TE KOOP OUDE BOSSCHEBAAN 13 A - BIEZENMORTEL

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "TE KOOP OUDE BOSSCHEBAAN 13 A - BIEZENMORTEL"

Transcriptie

1 TE KOOP OUDE BOSSCHEBAAN 13 A - BIEZENMORTEL SEMI-BUNGALOW MET VRIJSTAANDE STENEN GARAGE, CARPORT, PAARDENSTAL, TUIN EN WEILAND gelegen aan de Drunense Duinen op ca. 400 meter van restaurant De Rustende Jager. Bouwjaar: 2004 Perceeloppervlak: ca m² Woonoppervlak: ca. 194 m² Inhoud woonhuis: ca. 715 m³ VRAAGPRIJS: ,- KOSTEN KOPER AANVAARDING IN OVERLEG Mocht u naar aanleiding van deze documentatie vragen hebben of een bezichtiging willen inplannen dan vernemen wij dit uiteraard graag van u. Telefoonnummer: / info@bartgerbranda.nl

2 INFO BIEZENMORTEL De gemeente Haaren bestaat uit de dorpen Biezenmortel, Esch, Haaren en Helvoirt. Samen vormen deze vier dorpen een prachtige groene gemeente met veel natuurschoon, waar het behalve fijn wonen ook goed recreëren is. Oude Bosschebaan 13 A Biezenmortel is aantrekkelijk vanwege de natuur om het dorp heen: de bossen, de Giersbergsesteeg, de Leemputten, de omgeving van de Leye langs de Oude Bosse Baan en de duinen met hun fraaie landschap. Loonse en Drunense Duinen Winkelvoorzieningen zijn volop aanwezig in het op enkele autominuten gelegen Udenhout, Cromvoirt en Oisterwijk. De uitvalswegen (A2) naar Eindhoven en de Randstad zijn gemakkelijk bereikbaar.

3 ALGEMEEN Deze goed onderhouden woning met paardenstal en een weiland is direct gelegen aan het Nationale park de Loonse en Drunense Duinen. De woning is via de containerruimte verbonden met naast gelegen woonhuis. Vanuit de woning wandelt u zo dit gevarieerde duingebied in. Er zijn goed gemarkeerde wandelroutes, verharde fietspaden en voor de ruiters duidelijk aangegeven ruiterpaden.

4

5 BOUWAARD De woning is traditioneel gebouwd en opgetrokken met metselwerk spouwmuren. Verder is de woning voorzien van betonnen vloeren. Het zadeldak met wolfseinde is afgedekt met gebakken pannen en met isolerende dakplaten onderschoten. De garage heeft een plat dak en is eveneens opgetrokken met metselwerk spouwmuren en de vloer heeft beton tegels. INDELING Begane grond: U komt de woning binnen via de hal met garderobenis, meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping. De toiletruimte heeft een hangcloset en een fonteintje. Vanuit de hal zijn de diverse ruimtes te bereiken.

6 De L- vormige woon-/ eetkamer met vide is ca. 44 m² groot en heeft een gaskachel en een schuifpui naar het terras.

7

8 De keuken heeft een gaskookplaat, een afzuigkap, een combi-oven, een koelkast, een vaatwasautomaat en een provisiekelder.

9 De bijkeuken met een deur naar buiten, een spoelbak en de aansluitingen voor de wasmachine is ca. 7 m² groot. Hier is ook de aansluiting voor de c.v.- ketel. De werk- / hobbyruimte heeft eveneens een deur naar buiten en is ca. 9 m² groot.

10 Slaapgedeelte: Hier zijn 2 slaapkamers en de badkamer. De ouderslaapkamer is ca. 12 m² groot. De tweede slaapkamer met vaste wastafel is ca. 9 m² groot. De badkamer heeft een ligbad, apart douche, een hangcloset en een dubbele vaste wastafel.

11 Eerste verdieping Deze verdieping heeft een slaapkamer (ca. 13 m²) met vide en twee dakvensters, een berging en een hobbyzolder (ca. 25 m²) met vaste wastafel en drie dakvensters.

12 De garage met carport is voorzien van elektra, een op stand bedienbare sectionaal deur en een loopdeur. De garage is ca. 5,3 m. x 3,3 m.(binnenmaat) groot. Achter het huis is nog een containerruimte met bergvliering. De paardenstal heeft 2 boxen.

13 Tuin: De tuin is aangelegd met planten, fruitbomen en een zonneterras. Voor het overige bestaat het perceel uit weiland.

14 Algemeen : De Nefit Ecomline HR combiketel is van bouwjaar Warmwatervoorziening geschiedt via de c.v.-combiketel. Elektra bestaat uit 7 groepen + 2 aardlekschakelaars en piek/dalsysteem. De energievoorziening wordt ondersteund door zonnepanelen die op het dak van de paardenstallen zijn aangebracht. De gasvoorziening betreft propaangas, waarvoor een tank in de tuin is geplaatst. De woning is via het persriool aangesloten op het hoofdriool. De woning is voorzien van muur-, vloer- en kapisolatie. De gehele woning is voorzien isolatieglas. De hal, woonkamer en keuken hebben vloerverwarming. De natte ruimten zijn aangesloten op een mechanisch afzuigsysteem. Het buitenschilderwerk is in 2013 gedaan. In opdracht van en voor rekening van verkopers wordt er een glasvezelkabel aangelegd. ********************

15

16

17 OVERIGE VOOR U BELANGRIJKE INFORMATIE Deze informatie is verstrekt aan meerdere gegadigden en is samengesteld om u een indruk te geven van de woning. Hierbij is alle zorgvuldigheid en nauwkeurigheid betracht, echter aan onjuistheden kan geen enkel recht worden ontleend. De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, wat voor u, als koper, geen enkele financiële consequentie heeft. Zonder verdere verplichtingen kunnen wij u uitvoerig informeren over uw financieringsmogelijkheden, mogelijkheden over de verkoop van uw eigen woning, eventuele bestemmingsplannen en dergelijke. In de door ons op te stellen koopcontracten wordt opgenomen dat de koper een waarborgsom stort of een bankgarantie stelt gelijk aan 10% van de koopsom. Heeft u naar aanleiding van deze brochure nog vragen of wilt u de woning bezichtigen, neemt u dan contact op met ons kantoor, wij zijn u graag van dienst. Na een eventuele bezichtiging stellen wij het op prijs wanneer u, ook als u geen verdere interesse in de woning heeft, een paar dagen nadien uw reactie aan ons kenbaar maakt. Bart Gerbranda Makelaardij Joost van den Vondellaan LE Drunen Telefoon: of Website: info@bartgerbranda.nl

18 AANTEKENINGEN

TE KOOP DE STEENENBORCH 57 - NIEUWKUIJK

TE KOOP DE STEENENBORCH 57 - NIEUWKUIJK TE KOOP DE STEENENBORCH 57 - NIEUWKUIJK MODERN EN GOED ONDERHOUDEN VRIJSTAAND WOONHUIS MET INPANDIGE GARAGE, EIGEN OPRIT EN RONDOM EEN PRACHTIGE TUIN. Bouwjaar: 1999 Perceeloppervlak: 463 m² Woonoppervlak

Nadere informatie

TE KOOP VRIJSTAAND WOONHUIS MET DUBBELE GARAGE EN DIEPE TUIN OP HET ZUIDEN GELEGEN IN HET CENTRUM VAN DRUNEN. Bouwjaar: 1978

TE KOOP VRIJSTAAND WOONHUIS MET DUBBELE GARAGE EN DIEPE TUIN OP HET ZUIDEN GELEGEN IN HET CENTRUM VAN DRUNEN. Bouwjaar: 1978 TE KOOP RAADHUISPLEIN 21 B - DRUNEN VRIJSTAAND WOONHUIS MET DUBBELE GARAGE EN DIEPE TUIN OP HET ZUIDEN GELEGEN IN HET CENTRUM VAN DRUNEN. Bouwjaar: 1978 Perceeloppervlak: ca. 734 m² Woonoppervlak: ca.

Nadere informatie

TE KOOP TE RENOVEREN VRIJSTAAND WOONHUIS MET STENEN BERGING, VOOR-, ACHTERTUIN EN EIGEN PARKEERPLAATS. Bouwjaar: ca. 1950. Perceeloppervlak: 251 m²

TE KOOP TE RENOVEREN VRIJSTAAND WOONHUIS MET STENEN BERGING, VOOR-, ACHTERTUIN EN EIGEN PARKEERPLAATS. Bouwjaar: ca. 1950. Perceeloppervlak: 251 m² TE KOOP GROTESTRAAT 66 - DRUNEN TE RENOVEREN VRIJSTAAND WOONHUIS MET STENEN BERGING, VOOR-, ACHTERTUIN EN EIGEN PARKEERPLAATS. Bouwjaar: ca. 1950 Perceeloppervlak: 251 m² Woonoppervlak: ca. 155 m² Inhoud

Nadere informatie

TE KOOP ROYALE UITGEBOUWDE HOEKWONING MET VERANDA, STENEN BERGING, VOOR-, ZIJ- EN ACHTERTUIN GELEGEN OP HET ZUIDEN. Bouwjaar: ca.

TE KOOP ROYALE UITGEBOUWDE HOEKWONING MET VERANDA, STENEN BERGING, VOOR-, ZIJ- EN ACHTERTUIN GELEGEN OP HET ZUIDEN. Bouwjaar: ca. TE KOOP POPULIERSTRAAT 17 - DRUNEN ROYALE UITGEBOUWDE HOEKWONING MET VERANDA, STENEN BERGING, VOOR-, ZIJ- EN ACHTERTUIN GELEGEN OP HET ZUIDEN. Bouwjaar: ca. 1971 Perceeloppervlak: ca. 256 m² Woonoppervlak:

Nadere informatie

TE KOOP UITSTEKEND ONDERHOUDEN MODERN VRIJSTAAND WOONHUIS MET GROTE VRIJSTAANDE GARAGE EN RONDOM EEN RUIME TUIN. Bouwjaar: ca.

TE KOOP UITSTEKEND ONDERHOUDEN MODERN VRIJSTAAND WOONHUIS MET GROTE VRIJSTAANDE GARAGE EN RONDOM EEN RUIME TUIN. Bouwjaar: ca. TE KOOP LINDEHOF 2 - DRUNEN UITSTEKEND ONDERHOUDEN MODERN VRIJSTAAND WOONHUIS MET GROTE VRIJSTAANDE GARAGE EN RONDOM EEN RUIME TUIN. Bouwjaar: ca. 1999 Perceeloppervlak: ca. 413 m² Woonoppervlak: ca. 132

Nadere informatie

TE KOOP OP EEN HOEK GELEGEN GESCHAKELDE SEMI- BUNGALOW MET INPANDIGE GARAGE, VOOR-, ZIJ - EN ACHTERTUIN GELEGEN NABIJ DE HEIDIJK. Bouwjaar: ca.

TE KOOP OP EEN HOEK GELEGEN GESCHAKELDE SEMI- BUNGALOW MET INPANDIGE GARAGE, VOOR-, ZIJ - EN ACHTERTUIN GELEGEN NABIJ DE HEIDIJK. Bouwjaar: ca. TE KOOP DONAURING 74 - DRUNEN OP EEN HOEK GELEGEN GESCHAKELDE SEMI- BUNGALOW MET INPANDIGE GARAGE, VOOR-, ZIJ - EN ACHTERTUIN GELEGEN NABIJ DE HEIDIJK. Bouwjaar: ca. 1988 Perceeloppervlak: ca. 320 m² Woonoppervlak:

Nadere informatie

TE KOOP. GOED ONDERHOUDEN BUNGALOW MET CARPORT, INPANDIGE BERGING, VOOR, ACHTERTUIN EN TUINHUIS gelegen in een woonerfachtige omgeving.

TE KOOP. GOED ONDERHOUDEN BUNGALOW MET CARPORT, INPANDIGE BERGING, VOOR, ACHTERTUIN EN TUINHUIS gelegen in een woonerfachtige omgeving. TE KOOP EGELANTIERLAAN 18 - DRUNEN GOED ONDERHOUDEN BUNGALOW MET CARPORT, INPANDIGE BERGING, VOOR, ACHTERTUIN EN TUINHUIS gelegen in een woonerfachtige omgeving. Bouwjaar: 1997 Perceeloppervlak: ca. 222

Nadere informatie

TE KOOP. Bouwjaar: Perceeloppervlak: ca. 537 m². Woonoppervlak: ca. 111 m². Inhoud: ca. 428 m³

TE KOOP. Bouwjaar: Perceeloppervlak: ca. 537 m². Woonoppervlak: ca. 111 m². Inhoud: ca. 428 m³ TE KOOP VAN HAESTRECHTSTRAAT 9 - DRUNEN ROYALE HALFVRIJSTAANDE BUNGALOW MET INPANDIGE GARAGE, MOOIE TUIN MET VEEL PRIVACY EN EIGEN ACHTEROM gelegen in een buurt met volop groenvoorzieningen. Bouwjaar:

Nadere informatie

TE KOOP. VRIJSTAAND WOONHUIS MET GROTE GARAGE, EIGEN OPRIT,VOOR- EN DIEPE ACHTERTUIN gelegen bij het gezellige centrum van Drunen.

TE KOOP. VRIJSTAAND WOONHUIS MET GROTE GARAGE, EIGEN OPRIT,VOOR- EN DIEPE ACHTERTUIN gelegen bij het gezellige centrum van Drunen. TE KOOP VAN HOGENDORPSTRAAT 27 - DRUNEN VRIJSTAAND WOONHUIS MET GROTE GARAGE, EIGEN OPRIT,VOOR- EN DIEPE ACHTERTUIN gelegen bij het gezellige centrum van Drunen. Bouwjaar: 1970 Perceeloppervlak: ca. 602

Nadere informatie

TE KOOP. Bouwjaar: ca Perceeloppervlak: ca. 144 m². Woonoppervlak: ca. 106 m². Inhoud woonhuis: ca. 330 m³

TE KOOP. Bouwjaar: ca Perceeloppervlak: ca. 144 m². Woonoppervlak: ca. 106 m². Inhoud woonhuis: ca. 330 m³ TE KOOP DE KONGO 3 - DRUNEN TUSSENWONING MET STENEN BERGING, VOOR- EN ACHTERTUIN GELEGEN IN VENNE-WEST NABIJ DE HEIDIJK. (Het bijkopen van een bij het woonblok gelegen garagebox is mogelijk.) Bouwjaar:

Nadere informatie

TE KOOP DE STEENENBORCH 12 - NIEUWKUIJK MODERNE VRIJSTAANDE SEMI BUNGALOW MET INPANDIGE GARAGE, HOBBYRUIMTE / ATELIER EN RONDOM EEN PRACHTIGE TUIN.

TE KOOP DE STEENENBORCH 12 - NIEUWKUIJK MODERNE VRIJSTAANDE SEMI BUNGALOW MET INPANDIGE GARAGE, HOBBYRUIMTE / ATELIER EN RONDOM EEN PRACHTIGE TUIN. TE KOOP DE STEENENBORCH 12 - NIEUWKUIJK MODERNE VRIJSTAANDE SEMI BUNGALOW MET INPANDIGE GARAGE, HOBBYRUIMTE / ATELIER EN RONDOM EEN PRACHTIGE TUIN. Bouwjaar: 2000 Perceeloppervlak: 656 m² Woonoppervlak:

Nadere informatie

TE KOOP MODERNE EN OPTIMAAL GEÏSOLEERDE GESCHAKELDE SEMI-BUNGALOW MET INPANDIGE GARAGE, BERGING, VOOR-, ACHTERTUIN (O) EN EIGEN OPRIT.

TE KOOP MODERNE EN OPTIMAAL GEÏSOLEERDE GESCHAKELDE SEMI-BUNGALOW MET INPANDIGE GARAGE, BERGING, VOOR-, ACHTERTUIN (O) EN EIGEN OPRIT. TE KOOP HULTEN 4 - DRUNEN MODERNE EN OPTIMAAL GEÏSOLEERDE GESCHAKELDE SEMI-BUNGALOW MET INPANDIGE GARAGE, BERGING, VOOR-, ACHTERTUIN (O) EN EIGEN OPRIT. Bouwjaar: 2004 Perceeloppervlak: ca. 245 m² Woonoppervlak:

Nadere informatie

TE KOOP. VRIJSTAAND LANDHUIS MET GARAGE EN PRACHTIGE TUIN RONDOM, gelegen op een landelijke locatie. Bouwjaar: ca. 2002

TE KOOP. VRIJSTAAND LANDHUIS MET GARAGE EN PRACHTIGE TUIN RONDOM, gelegen op een landelijke locatie. Bouwjaar: ca. 2002 TE KOOP ST. LAMBERTUSSTRAAT 85 - CROMVOIRT VRIJSTAAND LANDHUIS MET GARAGE EN PRACHTIGE TUIN RONDOM, gelegen op een landelijke locatie. Bouwjaar: ca. 2002 Perceeloppervlak: ca. 2.120 m² Woonoppervlak: ca.

Nadere informatie

TE KOOP OP EEN RUIM PERCEEL GELEGEN HOEKWONING MET EEN EIGEN BREDE OPRIT EN DIEPE ACHTERTUIN. Bouwjaar: ca Perceeloppervlak: ca.

TE KOOP OP EEN RUIM PERCEEL GELEGEN HOEKWONING MET EEN EIGEN BREDE OPRIT EN DIEPE ACHTERTUIN. Bouwjaar: ca Perceeloppervlak: ca. TE KOOP PRINSES IRENESTRAAT 26 - DRUNEN OP EEN RUIM PERCEEL GELEGEN HOEKWONING MET EEN EIGEN BREDE OPRIT EN DIEPE ACHTERTUIN. Bouwjaar: ca. 1960 Perceeloppervlak: ca. 296 m² Woonoppervlak: ca. 90 m² Inhoud

Nadere informatie

TE KOOP AAN DE BOSRAND GELEGEN GOED ONDERHOUDEN VRIJSTAANDE VILLA MET GARAGE, PRACHTIGE TUIN, PLANTENKAS, PAARDENSTALLEN, HOBBYLOODS EN EEN WEILAND.

TE KOOP AAN DE BOSRAND GELEGEN GOED ONDERHOUDEN VRIJSTAANDE VILLA MET GARAGE, PRACHTIGE TUIN, PLANTENKAS, PAARDENSTALLEN, HOBBYLOODS EN EEN WEILAND. TE KOOP HOGE SCHIJF 6 - DRUNEN AAN DE BOSRAND GELEGEN GOED ONDERHOUDEN VRIJSTAANDE VILLA MET GARAGE, PRACHTIGE TUIN, PLANTENKAS, PAARDENSTALLEN, HOBBYLOODS EN EEN WEILAND. Bouwjaar: 1958 Perceeloppervlak:

Nadere informatie

TE KOOP DE STEENENBORCH 57 - NIEUWKUIJK

TE KOOP DE STEENENBORCH 57 - NIEUWKUIJK TE KOOP DE STEENENBORCH 57 - NIEUWKUIJK MODERN EN GOED ONDERHOUDEN VRIJSTAAND WOONHUIS MET INPANDIGE GARAGE, EIGEN OPRIT EN RONDOM EEN PRACHTIGE TUIN. Bouwjaar: 1999 Perceeloppervlak: 463 m² Woonoppervlak

Nadere informatie

TE KOOP UITGEBOUWDE HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS MET GARAGE, EIGEN OPRIT, BERGING EN VOOR-, ZIJ- EN ACHTERTUIN (Z.) GELEGEN IN BRAKEN-OOST.

TE KOOP UITGEBOUWDE HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS MET GARAGE, EIGEN OPRIT, BERGING EN VOOR-, ZIJ- EN ACHTERTUIN (Z.) GELEGEN IN BRAKEN-OOST. TE KOOP PRINS HENDRIKSTRAAT 39 - DRUNEN UITGEBOUWDE HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS MET GARAGE, EIGEN OPRIT, BERGING EN VOOR-, ZIJ- EN ACHTERTUIN (Z.) GELEGEN IN BRAKEN-OOST. Bouwjaar: ca. 1958 Perceeloppervlak:

Nadere informatie

TE KOOP. Bouwjaar: 1983. Gemoderniseerd: 2010. Perceeloppervlak: ca. 243 m². Woonoppervlak: ca. 140 m². Inhoud woonhuis: ca.

TE KOOP. Bouwjaar: 1983. Gemoderniseerd: 2010. Perceeloppervlak: ca. 243 m². Woonoppervlak: ca. 140 m². Inhoud woonhuis: ca. TE KOOP DENEMARKENSTRAAT 2 - DRUNEN GEMODERNISEERD HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS MET DIEPE ACHTERTUIN OP HET Z.W, 2 PARKEERPLAATSEN OP EIGEN TERREIN, EEN STENEN BERGING EN EEN APARTE AFGESLOTEN EN OVERKAPTE

Nadere informatie

TE KOOP. Bouwjaar: ca. 1900. Perceeloppervlak: ca. 665 m². Woonoppervlak: ca. 135 m². Inhoud woonhuis: ca. 700 m³

TE KOOP. Bouwjaar: ca. 1900. Perceeloppervlak: ca. 665 m². Woonoppervlak: ca. 135 m². Inhoud woonhuis: ca. 700 m³ TE KOOP OUDE SCHOOLSTRAAT 4 - HEDIKHUIZEN TE RESTAUREREN VRIJSTAANDE RIETGEDEKTE WOONBOERDERIJ MET RONDOM TUIN gelegen in de bebouwde kom van Hedikhuizen. (Betreft een gemeentelijk monument) Bouwjaar:

Nadere informatie

TE KOOP VRIJSTAAND LANDHUIS MET GARAGE, EIGEN OPRIT EN ONDER ARCHITECTUUR AANGELEGDE TUIN, GELEGEN AAN EEN PRACHTIG PARK.

TE KOOP VRIJSTAAND LANDHUIS MET GARAGE, EIGEN OPRIT EN ONDER ARCHITECTUUR AANGELEGDE TUIN, GELEGEN AAN EEN PRACHTIG PARK. TE KOOP KENIARING 20 - DRUNEN VRIJSTAAND LANDHUIS MET GARAGE, EIGEN OPRIT EN ONDER ARCHITECTUUR AANGELEGDE TUIN, GELEGEN AAN EEN PRACHTIG PARK. Bouwjaar: 1995 Perceeloppervlak: ca. 730 m² Woonoppervlak:

Nadere informatie

TE KOOP NETTE TUSSENWONING MET STENEN BERGING, VOOR-, ACHTERTUIN (Z.O) EN ACHTEROM GELEGEN IN DE WIJK KRUISKAMP. Bouwjaar: ca.

TE KOOP NETTE TUSSENWONING MET STENEN BERGING, VOOR-, ACHTERTUIN (Z.O) EN ACHTEROM GELEGEN IN DE WIJK KRUISKAMP. Bouwjaar: ca. TE KOOP HAARLEMSTRAAT 45 DEN BOSCH NETTE TUSSENWONING MET STENEN BERGING, VOOR-, ACHTERTUIN (Z.O) EN ACHTEROM GELEGEN IN DE WIJK KRUISKAMP. Bouwjaar: ca. 1967 Perceeloppervlak: ca. 137 m² Woonoppervlak:

Nadere informatie

TE KOOP. GOED ONDERHOUDEN HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS MET GROTE INPANDIGE GARAGE, EIGEN OPRIT, VOOR- EN ACHTERTUIN gelegen in de wijk Venne-West.

TE KOOP. GOED ONDERHOUDEN HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS MET GROTE INPANDIGE GARAGE, EIGEN OPRIT, VOOR- EN ACHTERTUIN gelegen in de wijk Venne-West. TE KOOP AMERIKALAAN 113 - DRUNEN GOED ONDERHOUDEN HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS MET GROTE INPANDIGE GARAGE, EIGEN OPRIT, VOOR- EN ACHTERTUIN gelegen in de wijk Venne-West. Bouwjaar: 1992 Perceeloppervlak:

Nadere informatie

TE KOOP. Bouwjaar: Woonoppervlak: ca. 178 m² VRAAGPRIJS: ,- KOSTEN KOPER AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP. Bouwjaar: Woonoppervlak: ca. 178 m² VRAAGPRIJS: ,- KOSTEN KOPER AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP BURGEMEESTER HOEFNAGELSTRAAT 28 - VLIJMEN LUXE PENTHOUSE (178 M²) MET 75 M² TERRAS / BALKON, 3 SLAAPKAMERS, 2 BADKAMERS, BERGING, 2 PARKEERPLAATSEN IN HET SOUTERRAIN EN SCHITTEREND WIJDS UITZICHT.

Nadere informatie

TE KOOP. Tegenover het Leijpark gelegen UITGEBOUWDE GEMODERNISEERDE TUSSENWONING MET VRIJ UITZICHT, VOOR-, ACHTERTUIN, STENEN BERGING EN ACHTEROM.

TE KOOP. Tegenover het Leijpark gelegen UITGEBOUWDE GEMODERNISEERDE TUSSENWONING MET VRIJ UITZICHT, VOOR-, ACHTERTUIN, STENEN BERGING EN ACHTEROM. TE KOOP LEIJPARKWEG 73 - TILBURG Tegenover het Leijpark gelegen UITGEBOUWDE GEMODERNISEERDE TUSSENWONING MET VRIJ UITZICHT, VOOR-, ACHTERTUIN, STENEN BERGING EN ACHTEROM. Bouwjaar: ca. 1955 Perceeloppervlak:

Nadere informatie

TE KOOP. Bouwjaar: 1995. Woonoppervlak: ca. 81 m² VRAAGPRIJS: 189.000,- KOSTEN KOPER AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP. Bouwjaar: 1995. Woonoppervlak: ca. 81 m² VRAAGPRIJS: 189.000,- KOSTEN KOPER AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP MARKTSTAETE 202 - VLIJMEN DRIEKAMER APPARTEMENT OP DE TWEEDE VERDIEPING MET BALKON OP HET ZUIDEN, BERGING EN EIGEN PARKEERPLAATS IN HET SOUTERRAIN. Bouwjaar: 1995 Woonoppervlak: ca. 81 m² VRAAGPRIJS:

Nadere informatie

TE KOOP. Bouwjaar: 1995. Woonoppervlak: ca. 79 m². Balkon: ca. 20 m² VRAAGPRIJS: 198.000,- KOSTEN KOPER AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP. Bouwjaar: 1995. Woonoppervlak: ca. 79 m². Balkon: ca. 20 m² VRAAGPRIJS: 198.000,- KOSTEN KOPER AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP MARKTSTAETE 201 - VLIJMEN DRIEKAMERHOEK APPARTEMENT OP DE TWEEDE VERDIEPING MET TWEE BALKONS OP HET ZUID WESTEN, BERGING EN EIGEN PARKEERPLAATS IN HET SOUTERRAIN. Bouwjaar: 1995 Woonoppervlak:

Nadere informatie

TE KOOP. Bouwjaar: ca Perceeloppervlak: ca. 885 m². Woonoppervlak: ca. 90 m². Inhoud woonhuis: ca. 250 m³

TE KOOP. Bouwjaar: ca Perceeloppervlak: ca. 885 m². Woonoppervlak: ca. 90 m². Inhoud woonhuis: ca. 250 m³ TE KOOP GIERSBERGEN 12 A - GIERSBERGEN TEGEN DE DUINEN EN IN HET PITTORESKE GIERSBERGEN GELEGEN VRIJSTAAND HOUTEN WOONHUIS MET VRIJSTAANDE GARAGE, BERGING, EIGEN OPRIT, VOOR-, ZIJ- EN DIEPE ACHTERTUIN.

Nadere informatie

TE KOOP VRIJSTAAND LANDHUIS MET VRIJ UITZICHT, GARAGE, PAARDENSTALLEN, HONDENKENNEL, HOBBYLOODS, PRACHTIGE TUIN EN EEN WEILAND. Bouwjaar: ca.

TE KOOP VRIJSTAAND LANDHUIS MET VRIJ UITZICHT, GARAGE, PAARDENSTALLEN, HONDENKENNEL, HOBBYLOODS, PRACHTIGE TUIN EN EEN WEILAND. Bouwjaar: ca. TE KOOP DE HOEVEN 54 - HAARSTEEG VRIJSTAAND LANDHUIS MET VRIJ UITZICHT, GARAGE, PAARDENSTALLEN, HONDENKENNEL, HOBBYLOODS, PRACHTIGE TUIN EN EEN WEILAND. Bouwjaar: ca. 1947 Perceeloppervlak: ca. 16.610

Nadere informatie

TE KOOP DE STEENENBORCH 12 - NIEUWKUIJK MODERNE VRIJSTAANDE SEMI BUNGALOW MET INPANDIGE GARAGE, HOBBYRUIMTE / ATELIER EN RONDOM EEN PRACHTIGE TUIN.

TE KOOP DE STEENENBORCH 12 - NIEUWKUIJK MODERNE VRIJSTAANDE SEMI BUNGALOW MET INPANDIGE GARAGE, HOBBYRUIMTE / ATELIER EN RONDOM EEN PRACHTIGE TUIN. TE KOOP DE STEENENBORCH 12 - NIEUWKUIJK MODERNE VRIJSTAANDE SEMI BUNGALOW MET INPANDIGE GARAGE, HOBBYRUIMTE / ATELIER EN RONDOM EEN PRACHTIGE TUIN. Bouwjaar: 2000 Perceeloppervlak: 656 m² Woonoppervlak:

Nadere informatie

TE KOOP UITGEBOUWD WOONHUIS MET INPANDIGE GARAGE, HOUTEN BERGING, EIGEN OPRIT, VOOR- EN ACHTERTUIN (N). Bouwjaar: 1979 Verbouwd: 2009

TE KOOP UITGEBOUWD WOONHUIS MET INPANDIGE GARAGE, HOUTEN BERGING, EIGEN OPRIT, VOOR- EN ACHTERTUIN (N). Bouwjaar: 1979 Verbouwd: 2009 TE KOOP BREUGELSTRAAT 7 - DRUNEN UITGEBOUWD WOONHUIS MET INPANDIGE GARAGE, HOUTEN BERGING, EIGEN OPRIT, VOOR- EN ACHTERTUIN (N). Bouwjaar: 1979 Verbouwd: 2009 Perceeloppervlak: ca. 225 m² Woonoppervlak:

Nadere informatie

TE KOOP PRACHTIG ONDERHOUDEN, GESCHAKELD, UITGEBOUWD WOONHUIS MET INPANDIGE BERGING, CARPORT, HOUTEN TUINHUIS, VOOR- EN ACHTERTUIN.

TE KOOP PRACHTIG ONDERHOUDEN, GESCHAKELD, UITGEBOUWD WOONHUIS MET INPANDIGE BERGING, CARPORT, HOUTEN TUINHUIS, VOOR- EN ACHTERTUIN. TE KOOP NEER 13 - KAATSHEUVEL PRACHTIG ONDERHOUDEN, GESCHAKELD, UITGEBOUWD WOONHUIS MET INPANDIGE BERGING, CARPORT, HOUTEN TUINHUIS, VOOR- EN ACHTERTUIN. Bouwjaar: 1996 Perceeloppervlak: 297 m² Woonoppervlak:

Nadere informatie

TE KOOP. Bouwjaar: Woonoppervlak: ca. 98 m². Balkon: ca. 10 m². Inhoud: ca. 275 m³ VRAAGPRIJS: ,- KOSTEN KOPER AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP. Bouwjaar: Woonoppervlak: ca. 98 m². Balkon: ca. 10 m². Inhoud: ca. 275 m³ VRAAGPRIJS: ,- KOSTEN KOPER AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP MAGENTAHOF 20 - TILBURG DRIEKAMER APPARTEMENT GELEGEN OP DE ZEVENDE VERDIEPING MET ROYAAL OVERDEKT BALKON, BERGING EN EIGEN PARKEERPLAATS IN HET SOUTERRAIN. Bouwjaar: 1998 Woonoppervlak: ca. 98

Nadere informatie

TE KOOP. Bouwjaar: 1970. Verbouwd: 2006. Perceeloppervlak: ca. 396 m². Woonoppervlak: ca. 195 m². Garageoppervlak: 22 m². Inhoud: ca.

TE KOOP. Bouwjaar: 1970. Verbouwd: 2006. Perceeloppervlak: ca. 396 m². Woonoppervlak: ca. 195 m². Garageoppervlak: 22 m². Inhoud: ca. TE KOOP DIEPENBROCKSTRAAT 1 - DRUNEN AAN DE RAND VAN DRUNEN, VLAKBIJ DE BOSSEN EN DE DRUNENSE DUINEN, STAAT DIT HALFVRIJSTAANDE MODERNE WOONHUIS OP EEN RUIM PERCEEL MET VOOR-, ZIJ- EN ACHTERTUIN OP HET

Nadere informatie

TE KOOP PRACHTIG GELEGEN, GOED ONDERHOUDEN, VRIJSTAAND WOONHUIS (GESCHAKELD) MET AANGEBOUWDE KANTOORRUIMTE, VOOR-, ZIJ- EN ACHTERTUIN.

TE KOOP PRACHTIG GELEGEN, GOED ONDERHOUDEN, VRIJSTAAND WOONHUIS (GESCHAKELD) MET AANGEBOUWDE KANTOORRUIMTE, VOOR-, ZIJ- EN ACHTERTUIN. TE KOOP VAN SASSE VAN YSSELSTRAAT 15 OISTERWIJK PRACHTIG GELEGEN, GOED ONDERHOUDEN, VRIJSTAAND WOONHUIS (GESCHAKELD) MET AANGEBOUWDE KANTOORRUIMTE, VOOR-, ZIJ- EN ACHTERTUIN. Bouwjaar: 1975 Perceeloppervlak:

Nadere informatie

TE KOOP PRACHTIG ONDERHOUDEN, GESCHAKELD, UITGEBOUWD WOONHUIS MET INPANDIGE BERGING, CARPORT, HOUTEN TUINHUIS, VOOR- EN ACHTERTUIN.

TE KOOP PRACHTIG ONDERHOUDEN, GESCHAKELD, UITGEBOUWD WOONHUIS MET INPANDIGE BERGING, CARPORT, HOUTEN TUINHUIS, VOOR- EN ACHTERTUIN. TE KOOP NEER 13 - KAATSHEUVEL PRACHTIG ONDERHOUDEN, GESCHAKELD, UITGEBOUWD WOONHUIS MET INPANDIGE BERGING, CARPORT, HOUTEN TUINHUIS, VOOR- EN ACHTERTUIN. Bouwjaar: 1996 Perceeloppervlak: 297 m² Woonoppervlak:

Nadere informatie

TE KOOP. Bouwjaar: ca. 1947. Perceeloppervlak: ca. 16.610 m². Woonoppervlak: ca. 350 m². Inhoud woonhuis: ca. 1300 m³

TE KOOP. Bouwjaar: ca. 1947. Perceeloppervlak: ca. 16.610 m². Woonoppervlak: ca. 350 m². Inhoud woonhuis: ca. 1300 m³ TE KOOP DE HOEVEN 54 - HAARSTEEG SFEERVOL VRIJSTAAND LANDHUIS MET GARAGE, HONDENKENNEL, PAARDENSTALLEN, HOBBYLOODS EN PRACHTIGE TUIN gelegen aan de weg tussen Elshout en Haarsteeg. Bouwjaar: ca. 1947 Perceeloppervlak:

Nadere informatie

TE KOOP. GEMODERNISEERD WOONHUIS MET BEDRIJFSRUIMTE EN GEZELLIGE TUIN gelegen in de kern van Elshout. Bouwjaar: eind 19 e eeuw

TE KOOP. GEMODERNISEERD WOONHUIS MET BEDRIJFSRUIMTE EN GEZELLIGE TUIN gelegen in de kern van Elshout. Bouwjaar: eind 19 e eeuw TE KOOP KERKSTRAAT 78 - ELSHOUT GEMODERNISEERD WOONHUIS MET BEDRIJFSRUIMTE EN GEZELLIGE TUIN gelegen in de kern van Elshout. Bouwjaar: eind 19 e eeuw Perceeloppervlak: ca. 999 m² Woonoppervlak: ca. 240

Nadere informatie

TE KOOP. SFEERVOLLE VRIJSTAANDE W00NBOERDERIJ MET TUINHUIS, DUBBELE GARAGE, VOOR-, ZIJ- EN ACHTERTUIN gelegen tussen Drunen en Elshout.

TE KOOP. SFEERVOLLE VRIJSTAANDE W00NBOERDERIJ MET TUINHUIS, DUBBELE GARAGE, VOOR-, ZIJ- EN ACHTERTUIN gelegen tussen Drunen en Elshout. TE KOOP WOLFSHOEK 70 - ELSHOUT SFEERVOLLE VRIJSTAANDE W00NBOERDERIJ MET TUINHUIS, DUBBELE GARAGE, VOOR-, ZIJ- EN ACHTERTUIN gelegen tussen Drunen en Elshout. Bouwjaar: ca. 1880 Perceeloppervlak: ca. 1.180

Nadere informatie

TE KOOP VRAAGPRIJS: 339.000,- KOSTEN KOPER / AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP VRAAGPRIJS: 339.000,- KOSTEN KOPER / AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP DE HOEVEN 54 B - HAARSTEEG In de Lintbebouwing van De Hoeven te Haarsteeg op een royaal perceel van 1.680 m2 heeft u het bouwen van een droomhuis in eigen handen. Het bijkopen van grond naar achteren

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Neterselseweg 6, Bladel.

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Neterselseweg 6, Bladel. TE KOOP Neterselseweg 6, Bladel OP PRACHTIGE LOCATIE AAN DE RAND VAN BLADEL LIGT DEZE VRIJSTAANDE WONING MET EEN PRACHTIGE TUIN, EEN INPANDIGE GARAGE - BERGING, EEN GROTE VRIJSTAANDE GARAGE, LOSSE SCHUUR,

Nadere informatie

Eikenlaan 13 te Beek en Donk Vraagprijs 249.000,-- Kosten Koper

Eikenlaan 13 te Beek en Donk Vraagprijs 249.000,-- Kosten Koper Eikenlaan 13 te Beek en Donk Vraagprijs 249.000,-- Kosten Koper ROYALE UITGEBOUWDE TWEEKAPPER MET INPANDIGE GARAGE EN FRAAI AANGELEGDE ACHTERTUIN MET HEERLIJKE PRIVACY BIEDENDE LIGGING AAN WANDELPARK EN

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Zeelberg 5 a, Valkenswaard.

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Zeelberg 5 a, Valkenswaard. TE KOOP R Zeelberg 5 a, Valkenswaard RUIM VRIJSTAAND LANDHUIS MET INPANDIGE GARAGE EN SCHITTERENDE PRIVACY BIEDENDE PARKACHTIGE TUIN. DEZE FRAAI GESITUEERDE WONING HEEFT O.A. EEN ROYALE LIVING EN WOONKEUKEN

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Ten Eiken 33, Hoogeloon.

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Ten Eiken 33, Hoogeloon. TE KOOP Ten Eiken 33, Hoogeloon OP GOEDE LOCATIE GELEGEN HALFVRIJSTAANDE WONING MET CARPORT, AANGEBOUWDE GARAGE, FIETSENBERGING EN LEUK AANGELEGDE ACHTERTUIN OP ZONZIJDE MET ACHTEROM. WONING IS VOORZIEN

Nadere informatie

TE KOOP GERENOVEERD (INSTAP KLAAR) 3 KAMERAPPARTEMENT OP DE 1 E VERDIEPING MET BALKON EN EEN PRACHTIG UITZICHT OVER DE HEUVEL. Bouwjaar: ca.

TE KOOP GERENOVEERD (INSTAP KLAAR) 3 KAMERAPPARTEMENT OP DE 1 E VERDIEPING MET BALKON EN EEN PRACHTIG UITZICHT OVER DE HEUVEL. Bouwjaar: ca. TE KOOP HEUVELRING 67-03 - TILBURG GERENOVEERD (INSTAP KLAAR) 3 KAMERAPPARTEMENT OP DE 1 E VERDIEPING MET BALKON EN EEN PRACHTIG UITZICHT OVER DE HEUVEL. Bouwjaar: ca. 1985 Woonoppervlak: ca. 62 m² Inhoud

Nadere informatie

Beemdheuvel 26 te Best Vraagprijs ,= k.k.

Beemdheuvel 26 te Best Vraagprijs ,= k.k. Verkoopdocumentatie Beemdheuvel 26 te Best Vraagprijs 549.000,= k.k. Een ruime, modern vormgegeven vrijstaande woning (type semi-bungalow) met een carport, 2 badkamers, vloerverwarming en centraal stofzuigsysteem

Nadere informatie

Rietkampen 44 te Beek en Donk Vraagprijs ,-- Kosten Koper

Rietkampen 44 te Beek en Donk Vraagprijs ,-- Kosten Koper Rietkampen 44 te Beek en Donk Vraagprijs. 549.000,-- Kosten Koper BENT U OP ZOEK NAAR UITZICHT OVER WEILANDEN EN BOSSEN, MAAR DAN WEL IN EEN WOONWIJK GELEGEN? DAN IS DEZE WONING ECHT EEN BEZICHTIGING WAARD.

Nadere informatie

Te koop. Vrij gelegen ruime eengezinswoning met aan de voorzijde een stenen berging. Zoomwijcklaan 204, 3263 RH Oud-Beijerland

Te koop. Vrij gelegen ruime eengezinswoning met aan de voorzijde een stenen berging. Zoomwijcklaan 204, 3263 RH Oud-Beijerland Te koop Vrij gelegen ruime eengezinswoning met aan de voorzijde een stenen berging. Zoomwijcklaan 204, 3263 RH Oud-Beijerland Algemeen Een heerlijk vrij uitzicht aan de voorzijde van de woning, vrije parkeerplaatsen

Nadere informatie

Prijs: 268.000,-- k.k.

Prijs: 268.000,-- k.k. Binderseind 1 5421 CG Gemert Tel: 0492-392498 e-mail: info@geertsmakelaardij.nl www.geertsmakelaardij.nl DE HAAG 34 GEMERT. Deze vanaf 2010 vrijwel geheel gemoderniseerde hoekwoning met aanbouw en grote

Nadere informatie

Sonatestraat 10 te Beek en Donk Vraagprijs 279.000,- Kosten Koper

Sonatestraat 10 te Beek en Donk Vraagprijs 279.000,- Kosten Koper Sonatestraat 10 te Beek en Donk Vraagprijs 279.000,- Kosten Koper ZEER RUIM OPGEZETTE SEMI-BUNGALOW MET INPANDIGE GARAGE EN 3 SLAAPKAMERS. 2 SLAAPKAMERS EN DE BADKAMER BEVINDEN ZICH OP DE BEGANE GROND.

Nadere informatie

TE KOOP. De Bloemerd NS Gemert Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. De Bloemerd NS Gemert Vraagprijs: k.k. TE KOOP De Bloemerd 18 5421 NS Gemert Vraagprijs: 212.500 k.k. Omschrijving DE BLOEMERD 18 GEMERT. Deze fraai afgewerkte twee onder een kap woning met berging is gelegen in een gewilde woonstraat met het

Nadere informatie

DONGEN Van Eijckstraat 26

DONGEN Van Eijckstraat 26 DONGEN Van Eijckstraat 26 Hoekwoning met 4 slaapkamers, grote tuin (perceel 452m²), dubbele garage met oprit voor 2 auto's, op een mooi punt met vrije uitzichten gelegen midden in Dongen. Perceel : 452

Nadere informatie

Jud. Smitsstraat 32, te Valkenswaard

Jud. Smitsstraat 32, te Valkenswaard Jud. Smitsstraat 32, te Valkenswaard Vraagprijs 219.500,- kosten koper Fraai afgewerkte en recent gerenoveerde tussenwoning met twee ruime slaapkamers en een royale badkamer in een aantrekkelijke woonomgeving.

Nadere informatie

Verzetsheldenlaan 48 Eindhoven

Verzetsheldenlaan 48 Eindhoven Verzetsheldenlaan 48 Eindhoven Vraagprijs 635.000,= k.k. Op uitstekende woonstand in de villawijk Acht Zuid ligt deze prima onderhouden vrijstaande woning met een ruime, sfeervolle en veel lichtinval biedende

Nadere informatie

TE KOOP. De Bloemerd 16 5421 NS GEMERT Vraagprijs: 199.000 k.k.

TE KOOP. De Bloemerd 16 5421 NS GEMERT Vraagprijs: 199.000 k.k. TE KOOP De Bloemerd 16 5421 NS GEMERT Vraagprijs: 199.000 k.k. Omschrijving De Bloemerd 16 Gemert. Deze twee onder een kap woning met berging is gelegen in een gewilde woonstraat met alle denkbare voorzieningen

Nadere informatie

TE KOOP. Bisonstraat 44 5421 EE Gemert Vraagprijs: 185.000 k.k.

TE KOOP. Bisonstraat 44 5421 EE Gemert Vraagprijs: 185.000 k.k. TE KOOP Bisonstraat 44 5421 EE Gemert Vraagprijs: 185.000 k.k. Omschrijving BISONSTRAAT 44 GEMERT Deze uitgebouwde hoekwoning met berging is gelegen op een fraai perceel nabij het centrum van Gemert TE

Nadere informatie

TE KOOP. Valeriusstraat TV Gemert Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. Valeriusstraat TV Gemert Vraagprijs: k.k. TE KOOP Valeriusstraat 46 5421 TV Gemert Vraagprijs: 205.000 k.k. Omschrijving VALERIUSSTRAAT 46 GEMERT. Deze ruime tussenwoning is gelegen op een zeer rustige, groene en kindvriendelijke locatie op korte

Nadere informatie

TE KOOP GERENOVEERD (INSTAP KLAAR) 3 KAMERAPPARTEMENT OP DE 1 E VERDIEPING MET BALKON EN EEN PRACHTIG UITZICHT OVER DE HEUVEL. Bouwjaar: ca.

TE KOOP GERENOVEERD (INSTAP KLAAR) 3 KAMERAPPARTEMENT OP DE 1 E VERDIEPING MET BALKON EN EEN PRACHTIG UITZICHT OVER DE HEUVEL. Bouwjaar: ca. TE KOOP HEUVELRING 67-03 - TILBURG GERENOVEERD (INSTAP KLAAR) 3 KAMERAPPARTEMENT OP DE 1 E VERDIEPING MET BALKON EN EEN PRACHTIG UITZICHT OVER DE HEUVEL. Bouwjaar: ca. 1985 Woonoppervlak: ca. 62 m² Inhoud

Nadere informatie

Ouverturelaan 10 te Beek en Donk Vraagprijs 425.000,-- kosten koper

Ouverturelaan 10 te Beek en Donk Vraagprijs 425.000,-- kosten koper Ouverturelaan 10 te Beek en Donk Vraagprijs 425.000,-- kosten koper OP EEN VAN DE MOOISTE LOCATIES VAN DE LAARSCHE VELDEN LIGT DEZE VRIJSTAANDE WONING MET ROYALE INPANDIGE GARAGE. DE WONING IS ZOWEL AAN

Nadere informatie

Baarleseweg 38. Chaam

Baarleseweg 38. Chaam Baarleseweg 38 Chaam Baarleseweg haam Vraagprijs. 275.000,= k.k. KARAKTERISTIEK VRIJSTAAND WOONHUIS MET AANBOUW EN NIEUWE GARAGE/CARPORT. Type woning : Vrijstaande woning. Bijgebouwen : Garage met carport

Nadere informatie

LOLLUM ALD HAVEN 43 Mooi en rustig gelegen vrijstaand woonhuis met uitgebouwde hal, kantoor, slaapkamer, bijkeuken en garage met kapconstructie op rui

LOLLUM ALD HAVEN 43 Mooi en rustig gelegen vrijstaand woonhuis met uitgebouwde hal, kantoor, slaapkamer, bijkeuken en garage met kapconstructie op rui LOLLUM ALD HAVEN 43 Mooi en rustig gelegen vrijstaand woonhuis met uitgebouwde hal, kantoor, slaapkamer, bijkeuken en garage met kapconstructie op ruime kavel aan het water met veel privacy. Centraal gelegen

Nadere informatie

Pattonstraat 2-d - Dongen

Pattonstraat 2-d - Dongen Pattonstraat 2-d - Dongen Vraagprijs 399.500,- k.k.!!! AANTREKKELIJKE SCHERPE PRIJS!!! Let op: Deze woning wordt aangeboden met een VANAF-PRIJS, waarbij er een voorstel/bod gedaan kan worden vanaf 399.500,-

Nadere informatie

Te koop Vrijstaande woning met garage en schitterende tuin

Te koop Vrijstaande woning met garage en schitterende tuin Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Fax: 0186-634276 Te koop Vrijstaande woning met garage en schitterende tuin Middelsluissedijk Westzijde 32 3281 LJ Numansdorp Algemeen De

Nadere informatie

Julianalaan 25 - 's Gravenmoer

Julianalaan 25 - 's Gravenmoer Julianalaan 25 - 's Gravenmoer Vraagprijs 275.000,- k.k. Twee-onder-een-kap woning gelegen op riant perceel aan prachtige laan in 's Gravenmoer, voorzien van 4 slaapkamers, ruime bijkeuken, oprit geschikt

Nadere informatie

TE KOOP. Binderseind 9 B 5421 CG Gemert Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. Binderseind 9 B 5421 CG Gemert Vraagprijs: k.k. TE KOOP Binderseind 9 B 5421 CG Gemert Vraagprijs: 247.500 k.k. Omschrijving Binderseind 9b, Gemert Deze patiobungalow is gelegen op een fantastische locatie in het centrum van Gemert met alle denkbare

Nadere informatie

Lupineweide 4 - Dongen

Lupineweide 4 - Dongen Lupineweide 4 - Dongen Vraagprijs 275.000,- k.k. Vrijstaand woonhuis met garage en serre, fraai gelegen op een rustige locatie in een doodlopende straat nabij een plantsoen. Van den Bosch makelaars Mgr.

Nadere informatie

Waalwijk (5142 AA), Ambrosiusweg 57

Waalwijk (5142 AA), Ambrosiusweg 57 Aan doorgaande woonstraat met vrij uitzicht over het groen aan voorzijde gelegen uitgebouwde VRIJSTAANDE WONING met inpandig bereikbare garage + berging, carport en tuin op een perceel van 448 m². Globale

Nadere informatie

TE KOOP VUURDOORNSTRAAT 9, BEST

TE KOOP VUURDOORNSTRAAT 9, BEST TE KOOP VUURDOORNSTRAAT 9, BEST Een goed onderhouden en prima geïsoleerd, halfvrijstaand woonhuis, type twee-onder-één-kap, met voortuin, oprit, garage en achtertuin op het zuidwesten. De woning is gelegen

Nadere informatie

Eendengoor 1 nr 4, Hooge Mierde

Eendengoor 1 nr 4, Hooge Mierde TE KOOP R Eendengoor 1 nr 4, Hooge Mierde IN DE KEMPEN, NET BUITEN HOOGE MIERDE, OP RECREATIEPARK ZWARTVEN (Eendengoor 1a, nummer 4) GELEGEN PRACHTIGE, VRIJSTAANDE RECREATIEWONING GELEGEN OP EIGEN GROND

Nadere informatie

Vraagprijs ,= k.k.

Vraagprijs ,= k.k. Jachtheuvel 32 Best Vraagprijs 275.000,= k.k. Een royale, uitgebouwde tussenwoning met een vrijstaande stenen berging en een nette tuin op het noordwesten. De woning is gelegen op een rustige woonlocatie

Nadere informatie

FRANS STROUXSTRAAT 24A 6039GK STRAMPROY

FRANS STROUXSTRAAT 24A 6039GK STRAMPROY FRANS STROUXSTRAAT 24A 6039GK STRAMPROY VRAAGPRIJS 359.000 K.K. Poldermolen 11, 6003 BC Weert Kockelkorn Makelaardij. Alle rechten voorbehouden. 0495-700 252 OMSCHRIJVING: Wanneer u op zoek bent naar een

Nadere informatie

Langeweg 11 Postbus AD Oud-Beijerland Tel: Fax: TE KOOP. Kwakscheweg LG Oud-Beijerland

Langeweg 11 Postbus AD Oud-Beijerland Tel: Fax: TE KOOP. Kwakscheweg LG Oud-Beijerland Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Fax: 0186-634276 TE KOOP Kwakscheweg 5 3261 LG Oud-Beijerland Algemeen Deze vrijstaande woning met ruime loods is door haar vrije ligging

Nadere informatie

TE KOOP. Heuvelstraat 22 te Diessen Vraagprijs 329.500,= k.k.

TE KOOP. Heuvelstraat 22 te Diessen Vraagprijs 329.500,= k.k. TE KOOP Vraagprijs 329.500,= k.k. Met trots bieden wij u deze markante vrijstaande woning aan. De woning is een gemeentelijk monument. De woning is hoogwaardig afgewerkt, heeft een vrijstaande stenen garage

Nadere informatie

Oirschotseweg 98 Best

Oirschotseweg 98 Best Oirschotseweg 98 Best Vraagprijs 549.000,= k.k. Deze keurig onderhouden, vrijstaande woning (type semi-bungalow) met een ruime garage/bergruimte beschikt o.a. over een groot overdekt terras, een slaapkamer

Nadere informatie

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k. Op uitstekende locatie in villawijk De Oude Omdraaier gelegen royale vrijstaande BUNGALOW met inpandig bereikbare garage/berging, carport en veel privacy biedende tuin op een riant perceel van 911 m².

Nadere informatie

van Heemskerckstraat 3 - Dongen

van Heemskerckstraat 3 - Dongen van Heemskerckstraat 3 - Dongen Vraagprijs 189.000,- k.k. Keurig onderhouden, uitgebouwde eengezinswoning met berging, gelegen in rustige straat in plan West II. Van den Bosch makelaars Mgr. Poelsstraat

Nadere informatie

Aadorp. Kastanjelaan 14

Aadorp. Kastanjelaan 14 Aadorp www.schakel.nl Kastanjelaan 14 Deze onder architectuur van de zestiger jaren gebouwde, goed onderhouden en gemoderniseerde semi bungalow met vrijstaande stenen garage, is optimaal op de zon gericht

Nadere informatie

Amerlaan 45 te Eindhoven

Amerlaan 45 te Eindhoven Amerlaan 45 te Eindhoven Vraagprijs. 349.000,-- kosten koper OP FIJNE WOONLOCATIE IN STADSDEEL ACHT LIGT DEZE RUIME EN GOED ONDERHOUDEN TWEE ONDER EENKAP WONING MET OPRIT EN AANPANDIGE GARAGE. DE WONING

Nadere informatie

Te koop Schitterende vrijstaande villa met inpandige garage Iroko 166, 3315 PN Dordrecht

Te koop Schitterende vrijstaande villa met inpandige garage Iroko 166, 3315 PN Dordrecht CCConcept Te koop Schitterende vrijstaande villa met inpandige garage Iroko 166, 3315 PN Dordrecht Algemeen Deze schitterende villa, type Verano, met inpandige garage en prachtige tuin rondom is gebouwd

Nadere informatie

Bergeijk: Dopheidedreef 1 Vraagprijs: k.k.

Bergeijk: Dopheidedreef 1 Vraagprijs: k.k. Bergeijk: Dopheidedreef 1 Vraagprijs: 945.000 k.k. Dopheidedreef 1 In een zeer bosrijke omgeving gelegen op bijna 1 Ha. degelijk gebouwd vrijstaand landhuis met dubbele garage, multifunctionele verwarmde

Nadere informatie

ANJERSTRAAT 42 TE BEEK EN DONK Vraagprijs ,-- Kosten Koper

ANJERSTRAAT 42 TE BEEK EN DONK Vraagprijs ,-- Kosten Koper Vraagprijs 425.000,-- Kosten Koper Op geliefde woonlocatie aan de Anjerstraat in Beek en Donk ligt deze royale vrijstaande familiewoning op een prachtig perceel van 635 m². Dit degelijk gebouwd huis beschikt

Nadere informatie

Woonoppervlakte 152 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Denenweg 22 Melderslo

Woonoppervlakte 152 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Denenweg 22 Melderslo Woonoppervlakte 152 m 2 Vraagprijs 450.000,- kosten koper TE KOOP Denenweg 22 Melderslo UNIEK OBJECT VOOR DIERENLIEFHEBBERS. ALGEMEEN INDELING BIJZONDERHEDEN: - Gelegen vrijstaande bungalow gebouwd in

Nadere informatie

TE KOOP. Rector Aldenhuysenstraat TE Handel Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. Rector Aldenhuysenstraat TE Handel Vraagprijs: k.k. TE KOOP Rector Aldenhuysenstraat 41 5423 TE Handel Vraagprijs: 250.000 k.k. Omschrijving Rector Aldenhuysenstraat 41 Handel. Deze royale en goed geïsoleerde onderhoudsarme twee onder-een kapwoning met

Nadere informatie

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering Heuvel 13, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 325.000 k.k. Aangeboden sinds 02-10-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

Brochure. Object. Edelweisstraat 126 te EINDHOVEN. Vraagprijs 199.500,= K.K. Aanvaarding. In overleg. Omschrijving

Brochure. Object. Edelweisstraat 126 te EINDHOVEN. Vraagprijs 199.500,= K.K. Aanvaarding. In overleg. Omschrijving Brochure Object Edelweisstraat 126 te EINDHOVEN Vraagprijs Aanvaarding 199.500,= K.K. In overleg Omschrijving Verrassend ruime karakteristieke tussenwoning met 3 slaapkamers, sfeervolle tuin met berging

Nadere informatie

TE KOOP ZANDOOGJELAAN 27 TE SON

TE KOOP ZANDOOGJELAAN 27 TE SON TE KOOP ZANDOOGJELAAN 27 TE SON Fraai gesitueerd in de jonge, kindvriendelijke woonomgeving t Zand een onder moderne architectuur gebouwde semi-bungalow, uitgevoerd in landhuisstijl, met o.a. oprit, carport,

Nadere informatie

Woonoppervlakte 125 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Brugpas 4 Veulen

Woonoppervlakte 125 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Brugpas 4 Veulen Woonoppervlakte 125 m 2 Vraagprijs 252.500,- kosten koper TE KOOP Brugpas 4 Veulen VRIJSTAAND WOONHUIS MET GARAGE EN RUIM PERCEEL ALGEMEEN BIJZONDERHEDEN - Ruime vrijstaand jaren 60 woning gelegen op een

Nadere informatie

Prijs: ,-- k.k.

Prijs: ,-- k.k. Binderseind 1 5421 CG Gemert Tel: 0492-392498 e-mail: info@geertsmakelaardij.nl www.geertsmakelaardij.nl DE STAP 1 DE MORTEL Dit royaal en sfeervol vrijstaand landhuis met inpandige garage is gelegen op

Nadere informatie

Ulenpas 83 te Eindhoven. Koopprijs: op aanvraag

Ulenpas 83 te Eindhoven. Koopprijs: op aanvraag Ulenpas 83 te Eindhoven Op fraaie en aantrekkelijke woonlocatie in de wijk Ooievaarsnest ligt deze zeer degelijk gebouwde vrijstaande woning met dubbele garage en verwarmd buitenzwembad. De woning is keurig

Nadere informatie

Mercuriusstraat 4 - Dongen

Mercuriusstraat 4 - Dongen Mercuriusstraat 4 - Dongen Werkelijk perfect onderhouden kwadrantwoning met dakterras, sfeervolle veranda, carport en oprit voor meerdere auto's. Gelegen op een mooie plek in een nieuw woongebied in Plan

Nadere informatie

Bouwjaar : 1960 Inhoud : 830 m 3. Woonoppervlakte : 221 m2 (incl. 2e woongedeelte achter) Perceel opp. : m 2 Aanvaarding : In overleg

Bouwjaar : 1960 Inhoud : 830 m 3. Woonoppervlakte : 221 m2 (incl. 2e woongedeelte achter) Perceel opp. : m 2 Aanvaarding : In overleg Ooftweg 1, Deurne Vraagprijs 599.000,- k.k. Op perceel van ruim 1,5 HA gelegen bungalow met een separaat inpandig woongedeelte/gastenverblijf achter de woning en royale loods (24X12 meter) met paardenstallen

Nadere informatie

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers. Bunder 36, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 349.000 k.k. Aangeboden sinds 19-05-2015 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

Waalwijk (5143 TB), Bloemenoordplein 22

Waalwijk (5143 TB), Bloemenoordplein 22 Aan plein met buurtwinkelcentrum ligt deze goed onderhouden uitgebouwde HOEKWONING met vrijstaande berging en onderhoudsvriendelijke achtertuin op het zuiden op een perceel van 140 m². Globale indeling.

Nadere informatie

SLEEWERK 11 EINDHOVEN

SLEEWERK 11 EINDHOVEN SLEEWERK 11 EINDHOVEN DEZE RUIM BEMETEN TWEE-ONDER-EEN-KAP WONING MET GARAGE IS GELEGEN IN EEN RUSTIGE WOONOMGEVING NAAST NATUURGEBIED DE DOMMELVALLEI. DE WONING IS VOORZIEN VAN EEN ROYALE WOONKAMER,

Nadere informatie

Oirschotseweg 98 Best

Oirschotseweg 98 Best Oirschotseweg 98 Best Vraagprijs 529.000,= k.k. Deze keurig onderhouden, vrijstaande woning (type semi-bungalow) met een ruime garage/bergruimte beschikt o.a. over een groot overdekt terras, een slaapkamer

Nadere informatie

Sint Josephstraat 106-A - Dongen

Sint Josephstraat 106-A - Dongen Sint Josephstraat 106-A - Dongen Vraagprijs 595.000,- k.k.* Royale vrijstaande woning met diverse mogelijkheden door onder andere 2 ingangen en twee trappen (denk aan dubbele bewoning of praktijk aan huis),

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs: ,- k.k. Wytlansdykje 2, NIJEMIRDUM haskestaete.nl

TE KOOP. Vraagprijs: ,- k.k. Wytlansdykje 2, NIJEMIRDUM haskestaete.nl TE KOOP Wytlansdykje 2, NIJEMIRDUM - Bouwjaar ± 1971 - Inhoud ± 310 m³ - Kavel 510 m² - 3 slaapkamers Vrijstaande semi-bungalow met tuinschuur en volière gelegen op ruime kavel. Er is de mogelijkheid voor

Nadere informatie

DONGEN Vaartweg 4. Perceel : 820 m² Inhoud : circa 530 m³ Bouwjaar : k.k.

DONGEN Vaartweg 4. Perceel : 820 m² Inhoud : circa 530 m³ Bouwjaar : k.k. DONGEN Vaartweg 4 Uitstekend onderhouden en luxe afgewerkt vrijstaand woonhuis met 3 ruime slaapkamers, 2 badkamers, middels schuifdeuren af te sluiten eetkamer, bijkeuken en grote vrijstaande garage met

Nadere informatie

Meizoentje 5, Gemert

Meizoentje 5, Gemert Meizoentje 5, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 350.000 k.k. Aangeboden sinds 21-04-2015 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

Royaal (maar liefst 170 m² woonopp.) en verrassend twee-onder-één-kapwoonhuis met brede (7 x 7 m) aanbouw en heerlijke en vrije achtertuin met

Royaal (maar liefst 170 m² woonopp.) en verrassend twee-onder-één-kapwoonhuis met brede (7 x 7 m) aanbouw en heerlijke en vrije achtertuin met TJERKWERD SYLROEDE 13 Royaal (maar liefst 170 m² woonopp.) en verrassend twee-onder-één-kapwoonhuis met brede (7 x 7 m) aanbouw en heerlijke en vrije achtertuin met veel privacy en overkapt terras. Eigen

Nadere informatie

Prijs: ,-- k.k.

Prijs: ,-- k.k. Binderseind 1 5421 CG Gemert Tel: 0492-392498 e-mail: info@geertsmakelaardij.nl www.geertsmakelaardij.nl KORHOENSTRAAT 25 DE RIPS. Dit degelijk gebouwd vrijstaand woonhuis met inpandige garage en overdekt

Nadere informatie