Algemene voorwaarden Gastronomie Thuis

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene voorwaarden Gastronomie Thuis"

Transcriptie

1 Algemene voorwaarden Gastronomie Thuis Algemene voorwaarden van Gastronomie Thuis (hierna verkort aan te duiden als: GT) 1. Definities Met klant wordt hierna bedoeld: de afnemer van GT goederen en diensten. Met de term schriftelijk wordt bedoeld: een vastlegging via internet, of per brief. 2. Identiteit van de ondernemer Gastronomie Thuis is de handelsnaam van activiteiten van Culinara b.v. Contact: Postbus 542, 2270 AM Voorburg Tel: (dagelijks van 10:00-22:00 uur) KvK Culinara B.V.: BTW-nr: NL B01 3. Toepassing van deze voorwaarden en uitsluiting Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van GT en op alle overeenkomsten tussen de klant en GT. Algemene voorwaarden die door de klant worden gehanteerd, zijn van toepassing uitgesloten. Aangezien geprepareerd voedsel en wijn beperkt houdbare producten zijn en/of aan prijsschommelingen onderhevig, is het herroepingsrecht nadrukkelijk niet van toepassing. 4. Aanbieding, totstandkoming van een overeenkomst De overeenkomt tussen de klant en GT komt tot stand doordat de klant opdracht geeft n.a.v. een aanbod van GT, dat GT de opdracht van de klant schriftelijk bevestigt ( opdrachtbevestiging ) en de klant de betaling heeft voldaan. GT neemt passende technische en organisatorische maatregelen ter beveiliging van elektronische overdracht van data en zorgt voor een veilige webomgeving.

2 Ook ten aanzien van de elektronische betaling heeft GT passende veiligheidsmaatregelen genomen. 5. Annulering Wil de klant de met GT gesloten overeenkomst annuleren, dan dient de klant telefonisch contact op te nemen met het restaurant waar de bestelling is geplaatst. De annulering heeft pas effect, nadat het annuleringsbericht door GT schriftelijk is bevestigd. Na annulering brengt GT bij de klant altijd een bedrag in rekening van de werkelijk tot dan gemaakte kosten als de bestelling al in productie is genomen. 6. Product en levering De klant houdt rekening met het feit dat de maaltijden zoveel mogelijk zullen overeenkomen met de op de website getoonde foto s, maar dat er kleine afwijkingen mogelijk zijn. Voor sommige gerechten is nog een kleine bewerkingshandeling thuis nodig. In dat geval zorgt het restaurant voor een duidelijke schriftelijke bereidingswijzer voor de klant. In geval van mogelijke allergenen in de maaltijden, dient de klant het restaurant te raadplegen. In principe dient het bestelde product afgehaald te worden bij het bij GT aangesloten restaurant van bestelling. Een bestelling die voor 15.00u ontvangen is, kan diezelfde dag tot 20.00u afgehaald worden in het restaurant. Als de bestelde producten moeten worden verzonden en/of bezorgd bij de klant, dan dient de klant telefonisch contact op te nemen met het restaurant. Alleen bestelde wijnen kunnen op verzoek van de klant ook per post naar de klant worden verzonden. Bezorg- en/of verzendingskosten zijn voor rekening van de klant, tenzij anders overeengekomen. De levertijden van de wijnen zijn ongeveer 2-3 werkdagen. Levering aan de klant binnen Nederland geschiedt via een passend vervoer in opdracht van GT. Daarbij worden wijnen op de daarvoor gebruikelijke wijze verpakt. Alcoholische dranken kunnen conform de Nederlandse wet niet worden besteld door klanten onder de 18 jaar.

3 7. Prijs, betaling 7.1 Voor de vraag welke prijs en betalingswijze zijn overeengekomen, is uitsluitend bepalend wat er staat in de opdrachtbevestiging. Opgegeven prijzen zijn inclusief BTW, zonder afleverkosten. 7.2 Opdrachten worden alleen door GT uitgevoerd na vooruitbetaling door de klant. Niettemin kan GT kosten die zij maakte voordat betaling werd ontvangen, in rekening brengen in geval van annulering. 7.3 Is bij hoge uitzondering betaling op rekening afgesproken, dat zal klant het factuurbedrag betalen binnen 8 dagen na factuurdatum. GT is bevoegd naast vooruitbetaling ook betaling onder rembours te vragen. 7.4 Kosten van girale betaling zijn voor de klant. De klant heeft niet het recht om de verplichting tot betaling te verrekenen met een vordering op GT. 7.5 Bij overschrijding van de betalingstermijn is de klant automatisch in gebreke. GT heeft dan aanspraak op vergoeding van de wettelijke handelsrente (artikel 6:119a BW) met ingang van de dag waarop uiterlijk betaald had moeten worden. Ook heeft GT aanspraak op vergoeding van kosten van incasso. Die kosten worden gesteld op 15% van het factuurbedrag met een minimum van 75, GT heeft aanspraak op vergoeding van een hoger bedrag indien de werkelijke kosten hoger zijn. 8. Risico tijdens vervoer 8.1 Het risico van verlies of beschadiging van de bestelling tijdens het vervoer vanaf het restaurant naar huis ligt volledig bij de klant. Bij verlies of beschadiging van de bestelling in het geval van verzending per post, zal de klant de vervoerder moeten aanspreken wegens schadevergoeding. Afwijkende afspraken over vervoer en/of verpakking verbinden GT alleen indien ze schriftelijk door GT werden aangegaan. 8.2 In de door GT opgegeven levertijden wordt gerekend vanaf het moment dat de bestelling in productie is genomen volgens de statusvermelding door GT. De levertijden die GT opgeeft zijn een indicatie; zij houden geen zogenaamde fatale termijn in die leidt tot aansprakelijkheid van GT bij overschrijding. Er geldt alleen een fatale termijn indien GT die verplichting schriftelijk heeft aanvaard, met uitdrukkelijke aanduiding dat het een fatale termijn is.

4 8.3 Overschrijding van de indicatieve levertermijn, verleent de klant geen aanspraken wegens tekortkoming. Wordt een indicatieve levertermijn met meer dan 30 dagen overschreden, dan kan de klant de order schriftelijke annuleren. In data geval geldt dan dat de annulering niet tot enige kosten voor de klant kan leiden. 8.4 Kan geen aflevering plaatsvinden om redenen die bij de klant liggen, dan wordt de levertermijn verlengd met de vertraging die dan optreedt, ook een fatale levertermijn. Lukt het niet om de goederen af te geven, dan zal GT de goederen voor rekening van de klant beschikbaar houden, tot nader order, maar maximaal 30 dagen. Binnen die 30 dagen kan de klant alsnog geleverd krijgen, tegen betaling van de kosten van opslag en (her)levering. Zijn de 30 dagen verstreken, dan kan GT zich van de goederen ontdoen, voor rekening van de klant. De koopprijs wordt verschuldigd na eerste aanbieding. De koopprijs blijft verschuldigd als GT zich van de goederen ontdoet. 9. Waartoe de overeenkomst GT verplicht, reclamering 9.1 GT zal de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht nemen bij het in ontvangst nemen en de bestelling met bekwame spoed uitvoeren. 9.2 Als na levering blijkt dat het geleverde niet meer geconsumeerd kan worden zonder gezondheidsrisico s, dan kan de klant contact opnemen met het restaurant dat de bestelling geleverd heeft. Voorwaarde hierbij is dat het restaurant kwaliteitscontrole moet kunnen uitoefenen op de geleverde producten en de genoemde gezondheidsrisico s zelf heeft kunnen constateren. De klant kan slechts reclameren op de dag van levering van de bestelde producten. Na ontvangst van een tijdige reclame volgens hiervoor genoemde procedure, zal GT met bekwame spoed de klacht onderzoeken en contact opnemen met de klant. 9.3 Wordt de termijn voor reclame overschreden, dan heeft GT het recht om de klacht af te wijzen en is GT niet aansprakelijk voor de betreffende tekortkoming. 9.4 Als GT de reclame van de klant als juist heeft aangemerkt, zal de klant op eerste verzoek van GT het betreffende product aan GT retourneren in verband met de in punt 9.2 genoemde kwaliteitscontrole. De vervoerskosten zijn dan

5 voor rekening van GT. Indien de klant het product ongevraagd retourneert zijn de vervoerskosten voor rekening van de klant, ongeacht of de reclame volgens GT terecht was of niet. 9.5 Indien de klant terecht reclameert over het geleverde product, heeft GT de verplichting maar ook het recht om, met herstel van de tekortkoming, het product opnieuw te leveren of het ontbrekende aanvullend te leveren. Die (her)levering zal geschieden met bekwame spoed. De klant heeft geen aanspraak op ontbinding of beëindiging van de overeenkomst. Als herlevering bezwaarlijk is voor GT, kan GT kan er voor kiezen om de opdracht te ontbinden en de koopprijs te crediteren. 10. Beperking van aansprakelijkheid van GT 10.1 De aansprakelijkheid van GT in verband met de levering van producten aan de klant zowel de aansprakelijkheid uit overeenkomst als die volgens de wet is beperkt, zoals hierna aan te gegeven In geval van tekortkoming geldt het bepaalde in 9.6, maar heeft de klant geen aanspraak op ontbinding of beëindiging van de overeenkomst. De klant heeft in dat geval geen (verdere) aanspraken jegens GT GT is nimmer aansprakelijk voor indirecte schade of gevolgschade, van de klant of van derden. De aansprakelijkheid van GT is altijd beperkt tot het factuurbedrag inclusief BTW van de opdracht waarin de aansprakelijkheidstelling door de klant of de derde haar oorzaak vindt. Betreft de (oorzaak van) aansprakelijkstelling een deellevering, dan wordt het aansprakelijkheidsmaximum bepaald door de waarde van dat onderdeel van de opdracht De beperking van aansprakelijkheid vervalt bij opzet of aan opzet grenzende grove schuld van de leiding binnen GT, maar niet bij opzet of aan opzet grenzende grove schuld van personeel, hulppersonen of leveranciers van GT GT is niet aansprakelijk voor de aspecten van de levering waarvoor de klant zelf de verantwoordelijkheid heeft of het risico draagt. GT is ook niet aansprakelijk voor aspecten die vallen binnen de afwijkingen die toelaatbaar zijn zoals elders in deze voorwaarden bepaald.

6 10.6 De klant zal GT vrijwaren en schadeloosstellen, als GT wordt aangesproken door een derde in verband met geleverd producten. 11. Eigendomsvoorbehoud GT blijft eigenaar van geleverde producten, totdat de klant alle betaalverplichtingen jegens GT heeft voldaan. De klant is niet bevoegd om deze zaken te vervreemden of daarop een recht van zekerheid te vestigen ten behoeve van derden. 12. Overmacht Partijen zijn niet aansprakelijk wegens tekortkoming indien er sprake is van overmacht. Onder overmacht wordt aan de zijde van GT in ieder geval verstaan: oorlog, onrusten en vijandelijkheden van welke aard ook, blokkade, boycot, natuurrampen, epidemieën, gebrek aan grondstoffen, verhindering en onderbrekingen van transportmogelijkheden, storingen in het bedrijf, in- en uitvoer beperkingen of verboden, belemmeringen veroorzaakt door maatregelen wetten of besluiten van internationale, nationale en regionale overheidsinstanties. Voor zover dat van toepassing kan zijn, is ook sprake van overmacht aan de zijde van GT indien de hiervoor bedoelde omstandigheden zich voordoen bij hulppersonen of toeleveranciers van GT. 13. Toepasselijk recht en geschillen Op de overeenkomst is Nederlands recht van toepassing. Geschillen worden ter beslissing voorgelegd aan de rechtbank. Laatste update: 30 juni 2015

21B Design Dorpstraat 22 5453JV Langenboom tel. 06-52335926 Email:info@21bdesign.nl

21B Design Dorpstraat 22 5453JV Langenboom tel. 06-52335926 Email:info@21bdesign.nl Algemene voorwaarden drukwerk 21B Design Algemene voorwaarden van 21B Design gevestigd in Langenboom 1. Definities Met klant wordt hierna bedoeld: de afnemer van goederen en diensten van 21B Design. Met

Nadere informatie

5. Opmaak en specificaties van het drukwerk en verantwoordelijkheid daarvoor

5. Opmaak en specificaties van het drukwerk en verantwoordelijkheid daarvoor Kerkelijkdrukwerk.nl is een handelsnaam van Reprovinci bv welke staat ingeschreven bij de kamer van koophandel te Rotterdam, onder nummer: 24427053. Onderstaande algemene voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

2. Toepassing van deze voorwaarden en uitsluiting, toepassing voorwaarden van de klant

2. Toepassing van deze voorwaarden en uitsluiting, toepassing voorwaarden van de klant Algemene voorwaarden Drukwerk DOUPI NETWERK 1. Definities Met klant wordt hierna bedoeld: de afnemer van goederen en diensten van DOUPI NETWERK. Met de term schriftelijk wordt bedoeld: een vastlegging

Nadere informatie

Follow Us Media is een handelsnaam van Follow Us Media BV welke staat ingeschreven bij de kamer van koophandel te Utrecht, onder nummer

Follow Us Media is een handelsnaam van Follow Us Media BV welke staat ingeschreven bij de kamer van koophandel te Utrecht, onder nummer Follow Us Media is een handelsnaam van Follow Us Media BV welke staat ingeschreven bij de kamer van koophandel te Utrecht, onder nummer 66914199. Algemene voorwaarden van de besloten vennootschap Follow

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Pressum v.o.f. gevestigd in Grave, ingeschreven bij de kamer van koophandel te Brabant, onder nummer;

Algemene voorwaarden van Pressum v.o.f. gevestigd in Grave, ingeschreven bij de kamer van koophandel te Brabant, onder nummer; Algemene voorwaarden van Pressum v.o.f. gevestigd in Grave, ingeschreven bij de kamer van koophandel te Brabant, onder nummer; 09187906. 1. Definities Met klant wordt hierna bedoeld: de afnemer van goederen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Transfer Company (hierna verkort aan te duiden als: TC)

Algemene voorwaarden van Transfer Company (hierna verkort aan te duiden als: TC) Algemene voorwaarden Transfer Company Algemene voorwaarden van Transfer Company (hierna verkort aan te duiden als: TC) 1. Definities Met klant wordt hierna bedoeld: de afnemer van TC goederen en diensten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Bedrijven

Algemene voorwaarden Bedrijven Algemene voorwaarden Bedrijven Drukwerkdeal.nl is een handelsnaam van Printdeal BV welke staat ingeschreven bij de kamer van koophandel te Enschede, Oost Nederland onder nummer; 08119373. Algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Copy Service Doetinchem (hierna te noemen CSD).

Algemene voorwaarden van Copy Service Doetinchem (hierna te noemen CSD). Algemene voorwaarden CopyshopDoetinchem.nl is een handelsnaam van Copy Service Doetinchem welke staat ingeschreven bij de kamer van koophandel te Arnhem onder nummer 09068123. Algemene voorwaarden van

Nadere informatie

Algemene voorwaarden versie

Algemene voorwaarden versie Studio Graphix Industrieweg 5 2651 BC Berkel en Rodenrijs www.studiographix.nl info@studiographix.nl 085 06 085 19 Algemene voorwaarden versie 1.0 2018-2019 IBAN NL76 KNAB 0257 6770 97 KvK 72490004 Btw

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Mijnproduct.nl staat ingeschreven bij de kamer van koophandel te Hoorn onder nummer 54367786. Algemene voorwaarden van Mijnproduct.nl gevestigd in Zwaag; 1. Definities Met klant wordt

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Bedrijven

Algemene voorwaarden Bedrijven Algemene voorwaarden Bedrijven HelloDruk BV staat ingeschreven bij de kamer van koophandel te Nijkerk onder nummer 67849504. Algemene voorwaarden van de besloten vennootschap HelloDruk BV gevestigd in

Nadere informatie

2. Toepassing van deze voorwaarden en uitsluiting, toepassing voorwaarden van de klant

2. Toepassing van deze voorwaarden en uitsluiting, toepassing voorwaarden van de klant ALGEMENE VOORWAARDEN BUBBLESIDE 2015 Geldig op alle producten en diensten. Opgemaakt op 23 december 2012 te Lelystad. Gewijzigd op 06 april 2015 te Steenwijk. 1. Definities Met klant wordt hierna bedoeld:

Nadere informatie

Disprosign BV is een handelsnaam van Disprosign BV welke staat ingeschreven bij de kamer van koophandel te Utrecht, nummer;

Disprosign BV is een handelsnaam van Disprosign BV welke staat ingeschreven bij de kamer van koophandel te Utrecht, nummer; Disprosign BV is een handelsnaam van Disprosign BV welke staat ingeschreven bij de kamer van koophandel te Utrecht, nummer; 64377830. Algemene voorwaarden van de besloten vennootschap Disprosign BV gevestigd

Nadere informatie

Artikel 1. Definities

Artikel 1. Definities Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden (hierna te noemen: voorwaarden) wordt verstaan onder: 1.1 Afnemer: Iedere natuurlijke persoon of rechtspersoon die met SportsKing.nl in contact treedt

Nadere informatie

1. In deze algemene verkoopvoorwaarden wordt verstaan onder:

1. In deze algemene verkoopvoorwaarden wordt verstaan onder: ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN MAMMOET GROEP JUNI 2006 1. DEFINITIES EN TOEPASSELIJKHEID 1. In deze algemene verkoopvoorwaarden wordt verstaan onder: a. Mammoet Groep": de groep van vennootschappen, gevestigd

Nadere informatie

1/6. Pol in Promotion. adres:Â. Internetadres:Â.

1/6. Pol in Promotion.  adres:Â. Internetadres:Â. Pol in Promotion Emailadres:Â info@polinpromotion.nl Internetadres:Â www.polinpromotion.nl K.V.K. nummer: 68269277 BTW nummer: NL112074224B01 Rekening nummer: NL29 KNAB 0255 8735 49 t.n.v. Pol in PromotionÂ

Nadere informatie

ARTIKEL 1 - DEFINITIES

ARTIKEL 1 - DEFINITIES ARTIKEL 1 - DEFINITIES In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1.Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht; 2.Consument: de natuurlijke persoon die niet

Nadere informatie

Algemene voorwaarden en klachtenafhandeling

Algemene voorwaarden en klachtenafhandeling Algemene voorwaarden en klachtenafhandeling Beste muzikant, Op deze pagina vind je de algemene voorwaarden van Gitaar in Tune welke op alle leveringen en services van toepassing zijn. Via de download pagina

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 3 Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van de

Algemene voorwaarden. Artikel 3 Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van de Algemene voorwaarden Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: de rechtspersoon genaamd YOU & EYE B.V. handelend onder de naam Spiegelshop die producten op afstand aan

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Drijfpakje.nl

Algemene Voorwaarden Drijfpakje.nl Algemene Voorwaarden Drijfpakje.nl Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: Drijfpakje als leverancier van de aangeboden goederen op deze webpagina. 2. Consument: de

Nadere informatie

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden We Connect Coöperatie U.A. B2B/zakelijke leveringen

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden We Connect Coöperatie U.A. B2B/zakelijke leveringen Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden We Connect Coöperatie U.A. B2B/zakelijke leveringen Artikel 1 Definities 1.1 We Connect: de coöperatie met uitgesloten aansprakelijkheid We Connect coöperatie

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van Verhaallijnen voor diensten en producten aan consumenten

Algemene Voorwaarden van Verhaallijnen voor diensten en producten aan consumenten Algemene Voorwaarden van Verhaallijnen voor diensten en producten aan consumenten Artikel 1 - Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten

Nadere informatie

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden AllweCare Medical B.V. (BTB versie 14-01)

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden AllweCare Medical B.V. (BTB versie 14-01) Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden AllweCare Medical B.V. (BTB versie 14-01) Artikel 1 Definities 1.1 AllweCare: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AllweCare Medical B.V., ingeschreven

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden ALGEMENE LEVERINGS- EN VERKOOPSVOORWAARDEN WOODFIX 1. DEFINITIES 1.1 Onder Leverancier wordt in deze voorwaarden verstaan WoodFix, onder Afnemer wordt in deze voorwaarden verstaan

Nadere informatie

Algemene voorwaarden - v2

Algemene voorwaarden - v2 Algemene voorwaarden - v2 Aapje4Kids 18-01-2011 Algemene Voorwaarden Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Lindsay's kousenwinkel

Algemene voorwaarden Lindsay's kousenwinkel Algemene voorwaarden Lindsay's kousenwinkel In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: -"Webwinkel" : Lindsay's kousenwinkel, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer

Nadere informatie

Artikel 6a - Herroepingsrecht bij b

Artikel 6a - Herroepingsrecht bij b Algemene Voorwaarden Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt; 2. Consument:

Nadere informatie

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle producten in de webwinkel van Oliespecialist.nl.

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle producten in de webwinkel van Oliespecialist.nl. 1. Toepassing 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle producten in de webwinkel van Oliespecialist.nl. 1.2 Naast deze Algemene Voorwaarden kunnen indien nadrukkelijk aangegeven Aanvullende

Nadere informatie

Algemene Verkoopvoorwaarden Douwe Egberts Webshop

Algemene Verkoopvoorwaarden Douwe Egberts Webshop Algemene Verkoopvoorwaarden Douwe Egberts Webshop Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene verkoopvoorwaarden ( de Verkoopvoorwaarden ) zijn van toepassing op alle bestellingen die via de Douwe Egberts

Nadere informatie

C. Aan eventueel overeengekomen afwijkingen van deze voorwaarden kan opdrachtgever geen rechten voor toekomstige overeenkomsten ontlenen.

C. Aan eventueel overeengekomen afwijkingen van deze voorwaarden kan opdrachtgever geen rechten voor toekomstige overeenkomsten ontlenen. Algemene Voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN VAN SPORTPRIJSPALEIS ARTIKEL 1. Toepasselijkheid: A. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, overeenkomsten en leveringen van Sportprijspaleis.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden 123Watchrepair.nl d.d

Algemene Voorwaarden 123Watchrepair.nl d.d Algemene Voorwaarden 123Watchrepair.nl d.d. 1-10-2016 Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Aanbieding Artikel 3 - Prijs Artikel 4 - Overeenkomst Artikel 5 - Uitbesteding van werk aan derden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Bedenktijd Consument Dag Duurzame gegevensdrager Herroepingsrecht Ondernemer

Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Bedenktijd Consument Dag Duurzame gegevensdrager Herroepingsrecht Ondernemer Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst Artikel 6 - Herroepingsrecht

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Inhoudsopgave:

Algemene voorwaarden. Inhoudsopgave: Algemene voorwaarden Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst Artikel 6 - Herroepingsrecht

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden Backx Positief Schoolfotografie, Webwinkel

Leveringsvoorwaarden Backx Positief Schoolfotografie, Webwinkel Leveringsvoorwaarden Backx Positief Schoolfotografie, Webwinkel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 Backx Positief Schoolfotografie: is een bedrijf gevestigd te Almelo aan

Nadere informatie

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle producten in de webwinkel van Olietekoop.nl.

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle producten in de webwinkel van Olietekoop.nl. 1. Toepassing 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle producten in de webwinkel van Olietekoop.nl. 1.2 Naast deze Algemene Voorwaarden kunnen indien nadrukkelijk aangegeven Aanvullende

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN DOSTCHA LIVING

ALGEMENE VOORWAARDEN DOSTCHA LIVING ALGEMENE VOORWAARDEN DOSTCHA LIVING Onze website www.dostchaliving.com is geregistreerd in Nederland en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer 57234515. Hieronder vindt

Nadere informatie

1.5 Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht;

1.5 Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht; Leveringsvoorwaarden Hoeden en Zo alsmede de webshop Dameshoed Artikel 1. Definities Artikel 2. Identiteit van de ondernemer Artikel 3. Toepasselijkheid Artikel 4. Het aanbod Artikel 5. De overeenkomst

Nadere informatie

1.1 Onder Algemene Voorwaarden worden verstaan de onderhavige algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden.

1.1 Onder Algemene Voorwaarden worden verstaan de onderhavige algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden. 1. DEFINITIES 1.1 Onder Algemene Voorwaarden worden verstaan de onderhavige algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden. 1.2 Onder verkoper wordt verstaan My Medical Shop BV, gevestigd te s-gravenhage. 1.3

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Van Olde Bijvank (KvK Oost-Brabant 17156283)

Algemene voorwaarden Van Olde Bijvank (KvK Oost-Brabant 17156283) Algemene voorwaarden Van Olde Bijvank (KvK Oost-Brabant 17156283) Artikel 1. Algemeen 1.1. Deze voorwaarden zijn, onverminderd het in lid 2 van dit artikel bepaalde, van toepassing op alle aanbiedingen,

Nadere informatie

Artikel 1 Definities. In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

Artikel 1 Definities. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Bedenktijd: de termijn waarbinnen de klant gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht; 2. Klant: de natuurlijke persoon en of de persoon

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Robivo Trading B.V. d.d. oktober 2015 tevens raadpleegbaar via: www.robivotrading.nl

Algemene voorwaarden Robivo Trading B.V. d.d. oktober 2015 tevens raadpleegbaar via: www.robivotrading.nl Algemene voorwaarden Robivo Trading B.V. d.d. oktober 2015 tevens raadpleegbaar via: www.robivotrading.nl Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd: a)

Nadere informatie

MEDISCH COMFORT, gevestigd te LIENDEN, KvK-nummer, wordt in deze algemene voorwaarden aangeduid als verkoper.

MEDISCH COMFORT, gevestigd te LIENDEN, KvK-nummer, wordt in deze algemene voorwaarden aangeduid als verkoper. ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1: Definities MEDISCH COMFORT, gevestigd te LIENDEN, KvK-nummer, wordt in deze algemene voorwaarden aangeduid als verkoper. De wederpartij van verkoper wordt in deze algemene

Nadere informatie

Artikel 14 Toepasselijk recht en bevoegde rechter 14.1 Op alle rechtsverhoudingen met BTW & OG en daaruit voortvloeiende geschillen is met

Artikel 14 Toepasselijk recht en bevoegde rechter 14.1 Op alle rechtsverhoudingen met BTW & OG en daaruit voortvloeiende geschillen is met Algemene voorwaarden van BTW & OG B.V., verder BTW & OG, gevestigd aan de Edisonstraat 86 te 7006 RE Doetinchem, de dato 18 oktober 2011, gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te Zutphen. Artikel 1

Nadere informatie

tel: 06-24809688 (bereikbaar op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur) email: info@gabtas.nl KvK- nummer: 17233327 BTW- nummer: NL140855336B02

tel: 06-24809688 (bereikbaar op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur) email: info@gabtas.nl KvK- nummer: 17233327 BTW- nummer: NL140855336B02 ALGEMENE VOORWAARDEN 1. INDENTITEIT VAN DE ONDERNEMER Handelsnaam: Gabtas Gabrielle van den Elshout Aldrinstraat 1 5081 GH HILVARENBEEK tel: 06-24809688 (bereikbaar op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden. Artikel 1 Definities. Artikel 2 Identiteit van de ondernemer. Artikel 3 - Toepasselijkheid

Leveringsvoorwaarden. Artikel 1 Definities. Artikel 2 Identiteit van de ondernemer. Artikel 3 - Toepasselijkheid Leveringsvoorwaarden Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt; 2. Consument:

Nadere informatie

Artikel 1. Toepasselijkheid

Artikel 1. Toepasselijkheid Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van OnderhoudShop.nl zijn deze Algemene Voorwaarden van toepassing. 1.2 Het accepteren van een aanbieding dan wel het

Nadere informatie

Artikel 1 Definities. Artikel 2 Gegevens van SDSV-Design. Artikel 3 - Toepasselijkheid. In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

Artikel 1 Definities. Artikel 2 Gegevens van SDSV-Design. Artikel 3 - Toepasselijkheid. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt; 2. Consument: de natuurlijke

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. versie: Artikel 1 - Geldigheid van deze voorwaarden

Algemene Voorwaarden. versie: Artikel 1 - Geldigheid van deze voorwaarden Algemene Voorwaarden versie: 01-01-2017 Artikel 1 - Geldigheid van deze voorwaarden 1-1 Lijstenmakerij.nl is een initiatief van Lijstenmakerij de Vos, gevestigd te Lemelerveld. Deze voorwaarden zijn van

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Inhoudsopgave:

Algemene Voorwaarden. Inhoudsopgave: Algemene Voorwaarden Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten en leveringen van Bosco Vini als gevolg van bestellingen in de webwinkel www.boscovini.nl. Inhoudsopgave: Artikel 1 -

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN LiF Wonen Op al onze overeenkomsten zijn onderstaande Algemene Voorwaarden van toepassing.

ALGEMENE VOORWAARDEN LiF Wonen Op al onze overeenkomsten zijn onderstaande Algemene Voorwaarden van toepassing. ALGEMENE VOORWAARDEN LiF Wonen Op al onze overeenkomsten zijn onderstaande Algemene Voorwaarden van toepassing. Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: de natuurlijke

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN Artikel 1. Toepasselijkheid 1.0 De website www.effectief-afvallen.nl en webwinkels http://effectiefafvallen.biedmeer.nl zijn een onderdeel van Body & Healthcare4U 1.1 Op alle

Nadere informatie

a. Alle door Dividino gedane aanbiedingen, offertes en prijsopgaven, in welke vorm dan ook, zijn vrijblijvend.

a. Alle door Dividino gedane aanbiedingen, offertes en prijsopgaven, in welke vorm dan ook, zijn vrijblijvend. Algemene Voorwaarden Dividino Group B.V. 1. Toepasselijkheid a. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, opdrachten en overeenkomsten die worden gesloten tussen Dividino Group

Nadere informatie

Artikel 1: Definities

Artikel 1: Definities Artikel 1: Definities 1. Ondernemer: De natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten aan cliënten aanbiedt in de showroom als op afstand. 2. Cliënt: De (rechts)persoon die handelt in de uitoefening

Nadere informatie

Phytalis houder van de merknamen: InFysio, Mijn MarCom, infysio.nl en infysioportal.nl, verder te noemen leverancier.

Phytalis houder van de merknamen: InFysio, Mijn MarCom, infysio.nl en infysioportal.nl, verder te noemen leverancier. Algemene voorwaarden webshop Phytalis InFysio Artikel 1 - Identiteit van de leverancier Phytalis houder van de merknamen: InFysio, Mijn MarCom, infysio.nl en infysioportal.nl, verder te noemen leverancier.

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN Artikel 1 Definities Aanbieding BW Dag MRT Overeenkomst Partijen Product Voorwaarden Wederpartij een offerte of anderszins schriftelijk of mondeling voorstel van

Nadere informatie

groothandelmineralen.nl behoudt zich het recht voor deze Algemene Voorwaarden van tijd tot tijd te wijzigen of aan te vullen.

groothandelmineralen.nl behoudt zich het recht voor deze Algemene Voorwaarden van tijd tot tijd te wijzigen of aan te vullen. Algemene voorwaarden Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van groothandelmineralen.nl en op alle met groothandelmineralen.nl aangegane overeenkomsten.

Nadere informatie

Verkoop- en leveringsvoorwaarden jaspers catering company

Verkoop- en leveringsvoorwaarden jaspers catering company Verkoop- en leveringsvoorwaarden jaspers catering company Verantwoordelijk voor deze algemene voorwaarden is: jaspers catering company Treubweg 33 1112 BA Diemen Amsterdam t: 088 37 45 220 e: info@jasperscc.nl

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden 1 mei 2014

Algemene Voorwaarden 1 mei 2014 ALGEMENE VOORWAARDEN van Heijblom Koffie, gevestigd te Etten-Leur Artikel 1: toepasselijkheid Deze algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op al onze aanbiedingen en offertes en verkoopovereenkomsten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Kracht Hondenvoer

Algemene voorwaarden. Kracht Hondenvoer Algemene voorwaarden Kracht Hondenvoer Inhoudsopgave: Artikel 1 Definities Artikel 2 Identiteit van het bedrijf Artikel 3 Toepasselijkheid Artikel 4 Het aanbod Artikel 5 De overeenkomst Artikel 6 Herroepingsrecht

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN INSPIRION B.V. Ravelijn NV Veenendaal

ALGEMENE VOORWAARDEN INSPIRION B.V. Ravelijn NV Veenendaal ALGEMENE VOORWAARDEN INSPIRION B.V. Ravelijn 68 3905 NV Veenendaal Artikel 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn, onverminderd het in lid 2 van dit artikel bepaalde, van toepassing op alle aanbiedingen,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Hoekstra Products - bedrijven

Algemene voorwaarden Hoekstra Products - bedrijven Algemene voorwaarden Hoekstra Products - bedrijven Inhoudsopgave: Artikel 1 Definities en toepasselijkheid Artikel 2 Identiteit van de ondernemer Artikel 3 Het aanbod Artikel 4 Offertes Artikel 5 De overeenkomst

Nadere informatie

In deze algemene verkoopvoorwaarden hebben de onderstaande termen de volgende betekenis :

In deze algemene verkoopvoorwaarden hebben de onderstaande termen de volgende betekenis : Algemene verkoopvoorwaarden Primex Textiles B.V. 2018 Artikel 1 : Algemeen In deze algemene verkoopvoorwaarden hebben de onderstaande termen de volgende betekenis : 1.1 PRIMEX : Primex Textiles B.V. gevestigd

Nadere informatie

5. Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht;

5. Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht; Algemene Voorwaarden Door het plaatsen van een bestelling geeft u aan akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van KledingOutlet Naarden. Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP EN LEVERINGSVOORWAARDEN 2015. Autobedrijf Drive in cars (hierna te noemen Drive in cars)

ALGEMENE VERKOOP EN LEVERINGSVOORWAARDEN 2015. Autobedrijf Drive in cars (hierna te noemen Drive in cars) ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOP EN LEVERINGSVOORWAARDEN 2015 Autobedrijf Drive in cars (hierna te noemen Drive in cars) Ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer: 61580198. Statutair

Nadere informatie

- De bloemist: De bloemist handelend op deze website en waarvan de contact gegevens op deze website staan.

- De bloemist: De bloemist handelend op deze website en waarvan de contact gegevens op deze website staan. Leveringsvoorwaarden Verkoop en leveringsvoorwaarden. Artikell1 Definitie In deze voorwaarden wordt verstaan onder: - De bloemist: De bloemist handelend op deze website en waarvan de contact gegevens op

Nadere informatie

Koper De natuurlijke- of rechtspersoon die aan Stichting omgaan met parkinson de opdracht heeft gegeven tot de levering van producten.

Koper De natuurlijke- of rechtspersoon die aan Stichting omgaan met parkinson de opdracht heeft gegeven tot de levering van producten. Algemene voorwaarden levering boeken ARTIKEL 1 - DEFINITIES In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Stichting omgaan met parkinson. In het vervolg van deze voorwaarden zal over Stichting omgaan met parkinson

Nadere informatie

Verkoop voorwaarden webwinkel Cedel B.V. (versie juni 2014)

Verkoop voorwaarden webwinkel Cedel B.V. (versie juni 2014) Verkoop voorwaarden webwinkel Cedel B.V. (versie juni 2014) Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1 - Definities. Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer. Artikel 3 - Toepasselijkheid

Algemene voorwaarden. Artikel 1 - Definities. Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer. Artikel 3 - Toepasselijkheid Algemene voorwaarden Artikel 1 - Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht; Consument: de natuurlijke

Nadere informatie

Voor persoonlijke handgemaakte producten. Algemene voorwaarden. webwinkel

Voor persoonlijke handgemaakte producten. Algemene voorwaarden. webwinkel Voor persoonlijke handgemaakte producten. Algemene voorwaarden webwinkel woensdag 24 juli 2013 1 Definities 1.1 Onder Crazy Patch wordt verstaan; Crazy Patch naai & borduuratelier Gevestigd : Sydneystraat

Nadere informatie

De in deze Algemene Voorwaarden genoemde bedragen zijn inclusief BTW. In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

De in deze Algemene Voorwaarden genoemde bedragen zijn inclusief BTW. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: ALGEMENE VOORWAARDEN voor overeenkomsten gesloten via internet ARTIKEL 1 DEFINITIES De in deze Algemene Voorwaarden genoemde bedragen zijn inclusief BTW. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Ondernemer:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden FranklinCovey (F&U Nederland B.V.) bij de uitvoering van opdrachten op maat

Algemene voorwaarden FranklinCovey (F&U Nederland B.V.) bij de uitvoering van opdrachten op maat Algemene voorwaarden FranklinCovey (F&U Nederland B.V.) bij de uitvoering van opdrachten op maat Artikel 1: Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten

Nadere informatie

Inleiding Definities Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden Prijzen en informatie

Inleiding Definities Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden Prijzen en informatie Inleiding Hieronder vindt u onze Algemene Voorwaarden. Deze zijn steeds van toepassing als u gebruik maakt van of een bestelling plaatst via onze Website en bevatten belangrijke informatie voor u als koper.

Nadere informatie

1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten op afstand aan de. consument en/of bedrijven aanbiedt. Hierna genoemd Bloem Organizer.

1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten op afstand aan de. consument en/of bedrijven aanbiedt. Hierna genoemd Bloem Organizer. Artikel 1 - Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten op afstand aan de consument en/of bedrijven aanbiedt. Hierna genoemd Bloem

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden www.dedochtervanmies.nl/shop Artikel 1 Definities Bedenktijd Klant Dag Duurzame gegevensdrager Herroepingsrecht Ondernemer

Algemene Voorwaarden www.dedochtervanmies.nl/shop Artikel 1 Definities Bedenktijd Klant Dag Duurzame gegevensdrager Herroepingsrecht Ondernemer Algemene Voorwaarden Onderstaande voorwaarden hebben betrekking op alle diensten, producten, bestellingen en aanbiedingen die via de site www.dedochtervanmies.nl/shop aangeboden, verzonden en geleverd

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Bingham Schiedam B.V. 1. Toepassing

Algemene voorwaarden van Bingham Schiedam B.V. 1. Toepassing Algemene voorwaarden van Bingham Schiedam B.V 1. Toepassing 1.1 Deze algemene voorwaarden (hierna: voorwaarden) zijn van toepassing op en gelden voor alle aanbiedingen van en/of levering van zaken en/of

Nadere informatie

ARTIKEL 2 - IDENTITEIT UITGEVERIJ LINEKE EERDMANS Handelsnaam: Uitgeverij Lineke Eerdmans

ARTIKEL 2 - IDENTITEIT UITGEVERIJ LINEKE EERDMANS Handelsnaam: Uitgeverij Lineke Eerdmans INHOUDSOPGAVE Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst Artikel 6 Retourneren en Herroepingsrecht Artikel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor de thuiswinkel/webwinkel bij levering aan consumenten

Algemene voorwaarden voor de thuiswinkel/webwinkel bij levering aan consumenten Algemene voorwaarden voor de thuiswinkel/webwinkel bij levering aan consumenten Deze algemene voorwaarden zijn samengesteld door de Nederlandse Thuiswinkelorganisatie in overleg met de Consumentenbond.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. United Typing b.v. INHOUD

ALGEMENE VOORWAARDEN. United Typing b.v. INHOUD ALGEMENE VOORWAARDEN United Typing b.v. Yogitype wordt geleverd door United Typing INHOUD ARTIKEL 1 - Definities 2 ARTIKEL 2 - Identiteit van de ondernemer 2 ARTIKEL 3 - Toepasselijkheid 3 ARTIKEL 4 -

Nadere informatie

Algemene verkoopvoorwaarden 2source4 B.V. Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer

Algemene verkoopvoorwaarden 2source4 B.V. Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer Algemene verkoopvoorwaarden 2source4 B.V. Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 32088879 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene verkoopvoorwaarden (de Algemene Voorwaarden) zijn van toepassing

Nadere informatie

1.1 Euronozzle.com: gebruiker van deze algemene voorwaarden

1.1 Euronozzle.com: gebruiker van deze algemene voorwaarden Leveringsvoorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN Hodam mede handelend onder de naam Euronozzle.com Inschrijvingsnummer KvK: 58634215 1. Definities 1.1 Euronozzle.com: gebruiker van deze algemene voorwaarden 1.2

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities. Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer. Artikel 3 - Toepasselijkheid

Algemene voorwaarden. Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities. Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer. Artikel 3 - Toepasselijkheid Algemene voorwaarden Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst Artikel 6 - Herroepingsrecht

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden MijnSerie

Algemene Voorwaarden MijnSerie Algemene Voorwaarden MijnSerie Artikel 1 Definities 1.1 Algemene voorwaarden: Deze algemene voorwaarden MijnSerie 1.2 MijnSerie, kantoorhoudende te 9743 AL Groningen aan de Protonstraat 9a. 1.3 Opdrachtgever:

Nadere informatie

Artikel 1. Algemeen. Artikel 2. Aanbiedingen en bestellingen

Artikel 1. Algemeen. Artikel 2. Aanbiedingen en bestellingen Artikel 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn, onverminderd het in lid 2 van dit artikel bepaalde, van toepassing op alle aanbiedingen, overeenkomsten en facturen van Tailwind B.V. De gebruiker van deze

Nadere informatie

Inhoudsopgave: Artikel 1 Definities. In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

Inhoudsopgave: Artikel 1 Definities. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene voorwaarden Consument Inhoudsopgave: Artikel 1 Definities Artikel 2 Identiteit van de ondernemer Artikel 3 Toepasselijkheid Artikel 4 Het aanbod Artikel 5 De overeenkomst Artikel 6 Herroepingsrecht

Nadere informatie

Algemene voorwaarden NL Brandbeveiliging B.V.

Algemene voorwaarden NL Brandbeveiliging B.V. Algemene voorwaarden NL Brandbeveiliging B.V. 1. Toepasselijkheid 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten betrekking hebbende op levering van

Nadere informatie

Algemene voorwaarden salon

Algemene voorwaarden salon Algemene voorwaarden salon 1. Algemeen Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke behandeling, aanbieding en transactie tussen Schoonheidssalon EK BEAUTY en de klant, tenzij er door de partijen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van de webwinkel WinchRiteNL van L.V. JachttechniekÂ

Algemene Voorwaarden van de webwinkel WinchRiteNL van L.V. Jachttechniek Algemene Voorwaarden van de webwinkel WinchRiteNL van L.V. Jachttechniek Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden groothandel Passe- Partout

Algemene Leveringsvoorwaarden groothandel Passe- Partout Algemene Leveringsvoorwaarden groothandel Passe- Partout Artikel 1. Toepasselijkheid 1. Groothandel Passe-Partout staat ingeschreven bij de KvK te Roermond onder nummer 14126812 voortaan afgekort tot P-P.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1 - Definities

Algemene voorwaarden. Artikel 1 - Definities Algemene voorwaarden Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst Artikel 6 - Herroepingsrecht Artikel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van STEK (STichting Emissiepreventie Koudetechniek) maart 2014

Algemene voorwaarden van STEK (STichting Emissiepreventie Koudetechniek) maart 2014 Algemene voorwaarden van STEK (STichting Emissiepreventie Koudetechniek) maart 2014 STEK, Stichting Emissiepreventie Koudetechniek; Postbus 12, 3740 AA Baarn; Wilhelminalaan 3, 3743 DB Baarn T: 035 54

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden.

Algemene Voorwaarden. Algemene Voorwaarden. Algemene voorwaarden Connectrr Artikel 1 Definities 1. Connectrr wordt in deze algemene voorwaarden aangeduid als dienstverlener of als Connectrr. 2. De wederpartij van dienstverlener

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 2 Identiteit van de ondernemer Offline Gaming C. van Nassaustraat 271 2595 SW Den Haag (Geen bezoekadres)

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 2 Identiteit van de ondernemer Offline Gaming C. van Nassaustraat 271 2595 SW Den Haag (Geen bezoekadres) ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer / Offline Gaming: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VAN AAA VERTAALBUREAU LA FRANCE. te Andijk Generaal de Wetlaan 17

ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VAN AAA VERTAALBUREAU LA FRANCE. te Andijk Generaal de Wetlaan 17 ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VAN AAA VERTAALBUREAU LA FRANCE te Andijk Generaal de Wetlaan 17 Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Algemeen Artikel 3 - Offertes, aanbiedingen Artikel 4 - Opdracht

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden CafeRene.eu

Algemene Voorwaarden CafeRene.eu Algemene Voorwaarden CafeRene.eu Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Cafe Rene: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt;

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden De Bloemenvaas.

Algemene Voorwaarden De Bloemenvaas. Algemene Voorwaarden De Bloemenvaas. Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst Artikel

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN DUMOR

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN DUMOR ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN DUMOR Artikel 1 - Definities en toepasselijkheid : In deze voorwaarden wordt verstaan onder afnemer : iedere natuurlijk persoon of rechtspersoon, die in de uitoefening van een

Nadere informatie

E-mailadres: info@instituuthaarengezondheid.nl

E-mailadres: info@instituuthaarengezondheid.nl IDENTITEIT VAN DE ONDERNEMER Dianne te Mebel Naam: Instituut Haar en Gezondheid Vestigingsadres: Amstel 186 hs Vestigingsplaats: 1017AG Amsterdam KvK-nummer: 18031821 E-mailadres: info@instituuthaarengezondheid.nl

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1 - Definities. In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

Algemene voorwaarden. Artikel 1 - Definities. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene voorwaarden Artikel 1 - Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Aanvullende overeenkomst: een overeenkomst waarbij de consument producten, digitale inhoud en/of diensten verwerft

Nadere informatie

In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

In deze voorwaarden wordt verstaan onder: In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt; 2. Consument: de natuurlijke persoon die niet

Nadere informatie