Samenwerken met MakeOver.nl

Samenwerken met MakeOver.nl Samenwerken met MakeOver.nl MakeOver.nl is het snelst groeiende platform in de Nederlandse online interieur wereld. In een tijdsperiode van minder dan 2 jaar hebben we meer dan een miljoen unieke bezoekers

Nadere informatie

12-1-2015 SOCIAL MEDIA PLAN NETIDENTITY. MySuperfood Priscilla

12-1-2015 SOCIAL MEDIA PLAN NETIDENTITY. MySuperfood Priscilla 12-1-2015 NETIDENTITY SOCIAL MEDIA PLAN MySuperfood Priscilla Inhoud Je bedrijf in één zin... 3 Wat wordt er over je gezegd?... 3 Formuleer de doelstellingen... 3 Analyse zoekresultaten... 3 Analyseer

Nadere informatie

Kennisevent. beter zichtbaar online

Kennisevent. beter zichtbaar online Kennisevent beter zichtbaar online GIJS NILLESSEN Agenda 15:30-16:00 16:00-16:45 16:45-17:45 17:45-18:15 18:15-19:00 19:00-19:30 19:30-20:30 intro Online zichtbaarheid sessie 1 Beter zichtbaar door SEO

Nadere informatie

Meer dan 1.000 keer opgevraagd. ProspectMarketing.nl meer Klanten + Profit & Freedom

Meer dan 1.000 keer opgevraagd. ProspectMarketing.nl meer Klanten + Profit & Freedom Meer dan 1.000 keer opgevraagd ProspectMarketing.nl meer Klanten + Profit & Freedom meer Klanten + Profit & Freedom 25 Manieren voor meer Klanten voor uw Bedrijf! Een bedrijf kan op drie manieren groeien:

Nadere informatie