TamTam IN DIT NUMMER: De zomervakantie lonkt. Alvorens we onze reiskoffers pakken, heeft de maand juni heel wat te bieden!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "TamTam IN DIT NUMMER: De zomervakantie lonkt. Alvorens we onze reiskoffers pakken, heeft de maand juni heel wat te bieden!"

Transcriptie

1 TamTam N R J U N I IN DIT NUMMER: Nachtzwaluw ACTIVITEITEN Infoavonden Oudercontact Proclamatie L4 en M3 Kadeefeesten Musiceerdagen LESORGANISATIE De zomervakantie lonkt. Alvorens we onze reiskoffers pakken, heeft de maand juni heel wat te bieden! Onze infoavonden deze maand zijn een aanrader! Als je nog voor de zomervakantie een instrumentenkeuze wil maken, kom dan zeker langs op donderdagavond 19 juni. Maak kennis met het rijk aanbod. Volwassenen die graag op een inspirerende manier bezig zijn met tekst, taal en theater verwelkomen we graag op dinsdagavond 17 juni. We informeren hen over onze cursussen Woordkunst. Meer info lees je in deze nieuwsbrief. We wensen je alvast een fijn einde van het schooljaar en een mooie zomer! Veel leesplezier! Met vriendelijke groeten het academieteam Inschrijven schooljaar Zomervakantie ALBUM Cursus in the picture VERREKIJKER

2 ACTIVITEITEN P A G I N A 2 1. Nachtzwaluw In deze rubriek vind je voortaan elke maand een gedicht of tekstfragment van de cursisten Literaire Creatie. Eenmaal per week komen zij een avond samen om teksten te schrijven en te bespreken. Info over onze schrijfcursus: literairecreatie.wordpress.com Tijdens de Dag van het Woord hielden de cursisten een woordkraam open. Bezoekers konden er een gloednieuw woord op zak steken. Deze maand lees je in deze rubriek geen tekst. We laten je wel meegenieten van enkele pareltjes uit het woordkraam. De kinderen van de klas Algemene Verbale Vorming verklaren de poëtische woorden tijdens de proclamatie op woensdag 25 juni. verhuuropa fluistersteen keelklokje pimpelwimpel plakbandraadsel grasgezangen komkommergitaartje troostbrood hemeltraan ananasjas strijkluis wolkenzanger sneeuwsnoeier boekenslager glimvlinder fietsvleugeltje windkeurder luchtkus bladervogel okselboom windteentje herfstsproetje aardbeienhart pijnmeisje fonkeloortjes waterzoen straatpraat Het woordkraam is ook open tijdens de infoavond voor volwassenen op dinsdag 17 juni.

3 ACTIVITEITEN P A G I N A 3 1. Infoavonden Voor volwassen: woordkunst Ben je gebeten door de taal en wil je aan de slag met proza, poëzie of podiumteksten, maar weet je niet hoe? Onze studierichting Woordkunst biedt kansen: schrijven, spreken, vertellen, spelen in onze ateliers Literaire Creatie, Welsprekendheid, Voordracht (of Verteltheater) en Toneel. Gluur binnen in onze ateliers op dinsdag 17 juni Programma 19u45-20u00: verwelkoming / inkomhal G.C. De Woeker 20u00-21u00: toonmoment door volwassen cursisten Toneel en Welsprekendheid 21u00-22u00: De leerkrachten informeren je over de inhoud van de cursussen voor volwassenen. Werk Literaire Creatie ter inzage. Praktisch Inschrijven voor deze infoavond is gewenst: muziekadmin@oudenaarde.be / 055/ Voor basisonderwijs: muziek & woord We nodigen je uit om samen met je kind kennis te maken met de studierichtingen Muziek en Woordkunst. We zouden het fijn vinden om je te verwelkomen op donderdag 19 juni. Programma 18u45-19u00: verwelkoming / inkomhal G.C. De Woeker 19u00-19u30: instrumentenvoorstelling / G.C. De Woeker De leerkrachten Muziek en Theater zoeken de onderwatermuziekgeesten. Een voorstelling voor kinderen uit het basisonderwijs, waarin de verschillende instrumentengroepen op een humoristische manier worden voorgesteld. Duik mee met de acteurs in de stille oceaan! Ontdek de verdronken muziekinstrumenten en blaas ze opnieuw leven in

4 P A G I N A 4 19u30-20u15: info en modellessen cursussen Muziek en Woord / klaslokalen De leerkrachten informeren je over de inhoud van de cursussen voor kinderen uit het basisonderwijs. 20u15-21u00: gezellig napraten in de bar Praktisch Inschrijven voor deze infoavond is gewenst: muziekadmin@oudenaarde.be / 055/ De lessen op donderdag 19 juni worden geschorst. Leerlingen zijn welkom op de infoavond! 2. Oudercontact Studierichting Muziek Er zijn oudercontacten op di 24, wo 25, do 26 en vr 27 juni tijdens de normale lesuren. Het oudercontact vervangt de collectieve lessen (AMV/SZ, AMC, Samenspel). De individuele lessen (Instrument) gaan wel door tijdens de laatste schoolweek. Ouders kunnen voor of na de les de leerresultaten van hun kind bespreken met de leerkracht. Studierichting Woordkunst We sluiten het schooljaar af met een ontmoetingsmoment op woensdag 25 juni om 15u00-16u00. Onze jonge spelers ontvangen dan hun rapport. De leerkrachten (Edith Goddeeris, Magda Vandewalle, An De Leenheer en Erika Janssens) zijn aanwezig om ouders te informeren over de vorderingen van hun zoon/dochter en over het vervolg van de woordkunstopleiding. Om 16u00-16u30 wonen we de toneelvoorstelling Hoe oma plots verdween (bewerking van het kinderboek van Pieter Gaudesaboos) bij door twee leerlingen van de hogere graad. Ook familie en vrienden van onze leerlingen zijn welkom! Er is die namiddag ook gelegenheid tot herinschrijven. We kijken uit naar een gezellige laatste woensdagnamiddag van dit schooljaar! 3. Proclamatie L4 & M3 Het schoolbestuur, de directeur dhr. Geert De Praetere en de docenten van de Stedelijke Academie voor Muziek en Woord nodigen de laureaten Muziek en Woordkunst, lagere graad 4 en middelbare graad 3 uit op woensdag 25 juni om 18u00 in G.C. De Woeker. Programma: - optreden door laureaten Muziek en Woordkunst - uitreiking van de getuigschriften en rapporten - herinneringen ophalen tijdens de receptie. De laureaten ontvangen een persoonlijke uitnodiging.

5 P A G I N A 5 4. Kadeefeesten Breng een bezoek aan onze interactieve infostand op zaterdag 28 juni tijdens de voormiddag. Grijp er de kans om een muziekinstrument uit te proberen. 5. Musiceerdagen eind augustus woensdag 27, donderdag 28 en vrijdag 29 augustus in de gebouwen van de academie, Woeker 3 slotconcert op vrijdagavond in de Sint-Jozefskerk van Oudenaarde, i.s.m. het pianofestival Otto Mani Voor de tweede keer organiseert Jeugd en Muziek Oudenaarde vzw i.s.m. de academie op het einde van de zomervakantie Musiceerdagen. Het worden opnieuw STEMmige dagen: drie dagen zingen in koor, spelen in een orkest of in het theateratelier. Voor iedereen tussen 8 en 14 jaar! Nieuw dit jaar: Toeters en Bellen, een atelier voor de allerkleinsten. Voor iedereen tussen 4 en 7 jaar. Het aantal plaatsen is beperkt! Inschrijven: tegen uiterlijk 26 juni 40 euro inschrijvingsgeld - over te schrijven op de postrekening van Jeugd en Muziek Oudenaarde vzw BE , met vermelding van naam deelnemer ; jongste deelnemers vermelden Toeters en Bellen verplicht om het inschrijvingsformulier volledig ingevuld te bezorgen in het secretariaat van de academie - document downloaden op onze site of op te halen in het secretariaat van de academie. Meer info op of in het secretariaat van de academie.

6 LESORGANISATIE P A G I N A 6 1. Inschrijvingen schooljaar Hoe herinschrijven?: Breng een bezoekje aan ons secretariaat op een van de onderstaande momenten. Het inschrijvingsgeld kan enkel in de hoofdschool betaald worden via bankcontact. We zouden het fijn vinden dat onze leerlingen herinschrijven in juni. Het vergemakkelijkt onze schoolorganisatie. Alvast bedankt voor uw medewerking! In het secretariaat van de hoofdschool, Woeker 3: di 17 juni 14u00-19u00 wo 18 juni 14u00-19u00 vr 20 juni 14u00-19u00 za 21 juni 09u00-12u00 di 24 juni 14u00-19u00 wo 25 juni 14u00-18u00 vr 27 juni 14u00-18u00 za 28 juni 09u00-12u00 In de wijkafdelingen, tijdens de oudercontacten AMV/SZ: Eine ma 23 juni 16u30-19u00 Mater ma 23 juni 16u30-19u00 wo 25 juni 14u00-18u00 2. Zomervakantie De zomervakantie begint op maandag 30 juni. De lessen vangen opnieuw aan op zaterdag 6 september.

7 ALBUM P A G I N A 7 Vergaderingen, presentaties, lezingen, lesgeven wie spreekt nooit voor een publiek? Voor velen is dit een moeilijk moment met podiumangst, stotteren, angstzweet, een krop in de keel, knikkende knieën, over het publiek heen spreken. In onze cursus Welsprekendheid leer je omgaan met je eigen sterktes en zwaktes en krijg je tools om je presentatiestijl te verfijnen. De ervaringsgerichte lessen bieden gelegenheid om te experimenten en technieken uit te testen. Vol zelfvertrouwen en met de nodige rust voor een groep spreken. Je lichaam, stem en taal op overtuigende wijze kunnen gebruiken tijdens de presentatie. Met storende en onverwachte factoren kunnen omgaan tijdens de presentatie. Ervoor zorgen dat jouw boodschap blijft hangen bij het publiek. Creatief en verrassend uit de hoek durven komen, zowel inhoudelijk als vormelijk. Communiceren doe je niet alleen verbaal. Het effect van je boodschap wordt voor 93% bepaald door HOE je iets zegt en slechts voor 7% door WAT je zegt. Daarom wordt tijdens de lessen veel aandacht besteed aan de training van de non-verbale en paraverbale communicatie. Ervaar tijdens onze lessen dat spreken voor een groep een prettige belevenis kan zijn! Welsprekendheid is er ook voor iedereen die verbaal vaardiger uit de hoek wil komen in allerlei situaties. Maak ook kennis met Welsprekendheid tijdens onze infoavond van dinsdag 17 juni vanaf 19u45. Iedereen is van harte welkom! VERREKIJKER We kijken uit naar slotconcert musiceerdagen: vr 29 augustus in de Sint-Jozefskerk Oudenaarde het leerplichtonderwijs op bezoek in de academie kennismakingsvoorstellingen op do 4 en vr 5 september: basisonderwijs ma 8 september: secundair onderwijs laureatenconcert en proclamatie hogere graad 3 zondagvoormiddag 21 september in G.C. De Woeker TamTam nr. 8 posten we op woensdag 3 september 2014

TamTam IN DIT NUMMER:

TamTam IN DIT NUMMER: TamTam N R. 5 2 3 A P R I L 2 0 1 4 IN DIT NUMMER: Nachtzwaluw ACTIVITEITEN Op 3 en 11 mei zetten we de deuren van onze academie open. In deze nieuwe TamTam lees je het programma van de opendagen. We kijken

Nadere informatie

TamTam IN DIT NUMMER:

TamTam IN DIT NUMMER: TamTam N R. 6 0 8 M E I 2 0 1 4 IN DIT NUMMER: Nachtzwaluw ACTIVITEITEN Traditiegetrouw tonen onze leerlingen tijdens de maanden mei en juni het resultaat van hun werkproces. Ze vinden het fijn om jou

Nadere informatie

WOORDkunst INHOUDSTAFEL. beknopte studiegids. opties/uurroosters/ studiemogelijkheden

WOORDkunst INHOUDSTAFEL. beknopte studiegids. opties/uurroosters/ studiemogelijkheden opties/uurroosters/ studiemogelijkheden Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans Gasthuisvest 50, 2500 Lier - Tel. (03)480 45 79 - e-mail: samwd@lier.be - www.samwdlier.be filialen in Berlaar, Boechout,

Nadere informatie

Academie Merksem. Welkom op de vrije infosessie.

Academie Merksem. Welkom op de vrije infosessie. Academie Merksem Welkom op de vrije infosessie. Maandag 6 oktober, tussen 17 en 18u30 in Brecht Woensdag 8 oktober, tussen 18 en 19u30 in Merksem Dinsdag 14 oktober, tussen 18 en 19u30 in Sint Job Academie

Nadere informatie

Muziek Dans Woord. Inschrijvingen & Info Vakantiedagen. Leeuwse Kunstacademie op achterzijde. GO! Scholengroep Brussel MUZIEKACADEMIE ANDERLECHT

Muziek Dans Woord. Inschrijvingen & Info Vakantiedagen. Leeuwse Kunstacademie op achterzijde. GO! Scholengroep Brussel MUZIEKACADEMIE ANDERLECHT Muziek Dans Woord Inschrijvingen & Info Vakantiedagen Leeuwse Kunstacademie op achterzijde GO! Scholengroep Brussel MUZIEKACADEMIE ANDERLECHT schooljaar 2017-2018 Beste vrienden, beste ouders, Te Sint-Pieters-Leeuw

Nadere informatie

2015-2016. Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans Peter Benoit Harelbeke

2015-2016. Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans Peter Benoit Harelbeke 2015-2016 Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans Peter Benoit Harelbeke SAMWD Peter Benoit - Toekomststraat 29 8530 Harelbeke - Tel 056 694 570 Muziek Jongeren Pre-notenleer vanaf 6 en 7 jaar Ben

Nadere informatie

WOORDkunst INHOUDSTAFEL. beknopte studiegids. opties/uurroosters/ studiemogelijkheden

WOORDkunst INHOUDSTAFEL. beknopte studiegids. opties/uurroosters/ studiemogelijkheden opties/uurroosters/ studiemogelijkheden Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans Gasthuisvest 50, 2500 Lier - Tel. (03)480 45 79 e-mail: info@samwdlier.net - www.samwdlier.be filialen in Berlaar,

Nadere informatie

Academie voor Muziek, Woord en Dans

Academie voor Muziek, Woord en Dans Ben je gebeten door muziek, gepassioneerd door dans of enthousiast met woord bezig? Dan kan je op de Academie terecht voor een kwalitatieve opleiding. WANNEER KAN JE STARTEN? Ons aanbod initiatielessen

Nadere informatie

Met deze brief willen we u informeren over de inschrijving voor het volgende schooljaar.

Met deze brief willen we u informeren over de inschrijving voor het volgende schooljaar. Mortsel, 1 juli 2017 Betreft: inschrijving schooljaar 2017-2018 Beste leerling, beste ouders, Met deze brief willen we u informeren over de inschrijving voor het volgende schooljaar. Leerlingen die reeds

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7 Nieuwsbrief 9 2014-2015 jaargang 7 Mededelingen.. Welkom nieuwe leerlingen Na de kerstvakantie zijn Annelivia Kuijpers, Mila de Laat en Evi Koppens bij ons op school gekomen. Zij hebben een plaatsje gekregen

Nadere informatie

Informatiebrochure. Muziek - Woord - Dans - Initiatie

Informatiebrochure. Muziek - Woord - Dans - Initiatie Informatiebrochure Muziek - Woord - Dans - Initiatie Welkom In het Stedelijk Conservatorium van Mechelen kan je al je podiumtalenten ten volle ontwikkelen. We bieden kunstonderwijs op hoog niveau, maar

Nadere informatie

Welkom. Het nieuwe decreet voor het DKO

Welkom. Het nieuwe decreet voor het DKO Welkom Het nieuwe decreet voor het DKO Enquête Waarom? Voorbereiding op het nieuwe decreet Zelfevaluatie 327 reacties waarvan 312 op 790 leerlingen (40%) Enquête Sterke punten van Muzarto zijn: leerkrachten

Nadere informatie

inschrijvingen kunstonderwijs

inschrijvingen kunstonderwijs inschrijvingen kunstonderwijs schooljaar 2015-2016 verantwoordelijk uitgever College van burgemeester en schepenen Stadionstraat 2 / 9190 Stekene stekene van nature actief foto: Martine Goossens Schone

Nadere informatie

CONSERVATORIUM AAN ZEE

CONSERVATORIUM AAN ZEE CONSERVATORIUM AAN ZEE Geachte mevrouw, Geachte heer, Beste meisjes en jongens, Het Conservatorium van Oostende, het Conservatorium aan Zee, opgericht in 1849, is één van de oudste en meest gerespecteerde

Nadere informatie

TamTam IN DIT NUMMER: We voelen de lentekriebels Tijd om allerlei plannen te maken. We doen ze uit de doeken in deze nieuwe TamTam.

TamTam IN DIT NUMMER: We voelen de lentekriebels Tijd om allerlei plannen te maken. We doen ze uit de doeken in deze nieuwe TamTam. TamTam N R. 4 1 2 M A A R T 2 0 1 4 IN DIT NUMMER: Nachtzwaluw ACTIVITEITEN Ontmoetingen met We voelen de lentekriebels Tijd om allerlei plannen te maken. We doen ze uit de doeken in deze nieuwe TamTam.

Nadere informatie

Nieuwsbrief GO! De Sprong

Nieuwsbrief GO! De Sprong Nieuwsbrief GO! De Sprong VOORWOORD Het einde van het schooljaar en het begin van de zomervakantie staan al voor de deur. Het was voor ons een leerrijk schooljaar: soms stressvol, soms moeilijk, maar met

Nadere informatie

JAARPLANNING 2008/2009 LEERLINGEN

JAARPLANNING 2008/2009 LEERLINGEN JAARPLANNING 2008/2009 LEERLINGEN SEPTEMBER = geen pedagogische uitstappen Maandag 1 september : alle leerkrachten zijn op school. 08.20 u Hervatten lessen, klassikale opvang van de leerlingen, verwerken

Nadere informatie

WEGELPRAATJE EIND JUNI 2015

WEGELPRAATJE EIND JUNI 2015 WEGELPRAATJE EIND JUNI 2015 Dit is het laatste Wegelpraatje van dit schooljaar. Graag wensen wij alle kinderen, ouders en leerkrachten een deugddoende vakantie toe. Bedankt voor het vertrouwen tijdens

Nadere informatie

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015 Patrijsstraat 2 4043MR Opheusden Tel: 0488-441451 Email: info@paletopheusden.nl www.paletopheusden.nl AFWEZIGHEID DIRECTIE Ik wil u informeren over mijn afwezigheid de komende periode. Helaas staat mij

Nadere informatie

De navorming wordt afgesloten met een muzisch moment van de leerkracht voor de eigen klas, leerlingen. Tot slot volgt er een reflectiemoment.

De navorming wordt afgesloten met een muzisch moment van de leerkracht voor de eigen klas, leerlingen. Tot slot volgt er een reflectiemoment. Muzische Vorming, MuVo Het project Muzische Vorming van de Academie Regio Tienen onderging tijdens het schooljaar 2014-2015 een grondige vernieuwing! Aan het einde van dit schooljaar mogen we ons aan een

Nadere informatie

& JEUGDMUZIEKATELIER OOSTKAMP BEELDENDE KUNST MUZIEK WOORDKUNST-DRAMA INFO LESSEN CON SERVA TORIUM ACADEMIE BRUGGE DKO

& JEUGDMUZIEKATELIER OOSTKAMP BEELDENDE KUNST MUZIEK WOORDKUNST-DRAMA INFO LESSEN CON SERVA TORIUM ACADEMIE BRUGGE DKO & JEUGDATELIER WOORDKUNST-DRAMA INFO LESSEN 2019-2020 CON SERVA TORIUM ACADEMIE WOORDKUNST - DRAMA Ontdek de vele mogelijkheden van de Kunstacademie Oostkamp. De Stedelijke Academie Brugge en het Stedelijk

Nadere informatie

FEBRUARI 2016. FEBRUARI 2016 ma 1 feb Instapmoment Nieuwe kleuters voor groep 1 Di 2 feb 9u 10.30u namiddagspeeltijd. 1.

FEBRUARI 2016. FEBRUARI 2016 ma 1 feb Instapmoment Nieuwe kleuters voor groep 1 Di 2 feb 9u 10.30u namiddagspeeltijd. 1. 1. Maandplanning FEBRUARI 2016 FEBRUARI 2016 ma 1 feb Instapmoment Nieuwe kleuters voor groep 1 Di 2 feb 9u 10.30u speeltijd Voorstelling Door dik en dun Voorstelling Door dik en dun redactieraad Bernarduske

Nadere informatie

Kinderateliers Kinderateliers wijkafdelingen. Jongerenateliers Volwassenenateliers Inschrijvingen & Info Vakantiedagen. Muziekacademie op achterzijde

Kinderateliers Kinderateliers wijkafdelingen. Jongerenateliers Volwassenenateliers Inschrijvingen & Info Vakantiedagen. Muziekacademie op achterzijde Kinderateliers Kinderateliers wijkafdelingen Jongerenateliers Volwassenenateliers Inschrijvingen & Info Vakantiedagen Muziekacademie op achterzijde schooljaar 2016-2017 Beste vrienden, beste ouders, Te

Nadere informatie

t Zonnebloemblaadje Wist je dat krantje voor en door ouders van de Zonnebloem februari 2015 Belangrijke data voor in je agenda!

t Zonnebloemblaadje Wist je dat krantje voor en door ouders van de Zonnebloem februari 2015 Belangrijke data voor in je agenda! t Zonnebloemblaadje krantje voor en door ouders van de Zonnebloem februari 2015 www.dezonnebloemkessello.be zonnebloemouderraad@gmail.com Voorwoord van de directeur Beste ouders, Op 1 februari zal onze

Nadere informatie

LAGERE GRAAD MIDDELBARE GRAAD HOGERE GRAAD. L1 AMV+Sz M1 AMC H1 Instr. + Ensemble. Instr. + Samenspel. L2 AMV+Sz M2 AMC H2 Instr.

LAGERE GRAAD MIDDELBARE GRAAD HOGERE GRAAD. L1 AMV+Sz M1 AMC H1 Instr. + Ensemble. Instr. + Samenspel. L2 AMV+Sz M2 AMC H2 Instr. LAGERE GRAAD MIDDELBARE GRAAD HOGERE GRAAD L1 AMV+Sz M1 AMC H1 Instr. + Ensemble Instr. + Samenspel L2 AMV+Sz M2 AMC H2 Instr. + Ensemble Instrument Instr. + Samenspel L3 AMV+Sz M3 AMC H3 Instr. + Ensemble

Nadere informatie

Welkom. Het nieuwe decreet voor het DKO

Welkom. Het nieuwe decreet voor het DKO Welkom Het nieuwe decreet voor het DKO Enquête Waarom? Voorbereiding voor het nieuwe decreet Zelfevaluatie 327 reacties waarvan 312 op 790 leerlingen (40%) Enquête Sterke punten van Muzarto zijn: leerkrachten

Nadere informatie

TamTam IN DIT NUMMER: Februari is de kortste maand van het jaar. Toch hebben we één en ander te bieden! Je leest het in deze TamTam.

TamTam IN DIT NUMMER: Februari is de kortste maand van het jaar. Toch hebben we één en ander te bieden! Je leest het in deze TamTam. TamTam N R. 3 5 F E B R U A R I 2 0 1 4 IN DIT NUMMER: Nachtzwaluw ACTIVITEITEN Ontmoetingen met DzJeM festival LESORGANISATIE fiscale attesten Februari is de kortste maand van het jaar. Toch hebben we

Nadere informatie

KureghemNet is een project van MAKS vzw. Computerles Programmaboekje sep dec 2014

KureghemNet is een project van MAKS vzw. Computerles Programmaboekje sep dec 2014 @ KureghemNet is een project van MAKS vzw Computerles Programmaboekje sep dec 2014 2 Iedereen mee met de PC Heb je nog nooit een computer gebruikt en wil je de basis leren? Zoek je werk of wil je beter

Nadere informatie

Nieuwsbrief De SLOEP juni 2015

Nieuwsbrief De SLOEP juni 2015 Nieuwsbrief De SLOEP juni 2015 De lucht kleurt blauw, de vogels fluiten uit volle borst, de warme lentebries streelt onze gezichten Het is bijna zover, de zomer is in aantocht! Jammer genoeg betekent dit

Nadere informatie

Basisschool Onze-Lieve-Vrouw Afdeling Gottem Grammene

Basisschool Onze-Lieve-Vrouw Afdeling Gottem Grammene Basisschool Onze-Lieve-Vrouw Afdeling Gottem Vzw Katholieke Scholen Regio Deinze Beste ouder(s) Bij de start van een nieuw jaar horen wensen: Beste wensen voor het nieuwe jaar Met lente: hoop Zomerse warmte

Nadere informatie

inschrijvingen kunstonderwijs

inschrijvingen kunstonderwijs inschrijvingen kunstonderwijs Schooljaar 2016 2017 verantwoordelijk uitgever College van burgemeester en schepenen Stadionstraat 2 / 9190 Stekene stekene van nature actief Schone kunsten Kinderen van zes

Nadere informatie

1. ORGANISATIE KLASSEN

1. ORGANISATIE KLASSEN PPP 1. ORGANISATIE KLASSEN 2019-2020 Dit schooljaar is voor de lagere school een beetje anders dan anders. Door een onevenwichtig leerlingenaantal in de 2 klassen was er de noodzaak om een nieuwe combinatie

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

We heten je bij het begin van dit nieuwe schooljaar van harte welkom!

We heten je bij het begin van dit nieuwe schooljaar van harte welkom! TamTam nieuwsbrief SAMW Oudenaarde 8 Oktober 2014 - nr. 8 We heten je bij het begin van dit nieuwe schooljaar van harte welkom! Met goede tred vlogen we er in: - De STEMmige dagen op het einde van de zomervakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 1 Woensdag 26 augustus 2015 Agenda Vrijdag 28 augustus Woensdag 2 september Vrijdag 4 september Woensdag 16 september Vrijdag 18 september

Nadere informatie

Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender 3. Schoolreis nieuws 4. Bedankje 5. CKC nieuws 6.

Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender 3. Schoolreis nieuws 4. Bedankje 5. CKC nieuws 6. Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: info@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 19-07-2013 Nr. 43 Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MAART 2013

NIEUWSBRIEF MAART 2013 V.Z.W. Katholiek Onderwijs Mol Sint Jan Berchmanscollege Jacob Smitslaan 36 2400 MOL tel : 014.32.07.51 fax : 014.32.03.55 e-mail : directie@sjblo.be NIEUWSBRIEF MAART 2013 vr 1 1a - 1b - 4a, verkeersklas

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEPTEMBER

NIEUWSBRIEF SEPTEMBER NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 1 1 2016-2017 2 NIEUWS BESTE STUDENT Het academieteam staat vanaf 2 september helemaal voor u klaar, uitgerust en enthousiast om u mee te nemen naar de ongemeen boeiende wereld van

Nadere informatie

INFORMATIE PRINS DRIES

INFORMATIE PRINS DRIES 2018-2019 Jaarplanning Prins Dries (veranderingen kunt u vinden in de maandelijkse informatiebrief) Dries= kleuterschool / Prins= lagere school DRIES PRINS Maandag 3-9 Eerste schooldag: klaslijsten hangen

Nadere informatie

SCHOOLKRANT VAN GBS DE START KLUISBERGEN

SCHOOLKRANT VAN GBS DE START KLUISBERGEN T POTLOODJE SCHOOLKRANT VAN GBS DE START KLUISBERGEN VEERTIENDE JAARJANG NUMMER 7 MAART 2015 JEUGDBOEKENWEEK 2015 De Jeugdboekenweek is het grootste kinderboekenfestival van Vlaanderen. Veertien dagen

Nadere informatie

JAARPLANNING LEERLINGEN

JAARPLANNING LEERLINGEN JAARPLANNING 2006-2007 LEERLINGEN SEPTEMBER = geen pedagogische uitstappen Vrijdag 1 september : alle leerkrachten zijn op school. 08.20 u Hervatten lessen, klassikale opvang van de leerlingen, verwerken

Nadere informatie

Hartelijk welkom! Team Kbs Kievitsloop. Kbs Kievitsloop t Blok JJ Breda Telefoon:

Hartelijk welkom! Team Kbs Kievitsloop. Kbs Kievitsloop t Blok JJ Breda Telefoon: Hartelijk welkom! Welkom in het schooljaar 2016 2017 op Kbs Kievitsloop. Wij willen ook dit jaar met u samenwerken bij de begeleiding in onderwijs en opvoeding van uw kind (eren). Wij hopen dat er ook

Nadere informatie

OPENLESSEN INFO GEMEENTELIJKE ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD VAN MAANDAG 10 JUNI T.E.M VRIJDAG 21 JUNI SCHOOLJAAR 2013-2014

OPENLESSEN INFO GEMEENTELIJKE ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD VAN MAANDAG 10 JUNI T.E.M VRIJDAG 21 JUNI SCHOOLJAAR 2013-2014 GEMEENTELIJKE ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD & Jozef van Craenstraat 4, Tel 03/685 02 56, gamw@schoten.be, www.schoten.be OPENLESSEN VAN MAANDAG 10 JUNI T.E.M VRIJDAG 21 JUNI INFO SCHOOLJAAR 2013-2014 20

Nadere informatie

Maandbulletin september 2018

Maandbulletin september 2018 Maandbulletin september 2018 SCHOOLJAAR 2018-2019 NR. 2 Beste ouders / verzorgers, Beste kinderen en ouders/ verzorgers, Na een fijne zomervakantie zijn we het jaar op 20 augustus lekker ingesprongen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Weer van start. Agenda. Jaargang augustus 2017 nummer 1. Maandag 21 augustus a.s. is het weer zo ver!

Nieuwsbrief. Weer van start. Agenda. Jaargang augustus 2017 nummer 1. Maandag 21 augustus a.s. is het weer zo ver! Jaargang 2017-2018 18 augustus 2017 nummer 1 Nieuwsbrief Weer van start Agenda Maandag 21 augustus 8.20 opening op schoolplein Dinsdag 29 augustus Informatieavond in groepen 19.00-19.45 gr 5-6/6-7/7-8

Nadere informatie

TOELATINGSPROEVEN WOORDKUNST - DRAMA

TOELATINGSPROEVEN WOORDKUNST - DRAMA TOELATINGSPROEVEN WOORDKUNST - DRAMA 2019-2020 Organisatie Er worden dit jaar drie data voorzien om proeven af te leggen. sessie 1: zaterdag 27 april 2019 eerste en tweede graad sessie 2: donderdag 27

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

Beste kinderen, beste ouders,

Beste kinderen, beste ouders, Beste kinderen, beste ouders, De laatste periode van dit schooljaar is terug in gang geschoten. Nog enkele zomerse activiteiten staan de kinderen te wachten. Uitstappen, schoolreizen, week van de zee,

Nadere informatie

LESSENROOSTER WOWOOR. Muziekinitiatie AALBEKE AVELGEM. KORTRIJK jongeren BELLEGEM BISSEGEM. KORTRIJK volwassenen GULLEGEM HEULE

LESSENROOSTER WOWOOR. Muziekinitiatie AALBEKE AVELGEM. KORTRIJK jongeren BELLEGEM BISSEGEM. KORTRIJK volwassenen GULLEGEM HEULE CONSERVATORIUM uurrooster 2017-2018 MUZIEK LESSENROOSTER WOWOOR AMV/SZ Lagere Graad Voor jongeren vanaf 2 de jaar AMV/SZ + 1u instrument, volwassenen vanaf 1 ste jaar AMV/SZ + 1u instrument Muziekinitiatie

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

september 2018 Eerste kleuterklas - schooljaar

september 2018 Eerste kleuterklas - schooljaar september 08 Eerste kleuterklas - schooljaar 07-08 Einde zomervakantie 7 8 9 Verwelkoming met ontbijt van t Nootje Infoavond 0 7 8 9 0 Strapdag 7 8 9 0 Pedagogische oktober 08 o k to b e r 0 Tweede & derde

Nadere informatie

KUNST ONDER WIJS. woord. muziek 2015-2016 OUDENAARDE

KUNST ONDER WIJS. woord. muziek 2015-2016 OUDENAARDE OUDENAARDE KUNST ONDER WIJS 2015-2016 muziek & woord KUNSTONDERWIJS OUDENAARDE 1 De Stedelijke Academie voor Muziek en Woord in Oudenaarde heeft een rijk verleden. Ook vandaag de dag schrijft deze kunstenschool

Nadere informatie

Vanaf deze week is het de komende 20 weken woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag!

Vanaf deze week is het de komende 20 weken woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag! 16 november 2017 Agenda Do 16 Gruitdag. Vr 17 Gruitdag. Weekend Ma 20 Lootjes trekken in groep 5 t/m 8. Groep 7 en 8 gaan (op de fiets) naar een voorstelling over Social Media in theater Castellum. Di

Nadere informatie

Vooruitblik schooljaar

Vooruitblik schooljaar Vooruitblik schooljaar 2019-2020 Beste ouders De vakantie staat voor de deur, maar op school zijn we al druk bezig met de voorbereidingen van volgend schooljaar. Via deze brief hopen we u alvast op de

Nadere informatie

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Voorbeeld van hoe een programma er In een GROENE week uit zou kunnen zien

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Voorbeeld van hoe een programma er In een GROENE week uit zou kunnen zien Met otto, elle of izzi!... Voorbeeld van hoe een programma er In een GROENE week uit zou kunnen zien SPORT EN SPEL Iedere middag is er van alles te doen. Kijk snel wat we deze week gaan doen! Elke dag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JANUARI 1 0 1-0 1-2 0 1 6

NIEUWSBRIEF JANUARI 1 0 1-0 1-2 0 1 6 NIEUWSBRIEF JANUARI 1 1 In de kijker: Opening tentoonstelling Optiek Van Ommeslaeghe 3 NIEUWS Aanwinsten bibliotheek, Boek Hannelore Snauwaert Op een prille lentedag verdwaalt Flora in het woud. Op haar

Nadere informatie

Hartelijk welkom aan Amaury en Alexander! Hopelijk voelen ze zich snel thuis bij ons op school (en in hun klasje)!

Hartelijk welkom aan Amaury en Alexander! Hopelijk voelen ze zich snel thuis bij ons op school (en in hun klasje)! 1. Nieuwe instappertjes K0 Na de krokusvakantie breidt onze zonnekindfamilie alweer uit! Dan verwelkomen we met veel plezier 2 nieuwe instappertjes in K0! Hartelijk welkom aan Amaury en Alexander! Hopelijk

Nadere informatie

Wegwijs in je opleiding 14-15

Wegwijs in je opleiding 14-15 Wegwijs in je opleiding 14-15 Nederlands voor Anderstaligen Welkom in ons centrum! Beste cursist Het doet ons plezier dat je les komt volgen in ons centrum. Ons hele team zet zich elke dag in om je zo

Nadere informatie

Doelen en organisatie voor navorming in de kleuterschool

Doelen en organisatie voor navorming in de kleuterschool Navormingsaanbod: muzisch werken met kleuters Kleuters hebben zo hun eigenaardigheden. Ze zitten motorisch anders in elkaar dan kinderen of volwassenen, ze denken anders en kijken daardoor op een andere

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

JAARPLANNING LEERLINGEN

JAARPLANNING LEERLINGEN JAARPLANNING 2009-2010 LEERLINGEN SEPTEMBER = geen pedagogische uitstappen Rapportperiode dagelijks werk 1 (DW1) van dinsdag 1 september t.e.m. donderdag 8 oktober. dinsdag 1 september : alle leerkrachten

Nadere informatie

Infobrief juli en augustus 2018

Infobrief juli en augustus 2018 Infobrief juli en augustus 2018 1. Rond 25 augustus ontvangt u de infobrief voor september 2018 met alle praktische informatie via smartschool. 2. Openingsuren tijdens de zomermaanden Onze school is tijdens

Nadere informatie

Sint-Romboutscollege Mechelen

Sint-Romboutscollege Mechelen Sint-Romboutscollege Mechelen Nieuwsbrief 1, September VOORWOORD Beste ouders, beste leerlingen En kijk, op de eerste schooldag kwamen ook de eerste zonnestralen te voorschijn. Bijna 200 jongeren gingen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DECEMBER

NIEUWSBRIEF DECEMBER NIEUWSBRIEF DECEMBER 1 1 IN DE KIJKER: Werken van gedetineerden 2 FACEBOOK.COM/STUDENTENACADEMIEOUDENAARDE Wil je voortdurend op de hoogte blijven van alle nieuwtjes binnen de academie? Neem dan een kijkje

Nadere informatie

Een nieuw jaar, een verse start, tweede en derde kansen, tijd om vooruit te blikken en te evolueren, Samen op stap!

Een nieuw jaar, een verse start, tweede en derde kansen, tijd om vooruit te blikken en te evolueren, Samen op stap! Beste ouder Een nieuw jaar, een verse start, tweede en derde kansen, tijd om vooruit te blikken en te evolueren, Samen op stap! Ingrid Van Roy & Rose Vanhese Directeurs Basisonderwijs SCHOOLKALENDER volledig

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF: NOVEMBER DECEMBER 2016

NIEUWSBRIEF: NOVEMBER DECEMBER 2016 VZW Katholiek Onderwijs Hinterland VBS GRAVENBOS Gravenbos 6 8470 Gistel 059 27 63 63 info@gravenbos.be www.gravenbos.be NIEUWSBRIEF: NOVEMBER DECEMBER 2016 WOORDJE VAN DE DIRECTEUR Tel de sterren de uren

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Advent de voorbereidingstijd op Kerstmis. Schooljaar december Beste ouders

Nieuwsbrief. Advent de voorbereidingstijd op Kerstmis. Schooljaar december Beste ouders Nieuwsbrief Schooljaar 2011-2012 1 december 2011 Advent de voorbereidingstijd op Kerstmis Beste ouders Zondag 27 november is de advent, de voorbereidingstijd op Kerstmis begonnen. Maandag hebben we met

Nadere informatie

Activiteitenplanning December 2016

Activiteitenplanning December 2016 Activiteitenplanning December 2016 Do 1 10.30-11.30 u.: Voor het eerst naar de bibliotheek Leesmicroben bij Pieter Gaudesaboos Uiltjesklas (met schoolbus, ouders ook welkom in de bib van Genk!) 15.00 u.-16.00

Nadere informatie

Nieuw seizoen, nieuwe cursussen!

Nieuw seizoen, nieuwe cursussen! RiQQ CURSUSSEN 2013-2014 Nieuw seizoen, nieuwe cursussen! Genoeg uitgerust in de vakantie en weer zin om lekker bezig te zijn met zingen toneelspelen of tekenen? Schrijf je nu in voor een cursus van Cultuurbedrijf

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 15 september 2017

Nieuwsbrief. 15 september 2017 Nieuwsbrief 2 15 september 2017 Vanuit de kinderopvang Na een fijne zomer zijn we op de BSO gestart met 3 groepen. Het was even wennen, maar we merken dat de kinderen en u als ouders zo langzamerhand weten

Nadere informatie

Vanaf 15 november is het woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag!

Vanaf 15 november is het woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag! 2 november 2017 Agenda Do 2 Vr 3 Ma 6 Di 7 Wo 8 Do 9 Weekend Gruitdag. Vr 10 Open podium groep 5/6 en groep 7. Start 11.00 uur. Weekend Ma 13 Di 14 Wo 15 Gruitdag. Do 16 Gruitdag. Vr 17 Gruitdag. Bereikbaarheid

Nadere informatie

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN!

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN! Overzicht activiteiten komende tijd: Nieuwsbrief 3 21 september 2012 Datum Activiteit Groep September Wo. 26-09 Dag van de Talen 1-8 Do. 27-09 Studiedag; alle kinderen vrij 1-8 Oktober Di 2-10 Ouderavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1 Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1 Nieuwsbrief Nieuw schooljaar Het nieuwe schooljaar gaat maandag a.s. weer van start! Na zes weken vakantie gaan de schooldeuren weer open. We hopen dat u en

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda:

Beste ouders, Agenda: Beste ouders, Op 3 december krijgen we bezoek van een inspecteur. We hebben vorig jaar voor de derde keer onder de eindnorm gescoord bij de Cito-toets en dan krijg je als school een inspectiebezoek. Oorzaken

Nadere informatie

OPEN LESSEN PROEFLESSEN VAN VRIJDAG 10 JUNI T.E.M DINSDAG 28 JUNI. RESERVATIE PROEFLESSEN Gemeentelijke academie voor muziek woord dans

OPEN LESSEN PROEFLESSEN VAN VRIJDAG 10 JUNI T.E.M DINSDAG 28 JUNI. RESERVATIE PROEFLESSEN Gemeentelijke academie voor muziek woord dans RESERVATIE PROEFLESSEN Gemeentelijke academie voor muziek woord dans GEMEENTELIJKE ACADEMIE VOOR MUZIEK WOORD DANS De open lessen zijn vrij toegankelijk voor alle kinderen, jongeren en volwassenen! Zin

Nadere informatie

Het einde van het schooljaar nadert zeer snel. Daarom willen wij u op de hoogte brengen van de organisatie van deze laatste periode.

Het einde van het schooljaar nadert zeer snel. Daarom willen wij u op de hoogte brengen van de organisatie van deze laatste periode. Organisatie einde schooljaar tweede leerjaar B Beste ouder(s) Het einde van het schooljaar nadert zeer snel. Daarom willen wij u op de hoogte brengen van de organisatie van deze laatste periode. We starten

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Waar zijn wij als school mee bezig. Nr. 12 maandag 5 december. Rapporten

Belangrijke data. Activiteiten. Waar zijn wij als school mee bezig. Nr. 12 maandag 5 december. Rapporten Nr. 12 maandag 5 december Belangrijke data Maandag 5 december: Sint en Piet op school Dinsdag 6 december: Studiedag voor alle leerkrachten, alle kinderen vrij t/m maandag 5 december: Inschrijven voor rapportgesprekken

Nadere informatie

Luchtpost. Informatie van de directie. Vakantierooster schooljaar 2015-2016. Bewaarnummer 1 vrijdag 21 augustus 2015

Luchtpost. Informatie van de directie. Vakantierooster schooljaar 2015-2016. Bewaarnummer 1 vrijdag 21 augustus 2015 Basisschool De Zeppelin Anna Polaktuin 27 1705 JS Heerhugowaard T (072) 5726782 www.dezeppelin.nl Luchtpost Bewaarnummer 1 vrijdag 21 augustus 2015 Agenda Spreekuur meester Steven de Wit: vrijdag van 08.45

Nadere informatie

Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord Markt 5 9340 LEDE www.gamw.lede.be

Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord Markt 5 9340 LEDE www.gamw.lede.be Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord Markt 5 9340 LEDE www.gamw.lede.be Inhoudsopgave Pag 2: Wat is de academie? Pag 3: Algemeen. Pag 4: Wanneer starten de lessen, welke vakken kan je volgen. Pag

Nadere informatie

Vooruitblik schooljaar

Vooruitblik schooljaar Vooruitblik schooljaar 2019-2020 Beste ouders De vakantie staat voor de deur, maar op school zijn we al druk bezig met de voorbereidingen van volgend schooljaar. Via deze brief hopen we u alvast op de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 8 december 2017

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 8 december 2017 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2017-2018, vrijdag 8 december 2017 Sinterklaas Op 5 december heeft Sinterklaas een bezoek gebracht aan De Octopus. Wij weten dat Sinterklaas het altijd erg druk heeft, maar toch

Nadere informatie

Centrum voor de kunsten

Centrum voor de kunsten regio Ontdek jezelf bij De Muzehof 2014 2015 Centrum voor de kunsten Muzehof Coehoornsingel 1, Zutphen - info@muzehof.nl - muzehof.nl muzehof Centrum voor de kunsten is dé ontmoetingsplek op het gebied

Nadere informatie

februari 2019

februari 2019 1. Nieuwe zonnekindjes Een nieuwe maand, een nieuw begin Zo ook voor Julia-Rose en Léon die op 1 februari voor het eerst naar school komen! Welkom in K0 en hopelijk voelen ze zich snel thuis in hun klasje!

Nadere informatie

U kunt gebruik maken van de handige betaalknop!

U kunt gebruik maken van de handige betaalknop! 1. Schoolrekening 2 de trimester Donderdag 21 februari werd de 2 de schoolrekening van dit schooljaar opnieuw digitaal doorgestuurd (met betaalknop). Uiterste betaaldag is 15. Hebt u geen rekening gekregen?

Nadere informatie

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma.

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma. Met otto, elle of izzi!... Camping Vossenberg Centrumweg 17 8162 PT Epe Tel: 0578-613800 info@campingvossenberg.nl www.campingvossenberg.nl SPORT EN SPEL SPROOKJES Iedere dag (m.u.v. zaterdag) leuke sporten

Nadere informatie

WELKOM IN DE CURSUS. Wat moet je doen?

WELKOM IN DE CURSUS. Wat moet je doen? WELKOM IN DE CURSUS Abdul en Irina starten vandaag met een intensieve cursus Nederlands. De leraar geeft tijdens de les informatie over de cursus en de examens. De leraar maakt ook enkele afspraken met

Nadere informatie

Beste ouder(s) / verzorger(s),

Beste ouder(s) / verzorger(s), 28september 2018 1 3 Hazerswoudestraat 250 2729 CN Zoetermeer tel: 079-3315022 Directie: Annette Mulder & Lianne Leukfeldt Email: directie@floris.unicoz.nl Website: www.floris.unicoz.nl Beste ouder(s)

Nadere informatie

Mocht u vragen hebben kunt u ook altijd terecht bij de locatievertegenwoordiger Cas Geerling.

Mocht u vragen hebben kunt u ook altijd terecht bij de locatievertegenwoordiger Cas Geerling. Vakanties 2017-2018 Voorjaarsvakantie Zaterdag 24 februari 2018 t/m zondag 4 maart 2018 Goede vrijdag en 1e Paasdag Vrijdag 30 maart 2018 t/m maandag 2 april 2018 Meivakantie Vrijdag 27 april 2018 t/m

Nadere informatie

Lijsterbessenlaan Beveren T

Lijsterbessenlaan Beveren T Lijsterbessenlaan 24-9120 Beveren T 037501075 academie@beveren.be www.dekunstacademiebeveren.be Open lessen & Proeflessen van zaterdag 9 juni t.e.m. vrijdag 16 juni 2018 2 INHOUDSTAFEL Open lessen en Proeflessen

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei Omgangsregel mei: Wees zuinig op het materiaal want het is van ons allemaal

Nieuwsbrief mei Omgangsregel mei: Wees zuinig op het materiaal want het is van ons allemaal J.M.P. de Biestraat 2 1827 PA Alkmaar Tel: 072-5624215 erasmus@saks.l www.erasmus-saks.nl Nieuwsbrief mei 2018 Beste ouders/ verzorgers, We hopen dat iedereen een fijne meivakantie heeft gehad. De vakantie

Nadere informatie

Van harte gefeliciteerd!

Van harte gefeliciteerd! Obs De Plaats Schoolwerf 1 1657 LD Abbekerk T: 0229-581278 E: info@obsdeplaats.nl Maandag 24 oktober Dinsdag 25 oktober Woensdag 26 oktober Zaterdag 15 oktober Zaterdag 29 oktober Vrijdag 14 oktober 2016

Nadere informatie

Het Licht. Als vonk van vertrouwen. Sprankelend of heel klein. Geboren in een stal. Het oude nieuwe verhaal. Om mee op weg te gaan.

Het Licht. Als vonk van vertrouwen. Sprankelend of heel klein. Geboren in een stal. Het oude nieuwe verhaal. Om mee op weg te gaan. Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog, Het Licht Als vonk van vertrouwen Sprankelend of heel klein Geboren in een stal Het oude nieuwe verhaal Om mee op weg te gaan. We wensen elkaar fijne Kerstdagen

Nadere informatie

Hemelrijk. Nieuwsbrief Juli November 2017

Hemelrijk. Nieuwsbrief Juli November 2017 Hemelrijk Nieuwsbrief Juli November 2017 Beste leden en wijkbewoners, We informeren jullie graag over onze volgende activiteiten, maar eerst een stukje verloren gegane geschiedenis: In 1956 is men naar

Nadere informatie

INFO! februari 2016. Nationale Voorleesdagen

INFO! februari 2016. Nationale Voorleesdagen INFO! Uitslag Gemeentelijke voorleeswedstrijd Op zaterdag 23 januari heeft namens onze school Maybritt Bomers meegedaan aan de kwartfinale voorleeswedstrijd bij bibliotheek te Didam. Ze heeft heel mooi

Nadere informatie

Verkeersveiligheid: wachten op het schoolplein is oké!

Verkeersveiligheid: wachten op het schoolplein is oké! Beste ouders, Vrijdag 22 juni staat er een studiedag op de agenda. De leerlingen zijn dan vrij zodat wij met het team dit schooljaar kunnen evalueren en ook al plannen kunnen maken voor volgend schooljaar.

Nadere informatie

Maandag 18 september t/m vrijdag 22 september

Maandag 18 september t/m vrijdag 22 september Maandag 18 september t/m vrijdag 22 september In deze weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Ouderkamer > Operajaar start met Opera in je klas! > Ouderbijdrage 2017-2018 > Schoolkalender in de

Nadere informatie

leerjaar Leerkracht Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag

leerjaar Leerkracht Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Algemene Muzikale Vorming (AMV) & Samenzang-Jongeren (SZ) De Leertuin Meise De Leertuin Meise Basisschool Brixius L1A AMV Hubert V Hellemont 16u00-17u00 16u00-17u00 SZ Anneleen V Lancker 17u00-17u30 L2A

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud:

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud: NIEUWSBRIEF DE BRUG Inhoud: Vreemde dieren/otto Daniëls Uitnodiging Herfst Nieuws van de MR Stakingsnieuws Kalender september Kalender oktober Wist u dat???? Alle kinderen volgende week werken aan het

Nadere informatie

Maandbulletin september 2017

Maandbulletin september 2017 Maandbulletin september 2017 SCHOOLJAAR 2017-2018 NR. 2 Beste ouders / verzorgers, Beste kinderen en ouders/ verzorgers, Na wat ochtendgymnastiek zijn we afgelopen maandag weer fris en fruitig van start

Nadere informatie

Activiteitenkalender voor ouders en kinderen januari februari - maart 2017

Activiteitenkalender voor ouders en kinderen januari februari - maart 2017 Activiteitenkalender voor ouders en januari februari - maart 2017 Wanneer Tijdstip Wat Waar Info Woensdag 11 januari Van 13.30 tot 16 u. Nieuwsfeest Samen met (groot)ouders en vieren we het nieuwe. Zaterdag

Nadere informatie