Galvano Leveranciersportal Handleiding voor de functionaliteiten voor leveranciers op de website van Galvano Groothandel BV

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Galvano Leveranciersportal Handleiding voor de functionaliteiten voor leveranciers op de website van Galvano Groothandel BV"

Transcriptie

1 Galvano Leveranciersportal Handleiding voor de functionaliteiten voor leveranciers op de website van Galvano Groothandel BV Auteur: Ron Kessels, manager E-business Datum: vrijdag 15 oktober 2010 Versie: 1.3

2 Inhoudsopgave Galvano Leveranciersportal 1 Gebruikers en bevoegdheden Inloggen Nieuwe gebruikers Gebruikersinstellingen (bevoegdheden) Functionaliteiten Artikelen zoeken Opvragen artikelinformatie Artikelgegevens fabrikant Afzetgegevens Bestellingen opvragen en bevestigen Inhoud bestelling Bestelling bevestigen Stel een vraag Nieuwsbericht invoeren After Sales Reclamatie overzicht Registreren van een opvolging Leveranciersinformatie Mijn Berichten Mijn downloads Contact...20 R.M.J. Kessels Pagina 2 Printdatum:

3 1 Gebruikers en bevoegdheden Deze handleiding beschrijft de onderdelen van de Galvano website die bedoeld zijn voor leveranciers. Het document is bedoeld als naslagwerk voor eerste vragen. Als algemene opmerking geldt dat de website beschikbaar is in drie talen: Nederlands, Engels en Duits. 1.1 Inloggen Galvano maakt één inlogcode aan per leverancier. Deze inlogcode, beschikbaar voor de zogenaamde administrator bij de leverancier, krijgt een aantal bevoegdheden toegewezen van Galvano. De administrator kan met behulp van deze inlogcode zelf meerdere inlogcodes aanmaken voor zijn collega s. Het is verstandig dat de administrator meerdere inlogcodes aanmaakt, zodat ook verschillende niveaus in bevoegdheden aan leverancierszijde geborgd zijn Nieuwe gebruikers De administrator is bevoegd om nieuwe gebruikers aan te maken en om bevoegdheden toe te kennen aan gebruikers. Daarvoor gaat de gebruiker naar Mijn Galvano > Onderhoud gebruikers. Daar verschijnt een overzicht van de huidige inlogcodes van de leverancier. Op deze pagina kunt u: Met de knop (rechtsboven) een nieuwe gebruiker aanmaken. Met het icoon een gebruiker verwijderen. Door op een gebruikersnaam te klikken de instellingen van de betreffende gebruiker wijzigen (zie volgende paragraaf). R.M.J. Kessels Pagina 3 Printdatum:

4 1.1.2 Gebruikersinstellingen (bevoegdheden) Galvano Leveranciersportal Rechts op dit scherm staan de bevoegdheden van een gebruiker opgesomd. Galvano kent bevoegdheden toe aan een leverancier. Vervolgens kan de administrator deze bevoegdheden weer toekennen aan gebruikers. Wanneer Galvano een bevoegdheid niet toekent aan een leverancier, dan zal de leverancier deze in dit scherm niet zien en dus ook niet kunnen toekennen aan een gebruiker. We kennen momenteel de volgende bevoegdheden: Actief: geeft aan of de gebruiker mag inloggen. Administrator: geeft aan of de gebruiker inlogcodes mag aanmaken en bevoegdheden mag wijzigen. Artikelinformatie: toon extra artikelgegevens fabrikant: bij de artikelinformatie komt een extra tabblad zichtbaar met artikelinformatie fabrikant. Hierop staan o.a. aantallen per colli, slag en pallet en levertijden en prijsinformatie. Artikelinformatie: toon vraag- en afzetinformatie: bij artikelinformatie komt een extra tabblad zichtbaar met vraag- en afzetinformatie van het betreffende artikel per maand. Bestellingen opvragen: de gebruiker kan de door Galvano geplaatste bestellingen opvragen. Bestellingen opvragen: mag leverweek en prijs bevestigen: de gebruiker mag van een bestelling de leverweken en bij verzamelnummers de prijs bevestigen. Bestellingen opvragen: toon commissiegegevens: de gebruiker mag per bestelregel zien voor welke klant (korte naam + plaats) Galvano de artikelen bestelt. Bestellingen opvragen: toon regelwaarde: de gebruiker mag de netto stukprijs zien die Galvano verwacht op de factuur bij de betreffende bestelregel. Nieuwsberichten invoeren: de gebruiker mag nieuwsberichten indienen voor publicatie op de Galvano website. Bovenstaande rechten zijn alleen zichtbaar voor de leverancier als Galvano deze toegekend heeft. Niet alle rechten worden aan alle leveranciers toegekend. R.M.J. Kessels Pagina 4 Printdatum:

5 2 Functionaliteiten De volgende Functionaliteiten zijn voor leveranciers beschikbaar op de Galvano website: Artikelen zoeken; Bestellingen opvragen en bevestigen; Nieuwsberichten invoeren; Mijn Galvano. Deze onderdelen worden hieronder beschreven. 2.1 Artikelen zoeken Standaard mogen leveranciers alleen hun eigen assortiment inzien. Dat wil zeggen, alleen de artikelen die Galvano bij de betreffende leverancier koopt. Ook private label artikelen zijn niet zichtbaar voor de leverancier. Bij wijze van grote uitzondering is het mogelijk om een leverancier toegang te geven tot het volledige assortiment van Galvano. In dat geval zijn ook de private label artikelen zichtbaar. Voor het zoeken en opvragen van artikelinformatie zijn voor de leverancier dezelfde opties beschikbaar als voor klanten: Vrij zoeken op artikelomschrijving; Zoeken via de catalogusboom; Uitgebreid zoeken Opvragen artikelinformatie De leverancier ziet dezelfde artikelgegevens als een klant: R.M.J. Kessels Pagina 5 Printdatum:

6 Daarnaast verschijnen (alleen bij de eigen artikelen) een tweetal extra tabbladen, te weten: Artikelgegevens fabrikant; Afzetgegevens Artikelgegevens fabrikant Onder dit tabblad, dat alleen zichtbaar is bij de eigen artikelen én als de gebruiker bevoegd is om dit tabblad op te vragen, worden extra artikelgegevens t.b.v. de fabrikant getoond: De volgende gegevens worden getoond: Lijstprijs: de lijstprijs leverancier (zonder eenheid, want die is niet bekend). Netto inkoopprijs Galvano: de inkoopprijs zoals Galvano die op de factuur verwacht. Aantal per colli: indien bekend. Aantal per slag: indien bekend. Aantal per pallet: indien bekend. Levertijd af fabriek: de levertijd van de leverancier. Levertijd Galvano indien niet voorradig: is de levertijd van de leverancier + de doorlooptijd bij Galvano en een veiligheidsmarge. R.M.J. Kessels Pagina 6 Printdatum:

7 2.1.3 Afzetgegevens Op dit tabblad worden de vraag- en afzetgegevens getoond. Dit tabblad is alleen zichtbaar bij de eigen artikelen én als de gebruiker het recht heeft om dit tabblad op te vragen. Op dit tabblad wordt per maand de vraag, de totale (toonzaal)afzet en de prognose getoond van dit artikel. Tevens wordt rechtsboven additionele afzetinformatie getoond. Indien gewenst kan de gebruiker een PDF aanvragen van deze pagina. R.M.J. Kessels Pagina 7 Printdatum:

8 2.2 Bestellingen opvragen en bevestigen Gebruikers die bevoegd zijn om bestellingen op te vragen kunnen de door Galvano geplaatste bestellingen inzien op de website: De gebruiker kan eventueel filteren op zijn eigen referentie (bijv. ordernummer fabrikant), het Galvano bestelnummer, eventueel op crediteur en op status. Vervolgens worden de bestellingen getoond die aan de zoekcriteria voldoen. Per bestelling worden de relevante gegevens getoond. Indien de bestelling nog niet bevestigd is en volgens de bevestigingstermijn al bevestigd had moeten zijn, dan is het woord Nee in de kolom Bevestigd rood gemarkeerd. Wanneer artikelen van de bestelling reeds geleverd hadden moeten zijn volgens de bevestiging van de leverancier, maar nog niet door Galvano ontvangen zijn, dan is de status rood gemarkeerd. Door op het Bestelnummer te klikken kan de bestelling ingezien worden. R.M.J. Kessels Pagina 8 Printdatum:

9 2.2.1 Inhoud bestelling Er worden diverse gegevens van de bestelling getoond, waaronder de besteltekst van de bestelling en de besteltekst op de order. Indien sprake is van een toonzaalbestelling staat dat rechtsboven in het rood aangegeven. Wanneer sprake is van een rechtstreekse levering, dan wordt dat bij Toelichting aangegeven. Per bestelregel worden diverse gegevens getoond. Afhankelijk van de bevoegdheden van de gebruiker worden de laatste twee kolommen wel/niet weergegeven: Netto/st.: alleen als de gebruiker over de bevoegdheid Bestellingen opvragen: toon regelwaarde beschikt. Commissie: alleen als de gebruiker over de bevoegdheid Bestellingen opvragen: toon commissiegegevens beschikt. Rechtsboven staan twee iconen: met dit icoon kan de gebruiker de bestelling (her)bevestigen. Dit icoon wordt alleen weergegeven als de gebruiker beschikt over de bevoegdheid Bestellingen opvragen: mag leverweek en prijs bevestigen. met dit icoon kan de gebruiker een vraag stellen over de bestelling. Deze vraag wordt naar de Galvano voorraadbeheerder g d. R.M.J. Kessels Pagina 9 Printdatum:

10 2.2.2 Bestelling bevestigen Hieronder een schermafdruk van de wijze waarop een bestelling bevestigd dient te worden: Voor het bevestigen van een bestelling dient een aantal velden ingevuld te worden: Uw referentie: de referentie van de bestelling bij de leverancier, bijvboorbeeld het ordernummer van de leverancier. Contactpersoon: de naam van degene die de bestelling bevestigt. Vervolgens kan worden aangegeven in welke week de artikelen geleverd worden. Dit kan op drie manieren: Door in de kolomkop achter Bevestigde week op het kalender-icoon te klikken kan de bestelling in één keer voor een bepaalde week bevestigd worden. Door op regelniveau op het kalender icoon te klikken wordt alleen de regel voor die week bevestigd. Als de leverweek nog niet bekend is kan een vinkje gezet worden in het selectievakje vóór de week. Daarmee wordt aangegeven dat de leverweek nog niet bekend is. Onderaan kan de gebruiker nog een opmerking meegeven voor de Galvano voorraadbeheerder. Bijvoorbeeld als aantallen niet kloppen of als er iets bijzonders is met de levering. Wanneer de bevestigde leverweek de gevraagde leverweek overschrijdt, dan wordt verplicht een toelichting gevraagd aan de gebruiker, t.b.v. het Galvano orderbegeleidingssysteem. Deze opmerking wordt naar de Galvano voorraadbeheerder g d. R.M.J. Kessels Pagina 10 Printdatum:

11 2.2.3 Stel een vraag De gebruiker kan een vraag stellen over een bestelling. Daartoe dient onderstaand formulier ingevuld te worden: De gebruiker dient verplicht zijn contactgegegevens in te vullen en een vinkje te zetten bij de voorwaarde dat hij zich realiseert dat Galvano 1 werkdag nodig heeft om het bericht te beantwoorden. R.M.J. Kessels Pagina 11 Printdatum:

12 2.3 Nieuwsbericht invoeren We bieden leveranciers ook de mogelijkheid om nieuwsberichten aan te leveren voor publicatie op de Galvano website. Daarvoor dient onderstaand formulier ingevuld te worden. Let wel: deze optie is alleen beschikbaar als de gebruiker beschikt over de bevoegdheid Nieuwsberichten invoeren : Aangeleverde nieuwsberichten worden eerst door Galvano beoordeeld alvorens deze geplaatst worden op de website. Op de site staat een korte handleiding ten behoeve van het invoeren van nieuwsberichten. R.M.J. Kessels Pagina 12 Printdatum:

13 2.4 After Sales Het doel van de After Sales pagina is een heldere informatievoorziening naar klanten en leveranciers met betrekking tot reclamaties. Deze paragraaf zal uiteenzetten hoe dit nieuwe gedeelte van de website werkt Reclamatie overzicht U kunt alle reclamaties die via Galvano bij uw bedrijf lopen inzien door in het linkermenu van de Galvano website te kiezen voor Aftersales (pijl 1) en daarna voor Overzicht reclamaties. 1 2 U opent dan de onderstaande pagina. Deze pagina biedt u een totaaloverzicht van de reclamaties die bij u lopen. In dit overzicht kunt u naar een specifieke reclamatie zoeken door gebruik te maken van de filtercriteria (groene kader). Zo kunt u zoeken op referentie, op het reclamatienummer, op het originele ordernummer, of op het artikelnummer waar de reclamatie betrekking op heeft. Daarnaast kunt u ook filteren op de categorie waaronder een reclamatie valt. Wij onderscheiden hierbij de volgende categorieën: (1) Openstaand (2) Afgehandeld en (3) Alle. Als u de reclamatie waarnaar u zocht heeft gevonden kunt u deze openen door te dubbelklikken op het reclamatienummer, zoals pijl 1 aangeeft. U wordt dan doorverwezen naar de detailpagina van de betreffende reclamatie. Als de status van een reclamatie rood is, zoals pijl 2 aangeeft, dan wachten wij op een reactie van u! 1 2 Deze pagina ziet eruit als onderstaand voorbeeld en presenteert alle informatie met betrekking tot de reclamatie. Bovenin deze pagina vindt u de basisgegevens van de reclamatie (pijl 1). Hier staat welke partijen bij de reclamatie betrokken zijn, de aanmaakdatum van de reclamatie, het order en factuurnummer waar de reclamatie betrekking op heeft etc. R.M.J. Kessels Pagina 13 Printdatum:

14 Vervolgens worden de artikelen opgesomd waar de reclamatie betrekking op heeft (pijl 2). Bij sommige reclamaties zal een bijlage toegevoegd zijn in de vorm van een document of afbeelding. Als u op de knop klikt kunt u deze bijlage bekijken. Als u een vraag wilt stellen over de reclamatie kunt u dit doen door te klikken op. U opent dan een formulier waarin u een kunt samenstellen gericht aan Galvano. Deze wordt dan door Galvano binnen 24 uur in behandeling genomen. De meest belangrijke velden op deze pagina zijn de onderste velden (zie groene kader). Deze velden zijn een soort logboek dat inzicht verschaft in de voortgang die gemaakt wordt met betrekking tot de afhandeling. Zo blijft iedereen - klant, Leverancier en Galvano - op de hoogte van wat er speelt, en wat de status van de reclamatie is. U als leverancier speelt een belangrijke rol in het verschaffen van deze informatie. U kunt namelijk ook opvolgingen toevoegen aan dit logboek. Dit doet u door te klikken op. Subparagraaf zet uiteen hoe u een opvolging kunt registreren/toevoegen. 1 2 R.M.J. Kessels Pagina 14 Printdatum:

15 2.4.2 Registreren van een opvolging Nadat u in het bovenstaande scherm op heeft geklikt opent u onderstaand formulier. In dit formulier staan bovenin de basisgegevens van het serviceverzoek (groene kader). In het veld Opvolging kunt u uw opvolging registreren. U start met aan te geven hoe opgevolgd zal gaan worden door dit aan te vinken in het keuze menu bij Wijze opvolging (pijl 1). U heeft hier de keuze uit de volgende opvolgingswijzen: Servicedienst brengt bezoek; Artikel herleveren; Artikel retour; Afwijzing; Opgelost; Extra info registreren. In het veld Toelichting (pijl 2) kunt u een korte toelichting meegegeven aan de opvolging. Deze wordt straks ook getoond in het logboek. In het veld Bijlage (pijl 3) kunt u een bijlage toevoegen aan uw opvolging. Dit kunnen zowel documenten als afbeeldingen zijn. U besluit ten slotte met het invullen van uw contactgegevens en te klikken op U krijgt dan de onderstaande melding. Zoals te lezen wordt de opvolging binnen 24 uur aan het logboek van het serviceverzoek toegevoegd. R.M.J. Kessels Pagina 15 Printdatum:

16 2.5 Leveranciersinformatie De pagina leveranciersinformatie biedt u een compleet overzicht van uw leveranciersgegevens zoals Galvano deze van u geregistreerd heeft. Op deze pagina vindt u belangrijke informatie met betrekking tot uw contactgegevens, uw contactpersonen bij Galvano en lopende afspraken. Daarnaast kunt u hier controleren of zaken correct vastgelegd in ons informatiesysteem. Als u deze informatie wilt inzien dient u in het linkermenu van de website te kiezen voor "Mijn Galvano" en daarna voor "leveranciersinformatie" zoals de pijlen in de onderstaande afbeelding illustreren. 1 2 U opent nu de onderstaande pagina. Als u meerdere leveranciersnummers heeft kunt u met het keuzemenu het leveranciersnummer opzoeken waarvan u de gegevens wilt inzien, zoals geïllustreerd door pijl 1. Vervolgens krijgt u de contactgegevens (pijl 2), uw contactpersonen bij Galvano (pijl 3) en afspraken (pijl 4) te zien welke Galvano voor uw leveranciersnummer geregistreerd heeft. Onder de kop Algemene contactgegevens vindt u uw contactinformatie terug zoals Galvano deze van u geregistreerd heeft. Onder de kop "Afspraken" vindt u belangrijke informatie terug met betrekking tot betalen, bestellen, leveren en elektronisch zakendoen R.M.J. Kessels Pagina 16 Printdatum:

17 2.6 Mijn Berichten De pagina mijn Berichten biedt u een overzicht van alle berichttypen die Galvano u toezendt, zoals bijvoorbeeld serviceverzoeken en creditnota s. U kunt op deze pagina aangeven via welk communicatiemiddel u bepaalde berichttypen wenst te ontvangen. Zo kunt u per berichttype aangeven hoe u het bij voorkeur wenst te ontvangen. Niet iedereen kan wijzigingen aanbrengen in deze instellingen: u kunt alleen wijzigingen aanbrengen in de communicatie-instellingen als u hier bevoegd voor bent. U vindt de pagina onder het menu-item Mijn Galvano (pijl 1) waarna u kiest voor Mijn Berichten (pijl 2). 1 2 U opent dan de onderstaande pagina. Als u meerdere leveranciersnummers heeft bij Galvano kunt u in het keuzemenu bij pijl 1 het gewenste leveranciersnummer selecteren. U krijgt dan de communicatie-instellingen te zien die onder dit nummer hangen (zie groene kader). In de kolom Berichttype vindt u een overzicht van de berichttypen die u met enige regelmaat ontvangt van Galvano. In de kolom Verzendwijze wordt per berichttype het communicatiemiddel vermeld dat gebruikt wordt om u de berichten te doen toekomen. We onderscheiden hierbij drie communicatiemiddelen: (1) , (2) Fax en (3) Post. Als er in deze kolom Geen staat, wil dit zeggen dat u het berichttype niet ontvangt. De kolom Naar geeft aan naar welk adres, postadres of faxnummer het bericht gestuurd wordt. Ten slotte staat er in de kolom Ter attentie van: de naam van de persoon binnen uw organisatie aan wie het betreffende berichttype verzonden wordt. Als een bepaald berichttype dik gedrukt is wil dit zeggen dat u voor dit berichttype de communicatie-instellingen kunt wijzigen. U kunt de communicatie-instellingen wijzigen door te klikken op het berichttype, zoals aangegeven door pijl U opent dan onderstaand scherm. In dit scherm kunt u uw communicatie-instellingen wijzigen. U doet dit door in het keuzemenu bij "Verzendwijze" één van de communicatiemiddelen te selecteren (zie pijl 1). Zoals eerder aangegeven heeft u de keuze uit Fax, of Post. Als u geen communicatie wenst te ontvangen selecteert u "Geen". Let wel: Niet altijd zijn alle communicatietypen mogelijk, sommige documenten kunnen bijvoorbeeld alleen per fax of per verzonden worden. R.M.J. Kessels Pagina 17 Printdatum:

18 In dit voorbeeld gaan we ervan uit dat u selecteert. Er verschijnen in dit geval vier velden. Drie van deze velden zijn voor het invoeren van de adressen waar de berichten van dit type naartoe gestuurd dienen te worden. Alleen het veld adres 1" is verplicht, de overig zijn optioneel. In het veld "Ter attentie van:" kunt u de naam invoeren van de persoon binnen uw organisatie die de berichten dient te ontvangen. U slaat deze nieuwe instellingen op door te klikken op. R.M.J. Kessels Pagina 18 Printdatum:

19 2.7 Mijn downloads Onder Mijn Galvano Mijn downloads worden diverse documenten en bestanden beschikbaar gesteld voor onze leveranciers: Enkele voorbeelden van downloads die beschikbaar komen zijn: Artikelbestanden: de mogelijkheid om een artikelbestand (in CSV-formaat) te downloaden met alle artikelen die Galvano van de leverancier heeft opgenomen in haar assortiment, eventueel aangevuld met vraag- en afzetgegevens. Deze optie zal alleen beschikbaar komen voor leveranciers waarmee Galvano deze informatie wil delen. Algemene downloads: hier zijn diverse procedurebeschrijvingen terug te vinden voor leveranciers. Denk daarbij aan een beschrijving voor het aanleveren van artikelbestanden, afbeeldingen en/of prijsmutaties. Drivers: ook kunnen hier de setups voor Galop en de Galvano Toolbar worden gedownload, indien de leverancier de bevoegdheid heeft om daarvan gebruik te maken. R.M.J. Kessels Pagina 19 Printdatum:

20 3 Contact Deze handleiding beantwoordt de eerste vragen met betrekking tot het gebruik van het leveranciersportal op Met praktische problemen met betrekking tot het gebruik van het Galvano leveranciersportal kunt u zich richten tot Galvano s ICT helpdesk, bereikbaar onder telefoonnummer , of via op helpdesk@galvano.nl. Vragen met betrekking tot rechten en bevoegdheden, of suggesties met betrekking tot de uitbreiding van functionaliteiten kunt u voorleggen aan Galvano s inkoopmanagement. R.M.J. Kessels Pagina 20 Printdatum:

Handleiding noviteiten Galvano klantportaal

Handleiding noviteiten Galvano klantportaal Handleiding noviteiten Galvano klantportaal After Sales, Klantinformatie, mijn Berichten & mijn Prijsafspraken Auteur: Michiel Roozen Datum: 08-0-00 Versie:.0 Inleiding Galvano is de laatste maanden druk

Nadere informatie

Econosto Webshop 2011 Documentatie

Econosto Webshop 2011 Documentatie Econosto Webshop 2011 Documentatie Econosto Webshop 1.Loginproces 1.1 Verstrekking Inlogcodes 1.1 Nieuwe gebruikers en bevoegdheden 1.2 Gebruikersinstellingen (bevoegdheden) 1.3 Inloggen 2. Bestelproces

Nadere informatie

Elektronisch Bestellen in ENK Software

Elektronisch Bestellen in ENK Software Elektronisch Bestellen in ENK Software Auteurs: RK/MRz Versie: 1.2 Datum: 22-07-2010 Voorwoord Deze handleiding zet voor u uiteen op welke manier u elektronisch bij Galvano kunt bestellen vanuit ENK Software,

Nadere informatie

Elektronisch Bestellen in Handsoft

Elektronisch Bestellen in Handsoft Elektronisch Bestellen in Handsoft Auteurs: RK/MRz Versie: 1.2 Datum: 20-07-2010 Voorwoord Deze handleiding zet voor u uiteen op welke manier u elektronisch bij Galvano kunt bestellen vanuit Handsoft en

Nadere informatie

Handleiding gebruik Citymail

Handleiding gebruik Citymail Handleiding gebruik Citymail Versie : 4.0.1 Jaar : 2014 Auteur : Citymail BV / Charly Traarbach Citymail BV Copyright 1 Citymail BV, Nederland 2014 Niets uit dit document mag worden vermenigvuldigd en/of

Nadere informatie

Versie: februari 2013. Gebruikershandleiding Webshop

Versie: februari 2013. Gebruikershandleiding Webshop Versie: februari 2013 Gebruikershandleiding Webshop Inhoud 1. Inleiding 2. Inloggen / profiel 2.1 Nieuwe gebruiker 2.2 Inloggen 2.3 Gebruikersnaam / wachtwoord vergeten 2.4 Afmelden 3. Profielpagina 3.1

Nadere informatie

Handleiding werkwijze e-bestel site Smulders

Handleiding werkwijze e-bestel site Smulders Handleiding werkwijze e-bestel site Smulders - Aanmelden: Het aanmelden gebeurt door als eerste het adres in te vullen op uw microsoft internet explorer pagina. De naam van het adres is: http://www.smulders-bv.nl/

Nadere informatie

Organisator. Handleiding. Amersfoortse School Sport Kampioenschappen

Organisator. Handleiding. Amersfoortse School Sport Kampioenschappen Organisator Handleiding Amersfoortse School Sport Kampioenschappen Contactpersoon: Martijn Faber Website: www.mrwebsites.nl E-mail: info@mrwebsites.nl 1 Inleiding Voor u ligt de handleiding voor organisatoren

Nadere informatie

Handleiding webshop Bunzl Retail & Industry. Algemene handleiding

Handleiding webshop Bunzl Retail & Industry. Algemene handleiding Handleiding webshop Bunzl Retail & Industry Algemene handleiding 1 Inhoudsopgave Verkorte handleiding... 3 1. Aanmelding webshop gebruiker via de website van Bunzl... 4 1.1 Wijzigen van uw wachtwoord...

Nadere informatie

Handleiding voor gebruik Call systeem. Ref. handleidingen/support / handleiding gebruik call systeem

Handleiding voor gebruik Call systeem. Ref. handleidingen/support / handleiding gebruik call systeem Handleiding voor gebruik Call systeem. Ref. handleidingen/support / handleiding gebruik call systeem Aanmelden Aanmelden via: Klik op Helpdesk De eerste keer komt u in het aanmeldscherm: Vul uw gebruikersnaam

Nadere informatie

Cliënten handleiding PwC Client Portal

Cliënten handleiding PwC Client Portal Cliënten handleiding PwC Client Portal Mei 2011 (1) 1. Portal van de cliënt Deze beschrijving gaat ervan uit dat u beschikt over inloggegevens voor de portal en over de url van de portal website. Als u

Nadere informatie

1. Gebruikers & voertuigen... 3. 1.1 Hoe voeg ik een gebruiker toe?... 3

1. Gebruikers & voertuigen... 3. 1.1 Hoe voeg ik een gebruiker toe?... 3 Inhoudsopgave 1. Gebruikers & voertuigen... 3 1.1 Hoe voeg ik een gebruiker toe?... 3 1.2 Hoe (ont)koppel ik bestaande gebruikers van/aan meerdere voertuigen?... 5 1.3 Hoe voeg ik een extra voertuig toe?...

Nadere informatie

Handleiding. Z factuur Archief

Handleiding. Z factuur Archief Handleiding Z factuur Archief INHOUDSOPGAVE 1. DASHBOARD... 3 1.1. Inloggen... 3 Inloggegevens vergeten... 3 1.2. Mogelijkheden Dashboard... 3 Instellingen, Abonnement Info en Adressenboek... 3 Facturen

Nadere informatie

Handleiding noviteiten Galvano klantportaal

Handleiding noviteiten Galvano klantportaal Handleiding noviteiten Galvano klantportaal Auteur: Galvano E-business afdeling Datum: 25-02-2013 Versie: 1.0 Inleiding Noviteiten Galvano Klantportaal De afgelopen maanden heeft Galvano weer hard gewerkt

Nadere informatie

Declareren. Stap 1 Openstaande behandelingen

Declareren. Stap 1 Openstaande behandelingen Declareren Stap 1 Openstaande behandelingen Bij het programma onderdeel Declaratie, Openstaande behandelingen (zorgverzekeraars) kunt u kijken welke welke behandelingen er nog niet gedeclareerd zijn. Druk

Nadere informatie

1. Gebruikers & voertuigen... 3. 1.1 Hoe voeg ik een gebruiker toe?... 3

1. Gebruikers & voertuigen... 3. 1.1 Hoe voeg ik een gebruiker toe?... 3 Inhoudsopgave 1. Gebruikers & voertuigen... 3 1.1 Hoe voeg ik een gebruiker toe?... 3 1.2 Hoe (ont)koppel ik een bestaande gebruiker(s) van/aan meerdere voertuigen?... 5 1.3 Hoe voeg ik een extra voertuig

Nadere informatie

Handleiding inschrijven op onderhandse aanbestedingen

Handleiding inschrijven op onderhandse aanbestedingen Handleiding inschrijven op onderhandse aanbestedingen Versie mei 2014 1. Accepteren van een uitnodiging 1.1 De uitnodiging beantwoorden U kunt als ondernemer uitgenodigd worden voor een onderhandse aanbesteding.

Nadere informatie

De online winkel is te bereiken via www.vbh24.nl en via een link op de site www.vbh-nl.com.

De online winkel is te bereiken via www.vbh24.nl en via een link op de site www.vbh-nl.com. Handleiding VB24 In deze handleiding staat de uitleg van alle functies van VBH24. Om deze handleiding voor u zo overzichtelijk mogelijk te maken vindt u hieronder een inhoudsopgave. Inloggen... 2 Navigatiemenu....

Nadere informatie

HANDLEIDING HEUTINK.NL BESTELLIJSTEN

HANDLEIDING HEUTINK.NL BESTELLIJSTEN HANDLEIDING HEUTINK.NL BESTELLIJSTEN Geachte relatie, Bijgaand vindt u de handleiding bestellijsten. In deze handleiding gaan wij dieper in op het beheren en gebruiken van meerdere bestellijsten, het kopiëren

Nadere informatie

Elektronisch factureren

Elektronisch factureren Elektronisch factureren Inleiding Elektronisch Factureren in RADAR is mogelijk vanaf versie 4.0. Deze module wordt niet standaard meegeleverd met de RADAR Update maar is te bestellen via de afdeling verkoop

Nadere informatie

Handleiding IBestel. Inloggen. Startpagina

Handleiding IBestel. Inloggen. Startpagina Inhoudsopgave Inloggen... 3 Startpagina... 3 Artikel zoeken... 5 Nieuw Order... 5 Bestelpatronen... 6 Bestelpatronen - invullen... 6 Bestelpatronen - beheer... 6 Bestelpatronen overzicht... 7 Orders...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding ouder login Maakt u gebruik van of wilt u gebruik maken van de tussenschoolse opvang op PCBS De Kring, dan kunt u zich via de website

Nadere informatie

HANDLEIDING FILE2 SHARER EPRO 5.0

HANDLEIDING FILE2 SHARER EPRO 5.0 HANDLEIDING FILE2 SHARER EPRO 5.0 2 FILE2SHARE Verkenner handleiding versie 5.0 FILE2SHARE Repro 6.1 Plaatsen van documenten in de FILE2SHARE Repro map Voordat u een printopdracht kunt plaatsen moet u

Nadere informatie

Handleiding BunzlOnline. Algemene handleiding

Handleiding BunzlOnline. Algemene handleiding Handleiding BunzlOnline Algemene handleiding 1 Inhoudsopgave 1. Inloggen op BunzlOnline... 3 1.1 Aanmelding nieuwe webshop gebruiker... 4 1.2 Wachtwoord vergeten... 4 1.3 Wijzigen van uw wachtwoord...

Nadere informatie

SNEL AAN DE SLAG MET OFFICE DEPOT ONLINE

SNEL AAN DE SLAG MET OFFICE DEPOT ONLINE SNEL AAN DE SLAG MET OFFICE DEPOT ONLINE WELKOM BIJ OFFICE DEPOT ONLINE Deze verkorte handleiding is een handig hulpmiddel om u snel bekend te maken met de meest gebruikte functionaliteiten van Offi ce

Nadere informatie

ONLINE HELPDESKSYSTEEM

ONLINE HELPDESKSYSTEEM ONLINE HELPDESKSYSTEEM Voor al uw gebruikersvragen betreffende Sportlink Club Sportlink Services 21-03-2012 1. GEBRUIKERSONDERSTEUNING Indien u vragen, problemen of wensen heeft met betrekking tot Sportlink

Nadere informatie

1. Gebruikers & voertuigen... 3. 1.1 Hoe voeg ik een gebruiker toe?... 3

1. Gebruikers & voertuigen... 3. 1.1 Hoe voeg ik een gebruiker toe?... 3 Inhoudsopgave 1. Gebruikers & voertuigen... 3 1.1 Hoe voeg ik een gebruiker toe?... 3 1.2 Hoe (ont)koppel ik bestaande gebruikers van/aan meerdere voertuigen?... 5 1.3 Hoe voeg ik een extra voertuig toe?...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Versie 1 mei 2016 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 Inloggen Mijn cliëntportaal 4 Voorbeeld Mijn cliëntportaal 7 Mijn afspraken 8 Mijn dossier

Nadere informatie

KLANTEN HANDLEIDING GEBRUIK WEBWINKEL MARTENS KUNSTSTOFFEN BV

KLANTEN HANDLEIDING GEBRUIK WEBWINKEL MARTENS KUNSTSTOFFEN BV KLANTEN HANDLEIDING GEBRUIK WEBWINKEL MARTENS KUNSTSTOFFEN BV Welkom op de nieuwe webwinkel van Martens kunststoffen bv. Deze biedt u de mogelijkheid om bestellingen te plaatsen op het moment dat het u

Nadere informatie

Gebruikershandleiding E-Commerce VBH Nederland BV

Gebruikershandleiding E-Commerce VBH Nederland BV VBH Nederland BV Versie 2.0 Datum 02-09-2010 Gemaakt door Ramon Broekhuijzen 0. Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 2. Artikelen opzoeken en bestellen... 4 2.1 Opzoeken van artikelen... 4 2.2 Artikeloverzicht...

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing webwinkel januari 2013

Gebruiksaanwijzing webwinkel januari 2013 Gebruiksaanwijzing webwinkel januari 2013 Inhoudstafel Inleiding 3 1. Aanmelden op westdecor.be 4 2. Uw webwinkel personaliseren 6 2.1 Uw wachtwoord instellen 6 2.2 Uw logo instellen 7 2.3 Uw verkoopprijzen

Nadere informatie

Invoice Portal. Handleiding

Invoice Portal. Handleiding Invoice Portal Handleiding Inhoud Invoice Portal... 3 Activerings e-mail... 3 Account activeren... 4 Inloggen Invoice Portal... 4 Facturenscherm... 5 Selectiemogelijkheden... 6 Enkelvoudige downloads...

Nadere informatie

Handleiding Exposantenportal PROVADA 2015

Handleiding Exposantenportal PROVADA 2015 Handleiding Exposantenportal PROVADA 2015...Controleer uw gegevens Standmedewerkers 2014 registreren voor PROVADA 2015 Foto s uploaden en status PROVADA Afsprakenmodule aanpassen Nieuwe standmedewerkers

Nadere informatie

IPMarketing. Krijg inzage in uw potentiële klanten door uw website te analyseren! Handleiding 3.0

IPMarketing. Krijg inzage in uw potentiële klanten door uw website te analyseren! Handleiding 3.0 Krijg inzage in uw potentiële klanten door uw website te analyseren! Handleiding 3.0 Voorwoord Welkom bij de handleiding van IP Marketing 3.0. Hier vindt u alle informatie over het gebruik van het vernieuwde

Nadere informatie

ReproConsult B.V. Customerweb handleiding

ReproConsult B.V. Customerweb handleiding ReproConsult B.V. Customerweb handleiding Versie 2.0 Bij J. Vink Maart 2015 Afbeelding 1 Op afbeelding 1 ziet u het inlogscherm van het Customerweb. U logt hier in met uw e-mailadres en uw eigen wachtwoord.

Nadere informatie

Handleiding internet bestellen voor Top Bakkers klanten

Handleiding internet bestellen voor Top Bakkers klanten Handleiding internet bestellen voor Top Bakkers klanten Allereerst hartelijk dank voor uw aanmelding voor de bestelwebsite van Top Bakkers B.V. In deze handleiding informeren wij u graag over de werking

Nadere informatie

eservice Gebruikershandleiding eservice Gebruikershandleiding v1.0 Pagina 1

eservice Gebruikershandleiding eservice Gebruikershandleiding v1.0 Pagina 1 eservice Gebruikershandleiding eservice Gebruikershandleiding v1.0 Pagina 1 Inhoud Inhoud... 2 Maak een nieuwe gebruiker aan... 3 Registreer een machine... 8 Nieuwe tellerstand doorgeven... 11 Nieuwe bestelling

Nadere informatie

Versie 1.0. Gebruikershandleiding MND-applicatie

Versie 1.0. Gebruikershandleiding MND-applicatie Gebruikershandleiding MND-applicatie Wijzigingsbeheer Versie Datum Omschrijving Auteur(s) 0.1 5-3-2014 Initiële versie J. van Luijk 0.2 7-3-2014 Feedback EZ verwerkt J. van Luijk 0.3 11-3-2014 Feedback

Nadere informatie

Handleiding E-View April 2010

Handleiding E-View April 2010 Handleiding E-View April 2010 Inhoud 1. Introductie E-View... 3 1.1 Inloggen in E-View... 3 2. Factuuroverzicht... 5 3. Totaaloverzicht... 6 4. Overzicht per aansluiting... 7 5. Verbruikskosten... 9 6.

Nadere informatie

Bestellen van één of meerdere NS-Business Card(s)

Bestellen van één of meerdere NS-Business Card(s) Bestellen van één of meerdere NS-Business Card(s) Via Mijn NS Zakelijk kunt u direct één of meerdere NS-Business Card(s) bestellen. Deze optie gebruikt u als contactpersoon wanneer u binnen uw organisatie

Nadere informatie

HANDLEIDING Q1500 Voorraadbeheer

HANDLEIDING Q1500 Voorraadbeheer HANDLEIDING Q1500 Voorraadbeheer Pag.: 1 Inhoudsopgave Inleiding...3 Inkoopopdrachten...4 Inkoopopdracht aanmaken...4 Levering maken van inkoopopdracht...9 Inkoopopdracht wijzigen...11 Inkoopopdracht annuleren...12

Nadere informatie

Handleiding Verwijsindex Productcodes Wmo en Jeugdwet

Handleiding Verwijsindex Productcodes Wmo en Jeugdwet Handleiding Verwijsindex Productcodes Wmo en Jeugdwet De Verwijsindex Productcodes Wmo en Jeugdwet geeft een overzicht van de productcodes die per gemeente worden gebruikt voor de informatie-uitwisseling

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO Gebruikershandleiding Ouder Login TSO Gebruikershandleiding ouder login Gaat u gebruik maken van de tussenschoolse opvang op de Hertog van Gelre, dan kunt u zich via de website van MAM's Kinderopvang registreren

Nadere informatie

Handleiding Plantion Digitale Marktplaats

Handleiding Plantion Digitale Marktplaats Per 10-03-2017 Handleiding Plantion Digitale Marktplaats voor mobiele telefoon 1 Inhoudsopgave 1 Inhoudsopgave... 1 2 Inloggegevens aanvragen... 2 1) Inloggen... 2 2) Taal... 2 3 Een nieuwe opdracht aanmaken...

Nadere informatie

Startershandleiding ProCheck+

Startershandleiding ProCheck+ Startershandleiding ProCheck+ Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Inleiding... 3 1. Voor de eerste maal inloggen... 3 2. Systeembeheerder... 5 2.1 Wat kunt u als systeembeheerder ten opzichte van andere gebruikers...

Nadere informatie

HANDLEIDING HEUTINK.NL BESTELLIJSTEN

HANDLEIDING HEUTINK.NL BESTELLIJSTEN HANDLEIDING HEUTINK.NL BESTELLIJSTEN Geachte relatie, Bijgaand vindt u de handleiding bestellijsten. In deze handleiding gaan wij dieper in op het beheren en gebruiken van meerdere bestellijsten, het kopiëren

Nadere informatie

Handleiding. Zoeken naar en bestellen van producten op ERIKS.be en TradCom.be

Handleiding. Zoeken naar en bestellen van producten op ERIKS.be en TradCom.be Handleiding Zoeken naar en bestellen van producten op ERIKS.be en TradCom.be DOCUMENTATIENUMMER VAN DEZE PUBLICATIE 059116 v5 ERIKS +BAUDOIN l Boombekelaan 3 l B 2660 Hoboken l T (03) 829 27 34 l info@eriks.be

Nadere informatie

Algemene handleiding. Handleiding KingOnline

Algemene handleiding. Handleiding KingOnline Algemene handleiding Handleiding KingOnline Inhoudsopgave Verbinding maken met KingOnline... 1 KingOnline... 2 Webcatalogus... 2 Bestellen vanuit de webcatalogus... 3 Voorraadindicatie... 3 Bestellijsten...

Nadere informatie

Multi Management W1500. uitleg

Multi Management W1500. uitleg Multi Management W1500 uitleg www.bolt.nl/afrekenen Inhoudsopgave 1 Inleiding...3 2 Inkooplevering invoeren...4 3 Inkoopfactuur aanmaken...6 4 Invoeren Factuur...8 5 Betaling verkoopfactuur...10 Multi

Nadere informatie

portal gebruikershandleiding

portal gebruikershandleiding portal gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1. Aan de slag Wat is de net10 portal? Aanmelden als net10 partner Inloggen Startpagina Mijn account Mijn account Een krediet account aanvragen Mijn account Gebruikersbeheer

Nadere informatie

Handleiding ZNO e-lab

Handleiding ZNO e-lab Handleiding ZNO e-lab ZorgNetOost wordt gerealiseerd door IZIT. 1. Inleiding De dienst ZNO e-lab biedt u de mogelijkheid om laboratoriumuitslagen sneller tot uw beschikking te hebben door rechtstreeks

Nadere informatie

Eenvoudig en snel bestellen

Eenvoudig en snel bestellen Eenvoudig en snel bestellen Handleiding webshop Inhoud 1. Inloggen blz. 3 1. Menu overzicht blz. 4 2. Bestellen blz. 6 1. Navigeren door categorieën blz. 6 2. Zoekbalk blz. 7 3. Bestellen op SKU blz. 8

Nadere informatie

ERIKS bv l Postbus 280 l 1800 BK Alkmaar l T (072) 514 15 14 l info@eriks.nl l www.eriks.nl

ERIKS bv l Postbus 280 l 1800 BK Alkmaar l T (072) 514 15 14 l info@eriks.nl l www.eriks.nl Handleiding Zoeken naar en bestellen van producten op ERIKS.nl en TradCom.nl ERIKS bv l Postbus 280 l 1800 BK Alkmaar l T (072) 514 15 14 l info@eriks.nl l www.eriks.nl Zoeken naar en bestellen van producten

Nadere informatie

Deze verkorte handleiding is een handig hulpmiddel om u snel wegwijs te maken met de meest gebruikte functionaliteiten van Office Depot Online.

Deze verkorte handleiding is een handig hulpmiddel om u snel wegwijs te maken met de meest gebruikte functionaliteiten van Office Depot Online. S N E L A A N D E S L A G M E T O F F I C E D E P OT O N L I N E W E L KO M B I J O F F I C E D E P OT O N L I N E Deze verkorte handleiding is een handig hulpmiddel om u snel wegwijs te maken met de

Nadere informatie

Handleiding gebruik Wecycle portaal Inzamelpunten en Sorteerpunten. Versie 1.7 maart 2015

Handleiding gebruik Wecycle portaal Inzamelpunten en Sorteerpunten. Versie 1.7 maart 2015 Handleiding gebruik Wecycle portaal Inzamelpunten en Sorteerpunten Versie 1.7 maart 2015 Inhoudsopgave 1 INLOGGEN 1 1.1 WACHTWOORD ONTHOUDEN 1 1.2 INTERNET BROWSER 2 1.3 TAAL 2 1.4 WACHTWOORD VERGETEN?

Nadere informatie

Handleiding Service Apotheken. Serviceapotheek.tevreden.nl

Handleiding Service Apotheken. Serviceapotheek.tevreden.nl Handleiding Service Apotheken Serviceapotheek.tevreden.nl Inhoud 1. Inloggen op Serviceapotheek.tevreden.nl 3 2. Dashboard 4 Rapportcijfers 4 Toon resultaten 4 Download in PDF 4 Startdatum / Einddatum

Nadere informatie

Handleiding ONLINEDESK

Handleiding ONLINEDESK Handleiding ONLINEDESK Inhoudsopgave 1. Inloggen op Onlinedesk 3 Hoe kom ik op Onlinedesk? 3 Nieuw wachtwoord aanvragen 4 Wachtwoord vergeten/account geblokkeerd 5 Ingelogd 6 Administratievoerder met meerdere

Nadere informatie

Handleiding ZNO e-lab

Handleiding ZNO e-lab Handleiding ZNO e-lab ZorgNetOost wordt gerealiseerd door IZIT. 1. Inleiding De dienst ZNO e-lab biedt u de mogelijkheid om laboratoriumuitslagen sneller tot uw beschikking te hebben door rechtstreeks

Nadere informatie

TIP: Op elke pagina in SalarOnline vindt u een tekst ballon met?, zodra u hierop klikt krijgt u de help voor de betreffende pagina.

TIP: Op elke pagina in SalarOnline vindt u een tekst ballon met?, zodra u hierop klikt krijgt u de help voor de betreffende pagina. Welkom bij SalarOnline Van uw accountant heeft u een link per e-mail ontvangen. Zodra u op de link klikt krijgt u een wizard. In deze wizard moet u uw gebruikersnaam, wachtwoord en subdomein opgeven. Op

Nadere informatie

Handleiding (Verzender Ontvanger)

Handleiding (Verzender Ontvanger) Handleiding (Verzender Ontvanger) Anachron B.V. Steven Nijholt & Maarten Wiggers 28-02-2014 Version: 1.1 Status: Released Inhoud 1. Over dit document... 3 1.1 List of changes... 3 1.2 Scope... 3 2. Registratie...

Nadere informatie

Handleiding Leveranciersbeoordeling

Handleiding Leveranciersbeoordeling Handleiding Leveranciersbeoordeling Inhoud Inleiding... 3 1. Home... 4 2. Leverancier invoeren... 5 3. Leverancier wijzigen / verwijderen... 5 4. Leveranciersbeoordeling toevoegen... 6 5. Leveranciersbeoordeling

Nadere informatie

Handleiding. Serviceportal. Versie 1.3 Datum 07-10-14

Handleiding. Serviceportal. Versie 1.3 Datum 07-10-14 Handleiding Serviceportal Versie 1.3 Datum 07-10-14 Inhoud 1 Inloggen... 3 2 Transportdocumenten... 4 2.1 Zoeken naar documenten... 4 2.2 Downloaden van alle documenten op factuurnummer... 6 2.3 Order

Nadere informatie

Rechten beheren op Mijn Gegevensdiensten

Rechten beheren op Mijn Gegevensdiensten Voor de beheerder: Rechten beheren op Mijn Gegevensdiensten U heeft met de handleiding Toegang tot Mijn Gegevensdiensten een account aangemaakt. U bent de eerste gebruiker binnen uw organisatie. Daarmee

Nadere informatie

Werkinstructie Klantenportaal Mijn ESNW.

Werkinstructie Klantenportaal Mijn ESNW. Werkinstructie Klantenportaal Mijn ESNW. 1. Registreren 2. Nieuw wachtwoord 3. Contract overzicht 4. Object overzicht 5. Orders 6. Facturen 7. Gegevens 8. Storing melden 9. Afspraak wijzigen 1. Registreren

Nadere informatie

Registreren, Inloggen en mijn gegevens aanpassen.

Registreren, Inloggen en mijn gegevens aanpassen. Inhoudsopgave Registreren, Inloggen en mijn gegevens aanpassen.... 3 Registreren... 3 Inloggen... 6 Mijn gegevens aanpassen.... 7 Het bestellen van boodschappen.... 8 1. De zoekfunctie.... 9 2. Ons assortiment....

Nadere informatie

Handleiding "Van Oirschot Onderweg"-App (ipad)

Handleiding Van Oirschot Onderweg-App (ipad) Handleiding "Van Oirschot Onderweg"-App (ipad) Als één van de eerste groothandels op de Belgische markt is Van Oirschot trots om u de "Van Oirschot Onderweg"-App voor ipad voor te stellen. Ga dus snel

Nadere informatie

Elektronisch Bestellen in Syntess Atrium

Elektronisch Bestellen in Syntess Atrium Elektronisch Bestellen in Syntess Atrium Auteurs: RK/MRz Versie: 1.2 Datum: 20-07-2010 Voorwoord Deze handleiding zet voor u uiteen op welke manier u elektronisch bij Galvano kunt bestellen vanuit Syntess

Nadere informatie

Handleiding e-catalogus IMES

Handleiding e-catalogus IMES Handleiding e-catalogus IMES 1. Registratie en aanmelden Druk op de startpagina op de link rechtsboven Account aanmaken. Vervolgens kan u uw Imes klantnummer of uw BTW nummer ingeven. Het systeem gaat

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Self Service Voor Medewerkers

Gebruikershandleiding Self Service Voor Medewerkers Gebruikershandleiding Self Service Voor Medewerkers Inhoud 1. Algemeen... 3 2. Inloggen... 6 3. De module HR Self Service... 7 4. De taakbalk aan de linkerzijde... 8 5. Het afhandelen van openstaande taken...

Nadere informatie

Online bestellen bij Langerak de Jong

Online bestellen bij Langerak de Jong Online bestellen bij Langerak de Jong www.langerakdejong.nl Augustus 2015 Inhoudsopgave online bestellen bij Langerak de Jong 1. Aanmelden voor online bestellen... 3 2. Inloggen... 5 3. De bestelsite...

Nadere informatie

Handleiding noviteiten Galvano klantportaal

Handleiding noviteiten Galvano klantportaal Handleiding noviteiten Galvano klantportaal Auteur: Galvano E-business afdeling Datum: 25-05-2012 Versie: 1.0 Inleiding Noviteiten Galvano Klantportaal De afgelopen maanden heeft Galvano weer hard gewerkt

Nadere informatie

Online aanvragen - Gebruikershandleiding. Online aanvragen Gebruikershandleiding

Online aanvragen - Gebruikershandleiding. Online aanvragen Gebruikershandleiding Online aanvragen Gebruikershandleiding 01 / 11 Online aanvragen Gebruikershandleiding Inhoud Inloggen registreren Wachtwoord vergeten Mijn account Mijn account - Functies Het aanvraagformulier Het aanvraagformulier

Nadere informatie

Inleiding...2. 1. MyUnifiedPost: verschillende inboxen...3. 2. De standaard MyUnifiedPost-inbox van het reisagentschap...4

Inleiding...2. 1. MyUnifiedPost: verschillende inboxen...3. 2. De standaard MyUnifiedPost-inbox van het reisagentschap...4 Manual MyBTN Inhoud Inleiding...2 1. MyUnifiedPost: verschillende inboxen...3 2. De standaard MyUnifiedPost-inbox van het reisagentschap...4 2.1 De standaard inbox openen...4 2.2 De inbox...5 2.3 Labels

Nadere informatie

In deze handleiding lichten wij het uploaden, splitsen en taggen van documenten en het terugzoeken van deze documenten in Basecone toe.

In deze handleiding lichten wij het uploaden, splitsen en taggen van documenten en het terugzoeken van deze documenten in Basecone toe. Basecone In deze handleiding lichten wij het uploaden, splitsen en taggen van documenten en het terugzoeken van deze documenten in Basecone toe. Uploaden U kunt inloggen via het inlogscherm van Basecone

Nadere informatie

Uitgebreide gebruikershandleiding MijnGGN

Uitgebreide gebruikershandleiding MijnGGN Uitgebreide gebruikershandleiding MijnGGN Inhoudsopgave 1. Inloggen en gebruikersbeheer... 3 1.1. Inloggen... 3 1.2. Uitloggen... 3 1.3. Wachtwoord vergeten/verlopen... 3 1.4. Een nieuw wachtwoord instellen...

Nadere informatie

ZN GERRIT@Mail Handleiding ISPconfig voor klanten

ZN GERRIT@Mail Handleiding ISPconfig voor klanten ZN GERRIT@Mail Handleiding ISPconfig voor klanten Informatiedomein: ZN GERRIT@Mail Handleiding ISPconfig voor klanten Status: Productie Versie: v01.00 Publicatie datum: 11-9-2014 Auteur: Paul Scheper Wijziging

Nadere informatie

Handleiding Mijn Logus

Handleiding Mijn Logus Handleiding Mijn Logus De webshop van LOGUS bouw- en afbouwmaterialen 1/9 Voorwoord Geachte lezer, Mijn Logus is de elektronische webwinkel van LOGUS bouw-en afbouwmaterialen. De webwinkel is volledig

Nadere informatie

Fagron s nieuwe website/-shop

Fagron s nieuwe website/-shop Fagron heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot internationaal marktleider en dat vraagt om een internationale website. Fagron Group heeft om die reden enige tijd geleden een internationale website

Nadere informatie

Medewerker handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem

Medewerker handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Medewerker handleiding PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Voorwoord Bedankt voor het downloaden van deze handleiding. De handleiding kan gebruikt worden voor het PersoneelsSysteem (www.personeelssysteem.nl),

Nadere informatie

HANDLEIDING HEUTINK.NL ACCOUNTBEHEER

HANDLEIDING HEUTINK.NL ACCOUNTBEHEER HANDLEIDING HEUTINK.NL ACCOUNTBEHEER Geachte relatie, Bijgaand vindt u de handleiding accountbeheer. In deze handleiding gaan wij dieper in op het beheren van diverse accounts. Daarnaast kunt u autorisaties

Nadere informatie

Mijn NS Zakelijk Contactpersonen

Mijn NS Zakelijk Contactpersonen Mijn NS Zakelijk Contactpersonen Waar ga jij naartoe vandaag? Mijn NS Zakelijk - Contactpersonen 2 Mijn NS Zakelijk - Contactpersonen Mijn NS Zakelijk is de persoonlijke online beheeromgeving van de NS-Business

Nadere informatie

Verschillen Industry Mall

Verschillen Industry Mall Verschillen Industry Mall De belangrijkste verschillen tussen de oude en nieuwe Industry Mall www.siemens.nl Home page Home page Logon Via het venster Catalogus opent u direct de catalogus. Via de link

Nadere informatie

Auteur: Niels Bons. Handleiding Koepeldatabase Zakelijk toerisme: aanmelden organisatie. 2014, Provincie Fryslân. Uitgegeven in eigen beheer

Auteur: Niels Bons. Handleiding Koepeldatabase Zakelijk toerisme: aanmelden organisatie. 2014, Provincie Fryslân. Uitgegeven in eigen beheer Auteur: Niels Bons Handleiding Koepeldatabase Zakelijk toerisme: aanmelden organisatie 2014, Provincie Fryslân Uitgegeven in eigen beheer (mail@infofryslan.nl) Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding SocSoc Versie 4 februari 2013. Inhoud. 1. Inschrijven. 2. Oproep zoeken en erop reageren. 2.1 Inloggen

Gebruikers Handleiding SocSoc Versie 4 februari 2013. Inhoud. 1. Inschrijven. 2. Oproep zoeken en erop reageren. 2.1 Inloggen Gebruikers Handleiding SocSoc Versie 4 februari 2013 Inhoud 1. Inschrijven 2. Oproep zoeken en erop reageren 2.1 Inloggen 2.2 Twee manieren om oproepen te zoeken 2.2.1 Oproep zoeken per rubriek 2.2.2 Oproep

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Web boeking Van Duuren my.vanduuren.com. Versie 1.1

Gebruikershandleiding Web boeking Van Duuren my.vanduuren.com. Versie 1.1 Gebruikershandleiding Web boeking Van Duuren my.vanduuren.com Versie 1.1 1. Registratie en inloggen Voor u ligt de handleiding voor de Track & Trace en web boeking omgeving van Van Duuren Districenters.

Nadere informatie

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop... 1 Inleiding... 3 Inloggen... 4 Wachtwoord vergeten... 4 Gebruikersnaam vergeten... 5 Nog geen klant?...

Nadere informatie

HANDLEIDING SERVICEDESKPORTAL

HANDLEIDING SERVICEDESKPORTAL HANDLEIDING SERVICEDESKPORTAL SCHOUW INFORMATISERING B.V. 11-10-2018 HANDLEIDING SERVICEDESKPORTAL Schouw Informatisering B.V. behoudt zich het recht voor veranderingen in deze publicatie te allen tijde

Nadere informatie

Handleiding Strukton Onderaannemersportal

Handleiding Strukton Onderaannemersportal Handleiding Strukton Onderaannemersportal Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 De Internetsite... 4 2.1 Inloggen... 4 2.2 De positie kiezen... 5 2.3 De start van de werkzaamheden... 6 2.4 Vertraging en Werkzaamheden

Nadere informatie

Fristads Kansas Benelux. KWS Handleiding voor kledingdragers Connexxion

Fristads Kansas Benelux. KWS Handleiding voor kledingdragers Connexxion KWS Handleiding voor kledingdragers Connexxion November 2015 Handleiding KWS voor kledingdragers Connexxion Om in te loggen gaat u naar de volgende web shop: www.kwintetwshops.com Inloggen: U heeft van

Nadere informatie

1 Algemeen... 2. 2 Inloggen in Basecone... 2. 3 Aanleveren van documenten... 3. 4 Commentaar toevoegen aan documenten... 4. 5 Autoriseren...

1 Algemeen... 2. 2 Inloggen in Basecone... 2. 3 Aanleveren van documenten... 3. 4 Commentaar toevoegen aan documenten... 4. 5 Autoriseren... blz. 1 HANDLEIDING BASECONE Inhoudsopgave 1 Algemeen... 2 2 Inloggen in Basecone... 2 3 Aanleveren van documenten... 3 4 Commentaar toevoegen aan documenten... 4 5 Autoriseren... 5 6 Archiveren en opvragen

Nadere informatie

HANDLEIDING LEVERANCIERS PORTAAL

HANDLEIDING LEVERANCIERS PORTAAL HANDLEIDING LEVERANCIERS PORTAAL Inhoudstafel 1. Inloggen... 4 2. Paswoord vergeten... 4 2.1. Afmelden 2.2. Meat&More/Buurtslagers 3. Contact... 5 4. Mijn gegevens... 5 4.1. Bedrijfsgegevens 4.2. Logingegevens

Nadere informatie

Online zelfregistratie

Online zelfregistratie Online zelfregistratie Het nieuwe zelfregistratieproces maakt het voor u als aspirant ABO nog eenvoudiger om u te registreren en een eigen business te gaan bouwen. U kunt zelf uw registratie starten op

Nadere informatie

HANDLEIDING. onderzoekaccount. serviceapotheek.tevreden.nl handleiding onderzoekaccount 2013 pagina 1 van 23

HANDLEIDING. onderzoekaccount. serviceapotheek.tevreden.nl handleiding onderzoekaccount 2013 pagina 1 van 23 HANDLEIDING onderzoekaccount serviceapotheek.tevreden.nl handleiding onderzoekaccount 2013 pagina 1 van 23 Inhoudsopgave Inloggen serviceapotheek.tevreden.nl... 3 Dashboard... 3 Rapportcijfers... 4 Toon...

Nadere informatie

Online ServiceDesk. www.heutink-ict.nl

Online ServiceDesk. www.heutink-ict.nl Online ServiceDesk De Online ServiceDesk, kortweg OSD, gebruikt u voor het registreren en bijhouden van service aangelegenheden. Zo kunt u de tool gebruiken voor het aanvragen van een serviceverzoek, maar

Nadere informatie

SportCareer. de nr. 1 vacaturebank voor de sport. HANDLEIDING SPORTCAREER Versie 5.1

SportCareer. de nr. 1 vacaturebank voor de sport. HANDLEIDING SPORTCAREER Versie 5.1 de nr. 1 vacaturebank voor de sport HANDLEIDING SPORTCAREER Versie 5.1 In deze handleiding maakt u kennis met SportCareer waarmee u al vacatures online kunt brengen. De website van SportCareer werkt zeer

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente

Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente Inhoud 1. Voorwoord... 2 2. Inloggen op het cliëntportaal... 2 3. Mijn Afspraken... 4 4. Mijn Dossier... 6 5. Mijn Berichten... 8 6. Mijn Gegevens... 9 7.

Nadere informatie

Central Station. Handleiding Algemeen Maatschappelijk Werk

Central Station. Handleiding Algemeen Maatschappelijk Werk Central Station Handleiding Algemeen Maatschappelijk Werk Versie: november 2010 Inhoudsopgave Inleiding... 3 H1. Cliëntdossier... 4 H1.1 Zoeken naar een cliëntdossier... 4 H1.2. Aanmaken van een nieuw

Nadere informatie

Handleiding gebruik portaal Wecycle Operations Scholen. Versie 1.3 10 februari 2011

Handleiding gebruik portaal Wecycle Operations Scholen. Versie 1.3 10 februari 2011 Handleiding gebruik portaal Wecycle Operations Scholen Versie 1.3 10 februari 2011 Inhoudsopgave 1 INLOGGEN 1 1.1 WACHTWOORD ONTHOUDEN 1 1.2 INTERNET BROWSER 2 1.3 TAAL 2 1.4 WACHTWOORD VERGETEN? 2 2 INZAMELPUNT

Nadere informatie