1 Transportmogelijkheden auto

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "1 Transportmogelijkheden auto"

Transcriptie

1 1 Transportmogelijkheden auto Er zijn twee mogelijkheden voor transport van een auto op eigen kosten: container en RoRo (roll on roll off) 1.1 RoRo RoRo transport vindt plaats vanaf Baltimore en wordt over het algemeen aangeboden door verschepers vanuit de VS. Het transport is goedkoper dan het transport per container, maar het risico van beschadigingen is ook groter. De kosten van het transport bedragen circa $1250, hierbij komt nog de verzekering (1,5-2,5%) en de kosten van het lossen in Nederland (geschatte kosten variëren euro) Aanbieders Export shipping co: Prijs transport: $1225, afhandeling NL 340, verzekering 2% nieuwwaarde. Ship Overseas: Prijs transport $1250, afhandeling NL 125, verzekering 1,5% (eigen risico 1,5%) of 2,5% (eigen risico 500) van de nieuwwaarde. Let op de prijs van de afhandeling in NL is een inschatting van de transporteur en biedt geen enkele garantie. Nadeel is dat bij schade zaken wordt gedaan met een bedrijf in de VS en een verzekeringsmaatschappij in de VS. Door tussenkomst van De Jong assurantiën in Den Helder kan bij Fortis een verzekering worden afgesloten voor 1% van de nieuwwaarde met een eigen risico van 1000, zie bijlage A. POC Johan Dorsman: 1.2 Container Nederlands verschepers bieden over het algemeen transport per container aan. De berekening van de kosten van het verschepen per container bestaat uit de sommering van een groot aantal posten. Zie ook onze rekening in bijlage C. Hierbij komen nog de kosten van de verzekering Aanbieders Nedvan/Khz: Prijs 3409, verzekering 1,2% van de nieuwwaarde, eigen risico? Embassy Freight: Prijs 2556, verzekering 1% van de nieuwwaarde, eigen risico: 250 Export shipping co: Prijs 1778 ($2667), afhandeling NL: 1120, verzekering 2%, eigen risico: $500

2 1.3 Let op Een transportverzekering dekt alleen het daadwerkelijk transport. Wanneer de auto op de parkeerplaats van de transporteur staat wordt dat niet gedekt door de transportverzekering. Je moet je huidige verzekering dus niet te vroeg stop zetten en de verzekering in NL tijdig activeren. 1.4 Conclusie In de meeste gevallen was Ship Overseas per RoRo het voordeligst. Dit wordt oa veroorzaakt de lage inschatting van de afhandelingskosten in Nederland. Ik verwacht dat deze inschatting niet correct is. Een goede tweede was Embassy Freight, voordeel van Embassy was dat zij verschepen per container. Voor een overzicht zie bijlage H.

3 2 Neem nou mijn geval 2.1 Algemeen Wij hebben de auto s laten verschepen door Embassy Freight, omdat hun offerte beduidend lager was dan de offerte van KHZ. Helaas kwamen er in de praktijk nog wat kosten bij. 1. Hogere transportkosten $300 vanwege prijsverhoging bij de transporteur. 2. Lossingskosten aan de loods, die waren vergeten: Aangezien de inklaring door de douane van de gehele verhuisboedel niet tijdig was uitgevoerd inklaring en opslag in de loods: 220. Uiteindelijk bleef de prijs onder de offerte van KHZ, maar het verschil was beduidend kleiner dan ik had verwacht. Contactpersonen: Mark Jansen en Irma van der Weijden 2.2 Proces Alle afspraken met Embassy zijn per gemaakt. Embassy heeft een kantoor in Alpharetta Georgia: Rich Arrington en Vince Landy Embassy maakte gebruik van Schneider Logistics in Norfolk voor de aanname en het laden van de auto s. Stap 1. is het aangetekend toesturen van de titles. Stap 2. het ondertekenen en retourneren van een Power of Attorney, zie bijlage D. Stap 3. bij het invullen van de aanvraag vrijstelling verhuisgoederen moet je ook de informatie van de auto s invullen, zie bijlage E. KHZ/de douane rekent voor de verwerking 75 per auto. Stap 4. Stap 4 het afleveren van de auto s. De auto s moeten vanwege de uitvoer uiterlijk een week voor de verscheping zijn afgeleverd; in ons geval bleek dat nog tekort te zijn waardoor de geplande boot niet werd gehaald. Wij moesten de auto s afleveren bij Schneider logistics (Linda Flectcher: Schneider kan ook het hele transport verzorgen en het is misschien de moeite waard om hen een offerte te vragen. Daar werden foto s van de auto s gemaakt en het inspectierapport (zie bijlage F) opgemaakt. De tank moet bijna leeg zijn bij aflevering. Stap 5. Nadat de douane formaliteiten uitgevoerd zijn, krijg je van de douane vergunning vrijstelling. Hiermee kunnen de auto s, na betaling, worden afgehaald. Denk erom dat de auto wel verzekerd moet zijn wanneer je hem afhaalt. Het contact met Embassy Nederland verliep over het algemeen erg prettig. Bij Embassy Amerika was het wat meer duwen en trekken om de gewenste ondersteuning te krijgen. Je kunt merken dat ze wel vaker auto s verschepen, maar het is zeker geen dagelijks werk.

4 2.3 Na het transport Je hebt ongeveer 3 maanden om de auto te laten keuren bij de RDW en in te laten schrijven in Nederland (schijn je op te kunnen rekken tot 1 jaar). Door de RDW werd mij geadviseerd de auto APK te laten keuren voor je ze ter keuring bij de RDW aanbiedt; als het goed is komen alle tekortkomingen dan te voorschijn. De kosten voor de keuring bedragen circa 110 Meest voorkomende zaken: Lichtbeeld koplampen. Is waarschijnlijk op te lossen door andere lampen/reflectoren, was in ons geval geen probleem. Mistachterlamp. In NL dienen de auto s voorzien te zijn van een mistachterlicht, is in de meeste gevallen niet het geval. Kosten voor installatie circa 300. Richtingaanwijzers aan de zijkant van de auto. Kosten voor installatie circa 250. Wanneer de NL nummerplaten niet passen, mag je Amerikaans formaat (18.2) voeren. Voor de keuring bij de RDW maak je telefonisch een afspraak. De keuring zelf stelt niet zoveel voor en lijkt erg afhankelijk van de keurmeester. Na de keuring ga je met de vrijstellingspapieren langs bij de douane (zelfde gebouw). Na een paar dagen krijg je papieren waaruit blijkt dat de douane geen bezwaar heeft tegen registratie en nog een paar dagen later krijg je het kenteken van de RDW. Vervolgens mag je ook wegenbelasting gaan betalen.

5 3 Nabranders Of we het transport van een auto door defensie vergoed krijgen, is nog niet duidelijk. Helaas hadden we wat schade aan een van de auto s. Nadat Embassy de verzekering had gemasseerd, hebben we de schade minus eigen risico ( 250) vergoed gekregen. Nederlandse nummerplaten kun je bestellen bij Brezan voor ongeveer 34. In Nederland krijg je iets meer dan 500 vergoed voor het huren van een auto. We hebben een auto vanaf Schiphol gehuurd: Controleer bij het afhalen van de auto s of de accu goed is aangesloten; de accu wordt namelijk losgekoppeld bij het transport.

6 Goedendag Hugo, Bijlage A Indien ook het wegvervoer per container (voorafgaand aan de zeereis) en het natransport over de weg per container verzekerd dienen te zijn, zal het risico eindigen na lossing uit de container op de uiteindelijke plaats van bestemming. Graag zie ik de onderstaande vragen nog even beantwoord: - de naam en het volledige adres van de verzekeringnemer - de vertrekdatum - de naam van het zeeschip - de chassisnrs. van de auto's - de plaats waar het transport gaat aanvangen (laden in de container) - de plaats waar het transportrisico eindigt (lossing uit de container) Met vriendelijke groet, De Jong Assurantiën C.V. Johan Dorsman Adviseur particulieren Telefoon (0223) de-jong.nl Van: Hugo Verwijs Verzonden: dinsdag 27 mei :34 Aan: Johan Dorsman Onderwerp: Re: Offerte aflopende verzekering Johan bedankt voor de informatie. De aangeboden verzekering lijkt te zijn gebaseerd op transport per RoRo (roll on, roll off) en minder op het transport per containerschip. Immers bij het transport per containerschip moet ook het transport van de container naar het schip en het transport van de container naar de plaats waar hij wordt gelost worden verzekerd; de auto's moeten verzekerd zijn vanaf het moment van laden in de container tot het moment dat zij zijn gelost. Zou je dit op willen nemen met Fortis? Ik verwacht deze week de laatste offertes van de transporteurs. We hopen eind deze week een beslissing over het transport te kunnen nemen. Hartelijk dank voor de moeite. Hugo Verwijs Original Message From: Johan Dorsman To: Hugo Verwijs Sent: Monday, May 26, :55 AM Subject: Offerte aflopende verzekering Goedendag Hugo, Hieronder een indicatie van de premie. Hopende dat jullie hier voldoende aan hebben en mochten jullie tot afsluiten van onderstaande over willen gaan dan verneem ik dat graag.

7 Bijlage A Met vriendelijke groet, De Jong Assurantiën C.V. Johan Dorsman Adviseur particulieren Telefoon (0223) de-jong.nl Geachte heer Dorsman, Offertenummer: Wij kunnen een uitgebreide dekking verzorgen op basis van de bijgevoegde voorwaarden All Risks G.13: <<G pdf. Clausules: Risico ingaande op het moment waarop de verzekerde zaken in zeeschip worden geladen en eindigende na lossing uit het zeeschip in de haven van bestemming. Als bij een gedekte schade vervanging van één of meer onderdelen alleen kan plaatsvinden door deze onderdelen speciaal te maken omdat deze onderdelen niet meer beschikbaar zijn bij de fabrikant en importeur, zal Fortis ASR met betrekking tot deze onderdelen niet meer vergoeden dan het bedrag, dat vereist zou zijn bij levering uit voorraad. Eigen risico: 1.000,-- per gebeurtenis. Premie: De premie bedraagt 1,00% over de verzekerde waarde per vervoermiddel, nog te vermeerderen met 9,-- poliskosten) 1. Suzuki Grand Vitara ,-- = 400,-- (excl. 9,-- poliskosten) 2. Suzuki Grand Vitara ,-- = 400,-- (excl. 9,-- poliskosten) 3. Volvo c ,-- = 500,-- (excl. 9,-- poliskosten) 4. Volkaswagen Passat ,-- = 350,00 (excl. 9,-- poliskosten) 5. Volkswagen Golf/rabbit x = 350,00 per auto (excl. 9,-- poliskosten) Indien akkoord, dan vernemen wij nog van u: - de naam en het volledige adres van de verzekeringnemer - de vertrekdatum - de naam van het zeeschip - de chassisnrs. van de auto's - de havenplaats waar het transport gaat aanvangen - de plaats waar het transportrisico eindigt (Rotterdam of Amsterdam)

8 Irma goede morgen Bijlage B Bedankt voor alle moeite. Wij hebben de afgelopen week alles rustig op een rijtje gezet. Zoals gezegd vertrekken er deze zomer drie gezinnen vanuit Virginia Beach naar Nederland. Ik heb de informatie doorgegeven aan de fam Bank en de fam Sleurink en ik verwacht dat zij jou binnenkort benaderen voor het transport van hun auto's. We willen in principe graag gebruik maken van onderstaande offerte voor het transport van onze auto's: 1. Suzuki Grand Vitara 2006 (2.7l uitvoering), kenteken JVV-4577, identificatienummer (VIN) JS3TD Suzuki Grand Vitara 2007 (2.7l uitvoering), kenteken JWR-6720, identificatienummer (VIN) JS3TD We willen beide auto's graag verzekeren tegen een nieuwwaarde van euro We willen de auto's graag laten verschepen op of omstreeks 22 juli vanuit Norfolk, Virginia - Verenigde Staten. Graag horen van jou wat de mogelijkheden zijn. De auto's maken deel uit van een verhuisboedel en voldoen aan de voorwaarden door de doane gesteld voor vrijstelling van belasting bij invoer. De aanvraag voor een vrijstellingsvergunning wordt door de verhuizer van onze inboedel verzorgd. Kun je mij vertellen welke papieren benodigd zijn bij het afleveren van de auto's? Kun je mij vertellen welke papieren benodigd zijn bij het afhalen van de auto's? Ik neem aan dat het voor-opname rapport wordt ingevuld bij het afleveren van de auto's, is dit correct? Ik begrijp dat we af moeten rekenen voor vrijgave van de auto's. Geldt dit voor alle kosten, of moeten we een deel afrekenen bij het afleveren van de auto's? Waar moeten we afrekenen? Kan dat op de dag dat we de auto's afhalen in Vlaardingen? Op welke manieren kunnen we afrekenen (credit card, contant etc)? Krijgen we van jullie een formeel contract, informatie over de verzekeraar en de verzekeringsvoorwaarden? NAW: H.P. Verwijs 909 Queen Elizabeth dr Virginia Beach, VA23452 tel: (het is hier 6 uur vroeger dan in Nederland). Toekomstig adres: Malzwin XA Den Helder

9 Bijlage B Mocht je nog meer informatie van ons nodig hebben, dan horen wij het graag. We zijn van juni op vakantie, maar zullen proberen regelmatig de te lezen om eea zo spoedig mogelijk te regelen. Met vriendelijke groet Hugo Verwijs Original Message From: "Irma van der Weijden" To: Cc: "sales Embassy Freight Rotterdam" Sent: Thursday, May 29, :06 AM Subject: RE: zeevracht > Beste Hugo, > > Sorry voor de late reactie, we waren in afwachting van een reactie van de > verzekeringsmaatschappij. De premie zou zijn : > > 1% over de waarde met en minimum van 75 per auto en een eigen risico > van 250 per auto. > > Voor-opname rapport dient aanwezig te zodat bestaande schade zijn > geregistreerd (deze zijn uiteraard uitgesloten) > > In de bijlage sturen wij u een kopie van zo'n voor-opname rapport. > > Met vriendelijke groeten, > Irma vd Weijden > > Embassy Freight Rotterdam BV > George Stephensonweg 25 > 3133 KJ Vlaardingen > tel : > fax : > > > -----Oorspronkelijk bericht----- > Van: > Verzonden: donderdag 22 mei :47 > Aan: Irma van der Weijden > Onderwerp: RE: zeevracht > > Irma >

10 > Het gaat om auto's de we nieuw gekocht hebben. > > De nieuwwaarde in Nederland van de te transporteren auto's is ongeveer als > volgt: > 1/2. Grand Vitara euro (2 stuks); > 3. Volvo C euro; > 4. Volkswagen passat euro; > 5/6. Volkswagen Golf GTI euro; (2 stuks) > > Bedankt voor je assistentie. > Hugo Verwijs > Beste heer Verwijs, Kunt u mij nog even opgeven of het hier om 2e hands auto's gaat of om nieuwe? Gr Irma Embassy Freight Rotterdam BV George Stephensonweg KJ Vlaardingen tel : fax : Oorspronkelijk bericht----- Van: Hugo Verwijs Verzonden: donderdag 22 mei :47 Aan: Irma van der Weijden Onderwerp: Re: zeevracht Irma Bedankt voor de uitgebreide informatie. Kun je ons vertellen hoeveel de verzekeringspremie bedraagt bij opname in jullie doorlopende transportverzekering? Bij voorbaat dank Hugo Verwijs Original Message From: "Irma van der Weijden" To: "sales Embassy Freight Rotterdam" Cc: "sales Embassy Freight Rotterdam" Sent: Thursday, May 22, :34 AM Subject: RE: zeevracht Bijlage B

11 Beste heer Verwijs, Het heeft even geduurd maar onderstaand treft u de kosten aan voor verscheping van uw goederen vanaf Virginia Beach naar Rotterdam. De kosten zijn gebaseerd op rederij in onze keuze en op basis van beschikbaarheid equipment. Verscheping vindt plaats in containers, dit ivm beperking van schade. Aanname auto, inladen in container en vastzetten Usd 240,=/auto Truckingkosten Norfolk (loods) naar Norfolk terminal Usd 325,=/ctr. Dieseltoeslag (variabel) 30% Zeevrachtkosten Norfolk - R'dam Usd 1525,=/40ft HC BAF (variabel) Usd 100,=/40ft ISPS Usd 35,=/ctr. AMS Filing Usd 25,=/bl Opmaken export documentatie Usd 125,=/kent. Bewijs THC Rotterdam Eur 156,=/ctr. ISPS Eur 15,=/ctr. Laat Volgen Eur 35,=/ctr. Administratiekosten Eur 25,=/bl Inklaringskosten Eur 75,=/auto Transportkosten R'dam - Vlaardingen (loods voor lossing) Eur 210,=/ctr. Dieseltoeslag (variabel) 15% U dient zelf zorg te dragen voor aanmelding van de auto's bij het RDW zie ook : Wekelijkse afvaarten Transittijd : +/- 12 dagen (port - port) Tarief is geldig t/m De prijsopgave is exclusief transport goederen verzekering. Goederen dienen door uzelf te worden verzekerd. na schriftelijke instructie kunnen wij de goederen voor u opnemen in onze doorlopende transportverzekering. - Vreemde valuta worden tegen de geldende bootkoers omgerekend naar euro's. - Betalingscondities : voor vrijgave van de goederen Wij vertrouwen u hiermee een passende aanbieding te hebben gedaan en zien uw reactie met belangstelling tegemoet. Van toepassing zijn de Nederlandse Expeditievoorwaarden gedeponeerd door de FENEX ter griffie van de arrondissementrechtbank te Rotterdam, laatste versie. In de bijlage treft u hiervan een kopie aan. Bijlage B

12 Met vriendelijke groeten, Irma vd Weijden Embassy Freight Rotterdam BV George Stephensonweg KJ Vlaardingen tel : fax : Oorspronkelijk bericht----- Van: Verzonden: zondag 18 mei :49 Aan: sales Embassy Freight Rotterdam Onderwerp: zeevracht Beste Irma, Deze zomer verhuizen 3 Nederlandse families van Virginia Beach - Verenigde Staten naar Nederland. Totaal willen we graag 8 auto's transporteren: 1. Suzuki Grand Vitara Suzuki Grand Vitara Volco C Volkswagen passat /6. Volkswagen rabbit/golf GTI 2007 (2x) 7. BMW 335i 2007 Kunt u het transport voor ons verzorgen? Zo ja, dan krijg ik graag antwoord op de volgende vragen: 1. Verzorgt u transport per container, RoRo of beide? 2. Waar moeten de auto's worden afgeleverd? 3. Hoeveel kost het transport? 4. Hoeveel bedragen de overige kosten (afhandeling, douane, verzekering enz)? 5. Hoelang duurt het transport? Bij voorbaat dank Hugo Verwijs Bijlage B

13 Bijlage C

14 Bijlage D

15 Bijlage D

16 Bijlage E

17 Bijlage E

18 Bijlage E

19 Bijlage E

20 Bijlage E

21 Bijlage F

22 Bijlage G

23 Bijlage G

24 Bijlage G

25 Bijlage G

26 Bijlage H Export shipping co RoRo Prijs per auto Suzuki Volvo VW passat VW Golf BMW Verzekering Waarde Transport Afhandeling NL Verzekering ,0% Totaal Ship Overseas RoRo Prijs per auto Suzuki Volvo VW passat VW Golf BMW Verzekering Waarde Transport Afhandeling NL Verzekering ,5% Totaal Export shipping container Prijs per auto Suzuki Volvo VW passat VW Golf BMW Verzekering Waarde Transport Afhandeling NL Verzekering ,0% Totaal Embassy Freight container Prijs per auto Suzuki Volvo VW passat VW Golf BMW Verzekering Waarde Transport Afhandeling NL Verzekering ,0% Totaal Nedvan/Khz container Prijs per auto Suzuki Volvo VW passat VW Golf BMW Verzekering Waarde Transport Afhandeling NL Verzekering ,2% Totaal Prijs per familie Export RoRo Ship Roro Export cont Embasssy Nedvan Bank Sleurink Verwijs Goedkoopst -> Duurst

Handeling Tarieven 2011. van de officiële logistieke dienstverlener van Amsterdam RAI

Handeling Tarieven 2011. van de officiële logistieke dienstverlener van Amsterdam RAI Handeling Tarieven 2011 van de officiële logistieke dienstverlener van Amsterdam RAI 1 Officiële logistieke dienstverlener Amsterdam RAI: DB SCHENKER International B.V. Europaplein 2-22 / P9 NL - 1078

Nadere informatie

Afhandelingstarieven 2013. preferente logistiek dienstverlener van Amsterdam RAI

Afhandelingstarieven 2013. preferente logistiek dienstverlener van Amsterdam RAI Afhandelingstarieven 2013 preferente logistiek dienstverlener van Amsterdam RAI 1 Preferente logistiek dienstverlener Amsterdam RAI: DB Schenker Logistics Nederland Europaplein 2-22 / P9 1078 GZ Amsterdam

Nadere informatie

Dienstenwijzer. Ik bemiddel en adviseer zowel in eenvoudige als meer ingewikkelde producten (complexe producten). Versie 2013

Dienstenwijzer. Ik bemiddel en adviseer zowel in eenvoudige als meer ingewikkelde producten (complexe producten). Versie 2013 Dienstenwijzer Inleiding Dit document geeft een beschrijving van de diensten die ik, Westerhoek Hypotheken & Verzekeringen, voor u als consument kan verrichten. Het geeft bovendien informatie over de manier

Nadere informatie

Korte termijnverzekeringen

Korte termijnverzekeringen Korte termijnverzekeringen In dit document laten we u kennis maken met de verschillende soorten kentekens die door de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW) afgegeven kunnen worden voor het verzekeren van

Nadere informatie

10 tips. voor verhuizingen Overzee

10 tips. voor verhuizingen Overzee 10 tips voor verhuizingen Overzee Tien handige tips Een handige folder voor iedereen die overweegt om goederen vanuit Nederland overzee te verhuizen. Dit kan een volledige inboedel zijn, maar ook een aantal

Nadere informatie

Valkman & Berendsen Assurantiën Dienstenwijzer algemeen

Valkman & Berendsen Assurantiën Dienstenwijzer algemeen Valkman & Berendsen Assurantiën Dienstenwijzer algemeen Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke situatie en uw persoonlijke

Nadere informatie

1 Het transport. 1.1 Het transport

1 Het transport. 1.1 Het transport 1 Het transport 1.1 Het transport Het transport vertrekt bij Kautex gevestigd in Tessenderlo en heeft bestemming Volvo Car Corporation te Göteborg dat op enkele kilometers van de haven is gevestigd. 1.1.1

Nadere informatie

Dalessi Internationaal Transport B.V. Algemene Voorwaarden

Dalessi Internationaal Transport B.V. Algemene Voorwaarden 1. Acceptatie / Krediet limiet: Alle relaties worden op kredietwaardigheid gecheckt via een kredietbeoordelaar. Na deze check stelt de directie een kredietmaximum vast die u schriftelijk zal worden bevestigd.

Nadere informatie

In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven;

In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven; BIJZONDERE BEPALINGEN TERZAKE VERHUUR Artikel A1: Definities In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven;

Nadere informatie

Meerkeuze-offerte MarshDirect

Meerkeuze-offerte MarshDirect Marsh Nederland Postbus 232 3000 AE Rotterdam 010 40 60 600 MarshDirect@Marsh.com www.marshdirect.nl Rotterdam, 8 april 2015 Meerkeuze-offerte MarshDirect Geachte heer/mevrouw,, Hartelijk dank voor uw

Nadere informatie

Partijen: Wij verrichten onze werkzaamheden op basis van een tussen u en Arnold Jansen assurantiën afgesloten abonnement.

Partijen: Wij verrichten onze werkzaamheden op basis van een tussen u en Arnold Jansen assurantiën afgesloten abonnement. Geachte heer/mevrouw, Introductie: U overweegt of heeft een of meerdere (particuliere) schadeverzekeringen of levensverzekeringen af te sluiten,of in beheer. Een goed advies is daarbij belangrijk. U heeft

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Wft nummer 12008346 Pagina 1 van 8 Geachte cliënt, U oriënteert zich op de mogelijkheden van een hypothecaire geldlening en/of diverse verzekeringen. Ons kantoor kan u hierbij

Nadere informatie

Veelgestelde vragen. Alle kosten in de hand met Suzuki All-inclusive. Inhoudsopgave veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen. Alle kosten in de hand met Suzuki All-inclusive. Inhoudsopgave veelgestelde vragen Inhoudsopgave veelgestelde vragen Heeft u een vraag over een specifiek onderwerp? Klik op een categorie: 1. Contract 2. Schade en onderhoud 3. Financiële aspecten 4. Einde contract 5. Verzekering 6. Contact

Nadere informatie

Toercaravan-vouwwagenverzekering

Toercaravan-vouwwagenverzekering Toercaravan-vouwwagenverzekering Toercaravan-vouwwagen De Toercaravan- vouwwagenverzekering helpt je de financiële risico s af te dekken die samenhangen met het bezit van een toercaravan of vouwwagen.

Nadere informatie

Acquisitie en verkoop activiteiten

Acquisitie en verkoop activiteiten Acquisitie en verkoop activiteiten Na bestudering van de stof kan je antwoord geven en/of omschrijven wat de onderstaande termen betekenen. Als bron kan je je stencil, aantekeningen maar uiteraard ook

Nadere informatie

Veelgestelde vragen. Alle kosten in de hand met Suzuki All-inclusive. Inhoudsopgave veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen. Alle kosten in de hand met Suzuki All-inclusive. Inhoudsopgave veelgestelde vragen Inhoudsopgave veelgestelde vragen Heeft u een vraag over een specifiek onderwerp? Klik op een categorie: 1. Contract 2. Schade en onderhoud 3. Financiële aspecten 4. Einde contract 5. Verzekering 6. Contact

Nadere informatie

De heer E.R. de Roos Burg. Penstraat 223 3741 AN BAARN

De heer E.R. de Roos Burg. Penstraat 223 3741 AN BAARN De heer E.R. de Roos Burg. Penstraat 223 3741 AN BAARN Uitwerking inventarisatie Datum: 17 - november - 2014 Geachte heer / mevrouw, Voor u ligt een pakket met informatie over uw financiële producten.

Nadere informatie

Hypotheek voor starters Je eerste huis, je eerste hypotheek

Hypotheek voor starters Je eerste huis, je eerste hypotheek Hypotheek voor starters Je eerste huis, je eerste hypotheek Denk je over de aankoop van een huis? Marianne Croes Advies heeft veel ervaring met hypotheken voor starters. Of je nu een bestaande- of een

Nadere informatie

ABONNEMENT FINANCIEEL ADVIES EN BEMIDDELING PARTICULIERE SCHADEVERZEKERING GOUD

ABONNEMENT FINANCIEEL ADVIES EN BEMIDDELING PARTICULIERE SCHADEVERZEKERING GOUD ABONNEMENT FINANCIEEL ADVIES EN BEMIDDELING PARTICULIERE SCHADEVERZEKERING GOUD Op alle diensten die door A.C. Holst Financiele dienstverlening worden geleverd zijn Algemene Leveringsvoorwaarden van toepassing.

Nadere informatie

<<>> HOBRO Hypotheken & Assurantiën BV

<<>> HOBRO Hypotheken & Assurantiën BV Deze Dienstenwijzer wordt u aangeboden door : Hobro Hypotheken & Assurantiën Paukenstraat 10 5402 HK Uden T 0413-251546 RABO 15.54.64.485 KvK 16059596 AFM 12008498 info@hb-hypotheek.nl www.hb-hypotheek.nl

Nadere informatie

Alstublieft. Al uw belangrijke zaken binnen handbereik. VWLE129 Berijdershandleiding Volkswagen Leasing 210x105 cr1 v2.indd 1 29-03-13 15:25

Alstublieft. Al uw belangrijke zaken binnen handbereik. VWLE129 Berijdershandleiding Volkswagen Leasing 210x105 cr1 v2.indd 1 29-03-13 15:25 Alstublieft. Al uw belangrijke zaken binnen handbereik. VWLE129 Berijdershandleiding Volkswagen Leasing 210x105 cr1 v2.indd 1 29-03-13 15:25 Index Welkom bij Volkswagen Leasing! 3 Brandstof 4 Bekeuringen

Nadere informatie

TOELICHTING BEWONERSVERZEKERINGEN

TOELICHTING BEWONERSVERZEKERINGEN TOELICHTING BEWONERSVERZEKERINGEN Rubriek IV Korte beschrijving van de dekking voor de huishoudelijke inboedel van zelfstandig wonende en inwonende bewoners van het verzorgings- en verpleeghuis De dekking

Nadere informatie

Geachte heer Lobeek, Met vriendelijke groeten. Tanja Bremer. Mvrgr

Geachte heer Lobeek, Met vriendelijke groeten. Tanja Bremer. Mvrgr From: Jan lobeek [jlobeek@xs4all.nl] Sent: 18 April 2011 16:50 To: John Ramsbotham Cc: 'Rob Wesselingh' Subject: Fw: offerte geluidsberekening effect geluidsscherm Vathorst So be it. Mvrgr From: To: Jan

Nadere informatie

Short Sea Shipping Arno Swagemakers 11 juni 2009

Short Sea Shipping Arno Swagemakers 11 juni 2009 Short Sea Shipping Arno Swagemakers 11 juni 2009 1 Historie 1966 Oprichting bedrijf 1966 1985 Conventioneel vervoer 1985 1995 Containervervoer (20ft-40ft) 1995 Verhuizing naar Axelse vlakte in Westdorpe

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDOCUMENT D it document wordt u aangeboden door R-B & A en Partners. Wij zijn adviseurs en bemiddelaars op het gebied van Bedrijfsmatige en Particuliere Verzekeringen, Pensioenen, Levensverzekeringen,

Nadere informatie

Betreft afhandeling garantie- en reparatiezaken GS&M B.V (handelend onder Ætaire Nederland).

Betreft afhandeling garantie- en reparatiezaken GS&M B.V (handelend onder Ætaire Nederland). Betreft afhandeling garantie- en reparatiezaken GS&M B.V (handelend onder Ætaire Nederland). Geachte relatie, Ætaire Nederland hecht veel waarde aan het op correcte en snelle wijze beoordelen en afhandelen

Nadere informatie

Dienstenwijzer / dienstverleningsdocument

Dienstenwijzer / dienstverleningsdocument Dienstenwijzer / dienstverleningsdocument Deze dienstenwijzer wordt u aangeboden door: Kempenburg Intermediair b.v. Besterdring 81 5014 HH TILBURG 013-5770395 info@kempenburg.nl www.kempenburg.nl Voordat

Nadere informatie

Verzekering van de transportrisico's

Verzekering van de transportrisico's Verzekering van de transportrisico's Bij het transporteren van zendingen via weg-, spoor-, lucht- en maritiem vervoer zijn de goederen blootgesteld aan enkele gevaren. Waaronder diefstal, bederf, verkeersongevallen,

Nadere informatie

Admicon Hypotheken en Verzekeringen ABONNEMENT FINANCIEEL ADVIES EN BEMIDDELING PARTICULIERE SCHADEVERZEKERING. Serviceabonnementen

Admicon Hypotheken en Verzekeringen ABONNEMENT FINANCIEEL ADVIES EN BEMIDDELING PARTICULIERE SCHADEVERZEKERING. Serviceabonnementen Admicon Hypotheken en Verzekeringen ABONNEMENT FINANCIEEL ADVIES EN BEMIDDELING PARTICULIERE SCHADEVERZEKERING Op alle diensten die door Admicon Hypotheken en Verzekeren worden geleverd zijn Algemene Leveringsvoorwaarden

Nadere informatie

Datum Behandeld door Ons kenmerk Lent, 17 oktober 2014 K. de Waal WAAK/brhe/14-B160 Onderwerp Ski kamp 2015

Datum Behandeld door Ons kenmerk Lent, 17 oktober 2014 K. de Waal WAAK/brhe/14-B160 Onderwerp Ski kamp 2015 Aan de ouder(s)/verzorger(s) van alle leerlingen van het Citadel College Datum Behandeld door Ons kenmerk Lent, 17 oktober 2014 K. de Waal WAAK/brhe/14-B160 Onderwerp Ski kamp 2015 Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument (DVD)

Dienstverleningsdocument (DVD) Dienstverleningsdocument (DVD) Postbus 179 AFM 12020125 9470 AD Zuidlaren KvK 01165328 Bank 47.69.93.024 T 050 85 38 417 F 050 23 04 045 www.shassurantie.nl info@shassurantie.nl Geachte relatie, Dit document

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn ter bescherming van onze klanten en van ons zelf.

Deze algemene voorwaarden zijn ter bescherming van onze klanten en van ons zelf. Algemene voorwaarden Brocante Boetiekje Deze algemene voorwaarden zijn ter bescherming van onze klanten en van ons zelf. 1. Bevestiging van uw bestelling Zodra u bij ons een bestelling heeft geplaatst,

Nadere informatie

Dienstenwijzer/Dienstverleningsdocument

Dienstenwijzer/Dienstverleningsdocument Informatie over onze dienstverlening Op grond van de Wet Financieel Toezicht zijn wij verplicht u vooraf aan de totstandkoming van een financiële overeenkomst onderstaande informatie te verstrekken. In

Nadere informatie

ANUBIS. Service Level Agreement WatchGuard Hardware Replacement contract. PC Security. tussen. Opdrachtgever. Anubis B.V. Datum d.d.

ANUBIS. Service Level Agreement WatchGuard Hardware Replacement contract. PC Security. tussen. Opdrachtgever. Anubis B.V. Datum d.d. Service Level Agreement WatchGuard Hardware Replacement contract tussen Opdrachtgever en Anubis B.V. Datum d.d. 20-10-2003 Referentie: WG03-xx-xx-klantnaam Inhoudsopgave 1. Beschrijving Dienst 4 2. Procedure

Nadere informatie

Personenautoverzekering

Personenautoverzekering Polis Home 1 (Polis) Personenautoverzekering Artikel 1 Artikel 2 Artikel 3 Artikel 4 Artikel 5 Artikel 6 Artikel 7 Artikel 8 Begripsomschrijvingen Premie Wijziging van premies en/of Aanmelding van schade

Nadere informatie

Wie zijn wij? Muurling Assurantiën BV (Muurling Het Financiële Hart)

Wie zijn wij? Muurling Assurantiën BV (Muurling Het Financiële Hart) Wie zijn wij? Muurling Assurantiën BV (Muurling Het Financiële Hart) Hermesweg 15 8861 VN Harlingen T:0517-414590 F:0517-415958 a.muurling@muurling.eu www.muurling.eu KVK Leeuwarden 01089938 Wij zijn adviseurs

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Van Maurik Hypotheken (onderdeel van Maurik Financiele Diensten bv) Herenstraat 24 2282 BT RIJSWIJK T 010 4129026 W www.vanmaurik.nl E info@vanmaurik.nl Informatie over onze dienstverlening

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn ter bescherming van onze klanten en van ons zelf.

Deze algemene voorwaarden zijn ter bescherming van onze klanten en van ons zelf. Algemene voorwaarden Doop Colientje Deze algemene voorwaarden zijn ter bescherming van onze klanten en van ons zelf. 1. Bevestiging van uw bestelling Zodra u bij ons een bestelling heeft geplaatst, ontvangt

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument & Productwijzer

Dienstverleningsdocument & Productwijzer Dienstverleningsdocument & Productwijzer Versie 2013-4 Uitvaartverzekering Twenthe N.V., Enschede Pagina 1 Waarom ontvangt u dit dienstverleningsdocument? Vanaf 1 juli 2013 dienen financiële dienstverleners

Nadere informatie

Alstublieft. Al uw belangrijke zaken binnen handbereik. Dat schakelt makkelijk!

Alstublieft. Al uw belangrijke zaken binnen handbereik. Dat schakelt makkelijk! Alstublieft. Al uw belangrijke zaken binnen handbereik. Dat schakelt makkelijk! Index Welkom bij Volkswagen Pon Financial Services 3 Brandstof 4 Bekeuringen 5 Diefstal Hulpverlening Inleveren auto 6 Kenteken

Nadere informatie

Hieronder volgt onze uitleg over het Serviceabonnement voor particulieren.

Hieronder volgt onze uitleg over het Serviceabonnement voor particulieren. Hieronder volgt onze uitleg over het Serviceabonnement voor particulieren. Introductie U overweegt een of meerdere (particuliere) schadeverzekeringen af te sluiten. Een goed advies is daarbij belangrijk.

Nadere informatie

Verhuurvoorwaarden Kronenburg Geluid

Verhuurvoorwaarden Kronenburg Geluid Verhuurvoorwaarden Kronenburg Geluid Wat u moet weten vooraf Reserveringen dienen minimaal 3 werkdagen voor de verhuurdatum te worden gemaakt Alle huurprijzen, tenzij anders vermeld zijn afhaalprijzen

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Wft nummer 12008346 Pagina 1 van 8 Geachte cliënt, U oriënteert zich op de mogelijkheden van een hypothecaire geldlening en/of diverse verzekeringen. Ons kantoor kan u hierbij

Nadere informatie

Dienstenwijzer. 1. Ons kantoor

Dienstenwijzer. 1. Ons kantoor Dienstenwijzer U bent van plan de zorg voor uw voorziening(en) toe te vertrouwen aan ons kantoor, of heeft reeds een of meer voorziening(en) toevertrouwd aan ons kantoor. U kunt ervan overtuigd zijn dat

Nadere informatie

Caravan op vaste standplaats

Caravan op vaste standplaats Caravan op vaste standplaats Caravan op vaste standplaats Heb je een caravan die op een vaste standplaats staat? Dan kun je met deze stacaravanverzekering de financiële risico s afdekken die daarmee samenhangen.

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER. Goudzwaard Assurantiën en Financiële Diensten C.V. Adviseur op Maat

DIENSTENWIJZER. Goudzwaard Assurantiën en Financiële Diensten C.V. Adviseur op Maat DIENSTENWIJZER Goudzwaard Assurantiën en Financiële Diensten C.V. Adviseur op Maat Dienstenwijzer 2010.1. Goudzwaard Assurantiën en Financiële Diensten C.V. Pagina 1 van 5 Dienstenwijzer van: Goudzwaard

Nadere informatie

Registratie bij de Autoriteit Financiële Markten Heddema Verzekeringen is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten onder nummer 12006728.

Registratie bij de Autoriteit Financiële Markten Heddema Verzekeringen is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten onder nummer 12006728. DIENSTENWIJZER Welkom bij Heddema Verzekeringen U heeft de zorg voor uw verzekering en/of andere financiële voorziening aan ons kantoor toevertrouwd. U kunt ervan overtuigd zijn dat uw belangen bij ons

Nadere informatie

-----Original Message----- From: Sent: Monday, March 30, :32 PM W. Europe Standard Time To: Subject: RE: aangepaste offerte

-----Original Message----- From: Sent: Monday, March 30, :32 PM W. Europe Standard Time To: Subject: RE: aangepaste offerte Van: Onderwerp: RE: aangepaste offerte Datum: woensdag 1 april 2015 10:45:33 Wat mij betreft meld je dat wij een rondetafel willen. Geen interviews. Onze ervaring is dat dit snel en efficiënt werkt. De

Nadere informatie

Meerkeuze-offerte MarshDirect

Meerkeuze-offerte MarshDirect Marsh Nederland Postbus 232 3000 AE Rotterdam 010 40 60 600 MarshDirect@Marsh.com www.marshdirect.nl De heer G. Schut Teststraat 15 1234 AD Testdorp Rotterdam, 30 april 2014 Meerkeuzeofferte MarshDirect

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Jeroen van Zoggel Transport Podiumverhuur

Algemene voorwaarden Jeroen van Zoggel Transport Podiumverhuur Algemene voorwaarden Jeroen van Zoggel Transport Podiumverhuur Artikel 1: Annulering a) Dit dient schriftelijke of per E-mail te geschieden. b) Indien de reservering tot 10 dagen, voordat de huurperiode

Nadere informatie

Wat is een collectieve zorgverzekering voor minima (Gemeentepolis)?

Wat is een collectieve zorgverzekering voor minima (Gemeentepolis)? Veel gestelde vragen Aanbod Wat is een collectieve zorgverzekering voor minima (Gemeentepolis)? Zorg wordt steeds duurder, daarom is het belangrijk dat u goed verzekerd bent. De overheid betaalde tot 2014

Nadere informatie

Tarievenlijst dienstverlening

Tarievenlijst dienstverlening Tarievenlijst dienstverlening Introductie U overweegt een beroep te doen op de dienstverlening van ons kantoor. In dit document leggen wij u graag uit hoe wij werken en hoe wij beloond worden. Kerngegevens

Nadere informatie

ToplandLandbouwPolis. Een Topformule voor de agrarische ondernemer. Reken daar maar op.

ToplandLandbouwPolis. Een Topformule voor de agrarische ondernemer. Reken daar maar op. ToplandLandbouwPolis Een Topformule voor de agrarische ondernemer Reken daar maar op. Inhoud Alles in één keer goed geregeld helder en overzichtelijk 2 Eén polis, één premie, één set voorwaarden 3 Eigentijdse

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Hypotheekadvies Geachte heer/mevrouw, U oriënteert zich over de mogelijkheden van een hypothecaire geldlening. Ons kantoor kan u hierbij ondersteuning verlenen. U heeft een grote

Nadere informatie

WFD Dienstenwijzer Versie april 2007. Inleiding. Wie zijn wij? Geachte relatie,

WFD Dienstenwijzer Versie april 2007. Inleiding. Wie zijn wij? Geachte relatie, WFD Dienstenwijzer Versie april 2007 Inleiding Geachte relatie, Met ingang van 1 januari 2006 is binnen de assurantiebranche de Wet Financiële Dienstverlening (Wfd) van kracht. De Wfd eist dat consumenten,

Nadere informatie

Importrestricties Rusland (versie 1.0)

Importrestricties Rusland (versie 1.0) Hervatting van douaneplichtige zendingen voor klanten van DHL naar Moskou, Rusland Service is alleen beschikbaar voor commerciële importeurs in Rusland Verscherpte controlemaatregelen die door de douaneautoriteiten

Nadere informatie

TOELICHTING DIENSTVERLENING UITVAARTVERZEKERING.

TOELICHTING DIENSTVERLENING UITVAARTVERZEKERING. TOELICHTING DIENSTVERLENING UITVAARTVERZEKERING. Introductie U overweegt een beroep te doen op de dienstverlening van ons kantoor. In deze brief leggen wij u graag uit hoe wij werken en hoe wij beloond

Nadere informatie

Volgens voorwaarden Modelpolis voor aansprakelijkheid uit logistieke diensten 2006

Volgens voorwaarden Modelpolis voor aansprakelijkheid uit logistieke diensten 2006 Polisnummer 379/37900461 Tussenpersoon : 1 Boelaars & Lambert Groep B.V. Postbus 2324-3000 CH - ROTTERDAM Telefoon : 010-4433400 / orig.via TP: Nee Verzekeringnemer: cliëntnummer : 106710 Citymovers.nl

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument (dvd)

Dienstverleningsdocument (dvd) Dienstverleningsdocument (dvd) Handelsnaam kantoor : Landman Assurantiën b.v. Statutaire naam : Landman Assurnatiën b.v. Adres : Scheldestraat 12 Vestigingsplaats : 1823 WB Alkmaar Land : Nederland E-mail

Nadere informatie

Geachte relatie, Met vriendelijke groeten, VerzekerJeGoedkoper.nl. GIDI-wijzer VerzekerJeGoedkoper.nl d.d. 15 september 2005 1

Geachte relatie, Met vriendelijke groeten, VerzekerJeGoedkoper.nl. GIDI-wijzer VerzekerJeGoedkoper.nl d.d. 15 september 2005 1 Geachte relatie, Als VerzekerJeGoedkoper.nl hebben wij ons ten doel gesteld dat consumenten diverse verzekeringen kunnen afsluiten tegen lagere tarieven. Wij kunnen deze scherpere tarieven aanbieden doordat

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT VERSIE 1 Januari 2012. Paul Klomberg Assurantiën V.O.F.

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT VERSIE 1 Januari 2012. Paul Klomberg Assurantiën V.O.F. DIENSTVERLENINGSDOCUMENT VERSIE 1 Januari 2012 Paul Klomberg Assurantiën V.O.F. Inleiding U oriënteert zich op de mogelijkheid van een hypothecaire geldlening. Ons kantoor kan u hierbij ondersteuning verlenen.

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDOCUMENT AMIS assurantiën B.V. Losplaatsweg 14 2201 CV NOORDWIJK Tel: 071-3616800 Fax: 071-3621156 E-mail : amisassurantien@hetnet.nl Site : www.amisassurantien.nl Ons kantoor hecht aan

Nadere informatie

Mundial Assurantiën. Dienstverleningsdocument

Mundial Assurantiën. Dienstverleningsdocument Mundial Assurantiën Beneluxlaan 46 5251LE Vlijmen Postbus 179 5250 AD Vlijmen Telefoon (073) 5117774 Fax (073) 5118671 E-mail info@mundial-assurantien.nl Website www.mundial-assurantien.nl Dienstverleningsdocument

Nadere informatie

Aanmeldformulier. Wens je je post op een ander adres dan het woonadres van de verzekerden te ontvangen, vul dan hier een afwijkend adres in.

Aanmeldformulier. Wens je je post op een ander adres dan het woonadres van de verzekerden te ontvangen, vul dan hier een afwijkend adres in. Aanmeldformulier Energiek Munsterstraat 6 Postbus 166 7400 AD Deventer Klantenservice (0570) 687 077, op werkdagen te bereiken van 8.00 tot 17.30 uur, op zaterdag van 9.00 tot 13.00 uur Fa (0570) 687 066

Nadere informatie

SERVICE ABONNEMENT SCHADEVERZEKERINGEN (SAS)

SERVICE ABONNEMENT SCHADEVERZEKERINGEN (SAS) De voordelen van het SERVICE ABONNEMENT SCHADEVERZEKERINGEN (SAS) úw risico, is onze zorg Uw adviseur van Breedijk & Biesenbeek Financiële dienstverlening gaat verder dan alleen het afsluiten van uw schadeverzekeringen.

Nadere informatie

3. De dekking wordt bepaald aan de hand van de algemene voorwaarden van het door u afgesloten verzekeringsproduct.

3. De dekking wordt bepaald aan de hand van de algemene voorwaarden van het door u afgesloten verzekeringsproduct. Dienstenwijzer Vomax BV A. Inleiding De wetgever hecht waarde aan goede voorlichting op het gebied van verzekeringen. Daarom is wettelijk voorgeschreven aan welke punten een assurantiekantoor minimaal

Nadere informatie

Uw totaalpakket in logistiek. www.packntrace.nl

Uw totaalpakket in logistiek. www.packntrace.nl Uw totaalpakket in logistiek www.packntrace.nl Uw totaalpakket in logistiek Als dienstverlener op het gebied van pakketlogistiek, biedt packntrace eersteklas diensten die betrekking hebben op alle aspecten

Nadere informatie

Studievereniging Pedagogische Wetenschappen en Onderwijskunde

Studievereniging Pedagogische Wetenschappen en Onderwijskunde CONTRACT STUDIEREIS 2009 - Boedapest Algemene informatie Achternaam:... Voornamen (zoals vermeld op je identiteitsbewijs):... Roepnaam:... Adres:... Postcode:...Woonplaats:... Telefoonnummer 1:... Telefoonnummer

Nadere informatie

Sent: woensdag 21 oktober 2015 22:08:10 From: Jasper en Astrid To: Bert Brok Cc: Subject: RE: Tijdelijke woonunit, Oude Trambaan te Esbeek

Sent: woensdag 21 oktober 2015 22:08:10 From: Jasper en Astrid To: Bert Brok Cc: Subject: RE: Tijdelijke woonunit, Oude Trambaan te Esbeek Gemeente Hilvarenbeek Ingekomen: 21-10-2015 Sent: woensdag 21 oktober 2015 22:08:10 From: Jasper en Astrid To: Bert Brok Cc: Subject: RE: Tijdelijke woonunit, Oude Trambaan te Esbeek Geachte heer Brok,

Nadere informatie

Ons kantoor is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten onder nummer 12016220

Ons kantoor is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten onder nummer 12016220 DIENSTVERLENINGSDOCUMENT juli 2013 Informatie over onze dienstverlening Op grond van de Wet financieel toezicht zijn wij verplicht u voorafgaand aan de totstandkoming van een financiële overeenkomst onderstaande

Nadere informatie

Lidmaatschappen en registraties Ons kantoor is bij verschillende organisaties geregistreerd. De belangrijkste zijn:

Lidmaatschappen en registraties Ons kantoor is bij verschillende organisaties geregistreerd. De belangrijkste zijn: Dienstverleningsdocument Op grond van de Wet financieel toezicht (Wft) zijn wij verplicht u voorafgaand aan de totstandkoming van een (financiële) overeenkomst/opdracht tot dienstverlening onderstaande

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument HAVES Assurantie- & Financieringskantoor

Dienstverleningsdocument HAVES Assurantie- & Financieringskantoor Dienstverleningsdocument HAVES Assurantie- & Financieringskantoor Wij willen ons graag aan u voorstellen en u informeren over wie wij zijn en hoe onze werkwijze is. In dit document geven wij u een beschrijving

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument Van Gestel Assurantiën bv. Geachte relatie,

Dienstverleningsdocument Van Gestel Assurantiën bv. Geachte relatie, Dienstverleningsdocument Van Gestel Assurantiën bv. Geachte relatie, Ons kantoor heeft zich gespecialiseerd op het gebied van hypotheken, verzekeringen, bankspaarproducten, pensioenen en andere financiële

Nadere informatie

Bedrijfsmotorrijtuigenverzekering

Bedrijfsmotorrijtuigenverzekering Voorwaardenblad 320-91 Bedrijfsmotorrijtuigenverzekering Algemene voorwaarden Artikel 17-21.1504 Datum 1 april 2015 pagina 1 Begripsomschrijvingen 3 1.1 Polisblad 3 1.2 Motorrijtuig 3 1.3 Schadegeval 3

Nadere informatie

Bedrijfsmotorrijtuigenverzekering

Bedrijfsmotorrijtuigenverzekering Algemene Home 1 Algemene Bedrijfsmotorrijtuigenverzekering Artikel 1 Artikel 2 Artikel 3 Artikel 4 Artikel 5 Artikel 6 Artikel 7 Artikel 8 Begripsomschrijvingen Premie Wijziging van premies en/of Aanmelding

Nadere informatie

Onze Diensten- wijzer

Onze Diensten- wijzer Onze Diensten- wijzer Van t Loo Hypotheken Tjalk 24-18 8232 LV Lelystad KvK 39054799 AFM 12004427 Dienstenwijzer - versie 2017-11 www.vantloo.com Wie zijn wij? Wij zijn Van t Loo Hypotheken. Wij stellen

Nadere informatie

Elektronisch vooraanmelden pag. 2 Bijlage 1 Handmatige procedure pag. 4 Bijlage 2 Noodprocedure pag. 5

Elektronisch vooraanmelden pag. 2 Bijlage 1 Handmatige procedure pag. 4 Bijlage 2 Noodprocedure pag. 5 INHOUDSOPGAVE Elektronisch vooraanmelden pag. 2 Bijlage 1 Handmatige procedure pag. 4 Bijlage 2 Noodprocedure pag. 5 Pagina 1 van 5 Elektronisch vooraanmelden In het kader van de Elektronische Overheid

Nadere informatie

Beste heer Muizelaar,

Beste heer Muizelaar, Sent: Monday, October 10, 2016 9:28 AM Geachte heer Roest, Van riolering en dergelijke kan ik alleen basisgegevens raadplegen. Mijn collega Waldo Geldof kan meer terugvinden dan ik, dus ik laat uw vraag

Nadere informatie

Dientverleningsdocument FZM Assurantiën

Dientverleningsdocument FZM Assurantiën Dientverleningsdocument FZM Assurantiën Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, stellen wij ons graag even voor. In ons dienstverleningsdocument leggen wij u uit hoe wij werken en op welke wijze

Nadere informatie

Goederentransportverzekering

Goederentransportverzekering Goederentransportverzekering Goederentransportverzekering Als je goederentransport uitbesteedt aan vervoerders loop je risico s. De vervoerder vergoedt de schade niet of is maar beperkt aansprakelijk voor

Nadere informatie

Auto gekocht? Wat nu?

Auto gekocht? Wat nu? Auto gekocht? Wat nu? helpt u graag om binnen een paar minuten een tenaam stelling voor uw auto af te ronden. Hierdoor kunt u zo snel mogelijk in uw nieuwe aankoop rijden en heeft u de zekerheid dat alle

Nadere informatie

Katholieke Hogeschool Kempen Campus HIKempen Geel

Katholieke Hogeschool Kempen Campus HIKempen Geel Katholieke Hogeschool Kempen Campus HIKempen Geel Departement Handelswetenschappen en Bedrijfskunde 2 de jaar Bedrijfsbeheer optie Expeditie, Distributie en Transport Transportverzekering: Vergelijking

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument arbeidsongeschiktheidsverzekering

Dienstverleningsdocument arbeidsongeschiktheidsverzekering Dienstverleningsdocument arbeidsongeschiktheidsverzekering Dit document geeft een beschrijving van de diensten die FZM Assurantiën voor u kan verrichten. Het geeft bovendien aan welke beloning wij hiervoor

Nadere informatie

Zeecontainervervoervoorwaarden

Zeecontainervervoervoorwaarden Zeecontainervervoervoorwaarden Opgesteld ten behoeve van de Alliantie van Zeecontainervervoerders en de Vereniging van Zeecontainervervoerders (VZV) en mede namens Transport en Logistiek Nederland gedeponeerd

Nadere informatie

Brenda Eekhof. Hallo Brenda,

Brenda Eekhof. Hallo Brenda, Van: Eggink, EC (Esther) [EC.Eggink@overijssel.nl] Verzonden: vrijdag 27 juni 2014 11:46 Aan: Onderwerp: RE: vooroverleg voor ruimtelijk plan; parapluherziening Hallo Brenda, Ik heb net een reactie terug.

Nadere informatie

DAS voor Motorrijtuigen

DAS voor Motorrijtuigen Bijzondere polisvoorwaarden 101 (01-2016) DAS voor Motorrijtuigen Rechtsbijstandverzekering Optimaal Inhoudsopgave 1. Wie is verzekerd? 2 2. Wanneer kunt u juridische hulp van DAS krijgen? 2 3. Geldt er

Nadere informatie

Algemene huurvoorwaarden:

Algemene huurvoorwaarden: Algemene huurvoorwaarden: Artikel 1- Toepasselijkheid o 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere met Muco Machines te sluiten of gesloten overeenkomst van huur en verhuur. o 1.2 Tussen

Nadere informatie

Dienstenwijzer. Financieel dienstverlener met vergunning Nationaal Regime MiFID Wet op het financieel toezicht Juli 2013 Versie 1.

Dienstenwijzer. Financieel dienstverlener met vergunning Nationaal Regime MiFID Wet op het financieel toezicht Juli 2013 Versie 1. Dienstenwijzer Financieel dienstverlener met vergunning Nationaal Regime MiFID Wet op het financieel toezicht Juli 2013 Versie 1.2 Op alle diensten die door Fundament worden geleverd, zijn de Algemene

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument. Dienstverleningsdocument voor relaties van Postma Financieel Advies

Dienstverleningsdocument. Dienstverleningsdocument voor relaties van Postma Financieel Advies voor relaties van Postma Financieel Advies Geachte relatie, Het Dienstverleningsdocument (DVD) wordt u aangeboden door Postma Financieel Advies. Wij zijn adviseurs en bemiddelaars op het gebied van schadeverzekeringen,

Nadere informatie

Dienstenwijzer. Wij informeren u over het volgende:

Dienstenwijzer. Wij informeren u over het volgende: Dienstenwijzer Ons kantoor heeft zich gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien hoe onze werkwijze is. Daarin staat u als klant centraal. In deze dienstenwijzer treft u een

Nadere informatie

Dienstenwijzer. SURA assurantiën & Hypotheken Postbus 43 8080 AA Elburg. Tel: 06 50676262. E mail: info@su ra.nl Internet: www.su ra.

Dienstenwijzer. SURA assurantiën & Hypotheken Postbus 43 8080 AA Elburg. Tel: 06 50676262. E mail: info@su ra.nl Internet: www.su ra. Dienstenwijzer Inleiding 1 januari 2007 is de wet financiële dienstverlening WFD vervangen door de wet op het financieel toezicht WFT. Op de activiteiten van onze onderneming is de wet op het financieel

Nadere informatie

Voorwaarden verzekering Containers en opleggers

Voorwaarden verzekering Containers en opleggers Voorwaarden verzekering Containers en opleggers TCON 16-01 1/9 Klik op de titels om uw informatie snel te vinden. Wilt u gedetailleerd zoeken? Klik dan op Inhoud. Inhoud >> 1 Wie zijn verzekerd? >> 2 Wat

Nadere informatie

Doorlopende reisverzekering. Altijd goed verzekerd erop uit

Doorlopende reisverzekering. Altijd goed verzekerd erop uit Doorlopende reisverzekering Altijd goed verzekerd erop uit 2 Uw reisverzekering goed geregeld Wel eens vergeten een reisverzekering af te sluiten voordat u wegging? Met een Doorlopende reisverzekering

Nadere informatie

SPANJE - VASTELAND AVIS

SPANJE - VASTELAND AVIS SPANJE - VASTELAND ophalen afleveren Bv.: Ophalen luchthaven Costa del Sol Fiat 500 Luchthaven Acco* Code: 17381 A AGP Costa del Sol 17381 17384 1/11-31/3 Aantal Aantal Aantal Airco Automaat 3 7 Cat. Type

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden WoonVeilig. Versie: oktober Afleverprocedure

Leveringsvoorwaarden WoonVeilig. Versie: oktober Afleverprocedure Leveringsvoorwaarden WoonVeilig Versie: oktober 2016 Afleverprocedure Producten die je bij WoonVeilig bestelt, worden op het afleveradres in Nederland dat je bij je bestelling hebt opgegeven, afgeleverd.

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument AOV 1-2013

Dienstverleningsdocument AOV 1-2013 Dienstverleningsdocument AOV 1-2013 Inleiding U oriënteert zich op de mogelijkheden van een arbeidsongeschiktheidsverzekering of heeft een specifiek vraagstuk hierover. Ons kantoor kan u hierbij ondersteunen.

Nadere informatie

SNV. Transportregeling 2014-2016. Eind versie 1.0 1/5. Uitvoeringsregelement Transportregeling Eind versie 1. 0 Juli 2014

SNV. Transportregeling 2014-2016. Eind versie 1.0 1/5. Uitvoeringsregelement Transportregeling Eind versie 1. 0 Juli 2014 Uitvoeringsregelement Transportregeling Eind versie 1. 0 Juli 2014 Uitvoeringsregelement Transportregeling 2014-2016 Eind versie 1.0 1/5 VERSION- AND DISTRIBUTION CONTROL Version Control Vers1on Date Status

Nadere informatie

Container- / opleggerverzekering

Container- / opleggerverzekering Container- / opleggerverzekering Container- / opleggerverzekering Deze verzekering vergoedt schade door verlies of beschadiging aan je containers, trailers en opleggers. Daarnaast zijn ook containers,

Nadere informatie

Infofiche Eindafrekening

Infofiche Eindafrekening Infofiche Eindafrekening Wat in geval van overlijden? PAB-stappenplan voor nabestaanden Laatst aangepast 31/08/2012 Inhoudsopgave Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Algemeen... 3 3. Indien budgethouder

Nadere informatie