FUNCTIEPROFIEL. Controller. bij. Idealis

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "FUNCTIEPROFIEL. Controller. bij. Idealis"

Transcriptie

1 FUNCTIEPROFIEL Controller bij Idealis PublicSpirit mevrouw drs. J. Goudsmit 1 augustus 2017

2 Organisatie & context Stichting Idealis is een zelfstandige woningcorporatie en dé studentenhuisvester in Wageningen en Ede. We verhuren ruim eenheden. Specialist in studentenhuisvesting Onze doelgroep bestaat uit de (internationale) wo-, hbo- en mbo-studenten van onderwijsinstellingen in Wageningen en Ede. Idealis biedt ook huisvesting aan assistenten en onderzoekers in opleiding die gerelateerd zijn aan Wageningen University & Research. Studenten, PhD ers en stakeholders herkennen Idealis als een solide en betrokken organisatie, bij wie ze graag wonen of mee willen samenwerken. Dit is een positie die we koesteren. Idealis is geen gewone woningcorporatie. Het specialisme is het verhuren van tijdelijke woonruimte aan een specifieke doelgroep, het omgaan met enorm veel verhuizingen in korte tijd en de bijzondere aandacht voor de kwaliteit van de woningen en een prettig leefklimaat voor de bewoners. In een jaar veranderen ongeveer kamers van bewoner. Idealis heeft daardoor te maken met snel opeenvolgende generaties jongeren en, door de vele buitenlandse studenten, ook een variatie aan culturen en nationaliteiten. In de huidige dynamiek met een relatief grote invloed van externe omgevingsfactoren (in het bijzonder politieke besluiten) zijn de volgende aandachtspunten van groot belang voor de organisatie: aandacht voor vraag en woningaanbod; de relatie met de hoger onderwijsinstellingen in Wageningen en Ede; de relatie met de betrokken gemeenten; kwaliteitsverbetering van woningbezit; vermindering van de kwetsbaarheid van verhuur van het woningbezit. Idealis ziet de verwachte toenemende vraag naar studentenhuisvesting als een kans en een grote uitdaging. Nieuwbouw wordt afgestemd op de woonwensen van studenten en zal kleinschaliger, gedifferentieerder en flexibeler zijn. Missie Wij bieden jou de ruimte prettig en betaalbaar te wonen als je studeert of promoveert in Wageningen of Ede. Uitgebreide informatie, zoals het jaarverslag en het Ondernemingsplan zijn te vinden op de website van Idealis:

3 Functie Doel van de functie De controller is verantwoordelijk voor het kritisch bewaken en toetsen van (voorgenomen) bedrijfsactiviteiten van de organisatie, risicobeheersing, betrouwbaarheid van managementinformatie en -rapportage. De controller draagt bij aan Good Governance door het beleid te toetsen op doelmatigheid en legitimiteit. De controller wijst gevraagd en ongevraagd bestuur en/of Raad van Commissarissen op eventuele omissies en mogelijkheden tot optimalisering en adviseert hierover. De controller is betrokken bij alle voorgenomen besluiten, welke van invloed zijn op het beleid en de financiële positie. De controller is een kritische sparringpartner voor de Raad van Commissarissen, het bestuur en het managementteam. Hij of zij heeft een autonome positie in lijn met de uitgangspunten van het Besluit Toegelaten Instellingen Volkshuisvesting (BTIV). De controller is met in achtneming van de verlangde autonomie en kritische houding, gericht op samenwerking en effectieve relaties. De controller valt direct onder de directeur-bestuurder. Hij of zij is aanwezig bij de vergaderingen van de Auditcommissie. Resultaatgebieden 1. Beleid voor planning & control en financiën voorbereiden en ontwikkelen is, in overleg met de directeur, verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van de planning-en-controlcyclus (vanaf het opstellen van de begroting tot en met de externe verslaglegging) en het financieel beleid en de vertaling ervan naar de budgetten in het jaarplan; is verantwoordelijk voor het opstellen van het treasurybeleid en het treasuryjaarplan en draagt zorg voor de uitvoering en naleving ervan; ontwikkelt standaarden/kaders voor lange termijn sturingsinformatie en verantwoordingsrapportages ten behoeve van externen; voorziet MT, directie en RvC van financiële informatie en bewaakt de inhoudelijke kwaliteit ervan en evalueert deze; toetsing op inhoudelijke aspecten van de financiële administratie. Is continu gericht op kwaliteit, kostenreducties, procesverbeteringen, innovaties en benchmarks. Resultaat: beleid voor planning & control en financiën voorbereid en ontwikkeld zodanig dat: - P&C-cyclus is ontwikkeld en uitgevoerd gericht op de juistheid, tijdigheid en volledigheid (betrouwbaarheid) van de overall financiële huishouding van Idealis, alsmede op de bestuurbaarheid van Idealis; - financieel beleid is opgesteld en verwerkt in de jaarplannen; - het MT, directie en RvC zijn tijdig voorzien van adequate financiële informatie en professioneel advies; - standaarden en kaders voor financiële stuur- en verantwoordingsinformatie tijdig en juist zijn vastgesteld en gecommuniceerd.

4 2. P&C-processen regisseren en bewaken stelt de begroting op met input van de managers en stafmedewerkers, bewaakt de uitgaven en spreekt daar waar nodig de budgethouders aan; bewaakt en toetst de kwaliteit van de inhoud van het jaarplan en de afdelingsplannen en toetst het gebruik van de afgesproken formats voor wat betreft de financiële aspecten; geeft visie, oordeel en advies op de output van de financiële maand- en kwartaalrapportages; is verantwoordelijk voor de externe financiële verplichtingen, zoals onder meer jaarverslaglegging, belastingaangiftes en verstrekt gevraagde financiële informatie aan externen; onderhoudt de relevante externe contacten waaronder die met de sectorinstituten, accountants, financieel adviseurs en overheden. Resultaat: P&C-processen zijn geregisseerd en bewaakt, zodanig dat: - P&C-processen conform doelstelling en gestelde kaders gerealiseerd, geregisseerd, gecoördineerd en bewaakt zijn; - de vastgestelde doelstellingen ten aanzien van kwaliteit, bestuurbaarheid, betrouwbaarheid zijn gerealiseerd; - op basis van de juiste financiële gegevens besluiten genomen kunnen worden. 3. Uitbrengen van onafhankelijk advies heeft een adviserende rol bij alle financiële aspecten in de organisatie met name bij projecten en/of investeringstrajecten met hoge financiële risico s; risico s voor de bestuurbaarheid van de organisatie en integriteitrisico s; organiseert de consultancy op dusdanige wijze dat het MT gefundeerde beslissingen over diverse onderwerpen kan nemen ten aanzien van voor- en nadelen, kansen en risico s; is een kritische sparringpartner, stelt zich onafhankelijk op richting directie/rvc. Resultaat: Onafhankelijk kritisch advies op bestuurlijk niveau heeft plaatsgevonden, zodanig dat: - MT, directie en RvC gefundeerde beslissingen kunnen nemen waarbij risico s beperkt zijn en voor- en nadelen uitvoerig zijn afgewogen; - investeringstrajecten en -voorstellen zijn gecontroleerd en risico s beperkt tot minimaal en acceptabel niveau. Profiel Gezocht wordt een daadkrachtige gesprekspartner voor de directeur-bestuurder, MT-leden en Raad van Commissarissen. Iemand die gericht is op verbetering van de besluitvorming en planning- en controlprocessen. Als controller ben je de sparringpartner voor de business. De controller brengt complexe vraagstukken tot de essentie terug. Iemand die analyses maakt, deze duidt en (on)gevraagd advies geeft. Idealis zoekt een controller die op basis van scherpe analyses vanuit operationele gegevens de juiste verbeterstappen voorstelt.

5 U beschikt over communicatief vermogen en zelfreflectie. U bent een teamplayer en bent stevig genoeg om onafhankelijk en objectief in uw oordeel en advisering te kunnen zijn, als de situatie daarom vraagt. Primaire competenties in volgorde van prioriteit: Onafhankelijkheid/autonomie De controller kan een eigen standpunt innemen en durft dit, indien nodig, tegenover anderen te handhaven en te verdedigen. Hij of zij weet hierbij hoofd- en bijzaken te onderscheiden, hierin een autonome afweging te maken en beschikt over de vaardigheden hierover helder te communiceren. Analyse en oordeelsvorming De controller stelt zich kritisch en doortastend op met de bedoeling om zaken helder te krijgen. Hij of zij is in staat tot het verkrijgen en herkennen van belangrijke informatie. Hij kan deze scheiden in hoofd- en bijzaken en kan verbanden leggen tussen de gegevens. Overtuigingskracht/communicatie De controller toont gedrag dat er op gericht is om anderen te overtuigen van een standpunt met instemming als resultaat. De controller presenteert analyses, ideeën en feiten op heldere, aansprekende wijze aan een groep of individuele personen. Organisatiesensitiviteit/tact De controller herkent welke impact zijn eigen ideeën en standpunten kunnen hebben op de organisatie. Met inachtneming van zijn autonomie en het doel van de functie wordt het gedrag afgestemd op de ander door sensitief en effectief te reageren. Er wordt gepast gereageerd op de ander in sociale interacties, zodat onnodige irritaties en conflicten zoveel mogelijk vermeden worden. De controller werkt vaak alleen en kan wegens het karakter van zijn of haar functie regelmatig weerstand ontmoeten. De controller is in staat om ondanks eventuele weerstand zijn taken energiek op te pakken en inspirerend te zijn voor zichzelf en anderen. Functie-eisen Hbo+/wo werk- en denkniveau; kennis op de betreffende domeinen (P&C, financieel beleid (o.a. investeringsbeslissingen), AO/IC, MI(systemen)). Minimaal enige jaren ervaring als controller. Kennis van de ontwikkelingen binnen de corporatiesector. Vaardigheid in het ontwikkelen, uitdragen en verdedigen van standpunten, nieuw ideeën, beheersmatige en organisatorische beleidsaspecten. Arbeidsvoorwaarden Idealis biedt een afwisselende en zelfstandige functie in een organisatie die volop in beweging is. Verder een maximum bruto jaarsalaris van maximaal ,-- (inclusief vakantietoeslag) conform schaal L van de cao woningcorporaties, goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Definitieve inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring.

6 Meer informatie PublicSpirit kan u meer informatie verschaffen over deze functie. Voor inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met Jetske Goudsmit. Heeft u vragen over de sollicitatieprocedure, dan kunt u terecht bij managementassistente Karin Mulder, beiden bereikbaar via telefoonnummer U kunt uw vraag tevens per aan ons voorleggen: info@publicspirit.nl. Solliciteren U wordt verzocht te reageren voor 1 september aanstaande. PublicSpirit voert begin september de gesprekken in het kader van de voorselectie en zal de resultaten aan de selectiecommissie medio september presenteren. Vervolgens vinden de selectiegesprekken bij Idealis plaats. Uw sollicitatie kunt u indienen via onze website ( Vanuit de vacature op de website kunt u solliciteren via direct solliciteren. U kunt hier een motivatiebrief en een cv indienen. Indien uw sollicitatie correct door ons is ontvangen, krijgt u een automatisch gegenereerde ontvangstbevestiging. Mocht de optie direct solliciteren onverhoopt niet werken, dan kunt u uw sollicitatie ook mailen naar info@publicspirit.nl t.a.v. mevrouw drs. J. Goudsmit, onder vermelding van het vacaturenummer 6222.

FUNCTIEPROFIEL. Directeur-bestuurder. bij. Idealis

FUNCTIEPROFIEL. Directeur-bestuurder. bij. Idealis FUNCTIEPROFIEL Directeur-bestuurder bij Idealis PublicSpirit Mevrouw drs. J. Goudsmit Directeur Woerden, maart 2013 Organisatie en context Idealis is een woningcorporatie en dè studentenhuisvester voor

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Manager Bedrijfsvoering. bij. Idealis

FUNCTIEPROFIEL. Manager Bedrijfsvoering. bij. Idealis FUNCTIEPROFIEL Manager Bedrijfsvoering bij Idealis PublicSpirit mevrouw drs. J. Goudsmit partner 14 Juli 2015 Organisatie & context Idealis is een woningcorporatie en dé studentenhuisvester voor Wageningen

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Lid Raad van Commissarissen, profiel financieel-economisch. Idealis. bij. PublicSpirit. mevrouw drs. J. Goudsmit directeur

FUNCTIEPROFIEL. Lid Raad van Commissarissen, profiel financieel-economisch. Idealis. bij. PublicSpirit. mevrouw drs. J. Goudsmit directeur FUNCTIEPROFIEL Lid Raad van Commissarissen, profiel financieel-economisch bij Idealis PublicSpirit mevrouw drs. J. Goudsmit directeur Juni 2014 Organisatie & context Idealis is een woningcorporatie en

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Manager Bedrijfsvoering. bij. Woningbedrijf Velsen. PublicSpirit. Mevrouw drs. J. Goudsmit Partner

FUNCTIEPROFIEL. Manager Bedrijfsvoering. bij. Woningbedrijf Velsen. PublicSpirit. Mevrouw drs. J. Goudsmit Partner FUNCTIEPROFIEL Manager Bedrijfsvoering bij Woningbedrijf Velsen PublicSpirit Mevrouw drs. J. Goudsmit Partner 8 augustus 2017 De organisatie Woningbedrijf Velsen is de grootste verhuurder in de gemeente

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Lid Raad van Commissarissen. Idealis. bij. PublicSpirit. mevrouw drs. J. Goudsmit directeur

FUNCTIEPROFIEL. Lid Raad van Commissarissen. Idealis. bij. PublicSpirit. mevrouw drs. J. Goudsmit directeur FUNCTIEPROFIEL Lid Raad van Commissarissen bij Idealis PublicSpirit mevrouw drs. J. Goudsmit directeur april 2014 Organisatie & context Idealis is een woningcorporatie en dé studentenhuisvester voor Wageningen

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Manager Wonen. bij. Waardwonen

FUNCTIEPROFIEL. Manager Wonen. bij. Waardwonen FUNCTIEPROFIEL Manager Wonen bij Waardwonen PublicSpirit mevrouw drs. Jetske Goudsmit partner 15 mei 2017 Organisatie en context Waardwonen is als woningcorporatie actief op het platteland in de dynamische

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. aankomend Manager Bedrijfsvoering. bij. Veluwonen

FUNCTIEPROFIEL. aankomend Manager Bedrijfsvoering. bij. Veluwonen FUNCTIEPROFIEL aankomend Manager Bedrijfsvoering bij Veluwonen PublicSpirit De heer drs. P. Beterams Senior consultant 12 januari 2018 Organisatie & context Veluwonen is een woningcorporatie in Eerbeek

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Manager Bedrijfsvoering. bij. Waardwonen

FUNCTIEPROFIEL. Manager Bedrijfsvoering. bij. Waardwonen FUNCTIEPROFIEL Manager Bedrijfsvoering bij Waardwonen PublicSpirit Mevrouw drs. Jetske Goudsmit partner 24 mei 2017 Organisatie en context Waardwonen is als woningcorporatie actief op het platteland in

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Manager Financiën. bij. Standvast Wonen

FUNCTIEPROFIEL. Manager Financiën. bij. Standvast Wonen FUNCTIEPROFIEL Manager Financiën bij Standvast Wonen PublicSpirit Mevrouw drs. J. Goudsmit Directeur September 2015 Organisatie en context Standvast Wonen is een actieve woningcorporatie met bijna 9.000

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Directeur-bestuurder. bij. Baston Wonen

FUNCTIEPROFIEL. Directeur-bestuurder. bij. Baston Wonen FUNCTIEPROFIEL Directeur-bestuurder bij Baston Wonen PublicSpirit Mevrouw drs. J. Goudsmit Directeur September 2014 De context Baston Wonen is een woningcorporatie in de gemeente Zevenaar met circa 4.000

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Lid Raad van Commissarissen. bij. Idealis

FUNCTIEPROFIEL. Lid Raad van Commissarissen. bij. Idealis FUNCTIEPROFIEL Lid Raad van Commissarissen bij Idealis PublicSpirit mevrouw drs. J. Goudsmit 4 juli 2016 Organisatie & context Idealis is de studentenhuisvester in Wageningen en Ede. We verhuren ruim 5.300

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Voorzitter Nationaal Comité advies dierproevenbeleid

FUNCTIEPROFIEL. Voorzitter Nationaal Comité advies dierproevenbeleid FUNCTIEPROFIEL Voorzitter Nationaal Comité advies dierproevenbeleid PublicSpirit drs. Patrick Beterams senior consultant augustus 2019 Organisatie & context Het Nationaal Comité advies dierproevenbeleid

Nadere informatie

Profielschets. Manager Financiën. Omnivera GWZ. ERLY the consulting company Datum: februari 2016 Opdrachtgever: Omnivera GWZ

Profielschets. Manager Financiën. Omnivera GWZ. ERLY the consulting company Datum: februari 2016 Opdrachtgever: Omnivera GWZ Profielschets Manager Financiën Omnivera GWZ ERLY the consulting company Datum: februari 2016 Opdrachtgever: Omnivera GWZ Adviseurs ERLY: drs. Lilian Vos Telefoonnummer: 035 543 00 88 Omnivera GWZ Omnivera

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Lid Raad van Toezicht. bij. Malderburch

FUNCTIEPROFIEL. Lid Raad van Toezicht. bij. Malderburch FUNCTIEPROFIEL Lid Raad van Toezicht bij Malderburch PublicSpirit Mevrouw drs. Jetske Goudsmit Partner 5 oktober 2017 Organisatie en context Malderburch is er voor alle ouderen in de gemeente Heumen. Deskundig,

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Lid Raad van Commissarissen. bij. Idealis

FUNCTIEPROFIEL. Lid Raad van Commissarissen. bij. Idealis FUNCTIEPROFIEL Lid Raad van Commissarissen bij Idealis PublicSpirit mevrouw drs. J. Goudsmit 27 februari 2017 Organisatie & context Stichting Idealis is een zelfstandige woningcorporatie en dé studentenhuisvester

Nadere informatie

Vacature Concerncontroller (1fte)

Vacature Concerncontroller (1fte) Vacature Concerncontroller (1fte) Organisatie en context Algemeen Met de komst van de Participatiewet is samenwerking binnen en tussen gemeenten op het gebied van het sociaal domein belangrijker geworden.

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Lid Raad van Toezicht

FUNCTIEPROFIEL. Lid Raad van Toezicht FUNCTIEPROFIEL Lid Raad van Toezicht met financiële expertise Samen leren, samen leven! PublicSpirit drs. Marylin E.A. Demers senior consultant Amersfoort, maart 2019 1 van 5 Organisatie & context Stichting

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Lid Raad van Toezicht Profiel Financiën. Kunstlinie Almere Flevoland. PublicSpirit. Jetske Goudsmit Partner

FUNCTIEPROFIEL. Lid Raad van Toezicht Profiel Financiën. Kunstlinie Almere Flevoland. PublicSpirit. Jetske Goudsmit Partner FUNCTIEPROFIEL Lid Raad van Toezicht Profiel Financiën Kunstlinie Almere Flevoland PublicSpirit Jetske Goudsmit Partner 6 maart 2019 Organisatie Organisatie Kunstlinie Almere Flevoland (KAF) is en theater

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. 3 leden Raad van Commissarissen. bij. Woningbouwvereniging Hoek van Holland (WVH) PublicSpirit

FUNCTIEPROFIEL. 3 leden Raad van Commissarissen. bij. Woningbouwvereniging Hoek van Holland (WVH) PublicSpirit FUNCTIEPROFIEL 3 leden Raad van Commissarissen bij Woningbouwvereniging Hoek van Holland (WVH) PublicSpirit drs. Marylin E.A. Demers Senior consultant Amersfoort, maart 2014 Organisatie en context Woningbouwvereniging

Nadere informatie

PROFIELSCHETS. Concerncontroller. bij. Combiwel

PROFIELSCHETS. Concerncontroller. bij. Combiwel PROFIELSCHETS Concerncontroller bij Combiwel PublicSpirit drs. Brenda Kamps senior consultant Februari 2018 Organisatie Combiwel Combiwel is een Amsterdamse zorg- en welzijnsorganisatie met een breed pakket

Nadere informatie

Fonds voor Cultuurparticipatie

Fonds voor Cultuurparticipatie FUNCTIEPROFIEL Directeur-bestuurder bij Fonds voor Cultuurparticipatie PublicSpirit Jetske Goudsmit, partner 10 September 2018 Organisatie en context Het Fonds voor Cultuurparticipatie bevordert met subsidie

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Procescoach Informatievoorziening. 1,0 fte. Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden. bij. PublicSpirit.

FUNCTIEPROFIEL. Procescoach Informatievoorziening. 1,0 fte. Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden. bij. PublicSpirit. FUNCTIEPROFIEL Procescoach Informatievoorziening 1,0 fte bij Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden PublicSpirit Walter Huurdeman Amersfoort, juli 2015 Organisatie & context Hoogheemraadschap De Stichtse

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Directeur Werkplein Hart van West-Brabant

FUNCTIEPROFIEL. Directeur Werkplein Hart van West-Brabant FUNCTIEPROFIEL Directeur Werkplein Hart van West-Brabant PublicSpirit drs. R.W.C. (Rob) van Woerkum MMC Senior consultant 30 augustus 2018 Organisatie Het Werkplein Hart van West-Brabant is een samenwerkingsverband

Nadere informatie

Profielschets. Lid Raad van Commissarissen op voordracht van de huurders. HBV Dudok Wonen

Profielschets. Lid Raad van Commissarissen op voordracht van de huurders. HBV Dudok Wonen Profielschets Lid Raad van Commissarissen op voordracht van de huurders HBV Dudok Wonen ERLY the consulting company Datum: januari 2016 Adviseur: drs. Lilian Vos Dudok Wonen & HBV Dudok Wonen Dudok Wonen

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Directeur-bestuurder. bij. Ons Huis. PublicSpirit. Mevrouw drs. J. Goudsmit Partner

FUNCTIEPROFIEL. Directeur-bestuurder. bij. Ons Huis. PublicSpirit. Mevrouw drs. J. Goudsmit Partner FUNCTIEPROFIEL Directeur-bestuurder bij Ons Huis PublicSpirit Mevrouw drs. J. Goudsmit Partner 8 Juni 2016 De organisatie Ons Huis bezit, verspreid over Enschede, ruim 5.000 woningen. Ons Huis zorgt ervoor

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Lid Raad van Commissarissen. bij. WBO Wonen

FUNCTIEPROFIEL. Lid Raad van Commissarissen. bij. WBO Wonen FUNCTIEPROFIEL Lid Raad van Commissarissen bij WBO Wonen PublicSpirit mevrouw drs. Jetske Goudsmit partner 7 juni 2016 Organisatie en context WBO Wonen is een woningcorporatie met circa 4.700 verhuureenheden

Nadere informatie

PROFIELSCHETS. Directeur Bedrijfsvoering. bij. Combiwel

PROFIELSCHETS. Directeur Bedrijfsvoering. bij. Combiwel PROFIELSCHETS Bedrijfsvoering bij Combiwel PublicSpirit drs. Brenda Kamps senior consultant Februari 2018 Organisatie Combiwel Combiwel is een Amsterdamse zorg- en welzijnsorganisatie met een breed pakket

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Directeur-bestuurder. bij. De Woningraat

FUNCTIEPROFIEL. Directeur-bestuurder. bij. De Woningraat FUNCTIEPROFIEL Directeur-bestuurder bij De Woningraat PublicSpirit Mevrouw drs. J. Goudsmit - partner 15 november 2018 De organisatie De woningbouwverenigingen Goed Wonen, Lopik en Oudewater zijn per 1

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Lid Raad van Commissarissen, op voordracht van het Huurdersbelangenvereniging collectief. bij. Heuvelrug Wonen.

FUNCTIEPROFIEL. Lid Raad van Commissarissen, op voordracht van het Huurdersbelangenvereniging collectief. bij. Heuvelrug Wonen. FUNCTIEPROFIEL Lid Raad van Commissarissen, op voordracht van het Huurdersbelangenvereniging collectief bij Heuvelrug Wonen PublicSpirit Mevrouw drs. J. Goudsmit Partner 20 februari 2018 De organisatie

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Lid. Raad van Commissarissen. tevens lid van de auditcommissie. bij. RWS Goes

FUNCTIEPROFIEL. Lid. Raad van Commissarissen. tevens lid van de auditcommissie. bij. RWS Goes FUNCTIEPROFIEL Lid Raad van Commissarissen tevens lid van de auditcommissie bij RWS Goes PublicSpirit Mevrouw drs. J. Goudsmit Partner November 2015 De organisatie Woningcorporatie RWS partner in wonen

Nadere informatie

Profielschets. Manager Finance & Reporting. Wooncompagnie. ERLY the consulting company Datum: mei 2016 Telefoonnummer:

Profielschets. Manager Finance & Reporting. Wooncompagnie. ERLY the consulting company Datum: mei 2016 Telefoonnummer: Profielschets Manager Finance & Reporting Wooncompagnie ERLY the consulting company Datum: mei 2016 Telefoonnummer: 035 543 00 88 Wooncompagnie Wooncompagnie is een nuchtere en bescheiden woningcorporatie

Nadere informatie

Functieprofiel. Directeur-bestuurder. bij WVH

Functieprofiel. Directeur-bestuurder. bij WVH Functieprofiel Directeur-bestuurder bij WVH De organisatie Woningbouwvereniging Hoek van Holland (WVH) heeft in Hoek van Holland een goed onderhouden en aantrekkelijk woningbezit van ruim 2000 woningen.

Nadere informatie

Functieprofiel. Bestuurder bij Lumens. Lumens staat dicht bij de mensen. Organisatie en context. Inleiding. 1 December 2017

Functieprofiel. Bestuurder bij Lumens. Lumens staat dicht bij de mensen. Organisatie en context. Inleiding. 1 December 2017 Functieprofiel Bestuurder bij Lumens 1 December 2017 Organisatie en context Inleiding Lumens is een stichting die binnen het sociaal maatschappelijk domein focust op jeugd en buurten. Lumens stimuleert

Nadere informatie

KWALITEITSPROFIEL RVC WONEN VIER- LINGSBEEK

KWALITEITSPROFIEL RVC WONEN VIER- LINGSBEEK KWALITEITSPROFIEL RVC WONEN VIER- LINGSBEEK ALGEMEEN Woningstichting Wonen Vierlingsbeek is een kleine woningcorporatie (ca. 500 vhe) met een sterke lokale binding. De stichting wordt bestuurd door een

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Directeur - bestuurder. bij SOR

FUNCTIEPROFIEL. Directeur - bestuurder. bij SOR FUNCTIEPROFIEL Directeur - bestuurder bij SOR PublicSpirit Mevrouw drs. J. Goudsmit Directeur April 2015 De organisatie De woningcorporatie SOR staat voor comfortabel wonen voor senioren, in het bijzonder

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Directeur - Bestuurder

FUNCTIEPROFIEL. Directeur - Bestuurder FUNCTIEPROFIEL Directeur - Bestuurder Maart 2018 Hart voor de Hoekse samenleving Woningbouwvereniging Hoek van Holland (WVH) is een zelfstandige sociale huisvester en verhuurt ruim 2.000 woningen in Hoek

Nadere informatie

Voorlopig Functieprofiel

Voorlopig Functieprofiel Voorlopig Functieprofiel Functienaam Organisatie Onderdeel Teamleider ROC Service Center Service Center Indicatie functieschaal 11 Datum 07-10-2013 Context van de functie Het Service Center is een resultaatverantwoordelijke

Nadere informatie

Functiebeschrijving Senior medewerker Financiële Verslaglegging

Functiebeschrijving Senior medewerker Financiële Verslaglegging Functiebeschrijving Senior medewerker Financiële Verslaglegging Doel van de functie: Realisatie van betrouwbare en relevante informatie en -rapportages voor interne en externe partijen. Realisatie van

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Directeur-bestuurder. bij. Viverion. PublicSpirit. Mevrouw drs. J. Goudsmit Partner

FUNCTIEPROFIEL. Directeur-bestuurder. bij. Viverion. PublicSpirit. Mevrouw drs. J. Goudsmit Partner FUNCTIEPROFIEL Directeur-bestuurder bij Viverion PublicSpirit Mevrouw drs. J. Goudsmit Partner 7 februari 2019 De organisatie Viverion heeft recent haar ondernemingsplan 2019-2021 Hart voor wonen vastgesteld.

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL LID RAAD VAN COMMISSARISSEN PROFIEL VASTGOED VELISON WONEN

FUNCTIEPROFIEL LID RAAD VAN COMMISSARISSEN PROFIEL VASTGOED VELISON WONEN FUNCTIEPROFIEL LID RAAD VAN COMMISSARISSEN PROFIEL VASTGOED VELISON WONEN Functie-eisen Algemene eisen Academisch niveau van denken en functioneren en inzicht in (strategische) bestuurlijke processen binnen

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL Directeur-bestuurder bij Openbaar Belang

FUNCTIEPROFIEL Directeur-bestuurder bij Openbaar Belang FUNCTIEPROFIEL Directeur-bestuurder bij Openbaar Belang PublicSpirit Mevrouw drs. J. Goudsmit Partner 14 februari 2017 De organisatie Openbaar Belang is een woningcorporatie in de stad Zwolle. De organisatie

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Directeur-Bestuurder. bij. Erfgoedhuis Zuid-Holland

FUNCTIEPROFIEL. Directeur-Bestuurder. bij. Erfgoedhuis Zuid-Holland FUNCTIEPROFIEL Directeur-Bestuurder bij Erfgoedhuis Zuid-Holland PublicSpirit De heer drs. P. Beterams senior consultant april 2018 Organisatie & context Inleiding Erfgoedhuis Zuid-Holland zet zich in

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Lid Raad van Commissarissen. bij. Ons Huis. PublicSpirit. Mevrouw drs. J. Goudsmit Partner

FUNCTIEPROFIEL. Lid Raad van Commissarissen. bij. Ons Huis. PublicSpirit. Mevrouw drs. J. Goudsmit Partner FUNCTIEPROFIEL Lid Raad van Commissarissen bij Ons Huis PublicSpirit Mevrouw drs. J. Goudsmit Partner 29 September 2016 De organisatie Ons Huis bezit, verspreid over Enschede, ruim 5.000 woningen. Ons

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Directeur/bedrijfsleider. Stichting Beheer Begraafplaats Rhijnhof (SBBR)

FUNCTIEPROFIEL. Directeur/bedrijfsleider. Stichting Beheer Begraafplaats Rhijnhof (SBBR) FUNCTIEPROFIEL Directeur/bedrijfsleider Stichting Beheer Begraafplaats Rhijnhof (SBBR) PublicSpirit Jetske Goudsmit en Miriam Oosterwijk 21 februari 2018 Organisatie De Stichting Beheer Begraafplaats Rhijnhof

Nadere informatie

Functiebeschrijving manager Bedrijfsvoering

Functiebeschrijving manager Bedrijfsvoering Functiebeschrijving manager Bedrijfsvoering Doel Is verantwoordelijk voor de afdeling Bedrijfsvoering, waartoe behoren datakwaliteit, informatisering en analyse, registratie en boekhouding, compliance

Nadere informatie

PROFIELSCHETS. Manager Bedrijfsbureau (met expertise ICT) bij het. Noordelijk Belastingkantoor

PROFIELSCHETS. Manager Bedrijfsbureau (met expertise ICT) bij het. Noordelijk Belastingkantoor PROFIELSCHETS Manager Bedrijfsbureau (met expertise ICT) bij het Noordelijk Belastingkantoor PublicSpirit drs. Brenda Kamps senior consultant maart 2019 Organisatie Het Noordelijk Belastingkantoor is sinds

Nadere informatie

Manager Bedrijfsvoering

Manager Bedrijfsvoering Manager Bedrijfsvoering Verbinder, peoplemanager en sparringpartner op strategisch niveau Severinus Severinus noemt zich dé zorgorganisatie in Veldhoven en omgeving. Zij bieden primair zorg voor mensen

Nadere informatie

Profielschets. Directeur-bestuurder Woningbouwvereniging Compaen

Profielschets. Directeur-bestuurder Woningbouwvereniging Compaen Profielschets Directeur-bestuurder Woningbouwvereniging Compaen ERLY the consulting company Opdrachtgever: Woningbouwvereniging Compaen Datum: juni 2015 Adviseur: drs. Lilian Vos Inleiding Woningbouwvereniging

Nadere informatie

Functieprofiel lid Raad van Toezicht

Functieprofiel lid Raad van Toezicht Functieprofiel lid Raad van Toezicht Bestuursbureau Postbus 245, 6710 BE Ede Bovenbuurtweg 27, 6717 XA Ede 088 020 70 00 aeres.nl info@aeres.nl Doel van de functie De Raad van Toezicht staat het College

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Procescoach Automatisering. 1,0 fte. Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden. bij. PublicSpirit. Walter Huurdeman

FUNCTIEPROFIEL. Procescoach Automatisering. 1,0 fte. Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden. bij. PublicSpirit. Walter Huurdeman FUNCTIEPROFIEL Procescoach Automatisering 1,0 fte bij Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden PublicSpirit Walter Huurdeman Amersfoort, juli 2015 Organisatie & context Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden

Nadere informatie

Profiel. Controller (0,8 fte) 1 maart 2019

Profiel. Controller (0,8 fte) 1 maart 2019 Profiel Controller (0,8 fte) 1 maart 2019 Stichting Stichting Samenwerkende Basisscholen Alkemade Watergang 1b 2377 BT Oude Wetering T 071 331 1767 E nancyvandermeer@ssba.net Inhoudsopgave Stichting Samenwerkende

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Lid Raad van Commissarissen. bij. Viverion

FUNCTIEPROFIEL. Lid Raad van Commissarissen. bij. Viverion FUNCTIEPROFIEL Lid Raad van Commissarissen bij Viverion Profiel volkshuisvesting PublicSpirit Mevrouw drs. J. Goudsmit Partner 19 april 2017 Organisatie en context Viverion is een corporatie met bijna

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Lid Raad van Toezicht. bij. Standvast Wonen

FUNCTIEPROFIEL. Lid Raad van Toezicht. bij. Standvast Wonen FUNCTIEPROFIEL Lid Raad van Toezicht bij Standvast Wonen PublicSpirit Mevrouw drs. J. Goudsmit Partner 12 april 2018 Organisatie & context Standvast Wonen is een actieve woningcorporatie. Met zo n 8.700

Nadere informatie

Reglement Raad van Toezicht Bijlage G: profielschets bestuurssecretaris Bijlage H: profielschets controller

Reglement Raad van Toezicht Bijlage G: profielschets bestuurssecretaris Bijlage H: profielschets controller Reglement Raad van Toezicht Bijlage G: profielschets bestuurssecretaris Bijlage H: profielschets controller Versie: 2017.01 Vastgesteld door Raad van Toezicht: 23 november 2017 Inhoudsopgave 1. Profielschets

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL CONTROLLER GOVERNANCE & COMPLIANCE

FUNCTIEPROFIEL CONTROLLER GOVERNANCE & COMPLIANCE FUNCTIEPROFIEL CONTROLLER GOVERNANCE & COMPLIANCE Oktober 2016 DE ORGANISATIE is een ondernemende, maatschappelijk gedreven wooncorporatie met circa 10.000 woningen en zeven verzorgingscomplexen in de

Nadere informatie

Profielschets Raad van Commissarissen stichting TBV Vastgesteld op

Profielschets Raad van Commissarissen stichting TBV Vastgesteld op Profielschets Raad van Commissarissen stichting TBV Vastgesteld op 17-5-2017 TBV Wonen is een betrokken en klantgerichte woningcorporatie met ruim 7500 woningen in Tilburg. Zij richt zich op de huisvesting

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Directeur - Bestuurder --- Woningcorporatie Woonpartners - Helmond

FUNCTIEPROFIEL. Directeur - Bestuurder --- Woningcorporatie Woonpartners - Helmond FUNCTIEPROFIEL Directeur - Bestuurder --- Woningcorporatie Woonpartners - Helmond PublicSpirit Erik van Kooten MMC januari 2019 PublicSpirit wil door het matchen van persoonlijke en organisatiedoelen een

Nadere informatie

Visie op toezicht Raad van commissarissen WBO Wonen

Visie op toezicht Raad van commissarissen WBO Wonen Visie op toezicht Raad van commissarissen WBO Wonen Versie: september 2018 Vastgesteld door raad van commissarissen en bestuur: 19 november 2018 Inleiding Met de invoering van de Woningwet per 1 juli 2015

Nadere informatie

Profielschets. Directeur-bestuurder Omnia Wonen

Profielschets. Directeur-bestuurder Omnia Wonen Profielschets Directeur-bestuurder Omnia Wonen ERLY the consulting company Opdrachtgever: Omnia Wonen Datum: 20 oktober 2014 Adviseur: drs. Lilian Vos Inleiding Omnia Wonen in Harderwijk is een moderne

Nadere informatie

Profielschets Raad van Commissarissen l escaut woonservice

Profielschets Raad van Commissarissen l escaut woonservice Profielschets Raad van Commissarissen l escaut woonservice Inleiding Bij het opstellen van de profielschetsen is rekening gehouden met de statuten van l escaut, de Governancecode Woningcorporaties en de

Nadere informatie

Profiel. Unithoofd (financieel) beleid & advies. 1 juni 2015. Opdrachtgever Gemeente Capelle aan den IJssel

Profiel. Unithoofd (financieel) beleid & advies. 1 juni 2015. Opdrachtgever Gemeente Capelle aan den IJssel Profiel Unithoofd (financieel) beleid & advies 1 juni 2015 Opdrachtgever Gemeente Capelle aan den IJssel Voor meer informatie over de functie Piet Roodenburg, adviseur Leeuwendaal Telefoon (070) 414 27

Nadere informatie

Profielschets Directeur en loco-gemeentesecretaris gemeente Oisterwijk/ tevens ambtelijk/strategisch opdrachtgever sociaal domein binnen de regionale

Profielschets Directeur en loco-gemeentesecretaris gemeente Oisterwijk/ tevens ambtelijk/strategisch opdrachtgever sociaal domein binnen de regionale Profielschets Directeur en loco-gemeentesecretaris gemeente Oisterwijk/ tevens ambtelijk/strategisch opdrachtgever sociaal domein binnen de regionale samenwerking Hart van Brabant Over Oisterwijk De gemeente

Nadere informatie

Profielschets Controller / Manager Bedrijfsvoering

Profielschets Controller / Manager Bedrijfsvoering Profielschets Controller / Manager Bedrijfsvoering Ellen Bruin, september 2015 Over de Dienst Gezondheid en Jeugd De Dienst Gezondheid & Jeugd verzorgt namens 17 gemeenten in Zuid-Holland Zuid de uitvoering

Nadere informatie

Profielschets. Voorzitter Raad van Commissarissen. Beter Wonen Almelo. ERLY the consulting company Datum: november 2015 Adviseur: drs.

Profielschets. Voorzitter Raad van Commissarissen. Beter Wonen Almelo. ERLY the consulting company Datum: november 2015 Adviseur: drs. Profielschets Voorzitter Raad van Commissarissen Beter Wonen Almelo ERLY the consulting company Datum: november 2015 Adviseur: drs. Lilian Vos Beter Wonen Beter Wonen is een maatschappelijk gedreven en

Nadere informatie

Organisatie en context

Organisatie en context Organisatie en context SWB is een woningcorporatie met circa 4.000 woningen die werkzaam is in de gemeenten Buren en Neder-Betuwe. Vanuit het kantoor in Lienden werken 40 mensen aan de kerntaak: het verhuren

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Leden Raden van Toezicht OPSO SPOOR

FUNCTIEPROFIEL. Leden Raden van Toezicht OPSO SPOOR FUNCTIEPROFIEL Leden Raden van Toezicht OPSO SPOOR PublicSpirit drs. Marylin E.A. Demers Senior consultant Amersfoort, augustus 2015 Organisatie OPSO en SPOOR zijn twee samenwerkende besturen openbaar

Nadere informatie

Profielschets. Directeur-bestuurder Woningstichting Putten

Profielschets. Directeur-bestuurder Woningstichting Putten Profielschets Directeur-bestuurder Woningstichting Putten ERLY the consulting company Opdrachtgever: Woningstichting Putten Datum: 21 oktober 2014 Adviseur: drs. Lilian Vos Inleiding Woningstichting Putten

Nadere informatie

Reglement RvT Bijlage C: profielschets bestuur

Reglement RvT Bijlage C: profielschets bestuur Reglement RvT Bijlage C: profielschets bestuur Versie: 2016.01 Vastgesteld door RvT: 31 oktober 2016 Inhoudsopgave 1. Profielschets Bestuur... 2 1.1. Verantwoordelijkheden... 2 1.2. Kenmerken directeur-bestuurder...

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Directeur-bestuurder. bij. Woningbedrijf Velsen. PublicSpirit. Mevrouw drs. J. Goudsmit Partner

FUNCTIEPROFIEL. Directeur-bestuurder. bij. Woningbedrijf Velsen. PublicSpirit. Mevrouw drs. J. Goudsmit Partner FUNCTIEPROFIEL Directeur-bestuurder bij Woningbedrijf Velsen PublicSpirit Mevrouw drs. J. Goudsmit Partner 8 juli 2016 Directeur-bestuurder: specifiek profiel Woningbedrijf Velsen wil de klant écht centraal

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Afdelingshoofd Stedelijke Ontwikkeling en Plannen en Projecten. bij. Gemeente Roermond

FUNCTIEPROFIEL. Afdelingshoofd Stedelijke Ontwikkeling en Plannen en Projecten. bij. Gemeente Roermond FUNCTIEPROFIEL Afdelingshoofd Stedelijke Ontwikkeling en Plannen en Projecten bij Gemeente Roermond PublicSpirit Walter Huurdeman Amersfoort, februari 2017 Organisatie en context Ben jij de strategische

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Voorzitter Raad van Commissarissen. bij. Woningbouwvereniging Reeuwijk

FUNCTIEPROFIEL. Voorzitter Raad van Commissarissen. bij. Woningbouwvereniging Reeuwijk FUNCTIEPROFIEL Voorzitter Raad van Commissarissen bij Woningbouwvereniging Reeuwijk PublicSpirit Mevrouw drs. J. Goudsmit Partner 25 juli 2016 Organisatie en context Woningbouwvereniging Reeuwijk heeft

Nadere informatie

Reglement Raad van Toezicht Bijlage C: profielschets bestuur

Reglement Raad van Toezicht Bijlage C: profielschets bestuur Reglement Raad van Toezicht Bijlage C: profielschets bestuur Versie: 2017.01 Vastgesteld door Raad van Toezicht: 23 november 2017 Inhoudsopgave 1. Profielschets Bestuur... 2 1.1. Verantwoordelijkheden...

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. lid Raad van Toezicht. op voordracht van de huurders. bij SSHN

FUNCTIEPROFIEL. lid Raad van Toezicht. op voordracht van de huurders. bij SSHN FUNCTIEPROFIEL lid Raad van Toezicht op voordracht van de huurders bij SSHN PublicSpirit Mevrouw drs. J. Goudsmit Partner 19 april 2016 Organisatie en context SSHN SSHN is een studentenhuisvester pur sang.

Nadere informatie

Profiel. Hoofd (financieel) Beleid & Advies. 22 december 2015. Opdrachtgever Gemeente Capelle aan den IJssel

Profiel. Hoofd (financieel) Beleid & Advies. 22 december 2015. Opdrachtgever Gemeente Capelle aan den IJssel Profiel Hoofd (financieel) Beleid & Advies 22 december 2015 Opdrachtgever Gemeente Capelle aan den IJssel Voor meer informatie over de functie Piet Roodenburg, adviseur Leeuwendaal (tot 8 januari) Marcel

Nadere informatie

Profielschets. Lid Raad van Commissarissen Zayaz. ERLY the consulting company Datum: juni 2019 Adviseurs: drs. Lilian Vos MSc.

Profielschets. Lid Raad van Commissarissen Zayaz. ERLY the consulting company Datum: juni 2019 Adviseurs: drs. Lilian Vos MSc. Profielschets Lid Raad van Commissarissen Zayaz ERLY the consulting company Datum: juni 2019 Adviseurs: drs. Lilian Vos MSc. Katherine Diaz Inleiding Zayaz huisvest als woningcorporatie ruim 30.000 mensen

Nadere informatie

GOVERNANCE CODE WONINGCORPORATIES

GOVERNANCE CODE WONINGCORPORATIES GOVERNANCE CODE WONINGCORPORATIES November 2006 1 GOVERNANCE CODE WONINGCORPORATIES PRINCIPES I. Naleving en handhaving van de code Het bestuur 1 en de raad van commissarissen zijn verantwoordelijk voor

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Directeur - bestuurder. bij. `thuis

FUNCTIEPROFIEL. Directeur - bestuurder. bij. `thuis FUNCTIEPROFIEL Directeur - bestuurder bij `thuis PublicSpirit Mevrouw drs. J. Goudsmit Partner 10 mei 2016 Profiel De nieuwe directeur-bestuurder van `thuis heeft een visie op de ontwikkelingen binnen

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING. Directeur-Bestuurder Samenwerkingsverband passend onderwijs

FUNCTIEBESCHRIJVING. Directeur-Bestuurder Samenwerkingsverband passend onderwijs FUNCTIEBESCHRIJVING Directeur-Bestuurder Samenwerkingsverband passend onderwijs Maart 2016 Opdrachtgever Samenwerkingsverband PO De Meierij Auteur J.L.P. Bustin Versie Eindversie maart 2016 Project 5BVBA4797

Nadere informatie

Twee Leden Raad van Toezicht bij Stichting Regio College Zaanstreek - Waterland te Zaandam

Twee Leden Raad van Toezicht bij Stichting Regio College Zaanstreek - Waterland te Zaandam PROFIEL Twee Leden Raad van Toezicht bij Stichting Regio College Zaanstreek - Waterland te Zaandam PublicSpirit drs. Marylin E.A. Demers Senior consultant Amersfoort, oktober 2014 Organisatie & context

Nadere informatie

Visie op toezicht en bestuur Raad van Toezicht en Raad van Bestuur Woonstichting t Heem

Visie op toezicht en bestuur Raad van Toezicht en Raad van Bestuur Woonstichting t Heem Visie op toezicht en bestuur Raad van Toezicht en Raad van Bestuur Woonstichting t Heem Versie: 9 juni 2017 Vastgesteld door Raad van Toezicht en Raad van Bestuur: 21 juni 2017 Inleiding Met de Invoering

Nadere informatie

Profiel lid Raad van Toezicht

Profiel lid Raad van Toezicht Profiel lid Raad van Toezicht De huidige Raad van Toezicht (RvT) bestaat uit zes leden. De RvT streeft naar een maatschappelijk heterogene samenstelling van leden die herkenbaar en geloofwaardig zijn in

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Mijande Wonen Adviseur P&O

FUNCTIEPROFIEL. Mijande Wonen Adviseur P&O FUNCTIEPROFIEL Mijande Wonen Adviseur P&O Voor een organisatie volop in ontwikkeling Werklocatie: Vriezenveen 1. ORGANISATIE EN CONTEXT Samen bouwen aan Dorpskracht! Mijande Wonen is een woningcorporatie

Nadere informatie

Manager Financiën en Informatievoorziening

Manager Financiën en Informatievoorziening Profiel Manager Financiën en Informatievoorziening 16 juni 2017 Opdrachtgever Instituut Verbeeten Voor meer informatie over de functie Lidewij Geertsma, adviseur Leeuwendaal Telefoon (088) 00 868 00 Voor

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Directeur Publieke Gezondheid/RAV --- Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland Midden

FUNCTIEPROFIEL. Directeur Publieke Gezondheid/RAV --- Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland Midden FUNCTIEPROFIEL Directeur Publieke Gezondheid/RAV --- Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland Midden PublicSpirit Erik van Kooten MMC Dorris Spaans senior consultants april 2017 PublicSpirit wil door

Nadere informatie

Profielschets Voorzitter Raad van Commissarissen Woonpartners Midden-Holland

Profielschets Voorzitter Raad van Commissarissen Woonpartners Midden-Holland Profielschets Voorzitter Raad van Commissarissen Woonpartners Midden-Holland ERLY the consulting company Datum: maart 2018 Adviseur: drs. Lilian Vos Woonpartners Midden-Holland Woonpartners Midden-Holland

Nadere informatie

BESTUURSSECRETARIS ALMEERSE SCHOLEN GROEP

BESTUURSSECRETARIS ALMEERSE SCHOLEN GROEP FUNCTIEPROFIEL BESTUURSSECRETARIS ALMEERSE SCHOLEN GROEP Inhoud 1 Almeerse Scholen Groep... 3 De organisatie... 3 Missie ASG... 3 Bedrijfsbureau... 3 Stafdienst... 4 Kengetallen ASG... 4 Aanvullende informatie

Nadere informatie

Vacature Hoofd Financiën

Vacature Hoofd Financiën Vacature Hoofd Financiën Gezocht: Krachtig Hoofd Financiële en Salarisadministratie Voelt u zich aangetrokken tot de dynamische ontwikkelingen binnen Voortgezet Onderwijs? Bent u de krachtige, financiële

Nadere informatie

MEDEWERKER ACTIES EN EVENEMENTEN

MEDEWERKER ACTIES EN EVENEMENTEN Waarvoor ben ik aangenomen? (Doel) Het organiseren en uitvoeren van acties en evenementen en het bieden van administratieve en organisatorische ondersteuning. Welke positie neem ik in de organisatie in?

Nadere informatie

zoekt: Talentvolle Onderwijsadviseurs / Trainers

zoekt: Talentvolle Onderwijsadviseurs / Trainers zoekt: Talentvolle Onderwijsadviseurs / Trainers Voor meer informatie over de functie: Marcel Bogaarts, directeur Bazalt T 06 21 82 17 91 sluitingsdatum: 7 januari 2019 Organisatie Stichting Bazalt is

Nadere informatie

Zoekprofiel Business Controller

Zoekprofiel Business Controller Zoekprofiel Business Controller Esther van Zwol Soesterberg, februari 2017 1 Voor IJsselheem is de Veghte op zoek naar een Business Controller. IJsselheem is een organisatie die langs de weg van waarderend

Nadere informatie

PROFIELSCHETS. Concerncontroller. Bureau Ons Middelbaar Onderwijs (OMO)

PROFIELSCHETS. Concerncontroller. Bureau Ons Middelbaar Onderwijs (OMO) PROFIELSCHETS Concerncontroller bij Bureau Ons Middelbaar Onderwijs (OMO) PublicSpirit drs. Annette M.M. Ettes senior consultant Amersfoort, juli 2015 Organisatie en context Vereniging Ons Middelbaar Onderwijs

Nadere informatie

PROFIELSCHETS. 2 leden Raad van Toezicht CODA. bij. PublicSpirit. Jetske Goudsmit Directeur

PROFIELSCHETS. 2 leden Raad van Toezicht CODA. bij. PublicSpirit. Jetske Goudsmit Directeur PROFIELSCHETS 2 leden Raad van Toezicht bij CODA PublicSpirit Jetske Goudsmit Directeur 8 maart 2015 Organisatie CODA is het cultuurhuis van Apeldoorn en omvat een openbare bibliotheek, het gemeentelijk

Nadere informatie

PROFIEL. Lid Raad van Toezicht profiel Onderwijs. Stichting Regio College Zaanstreek - Waterland

PROFIEL. Lid Raad van Toezicht profiel Onderwijs. Stichting Regio College Zaanstreek - Waterland PROFIEL Lid Raad van Toezicht profiel Onderwijs Stichting Regio College Zaanstreek - Waterland PublicSpirit drs. Marylin E.A. Demers Senior consultant Amersfoort, november 2015 Organisatie & context Het

Nadere informatie

>Profiel. GITP Executive Search, Werving & Selectie en Interim Management Hofspoor VZ Houten Telefoon

>Profiel. GITP Executive Search, Werving & Selectie en Interim Management Hofspoor VZ Houten Telefoon Executive Search, Werving & Selectie en Interim Management Hofspoor 3 3994 VZ Houten Telefoon 030-63 55 213 >Profiel >25-04-2014 >RS Onderwerp > Functie- en competentieprofiel Opdrachtgever Recair GITP

Nadere informatie

Adviseur Personeel en organisatie (32-36 uur)

Adviseur Personeel en organisatie (32-36 uur) De gemeente Deurne zoekt een: De afdeling Ruimte en Samenleving heeft een vacature: Adviseur Personeel en organisatie (32-36 uur) Deurne is een centrumgemeente in de Peel, gelegen in de provincie Noord-Brabant.

Nadere informatie

Functieprofiel: Operationeel Manager. De operationeel manager ontvangt leiding van en is verantwoording schuldig aan de directeur.

Functieprofiel: Operationeel Manager. De operationeel manager ontvangt leiding van en is verantwoording schuldig aan de directeur. Organisatie Functieprofiel: Operationeel Manager De operationeel manager ontvangt leiding van en is verantwoording schuldig aan de directeur. Geeft leiding aan en werkt samen met de vrijwilligers en de

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Hoofd HRM. Kind en Onderwijs Rotterdam. bij. PublicSpirit. drs. Marylin Demers senior consultant

FUNCTIEPROFIEL. Hoofd HRM. Kind en Onderwijs Rotterdam. bij. PublicSpirit. drs. Marylin Demers senior consultant FUNCTIEPROFIEL Hoofd HRM bij Kind en Onderwijs Rotterdam PublicSpirit drs. Marylin Demers senior consultant Amersfoort, augustus 2015 Organisatie & context Kind en Onderwijs Rotterdam is een Protestants-Christelijke

Nadere informatie

Toezichtvisie l escaut woonservice

Toezichtvisie l escaut woonservice Toezichtvisie l escaut woonservice De maatschappelijke context waarbinnen woningcorporaties acteren is de afgelopen jaren erg aan dynamiek onderhevig. Meer dan voorheen ligt er een grotere nadruk op de

Nadere informatie

Profielschets. 4 leden Raad van Commissarissen Provides

Profielschets. 4 leden Raad van Commissarissen Provides Profielschets 4 leden Raad van Commissarissen Provides ERLY the consulting company Opdrachtgever: Provides Datum: april 2015 De Raad De Raad van Commissarissen (RvC) van Provides heeft tot taak toezicht

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL 1. ORGANISATIE. Noorderpoort

FUNCTIEPROFIEL 1. ORGANISATIE. Noorderpoort FUNCTIEPROFIEL Opdrachtgever: Functienaam: Deskundigheid Noorderpoort Lid Raad van Toezicht Sociale domein 1. ORGANISATIE Noorderpoort Noorderpoort bereidt jongeren en volwassenen voor op hun rol in de

Nadere informatie