Opslagunits te koop en te huur!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Opslagunits te koop en te huur!"

Transcriptie

1 Storage Center Aalsmeer Aalsmeerderweg 45A 1432 CG Aalsmeer Opslagunits te koop en te huur! Altijd genoeg ruimte, wanneer u het nodig heeft Full Service Storage, alles binnen handbereik Concurrerende prijzen Wij maken het eenvoudig om uw bedrijf of gezinssituatie flflexibel te houden, en dat allemaal tegen concurrerende prijzen Alle ruimte Mede dankzij de 4 en 8 meter hoge opslagunits heeft u alle ruimte om uw unit in te richten zoals u wilt. Realisatie en planning Bouwen voor de toekomst De bouwwerkzaamheden zijn reeds begonnen en de geplande oplevering van het pand staat gepland voor 15 juli Storage Center Aalsmeer is een ontwikkeling van Holland Vastgoed Groep.

2 Altijd tot uw dienst Altijd genoeg ruimte wanneer je het nodig hebt Ruimte is schaars, vooral in de Randstad. Storage Center Aalsmeer biedt de perfecte oplossing. Het complex is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Altijd uitbreidbaar De mogelijkheid is er om een verdiepingsvloer in te bouwen, zo creëert U direct bijna het dubbele aantal m2. Daarnaast zijn de units het ruim opgezet. Zo zijn er opslagunits met verschillende vloeroppervlaktes beschikbaar, waarbij de L en XL varianten maar liefst 8 meter hoog zijn en de M varianten 4 meter hoog. Dankzij de gunstige prijsstelling is het ook een ideaal investeringsobject. Tussen de units is voldoende ruimte om te manoeuvreren. Kortom, of u nu een ondernemer bent die zijn (winkel)voorraad wil opslaan, of een particulier die op zoek is naar een plek voor de caravan, oldtimer of waardevolle huisraad, Storage Center Aalsmeer biedt altijd voldoende ruimte. Storage Center Aalsmeer wordt gebouwd van hoogwaardige en duurzame materialen. De opslagunits zijn grotendeels uitgevoerd in gasbeton, zo houdt u flflexibiliteit om de ruimte te vergroten/verkleinen. De gevel wordt voorzien van een zilvergrijze en antraciete gevelbeplating met natuurgroenen elementen / kozijnen. Door een combinatie van de materialen krijgt het gebouw een eigentijdse uitstraling. Door de keuze van de materialen zijn de units onderhoudsarm. De vloeren in alle units zijn van gewapend beton en is geschikt voor een belasting tot kg/m2, op de bovenverdieping 500 kg/m2.

3 Altijd full service mogelijkheden Ons service team staat voor uw klaar om u of uw bedrijf te ondersteunen. Wij helpen u graag met het laden/lossen van uw goederen maar ook coördineren wij uw transporten. Wanneer u niet op locatie aanwezig bent en er toch onverhoopt een transport binnenkomt wordt u direct geïnformeerd en worden de goederen indien gewenst in uw eigen unit geplaatst. Maar u kunt ook een pakketje bij de receptie afgeven, wij zorgen dan voor de afhandeling. Maar natuurlijk zijn er vele logistieke afhandelingen mogelijk, ons team staat voor u klaar. Het full-service concept van Storage Center Aalsmeer neemt je alles uit handen. Altijd de beste veiligheid Er wordt veel aandacht besteed aan inbraakpreventie. Naast kwalitatief hang- en sluitwerk, volgens politiekeurmerk, brengen wij ook automatische energiezuinige verlichting aan. Dit voor meer en duidelijk zicht bij donker weer of s avonds en uiteraard ter preventie. Op het gehele terrein vindt camerabewaking plaats. Hierdoor worden alle bewegingen op het terrein 24 uur per dag, 7 dagen per week geregistreerd. Deze beelden zullen vervolgens een week lang centraal worden opgeslagen. We denken ook aan het milieu Het complex staat voor kwaliteit. Dankzij de groene omgeving, de ruime opzet, de representatieve uitstraling, de duurzame materialen en de uitstekende voorzieningen. Ook is er voldoende parkeergelegenheid op het terrein. ALTIJD Service ALTIJD Flex-bureau werkplek ALTIJD Rendement Service staat bij ons hoog in het vaandel Het kantoor op de begane grond is reeds verhuurd aan een beheerder. U kunt bij hem terecht met eventuele vragen en u kunt hem inschakelen voor het versturen of het in ontvangst nemen van goederen en pakketjes. Desgewenst plaatst hij de pakketjes in uw unit. Flexplekken op een toplocatie met diverse mogelijkheden. Er zijn 10 flflexwerkplekken beschikbaar Volledig gebruik van de faciliteiten Beschikbaar per dag of per uur De gunstige koopsom (v.o.n), de waardevastheid, de lage onderhoudskosten en de fiscale mogelijkheden maken de aanschaf van een opslagunit tot een waardevolle investering. Informeer bij uw financieel adviseur naar de mogelijkheden van investeringsaftrek.

4 Altijd tot uw dienst Begane grond unit M - ca. 32 m2 unit L - ca. 51 m2 unit L + - ca. 95 m2* unit XL - ca. 76 m2 unit XL + - ca. 145 m2* * deze units worden gerealiseerd met een verdieping. * ** A0.21 = 22 m2 B0.18 = 47 m2 C0.12 = 200 m2 D0.24 = 272 m2 1e Etage unit M - ca. 32 m2* * A1.21 = 22 m2 B1.18 = 47 m2

5 Specificaties opslagunits Vloerbelasting kg / p.m2 op de begane grond Vloerbelasting 500 kg / p.m2 op de verdieping Verlichting middels aanwezige TL-armaturen Geïsoleerde overheaddeur (M units/32 m2 300x340 cm, L en XL units 400 x 420 cm) Monolith afgewerkt en gevlinderd betonnenvloer Elektra in de unit voorbereid Natuurlijke ventilatie Opties unit Inbouwen entresol Epoxyvloer Extra elektra Elektrische overheaddeur Stellingen op maat Mechanische ventilatie Heeft u andere wensen, dan horen we het graag. Prijzen koop bvo m 2 inhoud m 3 verkoopprijs (v.o.n.) begane grond verkoopprijs (v.o.n.) verdieping UNIT M ca , ,- UNIT L ca ,- UNIT XL ca ,- Prijzen huur bvo m 2 inhoud m 3 verhuurprijs (per maand) begane grond verhuurprijs (per maand) eerste etage UNIT M UNIT L UNIT XL ca ,- 175,- ca ,- ca ,- De genoemde prijzen zijn: Vanaf Vrij op naam Excl. BTW en servicekosten Excl. aansluitkosten water en elektra Niet geldig voor units met afwijkende maten Vereniging van Eigenaren Iedere koper wordt naast eigenaar van de opslagunit(s) lid van de Vereniging van Eigenaren (VvE) Storage Center Aalsmeer. In de servicekosten worden onder andere verwerkt: Algemene voorzieningen Dagelijks onderhoud Verzekeringen Administratieve lasten Reserveringen groot onderhoud Gemeentelijke informatie De koper/huurder dient zich er zelf van te vergewissen dat het gekochte/verhuurde in voldoende mate beschikt over de eigenschappen die noodzakelijk zijn voor het beoogde gebruik.

6 Altijd dichtbij Het complex ligt 1 minuut vanaf de onlangs geopende N201 (afslag Green Park Aalsmeer) en op twee minuten vanaf de N196. De snelwegen A4, A5 en A9 liggen slechts op acht minuten rijden vanaf Storage Center Aalsmeer. Met andere woorden: de locatie is perfect te bereiken vanuit Schiphol, Amstelveen, Hoofddorp en Amsterdam. A5 Storage Center Aalsmeer (ruim 7300 m2 BVO) wordt gerealiseerd op industrieterrein Green Park deelgebied één. Kadastraal perceel gemeente Aalsmeer, sectie B, nr. 4296, 5711, 5760, Bestemmingsplan landelijk gebied oost. Het complex ligt pal op de splitsingmiddenweg/aalsmeerderweg 45a - 49, te Aalsmeer. A4 Amstelveen Hoofddorp A9 A9 N196 A4 Aalsmeer N201 N201 N196 Uithoorn N196 Kudelstaart Contact Ontwikkeling van Aalsmeerderweg 45A 1432 CG Aalsmeer info@ Telephone: info@hvg-bv.nl De opslagunits worden niet beschikbaar gesteld voor dagelijkse voorraden of goederen, als woning, voor hoteldoeleinden, als horecagelegenheid, voor directe verkoop aan particulieren, voor het verblijf van dieren, voor de opslag van gevaarlijke stoffen, als kantoorunit, als bedrijfsuitoefening met hoog dynamische voorraad of klantbezoeken, voor Schiphol parking of voor het telen van gewassen. Aan de informatie en artist impressions in deze brochure en op de website kunnen geen rechten worden ontleend.

Opslagunits te koop en te huur!

Opslagunits te koop en te huur! Storage Center Aalsmeer Aalsmeerderweg 47 1432 CG Aalsmeer www. www.facebook.com/storagecenteraalsmeer Opslagunits te koop en te huur! Altijd genoeg ruimte, wanneer u het nodig heeft Concurrerende prijzen

Nadere informatie

KOOPPRIJS v.a. 40.097,28. Te huur v.a. 250,- p/m

KOOPPRIJS v.a. 40.097,28. Te huur v.a. 250,- p/m KOOPPRIJS v.a. 40.097,28 Te huur v.a. 250,- p/m Crown Storage Center Alpen is een verzamelgebouw met 115 opslagunits met een diversiteit aan eigen ruimten ten behoeve van stalling, opslag en lichte werkzaamheden.

Nadere informatie

KOOPPRIJS v.a. 40.097,28. Te huur v.a. 250,- p/m

KOOPPRIJS v.a. 40.097,28. Te huur v.a. 250,- p/m KOOPPRIJS v.a. 40.097,28 Te huur v.a. 250,- p/m Crown Storage Center Alpen is een verzamelgebouw met 115 opslagunits met een diversiteit aan eigen ruimten ten behoeve van stalling, opslag en lichte werkzaamheden.

Nadere informatie

AMSTELVEEN Bouwerij 69. Hoogwaardig, royale en beveiligde opslag-/ garagebox op 1 e verdieping ter grootte van ca. 34 m²

AMSTELVEEN Bouwerij 69. Hoogwaardig, royale en beveiligde opslag-/ garagebox op 1 e verdieping ter grootte van ca. 34 m² AMSTELVEEN Bouwerij 69 Hoogwaardig, royale en beveiligde opslag-/ garagebox op 1 e verdieping ter grootte van ca. 34 m² Algemeen Object : In het multifunctionele opslagverzamelgebouw De Zilvermijn gelegen

Nadere informatie

TE KOOP. www.janvangent-badhoevedorp.nl. 21 multifunctionele bedrijfsruimte-units in Badhoevedorp Vanaf 106.500.- Wij bieden meer dan alleen stenen:

TE KOOP. www.janvangent-badhoevedorp.nl. 21 multifunctionele bedrijfsruimte-units in Badhoevedorp Vanaf 106.500.- Wij bieden meer dan alleen stenen: TE KOOP 21 multifunctionele bedrijfsruimte-units in Badhoevedorp Vanaf 106.500.- Wij bieden meer dan alleen stenen: Bent u op zoek naar betaalbare bedrijfsruimte? Dan is dit uw kans! Uniek voor ondernemers

Nadere informatie

Ondernemingsweg 85 unit DZ Uithoorn

Ondernemingsweg 85 unit DZ Uithoorn Ondernemingsweg 85 unit 19 1422DZ Uithoorn aangeboden door autoboxtehuur.nl telefoon: 088-3503503 Disclaimer Deze brochure is met de grootst mogelijke zorg samengesteld met gegevens uit betrouwbare bronnen.

Nadere informatie

Ondernemingsweg 85 unit DZ Uithoorn

Ondernemingsweg 85 unit DZ Uithoorn Ondernemingsweg 85 unit 66 1422 DZ Uithoorn aangeboden door autoboxtehuur.nl telefoon: 088-3503503 Disclaimer Deze brochure is met de grootst mogelijke zorg samengesteld met gegevens uit betrouwbare bronnen.

Nadere informatie

AALSMEER Aalsmeerderweg 239-A Hoekunit met verdiepingsvloer van in totaal ca. 158 m² b.v.o.

AALSMEER Aalsmeerderweg 239-A Hoekunit met verdiepingsvloer van in totaal ca. 158 m² b.v.o. AALSMEER Aalsmeerderweg 239-A Hoekunit met verdiepingsvloer van in totaal ca. 158 m² b.v.o. Algemeen Object : Op centrale locatie gelegen aan de Aalsmeerderweg te Aalsmeer op bedrijventerrein Oosteinderhof,

Nadere informatie

Te huur: Veerpolder 9-11, Warmond

Te huur: Veerpolder 9-11, Warmond Te huur: Veerpolder 9-11, Warmond Representatieve bedrijfsruimte met kantoor Deelverhuur mogelijk Header Text Te huur: Representatieve bedrijfsruimte met kantoor Veerpolder 9-11, 2361 KX Warmond Algemeen

Nadere informatie

Breguetlaan. Projectinformatie. Breguetlaan Oude Meer. btmakelaars.nl. BT Makelaars +31 (0)

Breguetlaan. Projectinformatie. Breguetlaan Oude Meer. btmakelaars.nl. BT Makelaars +31 (0) Projectinformatie Breguetlaan Breguetlaan 53-59 Oude Meer btmakelaars.nl BT Makelaars +31 (0) 20 3 166 166 info@btmakelaars.nl Te huur Moderne bedrijfs-/kantoorpanden te Oude Meer Breguetlaan 53-59 Oude

Nadere informatie

TE KOOP ROSBAYERWEG 61 WORMVERVEER

TE KOOP ROSBAYERWEG 61 WORMVERVEER TE KOOP ROSBAYERWEG 61 WORMVERVEER TE KOOP/TE HUUR AANGEBODEN ZEER GUNSTIG GEPRIJSDE BEDRIJFSRUIMTE HOEKLOKATIE KANTOOR-/SHOWROOMRUIMTE OP DE VERDIEPING VRAAGPRIJS 155.000,- K.K. VRIJ VAN BTW 1 ROSBAYERWEG

Nadere informatie

AALSMEER Aalsmeerderweg 253 F Moderne bedrijfsunit ter grootte van ca. 280 m²

AALSMEER Aalsmeerderweg 253 F Moderne bedrijfsunit ter grootte van ca. 280 m² AALSMEER Aalsmeerderweg 253 F Moderne bedrijfsunit ter grootte van ca. 280 m² Algemeen Object : Op een kleinschalig bedrijventerrein aan de Aalsmeerderweg in Aalsmeer wordt te huur aangeboden een multifunctionele,

Nadere informatie

Te Koop. www.bcdebeemd.nl

Te Koop. www.bcdebeemd.nl Te Koop 32 bedrijfs-, showroom- en kantoorruimten Onder architectuur gebouwd Nabij centrum Arnhem en Velp Parkeren op eigen terrein Uitstekend bereikbaar kijk ook op: www.bcdebeemd.nl Bedrijvencentrum

Nadere informatie

AMSTELVEEN Schweitzerlaan 24. Multifunctioneel bedrijfs-/ kantoorgebouw ter grootte van in totaal ca. 276 m² met 3 toegewezen parkeerplaatsen.

AMSTELVEEN Schweitzerlaan 24. Multifunctioneel bedrijfs-/ kantoorgebouw ter grootte van in totaal ca. 276 m² met 3 toegewezen parkeerplaatsen. AMSTELVEEN Schweitzerlaan 24 Multifunctioneel bedrijfs-/ kantoorgebouw ter grootte van in totaal ca. 276 m² met 3 toegewezen parkeerplaatsen. Algemeen Object : Bedrijvenpark Westwijk biedt voor ondernemers

Nadere informatie

AALSMEER Aalsmeerderweg 253 K Multifunctionele bedrijfsunit van ca. 115 m²

AALSMEER Aalsmeerderweg 253 K Multifunctionele bedrijfsunit van ca. 115 m² AALSMEER Aalsmeerderweg 253 K Multifunctionele bedrijfsunit van ca. 115 m² Algemeen Object : Op een kleinschalig bedrijventerrein aan de Aalsmeerderweg in Aalsmeer wordt te koop aangeboden een multifunctionele,

Nadere informatie

Grote Esch 830 unit MJ, Gouda

Grote Esch 830 unit MJ, Gouda Grote Esch 830 unit 74 2841 MJ, Gouda aangeboden door Brinc Makelaars telefoon: 088-3503505 1 of 9 Disclaimer Deze brochure is met de grootst mogelijke zorg samengesteld met gegevens uit betrouwbare bronnen.

Nadere informatie

Te Koop / Te huur. Nieuwbouw bedrijfsunits Capelle XS Gebouw Antonius en Wilhelmus

Te Koop / Te huur. Nieuwbouw bedrijfsunits Capelle XS Gebouw Antonius en Wilhelmus Te Koop / Te huur Nieuwbouw bedrijfsunits Capelle XS Gebouw Antonius en Wilhelmus Betreft Capelle XS, het nieuwe bedrijvenpark aan de Hoofdweg in Capelle aan den IJssel. Sinds de oplevering van de eerste

Nadere informatie

BEDRIJFS /KANTOORRUIMTE. Vierlinghstraat 49 A8 4251 LC Werkendam

BEDRIJFS /KANTOORRUIMTE. Vierlinghstraat 49 A8 4251 LC Werkendam blad 2 Inhoud 1. Algemene informatie... 3 1.1. Algemene omschrijving... 3 1.2. Adresgegevens... 3 1.3. Kadastrale gegevens... 3 1.4. Indeling bedrijfsobject... 3 1.5. Omschrijving project... 4 1.6. Ligging...

Nadere informatie

Prominent, representatief & modern.

Prominent, representatief & modern. Prominent, representatief & modern. Oplevering medio 2017 Huurprijs vanaf: 895,- p.m. Multifunctionele kantoor- en bedrijfsruimtes vanaf 84 m² BVO te koop en te huur op BusinessPark27 te Blaricum. Drie

Nadere informatie

BEDRIJFSVERZAMELGEBOUW DE LEEUW FASE 1 ZUID-BEIJERLAND. Dit project is een ontwikkeling van:

BEDRIJFSVERZAMELGEBOUW DE LEEUW FASE 1 ZUID-BEIJERLAND. Dit project is een ontwikkeling van: BEDRIJFSVERZAMELGEBOUW DE LEEUW FASE 1 ZUID-BEIJERLAND OMSCHRIJVING Representatieve multifunctionele bedrijfsunits, onder architectuur gebouwd op het bedrijventerrein De Leeuw 4 te Zuid-Beijerland. Bedrijfsverzamelgebouw

Nadere informatie

pagina 1 Te koop / te huur Nieuwbouw bedrijfsverzamelgebouw Lange Dreef Gaasperwaard / Vianen

pagina 1 Te koop / te huur Nieuwbouw bedrijfsverzamelgebouw Lange Dreef Gaasperwaard / Vianen pagina 1 Te koop / te huur Nieuwbouw bedrijfsverzamelgebouw Lange Dreef Gaasperwaard / Vianen pagina 2 Het nieuw te ontwikkelen Bedrijventerrein Gaasperwaard te Vianen Bereikbaarheid is hét sleutelwoord

Nadere informatie

BEDRIJFSVERZAMELGEBOUW WERKLUST JACHTLAAN/VEENWEG TE APELDOORN

BEDRIJFSVERZAMELGEBOUW WERKLUST JACHTLAAN/VEENWEG TE APELDOORN BEDRIJFSVERZAMELGEBOUW WERKLUST JACHTLAAN/VEENWEG TE APELDOORN Situatie De locae is gunsg gelegen in Apeldoorn, vanaf de locae is de A1 binnen 5 minuten en de A50 binnen 10 minuten te bereiken. 02 Plankaart

Nadere informatie

Huur of koop bedrijfspand op Hazenkoog 10 te Alkmaar vrij op naam595 per maand

Huur of koop bedrijfspand op Hazenkoog 10 te Alkmaar vrij op naam595 per maand Huur of koop bedrijfspand op Hazenkoog 10 te Alkmaar 69500 vrij op naam595 per maand Aanbiedende partij: Bregman Bedrijfsmakelaardij o.g. B.V. Email: bog@bregman.nl Telefoon: 072-515 65 64 Website: www.bregmanbedrijfsmakelaardij.nl

Nadere informatie

8 MULTIFUNCTIONELE BEDRIJFSUNITS

8 MULTIFUNCTIONELE BEDRIJFSUNITS 8 MULTIFUNCTIONELE BEDRIJFSUNITS DE POL TE LOSSER Alfred Marshallstraat 1 Postbus 572 7550 AN Hengelo Telefoon (074) 255 68 88 Fax (074) 291 85 21 www.bedrijfsunits.com projectontwikkeling Inhoud Inleiding

Nadere informatie

Objectinformatie. Nieuwbouw bedrijfsunits Eemspoort Groningen

Objectinformatie. Nieuwbouw bedrijfsunits Eemspoort Groningen Objectinformatie Inhoudsopgave 1. Informatie 2. Ligging 3. Plattegrond 4. Impressie 5. Contactgegevens Informatie In het 4 de kwartaal van 2018 wordt gestart met de bouw van 13 bedrijfsunits in de 1 ste

Nadere informatie

Te Koop Nieuwbouw bedrijfsunits Capelle XS Gebouw Karolina

Te Koop Nieuwbouw bedrijfsunits Capelle XS Gebouw Karolina Te Koop Nieuwbouw bedrijfsunits Capelle XS Gebouw Karolina Betreft Capelle XS, het nieuwe bedrijvenpark aan de Hoofdweg in Capelle aan den IJssel. Sinds de oplevering van de eerste fase is de bedrijvigheid

Nadere informatie

Business Center Vlaardingen Megaboxen. Verkoop Bedrijfsruimte

Business Center Vlaardingen Megaboxen. Verkoop Bedrijfsruimte Business Center Vlaardingen Megaboxen Verkoop Bedrijfsruimte TE KOOP Adres James Wattweg 2 / George Stephensonweg 9 Postcode Stad Metrage Te koop vanaf Prijs Oplevering 3133 KK Vlaardingen Circa 2.250

Nadere informatie

Kenmerken van het object Bestemming: bedrijfsruimte, activiteiten tot milieucategorie III Soort bouw: nieuwbouw Bouwjaar: 2010

Kenmerken van het object Bestemming: bedrijfsruimte, activiteiten tot milieucategorie III Soort bouw: nieuwbouw Bouwjaar: 2010 Op bedrijventerrein de Waterlaat te Bergeijk is een bedrijvencomplex gerealiseerd, bestaande uit 3 bedrijfsruimtes met kantoren. De linker bedrijfsruimte met kantoor is in gebruik genomen door autobedrijf

Nadere informatie

Te Koop / Te huur: Nieuwbouw bedrijfsunits Capelle XS te Capelle aan den IJssel

Te Koop / Te huur: Nieuwbouw bedrijfsunits Capelle XS te Capelle aan den IJssel Te Koop / Te huur: Nieuwbouw bedrijfsunits Capelle XS te Capelle aan den IJssel Betreft Representatief nieuwbouwproject in Capelle aan den IJssel genaamd Capelle XS. Het project is gelegen in het Hoofdweggebied,

Nadere informatie

TE KOOP. Bedrijfsruimte 100 m 2 bvo. Henricuskade 73-C 's-gravenhage. Makelaar: Michael Brands

TE KOOP. Bedrijfsruimte 100 m 2 bvo. Henricuskade 73-C 's-gravenhage. Makelaar: Michael Brands Bedrijfsruimte 100 m 2 bvo TE KOOP Henricuskade 73-C 's-gravenhage Op uitstekende locatie gelegen bedrijfsruimte tussen de stad en het groen Makelaar: Michael Brands OMGEVINGSFACTOREN Op een mooie locatie

Nadere informatie

TE KOOP BEDRIJFSUNITS ZWOLLEWEG HARSELAAR-ZUID BARNEVELD

TE KOOP BEDRIJFSUNITS ZWOLLEWEG HARSELAAR-ZUID BARNEVELD TE KOOP BEDRIJFSUNITS ZWOLLEWEG HARSELAAR-ZUID BARNEVELD TE KOOP BEDRIJFS- EN KANTOORUNITS BEDRIJFSUNITS ZWOLLEWEG, HARSELAAR ZUID, BARNEVELD Unieke kans! Waarom? A. Gelegen op een toplocatie op het nieuwe

Nadere informatie

arvast.nl Coenecoop III kavel 11, 12 en 15 te Waddinxveen

arvast.nl Coenecoop III kavel 11, 12 en 15 te Waddinxveen Koopsom vanaf 127.400* V.O.N. Huurprijs vanaf 750,- * per maand arvast.nl Coenecoop III kavel 11, 12 en 15 te Waddinxveen Start bouw eind 2011 Coenecoop iii *Alle prijzen zijn excl. BTW www.arvast.nl fast

Nadere informatie

Te koop Gerevitaliseerde bedrijfsruimten. Buitenweistraat 5 Hardinxveld-Giessendam

Te koop Gerevitaliseerde bedrijfsruimten. Buitenweistraat 5 Hardinxveld-Giessendam Te koop Gerevitaliseerde bedrijfsruimten Buitenweistraat 5 Te koop Gerevitaliseerde bedrijfsruimten Buitenweistraat 5 Betreft : Representatieve en functionele bedrijfsruimten van ca. 76 m² tot ca. 312

Nadere informatie

Gyroscoopweg AMSTERDAM

Gyroscoopweg AMSTERDAM TE HUUR Kenmerken Beschikbaar Totaal ca.3.875 m² kantoorruimte en 856 m² bedrijfsruimte Gyroscoopweg 50 ca. 750 m² Kantoorruimte gelegen op de 1e en 2e verdieping Huurprijs ca. 67.500 per jaar Gyroscoopweg

Nadere informatie

Projectinformatie. Pesetaweg 37. Nieuw Vennep

Projectinformatie. Pesetaweg 37. Nieuw Vennep Projectinformatie Pesetaweg 37 Nieuw Vennep VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE Object Te huur, een zeer uniek en solitair gelegen kantoor-/ showroom-/ bedrijfgebouw bestaande uit hoogwaardige materialen en

Nadere informatie

AALSMEER Aalsmeerderweg Moderne kantoorruimte op 1 e verdieping ter grootte van ca. 72 m²

AALSMEER Aalsmeerderweg Moderne kantoorruimte op 1 e verdieping ter grootte van ca. 72 m² AALSMEER Aalsmeerderweg 283-33 Moderne kantoorruimte op 1 e verdieping ter grootte van ca. 72 m² Algemeen Object : Op centrale locatie gelegen aan de Aalsmeerderweg in Aalsmeer wordt momenteel te huur

Nadere informatie

PARK. Meer ruimte voor jouw toekomst 10 MINUTEN BIJ JOUW BOX VANUIT EINDHOVEN BINNEN

PARK. Meer ruimte voor jouw toekomst 10 MINUTEN BIJ JOUW BOX VANUIT EINDHOVEN BINNEN PARK Meer ruimte voor jouw toekomst BINNEN 10 MINUTEN BIJ JOUW BOX ANUIT EINDHOEN WWW.SPATIUMPARK.NL INFO@SPATIUMPARK.NL 088 080 1516 IDEAAL ALS Bedrijfsruimte Op bedrijvenpark Ekkersrijt wordt ons nieuwste

Nadere informatie

SCHIPHOL-RIJK Boeingavenue Unieke kantoormogelijkheden voor MKB en ZZP ers op Schiphol Rijk!

SCHIPHOL-RIJK Boeingavenue Unieke kantoormogelijkheden voor MKB en ZZP ers op Schiphol Rijk! SCHIPHOL-RIJK Boeingavenue 201-219 Unieke kantoormogelijkheden voor MKB en ZZP ers op Schiphol Rijk! Algemeen Object : Op het fameuze businesspark 'Starparc' te Schiphol Rijk worden op de 2e verdieping,

Nadere informatie

Huurprijs kantoor 60,00 per m² per jaar, excl. BTW Huurprijs bedrijfshal 40,00 per m² per jaar, excl. BTW Unit I kantoor

Huurprijs kantoor 60,00 per m² per jaar, excl. BTW Huurprijs bedrijfshal 40,00 per m² per jaar, excl. BTW Unit I kantoor TE HUUR Spurkt 1 5804 BR VENRAY Representatiief kantoor met bedriijjfsruiimte op ziichtllocatiie Smakterheiide Huurprijs kantoor : 60,00 per m² per jaar, excl. BTW Huurprijs bedrijfshal : 40,00 per m²

Nadere informatie

Te Koop / Te Huur Nieuwbouw bedrijfsunits Capelle XS Gebouw Karolina

Te Koop / Te Huur Nieuwbouw bedrijfsunits Capelle XS Gebouw Karolina Te Koop / Te Huur Nieuwbouw bedrijfsunits Capelle XS Gebouw Karolina Betreft Capelle XS, het nieuwe bedrijvenpark aan de Hoofdweg in Capelle aan den IJssel. Sinds de oplevering van de eerste fase is de

Nadere informatie

Beleggingsaanbieding Bedrijvencentrum Sliedrecht deels in verhuurde staat. Prisma Sliedrecht

Beleggingsaanbieding Bedrijvencentrum Sliedrecht deels in verhuurde staat. Prisma Sliedrecht Beleggingsaanbieding Bedrijvencentrum Sliedrecht deels in verhuurde staat Prisma 100-198 Sliedrecht Beleggingsaanbieding Te koop Bedrijvencentrum Sliedrecht Diverse kantoor- en bedrijfsunits Prisma 100

Nadere informatie

PROJECTINFORMATIE NIEUWBOUW BEDRIJFSVERZAMELGEBOUW LORENTZWEG LORENTZWEG SPIJKENISSE

PROJECTINFORMATIE NIEUWBOUW BEDRIJFSVERZAMELGEBOUW LORENTZWEG LORENTZWEG SPIJKENISSE PROJECTINFORMATIE NIEUWBOUW BEDRIJFSVERZAMELGEBOUW LORENTZWEG LORENTZWEG SPIJKENISSE TE KOOP 12 nieuwbouw bedrijfsunits Ca. 108 m² bedrijfsruimte met parkeerplaats Eigen grond Goede aansluiting op A15

Nadere informatie

TE HUUR Maxwellstraat 6-12 te Dordrecht Representatieve en functionele bedrijfsruimte met de mogelijkheid tot het aanbrengen van een loading dock

TE HUUR Maxwellstraat 6-12 te Dordrecht Representatieve en functionele bedrijfsruimte met de mogelijkheid tot het aanbrengen van een loading dock TE HUUR Maxwellstraat 6-12 te Dordrecht Representatieve en functionele bedrijfsruimte met de mogelijkheid tot het aanbrengen van een loading dock Ooms Drechtsteden Bedrijfshuisvesting B.V. Spuiboulevard

Nadere informatie

Industrieweg 39-81, 1115 AD Duivendrecht Huurprijs vanaf ,00 per jaar ( 1.250,00 per maand)

Industrieweg 39-81, 1115 AD Duivendrecht Huurprijs vanaf ,00 per jaar ( 1.250,00 per maand) Industrieweg 39-81, 1115 AD Duivendrecht Huurprijs vanaf 15.000,00 per jaar ( 1.250,00 per maand) Omschrijving Kerngegevens: Te huur in Amsterdam-Duivendrecht naast de A10. 13 multifunctionele bedrijfsunits

Nadere informatie

KOOPSOM ,-- kosten koper, vrij van BTW HUURPRIJS 1.395,-- per maand

KOOPSOM ,-- kosten koper, vrij van BTW HUURPRIJS 1.395,-- per maand Albert Plesmanplein 3 te Rotterdam Ca. 130 m² bedrijfsruimte, ca. 100 m² entresol en 2 parkeerplaatsen KOOPSOM 169.000,-- kosten koper, vrij van BTW HUURPRIJS 1.395,-- per maand exclusief BTW en servicekosten

Nadere informatie

20 duurzame bedrijfsunits Gelegen op bedrijventerrein Zevenhuis te Hoorn. Zullen we dit samen laten bouwen?

20 duurzame bedrijfsunits Gelegen op bedrijventerrein Zevenhuis te Hoorn. Zullen we dit samen laten bouwen? 20 duurzame bedrijfsunits Gelegen op bedrijventerrein Zevenhuis te Hoorn Zullen we dit samen laten bouwen? Samen investeren en ondernemen op Zevenhuis te Hoorn www.bedrijfsunitszevenhuis.nl 2. Het gebouw

Nadere informatie

Te Koop Twee nieuw gebouwde bedrijfsgebouwen. Kobaltweg 23 en 25 te Utrecht

Te Koop Twee nieuw gebouwde bedrijfsgebouwen. Kobaltweg 23 en 25 te Utrecht Te Koop Twee nieuw gebouwde bedrijfsgebouwen Kobaltweg 23 en 25 te Utrecht Plaats Utrecht. Adres Kobaltweg 23 en 25. Omschrijving Ligging Bereikbaarheid Het betreft hier twee zeer representatieve nieuw

Nadere informatie

Te Koop Nieuwbouw bedrijfsunit 6 Capelle XS Gebouw Karolina

Te Koop Nieuwbouw bedrijfsunit 6 Capelle XS Gebouw Karolina Te Koop Nieuwbouw bedrijfsunit 6 Capelle XS Gebouw Karolina Betreft Capelle XS, het nieuwe bedrijvenpark aan de Hoofdweg in Capelle aan den IJssel. Sinds de oplevering van de eerste fase is de bedrijvigheid

Nadere informatie

TE HUUR. Vrijblijvende informatie. Opslagruimte/ Garagebox. Uithoorn Vanaf 450,- per maand Koop is bespreekbaar. Handelsweg 50.

TE HUUR. Vrijblijvende informatie. Opslagruimte/ Garagebox. Uithoorn Vanaf 450,- per maand Koop is bespreekbaar. Handelsweg 50. 1422 DW, Een garage of opslag ruimte huren is nog nooit zo aantrekkelijk geweest. Op een goed beveiligde locatie in kun je deze hoek garagebox van 63 m² huren. Het zijn drie aan elkaar geschakelde opslagunits

Nadere informatie

Scala aan ondernemersmogelijkheden Nijverheidstraat 13 Edam Vraagprijs: 749.500,- k.k. excl. BTW

Scala aan ondernemersmogelijkheden Nijverheidstraat 13 Edam Vraagprijs: 749.500,- k.k. excl. BTW Scala aan ondernemersmogelijkheden Nijverheidstraat 13 Edam Vraagprijs: 749.500,- k.k. excl. BTW Bezichtiging? Bel 0299-428898 of mail purmerend@vanoverbeek.nl Welkom op de Nijverheidstraat 13 in Edam

Nadere informatie

125m 2 vvo In units vanaf 36 m² TE KOOP. Laan van de Ram Apeldoorn

125m 2 vvo In units vanaf 36 m² TE KOOP. Laan van de Ram Apeldoorn 125m 2 vvo In units vanaf 36 m² TE KOOP Laan van de Ram Apeldoorn Object/ligging Nieuw te bouwen flexibel in te delen bedrijfsunits, centraal gelegen op Bedrijvenpark Laan van de Ram op Apeldoorn Noord

Nadere informatie

Joh. Enschedeweg 98 Uithoorn PROJECTINFORMATIE

Joh. Enschedeweg 98 Uithoorn PROJECTINFORMATIE Joh. Enschedeweg 98 Uithoorn PROJECTINFORMATIE Joh. Enschedeweg 98 Op een perfecte zichtlocatie op Bedrijventerrein Uithoorn, direct aan de nieuw omgelegde N201, nabij de afslag naar het bedrijventerrein,

Nadere informatie

Coenecoop iii. Coenecoop III kavel 1 t/m 3 te Waddinxveen. www.arvast.nl TE HUUR / TE KOOP

Coenecoop iii. Coenecoop III kavel 1 t/m 3 te Waddinxveen. www.arvast.nl TE HUUR / TE KOOP TE HUUR / TE KOOP Coenecoop III kavel 1 t/m 3 te Waddinxveen Coenecoop iii fast facts De units zijn geschikt voor diverse kantoor-, bedrijfsen showroom-doeleinden. - Centrale locatie nabij A12 en A20 -

Nadere informatie

Opslagboxen vanaf circa 21 m² TE KOOP. Land van Matena Papendrecht.

Opslagboxen vanaf circa 21 m² TE KOOP. Land van Matena Papendrecht. Opslagboxen vanaf circa 21 m² TE KOOP Land van Matena Papendrecht OMSCHRIJVING Algemeen: Onder de naam Multibusiness Park gaat Van Kleef Vastgoed uit Dordrecht bij de wijk Oostpolder, tegen rijksweg A15

Nadere informatie

Projectinformatie. Beechavenue 2-16. Schiphol-Rijk

Projectinformatie. Beechavenue 2-16. Schiphol-Rijk Projectinformatie Beechavenue 2-16 Schiphol-Rijk VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE Object Kantoorgebouw Dellaert betreft een hoogwaardig gebouw gelegen in een zeer verzorgde omgeving op het kantorenpark

Nadere informatie

Scottweg 19 Goes. Te Koop Moderne bedrijfs-/ kantoorruimte Uitstekend onderhouden en goed geoutilleerd

Scottweg 19 Goes. Te Koop Moderne bedrijfs-/ kantoorruimte Uitstekend onderhouden en goed geoutilleerd Moderne bedrijfs-/ kantoorruimte Uitstekend onderhouden en goed geoutilleerd Contact +31 (0)88-796 24 76 info@synchrobedrijfshuisvesting.nl Badhuisstraat 56 4381 LT Vlissingen Te Koop Modern, uitstekend

Nadere informatie

PROJECTINFORMATIE Bedrijfs-/kantoorgebouw Boekweitstraat 16 te Nieuw Vennep

PROJECTINFORMATIE Bedrijfs-/kantoorgebouw Boekweitstraat 16 te Nieuw Vennep BT Makelaars Aalsmeerderweg 606 Rozenburg Schiphol Postbus 3109 2130 KC Hoofddorp Telefoon 020-3 166 166 Fax 020-3 166 160 Email: info@btmakelaars.nl Website : www.btmakelaars.nl PROJECTINFORMATIE Bedrijfs-/kantoorgebouw

Nadere informatie

UITHOORN Amsteldijk Noord 172 Bedrijfs-/ kantoorruimte met uitzicht over de Amstel

UITHOORN Amsteldijk Noord 172 Bedrijfs-/ kantoorruimte met uitzicht over de Amstel UITHOORN Amsteldijk Noord 172 Bedrijfs-/ kantoorruimte met uitzicht over de Amstel Algemeen Object : Op korte afstand van Amstelveen, aan de rand van Uithoorn, met uitzicht over de Amstel wordt te huur

Nadere informatie

AALSMEER Schinkeldijkje 2 A

AALSMEER Schinkeldijkje 2 A AALSMEER Schinkeldijkje 2 A Representatieve kantoorunits vanaf 40 m² nabij Schiphol, op de grens van Amstelveen en de veiling van Aalsmeer Algemeen Object : In een modern en eigentijds kantorencomplex

Nadere informatie

Opgeleverd. Type A Type A (Nog 1 TE HUUR) bedrijfsruimte: ca.130m² entresol: ca. 55m² kantoor b.g.g: ca. 40m² kantoor verd.: ca.

Opgeleverd. Type A Type A (Nog 1 TE HUUR) bedrijfsruimte: ca.130m² entresol: ca. 55m² kantoor b.g.g: ca. 40m² kantoor verd.: ca. Voor meer info Bezoek onze website Opgeleverd Nieuw bedrijvencomplex op bedrijventerrein Seggelant te Brielle (Fase 1) Type B Type A Type A (Nog 1 TE HUUR) bedrijfsruimte: ca.130m² entresol: ca. 55m² kantoor

Nadere informatie

TE KOOP Van IJsendijkstraat 160 Q, Purmerend

TE KOOP Van IJsendijkstraat 160 Q, Purmerend TE KOOP Van IJsendijkstraat 160 Q, Purmerend PROJECTINFORMATIE Van IJsendijkstraat 160 Q, Purmerend Multifunctionele bedrijfsunit met kantoorruimte beschikbaar aan de Van IJssendijkstraat te Purmerend.

Nadere informatie

Metrage : Vanaf ca. 100 m 2 BVO. Aanvaarding : In overleg. Vraagprijs : Vanaf ,- k.k. excl. BTW.

Metrage : Vanaf ca. 100 m 2 BVO. Aanvaarding : In overleg. Vraagprijs : Vanaf ,- k.k. excl. BTW. ALKMAAR - HAZENKOOG 28 Diverse bedrijfsunits met verschillende metrages beschikbaar. Vanaf circa 100 m 2 tot en met 203 m 2 BVO. Metrage : Vanaf ca. 100 m 2 BVO. Aanvaarding : In overleg. Vraagprijs :

Nadere informatie

Te Koop / Te huur Nieuwbouw bedrijfsunits Capelle XS Gebouw Karolina

Te Koop / Te huur Nieuwbouw bedrijfsunits Capelle XS Gebouw Karolina Te Koop / Te huur Nieuwbouw bedrijfsunits Capelle XS Gebouw Karolina Betreft Capelle XS, het nieuwe bedrijvenpark aan de Hoofdweg in Capelle aan den IJssel. Sinds de oplevering van de eerste fase is de

Nadere informatie

circa. 328 m 2 (circa. 164 m 2 per verdiepingsvloer) Deelverhuur

circa. 328 m 2 (circa. 164 m 2 per verdiepingsvloer) Deelverhuur Nieuw te ontwikkelen bedrijfsunits met verdiepingsvloer beschikbaar op een uitstekend gelegen locatie nabij knooppunt Rottepolderplein met aansluitingen op de A9 (Alkmaar Amsterdam) en de A200 (Zandvoort

Nadere informatie

AALSMEER Aalsmeerderweg 249-K Multifunctioneel, hoogwaardig bedrijfs- / kantoorgebouw ca. 576 m²

AALSMEER Aalsmeerderweg 249-K Multifunctioneel, hoogwaardig bedrijfs- / kantoorgebouw ca. 576 m² AALSMEER Aalsmeerderweg 249-K Multifunctioneel, hoogwaardig bedrijfs- / kantoorgebouw ca. 576 m² Algemeen Object : Op centrale locatie gelegen aan de Aalsmeerderweg te Aalsmeer wordt zowel te koop alsmede

Nadere informatie

Projectinformatie. Graftermeerstraat 37-39. Hoofddorp

Projectinformatie. Graftermeerstraat 37-39. Hoofddorp Projectinformatie Graftermeerstraat 37-39 Hoofddorp VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE Object De Poldermolen is een kleinschalig bedrijfsverzamelgebouw dat bestaat uit 25 afzonderlijke bedrijfsunits gelegen

Nadere informatie

Vlierberg 6 Eemnes. Oppervlakte 1440 m² ,- kosten koper (excl. BTW)

Vlierberg 6 Eemnes. Oppervlakte 1440 m² ,- kosten koper (excl. BTW) Oppervlakte 1440 m² 750.000,- kosten koper (excl. BTW) Kenmerken Kenmerken object Hoofdbestemming Ligging Oppervlakte Vraagprijs Bedrijfsruimte bedrijventerrein 1440 m² 750.000,- K.K. 2 Beschrijving object

Nadere informatie

Te koop Bedrijfs-/kantoorruimte. Van Coulsterweg 5 Alblasserdam

Te koop Bedrijfs-/kantoorruimte. Van Coulsterweg 5 Alblasserdam Te koop Bedrijfs-/kantoorruimte Van Coulsterweg 5 Te koop Bedrijfs-/kantoorruimte Van Coulsterweg 5 Betreft : Representatief half-vrijstaand bedrijfs-/kantoorgebouw markant gelegen aan de rand van bedrijventerrein

Nadere informatie

Ruime bedrijfsruimte en kantoor op de eerste verdieping gelegen op het bedrijventerrein Nieuw Schaik te Leerdam.

Ruime bedrijfsruimte en kantoor op de eerste verdieping gelegen op het bedrijventerrein Nieuw Schaik te Leerdam. LEERDAM PARMENTIERSTRAAT 10 BEDRIJFSRUIMTE MET KANTOOR TE KOOP / TE HUUR Ruime bedrijfsruimte en kantoor op de eerste verdieping gelegen op het bedrijventerrein Nieuw Schaik te Leerdam. OBJECT In 2006

Nadere informatie

Workpoint De Koog. Nijverheidsweg 10 Purmerend Huurprijs: 700,- per maand excl. BTW. Bezichtiging? Bel 0299-428898 of mail purmerend@vanoverbeek.

Workpoint De Koog. Nijverheidsweg 10 Purmerend Huurprijs: 700,- per maand excl. BTW. Bezichtiging? Bel 0299-428898 of mail purmerend@vanoverbeek. Workpoint De Koog Nijverheidsweg 10 Purmerend Huurprijs: 700,- per maand excl. BTW Bezichtiging? Bel 0299-428898 of mail purmerend@vanoverbeek.nl Welkom op de Nijverheidsweg 10 * in Purmerend Alstublieft!

Nadere informatie

TE KOOP. Ariane 40 abc. Bedrijfsruimte met kantoor. Veiling op 24 november MB AMERSFOORT

TE KOOP. Ariane 40 abc. Bedrijfsruimte met kantoor. Veiling op 24 november MB AMERSFOORT TE KOOP Bedrijfsruimte met kantoor Ariane 40 abc 3824 MB AMERSFOORT Veiling op 24 november 2017 Grote Sint Jansstraat 2a 3811 HX Amersfoort www.rebm.nl Bedrijfsruimte nabij A1 Dakreclame mogelijk! Te koop

Nadere informatie

AMSTELVEEN Kantoor Brandmeester, Keizer Karelplein 3

AMSTELVEEN Kantoor Brandmeester, Keizer Karelplein 3 AMSTELVEEN Kantoor Brandmeester, Keizer Karelplein 3 Representatief kantoor op een toplocatie in het centrum van Amstelveen Nog ca. 150 m² in topverdieping beschikbaar Algemeen Object Er zijn in Amstelveen

Nadere informatie

Te Koop: Hovenierstraat 122-128 Naaldwijk. Vraagprijs geheel: 690.000,00 K.K.

Te Koop: Hovenierstraat 122-128 Naaldwijk. Vraagprijs geheel: 690.000,00 K.K. Te Koop: Hovenierstraat 122-128 Naaldwijk Vraagprijs geheel: 690.000,00 K.K. Bedrijfsruimte : Hovenierstraat 122-128 te Naaldwijk (2671 DB) Totale vloeroppervlak : ca. 615 m² verdeeld over: - Begane grond

Nadere informatie

TE KOOP BEDRIJFSUNITS ZWOLLEWEG HARSELAAR-ZUID BARNEVELD

TE KOOP BEDRIJFSUNITS ZWOLLEWEG HARSELAAR-ZUID BARNEVELD TE KOOP BEDRIJFSUNITS ZWOLLEWEG HARSELAAR-ZUID BARNEVELD TE KOOP BEDRIJFSUNITS BEDRIJFSUNITS ZWOLLEWEG (HARSELAAR ZUID, BARNEVELD) Ondernemers, opgelet! Dit nieuw te bouwen bedrijfsverzamelgebouw is een

Nadere informatie

Ondernemen in Waardenburg

Ondernemen in Waardenburg Ondernemen in Waardenburg Ontwerp uw eigen kantoor en/of bedrijfsruimte! Koopsom vanaf 49.950,- BVO vanaf 29 m 2 Bereikbaarheid Flexibele bedrijfsvoering op een toplocatie! Bedrijventerrein Slimwei Bent

Nadere informatie

Te huur Luxe bedrijfs-/kantoorunits Project StoreParc. Nieuwland Parc 314-315 Alblasserdam

Te huur Luxe bedrijfs-/kantoorunits Project StoreParc. Nieuwland Parc 314-315 Alblasserdam Te huur Luxe bedrijfs-/kantoorunits Project StoreParc Nieuwland Parc 314-315 Alblasserdam Te huur Luxe bedrijfs-/kantoorunits Project StoreParc Nieuwland Parc 314-315 Alblasserdam Betreft : Luxe bedrijfs-/kantoorunits

Nadere informatie

TE HUUR Multifunctionele Garageboxen Swifterbant

TE HUUR Multifunctionele Garageboxen Swifterbant TE HUUR PROJECTINFORMATIE Nieuw : te huur 23 goed beveiligde multifunctionele garageboxen op een toplocatie in Swifterbant! Bij de realisatie van de boxen wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen,

Nadere informatie

Baarlo Kieënweg 20. SOORT OBJECT: Bedrijfsruimte met buitenterrein, diverse kantoren en bedrijfshal.

Baarlo Kieënweg 20. SOORT OBJECT: Bedrijfsruimte met buitenterrein, diverse kantoren en bedrijfshal. Baarlo Kieënweg 20 SOORT OBJECT: Bedrijfsruimte met buitenterrein, diverse kantoren en bedrijfshal. LIGGING: Het object is gelegen op het bedrijvenpark "De Kieën" te Baarlo, langs de provinciale weg (N273)

Nadere informatie

BEDRIJFSVERZAMELGEBOUW REINIERPARK. Steenbergen 10UNITS TE KOOP EN TE HUUR GELEGEN OP BEDRIJVENTERREIN REINIERPARK TE STEENBERGEN

BEDRIJFSVERZAMELGEBOUW REINIERPARK. Steenbergen 10UNITS TE KOOP EN TE HUUR GELEGEN OP BEDRIJVENTERREIN REINIERPARK TE STEENBERGEN 10UNITS REPRESENTATIEF NABIJ DE A4 TE KOOP EN TE HUUR GELEGEN OP BEDRIJVENTERREIN TE STEENBERGEN 1 ALGEMEEN Representatieve bedrijfsunits te huur en te koop in in een mooi nieuw bedrijfsverzamelgebouw

Nadere informatie

Goudsmid 7 9 11 2461 TR, Ter Aar

Goudsmid 7 9 11 2461 TR, Ter Aar 9 11 2461 TR, Algemeen: Wij bieden 3 bedrijfshallen te koop aan met 67 m² opslagruimte op de begane grond en 67 m² opslag/ kantoor op de eerste verdieping. Gelegen op Bedrijvenpark Leidsche Vaart in, deel

Nadere informatie

Breguetlaan. Projectinformatie. Breguetlaan 53 Oude Meer (Schiphol-Rijk) btmakelaars.nl. BT Makelaars +31 (0)

Breguetlaan. Projectinformatie. Breguetlaan 53 Oude Meer (Schiphol-Rijk) btmakelaars.nl. BT Makelaars +31 (0) Projectinformatie Breguetlaan Breguetlaan 53 Oude Meer (Schiphol-Rijk) btmakelaars.nl BT Makelaars +31 (0) 20 3 166 166 info@btmakelaars.nl Te huur Modern vrijstaand bedrijfs-/kantoorpand te Oude Meer

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE HONDERDLAND 338 BEDRIJVENTERREIN HONDERDLAND MAASDIJK

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE HONDERDLAND 338 BEDRIJVENTERREIN HONDERDLAND MAASDIJK VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE HONDERDLAND 338 BEDRIJVENTERREIN HONDERDLAND MAASDIJK TE KOOP / TE HUUR BETREFT Op bedrijvenpark Honderdland te Maasdijk is recentelijk een bedrijfsverzamelgebouw opgeleverd,

Nadere informatie

Huur kantoorpand op Schiphol Boulevard te Schiphol 360 p/m 2 p/jaar

Huur kantoorpand op Schiphol Boulevard te Schiphol 360 p/m 2 p/jaar Huur kantoorpand op Schiphol Boulevard 105-399 te Schiphol 360 p/m 2 p/jaar Aanbiedende partij: SKEPP online Email: i Telefoon: 085-8770519 Website: www.skepponline.nl Omschrijving Unieke kans! Kantoorruimte

Nadere informatie

Scheepmakerstraat 3-R - Katwijk

Scheepmakerstraat 3-R - Katwijk Van der Meer Makelaars en Taxateurs www.vandermeermakelaars.nl info@vandermeermakelaars.nl Omschrijving ALGEMEEN: Zeer hoogwaardig afgewerkte bedrijfsunit met fraai ingerichte en representatieve kantoorruimte

Nadere informatie

TE HUUR. POELDIJK ABC Westland 0 ong. vraagprijs p.m

TE HUUR. POELDIJK ABC Westland 0 ong. vraagprijs p.m TE HUUR POELDIJK ABC Westland 0 ong vraagprijs 3.150 p.m. 0174-294652 info@rijnpoort.nl www.rijnpoort.nl Kenmerken & locatie Bouwjaar: 2018 Oppervlakte bedrijfshal: 336 m² Oppervlakte kantoorruimte: 116

Nadere informatie

Postbus 327 8250 AH Dronten t: 0321 330608 F: 0321 326626 www.qplanontwikkeling.nl. QPLANON-8002.indd 1 17-11-2008 12:37:48

Postbus 327 8250 AH Dronten t: 0321 330608 F: 0321 326626 www.qplanontwikkeling.nl. QPLANON-8002.indd 1 17-11-2008 12:37:48 Postbus 327 8250 AH Dronten t: 0321 330608 F: 0321 326626 www.qplanontwikkeling.nl QPLANON-8002.indd 1 17-11-2008 12:37:48 BeDRiJFSgeBoUwenCoMPleX DE amerhof DRONTEN QPLANON-8002.indd 2 17-11-2008 12:38:00

Nadere informatie

Scala aan ondernemersmogelijkheden Nijverheidstraat 13 Edam Vraagprijs: ,- k.k. excl. BTW Huurprijs: 5.300,- per maand excl.

Scala aan ondernemersmogelijkheden Nijverheidstraat 13 Edam Vraagprijs: ,- k.k. excl. BTW Huurprijs: 5.300,- per maand excl. Scala aan ondernemersmogelijkheden Nijverheidstraat 13 Edam Vraagprijs: 646.000,- k.k. excl. BTW Huurprijs: 5.300,- per maand excl. BTW Bezichtiging? Bel 0299-428898 of mail purmerend@vanoverbeek.nl Welkom

Nadere informatie

THE POSTBOX MARKERKANT 10-7 te ALMERE

THE POSTBOX MARKERKANT 10-7 te ALMERE TE KOOP THE POSTBOX MARKERKANT 10-7 te ALMERE 40 nieuwbouw bedrijfsunits vanaf 90 m² Koopsom vanaf 99.500,- vrij op naam Start bouw begin 2020 Nieuwbouwproject The Postbox Almere 40 BEDRIJFSUNITS IN DE

Nadere informatie

Bernseweg 20L Ammerzoden

Bernseweg 20L Ammerzoden Bernseweg 20L Ammerzoden Bernseweg 20L Ammerzoden 1 De Makelaars van Altena 0900 222 111 0 Kerngegevens: Metrage: Bedrijfsruimte begane grond: ca. 120 m 2 v.v.o. 1 Bedrijfsruimte verdieping: ca. 60 m 2

Nadere informatie

Oosteinderhof AALSMEER. bedrijfsruimte in Aalsmeer

Oosteinderhof AALSMEER. bedrijfsruimte in Aalsmeer Oosteinderhof AALSMEER Uw bedrijfsruimte in Aalsmeer Casco of turn-key naar wens op te leveren bedrijfsruimten inclusief parkeerplaatsen Gelegen aan de Aalsmeerderweg 239 te Aalsmeer op het bedrijvenpark

Nadere informatie

Projectinformatie Te Huur Hoofdweg 368 te Capelle aan den IJssel Bedrijvenpark Capelle XS (gebouw Hubertus)

Projectinformatie Te Huur Hoofdweg 368 te Capelle aan den IJssel Bedrijvenpark Capelle XS (gebouw Hubertus) Projectinformatie Te Huur Hoofdweg 368 te Capelle aan den IJssel Bedrijvenpark Capelle XS (gebouw Hubertus) Betreft Voor de verhuur is een representatieve bedrijfsruimte beschikbaar aan de Hoofdweg 368

Nadere informatie

BREUKELEN (Ut) DE CORRIDOR 14X COMMERCIËLE RUIMTE TE KOOP. Bedrijfs-/kantoorruimte in een zeer modern en nieuw bedrijfsverzamelcomplex

BREUKELEN (Ut) DE CORRIDOR 14X COMMERCIËLE RUIMTE TE KOOP. Bedrijfs-/kantoorruimte in een zeer modern en nieuw bedrijfsverzamelcomplex BREUKELEN (Ut) DE CORRIDOR 14X COMMERCIËLE RUIMTE TE KOOP Bedrijfs-/kantoorruimte in een zeer modern en nieuw bedrijfsverzamelcomplex Locatie Het onderhavige object maakt onderdeel uit van het bedrijfsverzamelcomplex

Nadere informatie

AMSTERDAM Paasheuvelweg 28. Flexibele kantoorruimte vanaf 50 m²

AMSTERDAM Paasheuvelweg 28. Flexibele kantoorruimte vanaf 50 m² AMSTERDAM Paasheuvelweg 28 Flexibele kantoorruimte vanaf 50 m² Algemeen Object : Unieke kantoormogelijkheden voor MKB en ZZP ers op het kantorenpark Amsterdam Zuidoost! Het kantoorgebouw Amstel III is

Nadere informatie

Kleiland 14 C IJsselmuiden

Kleiland 14 C IJsselmuiden Kleiland 14 C IJsselmuiden 1 Geachte belangstellende, Voor u ligt een brochure van Hanze Staete Makelaardij, namens de verkoper bedanken wij u voor uw getoonde belangstelling. Wij hopen dat u door middel

Nadere informatie

Projectinformatie. Complex De Mainport. Boeingavenue Schiphol-Rijk. btmakelaars.nl. BT Makelaars +31 (0)

Projectinformatie. Complex De Mainport. Boeingavenue Schiphol-Rijk. btmakelaars.nl. BT Makelaars +31 (0) Projectinformatie Complex De Mainport Boeingavenue Schiphol-Rijk btmakelaars.nl BT Makelaars +31 (0) 20 3 166 166 info@btmakelaars.nl Te koop Multifunctionele bedrijfsunits op bedrijventerrein Schiphol-Rijk

Nadere informatie

KOOP HONDERDLAND 235 MAASDIJK <PLAATSNAAM>

KOOP HONDERDLAND 235 MAASDIJK <PLAATSNAAM> KOOP HONDERDLAND 235 MAASDIJK Op bedrijventerrein Honderdland in Maasdijk is een ruime bedrijfsunit beschikbaar voor verkoop. De bedrijfsunit betreft een bedrijfsruimte van ca. 200 m 2, ca.

Nadere informatie

TE KOOP / TE HUUR. Oud Gastel, gemeente Halderberge - Helium Bedrijvencentrum

TE KOOP / TE HUUR. Oud Gastel, gemeente Halderberge - Helium Bedrijvencentrum TE KOOP / TE HUUR Oud Gastel, gemeente Halderberge - Helium Bedrijvencentrum 10 representatieve, duurzame multifunctionele kantoor-/ bedrijfsunits aan de Helium in het nieuw te bouwen bedrijfsverzamelgebouw

Nadere informatie

Koop bedrijfspand op Faradaystraat 17 te Ede kosten koper

Koop bedrijfspand op Faradaystraat 17 te Ede kosten koper Koop bedrijfspand op 1600000 kosten koper Aanbiedende partij: Zoonen Commercieel Vastgoed BV Email: info@zoonenvastgoed.nl Telefoon: 0318-582285 Website: www.zoonenvastgoed.nl Omschrijving / Bonnetstraat

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE BEDRIJFSVERZAMELGEBOUW KLEINE HEI HONDERDLAND FASE 2 MAASDIJK

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE BEDRIJFSVERZAMELGEBOUW KLEINE HEI HONDERDLAND FASE 2 MAASDIJK VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE BEDRIJFSVERZAMELGEBOUW KLEINE HEI HONDERDLAND FASE 2 MAASDIJK KOOP BETREFT Op bedrijventerrein Honderdland Fase 2 in Maasdijk is momenteel bedrijfsverzamelgebouw Kleine

Nadere informatie

Koop bedrijfsruimte op Theodoor Colenbranderhof 0 ong te Rotterdam vrij op naam

Koop bedrijfsruimte op Theodoor Colenbranderhof 0 ong te Rotterdam vrij op naam Koop bedrijfsruimte op Theodoor Colenbranderhof 0 ong te Rotterdam 139500 vrij op naam Aanbiedende partij: Van der Panne Woning- en Bedrijfsmakelaardij B.V. Email: info@vdpanne.nl Telefoon: 0180-332222

Nadere informatie