D E N I E U W E J E E P C H E R O K E E

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "D E N I E U W E J E E P C H E R O K E E"

Transcriptie

1 DE NIEUWE JEEP CHEROKEE

2

3 ONTSTAAN UIT HET AUTHENTIEKE MERK- DNA VAN JEEP. De volledig nieuwe Jeep Cherokee 2014 legt de lat nog hoger met een superieur rijgedrag, comfort en zuinigheidsniveau, onovertroffen terreincapaciteiten en een voor deze klasse unieke technologie. Dit is een auto voor wie stijl én inhoud zoekt. De nieuwe Jeep Cherokee heeft alles in huis om geraffineerd en efficiënt te presteren: met zijn legendarische Jeep -DNA gaat hij geen enkele uitdaging uit de weg. De Cherokee werd ontwikkeld om superieur te zijn in het terrein en ontworpen om in elke situatie te verleiden. Hij stimuleert de avonturier in u om erop uit te trekken en het beste van alle werelden te ervaren. Vanuit elk standpunt.

4 WILDE SCHOONHEID. De nieuwe Cherokee richt zijn blik op de toekomst met een frisse nieuwe koetswerkstijl die zijn legendarisch erfgoed in de verf zet: zijn gloednieuwe vormgeving zal zelfs de meest veeleisende kopers versteld doen staan. Hij kreeg een krachtige look, een gespierde verhouding tussen wielen en koetswerk en een uitstraling die respect afdwingt. Zijn vloeiende, aerodynamische lijnenspel laat geen twijfel bestaan over het gemak waarmee het bovenste deel van het koetswerk de lucht doorklieft. Het robuuste, beschermende onderste deel ademt dan weer de legendarische capaciteiten waar elke Jeep bekend om staat. De nieuwe Jeep Cherokee ziet er echter niet alleen efficiënt en capabel uit, hij is het ook, en dat ongeacht de ondergrond en weersomstandigheden.

5 Download de gratis I am Jeep mobiele app en krijg toegang tot multimedia content.

6 GEMAAKT OM TE VERLEIDEN.

7 Elke gebeitelde centimeter van de nieuwe Cherokee werd tot in de puntjes uitgekiend om even efficiënt als capabel voor de dag te komen. Verken hem in detail, te beginnen bij het traditionele radiatorrooster met zeven sleuven dat trouw blijft aan de roots van Jeep en de gedurfde fijne LED-dagrijlichten die een nieuwe dimensie van veiligheid en design creëren. Daarnaast onderscheidt hij zich door zijn nieuwe CommandView -zonnedak in twee delen, dat overdag en s nachts een breed uitzicht garandeert. Het bestaat uit een elektrisch verschuifbaar glaspaneel vooraan en een vast glaspaneel met elektrisch zonnescherm achteraan.

8

9

10

11 NOOIT EERDER STOND DE CHEROKEE ZO SCHERP. De nieuwe Cherokee introduceert een unieke, trendy stijl in het Jeep -gamma. Wie hem in detail bekijkt, ontdekt een hoogwaardig, vakkundig afgewerkt interieur dat gebruik maakt van zacht aanvoelende materialen: een geraffineerde mix van met de hand bewerkte vloeiende vormen, hoogwaardige materialen, innovatieve kleuren, nauwgezet vakmanschap en hypergeavanceerde technologieën en voorzieningen. Kortom, een unieke perfectie, die wacht om door u ontdekt te worden.

12

13

14 EEN INTERIEUR VAN TOPKLASSE.

15 Ontdek zijn cockpit met gebruiksvriendelijke, nuttige technologieën. Neem plaats in zijn luxueuze, elektrisch verstelbare, verwarmbare en geventileerde zetels van Nappa-leder, die standaard worden aangeboden op de Limited-uitvoering. De in twee delen neerklapbare achterbank (60/40) kan vooruit en achteruit worden geschoven om uw comfort en bagagevolume te optimaliseren.

16

17

18 TOONAANGEVENDE TERREINCAPACITEITEN. De nieuwe Cherokee tilt zijn legendarische terreincapaciteiten naar een nog hoger niveau voor wie de unieke voordelen van een Jeep in elk weertype en elk terrein zoekt. Hij werd tot in de puntjes ontworpen om zich met een aangeboren zelfvertrouwen aan te passen aan uw omgeving: dankzij zijn legendarische Jeep -DNA komt hij op plaatsen waar anderen alleen van kunnen dromen. Kies uit drie nieuwe 4WD-systemen: het volautomatische Jeep Active Drive I met enkele verhouding, PTU Jeep Active Drive II met twee verhoudingen, koppelbeheer en korte versnellingen en Jeep Active Drive Lock met sperdifferentieel achteraan (op Trailhawk-versie). Zo kunt u de zon begroeten vanaf een bergtop, kruipt u moeiteloos over rotsen en rijdt u via de smalle weggetjes naar de stad voor een bijzonder avondje uit.

19

20 DE KRACHT OM DE MOEILIJKSTE CREATIES VAN MOEDER NATUUR TE OVERWINNEN.

21 Met het nieuwe, als optie verkrijgbare, Selec-Terrain -systeem kiest u de ideale weg- en terreininstellingen om de meest uiteenlopende wegomstandigheden het hoofd te bieden. Er zijn vier standen beschikbaar: Auto, Snow, Sport en Sand/Mud. Het Trailhawk-model voegt daar nog een extra Rock-modus aan toe om de terreincapaciteiten te maximaliseren. Door middel van algoritmen die een onovertroffen controle en terreinpotentieel bieden, coördineert en optimaliseert Selec-Terrain op elektronische wijze tot twaalf systemen om op elk terrein een betere controle te verzekeren: sturingseenheid voor de aandrijving, elektronische parkeerrem, elektronische stabiliteitsregeling (ESC), transmissiesturing en motorsturing.

22 GO EVERYWHERE. DO ANYTHING.

23 De Jeep Cherokee kan als eerste middenklasse-suv schermen met een loskoppelbare achteras, waardoor de vierwielaandrijving kan worden uitgeschakeld als ze niet nodig is. Dat komt het brandstofverbruik aanzienlijk ten goede. De loskoppelbare achteras schakelt naadloos over tussen voor- en vierwielaandrijving voor een permanente koppelverdeling en heeft daarvoor geen input van de bestuurder nodig. Wegen en paden worden met hetzelfde gemak afgewerkt dankzij de geraffineerde en zuinige 2.0-liter turbodieselmotor of de krachtige nieuwe 3.2 V6 Pentastar. 2.0 MULTIJET DIESEL 3.2 V6 PENTASTAR De nieuwe 2.0-liter turbodieselmotor met MultiJet II-technologie levert 140 pk in combinatie met een handgeschakelde zesversnellingsbak of 170 pk in combinatie met de nieuwe negentrapsautomaat. Beide krachtbronnen geven hun koppel van 350 Nm al af bij t/min terwijl een stop-startsysteem het verbruik en de CO 2 -emissies helpt te verminderen. De dieselversies zijn leverbaar met voor- of vierwielaandrijving en de 4x4-systemen Jeep Active De nieuwe 3.2-liter V6 Pentastar-motor is de eerste afgeleide van de befaamde 3.6-liter V6 Pentastar. Hij garandeert een geraffineerde rijervaring met een lager niveau van lawaai, trillingen en hardheid en een hoger specifiek vermogen. De 3.2 V6 Pentastar wordt standaard gekoppeld aan de nieuwe, exclusieve negentrapsautomaat in combinatie met het 4x4-systeem Jeep Active Drive I of Jeep Active Drive Lock. Drive I of II.

24 GENIET VAN EEN SOEPELE REIS. De nieuwe Cherokee beschikt als eerste SUV in zijn segment over een negentrapsautomaat. Hij staat volledig in het teken van rijden, comfort en efficiëntie. Electronic Range Select ondersteunt een manuele schakelmodus die meer dan veertig individuele schakelprogramma s voor specifieke gebruiksomstandigheden bevat om de efficiëntie, de prestaties en het rijgemak te optimaliseren. Zo worden de prestaties afgestemd op nagenoeg alle vereisten (weg en terrein) en verlopen de schakelovergangen nagenoeg onmerkbaar.

25

26

27

28

29 EEN NIEUWE SOORT ONTWORPEN OM DE REST TE OVERSTIJGEN. Een nieuw model, ontworpen om alle andere in de schaduw te zetten: de nieuwe Jeep Cherokee Trailhawk. Met zijn opvallende, gespierde look weerspiegelt hij als geen ander de 4x4-capaciteiten van Jeep en werpt hij zich op als de meest capabele Jeep Cherokee en de meest capabele middenklasse-suv op de markt. Ook zijn nieuwe, in deze klasse unieke, standaard gemonteerde negentrapsautomaat die een krachtig en soepel duo vormt met de nieuwe 3.2 V6 Pentastar, is daar niet vreemd.van Cijfers liegen nooit: de Jeep Cherokee Trailhawk kan schermen met een oprijhoek van 29,8 graden, een afrijhoek van 32,1 graden en een overschrijdingshoek van 23,3 graden. Zijn bodemvrijheid bedraagt 22,1 cm. U vroeg prestaties? Jeep geeft ze u. Het Trail Rated -logo op de Jeep Cherokee Trailhawk geeft aan dat de wagen is ontwikkeld om uitstekend te presteren in de meest uiteenlopende en moeilijkste terreinomstandigheden geïdentificeerd door vijf prestatiecategorieën: tractie, bodemvrijheid, wendbaarheid, overschrijdingshoeken en waadcapaciteiten.

30 HET COMFORT VAN PERFECTE PRESTATIES. De Trailhawk omvat standaard grotere op- en afrijhoeken dankzij de unieke voor- en achterkant, de hogere bodemvrijheid, de bodemplaten en Jeep Active Drive Lock met sperdifferentieel voor maximale terreinprestaties. Het sperdifferentieel is inschakelbaar in elke terreinmodus met lage gearing, maar zal zich in bepaalde omstandigheden ook automatisch vergrendelen, bijvoorbeeld in de Rock-modus om de tractie te optimaliseren voor het wiel dat het kan dragen.

31 Het Selec-Speed -systeem van de Trailhawk geeft de legendarische terreincapaciteiten van het merk nog een extra dimensie: hiermee kan hij steile hellingen en afdalingen veilig afwerken door het gaspedaal automatisch te bedienen en de voorwaartse beweging door de auto zelf te laten regelen. Zijn topprestaties omvatten ook een absoluut comfort: de zetels zijn ergonomisch ontworpen om de contouren van het lichaam goed te ondersteunen en zijn afgewerkt met een hoogwaardige stof en/of kwalitatief Nappa-leder. Ze zijn ook verkrijgbaar in een elektrisch verstelbare en verwarmbare versie met geheugen.

32

33

34 VANDAAG RIJDEN MET DE TECHNOLOGIE VAN MORGEN. Vanuit het interieur overziet u de weg vanaf een erg comfortabel en geïnformeerd uitkijkpunt. De geavanceerde technologieën van de Cherokee leveren gegevens aan die u steeds op koers houden en die u de vrijheid geven om de gebaande paden met vertrouwen te verlaten. Met het Uconnect -systeem bent u steeds verbonden en geïnformeerd en geniet u meer entertainment en een hogere productiviteit. Dankzij de USB-poort, de SDkaartlezer en de AUX-ingang kunt u uw compatibele mediatoestellen aansluiten, cd s afspelen of foto s weergeven op het Uconnect -scherm. Het 8,4 -scherm, dat standaard is voorzien op de versies Limited en Trailhawk, werd perfect gepositioneerd en biedt standaard of als optie een hele waaier aan entertainmentfuncties en -diensten, waaronder spraakbediening voor het navigatiesysteem, een handenvrije telefoonbediening en klimaatregeling. Kwestie van de snelle evolutie van de wereld bij te houden.

35

36 ZO AANTREKKELIJK KAN TECHNOLOGIE ZIJN. Met het personaliseerbare 7 TFT-instrumentenbord kan de bestuurder zijn gebruikerservaring naar wens aanpassen. Zo ontvangt hij gegevens en feedback in het formaat dat hij verkiest, en dat terwijl hij zijn handen op het stuur en zijn blik op de weg houdt.

37 Het optionele parkeerhulpsysteem voor parallel en haaks parkeren geeft beelden weer in het midden van het instrumentenpaneel en wordt bediend met toetsen op het stuur en de versnellingspook. De grafische weergave leidt de bestuurder door de stappen die nodig zijn om het parkeerhulpsysteem te gebruiken. De bestuurder kan tal van gegevens selecteren om weer te geven in het midden van het instrumentenpaneel, waaronder navigatieaanwijzingen, snelheid, realtime verbruiksgegevens, veiligheidswaarschuwingen, de optionele Adaptive Cruise Control Plus, audiogegevens en Jeep -specifieke voorzieningen zoals Selec-Terrain.

38 VERWEND DOOR TECHNOLOGIE. Het interieurcomfort wil al uw verwachtingen overtreffen met intelligente en hoogstaande technologieën. Wireless Charging Pad (draadloze oplader) Als optie wordt er in het bovenste deel van het centrale opbergvak een draadloze oplader geïntegreerd. Vlak daarnaast staat een geïntegreerd dockingstation voor uw gsm, alsook een USBaansluiting, een SD-kaartlezer en stopcontacten die de Cherokee een lengte voorsprong geven op technologisch vlak door QI-compatibele toestellen draadloos op te laden. Alpine Premium Audio System Het hoogwaardige soundsysteem met negen luidsprekers van de Cherokee omvat een 8 -subwoofer ontworpen in samenwerking met Alpine, de toonaangevende fabrikant van ultraperformante mobiele elektronica. De elf kanalen van het systeem pompen maar liefst 506 watt aan geluid door de luidsprekers, voor een dynamisch klankfeest en muziekintensieve reizen.

39

40

41

42 VEILIGHEID & BEVEILIGING VOOR UW GEMOEDSRUST. Meer dan 70 standaard of optioneel verkrijgbare veiligheidsvoorzieningen resulteren in de prestigieuze vijfsterren score in de Euro NCAP. Het nieuwe ergonomische Jeep stuurwiel beschikt over vele bedieningsknoppen binnen een veilig handbereik. Ruim zeventig standaard gemonteerde en optionele veiligheids- en beveiligingsvoorzieningen dragen bij tot de bescherming van de inzittenden. Het nieuwe Jeep -stuur brengt heel wat bedieningselementen veilig binnen handbereik. Op de sterke basis gesmeed uit 65 procent hoogwaardig staal hebben de ingenieurs een volledig gamma actieve en passieve veiligheidsvoorzieningen gemonteerd om kilometer na kilometer een maximale gemoedsrust te bieden. Toonaangevende opties zijn onder meer de Adaptive Cruise Control Plus, het parkeerhulpsysteem voor parallel en haaks parkeren en de rijstrookassistent Lane Departure Warning Plus.

43 TEST 2013

44 EEN GEAVANCEERD SYSTEEM DAT RUST BRENGT. PARKEERHULP VOOR PARALLEL EN HAAKS PARKEREN. Dit actieve parkeerhulpsysteem controleert de stuurinrichting automatisch met behulp van ultrasone sensoren die u moeiteloos in parkeerplaatsen leiden. Inclusief Parksense -parkeersensoren voor- en achteraan. LANESENSE TM LANE DEPARTURE WARNING (LDW). De rijstrookpositie van de wagen wordt in het oog gehouden door camera s. Als de bestuurder van zijn rijstrook afwijkt of zijn handen van het stuurwiel haalt, geeft het systeem een visuele en auditieve waarschuwing. ELEKTRONISCHE STABILITEITSCONTROLE (ESC). Een netwerk van veiligheidssensoren in de hele wagen helpt de wagen onder controle te houden en snelt onmiddellijk ter hulp wanneer ze merken dat u van de juiste koers afwijkt. Het ESCsysteem beheert de elektronische koprolbescherming (ERM), het antiblokkeerremsysteem (ABS), de remassistent, de tractiecontrole voor alle snelheden en de optionele antislingercontrole voor aanhangwagens (TSC) en activeert ze wanneer nodig. ELEKTRONISCHE KOPROLBESCHERMING (ERM). Als uitbreiding van het ESC-systeem gebruikt ERM de ESCsensoren om te anticiperen op mogelijke risicosituaties. Wanneer het er ruw aan toe gaat, onderneemt ERM onmiddellijk actie om u te helpen de stabiliteit te vrijwaren en de wagen onder controle te houden. DODEHOEKASSISTENT (BLIND SPOT MONITORING) EN DETECTIE VOOR DWARSVERKEER ACHTERAAN. Deze sensorsystemen controleren voortdurend de afstand tussen u en andere voertuigen. Wanneer er een voertuig in de dode hoek opzij of achter de wagen rijdt, wordt u met verlichte pictogrammen in de buitenspiegels of een geluidssignaal gewaarschuwd. STANDAARD ZEVEN AIRBAGS. zijdelingse gordijnairbags aan bestuurders- en passagierszijde, een knieairbag voor de bestuurder, zijdelingse borstkasairbags voor de voorste inzittenden en meertrapsairbags voorin werken allemaal samen om de inzittenden te beschermen.

45 ADAPTIEVE SNELHEIDSREGELAAR MET FILE ASSISTENT. Eimineer giswerk en laat de auto zelf een veilige afstand houden tijdens snelwegritten. Het systeem regelt de rijsnelheid automatisch bij om een vooraf ingestelde snelheid ten opzichte van de voorligger aan te houden. Het kan de Cherokee bovendien volledig autonoom FORWARD COLLISION WARNING MET ONGEVALPREVENTIE. De radarsensoren detecteren wanneer de Cherokee andere voertuigen te snel nadert en waarschuwen de bestuurder met geluidssignalen en verklikkers. Als de bestuurder niet op tijd reageert, levert het ook 1,5 seconde remassistentie. tot stilstand brengen om ongevallen te voorkomen. REMONDERSTEUNING BIJ REGEN. Dit systeem helpt automatisch een optimale remafstand te behouden door de remschijven bij nat weer droog te houden met de hulp van de elektronische stabiliteitsregeling (ESC). TRAILER SWAY CONTROL (TSC). Zijwind en verkeer hebben geen impact meer op u en uw trailer. Als onderdeel van het ESC-systeem helpt TSC u en uw achterban veilig op koers.

46

47

48

49 PERSONALISEER UW VRIJHEID. Hier is hij: een Cherokee die u helpt om uzelf en uw levensstijl uit te drukken. Maak zelf uw keuze uit een brede waaier accessoires om uw wagen te personaliseren.

50 BLIJF TROUW AAN UZELF. Of u nu ruwe hellingen beklimt of vlakke snelwegen afmaalt, met de originele Jeep -accessoires van Mopar verhoogt u het profiel en de capaciteiten van uw Cherokee. Op deze kwalitatieve onderdelen en accessoires kunt u rekenen om uw Cherokee even authentiek te houden als op de dag dat u hem kocht.

51 Voor een echt naadloze montage, exacte kleurovereenkomst en hoogwaardige materialen kiest u het beste Mopar om de levensduur van uw wagen te garanderen. Er worden voortdurend nieuwe en sensationele Mopar-accessoires voor uw Jeep Cherokee ontwikkeld, waaronder kofferbeheersystemen, sleepaccessoires, comfort- en beschermingsproducten en nog veel meer. Voor meer informatie bezoek

52 LONGITUDE LIMITED VELGEN 17 lichtmetalen velgen 18 lichtmetalen velgen (optioneel tegen meerprijs) Jeep Active Drive I (uitvoeringen met 4x4) Selec-Terrain Traction System (uitvoeringen met 4x4) Electronic Stability Control (ESC) met Electronic Roll Mitigation, Hill Start en Trailer Sway Control Geavanceerde meertraps airbargs vooraan Gordijnairbags voor- en achteraan en zij-airbags vooraan Knie-airbag voor de bestuurder Actieve hoofdsteunen voor bestuurder en passagier Tire Pressure Monitoring Display (bandendruksensor) Parksense parkeersensoren achteraan Stop&Start-systeem (uitsluitend dieselmotoren) Media Center met aansluiting voor USB, AUX en 12V-connectie Uconnect Voice Command met Bluetooth-connectie Stuurwielbediening voor audio en cruise control Uconnect Media Center met 5,0 touch screen display, Digital Audio Broadcast en bediening klimaatregeling Instrumentencluster met 3,5 TFT-display 17 lichtmetalen velgen Spiegels in koetswerkkleur met geïntegreerde richtingaanwijzers en verlichting Deurhandgrepen in koetswerkkleur Dakrails in aluminiumkleur Halogeen koplampen LED-dagrijverlichting Mistlampen vooraan inclusief cornering-funtie Automatische Dual-Zone airconditioning met luchtvochtigheidsensor Lederen afwerking stuurwiel Neerklapbare voorzetel passagier inclusief opbergvak in zitvlak (exclusief op Longitude) LED-sfeerverlichting Achterbank neerklapbaar en verschuifbaar (60/40) Jeep Cargo Management System Stalen reservewiel van identieke grootte Uitrusting van de Longitude, uitgebreid met: 18 lichtmetalen velgen Instrumentencluster met personaliseerbaar 7 Multi-View Display Uconnect Media Center met 8,4 touch screen display inclusief navigatiesysteem West-Europa, Digital Audio Broadcast en bediening klimaatregeling Alpine Premium Sound System Wireless Charging Pad (draadloos opladen) Lederen bekleding, inclusief verwarmde en geventileerde voorstoelen Bestuurderszetel elektrisch verstelbaar (8-voudig), inclusief elektrische lendesteunverstelling (4-voudig) Keyless Enter n Go Bi-Xenon verlichting Licht- en regensensor Bumper voor- en achteraan met Bright afwerking Automatisch dimmende binnenspiegel Parksense parkeersensoren voor- en achteraan ParkView achteruitrijcamera Elektrisch te openen en te sluiten kofferklep Elektrisch inklapbare buitenspiegels Donkergetinte ruiten vanaf de B-stijl Alarm

53 TRAILHAWK VELGEN 18 lichtmetalen velgen VELGEN 17 lichtmetalen velgen Off-road Uitrusting van de Longitude, uitgebreid met: Jeep Active Drive Lock 4WD met rear-axle locker (vergrendeling achteras) Selec-Terrain met speciale Rock-modus Selec-Speed Control en Hill Descent Control Off-road ophanging met skid plates (beschermplaten onderkant) 17 lichtmetalen velgen Off-road met off-road banden (M+S) Instrumentencluster met personaliseerbaar 7 Multi-View Display Uconnect Media Center met 8,4 touch screen display, inclusief navigatiesysteem West-Europa, Digital Audio Broadcast en bediening klimaatregeling Alpine Premium Sound System Off-road afwerking (bumper voor- en achteraan en zijkanten) Donkere behuizing koplampen Zetels afgewerkt in leder/stof Afwerking interieur en zetels met rode stiksels All-season vloermatten Donkergetinte ruiten vanaf de B-stijl Alarm

54 Bright White Brilliant Black Billet Silver Deep Cherry Red Eco Green True Blue (niet op Trailhawk) Cashmere (niet op Trailhawk) Anvil Granite Crystal Mango Tango (uitsluitend Trailhawk)

55 LONGITUDE Morocco Zwart stof LIMITED Morocco Zwart Nappa-leder Vesuvio Bruin / Indigo Nappa-leder TRAILHAWK Morocco Zwart Stof/Nappa-leder met rode stiksels Morocco Zwart Nappa-leder met rode stiksels Grand Canyon Bruin Nappa-leder met rode stiksels

56 Breng papier tot leven. Download de gratis I am Jeep app in de App Store of Google Play en selecteer de AR+ module. Scan de pagina s met het AR+ logo. Krijg toegang tot multimedia. Deze brochure is een publicatie van Chrysler Group LLC. Alle hierin opgenomen illustraties en specificaties zijn gebaseerd op de beschikbare informatie op het ogenblik dat deze publicatie werd gedrukt. Chrysler Group LLC behoudt zich het recht voor om zonder voorafgaande kennisgeving of verplichting de prijzen, specificaties, kleuren en gebruikte materialen te wijzigen of de productie van een model te wijzigen of stop te zetten indien dat noodzakelijk geacht wordt om het product te verbeteren, of om design- en/of marketingtechnische redenen. Jeep is een gedeponeerd handelsmerk van Chrysler Group LLC. jeep.be S Printed in Italy Stamperia Artistica Nazionale S.p.A. - Trofarello

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X (ADEMBENEMEND ( De nieuwe Jeep Wrangler Rubicon X, de speciale versie van de Wrangler Rubicon is met niets te vergelijken. Gebaseerd op de Rubicon garandeert hij met

Nadere informatie

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise MAzda cx-5 Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise LUXUEUZE SUV MET EEN HOOGSTAAND INTERIEURDESIGN Onze designers en ingenieurs hebben hun krachten gebundeld om een interieur te ontwikkelen dat perfect

Nadere informatie

Jeep introduceert de nieuwe 2.2 MultiJet II-motor (185 en 200 pk) op Cherokee en biedt een nog rijkere uitrusting aan op het gamma 2016

Jeep introduceert de nieuwe 2.2 MultiJet II-motor (185 en 200 pk) op Cherokee en biedt een nog rijkere uitrusting aan op het gamma 2016 Persbericht Jeep introduceert de nieuwe 2.2 MultiJet II-motor (185 en 200 pk) op Cherokee en biedt een nog rijkere uitrusting aan op het gamma 2016 De Jeep Cherokee is het eerste model van FCA dat de nieuwe

Nadere informatie

JEEP COMPASS. Jeep. is een gedeponeerd handelsmerk van Chrysler Group LLC. www.jeep.be. 04.4.1777.40 - S Printed in Italy Tipo Stampa (TO)

JEEP COMPASS. Jeep. is een gedeponeerd handelsmerk van Chrysler Group LLC. www.jeep.be. 04.4.1777.40 - S Printed in Italy Tipo Stampa (TO) Deze brochure is een publicatie van Chrysler Group LLC. Alle hierin opgenomen illustraties en specificaties zijn gebaseerd op de beschikbare informatie op het ogenblik dat deze publicatie werd gedrukt.

Nadere informatie

56.290,00 INSTYLE PREMIUM. Interesse in dit model? Ga naar www.mitsubishi-motors.be voor een testrit of brochure aanvraag.

56.290,00 INSTYLE PREMIUM. Interesse in dit model? Ga naar www.mitsubishi-motors.be voor een testrit of brochure aanvraag. INSTYLE PREMIUM UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INSTYLE PREMIUM Forward Collision Mitigation (FCM) Adaptive Cruise Control (ACC) PRIJSOPBOUW Instyle Premium 2.0 liter 4WD 16 kleppen DOHC MIVEC Lane

Nadere informatie

WRANGLER X: VAN NATURE OPWINDEND

WRANGLER X: VAN NATURE OPWINDEND J E E P W R A N G L E R JEEP WRANGLER X: VAN NATURE OPWINDEND Sommige mensen zijn gebon met een onstilba honger naar avontuur. Ze zijn altijd op zoek naar spannende dingen: in de stad, in de natuur of

Nadere informatie

Afbeelding toont interieur Mazda6 Skycruise

Afbeelding toont interieur Mazda6 Skycruise MAzda6 Afbeelding toont interieur Mazda6 Skycruise EEN PLAATS VAN CONTROLE EN LUXUEUZE AANTREKKING De Mazda6 biedt een nieuw ontworpen interieur compleet met een selectie van kwalitatief hoogwaardige materialen

Nadere informatie

TIME FOR CHANGE VOORWAARDEN. airconditioning zonder cfk en met 3 zones, elektrische zijdelingse schuifdeuren, elektrisch bediende ruiten en spiegels

TIME FOR CHANGE VOORWAARDEN. airconditioning zonder cfk en met 3 zones, elektrische zijdelingse schuifdeuren, elektrisch bediende ruiten en spiegels Chrysler Grand Voyager speciale reeks 25 th Anniversary 2.8L CRD Automaat Bovenop de rijkelijke basisuitrusting: 7-zitplaatsen Stow n Go, ABS, TCS, ESP, ERM, airconditioning zonder cfk en met 3 zones,

Nadere informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.490 U BESPAART: 11.473 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

De Full Hybrid Auris

De Full Hybrid Auris De Full Hybrid Auris Het beste van twee werelden De Full Hybrid Auris met Synergy Drive is de allereerste Full Hybrid in zijn klasse. Hybride rijden is kiezen voor een even unieke als hoogstaande rijervaring:

Nadere informatie

NIEUWE COMPACT SUV CITROËN C3 AIRCROSS

NIEUWE COMPACT SUV CITROËN C3 AIRCROSS NIEUWE COMPACT SUV CITROËN C3 AIRCROSS DE COMPACTE SUV De CITROËN C3 AIRCROSS onderscheidt zich als SUV door zijn krachtige, originele en frisse uitstraling. Zijn design combineert robuustheid met bescherming

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

DE NIEUWE JEEP COMPASS

DE NIEUWE JEEP COMPASS DE NIEUWE JEEP COMPASS BEPAAL UW EIGEN KOERS Voor avontuur hoeft u echt de jungle niet in. Ook in de stad valt genoeg te beleven. Maar welke route u ook kiest, met zijn innovatieve aandrijflijn, veiligheidsvoorzieningen

Nadere informatie

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar voor een testrit of brochure aanvraag.

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar  voor een testrit of brochure aanvraag. INVITE UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INVITE PRIJSOPBOUW Actieve Stabiliteits- en Tractiecontrole (ASTC) Invite 1.6 MIVEC 2WD 5MT AS&G 16 inch ABS (antiblokkeerremsysteem) met EBD (elektronische

Nadere informatie

ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe.

ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe. ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe. FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE: 34.995,- NETTO BIJTELLING V.A. 86,- De Ford C-MAX Plug-in Hybride biedt een soepele, energie-efficiënte en fluisterstille

Nadere informatie

STYLE DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN

STYLE DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN Hybrid DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN STYLE DE NIEUWE RAV4 IS GEMAAKT VOOR DIEGENEN DIE ZICH GRAAG ONDERSCHEIDEN. HIJ COMBINEERT ROBUUSTE, EIGENTIJDSE STYLING MET PUUR VAKMANSCHAP EN SLIM RIJCOMFORT. DE

Nadere informatie

EEN NIEUWE DEFINITIE VAN RIJPLEZIER

EEN NIEUWE DEFINITIE VAN RIJPLEZIER EEN NIEUWE DEFINITIE VAN RIJPLEZIER Elke nieuwe Jeep legt de lat weer hoger op het gebied van mogelijkheden en rijplezier. Dat is al sinds 1941 het geval. De nieuwe Jeep Renegade is een uniek model binnen

Nadere informatie

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease http://www.autozaak.nl/images/aanbod/7940401-opel-ampera-e-rev-111kw-0-bijtelling-geen-ex-lease-1.jpg Uitrusting 3e remlicht ABS Achterbank neerklapbaar

Nadere informatie

DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED.

DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED. DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED. Ontdek de nieuwe speciale serie, RAV4 Black Edition. Deze speciale serie oogt verbluffend met zijn zwarte afwerking en sportieve looks. Dit alles wordt

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen Auris Now 5- d Auris Aspiration 5- d Auris Dynamic 5-d Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Verschillen per uitvoering Prijzen Hybrid 1.8 Hybrid Automaat 23.195,00 25.295,00

Nadere informatie

De Leasewissel Autobrochure

De Leasewissel Autobrochure De Leasewissel Autobrochure Wilt u een proefrit of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via telefoonnummer 010 351 0025 of stuur een e-mail naar: info@lefiko.nl. LEFIKO automotive

Nadere informatie

Twee nieuwe Autobiography-uitvoeringen van de Range Rover Evoque versterken luxe en prestaties

Twee nieuwe Autobiography-uitvoeringen van de Range Rover Evoque versterken luxe en prestaties Twee nieuwe Autobiography-uitvoeringen van de Range Rover Evoque versterken luxe en prestaties Info Gepubliceerd op: 18 februari 2014 Samenvatting Met twee nieuwe premium uitvoeringen introduceert Land

Nadere informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S4 Avant Quattro 354pk Pro Line Plus 77.200 U BESPAART: 11.012 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S4 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Leder Vermogen

Nadere informatie

Swift 3 deurs. Samenvatting. Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2

Swift 3 deurs. Samenvatting. Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2 Swift 3 deurs Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2 -uitstoot 5 jaar garantie en assistance Standaard ESP Standaard 7 airbags 0% JKP Samenvatting Swift 3 deurs 1.3 DDiS 5 M/T (), Tweewielaandrijving,

Nadere informatie

M{ZD{ CX-3 204210_15R1_CX3_V3_COVERS.indd 1-3 29/05/2015 16:22:22

M{ZD{ CX-3 204210_15R1_CX3_V3_COVERS.indd 1-3 29/05/2015 16:22:22 M{ZD{ CX-3 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 1 1 2 2 3 5 2 4 3 16 17 SKYACTIV TECHNOLOGY 18 19 6 1 7 5 2 4 3 8 20 21 DE VEILIGSTE PLAATS OP DE WEG Elke Mazda is uitgerust met diverse intelligente technologieën

Nadere informatie

De nieuwe ŠKODA Fabia

De nieuwe ŠKODA Fabia De nieuwe ŠKODA Fabia Herkenbaar ŠKODA Wanneer we kijken naar de vormgeving van de nieuwe Fabia springen direct de scherpe lijnen die het design van de nieuwe Fabia kenmerken in het oog. Bovendien valt

Nadere informatie

ELEFANTINO STYLISH BY NATURE OPTIELIJST. Elefantino zbtw BTWi 21 %

ELEFANTINO STYLISH BY NATURE OPTIELIJST.  Elefantino zbtw BTWi 21 % OPTIELIJST Elefantino zbtw BTWi 21 % Buitenuitrusting 070 Donkergetinte ruiten achteraan O 123,97 150 5B2 Speciale pastelkleur Bianco Neve O 289,26 350 241 Metaalkleur O 330,58 400 58B Micakleur "Porpore

Nadere informatie

De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop!

De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop! De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop! pagina 04-05 pagina 06-09 pagina 10-15 - 1.8 Hybride aandrijving met CVT-automaat - 1.8 Hybride aandrijving - Gecombineerd met CVT-automaat - vermogen Gecombineerd

Nadere informatie

DOBLÒ FIAT DOBLÒ 02/2015 PRIJSLIJST

DOBLÒ FIAT DOBLÒ 02/2015 PRIJSLIJST DOBLÒ FIAT DOBLÒ PRIJSLIJST 02/2015 Versies Versies Code Motorisatie Cat. Prijs ZBTW Cat. Prijs BTWI België Cilinderinhoud Cm³ Fiscale PK Vermogen Pk/KW CO2 Transmissie POP 152 71A 1,4 16V Petrol 13.380

Nadere informatie

DESIGN ZIT IN DE DETAILS

DESIGN ZIT IN DE DETAILS M{ZD{ CX-5 GT-M LINE O N T D E K D E M A Z D A C X - 5 DESIGN ZIT IN DE DETAILS Aan elk onderdeel van de Mazda CX-5 is te zien dat onze designers en ingenieurs oog hebben voor detail, zoals ook bij elke

Nadere informatie

jeep wrangler Black Edition ii

jeep wrangler Black Edition ii jeep wrangler Black Edition ii Black is back Zwart als de nacht. Onverschrokken, fascinerend, mysterieus: de Wrangler Black Edition II doet zijn intrede in de stad als vertegenwoordiger van een nieuwe

Nadere informatie

JEEP CHEROKEE PRIJSLIJST SEPTEMBER 2017

JEEP CHEROKEE PRIJSLIJST SEPTEMBER 2017 JEEP CHERKEE PRIJLIJT EPTEMBER 2017 CHERKEE TANDAARDUITRUTING MTR BRANDTF TRANMIIE PRT LNGITUDE 2.0 MultiJet II 140pk 4x2 Diesel Man, 6 2.0 MultiJet II 140pk 4x4 Diesel Man, 6 2.2 MultiJet II 185pk 4x4

Nadere informatie

38.290,00 INTENSE PREMIUM. Interesse in dit model? Ga naar voor een testrit of brochure aanvraag.

38.290,00 INTENSE PREMIUM. Interesse in dit model? Ga naar  voor een testrit of brochure aanvraag. INTENSE PREMIUM UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INTENSE PREMIUM Actieve Stabiliteits en Tractiecontrole (ASTC) PRIJSOPBOUW Intense Premium 2.2 DI-D 4WD 6AT 7-zitter 18" lichtmetalen velgen met bandenmaat

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen Yaris 5-deu Yaris Design 5- deu Yaris Executive 5-deu Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Vechillen per uitvoering Prijzen Hybrid 1.5 Hybrid Automaat 19.245,00 20.495,00

Nadere informatie

KIJKT U NAAR MIJ MISSCHIEN? MOOI ZO.

KIJKT U NAAR MIJ MISSCHIEN? MOOI ZO. VOLVO R-DESIGN 2 VOLVO R-DESIGN HALLO KIJKT U NAAR MIJ MISSCHIEN? MOOI ZO. Wilt u de dynamische persoonlijkheid van uw Volvo nog meer accentueren? Dan is er de R-Design versie die beschikbaar is op 5 Volvo-modellen.

Nadere informatie

De Mazda2 heeft zijn verbluffende looks te danken aan het bekroonde KODO - Soul of Motion design.

De Mazda2 heeft zijn verbluffende looks te danken aan het bekroonde KODO - Soul of Motion design. M{ZD{ 2 De Mazda2 heeft zijn verbluffende looks te danken aan het bekroonde KODO - Soul of Motion design. Opvallende LED-koplampen accentueren het gestroomlijnde en fraai gesculpteerde koetswerk. De strakke,

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Bekijk alle 4x4's van Suzuki Samenvatting

Nadere informatie

I AM MORE THAN ONE THING.

I AM MORE THAN ONE THING. De nieuwe T-Cross. I AM MORE THAN ONE THING. Bestelbaar vanaf 22.620 ALLE REDEN VOOR EEN VOLKSWAGEN T-CROSS. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 De T-Cross heeft het kenmerkende design en de hoge zit van een echte Volkswagen

Nadere informatie

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Cabrio 300 Aut. AMG, Burmester, Memory, Head-Up, Comand, Widescreen

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Cabrio 300 Aut. AMG, Burmester, Memory, Head-Up, Comand, Widescreen Mercedes-Benz E-Klasse Cabrio 300 Aut. AMG, Burmester, Memory, Head-Up, Comand, Widescreen Specificaties Voertuignummer: 1104309 Datum: 18-11-2017 Tellerstand: 19.980 km Brandstof: Benzine Transmissie:

Nadere informatie

JEEP RENEGADE TECHNISCHE SPECIFICATIES MY Jeep Renegade Tech Specs NL 17.indd 1 19/12/16 11:50

JEEP RENEGADE TECHNISCHE SPECIFICATIES MY Jeep Renegade Tech Specs NL 17.indd 1 19/12/16 11:50 JEEP RENEGADE TECHNISCHE SPECIFICATIES MY17 38386 Jeep Renegade Tech Specs NL 17.indd 1 19/12/16 11:50 STANDAARDUITRUSTING JEEP RENEGADE SPORT De belangrijkste standaarduitrusting omvat onder andere :

Nadere informatie

BLACK EDITION. Tivoli Black Edition 1.6 e-xgi benzine 2WD 6MT: /KM 4) NEDC2: 6,9-7,4 L/100 KM G CO 2. Meeruitrusting bovenop de Forward

BLACK EDITION. Tivoli Black Edition 1.6 e-xgi benzine 2WD 6MT: /KM 4) NEDC2: 6,9-7,4 L/100 KM G CO 2. Meeruitrusting bovenop de Forward ONTDEK ONZE SALONACTIES 2019 BLACK EDITION Tivoli Black Edition 1.6 e-xgi benzine 2WD 6MT: 21.300 Tivoli Black Edition 1.6 e-xgi benzine manueel Aanbevolen catalogusprijs 1) 26.380 Salonkorting 2) - 4.080

Nadere informatie

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW w-1.jpg Uitrusting Abs (anti blokkeer systeem) Achterbank neerklapbaar in delen Achteruitrijcamera Airbag bestuurder Airbag passagier Airbags

Nadere informatie

27.640,00 INSTYLE UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INSTYLE PRIJSOPBOUW. Totaalprijs BTWi. Instyle 1.6 MIVEC 2WD 5MT AS&G 18 inch

27.640,00 INSTYLE UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INSTYLE PRIJSOPBOUW. Totaalprijs BTWi. Instyle 1.6 MIVEC 2WD 5MT AS&G 18 inch INSTYLE UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INSTYLE PRIJSOPBOUW Lichtmetalen velgen 18" met banden 225/55 R18 Instyle 1.6 MIVEC 2WD 5MT AS&G 18 inch Actieve Stabiliteits- en Tractiecontrole (ASTC) ABS

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

Renault Kadjar ,- Specificaties. Omschrijving. 1.5 dci Bose 110 PK. Panoramadak, Navi, Bose, LED, 19'', Camera, Winter-Pack

Renault Kadjar ,- Specificaties. Omschrijving. 1.5 dci Bose 110 PK. Panoramadak, Navi, Bose, LED, 19'', Camera, Winter-Pack Renault Kadjar 1.5 dci Bose 110 PK. Panoramadak, Navi, Bose, LED, 19'', Camera, Winter-Pack Specificaties Datum: 01-12-2016 Tellerstand: 47.330 km Brandstof: Diesel Transmissie: Handgeschakeld / 6 Vermogen:

Nadere informatie

CO 2 (g/km) Fiscale pk. 1.4 MultiAir 4x2 Benzine Man, (140) , , ,51

CO 2 (g/km) Fiscale pk. 1.4 MultiAir 4x2 Benzine Man, (140) , , ,51 NIEUWE JEEP COMPASS PRIJZEN JEEP COMPASS MY17 Motor Brandstof Transmissie kw (pk) CO 2 (g/km) Fiscale pk Verbruik l/100km (gecombineerd) Prijs BTWi 21% Prijs ZBTW SPORT 1.4 MultiAir 4x2 Benzine Man, 6

Nadere informatie

FORD CHAMPIONS EDITION

FORD CHAMPIONS EDITION FORD CHAMPIONS EDITION Bij het afsluiten van een volledige omnium bij Ford Autoverzekering, krijgt u gratis een verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid. Dit aanbod is bedoeld voor particulieren met een

Nadere informatie

STIJL EN ER IS ER IS DESIGN

STIJL EN ER IS ER IS DESIGN NEW ER IS DESIGN STIJL EN ER IS DE NIEUWE RAV4 IS GEMAAKT VOOR MENSEN DIE ZICH GRAAG ONDERSCHEIDEN. HIJ COMBINEERT EEN ROBUUSTE, EIGENTIJDSE STYLING MET PUUR VAKMANSCHAP EN UITMUNTEND RIJCOMFORT. DE RAV4

Nadere informatie

Ontdek de nieuwe. SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU

Ontdek de nieuwe. SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU Ontdek de nieuwe SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU 2 Slim is het nieuwe cool. 3 Ware schoonheid zit vanbinnen. 01 4 02 03 04 01. 7" Touch screen met audio-functie (radio en MP3), achteruitrijcamera, Bluetooth

Nadere informatie

VOLVO FH PERFORMANCE EDITION. Optimale prestaties en meer comfort

VOLVO FH PERFORMANCE EDITION. Optimale prestaties en meer comfort VOLVO FH PERFORMANCE EDITION Optimale prestaties en meer comfort FOCUS OP PRESTATIES De Volvo FH Performance Edition is de perfecte combinatie tussen topprestaties, chauffeurscomfort, veiligheid en brandstofefficiency.

Nadere informatie

1

1 1 3 5 7 9 11 12 13 15 [Nm] 400 375 350 325 300 275 250 225 200 175 150 155 PS 100 PS 125 PS [kw][ps] 140 190 130 176 120 163 110 149 100 136 125 30 100 20 1000 1500 2000 2500 3000 3500 4000 4500 RPM 90

Nadere informatie

VISIONAIR. GENIAAL. OPMERKELIJK. ELKE AUTO DRAAGT ZIJN HANDTEKENING.

VISIONAIR. GENIAAL. OPMERKELIJK. ELKE AUTO DRAAGT ZIJN HANDTEKENING. ECOSPORT VISIONAIR. GENIAAL. OPMERKELIJK. ELKE AUTO DRAAGT ZIJN HANDTEKENING. EcoSport ST-Line met contrasterend dak in Shadow Black in combinatie met de optionele metaalkleur Tiger Eye, en 18" lichtmetalen

Nadere informatie

D E N I E U W E J E E P C H E R O K E E

D E N I E U W E J E E P C H E R O K E E DE NIEUWE JEEP CHEROKEE AUTHENTIEK JEEP -DNA De compleet vernieuwde Jeep Cherokee legt de lat nog hoger met zijn superieure rijeigenschappen op de weg, verrassend lage brandstofverbruik, exclusieve technologie

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen Yaris Yaris Yaris Bi-Tone Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Verschillen per uitvoering Prijzen Benzine 1.0 VVT-i Handgeschakeld 14.745,00 15.995,00 15.545,00 16.795,00

Nadere informatie

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Swift 5 deurs 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Samenvatting Swift 5 deurs 1.2 benzine 4 A/T (), Tweewielaandrijving, 4 automaat

Nadere informatie

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE 2 INLEIDING & DESIGN Als allereerste compacte SUV is de Toyota RAV4 al meer dan 20 jaar een ware avonturier. In de nieuwe, elegant vormgegeven RAV4 beschikt u over Toyota's

Nadere informatie

36.290,00 INTENSE 4WD UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INTENSE 4WD PRIJSOPBOUW. Totaalprijs BTWi. Intense 4WD 2.

36.290,00 INTENSE 4WD UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INTENSE 4WD PRIJSOPBOUW. Totaalprijs BTWi. Intense 4WD 2. INTENSE 4WD UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INTENSE 4WD Super Select 4WD-II 17" lichtmetalen velgen met 245/65R17 banden en lichtmetalen reservewiel Buitenspiegels met geïntegreerde richtingaanwijzers

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V60 D3 D3 GEARTRONIC - SPORT-LINE - XENON - KINDERZITJES - GPS - WINTER PACK. Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V60 D3 D3 GEARTRONIC - SPORT-LINE - XENON - KINDERZITJES - GPS - WINTER PACK. Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V60 D3 D3 GEARTRONIC - SPORT-LINE - XENON - KINDERZITJES - GPS - WINTER PACK VERKOCHT Model: V60 D3 Bouwjaar: 05/2017 Brandstof: Diesel

Nadere informatie

IS 300h , ,00. UNIEKE CODE: 2jP34yc. Consumentenprijs. Basisprijs

IS 300h , ,00. UNIEKE CODE: 2jP34yc. Consumentenprijs. Basisprijs UW OVERZICHT KLEUR & WIELEN (2) Black (212) 16 5-Spaaks lichtmetalen velgen met 205/55 R16 banden INTERIEURCOMBINATIES Black Stof / Tahara bekleding (FB21) STANDAARD UITRUSTING VEILIGHEID (ACTIEF) ABS

Nadere informatie

DE NIEUWE AVENSIS Klassevol is de norm

DE NIEUWE AVENSIS Klassevol is de norm De nieuwe AVENSIS 2 DE NIEUWE AVENSIS Klassevol is de norm Van de meest geavanceerde veiligheidssystemen en diverse zuinige motoren tot het verfijnde interieur, de klassevolle uitrusting en nieuwe, dynamische

Nadere informatie

M{ZD{ 6 203920_14R1_MAZ6_V2_COVERS.indd 1-3 25/03/2015 11:59:20

M{ZD{ 6 203920_14R1_MAZ6_V2_COVERS.indd 1-3 25/03/2015 11:59:20 M{ZD{ 6 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 1 2 3 7 6 4 5 18 19 SKYACTIV TECHNOLOGY 20 21 6 1 7 5 2 4 3 8 22 23 DE VEILIGSTE PLEK OP DE WEG Elke Mazda die we produceren beschikt over een reeks intelligente

Nadere informatie

De nieuwe Sharan. Overal thuis.

De nieuwe Sharan. Overal thuis. De nieuwe Sharan. De nieuwe Sharan. veral thuis. Thuiskomen is voor veel mensen net zo fijn als op reis gaan. Mooi dat deze twee nu samenkomen in de nieuwe Sharan. Dankzij het flexibele ruimteconcept,

Nadere informatie

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V3_Master.indd BC66-BC68 Ecosport_17.5MY_MAIN_V3_BEL_NL.indd BC66-BC68 11/01/ :00:49 15/01/ :37:59

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V3_Master.indd BC66-BC68 Ecosport_17.5MY_MAIN_V3_BEL_NL.indd BC66-BC68 11/01/ :00:49 15/01/ :37:59 ECOSPORT Stel uw ideale EcoSport samen. Wat is uw favoriete combinatie? De EcoSport biedt u de keuze uit verscheidene kleurencombinaties. Gebruik onderstaande tabel om uw keuze te maken uit de contrasterende

Nadere informatie

M{ZD{ CX-5 203919_14R1_MAZ_CX5_V2_COVERS.indd 1-3 03/02/2015 17:50:14

M{ZD{ CX-5 203919_14R1_MAZ_CX5_V2_COVERS.indd 1-3 03/02/2015 17:50:14 M{ZD{ CX-5 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 1 5 2 4 3 18 19 SKYACTIV TECHNOLOGY 20 21 6 1 7 5 2 3 4 8 22 23 DE VEILIGSTE PLEK OP DE WEG Elke Mazda die we maken is voorzien van over een reeks intelligente

Nadere informatie

0% bijtelling. De nieuwe Toyota Prius Plug-in Hybrid

0% bijtelling. De nieuwe Toyota Prius Plug-in Hybrid 0% bijtelling De nieuwe Toyota Prius Plug-in Hybrid pagina 04-07 pagina 08-09 pagina 10-11 0% bijtelling Géén BPM en géén wegenbelasting Volledig oplaadbaar in slechts 1,5 uur Actieradius op elektrische

Nadere informatie

THE EXHIBITION CREATE YOUR OWN PATH

THE EXHIBITION CREATE YOUR OWN PATH A T E C A THE EXHIBITION CREATE YOUR OWN PATH I N T R O D U C T I E 06 V E L G E N 28 E X T E R I E U R 08 K L E U R E N 34 I N T E R I E U R 14 B E K L E D I N G 40 T E C H N O L O G I E 22 4 5 AN SUV

Nadere informatie

De Nieuwe Saab Sedan. Prijslijst. Geldig vanaf 13 januari 2010

De Nieuwe Saab Sedan. Prijslijst. Geldig vanaf 13 januari 2010 30/04/07 21:33:47 3 De Nieuwe Saab Sedan Prijslijst Geldig vanaf 13 januari 2010 Standaarduitrusting op alle modellen Saab 9-5 Sedan Bestuurdersomgeving Night Panel functie Multifunctionele boordcomputer

Nadere informatie

1

1 1 3 5 7 9 11 12 13 15 17 [Nm] 400 375 350 325 300 275 250 225 200 175 150 125 155 PS 100 PS 125 PS [kw][ps] 140 190 130 176 120 163 110 149 100 136 100 20 1000 1500 2000 2500 3000 3500 4000 4500 RPM 90

Nadere informatie

24.990,00 DIAMOND EDITION UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR DIAMOND EDITION PRIJSOPBOUW. Totaalprijs BTWi

24.990,00 DIAMOND EDITION UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR DIAMOND EDITION PRIJSOPBOUW. Totaalprijs BTWi DIAMOND EDITION UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR DIAMOND EDITION PRIJSOPBOUW Lichtmetalen velgen 18" met banden 225/55 R18 Actieve Stabiliteits- en Tractiecontrole (ASTC) Diamond Edition 1.6 MIVEC

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - SUMMUM - DAB+ - XENON - CAMERA - PANODAK - SPORT LEDER - KINDERZITJES

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - SUMMUM - DAB+ - XENON - CAMERA - PANODAK - SPORT LEDER - KINDERZITJES CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - SUMMUM - DAB+ - XENON - CAMERA - PANODAK - SPORT LEDER - KINDERZITJES VERKOCHT Model: XC60 D4 Bouwjaar: 07/2017

Nadere informatie

MINI Countryman 1.5 Cooper Chili Panoramadak Groot Navigatie Parkeerhulp. Type. Bouwjaar Carrosserie ,00

MINI Countryman 1.5 Cooper Chili Panoramadak Groot Navigatie Parkeerhulp. Type. Bouwjaar Carrosserie ,00 MINI Countryman 1.5 Cooper Chili Panoramadak Groot Navigatie Parkeerhulp Merk Model Type MINI Bouwjaar 2017 Kilometerstand Carrosserie Transmissie Brandstof Countryman 1.5 Cooper Chili Panoramadak Groot

Nadere informatie

Volvo S60 T6 367pk 8-traps Geartronic AWD POLESTAR+ DYNAMIC

Volvo S60 T6 367pk 8-traps Geartronic AWD POLESTAR+ DYNAMIC Volvo S60 T6 367pk 8-traps Geartronic AWD POLESTAR+ DYNAMIC Bijgaande auto leveren wij uit voorraad met 22% bijtelling: Volvo S60 T6 (270kW / 367k) 8-traps Geartronic AWD POLESTAR+ DYNAMIC Rebel Blue.

Nadere informatie

VOLT DE NIEUWE CHEVROLET

VOLT DE NIEUWE CHEVROLET VOLT DE NIEUWE CHEVROLET Chevrolet Volt De elektrische droom De nieuwe Chevrolet Volt is een unieke, multi-award winnende auto. Door het combineren van de voordelen van een elektrische auto met de actieradius

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 22.383,00 8.195,00 51.695,00

Nadere informatie

Scania V8 TRUCKREEKS

Scania V8 TRUCKREEKS Scania V8 TRUCKREEKS Scania V8 TRUCKREEKS Een echte krachtpatser. ALLES WAT U VERWACHT, EN MEER. Scania is de enige truckfabrikant die V8-motoren aanbiedt in zijn EURO 6-reeks. Meer nog: met 520, 580,

Nadere informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi A5 Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S 53.220 U BESPAART: 6.820 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: A5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

LIFE ON STAGE. De ster van de show. Maak kennis met de nieuwe Kia pro_cee d

LIFE ON STAGE. De ster van de show. Maak kennis met de nieuwe Kia pro_cee d De nieuwe Kia De ster van de show Puur rijplezier bent u er klaar voor? De nieuwe Kia pro_cee d laat uw hart sneller kloppen met zijn superscherpe design en zijn vernieuwende technologie. Ermee rijden

Nadere informatie

Ontdek de nieuwe. SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU

Ontdek de nieuwe. SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU Ontdek de nieuwe SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU 2 Slim is het nieuwe cool. 3 Ware schoonheid zit vanbinnen. 01 4 02 03 04 01. 7" Touch screen met audio-functie (radio en MP3), achteruitrijcamera, Bluetooth

Nadere informatie

PRIJZEN JEEP COMPASS MY17 STANDAARDUITRUSTINGEN. Verbruik l/100km (gecombineerd) Prijs BTWi 21% Prijs ZBTW. CO 2 (g/km) Fiscale pk

PRIJZEN JEEP COMPASS MY17 STANDAARDUITRUSTINGEN. Verbruik l/100km (gecombineerd) Prijs BTWi 21% Prijs ZBTW. CO 2 (g/km) Fiscale pk NIEUWE CMPASS PRIJZEN CMPASS MY17 STANDAARDUITRUSTINGEN Motor Brandstof Transmissie kw (pk) SPRT C 2 (g/km) Fiscale pk Verbruik l/100km (gecombineerd) Prijs BTWi 21% Prijs ZBTW 1.4 MultiAir 4x2 Benzine

Nadere informatie

Volkswagen Golf 1.4TSI GTE 204pk 7% bijtelling Excl. BTW

Volkswagen Golf 1.4TSI GTE 204pk 7% bijtelling Excl. BTW Volkswagen Golf 1.4TSI GTE 204pk 7% bijtelling Excl. BTW Uitrusting 65% getint glas achter Abs en ebd Achterbank in delen neerklapbaar Achteruitrijcamera Adaptive Cruise Control incl. Front Assist Airbag(s)

Nadere informatie

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN De moderne gestalte van de HR-V vangt blikken en verovert harten. Met zijn robuuste verschijning en sportieve profiel is deze auto prachtig om te zien en een genot om in

Nadere informatie

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL Mercedes-Benz E-Klasse Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL Specificaties Voertuignummer: 1104323 Datum: 26-01-2018 Tellerstand: 42.562 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat

Nadere informatie

FORD TRANSIT CUSTOM CHAMPIONS EDITION

FORD TRANSIT CUSTOM CHAMPIONS EDITION FORD TRANSIT CUSTOM CHAMPIONS EDITION Uitsluitend verkrijgbaar in een exclusieve, gelimiteerde oplage! Meervoudig kampioen onder de bedrijfswagens Met de Transit Custom zet Ford een ware kampioen op de

Nadere informatie

M{ZD{ CX _15R1_CX3_V3_COVERS.indd /05/ :22:22

M{ZD{ CX _15R1_CX3_V3_COVERS.indd /05/ :22:22 M{ZD{ CX-3 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 1 1 2 2 3 5 2 4 3 16 17 SKYACTIV TECHNOLOGY 18 19 6 1 7 5 2 4 3 8 20 21 DE VEILIGSTE PLEK OP DE WEG Elke Mazda die we produceren is voorzien van een reeks intelligente

Nadere informatie

Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW

Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW http://www.autozaak.nl/images/aanbod/5881993-audi-s5-cabriolet-quattro-s-tronic-pro-line-245kw-1.jpg Uitrusting 4-wiel aandrijving permanent ingeschakeld

Nadere informatie

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE THE NEW DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE HYBRIDE De nieuwe Camry combineert de verfijnde elegantie van een topsedan met de voortreffelijke prestaties van een hybride aandrijflijn van de nieuwste generatie. Met

Nadere informatie

Mercedes-Benz C-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 220d Aut. AMG Designo Leder bruin, Excl Btw & Bpm, Export/Taxiprijs

Mercedes-Benz C-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 220d Aut. AMG Designo Leder bruin, Excl Btw & Bpm, Export/Taxiprijs B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz C-Klasse 220d Aut. AMG Designo Leder bruin, Excl Btw & Bpm, Export/Taxiprijs Specificaties Voertuignummer: 1103691 Datum: 02-05-2018 Tellerstand: 300 km Brandstof: Diesel

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC90 D5 D5 AWD GEARTRONIC - 7 ZETELS - CAMERA - ZWARTE RAMEN - FULL LED - MODEL 2017

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC90 D5 D5 AWD GEARTRONIC - 7 ZETELS - CAMERA - ZWARTE RAMEN - FULL LED - MODEL 2017 CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC90 D5 D5 AWD GEARTRONIC - 7 ZETELS - CAMERA - ZWARTE RAMEN - FULL LED - MODEL 2017 51.994 42.970 + 21% BTW Model: XC90 D5 Modeljaar:

Nadere informatie

PRIJSLIJST GRIJS KENTEKEN-GAMMA

PRIJSLIJST GRIJS KENTEKEN-GAMMA DRIVEN BY YOU PRIJSLIJST GRIJS KENTEKEN-GAMMA Prijzen geldig vanaf 1 januari 2018 in Nederland. Vermelde prijzen zijn enkel geldig voor zakelijke rijder. 15.990 XLV e-xgi160 BENZINE Consumentenprijs (excl

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport 66.550 U BESPAART: 9.738 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling Peugeot 508 2.0 HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling http://autozaak.nl/images/aanbod/10324733-peugeot-508-2-0-hdi-premium-hybrid4-4wd-vol-14-bijtelling-1.jpg Uitrusting ABS Airbag bestuurder Airbag

Nadere informatie

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN UITRUSTINGEN EN ACCESSOIRES - MIJN PACKS NIEUWE CLIO Energy dci 90 Stop en Start Dynamique eco2 Mijn versnellingsbak : Handgeschakelde versnellingsbak Brandstof : Diesel Uitrustingsniveau

Nadere informatie

NISSAN NIEUWE QASHQAI

NISSAN NIEUWE QASHQAI NISSAN NIEUWE QASHQAI Design exterieur Design interieur Nissan Intelligent Mobility Ruimte interieur Kleuren em Bekleding Afdrukken Uitgang INTELLIGENTIE is prachtig en het stijlvolle, verfijnde nieuwe

Nadere informatie

Ocean View W8U (metaalkleur)

Ocean View W8U (metaalkleur) 1 Interieurkleuren Zwart interieur: zwarte zetels, deurpanelen en dashboard Beige interieur: beige zetels, duotone deurpanelen en dashboard (donkerbruin / beige) Grijs interieur: grijze zetels; duotone

Nadere informatie

Met een off-road historie die meer dan zestig jaar teruggaat, is de inmiddels legendarische Toyota Land Cruiser volstrekt uniek. Altijd doelgericht

Met een off-road historie die meer dan zestig jaar teruggaat, is de inmiddels legendarische Toyota Land Cruiser volstrekt uniek. Altijd doelgericht LAND CRUISER D o e l g e r i c h t e k r a c h t. L e g e n d a r i s c h e n a v o n t u u r l i j k Met een off-road historie die meer dan zestig jaar teruggaat, is de inmiddels legendarische Toyota

Nadere informatie

PRIJSLIJST. 1 november 2016

PRIJSLIJST. 1 november 2016 PRIJSLIJST 1 november 2016 Kentekengewicht Trekgewicht Aandrijflijn & BPM 21% BPM Fiscale waarde* 1.6i Intro Benzine 146 g/km 114 pk 6,3 l/100 km 1360 kg 1200 kg Automaat, All Wheel Drive 15.308 3.215

Nadere informatie

N 1 zonder autorijbewijs

N 1 zonder autorijbewijs e e N 1 zonder autorijbewijs e De e City is het meest compacte model in het e AIXAM assortiment. Het ideale stadsvoertuig van een onvergelijkbare kwaliteit en een uitgesproken design. De e City is speels;

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 8.195,00

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport 52.695 U BESPAART: 7.410 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

ALLES DRAAIT OM DE LOOKS VINDEN WIJ

ALLES DRAAIT OM DE LOOKS VINDEN WIJ LEON ENJOYNEERING DE NIEUWE SEAT LEON De nieuwe SEAT Leon zit boordevol nieuwe technologie om van te genieten. Over elk onderdeel en elk detail is nagedacht. Zo creëren we het ultieme rijplezier, ieder

Nadere informatie