Besluitenlijst B&W - 1 -

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Besluitenlijst B&W - 1 -"

Transcriptie

1 Besluitenlijst B&W O MSCHRIJVING 0. ALGEMEEN 1. Uitnodigingen. Uitnodiging van Stichting Jeugdland Strijen inzake de Jeugdlandweek 25 t/m 29 augustus 2008 om tijdens deze week een kijkje te komen nemen op het terrein. Besluit: burgemeester en wethouder Janssen brengen een bezoek aan de Jeugdlandweek. 2. B&W besluitenlijst d.d. 15 juli Dienovereenkomstig vastgesteld. 3. Weekschema door B&W geplande/bezochte bijeenkomsten week 31. Voor kennisgeving aannemen. Uitnodiging van het bestuur van het Prins Bernard Cultuurfonds Zuid-Holland inzake een manifestatie van voornoemde fonds het betreft een muzikale familievoorstelling op 27 september a.s. bij de Ruïne van Teijlingen in Voorhout. Besluit: v.k.a. 4. (3543) Offertes lokaal en regionaal bestuurskrachtonderzoek. Instemmen met offertes voor lokaal en regionaal bestuurskrachtonderzoek, opgemaakt door BMC. Offertes ter kennisneming voorleggen aan commissie ABA. I. MAATSCHAPPELIJKE ZAKEN 1. (3438) Subsidievaststelling 2007 Context Bravo Europoort. Instemmen met een lagere subsidievaststelling aan Context Bravo Europoort voor het jaar 2007 van 3.111,71; instemmen met een terugvordering van 1.463,29 en dit bedrag inzetten voor de subsidieverlening voor de jaren 2008 en 2009; de commissie Maatschappelijke Zaken hiervan via mondelinge mededeling op de hoogte stellen.

2 Besluitenlijst B&W (3690) Verklaring Algemeen Bestuur Gemeenschappelijke Gezondheidsdienst Zuidhollandse Eilanden en brief gemeente Spijkenisse over de toekomst van de GGD ZHE. De verklaring van het AB van de GGD ZHE en de brief van de gemeente Spijkenisse voor kennisgeving aannemen; de commissie Maatschappelijke Zaken via de griffier (nogmaals) mondeling op de hoogte stellen van de gang van zaken rond de GGD ZHE. 3. (3585) Subsidie Jeugdgezondheidszorg 0 4-jarigen Careyn Voor het jaar 2008 een subsidie van ,-- verstekken aan Careyn voor de uitvoering van het uniform deel Jeugdgezondheidszorg 0-4-jarigen; ,75 - ( ,-- -/- het verstrekte voorschot van ,25) ten laste brengen van het project Jeugdgezondheidszorg uniform deel ( /34367); de commissie Maarschappelijke Zaken hiervan via de griffier op de hoogte stellen. 4. (3497) Afrekening subsidie 2007 Algemeen Maatschappelijk Werk Careyn. Het subsidiebedrag 2007 Algemeen Maatschappelijk Werk van Careyn vaststellen op ,45; het teveel betaalde subsidievoorschot van ,55 terugvorderen van Careyn; ,55 meenemen in Turap II 2008; het jaarverslag 2007 van het Algemeen Maatschappelijk Werk van Careyn en het cliënttevredenheidsonderzoek via de griffier - ter kennis brengen van de commissie Maatschappelijke Zaken. 5. (3409) 1 e begrotingswijziging 2008 GGD ZHE. Instemmen met de 1 e begrotingswijziging 2008 van de GGD ZHE; de kosten van 9.055,-- (9.055 inwoners x 1,--) ten laste brengen van het product Gezondheidszorg/GGD ( /42420) en de overschrijving meenemen in Turap II (3459) Onderzoek organisatie en financiering peuterspeelzalen Hoeksche Waard. Kennis nemen van het onderzoek naar de mogelijke fusie van peuterspeelzalen in de Hoeksche Waard. 7. (3470) Invoering Wet publieke gezondheid: infectieziektenbestrijding. De wijzigingen van de infectieziektenbestrijding in de nieuwe Wet publieke gezondheid voor kennisgeving aannemen.

3 Besluitenlijst B&W (3464) Brief van Programmaministerie Jeugd en Gezin over rol gemeenten bij aanpak kindermishandeling. 9. (3493) Bestuurlijk overleg Stichting tot Exploitatie van het Dorpshuis Strijen gemeente 15 juli Meewerken met andere gemeenten in de regio en met de centrumgemeente; samenwerken met de regionaal coördinator die door de centrumgemeente wordt aangesteld; lokale partners motiveren hun deskundigheid op het gebied van het bestrijden van kindermishandeling te bevorderen. Het verslag van het bestuurlijk overleg van 15 juli 2008 voor kennisgeving aannemen. 10. (3683) Onderwijskundige voorziening Time-out in Oud-Beijerland. Voor de onderwijskundige voorziening van de Time-out in Oud-Beijerland een bedrag van 3.740,-- ter beschikking stellen; 3.740,-- ten laste brengen van het product Algemeen Maatschappelijk Werk ( /34320); via griffier ter kennisname aan de commissie Maatschappelijke Zaken aanbieden. 11. (3584) Voortgang aanbesteding leerlingenvervoer Hoeksche Waard Voortgang aanbesteding leerlingenvervoer Hoeksche Waard voor kennisgeving aannemen. 12. (3384) Verslag regionaal ambtelijk overleg Jeugdbeleid, 08 juli Verslag ter kennisgeving aannemen. 13. (3436) Afwijzing aanvraag voor een handbike van de heer E.J. Kruithof, Leeuwerikstraat 14, 3291 XJ in Strijen. Aanvraag afwijzen op grond van artikel 2, lid 1, sub b en artikel 27 van de Verordening maatschappelijke ondersteuning gemeente Strijen. Een handbike is niet de goedkoopste adequate oplossing voor de heer. Een elektrische rolstoel is wel adequaat en is verstrekt aan de heer. Tevens wordt de handbike als therapeutisch doeleinde gebruikt. II. WONEN EN WERKEN

4 Besluitenlijst B&W (3656) Aanvraag ontheffing geluidsapparatuur door: 1. De heer D. Fortuin en mevrouw N. Dallinga, Schenkeldijk 105 te Strijen in verband met het houden van een bruiloftsfeest in de tuin op zaterdag 9 augustus 2008 van uur tot uur. 2. De heer W.E. Jongh, Kromme Elleboogweg 2 te Strijen voor het houden van een bruiloftsfeest in een schuur op zaterdag 16 augustus 2008 van uur tot uur. 2. (3131) Brief van Wheel4all, Het Voert 9 e te Grootebroek over het verbeteren van de mobiliteit met buurtauto. 3. (3589) Advies van de commissie Bezwaarschriften inzake het bezwaarschrift van de heer W. Kleijn (wonende Gleede 13 te Strijen) tegen de verleende vergunning aan de heer A. Spruijt voor het aanleggen van een inrit aan de Oude Havenweg 40 aan de zijde van de Gleede te Strijen. 4. ( 3669) Aanvraag vergunning voor het houden van een markt genaamd Herfstmarkt in Strijen op 6 september 2008 door mevrouw A.M. Kramp van Elderen, Boompjesstraat 29 te Strijen. 5. (3659) Het verzoek van mevrouw C. Schaap, Van Esscheplantsoen 33 te Strijen namens de organisatie van de Vakantie Bijbel Klub (VBK) voor het gebruiken van het terrein van het Molenschaar ten behoeve voor het houden van een zeskamp voor jongeren van circa uur tot circa uur op 22 augustus De gevraagde ontheffingen verlenen aan: 1. De heer D. Fortuin en mevrouw N. Dallinga, Schenkeldijk 105 te Strijen voor het houden van een bruiloftsfeest in de tuin op 9 augustus 2008 van uur tot uur. 2. De heer W.E. de Jongh, Kromme Elleboogweg 2 te Strijen voor het houden van een bruiloftsfeest in een schuur op zaterdag 16 augustus 2008 van uur tot uur. De brief over de invoering van een buurtauto-systeem in het gemeentelijk verkeer- en vervoersplan voor kennisgeving aannemen en de raad hiervan in kennis stellen. Wheel4all berichten dat deze brief zal worden voorgelegd in de Regionale Werkgroep Verkeersveiligheid Hoeksche Waard en aangeven dat initiatieven ten behoeve voor het gemeentelijk verkeers- en vervoersbeleid in deze werkgroep worden besproken. 1. Advies van de commissie Bezwaarschriften volgen, inhoudende het bezwaarschrift ontvankelijk en ongegrond te verklaren. 2. De bezwaarmaker en de vergunninghouder door middel van bijgevoegde conceptbrief inlichten omtrent punt 1. Een ontheffing verlenen van geluidsapparatuur voor het ten gehore brengen van (levende) en mechanische muziek tijdens de Herfstmarkt op 6 september 2008 in Strijen Verkeersbesluiten nemen voor de afsluiting van diverse straten en het instellen van een parkeerverbod in Strijen op 6 september 2008 De benodigde dranghekken en wegafzettingen beschikbaar stellen. Toestemming verlenen aan mevrouw C. Schaap voor het gebruiken van het terrein van het Molenschaar voor het houden van een zeskamp voor jongeren op 22 augustus 2008 conform conceptbrief.

5 Besluitenlijst B&W (3618) Principeverzoek voor het vestigen van een koffie- lunchroom in de kelder van het pand op het perceel Molenstraat 10 te Strijen, naam aanvrager de heer A. Spruijt en mevrouw M. Schiffers. 7. (3494) Toetreding gemeente Boskoop en de gemeenschappelijke regeling Regionale Afvalstoffendienst Hoeksche Waard tot SVHW en Integrale vaststelling gemeenschappelijke regeling SVHW. 8. (3587 Aanvraag om reguliere bouwvergunning voor het vergroten van de winkel met een woning, het herbouwen van de garage en het renoveren van de winkel op het perceel Kerkstraat 14 te Strijen, naam aanvrager de heer H.J. van Izerloo. 9. (1836) Verzoek om vrijstelling voor het uitoefenen van een adviesburo met gespecialiseerde deskundigheid op het perceel Havenstraat 17 te Strijensas, naam aanvrager Questadvies de heer C. van den Hoek. 10. (3582) Aanvraag voor het oprichten van een garage op het perceel sectie N, nummer 3710, gelegen achter de Kerkstraat in Strijen, naam aanvrager de heer A. Koning. 11. (3592) Bouwaanvraag omzetten tijdelijke woonunit in lichte bouwaanvraag berging, Oud-Bonaventurasedijk 34, aanvrager R.M. Cabout. 12. ( 3575) Bouwaanvraag oprichten woning met aangebouwde woonruimte, Oud- Bonaventurasedijk 79, aanvrager W. en E. Groenendijk-Huizer. Betrokkene in beginsel berichten geen medewerking te willen verlenen aan het vestigen van een koffie- lunchroom in de kelder van het pand Molenstraat 10. Instemmen met: de toetreding RAD HW en de gemeente Boskoop; de voorgestelde integrale vaststelling van de GR SVHW. De raad voorstellen (via commissie ABA) in te stemmen met: de toetreding RAD HW en de gemeente Boskoop; de voorgestelde integrale wijziging van de GR SVHW. Vrijstellingsprocedure als bedoeld in artikel 19, lid 1WRO starten. Vrijstellingsprocedure als bedoeld in artikel 19, lid 3 WRO, juncto artikel 20, lid, sub e BRO starten om vervolgens, indien geen zienswijze worden ontvangen, de vrijstelling voor het gebruik te verlenen. Bouwvergunning verlenen; indieners zienswijzen middels conceptbrief berichten de vergunning te verlenen. In principe medewerking verlenen door het volgen van een vrijstellingsprocedure artikel 19 lid 3 WRO. Plan schade overeenkomst overeenkomen. In principe medewerking verlenen aan het bouwplan door het volgen van een vrijstellingsprocedure, art. 2 lid 1 sub d bestemmingsplanvoorschriften, juncto art. 15 lid WRO. 13. (3624) Jaarlijkse rapportage in het kader van artikel 13 van de Woningwet. Instemmen met deze rapportage over Ter kennis brengen van de commissie Werken & Wonen. 14. (3569) Circulaire van het ministerie van VROM inzake rapportage IPPC-richtlijn. Voor kennisgeving aannemen.

6 Besluitenlijst B&W (3689) Informatie van het Kennisplatform Elektromagnetische velden omtrent twee uitgevoerde onderzoeken. Voor kennisgeving aannemen. Ter kennisneming aan de commissie Wonen en Werken. 16. (3462) MER-overleg Gasunieproject leiding Wijngaaden-Ossendrecht. Ingenomen standpunten ten aanzien van het toetsingsadvies van de commissie MER overnemen en vaststellen. Vergunningenoverzicht en planning RBOI voor kennisgeving aannemen. Stukken ter kennisneming brengen van de commissie Wonen en Werken. 17. (3559) Stand van zaken PMZ. De commissie Hoeksche Waard door middel van bijgevoegde conceptbrief de kritische geluiden over de aanleg van de A4 zuid onder de aandacht van de PMZ-organisatie te brengen. 18. (3623) Principeadvies welstand, nieuwbouw woning, plaatselijk bekend Buiteneinde 15 te Strijen. 19. (3611) Verslag wijkcontactavond Plan Noord en overzicht reacties wijkschouw en wijkcontactavond. Welstandscommissie Dorp, Stad en Land een meer uitgewerkte onderbouwing laten op stellen, waarom afgeweken wordt van de welstandnota. Akkoord gaan met verslag van de wijkcontactavond en het overzicht met de reacties. Deze informatie conform bijgevoegde brief versturen aan de bewoners van de wijk Plan Noord. 20. (3579) Overzichten gegevens MeldDesk 1 e en 2 e kwartaal De overzichten voor kennisgeving aannemen. 21. (3024) Brief van de heer D. Diederen, Mookhoek 39, datum 8 juni 2008 over het verwijderen van een aanhangwagen. De brief van de heer Diederen voor kennisgeving aannemen. 22. (3406) Reconstructie Rietsnijderspad e.o. te Strijen. Instemmen met de reconstructie zoals op tekening is aangegeven. Reconstructie ter kennis brengen aan de commissie Wonen en Werken. Het werk conform de gevolgde aanbestedingsprocedure gunnen aan Aannemersbedrijf Van de Berg Westmaas BV uit Heinenoord. 24. (3383) Reactie op waarschuwingsbrief van het waterschap betreft de overtreding Wvo. Akkoord gaan met het antwoord aan het waterschap conform brief.

7 Besluitenlijst B&W III. MIDDELEN 1. (3469) Nieuwkomersavond 2008 Instemmen met datum, programma, uitnodiging en inhoud presentaties t.b.v. Nieuwkomersavond 2008 op dinsdag 11 november 2008.

Besluitenlijst B&W - 1 -

Besluitenlijst B&W - 1 - Besluitenlijst B&W - 1 - O MSCHRIJVING 0. ALGEMEEN 1. Uitnodigingen. Uitnodiging van Politie Zuid-Holland-Zuid inzake vergadering Regionaal College op 29 oktober a.s. om 15.00 uur locatie Regiobureau van

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W - 1 -

Besluitenlijst B&W - 1 - Besluitenlijst B&W - 1 - O MSCHRIJVING 0. ALGEMEEN 1. Uitnodigingen. Uitnodiging van Deltaprogramma Rivieren inzake werkconferentie op in Nijmegen. Besluit: Voor kennisgeving aannemen. 2. B&W concept besluitenlijst

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W - 1 -

Besluitenlijst B&W - 1 - Besluitenlijst B&W - 1 - O MSCHRIJVING 0. ALGEMEEN 1. Uitnodigingen Uitnodiging van ACIS/De Maashoek inzake slaan 1 e paal De Hooistoof Strijensas op 5 december 2007 te Strijensas. Besluit: BenW zullen

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W - 1 -

Besluitenlijst B&W - 1 - Besluitenlijst B&W - 1-0. ALGEMEEN Uitnodiging van Gemeente Oud-Beijerland inzake Open Dag Gemeentewinkel op 8 maart 2008 te Oud-Beijerland. Uitnodiging van Commissie Hoeksche Waard inzake werkconferentie

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W - 1 -

Besluitenlijst B&W - 1 - Besluitenlijst B&W - 1 - O MSCHRIJVING 0. ALGEMEEN 1. Uitnodigingen Uitnodiging van VVV Zuid-Holland Zuid inzake presentatie van de onderzoekresultaten van het rapport: Economische betekenis toerisme en

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W - 1 -

Besluitenlijst B&W - 1 - Besluitenlijst B&W - 1 - O MSCHRIJVING 0. ALGEMEEN 1. Uitnodigingen. Uitnodiging van Talentenwaard Hoeksche Waard inzake opening op 9 april 2009 in Oud-Beijerland. Besluit: Wethouder Janssen zal opening

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W - 1 -

Besluitenlijst B&W - 1 - Besluitenlijst B&W - 1 - O MSCHRIJVING 0. ALGEMEEN 1. Uitnodigingen. Uitnodiging van gemeente Binnenmaas inzake afscheidsreceptie van burgemeester A. Pijlman op 28 juni 2007 te Puttershoek. Besluit: College

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W - 1 -

Besluitenlijst B&W - 1 - Besluitenlijst B&W - 1-0. ALGEMEEN 1. Uitnodigingen. Uitnodiging van Hoekschewaards Landschap inzake de Oeverloop op 12, 13 en 14 augustus 2011. Besluit: Voor kennisgeving aannemen. 2. B&W concept besluitenlijst

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W - 1 -

Besluitenlijst B&W - 1 - Besluitenlijst B&W - 1 - O MSCHRIJVING 0. ALGEMEEN 1. Uitnodigingen. Uitnodiging van Ministerie van Verkeer en Waterstaat inzake Wethoudersconferentie Samen werken aan fysiek Nederland op 10 september

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W - 1 -

Besluitenlijst B&W - 1 - Besluitenlijst B&W - 1-0. ALGEMEEN 1. Uitnodigingen. Uitnodiging van ZHVKK inzake Voorjaarsbijeenkomst Vernieuwend ondernemerschap in dorpen op 11 mei 2011 in Middelharnis. Besluit: Wethouder Van Tilborg

Nadere informatie

Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen

Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Datum 3 februari 2015 Openbaar Ja Adviesnr/zaaknr Onderwerp Staf ADV-15-01286/Z.04626 B&W besluitenlijst

Nadere informatie

Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen

Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Datum 17 mei 2016 Openbaar Ja Adviesnr/zaaknr Onderwerp ADV-16-02846/Z.07090 Besluitenlijst - B&W

Nadere informatie

Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen

Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Datum 15 december 2015 Openbaar Ja Adviesnr/zaaknr Onderwerp Staf ADV-15-02346/Z.04626 B&W besluitenlijst

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W - 1 -

Besluitenlijst B&W - 1 - Besluitenlijst B&W - 1 - O MSCHRIJVING 0. ALGEMEEN 1. B&W besluitenlijst d.d. 10 juli 2007. Dienovereenkomstig vastgesteld. 2. Weekschema door B&W geplande/bezochte bijeenkomsten week 29. Voor kennisgeving

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W - 1 -

Besluitenlijst B&W - 1 - Besluitenlijst B&W - 1 - O MSCHRIJVING 0. ALGEMEEN 1. Uitnodigingen Uitnodiging van Lions Club Hoeksche Waard inzake plaatsing kunstwerk Als een Kristal uit de Hemel bij Hospice Hoeksche Waard op 15 november

Nadere informatie

Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen

Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Datum 1 maart 2016 Openbaar Ja Adviesnr/zaaknr Onderwerp ADV-16-02564/Z.07091 Uitnodigingen - B&W

Nadere informatie

Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen

Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Datum Openbaar 13 mei Ja Adviesnr/zaaknr Onderwerp ADV-14-00424/Z.02426 Uitnodigingen B&W 13 mei

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W - 1 -

Besluitenlijst B&W - 1 - Besluitenlijst B&W - 1-0. ALGEMEEN 1. Uitnodigingen. Uitnodiging Strijense IJsclub inzake 125-jarig jubileum op 24 januari 2014 in Strijen. Besluit: Burgemeester en wethouders zullen receptie bijwonen.

Nadere informatie

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie. 1. Besluitenlijst van de vergadering van dinsdag 26 mei 2009. Ongewijzigd vastgesteld. Conform.

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie. 1. Besluitenlijst van de vergadering van dinsdag 26 mei 2009. Ongewijzigd vastgesteld. Conform. BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN CROMSTRIJEN AGENDA-BESLUITENLIJST van dinsdag 2 juni 2009 Aanwezig Aanvang : G.A.A.J. Janssen, voorzitter P.A. de Regt, wethouder H.J. Flieringa, wethouder L.P.T. Honders,

Nadere informatie

BESLUITENLIJST B&W - 1 -

BESLUITENLIJST B&W - 1 - BESLUITENLIJST B&W - 1 - O MSCHRIJVING 0. ALGEMEEN 1. Uitnodigingen. Uitnodiging van Senioren-Orkest Hoeksche Waard inzake Nieuwjaarsconcert op 2 januari 2010 in Oud-Beijerland. Besluit: College is verhinderd,

Nadere informatie

Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen

Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Datum 26 april 2016 Openbaar Ja Adviesnr/zaaknr Onderwerp ADV-16-02784/Z.07091 Uitnodigingen - B&W

Nadere informatie

Uitnodiging Dodenherdenking 2016 op 4 mei 2016, vertrek gemeentehuis uur. Wethouder Janssen zal startbijeenkomst bijwonen.

Uitnodiging Dodenherdenking 2016 op 4 mei 2016, vertrek gemeentehuis uur. Wethouder Janssen zal startbijeenkomst bijwonen. Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Datum 12 april 2016 Openbaar Ja Adviesnr/zaaknr Onderwerp ADV-16-02728/Z.07090 Besluitenlijst - B&W

Nadere informatie

Staf ADV /Z Besluitenlijst B&W vergadering 2 februari 2016 Dienovereenkomstig vastgesteld.

Staf ADV /Z Besluitenlijst B&W vergadering 2 februari 2016 Dienovereenkomstig vastgesteld. Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Datum 9 februari 2016 Openbaar Ja Adviesnr/zaaknr Onderwerp ADV-16-02509/Z.07090 Besluitenlijst B&W

Nadere informatie

Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen

Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Datum 25 april 2017 Openbaar Ja Adviesnr/zaaknr Onderwerp ADV-17-03976/Z.09749 Uitnodigingen - B&W

Nadere informatie

2) Uitnodiging provincie ZH masterclass BIZ d.d. 18 november uur in Zoetermeer. Besluit: Voor kennisgeving aannemen.

2) Uitnodiging provincie ZH masterclass BIZ d.d. 18 november uur in Zoetermeer. Besluit: Voor kennisgeving aannemen. Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Datum 11 november 2014 Openbaar Ja Adviesnr/zaaknr Onderwerp ADV-14-00986/Z.02426 Uitnodigingen B&W

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W - 1 -

Besluitenlijst B&W - 1 - Besluitenlijst B&W - 1-0. ALGEMEEN 1. Uitnodigingen. Uitnodiging van museum Het land van Strijen inzake opening van de expositie Merck toch hoe Sterck op 14 april 2012 in Strijen. Besluit: Burgemeester

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W - 1 -

Besluitenlijst B&W - 1 - Besluitenlijst B&W - 1 - O MSCHRIJVING 0. ALGEMEEN 1. Uitnodigingen Uitnodiging van Het Centrum Beeldende Kunst inzake opening tentoonstelling Solar Initiative op 7 april 2007 te Dordrecht. Uitnodiging

Nadere informatie

Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen

Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Datum 31 maart 2015 Openbaar Ja Adviesnr/zaaknr Onderwerp ADV-15-01491/Z.04628 Uitnodigingen - B&W

Nadere informatie

Conform 8 april 2003 vast te stellen 4.2. Wij stemmen in met de intentieovereenkomst en informeren de Raad door middel van toezending van de getekende

Conform 8 april 2003 vast te stellen 4.2. Wij stemmen in met de intentieovereenkomst en informeren de Raad door middel van toezending van de getekende Besluit bespreekstukken B&W-vergadering 15 april 2003 Agendapunt Open- Onderwerp Voorgesteld besluit Beslissing baar 4.1 Vaststelling besluitenlijst De besluitenlijst van de B&W-vergadering van 8 april

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 10.12.2002 09:00 uur tot 10.12.2002 12:00 uur : de heer mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: J. Elzinga, drs.ir. F.J.M. Stoffels, de heer mr. C.M.G.H.

Nadere informatie

Agenda vergadering B&W - 1 -

Agenda vergadering B&W - 1 - Agenda vergadering B&W - 1-0. ALGEMEEN 1. (1157) Uitnodigingen. Uitnodiging Gemeente Molenwaard inzake Nieuwjaarsreceptie op 6 januari 2015 in Bleskensgraaf 2. (1163) B&W concept besluitenlijst d.d. 16

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 16 OKTOBER 2007 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer H. van Kooten, wethouder de heer J.A. Lavooi, wethouder

Nadere informatie

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 24 april 2007 Agendapunt Open-

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 24 april 2007 Agendapunt Open- Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 24 april 2007 17/3.3 BW07.0349 17/3.4 BW07.0367 17/3.9 BW07.0338 17/3.10 BW07.0352 17/3.11 BW07.0359 Bijdrage plaatselijke 4 mei comités Aan de plaatselijke 4

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 27 MEI 2008 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer J.P. Tanis, wethouder de heer J.A. Lavooi, wethouder

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 24 november 2009. nummer 48

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 24 november 2009. nummer 48 GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 24 november 2009 nummer 48 A.B. Blase, A.L. Cardon, S.J. Veerman, C.E.J. Leeuwis, A.M. van den Berg, burgemeester wethouder

Nadere informatie

Besluitenlijst B.&W.-VERGADERING 18 JANUARI 2005

Besluitenlijst B.&W.-VERGADERING 18 JANUARI 2005 No. 03 VASTGESTELD BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP DINSDAG VANAF 09.00 UUR AANWEZIG: E.R. TRIEMSTRA, VOORZITTER J. BOLTE, WETHOUDER W.A. MATEMAN,

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van Lopik - gehouden op 31 januari 2006

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van Lopik - gehouden op 31 januari 2006 burgemeester en wethouders van Lopik - gehouden op 2. Bestuurszaken. 1. Besluitenlijst van het college van burgemeester en wethouders d.d. 24 januari 2006. Conform vastgesteld. 2. Ingekomen stukken opgenomen

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 6 september 2005. nummer 36

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 6 september 2005. nummer 36 GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 6 september 2005 nummer 36 A.D. van den Bergh, burgemeester J. de Gruijter, wethouder P.A. Zevenbergen, wethouder J.M.

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W - 1 -

Besluitenlijst B&W - 1 - Besluitenlijst B&W - 1-0. ALGEMEEN 1. Uitnodigingen. Uitnodiging gemeente Gorinchem inzake buitengewone raadvergadering (installatie de heer A.C. Barske als burgemeester) op 2 april 2013 in Gorinchem.

Nadere informatie

Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen

Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Datum 5 augustus 2014 Openbaar Ja Adviesnr/zaaknr Onderwerp Staf ADV-14-00688/Z.01681 B&W besluitenlijst

Nadere informatie

Datum vergadering 16 maart 2010

Datum vergadering 16 maart 2010 Gemeente Langedijk Datum vergadering 16 maart 2010 Nummer 11 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders Aanwezig: drs. J.F.N. Cornelisse J.C. Koolaard, burgemeester, wethouder F.

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W - 1 -

Besluitenlijst B&W - 1 - Besluitenlijst B&W - 1 - O MSCHRIJVING 0. ALGEMEEN 1. Uitnodigingen. Uitnodiging van Oudheidkundige vereniging Het Land van Strijen inzake opening tentoonstelling Sas op de kaart gezet op 22 augustus 2009

Nadere informatie

O P E N B A R E B E S L U I T E N L IJ S T BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. Van 21 november 2006 nr. 47. AC Akkoord en conform vastgesteld.

O P E N B A R E B E S L U I T E N L IJ S T BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. Van 21 november 2006 nr. 47. AC Akkoord en conform vastgesteld. O P E N B A R E B E S L U I T E N L IJ S T van het college van GEMEENTE HOORN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS Van 21 november 2006 nr. 47 NNr. Onderwerp Afd. Besluit A. Besluiten uit de B&W-vergadering 1. Verzamelbesluit

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 21.11.2006 09:00 uur tot 21.11.2006 12:30 uur Secretaris: Secretaris Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Afwezig: Dhr. drs. G.L.C.M. de Kok,

Nadere informatie

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie. 1. Besluitenlijst van de vergadering van dinsdag 4 januari Ongewijzigd vastgesteld.

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie. 1. Besluitenlijst van de vergadering van dinsdag 4 januari Ongewijzigd vastgesteld. BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN CROMSTRIJEN AGENDA-BESLUITENLIJST van dinsdag 11 januari 2011 Aanwezig Aanvang : G.A.A.J. Janssen, voorzitter H.J. Flieringa, wethouder C.I. Korbijn-Schop, wethouder P.R.

Nadere informatie

BESLUITENLIJST A-NOTA S WEEK 25 (20 t/m 24 juni 2005)

BESLUITENLIJST A-NOTA S WEEK 25 (20 t/m 24 juni 2005) BESLUITENLIJST A-NOTA S WEEK 25 (20 t/m 24 juni 2005) Datum besluit College: dinsdag 28 juni 2005. Nr. Ingekomen stuk van: Onderwerp: 1. Vaststellen van de besluitenlijst van de Collegevergadering van

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst 10 VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN HAAREN D.D. 14 maart 2006

Openbare Besluitenlijst 10 VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN HAAREN D.D. 14 maart 2006 Openbare Besluitenlijst 10 VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN HAAREN D.D. 14 maart 2006 Aanwezig: Burgemeester : F.H.G.M. Ronnes Wethouder I : P.H. den Ouden Wethouder II :

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: Kamer 2.12 Vergadertijdstip: 05.09.2006 09:00 uur tot 05.09.2006 12:30 uur : Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Afwezig: Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel, de heer H.T.M. Bakker,

Nadere informatie

Besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d Vastgesteld d.d.: de burgemeester,

Besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d Vastgesteld d.d.: de burgemeester, CONCEPT Besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 19-4-2011 Vastgesteld d.d.: de burgemeester, De secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina - 1 - 1. BESLUITENLIJST

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 10/06/2008 Hennekam B (Wethouder), aanwezig Wortel C.M.G.H. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder),

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS OP 6 MAART A. van den Bosch, burgemeester

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS OP 6 MAART A. van den Bosch, burgemeester ` Nr. 10A BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS OP 6 MAART Aanwezig: A. van den Bosch, burgemeester A.J. Verschoor, wethouder A.C. Bragt, wethouder C.A.H. Zondag, wethouder W.

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 25 NOVEMBER 2008 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer J.A. Lavooi, wethouder de heer J.P. Tanis, wethouder

Nadere informatie

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie. 1.1 Groepsaankoop zonnepanelen Conform RBZ mededeling

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie. 1.1 Groepsaankoop zonnepanelen Conform RBZ mededeling BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN CROMSTRIJEN AGENDA-BESLUITENLIJST van 17 september 2013 Aanwezig Aanvang : G.P. Boluijt, secretaris J.J. Luteijn, voorzitter B. Boelhouwers, wethouder H.J. Flieringa, wethouder

Nadere informatie

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie. 1. Besluitenlijst van de vergadering van dinsdag 2 juni Ongewijzigd vastgesteld.

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie. 1. Besluitenlijst van de vergadering van dinsdag 2 juni Ongewijzigd vastgesteld. BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN CROMSTRIJEN AGENDA-BESLUITENLIJST van maandag 8 juni 2009 Aanwezig Aanvang : G.A.A.J. Janssen, voorzitter P.A. de Regt, wethouder H.J. Flieringa, wethouder L.P.T. Honders,

Nadere informatie

Van 11 juni 2013 openbaar

Van 11 juni 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 3 juni 2013. Advies Akkoord. BW-005929 2 Onderwerp Kimpe Veld I Advies Kennis nemen van de ondertekende huurovereenkomst aangegaan door Stichting Gemeenschapshuis

Nadere informatie

Notitie. Beleid ten behoeve van. Ontheffingen in het kader van de Wet ruimtelijke ordening

Notitie. Beleid ten behoeve van. Ontheffingen in het kader van de Wet ruimtelijke ordening Notitie Beleid ten behoeve van Ontheffingen in het kader van de Wet ruimtelijke ordening Gemeente Bussum Afdeling Ruimtelijke Inrichting September 2009 1 1. AANLEIDING De gemeente Bussum heeft in het jaar

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 24 MAART 2009 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer J.A. Lavooi, wethouder de heer J.P. Tanis, wethouder

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 10 APRIL 2007 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer J.A. Lavooi, wethouder de heer H. van Kooten, wethouder

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 17 juli 2018 aanvangstijd: 09:00

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 17 juli 2018 aanvangstijd: 09:00 Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 17 juli 2018 aanvangstijd: 09:00 Aanwezig Mevrouw A. De heer W.M. van Esch De heer D.A.

Nadere informatie

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 10 februari 2009 Agendapunt Open-

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 10 februari 2009 Agendapunt Open- Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 10 februari 2009 7/3.03 M&O BW09.0074 7/3.05 BW09.0079 Jaarrekening 2007 en begroting 2009 GR bestuursacademie Noord-Nederland Verzoek van de heer Hartman om een

Nadere informatie

Van 15 januari 2013 openbaar

Van 15 januari 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 8 januari 2013. Advies Akkoord. BW-005467 2 Onderwerp Verkoop landbouwperceel Trumpertweg sectie E, nr. 4258, nr. 4259 gedeeltelijk. R Advies Instemmen met

Nadere informatie

Ontwerpbouwvergunning 1 e fase (08-149) tevens projectbesluit NL.IMRO.0852.PBKMONoord41010

Ontwerpbouwvergunning 1 e fase (08-149) tevens projectbesluit NL.IMRO.0852.PBKMONoord41010 Ontwerpbouwvergunning 1 e fase (08-149) tevens projectbesluit NL.IMRO.0852.PBKMONoord41010 Nummer: 08-149 Burgemeester en Wethouders van Waterland, namens dezen, het hoofd van de afdeling Volkshuisvesting,

Nadere informatie

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 25 juli 2006 Agendapunt Open- Onderwerp Voorgesteld besluit Beslissing

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 25 juli 2006 Agendapunt Open- Onderwerp Voorgesteld besluit Beslissing Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 25 juli 2006 Agendapunt Open- Onderwerp Voorgesteld besluit Beslissing baar 3.1 Vaststelling besluitenlijst De besluitenlijst van de B&W-vergadering van 18 juli

Nadere informatie

vastgesteld Besluitenlijst

vastgesteld Besluitenlijst No. 31 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP VANAF 09.00 UUR AANWEZIG: MW. G.W. VAN DER WEL-MARKERINK, BURGEMEESTER W. VAN PUTTEN, WETHOUDER W.A. MATEMAN,

Nadere informatie

Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen

Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Datum 8 december 2015 Openbaar Ja Adviesnr/zaaknr Onderwerp Staf ADV-15-02315/Z.04626 B&W besluitenlijst

Nadere informatie

B&W-vergadering d.d. 17 juni 2014 Besluitenlijst van de agendastukken

B&W-vergadering d.d. 17 juni 2014 Besluitenlijst van de agendastukken B&W-vergadering d.d. 17 juni 2014 Besluitenlijst van de agendastukken Nr. Voorstel, advies en beslissing Afdoening 1. Besluitenlijst van de bespreekstukken van 10 juni 2014. Secr. Vastgesteld. 2. Besluitenlijst

Nadere informatie

raadsvoorstel en - besluit accorderen en ter vaststelling aanbieden aan raad.

raadsvoorstel en - besluit accorderen en ter vaststelling aanbieden aan raad. Besluitenlijst vergadering B&W van 29 september 2009 t.b.v. raad en pers. Najaarsnota 2009. Ter vaststelling. Najaarsnota 2009 en bijbehorend raadsvoorstel en - besluit accorderen en ter vaststelling aanbieden

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 17 februari nummer 7

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 17 februari nummer 7 GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 17 februari 2009 nummer 7 A.L. Cardon, S.J. Veerman, J.M. Dekker, A.B. Blase, loco burgemeester wethouder wethouder

Nadere informatie

Artikel 19, lid 2 WRO procedure bouw serre Golden Tulip BESLUITEN

Artikel 19, lid 2 WRO procedure bouw serre Golden Tulip BESLUITEN B&W-nr.: 06.1286 d.d. 14-11-2006 Onderwerp Artikel 19, lid 2 WRO procedure bouw serre Golden Tulip BESLUITEN 1. Voornemens te zijn vrijstelling te verlenen van het bestemmingsplan Schuttersveld ten behoeve

Nadere informatie

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 17 april 2007 Agendapunt Open-

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 17 april 2007 Agendapunt Open- Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 17 april 2007 16/3.4 M&O BW07.0331 16/3.9 BW07.0300 16/3.13 BW07.0305 Nederlandse Veteranendag op 29 juni 2007 Verzoek om principe-besluit voor medewerking vrijstelling

Nadere informatie

: MB/ : Agenda vergadering Strijen, 23 oktober 2008

: MB/ : Agenda vergadering Strijen, 23 oktober 2008 Agenda commissie Aan de leden van de commissie Wonen & Werken van de gemeente S t r i j e n Kenmerk Onderwerp : MB/ : Agenda vergadering Strijen, 23 oktober 2008 Geachte commissieleden, Namens de voorzitter

Nadere informatie

Instemmen met het leveren van een bijdrage ad 500 t.b.v. de cursus 'Veilig thuis en op straat'.

Instemmen met het leveren van een bijdrage ad 500 t.b.v. de cursus 'Veilig thuis en op straat'. Besluitenlijst vergadering B&W van 12 december 2006 t.b.v. raad en pers. Stukken ter kennisname leesmap: 1. Informatiebrochure project 'Kies voor hart en sport' (GT/RMO). 2. Contract met Reijnders Groenrecycling

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 28 OKTOBER 2008 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer J.A. Lavooi, wethouder de heer J.P. Tanis, wethouder

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: Kamer 2.12 Vergadertijdstip: 20.06.2006 09:00 uur tot 20.06.2006 11:00 uur Secretaris: Secretaris Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Dhr. drs. G.L.C.M. de Kok, Dhr. mr.

Nadere informatie

Datum vergadering Aanvang Contactpersoon. 26 april uur R.C. van Nunspeet. B&W-kamer

Datum vergadering Aanvang Contactpersoon. 26 april uur R.C. van Nunspeet. B&W-kamer Vergadering College van Burgemeester en Wethouders Datum vergadering Aanvang Contactpersoon 26 april 2016 09.00 uur R.C. van Nunspeet Plaats vergadering Doorkiesnummer B&W-kamer 5229445 Verslag Zeewolde

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W - 1 -

Besluitenlijst B&W - 1 - Besluitenlijst B&W - 1-0. ALGEMEEN 1. Uitnodigingen. Uitnodiging Seniorenorkest Hoekse Waard inzake Winterconcert op 22 december 2012 in Puttershoek. Besluit: Wethouder Janssen zal winterconcert bijwonen.

Nadere informatie

Datum vergadering 21 september 2010

Datum vergadering 21 september 2010 Gemeente Langedijk Datum vergadering 21 september 2010 Nummer 39 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders Aanwezig: drs. J.F.N. Cornelisse, burgemeester R. van Schoorl, wethouder

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 26/01/2016 week 4. 1. projectbureau Waterfront Tonselsedreef 125 t/m 211 beslissing op verzoek tot handhaving

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 24 juni 2014

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 24 juni 2014 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wets d.d. 24 juni 2014 Aanwezig: Afwezig: Dhr. drs. A. Mans, burgemeester Mw. mr. C.A. Peters, secretaris Dhr. H. Klijnstra, wet Dhr. L. van Schoonhoven,

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst College Peel en Maas Week: 17 1. Agendapunt: Algemene informatie: Doel: Voorstel: Besluit: Besluitenlijst vergadering d.d.

Openbare Besluitenlijst College Peel en Maas Week: 17 1. Agendapunt: Algemene informatie: Doel: Voorstel: Besluit: Besluitenlijst vergadering d.d. Openbare Besluitenlijst College Peel en Maas Week: 17 1 Aanwezig: Wethouder Absil Wethouder Janssen Wethouder Segers Secretaris directeur: de heer Mensink Afwezig: -- Datum 27 april 2010 Agendapunt: Algemene

Nadere informatie

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 9 februari 2010 Agendapunt Open-

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 9 februari 2010 Agendapunt Open- Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 9 februari 2010 6/3.04 BW10.0070 6/3.05 BW10.0071 6/3.07 BW10.0116 6/3.11 BW10.0042 Aanvraag K. Pruim om een aanwezigheidsvergunning voor kansspelautomaten. Verzoek

Nadere informatie

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 18 maart 2014 Agendapunt Open-

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 18 maart 2014 Agendapunt Open- Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 18 maart 2014 24/2.02 BW13.0970 Evaluatie Roder(waren)markt en overdracht organisatie paardenmarkt 1. Overeenkomst VvV voor organisatie warenmarkt verlengen tot

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 4 mei 2009. nummer 18

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 4 mei 2009. nummer 18 GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 4 mei 2009 nummer 18 L.M. Huizer, A.L. Cardon, S.J. Veerman, J.M. Dekker, A.B. Blase, burgemeester wethouder wethouder

Nadere informatie

Besluitenlijst Bespreekstukken B&W vergadering (behorende tot agendapunt 5) Datum: 26 april 2011

Besluitenlijst Bespreekstukken B&W vergadering (behorende tot agendapunt 5) Datum: 26 april 2011 Aanwezig: de heren L. Buwalda, S. Siebenga, A. Hartsuiker, mevrouw C. van der Laan en F.H. Perdok secretaris. Agendapunt Onderwerp Advies Beslissing 1 Besluitenlijst bespreekstukken d.d. 19 april 2011

Nadere informatie

van de vergadering van het college van Heusden te Drunen

van de vergadering van het college van Heusden te Drunen Nr.: 17 Besluitenlijst van de vergadering van het college van Heusden te Drunen d.d. 26 april 2005 Aanwezig: de burgemeester: drs. H.P.T.M. Willems de wethouders: de secretaris: ing. A.P.M. van den Hoven

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W-vergadering d.d. 03 februari 2009 (nr. 5).

Besluitenlijst B&W-vergadering d.d. 03 februari 2009 (nr. 5). Besluitenlijst B&W-vergadering d.d. 03 februari 2009 (nr. 5). Aanwezig: M.L.J. Out, burgemeester; J.J. Bruintjes, wethouder; T.J. Meedendorp, wethouder, J.F.A. Alberts, wethouder; W.P. van Boggelen, secretaris.

Nadere informatie

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 30 oktober 2007 Agendapunt Open-

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 30 oktober 2007 Agendapunt Open- Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 30 oktober 2007 Agendapunt Open- 44/3.02 BW07.0962 44/3.06 BW07.0939 44/3.09 BW07.0831 44/3.10 BW07.0963 44/3.11 BW07.0965 baar Onderwerp Voorgesteld besluit Beslissing

Nadere informatie

Datum vergadering 14 december 2010

Datum vergadering 14 december 2010 Gemeente Langedijk Datum vergadering 14 december 2010 Nummer 52 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders Aanwezig: drs. J.F.N. Cornelisse, burgemeester R. van Schoorl PJ. Beers

Nadere informatie

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie. 1. Besluitenlijst van de vergadering van dinsdag 9 februari Ongewijzigd vastgesteld. Conform.

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie. 1. Besluitenlijst van de vergadering van dinsdag 9 februari Ongewijzigd vastgesteld. Conform. BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN CROMSTRIJEN AGENDA-BESLUITENLIJST van dinsdag 16 februari 2010 Aanwezig Aanvang : G.A.A.J. Janssen, voorzitter P.A. de Regt, wethouder H.J. Flieringa, wethouder L.P.T. Honders,

Nadere informatie

-1- BESLUITENLIJST BURGEMEESTER & WETHOUDERS VAN: 20 december 2011 AKKOORD // NIET NO: ONDERWERP: BESLUIT

-1- BESLUITENLIJST BURGEMEESTER & WETHOUDERS VAN: 20 december 2011 AKKOORD // NIET NO: ONDERWERP: BESLUIT -1- // NIET Aanwezig: Burgemeester M. Sijbers, de wethouders J. Willems, W. Bollen en de secretaris G. Timmermans. Vaststellen besluitenlijsten ST 1 Vaststellen van de openbare besluitenlijst van 13 december

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d aanvangstijd: 09:00 uur

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d aanvangstijd: 09:00 uur Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 18-04-2017 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig Mevrouw A. De heer W.M. van Esch De heer F.J.

Nadere informatie

BESLUITENLIJST: van de vergadering van burgemeester en wethouders van Valkenburg aan de Geul, gehouden op 28 augustus 2007.

BESLUITENLIJST: van de vergadering van burgemeester en wethouders van Valkenburg aan de Geul, gehouden op 28 augustus 2007. BESLUITENLIJST: van de vergadering van burgemeester en wethouders van Valkenburg aan de Geul, gehouden op 28 augustus 2007. AANWEZIG: Burgemeester drs. M.J.A. Eurlings en wethouders drs. H.M.L. Dauven,

Nadere informatie

Afwezig: - 1. Onderwerp Besluitenlijst d.d. 19 februari 2008. Besluit De besluitenlijst d.d. 19 februari 2008 gewijzigd vast te stellen.

Afwezig: - 1. Onderwerp Besluitenlijst d.d. 19 februari 2008. Besluit De besluitenlijst d.d. 19 februari 2008 gewijzigd vast te stellen. Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer H. van Kooten, wethouder de heer J.A. Lavooi, wethouder de heer R.G. van de Ven, wethouder de heer M.J. Verhoef, gemeentesecretaris Afwezig: - 1. enlijst

Nadere informatie

Van 1 mei 2013 openbaar

Van 1 mei 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 23 april 2013. Akkoord. BW-004454 2 Onderwerp Pilot oplaadpunten elektrisch rijden. R 1. Instemmen met het plaatsen van 4 laadpalen door Stichting E- laad.nl

Nadere informatie

BESLUITENLIJST A-NOTA S WEEK 42 (11 t/m 15 oktober 2004)

BESLUITENLIJST A-NOTA S WEEK 42 (11 t/m 15 oktober 2004) BESLUITENLIJST A-NOTA S WEEK 42 (11 t/m 15 oktober 2004) Datum besluit College: dinsdag 19 oktober 2004 Nr.: Ingekomen stuk van: Onderwerp: 1. Vaststellen van de besluitenlijst van de Collegevergadering

Nadere informatie

voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 5 december 2006

voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 5 december 2006 Nr.: 48 Besluitenlijst voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 5 december 2006 Aanwezig: de wethouders: de secretaris: B.M. Groen, burgemeester-loco Ing. A.A.G. van Mierlo M. Buijs Dr. M.G.M.

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 23 NOVEMBER 2010 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer J.A. Lavooi, wethouder de heer J.P. Tanis, wethouder

Nadere informatie

No. Onderwerp Besluit Portefeuillehouder 1. Besluitenlijst van de vergadering gehouden op 24 juni 2014, week Ongewijzigd vastgesteld.

No. Onderwerp Besluit Portefeuillehouder 1. Besluitenlijst van de vergadering gehouden op 24 juni 2014, week Ongewijzigd vastgesteld. BESLUITENLIJST van het college van burgemeester en wethouders Vergadering gehouden op 1 juli 2014 Week 27 Aanwezig: L.M.B.C. Wagenaar-Kroon,,,, en T. van den Berg No. Onderwerp Besluit Portefeuillehouder

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 20 september nummer 39

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 20 september nummer 39 GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 20 september 2005 nummer 39 A.D. van den Bergh, burgemeester J. de Gruijter, wethouder P.A. Zevenbergen, J.M. Dekker,

Nadere informatie

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 30 augustus 2011 Agendapunt Openbaar

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 30 augustus 2011 Agendapunt Openbaar Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 30 augustus 2011 Agendapunt Openbaar 35/3.02 CC BW11.0702 35/3.05 OW&A BW11.0658 35/3.07 BW11.0695 35/3.09 BW11.0711 Onderwerp Voorgesteld besluit Beslissing Principe-uitspraak

Nadere informatie