Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld"

Transcriptie

1 Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag uur Openingstijden het Krummelhûs Di, Do, en vrijdag uur Openingstijden Het Zonneroosje Maandag t/m Vrijdag uur Openingstijden De Wegwijzer Ma, Di, Do en Vrijdag uur Openingstijden De Stroekeld Maandag en Vrijdag uur Dinsdag en Donderdag uur Openingstijden De Roerdomp Ma, Di en Donderdag uur Belangrijke Telefoonnummers: Het Krummelhûs Het Madeliefje Het Zonneroosje De Stroekeld De Wegwijzer BSO de Roerdomp (bereikbaar vanaf uur) Directeur Gerjanne Schaap, Centraal nummer tel ; De directeur is op kantoor en op het centrale nummer te bereiken op: maandag t/m donderdag. Bij afwezigheid van de directeur (ziekte/vakantie), is Joanne Hullen haar vervanger. Zij is te bereiken op oudercommissie: Kijkt u ook eens op onze website: Weet je, dat de vader je kent? Weet je, dat je van waarde bent? Weet je, dat je een parel bent? Een parel in Gods hand, Een parel in Gods hand. Ze zeggen allemaal je kan niks doen, je bent een oen! Ze trekken altijd aan me paardenstaart, ik ben niks waard! Nou heb ik weer de ranja omgegooid, ik leer echt nooit! Me moeder luistert nooit als ik wat zeg, ik heb altijd pech, ik ga maar weg! Weet je, dat de vader je kent. Weet je, dat je van waarde bent. Weet je, dat je een parel bent? Een parel in Gods hand, Een parel in Gods hand.

2 Ik snap alweer niks van die rare som, ik ben zo dom! Me bloes zit onder de spaghettiemix, ik kan ook niks! Al noemt de hele klas me een chaggerijn, ik mag er zijn! Al zegt me broertje steeds, wat stout ben jij, God houdt van mij. God houdt van mij! Ik weet, dat de vader me kent Ik weet, dat ik van waarde ben. Ik weet, dat ik een parel ben. Een parel in Gods hand, Een parel in Gods hand. Beste ouder(s)/verzorger(s) Dit is de nieuwsbrief van de maand mei We blikken terug op de maanden maart, april en mei. KDV de Roos De afgelopen tijd hebben wij gewerkt aan meerdere thema`s. Wie/wat komt daar aangereden Kijk eens wat er bloeit Wie is mijn familie De kinderen hebben eigen ontworpen bloemen mogen verven. Ook mochten de kinderen met auto`s door de verf rijden. Daarnaast hebben we genoten van het mooie weer en konden we heerlijk buiten spelen. Ook hebben ze iets leuks gemaakt voor moederdag. Wij hebben bij de thema`s de volgende liedjes gezongen: Weet je dat de lente komt. De wielen van de bus gaan rond en rond. Dit zijn mijn wangetjes en dit is mijn kin.

3 Welkom op de groep. Fem Lichtenberg: Elise Hogenkamp: Sophie van Heemskerk: Ilay Markar: Lucas Brinks: Renske Kieft: Mees Goossen: Wij wensen de kinderen veel speelplezier! Tot de volgende nieuwsbrief.

4 KDV de Tulp Tijdens het thema Kijk eens wat er bloeit, hebben we zaadjes gezaaid in een zelf geschilderd potje. Na een paar dagen was er wat te zien. Er kwamen kleine stengeltjes omhoog. De kinderen gaven de plantjes elke dag een beetje water. De plantjes werden steeds groter. Uiteindelijk mocht de tuinkers en het potje mee naar huis. Momenteel zijn we nog aan het werk met het thema dit is mijn familie. Erg leuk om de foto s die mee zijn genomen door de kinderen (van de peuteropvang) samen te bekijken en te horen van de kinderen wie nou hun papa, mama, opa, oma, zusjes, broertjes, ooms, tantes, neefjes en nichtjes zijn. We kleuren kleurplaten met Nijntje en haar familie Pluis, en hebben een spiegel gemaakt. Ook was leidster Larissa er even met haar baby Manou. We hebben zelf ook een babypop in bad gedaan. Verder was het uiteindelijk veel dagen mooi weer en hebben we lekker buiten gespeeld! Liedjes Daar komt familie olifant Jongens, meisjes, aan de kant, Daar komt mama olifant. Grote voeten, grote oren, en een lange slurf van voren. Jongens, meisjes aan de kan Daar komt mama olifant. Olifantje in het bos Olifantje in het bos, Laat je mama toch niet los. Anders raak je de weg nog kwijt, en dan krijg je heel veel spijt. Olifantje in het bos, Laat je mama toch niet los.

5 Klein rood autootje Klein rood autootje Waar breng jij ons naartoe? Naar al die lieve kinderen En naar de koetjes, Boe! En de handjes gaan van klap klap klap En de voetjes gaan van stamp stamp stamp Klein rood autootje Waar breng jij ons naartoe? Jezus houdt van alle kleine kinderen. Jezus houdt van alle kleine kinderen. 3x Alle kleine kinderen mogen komen. Eén kleine, twee kleine, drie kleine kinderen, vier kleine, vijf kleine, zes kleine kinderen, zeven kleine, acht kleine, negen kleine kinderen, alle kleine kind ren mogen komen. Jezus houdt van alle oude mensen, lieve baby s, en verder

6 Welkom op de groep. Ralph van Heemskerk: Bo Goorman: Hidde: KDV het Rupsje De afgelopen tijd zijn we bezig geweest met het thema familie. We hebben het gezin getekend, dit vonden sommige kinderen nog lastig. Anderen lukten dit erg goed. Ze deden allemaal goed hun best en kwamen al heel ver. Mijn mama heeft hele lange benen, vertelde een kind aan de andere kinderen. Hij tekende mama met hele lange benen. Ook mochten we genieten van de foto's van de peuteropvang. Wat zag het lokaal er vrolijk uit. Tijdens drinkmomenten kwamen de foto's ter sprake en lieten de kinderen trots zien wie er op de foto stond. Ook zijn we veel buiten geweest met het mooie weer. Wat genoten de kinderen van het buiten zijn. Lekker fietsen of in de zandbak. Ook hebben we samen met Trudie ons lichaam overgetrokken met stoepkrijt. Daarna mochten we onszelf inkleuren. Op een dag had de juf jonge kuikentjes mee naar het werk. De kinderen mochten de kuikentjes vasthouden. De meeste kinderen keken eerst even de kat uit de boom maar later was het erg interessant. Dat de kuikentjes probeerden te vliegen vonden sommige kinderen nog wel spannend.

7 Peuteropvang de Vlinder Thema: Wat groeit daar? Een aantal weken terug hebben we het thema Wat groeit daar? behandeld. We lazen uit het boek: Karel in de Lente. Karel ging lekker zonder jas naar buiten omdat het warm genoeg was. Er groeiden bloemetjes aan de bomen, de vogeltjes maakten een nestje. Papa maaide het gras en er waren jonge poesjes geboren bij Kaatje, Karel zijn vriendinnetje. Een boek met allemaal verschillende sub thema s die we samen met de kinderen konden behandelen in de kring. Eén week zijn we naar verschillende boerderijen, een paardenmanege en de kinderboerderij geweest om daar allemaal dieren te bezoeken. Elke dag weer was een feestje. Alle kinderen hebben genoten. Mede dankzij alle ouders konden we dit waar maken! Iedereen bedankt voor het rijden en dat jullie met ons mee zijn geweest! Super!

8

9 Thema: Wie is mijn familie? De afgelopen weken hebben we het thema Wie is mijn familie behandeld. Samen met de kinderen hebben we gelezen uit het boek Anne en haar lieve familie. Anna hield haar verjaardagsfeestje en nodigde haar hele familie uit. Alle familieleden kwamen aan bod. Mama, papa, broertjes, nichtjes, neefjes, opa en oma. Samen met de kinderen gingen wij in gesprek over hun familie. Hebben jullie broertjes, zusjes? Een papa en een mama? Opa en oma? Toen de mail van de foto s eruit ging kwamen er veel kinderen met foto s op de groep. Erg leuk! We hebben over de foto s gepraat in de kring en gekeken wie er allemaal op stonden. In een spiegel konden we onszelf zien en hebben we is goed gekeken hoe wij er uit zien. We kwamen erachter dat iedereen anders is en iedereen er anders uit ziet. Daarna hebben de kinderen een prachtige spiegel geknutseld. Een aantal oma s zijn gekomen om te voorlezen. De kinderen genoten van het voorlezen. Ook zijn een aantal moeders met hun baby gekomen om hun baby in bad te doen. We mochten helpen met uitkleden, in bad doen, en weer aankleden. Een super ervaring voor de kinderen. Moeders en oma s bedankt dat jullie bij ons op de groep waren! We hebben ook al mogen genieten van het zonnetje en konden lekker veel buitenspelen. Ook zijn we druk geweest voor moederdag. De kinderen hebben allemaal ontzettend hun best gedaan om een mooi cadeautje te maken voor hun lieve mama!

10 Thema: Welke kleuren en vormen zie jij? Het volgende thema wat we gaan behandelen op de peuteropvang is Kleuren en Vormen. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar het Themablad die u ontvangt op de mail. Schoolreisje. Woensdag 14 juni a.s. gaan we weer op schoolreisje! Er hebben zich veel kinderen, moeders en vaders opgegeven. Hier zijn we erg blij mee. De kinderen mogen gebracht worden op de Borkeld waar we weer leuke spelletjes gaan doen. De kinderen worden onder begeleiding terug gebracht naar locatie het Madeliefje in de Bello Trein. We hopen weer op een geslaagd schoolreisje met elkaar! Peutergym. De peutergym is elke dinsdag weer een feestje. Om de dinsdag is er peutergym. Er wordt nog twee keer peutergym gegeven. Dinsdag 6 juni en dinsdag 20 juni.

11 Kindertuin app Sinds kort heeft de Kindertuin een nieuwe app. Deze app kunt u downloaden in de Play store/app store. Via deze app kunt u de nieuwsbrieven in de gaten houden, kunt u (nog meer) leuke foto s bekijken van uw kind(eren) en alle andere nieuwtjes en informatie vinden. Een leuke app om te downloaden dus! Insmeren Zou u er met dit warme weer aan willen denken om uw kind(eren) s ochtends al in te smeren? Alvast bedankt! Kindertuin Nieuws,

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden het Krummelhûs Di, Do, en vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden Het Zonneroosje Maandag t/m Vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden het Krummelhûs Di, Do, en vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden Het Zonneroosje Maandag t/m Vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden het Krummelhûs Di, Do, en vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden Het Zonneroosje Maandag t/m Vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag Openingstijden het Krummelhûs Di, Do, en vrijdag Openingstijden Het Zonneroosje Maandag t/m Vrijdag Openingstijden De Wegwijzer Ma, Di, Do en Vrijdag Openingstijden

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag Openingstijden het Krummelhûs Di, Do, en vrijdag Openingstijden Het Zonneroosje Maandag t/m Vrijdag Openingstijden De Wegwijzer Ma, Di, Do en Vrijdag Openingstijden

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag Openingstijden het Krummelhûs Di, Do, en vrijdag Openingstijden Het Zonneroosje Maandag t/m Vrijdag Openingstijden De Wegwijzer Ma, Di, Do en Vrijdag Openingstijden

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag Openingstijden het Krummelhûs Di, Do, en vrijdag Openingstijden Het Zonneroosje Maandag t/m Vrijdag Openingstijden De Wegwijzer Ma, Di, Do en Vrijdag Openingstijden

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag Openingstijden het Krummelhûs Di, Do, en vrijdag Openingstijden Het Zonneroosje Maandag t/m Vrijdag Openingstijden De Wegwijzer Ma, Di, Do en Vrijdag Openingstijden

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden het Krummelhûs Di-Do- en vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden Het Kraaiennest Maandag t/m Vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden het Krummelhûs Di-Do- en vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden Het Kraaiennest Maandag t/m Vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag Openingstijden het Krummelhûs Di, Do, en vrijdag Openingstijden Het Kraaiennest Maandag t/m Vrijdag Openingstijden De Wegwijzer Ma, Di, Do en Vrijdag Openingstijden

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden het Krummelhûs Di, Do, en vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden Het Kraaiennest Maandag t/m Vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag Openingstijden het Krummelhûs Di, Do, en vrijdag Openingstijden Het Zonneroosje Maandag t/m Vrijdag Openingstijden De Wegwijzer Ma, Di, Do en Vrijdag Openingstijden

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag Openingstijden het Krummelhûs Di-Do- en vrijdag Openingstijden Het Kraaiennest Maandag t/m Vrijdag Openingstijden De Wegwijzer Ma, Di, Do en vrijdag Openingstijden

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden het Krummelhûs Di-Do- en vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden Het Kraaiennest Maandag t/m Vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden het Krummelhûs Di, Do, en vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden Het Kraaiennest Maandag t/m Vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden het Krummelhûs Di, Do, en vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden Het Kraaiennest Maandag t/m Vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden

Nadere informatie

Deze liedjes zingen we met de kinderen

Deze liedjes zingen we met de kinderen Deze liedjes zingen we met de kinderen Klein rood autootje Klein rood autootje, waar breng je ons naar toe? Naar opa en naar oma en naar de koetjes boe En de handjes gaan van klap, klap, klap! En de voetjes

Nadere informatie

Liedjesboek met gebaren

Liedjesboek met gebaren Liedjesboek met gebaren 15 liedjes met ondersteunende gebaren 2017 Baby- en kindergebaar Illustraties: Liedee (Lisanne van Osch) Uitgegeven door: Baby- en kindergebaar, www.babygebaar.nl Alle rechten voorbehouden.

Nadere informatie

Weekprogramma: Week 1; 0 jaar De meegenomen foto s worden met de baby s bekeken. 1 jaar De kinderen wijzen zichzelf en de familie op foto s aan.

Weekprogramma: Week 1; 0 jaar De meegenomen foto s worden met de baby s bekeken. 1 jaar De kinderen wijzen zichzelf en de familie op foto s aan. Ik en mijn familie 2 februari starten we met het thema ik en mijn familie, tijdens deze drie weken staat de familie van het kind centraal. We starten daarom ook in de eerste week met de familie foto s.

Nadere informatie

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen Weeknieuws week 12 Locatie de Toverdoos 2 jarigen De week vloog weer voorbij! Wat hebben we het weer leuk gehad. We namen rustig afscheid van thema "Regen". De klas wordt nu steeds meer gevuld met spulletjes

Nadere informatie

De kinderen spelen dat ze met de trein naar oma gaan. 2 De kinderen praten over hun familie terwijl ze hun foto s bekijken

De kinderen spelen dat ze met de trein naar oma gaan. 2 De kinderen praten over hun familie terwijl ze hun foto s bekijken Ik en mijn familie In het thema; Ik en mijn familie staat familie centraal. De kinderen ontdekken welke mensen bij hun familie horen. Ze praten over jong en oud, verschillende familieleden, verjaardagen

Nadere informatie

Leidsterpraat FEEST. 18 t/m 22 mei woensdag 3 juni zaterdag 13 juni

Leidsterpraat FEEST. 18 t/m 22 mei woensdag 3 juni zaterdag 13 juni April 2015 Leidsterpraat De meivakantie staat alweer voor de deur, met daarin Moederdag, de peuters zijn druk bezig geweest om weer iets moois te maken voor hun mama s, wat het is, is nog een verrassing!

Nadere informatie

REKENDAG. De 27e schoolweek

REKENDAG. De 27e schoolweek De 25e schoolweek Na een heerlijke week vakantie zijn we weer met veel plezier aan de slag gegaan. Deze week hebben we nog gewerkt over bouwen. We hebben het lied Een dwaas man bouwde zijn huis op het

Nadere informatie

Ik en mijn familie. Hoe ziet dit thema eruit? >>> DOEN DOEN DOEN! <<<

Ik en mijn familie. Hoe ziet dit thema eruit? >>> DOEN DOEN DOEN! <<< Ik en mijn familie Hoe ziet dit thema eruit? Vanaf week 18 (maandag 29 april) t/m week 23 (vrijdag 7 juni) gaan we bezig met het thema Ik en mijn familie. In dit thema staat familie centraal. De kinderen

Nadere informatie

Agenda. Nieuws. mei 2017

Agenda. Nieuws. mei 2017 mei 2017 Agenda 24-4 t/m 7-5 Meivakantie en Koningsdag 8 t/m 24-5 Thema familie 12-5 Juf Teresia van de bibliotheek leest voor (alleen voor de vrijdag peuters!) 19-5 Wij bezoeken de bibliotheek met de

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2018

Nieuwsbrief Maart 2018 Nieuwsbrief Maart 2018 Beste ouders/verzorgers, Nieuwe Stagiaire: Wij hebben een nieuwe stagiaire op de groep. Haar naam is Imane, 17 jaar oud. Ze doet de opleiding pedagogische medewerker niveau 4. Ze

Nadere informatie

Nieuwtjes van de Stampertjes

Nieuwtjes van de Stampertjes april 2017 Agenda 27-3 t/m 21-4 thema lente 13-4 Paasbrunch 14-4 t/m 17-4 april Goede vrijdag, Pasen gesloten 20-4 Kinderboerderij 24-4 t/m 7-5 Meivakantie en Koningsdag Nieuwtjes van de Stampertjes Jantje

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 11 april 2019 nr. 10. Agenda. Levend Water

Nieuwsbrief. 11 april 2019 nr. 10. Agenda. Levend Water Nieuwsbrief 11 april 2019 nr. 10 Agenda Week 16 15 t/m 19 apr Di do Eindtoets gr. 8 Entreetoets gr. 7 Vr 19 Goede vrijdag, alle lln vrij Week 17 22 t/m 26 apr Ma-vr Paas/oranjevakantie Ma 22 Tweede Paasdag

Nadere informatie

Jonge gezinnen dienst 13 maart 2016 om 10.00 Voorganger: Ds. Hoekman Organist: Klaas Brouwer Thema: De Schatkist

Jonge gezinnen dienst 13 maart 2016 om 10.00 Voorganger: Ds. Hoekman Organist: Klaas Brouwer Thema: De Schatkist Jonge gezinnen dienst 13 maart 2016 om 10.00 Voorganger: Ds. Hoekman Organist: Klaas Brouwer Thema: De Schatkist - Welkom en afkondigingen - Zingen: Hij is Koning ( Elly & Rikkert) 'k Heb een beurs die

Nadere informatie

Ik ben de hand en jij de voet

Ik ben de hand en jij de voet Ik ben de hand en jij de voet Aangepaste dienst Zondag 30 maart 2014 Ds. Henk Bondt Welkom Mededelingen Votum en groet Zingen: Gezang 45 : 1 en 2 l Laat de kind' ren tot Mij komen, alle alle kind'ren Laat

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VAN PEUTERSPEELZAAL OLLEKE BOLLEKE SEPTEMBER 13

NIEUWSBRIEF VAN PEUTERSPEELZAAL OLLEKE BOLLEKE SEPTEMBER 13 NIEUWSBRIEF VAN PEUTERSPEELZAAL OLLEKE BOLLEKE SEPTEMBER 13 BESTE OUDERS/ VERZORGERS, Ons eerste thema van dit nieuwe schooljaar is weer van start gegaan. Dit keer hebben we gekozen voor het thema In de

Nadere informatie

Nieuwsbrief van mei 2016

Nieuwsbrief van mei 2016 Nieuwsbrief van mei 2016 Hazeweg 1 2441 AD Nieuwveen 0172-530531 www.deringkantertje-spn.nl deringkantertjes@hotmail.com Peuterspeelzaal De Ringkantertjes Welkom nieuwe peuters Maza (ma,vr), Quinty (ma,vr),

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4,van de Boerderijklas

Nieuwsbrief 4,van de Boerderijklas Nieuwsbrief 4,van de Boerderijklas Herfst, herfst wat heb je te koop Duizend kilo bladeren op een hoop Zakken vol met wind, jij mijn kind K weet niet of jij dat aardig vindt. Zie je de kastanjes aan de

Nadere informatie

Thema: Mijn rugzak en mijn schouders

Thema: Mijn rugzak en mijn schouders Protestantse Gemeente Oegstgeest in samenwerking met c.b.s. Joris de Witte Orde voor de dienst van kerk en school in de Regenboogkerk 6 november 2016 achtste zondag van de herfst Intrede Muziek bij binnenkomst

Nadere informatie

ALLES HEEFT EEN KLEUR

ALLES HEEFT EEN KLEUR ALLES HEEFT EEN KLEUR Dagopvang en peuterspeelgroep Het P@rk Gemaakt door: Esther en Ingrid Maart 2017 Beste ouders/verzorgers De peuterspeelgroep van het P@rk werkt vanuit de methode Startblokken van

Nadere informatie

25-29 juni op de maandag, woensdag, donderdag en vrijdagmorgen van 8.45 uur tot uur 9 juli om uur. Vervoer Broem, tingeling.

25-29 juni op de maandag, woensdag, donderdag en vrijdagmorgen van 8.45 uur tot uur 9 juli om uur. Vervoer Broem, tingeling. Nieuwsbrief Datum: 26-4-2018 Nummer: 2017-2018-11 Agenda Oudercommissievergadering Belloreisje Opa en oma ochtenden Schoonmaakavond voor alle groepen 22 mei 2018 om 19.30 uur 5 juni, de indeling is als

Nadere informatie

Koningsdag Onze koning is bijna jarig en dat betekent feest! We gaan met de kinderen van het KDV en BSO leuke spelletjes doen om deze dag te vieren.

Koningsdag Onze koning is bijna jarig en dat betekent feest! We gaan met de kinderen van het KDV en BSO leuke spelletjes doen om deze dag te vieren. KDV / BSO De Apenrots Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van het Kindercentrum nl in het algemeen en KDV / BSO De Apenrots in het bijzonder.

Nadere informatie

Take a look at my life 12

Take a look at my life 12 Take a look at my life 12 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Peuterspeelzaal. April 2015. Agenda. Vakanties en vrije dagen. In dit nummer o.a. De website. Maxclass. Wat gaan we doen.

Peuterspeelzaal. April 2015. Agenda. Vakanties en vrije dagen. In dit nummer o.a. De website. Maxclass. Wat gaan we doen. April 2015 Peuterspeelzaal Groot worden doen we samen! Godelindedwarsstraat 34, 1402WP, Bussum www.peuterspeelzaaldestampertjes.nl info@peuterspeelzaaldestampertjes.nl T: 035-6920199 Het is weer lente!

Nadere informatie

Workshops BSO. Rakkerpret. 3 maart 2014 t/m 18 juli 2014.

Workshops BSO. Rakkerpret. 3 maart 2014 t/m 18 juli 2014. Workshops BSO Rakkerpret 3 maart 2014 t/m 18 juli 2014. Inhoudsopgave: Inschrijfformulier Workshops: Inschrijfformulier inleveren voor 28 februari 2014 Workshop-programma Sleutelhanger maken Toneelstuk

Nadere informatie

Waarom 15 minuten lezen per dag?

Waarom 15 minuten lezen per dag? Mei 2015 Nummer 16 Waarom 15 minuten lezen per dag? De leesprestaties van kinderen gaan enorm vooruit als zij iedere dag 15 minuten lezen! Kinderen die dat doen, lezen 1.146.000 woorden per jaar. Hun woordenschat

Nadere informatie

Nieuwsbrief April 2018

Nieuwsbrief April 2018 Nieuwsbrief April 2018 Beste ouders/verzorgers, Verjaardagen kinderen/leidsters: 11 maart: Isabella 7 jaar ( BSO ) 16 maart: Orfeu 49 jaar ( Directeur ) 18 maart: Emily 1 jaar ( Baby groep ) 22 maart:

Nadere informatie

Nieuwsbrief BSO en KDV De Apenrots maart en april 2018

Nieuwsbrief BSO en KDV De Apenrots maart en april 2018 BSO en KDV De Apenrots Elke maand komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en BSO en KDV De Apenrots Nieuws Zoals jullie al weten is Malou Wolters

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 4 april 2018

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 4 april 2018 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 4 april 2018 Beste ouders/verzorger(s), Met een mooie groep belangstellenden vierden we afgelopen donderdag het paasfeest. Het was mooi om dit met jullie samen te

Nadere informatie

Beste nieuwsbrieflezers, Dit is de eerste nieuwsbrief van het jaar 2015 en ook nog eens met de aanvulling vanuit de peuteropvang!

Beste nieuwsbrieflezers, Dit is de eerste nieuwsbrief van het jaar 2015 en ook nog eens met de aanvulling vanuit de peuteropvang! Beste nieuwsbrieflezers, Dit is de eerste nieuwsbrief van het jaar 2015 en ook nog eens met de aanvulling vanuit de peuteropvang! Welkom: We willen alle ouders en kinderen van harte welkom heten bij de

Nadere informatie

Thema nieuwsbrief Karel in de lente April 2015

Thema nieuwsbrief Karel in de lente April 2015 Thema nieuwsbrief Karel in de lente April 2015 Beste ouders en/of verzorgers Tijdens de vorige thema s hebben de kinderen veel gedaan. Zo hebben ze uitstapjes gedaan, geknutseld, gezongen en de boekjes

Nadere informatie

Mescher Mail. Januari en februari Beste ouders/verzorgers. Nieuws. Peter Otermans

Mescher Mail. Januari en februari Beste ouders/verzorgers. Nieuws. Peter Otermans Mescher Mail Januari en februari 2015 Beste ouders/verzorgers Het nieuwe jaar startte met het welkom heten van onze nieuwe directeur, Peter Otermans. Hij zal zich in deze Mescher Mail nog eens persoonlijk

Nadere informatie

SOCIALE VAARDIGHEDEN MET AFLATOUN

SOCIALE VAARDIGHEDEN MET AFLATOUN SOCIALE VAARDIGHEDEN MET AFLATOUN Dit thema is opgesplitst in drie delen; gevoelens, ruilen en familie. De kinderen gaan eerst aan de slag met gevoelens. Ze leren omgaan met de gevoelens van anderen. Daarna

Nadere informatie

Beste ouders van Sinnerakkers,

Beste ouders van Sinnerakkers, 23 oktober 2014 Beste ouders van Sinnerakkers, Onze eerste nieuwsbrief! Wat is er een boel gebeurd sinds de start. Inmiddels zijn er al 18 kinderen die gebruik maken van de opvang bij Sinnerakkers. Wij

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Wijboom

Nieuwsbrief Kindcentrum de Wijboom Nieuwsbrief Kindcentrum de Wijboom april 2017, nummer 1 Inhoud Nieuwsbrief in een nieuw jasje 1 Algemeen nieuws 1 Belangrijke datums 1 Nieuws vanuit de kinderopvang 2 Nieuws vanuit de onderbouw 4 Nieuws

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kaatsheuvel

Nieuwsbrief Kaatsheuvel Nieuwsbrief Kaatsheuvel Maart 2012 Maart Maart is aangebroken en de lente is in opkomst. De dagen worden weer langer en het zonlicht wordt sterker. Ook worden de bomen groener en de planten gaan bloeien.

Nadere informatie

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda Agenda Woensdag 15 februari Vrijdag 17 februari Maandag 20 t/m vrijdag 24 februari Woensdag 1 maart Donderdag 2 maart Groep 1 vrij Carnaval groep 1 s ochtends naar school Voorjaarsvakantie Aswoensdag Luizenpluizen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Nieuwsbrief Juli 2015 De laatste nieuwsbrief voor dat we allemaal op vakantie gaan en heerlijk van de Zomer gaan genieten. Wij willen jullie graag nog een aantal puntjes meedelen. Baby nieuws Aller eerst

Nadere informatie

Maandag 17 april groep 1,2 en 3 beginnen met het thema: Moederdag *sportdag HAC-velden

Maandag 17 april groep 1,2 en 3 beginnen met het thema: Moederdag *sportdag HAC-velden 7 april 2017 - nummer 14 Belangrijke data Woensdag 12 april voetbaltoernooi voor gr 5 en 6 Donderdag 13 april na de lunchpauze: Paasactiviteit Vrijdag 14 april Goede Vrijdag; leerlingen vrij Maandag 17

Nadere informatie

Nieuwsbrief Peutergroep Duimelot Mei 2015

Nieuwsbrief Peutergroep Duimelot Mei 2015 Nieuwsbrief Mei 2015 Nieuws met betrekking tot overname In het college B en W is de kwestie SPH aan de orde geweest en naar aanleiding daarvan is er een vervolgafspraak gemaakt op vrijdag 29 mei met de

Nadere informatie

Nr maart 2017 schooljaar

Nr maart 2017 schooljaar Nr.24 23 maart 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Het thema voor de komende weken is: Ik en jij

Nieuwsbrief. Het thema voor de komende weken is: Ik en jij Nieuwsbrief Nummer: 2017-2018-02 Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Het thema voor de komende weken is: Ik en jij Datum: 28-09-2017 Uw kind komt voortdurend andere mensen tegen. Weet u wie uw kind kent?

Nadere informatie

Inhoud Thema Lente... 4 Goedemorgen... 4 Hallo... 4 De wielen van de bus... 4 Op een houten bruggetje... 5 Heb je al gezien het is lente...

Inhoud Thema Lente... 4 Goedemorgen... 4 Hallo... 4 De wielen van de bus... 4 Op een houten bruggetje... 5 Heb je al gezien het is lente... 1 Inhoud Thema Lente... 4 Goedemorgen...... 4 Hallo... 4 De wielen van de bus... 4 Op een houten bruggetje... 5 Heb je al gezien het is lente... 5 Liedje over twee hazen:... 5 Bolletjes:... 5 Een koetje

Nadere informatie

Meivakantie 2015. Thema: Groeien en bloeien

Meivakantie 2015. Thema: Groeien en bloeien Meivakantie 2015 Thema: Groeien en bloeien Maandag 4 mei Jeej! De vakantie is weer begonnen en de kinderen mogen gezellig de hele dag naar de BSO. Er staat een druk programma op de planning. Wij gaan vandaag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 27 juni 2019 nr. 13. Levend Water Week 27 Groep 1 t/m 5 : Thema God zorgt voor Paulus Lied Ik volg de Heer / Ps. 121 : 1.

Nieuwsbrief. 27 juni 2019 nr. 13. Levend Water Week 27 Groep 1 t/m 5 : Thema God zorgt voor Paulus Lied Ik volg de Heer / Ps. 121 : 1. Nieuwsbrief 27 juni 2019 nr. 13 Agenda Week 27 1 t/m 5 jul Ma 1 Kamp Westerbork gr.6-8 10 Minutengesprekken facultatief Vr 5 Talentmappen mee Week 28 8 t/m 12 jul Ma 8 Afscheidsavond gr.8 Do 11 Laatste

Nadere informatie

U begrijpt dat het voor de kinderen ook een tijd is geweest waarin veel besproken en gespeeld is.

U begrijpt dat het voor de kinderen ook een tijd is geweest waarin veel besproken en gespeeld is. Gastouderschap De Blauwe Driehoek Daphne de Swart Thomaslaan 22 5631 GL Eindhoven 06-19 370 470 www.deblauwedriehoek.com info@deblauwedriehoek.com Eindhoven, 18 mei 2013 Beste ouder(s)/verzorger(s), Wat

Nadere informatie

Praten met God. ZONDAGSBRIEF WILHELMINAKERK 6 september 2015 Gezinsdienst. Voorganger: ds. Wim Kievit Ambtsdrager: Wibo Rib Pianist: Theo van de Woude

Praten met God. ZONDAGSBRIEF WILHELMINAKERK 6 september 2015 Gezinsdienst. Voorganger: ds. Wim Kievit Ambtsdrager: Wibo Rib Pianist: Theo van de Woude ZONDAGSBRIEF WILHELMINAKERK 6 september 2015 Gezinsdienst Praten met God Voorganger: ds. Wim Kievit Ambtsdrager: Wibo Rib Pianist: Theo van de Woude Muziek Welkom en mededelingen Muziek en beeld: Praat

Nadere informatie

DE STROOM. Informatieblaadje Basisschool de Beerze

DE STROOM. Informatieblaadje Basisschool de Beerze DE STROOM JAARGANG 3 NUMMER 23 3 MAART 2016 Informatieblaadje Basisschool de Beerze Inhoud: Bezoek van een schrijfster De grote rekendag Week van de Lentekriebels Boomfeestdag groepen 5/6 en 6 Agenda en

Nadere informatie

Praatjes Dikkertje Dap uitgave 3: maart 2015

Praatjes Dikkertje Dap uitgave 3: maart 2015 Belangrijke data: 6 april: 2 e paasdag Kindercentrum gesloten 14 april: open dag kdv en pto 20 april OC vergadering 27 april: koningsdag Kindercentrum gesloten 5 mei Bevrijdingsdag Kindercentrum gesloten

Nadere informatie

MUZIKALE AFSLUITING VAN ZEER GESLAAGD SCHOOLFEEST.

MUZIKALE AFSLUITING VAN ZEER GESLAAGD SCHOOLFEEST. Nieuwsbrief Nieuwsbrief voor ouders/verzorgers Jaargang 4 no. 9 juni 2017 Samen maken wij ons voor het kind! MUZIKALE AFSLUITING VAN ZEER GESLAAGD SCHOOLFEEST. Afgelopen dinsdag genoten alle kinderen van

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. Mei 2013. De Koekenbieren 10 jaar! Inhoud

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. Mei 2013. De Koekenbieren 10 jaar! Inhoud Nieuwsbrief Mei 2013 Inhoud Nieuws van het Kinderdagverblijf Nieuws van de Humpie Dumpie Nieuws van de BSO Ook nog even dit Colofon Dit is de nieuwsbrief van mei 2013. In deze nieuwsbrief vindt u allerlei

Nadere informatie

Gereformeerd Kerkelijk Centrum De Bron IJsselmuiden

Gereformeerd Kerkelijk Centrum De Bron IJsselmuiden Gereformeerd Kerkelijk Centrum De Bron IJsselmuiden Liturgie bij de dienst van 8 maart 2015 waarin Gerda van Pijkeren belijdenis van haar geloof aflegt Ds. Nelleke Beimers, voorganger Gertine Junte, lector

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December 2016

Nieuwsbrief. December 2016 Nieuwsbrief December 2016 De laatste maand van het jaar is weer aangebroken en we maken ons weer op voor de feestdagen en de afsluiting van (alweer) een bewogen jaar. In de afgelopen maanden zijn weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2016

Nieuwsbrief maart 2016 Nieuwsbrief maart 2016 Hallo allemaal, De winter was af en toe prachtig maar de dagen worden alweer langer en de vogels horen we alweer fluiten! Heerlijk de lente is in aantocht! Veel leesplezier! Team

Nadere informatie

Nieuwsbrief KDV/BSO Apenrots Juli / augustus

Nieuwsbrief KDV/BSO Apenrots Juli / augustus KDV / BSO Apenrots Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en kdv / bso Apenrots Terugblikken op afgelopen 2 maanden Wat

Nadere informatie

DIRECTIE. Jaarfeest 2016

DIRECTIE. Jaarfeest 2016 DIRECTIE Jaarfeest 2016 Op 21 mei hebben we met alle groepen van stichting kinderopvang Liemeer een feestje gevierd! Gelukkig scheen de zon en konden de kinderen een vossenjacht doen waarbij de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. April 2011. Inhoud

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. April 2011. Inhoud Nieuwsbrief April 2011 Inhoud Nieuws van het Kinderdagverblijf Nieuws van de Humpie Dumpie Nieuws van de BSO Ook nog even dit Versje Colofon Dit is de nieuwsbrief van april 2011. In deze nieuwsbrief vindt

Nadere informatie

Vrolijke narcissen en hyacinten voor het raam. Laat de lente maar komen!

Vrolijke narcissen en hyacinten voor het raam. Laat de lente maar komen! juf Astrid en juf Liesbeth groep C Mei 2015 Welkom: Storm, Lyona, Finn We hebben weer drie nieuwe kinderen in de klas. Storm is een vriendje van Viona en is al op de open dag bij ons in de klas geweest.

Nadere informatie

Hoe Farah meedoet met de Ramadan, zonder te vasten!

Hoe Farah meedoet met de Ramadan, zonder te vasten! Hoe Farah meedoet met de Ramadan, zonder te vasten! Naima El Bouzidi & Sun Jung Hwang Tekst Naima El Bouzidi Tekeningen Sun Jung Hwang Hoe Farah meedoet met de Ramadan, zonder te vasten! Wist jij dat...

Nadere informatie

Woensdag 29 mei Studiedag team alle leerlingen zijn vrij. Donderdag 30 mei t/m vrijdag 31 mei Hemelvaartsweekend

Woensdag 29 mei Studiedag team alle leerlingen zijn vrij. Donderdag 30 mei t/m vrijdag 31 mei Hemelvaartsweekend Jaargang 7 nummer 5 24 mei 2019 Algemeen nieuws In deze nieuwsbrief krijgt u informatie over diverse activiteiten die de komende weken plaatsvinden. Houdt u ook de website en onze Facebookpagina in de

Nadere informatie

SPIEGELTJE, SPIEGELTJE

SPIEGELTJE, SPIEGELTJE DIENST MET JONG EN OUD ORDE VAN DIENST ZONDAG 19 MEI 2019 OM 10.00 UUR IN DE DORPSKERK TE SCHOONEBEEK THEMA: SPIEGELTJE, SPIEGELTJE MEDE VOORBEREID DOOR DE GROEPEN VAN DUBBELDATE, NEXT LEVEL EN RELOAD

Nadere informatie

INFORMATIEBRIEF nr.6 VRIENDJES - KIKKER IS VERLIEFD. Aan de ouders van groep 1 en 2

INFORMATIEBRIEF nr.6 VRIENDJES - KIKKER IS VERLIEFD. Aan de ouders van groep 1 en 2 Aan de ouders van groep 1 en 2 INFORMATIEBRIEF nr.6 VRIENDJES - KIKKER IS VERLIEFD De eerste weken van het nieuwe jaar zijn al weer voorbij. We hebben met de kinderen gewerkt over de kalender. Hoe ziet

Nadere informatie

Deze week zijn we met de kinderen verder gegaan met het thema 'ik en mijn familie'

Deze week zijn we met de kinderen verder gegaan met het thema 'ik en mijn familie' Weeknieuwsweek 7 Locatie t Kwetternest 2-jarigen Deze week zijn we met de kinderen verder gegaan met het thema 'ik en mijn familie' Sommige ouders hebben deze week familie foto's naar ons toegestuurd nogmaals

Nadere informatie

Nieuwsbrief Villa Veldhof juni/juli

Nieuwsbrief Villa Veldhof juni/juli Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangen jullie de nieuwsbrief van Villa Veldhof, juni/juli 2018. In deze nieuwsbrief staat van elke groep een stukje, maar eerst een paar mededelingen: - Al een paar

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Inleiding Hallo allemaal, Welkom zomer!! Heerlijk om weer langer en nog vaker buiten te spelen. We hebben weer een hoop ondernomen met de kinderen. In de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mei 2015. Ouderavond. De dieren van de Speelhoeve

Nieuwsbrief. Mei 2015. Ouderavond. De dieren van de Speelhoeve Nieuwsbrief Mei 2015 Ouderavond Op donderdagavond 21 mei a.s organiseert Carin Pool Voedingsbureau (www.carinpool.nl) een deel van de ouderavond bij kinderdagverblijf de Speelhoeve. Tijdens deze avond

Nadere informatie

Waar ben jij mee bezig?

Waar ben jij mee bezig? Waar ben jij mee bezig? Gezinsdienst Orde van dienst voor de gezinsdienst op 12 februari 2017 in de Protestantse Gemeente Wolphaartsdijk. Voorganger: ds. C.A. van Eck Organist: Cor den Haan Welkom en mededelingen

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Hallo kinderen en ouders van SKW Zijlwatering,

Hallo kinderen en ouders van SKW Zijlwatering, SKW Zijlwatering Nieuws SKW Zijlwatering Burmanlaan 71 2241 JE Wassenaar tel. 070-890 00 03 mira@kinderdagverblijvenwassenaar.nl Nummer 2 Nieuwsbrief SKW Zijlwatering - mei 2015 Hallo kinderen en ouders

Nadere informatie

maandag JANUARI NIEUWJAARSDAG

maandag JANUARI NIEUWJAARSDAG maandag 1 JANUARI NIEUWJAARSDAG DIEP IN DE ZEE Mama tonijn en haar kinderen zwemmen vrolijk rond in de zee. Plotseling zien ze een onderzeeër voorbijvaren. Hé mama, wat is dat voor een raar ding? vraagt

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Maart 2019 Borrel Inmiddels heeft u de uitnodiging gehad voor een gezellige borrel op vrijdag 10 mei. Iedereen die ons op welke manier

Nadere informatie

Erichem, 29 april Beste ouders/ verzorgers,

Erichem, 29 april Beste ouders/ verzorgers, Erichem, 29 april 2016 Beste ouders/ verzorgers, We hebben de afgelopen weken hard gewerkt aan de thema's bouwen en lente. Tussendoor hebben we ook stil gestaan bij de feesten zoals: Pasen, Koningsdag

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19. Geachte ouders, verzorgers,

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19. Geachte ouders, verzorgers, Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19 Geachte ouders, verzorgers, Wegwijzertje Volgende week gaan we afscheid nemen van juf Monique; na

Nadere informatie

Wij wensen alle kinderen die in mei jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF mei 2019

Wij wensen alle kinderen die in mei jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF mei 2019 NIEUWSBRIEF mei 2019 Belangrijke data: 6 mei start nieuwe denkgewoonten 14 mei koffieuurtje voor ouders 17 mei groep 1-2D bezoekt kinderboerderij 17 mei groep 8 bezoekt Verzetsmuseum 20 mei groep 1-2B

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave. Herkeuring fietsencontrole Bestelling ophalen speculaasactie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave. Herkeuring fietsencontrole Bestelling ophalen speculaasactie NIEUWSBRIEF November 2017 Tja.. Deze maand In deze uitgave Wo 1 nov Wo 1 nov Wo 1 nov Wo 29 nov Dankdag Luizen pluizen Herkeuring fietsencontrole Bestelling ophalen speculaasactie Schoolfruit Dankdag Speculaasactie

Nadere informatie

Veel gestelde vragen Zomerdagkamp Schalkhaar (FAQ)

Veel gestelde vragen Zomerdagkamp Schalkhaar (FAQ) Veel gestelde vragen Zomerdagkamp Schalkhaar (FAQ) Inhoud Algemeen... 2 Inschrijven... 3 Kosten... 4 Annuleren en afmelden... 5 Locatie... 8 Survival (under construction)... 9 Vrijwilligers ouder/verzorger...

Nadere informatie

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 13!

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 13! Wij feliciteren. Voor de komende weken feliciteren we Stef, Bella, Roos en Nicky met hun verjaardagen. Wij wensen jullie een fijne dag! Welkom Komende maandag komt Luisa voor het eerst bij ons op school

Nadere informatie

memo memo memo memo memo

memo memo memo memo memo 27 mei 2019 nr. Studiedag Maandag 6 juni zijn de kinderen vrij. Het team heeft op deze datum een studiedag. We gaan de overdrachten van de ene groep naar de andere groep bespreken. Belangrijke data mei,

Nadere informatie

Wat staat er in dit boekje?

Wat staat er in dit boekje? Wat staat er in dit boekje? Informatie voor ouders (scheur t maar uit voor ze!) 7 Even uitleggen 11 Ik & Zo! Dit ben ik! 15 Ik & Zo! Handig om te weten 17 Weekschema co-ouderschap 29 Planning weekenden,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 Algemeen: HONDEN OP HET SCHOOLPLEIN Gisteren is er weer een kind op het schoolplein gebeten door een kleine hond. Gelukkig bleek de schade mee te vallen. Toch doen wij

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, Beste ouders/verzorgers, Inleiding Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en locatie de Apenrots. Manager Kinderopvang Onze

Nadere informatie

Weeknieuws week 41. Peutercollege weetjes

Weeknieuws week 41. Peutercollege weetjes Weeknieuws week 41 Peutercollege weetjes o De locaties hebben weer nieuwe ouder- kindkisten ontvangen. Zo heeft t Kasteeltje de kist van het thema regen en het Kwetternest heeft nu de kist van Wat heb

Nadere informatie