Welkom in de Pauluskerk. 23 april God is geen watje. Jeugddienst. Voorganger : Ds. H.J. Reinders Band: By Music o.l.v.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Welkom in de Pauluskerk. 23 april God is geen watje. Jeugddienst. Voorganger : Ds. H.J. Reinders Band: By Music o.l.v."

Transcriptie

1 Welkom in de Pauluskerk 23 april 2017 God is geen watje Jeugddienst Voorganger : Ds. H.J. Reinders Band: By Music o.l.v. Alies Haasnoot

2 Intochtlied: Met open armen (Schrijvers Voor Gerechtigheid) Kom, als je honger hebt of dorst. Hier kun je eten, deel met ons. Kom met je tranen en je pijn. Hier is het goed, hier mag je zijn. Met open armen word je ontvangen. Kom, als je moe bent van je vlucht. Hier ben je veilig, hier is rust. Kom, met je wanhoop en verdriet. Hier mag je weer een toekomst zien. Met open armen word je ontvangen.

3 Zingen: Evangelische liedbundel 218 vers 1 t/m 3 Refrein Welkom in Gods huis. Welkom in Gods huis. Welkom in Gods huis. Welkom, welkom thuis. Kom met je leegte en je angst. Hier word je liefdevol omarmd. Kom maar, als niemand je verstaat Hier is een plek voor jouw verhaal. Met open armen word je ontvangen. Refrein (2x)

4

5

6 Zingen: Psalmen voor nu Psalm 84 (Wat hou ik van Uw huis)

7 Zingen: Psalmen voor nu Psalm 84 (Wat hou ik van Uw huis)

8 Zingen: Psalmen voor nu Psalm 84 (Wat hou ik van Uw huis)

9 Zingen: Psalmen voor nu Psalm 84 (Wat hou ik van Uw huis)

10 Zingen: Psalmen voor nu Psalm 84 (Wat hou ik van Uw huis)

11 Opwekking 623 Laat het huis gevuld zijn Laat het huis gevuld zijn met wierook van aanbidding. Laat het huis gevuld zijn met de wolk van mijn Geest. Laat het huis gevuld zijn met het brood van eeuwig leven. Laat het huis gevuld zijn met mijn geur.

12 Opwekking 623 Laat het huis gevuld zijn Want Ik wil komen met mijn Geest en doorwaaien heel het huis. Ik wil het maken tot een tempel waar Ik woon. Laat mijn leven in je zijn, Ik maak je heilig, puur en rein. Laat het levend water stromen door je heen.

13 Opwekking 623 Laat het huis gevuld zijn Laat het huis bekleed zijn met kleden van fijn linnen. Laat het huis bekleed zijn met gerechtigheid en trouw. Laat het huis gekleurd zijn door het bloed van uw Zoon Jezus. Laat het huis gereinigd zijn en schoon.

14 Opwekking 623 Laat het huis gevuld zijn Want U wilt komen met uw Geest en doorwaaien heel het huis. U wilt het maken tot een tempel waar U woont. Laat uw leven in ons zijn, maak ons heilig puur en rein. Laat het levend water stromen door ons heen.

15 Opwekking 623 Laat het huis gevuld zijn Heer, wij roepen tot U: 'Kom opnieuw met uw vuur.' Wij verlangen naar echtheid; bewerk het diep in ons hart. Heer, wees welkom met uw Geest en doorwaai nu heel het huis. Kom en maak het tot een tempel waar U woont. Laat uw leven in ons zijn, maak ons heilig, puur en rein. Laat het levend water stromen door ons heen.

16 Stil gebed Bemoediging en groet

17 Zingen: Psalmen voor nu Psalm 9 (God doet recht) Uit het diepst van mijn hart wil ik zingen, HEER, van alles wat u hebt gedaan, want mijn vijand, wit van schrik, struikelde, smolt voor uw blik, HEER, want u bent opgestaan, deed de rechterstoga aan en zo heeft u aan mij recht gedaan.

18 Zingen: Psalmen voor nu Psalm 9 (God doet recht) U hebt volken gedreigd, en de slechten doen vergaan. Wie kent nu nog hun naam? U bezegelde hun lot, al hun steden zijn kapot. En de HEER zet op zijn troon, op zijn rechterstoel de toon voor een wereld waar het recht weer woont.

19 Zingen: Psalmen voor nu Psalm 9 (God doet recht) Zie je wel: God is een vluchtplaats voor verdrukten. Zie je wel: hij is vertrouwen waard. Hij is een God die wie hem zoeken nooit verlaat. Zing een psalm: voor Sions God en voor zijn daden. Roep het rond: hij wreekt vergoten bloed. Hij luistert echt, zelfs naar de kleinste stem die roept.

20 Zingen: Psalmen voor nu Psalm 9 (God doet recht) Wees genadig, o HEER, zie de zorgen die ik heb door wat mijn vijand doet. Red mij voor de dood vandaan, dan bejubel ik voortaan hoe de goddeloze boet: in zijn strik zijn eigen voet. Zo bent u, u heeft mij recht gedaan.

21 Zingen: Psalmen voor nu Psalm 9 (God doet recht) Alle mensen die God zijn vergeten, zinken weg naar het land van de dood. Maar God kent zijn kleine knecht, biedt de armen hoop op recht. Sta toch op, HEER, met venijn, richt de slechten, maak ze klein, laat ze zien dat ze maar mensen zijn

22 Zingen: Psalmen voor nu Psalm 9 (God doet recht) Zie je wel: God is een vluchtplaats voor verdrukten. Zie je wel: hij is vertrouwen waard. Hij is een God die wie hem zoeken nooit verlaat. Zing een psalm: voor Sions God en voor zijn daden. Roep het rond: hij wreekt vergoten bloed. Hij luistert echt, zelfs naar de kleinste stem die roept.

23 Gebed

24 Woord voor de kinderen

25 Kinderlied ja is ja, nee is nee, beloofd is beloofd Ja is ja, nee is nee Beloofd, is beloofd Jezus wil je helpen als jij in Hem gelooft Ja is ja, nee is nee Beloofd, is beloofd Jezus wil je helpen als jij in Hem gelooft

26 Kinderlied ja is ja, nee is nee, beloofd is beloofd Hij is een God van liefde Hij houdt heel veel van jou Hij zal je nooit verlaten want Hij is altijd trouw Ja is ja, nee is nee Beloofd, is beloofd Jezus wil je helpen als jij in Hem gelooft Ja is ja, nee is nee Beloofd, is beloofd Jezus wil je helpen als jij in Hem gelooft

27 Kinderlied ja is ja, nee is nee, beloofd is beloofd Ook wij moeten dit leren om altijd trouw te zijn en doen wat we beloven dat geldt voor groot en klein Ja is ja, nee is nee Beloofd, is beloofd Jezus wil je helpen als jij in Hem gelooft Ja is ja, nee is nee Beloofd, is beloofd Jezus wil je helpen als jij in Hem gelooft

28 Gebed

29 Schriftlezing: Hosea 11: Toen Israël nog een kind was, had ik het lief; uit Egypte heb ik mijn zoon weggeroepen. 2 Hoe harder ze geroepen werden, hoe meer ze hun eigen weg gingen. Ze brachten offers aan de Baäls en brandden wierook voor godenbeelden 3 terwijl ik het toch was die Efraïm leerde lopen en hem op mijn arm nam. Maar zij beseften niet dat ík hen verzorgde. 4 Zacht leidde ik hen bij de teugels, aan koorden van liefde trok ik hen mee; ik verloste hen van het juk om hen te laten eten, ik hield hun het voer zelfs nog voor. 5 Zouden zij niet naar Egypte terugkeren, zou Assyrië niet over hen heersen, nu zij weigeren naar mij terug te keren?

30 Schriftlezing: Hosea 11: Het zwaard zal huishouden in hun steden en hun orakelpriesters neerhouwen om alles wat ze hebben uitgebroed. 7 Mijn volk bijt zich vast in zijn ontrouw jegens mij. Al roepen ze tot mij, de Allerhoogste, ik zal hun lot niet verlichten. 8 Ach Efraïm, hoe zou ik je ooit kunnen prijsgeven? Hoe zou ik je kunnen uitleveren, Israël? Zou ik je prijsgeven als Adma, je laten ondergaan als Seboïm? Mijn hart wordt verscheurd, door barmhartigheid word ik bewogen.

31 Schriftlezing: Hosea 11: Ik zal mijn toorn laten varen en Efraïm niet opnieuw te gronde richten. Want God ben ik, en geen mens, ik ben in jullie midden, ik ben heilig, ik zal niet meer in woede ontsteken. 10 De HEER zal brullen als een leeuw en zij zullen hem weer volgen. Wanneer hij brult, keren ze schuchter terug van overzee, 11 als bange vogeltjes komen ze uit Egypte, als duiven uit Assyrië. Dan laat ik hen weer wonen in hun eigen huis zo spreekt de HEER.

32 Zingen: Opwekking 518 Heer U doorgrond en kent mij Heer, U doorgrondt en kent mij; mijn zitten en mijn staan en U kent mijn gedachten, mijn liggen en mijn gaan. De woorden van mijn mond, o Heer, die zijn voor U bekend en waar ik ook naar toe zou gaan, ik weet dat U daar bent.

33 Zingen: Opwekking 518 Heer U doorgrond en kent mij Heer, U bent altijd bij mij, U legt uw handen op mij en U bent voor mij en naast mij en om mij heen. Heer, U bent altijd bij mij, U legt uw handen op mij en U bent voor mij en naast mij en om mij heen, elke dag.

34 Zingen: Opwekking 518 Heer U doorgrond en kent mij Heer, U doorgrondt en kent mij, want in de moederschoot ben ik door U geweven; U bent oneindig groot. Ik dank U voor dit wonder, Heer, dat U mijn leven kent en wat er ook gebeuren zal, dat U steeds bij mij bent.

35 Schriftlezing: Romeinen 12: Laat uw liefde oprecht zijn. Verafschuw het kwaad en wees het goede toegedaan. 10 Heb elkaar lief met de innige liefde van broeders en zusters en acht de ander hoger dan uzelf. 11 Laat uw enthousiasme niet bekoelen, maar laat u aanvuren door de Geest en dien de Heer. 12 Wees verheugd door de hoop die u hebt, wees standvastig wanneer u tegenspoed ondervindt, en bid onophoudelijk. 13 Bekommer u om de noden van de heiligen en wees gastvrij. 14 Zegen uw vervolgers; zegen hen, vervloek hen niet. 15 Wees blij met wie zich verblijdt, heb verdriet met wie verdriet heeft. 16 Wees eensgezind; wees niet hoogmoedig, maar zet uzelf aan tot bescheidenheid. Ga niet af op uw eigen inzicht. 17 Vergeld geen kwaad met kwaad, maar probeer voor alle mensen het goede te doen. 18 Stel, voor zover het in uw macht ligt, alles in het werk om met alle mensen in vrede te leven.

36 Schriftlezing: Romeinen 12: Neem geen wraak, geliefde broeders en zusters, maar laat God uw wreker zijn, want er staat geschreven dat de Heer zegt: Het is aan mij om wraak te nemen, ik zal vergelden. 20 Maar als uw vijand honger heeft, geef hem dan te eten, als hij dorst heeft, geef hem dan te drinken. Dan stapelt u gloeiende kolen op zijn hoofd. 21 Laat u niet overwinnen door het kwade, maar overwin het kwade door het goede.

37 Verkondiging

38 Verkondiging

39 Zingen: Opwekking 764 Zegekroon U zult altijd voor ons strijden; U hebt steeds Uw trouw getoond. Deze waarheid is mijn blijdschap: Heer, U draagt de zegekroon, U, mijn Helper en Beschermer, U, mijn Redder en mijn Vriend. Uw genade is mijn adem en mijn lied. Waar Uw grootheid wordt bezongen, wil ik knielen voor Uw troon. Waar U bent, verstilt de onrust, want U draagt de zegekroon. Vul dit huis nu met Uw glorie, vul ons hart met heilig vuur.

40 Zingen: Opwekking 764 Zegekroon Refrein: Halleluja! Jezus overwon. Jezus overwon. Halleluja! Prijs Hem, Die de wereld verwon. U zult altijd voor ons pleiten; U zocht door tot U ons vond. En geen macht kan U bestrijden, want U draagt de zegekroon. U bent Jezus, de Messias, Die de wereld redding biedt. Uw genade is mijn adem en mijn lied.

41 Zingen: Opwekking 764 Zegekroon Elke muur wordt neergehaald, ieder bolwerk afgebroken. U draagt de zegekroon; U overwon, U overwon! Aan het kruis leek U verslagen, maar U hebt de dood onttroond; zelfs het graf kon U niet houden, want U draagt de zegekroon.

42 Zingen: Opwekking 764 Zegekroon Refrein: Halleluja! Jezus overwon. Jezus overwon. Halleluja! Prijs Hem, Die de wereld verwon. Elke muur wordt neergehaald, ieder bolwerk afgebroken. U draagt de zegekroon; U overwon, U overwon

43 Dankgebed Voorbede Stil gebed Onze Vader

44 Inzameling der gaven 1 e collecte : Diaconie 2 e collecte : Pastoraat 3 e collecte : PKN eredienst en kerkmuziek Collectelied door band: The River Brian Doerksen

45 Lezing Joop Gottmers WAAR Pauluskerk Lisse Ruishornlaan 33 Lisse WANNEER 12 mei 2017 Start : 19:30 Van drugscrimineel naar Christen Entree : Gratis

46 Zingen: Opwekking Heer Uw licht en Uw liefde schijnen Heer, uw licht en uw liefde schijnen waar U bent zal de nacht verdwijnen. Jezus, Licht van de wereld, vernieuw ons. Levend Woord, ja uw waarheid bevrijdt ons. Schijn in mij, schijn door mij.

47 Zingen: Opwekking Heer Uw licht en Uw liefde schijnen Refrein: Kom, Jezus kom, vul dit land met uw heerlijkheid. Kom Heil'ge Geest, stort op ons uw vuur. Zend uw rivier, laat uw heil heel de aard' vervullen. Spreek, Heer, uw woord: dat het licht overwint.

48 Zingen: Opwekking Heer Uw licht en Uw liefde schijnen Heer, 'k wil komen in uw nabijheid. Uit de schaduwen in uw heerlijkheid. Door het bloed mag ik U toebehoren. Leer mij, toets mij, uw stem wil ik horen. Schijn in mij, schijn door mij.

49 Zingen: Opwekking Heer Uw licht en Uw liefde schijnen Refrein: Kom, Jezus kom, vul dit land met uw heerlijkheid. Kom Heil'ge Geest, stort op ons uw vuur. Zend uw rivier, laat uw heil heel de aard' vervullen. Spreek, Heer, uw woord: dat het licht overwint.

50 Zingen: Opwekking Heer Uw licht en Uw liefde schijnen Staan wij oog in oog met U Heer. Daalt uw stralende licht op ons neer. Zichtbaar, tastbaar wordt U in ons leven. U volmaakt wie volkomen zich geven. Schijn in mij, schijn door mij.

51 Zingen: Opwekking Heer Uw licht en Uw liefde schijnen Refrein: Kom, Jezus kom, vul dit land met uw heerlijkheid. Kom Heil'ge Geest, stort op ons uw vuur. Zend uw rivier, laat uw heil heel de aard' vervullen. Spreek, Heer, uw woord: dat het licht overwint.

52

53 Wij nodigen u, jou van harte uit om elkaar in de benedenzaal te ontmoeten met koffie, thee. Voor de kinderen is er limonade. Wij wensen u een gezegende zondag toe Goede zondag

54 Band speelt: Trinity Ik wens jou Ik wens jou een dak boven je hoofd Dat je huis een thuis mag zijn, je tafel vol met brood dat je rustig slapen kunt, de hele nacht dat de liefde van je leven op je wacht Ik wens jou genoeg om door te gaan dat je rijkdom vindt door ook van weinig te bestaan ik wens jou -volle dagen toe - en vrije tijd met kinderen om je heen, tot aan het eind

55 Band speelt: Trinity Ik wens jou een muur voor de wind en een vuur voor de kou een jas voor de regen en een vriend dichtbij jou k wens jou vrede toe om wie je bent dat je lacht en huilt met alle mensen die je kent dat de liefde aan je hart vervulling geeft in elk van de seizoenen dat je leeft

56 Band speelt: Trinity Ik wens jou een muur voor de wind en een vuur voor de kou een jas voor de regen en een vriend dichtbij jou Ik bescherm je voor de wind, en vind voor jou een schuilplaats in de nacht maak ik een vuur want dan word jij niet bang in het donker loop ik naast je als een trouwe engel ik ben hier, wij gaan samen, heel je leven lang

September 2017 / Ik hef mijn ogen op naar de bergen / OTH 2015 nr 56 / Opwekking 640

September 2017 / Ik hef mijn ogen op naar de bergen / OTH 2015 nr 56 / Opwekking 640 Tekst lied van de maand bovenbouw 2017-2018 September 2017 / Ik hef mijn ogen op naar de bergen / OTH 2015 nr 56 / Opwekking 640 Ik hef mijn ogen op naar de bergen, waar komt mijn hulp vandaan? ik hef

Nadere informatie

God leren kennen 1 gebed 1. de meeste mensen op aarde geloven/zijn religieus 1. de meeste mensen op aarde geloven/zijn religieus 2. nadenk-argumenten: Oorzaak en gevolg iemand moet een keer begonnen

Nadere informatie

Orde voor de Baalderdienst

Orde voor de Baalderdienst Orde voor de Baalderdienst Deel je levensvisie... Voorganger: Muziek: ds. Wim van der Wel Bert Slijkhuis het liedboekkoor o.l.v. Ina Bosscher In deze dienst gaan we Janine van der Kamp bevestigen als ouderling

Nadere informatie

U bent welkom - opwekking 573. We zijn hier bij elkaar om de Koning te ontmoeten. We zijn hier bij elkaar om te eren onze Heer.

U bent welkom - opwekking 573. We zijn hier bij elkaar om de Koning te ontmoeten. We zijn hier bij elkaar om te eren onze Heer. 15 november 2015 U bent welkom - opwekking 573 We zijn hier bij elkaar om de Koning te ontmoeten. We zijn hier bij elkaar om te eren onze Heer. We zijn hier bij elkaar om te vieren dat Hij goed is. En

Nadere informatie

Opwekking 346: Maak ons tot een stralend licht

Opwekking 346: Maak ons tot een stralend licht Opwekking 346: Maak ons tot een stralend licht Maak ons tot een stralend licht voor de volken, een stralend licht voor de mensen om ons heen. Tot de wereld ziet wie haar het leven geeft, laat het schijnen

Nadere informatie

Liturgie kerkdienst God maakt vrij! Kindslaven uit de seksindustrie 16 oktober 2016

Liturgie kerkdienst God maakt vrij! Kindslaven uit de seksindustrie 16 oktober 2016 Liturgie kerkdienst God maakt vrij! Kindslaven uit de seksindustrie 16 oktober 2016 Samenzang 1 Opw 720 God maakt vrij In de naam van de Vader, in de naam van de Zoon, in de naam van de Geest voor Uw troon,

Nadere informatie

Opwekking 21 jan uur Thema : Waarom zou ik!? opwekking met Ds van den Berg

Opwekking 21 jan uur Thema : Waarom zou ik!? opwekking met Ds van den Berg Voor de dienst zingen we: Opwekking 21 jan 2018 16.45 uur Thema : Waarom zou ik!? opwekking met Ds van den Berg Opw. 769 Bouw Uw koninkrijk Kom, vestig uw gezag; wees Koning in ons hart. Herstel uw beeld

Nadere informatie

Heer ik kom tot u Heer, ik kom tot U, hoor naar mijn gebed. Vergeef mijn zonden nu, en reinig mijn hart.

Heer ik kom tot u Heer, ik kom tot U, hoor naar mijn gebed. Vergeef mijn zonden nu, en reinig mijn hart. Toon mijn liefde Aan de maaltijd wordt het stil, als de meester knielen wil, en vol liefde als een knecht, elk apart de voeten wast en zegt: Dit is wat Ik wil dat jullie doen, dit is waarom Ik bij jullie

Nadere informatie

Voorganger: Ds. W. Gugler Ouderling: Jan Grift Muziek: Double DJ Music Koster: D. Bruggeman Beamer: Coen Robbertsen

Voorganger: Ds. W. Gugler Ouderling: Jan Grift Muziek: Double DJ Music Koster: D. Bruggeman Beamer: Coen Robbertsen Voorganger: Ds. W. Gugler Ouderling: Jan Grift Muziek: Double DJ Music Koster: D. Bruggeman Beamer: Coen Robbertsen Welkom Opwekking 623 met wierook van aanbidding. met de wolk van mijn Geest. met het

Nadere informatie

Wij zingen voor de dienst: Gezang 289 : 1 en 5

Wij zingen voor de dienst: Gezang 289 : 1 en 5 Wij zingen voor de dienst: Gezang 289 : 1 en 5 Gezang 289 : 1a b 5a b Gezang 289 : 1a b 5a b Gezang 289 : 1a b 5a b Gezang 289 : 1a b 5a b Wij zingen: Psalm 84 : 1 en 4 Psalm 84 : 1a b c 4a b c Psalm

Nadere informatie

Opwekkingsdienst 17 mei 2015 om 16.45 in de Ark. Voorganger: Ds. Stam M.m.v.: de opwekkingsband. Thema: De Hartendokter!

Opwekkingsdienst 17 mei 2015 om 16.45 in de Ark. Voorganger: Ds. Stam M.m.v.: de opwekkingsband. Thema: De Hartendokter! Opwekkingsdienst 17 mei 2015 om 16.45 in de Ark Voorganger: Ds. Stam M.m.v.: de opwekkingsband Thema: De Hartendokter! - Zingen voor de dienst om 16.45: Opw. 518 Heer U doorgrond en kent mij Heer, U doorgrondt

Nadere informatie

Liturgie morgendienst 25 mei Hemelvaartsdag, gezamenlijke dienst in de Koningskerk, voorganger ds. J.H. Riemer. Welkom / mededelingen

Liturgie morgendienst 25 mei Hemelvaartsdag, gezamenlijke dienst in de Koningskerk, voorganger ds. J.H. Riemer. Welkom / mededelingen Welkom / mededelingen Votum / zegengroet Zingen: gezang 101 : 1, 2, 3, 4 en 5 1. De dag van onze Vorst brak aan. Zie, Gods gezalfde Koning gaat tot zijn hemelwoning. Hoe zal Hij in zijn schoonheid staan,

Nadere informatie

Gastendienst. Al onze filialen zijn op zondag open!

Gastendienst. Al onze filialen zijn op zondag open! Gastendienst Al onze filialen zijn op zondag open! Voorgangers: ds. Hariët Tarpeh van Ittersum en ds. Bert van der Linden Organist: Nico Olie M.m.v.: Jens van Breemen Waalwijk 30 augustus 2015 VAN BUITEN

Nadere informatie

Liturgie voor de Praisedienst Zondag 20 januari 2019 om uur in de Pauluskerk te Wezep. Thema : Je bent gek!

Liturgie voor de Praisedienst Zondag 20 januari 2019 om uur in de Pauluskerk te Wezep. Thema : Je bent gek! Liturgie voor de Praisedienst Zondag 20 januari 2019 om 19.00 uur in de Pauluskerk te Wezep Thema : Je bent gek! Voorganger : ds. Hans van Ark Ouderling : dhr. J. Fijn Muziek : Marloes van Ommen Welkom

Nadere informatie

Opwekkingsdienst 10 april 2016 om 16.45 in de Ark. Voorganger: Ds. Stam M.m.v.: de opwekkingsband. Thema: Waarom zou ik komen? "

Opwekkingsdienst 10 april 2016 om 16.45 in de Ark. Voorganger: Ds. Stam M.m.v.: de opwekkingsband. Thema: Waarom zou ik komen? Zingen voor de dienst om 16.45: Opw. 623 Laat het huis gevuld zijn Opwekkingsdienst 10 april 2016 om 16.45 in de Ark Voorganger: Ds. Stam M.m.v.: de opwekkingsband Thema: Waarom zou ik komen? " Laat het

Nadere informatie

Zondag uur - sing-in samen met NGK. Liturgie zondag uur ds J.J. Meijer. Thema: 2 Kronieken 20 : 10-30

Zondag uur - sing-in samen met NGK. Liturgie zondag uur ds J.J. Meijer. Thema: 2 Kronieken 20 : 10-30 Liturgie zondag 01-01-2017 11.00 uur ds J.J. Meijer Thema: geen beter begin dan aanbidding van God Belijdenis van afhankelijkheid Vredegroet van God Zingen: Gezang 147 : 1, 2, 3, 4 Gebed Lezen: 2 Kronieken

Nadere informatie

Maandliederen bovenbouw September Een Vriend,?

Maandliederen bovenbouw September Een Vriend,? Maandliederen bovenbouw 18-19 September Een Vriend,? Soms als het even moeilijk gaat, dan weet ik mij geen raad. Dan droom ik over een vriend die mij steunt en waar ik op leunen kan. Een vriend die bij

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Tonny Nap

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Tonny Nap Welkom in de Hoeksteen Voorganger: ds. Tonny Nap Lezen : Genesis 1 : 26-28 Genesis 2 : 18-25 Leviticus 12 Numeri 5 : 11-31 Psalm 148 : 1 en 4 Gezang 121 : 1 en 2 Gezang 121 : 3, 4, 5 en 6 Gezang 121 :

Nadere informatie

Welkom in de Pauluskerk. Voorganger: Prop. den Dikken Organist: Anja van der Ploeg

Welkom in de Pauluskerk. Voorganger: Prop. den Dikken Organist: Anja van der Ploeg Welkom in de Pauluskerk Voorganger: Prop. den Dikken Organist: Anja van der Ploeg Zingen: Evangelische Liedbundel 374 vers 1, 2 en 3 1. O Heer, mijn God, wanneer ik in verwond'ring de wereld zie die U

Nadere informatie

Ds. H.E. Veldhuijzen Welkom en afkondigingen:

Ds. H.E. Veldhuijzen Welkom en afkondigingen: Ds. H.E. Veldhuijzen Welkom en afkondigingen: Zingen: Heer, U doorgrondt en kent mij 1 Heer, U doorgrondt en kent mij; mijn zitten en mijn staan en U kent mijn gedachten, mijn liggen en mijn gaan. De woorden

Nadere informatie

Voorganger: ds. Werner Gugler Ouderling: H.H. Hilbers Koster: Dimri Bruggeman / A. van den Bor Muziek: Double DJ Music

Voorganger: ds. Werner Gugler Ouderling: H.H. Hilbers Koster: Dimri Bruggeman / A. van den Bor Muziek: Double DJ Music Voorganger: ds. Werner Gugler Ouderling: H.H. Hilbers Koster: Dimri Bruggeman / A. van den Bor Muziek: Double DJ Music Welkom Opwekking 623 Laat het huis gevuld zijn met wierook van aanbidding. Laat het

Nadere informatie

Voorganger: Ds. W. Gugler Ouderling: Ariëtte van Kempen Muziek: Double DJ Music Koster: H. Hoorn / J. Hijmissen

Voorganger: Ds. W. Gugler Ouderling: Ariëtte van Kempen Muziek: Double DJ Music Koster: H. Hoorn / J. Hijmissen Voorganger: Ds. W. Gugler Ouderling: Ariëtte van Kempen Muziek: Double DJ Music Koster: H. Hoorn / J. Hijmissen Welkom Opwekking 623 met wierook van aanbidding. met de wolk van mijn Geest. met het brood

Nadere informatie

Orde van dienst Zondag 10 juni 2018 Zangdienst, (oude)opwekking Thema: Blij met God?

Orde van dienst Zondag 10 juni 2018 Zangdienst, (oude)opwekking Thema: Blij met God? Orde van dienst Zondag 10 juni 2018 Zangdienst, (oude)opwekking Thema: Blij met God? Zingen voor de dienst: Opw 439 Machtig is de naam van de Heer Machtig is de naam van de Heer. Machtig is de naam van

Nadere informatie

Ochtenddienst 12 juli Voorganger : Ds. P.G.I. van den Berg - Asperen Organist : Rens van Rossum

Ochtenddienst 12 juli Voorganger : Ds. P.G.I. van den Berg - Asperen Organist : Rens van Rossum Ochtenddienst 12 juli 2015 Voorganger : Ds. P.G.I. van den Berg - Asperen Organist : Rens van Rossum Welkom Afkondigingen door kerkrentmeester Henk IJdo. Voor verdere bijzonderheden wordt verwezen naar

Nadere informatie

28 april uur RTh de Boer orgel/piano: Jannes Munneke schriftlezing: Anny Runhaar

28 april uur RTh de Boer orgel/piano: Jannes Munneke schriftlezing: Anny Runhaar 28 april 2019 17.00 uur RTh de Boer orgel/piano: Jannes Munneke schriftlezing: Anny Runhaar Welkom Votum en groet GK ps97:1, 3, 5 Gebed Schriftlezing: Johannes 1:1-18 GK 196 (Jezus zegt: blijf niet alleen)

Nadere informatie

Zondag 19 oktober Kom maar hier - vertrouw op Mij!

Zondag 19 oktober Kom maar hier - vertrouw op Mij! Zondag 19 oktober 2014 Protestantse Gemeente Biddinghuizen Voorhof Vakantie Club - dienst Thema: Kom maar hier - vertrouw op Mij! Voorganger: ds. Bram Bregman Mee voorbereid door: mw Karin Schaap Muzikale

Nadere informatie

27 januari uur K Beiboer orgel: Harry Kroeske schriftlezing: Pieter Hooghuis EER AAN GOD. Welkom. Belijdenis van afhankelijkheid.

27 januari uur K Beiboer orgel: Harry Kroeske schriftlezing: Pieter Hooghuis EER AAN GOD. Welkom. Belijdenis van afhankelijkheid. 27 januari 2019 10.00 uur K Beiboer orgel: Harry Kroeske schriftlezing: Pieter Hooghuis EER AAN GOD Welkom Belijdenis van afhankelijkheid LB 868 (LvdK 434): 1.2.3.4.5. 10 woorden van leven GK ps42, 1.

Nadere informatie

MARCUS & DIANA 13 MEI NOVEMBER ½ jaar getrouwd. dankdienst + vernieuwing van huwelijkszegen

MARCUS & DIANA 13 MEI NOVEMBER ½ jaar getrouwd. dankdienst + vernieuwing van huwelijkszegen MARCUS & DIANA 13 MEI 2005 13 NOVEMBER 2017 12 ½ jaar getrouwd dankdienst + vernieuwing van huwelijkszegen zaterdag 11 november 2017, 15.00 uur voorganger ds. J.M. Weststrate organist/pianist Jan Koelewijn

Nadere informatie

Opwekking 346: Opwekking 167:

Opwekking 346: Opwekking 167: Opwekking 346: Maak ons tot een stralend licht een stralend licht Tot de wereld ziet wie haar het leven geeft. Laat het schijnen door ons heen. Maak ons tot een woord van hoop een levend woord dat U verlossing

Nadere informatie

Liturgie 28 april 2019

Liturgie 28 april 2019 Liturgie 28 april 2019 Votum en groet Zingen Opwekking 534 Jezus, Gods heerlijkheid verschijnt Jezus, Gods heerlijkheid verschijnt, De Mensenzoon, de Zoon van God zal Koning zijn. Jezus. Hij offerde zichzelf;

Nadere informatie

Zondag 29 Oktober Zondag. Voorganger : ds. Johan Meijer Organist : Theo van de wal Koster : Berthold Koops. Lectoren : Sarah Koops : Silke Wijnstok

Zondag 29 Oktober Zondag. Voorganger : ds. Johan Meijer Organist : Theo van de wal Koster : Berthold Koops. Lectoren : Sarah Koops : Silke Wijnstok Zondag 29 Oktober Zondag Voorganger : ds. Johan Meijer Organist : Theo van de wal Koster : Berthold Koops. Lectoren : Sarah Koops : Silke Wijnstok OM TE BEGINNEN Welkom Stil worden Zingen: Samen in de

Nadere informatie

Opwekkingsdienst 22 januari 2017 om Voorganger: Ds. Van den Berg M.m.v.: de Opwekkingsband. Thema: Old Way New Way

Opwekkingsdienst 22 januari 2017 om Voorganger: Ds. Van den Berg M.m.v.: de Opwekkingsband. Thema: Old Way New Way Opwekkingsdienst 22 januari 2017 om 16.45. Voorganger: Ds. Van den Berg M.m.v.: de Opwekkingsband Thema: Old Way New Way - Zingen voor de dienst: Opwekking 430 (C) Heer ik prijs Uw grote Naam Heer ik prijs

Nadere informatie

Met open armen Schrijvers voor gerechtigheid

Met open armen Schrijvers voor gerechtigheid Hartelijk welkom Met open armen Schrijvers voor gerechtigheid Kom, als je honger hebt of dorst. Hier kun je eten, deel met ons. Kom met je tranen en je pijn. Hier is het goed, hier mag je zijn. Met open

Nadere informatie

Liturgie , br R. van Swetselaar

Liturgie , br R. van Swetselaar Liturgie 19-11-2017, br R. van Swetselaar Welkom en afkondigingen Votum en Groet Zingen Hemelhoog 232 Laat het huis gevuld zijn Laat het huis gevuld zijn met wierook van aanbidding Laat het huis gevuld

Nadere informatie

Kinderdienst 12 februari 2017

Kinderdienst 12 februari 2017 Kinderdienst 12 februari 2017 Zacheüs: vriend of vijand? Voorganger Organist Koor : Ds. C.D. van Alphen : Danny Spaans : K@njerkidZ! o.l.v. Erik Olislagers & Elly Korbijn Welkom Mededelingen door ouderling

Nadere informatie

Zingen: OTH 45 - als een hert dat verlangt naar water. Zingen: Opwekking 468 - wij willen dat Jezus wordt verhoogd

Zingen: OTH 45 - als een hert dat verlangt naar water. Zingen: Opwekking 468 - wij willen dat Jezus wordt verhoogd Welkom Zingen: OTH 204 - kom tot de Vader Votum en groet Zingen: OTH187 - maak mij rein voor u Gebed Gezongen geloofsbelijdenis: Opwekking 426 Ja, ik geloof in Jezus Schriftlezing: Psalm 27 Zingen: OTH

Nadere informatie

Liturgie Jeugddienst 5 mei Thema: Voel je vrij Voorganger: ds. J.W. Korpelshoek Koor: About Three

Liturgie Jeugddienst 5 mei Thema: Voel je vrij Voorganger: ds. J.W. Korpelshoek Koor: About Three Liturgie Jeugddienst 5 mei Thema: Voel je vrij Voorganger: ds. J.W. Korpelshoek Koor: About Three About Three zingt: Open the Eyes of My Heart Michael W. Smith. Welkom door Lianne. Samenzang met About

Nadere informatie

Pinksteren/Doopdienst: Emma van Rijswijk en Stijn van Dam Thema: Wat Pinksteren voor Jezus betekende Voorganger: Gastheer: Muziek: Techniek: Liturgie: Ds. Willem Smouter Reyald Bert-Jan (orgel/piano),

Nadere informatie

Liturgie Pinksterzangdienst Tweede Pinksterdag 2019

Liturgie Pinksterzangdienst Tweede Pinksterdag 2019 Liturgie Pinksterzangdienst Tweede Pinksterdag 2019 Inleidende muziek Opening/lied: Psalm 25 Samenzang: Kom O Heilige Geest (opw. 754) 1. Heilige Geest van God Adem in ons midden Dan zullen wij aanbidden

Nadere informatie

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = Orde van dienst voor zondag 17 januari 2016 Gebedsdienst voor de eenheid Dienst voorbereid door de Raad van Kerken Lemele - Lemelerveld Thema: Ga terug naar Start Kerk: Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld

Nadere informatie

Eredienst 18 juni uur Voorganger: br. Jaap van Eijsden

Eredienst 18 juni uur Voorganger: br. Jaap van Eijsden Eredienst 18 juni 2017 10.00 uur Voorganger: br. Jaap van Eijsden Liturgie Votum/ zegengroet (Sela) Te Deum Schuldbelijdenis Genadeverkondiging Opwekking 595 Gebed Joh. 8: 1-12; 9: 1-7 en 35-41 Lied 26:

Nadere informatie

ORDE VAN DE AVONDDIENST. Liturgie van de avonddienst. In de Petruskerk op de

ORDE VAN DE AVONDDIENST. Liturgie van de avonddienst. In de Petruskerk op de Protestantse Gemeente te Wapenveld Liturgie van de avonddienst In de Petruskerk op de Zondag 's Heren Goedertierenheid 5 mei 2019 19:00 uur Liturgische kleur: Wit Van de trouw van de Heer is de aarde vervuld.

Nadere informatie

Heer, U zocht mij, toen ik was weggegaan U bracht mij veilig in Uw gezin U vergaf mij, mijn schuld is weggedaan U gaf mijn leven een nieuw begin

Heer, U zocht mij, toen ik was weggegaan U bracht mij veilig in Uw gezin U vergaf mij, mijn schuld is weggedaan U gaf mijn leven een nieuw begin Met Deliver zingen we voor de dienst; Dat is genade! - Opwekking 722 Heer ik dank U Voor wat U heeft gedaan Ik kon niet doorgaan op eigen kracht Maar dankzij Jezus mag ik nu voor U staan U spreekt mij

Nadere informatie

27 mei uur AA Kramer orgel: Jannes Munneke; muziekgroep schriftlezing: Mijndert Blijdorp

27 mei uur AA Kramer orgel: Jannes Munneke; muziekgroep schriftlezing: Mijndert Blijdorp 27 mei 2018 10.00 uur AA Kramer orgel: Jannes Munneke; muziekgroep schriftlezing: Mijndert Blijdorp Orde van dienst: Welkom GK 8a (GK06 gz145) Heer, onze God, hoe heerlijk is uw naam Wet GK 16a (PvN 16)

Nadere informatie

Themadienst Vergeving en verzoening

Themadienst Vergeving en verzoening Themadienst Vergeving en verzoening Opw 727 Ps 33: 7,8 Gz 313: 1,3,5,7 Ps 40: 3,4 ELB 435 Ps 133 Opw 687 Opw 734 @ Mededelingen Voorganger : ds Wim Louwerse Schriftlezing : Gera Geleijns Opw 727 Ps 33:

Nadere informatie

Jeugddienst zondag 26 april in de Johanneskerk te Heerde. Aanvang 19.00u Samenzang vanaf 18.45u. Thema: Be There!

Jeugddienst zondag 26 april in de Johanneskerk te Heerde. Aanvang 19.00u Samenzang vanaf 18.45u. Thema: Be There! Jeugddienst zondag 26 april in de Johanneskerk te Heerde Aanvang 19.00u Samenzang vanaf 18.45u Thema: Be There! Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Muzikale medewerking: Ds. C. Hoek Roelof Jan

Nadere informatie

Orde van dienst Jeugddienst 28 oktober 2018

Orde van dienst Jeugddienst 28 oktober 2018 Orde van dienst Jeugddienst 28 oktober 2018 Muziek Kerkenraad komt binnen Welkom en mededelingen door: Merel We zingen lied 215: 1 en 2 2 Bemoediging en groet Gemeente gaat zitten We luisteren naar het

Nadere informatie

Mededelingen. De bloemen gaan vandaag naar Broeder F.L. Milané. Schoollied Opwekking 331 >

Mededelingen. De bloemen gaan vandaag naar Broeder F.L. Milané. Schoollied Opwekking 331 > Mededelingen De bloemen gaan vandaag naar Broeder F.L. Milané Schoollied Opwekking 331 > Breng dank aan de Eeuwige, breng dank aan de Heilige, breng dank aan onze Vader die ons Jezus zond. Opwekking 331

Nadere informatie

Liturgie ochtenddienst NGK Langerak, 11 september Welkom Openingsgebed Openingslied Opwekking 518 Heer, U bent altijd bij mij

Liturgie ochtenddienst NGK Langerak, 11 september Welkom Openingsgebed Openingslied Opwekking 518 Heer, U bent altijd bij mij Welkom Openingsgebed Openingslied Opwekking 518 Heer, U bent altijd bij mij Heer, U doorgrondt en kent mij; mijn zitten en mijn staan en U kent mijn gedachten, mijn liggen en mijn gaan. De woorden van

Nadere informatie

Ik wil bij jou zijn Zondag 24 maart, 19uur Oude Kerk te Borne

Ik wil bij jou zijn Zondag 24 maart, 19uur Oude Kerk te Borne Ik wil bij jou zijn Zondag 24 maart, 19uur Oude Kerk te Borne Voorganger: Marije Kooistra Pianist: Albert van Eldik Ouderling: Hielkje de Vos Koster: Marianne Schipper Orde van dienst Welkom en ontsteken

Nadere informatie

Tjimmie van der Wal: Zodra iedereen binnen is beginnen we met:

Tjimmie van der Wal: Zodra iedereen binnen is beginnen we met: 14 september 2014, 16.30 uur, Goede Herderkerk Zangdienst: Samen zingend het nieuwe seizoen in, Thema van de landelijke startdag is met hart en ziel. Verbinden. Tjimmie van der Wal: Hans van de Pol: Jaap

Nadere informatie

Welkom in de morgendienst van zondag 23 oktober 2016 Afsluiting Vakantie Bijbel Club Voorganger : ds. Hanneke Paas Muzikale medewerking : Rikus

Welkom in de morgendienst van zondag 23 oktober 2016 Afsluiting Vakantie Bijbel Club Voorganger : ds. Hanneke Paas Muzikale medewerking : Rikus Welkom in de morgendienst van zondag 23 oktober 2016 Afsluiting Vakantie Bijbel Club Voorganger : ds. Hanneke Paas Muzikale medewerking : Rikus Schippers en band Ouderling van dienst : Petra Jansen Thema

Nadere informatie

Welkom in de Pauluskerk. Voorganger: Proponent Gera den Dikken Organist: Ries de Visser

Welkom in de Pauluskerk. Voorganger: Proponent Gera den Dikken Organist: Ries de Visser Welkom in de Pauluskerk Voorganger: Proponent Gera den Dikken Organist: Ries de Visser Zingen: Evangelische Liedbundel 374 1. O Heer, mijn God, wanneer ik in verwond'ring de wereld zie die U hebt voortgebracht,

Nadere informatie

Liturgie 12 mei 2019, Roel van Swetselaar

Liturgie 12 mei 2019, Roel van Swetselaar Liturgie 12 mei 2019, Roel van Swetselaar Zingen Opwekking 764 Zegekroon U zult altijd voor ons strijden; U hebt steeds Uw trouw getoond. Deze waarheid is mijn blijdschap: Heer, U draagt de zegekroon,

Nadere informatie

Welkom en mededelingen

Welkom en mededelingen Welkom in de Arke Welkom en mededelingen Votum en Groet (Sela) Votum Onze hulp en onze verwachting is van God, onze Heer. Hij die alles maakte, laat niet los wat Hij begon. Votum en Groet (Sela) Groet

Nadere informatie

Pg Roodeschool Pg Uithuizen Pg Uithuizermeeden

Pg Roodeschool Pg Uithuizen Pg Uithuizermeeden Pg Roodeschool Pg Uithuizen Pg Uithuizermeeden Schuurdienst 10 juni 2018 Zaaien met pit! Voor de dienst zingen we: Opwekking 277 Machtig God, sterke Rots, U alleen bent waardig. Aard en hemel prijzen U,

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Schriftlezing: Handelingen 2 vers 29 t/m 41 Lied 124 (Op Toonhoogte) Gezang 477 vers 1 en 2 (Liedboek) Lied 315 vers 1, 2 en 3 (Op Toonhoogte) Psalm

Nadere informatie

Liederen voor zondag 5 februari 2017

Liederen voor zondag 5 februari 2017 Liederen voor zondag 5 februari 2017 Hemelhoog 429 / Opwekking 599 Nog voordat je bestond Kende Hij je naam Hij zag je elk moment En telde elke traan Omdat Hij van je hield Gaf Hij zijn eigen zoon Hij

Nadere informatie

Thema: Ik ben Christen, jij niet?

Thema: Ik ben Christen, jij niet? Liturgie voor de jeugddienst op zondag 2 april 2017 in de Hervormde Johanneskerk te Heerde. Aanvang 19.00 uur, samenzang vanaf 18.45 uur. Thema: Ik ben Christen, jij niet? Voorganger: ds. G.J. Röben Ouderling

Nadere informatie

Lokatie : Julianakerk Voorganger : mevrouw C. Schouwstra Organist : de heer Jan van den Brand DE VOORBEREIDING ORGELSPEL. Welkom door de Kerkenraad

Lokatie : Julianakerk Voorganger : mevrouw C. Schouwstra Organist : de heer Jan van den Brand DE VOORBEREIDING ORGELSPEL. Welkom door de Kerkenraad EREDIENST, zondag 8 september 2013 Lokatie : Julianakerk Voorganger : mevrouw C. Schouwstra Organist : de heer Jan van den Brand DE VOORBEREIDING ORGELSPEL Welkom door de Kerkenraad Intochtslied Psalm

Nadere informatie

Inzameling van de gaven (tijdens collecte Heer, wij kijken omhoog, Sela; zie onder)

Inzameling van de gaven (tijdens collecte Heer, wij kijken omhoog, Sela; zie onder) 25 maart 2018 17.00 uur GP Hommes orgel: Piet Noort schriftlezing: Annemarie Kreling Moment van stilte Belijdenis van afhankelijkheid en groet Opw. 640 (Ik hef mijn ogen op naar de bergen) Gebed Johannes

Nadere informatie

Liturgie zondag uur ds J.J. Meijer viering Heilig Avondmaal

Liturgie zondag uur ds J.J. Meijer viering Heilig Avondmaal Liturgie zondag 10-09-2017 09.30 uur ds J.J. Meijder viering Heilig Avondmaal Thema: gehecht aan de Heer Votum zingen: Gezang 168 (1 x allen, 2 x in 2 groepen) Vredegroet van God Zingen: Opwekking 797

Nadere informatie

Liturgie Pinksterzangdienst

Liturgie Pinksterzangdienst Liturgie Pinksterzangdienst Tweede Pinksterdag 2015 Met medewerking van: *Marcel ten Brinke: orgel/piano; *Wiljan Klooster: trompet *Thamar v.d. Linde: saxofoon *Matthijs Schinkel: djembé *Bettine v.d.

Nadere informatie

Liturgie morgendienst 15 oktober, voorgangers ds. W. Louwerse. Micha-zondag Thema: De knop om. Mededelingen. Zingen: Gezang 21: 1 en 4. Votum.

Liturgie morgendienst 15 oktober, voorgangers ds. W. Louwerse. Micha-zondag Thema: De knop om. Mededelingen. Zingen: Gezang 21: 1 en 4. Votum. Mededelingen Zingen: Gezang 21: 1 en 4 Votum Groet Zingen: Opwekking 672 Micha-zondag Thema: De knop om. Heerser over alle dingen God van de oneindigheid van Uw liefde wil ik zingen buigen voor Uw majesteit

Nadere informatie

Liturgie. zondag 11 juni :30 uur Ds H D Bondt. 14:15 uur Ds R Prins

Liturgie. zondag 11 juni :30 uur Ds H D Bondt. 14:15 uur Ds R Prins zondag 11 juni 2017 Liturgie 09:30 uur Ds H D Bondt 14:15 uur Ds R Prins 09:30 uur 11-jun Ds H D Bondt NLB 217 : 1-5 Ps 101 : 1, 2, 3 Exodus 34 : 4-9 NLB 195 : Matt 28 : 16-20 2 Kor 13 : 11-13 Opw 661

Nadere informatie

Datum Voorganger Kerkgebouw 14 juni 2015, uur ds. Rein den Hertog Maranathakerk

Datum Voorganger Kerkgebouw 14 juni 2015, uur ds. Rein den Hertog Maranathakerk Maranathakerk Liturgie 14 juni 2015 middag RdH Verdiepingsdienst Datum Voorganger Kerkgebouw 14 juni 2015, 16.30 uur ds. Rein den Hertog Maranathakerk Muzikale begeleiding: Tehilla Bijzonderheden: Heilig

Nadere informatie

Liturgie 30 mei 2019, Hemelvaart

Liturgie 30 mei 2019, Hemelvaart Liturgie 30 mei 2019, Hemelvaart Mededelingen Votum en Groet Zingen Hemelhoog 433 Stil, mijn ziel wees stil Stil, mijn ziel wees stil, en wees niet bang voor de onzekerheid van morgen. God omgeeft je steeds;

Nadere informatie

Liturgie bij de eredienst op zondag 16 juni 2019

Liturgie bij de eredienst op zondag 16 juni 2019 Liturgie bij de eredienst op zondag 16 juni 2019 waarin de Heilige Doop bediend wordt aan Hermannes Kornelis Aart Vellinger Protestantse gemeente Ichthus (Emmen) Orde van dienst U kunt voor de dienst naar

Nadere informatie

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen Liturgie Kerk en Schooldienst 14 oktober 2018 Thema: vriendschap Predikant: Organist: Met medewerking van: Intrede Zingen 288: 1 ds. Bram Verduijn Anita Wubs alle kinderen en leerkrachten van Het Gebint

Nadere informatie

Liturgie. zondag 4 juni :30 uur Ds H D Bondt. 13:45 uur Ds R Prins

Liturgie. zondag 4 juni :30 uur Ds H D Bondt. 13:45 uur Ds R Prins zondag 4 juni 2017 Liturgie 09:30 uur Ds H D Bondt 13:45 uur Ds R Prins 09:30 uur 4-jun Ds H D Bondt NLB 675 : 1 Gez 105 : 1, 2, 3 Opw 769 : Hand 1 : 1-13 Ps 68 : 2, 11 PsvN 16 : Hand 10 : 34 en 42 Opw

Nadere informatie

Liturgie 13 mei 2018: Thema : God én mens

Liturgie 13 mei 2018: Thema : God én mens Liturgie 13 mei 2018: Thema : God én mens Zingen: Opwekking 553 Laat het feest zijn in de huizen, mensen dansen op de straat. Als het onrecht buigt voor Jezus en het volk weer bidden gaat. In de bergen,

Nadere informatie

Lezen : Johannes 1 : 1-9 Johannes 3 : Johannes 8: Tekst : Johannes 8 : 12

Lezen : Johannes 1 : 1-9 Johannes 3 : Johannes 8: Tekst : Johannes 8 : 12 Lezen : Johannes 1 : 1-9 Johannes 3 : 16-21 Johannes 8: 12-20 Tekst : Johannes 8 : 12 NLB 287 : 1, 2 en 5 Lied 26 : 1 en 3 Opwekking 334 Psalm 119 : 12 en 17 Psalm 84 : 5 en 6 Bijeenkomsten in de Stille

Nadere informatie

Protestantse gemeente Biddinghuizen Zondag 30 april 2017 Lof in de Hof dienst. Thema: Gods terughoudendheid

Protestantse gemeente Biddinghuizen Zondag 30 april 2017 Lof in de Hof dienst. Thema: Gods terughoudendheid Protestantse gemeente Biddinghuizen Zondag 30 april 2017 Lof in de Hof dienst Thema: Gods terughoudendheid Voorganger: ds. W. van der Schee Mmv: True Colors Welkom door de ouderling van dienst Lied Nieuw

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. T.C. Verhoef (Nijkerk)

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. T.C. Verhoef (Nijkerk) Welkom in deze dienst Voorganger is ds. T.C. Verhoef (Nijkerk) Schriftlezing: Lukas 11 vers 1 t/m 13 Lied 315 (Op Toonhoogte) Psalm 135 vers 1 Psalm 62 vers 1, 4 en 5 Psalm 86 vers 4 (Nieuwe Berijming)

Nadere informatie

Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 2 september 2018, aanvang uur. Ds. F. van den Bosch (Katwijk aan Zee)

Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 2 september 2018, aanvang uur. Ds. F. van den Bosch (Katwijk aan Zee) Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 2 september 2018, aanvang 10.00 uur. Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Ds. F. van den Bosch (Katwijk aan Zee) Herman Bouwhuis Henk Dubbink Afkondigingen

Nadere informatie

Jeugddienst Relaties buiten de kerk. (zondag 18 december 2016 aanvang voorganger ds: Bondt)

Jeugddienst Relaties buiten de kerk. (zondag 18 december 2016 aanvang voorganger ds: Bondt) Jeugddienst Relaties buiten de kerk (zondag 18 december 2016 aanvang 14.15 voorganger ds: Bondt) Opwekking 462 Aan uw voeten, Heer Aan uw voeten Heer, is de hoogste plaats Daarom kniel ik neer bij U Om

Nadere informatie

Orde van dienst Pinksteren openluchtdienst 2019 Laat maar waaien!

Orde van dienst Pinksteren openluchtdienst 2019 Laat maar waaien! Orde van dienst Pinksteren openluchtdienst 2019 Laat maar waaien! Welkom Zingen: Opwekking 797 Breng ons samen U roept ons samen als kerk van de Heer, verbonden met U en elkaar. Wij brengen U lof, geven

Nadere informatie

Welkom in deze dienst

Welkom in deze dienst Welkom in deze dienst Voorganger is ds. C.A. van der Graaf (Heerde) Schriftlezing: Markus 10 vers 46 t/m 52 Psalm 92 vers 1, 2 en 3 (Nieuwe Berijming) Psalm 134 vers 3 (Schoolpsalm) Lied 218 vers 1, 2

Nadere informatie

Opwekkingsdienst 2 juli 2017 om Voorganger: Ds. Timmer M.m.v.: de Opwekkingsband. Thema: Hoop!

Opwekkingsdienst 2 juli 2017 om Voorganger: Ds. Timmer M.m.v.: de Opwekkingsband. Thema: Hoop! Opwekkingsdienst 2 juli 2017 om 16.45. Voorganger: Ds. Timmer M.m.v.: de Opwekkingsband Thema: Hoop! - Zingen voor de dienst: Opwekking 337 Mijn hoop is op U Heer Mijn hoop is op U Heer, mijn kracht is

Nadere informatie

Liturgie voor de jeugddienst op zondag 4 november 2018, aanvang uur.

Liturgie voor de jeugddienst op zondag 4 november 2018, aanvang uur. Liturgie voor de jeugddienst op zondag 4 november 2018, aanvang 19.00 uur. Nathalie Boeij zingt voor de dienst: Opw. 775: Bij het kruis & Hungry (Failling on my knees) Opw. 775: Bij het kruis Er is een

Nadere informatie

Gemeentezang Liedboek 281: 1, 2, 3 en 4: Jezus zal heersen

Gemeentezang Liedboek 281: 1, 2, 3 en 4: Jezus zal heersen Welkom en mededelingen Gemeentezang Liedboek 281: 1, 2, 3 en 4: Jezus zal heersen Stil gebed Votum en groet van Sela Onze hulp en onze verwachting is van God, onze Heer. Hij die alles maakte laat niet

Nadere informatie

LITURGIE. openluchtdienst 28 juni uur. thema: Jij en die ander

LITURGIE. openluchtdienst 28 juni uur. thema: Jij en die ander LITURGIE openluchtdienst 28 juni 2015 15.00 uur thema: Jij en die ander voorganger: Durk Muurling muziek: Harry, Wilma, Debbie, Bendja, Rianne, Wim Woord van welkom We zingen staande: opwekking 539 Kom

Nadere informatie

AFSLUITENDE VAKANTIE BIJBEL WEEK DIENST

AFSLUITENDE VAKANTIE BIJBEL WEEK DIENST ZONDAG 21 AUGUSTUS 2016 09:30 (deuren open 09:00) AFSLUITENDE VAKANTIE BIJBEL WEEK DIENST VREDEHORST WEEKTEKST IK STA VOOR DE DEUR EN KLOP AAN. ALS IEMAND MIJN STEM HOORT EN DE DEUR OPENT, ZAL IK BINNENKOMEN

Nadere informatie

Protestantse Wijkgemeente 'Open Hof' te Kampen

Protestantse Wijkgemeente 'Open Hof' te Kampen Protestantse Wijkgemeente 'Open Hof' te Kampen Welkom op de startzondag van onze wijkgemeente. Welkom in kerkelijk centrum Open Hof. Op deze zondag nemen we het verbouwde en vernieuwde Open Hof in gebruik.

Nadere informatie

Liturgie voor de dienst op 16 mei Tijdens deze dienst leggen. Harmanna Jakobine van der Velde. Anna Sytske Haaijer. Janna Maria Cannegieter

Liturgie voor de dienst op 16 mei Tijdens deze dienst leggen. Harmanna Jakobine van der Velde. Anna Sytske Haaijer. Janna Maria Cannegieter Liturgie voor de dienst op 16 mei 2019 Tijdens deze dienst leggen Harmanna Jakobine van der Velde Anna Sytske Haaijer Janna Maria Cannegieter openbaar belijdenis af van hun geloof. Een steengoede belijdenis

Nadere informatie

Liturgie voor de doopdienst van. Femke Marije. -dochter van Ruurd en Marjanne Abmaop

Liturgie voor de doopdienst van. Femke Marije. -dochter van Ruurd en Marjanne Abmaop Liturgie voor de doopdienst van Femke Marije -dochter van Ruurd en Marjanne Abmaop zondag 10 juli 2016 in de protestantse kerk te Oudehorne. Aanvang: 9.30 uur Voorganger: Organist: ds. Piet Hulshof Jelger

Nadere informatie

Welkom in de Pauluskerk

Welkom in de Pauluskerk Welkom in de Pauluskerk Zondag 26 oktober 2014 Uw Voorganger: Ds H.J. Reinders Organist: Gert Stad Zingen: NLK 146c vers 1, 3 en 4 Zingen: NLK 146c vers 1, 3 en 4 Zingen: NLK 146c vers 1, 3 en 4 Welkom

Nadere informatie

Orde van Dienst. op zondag 5 maart in de Hervormde kerk te Sellingen. aanvang 9.30 uur

Orde van Dienst. op zondag 5 maart in de Hervormde kerk te Sellingen. aanvang 9.30 uur Orde van Dienst op zondag 5 maart 2017 in de Hervormde kerk te Sellingen aanvang 9.30 uur Voorganger : Ds. A.L. Verduijn Organist : Mevrouw G. Hilverts Medewerking : Kinderkoor 'De Lichtbakentjes'. En

Nadere informatie

Orde van Dienst Welkom en mededelingen

Orde van Dienst Welkom en mededelingen Orde van Dienst 4-9-2016 Welkom en mededelingen Zingen Psalm 8: 1, 2, 3 Heer, onze Heer, hoe heerlijk en verheven hebt Gij uw naam op aarde uitgeschrevenmachtige God, Gij die uw majesteit ten hemel over

Nadere informatie

Liederenbundel Toerustend Weekend

Liederenbundel Toerustend Weekend 1 Opwekking 123 Groot is uw trouw, o Heer Groot is uw trouw, o Heer, mijn God en Vader. Er is geen schaduw van omkeer bij U. Ben ik ontrouw, Gij blijft immer Dezelfde die Gij steeds waart, dat bewijst

Nadere informatie

Liturgie 23 juni bevestiging ambtsdragers

Liturgie 23 juni bevestiging ambtsdragers Liturgie 23 juni 2019 bevestiging ambtsdragers Votum en groet Zingen Hemelhoog 475 God maakt vrij In de naam van de Vader, in de naam van de Zoon, in de naam van de Geest voor Uw troon, zijn wij hier gekomen

Nadere informatie

Liturgie zondag 3 september 2017, morgendiensten. Voorganger : Ds. A. Hofland. Psalmen en gezangen uit het liedboek voor de kerken.

Liturgie zondag 3 september 2017, morgendiensten. Voorganger : Ds. A. Hofland. Psalmen en gezangen uit het liedboek voor de kerken. Liturgie zondag 3 september 2017, morgendiensten. Voorganger : Ds. A. Hofland. Psalmen en gezangen uit het liedboek voor de kerken. Welkom Mededelingen namens de Kerkenraad Aanvangslied: Opwekking 167:

Nadere informatie

Zondag 22 mei Welkom in De Regenboog!

Zondag 22 mei Welkom in De Regenboog! Zondag 22 mei 2016 Welkom in De Regenboog! Voorganger: ds. Marten Visser, Wezep Ouderling van dienst: Remco de Groot Organist: Jan Ebeltjes Lector: Jan Verhoek Koster: Ria op den Dries Lied voor de dienst:

Nadere informatie

Datum Voorganger Kerkgebouw 24 april 2016, 9.30 uur ds. K. Jonkman, Steenwijk Maranathakerk

Datum Voorganger Kerkgebouw 24 april 2016, 9.30 uur ds. K. Jonkman, Steenwijk Maranathakerk Maranathakerk 24 april 2016 ochtend KJ Liturgie Ontmoetingsdienst Datum Voorganger Kerkgebouw 24 april 2016, 9.30 uur ds. K. Jonkman, Steenwijk Maranathakerk Muzikale begeleiding: Arjen Hilbers (orgel),

Nadere informatie

Liturgie voor de doopdienst op zondag 3 april 2016 in de Hervormde Kerk te Den Ham Aanvang: uur

Liturgie voor de doopdienst op zondag 3 april 2016 in de Hervormde Kerk te Den Ham Aanvang: uur Liturgie voor de doopdienst op zondag 3 april 2016 in de Hervormde Kerk te Den Ham Aanvang: 10.00 uur In deze dienst zal wordt gedoopt: Bente Bertha Hollak Voorganger: Ouderling van dienst: Koster: Organist:

Nadere informatie

Gerco van den Brandhof. Daphne van Middendorp

Gerco van den Brandhof. Daphne van Middendorp Orde van dienst voor de huwelijksdienst van Gerco van den Brandhof en Daphne van Middendorp Op vrijdag 13 april 2018 om 15.00 uur in de Maranathakerk te Lunteren. Voorganger: ds. Wim Schaap Ouderling van

Nadere informatie

Kerkelijk jaar: 24 e zondag na Pinksteren Schriftlezing Marcus 12 : 28 34

Kerkelijk jaar: 24 e zondag na Pinksteren Schriftlezing Marcus 12 : 28 34 zondag 8 november 2015 Zie, om troost was ik zeer verlegen. Gij echter hebt U over mijn ziel hartelijk ontfermd, opdat zij niet verderven zou. (Jesaja 38:17) Kerkelijk jaar: 24 e zondag na Pinksteren Schriftlezing

Nadere informatie

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = Orde van dienst voor zondag 9 maart 2014, 1 e zondag in de 40-dagentijd, medewerking van De Lofstem uit Lemele Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 10.00 uur Voorganger: ds. Kees Benard Organist:

Nadere informatie

Liturgie. Thema: Werken voor de Koning

Liturgie. Thema: Werken voor de Koning Liturgie voor de jeugddienst op zondag 11 juni 2017 in de Hervormde Johanneskerk te Heerde. Aanvang 19.00 uur, samenzang vanaf 18.45 uur. Thema: Werken voor de Koning Voorganger: ds. G.J. Röben Ouderling

Nadere informatie