WALLENSTRAAT 29 - WESSEM

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "WALLENSTRAAT 29 - WESSEM"

Transcriptie

1 WALLENSTRAAT 29 - WESSEM Bouwjaar: 1925 Inhoud: ca. 780m3, Woonoppervlakte: ca. 225 m² Perceeloppervlakte: ca. 180 m 2 Aantal slaapkamers: 3 Bijzonderheden: Bijzondere van de Eerste Amsterdamse Architectuur. Prachtige authentieke glas-in-lood en zeer mooie Art Deco invloeden. Verfijnde details toegesneden aan hedendaagse eisen. Zeer goed onderhouden op een prachtige ligging. Een werkelijk prachtige royale vrijstaande eengezinswoning met écht karakter. Verfijnde authentieke elementen; van originele glas-inlood ramen tot een zeer unieke Art Deco entreehal, trapopgang. Door de jaren is deze unieke volwaardige eengezinswoning geheel gemoderniseerd. De woning is niet alleen groots in zijn uitstraling maar ook zeker in de ruimte. Zo is deze prachtige woning volledig onderkelderd en voorzien van een dakterras én onderhoudsvrije binnenplaats. Absoluut unieke kans in zijn prijsklasse als in de zijn ligging. Zeer centraal nabij de A2 en A73 als aan de prachtige Maasboulevard.

2 BOUW Soort woonhuis Soort bouw Vrijstaande woonhuis Bestaande bouw Bouwjaar 1925 Soort dak Samengesteld dak OPPERVLAKTE EN INHOUD Woonoppervlakte 224 m 2 Perceeloppervlakte 180 m 2 Inhoud 780 m 3 INDELING Aantal kamers Aantal badkamers Badkamervoorzieningen Aantal woonlagen Voorzieningen 6 (3 slaapkamers) 1 badkamer en 1 aparte toilet 1 douches, enkele wastafel, badkamermeubels, 3 woonlagen 1 Meterkast ENERGIE Isolatie Verwarming Warm water Dak,- en vloerisolatie, dubbel glas CV-Ketel op gas Centrale voorziening, radiatoren en warm water boiler CV-ketel NEFIT HR TURBO BUITENRUIMTE Ligging Tuin Centraal Centrum Wessem Tuin achterkant - Dakterras

3 OMSCHRIJVING Indeling: Begane grond: Entree: Een prachtige entree met glas-in-lood tussendeur en originele authentieke vloertegels. De entree naar de hal is een verbindpunt naar alle ruimte; zoals het kantoor, de woonkamer, de eetkamer, de keuken, het toilet en de trapopgang naar de 1 e verdieping. De hal is voorzien van een prachtige lambrisering welke vloeiend overgaat in de stijl van de trapopgang. Toilet: De geheel licht betegelde toiletruimte met donkere tegelvloer is voorzien van een zevend toilet, fonteintje en toiletgarnituren. De toiletruimte beschikt over een raam met glas-in-lood. Kantoor: Een heerlijk licht kantoor [8,5 m 2 ] door de twee grote aanwezige raampartijen met glas-in-lood. Dit kantoor is voorzien van tweetal radiatoren en heeft een vloer voorzien van een prachtige visgraat met bies parket. Woonkamer / eetkamer: Deze zeer sfeervolle, lichte woonkamer [40 m 2 ] heeft prachtige glas-in-lood ramen in een ruime erker en een mooie in zwart granieten bekleden sierhaard. De doorzonwoonkamer is af te sluiten met twee glas-in-lood schuifdeuren. De woonkamer heeft twee royale inbouwkasten als opbergruimte. De eetkamer welke eveneens te bereiken is vanuit de hal en keuken heeft een mooie in zwart granieten bekleden sierhaard en prachtige glas-in-lood ramen. De twee openslaande deuren geven doorgang naar de keuken. De vloer van de gehele woonkamer / eetkamer is eveneens voorzien van een prachtige visgraat met bies parket. Keuken: Een moderne keuken [17 m 2 ] met diverse siemens keukenapparatuur. Zo is de keuken voorzien van een prachtige 5-pits elektrisch gasfornuis, afzuigkap, RVS werkblad, enkele wasbak, combi magnetron en koelkast. Voor snel warmwater is er een extra boiler aanwezig. Eveneens is deze keuken voorzien van prachtig grote raampartij met glas-in-lood. De keuken geeft doorgang naar de wasruimte, kelder als naar de hal. De vloer van de gehele keuken is ook hier voorzien van een prachtige visgraat met bies parket. Kelder: Boven aan de keldertrap is de meterkast aanwezig. Eenmaal de keldertrap naar beneden is de gehele kelder van [83 m 2 ] bereikbaar. De kelder is opgedeeld in 2 kleinere kelderruimten en 1 grote ruimte kelderruimte voorzien van diverse opbergrekken. De grote kelderruimte heeft een achterdeur met toegang naar de binnenplaats.

4 Wasruimte: De wasruimte [17,5 m 2 ] bereikbaar vanuit de keuken. De aanwezige zijdeur geeft toegang naar voorzijde van het woonhuis en de achterdeur dient als achterom naar de binnenplaats. De gehele wasruimte is voorzien van Novilon vloerbedekking, wastafel met enkele wasbak en aansluiting voor een wasmachine en droger. Bij de wastafel is er een extra boiler voor snel warm water. In deze ruimte is ook een Nefit HR Turbo 32 CV-ketel (1999) aanwezig. 1 e verdieping: Slaapkamer 1: Een lichte slaapkamer [11 m 2 ] met radiator en deur naar dakterras voor een prachtig uitzicht op/over de Maas. Achter de aanwezige knieschoten voldoende extra bergruimte. De vloer van de kamer is voorzien van een prachtige visgraat met bies parket. Slaapkamer 2: Een royale slaapkamer [18 m 2 ] met deur naar zolderruimte. Eveneens hier vanuit de mooie glas-in-lood ramen een prachtig uitzicht op/over de Maas. Ook de vloer van deze kamer is voorzien van een prachtige visgraat met bies parket. Slaapkamer 3: Ook deze 3e slaapkamer [16,5 m 2 ] aan de voorzijde, heeft prachtige glas-in-lood raampartij. Van uit het raam is er prachtig zicht op de Maas. De vloer van deze kamer is voorzien van een terugkerende visgraat met bies parket. Badkamer: De gehele badkamer [9 m 2 ] is licht betegeld en voorzien van een design radiator, ligbad met douche, toilet, enkele wastafel en langwerpig spiegelmeublement. Deze lichte badkamer is ruim opgezet en achter de knieschoten is er nog extra bergruimte. Ook hier is een warm water boiler als extra voorziening om direct warm water te verkrijgen. De vloer van de kamer is voorzien van een prachtige lamellenmotief met bies parket. 2 e verdieping: Zolder: Vanuit slaapkamer 2 is de zolder [39 m 2 ] te bereiken middels een vaste trap. De zolder is voorzien van enkele raampjes en een bijzonder glas-in-lood raam. De gehele vloer op de zolder is voorzien van een lichte laminaatvloer. Alle hellende wanden zijn met strak stucwerk afgewerkt. ALGEMEEN: De gehele woning is netjes afgewerkt en instap klaar. Alle wanden in de gehele woning zijn afgewerkt met fijn stucwerk wanden en authentieke Art Deco plafonds. Alle buitenramen zijn voorzien van thermopane beglazing met mooie glas-in-lood delen. Alle ramen hebben ook een goedwerkende Luxaflex raambedekking. De gehele woning is voorzien van mooie, originele paneeldeuren en prachtige vloer met visgraatmotief met bries parket m.u.v. hal, toilet en wasruimte.

5 Buiten: Binnenplaats: De aangename gesloten binnenplaats is geheel verhard en bereikbaar via de achterdeur vanuit de berging of kelder alsmede door de deur van de berging. De verharde binnenplaats is geheel onderhoudsvrij maar zeker genoeg voorzien van voldoende groen. Een tuin ideaal voor mensen die graag buiten zitten maar niet van tuinieren houden. Ook biedt het dakterras een heerlijke plaats voor voldoende zonne-uren. Berging: De berging bereikbaar vanuit de binnenplaats alsmede de voorzijde aan de straat. De berging is ideaal voor opbergen van tuin gereedschap, fietsen en klik containers. Parkeren: Met een afgegeven parkeerverlof door de burgemeesters en wetgevers van Gemeente Wessem kan altijd kosteloos recht voor de deur worden geparkeerd. Dit parkeerverlof is juist niet op naam maar gericht op de bewoners van de Wallenstraat 29 te Wessem. Daardoor heeft de toekomstige bewoners van de Wallenstraat 29 te Wessem altijd/permanent een eigen parkeermogelijkheid. Bijzonderheden: De gehele woning voorzien van hardhouten kozijnen met glas-in-lood en geheel nieuw schilderwerk; Zeer verfijnde en authentieke eengezinswoning met prachtige Art Deco details; Deze royale woning is door de jaren heen prachtig in stijl gemoderniseerd; Top locatie met voldoende privacy, veel ruimte en geheel onderhoudsvrije binnenplaats; Aanvaarding indien gewenst op zeer korte termijn; Inruil eigen woning bespreekbaar mits de prijs reëel is.

6 FOTO S

7 FOTO S

8 FOTO S

9 FOTO S

10 KAART

11 ALGEMENE INFORMATIE Toelichting brochure Liprice Vastgoed streeft ernaar om met de informatie zo nauwkeurig mogelijke te inventariseren en te verstrekken over dit object d.m.v. deze brochure. Tekeningen, plattegronden en verdere informatie kunnen afwijken van de werkelijkheid door veroudering en/of niet meer correct zijn. Hoewel wij streven naar optimale informatie kan aan deze documentatie derhalve geen rechten worden ontleend, noch op basis van teksten, noch op basis van andere informatie. Deze informatie wordt aan meerdere personen verstrekt, aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De aanbieding van dit object dient te worden gezien als een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Interesse Wanneer u interesse heeft in deze woning, kunt u een afspraak maken voor een bezichtiging met één van onze medewerkers. Bezichtigingen kunnen uitsluitend plaatsvinden na voorafgaande afspraak. Vanzelfsprekend verwacht de verkoper een reactie omtrent uw bevindingen. Ook wanneer u geen verdere belangstelling heeft, waarderen wij dit van u te vernemen. Biedingen/ Onderhandelingen Deze aanbieding betreft niet meer dan een uitnodiging tot het uitbrengen van een bod. Het bieden van de vraagprijs is geen garantie dat u de koper bent. Verkoper behoudt zich uitdrukkelijk het recht van gunning voor. Bij het uitbrengen van een bod is niet alleen het bedrag van belang, maar dient u zich ook duidelijk uit te spreken over zaken als eventuele ontbindende voorwaarden, datum van aanvaarding en eventuele overname van roerende zaken. Over ontbindende voorwaarde(n) moeten partijen het eens zijn vóór of tijdens de (mondelinge) koop. Als bieder kunt u bijvoorbeeld een ontbindende voorwaarde voor de financiering laten opnemen. U dient dit wel expliciet bij uw bod te vermelden. Eigen woning Nu u de aankoop van een nieuwe woning overweegt, is het van belang dat u eerst uw eigen woning zal moeten verkopen. Voor een geheel vrijblijvende bieding van een eventuele inruil van eigen woning kunt u aangeven bij het uitbrengen van een bod. Graag maken wij met u een afspraak om u woning te bezichtigen.

12 Bankgarantie/Waarborgsom In de koopakte kan bepaald worden dat de koper een bankgarantie moet afgeven of een waarborgsom bij de notaris moet storten ter grootte van 10% van de koopsom. Deze garantie of waarborgsom dient als zekerheid dat de koper zijn verplichtingen nakomt. Hypotheek Een hypotheek kan altijd via uw eigen bank. Mocht u een breder advies kunnen wij u in contact brengen met diverse hypotheekadviseurs. Een hypotheekadviseur voor een betrouwbaar en deskundig advies dat geheel op uw persoonlijke situatie is afgestemd. Om een grotere bereikbaarheid te creëren en zichtbaarheid te hebben op werken wij samen met

BUDELPOORT 39 HAMONT-ACHEL (BE)

BUDELPOORT 39 HAMONT-ACHEL (BE) BUDELPOORT 39 HAMONT-ACHEL (BE) Bouwjaar: 1934 - gerenoveerd in 2008 en 2010 Inhoud: ca. 398m3, Woonoppervlakte: ca.159 m² Perceeloppervlakte: ca. 668 m2 Aantal slaapkamers: 4 Bijzonderheden: Instap klaar,

Nadere informatie

SMITS VAN OYENLAAN 17 - MAARHEEZE

SMITS VAN OYENLAAN 17 - MAARHEEZE SMITS VAN OYENLAAN 17 - MAARHEEZE Bouwjaar: 1959 gerenoveerd in 2015 Inhoud: ca. 310 m 3, Woonoppervlakte: ca. 110 m² Perceeloppervlakte: ca. 163 m 2 Aantal slaapkamers: 2 mogelijkheid 3-4 Bijzonderheden:

Nadere informatie

TE KOOP. Hufkesstraat 9 Budel. Vraagprijs: k.k. Perceel: Inhoud: 351m² 410m³

TE KOOP. Hufkesstraat 9 Budel. Vraagprijs: k.k. Perceel: Inhoud: 351m² 410m³ TE KOOP Hufkesstraat 9 Budel Vraagprijs: 192.500 k.k. Perceel: Inhoud: 351m² 410m³ KENMERKEN Hoofdkenmerken Vraagprijs 192.500 k.k. Type woning Eengezinswoning Hoofdtype Helft van dubbel Bouwjaar 1963

Nadere informatie

TE KOOP. Grootschoterweg 165 Budel-Schoot. Vraagprijs: 149.500 k.k.

TE KOOP. Grootschoterweg 165 Budel-Schoot. Vraagprijs: 149.500 k.k. TE KOOP Grootschoterweg 165 Budel-Schoot Vraagprijs: 149.500 k.k. Woonopp.: 90m² Inhoud: 270m³ KENMERKEN Hoofdkenmerken Vraagprijs 149.500 k.k. Type appartement Standaard Hoofdtype Portiekflat Bouwjaar

Nadere informatie

TE KOOP. Dorpsstraat 1B Budel. Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. Dorpsstraat 1B Budel. Vraagprijs: k.k. TE KOOP Dorpsstraat 1B Budel Vraagprijs: 120.000 k.k. Woonopp.: 56m² KENMERKEN Hoofdkenmerken Vraagprijs 120.000 k.k. Type appartement Bovenwoning Hoofdtype Bouwjaar 1898 Renovatiejaar 2009 Algemene staat

Nadere informatie

TE KOOP. Luxemburgsestraat 8 Budel. Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. Luxemburgsestraat 8 Budel. Vraagprijs: k.k. TE KOOP Luxemburgsestraat 8 Budel Vraagprijs: 99.500 k.k. Woonopp.: 87m² Inhoud: 276m³ KENMERKEN Hoofdkenmerken Vraagprijs 99.500 k.k. Type appartement Standaard Hoofdtype Portiekflat Bouwjaar 1963 Algemene

Nadere informatie

TE KOOP. Graafschap Hornelaan 40 Budel. Vraagprijs: k.k. Perceel: Inhoud: 210m² 360m³

TE KOOP. Graafschap Hornelaan 40 Budel. Vraagprijs: k.k. Perceel: Inhoud: 210m² 360m³ TE KOOP Graafschap Hornelaan 40 Budel Vraagprijs: 179.500 k.k. Perceel: Inhoud: 210m² 360m³ KENMERKEN Hoofdkenmerken Vraagprijs 179.500 k.k. Type woning Eengezinswoning Hoofdtype Hoekwoning Bouwjaar 1973

Nadere informatie

TE KOOP. Dr. Ant. Mathijsenstraat 25 Budel. Vraagprijs: k.k. Perceel: Inhoud: 271m² 250m³

TE KOOP. Dr. Ant. Mathijsenstraat 25 Budel. Vraagprijs: k.k. Perceel: Inhoud: 271m² 250m³ TE KOOP Dr. Ant. Mathijsenstraat 25 Budel Vraagprijs: 149.500 k.k. Perceel: Inhoud: 271m² 250m³ KENMERKEN Hoofdkenmerken Vraagprijs 149.500 k.k. Type woning Eengezinswoning Hoofdtype Tussenwoning Bouwjaar

Nadere informatie

TE KOOP. Dr. Ant. Mathijsenstraat 50 Budel. Vraagprijs: k.k. Perceel: Inhoud: 100m² 210m³

TE KOOP. Dr. Ant. Mathijsenstraat 50 Budel. Vraagprijs: k.k. Perceel: Inhoud: 100m² 210m³ TE KOOP Dr. Ant. Mathijsenstraat 50 Budel Vraagprijs: 139.500 k.k. Perceel: Inhoud: 100m² 210m³ KENMERKEN Hoofdkenmerken Vraagprijs 139.500 k.k. Type woning Eengezinswoning Hoofdtype Tussenwoning Bouwjaar

Nadere informatie

TE KOOP. Europalaan-Noord 73 Budel. Vraagprijs: k.k. Perceel: Inhoud: 144m² 210m³

TE KOOP. Europalaan-Noord 73 Budel. Vraagprijs: k.k. Perceel: Inhoud: 144m² 210m³ TE KOOP Europalaan-Noord 73 Budel Vraagprijs: 162.500 k.k. Perceel: Inhoud: 144m² 210m³ KENMERKEN Hoofdkenmerken Vraagprijs 162.500 k.k. Type woning Eengezinswoning Hoofdtype Tussenwoning Bouwjaar 1965

Nadere informatie

TE KOOP. Willem De Zwijgerstraat 36A Budel. Vraagprijs: 210.000 k.k.

TE KOOP. Willem De Zwijgerstraat 36A Budel. Vraagprijs: 210.000 k.k. TE KOOP Willem De Zwijgerstraat 36A Budel Vraagprijs: 210.000 k.k. Perceel: 640m² KENMERKEN Hoofdkenmerken Vraagprijs 210.000 k.k. Type bedrijfsruimte Andere Hoofdtype Vrijstaand Bouwjaar 1985 Algemene

Nadere informatie

TE KOOP. Nieuwstraat 49d BUDEL. Vraagprijs: 109.000 k.k.

TE KOOP. Nieuwstraat 49d BUDEL. Vraagprijs: 109.000 k.k. TE KOOP Nieuwstraat 49d BUDEL Vraagprijs: 109.000 k.k. Woonopp.: 57m² Inhoud: 184m³ KENMERKEN Hoofdkenmerken Vraagprijs 109.000 k.k. Type appartement Standaard Hoofdtype Portiekflat Bouwjaar 1982 Algemene

Nadere informatie

TE KOOP. Dr. Ariënsstraat 38 Budel. Vraagprijs: 199.000 k.k. Perceel: Inhoud: 257m² 360m³

TE KOOP. Dr. Ariënsstraat 38 Budel. Vraagprijs: 199.000 k.k. Perceel: Inhoud: 257m² 360m³ TE KOOP Dr. Ariënsstraat 38 Budel Vraagprijs: 199.000 k.k. Perceel: Inhoud: 257m² 360m³ KENMERKEN Hoofdkenmerken Vraagprijs 199.000 k.k. Type woning Standaard Hoofdtype Helft van dubbel Bouwjaar 1975 Algemene

Nadere informatie

TE KOOP. Willem II Straat 6 Budel. Vraagprijs: 229.000 k.k. Perceel: Inhoud: 260m² 310m³

TE KOOP. Willem II Straat 6 Budel. Vraagprijs: 229.000 k.k. Perceel: Inhoud: 260m² 310m³ TE KOOP Willem II Straat 6 Budel Vraagprijs: 229.000 k.k. Perceel: Inhoud: 260m² 310m³ KENMERKEN Hoofdkenmerken Vraagprijs 229.000 k.k. Type woning Eengezinswoning Hoofdtype Helft van dubbel Bouwjaar 1961

Nadere informatie

TE KOOP. 't Routje 11 Budel-Dorplein. Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. 't Routje 11 Budel-Dorplein. Vraagprijs: k.k. TE KOOP 't Routje 11 Budel-Dorplein Vraagprijs: 299.000 k.k. Perceel: 3319m² Inhoud: 500m³ KENMERKEN Hoofdkenmerken Vraagprijs 299.000 k.k. Type woning Eengezinswoning Hoofdtype Vrijstaand Bouwjaar 1955

Nadere informatie

TE KOOP. De Reumer fase 2 Soerendonk. Koopprijs: v.o.n. Perceel: Inhoud: 169m² 467m³

TE KOOP. De Reumer fase 2 Soerendonk. Koopprijs: v.o.n. Perceel: Inhoud: 169m² 467m³ TE KOOP De Reumer fase 2 Soerendonk Koopprijs: 233.425 v.o.n. Perceel: Inhoud: 169m² 467m³ KENMERKEN Hoofdkenmerken Koopprijs 233.425 v.o.n. Type woning Eengezinswoning Hoofdtype Helft van dubbel Bouwjaar

Nadere informatie

TE KOOP. Dorpsakkers 9 woningen 1 Soerendonk. Koopprijs: v.o.n.

TE KOOP. Dorpsakkers 9 woningen 1 Soerendonk. Koopprijs: v.o.n. TE KOOP Dorpsakkers 9 woningen 1 Soerendonk Koopprijs: 174.900 v.o.n. Perceel: 156m² KENMERKEN Hoofdkenmerken Koopprijs 174.900 v.o.n. Type woning Eengezinswoning Hoofdtype Hoekwoning Bouwjaar 2017 Algemene

Nadere informatie

Mercuriusstraat 4 - Dongen

Mercuriusstraat 4 - Dongen Mercuriusstraat 4 - Dongen Werkelijk perfect onderhouden kwadrantwoning met dakterras, sfeervolle veranda, carport en oprit voor meerdere auto's. Gelegen op een mooie plek in een nieuw woongebied in Plan

Nadere informatie

TE HUUR. 't Inne 34 BUDEL. Huurprijs: 600 /maand

TE HUUR. 't Inne 34 BUDEL. Huurprijs: 600 /maand TE HUUR 't Inne 34 BUDEL Huurprijs: 600 /maand KENMERKEN Hoofdkenmerken Huurprijs Type kantoor Hoofdtype Algemene staat 600 /maand Andere Direct te aanvaarden Inrichting Afmetingen Extra gegevens Omgeving

Nadere informatie

TE KOOP. Stationsweg 92 Budel-Dorplein. Vraagprijs: k.k. Perceel: Inhoud: 965m² 520m³

TE KOOP. Stationsweg 92 Budel-Dorplein. Vraagprijs: k.k. Perceel: Inhoud: 965m² 520m³ TE KOOP Stationsweg 92 Budel-Dorplein Vraagprijs: 225.000 k.k. Perceel: Inhoud: 965m² 520m³ KENMERKEN Hoofdkenmerken Vraagprijs 225.000 k.k. Type woning Eengezinswoning Hoofdtype Vrijstaand Bouwjaar 1955

Nadere informatie

TE KOOP. Gravenkasteel 8 Gastel. Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. Gravenkasteel 8 Gastel. Vraagprijs: k.k. TE KOOP Gravenkasteel 8 Gastel Vraagprijs: 329.000 k.k. Perceel: 1420m² Inhoud: 690m³ KENMERKEN Hoofdkenmerken Vraagprijs 329.000 k.k. Type woning Standaard Hoofdtype Vrijstaand Bouwjaar 1979 Algemene

Nadere informatie

DONGEN Vaartweg 4. Perceel : 820 m² Inhoud : circa 530 m³ Bouwjaar : k.k.

DONGEN Vaartweg 4. Perceel : 820 m² Inhoud : circa 530 m³ Bouwjaar : k.k. DONGEN Vaartweg 4 Uitstekend onderhouden en luxe afgewerkt vrijstaand woonhuis met 3 ruime slaapkamers, 2 badkamers, middels schuifdeuren af te sluiten eetkamer, bijkeuken en grote vrijstaande garage met

Nadere informatie

Montgomerystraat 29 - Dongen

Montgomerystraat 29 - Dongen Montgomerystraat 29 - Dongen Vraagprijs 239.000,- k.k. Prachtig gelegen, ruime woning met 4 slaapkamers, nette keuken en luxe badkamer en een dakterras met fantastisch uitzicht. Gelegen in de kinderrijke

Nadere informatie

TE HUUR. Dr. Ant. Mathijsenstraat 1 BUDEL. Huurprijs: 1.000 /maand

TE HUUR. Dr. Ant. Mathijsenstraat 1 BUDEL. Huurprijs: 1.000 /maand TE HUUR Dr. Ant. Mathijsenstraat 1 BUDEL Huurprijs: 1.000 /maand KENMERKEN Hoofdkenmerken Huurprijs Type winkelruimte Hoofdtype Algemene staat 1.000 /maand Andere Helft van dubbel Normaal Inrichting Afmetingen

Nadere informatie

KOOPPRIJS ,-- K.K.

KOOPPRIJS ,-- K.K. Hobusstraat 18 WESSEM Een karakteristiek en goed onderhouden, vrijstaand woonhuis met prachtige authentieke elementen. De woning is afgelopen jaren nagenoeg geheel uitgebreid en gemoderniseerd. Absoluut

Nadere informatie

DONGEN Gerardus Majellastraat 45

DONGEN Gerardus Majellastraat 45 DONGEN Gerardus Majellastraat 45 Volledig gerenoveerd karakteristiek, vrijstaand woonhuis met "chambre-en-suite", moderne keuken, luxe badkamer en inpandige ruime garage, gelegen nabij het centrum van

Nadere informatie

Hof 53 - Dongen. Vraagprijs 189.000,- k.k. Opvallend ruime woning met 4 slaapkamers, moderne keuken en badkamer, en voorzien van garage en berging.

Hof 53 - Dongen. Vraagprijs 189.000,- k.k. Opvallend ruime woning met 4 slaapkamers, moderne keuken en badkamer, en voorzien van garage en berging. Hof 53 - Dongen Vraagprijs 189.000,- k.k. Opvallend ruime woning met 4 slaapkamers, moderne keuken en badkamer, en voorzien van garage en berging. Van den Bosch makelaars Mgr. Poelsstraat 1 a 5103 BD DONGEN

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 225.000,- kosten koper Bouwjaar : 1962 Woningtype : Tussenwoning Woonoppervlakte : circa 120 m² Inhoud : circa 400 m³ Perceel : circa 175 m² Kamers : 5 Ligging : Woonwijk in Valkenswaard Aanvaarding

Nadere informatie

Bongerdstraat 4, Maasbracht

Bongerdstraat 4, Maasbracht Bongerdstraat 4, Maasbracht Kenmerken Overdracht Vraagprijs 245.000 k.k. Aangeboden sinds 28-03-2019 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

DONGEN Van Eijckstraat 26

DONGEN Van Eijckstraat 26 DONGEN Van Eijckstraat 26 Hoekwoning met 4 slaapkamers, grote tuin (perceel 452m²), dubbele garage met oprit voor 2 auto's, op een mooi punt met vrije uitzichten gelegen midden in Dongen. Perceel : 452

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 199.500,- kosten koper Bouwjaar : 1934 Woningtype : Tussenwoning Woonoppervlakte : circa 119 m² Inhoud : circa 450 m³ Perceel : circa 66 m² Kamers : 5 Ligging : Centrum Valkenswaard Aanvaarding

Nadere informatie

Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs ,-

Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs ,- Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs 174.500,- www.kernmakelaars.nl Kenmerken Vraagprijs : 174.500,- k.k. Soort : Eengezinswoning Type : Tussenwoning Aantal kamers : 5 (waarvan 4 slaapkamers) Inhoud

Nadere informatie

TE HUUR. Nieuwstraat 5 Budel. Huurprijs: 1.500 /maand

TE HUUR. Nieuwstraat 5 Budel. Huurprijs: 1.500 /maand TE HUUR Nieuwstraat 5 Budel Huurprijs: 1.500 /maand KENMERKEN Hoofdkenmerken Huurprijs Type winkelruimte Hoofdtype Algemene staat 1.500 /maand Commerciele winkel Normaal Inrichting Afmetingen Extra gegevens

Nadere informatie

Jud. Smitsstraat 32, te Valkenswaard

Jud. Smitsstraat 32, te Valkenswaard Jud. Smitsstraat 32, te Valkenswaard Vraagprijs 219.500,- kosten koper Fraai afgewerkte en recent gerenoveerde tussenwoning met twee ruime slaapkamers en een royale badkamer in een aantrekkelijke woonomgeving.

Nadere informatie

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering Heuvel 13, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 325.000 k.k. Aangeboden sinds 02-10-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

TE KOOP. Dorpsstraat 1 Budel. Vraagprijs: k.k. Woonopp.: Inhoud: 210m² 630m³

TE KOOP. Dorpsstraat 1 Budel. Vraagprijs: k.k. Woonopp.: Inhoud: 210m² 630m³ TE KOOP Dorpsstraat 1 Budel Vraagprijs: 198.000 k.k. Woonopp.: Inhoud: 210m² 630m³ KENMERKEN Hoofdkenmerken Vraagprijs 198.000 k.k. Type appartement Standaard Hoofdtype Portiekflat Bouwjaar 1910 Algemene

Nadere informatie

TE KOOP. De Boonte 36 Budel. Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. De Boonte 36 Budel. Vraagprijs: k.k. TE KOOP De Boonte 36 Budel Vraagprijs: 275.000 k.k. Woonopp.: 150m² KENMERKEN Hoofdkenmerken Vraagprijs 275.000 k.k. Type appartement Standaard Hoofdtype Portiekflat Bouwjaar 1990 Algemene staat Normaal

Nadere informatie

Montgomerystraat 35 - Dongen

Montgomerystraat 35 - Dongen Montgomerystraat 35 - Dongen Vraagprijs 373.000,- k.k. Prachtig gelegen, zeer ruime woning met 4 slaapkamers, luxe keuken, ruime garage, riante parkeergelegenheid op eigen terrein en dakterras met fantastisch

Nadere informatie

Sint Josephstraat 106-A - Dongen

Sint Josephstraat 106-A - Dongen Sint Josephstraat 106-A - Dongen Vraagprijs 595.000,- k.k.* Royale vrijstaande woning met diverse mogelijkheden door onder andere 2 ingangen en twee trappen (denk aan dubbele bewoning of praktijk aan huis),

Nadere informatie

DONGEN. Theo Swartjesstraat 6

DONGEN. Theo Swartjesstraat 6 DONGEN Theo Swartjesstraat 6 Prachtig gelegen, zeer ruime tweekapper met vier slaapkamers, grote zolder (met mogelijkheid tot extra kamers) en kantoor aan huis. Op een mooie stek in de Hoge Akker met vrij

Nadere informatie

Spartodonk 18, Maastricht

Spartodonk 18, Maastricht Spartodonk 18, Maastricht Kenmerken Overdracht Vraagprijs 269.000 k.k. Aangeboden sinds 02-08-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

DONGEN Oudstraat 31. Nette tussenwoning met luxe keukeninstallatie, 3 slaapkamers en ruime zolder, gelegen in De Hoge Akker.

DONGEN Oudstraat 31. Nette tussenwoning met luxe keukeninstallatie, 3 slaapkamers en ruime zolder, gelegen in De Hoge Akker. DONGEN Oudstraat 31 Nette tussenwoning met luxe keukeninstallatie, 3 slaapkamers en ruime zolder, gelegen in De Hoge Akker. Perceel : 135 m² Inhoud : circa 330 m³ Bouwjaar : 1991 199.000 k.k. Elk huis

Nadere informatie

Ramlehweg 27-B, Rotterdam

Ramlehweg 27-B, Rotterdam Ramlehweg 27-B, Rotterdam Kenmerken Overdracht Vraagprijs 239.500 k.k. Aangeboden sinds 15-01-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Van Der Clusenstraat 14, te Valkenswaard

Van Der Clusenstraat 14, te Valkenswaard Van Der Clusenstraat 14, te Valkenswaard Vraagprijs 180.000,- kosten koper Bouwjaar : 1975 Woningtype : Hoekappartement Woonoppervlakte : circa 93 m² Inhoud : circa 288 m³ Kamers : 4 Ligging : Woonwijk

Nadere informatie

Meerkoethof 11 - Dongen

Meerkoethof 11 - Dongen Meerkoethof 11 - Dongen Vraagprijs 315.000,- k.k. Zeer ruime moderne twee-onder-één-kap-woning met garage, carport en werkelijk ideaal gelegen in de wijk plan Biezen. Van den Bosch makelaars Mgr. Poelsstraat

Nadere informatie

Kleine Heistraat , Wernhout

Kleine Heistraat , Wernhout Kleine Heistraat 16-344, Wernhout Kenmerken Overdracht Vraagprijs 159.000 k.k. Aangeboden sinds 06-10-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Montgomerystraat 11 - Dongen

Montgomerystraat 11 - Dongen Montgomerystraat 11 - Dongen Vraagprijs 235.000,- k.k. Prachtig gelegen, ruime woning met 4 slaapkamers, luxe keuken en dakterras met fantastisch uitzicht. Gelegen in de kinderrijke wijk De Hoge Akker.

Nadere informatie

DONGEN Gerardus Majellastraat 62

DONGEN Gerardus Majellastraat 62 DONGEN Gerardus Majellastraat 62 Prachtig, authentiek en karakteristiek vrijstaand woonhuis met chambre-en-suite woonkamer, woonkeuken, 4 slaapkamers, garage en tuin op het zuiden. Perceel : 202 m² Inhoud

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 265.000,- kosten koper Bouwjaar : 1983 Woningtype : Hoekwoning Woonoppervlakte : circa 131 m² Inhoud : circa 450 m³ Perceel : circa 185 m² Kamers : 5 Ligging : Woonwijk in Leende Aanvaarding

Nadere informatie

Hubert van Nispenstraat 9, te Valkenswaard

Hubert van Nispenstraat 9, te Valkenswaard Hubert van Nispenstraat 9, te Valkenswaard Vraagprijs 205.000,- kosten koper Bouwjaar : 1961 Woningtype : Tussenwoning Woonoppervlakte : 89 m² Kamers : 4 Ligging : Woonwijk Kerkakkers Aanvaarding : In

Nadere informatie

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers. Bunder 36, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 349.000 k.k. Aangeboden sinds 19-05-2015 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

Groeseindstraat 71 D Tilburg

Groeseindstraat 71 D Tilburg vraagprijs 165.000 k.k. Appeldoorn Van Erven Makelaars Lisstraat 1 5062 HD OISTERWIJK t. 013-211 47 07 info@appeldoornvanerven.nl www.appeldoornvanerven.nl Omschrijving Dit penthouse is gelegen in de wijk

Nadere informatie

DONGEN Marnix Gijsenstraat 3

DONGEN Marnix Gijsenstraat 3 DONGEN Marnix Gijsenstraat 3 Fraaie, sfeervolle twee-onder-een kap woning met 4 slaapkamers, dakterras op het zuiden en garage. Zeer kindvriendelijk gelegen in woonhofje met speelvoorzieningen in De Hoge

Nadere informatie

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering De Haag 34, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 268.000 k.k. Aangeboden sinds 24-06-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie nee Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

DONGEN Oudstraat 21. Perceel : 139 m² Inhoud : circa 380 m³ Bouwjaar : 1991. 214.000 k.k.

DONGEN Oudstraat 21. Perceel : 139 m² Inhoud : circa 380 m³ Bouwjaar : 1991. 214.000 k.k. DONGEN Oudstraat 21 Goed onderhouden en middels serre uitgebouwde hoekwoning met royale berging, gelegen op fraaie locatie in ruim opgezette woonwijk De Hoge Akker. Perceel : 139 m² Inhoud : circa 380

Nadere informatie

Achter den Ham 23 - Dongen

Achter den Ham 23 - Dongen Achter den Ham 23 - Dongen Vraagprijs 495.000,- k.k. Werkelijk perfect onderhouden en luxe vrijstaande woning met 3 ruime slaapkamers, waarvan één op de begane grond, 2 badkamers en een luxe keukeninstallatie.

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 262.500,- kosten koper Bouwjaar : 1927 Woningtype : Tussenwoning Woonoppervlakte : circa 120 m² Inhoud : circa 510 m³ Perceel : circa 194 m² Kamers : 5 Ligging : Woonwijk in Valkenswaard Aanvaarding

Nadere informatie

Oude Langstraat 17 - Tilburg Vraagprijs ,-

Oude Langstraat 17 - Tilburg Vraagprijs ,- Oude Langstraat 17 - Tilburg Vraagprijs 184.500,- Kenmerken Vraagprijs : 184.500,- k.k. Soort : Eengezinswoning Type : Tussenwoning Aantal kamers : 4 (waarvan 3 slaapkamers) Inhoud : 315 m 3 Perceeloppervlakte

Nadere informatie

Teunisbloem 16, Gemert

Teunisbloem 16, Gemert Teunisbloem 16, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 219.500 k.k. Aangeboden sinds 24-06-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom Bankgarantie Ontbindende voorwaarden financiering Indeling Aantal kamers

Nadere informatie

TE KOOP. De Spar 12 Budel. Vraagprijs: k.k. Perceel: Inhoud: 302m² 350m³

TE KOOP. De Spar 12 Budel. Vraagprijs: k.k. Perceel: Inhoud: 302m² 350m³ TE KOOP De Spar 12 Budel Vraagprijs: 239.000 k.k. Perceel: Inhoud: 302m² 350m³ KENMERKEN Hoofdkenmerken Vraagprijs 239.000 k.k. Type woning Eengezinswoning Hoofdtype Helft van dubbel Bouwjaar 2003 Algemene

Nadere informatie

DONGEN Veldstraat 17

DONGEN Veldstraat 17 DONGEN Veldstraat 17 Vrijstaand woonhuis met slaapkamer en badkamer op de begane grond, 3 slaapkamers en doucheruimte op de 1e verdieping. Gelegen in rustige straat in Oud-Dongen naast de basisschool.

Nadere informatie

Standerdmolen 19, Gemert

Standerdmolen 19, Gemert Standerdmolen 19, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 325.000 k.k. Aangeboden sinds 10-01-2019 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling

Nadere informatie

Stuyvesantstraat 7 - Dongen

Stuyvesantstraat 7 - Dongen Stuyvesantstraat 7 - Dongen Vraagprijs 179.000,- k.k. Hoekwoning met 4 slaapkamers, moderne badkamer, woonkamer met erker en tuin met berging en veranda. Zeer rustig gelegen aan een autovrij hofje. Van

Nadere informatie

TE KOOP. De Bloemerd NS Gemert Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. De Bloemerd NS Gemert Vraagprijs: k.k. TE KOOP De Bloemerd 18 5421 NS Gemert Vraagprijs: 212.500 k.k. Omschrijving DE BLOEMERD 18 GEMERT. Deze fraai afgewerkte twee onder een kap woning met berging is gelegen in een gewilde woonstraat met het

Nadere informatie

Stadselaan 35, te Valkenswaard

Stadselaan 35, te Valkenswaard Stadselaan 35, te Valkenswaard Vraagprijs 228.000,- kosten koper Bouwjaar : 1961 Woningtype : Tussenwoning Woonoppervlakte : circa 126 m² Inhoud : circa 466m³ Perceel : circa 177 m² Kamers : 7 Ligging

Nadere informatie

DONGEN Rosariopark 82

DONGEN Rosariopark 82 DONGEN Rosariopark 82 Prachtig appartement op de 3e verdieping met ruime woonkamer, luxe keuken, 2 badkamers, 3 slaapkamers en een loggia/balkon met uitzicht over het Rosariopark. Woonoppervlakte : circa

Nadere informatie

TE KOOP. De Esdoorn 4 BUDEL. Vraagprijs: 239.500 k.k. Perceel: Inhoud: 176m² 349m³

TE KOOP. De Esdoorn 4 BUDEL. Vraagprijs: 239.500 k.k. Perceel: Inhoud: 176m² 349m³ TE KOOP De Esdoorn 4 BUDEL Vraagprijs: 239.500 k.k. Perceel: Inhoud: 176m² 349m³ KENMERKEN Hoofdkenmerken Vraagprijs 239.500 k.k. Type woning Eengezinswoning Hoofdtype Helft van dubbel Bouwjaar 2008 Algemene

Nadere informatie

Oudstraat 17 - Dongen

Oudstraat 17 - Dongen Oudstraat 17 - Dongen Vraagprijs 214.000,- k.k. Goed onderhouden tussenwoning met garage. Voorzien van moderne badkamer, drie slaapkamers, ruime zolder en tuin op het oosten. De woning is gunstig gelegen

Nadere informatie

TE KOOP. De Bloemerd 16 5421 NS GEMERT Vraagprijs: 199.000 k.k.

TE KOOP. De Bloemerd 16 5421 NS GEMERT Vraagprijs: 199.000 k.k. TE KOOP De Bloemerd 16 5421 NS GEMERT Vraagprijs: 199.000 k.k. Omschrijving De Bloemerd 16 Gemert. Deze twee onder een kap woning met berging is gelegen in een gewilde woonstraat met alle denkbare voorzieningen

Nadere informatie

Hoogstraat 169 te Eindhoven Vraagprijs ,-- Kosten Koper

Hoogstraat 169 te Eindhoven Vraagprijs ,-- Kosten Koper Hoogstraat 169 te Eindhoven Vraagprijs. 429.000,-- Kosten Koper OP ZOEK NAAR EEN KARAKTARATIEKE STADSVILLA CENTRAAL EN GELEGEN NABIJ HET CENTRUM, WAAR U EVENTUEEL OOK UW BEROEP AAN HUIS KAN UITOEFENEN?

Nadere informatie

DONGEN Duikerstraat 41

DONGEN Duikerstraat 41 DONGEN Duikerstraat 41 Op een mooie locatie in De Hoge Akker gelegen, te moderniseren, tussenwoning met berging. Perceel : 154 m² Inhoud : circa 350 m³ Bouwjaar : 1993 179.000 k.k. Elk huis heeft z n eigen

Nadere informatie

DONGEN Papaverstraat 1

DONGEN Papaverstraat 1 DONGEN Papaverstraat 1 Vrijstaande woning met luxe keuken, ruime woonkamer met serre, 5 slaapkamers en garage met carport, gelegen op een mooi hoekpunt in plan west 2. Perceel : 400 m² Inhoud : circa 490

Nadere informatie

Klavierstraat 34, Beek en Donk

Klavierstraat 34, Beek en Donk Klavierstraat 34, Beek en Donk Kenmerken Overdracht Vraagprijs 229.000 k.k. Aangeboden sinds 18-07-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

SENECALAAN HS SITTARD

SENECALAAN HS SITTARD SENECALAAN 16 6135HS SITTARD VRAAGPRIJS 469.000 K.K. Wilhelminastraat 22, 6131 KP Sittard Kockelkorn Makelaardij. Alle rechten voorbehouden. 046-20 211 20 OMSCHRIJVING: Op een uitstekende woonlocatie is

Nadere informatie

DONGEN Geer 8. Perceel : 149 m² Inhoud : circa 500 m³ Bouwjaar : 1924 In 2000/2001 is het pand in stijl gerenoveerd k.k.

DONGEN Geer 8. Perceel : 149 m² Inhoud : circa 500 m³ Bouwjaar : 1924 In 2000/2001 is het pand in stijl gerenoveerd k.k. DONGEN Geer 8 Bijzonder sfeervolle en karakteristieke vrijstaande woning met originele chambre-ensuite, centraal gelegen in het hart van Dongen op een rustige locatie. Perceel : 149 m² Inhoud : circa 500

Nadere informatie

Kardinaal van Rossumstraat 87 - Dongen

Kardinaal van Rossumstraat 87 - Dongen Kardinaal van Rossumstraat 87 - Dongen Vraagprijs 225.000,- k.k. Sfeervolle en karakteristieke woning met mooie diepe achtertuin en houten tuinhuis, gelegen op historische plek in Dongen, nabij het centrum

Nadere informatie

Veldhoven Provincialeweg 92

Veldhoven Provincialeweg 92 Veldhoven Provincialeweg 92 Ruim opgezette en karakteristieke vooroorlogse villa met o.a. 7 slaapkamers, garage, 2 inritten, grote tuin en gunstig gelegen nabij invalswegen en snelweg Perceelsgrootte:

Nadere informatie

Weert - Aldenborghstraat 1 : ,-

Weert - Aldenborghstraat 1 : ,- : 495.000,- VILLA ALDENBORGH VILLA ALDENBORGH Nostalgische, sfeervolle, vrijstaande villa met veel originele details, gerenoveerd in 2015. Aparte riante slaapkamer op de begane grond met achtergelegen

Nadere informatie

Mies van der Rohestraat 22 - Dongen

Mies van der Rohestraat 22 - Dongen Mies van der Rohestraat 22 - Dongen Vraagprijs 195.000,- k.k. Rustig gelegen, ruime tussenwoning voorzien van zonnepanelen, 4 slaapkamers, ruime woonkamer en tuin gelegen op het Zuid-Westen. Van den Bosch

Nadere informatie

Lage Ham 96 - Dongen

Lage Ham 96 - Dongen Lage Ham 96 - Dongen Vraagprijs 299.000,- k.k. Vrijstaand woonhuis met garage en berging, gelegen op een groot perceel met veel privacy aan de rand van Dongen. Van den Bosch makelaars Mgr. Poelsstraat

Nadere informatie

Hoofdstraat 144, Kaatsheuvel

Hoofdstraat 144, Kaatsheuvel Hoofdstraat 144, Kaatsheuvel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 279.000 k.k. Aangeboden sinds 07-03-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Welpenheuvel 18, De Mortel

Welpenheuvel 18, De Mortel Welpenheuvel 18, De Mortel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 348.500 k.k. Aangeboden sinds 26-05-2015 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling

Nadere informatie

TE KOOP. Berglarenstraat HM Gemert Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. Berglarenstraat HM Gemert Vraagprijs: k.k. TE KOOP Berglarenstraat 42 5421 HM Gemert Vraagprijs: 399.000 k.k. Omschrijving BERGLARENSTRAAT 42 GEMERT Dit royaal vrijstaand woonhuis is gelegen op een fraai hoekperceel nabij het centrum van Gemert

Nadere informatie

Lupineweide 4 - Dongen

Lupineweide 4 - Dongen Lupineweide 4 - Dongen Vraagprijs 275.000,- k.k. Vrijstaand woonhuis met garage en serre, fraai gelegen op een rustige locatie in een doodlopende straat nabij een plantsoen. Van den Bosch makelaars Mgr.

Nadere informatie

Rooseveltstraat Dongen

Rooseveltstraat Dongen Rooseveltstraat 124 - Dongen Vraagprijs 235.000,- k.k. Zeer ruime tussenwoning met 4 grote slaapkamers, inpandig balkon en achtertuin op het zuiden. Gelegen in gewilde woonwijk De Hoge Akker. Van den Bosch

Nadere informatie

Cousinsstraat 3 - Dongen

Cousinsstraat 3 - Dongen Cousinsstraat 3 - Dongen Vraagprijs 299.000,- k.k. Geschakelde, vrijstaand woonhuis met inpandige garage, royale woonkamer, slaapkamer met loggia en inloopkast en een zeer ruime tuin. Gelegen op een mooie

Nadere informatie

DONGEN Van Kinsbergenstraat 29

DONGEN Van Kinsbergenstraat 29 DONGEN Van Kinsbergenstraat 29 Volledig gemoderniseerde en uitgebouwde tussenwoning met dakkapel op zolderverdieping en met veel privacy aan de achterzijde. Er is de mogelijkheid tot het bijkopen van een

Nadere informatie

ORION CR HAPERT PRIJS ,- K.K. Kantoor, speel-, slaapkamer op begane grond mogelijk

ORION CR HAPERT PRIJS ,- K.K. Kantoor, speel-, slaapkamer op begane grond mogelijk Kantoor, speel-, slaapkamer op begane grond mogelijk ORION 42 5527 CR HAPERT PRIJS 282.500,- K.K. Korenveldstraat 3, 5527 HE HAPERT Tel 06 50 26 40 19 richard@rhmakelaardij.nl www.rhmakelaardij.nl Bouwjaar:

Nadere informatie

EKSTER 21 HOOGVLIET k.k.

EKSTER 21 HOOGVLIET k.k. EKSTER 21 HOOGVLIET 357.500 k.k. www.ekster21.nl Omschrijving Schitterende 2/1 kapwoning met aangebouwde ruime garage en sfeervolle tuin, gelegen op een royaal perceel van ca. 311 m2 EIGEN GROND in de

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 289.000,- kosten koper Bouwjaar : 1970 Woningtype : Hoekwoning Woonoppervlakte : circa 148 m² Perceel oppervlakte : circa 368 m² Inhoud : circa 420m³ (exclusief garage) Kamers : 7 Ligging :

Nadere informatie

IJssellaan 2-B, Gouda

IJssellaan 2-B, Gouda IJssellaan 2-B, Gouda Kenmerken Overdracht Vraagprijs 155.000 k.k. Aangeboden sinds 26-01-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

Prinzenstraat 8, Gemert

Prinzenstraat 8, Gemert Prinzenstraat 8, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 219.000 k.k. Aangeboden sinds 22-04-2015 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling

Nadere informatie

NIEUWENDIJK 40, GELDROP, 5662 GA VRAAGPRIJS: 299.000,-- k.k.

NIEUWENDIJK 40, GELDROP, 5662 GA VRAAGPRIJS: 299.000,-- k.k. NIEUWENDIJK 40, GELDROP, 5662 GA VRAAGPRIJS: 299.000,-- k.k. Vooroorlogs half vrijstaand woonhuis met 4 slaapkamers, royale badkamer, en-suite living en gezellige eetkeuken. Diverse authentieke kenmerken

Nadere informatie

EPE 13 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

EPE 13 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. EPE 13 ASSEN Vraagprijs 139.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Keurig onderhouden TUSSENWONING gelegen in woonwijk De Lariks. Deze starterswoning is gelegen op 158m2 eigen grond. De onderhoudsvriendelijke,

Nadere informatie

Deken Batenburgstraat 30 - Dongen

Deken Batenburgstraat 30 - Dongen Deken Batenburgstraat 30 - Dongen Vraagprijs 279.000,- k.k. Tweekapper met ruime woonkamer, luxe keuken en badkamer, garage en diepe achtertuin. Van den Bosch makelaars Mgr. Poelsstraat 1 a 5103 BD DONGEN

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 275.000,- kosten koper Bouwjaar : 1935 Woningtype : Twee-onder-een-kap woning Woonoppervlakte : circa 165 m² Inhoud : circa 550m³ Perceel : circa 200 m² Kamers : 5/6 Ligging : Centrum van Valkenswaard

Nadere informatie

Bloemaartsbeemd 5 - Rijen

Bloemaartsbeemd 5 - Rijen Bloemaartsbeemd 5 - Rijen Ruime rustig gelegen tussenwoning voorzien van 3 slaapkamers, garage, eigen oprit en achtertuin op het zuidwesten. Vraagprijs 199.000,- k.k. Van den Bosch makelaars Mgr. Poelsstraat

Nadere informatie

TE KOOP. De Peppel DV Beek en Donk Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. De Peppel DV Beek en Donk Vraagprijs: k.k. TE KOOP De Peppel 21 5741 DV Beek en Donk Vraagprijs: 200.000 k.k. Omschrijving Kopers opgelet: De genoemde prijs is een ''Bieden vanaf'' prijs. De oude VRAAG-prijs van 219.000,- k.k. is gewijzigd in een

Nadere informatie

Morgenster 3, te Maarheeze

Morgenster 3, te Maarheeze Morgenster 3, te Maarheeze Vraagprijs 225.000,- kosten koper Bouwjaar : 1973 Woningtype : Tussenwoning Woonoppervlakte : circa 118 m² Inhoud : circa 400m³ Perceel : circa 232 m² Kamers : 5 Ligging : Woonwijk

Nadere informatie

'S GRAVENMOER Hoofdstraat 45

'S GRAVENMOER Hoofdstraat 45 'S GRAVENMOER Hoofdstraat 45 Karakteristieke en sfeervolle twee-onder-één-kap woning met grote schuur, 2 bergingen en prachtig gelegen aan de Hoofdstraat met weids uitzicht aan de achterzijde. Perceel

Nadere informatie