Mambo Djambo. Wild Rhino s jaar

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Mambo Djambo. Wild Rhino s jaar"

Transcriptie

1 Mambo Djambo Mambo Djambo is een ander woord voor kletspraat, maar wel hele belangrijke kletspraat in dit geval! Hier kun je namelijk vinden wat er allemaal te doen is op SafariCamp Beekse Bergen. Hieronder kun je zien bij welk diersoort jij hoort. Staan Djambo en al zijn vriendjes bij de activiteit? Dan is het geschikt voor het hele gezin! Karibu op SafariCamp Beekse Bergen en tot straks! Grommende groetjes, de Animatierangers. Zwijntjes 0-5 jaar Zebra s 5-8 jaar Lions 8-14 jaar Wild Rhino s jaar Vreemde Vogels 16 + Djambo en zijn vriendjes Voor het hele gezin Maandag 12 augustus 10:00 uur: Jungleclub Een half uurtje speciaal voor de allerkleinsten met een boekje en een liedje. 10:30 uur: Ek knip en ek Jungleclub Wat gaan we knutselen vandaag? Ren gauw naar de Jungleclub om het te weten te komen. 14:00 uur: Poephutjes 1e strand vanaf de Afrika Club - Vakantiepark Kom je ook prachtige poephutten van zand maken op het strand? Tot straks! 15:00 uur: Jungleclub Zoeken zoeken zoeken, in gaten en in hoeken, ik zoek de grote schat waar zou hij zijn? Wedden dat er water in voorkomt? Komt dat zien! 20:00 uur: Spannend Jungleclub We vertellen een spannend verhaal vanavond, kom je ook? 20:00 uur: 2e Strand - Vakantiepark De Animatierangers roepen alle Vreemde Vogels op voor een potje Volleybal. We leggen het haarfijn uit! 20:00 uur: Sla de Sportveld - Vakantiepark Op het sportveld staan twee doeltjes en daar is het te doen vanavond. Sportieve Lions gezocht!

2 Djambo Dinsdag 13 augustus - R Mambo a a r i s le u k 8:30 uur: Vroege Vogels, Entree Safaripark Een bijzondere wandeling op het Safaripark. Kijk verderop in deze Mambo Djambo voor extra informatie. Kosten: 4,50 p.p. 10:00 uur: Jungleclub Een (vandaag een beetje vreemd) half uurtje speciaal voor de allerkleinsten met een boekje en een liedje. 10:30 uur: Ek knip en ek Een olifant heeft een lange nek, en de giraffe grote grijze billen, of niet? Wat gaan we knutselen vandaag? Ren gauw naar de Jungleclub om het te weten te komen. 10:30 uur: Tai 1e strand naast Afrika Club - Vakantiepark Terwijl de kleinsten uit het gezin aan het knutselen zijn kunnen papa en mama de dag relaxed beginnen met een Tai Chi les op het strand. 11:30-12:00 uur: Met z n allen op een rij zitten de Animatierangers erbij! Speciaal om jou een leeuwensnoet (met tapir oren) of apentoet (met kieuwen) te geven, kom snel ze zijn er maar even. 14:00 uur: 2e strand vanaf de Afrika Club - Vakantiepark Het klinkt misschien wat vreemd of raar, maar kom gauw naar het strand voor dit gevaar! Een stoer spel op het strand. 15:00 uur: Jungleclub Weet jij nog wat waar ligt? Speel Afrikaans Memorie met de Animatierangers. Kom gauw langs! 15:00 uur: Djambo komt Jungle Theater Een lange grijze slurf komt om de hoek en tettert luid, DJAMBO!! Wist je dat Djambo ook wel eens heel gek doet!? 15:00 uur: 2e strand vanaf de Afrika Club - Vakantiepark Het klinkt misschien wat vreemd of raar, maar kom gauw naar het strand voor dit gevaar! Een stoer spel op het strand voor de Lions. Komt dat zien! 20:00 uur: Jongens en Papas tegen de Meisjes en Jungle Theater Voor eens en voor altijd een einde aan de strijd: winnen de jongens of de meiden? Neem je papa en mama mee en kom gauw naar de Jungleclub! Woensdag 14 augustus - R a a r i s le u k 8:30-9:15 uur en 9:30-10:15 uur: Duik introductie Junglebad - Vakantiepark Vanmorgen de mogelijkheid om kennis te maken met de duiksport, voor iedereen met een zwemdiploma. Kijk verderop in deze Mambo Djambo voor extra informatie en vergeet je niet in te schrijven via: , kosten: 7,50 p.p.

3 Mambo Djambo 10:00 uur: Afrika per Safaripark Ben jij stoer genoeg om een neushoorn op een paar meter afstand vanuit een kano te bekijken? Kijk verderop in deze Mambo Djambo voor extra informatie en vergeet je niet in te schrijven. Kosten: 10,- p.p. Zwemdiploma verplicht. 10:00-10:45 uur: Gewoon dat is zo saai Pyjama Jungleclub Help jij ons dit probleem op te lossen vanmorgen? Vergeet je pyama en knuffel niet mee te nemen! Vandaag wat langer dan normaal voor de Zwijntjes, dus voor één keertje geen knutselen. 10:30-11:00 uur: inschrijven voor de Doldwaze Jungleclub Wil je meedoen met de Doldwaze AfrikAvond en heb je een prachtige act? Misschien wel met je broertje of zusje, buurvrouw, vriendin of heel stoer in je eentje? Schrijf je gauw in! 10:30 uur: Ek knip en ek Jungleclub De zon is lekker vierkant, de ruit toevallig rond. Met koorts dan ben je beter en ziek zijn is gezond. Vandaag knutselen we hoe dan ook iets raars! 10:30 uur: Tai 1e strand naast Afrika Club - Vakantiepark Terwijl de kleinsten uit het gezin aan het knutselen zijn kunnen papa en mama de dag relaxed beginnen met een Tai Chi les op het strand. 13:15-17:15 uur: Achter de Safaripark Een kijkje in de voederkeuken en de operatiekamer op het Safaripark. Hoe wordt een dier naar een ander park verhuisd? Kijk voor meer informatie achterin deze Mambo Djambo en vergeet je niet in te schrijven. Kosten: 5,- 14:00 uur: Bekendmaking deelnemers Doldwaze Jungleclub Vanaf dit moment hangt er een lijst in het informatiebord voor de Afrika Club: mag jij meedoen? Spannend! 14:00 uur: Links is ineens rechts Afrika Club - Vakantiepark Een vandaag wel erg vreemde speurtocht voor het hele gezin, absoluut de moeite waard om mee te doen! Zorg dat je met een groepje of gezin bent en vergeet je niet in te schrijven. De Animatierangers hebben enorm hun best gedaan om er een supertocht van de te maken! 14:00 uur: Snorkelen, Afrika Club - Vakantiepark Bekijk met bril en snorkel wat er onder water leeft in het Victoria Meer. Vergeet je niet in te schrijven via: Kosten: 2,50 p.p. Zwemdiploma verplicht. 18:15 uur: Een beestachtig nachtje in het Safaripark Je schrikt wakker van een leeuwenbrul, heel dichtbij, heb je gedroomd? Nee hoor, je bent op Rangercamp! Kijk verderop in deze Mambo Djambo voor meer informatie en vergeet je niet in te schrijven. Eenmalig voor het hele gezin! Kosten: 17,50 p.p. Komt dat zien! 20:00 uur: Jungleclub We verzamelen bij de Afrika Club voor een spannend spel, durf jij ook? 20:00 uur: Vreemde Jungle Theater Iedereen vertelt om de beurt een vreemd verhaal, weet jij welke verhalen waar zijn en welke niet? Kom gauw meedoen!

4 Donderdag 15 augustus Mambo Djambo 8:30 uur: Vroege Vogels, Entree Safaripark Een bijzondere wandeling op het Safaripark. Kijk verderop in deze Mambo Djambo voor extra informatie en vergeet je niet in te schrijven. Kosten: 4,50 p.p. 10:00 uur: Jungleclub Een rustig half uurtje speciaal voor de allerkleinsten met een boekje en een liedje. 10:30 uur: Ek knip en ek Jungleclub Wat gaan we vandaag maken? Ren gauw naar de Afrika Club om het te weten te komen. 10:30 uur: Swem mama Junglebad - Vakantiepark Terwijl de kleinsten uit het gezin lekker aan het knutselen zijn kunnen papa en mama de dag fris beginnen met een fijne aquagym in het zwembad! 14:00 uur: Deelnemers oefenen voor de DolDwaze Afrika Club - Vakantiepark Ben je ingeloot? Dan heb je een afspraak om vanmiddag jouw act te oefenen. 14:00-14:30 uur: Jungleclub Met z n allen op een rij zitten de Animatierangers erbij! Speciaal om jou een leeuwensnoet of apentoet te geven, kom snel want ze zijn er maar even. 15:00 uur: 2e strand vanaf de Afrika Club - Vakantiepark Het is prachtig weer en wij gaan buikschuivers maken! Wie maakt de mooiste? Papa of jijzelf? Kom gauw! 13:15-17:15 uur: Achter de Safaripark Een kijkje in de voederkeuken en de operatiekamer op het Safaripark. Hoe wordt een dier naar een ander park verhuisd? Kijk voor meer informatie achterin deze Mambo Djambo en vergeet je niet in te schrijven. Kosten: 5,- 14:00 uur: Bezoek aan de abdij en brouwerij van La Trappe, Afrika Club - Vakantiepark Een bijzonder bezoek aan de enige trappisten abdij en brouwerij in Nederland: ook voor kinderen een echte aanrader! En.. natuurlijk proeven! Kijk verderop in deze Mambo Djambo voor extra informatie en vergeet je niet in te schrijven. Kosten: 10,- / 5,-. 18:15 uur: Een beestachtig nachtje in het Safaripark Je schrikt wakker van een leeuwenbrul, heel dichtbij, heb je gedroomd? Nee hoor, je bent op Rangercamp! Kijk verderop in deze Mambo Djambo voor meer informatie en vergeet je niet in te schrijven. Vandaag alleen voor stoere Lions. Kosten: 17,50 p.p. Komt dat zien! 20:00 uur: Doldwaze Watoto Theater Doldwaze Animatierangers en acts van jou worden vanavond gecombineerd tot 1 grote doldwaze avond. Dit is jouw moment, 5 minutes of fame op de Doldwaze AfrikAvond. Schrijf je in op dinsdag en dan maar hopen dat je wordt ingeloot!

5 Mambo Djambo Wat is toch die Watoto Show iedere dag? Iedere avond om 19:00 uur staat er in Mambo Djambo Watoto Show. Het vindt plaats in het Watoto Theater en lijkt een beetje vaag. Er is maar 1 antwoord op deze vraag: het Watoto feest moet je beleven! De Animatierangers verzinnen iedere dag weer nieuwe vreemde acties, liedjes en karakters. Natuurlijk wordt er ook flink gedanst. Dit moet je hebben meegemaakt! De Djambo Show Ga mee op safari, dat wordt een avontuur! Olifant Djambo, de mascotte van de Beekse Bergen, treedt samen met zijn dansende rangers op in zijn eigen show. Als je er geen genoeg van kunt krijgen, koop dan de Djambo-cd. Dan kun je de liedjes (die ook tijdens de Watoto Show te horen zijn) elke dag luisteren! En wie weet zet Djambo er na zijn optreden dan ook nog een mooie handtekening op. Er dagelijks shows: Safaripark Beekse Bergen: 12:45 uur en 16:00 Kongo-Restaurant en 17:30 Entreeplein Speelland Beekse Bergen: 13:30 Podium Gezocht! Voor onze activiteiten zijn wij dringend op zoek naar knutselmateriaal en verkleedkleding. Van wc rolletjes tot een simpel overhemd en van melkpakken tot een prachtig verkleedkostuum, alles kunnen wij gebruiken. Deze week zit er alweer op, Djambo gaat je missen! Kom je binnenkort nog eens terug? Zorg dan wel dat je de nieuwe Mambo Jambo ophaalt bij de Receptie of Afrika Club. Tot snel!

6 Bijzondere activiteiten deze week Achter de schermen, woensdag, donderdag. We verzamelen bij de Afrika Club waar we met een bus door een Ranger van het Safaripark worden opgehaald. De Animatierangers verheugen zich altijd op zo n bezoek! We nemen een kijkje achter de schermen in onder andere de voederkeuken, de operatiekamer, de oude giraffenstal en bekijken transportkisten van verschillende dieren. Na een break met een glaasje ranja staat er een bus of boot klaar (dit blijft een verrassing!) voor een privé Safari waarna je weer terug naar de Afrika Club wordt gebracht. Let op: deze activiteit gaat alleen door bij minimaal 14 deelnemers. Kosten: 5,- p.p. Vergeet je niet in te schrijven bij de Receptie. Bezoek aan abdij en brouwerij La Trappe, Afrika Club, donderdag. Na een prachtige fietstocht van een kleine 30 minuten komen we aan bij Abdij Koningshoeven waar een van de broeders op ons staat te wachten. Tijdens een rondleiding door de brouwerij ga je in drie kwartier langs alle facetten van het productieproces en langs alle karakteristieke gebouwen op het abdijterrein. La Trappe is het enige bier in Nederland wat nog trappist mag worden genoemd omdat het nog steeds door monniken wordt gebrouwen en het is erg bijzonder om te zien waar deze broeders leven. Als afsluiting kun je een van de negen heerlijke Trappistenbieren proeven, voor ieder is er wat wils: van 5,5% Witte Trappist (vooral bij de dames in trek) tot de stevige Quadrupel van 10%. Uiteraard is ook de kloosterwinkel (tevens gerund door de monniken van de abdij) geopend. Kosten: 10,- p.p. Kinderen t/m 12 jaar gratis, jaar 5,- p.p. incl. consumptie zonder alcohol. Vergeet je niet in te schrijven bij de Receptie! Afrika per Kano, woensdag. Weet jij wat voor kleur de ogen van de ringstaartmaki s zijn? Of hoe breed de lip van de breedlipneushoorn is? Bij een kano safari kom je zo dichtbij de dieren dat je het antwoord ongetwijfeld gaat uitvinden. De vraag is: ben je wel stoer genoeg om in een kano te stappen!? In het grootste Wildpark van de Benelux gaan we een tocht varen, die ons vlakbij de Afrikaanse dieren brengt. We varen in meerpersoons 'catamarans', die niet kan omslaan. Tijdens de tocht vertelt een Ranger wetenswaardigheden over de dieren die op, in en aan het water leven. Beleef het Safaripark op een unieke manier. Na afloop is er uiteraard de mogelijkheid om in het park te blijven. Kosten: 10,- p.p. Vergeet je niet in te schrijven bij de Receptie, zwemdiploma verplicht. Een beestachtig nachtje in het Rangercamp, woensdag (het hele gezin) en donderdag (Lions). Alle moedige gasten worden met een Safaribus opgehaald bij de Afrika Club. We gaan een spannende nacht tegemoet: we slapen namelijk in tenten middenin het Safaripark! Nadat jij je tent hebt uitgezocht (vergeet je slaapzak niet mee te nemen) vertrekken we voor een avontuurlijke avondwandeling over het park, als je durft tenminste! Nog een paar spannende kampvuurverhalen en dan eens kijken of je de slaap kunt vatten, want morgenochtend gaan we natuurlijk nog even bij de neushoorns kijken. Na een lekker ontbijtje kom je met een handvol stoere verhalen weer aan bij de Afrika Club. Let op: deze activiteit gaat alleen door bij minimaal 15 deelnemers. Kosten: 17,50 p.p. Vroege Safaripark, dinsdag en donderdag. Voor de vroege vogels onder ons is er de mogelijkheid om met een echte Ranger een bijzondere ochtendwandeling door het Safaripark te maken. Het park is nog niet geopend en u krijgt de unieke kans om de dieren te zien ontwaken en te beleven hoe zij zich klaarmaken voor een nieuwe dag. De Ranger kan uiteraard ook al uw beestachtige vragen beantwoorden. Kosten: 4,50 p.p. Vergeet je niet in te schrijven bij de Receptie! Voor Vroege Vogels dient u in het bezit te zijn van een geldig toegangsbewijs voor het Safaripark. Duik introductie lessen, woensdag. In samenwerking met DiveSenses kun je tijdens deze introductielessen kennismaken met de duiksport. In 45 minuten leer je de belangrijkste theorie en mag je eens gaan kijken hoe het Junglebad er onder water uitziet. Kosten: 7,50 p.p. inclusief materiaal. Vergeet je niet in te schrijven via DiveSenses: Betaling tijdens activiteit, zwemdiploma verplicht. Let op: inschrijven is mogelijk bij de Receptie van SafariCamp Beekse Bergen. Voor informatie over activiteiten kunt u tevens hier terecht en natuurlijk weten ook de Animatierangers het antwoord op (bijna) al uw vragen.

7 De Animatierangers Hujambo! Wij zijn de Animatierangers van Beekse Bergen en stellen ons graag even aan u voor. Deze week vindt u de volgende Rangers in ons team: Rick Charona Jary De giraffe heeft de allerlangste nek en jouw vakantie wordt met de Animatierangers helemaal te gek! Het leven is een feestje en deze zomer ook. Kom maar op met al die beestachtige dingen! Kelsey Giraffen dragen rokjes als ze zich verstoppen. Nooit een giraffe met rokje gezien? Dan werkt het. Michelle Julia Een panter kan snel rennen en voor veel plezier moet je mij leren kennen! Mijn welpje Simba ligt s nachts naast mij in bed. Sssttt! Evi Ik ben gek op beestjes, zo lang ze maar niet kriebelen. Bo Meelwormen kan ik niet weerstaan! ZO lekker! Loes Zoals een leeuw in het Safaripark brult, zorgen wij Animatierangers dat jouw dagen in Beekse Bergen worden gevuld! Teunie Bram Kufurahia kila siku! Apen houden helemaal niet van bananen..

Mambo Djambo. Wild Rhino s 14-16 jaar

Mambo Djambo. Wild Rhino s 14-16 jaar Mambo Djambo Mambo Djambo is een ander woord voor kletspraat, maar wel hele belangrijke kletspraat in dit geval! Hier kun je namelijk vinden wat er allemaal te doen is op Vakantiepark Beekse Bergen. Wil

Nadere informatie

Mambo Djambo - 22 t/m 28 juli - Safaricamp

Mambo Djambo - 22 t/m 28 juli - Safaricamp Mambo Djambo - 22 t/m 28 juli - Safaricamp Mambo Djambo is een ander woord voor kletspraat, maar wel hele belangrijke kletspraat in dit geval! Hier kun je namelijk vinden wat er allemaal te doen is op

Nadere informatie

Wild Rhino s 13 en 14 jaar

Wild Rhino s 13 en 14 jaar Mambo Djambo is een ander woord voor kletspraat, maar wel hele belangrijke kletspraat in dit geval! Hier kun je namelijk vinden wat er allemaal te doen is op Vakantiepark Beekse Bergen. Hieronder kun je

Nadere informatie

Mambo Djambo. Wild Rhino s jaar

Mambo Djambo. Wild Rhino s jaar Mambo Djambo Mambo Djambo is een ander woord voor kletspraat, maar wel hele belangrijke kletspraat in dit geval! Hier kun je namelijk vinden wat er allemaal te doen is op Vakantiepark Beekse Bergen. Wil

Nadere informatie

Wild Rhino s 13 en 14 jaar

Wild Rhino s 13 en 14 jaar Mambo Djambo is een ander woord voor kletspraat, maar wel hele belangrijke kletspraat in dit geval! Hier kun je namelijk vinden wat er allemaal te doen is op Vakantiepark Beekse Bergen. Wil je ergens meer

Nadere informatie

Mambo Djambo - 29 juli t/m 4 augustus

Mambo Djambo - 29 juli t/m 4 augustus Mambo Djambo - 29 juli t/m 4 augustus Mambo Djambo is een ander woord voor kletspraat, maar wel hele belangrijke kletspraat in dit geval! Hier kun je namelijk vinden wat er allemaal te doen is op Vakantiepark

Nadere informatie

Musiek week! Vreemde vogels. Lions. Wild Rhino s. Zwijntjes. Zebra s. Karibu [welkom] op Vakantiepark Beekse Bergen!

Musiek week! Vreemde vogels. Lions. Wild Rhino s. Zwijntjes. Zebra s. Karibu [welkom] op Vakantiepark Beekse Bergen! MAMBO DJAMBO Karibu [welkom] op Vakantiepark Beekse Bergen! Mambo Djambo is een ander woord voor kletspraat, maar wel hele belangrijke kletspraat in dit geval! Hier kun je namelijk vinden wat er allemaal

Nadere informatie

BIG 5 WEEK. Vreemde vogels. Lions. Wild Rhino s. Zwijntjes. Zebra s. Karibu [welkom] op Vakantiepark Beekse Bergen!

BIG 5 WEEK. Vreemde vogels. Lions. Wild Rhino s. Zwijntjes. Zebra s. Karibu [welkom] op Vakantiepark Beekse Bergen! MAMBO DJAMBO Karibu [welkom] op Vakantiepark Beekse Bergen! Mambo Djambo is een ander woord voor kletspraat, maar wel hele belangrijke kletspraat in dit geval! Hier kun je namelijk vinden wat er allemaal

Nadere informatie

SPORTWEEK. Vreemde vogels. Lions. Wild Rhino s. Zwijntjes. Zebra s. Karibu [welkom] op Vakantiepark Beekse Bergen!

SPORTWEEK. Vreemde vogels. Lions. Wild Rhino s. Zwijntjes. Zebra s. Karibu [welkom] op Vakantiepark Beekse Bergen! MAMBO DJAMBO Karibu [welkom] op Vakantiepark Beekse Bergen! Mambo Djambo is een ander woord voor kletspraat, maar wel hele belangrijke kletspraat in dit geval! Hier kun je namelijk vinden wat er allemaal

Nadere informatie

Stroper X Stammenweek

Stroper X Stammenweek MAMBO DJAMBO Karibu [welkom] op Vakantiepark Beekse Bergen! Mambo Djambo is een ander woord voor kletspraat, maar wel hele belangrijke kletspraat in dit geval! Hier kun je namelijk vinden wat er allemaal

Nadere informatie

Karibu (welkom) op SafariCamp Beekse Bergen!

Karibu (welkom) op SafariCamp Beekse Bergen! MAMBO DJAMBO Karibu (welkom) op SafariCamp Beekse Bergen! Mambo is een ander woord voor kletspraat, maar wel hele belangrijke kletspraat in dit geval! Hier kun je namelijk vinden wat er allemaal te doen

Nadere informatie

Let op: deze activiteit vindt niet plaats op de SafariCamp maar onder het tunneltje door op het Vakantiepark.

Let op: deze activiteit vindt niet plaats op de SafariCamp maar onder het tunneltje door op het Vakantiepark. Mambo Djambo SarafiCamp - 8 t/m 14 juli Mambo Djambo is een ander woord voor kletspraat, maar wel hele belangrijke kletspraat in dit geval! Hier kun je namelijk vinden wat er allemaal te doen is op Vakantiepark

Nadere informatie

Karibu (welkom) op SafariCamp Beekse Bergen!

Karibu (welkom) op SafariCamp Beekse Bergen! Karibu (welkom) op SafariCamp Beekse Bergen! Mambo is een ander woord voor kletspraat, maar wel hele belangrijke kletspraat in dit geval! Hier kun je namelijk vinden wat er allemaal te doen is op SafariCamp

Nadere informatie

Mambo Djambo - 28 juni t/m 7 juli

Mambo Djambo - 28 juni t/m 7 juli - 28 juni t/m 7 juli is een ander woord voor kletspraat, maar wel hele belangrijke kletspraat in dit geval! Hier kun je namelijk vinden wat er allemaal te doen is op Vakantiepark Beekse Bergen. Wil je

Nadere informatie

Welkom op vakantiepark Dierenbos! Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen?

Welkom op vakantiepark Dierenbos! Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen? ANIMATIE PROGRAMMA Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen? Bij de Speelschuur vind je zijn eigen brievenbus. Vergeet niet je adres erop te zetten, Flurki stuurt graag een kaartje terug!

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus

Recreatieprogramma. Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus Recreatieprogramma Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus Welkom op Cambiance Duinhoeve. Allereerst willen wij iedereen een hele fijne en gezellige vakantie toewensen! Deze vakantie zijn er diverse

Nadere informatie

recreatieprogramma 13 oktober t/m 19 oktober

recreatieprogramma 13 oktober t/m 19 oktober recreatieprogramma 13 oktober t/m 19 oktober WELKOM OP DE PAALBERG! Ik ben Bally de Wasbeer! Wat leuk dat jullie vakantie komen vieren op de Paalberg! Ik woon in de bossen in de buurt van de Paalberg en

Nadere informatie

Mambo Djambo - 3 t/m 12 mei

Mambo Djambo - 3 t/m 12 mei - 3 t/m 12 mei meivakantie 2013 week 2 Mambo Djambo is een ander woord voor kletspraat, maar wel hele belangrijke kletspraat in dit geval! Hier kun je namelijk vinden wat er allemaal te doen is op Vakantiepark

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

SAFARIPARK BEEKSE BERGEN

SAFARIPARK BEEKSE BERGEN SAFARIPARK BEEKSE BERGEN Lespakket groep 3 en 4 Zo, wij zullen jou eens een spannend lesje leren! Groep 3 Opdracht 1 Je loopt als een echte ontdekkingsreiziger door het park en komt allerlei dieren tegen.

Nadere informatie

Recreatieprogramma Vakantiepark De Kuilart

Recreatieprogramma Vakantiepark De Kuilart Recreatieprogramma Vakantiepark De Kuilart Laat je verrassen door de spetterende activiteiten! Herfst 2015 17 tot en met 23 Oktober Zaterdag 17 oktober 10:00 uur KIDSCLUB: Knutselruimte versieren De knutselruimte

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers,

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De vakantie is aangebroken en daarom is het tijd om de highlights van de verschillende Libéma parken uit te lichten. Op woensdag zal

Nadere informatie

Welkom op vakantiepark Dierenbos! Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen?

Welkom op vakantiepark Dierenbos! Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen? ANIMATIE PROGRAMMA Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen? Bij de Speelschuur vind je zijn eigen brievenbus. Vergeet niet je adres erop te zetten, Flurki stuurt graag een kaartje terug!

Nadere informatie

Hallo allemaal, Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen.

Hallo allemaal, Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen. Hallo allemaal, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Wat gezellig dat jullie er allemaal zijn! Om het weekend compleet te maken staat het animatieteam klaar met een heleboel

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk programma

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VAN PEUTERSPEELZAAL OLLEKE BOLLEKE SEPTEMBER 13

NIEUWSBRIEF VAN PEUTERSPEELZAAL OLLEKE BOLLEKE SEPTEMBER 13 NIEUWSBRIEF VAN PEUTERSPEELZAAL OLLEKE BOLLEKE SEPTEMBER 13 BESTE OUDERS/ VERZORGERS, Ons eerste thema van dit nieuwe schooljaar is weer van start gegaan. Dit keer hebben we gekozen voor het thema In de

Nadere informatie

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos.

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. ANIMATIE PROGRAMMA Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. Het animatieteam staat voor jullie klaar met leuke, sportieve en vrolijke

Nadere informatie

Animatie. Hallo allemaal!

Animatie. Hallo allemaal! Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Vakantiepark & Speelstad Oranje. Wat gezellig dat je hier op vakantie bent! Samen met mijn vrienden Cody, Paulien en het animatieteam

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je onder professionele

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je onder professionele

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

LEEFTIJD TIJD ACTIVITEIT WAAR

LEEFTIJD TIJD ACTIVITEIT WAAR VRIJDAG 29 JUNI 19.30 Vleeskaarten Vanaf 19.15 uur kunt u zich inschrijven. De spellen die we spelen zijn Jokeren en Bieden zonder roem. De inschrijving is 4,00 p.p. Plaza de Vogel ZATERDAG 30 JUNI Paardje

Nadere informatie

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers,

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers, Animatieprogramma Lieve vakantiegangers, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Het animatieteam staat klaar met een heleboel leuke en gezellige activiteiten voor alle leeftijden.

Nadere informatie

Animatie. Hallo allemaal!

Animatie. Hallo allemaal! Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Vakantiepark & Speelstad Oranje. Wat gezellig dat je hier op vakantie bent! Samen met mijn vrienden Cody, Paulien en het animatieteam

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

Animatieprogramma Molecaten Park Bosbad Hoeven 13 oktober t/m 20 oktober

Animatieprogramma Molecaten Park Bosbad Hoeven 13 oktober t/m 20 oktober Kids 11+ Sport Familie Animatieprogramma Molecaten Park Bosbad Hoeven 13 oktober t/m 20 oktober Van harte welkom op Molecaten Park Bosbad Hoeven. We hebben weer een ontzettend leuk programma voor jullie

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je onder professionele

Nadere informatie

14:00 uur 15:00 uur PAAS SPEURTOCHT Loop jij gezellig mee met deze leuke, gezellige en vrolijke Paasspeurtocht? Verzamelen: Speelschuur Leeftijd: 4+

14:00 uur 15:00 uur PAAS SPEURTOCHT Loop jij gezellig mee met deze leuke, gezellige en vrolijke Paasspeurtocht? Verzamelen: Speelschuur Leeftijd: 4+ MAANDAG 17 APRIL 10:00 uur 11.00 uur EIEREN VERSIEREN & VOEDERPAKKETJE VOOR DE DIEREN MAKEN Het is Pasen en daarbij horen natuurlijk lekkere eitjes. Je mag ze komen verven & daarna mee naar huis nemen

Nadere informatie

Park Informatie Openingstijden, Activiteiten en meer!

Park Informatie Openingstijden, Activiteiten en meer! Park Informatie Openingstijden, Activiteiten en meer! 5-12 september 2014 Fun & Entertainment Zaterdag 6 september 2014 Natuurwandeling ( Gehele dag ) Bij de receptie ligt een leuke natuurtocht voor je

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je onder professionele

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je onder professionele

Nadere informatie

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos.

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. ANIMATIE PROGRAMMA Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. Het animatieteam staat voor jullie klaar met leuke, sportieve en vrolijke

Nadere informatie

10.00u 10.30u Ochtendfit u 11.30u Bloempotje knutselen u 12.30u Slagbal u 15.00u Dieren spelletjes u 15.00u Levend air hockey

10.00u 10.30u Ochtendfit u 11.30u Bloempotje knutselen u 12.30u Slagbal u 15.00u Dieren spelletjes u 15.00u Levend air hockey Animatie programma 10.00u 10.30u Ochtendfit Goedemorgen allemaal, zijn jullie allemaal al goed wakker? Wij starten de dag actief met een aantal dansjes. Doen jullie gezellig mee? Aansluitend nemen we je

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie de leeuw en samen met mijn vrienden van het animatieteam heb ik een leuk programma bedacht. Het is weer mooi weer, dus we doen ook leuke spellen buiten. Bij

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

De Olympische SKOS Spelen

De Olympische SKOS Spelen Activiteit groep 1 t/m 4 alle SKOS-locaties Zomervakantie week 1: 7 t/m 11 juli De Olympische SKOS Spelen De eerste week van de zomervakantie staat helemaal in het teken van sport en spel. Alle kinderen

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomervakantie week juli Tm 5 augustus

Recreatieprogramma. Zomervakantie week juli Tm 5 augustus Recreatieprogramma Zomervakantie week 31 30 juli Tm 5 augustus Welkom op Cambiance Duinhoeve. Allereerst willen wij iedereen een hele fijne en gezellige vakantie toewensen! Deze vakantie zijn er diverse

Nadere informatie

20 oktober t/m 28 oktober

20 oktober t/m 28 oktober 20 oktober t/m 28 oktober Ik ben Bally de Wasbeer! Wat leuk dat jullie vakantie komen vieren op de Paalberg! Ik woon in de bossen in de buurt van de Paalberg en ben hier dan ook vaak te vinden, de Paalberg

Nadere informatie

Recreatieprogramma. 17 tot en met 23 Juli

Recreatieprogramma. 17 tot en met 23 Juli Maandag 17 juli ORIVOO KIDSCLUB: COOKIE MONSTER NOTITIE BOEKJE Heb jij al je speelgoed mee? Of ben je toch nog iets vergeten? Maak dan vandaag een cookie monster notitie boekje! Zodat je niks meer kan

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk programma

Nadere informatie

Avontuur op de camping

Avontuur op de camping Programmaboekje Avontuur op de camping Onvergetelijke zomer YES! De zomervakantie komt er weer aan. Zes weken lang hebben we superleuke, uitdagende en afwisselende activiteiten en workshops, speciaal

Nadere informatie

Een leuke en leerzame tijd in week 3 en week 4 van de zomervakantie.

Een leuke en leerzame tijd in week 3 en week 4 van de zomervakantie. Een leuke en leerzame tijd in week 3 en week 4 van de zomervakantie. Meneer Johan Juffrouw Anneke Meneer Frank Juffrouw Jet Telefoonnummer : 06-26564117 ~ 1 ~ Eindelijk is het dan bijna zo ver... Nog 17

Nadere informatie

Animatie programma. Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen in de feestzaal.

Animatie programma. Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen in de feestzaal. Animatie programma Hallo allemaal, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Wat gezellig dat jullie er allemaal zijn! Om het weekend compleet te maken staat het animatieteam

Nadere informatie

Animatie. Programma. Lukkies knutselschip Echte piraten hebben een zwaard, een hoed en een ooglapje, dit gaan we knutselen bij lukkies knutselschip!

Animatie. Programma. Lukkies knutselschip Echte piraten hebben een zwaard, een hoed en een ooglapje, dit gaan we knutselen bij lukkies knutselschip! Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Blader snel verder voor alle activiteiten!

Blader snel verder voor alle activiteiten! Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! Het is tijd voor vakantie met een hele hoop plezier en gezelligheid. We gaan allemaal leuke dingen doen zoals knutselen, speurtochten, bosspellen maar wat

Nadere informatie

Roep je vrienden bij elkaar en win het toernooi! Verzamelen bij het voetbalveld! Water basketbal

Roep je vrienden bij elkaar en win het toernooi! Verzamelen bij het voetbalveld! Water basketbal 1 Vrijdag 21 oktober 10.30-11.30 Kidsfun Kom deze ochtend een echte toeter knutselen! Hoe cool komt die van jou eruit te zien? 13.30-14.30 Cricket Doe mee met dit aparte spel! Kom het meemaken! Verzamelen

Nadere informatie

Recreatieprogramma 7 juni t/m 10 juni

Recreatieprogramma 7 juni t/m 10 juni Recreatieprogramma 7 juni t/m 10 juni Welkom op de Paalberg! Ik ben Bally de Wasbeer! Ik woon in de bossen vlak naast de Paalberg en kom dan ook vaak langs. De Paalberg is eigenlijk een beetje mijn huis

Nadere informatie

Woensdag 6 maart. 10:00 uur 11:00 uur Knutseltijd

Woensdag 6 maart. 10:00 uur 11:00 uur Knutseltijd Animatie programma Wij bieden in de vakanties van Nederland meerdere activiteiten voor deze doelgroep. Bent u benieuwd naar het aanbod? Vraag het een animatiemedewerker! Woensdag 6 maart 10:30 uur 11:00

Nadere informatie

Heej hallo lieve vakantiegangers, Heel veel liefs & een fijne vakantie, Flurki

Heej hallo lieve vakantiegangers, Heel veel liefs & een fijne vakantie, Flurki Animatie programma Heej hallo lieve vakantiegangers, Welkom op vakantiepark Dierenbos! Het animatieteam staat tijdens jou vakantie klaar met heel veel leuke, gezellige en vrolijke activiteiten. Blader

Nadere informatie

Heb je nog vragen over het animatieprogramma? Dan kun je terecht bij het animatieteam. Zij zijn te herkennen aan hun fel oranje shirts.

Heb je nog vragen over het animatieprogramma? Dan kun je terecht bij het animatieteam. Zij zijn te herkennen aan hun fel oranje shirts. Ik ben Bally de Wasbeer! Ik woon in de bossen vlak naast de Paalberg en kom dan ook vaak langs. De Paalberg is eigenlijk een beetje mijn huis geworden! Ik hou van dansen, spannende verhalen, wandelen in

Nadere informatie

Heb je nog vragen over het animatieprogramma? Dan kun je terecht bij het animatieteam. Zij zijn te herkennen aan hun fel oranje shirts.

Heb je nog vragen over het animatieprogramma? Dan kun je terecht bij het animatieteam. Zij zijn te herkennen aan hun fel oranje shirts. Ik ben Bally de Wasbeer! Ik woon in de bossen vlak naast de Paalberg en kom dan ook vaak langs. De Paalberg is eigenlijk een beetje mijn huis geworden! Ik hou van dansen, spannende verhalen, wandelen in

Nadere informatie

SAFARIPARK BEEKSE BERGEN

SAFARIPARK BEEKSE BERGEN SAFARIPARK BEEKSE BERGEN Lespakket groep 7 en 8 Zo, wij zullen jou eens een spannend lesje leren! Groep 7 Opdracht 1 Wij hebben in het safaripark verschillende giraffen. Ga er eens goed voor zitten om

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP! Bij

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 11 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 11 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 32 05 tot en met 11 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 28 Juli

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 28 Juli Recreatieprogramma Zomerweek 30 22 tot en met 28 Juli WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt,

Nadere informatie

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos.

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. ANIMATIE PROGRAMMA Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. Het animatieteam staat voor jullie klaar met leuke, sportieve en vrolijke

Nadere informatie

Donderdag 22 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur!

Donderdag 22 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur! Huifkartocht Zondag 18 augstus Pub Quiz! 21:00 uur! Weet jij de juiste antwoorden op alle vragen? Doe gezellig mee! Dinsdag 20 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor maandag 17.00 uur! Kosten: 4,50

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je onder professionele

Nadere informatie

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers,

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers, Animatieprogramma Lieve vakantiegangers, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Het animatieteam staat klaar met een heleboel leuke en gezellige activiteiten voor alle leeftijden.

Nadere informatie

Hallo lieve jongens en meisjes, Het animatieteam staat weer klaar met allemaal leuke en gezellige herfstactiviteiten.

Hallo lieve jongens en meisjes, Het animatieteam staat weer klaar met allemaal leuke en gezellige herfstactiviteiten. Hallo lieve jongens en meisjes, Welkom op vakantiepark Dierenbos! Het animatieteam staat weer klaar met allemaal leuke en gezellige herfst. We gaan pompoenen uithollen, herfst spelletjes spelen, herfstkettingen

Nadere informatie

SAFARIPARK BEEKSE BERGEN

SAFARIPARK BEEKSE BERGEN SAFARIPARK BEEKSE BERGEN Lespakket groep 5 en 6 Zo, wij zullen jou eens een spannend lesje leren! Groep 5 Colofon In dit lesboekje staan opdrachten voor je eigen groep. Die kun je op school maken, maar

Nadere informatie

Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen in de feestzaal.

Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen in de feestzaal. Animatie programma Hallo allemaal, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Wat gezellig dat jullie er allemaal zijn! Om het weekend compleet te maken staat het animatieteam

Nadere informatie

Maandag 8 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach!

Maandag 8 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Beauty night Huifkartocht Maandag 8 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! maandag 17.00 uur! Kosten: 4,50

Nadere informatie

Animatieprogramma 8 t/m 12 mei 2015 Vrijdag 8 mei

Animatieprogramma 8 t/m 12 mei 2015 Vrijdag 8 mei Vrijdag 8 mei 10.30-11.30 Kidsfun Vandaag gaan we een echte schudkoker maken! Wil jij deze ook maken? 14.00-15.00 Lawaai optocht Hoeveel lawaai kunnen we maken? Neem materialen mee die lawaai maken! 16.00-17.00

Nadere informatie

BETUWSE BETUWSE JEUGDKAMPEN Kampkrant KampKrant KampKRANT Jaar

BETUWSE BETUWSE JEUGDKAMPEN Kampkrant KampKrant KampKRANT Jaar E S W U T BE N E P M A K D G U JE T t n N a A r R k K p Kam 60 Jaar 9 1 0 2 1959-2019 60 jaar Betuwse Jeugdkampen! De jongeren uit de Betuwe gingen 60 jaar geleden voor het eerst in de zomer op jeugdkamp.

Nadere informatie

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Wat gezellig dat je er bent, er is hier van alles te beleven. Mijn naam is Lukkie de Leeuw en ik woon hier. Samen met mijn vrienden van het animatieteam proberen we jullie vakantie

Nadere informatie

14.00u 15.00u Sprookjes spelletjes

14.00u 15.00u Sprookjes spelletjes Animatie programma 14.00u 15.00u Sprookjes spelletjes De sprookjes bieden een heleboel verschillende verhalen waar wij super leuke spellen van hebben gemaakt. Ben jij benieuwd? Kom dan snel meedoen. Verzamelen:

Nadere informatie

VRIJDAG 28 JUNI ZATERDAG 29 JUNI

VRIJDAG 28 JUNI ZATERDAG 29 JUNI VRIJDAG 28 JUNI 21:00 uur Bingo Plaats: Plaza de Vogel Vanavond spelen we 6 ronden bingo! Per ronde zijn er 2 poedelprijzen en één bingo geldprijs. Een boekje kost 10,00 (een boekje is persoonsgebonden

Nadere informatie

eerste communieproject H. Theobaldusparochie, Overloon Hoofdstuk 6 Het leven kan een feest zijn

eerste communieproject H. Theobaldusparochie, Overloon Hoofdstuk 6 Het leven kan een feest zijn Op weg met Jezus eerste communieproject H. Theobaldusparochie, Overloon Hoofdstuk 6 Het leven kan een feest zijn Eerste communieproject "Op weg met Jezus" hoofdstuk 6 blz. 1 Door welke poort moet je gaan

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Mambo Djambo - 26 april t/m 3 mei Meivakantie deel 1

Mambo Djambo - 26 april t/m 3 mei Meivakantie deel 1 Meivakantie deel 1 Mambo Djambo is een ander woord voor kletspraat, maar wel hele belangrijke kletspraat in dit geval! Hier kun je namelijk vinden wat er allemaal te doen is op Vakantiepark Beekse Bergen.

Nadere informatie

Welkom op vakantiepark Dierenbos! Wist je dat Flurki het heel leuk vindt om post te krijgen?

Welkom op vakantiepark Dierenbos! Wist je dat Flurki het heel leuk vindt om post te krijgen? ANIMATIE PROGRAMMA Wist je dat Flurki het heel leuk vindt om post te krijgen? Bij de Speelschuur vind je zijn eigen brievenbus. Vergeet niet je adres op de post te zetten, Flurki stuurt graag een kaartje

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je deze week

Nadere informatie

Heb je nog vragen over het animatieprogramma? Dan kun je terecht bij het animatieteam. Zij zijn te herkennen aan hun fel oranje shirts.

Heb je nog vragen over het animatieprogramma? Dan kun je terecht bij het animatieteam. Zij zijn te herkennen aan hun fel oranje shirts. Ik ben Bally de Wasbeer! Ik woon in de bossen vlak naast de Paalberg en kom dan ook vaak langs. De Paalberg is eigenlijk een beetje mijn huis geworden! Ik hou van dansen, spannende verhalen, wandelen in

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Hallo allemaal, Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen.

Hallo allemaal, Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen. Hallo allemaal, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Wat gezellig dat jullie er allemaal zijn! Om het weekend compleet te maken staat het animatieteam klaar met een heleboel

Nadere informatie

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers,

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers, Animatieprogramma Lieve vakantiegangers, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Het animatieteam staat klaar met een heleboel leuke en gezellige activiteiten voor alle leeftijden.

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je onder professionele

Nadere informatie

VRIJDAG 12 APRIL ZATERDAG 13 APRIL

VRIJDAG 12 APRIL ZATERDAG 13 APRIL VRIJDAG 12 APRIL 21:00 uur Bingo Vanavond spelen we 6 ronden bingo! Per ronde zijn er 2 poedelprijzen en één bingo geldprijs. Een boekje kost 10,00 (een boekje is persoonsgebonden en mag niet gedeeld worden

Nadere informatie

ZATERDAG 06 APRIL. 10:45-11:00 uur Wakker worden met... Plaats: Plein bij supermarkt Voor we gaan knutselen, even dansen!

ZATERDAG 06 APRIL. 10:45-11:00 uur Wakker worden met... Plaats: Plein bij supermarkt Voor we gaan knutselen, even dansen! ZATERDAG 06 APRIL 11:00-12:00 uur KIDSCLUB: De vier Seizoenen Bloemetjes, vallende bladeren, sneeuw of felle zon, allemaal dingen die bij de seizoenen horen. Weet jij bij welk seizoen wat hoort? Of wil

Nadere informatie

Donderdag 17 juli. Zaterdag 12 juli. Vrijdag 18 juli. Maandag 14 juli. Zaterdag 19 juli. Dinsdag 15 juli. Zondag 20 juli.

Donderdag 17 juli. Zaterdag 12 juli. Vrijdag 18 juli. Maandag 14 juli. Zaterdag 19 juli. Dinsdag 15 juli. Zondag 20 juli. Zaterdag 12 juli 14.00 uur Bosspel We gaan de bossen in voor een super leuk spel! Doe jij ook mee? 19.30 uur Bingo De ballen rollen en de prijzen staan alweer klaar, Deelname en toegang vanaf 12 jaar.

Nadere informatie

Recreatieprogramma Zaterdag 11 oktober - Zondag 19 oktober-2014

Recreatieprogramma Zaterdag 11 oktober - Zondag 19 oktober-2014 Recreatieprogramma Zaterdag 11 oktober - Zondag 19 oktober-2014 Hallo! Mijn naam is Joep Snoep! Hallo allemaal, Hier voor jullie het recreatieprogramma voor de herfstvakantie! Er zijn weer allerlei leuke

Nadere informatie

1 Vrijdag 14 oktober. bowlen! Verzamelen bij de bowlingbaan! Wie wint? Laat je dans moves zien in de Happy Fun Beach!

1 Vrijdag 14 oktober. bowlen! Verzamelen bij de bowlingbaan! Wie wint? Laat je dans moves zien in de Happy Fun Beach! 1 Vrijdag 14 oktober 15.00-16.00 Bowlen Kom deze middag gezellig bowlen! Verzamelen bij de bowlingbaan! Wie wint? 15.00-16.00 Bowlen Kom deze middag gezellig bowlen! Verzamelen bij de bowlingbaan! Wie

Nadere informatie

Animatieprogramma Molecaten Park Bosbad Hoeven 07 juli t/m 14 juli

Animatieprogramma Molecaten Park Bosbad Hoeven 07 juli t/m 14 juli Kids 11+ Sport Familie Animatieprogramma Molecaten Park Bosbad Hoeven 07 juli t/m 14 juli Van harte welkom op Molecaten Park Bosbad Hoeven. We hebben weer een ontzettend leuk programma voor jullie samengesteld.

Nadere informatie

Musicalweek. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma.

Musicalweek. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma. Met otto, elle of izzi!... Recreatiebospark De Reehorst Enzerinckweg 12 7251 KA Vorden tel (0575) 551582 www.dereehorst.nl info@dereehorst.nl SPORT EN SPEL Musicalweek Iedere dag (m.u.v. maandag) leuke

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie