Verordening voedselinformatie voor consumenten. Van 22 november 2011

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Verordening voedselinformatie voor consumenten. Van 22 november 2011"

Transcriptie

1 Verordening voedselinformatie voor consumenten Van 22 november 2011 In werking treding 13 december 2014

2 Inleiding Op 22 november is de nieuwe Europese Verordening Voedselinformatie voor consumenten gepubliceerd. Deze vervangt de huidige etiketteringsvoorschriften. De wetgeving gaat 20 dagen na publicatie in en kent verschillende overgangstermijnen. Dat wil zeggen: de verordening treedt inwerking op 13 december 2014, met een uitzondering voor de verplichte voedselinformatie. Die is van toepassing met ingang van 13 december De aanpassingen in de verordening Verstrekking van voedselinformatie voor consumenten gelden voor alle schakels in de keten, niet alleen meer voor de producent van consumentenproducten. Leveranciers zijn verplicht hun afnemers informatie over de producten door te geven. De voor de voedselinformatie verantwoordelijke exploitant van het levensmiddelenbedrijf is de exploitant onder wiens naam of handelsnaam het levensmiddel in de handel wordt gebracht. De exploitant staat in voor de aanwezigheid en de nauwkeurigheid van de voedselinformatie. Wanneer levensmiddelen te koop worden aangeboden door middel van verkoop op afstand, is de eigenaar van de website verantwoordelijk voor de verstrekking van de verplichte voedselinformatie voordat de koop wordt gesloten.

3 Verplicht te vermelden op het etiket zijn: a. Aanduiding b. Ingrediëntenlijst c. Allergenen d. KWID e. Gewicht / netto hoeveelheid f. THT / uiterste consumptiedatum g. Bewaarvoorschriften / gebruiksvoorwaarden h. Complete naam of handelsnaam én adres i. Land van oorsprong of plaats van herkomst j. Gebruiksaanwijzing k. Alcoholgehalte l. Voedingswaardevermelding Van deze meldingen moet onderstaande informatie in hetzelfde gezichtsveld staan: Wettelijke benaming Nettogewicht Alcoholgehalte (daar waar van toepassing (voorheen ook de houdbaarheidsverwijzing) Nieuwe vermeldingen en wijzigingen in de bestaande meldingen: Fysische toestand vermelden -Fysische toestand en / of de specifieke behandeling; poeder, opnieuw ingevroren, gevriesdroogd, snelgevroren, concentraat, gerookt, etc -Voor levensmiddelen die voor verkoop diepgevroren waren en ontdooid worden verkocht, gaat de benaming van het levensmiddel vergezeld van de vermelding ontdooid. Deze eis is niet van toepassing op: -ingrediënten aanwezig in het eindproduct; -levensmiddelen waarvoor invriezing een technologisch noodzakelijke stap is in het productieproces; -levensmiddelen waarvoor ontdooiing geen negatieve invloed heeft op de veiligheid of kwaliteit van het levensmiddel. Datum van invriezen Datum van invriezen, vermeldt als: Ingevroren op en gaat vergezeld met de datum zelf (dag, maand, jaar) of een verwijzing naar de plaats op de etikettering waar de datum is aangegeven. Als een product meerdere malen is ingevroren en ontdooid, vermeld dan de datum waarop het product het eerst is ingevroren. De vermelding van de datum van invriezing is alleen verplicht bij de etikettering van voorverpakt diepgevroren vlees, diepgevroren vleesbereidingen en diepgevroren onverwerkte visserijproducten. De lidstaten kunnen besluiten om dit voorschrift uit te breiden naar niet-voorverpakte producten. Imitatieproducten Aanduiding voor imitatieproducten en bewerkte vlees- en visproducten - door toevoeging van eiwitten, water of enzymen om losse stukjes tot een geheel te vormen - die de indruk wekken onbewerkt te zijn. Vermelding: samengesteld uit stukjes vlees en samengesteld uit stukje vis. De toevoeging van water veranderd de textuur en het gewicht van het product, de consument dient op de hoogte zijn van dit percentage. Het gaat hier om een vermelding van toegevoegd water als het 5% toevoegt aan het gewicht van het product en dient toegevoegd te worden aan de productnaam.

4 Aanwezigheid cafeïne Vermelding voor cafeïne is gewijzigd. De volgende zin dient gebruikt te worden: Hoog cafeïnegehalte. Niet aanbevolen voor kinderen en vrouwen die zwager zijn of borstvoeding geven. Deze zin dient geplaatst te zijn in hetzelfde gezichtsveld als de benaming van de drank, gevolgd door vermelding tussen haakjes, van het cafeïnegehalte uitgedrukt in mg/100 ml. Deze vermelding is niet verplicht op thee en koffie. Verplichte vermelding van allergenen informatie Allergeen bevattende ingrediënten moeten in een afwijkend lettertype, stijl of kleur in de ingrediëntendeclaratie opgenomen zijn zodat ze duidelijk opvallen ten opzichte van de andere ingrediënten. Dit betekent dat de verduidelijking in een apart kader mag, maar dit mag info in de ingrediëntendeclaratie niet vervangen. Als het gaat om een ingrediënt waar een deel van het woord een allergeen is, hoeft alleen het allergeen onderscheidend te zijn. De mogelijkheid is er ook om het complete woord onderscheidend te plaatsen. Bijvoorbeeld melkpoeder of melkpoeder. Allergenen dienen meerdere malen herhaald te worden indien deze meerdere malen aanwezig zijn. Als het een product treft waarin alle ingrediënten allergenen zijn, ook dan dienen alle allergenen onderscheidend van het woord ingrediënt (voorafgaand aan de opsomming ingrediënten) vermeld te worden. De 14 allergene stoffen zijn: -Glutenbevattende granen: tarwe, rogge, gerst, haver, spelt, kamut; -Schaaldieren; -Eieren; -Vis; -Pinda; -Soja; -Melk ( inclusief lactose); -Noten: amandelen, hazelnoten, walnoten, cashewnoten, pecannoten, paranoten, pistachenoten en macadamianoten; -Selderij; -Mosterd; -Sesamzaad; -Zwaveldioxide en sulfiet bij concentraties van meer dan 10 mg S02 per kilo of liter; -Lupine; -Weekdieren. Dit is een verplichte herhaling van allergene ingrediënten in de declaratie, behalve als de productnaam al naar het allergeen verwijst. Voor onverpakte producten moet informatie over allergenen een verplicht gegeven gaan worden en ten allen tijde inzichtelijk voor de consument, alle andere informatie is optioneel. Dit zijn producten zoals verkocht op de versafdeling. De informatie over kruisbesmetting met allergenen mag niet misleidend, dubbelzinnig of verwarrend zijn. Bij etiketten/verpakkingen kleiner dan 10cm2 is de vermelding van allergenen verplicht. De ingrediëntendeclaratie mag dan wel worden overgeslagen. Geraffineerde oliën en vetten van plantaardige oorsprong De groepsbenaming plantaardige olie of plantaardig vet mag niet meer gebruikt worden zonder vermelding van de specifieke plantaardige oorsprong, zoals palmolie of kokosvet. En mogen worden gevolgd door de woorden in wisselende verhoudingen.

5 Voedingswaarde informatie Verplichte vermelding van de voedingswaarde informatie indien er voldoende ruimte is, gepresenteerd in tabelformaat met de cijfers onder elkaar. Indien er onvoldoende ruimte is, worden de gegevens achter elkaar geplaatst. De inhoud van de verplichte voedingswaardedeclaratie geplaatst in deze volgorde als volgt: -Energie (kj) -Energie (kcal) -Vetten, verzadigd vet (eov, mov optioneel) -Koolhydraten, suikers (zetmeel optioneel) -Vezels -Eiwitten -Zout De tabel moet worden voorzien van de tekst Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kj/2000 kcal). De tabel mag dus worden aangevuld met een indicatie voor hoeveelheden van een of meer van de volgende nutriënten: (Geplaatst na koolhydraten en vóór eiwitten) -enkelvoudig onverzadigde vetzuren; -meervoudig onverzadigde vetzuren; -polyolen; -zetmeel; -vezels; -vitaminen en mineralen (per 100 g of 100 ml + % ADH). De voedingswaarde declaratie is niet verplicht bij: -etiket kleiner dan 25 cm 2 ; -water, kruiden, thee, koffie, onverwerkte producten; -azijn, kauwgom. Vermelding van zout in plaats van natrium Om het etiket duidelijk en begrijpelijk te houden voor de eindgebruiker, is ervoor gekozen op het etiket in plaats van natrium, de naam van het overeenkomstige nutriënt, de term zout te gebruiken. THT, bewaren en gebruik Het bewaarvoorschrift moet na de tht/tgt-code vermeldt worden indien deze relevant is om de houdbaarheid te waarborgen. De gebruiksaanwijzing is zodanig dat het levensmiddel op de juiste wijze gebruikt kan worden. Het gebruik advies dient in woord en getal geplaatst te worden, toevoeging van iconen is mogelijk, maar mag niet op zichzelf staan. Vermelding land van oorsprong en plaats van herkomst Verplichte aanduiding van het land van oorsprong en plaats van herkomst voor vers vlees van varkens, geiten en schapen, en pluimvee. Dit is nu al het geval bij rund- en kalfsvlees. Maar ook bij melk, melk die als ingrediënt in zuivelproducten wordt gebruikt,, onverwerkte levensmiddelen, producten met maar één ingrediënt, ingrediënten die meer dan 50% van het product uitmaken. Wat precies moet worden vermeld volgt na 2 jaar na inwerkingtreding lid 2,6 en 9 van art.26.

6 Verkoop op afstand Niet alleen het etiket, maar ook informatie op websites, reclame-uitingen en mondelinge informatie moet aan de wettelijke eisen voldoen. De verplichte voedselinformatie, waaronder ook allergeneninformatie, moet beschikbaar zijn vóór het moment van aankoop. Dit heeft vooral gevolgen voor webshops. Deze eis geldt overigens niet voor snoepautomaten Vermelding per portie Volgens artikel 33 mag je de Voedingswaarde per portie vermelden naast de voedingswaarde per 100 gr of ml. Als de voedingswaarde per portie vermeld wordt dan moet je de portie of consumptieeenheid vermelden. Deze moet dicht bij de voedingswaarde declaratie geplaatst zijn. Nanomateriaal Elk ingrediënt dat in de vorm van synthetisch nanomateriaal in een product is verwerkt, dient duidelijk in de lijst van ingrediënten te worden vermeld. De naam van het ingrediënt moet worden gevolgd door het woord nano tussen haakjes. Vermelding van oneetbare worstvellen. Wanneer een worstvel niet eetbaar is, moet dit worden vermeld. Vermelding compleet adres In de nieuwe verordening is het verplicht een compleet adres te vermelden. Of dit het webadres is of postadres, moet de publicatie verordening nog uitwijzen. Verplichte vermelding van Azo-kleurstoffen Vanaf 20 juli 2010 is het verplicht melding te maken van Azo-kleurstoffen met behulp van de waarschuwing: <Naam of E-nummer van de kleur(en)> kan de activiteit of oplettendheid van kinderen nadelig beïnvloeden. Het gaat om de volgende kleurstoffen: E102 Tartrazine E104 Chinolinegeel E110 Zonngeel E122 Carmoisine E124 Ponceau 4R E129 Allurarood Leesbaarheid etiketten Om de leesbaarheid te bevorderen is een minimale letterhoogte bij x van 1,2mm vastgesteld. In het geval van rechthoekige of doosvormige verpakkingen is de bepaling van het grootste oppervlak simpel, d.w.z. een volledige kant van de betreffende verpakking (hoogte breedte). Wanneer er sprake is van cilindervormige verpakkingen (bijv. blikken) of flesvormige verpakkingen (bijv. flessen), die vaak onregelmatig van vorm zijn, is de vaststelling van het grootste oppervlak echter ingewikkelder. Een praktische manier om het begrip grootste oppervlak voor cilinder- of flesvormige verpakkingen met vaak onregelmatige vormen te verhelderen is bijvoorbeeld: het oppervlak van de verpakking, uitgezonderd de boven- en onderkant, de opstaande randen aan de boven- en onderkant van blikken, alsook de schouders en hals van flessen en potten. Als het grootste oppervlakte van een verpakking kleiner is dan 80cm2, dan is ook een hoogte van 0,9mm toegestaan.

7 Bij verpakkingen waarvan het grootste oppervlakte minder dan 10cm2 bedraagt, zijn alleen onderstaande vermeldingen verplicht: -wettelijke benaming van het levensmiddel; -allergeneninformatie (elke aanwezige stof of technologische hulpstof), omschreven door het woord bevat gevolgd door de naam van de stof of het product; -netto hoeveelheid van het levensmiddel; -THT of TGT(M); De ingrediënten worden met behulp van andere middelen verstrekt of zijn op verzoek van de consument beschikbaar. Minimale lettergrootte: 1,2 mm (6-hoogte) Etiketten kleiner dan 80 cm2: minimaal 0,9 mm Etiketten kleiner dan 25 cm2: geen voedingswaarde Etiketten kleiner dan 10 cm2: beperkte declaratie: aanduiding, allergenen, gewicht en houdbaarheidsvermelding Verkoop niet/voorverpakte producten In geval van niet-voorverpakte levensmiddelen kan de inhoud van de voedingswaardevermelding worden beperkt tot de energetische waarde of de energetische waarde samen met de hoeveelheid vetten, verzadigde vetzuren, suikers en zout. Uit pragmatische overwegingen, ter indicatie, mogen nationale maatregelen echter bepalen dat gedetailleerde informatie over allergenen en intoleranties met betrekking tot de vervaardiging of bereiding van niet-voorverpakte levensmiddelen op verzoek van de consument wordt verstrekt, mits de exploitant van het levensmiddelenbedrijf op een duidelijk zichtbare plaats, duidelijk leesbaar en waar nodig op onuitwisbare wijze aangeeft dat deze informatie op verzoek kan worden verkregen. In geval van niet-voorverpakte levensmiddelen mag de uitdrukking van de voedingswaardevermelding beperkt blijven tot de portie of consumptie-eenheid. Geen misleiding Er mag niet meer gesuggereerd worden dat het levensmiddel bijzondere kenmerken vertoont terwijl alle soortgelijke levensmiddelen dezelfde kenmerken bezitten, met name door nadrukkelijk te wijzen op het ontbreken of aanwezig zijn van bepaalde ingrediënten en/of voedingsstoffen. De voedselinformatie aan levensmiddelen mag geen eigenschappen toeschrijven inzake het voorkómen, behandelen of genezen van een menselijke ziekte, noch toespelingen maken op dergelijke eigenschappen.

8 Impact voor verdere marketing doeleinden Niet alleen het etiket, maar ook de informatie op websites, reclame-uitingen en mondelinge informatie moet aan de wettelijke eisen voldoen. De verplichte voedselinformatie, waaronder ook allergeneninformatie, moet beschikbaar zijn voor aankoop. Dit heeft vooral gevolgen voor webshops. Deze eis geldt overigens niet voor snoepautomaten. Geplande wijzigingen In de komende jaren wordt op onderstaande punten een aanvullende wetgeving of richtlijn vastgesteld. May-contain etikettering. De manier waarop mogelijke kruisbesmetting het allergenen wordt geëtiketteerd. Etikettering van alcoholische dranken van >1,2% alcohol (ingrediënten en voedingswaarde). Gebruik van pictogrammen (in gehele declaratie) in plaats van woord en getal. Gebruik van moderne hulpmiddelen in plaats van informatie op een etiket of verpakking. Regels met betrekking tot leesbaarheid (afgezien van lettergrootte). De definitie van nanomateriaal. Vermelden van land van herkomst van zuivelproducten (ook samengestelde), producten met maar één ingrediënt en ingrediënten die meer dan 50% van een product uitmaken. Opname van transvetzuren in de verplichte voedingswaarde informatie. Vaststellen van uniforme portiegroottes voor specifieke productgroepen (voor berekening voedingswaarde per portie). Visuele weergave van voedingswaarden. De claim Geschikt voor vegetariërs of veganisten. (Vrijwillige referenties-innames voor nutriënten)

Verordening voedselinformatie voor consumenten (EU1169/2011) 22 Nov inwerkingtreding 13 december 2014

Verordening voedselinformatie voor consumenten (EU1169/2011) 22 Nov inwerkingtreding 13 december 2014 Verordening voedselinformatie voor consumenten (EU1169/2011) 22 Nov 2011 - inwerkingtreding 13 december 2014 Athena Graphics 1 Liebeekstraat 20, 8800 B-Roeselare T +32 51 43 18 80 F +32 51 22 79 28 E info@athena-graphics.be

Nadere informatie

Introductie BUILDING QUALITY TODAY FOR TOMORROW'S BEST!

Introductie BUILDING QUALITY TODAY FOR TOMORROW'S BEST! Introductie BUILDING QUALITY TODAY FOR TOMORROW'S BEST! Over Précon Food Management + = Eerlijkheid, openheid, zorgvuldigheid Persoonlijke aanpak Praktisch maatwerk Kwalitatief hoogwaardige dienstverlening

Nadere informatie

Introductie BUILDING QUALITY TODAY FOR TOMORROW'S BEST!

Introductie BUILDING QUALITY TODAY FOR TOMORROW'S BEST! Introductie BUILDING QUALITY TODAY FOR TOMORROW'S BEST! Over Précon Food Management + = Eerlijkheid, openheid, zorgvuldigheid Persoonlijke aanpak Praktisch maatwerk Kwalitatief hoogwaardige dienstverlening

Nadere informatie

De nieuwe wetgeving voor etiketten

De nieuwe wetgeving voor etiketten De nieuwe wetgeving voor etiketten 13-12-2014 P.O Box 55 7720 AB Dalfsen Wannestraat 28 7722 RT Dalfsen T 0529 43 81 00 F 0529 43 81 10 T www.eshuis.nl F info@eshuis.nl ING: 69.17.62.546 bic-code: ingbnl2a

Nadere informatie

Ingrediënten E-Nr. % Beschrijving Oorsprong Land van herkomst Suiker 95% Suikerbiet Europese Unie Maiszetmeel 5% Maïs Frankrijk

Ingrediënten E-Nr. % Beschrijving Oorsprong Land van herkomst Suiker 95% Suikerbiet Europese Unie Maiszetmeel 5% Maïs Frankrijk 1. Algemene informatie Artikelnummer: Productbenaming: suiker Productbeschrijving: fijn gemalen suiker 2. Gebruik/dosering Strooi op gereed product naar wens. 3. Sensorische gegevens Smaak: Geur: Kleur:

Nadere informatie

fondant poeder voor bakkerij, snoepgoed or chocolade

fondant poeder voor bakkerij, snoepgoed or chocolade 1. Algemene informatie Artikelnummer: Productbenaming: suiker met gedroogde glucosestroop Productbeschrijving: fondant poeder voor bakkerij, snoepgoed or chocolade 2. Gebruik/dosering 1kg Fondro Fijn met

Nadere informatie

MIK MAGERE YOGH BOSBES 500G. Mik magere yoghurt 500g bosbes met slechts 0.9% vet in een handige hersluitbare verpakking

MIK MAGERE YOGH BOSBES 500G. Mik magere yoghurt 500g bosbes met slechts 0.9% vet in een handige hersluitbare verpakking PRODUCTOMSCHRIJVING Mik magere yoghurt 500g bosbes met slechts 0.9% vet in een handige hersluitbare verpakking INGREDIËNTEN magere yoghurt. suiker. zwarte bessensap (4.5%). water.. bosbes ( 2.7 %). glucose-fructose

Nadere informatie

2419 Levensmiddelen - Verpakking en etikettering (inclusief handelsnormen) [2419] v3

2419 Levensmiddelen - Verpakking en etikettering (inclusief handelsnormen) [2419] v3 Provinciale dienst van:... Datum:... Verantwoordelijke Controleur:... Nr:... Operator :... N uniek... Adres :...... 2419 Levensmiddelen - Verpakking en etikettering (inclusief handelsnormen) [2419] v C

Nadere informatie

PRODUCT IDENTIFICATIE. Diepvries, Fully Baked. 1 Karton = 40 Stuks INGREDIËNTEN FYSISCHE EIGENSCHAPPEN VOOR 1 STUK.

PRODUCT IDENTIFICATIE. Diepvries, Fully Baked. 1 Karton = 40 Stuks INGREDIËNTEN FYSISCHE EIGENSCHAPPEN VOOR 1 STUK. Page 1 of 5 Pagina: 1/3 PRODUCT IDENTIFICATIE Artikelcode Benaming Fysische toestand Merknaam Diepvries, Fully Baked Dauphine EAN-code 5410683060249 Stuks per verkoopseenheid Karton 1 Karton = 40 Stuks

Nadere informatie

Tapenade Oude kaas (Oliva) Auteur informatie. Telefoon Versie , 16:04:13

Tapenade Oude kaas (Oliva) Auteur informatie. Telefoon Versie , 16:04:13 Tapenade Oude kaas (Oliva) Auteur informatie Auteur Joyce Quist Email Joyce@oliva.nl Telefoon 048 143 26 79 Versie 14032017, 16:04:13 Specificatie Algemeen Productnaam Artikelnummer Doelgroep Bekend oneigenlijk

Nadere informatie

Product specificatie. SANADUR /BOT/1,25kg Algemene informatie. 2. Gebruik/dosering. 3. Sensorische gegevens. 4.

Product specificatie. SANADUR /BOT/1,25kg Algemene informatie. 2. Gebruik/dosering. 3. Sensorische gegevens. 4. 1. Algemene informatie Artikelnummer: Productbenaming: Additief Productbeschrijving: Sanadur 2. Gebruik/dosering Aanbevolen dosering: 10 g/kg 3. Sensorische gegevens Smaak: Geur: Kleur: Textuur: zoet zoetig

Nadere informatie

Pesto Italiano (Oliva) Auteur informatie. Telefoon Versie , 15:15:45

Pesto Italiano (Oliva) Auteur informatie. Telefoon Versie , 15:15:45 Pesto Italiano (Oliva) Auteur informatie Auteur Joyce Quist Email Joyce@oliva.nl Telefoon 048 143 26 79 Versie 12012017, 15:15:45 Specificatie Algemeen Productnaam Artikelnummer Doelgroep Bekend oneigenlijk

Nadere informatie

Product met AOC/AOP label Biologisch product Type gewicht Nettogewicht 1,5 kg. Kaasimport Jan Dupont nv.

Product met AOC/AOP label Biologisch product Type gewicht Nettogewicht 1,5 kg. Kaasimport Jan Dupont nv. Algemene Informatie Commerciële verkoopsbenaming LE BREBIOU Artikelnummer Dupontcheese 1689_000 Intrastatcode 0406909300 Wettelijke verkoopsbenaming Kaas op basis van gepasteuriseerde melk Land van oorsprong

Nadere informatie

# Olijven baby konings knoflook 150 (Oliva) Auteur informatie. Telefoon Versie , 11:36:37

# Olijven baby konings knoflook 150 (Oliva) Auteur informatie. Telefoon Versie , 11:36:37 # Olijven baby konings knoflook 150 (Oliva) Auteur informatie Auteur Joyce Quist Email Joyce@oliva.nl Telefoon 048 143 26 79 Versie 15032017, 11:36:37 Specificatie Algemeen Productnaam Olijven baby konings

Nadere informatie

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Artikelnummer

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Artikelnummer Productspecificatie Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: 035-5882395 F: 084-7268972 E: info@patisserieunique.nl Productkenmerken Artikelnummer 750035 Productnaam Quattro

Nadere informatie

BEHEERD DOCUMENT PRODUCTSPECIFICATIE

BEHEERD DOCUMENT PRODUCTSPECIFICATIE BEHEERD DOCUMENT Datum: 10/12/2013 PRODUCTSPECIFICATIE Datum laatste receptversie: 25/10/2012 Datum opmaak: 1/08/2014 1. PRODUCTOMSCHRIJVING 1a. Benaming DRESSING 50% 1b. Receptcode 184 V008 2. INGREDIENTENDECLARATIE

Nadere informatie

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Artikelnummer

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Artikelnummer Productspecificatie Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: 035-5882395 F: 084-7268972 E: info@patisserieunique.nl Productkenmerken Artikelnummer 720000 Productnaam Batard

Nadere informatie

Toverkaas prei (Oliva) Auteur informatie. Verse kruidendip. Telefoon Versie , 15:57:33

Toverkaas prei (Oliva) Auteur informatie. Verse kruidendip. Telefoon Versie , 15:57:33 Toverkaas prei (Oliva) Verse kruidendip Auteur informatie Auteur Joyce Quist Email Joyce@oliva.nl Telefoon 048 143 26 79 Versie 02012017, 15:57:33 Specificatie Algemeen Productnaam Artikelnummer Doelgroep

Nadere informatie

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E:

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Productspecificatie Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: 035-5882395 F: 084-7268972 E: info@patisserieunique.nl Productkenmerken Artikelnummer 8165 Productnaam Karamel

Nadere informatie

Toverkaas pesto Italiano (Oliva) Auteur informatie. Telefoon Versie , 16:41:41

Toverkaas pesto Italiano (Oliva) Auteur informatie. Telefoon Versie , 16:41:41 Toverkaas pesto Italiano (Oliva) Auteur informatie Auteur Joyce Quist Email Joyce@oliva.nl Telefoon 048 143 26 79 Versie 13022017, 16:41:41 Specificatie Algemeen Productnaam Artikelnummer Doelgroep Bekend

Nadere informatie

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E:

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Productspecificatie Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: 035-5882395 F: 084-7268972 E: info@patisserieunique.nl Productkenmerken Artikelnummer 2528 Productnaam Amandel

Nadere informatie

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E:

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Productspecificatie Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: 035-5882395 F: 084-7268972 E: info@patisserieunique.nl Productkenmerken Artikelnummer 2526 Productnaam Amandel

Nadere informatie

Product met AOC/AOP label Biologisch product Nettogewicht 125 g

Product met AOC/AOP label Biologisch product Nettogewicht 125 g Algemene Informatie Productinformation Commerciële verkoopsbenaming LANDANA GEITENSMEERKAAS 125G Artikelnummer Dupontcheese 6718_000 Intrastatcode 04063090 Wettelijke verkoopsbenaming Kaas op basis van

Nadere informatie

Biologisch product Nettogewicht 32 kg

Biologisch product Nettogewicht 32 kg Algemene Informatie Productinformation Commerciële verkoopsbenaming GRANA PADANO 1/1 14-16M Artikelnummer Dupontcheese 0399_000 Wettelijke verkoopsbenaming Kaas op basis van gepasteuriseerde melk Land

Nadere informatie

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E:

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Productspecificatie Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: 035-5882395 F: 084-7268972 E: info@patisserieunique.nl Productkenmerken Artikelnummer 69681 Productnaam Milanobroodje

Nadere informatie

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E:

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Productspecificatie Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: 035-5882395 F: 084-7268972 E: info@patisserieunique.nl Productkenmerken Artikelnummer 1048 Productnaam UNIQUE

Nadere informatie

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Artikelnummer

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Artikelnummer Productspecificatie Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: 035-5882395 F: 084-7268972 E: info@patisserieunique.nl Productkenmerken Artikelnummer 750034 Productnaam Quattro

Nadere informatie

EAN CODE : 5413110012606 INTRASTAT CODE : 1902-1100 2. KENMERKEN VAN HET PRODUCT :

EAN CODE : 5413110012606 INTRASTAT CODE : 1902-1100 2. KENMERKEN VAN HET PRODUCT : 1. VERKOOPBENAMING : NOEDELSWOK MET GROENTEN EN KIP WETTELIJKE BENAMING : RECEPT VAN FIJNE NOEDELS IN SAUS BEREID OP BASIS VAN VERSCHILLENDE GROENTEN EN KIP EAN CODE : 5413110012606 INTRASTAT CODE : 1902-1100

Nadere informatie

Product specificatie TRIFAMANDE /BAA/20KG Algemene informatie. 2. Sensorische gegevens. 3. Ingrediëntenlijst. 4.

Product specificatie TRIFAMANDE /BAA/20KG Algemene informatie. 2. Sensorische gegevens. 3. Ingrediëntenlijst. 4. 1. Algemene informatie Artikelnummer: Productbenaming: TRIFAMANDE Productbeschrijving: Mix voor de bereiding van Trifamande 2. Sensorische gegevens Smaak: Geur: Kleur: Textuur: typisch typisch gebroken

Nadere informatie

Product met AOC/AOP label Biologisch product Type gewicht Vast ( met e) Nettogewicht 6 kg. Ja (1)

Product met AOC/AOP label Biologisch product Type gewicht Vast ( met e) Nettogewicht 6 kg. Ja (1) Algemene Informatie Productinformation Commerciële verkoopsbenaming FETA KUBUS PEKEL 6 KG Artikelnummer Dupontcheese 5120_000 Wettelijke verkoopsbenaming Kaas op basis van gepasteuriseerde melk Land van

Nadere informatie

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Artikelnummer

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Artikelnummer Productspecificatie Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: 035-5882395 F: 084-7268972 E: info@patisserieunique.nl Productkenmerken Artikelnummer 8108746 Productnaam EAN

Nadere informatie

Land van oorsprong Product met AOC/AOP label Biologisch product Type gewicht Variabel (zonder e) Nettogewicht 3,1 kg

Land van oorsprong Product met AOC/AOP label Biologisch product Type gewicht Variabel (zonder e) Nettogewicht 3,1 kg Algemene Informatie Commerciële verkoopsbenaming Passendale Prelude 50+ Artikelnummer Dupontcheese 2153_000 Intrastatcode 04069079 Wettelijke verkoopsbenaming Kaas op basis van gepasteuriseerde melk Land

Nadere informatie

Belangrijkste wijzigingen De nieuwe etiketteringsvoorschriften kennen een aantal grote nieuwe wijzigingen:

Belangrijkste wijzigingen De nieuwe etiketteringsvoorschriften kennen een aantal grote nieuwe wijzigingen: FNLI FACTSHEET De regels voor etikettering in de levensmiddelenindustrie April 2015 Nieuwe wetgeving over informatie op het etiket Vanaf 13 december 2014 zijn de nieuwe Europese etiketteringsvoorschriften

Nadere informatie

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E:

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Productspecificatie Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: 035-5882395 F: 084-7268972 E: info@patisserieunique.nl Productkenmerken Artikelnummer 2525 Productnaam Amandel

Nadere informatie

Olijven konings knoflook op olie (G) (Oliva) Auteur informatie. Telefoon 048 143 26 79 Versie 08-07-2014, 14:10:30

Olijven konings knoflook op olie (G) (Oliva) Auteur informatie. Telefoon 048 143 26 79 Versie 08-07-2014, 14:10:30 Olijven konings knoflook op olie (G) (Oliva) Auteur informatie Auteur han1 Email info@oliva.nl Telefoon 048 143 26 79 Versie 08072014, 14:10:30 Specificatie Algemeen Productnaam Artikelnummer Doelgroep

Nadere informatie

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Artikelnummer

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Artikelnummer Productspecificatie Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: 035-5882395 F: 084-7268972 E: info@patisserieunique.nl Productkenmerken Artikelnummer 720702 Productnaam EAN

Nadere informatie

Product met AOC/AOP label Biologisch product Type gewicht Variabel (zonder e) Nettogewicht 0,7-2 kg. Kaasimport Jan Dupont nv.

Product met AOC/AOP label Biologisch product Type gewicht Variabel (zonder e) Nettogewicht 0,7-2 kg. Kaasimport Jan Dupont nv. Algemene Informatie Commerciële verkoopsbenaming TETE DE MOINE Artikelnummer Dupontcheese 0044_000 Wettelijke verkoopsbenaming Kaas op basis van rauwe melk Land van oorsprong Zwitserland Product met AOC/AOP

Nadere informatie

Artikelnummer: EAN: Beemster kaasbroodje

Artikelnummer: EAN: Beemster kaasbroodje Pruvé EAN: 8710972114729 (CE) Basisgegevens Commerciële naam Wettelijke naam Functionele naam Variant Merk Pruvé Ingrediënteninformatie water, TARWEBLOEM, Beemsterkaas (MELK, zout, zuursel, stremsel, conserveermiddel:

Nadere informatie

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Artikelnummer

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Artikelnummer Productspecificatie Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: 035-5882395 F: 084-7268972 E: info@patisserieunique.nl Productkenmerken Artikelnummer 717000 Productnaam Carre

Nadere informatie

Plukbrood bruin/wit 1/2 gastronorm

Plukbrood bruin/wit 1/2 gastronorm Bakkerij de Jong BV Afmeting van 24 x 30 cm EAN: 8716969910831 (HE) Basisgegevens Commerciële naam Wettelijke naam Functionele naam Merk Bakkerij de Jong BV Ingrediënteninformatie tarwebloem, volkoren

Nadere informatie

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E:

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Productspecificatie Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: 035-5882395 F: 084-7268972 E: info@patisserieunique.nl Productkenmerken Artikelnummer 1057 Productnaam GESNEDEN

Nadere informatie

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E:

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Productspecificatie Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: 035-5882395 F: 084-7268972 E: info@patisserieunique.nl Productkenmerken Artikelnummer 8168 Productnaam Hazelnoot

Nadere informatie

Patisserie Unique New Business B.V. T: E: W:

Patisserie Unique New Business B.V. T: E: W: Productspecificatie Patisserie Unique New Business B.V. T: 085-8771044 E: info@patisserieunique.nl W: www.patisserieunique.nl Productkenmerken Artikelnummer 36178 Productnaam Mini bagels sesam EAN 8718026243067

Nadere informatie

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: 035-5882395 F: 084-7268972 E:

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: 035-5882395 F: 084-7268972 E: Productspecificatie Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: 035-5882395 F: 084-7268972 E: info@patisserieunique.nl Productkenmerken Artikelnummer 30000 Productnaam Baguette

Nadere informatie

Il Gelato Roomijs Stracciatella

Il Gelato Roomijs Stracciatella Tonitto EAN: 8014914001000 (CE), 18014914001007 (HE) Basisgegevens Commerciële naam Wettelijke naam Stracciatellaroomijs Functionele naam Variant Merk Tonitto Ingrediënteninformatie verse volle melk, room

Nadere informatie

Patisserie Unique New Business B.V. T: E: W:

Patisserie Unique New Business B.V. T: E: W: Productspecificatie Patisserie Unique New Business B.V. T: 085-8771044 E: info@patisserieunique.nl W: www.patisserieunique.nl Productkenmerken Artikelnummer 791012 Productnaam Pain de Noisette notenbrood

Nadere informatie

Bertolli Olijfolie Extra Vergine Olio Di Oliva Originale

Bertolli Olijfolie Extra Vergine Olio Di Oliva Originale Bertolli Olijfolie Extra Vergine Olio Di Oliva Originale Bertolli Bertolli Originale is een Extra Vergine olijfolie met een uitgebalanceerde smaak en is de perfecte basis voor ieder gerecht. Ideaal voor

Nadere informatie

Product met AOC/AOP label Biologisch product Brutogewicht 161 g Nettogewicht 150 g

Product met AOC/AOP label Biologisch product Brutogewicht 161 g Nettogewicht 150 g Algemene Informatie Productinformation Commerciële verkoopsbenaming BOURSIN POIVRE 150G Artikelnummer Dupontcheese 0378_000 Intrastatcode 04061080 Wettelijke verkoopsbenaming Kaas op basis van gepasteuriseerde

Nadere informatie

Artikelnummer: EAN: Arachideolie blik

Artikelnummer: EAN: Arachideolie blik Levo Arachideolie bevat een hoog percentage enkelvoudig onverzadigde vetzuren en een relatief laag percentage meervoudig onverzadigde vetzuren. Hierdoor wordt arachideolie als een van de beste oliesoorten

Nadere informatie

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Artikelnummer

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Artikelnummer Productspecificatie Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: 035-5882395 F: 084-7268972 E: info@patisserieunique.nl Productkenmerken Artikelnummer 716010 Productnaam Kampioentje

Nadere informatie

Patisserie Unique New Business B.V. T: E: W: Artikelnummer EAN

Patisserie Unique New Business B.V. T: E: W:   Artikelnummer EAN Productspecificatie Patisserie Unique New Business B.V. T: 085-8771044 E: info@patisserieunique.nl W: www.patisserieunique.nl Productkenmerken Artikelnummer 719703 Productnaam Demi baguette noir EAN 8718564133684

Nadere informatie

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Artikelnummer 8152

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Artikelnummer 8152 Productspecificatie Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: 035-5882395 F: 084-7268972 E: info@patisserieunique.nl Productkenmerken Artikelnummer 8152 Productnaam Slofbodem

Nadere informatie

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Artikelnummer 1061

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Artikelnummer 1061 Productspecificatie Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: 035-5882395 F: 084-7268972 E: info@patisserieunique.nl Productkenmerken Artikelnummer 1061 Productnaam Glutenvrij

Nadere informatie

Eindproductspecificatie

Eindproductspecificatie 1 ) ALGEMENE PRODUCTGEGEVENS PRODUCTNAAM : Poppies Trio mini eclairs PRODUCTOMSCHRIJVING : Assortiment van 12 mini eclairs gevuld met chocoladecrème en genappeerd met donkere chocolade, 12 mini eclairs

Nadere informatie

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Artikelnummer 5040

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Artikelnummer 5040 Productspecificatie Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: 035-5882395 F: 084-7268972 E: info@patisserieunique.nl Productkenmerken Artikelnummer 5040 Productnaam Appelbol

Nadere informatie

Bertolli Olijfolie Olio Di Oliva Classico

Bertolli Olijfolie Olio Di Oliva Classico Bertolli Bertolli Classico zorgt voor het behoud van de oorspronkelijke smaak van de ingrediënten. Ideaal voor het bakken en braden van vlees, kip en aardappeltjes en voor het roerbakken van groenten.

Nadere informatie

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E:

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Productspecificatie Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: 035-5882395 F: 084-7268972 E: info@patisserieunique.nl Productkenmerken Artikelnummer 36196 Productnaam Scones

Nadere informatie

Il Gelato Roomijs Spagnola

Il Gelato Roomijs Spagnola Tonitto EAN: 8014914001963 (CE), 18014914001960 (HE) Basisgegevens Commerciële naam Wettelijke naam Vanilleijs met kersen Functionele naam Variant Merk Tonitto Ingrediënteninformatie verse volle melk,

Nadere informatie

DIS 3352 Levensmiddelen - VERPAKKING EN ETIKETTERING (INCLUSIEF HANDELSNORMEN) [3352] v2

DIS 3352 Levensmiddelen - VERPAKKING EN ETIKETTERING (INCLUSIEF HANDELSNORMEN) [3352] v2 Provinciale dienst van : Datum : Veranwoordelijke controleur : Nr : Operator : N uniek : Adres : DIS 52 Levensmiddelen - VERPAKKING EN ETIKETTERING (INCLUSIEF HANDELSNORMEN) [52] v2 C : conform NC : niet-conform

Nadere informatie

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Artikelnummer 2537

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Artikelnummer 2537 Productspecificatie Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: 035-5882395 F: 084-7268972 E: info@patisserieunique.nl Productkenmerken Artikelnummer 2537 Productnaam Gevuld

Nadere informatie

Tomaat soet o zon gekruid op olie (G) (Oliva) Auteur informatie. Telefoon Versie , 09:09:58

Tomaat soet o zon gekruid op olie (G) (Oliva) Auteur informatie. Telefoon Versie , 09:09:58 Tomaat soet o zon gekruid op olie (G) (Oliva) Auteur informatie Auteur han1 Email info@oliva.nl Telefoon 048 143 26 79 Versie 08122014, 09:09:58 Specificatie Algemeen Productnaam Artikelnummer Doelgroep

Nadere informatie

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E:

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Productspecificatie Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: 035-5882395 F: 084-7268972 E: info@patisserieunique.nl Productkenmerken Artikelnummer 760712 Productnaam Batard

Nadere informatie

Product met AOC/AOP label Biologisch product Nettogewicht 5 kg

Product met AOC/AOP label Biologisch product Nettogewicht 5 kg Algemene Informatie Productinformation Commerciële verkoopsbenaming TRENTA 1/1 Artikelnummer Dupontcheese 1597_000 Intrastatcode Wettelijke verkoopsbenaming Kaas op basis van gepasteuriseerde melk Land

Nadere informatie

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E:

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Productspecificatie Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: 035-5882395 F: 084-7268972 E: info@patisserieunique.nl Productkenmerken Artikelnummer 52607 Productnaam Tapas

Nadere informatie

Land van oorsprong Product met AOC/AOP label Biologisch product Type gewicht Variabel (zonder e) Nettogewicht 2,2 kg. Kaasimport Jan Dupont nv.

Land van oorsprong Product met AOC/AOP label Biologisch product Type gewicht Variabel (zonder e) Nettogewicht 2,2 kg. Kaasimport Jan Dupont nv. Algemene Informatie Commerciële verkoopsbenaming CHIMAY MET BIER Artikelnummer Dupontcheese 1096_000 Intrastatcode 04069087 Wettelijke verkoopsbenaming Kaas op basis van gepasteuriseerde melk Land van

Nadere informatie

Product met AOC/AOP label Biologisch product Type gewicht Vast ( met e) Brutogewicht 1,086 kg Nettogewicht 1 kg. Kaasimport Jan Dupont nv.

Product met AOC/AOP label Biologisch product Type gewicht Vast ( met e) Brutogewicht 1,086 kg Nettogewicht 1 kg. Kaasimport Jan Dupont nv. Algemene Informatie Commerciële verkoopsbenaming Camembert Rustique Artikelnummer Dupontcheese 120_000 Intrastatcode 04069084 Wettelijke verkoopsbenaming Kaas op basis van gepasteuriseerde melk Land van

Nadere informatie

Land van oorsprong Product met AOC/AOP label Biologisch product Type gewicht Variabel (zonder e) Nettogewicht 2 kg

Land van oorsprong Product met AOC/AOP label Biologisch product Type gewicht Variabel (zonder e) Nettogewicht 2 kg Algemene Informatie Productinformation Commerciële verkoopsbenaming ANTWERPS PIKANTJE Artikelnummer Dupontcheese 5935_000 Intrastatcode 04069088 Wettelijke verkoopsbenaming Kaas op basis van gepasteuriseerde

Nadere informatie

Patisserie Unique New Business B.V. T: E: W:

Patisserie Unique New Business B.V. T: E: W: Productspecificatie Patisserie Unique New Business B.V. T: 085-8771044 E: info@patisserieunique.nl W: www.patisserieunique.nl Productkenmerken Artikelnummer 2529 Productnaam Amandel Paleisbanket EAN 8718026244828

Nadere informatie

Land van oorsprong Product met AOC/AOP label Biologisch product Type gewicht Variabel (zonder e) Brutogewicht 2,511 kg Nettogewicht 2,5 kg

Land van oorsprong Product met AOC/AOP label Biologisch product Type gewicht Variabel (zonder e) Brutogewicht 2,511 kg Nettogewicht 2,5 kg Algemene Informatie Commerciële verkoopsbenaming CORSENDONK Artikelnummer Dupontcheese 1141_000 Intrastatcode 04069089 Wettelijke verkoopsbenaming Kaas op basis van gepasteuriseerde melk Land van oorsprong

Nadere informatie

Vegetarische mini loempia

Vegetarische mini loempia Dorada EAN: 8710481156104 (CE), 8710481156111 (HE) Basisgegevens Commerciële naam Wettelijke naam krokant gebakken deeg met zachte groentenvulling Functionele naam Variant Merk Dorada Het verhaal Krokant

Nadere informatie

PRODUCTSPECIFICATIE Biologische Boeren Rijstepap

PRODUCTSPECIFICATIE Biologische Boeren Rijstepap PRODUCTSPECIFICATIE Biologische Boeren Rijstepap Algemeen Productomschrijving Rijstepap van biologische halfvolle melk met een vetgehalte van min.1,5% en max. 1,8% De rijstepap is romig en vol van smaak.

Nadere informatie

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Artikelnummer 8169

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Artikelnummer 8169 Productspecificatie Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: 035-5882395 F: 084-7268972 E: info@patisserieunique.nl Productkenmerken Artikelnummer 8169 Productnaam Christoffel

Nadere informatie

# Olijven Italia mix 150 (Oliva) Auteur informatie. Telefoon Versie , 15:10:01

# Olijven Italia mix 150 (Oliva) Auteur informatie. Telefoon Versie , 15:10:01 # Olijven Italia mix 150 (Oliva) Auteur informatie Auteur Joyce Quist Email Joyce@oliva.nl Telefoon 048 143 26 79 Versie 14042017, 15:10:01 Relevante wetgeving Specificatie Algemeen Productnaam Olijven

Nadere informatie

Patisserie Unique New Business B.V. T: E: W:

Patisserie Unique New Business B.V. T: E: W: Productspecificatie Patisserie Unique New Business B.V. T: 085-8771044 E: info@patisserieunique.nl W: www.patisserieunique.nl Productkenmerken Artikelnummer 8109523 Productnaam Vegan gebakje aardbeien

Nadere informatie

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Artikelnummer 8463

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Artikelnummer 8463 Productspecificatie Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: 035-5882395 F: 084-7268972 E: info@patisserieunique.nl Productkenmerken Artikelnummer 8463 Productnaam Reuze

Nadere informatie

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Artikelnummer

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Artikelnummer Productspecificatie Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: 035-5882395 F: 084-7268972 E: info@patisserieunique.nl Productkenmerken Artikelnummer 790012 Productnaam Pain

Nadere informatie

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E:

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Productspecificatie Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: 035-5882395 F: 084-7268972 E: info@patisserieunique.nl Productkenmerken Artikelnummer 760012 Productnaam Batard

Nadere informatie

Quaker Oats Granen Havermout 550g

Quaker Oats Granen Havermout 550g QUAKER QUAKER 550GR EAN: 08710398170538 (CE), 08710398170521 (HE) Basisgegevens Commerciële naam Wettelijke naam Functionele naam Variant Merk QUAKER OATS HAVERMOUT 550GR Havermout Granen HAVERMOUT QUAKER

Nadere informatie

PRODUCTSPECIFICATIE Biologische Boeren Rijstepap

PRODUCTSPECIFICATIE Biologische Boeren Rijstepap Algemeen PRODUCTSPECIFICATIE Biologische Boeren Rijstepap Productomschrijving Rijstepap van biologische halfvolle melk met een vetgehalte van min.1,5% en max. 1,8% De rijstepap is romig en vol van smaak.

Nadere informatie

Zeestick/picknicker. (Mora) Vissnack Voorgegaarde vissnack, diepvries. Inhoud: 24 x 110 gram. Ingrediënten declaratie

Zeestick/picknicker. (Mora) Vissnack Voorgegaarde vissnack, diepvries. Inhoud: 24 x 110 gram. Ingrediënten declaratie eestick/picknicker (ora) Vissnack Voorgegaarde vissnack, diepvries. Inhoud: 24 x 110 gram. 9410 5410341410225 Ingrediënten declaratie 60% vis, bloem (tarwe), paneermeel (tarwebloem, plantaardige olie,

Nadere informatie

Productspecificatie. Koel en droog bewaren (15-20 C).

Productspecificatie. Koel en droog bewaren (15-20 C). Houdbaarheid in dagen: Opslag- en transportcondities: 366 Koel en droog bewaren (15-20 C). De boter/margarine glad roeren en met de overige ingredienten in 3-4 minuten op middelmatige snelheid opdraaien.

Nadere informatie

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E:

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Productspecificatie Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: 035-5882395 F: 084-7268972 E: info@patisserieunique.nl Productkenmerken Artikelnummer 1062 Productnaam Glutenvrij

Nadere informatie

Kaasimport De Kaasboer n.v./s.a. Algemene Informatie. Ingrediënten. Productinformation. Ingrediënten. Algemene informatie.

Kaasimport De Kaasboer n.v./s.a. Algemene Informatie. Ingrediënten. Productinformation. Ingrediënten. Algemene informatie. Algemene Informatie Productinformation Commerciële verkoopsbenaming ABDIJKAAS ZWART KAASBOER Artikelnummer Dupontcheese 8558_000 Intrastatcode 04069092 Wettelijke verkoopsbenaming Kaas op basis van gepasteuriseerde

Nadere informatie

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E:

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Productspecificatie Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: 035-5882395 F: 084-7268972 E: info@patisserieunique.nl Productkenmerken Artikelnummer 7171 Productnaam Icecream

Nadere informatie

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Artikelnummer

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Artikelnummer Productspecificatie Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: 035-5882395 F: 084-7268972 E: info@patisserieunique.nl Productkenmerken Artikelnummer 100572 Productnaam Productomschrijving

Nadere informatie

Eindproductspecificatie. MINI BROWNIES (13g) 1 ) ALGEMENE PRODUCTGEGEVENS 2) PRODUCTKENMERKEN / Pr01/ ES399/ /a

Eindproductspecificatie. MINI BROWNIES (13g) 1 ) ALGEMENE PRODUCTGEGEVENS 2) PRODUCTKENMERKEN / Pr01/ ES399/ /a 1 ) ALGEMENE PRODUCTGEGEVENS PRODUCTNAAM: Mini brownies PRODUCTOMSCHRIJVING: vierkant chocoladegebakje met chocoladestukjes INGREDIENTEN : eieren, melkchocolade 16% [suiker, volle melkpoeder, cacaoboter,

Nadere informatie

1/1 460G SCHIJFJES KLEIN GRAND GERARD

1/1 460G SCHIJFJES KLEIN GRAND GERARD Grand Gérard EAN: 8710401039982 (CE), 8710401062300 (HE) Basisgegevens Commerciële naam Wettelijke naam Functionele naam Variant Merk Parijse champignons schijfjes klein Champignons de Paris schijfjes

Nadere informatie

Soja-olie met anti-schuim blik

Soja-olie met anti-schuim blik Levo De Sojaolie van Levo is een prima product voor diverse doeleinden en wordt veel gebruikt in de Oosterse keuken. Het is de meest gebruikte olie in de oliemengsels die slaolie, margarine, bak- en braadproducten

Nadere informatie

BEHEERD DOCUMENT PRODUCTSPECIFICATIE

BEHEERD DOCUMENT PRODUCTSPECIFICATIE BEHEERD DOCUMENT Datum: 10/12/2013 PRODUCTSPECIFICATIE Datum laatste receptversie: 21/10/2016 Datum opmaak: 6/07/2018 1. PRODUCTOMSCHRIJVING 1a. Benaming TOSCAANSE SAUS 1b. Receptcode 5028 V002 2. INGREDIENTENDECLARATIE

Nadere informatie

PRODUCTSPECIFICATIE Biologische Boeren Griesmeelpap

PRODUCTSPECIFICATIE Biologische Boeren Griesmeelpap Algemeen Productomschrijving Ingrediënten PRODUCTSPECIFICATIE Biologische Boeren Griesmeelpap Griesmeelpap van biologische halfvolle melk met een vetgehalte van min.1,5% en max. 1,8%. De griesmeelpap is

Nadere informatie

Patisserie Unique New Business B.V. T: E: W: Artikelnummer EAN

Patisserie Unique New Business B.V. T: E: W:   Artikelnummer EAN Productspecificatie Patisserie Unique New Business B.V. T: 085-8771044 E: info@patisserieunique.nl W: www.patisserieunique.nl Productkenmerken Artikelnummer 746170 Productnaam EAN 4059373461709 Productomschrijving

Nadere informatie

# Sweetpeppers gevuld met roomkaas 125(Oliva) Auteur informatie. Telefoon Versie , 16:06:11

# Sweetpeppers gevuld met roomkaas 125(Oliva) Auteur informatie. Telefoon Versie , 16:06:11 # Sweetpeppers gevuld met roomkaas 125(Oliva) Auteur informatie Auteur Joyce Quist Email Joyce@oliva.nl Telefoon 048 143 26 79 Versie 14042017, 16:06:11 Relevante wetgeving Specificatie Algemeen Productnaam

Nadere informatie

Type gewicht Variabel (zonder e) Nettogewicht 3,7 kg

Type gewicht Variabel (zonder e) Nettogewicht 3,7 kg Algemene Informatie Productinformation Commerciële verkoopsbenaming ISID'OR GEIT NL-BIO-01 3,7KG Artikelnummer Dupontcheese 9466_000 Intrastatcode 04069099 Wettelijke verkoopsbenaming Kaas op basis van

Nadere informatie

Peterselie losgevroren

Peterselie losgevroren Daregal EAN: 3060731008512 (CE), 23060731008516 (HE) Basisgegevens Commerciële naam Wettelijke naam Peterselie Functionele naam Merk Daregal Het verhaal Peterselie Vriesverse peterselie los ingevroren

Nadere informatie

Product met AOC/AOP label Biologisch product Nettogewicht 3 kg. Hoeveelheid (%)

Product met AOC/AOP label Biologisch product Nettogewicht 3 kg. Hoeveelheid (%) Algemene Informatie Productinformation Commerciële verkoopsbenaming Morbier selection prestige 1/2 Artikelnummer Dupontcheese 0259_002 Intrastatcode 0406908890 Wettelijke verkoopsbenaming Kaas op basis

Nadere informatie

Gearchiveerd op 05/01/2015

Gearchiveerd op 05/01/2015 Provinciale dienst van:... Datum:... Verantwoordelijke Controleur:... Nr:... Operator :... N uniek... Adres :...... 2419 Voorverpakte voedingsmiddelen - Verpakking en etikettering (inclusief handelsnormen)

Nadere informatie

Frisiana Ice 24% MV 16x1 kg

Frisiana Ice 24% MV 16x1 kg Frisiana Poeder voor de bereiding van softijs. Namen Artikelnummer: 77004510 EAN: 8717853630354 Commerciele naam Wettelijke benaming Functionele naam Softijsmixpoeder Softijsmixpoeder Ingrediënten informatie

Nadere informatie

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Artikelnummer 9043

Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: F: E: Artikelnummer 9043 Productspecificatie Patisserie Unique New Business B.V. Nieuwerhoekplein 1a 3761 HD Soest T: 035-5882395 F: 084-7268972 E: info@patisserieunique.nl Productkenmerken Artikelnummer 9043 Productnaam EAN 8718026244422

Nadere informatie

Zonnebloemolie 20 liter blik

Zonnebloemolie 20 liter blik onnebloemolie 20 liter blik Levo onnebloemolie bevat maar liefst 60-65% meervoudige onverzadigde vetten. Dit maakt deze olie bij uitstek geschikt als basis voor koude bereidingen, zoals salades, fritessaus

Nadere informatie