Pieter Challenge zaterdag 12 augustus jl. te Eindhoven. Rachelle, Janina en Celina hadden zich aangemeld voor deze leuke dag.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Pieter Challenge zaterdag 12 augustus jl. te Eindhoven. Rachelle, Janina en Celina hadden zich aangemeld voor deze leuke dag."

Transcriptie

1 Beste leden en ouders, Middels de korte nieuwsflitsen willen wij als bestuur jullie regelmatig op de hoogte brengen van wat er speelt in onze vereniging. Belangrijke en soms ook minder belangrijke, maar wel leuke zaken, komen hierin aan de orde. Wat komt er aan de orde in deze nieuwsflits: - diverse stukjes; - open water zwemmen; - start trainingen; - wedstrijden; - contributieverhoging per 1 juli 2017; - Sjors Sportief; - de Nationale Sportweek; - de Grote Clubactie; - mededelingen EK. Diverse stukjes Pieter Challenge zaterdag 12 augustus jl. te Eindhoven Rachelle, Janina en Celina hadden zich aangemeld voor deze leuke dag. Hoi ik ben Celina Langeslag, Ik ben samen met mijn ouders naar de worldcup zwemmen in Eindhoven geweest, daar waren ook Janina en Rachelle met hun ouders. Na de ochtend sessie op de VIP tribune te hebben gekeken naar de topzwemmers mochten wij (Janina, Rachelle en ik) meedoen aan de Pieter challenge. We hebben eerst een uurtje training gehad van Sebastiaan Verschuren dat was heel leuk en best wel zwaar. Na de training kregen we ongeveer hetzelfde onthaal als de toppers voor een wedstrijdje, we hebben 2 x gezwommen eerste keer een wedstrijd van 100 meter vrije slag, daarna 50 meter vrije slag om te kijken naar onze techniek.

2 Aan het eind hebben we een medaille en een oorkonde gekregen met de tijd en een gouden tip. Als bonus ook nog een paar handtekeningen en foto's van de topzwemmers. Samen met Janina en haar ouders heb ik ook nog de avond sessie gekeken, in de hoop op een foto en handtekening van Ranomi, maar jammer genoeg kwam ze niet. Ik vond het een super topdag. Groetjes Celina Langeslag. Op de foto met Femke Heemskerk Open water zwemmen De open water wedstrijden zijn dit jaar weer goed bezocht door enkele leden. De Zeelandbeker (5 wedstrijden) 1. zaterdag 1 juli, De Braakman

3 2. zondag 2 juli, Sluis Een leuk jaarlijks uitje voor de zwemmers en de vele supporters van onze vereniging. Deze gezellige dag sluiten we meestal af door met zijn allen een rondje te lopen door Sluis en een lekker ijsje te gaan eten. 3. zaterdag 15 juli, Bodegraven Margreta, René, Kayleigh en Tristan hebben in de Oude Rijn ieder meter gezwommen. Was een mooie zwemtocht. Tristan behaalde hier de derde prijs in zijn leeftijd en ontving van Maarten zijn medaille. prijsuitreiking door Maarten v.d. Weijden 4. zaterdag 5 augustus, havenwedstrijd Breskens Ook dit is veelal een leuk uitje. Dit jaar hadden we ook nog een flinke plensbui op ons, maar we hadden een goed resultaat.

4 Later zijn we nog naar het food truck festival geweest en hebben we nog een rondje gedaan over de braderie op de haven. Kortom, het was een geslaagde dag. 5. zaterdag 2 september, ONK Open Water De Ganzetrek, Wilhelminadorp 6. zondag 3 september, ONK Open Water Kanaalrace Vlissingen Daarnaast heeft de oversteek van 8.5 kilometer tussen Gorishoek (Tholen) Yerseke op zaterdag 22 juli plaatsgevonden. Hieraan deden René en Tristan mee. Tijdens deze overtocht hadden ze te maken met een enorme regenbui en veel wind, waardoor de groep uiteen werd gedreven. Dit resulteerde dat de meerderheid van de zwemmers door boten uit het water is gehaald. René heeft keurig de overtocht gezwommen. Knap resultaat van hem. Tristan is met de boot aangekomen. Ook organiseert Onderdak altijd een wedstrijd tijdens de Havendagen in Zierikzee. Deze vindt aanstaande zaterdag plaats. De zeezwemtochten 1. woensdag 28 juni de zeetocht: Kattendijke Wemeldinge (3.4 km); Dit was een fantastische avond. Mooi weer, wind achter en stroming mee. Dit resulteerde in een goed resultaat. Zowel Margreta, René en Tristan waren binnen 40 minuten binnen. Margreta was 5 e bij de dames, René was ook 5 e maar dan bij de heren en Tristan behaalde een 7 e plaats.

5 2. woensdag 9 augustus de zeetocht: Oostkapelle Domburg (3.6 km); 3. woensdag 16 augustus de zeetocht: Westkapelle Zoutelande (3.4 km); 4. woensdag 23 augustus de zeetocht: Dishoek Zoutelande (4.5 km); 5. woensdag 30 augustus de zeetocht: Zoutelande Vlissingen (7.4 km). De uitslagen van deze tochten vind je op België Ook met een aantal zwemtochten in België hebben we dit jaar deelgenomen. Jaap en Margreta zijn in Knokke geweest. En Kayleigh, Tristan en Margreta hebben gezwommen in Brugge en Willebroek. Om deze goede resultaten te kunnen behalen gaan ze hiervoor regelmatig trainen. Dit doen ze bij de Oesterdam/Bergse Diep en bij Wilhelminadorp. Ook andere leden van onze vereniging, gaan hier weleens mee naartoe. Wil jij dit volgend jaar ook, ga dan eens mee trainen voor het open water! Start trainingen Na de vakantie starten de trainingen vanaf maandag 28 augustus in Kruiningen vanaf uur. Op woensdag en vrijdag in Kapelle. We hopen jullie allemaal weer te mogen verwelkomen.

6 Wedstrijden De zwemkalender van 2017/2018 staat inmiddels op de website, zie Dit jaar organiseert onze vereniging op zondag 26 november 2017 de minioren clubmeet. Nadere informatie hierover volgt later. Contributieverhoging per 1 juli 2017 De contributie is verhoogd. Heeft u dit nog niet aangepast, doe dit dan meteen (met terugwerkende kracht vanaf 1 juli). Sjors Sportief Ook dit najaar doen we hier weer aan mee en wel op de maandagen 18 en 25 september en 2 oktober. Kinderen kunnen zich hiervoor aanmelden. De Nationale Sportweek van 9 t/m 17 september Onze vereniging heeft zich hiervoor aangemeld. Heb je vriendjes of vriendinnetjes die graag een keer mee willen trainen. Dit kan op maandag 11 september aanstaande. Het is een open-training waarbij een ieder die kennis wil maken met het wedstrijd zwemmen welkom is!

7 De Grote Clubactie Elk jaar vindt van september tot november de landelijke Grote Clubactie plaats en Zwemvereniging Zeelandia doet dit jaar mee! Door het verkopen van loten ontvangt onze club extra inkomsten welke we goed kunnen gebruiken om het voortbestaan van onze vereniging te kunnen waarborgen. Daarnaast kunnen we er ook allerlei leuke activiteiten van organiseren. Voor ieder lot dat verkocht wordt is 80% (ofwel 2,40 per lot) voor de clubkas. De loten mogen verkocht worden vanaf zaterdag 16 september De sluiting van de online lotenverkoop en de verkoop met eenmalige machtiging is op 23 november De contante verkoop sluit op 12 december We hopen dat jullie allemaal goed je best doen om zoveel mogelijk loten te verkopen. Hoe werkt het? Het verkopen van de loten is heel eenvoudig. Contante verkopen: we kiezen ervoor om direct de loten te verkopen en het geld gelijk te ontvangen. Eenmalige machtiging: De koper van een lot vermeldt zijn/haar rekeningnummer op de intekenlijst en het bedrag wordt eenmalig van hun rekening afgeschreven. Het lotnummer wordt op het bankafschrift vermeld.

8 Online: Je ontvangt van onze vereniging een mail met hierin een link naar onze online verkooppagina. Nodig al je familie, vrienden en kennissen uit om op deze pagina een lot van onze club te kopen. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven. Het lotnummer wordt op het bankafschrift vermeld. Om deze actie tot een succes te maken hebben we ieders hulp nodig. We zoeken leden die loten willen verkopen (contant en/of via een eenmalige machtiging) door langs de deuren te gaan. Meld je hiervoor snel aan via uiterlijk voor 6 september aanstaande zodat we de boekjes netjes kunnen verdelen. Voor alle leden die meehelpen met de verkoop van de contante loten en de loten met een eenmalige machtiging hebben we een leuke verrassing! De online verkopen kan door een ieder worden gedaan. Daarnaast proberen we nog een aantal superloten te verkopen. Een superlot vertegenwoordigt 50 loten en heeft dus een verkoopwaarde van 150,- waarvan ook weer 80% naar de club gaat. Kopers kunnen Superloten contant kopen of via eenmalige machtiging. Wilt de koper contant betalen, dan stuurt de Grote Clubactie 50 contante loten naar het adres van de koper. Betaalt de koper per eenmalige machtiging, dan incasseert de Grote Clubactie 150,- bij de koper en staan de 50 lotnummers op het bankafschrift. Ieder verkocht Superlot geeft kans op het grote Clubfeest t.w.v ,-! Weet je iemand die wel een superlot wil kopen, meldt dit dan. Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz. Daarnaast kun je langs de deuren gaan in jouw buurt, zodat je zoveel mogelijk loten verkoopt. Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in bij de werkgroep. De werkgroep bestaat uit: - Daira Jansen, Krammer 1, Hansweert, tel Christian van Bommel, Huygensstraat 1, Kruiningen, tel René van Oudenaarde, Burg.Smithstraat 15, St- Annaland, tel

9 - Jorn de Klerk, Achterwegje 3, Kruiningen, tel Heleen Lindenberg, Noorddijk 9, Krabbendijke, tel Zij zullen ervoor zorgen dat het verder in orde komt. Tip! Het doel van onze vereniging is: het voortbestaan van onze club te waarborgen, leuke activiteiten te organiseren en het bereiken van nieuwe leden voor onze club. Planning Grote Clubactie - uiterlijk 6 september: aanmelden leden die loten contant en/of via een eenmalige machtiging willen verkopen - 8 t/m 15 september: verspreiden boekjes met loten en bijbehorende informatie - 16 september: start verkoop, webpagina online - vanaf 16 september: verkochte boekjes inleveren bij werkgroep - 23 november: sluiting online verkoop en via eenmalige machtiging - 12 december: sluiting contante verkoop - 20 december: bekendmaking resultaat en uitreiking verrassing! Mededelingen EK Organisatie jaarlijkse braderie zaterdag 2 september 2017 Tijdens de braderie in Kruiningen organiseert onze vereniging al vele jaren de rommelmarkt. De opbrengst van deze markt kunnen we heel goed gebruiken om onze vereniging in stand te houden. Daarom organiseren we ook dit jaar weer deze rommelmarkt en rekenen we op ieders hulp zowel tijdens het ophalen van de spullen als op de dag zelf om de kramen te bezetten.

10 De planning is als volgt: dinsdag 29 augustus vanaf uur spullen ophalen woensdag 30 augustus vanaf uur spullen ophalen zaterdag 2 september vanaf 6.00 uur inrichten markt. De braderie is van tot uur open en daarna moeten we nog opruimen. U kunt zien een hele organisatie, waarbij vele handen licht werk maken. Gedurende deze dagen wordt voor eten en drinken gezorgd. Locatie dinsdag en woensdag, Sandeeweg 5 te Kruiningen. Streven is om rond uur klaar te zijn met ophalen. Wij vragen u dan ook om deze data in uw agenda te reserveren en je aan te melden bij Jorn, via jorndeklerk@hotmail.com. We zoeken ook nog leden/ouders die een kar beschikbaar hebben.. Tot op heden hebben we nog maar weinig reacties ontvangen en we hebben ieders hulp hard nodig! Heeft u naar aanleiding van deze nieuwsbrief vragen of opmerkingen, dan vernemen wij deze graag van u. Dit kan via de mail secretaris@zvzeelandia.nl. Bestuur en EK ZV Zeelandia

Gezamenlijke wedstrijd met Onderdak

Gezamenlijke wedstrijd met Onderdak Beste leden en ouders, Middels de korte nieuwsflitsen willen wij als bestuur jullie regelmatig op de hoogte brengen van wat er speelt in onze vereniging. Belangrijke en soms ook minder belangrijke, maar

Nadere informatie

Diverse stukjes Oproepjes: Te koop:

Diverse stukjes Oproepjes: Te koop: Beste leden en ouders, Middels de korte nieuwsflitsen willen wij als bestuur jullie regelmatig op de hoogte brengen van wat er speelt in onze vereniging. Belangrijke en soms ook minder belangrijke, maar

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Beste leden en ouders, Middels de korte nieuwsflitsen willen wij als bestuur jullie regelmatig op de hoogte brengen van wat er speelt in onze vereniging. Belangrijke en soms ook minder belangrijke, maar

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Beste leden en ouders, Middels de korte nieuwsflitsen willen wij als bestuur jullie regelmatig op de hoogte brengen van wat er speelt in onze vereniging. Belangrijke en soms ook minder belangrijke, maar

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Beste leden en ouders, Middels de korte nieuwsflitsen willen wij als bestuur jullie regelmatig op de hoogte brengen van wat er speelt in onze vereniging. Belangrijke en soms ook minder belangrijke, maar

Nadere informatie

Diverse stukjes Ondersteuningsfonds Rabobank

Diverse stukjes Ondersteuningsfonds Rabobank Beste leden en ouders, Middels de korte nieuwsflitsen willen wij als bestuur en EK jullie regelmatig op de hoogte brengen van wat er speelt in onze vereniging. Belangrijke en soms ook minder belangrijke,

Nadere informatie

Extra. Wat wordt jullie actie dit jaar?

Extra. Wat wordt jullie actie dit jaar? Extra inkomsten voor de clubkas 3.125,- voor jullie clubkas? Wat wordt jullie actie dit jaar? In deze flyer vind je alle informatie die je nodig hebt om jullie clubactie te organiseren. Heb je na het lezen

Nadere informatie

SPREEKBEURT GROTE CLUBACTIE

SPREEKBEURT GROTE CLUBACTIE SPREEKBEURT GROTE CLUBACTIE 1. Inleiding Wat leuk dat jij je spreekbeurt gaat houden over de Grote Clubactie! Heb je zelf loten verkocht voor jouw vereniging? En ging dat goed? De meeste kinderen in je

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr In dit nummer o.a.: 1. van het bestuur. 2. de Grote Clubactie. 3.

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr In dit nummer o.a.: 1. van het bestuur. 2. de Grote Clubactie. 3. In dit nummer o.a.: 1. van het bestuur 2. de Grote Clubactie 3. nevenactiviteiten 5. wedstrijdprogramma NIEUWSBRIEF jaargang 9 nr. 2 27-09-2018 SEIZOEN 2018/2019 Beste deelnemers aan de op 17 april gehouden

Nadere informatie

WAT. Doe mee en realiseer jullie dromen

WAT. Doe mee en realiseer jullie dromen OP KAMP VERBOUWING CLUBHUIS WAT WORDT JULLLIE DOEL IN 2016? CLUB FEEST NIEUW MATERIAAL Doe mee en realiseer jullie dromen In deze flyer vindt u alle informatie die u nodig heeft om de Grote Clubactie te

Nadere informatie

INKOMSTEN VOOR DE CLUBKAS. Organiseer dit jaar ook een Grote Clubactie!

INKOMSTEN VOOR DE CLUBKAS. Organiseer dit jaar ook een Grote Clubactie! EXTRA INKOMSTEN VOOR DE CLUBKAS Wat is jullie doel in 2017? Organiseer dit jaar ook een Grote Clubactie! Extra inkomsten nodig voor uw vereniging? Doe mee met de Grote Clubactie! In deze folder vindt u

Nadere informatie

Organiseer dit jaar ook een Grote Clubactie!

Organiseer dit jaar ook een Grote Clubactie! is t a W l e o d jullie 8? 1 in 20 Organiseer dit jaar ook een Grote Clubactie! Extra inkomsten nodig voor je vereniging? Doe mee met de Grote Clubactie! In deze folder vind je alle informatie die je nodig

Nadere informatie

De grote clubactie 2005

De grote clubactie 2005 De grote clubactie 2005 Aan alle lotenverkopers en hun ouders, Hieronder kunt u meer informatie vinden over de grote clubactie. Leest u deze informatie even door en heeft u nog vragen neem dan contact

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MEI. Seizoen VOLGEND SEZIOEN:

NIEUWSBRIEF MEI. Seizoen VOLGEND SEZIOEN: NIEUWSBRIEF MEI Seizoen 2014-2015 BELANGRIJK!!!!!!! Hallo allemaal, lees de nieuwsbrief goed door, want er zijn veel uitvaldagen i.v.m. verhuur Page en feestdagen. VOLGEND SEZIOEN: Nog 2 maanden trainen

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2014

Nieuwsbrief september 2014 Nieuwsbrief september 2014 Beste MHCU'ers, De zomervakantie is achter de rug en het nieuwe seizoen staat op het punt van losbarsten! We hebben een roerige zomer achter de rug met ups en downs. Iedereen

Nadere informatie

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag Uitslagen afgelopen week:

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag Uitslagen afgelopen week: Nikantes Tussendoortje Seizoen 2017-2018 Zondag 17-09-2017 Uitslagen afgelopen week: Wedstrijdwijzigingen De wedstrijd KOAG E2 Nikantes E1 van zaterdag 16-09-2017 is verschoven naar zaterdag 14-10-2017

Nadere informatie

Trainingstijden aankomende week Dinsdag GR uur

Trainingstijden aankomende week Dinsdag GR uur Nikantes Tussendoortje Seizoen 2016-2017 Zondag 25-09-2016 Uitslagen afgelopen week Za 24-09-2016 Nikantes 3 Twist 6 8 6 Za 24-09-2016 Nikantes B1 't Capproen B1 5 15 Za 24-09-2016 Nikantes C1 Nieuwerkerk

Nadere informatie

SV DUO is nog steeds dringend op zoek naar een secretaris en een voorzitter! (dit mag ook een combifunctie zijn)

SV DUO is nog steeds dringend op zoek naar een secretaris en een voorzitter! (dit mag ook een combifunctie zijn) Beste leden, Bijgaand treffen jullie weer een nieuwsbrief aan. Veel leesplezier gewenst! SV DUO is nog steeds dringend op zoek naar een secretaris en een voorzitter! (dit mag ook een combifunctie zijn)

Nadere informatie

Trainingstijden aankomende week Dinsdag GR uur

Trainingstijden aankomende week Dinsdag GR uur Nikantes Tussendoortje Seizoen 2016-2017 Zondag 18-09-2016 Uitslagen Zaterdag 17-09-2016 NIO 1 Nikantes 1 15 13 NIO 2 Nikantes 2 21 10 Twist 6 Nikantes 3 7 12 Dijkvogels 5 Nikantes 4 9 13 't Capproen B1

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2018

Nieuwsbrief oktober 2018 Nieuwsbrief oktober 2018 Van het bestuur: Beste KDO-ers, het bestuur ziet zich genoodzaakt wederom een bijzondere Algemene Ledenvergadering uit te schrijven op 15 november 2018. Onderwerp is ook dit keer

Nadere informatie

Afdeling Wedstrijdzwemmen HZ&PC

Afdeling Wedstrijdzwemmen HZ&PC Afdeling Wedstrijdzwemmen HZ&PC Aan: Leden van de afdeling Wedstrijdzwemmen HZ&PC Heerenveen Van: TC Wedstrijdzwemmen Datum: Januari 2016 Onderwerp: Nieuwsbrief Wedstrijdzwemmen HZ&PC Heerenveen Beste

Nadere informatie

EDITIE Klik hier voor de website

EDITIE Klik hier voor de website EDITIE 2018 ZONDAG 8 april : MINIOREN & JUNIOREN Klik hier voor de website UITNODIGING Met trots kunnen we ook dit jaar aankondigen dat in de pauze van de Swim Cup the Hague de tweede editie van de Ranomi

Nadere informatie

In de week van 9 tot

In de week van 9 tot INHOUDSOPGAVE. Vers van de pers. 1. Nationale sportweek 2. Grote Clubactie 2017 3. Wedstrijd agenda 4. Wedstrijdtrainingen 5. Administratieve mededelingen 6. Vriendelijk verzoek 7. Sponsoren gezocht 8.

Nadere informatie

Planning tot en met december online: Bekijk nu de planning tot en met december 2017 op

Planning tot en met december online: Bekijk nu de planning tot en met december 2017 op René Smaal update december 2017: Planning tot en met december online: Bekijk nu de planning tot en met december 2017 op www.renesmaal.nl/nieuws Terugblik november De Grote Clubactie. Winnaars bekend Midden

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2014-2015. Nieuwsbrief 1, sept 2014 Hallo Jeugdleden en ouders, De vakantie ligt alweer twee weken achter ons. De scholen zijn begonnen en langzaam aan rolt alles weer in het bekende ritme. Zo

Nadere informatie

STAPPENPLAN. Hoe organiseert uw vereniging een succesvolle Grote Clubactie? Uit ons onderzoek. De viering van ons jubileum

STAPPENPLAN. Hoe organiseert uw vereniging een succesvolle Grote Clubactie? Uit ons onderzoek. De viering van ons jubileum STAPPENPLAN Hoe organiseert uw vereniging een succesvolle Grote Clubactie? De viering van ons jubileum Uit ons onderzoek Verenigingen die het Stappenplan gebruiken hebben gemiddeld een hogere opbrengst

Nadere informatie

Nieuwsbrief DANKWOORD GWK IEDEREEN FANTASTISCH GEDAAN EN GEFELICITEERD! NIEUWE KLEDING BRAINSTORMAVOND

Nieuwsbrief DANKWOORD GWK IEDEREEN FANTASTISCH GEDAAN EN GEFELICITEERD! NIEUWE KLEDING BRAINSTORMAVOND ds Januari 2014 30 Nieuwsbrief www.aquapoldro.nl Bij de afdeling wedstrijdzwemmen van Aquapoldro kan iedereen op zijn eigen niveau meedoen aan wedstrijden. Of je nu ambities hebt om deel te nemen aan Gelderse

Nadere informatie

3.GOUD, ZILVER EN BRONS OP DE OPEN TILBURGSE KAMPIOENSCHAPPEN!

3.GOUD, ZILVER EN BRONS OP DE OPEN TILBURGSE KAMPIOENSCHAPPEN! NIEUWSBRIEF december 2016 Alle ingeschreven leden ontvangen deze nieuwsbrief. De leden die met ingang van het nieuwe kwartaal zijn uitgeschreven krijgen deze voor de laatste keer. Mocht uw zoon/dochter

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Vitamine V(akantie); trainen in de meivakantie

Vitamine V(akantie); trainen in de meivakantie Nieuwsbrief 2 April 2018 Vitamine V(akantie); trainen in de meivakantie Zoals je gewend bent, zal er in de meivakantie gedraaid worden volgens een vakantierooster voor de jeugdleden. Omdat de meivakantie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS Hallo allemaal, Voor sommigen is de vakantie al begonnen en voor anderen is het bijna vakantie. Afgelopen vrijdagavond was de officiële laatste training van NOVA en was er een

Nadere informatie

BaroNieuws. Oktober l 2013

BaroNieuws. Oktober l 2013 BaroNieuws Oktober l 2013 Beste Baronieleden, nu het oktoberfest weer achter ons ligt en de dagen weer korter worden gaan we op weg naar de laatste maanden van dit jaar. Voor Baronie belangrijke maanden!

Nadere informatie

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Zeeland

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Zeeland Vragen, klachten of suggesties? Ga naar connexxion.nl/klantenservice of bel 0900-266 63 99 (lokaal tarief) maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 19.00 uur. Regio Zeeland connexxion.nl Typefouten en wijzigingen

Nadere informatie

Nieuws Bulletin Jeugdafdeling HBC 09

Nieuws Bulletin Jeugdafdeling HBC 09 Spaar mee voor onze sportvereniging! Van woensdag 2 november tot en met dinsdag 6 december 2016 kan er bij Jumbo Supermarkten gespaard worden voor sportverenigingen! Samen met familie en vrienden kunnen

Nadere informatie

Schooljaar Maandag 27 augustus 2018

Schooljaar Maandag 27 augustus 2018 INFOOTJE NR. 1 Schooljaar 2018-2019 Maandag 27 augustus 2018 Agenda Vrijdag 31 augustus Voorbereiding Rommelmarkt spullen ophalen buiten Gastel vanaf 18:00 uur Zaterdag 01 september Voorbereiding Rommelmarkt

Nadere informatie

VC058 Dé volleybalvereniging van Leeuwarden en omstreken

VC058 Dé volleybalvereniging van Leeuwarden en omstreken Nieuwsbrief 9 Nieuws! VC058 Dé volleybalvereniging van Leeuwarden en omstreken Seizoen 201 5-201 6 Voorwoord van het bestuur Beste leden van VC058, Voor jullie ligt de eerste nieuwsbrief van het seizoen

Nadere informatie

Shirts. Zaalwacht. Ballen

Shirts. Zaalwacht. Ballen Shirts Ja!! De nieuwe shirts zijn binnen en ondertussen ook uitgedeeld. Op dit moment worden de tegoedbonnen voor de damesbroekjes uitgedeeld. Je kunt deze bon inleveren bij Diepenmaat. De nieuwe broekjes

Nadere informatie

CITO-uitslag Schoolfotograaf. Nieuws omtrent CITO Leerlingvolgsysteem. Nieuwsbrief 4 april 2014

CITO-uitslag Schoolfotograaf. Nieuws omtrent CITO Leerlingvolgsysteem. Nieuwsbrief 4 april 2014 Nieuwsbrief 4 april 2014 CITO-uitslag 2014 De laatste jaren zijn we, zoals we u al eerder lieten weten, hard aan het werk rond het onderwerp kwaliteitszorg. Zo analyseren we opbrengsten van medio- en eindtoetsen

Nadere informatie

1 september 2014 jaargang 57, no. 2

1 september 2014 jaargang 57, no. 2 Nieuwsbrief 1 september 2014 jaargang 57, no. 2 September 2014 Dit is de tweede nieuwsbrief van het seizoen 2014 2015. De meeste junior- en seniorleden hebben hun eerste trainingen er alweer op zitten

Nadere informatie

STAPPEN PLAN GROTE CLUBACTIE? HOE ORGANISEERT ONZE VERENIGING EEN SUCCESVOLLE

STAPPEN PLAN GROTE CLUBACTIE? HOE ORGANISEERT ONZE VERENIGING EEN SUCCESVOLLE STAPPEN PLAN HOE ONZE VERENIGING ORGANISEERT EEN SUCCESVOLLE GROTE CLUBACTIE? EEN GOEDE VOORBEREIDING IS EEN GARANTIE VOOR SUCCES! Wat is onze grootste drijfveer? De Grote Clubactie wil verenigingen zo

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2013-2014. Nieuwsbrief 1, sept 2013 Hallo Jeugdleden en ouders, Na een lange vakantie staan we weer te popelen om te gaan beginnen aan een nieuw bowlingseizoen. We hopen dat jullie een leuke vakantie

Nadere informatie

Hoi Ars vrienden, Grote Clubactie

Hoi Ars vrienden, Grote Clubactie Hoi Ars vrienden, Grote Clubactie 2015 Dit is het eerste clubblad na de zomervakantie, voor de nieuwe leden van Ars, dit clubblad verschijnt 6 keer per jaar en staat boordevol informatie over de vereniging.

Nadere informatie

https://youtu.be/qtmiqhsjnfq Deze presentatie kunt u gebruiken om de Doelpuntactie te presenteren aan de andere vrijwilligers van de sponsorcommissie en/of het bestuur. Het beeld op deze titelslide komt

Nadere informatie

Redacteur gezocht. Mooiste vakantiefoto!! Nieuwe bestuursleden gezocht. Brandbrief. Fantastische TIP

Redacteur gezocht. Mooiste vakantiefoto!! Nieuwe bestuursleden gezocht. Brandbrief. Fantastische TIP Mooiste vakantiefoto!! Super, we zijn weer begonnen! En dat doen we door de vakantie op een leuke manier af te sluiten aan de hand van leuke vakantiefoto s Als je het leuk vindt om je eigen foto terug

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. September 2017

Nieuwsbrief 4. September 2017 Nieuwsbrief 4 September 2017 Van de redactie. Het seizoen is weer begonnen! Hopelijk is iedereen weer lekker opgeladen door de vakantie. De eerste week was nog wat onwennig. Niet iedereen had goed begrepen

Nadere informatie

Stappenplan. 80% gaat naar. Hoe organiseert. een succesvolle Grote Clubactie? Uit ons onderzoek. jouw vereniging

Stappenplan. 80% gaat naar. Hoe organiseert. een succesvolle Grote Clubactie? Uit ons onderzoek. jouw vereniging Stappenplan 80% gaat naar jouw vereniging Uit ons onderzoek Hoe organiseert jouw vereniging een succesvolle Grote Clubactie? Verenigingen die het Stappenplan gebruiken hebben gemiddeld een hogere opbrengst

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF ZV DE GOOYE APRIL 2015

NIEUWSBRIEF ZV DE GOOYE APRIL 2015 NIEUWSBRIEF ZV DE GOOYE APRIL 2015 Het zwemseizoen loopt al bijna weer op zijn einde. Met het maken van deze nieuwsbrief staan er nog enkele wedstrijden voor de deur, maar gelukkig ook nog tal van activiteiten!

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2 november 2014

NIEUWSBRIEF 2 november 2014 1 De meeste zaken kun je al in deze Nieuwsbrief vinden, maar de website (www.odigym.nl) proberen we helemaal up to date te houden met de actuele status van lessen en ander nieuws. Dus kijk maar snel daar

Nadere informatie

Herfsttoernooi. Extra najaarslessen. Grote Clubactie. Vacature voorzitter. Nieuwsbrief, Oktober Beste leden,

Herfsttoernooi. Extra najaarslessen. Grote Clubactie. Vacature voorzitter. Nieuwsbrief, Oktober Beste leden, Nieuwsbrief, Oktober 2018 Beste leden, Met een prachtige zomer laten we een geslaagd zonnig seizoen weer achter ons. De herfst laat zich zien in de natuur en hoe mooi is het dat wij op onze club hier gewoon

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tennisvereniging De Gouwen, jaargang 4, nummer 4

Nieuwsbrief Tennisvereniging De Gouwen, jaargang 4, nummer 4 Nieuwsbrief juli 2011 Van de voorzitter Beste leden, Het seizoen 2011 is halverwege, dat betekent dat veel leden druk bezig zijn met de open toernooien of genieten van hun vakantie. Voor de club is ons

Nadere informatie

Programma Betuwe Binnen

Programma Betuwe Binnen Programma Betuwe Binnen Hoogseizoen 9 juli 2016 t/m 20 augustus 2016 (Het programma loopt van 8 juli t/m 11 september 2016) Openingstijden Hoogseizoen 2016 9 juli t/m 20 augustus Betuwe Binnen Bar en terras

Nadere informatie

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni Seizoen 2013-2014 21 e jaargang nr. 17 23 mei 12 juni Agenda 8 juni Deadline aanleveren stukken nieuwsbrief (noviomagazine@gmail.com) 19 juni ALV Algemene Leden Vergadering 26 juni OPA: Hilde Boerboom,

Nadere informatie

Hoera, mijn kind kiest voor wedstrijdzwemmen!!

Hoera, mijn kind kiest voor wedstrijdzwemmen!! Hoera, mijn kind kiest voor wedstrijdzwemmen!! Onderwerpen Trainingstijden Wanneer wedstrijden zwemmen? Indeling op leeftijd & afstanden Soorten wedstrijden Uitgangspunten circuits Aanschrijving & afmelding

Nadere informatie

UITNODIGING. Een wedstrijd voor zwemmers die zich niet (kunnen) kwalificeren voor de Swim Cup.

UITNODIGING. Een wedstrijd voor zwemmers die zich niet (kunnen) kwalificeren voor de Swim Cup. VRIJDAG 3 MAART ZATERDAG 4 MAART ZONDAG 5 MAART : JEUGD & SENIOREN : MINIOREN : JUNIOREN UITNODIGING Met trots kunnen we aankondigen dat in de pauze van de Swim Cup the Hague de eerste editie van de Ranomi

Nadere informatie

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019.

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019. Nieuwsbrief, Maart 2019 Beste leden, Er is deze week ontzettend hard gewerkt om de banen klaar te krijgen. Hulp van jong en oud hebben er voor gezorgd dat de banen er tip top bij liggen en er vanaf maandag

Nadere informatie

NIEUWS. Bedankt! De foto s. Oud Papier

NIEUWS. Bedankt! De foto s. Oud Papier NIEUWS 31-05- 2015 Jaa rgang 5, nummer 10 Bedankt! Beste kinderen, ouders, stagiaires, boekenpret moeders en collega s! Heel hartelijk bedankt voor het prachtige en gezellige afscheid op 1 mei! Ik heb

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 8. Voorwoord KALENDER INHOUD. Juli 2017

Nieuwsbrief nr. 8. Voorwoord KALENDER INHOUD. Juli 2017 Nieuwsbrief nr. 8 Juli 2017 KALENDER Voorwoord 1 5 juli Rapport mee 6 en 10 juli Eindgesprekken 8 juli Oud papier 12 juli Afscheidsavond groep 8 13 juli Afscheidsochtend groep 8 14 juli Afsluiting schooljaar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF oktober 2016

NIEUWSBRIEF oktober 2016 NIEUWSBRIEF oktober 2016 Alle ingeschreven leden ontvangen deze nieuwsbrief. Mocht uw zoon/dochter niet meer sporten dan bent u wellicht vergeten om hem/haar uit te schrijven. Neem dan s.v.p. zo spoedig

Nadere informatie

Nieuwsbrief zwemvereniging Becha

Nieuwsbrief zwemvereniging Becha NUMMER 6 Nieuwsbrief zwemvereniging Becha Augustus 2013 6 e editie Woordje van de voorzitter. In dit nummer 1 Woordje van de voorzitter 2 Nieuwe hoofd trainer 3 Even voorstellen Carla Notermans 4 De laatste

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomervakantie week juli Tm 5 augustus

Recreatieprogramma. Zomervakantie week juli Tm 5 augustus Recreatieprogramma Zomervakantie week 31 30 juli Tm 5 augustus Welkom op Cambiance Duinhoeve. Allereerst willen wij iedereen een hele fijne en gezellige vakantie toewensen! Deze vakantie zijn er diverse

Nadere informatie

Seizoen 2016/ november 2016 Nr

Seizoen 2016/ november 2016 Nr Redactie: Dick Bouman 06-50589322 dickjolien@hotmail.com Wedstrijdsecretariaat: Ruud Snijders, Remco Brand en Gerard Bruijgoms e-mailadres:zwemsecretariaat.mnc@gmail.com Seizoen 2016/2017 22 november 2016

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 Schooljaar

Nieuwsbrief 12 Schooljaar Nieuwsbrief 12 Schooljaar 2016-2017 Belangrijke data: 23 mei Groepen Mercurius en Mars gaan op excursie naar de kinderboerderij. 25 mei: Hemelvaart 26 mei: vrij 2 juni: Studiedag (Kinderen vrij) 5 juni:

Nadere informatie

De negende editie van de nieuwsbrief

De negende editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 10 Jaargang 8 16-03-2018 www.olivijn.almere-speciaal.nl De negende editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: 26 tm 28 maart kamp 28 maart schoolreis 29 maart roostervrij

Nadere informatie

Offener Internationaler Stadtwerke- Cup 15 Hamm (D)

Offener Internationaler Stadtwerke- Cup 15 Hamm (D) NIEUWSBRIEF SEPTEMBER Seizoen 2015-2016 Hallo allemaal! De eerste weken zitten er weer op en alles draait weer alsof het nooit vakantie is geweest! Iedereen is lekker uitgerust in de vakantie en we kunnen

Nadere informatie

Ontwerplijst zwemwaterlocaties 2016 in de provincie Zeeland

Ontwerplijst zwemwaterlocaties 2016 in de provincie Zeeland Ontwerplijst zwemwaterlocaties 2016 in de provincie Zeeland (mededeling 10 februari 2016) Jaarlijks moeten Gedeputeerde Staten een officiële lijst met zwemwaterlocaties vaststellen. Op 2 februari 2016

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16, 28 april 2015

Nieuwsbrief 16, 28 april 2015 Nieuws van Nieuwsbrief 16, 28 april 2015 Kind op maandag... 1 Maandaggeld... 1 Aanmeldingen nieuwe leerlingen... 2 Avond4daagse... 2 Continurooster vrijdag 1 mei... 2 Jantje Beton loterij... 2 Schoonmaakavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17. Werkgroep De Vreedzame School

Nieuwsbrief 17. Werkgroep De Vreedzame School Nieuwsbrief 17 vrijdag 1 juni 2018 AGENDA 4 juni Ouders kleuters ontvangen groeiwijzer Vanaf deze week citotoetsen groep 3 5 juni MR vergadering 19.00-21.00 uur BIEB groepen 3-4 7 juni BIEB groepen 5-6

Nadere informatie

Belangrijke data - 19, 20 en 21 april heeft groep 8 Cito toets - 22 april - Sportdag op het terrein van SSC

Belangrijke data - 19, 20 en 21 april heeft groep 8 Cito toets - 22 april - Sportdag op het terrein van SSC Nieuwsbrief van de Koningsschool April 2016 jaargang 19 Belangrijke data - 19, 20 en 21 april heeft groep 8 Cito toets - 22 april - Sportdag op het terrein van SSC Van maandag 25 april t/m vrijdag 6 mei

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF augustus 2016

NIEUWSBRIEF augustus 2016 NIEUWSBRIEF augustus 2016 1.Begin van het nieuwe seizoen We zitten nog midden in de schoolvakanties maar we kijken toch al vooruit naar de start van het nieuwe sportseizoen. Vanaf het nieuwe seizoen gaan

Nadere informatie

Clubkampioenschappen - Stadskanaal

Clubkampioenschappen - Stadskanaal NIEUWSBRIEF DECEMBER Seizoen 2015-2016 Hallo allemaal! De laatste nieuwsbrief in 2015!! Lees de nieuwsbrief goed door, want het blijkt dat veel mensen bepaalde informatie niet weten. Zorg dat je op de

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2010

Nieuwsbrief januari 2010 Nieuwsbrief januari 2010 Beste leden, De Nieuwjaarsborrel was zeer geslaagd en 2010 is voor Marcroix dus goed begonnen! In deze R.S.R. Marcroix nieuwsbrief vinden jullie weer het overzicht met alle actuele

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 15

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 15 Activiteiten Walcheren September 15 zon 30aug Rondje fietsen op Walcheren Zou je best eens een mooie fietstocht willen maken, maar doe je dat liever niet alleen? Fiets dan mee! We gaan een tocht maken

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Schoolreis Groep 7 en 8 woensdag 20 juni Donderdag 5 juli Schoolfotograaf Alle kinderen

Schoolreis Groep 7 en 8 woensdag 20 juni Donderdag 5 juli Schoolfotograaf Alle kinderen Zoutkamp, 26 april 2018 Betreft: Algemene informatie Geachte ouder(s) e.o. verzorger(s) en leerlingen, Belangrijke data: Dag Wat? Wie? Vrijdag 27 april Koningsdag Iedereen ( alle kinderen vrij ) Zaterdag

Nadere informatie

Hoi! Leuk dat je deze agenda & Studieplanner hebt aangeschaft!

Hoi! Leuk dat je deze agenda & Studieplanner hebt aangeschaft! Hoi! Leuk dat je deze agenda & Studieplanner hebt aangeschaft! Je kunt deze Agenda & Studieplanner natuurlijk direct gaan gebruiken, maar ik leg je graag uit hoe je dit het beste kunt doen. Op deze manier

Nadere informatie

Hallo, leuk dat je je hebt opgegeven voor de Kinderspelweek. Er hebben zich in totaal 75 kinderen opgegeven wat echt super is. Dit keer is het thema:

Hallo, leuk dat je je hebt opgegeven voor de Kinderspelweek. Er hebben zich in totaal 75 kinderen opgegeven wat echt super is. Dit keer is het thema: Hallo, leuk dat je je hebt opgegeven voor de Kinderspelweek. Er hebben zich in totaal 75 kinderen opgegeven wat echt super is. Het is inmiddels de 7 e keer en we maken er met elkaar leuke en gezellige

Nadere informatie

Vanuit de Directie Namens het hele team wensen wij u een heel gelukkig Wij hopen dat het voor iedereen een SCHITTEREND jaar wordt.

Vanuit de Directie Namens het hele team wensen wij u een heel gelukkig Wij hopen dat het voor iedereen een SCHITTEREND jaar wordt. Jaargang 10 Nummer 10 11 januari 2019 Agenda Vrijdag 11 januari 2019 Woensdag 16 januari 2019 Vrijdag 18 januari 2019 Zondag 20 januari 2019 Maandag 21 januari t/m Vrijdag 1 februari Woensdag 23 januari

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 6 06 Februari 2018 Nieuws Agenda 7 febr: Fablab in Zeist 7 febr: Voetbal FC Utrecht tegen Sparta 9 febr: DDK met SMASH 9 febr: Carnaval Zeist(nieuw) 10 febr: Voetbal FC Utrecht

Nadere informatie

Programma Betuwe Binnen & Camping Betuwe Hoogseizoen 10-07- 2015 t/m 30-08- 2015. Winkel. Cafetaria Betuwe Binnen. Betuwe Binnen Bar. 12.00u 22.

Programma Betuwe Binnen & Camping Betuwe Hoogseizoen 10-07- 2015 t/m 30-08- 2015. Winkel. Cafetaria Betuwe Binnen. Betuwe Binnen Bar. 12.00u 22. Programma Betuwe Binnen & Camping Betuwe Hoogseizoen 10-07- 2015 t/m 30-08- 2015 Openingstijden Bakkerij met verse broodjes Wilt u er zeker van zijn dat uw broodjes klaar liggen? Bestel ze dan (de dag

Nadere informatie

Ons seizoen van het begin tot het einde.

Ons seizoen van het begin tot het einde. Ons seizoen van het begin tot het einde. SGV F1 Trainsters: Mart Ise Tamara Gijs Yara Daphne Matthias Mirthe Op woensdag 20 augustus was het dan eindelijk zo ver het seizoen ging van start met de eerste

Nadere informatie

Actie Klimaatmakers gezocht. Samenwijs Starrebos doet mee aan de prijsvraag om geld binnen te halen om het groene schoolplein te kunnen realiseren.

Actie Klimaatmakers gezocht. Samenwijs Starrebos doet mee aan de prijsvraag om geld binnen te halen om het groene schoolplein te kunnen realiseren. Nieuwsbrief 11-04- 2 0 1 9 Belangrijke data: 11 april: uitslag verkeersexamen groep 7 12 april: Koningsspelen 19 april: Goede vrijdag (let op géén vrije dag) 20 april t/m 5 mei: Vakantie 16 mei: Starrebos

Nadere informatie

Stappenplan. 80% gaat naar de vereniging. Hoe organiseert uw vereniging een succesvolle Grote Clubactie?

Stappenplan. 80% gaat naar de vereniging. Hoe organiseert uw vereniging een succesvolle Grote Clubactie? Stappenplan Hoe organiseert uw vereniging een succesvolle Grote Clubactie? 80% gaat naar de vereniging Uit ons onderzoek Verenigingen die het Stappenplan gebruiken hebben gemiddeld een hogere opbrengst

Nadere informatie

Take a look at my life 42

Take a look at my life 42 Take a look at my life 42 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2 juni 2016

NIEUWSBRIEF 2 juni 2016 1 De meeste zaken kun je al in deze Nieuwsbrief vinden, maar de website (www.odigym.nl) proberen we helemaal up to date te houden met de actuele status van lessen en ander nieuws. Dus kijk maar snel daar

Nadere informatie

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Nieuwsbrief 4 - April 2015 In dit nummer: Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Commissieleden gezocht! Veranderingen rondom training Baanbezetting Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) Verslag

Nadere informatie

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 16

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 16 AGENDA 26 april Studiedag. Alle leerlingen vrij 27 apr tot 11 meivakantie mei 27 april Koningsdag 28 april Juf Conny jarig 5 mei Bevrijdingsdag 13 mei Moederdag 14 mei 20.30 tot 22.30 uur vergadering Oudervereniging

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF januari 2016

NIEUWSBRIEF januari 2016 NIEUWSBRIEF januari 2016 1. 2016 Allereerst willen wij alle leden en hun familie een sportief jaar toewensen. Let op, in deze nieuwsbrief staat bij punt 5 informatie over de lessen in en rondom de carnavalsweek.

Nadere informatie

Sportschool Venendaal

Sportschool Venendaal Lente Info 24 t/m 30 april 2017 IN GOEDE CONDITIE VOOR DE ZOMER: t/m eind mei mogen leden (vanaf 14 jaar) GRATIS kennismaken met AIKIDO. Speciale Budo-training; maandag 19.30 uur Laan der Verenigde Naties

Nadere informatie

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig.

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig. Nieuwsflits 10 december 2015 Kalender: Agenda: Donderdag 10 december 17.00 uur: sluiting stemmen Rabo Projectenfonds Maandag 14 december: Schoolzwemmen groepen 3a en 3b/4a Dinsdag 15 december: Schoolzwemmen

Nadere informatie

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag Nikantes Tussendoortje Seizoen 2018-2019 Zondag 27-01-2019 Uitslagen zaterdag 27-01-2019 Twist E2 - Nikantes E1 12-3 Avanti C2 - Nikantes C1 13-7 Korbatjo G1 - Nikantes G1 6-0 Avanti B4 - Nikantes B1 5-9

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 Beste ouders, In de afgelopen weken hebben we alweer zo ontzettend veel geleerd! Eigenlijk is het schooljaar maar net goed op gang, maar wat we geleerd hebben is al niet meer op

Nadere informatie

Jaargang 7 nr. 2 Juli 2012

Jaargang 7 nr. 2 Juli 2012 Inleiding Het seizoen 2011-2012 is met de afsluitende week van de JeugdSportPas (JSP) tot een einde gekomen. Dat betekent dat het bestuur even gas kan terugnemen en iedereen een welverdiende vakantie geniet,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF AANVANG SEIZOEN start trainingen seizoen (Page en Emslandermeer) Trainers bijscholing aanvang 10.

NIEUWSBRIEF AANVANG SEIZOEN start trainingen seizoen (Page en Emslandermeer) Trainers bijscholing aanvang 10. NIEUWSBRIEF AANVANG SEIZOEN 2015-2016 Hallo allemaal, De vakantie zit er a.s. maandag voor de meeste zwemmers weer op. Hopelijk is het een goede vakantie geweest voor iedereen en gaan we weer uitgerust

Nadere informatie

In de herfstvakantie maandag 16 oktober en woensdag 18 oktober wordt er door geen enkele ploeg getraind.

In de herfstvakantie maandag 16 oktober en woensdag 18 oktober wordt er door geen enkele ploeg getraind. 2 oktober 2017 2 Activiteiten. 02-10-2017 Krantje nr. 4 06-10-2017 Klaverjassen 13-10-2017 Inleveren Kopij Krantje nr. 5 16-10-2017 Krantje nr. 5 27-10-2017 Inleveren Kopij krantje nr. 6 30-10-2017 Krantje

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 - november 2018

Nieuwsbrief 3 - november 2018 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 3 - november 2018 Beste ouders en verzorgers, Na een weekje herfstvakantie zijn wij weer begonnen in een schone, opgeruimde school. De vloeren

Nadere informatie

Winterbraam

Winterbraam Winterbraam 2015 www.bvbramerland.nl Woordje vanuit het bestuur Input Braam Angelique Leenheers Haagakker 7 We zitten aan het einde van het jaar. We hebben er weer een mooi jaar op zitten met de buurtvereniging.

Nadere informatie

UITSLAG NJJK, 29, 30, 31 JANUARI EN 1 FEBRUARI 2015 IN AMSTERDAM

UITSLAG NJJK, 29, 30, 31 JANUARI EN 1 FEBRUARI 2015 IN AMSTERDAM UITSLAG NJJK, 29, 30, 31 JANUARI EN 1 FEBRUARI 2015 IN AMSTERDAM Melissa Baars 100 vrije slag 1:02.26 200 vrije slag 2:14.42 200 vlinderslag 2:33.91 200 wisselslag 2:35.90 200 vrije slag 2:18.35 400 vrije

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Data om te onthouden: Week van 30 okt. t/m 3 nov.: evt. oudergesprekken vanuit ZIEN! Maandag 13 november: 8.30 uur - 9.30 uur inloopuur Jeugd- en gezinscoach Dinsdag 14 november:

Nadere informatie