STAGE TAX & SOCIAL SECURITY CONSULTING

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "STAGE TAX & SOCIAL SECURITY CONSULTING"

Transcriptie

1 Vrijdag: De tweede week van je stage zit er al weer bijna op. Voordat je met vrienden naar het strand gaat, wil je nog even het juiste antwoord op een ingewikkelde vraag van een klant vinden: voor de kostenvergoedingen van zijn medewerkers in het buitenland heeft hij ondersteuning gevraagd. Nadat je gisteren al de juiste wettekst hebt bekeken, wil je vandaag nog aan de facturering beginnen en deze aan de klant doorsturen. STAGE TAX & SOCIAL SECURITY CONSULTING Ben jij op zoek naar een stageplek waar je ervaring in een adviseursfunctie op kan doen en je theoretische kennis op het gebied van financiën en personeel toe kan passen? Uitdagende opdrachten liggen op jou te wachten binnen de afdeling Internationale Loonadministratie van de DNHK. Het contact met de klant staat hierbij altijd voorop. DUUR / START: 5-6 MAANDEN Het adviseren van klanten over de verschillen in het Duitse en Nederlandse verzekerings- en heffingsrecht Het doorvoeren en opnemen van meldingen, formulieren en verklaringen Regelmatige communicatie met de Duitse en Nederlandse belastingdienst, verzekeraars en klanten Beheer van personeelsdossiers Je studeert of hebt je studie economie, bedrijfsrecht of belastingrecht zojuist afgerond, respectievelijk: je beschikt over een diploma tot belastingfunctionaris Je beschikt over basiskennis op het gebied van loon- en salarisadministratie Je hebt goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands (in woord en geschrift), kennis van de Duitse taal is een pré Je werkwijze is nauwkeurig en je bent zelfstandig en betrouwbaar Interesse? Stuur je sollicitatie met CV en motivatie per naar. Nederlands-Duitse Handelskamer

2 Als leden- en netwerkorganisatie ondersteunen wij ruim 1300 Duitse en Nederlandse bedrijven bij hun activiteiten in het buurland. Onze 40 medewerkers staan continue in contact met nieuwe bedrijven en branches; elke dag is weer anders. In het karakteristieke pand in hartje Den Haag staat een internationale werkomgeving, samenwerken, optimisme en klantgerichtheid centraal. STAGE BELASTINGEN EN FINANCIËN Een stage, waarbij je met je affiniteit voor de Duitse taal en Duitsland, zelfstandig werkt en klanten adviserend bij kunt staan? Uitdagende opdrachten liggen op jou te wachten binnen de afdeling Belastingen en Financiën van de DNHK. DUUR / START: 5-6 MAANDEN, VANAF FEBRUARI 2018 Het aanpassen en aansluitend indienen van aanvragen voor omzetbelastingteruggave in Nederland en in Duitsland Ondersteuning bij het vervaardigen van belastingaangiftes Advisering van ondernemingen m.b.t. thema s zoals: fiscale vertegenwoordiging en omzetbelastingteruggave Regelmatige communicatie en contact met de bevoegde Nederlandse (en Duitse) instanties Het onderzoeken en actualiseren van aanwezige interne en externe informatiebrochures Je studeert of hebt je studie economiewetenschappen, bedrijfsrecht of belastingrecht zojuist afgesloten, respectievelijk: je beschikt over een diploma tot belastingfunctionaris Je beschikt over een uitstekende kennis op het gebied van omzetbelasting recht Je spreekt vloeiend Nederlands, elementaire kennis van de Duitse taal is een vereiste Je bent geëngageerd en werkt graag in teamverband Interesse? Stuur je sollicitatie met CV en motivatie per naar.

3 Maandagochtend 8:15 uur Je fietst door de straten van Den Haag. Onderweg, langs mooie ambassades en herenhuizen, ben jij in gedachte al bij jouw projecten, die vandaag op je wachten: de analyse van de Duitse markt voor een Nederlandse producent wil je vandaag afronden. Tegelijkertijd bereid je je op jouw afspraken vanmiddag voor: Je bent met een Duitse ondernemer onderweg voor meerdere kennismakingsgesprekken in Noord-Holland. STAGE EXPORT CONSULTING Ben jij communicatief vaardig, enthousiast en geïnteresseerd in een veelzijdige rol in een jong, internationaal team? Voor onze afdeling Exportadvies zijn wij op zoek naar twee stagiair(e)s ter ondersteuning van Duitse en Nederlandse ondernemingen: DUUR / START: 5-6 MAANDEN, VANAF FEBRUARI 2018 Opzetten en uitvoeren van marktanalyses Zoeken naar mogelijke verkoopkanalen in verschillende bedrijfssectoren Actief op zoek gaan naar mogelijke afnemers en (verkoop-)partners Ondersteunen bij de organisatie van matchmakings en B2B bijeenkomsten Opstellen van documenten voor de bedrijfspresentaties van onze klanten Jij studeert bij voorkeur Economie, International Business, Duits met bijvak Economie, Duitslandstudies of je hebt jouw studie net afgerond Jij spreekt vloeiend Duits en Nederlands Je neemt initiatief, bent een teamplayer en communicatief sterk Interesse? Stuur je sollicitatie met CV en motivatie per naar.

4 Ben jij op zoek naar een stage waar veelzijdige projecten op je wachten en jij je enthousiasme, ambitie en communicatieve vaardigheden kunt laten zien? STAGE BEURSAFDELING Voor Marketing- en Sales-activiteiten in onze Beursafdeling zijn wij op zoek naar versterking. Als stagiair(e) houd jij je bezig met het acquireren en informeren van Nederlandse ondernemers en vakbezoekers. Daarbij doe je kennis op over de Duitse beurswereld en in het adviseren van klanten. Een jong, internationaal team begeleidt en coacht je daarbij professioneel. DUUR / START: 5-6 MAANDEN Opzoeken van actuele branche-informatie Opstellen van informatiedocumenten voor beurzen Verwerken van aanvragen van exposanten en vakbezoekers Ondersteunen bij de organisatie van verschillende beurzen Telefonische en persoonlijke acquisitie van ondernemers op beurzen Administratieve taken (onderhoud adresbestanden en ticketverkoop) Je studeert bij voorkeur Economie, International Business, European Studies, Communicatie of je hebt jouw studie net afgerond Jij spreekt vloeiend Duits en Nederlands op moedertaal-niveau Je werkt zelfstandig, bent gemotiveerd en communicatief vaardig Als leden- en netwerkorganisatie ondersteunen wij ruim 1300 Duitse en Nederlandse bedrijven bij hun activiteiten in het buurland. Voor onze 35 medewerkers betekent dit werken in een internationale omgeving. In het karakteristieke pand in hartje Den Haag staan samenwerken, optimisme en klantgerichtheid centraal. Interesse? Stuur je sollicitatie met CV en motivatie per naar.

5 Wil je achter de schermen van internationaal recruitment kijken? Als stagiair(e) op de afdeling Werving & Selectie ondersteun je projecten en leer je het vak kennen. Bovendien doe je kennis op van de Duits-Nederlandse arbeidsmarkt en de specifieke behoeften van bedrijven. Met behulp van gerichte acties help jij de adviseurs bij hun werk: creativiteit en ambitie zijn hierbij nodig! STAGE HR & RECRUITING De afdeling 'Personeelsbemiddeling / Juridisch advies' biedt een stage aan met afwisselende projecten, waar bedrijf en sollicitant centraal staan. DUUR / START: 3-6 MAANDEN (NETTO) Schrijven en vertalen van vacatures (Nederlands en Duits) Bijhouden van de DNHK-database en publiceren van vacatures op job-boards en social media-kanalen Contact opnemen met potentiële kandidaten op Xing en LinkedIn Planning van interviews en algemene organisatie van de werving van stagiairs Organisatie en verzorgen van presentaties over de DNHK-stageplaatsen bij hogescholen en universiteiten in beide landen Ondersteuning van de afdeling bij internetsearches Je studeert bij voorkeur Economie (richting HR), Human Resources Management, Psychologie (richting A&Opsychologie), International Business, European Studies, Duitsland-Nederland-Studies of je hebt jouw studie net afgerond Je bent communicatief vaardig in het Duits en het Nederlands Je toont enthousiasme, bent stressbestendig en werkt graag in een team Als leden- en netwerkorganisatie ondersteunen wij ruim 1300 Duitse en Nederlandse bedrijven bij hun activiteiten in het buurland. Voor onze 35 medewerkers betekent dit werken in een internationale omgeving. In het karakteristieke pand in hartje Den Haag staan samenwerken, optimisme en klantgerichtheid centraal. Interesse? Stuur je sollicitatie met CV en motivatie per naar.

6 Donderdag, 08:20 uur: Je komt het DNHK gebouw binnen. Op jouw bureau staat een pakket waar je al een tijd op hebt gewacht. De brochure voor het DNHK-Zomerfeest, waarmee je je de laatste weken hebt beziggehouden, is eindelijk klaar: Inhoudsopgave, programma, bedrijfsprofielen en lay-out opzetten: Op het resultaat van jouw werk kan je trots zijn. STAGE PUBLIC RELATIONS Ben jij geïnteresseerd in een veelzijdige stage waar je ervaring in het internationale PR-werk kunt opdoen? Onze PR afdeling geeft jou de kans! DUUR / START: 5-6 MAANDEN, VANAF FEBRUARI 2018 Redactionele medewerking aan het tweetalige magazine "DNHK markt Doornemen van kranten en opzoeken van economische ontwikkelingen met betrekking tot de Duits-Nederlandse thematiek Opzetten en actualiseren van de inhoud van de digitale newsletter en de DNHK website met hulp van ons Content Management System Foto s opzoeken Voorbereiden van persmateriaal voor evenementen Ondersteuning bij het organiseren van evenementen Je studeert bij voorkeur Economie, International Business, European Studies, Communicatie of je hebt jouw studie net afgerond Je beschikt over uitstekende taalvaardigheden in het Duits en het Nederlands Je toont enthousiasme en teamvaardigheden Je houdt van schrijven! Interesse? Stuur je sollicitatie met CV en motivatie per naar.

7 Meer dan 1300 Duitse en Nederlandse bedrijven rekenen op jou! Terecht, want als deel van het team ledenmarketing ben jij de interface tussen onze leden en de DNHK. Daarbij word jij bij alle activiteiten van onze ledenmarketing betrokken, zoals de organisatie van een (netwerk-) event of het communiceren met bedrijven. Jouw creativiteit en ambitie zijn belangrijk! Het opdoen van eerste werkervaring met social media marketing is een van de grote voordelen van/voor jouw. STAGE LEDENMARKETING & EVENTS DUUR / START: 5-6 MAANDEN / VANAF MAART 2018 Eventorganisatie: Organiseren en begeleiden van evenementen zoals bijeenkomsten bij bedrijven (DNHK in bedrijf) of activiteiten voor leden (Zomerfeest, Kerstmarkt, New Members Day) Marketing: Online marketing activiteiten met social media en updaten van onze homepage Seminars: Ondersteunen van de seminarorganisatie (reclame maken, materiaal voorbereiden, aanmeldingen verwerken, begeleiden) Ledenadministratie: Welkomstpakketjes met informatie naar nieuwe leden sturen, hun gegevens in het CRM systeem en op de website aanpassen, informaties naar geïnteresseerde ondernemers sturen en acquisitiemappen voorbereiden Communicatie: Schrijven van persberichten, uitnodigingen, mailings en berichten voor onze homepage Je studeert bij voorkeur European Studies, International Business, Nederland-Duitsland Studies, Eventmanagement, Communicatie of je hebt jouw studie net afgerond Je spreekt en schrijft vloeiend Duits en Nederlands Je bent initiatiefrijk, een teamplayer en communicatief sterk Interesse? Stuur je sollicitatie met CV en motivatie per naar.

8 Je wilt graag Project Management ervaringen opdoen in een internationale omgeving? Je ziet het als bijzondere uitdaging om snel informatie over specifieke branches te verzamelen en jouw opgedane kennis in de praktijk te brengen? Je bent op zoek naar een stageplek waar je je vaardigheden als communicatietalent en efficiënte coördinator kunt inzetten? En je bent bereid je in verschillende onderwerpen te verdiepen door voor een interdisciplinaire afdeling te werken? Dan ben jij de juiste persoon voor een stage Project Management Export & Events bij de DNHK! STAGE PROJECT MANAGEMENT EXPORT & EVENTS DUUR: 5-6 MAANDEN JOUW TAKEN Onderzoek naar en verwerking van branche- en marktinformatie Zoeken en acquireren van verkooppartners in verschillende economische sectoren binnen uiteenlopende projecten (handelsmissies, beursdeelnames, evenementen voor specifieke branches) Ondersteuning bij de organisatie, uitvoering en nabereiding van evenementen, Inhouse-Trainingen en zakelijke bijeenkomsten Schrijven en vertalen van teksten voor o.a. website, evenementen en uitnodigingen Adres- en internet-searchactiviteiten en bijhouden van gegevens in het CRM-systeem WIE BEN JE? Jij studeert bij voorkeur Duits, Economie, International Business, Communicatie, Duitslandstudies of je hebt jouw studie op dit gebied net afgerond Je spreekt en schrijft vloeiend Duits en Nederlands Je bent proactief, klantgericht en je hebt sterke, communicatie- en teamworkvaardigheden Je hebt een rijbewijs B WIE ZIJN WIJ? Als leden- en netwerkorganisatie ondersteunen wij ruim 1300 Duitse en Nederlandse bedrijven bij hun activiteiten in het buurland. Voor onze 35 medewerkers betekent dit werken in een internationale omgeving. In het karakteristieke pand in hartje Den Haag staan samenwerken, optimisme en klantgerichtheid centraal. Interesse? Stuur dan jouw sollicitatie met motivatiebrief en cv per aan. Nassauplein 30, 2585 EC Den Haag T:

Bedrijfsnaam: ODB Accountants & Financial Advisers

Bedrijfsnaam: ODB Accountants & Financial Advisers SJABLOON Werken via KdG Gelieve dit ingevulde sjabloon te mailen naar: werken-via-kdg@kdg.be Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature. Functietitel: Accountant/

Nadere informatie

SRH (mbo) Stewardess, Receptionist, Hostess, HMA (mbo) Hotel Management

SRH (mbo) Stewardess, Receptionist, Hostess, HMA (mbo) Hotel Management CBM HMA SRH courses EMS HEM IBM ITM Stand B015 Website bedrijf: Naam contactpersoon: E-mail contactpersoon: www.duin-kruidbrg.nl Lianne Velthuis lianne.velthuis@duin-kruidberg.nl De student kan als volgt

Nadere informatie

Functieprofiel. Positie Afstudeerstageplaats Marketing & Communicatie. Organisatie Quaestus Executive Leadership

Functieprofiel. Positie Afstudeerstageplaats Marketing & Communicatie. Organisatie Quaestus Executive Leadership Functieprofiel Afstudeerstageplaats Marketing & Organisatie Quaestus Executive Leadership Datum 7 July 2017 De organisatie Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod

Nadere informatie

MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland

MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland MF SELECT MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland Wie is MF Select MF Select is onderdeel van de MF Groep en heeft al ruim 20 jaar ervaring op de arbeidsmarkt in Noord-Nederland.

Nadere informatie

STEPSTONE IN CIJFERS. April

STEPSTONE IN CIJFERS. April April 2019 1/7 Informatie over de bezoekers van StepStone Bezochte pagina s 4.524.587 Bezoeken 1.358.796 Unieke bezoekers 808.529 Jobs online 6846 Bij StepStone zetten we alles in het werk om nog meer

Nadere informatie

DNHK INHOUSE Training & coaching voor de Duitse markt

DNHK INHOUSE Training & coaching voor de Duitse markt DNHK INHOUSE Training & coaching voor de Duitse markt TAAL, CULTUUR & COMMUNICATIE MARKETING & PR ONDERNEMINGS- & ARBEIDSRECHT FISCAAL ADVIES & BELASTINGRECHT Referentieklanten: Ballast Nedam ERBE Nederland

Nadere informatie

Experience the FedEx Difference. Fast track your career with FedEx, we give you the opportunities

Experience the FedEx Difference. Fast track your career with FedEx, we give you the opportunities Experience the FedEx Difference Fast track your career with FedEx, we give you the opportunities KOERIER / CHAUFFEUR Oude Meer/ Schiphol Oost Ridderkerk Amersfoort Eindhoven Als gezicht van FedEx naar

Nadere informatie

Stage Vacatures Consulaat Generaal New York

Stage Vacatures Consulaat Generaal New York Stage Vacatures Consulaat Generaal New York Toelichting bij de stages op de Economische Afdeling (2 functies): De economische afdeling van het consulaat richt zich voornamelijk op de sectoren Renewable

Nadere informatie

StepStone. in cijfers. Juli

StepStone. in cijfers. Juli StepStone in cijfers Juli 2019 Informatie over de bezoekers van StepStone Bezochte pagina s 3.453.218 Bezoeken 990.865 Unieke bezoekers 617.117 Jobs online 6316 Bij StepStone zetten we alles in het werk

Nadere informatie

WEBINAR 7 geheimen hoe je een succesvol VA bedrijf opbouwt

WEBINAR 7 geheimen hoe je een succesvol VA bedrijf opbouwt WEBINAR hoe je een succesvol VA bedrijf opbouwt 17 juni 2014 Wat leer je in deze webinar? de hoe je een succesvol VA bedrijf opbouwt welke stappen je kunt zetten om VA te worden hoe je eigen mindset jou

Nadere informatie

Vacature. Client & Sales Support

Vacature. Client & Sales Support Vacature Client & Sales Support Januari 2014 Wat is de core-business van ivox? ivox is actief op vlak van marktonderzoek en online marketing. ivox specialiseert zich in consumenten data- en informatieverzameling,

Nadere informatie

STAGEPLEKKEN FEBRUARI SEPTEMBER 2018

STAGEPLEKKEN FEBRUARI SEPTEMBER 2018 STAGEPLEKKEN FEBRUARI SEPTEMBER 2018 HET KLASSIEK BIEDT VANAF FEBRUARI 2018 DRIE NIEUWE STAGEPLEKKEN AAN! Het Klassiek is een full-service evenementenbureau dat jaarlijks 125+ festivals, evenementen en

Nadere informatie

Functieprofiel. Positie Research Consultant. Organisatie Quaestus Executive Leadership

Functieprofiel. Positie Research Consultant. Organisatie Quaestus Executive Leadership Functieprofiel Organisatie Quaestus Executive Leadership Datum 3 April 2017 De organisatie Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in Executive Search,

Nadere informatie

Functieprofiel. Positie Financieel Medewerker. Organisatie Quaestus Executive Leadership

Functieprofiel. Positie Financieel Medewerker. Organisatie Quaestus Executive Leadership Functieprofiel Organisatie Quaestus Executive Leadership Datum 8 June 2016 De organisatie Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in Executive Search,

Nadere informatie

S003 EMS HEM IBM ITM. De student kan als volgt online solliciteren: Contactpersoon sollicitaties: Marjolein Grin

S003 EMS HEM IBM ITM. De student kan als volgt online solliciteren: Contactpersoon sollicitaties: Marjolein Grin courses EMS HEM IBM ITM Stand S003 Website bedrijf: Naam contactpersoon: E-mail contactpersoon: www.libema.nl Marjolein Grin m.grin@libema.nl De student kan als volgt online solliciteren: Contactpersoon

Nadere informatie

Functieprofiel. Positie Research Consultant. Organisatie Quaestus Executive Leadership

Functieprofiel. Positie Research Consultant. Organisatie Quaestus Executive Leadership Functieprofiel Organisatie Quaestus Executive Leadership Datum 8 March 2018 De organisatie Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in Executive Search,

Nadere informatie

Profiel. Strategisch HR adviseur. 8 december 2015. Opdrachtgever Stichting Openbaar Onderwijs Noord

Profiel. Strategisch HR adviseur. 8 december 2015. Opdrachtgever Stichting Openbaar Onderwijs Noord Profiel Strategisch HR adviseur 8 december 2015 Opdrachtgever Stichting Openbaar Onderwijs Noord Voor meer informatie over de functie Erik Frieling, adviseur Leeuwendaal Telefoon (070) 414 27 00 evt. mobielnummer

Nadere informatie

STAGEMOGELIJKHEDEN INHOUD 1 HET CULTUURPARK. Participatiestage / Afstudeerstage. Bonaire Caribisch Nederland

STAGEMOGELIJKHEDEN INHOUD 1 HET CULTUURPARK. Participatiestage / Afstudeerstage. Bonaire Caribisch Nederland STAGEMOGELIJKHEDEN STAGE OPDRACHTEN: SOORT STAGES: VAKGEBIED: NIVEAU: STAGEPERIODE: STARTDATUM: WERKLOCATIE: RIJBEWIJS: Zie voorbeelden Participatiestage / Afstudeerstage Divers MBO HBO - WO in overleg

Nadere informatie

Hotsheet Oktober - December 2012

Hotsheet Oktober - December 2012 Hotsheet Oktober - December 2012 StepStone feiten en cijfers StepStone feiten en cijfers Enkele cijfers Bezochte pagina s 4.841.739 Aantal bezoeken 1.377.466 Unieke bezoekers 948.607 Aantal vacatures 3.597

Nadere informatie

Parttime bestuursjaar Integrand Groningen. Deadline solliciteren: Vrijdag 23 november Integrand verbindt en stimuleert ambitie

Parttime bestuursjaar Integrand Groningen. Deadline solliciteren: Vrijdag 23 november Integrand verbindt en stimuleert ambitie Parttime bestuursjaar 2019-2020 Integrand Groningen Deadline solliciteren: Vrijdag 23 november 23.59 Integrand verbindt en stimuleert ambitie Inhoud 1. Voorwoord 2. Wat is Integrand? 3. Wat houdt een bestuursjaar

Nadere informatie

LINKEDIN SOCIAL SELLING

LINKEDIN SOCIAL SELLING LINKEDIN SOCIAL SELLING MEER VERKOPEN MET LINKEDIN INHOUD WAAROM SOCIAL SELLING RADARMARKETING EN SOCIAL SELLING DE REIS VAN DE KLANT WAAROM LINKEDIN JOUW SALES PROFIEL SAMEN NETWERKEN SAMENDELEN VIND

Nadere informatie

Parttime bestuursjaar bij Integrand

Parttime bestuursjaar bij Integrand Parttime bestuursjaar bij Integrand Integrand verbindt en stimuleert ambitie 1 Inhoud 1. Voorwoord 2. Wat is Integrand? 3. Wat houdt een bestuursjaar bij Integrand in? a. Voorzitter b. Vice voorzitter/hr-manager

Nadere informatie

Deze keuzetrajecten kan je volgen vertrekkende vanuit verschillende afstudeerrichtingen KMOmanagement. Vastgoed

Deze keuzetrajecten kan je volgen vertrekkende vanuit verschillende afstudeerrichtingen KMOmanagement. Vastgoed Deze keuzetrajecten kan je volgen vertrekkende vanuit verschillende afstudeerrichtingen KMOmanagement Marketing Logistiek management Accountancy-fiscaliteit verzekeringswezen Rechtspraktijk Management

Nadere informatie

R E C R U I T M E N T R E S O U R C E S R E S U L T S DE DRIJVENDE KRACHT ACHTER DYNAMISCHE ICT RECRUITMENT OPLOSSINGEN

R E C R U I T M E N T R E S O U R C E S R E S U L T S DE DRIJVENDE KRACHT ACHTER DYNAMISCHE ICT RECRUITMENT OPLOSSINGEN R E C R U I T M E N T R E S O U R C E S R E S U L T S DE DRIJVENDE KRACHT ACHTER DYNAMISCHE ICT RECRUITMENT OPLOSSINGEN VERDER KIJKEN HumanR is dé specialist bij uitstek op het gebied van werving, selectie

Nadere informatie

STEPSTONE IN CIJFERS. Juni

STEPSTONE IN CIJFERS. Juni Juni 2018 1/6 Informatie over de bezoekers van StepStone Bezochte pagina s 3.903.525 Bezoeken 1.120.083 Unieke bezoekers 630.911 Jobs online 7285 Bij StepStone zetten we alles in het werk om nog meer gemotiveerde

Nadere informatie

Met inbound recruitment win je de war for talent. Arbeidmarktcommunicatie anno nu

Met inbound recruitment win je de war for talent. Arbeidmarktcommunicatie anno nu Met inbound recruitment win je de war for talent Arbeidmarktcommunicatie anno nu Het veranderen van baan is voor de meeste mensen een zeer ingrijpende gebeurtenis In veel sectoren werkt alleen een vacature

Nadere informatie

Informatiepakket Commissies TOP Week

Informatiepakket Commissies TOP Week Informatiepakket Commissies TOP Week 2017 Inhoud TOP Week algemeen 3 Organisatie 4 Wat houdt een TOP commissielid zijn in? 5 Commissieperiode Structuur Vergaderingen Making memories Vergoeding Welke commissies

Nadere informatie

Bestuursjaar bij Integrand Amsterdam. Integrand verbindt en stimuleert ambitie

Bestuursjaar bij Integrand Amsterdam. Integrand verbindt en stimuleert ambitie Bestuursjaar bij Integrand Amsterdam Integrand verbindt en stimuleert ambitie 1 Inhoud 1. Voorwoord 2. Wat is Integrand? 3. Wat houdt een bestuursjaar bij Integrand Amsterdam in? 4. Functies a. Voorzitter

Nadere informatie

Hotsheet Januari - Maart 2013

Hotsheet Januari - Maart 2013 Hotsheet Januari - Maart 2013 StepStone feiten en cijfers StepStone feiten en cijfers Enkele cijfers Bezochte pagina s 5.523.763 Aantal bezoeken 1.569.025 Unieke bezoekers 1.079.957 Aantal vacatures 4.125

Nadere informatie

Vacature. Research Director

Vacature. Research Director Vacature Research Director Januari 2014 Wat is de core-business van ivox? ivox is actief op vlak van marktonderzoek en online marketing. ivox specialiseert zich in consumenten data- en informatieverzameling,

Nadere informatie

SKALAR. Medewerker Salessupport. Laboratory & Process Analysis. De functie: De eisen: Wij bieden:

SKALAR. Medewerker Salessupport. Laboratory & Process Analysis. De functie: De eisen: Wij bieden: en internationale verkoop en aftersales. Voor de afdeling Salessupport, is Skalar op zoek naar een fulltime: Medewerker Salessupport - Opstellen van offertes - Adviseren en informeren van (potentiële)

Nadere informatie

Vacature juridisch adviseur (Consulent, A1a-A3a)

Vacature juridisch adviseur (Consulent, A1a-A3a) Vacature juridisch adviseur (Consulent, A1a-A3a) Brandweer Zone Antwerpen streeft naar een degelijke bescherming voor haar burgers, bedrijven en andere maatschappelijke partners. Om een goede dienstverlening

Nadere informatie

Functieprofiel. Positie Personal Assistant. Organisatie Quaestus Executive Leadership

Functieprofiel. Positie Personal Assistant. Organisatie Quaestus Executive Leadership Functieprofiel Organisatie Quaestus Executive Leadership Datum 19 May 2016 De organisatie Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in Executive Search,

Nadere informatie

Not just another minor Bachelor Consultancy Project maeur.nl

Not just another minor Bachelor Consultancy Project maeur.nl Not just another minor Bachelor Consultancy Project 2019 maeur.nl Inhoudsopgave Inleiding Waarom het BCP? Het BCP als minor Het proces Ervaringen Veelgestelde vragen 3 4 5 6 8 10 Contact 11 2 Inleiding

Nadere informatie

Parttime bestuursjaar bij Integrand

Parttime bestuursjaar bij Integrand Parttime bestuursjaar bij Integrand Integrand verbindt en stimuleert ambitie 1 Inhoud 1. Voorwoord 2. Wat is Integrand? 3. Wat houdt een bestuursjaar bij Integrand in? a. Algemeen b. Voorzitter c. Vicevoorzitter/HR-manager

Nadere informatie

Werken bij KleurrijkWonen

Werken bij KleurrijkWonen Werken bij KleurrijkWonen KleurrijkWonen is een ambitieuze organisatie. Onze ambities realiseren we met medewerkers die met ondernemingszin, initiatief, groei, durf tot vernieuwing en resultaatgericht

Nadere informatie

Interne communicatie manager Interne communicatiespecialist met strategisch en organisatorisch inzicht

Interne communicatie manager Interne communicatiespecialist met strategisch en organisatorisch inzicht Profiel Interne communicatie manager Interne communicatiespecialist met strategisch en organisatorisch inzicht 8 juni 2018 Opdrachtgever UWV Voor meer informatie over de functie Irene Vervelde, adviseur

Nadere informatie

StepStone in cijfers Augustus 2014

StepStone in cijfers Augustus 2014 StepStone in cijfers Augustus 2014 StepStone feiten & cijfers Enkele cijfers Bezochte pagina s 961,662 Aantal bezoeken 342,486 Unieke bezoekers 236,063 Aantal vacatures 957 Afgelopen maand in een notendop

Nadere informatie

Stages/projecten voor het academiejaar 2014-2015. 17-9-2014 Voka - Kamer van Koophandel Limburg Hilde Klykens

Stages/projecten voor het academiejaar 2014-2015. 17-9-2014 Voka - Kamer van Koophandel Limburg Hilde Klykens Q-STAGES Office management Human resources Stages/projecten voor het academiejaar 2014-2015 17-9-2014 Voka - Kamer van Koophandel Limburg Hilde Klykens Inhoud Q-Stageproject: zoek je een stageplaats of

Nadere informatie

Taartrovers Film Festival Stagiair(e) Productie

Taartrovers Film Festival Stagiair(e) Productie Taartrovers Film Festival Stagiair(e) Productie Stage, Werkervaringsplek Stage-vacature Organisatie: Taartrovers Film Festival Functie: Stagiair(e) Productie Plaats: Amsterdam Omvang: Fulltime Het Taartrovers

Nadere informatie

MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland

MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland MF SELECT MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland Wie is MF Select MF Select is onderdeel van de MF Groep en heeft al ruim 20 jaar ervaring op de arbeidsmarkt in Noord-Nederland.

Nadere informatie

S TA G E S L I J N 5

S TA G E S L I J N 5 STAGES LIJN5 Wil jij stage lopen bij Lijn5? In de provincie Utrecht biedt Lijn5 behandeling en begeleiding aan kinderen en jongeren met én zonder licht verstandelijke beperking en hun gezin. Lijn5 beschikt

Nadere informatie

APQ-vragenlijst 30 januari Daan Demo

APQ-vragenlijst 30 januari Daan Demo APQ-vragenlijst 30 januari 2019 Daan Demo Inleiding In dit rapport bespreken we jouw inzetbaarheid en wat je kunt doen om jouw positie op de arbeidsmarkt te verbeteren. Om dit te bepalen hebben we de volgende

Nadere informatie

Parttime bestuursjaar bij Integrand Rotterdam

Parttime bestuursjaar bij Integrand Rotterdam Parttime bestuursjaar bij Integrand Rotterdam Integrand verbindt en stimuleert ambitie Inhoud 1. Voorwoord 2. Wat is Integrand? 3. Wat houdt een bestuursjaar bij Integrand in? a. Voorzitter b. Vice voorzitter/hr-manager

Nadere informatie

Zorgeloos jouw ideale stagiair.

Zorgeloos jouw ideale stagiair. Zorgeloos jouw ideale stagiair. Stagebemiddeling Natural Talent Contactpersoon: Vincent Broeckaert t +31 (0)6 23 65 28 56 e v.broeckaert@naturaltalent.nl Zoek je voor jouw bedrijf één of meerdere geschikte

Nadere informatie

Solliciteren Sollicitatiebrief

Solliciteren Sollicitatiebrief - Aanhef Geachte heer Formeel, mannelijke geadresseerde, naam onbekend Geachte mevrouw Formeel, vrouwelijke geadresseerde, naam onbekend Geachte heer, mevrouw Formeel, naam en geslacht van de geadresseerde

Nadere informatie

Solliciteren Sollicitatiebrief

Solliciteren Sollicitatiebrief - Aanhef Geachte heer Formeel, mannelijke geadresseerde, naam onbekend Geachte mevrouw Formeel, vrouwelijke geadresseerde, naam onbekend Geachte heer Geachte mevrouw Geachte heer, mevrouw Geachte heer,

Nadere informatie

Meer waard met Schoevers

Meer waard met Schoevers Meer waard met Schoevers Met Schoevers word je meer waard. Want bij ons combineer je leren en werken. Je leert dus echt een vak als managementassistent, officemanager of communicatieprofessional en gaat

Nadere informatie

APQ-vragenlijst 28 maart Bea Voorbeeld

APQ-vragenlijst 28 maart Bea Voorbeeld APQ-vragenlijst 28 maart 2018 Bea Voorbeeld Inleiding In dit rapport bespreken we jouw inzetbaarheid wat je kunt doen om jouw positie op de arbeidsmarkt te verbeteren. Om dit te bepalen hebben we de volgende

Nadere informatie

MORGEN INTERNET Welkom

MORGEN INTERNET Welkom MORGEN INTERNET Welkom MorgenInternet heeft de afgelopen periode continue groei meegemaakt. Hierdoor is er behoefte ontstaan aan nieuwe teamleden die ons komen versterken, zodat het bedrijf zich verder

Nadere informatie

Info- event bestuur 2015-2016

Info- event bestuur 2015-2016 Info- event bestuur 2015-2016 Content Waar het allemaal begint De AFC-organisatiestructuur Alle bestuursfuncties En praktisch dan? Onze voorzitster hebben we al! Waar het allemaal begint Waar het allemaal

Nadere informatie

Bedrijven Contactdagen - Grensverleggend Ondernemen

Bedrijven Contactdagen - Grensverleggend Ondernemen Zelfstandig Bedrijven Contactdagen is een zelfstandig bedrijf met ruim dertig jaar vakervaring in huis. Zij opereert op de Beurzen- en Tentoonstellingenmarkt voor eigen rekening en risico en is sterk in

Nadere informatie

JOBspot Werving & Selectie en arbeidsmarktcommunicatie. Zuidspuistraat 6, 3231 AW Brielle, tel.: +31(0)181-413466, info@jobspot.nu www.jobspot.

JOBspot Werving & Selectie en arbeidsmarktcommunicatie. Zuidspuistraat 6, 3231 AW Brielle, tel.: +31(0)181-413466, info@jobspot.nu www.jobspot. Naam: Robbert Geboortejaar: 1987 Woonplaats: Capelle aan den IJssel Opleidingen: 09/2005 05/2010 Bachelor of Business Administration (BBA), Facility management NHTV Breda University of Applied Sciences

Nadere informatie

Aanspreekpunt voor studenten Informatica van Avans Hogeschool voor stage en afstuderen.

Aanspreekpunt voor studenten Informatica van Avans Hogeschool voor stage en afstuderen. Aanspreekpunt voor studenten Informatica van Avans Hogeschool voor stage en afstuderen. Innovatie & inspiratieprogramma + werkplek @ Jamfabriek (code A02) Heeft u een idee, project of opdracht, neem dan

Nadere informatie

Werken bij Schouten Zekerheid. Vacatures augustus 2015

Werken bij Schouten Zekerheid. Vacatures augustus 2015 Werken bij Schouten Zekerheid Vacatures augustus 2015 Werken bij Schouten Zekerheid Over Schouten Zekerheid Schouten Zekerheid is al sinds 1953 onafhankelijk makelaar in verzekeringen voor bedrijven, instellingen

Nadere informatie

>Profiel. GITP Search & Selection Ptolemaeuslaan BP Utrecht Telefoon: Datum > Juni 2017

>Profiel. GITP Search & Selection Ptolemaeuslaan BP Utrecht Telefoon: Datum > Juni 2017 Search & Selection Ptolemaeuslaan 40 3528 BP Utrecht Telefoon: 030 6355213 www.gitp.nl >Profiel Kenmerk >SW Onderwerp > Functie- en competentieprofiel Senior Product Manager Sportveldbelijning Opdrachtgever

Nadere informatie

STEPSTONE IN CIJFERS. Januari

STEPSTONE IN CIJFERS. Januari Januari 2019 1/7 Informatie over de bezoekers van StepStone Bezochte pagina s 3.291.296 Bezoeken 1.008.605 Unieke bezoekers 612.969 Jobs online 5452 Bij StepStone zetten we alles in het werk om nog meer

Nadere informatie

Functieomschrijving Webredacteur Wat houdt de vacature van communicatiemedewerker/webredacteur in? Tekst Beeld Middelen Jij Wat vragen wij van jou?

Functieomschrijving Webredacteur Wat houdt de vacature van communicatiemedewerker/webredacteur in? Tekst Beeld Middelen Jij Wat vragen wij van jou? Functieomschrijving Webredacteur Heb jij ruime kennis van online communicatiemiddelen en -mogelijkheden? Een heldere schrijfstijl en gevoel voor vormgeving? Dan zijn wij ter uitbreiding van het team op

Nadere informatie

Inhoud. Inleiding 6. 1 Introductie 7 Ondernemerschap in Nederland 8 Drie manieren om een bedrijf te starten 8 IK als ondernemer 9

Inhoud. Inleiding 6. 1 Introductie 7 Ondernemerschap in Nederland 8 Drie manieren om een bedrijf te starten 8 IK als ondernemer 9 Inhoud Inleiding 6 1 Introductie 7 Ondernemerschap in Nederland 8 Drie manieren om een bedrijf te starten 8 IK als ondernemer 9 2 Instanties in Nederland 13 Belangrijke instanties voor ondernemers 14 Kamer

Nadere informatie

Werken bij Reed Business

Werken bij Reed Business Kies een vakgebied of klik op een locatie en kijk welke vacatures er bij Reed Business voor je zijn, of bekijk direct alle vacatures. Trefwoord akgebied estiging Alle vakgebieden Alle een vestiging Beschikbare

Nadere informatie

Medewerker Promotie Marketing en Services (32-36 uur pw) Functieomschrijving

Medewerker Promotie Marketing en Services (32-36 uur pw) Functieomschrijving Medewerker Promotie Marketing en Services (32-36 uur pw) Functieomschrijving Situatieschets De publieksdiensten van de Openbare Bibliotheek Amsterdam omvat wijkbibliotheken en een Centrale Bibliotheek

Nadere informatie

Profiling Elevate Consulting Group

Profiling Elevate Consulting Group Profiling Elevate Consulting Group Elevate Consulting Group Profiling Profiles Screening Elevate Consulting Group Stationsplein NO 422 1117 CL SCHIPHOL phone: 020-7951820 Fax: 020-7951829 Website: www.elevate-consulting.com

Nadere informatie

Derks & Derks B.V. Derks & Derks Wervingskalender Wervingsmethoden en -middelen met humor belicht. Tel. 033-472 80 87 www.derksenderks.

Derks & Derks B.V. Derks & Derks Wervingskalender Wervingsmethoden en -middelen met humor belicht. Tel. 033-472 80 87 www.derksenderks. 2010 Derks & Derks Wervingskalender Wervingsmethoden en -middelen met humor belicht. Januari 53 1 2 3 4 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Headhunting Werving

Nadere informatie

Profiel. Hoofd Communicatie Spaarne Gasthuis. 21 mei 2015. Opdrachtgever Spaarne Gasthuis

Profiel. Hoofd Communicatie Spaarne Gasthuis. 21 mei 2015. Opdrachtgever Spaarne Gasthuis Profiel Hoofd Communicatie Spaarne Gasthuis 21 mei 2015 Opdrachtgever Spaarne Gasthuis Voor meer informatie over de functie Jeannette van der Vorm, adviseur Leeuwendaal Telefoon (070) 414 27 00 Voor sollicitatie

Nadere informatie

SOCIAL IMPACT CONSULTING. De studenten consultancy op het gebied van sociale ondernemingen en non-profits.

SOCIAL IMPACT CONSULTING. De studenten consultancy op het gebied van sociale ondernemingen en non-profits. SOCIAL IMPACT CONSULTING De studenten consultancy op het gebied van sociale ondernemingen en non-profits. INFORMATIEBROCHURE 2019-2020 WORD BESTUURSLID BIJ SOLVE CONSULTING! Bestuursjaar bij SOLVE Wie

Nadere informatie

DE DRIJVENDE KRACHT ACHTER DYNAMISCHE ICT RECRUITMENT OPLOSSINGEN

DE DRIJVENDE KRACHT ACHTER DYNAMISCHE ICT RECRUITMENT OPLOSSINGEN R E C R U I T M E N T R E S O U R C E S R E S U L T S DE DRIJVENDE KRACHT ACHTER DYNAMISCHE ICT RECRUITMENT OPLOSSINGEN VERDER KIJKEN HumanR is dé specialist op het gebied van werving & selectie en de

Nadere informatie

De brug tussen de dynamische arbeidsmarkt en talent!

De brug tussen de dynamische arbeidsmarkt en talent! De brug tussen de dynamische arbeidsmarkt en talent! Geboortedatum: 28 februari 1992 Woonplaats: Haarlem Maya doet nooit slechts één ding tegelijk, vandaar toen ze (verkort uiteraard) voor haar Bachelor

Nadere informatie

FINANCE & CONTROL - BEDRIJFSECONOMIE

FINANCE & CONTROL - BEDRIJFSECONOMIE FINANCE & CONTROL - BEDRIJFSECONOMIE 2018-2019 PROGRAMMA Jouw profiel Na je opleiding: beroepen Opbouw studiejaren Studieprogramma Studievereniging BE Adam Verschil financiële opleidingen Wat biedt F&C?

Nadere informatie

In augustus 2013 is Primatch Nederland opgericht, waarmee ons landelijk partnermodel is ontstaan.

In augustus 2013 is Primatch Nederland opgericht, waarmee ons landelijk partnermodel is ontstaan. Over Primatch Primatch HR Groep is actief in het inrichten en uitvoeren van werving processen, arbeidsmarktcommunicatie en selectie-dienstverlening. Vanuit een uniek arbeidsmarktconcept ondersteunen we

Nadere informatie

Privacy statement HighQ

Privacy statement HighQ Privacy statement HighQ Inhoud Waarom een Privacy statement?... 1 Wie zijn wij?... 1 Van wie verzamelen wij gegevens?... 2 Bezoekers website... 2 Kandidaten en sollicitanten... 2 Zakelijke relaties...

Nadere informatie

Wij zoeken een proactieve en flexibele secretaresse / receptioniste, die affiniteit heeft met P&O. Het betreft een functie voor 28 36 uren per week.

Wij zoeken een proactieve en flexibele secretaresse / receptioniste, die affiniteit heeft met P&O. Het betreft een functie voor 28 36 uren per week. Elzinga bv is een specialistisch spuitbedrijf in het hart van Friesland en opereert op een kwalitatief hoogwaardig niveau. Schadeherstel, carrosserieonderhoud, schilderwerken, jachtcoating, stralen en

Nadere informatie

Linkedin; nut en gebruik. 19 april 2011. Frits Gubbels

Linkedin; nut en gebruik. 19 april 2011. Frits Gubbels Linkedin; nut en gebruik 19 april 2011 Frits Gubbels Programma De ontvangen vragen Social media Linkedin; wat heb ik eraan? Linkedin als Public Relations en reclame Wat zet je erop? Hoe kom ik erop? Bekijken

Nadere informatie

Portfolio Manager Hosted Desktop

Portfolio Manager Hosted Desktop Portfolio Manager Hosted Desktop Over IS Group IS (internedservices) Group is de grootste onafhankelijke Nederlandse aanbieder van IT en Cloud solutions. Opgericht in 1996 en door fusies en overnames gegroeid

Nadere informatie

OVERZICHT VAN ONZE DIENSTVERLENING

OVERZICHT VAN ONZE DIENSTVERLENING OVERZICHT VAN ONZE DIENSTVERLENING DE DNHK EEN VERENIGING met 110 jaar GESCHIEDENIS In 1905 opgericht als Eerste Nederlandsch Koopmansgilde in Duitschland heeft de DNHK het ondernemerschap in beide landen

Nadere informatie

Senior communicatieadviseur

Senior communicatieadviseur Profiel Senior communicatieadviseur Interne communicatiespecialist met strategisch en organisatorisch inzicht 26 oktober 2018 Opdrachtgever UWV Voor meer informatie over de functie Irene Vervelde, adviseur

Nadere informatie

Hotsheet september 2013

Hotsheet september 2013 Hotsheet september 2013 StepStone feiten & cijfers StepStone feiten & cijfers Enkele cijfers Bezochte pagina s 1,649,870 Aantal bezoeken 535,112 Unieke bezoekers 348,222 Aantal vacatures 1,380 September

Nadere informatie

StepStone in cijfers Maart 2015

StepStone in cijfers Maart 2015 StepStone in cijfers Maart 2015 Finding great people for great jobs StepStone in cijfers Enkele cijfers Bezochte pagina s 1.294.915 Aantal bezoeken 469.907 Unieke bezoekers 324.103 Aantal vacatures 1.040

Nadere informatie

Hireserve recruitmentsoftware. Brochure 2017

Hireserve recruitmentsoftware. Brochure 2017 Hireserve recruitmentsoftware Brochure 2017 Wie we zijn en wat we doen Over Hireserve Hireserve is leverancier van recruitment software. We maken, onderhouden en verkopen een gebruiksvriendelijk en veilig

Nadere informatie

Handleiding Sollicitatiebrief

Handleiding Sollicitatiebrief Handleiding Sollicitatiebrief 1. De gerichte sollicitatiebrief Met een gerichte sollicitatiebrief reageer je op een advertentie waarin een werkgever een vacature vermeldt. Voorafgaand aan het schrijven

Nadere informatie

MARKETING EN MEDIA 2019/2020

MARKETING EN MEDIA 2019/2020 novacollege.nl/marketingmedia Marketing en communicatie Evenementenorganisatie Junior accountmanagement Media MARKETING EN MEDIA 2019/2020 Op het Nova College ben ik een individu en geen nummer. Docenten

Nadere informatie

Effectief solliciteren de beste start voor je Carrière. 14 mei 2013 Laura van der Knaap Nutri-akt bv

Effectief solliciteren de beste start voor je Carrière. 14 mei 2013 Laura van der Knaap Nutri-akt bv Effectief solliciteren de beste start voor je Carrière 14 mei 2013 Laura van der Knaap Nutri-akt bv Programma Korte toelichting Nutri-akt Arbeidsmarkt Sollicitatieproces Zelfreflectie Sollicitatiebrief

Nadere informatie

Training Social Media succesvol inzetten voor je organisatie of bedrijf

Training Social Media succesvol inzetten voor je organisatie of bedrijf Training Social Media succesvol inzetten voor je organisatie of bedrijf SocialforMedia organiseert i.s.m. Innovatieplatform Colibre van Cubiss de Social Media trainingen Social Media succesvol inzetten

Nadere informatie

Event menu Minigids event app

Event menu Minigids event app Event menu Minigids event app Hoe en waarom een mobiele evenementen app? Introductie De evenementenbranche verandert. Een evenement is niet langer een ad hoc activiteit. Het is een belangrijk onderdeel

Nadere informatie

Hotsheet juni

Hotsheet juni Hotsheet juni 2014 StepStone feiten & cijfers StepStone feiten & cijfers Enkele cijfers Bezochte pagina s 1,012,616 Aantal bezoeken 381,867 Unieke bezoekers 258,591 Aantal vacatures 1051 Mei in een notendop

Nadere informatie

Is dit iets voor jou? Traineeship Hemmink GROEIT

Is dit iets voor jou? Traineeship Hemmink GROEIT Is dit iets voor jou? Traineeship Hemmink GROEIT Traineeship Hemmink B.V. Pagina 2 Is dit iets voor jou? Dit traineeship biedt je een unieke kans om het werkveld, jezelf en Hemmink te ontdekken. Je doet

Nadere informatie

Deeltijd-hbo Communicatie Communiceren in theorie én praktijk

Deeltijd-hbo Communicatie Communiceren in theorie én praktijk Deeltijd-hbo Communicatie Communiceren in theorie én praktijk Ben je tenminste drie jaar aan het werk én heb je ervaring met het organiseren van beurzen en evenementen of het bewaken van een huisstijl?

Nadere informatie

Afstudeerprofiel MMP. Programma. Media Marketing Publishing Media: branche waarvoor we je opleiden 10-1-2011. MMP = Media Marketing Publishing

Afstudeerprofiel MMP. Programma. Media Marketing Publishing Media: branche waarvoor we je opleiden 10-1-2011. MMP = Media Marketing Publishing Afstudeerprofiel MMP Eric de Boer Werkervaring: Marketeer Docent marketing MMP MMP = Programma Rolf Stam Werkervaring: Marketeer Docent (internet)marketing Wat is MMP? Waarom MMP? Verschil MMP t.o.v. de

Nadere informatie

Opdrachten: http://tweakers.net/vormgevingsstagiair

Opdrachten: http://tweakers.net/vormgevingsstagiair Opdrachten: 1. Verzamel vijf vacatures van banen die jij zou willen uitoefenen in je stage. Hierbij is het niet van belang of het bedrijf bij jouw in de buurt gevestigd is. 2. Beantwoord de volgende vragen

Nadere informatie

Parttime bestuursjaar Integrand Groningen. Integrand verbindt en stimuleert ambitie

Parttime bestuursjaar Integrand Groningen. Integrand verbindt en stimuleert ambitie Parttime bestuursjaar 2017-2018 Integrand Groningen Integrand verbindt en stimuleert ambitie Inhoud 1. Voorwoord 2. Wat is Integrand? 3. Algemeen 4. Wat houdt een bestuursjaar Integrand Groningen in? a.

Nadere informatie

FULL-TIME MASTER MASTER IN HUMAN RESOURCE MANAGEMENT WORD EEN HR PROFESSIONAL DIE STRATEGISCH EN DUURZAAM KAN MEEDENKEN MET DE ORGANISATIE

FULL-TIME MASTER MASTER IN HUMAN RESOURCE MANAGEMENT WORD EEN HR PROFESSIONAL DIE STRATEGISCH EN DUURZAAM KAN MEEDENKEN MET DE ORGANISATIE FULL-TIME MASTER MASTER IN HUMAN RESOURCE MANAGEMENT WORD EEN HR PROFESSIONAL DIE STRATEGISCH EN DUURZAAM KAN MEEDENKEN MET DE ORGANISATIE CURRICULUM CREDITS HRM: introductie 3 E-Uitdagingen voor HRM 3

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIELEN COMMISSIES EN COMMISSIECOORDINATOR. Dit dokument is een uitwerking van artikel 31 van het Huishoudelijk Reglement.

FUNCTIEPROFIELEN COMMISSIES EN COMMISSIECOORDINATOR. Dit dokument is een uitwerking van artikel 31 van het Huishoudelijk Reglement. FUNCTIEPROFIELEN COMMISSIES EN COMMISSIECOORDINATOR Dit dokument is een uitwerking van artikel 31 van het Huishoudelijk Reglement. Versie: 31 oktober 2014 FUNCTIEPROFIEL COÖRDINATOR COMMISSIE Doel van

Nadere informatie

StepStone in cijfers Juni 2015

StepStone in cijfers Juni 2015 StepStone in cijfers Juni 2015 Finding great people for great jobs StepStone in cijfers Enkele cijfers Bezochte pagina s 1.120.283 Aantal bezoeken 425.093 Unieke bezoekers 304.291 Aantal vacatures 1172

Nadere informatie

17 oktober 2013. cvo. sectoren. in een. Accountant. Diploma. Contact

17 oktober 2013. cvo. sectoren. in een. Accountant. Diploma. Contact Academiejaar 2013-2014 17 oktober 2013 Hogeree Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo PLAATSAANBIEDINGEN oktober 2013 VACATURE 2013-2014/001 Functietitel Accountant Stagiair-accountant Plaats

Nadere informatie

Nederlandse Arbeidsmarkt Plaats je CV

Nederlandse Arbeidsmarkt  Plaats je CV Nederlandse Arbeidsmarkt www.nederlandsearbeidsmarkt.nl Plaats je CV De homepage Op de eerste pagina van de website zie je twee opties. Je bent opzoek naar een baan en wilt je CV plaatsen? Kies de groene

Nadere informatie

INTEGRAND UTRECHT 2014 2015 DAN BEREIK JE MEER.

INTEGRAND UTRECHT 2014 2015 DAN BEREIK JE MEER. INTEGRAND UTRECHT 2014 2015 DAN BEREIK JE MEER. VOORWOORD Beste student, Dit is de informatiebrochure over een bestuursjaar bij Integrand Utrecht. Twee keer per jaar wisselt de helft van het bestuur en

Nadere informatie

Jong en veelbelovend

Jong en veelbelovend Jong en veelbelovend Geen bedrijf kan zonder jong talent. Ook Facilicom niet. Maar in tijden van krimp is het moeilijk om plekken voor hen te creëren. Hoe gaan jonge talenten hiermee om? Denken ze een

Nadere informatie

Managementassistent/directiesecretaresse

Managementassistent/directiesecretaresse Gilde Opleidingen Telefoon: (0475)34 32 43 E-mail: info@gildeopleidingen.nl Managementassistent/directiesecretaresse Studierichting Secretarieel Locatie Venlo - Hagerhofweg Weert - Drakesteyn Niveau 4

Nadere informatie

Uitwerking vacatures:

Uitwerking vacatures: Uitwerking vacatures: Vacature 1: A. Het is een jong bedrijf dus het is niet zo groot. B. Het bedrijf zit in de reclamebranche dus het is een mediabedrijf. C. Een sfeervol bedrijf denk ik, er staan dingen

Nadere informatie

Juridisch-administratief dienstverlener

Juridisch-administratief dienstverlener Gilde Opleidingen Telefoon: (0475)34 32 43 E-mail: info@gildeopleidingen.nl Juridisch-administratief dienstverlener Studierichting Juridisch Locatie Venlo - Hagerhofweg Weert - Drakesteyn Niveau 4 Leerweg

Nadere informatie