6. INLEIDING EN VOORWOORD

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "6. INLEIDING EN VOORWOORD"

Transcriptie

1 6. INLEIDING EN VOORWOORD Dit Informatie Memorandum wordt u aangeboden door Old Liquors Invest B.V. (Uitgevende instelling). In dit Informatie Memorandum wordt de naam Old Liquors Invest B.V. ook gebruikt zonder de afkorting B.V. De Uitgevende instelling Old Liquors Invest B.V., kantoorhoudend aan de Werftseweg 3, 4823 ZG te Breda, is verantwoordelijk voor de informatie in dit Informatie Memorandum. Naar ons oordeel zijn alle prognoses op een juiste wijze op basis van de veronderstellingen opgesteld en toegelicht, waarbij tevens de van toepassing zijnde grondslagen voor waardering en resultaatbepaling, zoals zal worden gehanteerd in de jaarrekening, in aanmerking zijn genomen. Old Liquors Invest is een besloten Vennootschap opgericht naar Nederlands recht, statutair gevestigd in Breda, Nederland, met als doel het investeren in, en de handel in zeldzame en oude dranken, waaronder Cognac, Armagnac, Whisky, Port, Likeuren, Wijnen en andere zeldzame of oude alcoholische dranken, geen enkele uitgezonderd (verder in dit Informatie Memorandum ook te beschrijven als dranken en/of als oude dranken ). Dit Informatie Memorandum is opgesteld door Old Liquors Invest B.V. met als doel het ophalen van het (Obligatie)vermogen ten behoeve van het doen van aankopen van oude dranken. Hierdoor is dit Informatie Memorandum niet geschikt voor andere doeleinden en dient dit niet te worden verspreid aan of te worden gebruikt door anderen. Dit Informatie Memorandum beschrijft de Uitgifte van Obligaties door Old Liquors Invest B.V. De uit te geven Obligaties van Old Liquors Invest B.V. hebben een Nominale Waarde van 500 (vijfhonderd euro). Het aantal uit te geven Obligaties bedraagt (vierduizend negenhonderd) stuks. De Rentevergoeding bedraagt 8% per jaar. De Old Liquors Invest B.V. Obligaties hebben een looptijd van 5 (vijf) jaar en zijn tussentijds vrij verhandelbaar. De Obligatielening is op basis van doorlopende Uitgifte van Obligaties vanaf de Uitgiftedatum en tot een nominaal bedrag van (twee miljoen vierhonderdvijftigduizend euro) is bereikt.

2 De Uitgifte van Obligaties De Obligaties worden uitgegeven en vormen een lening van de houder van de Obligatie(s) aan Old Liquors Invest, waarvan de Rente vast is en betaalbaar is elk kwartaal na de Ingangsdatum. De Inschrijving De Inschrijving op de Obligaties is mogelijk vanaf 1 september 2015 na aanmelding op onze website, gedurende een doorlopende inschrijvings- en uitgifteperiode totdat het Nominale bedrag van de Obligatielening ad (twee miljoen vierhonderdvijftigduizend euro) is bereikt. De Obligatie heeft de volgende kenmerken: Nominale Waarde per Obligatie : 500 (vijfhonderd euro) Minimale afname : 1 stuk Looptijd : 5 jaar Aflossing : 100% Vaste Rente per jaar : 8% Old Liquors Invest B.V. schrijft een Obligatielening uit om over financiële middelen te beschikken die uitsluitend worden gebruikt voor het wereldwijd opkopen van zeldzame en oude Cognac, Whisky, Armagnac, Port, Likeuren, Wijn en andere zeldzame alcoholische dranken. Old Liquors Invest B.V. koopt deze zeldzame en oude dranken wereldwijd op kleine en grote veilingen, bij producenten, verzamelaars, particulieren, handelaren en uit overtollige voorraden van importeurs en slijterijen. Deze oude dranken worden wereldwijd en online via de webshop: verkocht aan verzamelaars, particulieren, luxe slijterijen, exclusieve hotels en restaurants en op grote internationale veilingen. De ingekochte oude dranken zijn te onderscheiden in verschillende kwaliteiten, waaronder verzamelaarskwaliteiten welke een aantal jaren als speculatieve investering uit de markt worden gehouden. Op het moment dat de vraag en marktprijzen stijgen worden deze oude dranken, met potentieel de hoogste marge, weer verkocht. Binnen deze kwaliteiten vallen de zogenaamde top kwaliteiten met potentieel een hoge winstmarge en een lage omloopsnelheid van ongeveer één tot twee jaar. Er bestaan ook zogenaamde marktplaats kwaliteiten met een omloopsnelheid van ongeveer één á anderhalf jaar en een potentieel lagere winstmarge. Voor het financieren van de investering en handel in deze zeldzame en oude dranken, en om een deel daarvan meerdere jaren (circa vijf jaar) uit speculatieve overwegingen in voorraad (uit de markt) te houden, heeft Old Liquors Invest B.V. voor de komende vijf jaar een kapitaalbehoefte van ongeveer (vijfentwintig miljoen euro).

3 In dit kader wordt een eerste Obligatielening met een Nominale Waarde van uitgeschreven. Indien deze eerste Emissie ruimschoots wordt overschreven kan Old Liquors Invest B.V. in 2016 mogelijk een tweede Obligatielening uitschrijven. In dat geval is het niet uitgesloten dat gelijktijdig ook een aandelenemissie wordt uitgeschreven. De gelden uit zowel de Obligatielening(en) alsook een eventuele aandelenemissie worden uitsluitend gebruikt voor de aankoop en in voorraad houden van zeldzame en oude dranken. Investeerder Marc Andreessen, ooit de man achter de legendarische browser Netscape, beklaagde zich in de media recent over de hoge uitgaven van startups. Hij zegt hierin o.a.: te grote kantoren en te veel personeel achter papieren façades. Nieuwe bedrijven, de zogenaamde startups, verbranden veel geld, en dat is een bekend fenomeen. Zij hebben vaak veel te hoge ontwikkeling en personeelskosten, wat leidt tot geldtekort, waarna er geen mogelijkheden meer zijn om de strategie bij te stellen. Het aannemen van personeel is makkelijk, het ontslaan echter niet. Old Liquors Invest en de andere Old Liquors bedrijven zijn die startup fase allang voorbij en hebben de enorme financieringskosten daarvan uit eigen middelen gedragen. Old Liquors Invest B.V. schrijft deze Obligatielening uit om over financiële middelen te beschikken en om deze uitsluitend te gebruiken voor het wereldwijd opkopen van zeldzame en oude Cognac, Whisky, Armagnac, Port, Likeuren, Wijn en andere zeldzame alcoholische dranken en een deel daarvan uit strategische en speculatieve investeringsoverwegingen voor langere tijd uit de markt te houden en deze vervolgens op enig moment voor een hogere prijs trachten te verkopen. Voor het financieren van de investering en handel in deze zeldzame en oude dranken, en om een deel daarvan meerdere jaren (circa vijf jaar) uit speculatieve overwegingen in voorraad (uit de markt) te houden heeft Old Liquors Invest B.V. voor de komende 5 (vijf) jaar een kapitaalbehoefte van ongeveer (vijfentwintig miljoen euro). De Obligaties worden uitgegeven en vormen een lening van de houder van de Obligatie(s) aan Old Liquors Invest, waarvan de Rente vast is en betaalbaar is elk kwartaal na de Ingangsdatum. De Inschrijving De Inschrijving op de Obligaties is mogelijk vanaf 1 september 2015 na aanmelding op onze website, gedurende een doorlopende inschrijvings- en uitgifteperiode totdat het Nominale bedrag van de Obligatielening ad (twee miljoen vierhonderdvijftigduizend euro) is bereikt. Aan het investeren in Obligaties zijn risico's verbonden. Potentiële Obligatiehouders zijn gehouden Hoofdstuk 10, "Risicofactoren", uitvoerig te bestuderen alvorens te besluiten om te investeren in de Obligaties. Iedere beslissing om deze Obligaties te kopen moet gebaseerd zijn op de bestudering van het gehele Informatie Memorandum door de koper. Iedere koper is zelf verantwoordelijk voor zijn beslissing tot het kopen van Obligaties.

4 De begrippen in het Informatie Memorandum die beginnen met een hoofdletter hebben de betekenis die daaraan is gegeven in de Begrippenlijst en in de Obligatievoorwaarden. Voor het uitgeven van een Obligatielening kleiner dan (twee miljoen vijfhonderdduizend euro) over een periode van 12 (twaalf) maanden, is geen prospectus verplicht dat moet worden goedgekeurd door de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Indien blijkt dat er veel interesse is in Obligaties, zal Old Liquors Invest overwegen om in de toekomst de AFM te verzoeken om een prospectus goed te keuren waardoor meer (vreemd) vermogen aangetrokken kan worden. Dit Informatie Memorandum is zoveel als mogelijk opgezet met inachtneming van de regels die gelden voor prospectussen die door de AFM worden goedgekeurd. Dit Informatie Memorandum is echter niet door de AFM goedgekeurd of beoordeeld en op bepaalde punten wijkt het af van de regels die gelden voor een door de AFM goed te keuren prospectus. Old Liquors Invest B.V. heeft aan geen enkele persoon toestemming gegeven tot het gebruik van dit Informatie Memorandum voor verdere doorverkoop of definitieve plaatsing van de Obligaties door derden. Op het Informatie Memorandum is alleen Nederlands recht van toepassing. Alle Bijlagen alsmede het inschrijfformulier worden steeds geacht deel uit te maken van dit Informatie Memorandum. Uitsluitend de inhoud van dit Informatie Memorandum is bindend. Alle analyses, berekeningen, commentaren, prognoses, verwachtingen en aanbevelingen die in dit Informatie Memorandum zijn genoemd, dienen om potentiële Obligatiehouders behulpzaam te zijn bij een besluitvorming, maar zijn geen garantie voor het door Old Liquors Invest B.V. te behalen rendement.

5 Dit Informatie Memorandum houdt geen aanbod in van enig financieel instrument of uitnodiging tot het doen van een aanbod aan een persoon in een jurisdictie waar dit volgens de aldaar geldende regelgeving niet is toegestaan. Old Liquors Invest B.V. heeft op dit moment een voorraad zeldzame en oude dranken in bezit met een verkoopwaarde van ongeveer (twee miljoen vijfhonderdduizend euro). Uit de verkopen hiervan kunnen de eerstkomende verschuldigde Rentes aan de Obligatiehouders worden voldaan. De werkelijke financiële uitkomsten zullen waarschijnlijk afwijken van de prognoses aangezien de veronderstelde gebeurtenissen zich veelal niet op gelijke wijze zullen voordoen als hier is aangenomen. De hieruit voortvloeiende afwijkingen kunnen van materieel belang zijn, zowel positief als negatief. De gelden uit de Obligatielening worden uitsluitend gebruikt voor de aankoop en het in voorraad houden van zeldzame en oude dranken. Deze nieuwe Voorraad wordt volledig verpand aan de Stichting Obligatiehouders Old Liquors Invest. Inschrijving is mogelijk vanaf de inschrijvingsperiode zoals voor de Obligaties is vastgesteld in de betreffende Obligatievoorwaarden. Inschrijving vindt online plaats door het invullen van het inschrijfformulier dat beschikbaar is op de website Betaling van de Obligaties vindt bij Inschrijving plaats via ideal en/of bankoverschrijving, overeenkomstig de Obligatievoorwaarden. Geraamde kosten Obligatiehouder Niet van toepassing. Er zijn geen kosten verbonden aan het kopen van de Obligaties.

Inleiding en waarschuwingen Deze samenvatting moet worden gelezen als een inleiding op het Informatie Memorandum.

Inleiding en waarschuwingen Deze samenvatting moet worden gelezen als een inleiding op het Informatie Memorandum. 3. Samenvatting In dit Informatie Memorandum wordt de bedrijfsnaam Old Liquors Invest II B.V. ook gebruikt zonder de toevoeging B.V. (Besloten Vennootschap) en wordt ook aangeduid als Uitgevende instelling

Nadere informatie

Deze definities dienen ter interpretatie van begrippen in het Informatie Memorandum alsmede de aanvullende stukken.

Deze definities dienen ter interpretatie van begrippen in het Informatie Memorandum alsmede de aanvullende stukken. 9. Begrippenlijst Deze definities dienen ter interpretatie van begrippen in het Informatie Memorandum alsmede de aanvullende stukken. Aanbieder De entiteit die de Obligaties in Old Liquors Invest B.V.

Nadere informatie

16. Financiële Informatie Old Liquors Invest B.V.

16. Financiële Informatie Old Liquors Invest B.V. 16. Financiële Informatie Old Liquors Invest B.V. 16.1 Algemeen In dit hoofdstuk worden bepaalde juridische en financiële aspecten van Old Liquors Invest beschreven. Old Liquors Invest heeft zich als doel

Nadere informatie

INFORMATIE MEMORANDUM 5 JARIGE OBLIGATIELENING

INFORMATIE MEMORANDUM 5 JARIGE OBLIGATIELENING INFORMATIE MEMORANDUM 5 JARIGE OBLIGATIELENING Uitnodiging Inschrijving Obligatielening Old Liquors Invest B.V. ter financiering van de aankoop van zeldzame en oude Cognac, Whisky, Armagnac, Port, Likeur,

Nadere informatie

Deze definities dienen ter interpretatie van begrippen in het Informatie Memorandum alsmede de aanvullende stukken en/of Bijlagen.

Deze definities dienen ter interpretatie van begrippen in het Informatie Memorandum alsmede de aanvullende stukken en/of Bijlagen. 9. Begrippenlijst Deze definities dienen ter interpretatie van begrippen in het Informatie Memorandum alsmede de aanvullende stukken en/of Bijlagen. Aanbieder De entiteit die de Bedrijfsobligatieleningen

Nadere informatie

16. Financiële Informatie Old Liquors Invest II B.V.

16. Financiële Informatie Old Liquors Invest II B.V. 16. Financiële Informatie Old Liquors Invest II B.V. 16.1 Algemeen In dit hoofdstuk worden bepaalde juridische en financiële aspecten van Old Liquors Invest II beschreven. Old Liquors Invest II heeft zich

Nadere informatie

5. Informatie Uitgifte Obligatielening

5. Informatie Uitgifte Obligatielening 5. Informatie Uitgifte Obligatielening In dit hoofdstuk zijn de belangrijkste kenmerken, voorwaarden en uitgangspunten van de Obligaties beschreven. Old Liquors Invest heeft vanaf 1 september 2015 tot

Nadere informatie

6. OBLIGATIEVOORWAARDEN

6. OBLIGATIEVOORWAARDEN 6. OBLIGATIEVOORWAARDEN UITGIFTE VAN OBLIGATIES OP NAAM Nominale waarde van de Obligatielening: 2.450.000 (twee miljoen vierhonderdvijftigduizend euro), uitgevende instelling: Old Liquors Invest B.V. De

Nadere informatie

INFORMATIE MEMORANDUM 8% RENTE, 5-JARIGE BEDRIJFSOBLIGATIE

INFORMATIE MEMORANDUM 8% RENTE, 5-JARIGE BEDRIJFSOBLIGATIE INFORMATIE MEMORANDUM 8% RENTE, 5-JARIGE BEDRIJFSOBLIGATIE Uitnodiging tot Inschrijving op een Bedrijfsobligatie van Old Liquors Invest III B.V. voor de financiering van speculatieve aankopen van zeldzame

Nadere informatie

Groep van Old Liquors bedrijven

Groep van Old Liquors bedrijven 9 Groep van Old Liquors bedrijven 9.1 Organogram en Bedrijfsstructuur van de Old Liquors groep Er zijn vier gelieerde bedrijven met de handelsnaam Old Liquors die met elkaar samenwerken in de markt van

Nadere informatie

16. Financiële Informatie Old Liquors Invest B.V.

16. Financiële Informatie Old Liquors Invest B.V. 16. Financiële Informatie Old Liquors Invest B.V. 16.1 Algemeen In dit hoofdstuk worden bepaalde juridische en financiële aspecten van Old Liquors Invest B.V. beschreven. Old Liquors Invest B.V. heeft

Nadere informatie

Deze definities dienen ter interpretatie van begrippen in het Informatie Memorandum alsmede de aanvullende stukken.

Deze definities dienen ter interpretatie van begrippen in het Informatie Memorandum alsmede de aanvullende stukken. 9. Begrippenlijst Deze definities dienen ter interpretatie van begrippen in het Informatie Memorandum alsmede de aanvullende stukken. Aanbieder De entiteit die de Obligaties in Landgoed Keihoef B.V. aanbiedt

Nadere informatie

8. Juridische en Fiscale aspecten

8. Juridische en Fiscale aspecten 8. Juridische en Fiscale aspecten Juridische aspecten Old Liquors Invest heeft zich als doel gesteld te investeren in zeldzame en oude alcoholische dranken en deze uitsluitend met een speculatief oogmerk

Nadere informatie

Bedrijfsobligatie Serie OLI-III-A

Bedrijfsobligatie Serie OLI-III-A Belangrijkste informatie over de belegging Bedrijfsobligatie Serie OLI-III-A van Old Liquors Invest III BV Dit document is opgesteld op 11-mei-2018 Dit document helpt u de risico s, de kosten, en het rendement

Nadere informatie

3. Samenvatting. 18 augustus V

3. Samenvatting. 18 augustus V 3. Samenvatting In dit Informatie Memorandum wordt de naam Landgoed Keihoef B.V. ook gebruikt zonder de toevoeging B.V. (Besloten Vennootschap). De Vennootschap maakt ook gebruik van de handelsnaam: Woonzorg

Nadere informatie

5. Informatie Uitgifte Bedrijfsobligatielening

5. Informatie Uitgifte Bedrijfsobligatielening 5. Informatie Uitgifte Bedrijfsobligatielening In dit hoofdstuk zijn de belangrijkste kenmerken, voorwaarden en uitgangspunten van de Bedrijfsobligatielening beschreven. Old Liquors Invest II heeft vanaf

Nadere informatie

3. Samenvatting. 19 januari V

3. Samenvatting. 19 januari V 3. Samenvatting In dit Informatie Memorandum wordt de naam Landgoed Keihoef B.V. ook gebruikt zonder de toevoeging B.V. (Besloten Vennootschap). De Vennootschap maakt ook gebruik van de handelsnaam: Woonzorg

Nadere informatie

6. OBLIGATIEVOORWAARDEN

6. OBLIGATIEVOORWAARDEN 6. OBLIGATIEVOORWAARDEN UITGIFTE VAN OBLIGATIES OP NAAM Nominale waarde van de Obligatielening: 2.450.000 (twee miljoen vierhonderdvijftigduizend euro), Uitgevende instelling: Old Liquors Invest B.V. (verder

Nadere informatie

Informatie Aanbieding en Uitgifte Bedrijfsobligatie

Informatie Aanbieding en Uitgifte Bedrijfsobligatie 5 Informatie Aanbieding en Uitgifte Bedrijfsobligatie In dit hoofdstuk zijn de belangrijkste kenmerken, voorwaarden en uitgangspunten van de Bedrijfsobligatie beschreven. De Uitgevende Instelling geeft

Nadere informatie

INFORMATIE MEMORANDUM 5-JARIGE BEDRIJFSOBLIGATIELENING

INFORMATIE MEMORANDUM 5-JARIGE BEDRIJFSOBLIGATIELENING INFORMATIE MEMORANDUM 5-JARIGE BEDRIJFSOBLIGATIELENING Uitnodiging tot Inschrijving op een Bedrijfsobligatielening van Old Liquors Invest II B.V. voor de financiering van speculatieve aankopen van zeldzame

Nadere informatie

8. Juridische en Fiscale aspecten

8. Juridische en Fiscale aspecten 8. Juridische en Fiscale aspecten Juridische aspecten Old Liquors Invest II heeft zich als doel gesteld te investeren in zeldzame en oude alcoholische dranken en deze uitsluitend met een speculatief oogmerk

Nadere informatie

Obligatievoorwaarden

Obligatievoorwaarden 6 Obligatievoorwaarden AANBIEDING EN UITGIFTE VAN BEDRIJFSOBLIGATIES OP NAAM Nominale Waarde van de Bedrijfsobligatie: 1.000.000 (één miljoen euro). Uitgevende instelling: Old Liquors Invest III B.V. De

Nadere informatie

Samenvatting 2 SAMENVATTING INFORMATIE MEMORANDUM (V ) 11

Samenvatting 2 SAMENVATTING INFORMATIE MEMORANDUM (V ) 11 2 Samenvatting Deze samenvatting is opgebouwd in de vorm van elementen en afdelingen, zoals vermeld in Bijlage XXII van de Gedelegeerde Verordening (EU) Nr. 486/2012 van de Europese Commissie. Deze elementen

Nadere informatie

15. Verdienmodel en Bedrijfsproces

15. Verdienmodel en Bedrijfsproces 15. Verdienmodel en Bedrijfsproces 15.1 Introductie Het verdienmodel van Old Liquors Invest II wordt in dit hoofdstuk getoond om het gehele bedrijfsproces inzichtelijk te maken en een beeld van de markt

Nadere informatie

Verdienmodel en Bedrijfsproces

Verdienmodel en Bedrijfsproces 11 Verdienmodel en Bedrijfsproces 11.1 Introductie De prognose van het verdienmodel van Old Liquors Invest III (Uitgevende Instelling) wordt in dit hoofdstuk getoond om het gehele bedrijfsproces inzichtelijk

Nadere informatie

6. OBLIGATIEVOORWAARDEN

6. OBLIGATIEVOORWAARDEN 6. OBLIGATIEVOORWAARDEN UITGIFTE VAN BEDRIJFSOBLIGATIES OP NAAM Nominale Waarde van de Bedrijfsobligatielening: 3.000.000 (drie miljoen euro). Uitgevende instelling: Old Liquors Invest II B.V. (verder

Nadere informatie

Verklaring van de Bestuurder

Verklaring van de Bestuurder 14 Verklaring van de Bestuurder De Bestuurder de heer B.H.G. van der Bunt (Bay) neemt verantwoordelijkheid voor alle in het Memorandum verstrekte informatie en verklaart dat, ook in een voorkomend geval

Nadere informatie

Financiële Informatie Old Liquors Invest III B.V.

Financiële Informatie Old Liquors Invest III B.V. 12 Financiële Informatie Old Liquors Invest III B.V. 12.1 Algemeen In dit hoofdstuk worden een aantal juridische en financiële geprognosticeerde aspecten van de Uitgevende Instelling, Old Liquors Invest

Nadere informatie

Juridische en Fiscale aspecten

Juridische en Fiscale aspecten 7 Juridische en Fiscale aspecten Juridische aspecten De Uitgevende Instelling heeft in overeenstemming met haar Statuten ten doel: het handelen en speculatief investeren in oude dranken zoals Cognac, Whisky,

Nadere informatie

Tradealot Obligatie II van Tradealot B.V.

Tradealot Obligatie II van Tradealot B.V. Tradealot Obligatie II van Tradealot B.V. Belangrijkste informatie over de belegging Dit document is opgesteld op 16-feb-2018. Dit document helpt u de risico s, de kosten, en het rendement van de belegging

Nadere informatie

5,5% Obligatielening

5,5% Obligatielening Belangrijkste informatie over de belegging 5,5% Obligatielening Van Enie.nl Financial Services B.V. Dit document is opgesteld op 20 maart 2017 Dit document helpt u de risico s, de kosten, en het rendement

Nadere informatie

INFORMATIE MEMORANDUM 8% RENTE, 5-JARIGE BEDRIJFSOBLIGATIE

INFORMATIE MEMORANDUM 8% RENTE, 5-JARIGE BEDRIJFSOBLIGATIE INFORMATIE MEMORANDUM 8% RENTE, 5-JARIGE BEDRIJFSOBLIGATIE Uitnodiging tot Inschrijving op een Bedrijfsobligatie van Old Liquors Invest III B.V. voor de financiering van speculatieve aankopen van zeldzame

Nadere informatie

Wie komen er in aanmerking om te investeren? In principe kan iedereen van 18 jaar en ouder zich inschrijven om obligaties te kopen.

Wie komen er in aanmerking om te investeren? In principe kan iedereen van 18 jaar en ouder zich inschrijven om obligaties te kopen. ALGEMEEN Waarom biedt Windpark Krammer B.V. obligaties aan? Met deze burgerparticipatie wil Windpark Krammer burgers, de leden van Deltawind en Zeeuwind alsmede de inwoners van de omliggende gemeenten

Nadere informatie

Mixed Hockeyclub Dieren

Mixed Hockeyclub Dieren Mixed Hockeyclub Dieren PROSPECTUS Obligatielening t.b.v. Financiering Nieuwbouw Clubhuis 6 maart 2017 1. Algemeen Mixed Hockeyclub Dieren, hierna te noemen MHC Dieren een vereniging met volledige rechtsbevoegdheid,

Nadere informatie

ALGEMEEN Het streefbedrag is bereikt. Heeft het nog zin om te investeren? Waarom biedt Windpark Krammer B.V. obligaties aan?

ALGEMEEN Het streefbedrag is bereikt. Heeft het nog zin om te investeren? Waarom biedt Windpark Krammer B.V. obligaties aan? ALGEMEEN Het streefbedrag is bereikt. Heeft het nog zin om te investeren? Zeker, vooral voor leden en omwonenden. Deze groepen krijgen namelijk voorrang. Binnen de 10 miljoen euro die beschikbaar is voor

Nadere informatie

Obligaties Briqchain Real Estate

Obligaties Briqchain Real Estate Belangrijkste informatie over de belegging Obligaties Briqchain Real Estate van Briqchain B.V. Dit document is opgesteld op 02-okt-2018 Dit document helpt u de risico s, de kosten, en het rendement van

Nadere informatie

Nieuwbouw van het boulodrome De Teerling

Nieuwbouw van het boulodrome De Teerling Nieuwbouw van het boulodrome De Teerling Prospectus Obligatielening ETJBV De Teerling April 2016 1 Eerste Tielse Jeu de Boules Vereniging De Teerling Bepalingen en voorwaarden financiering nieuwbouw boulodrome

Nadere informatie

Obligaties van UPC Renewables Financiering Nederland B.V.

Obligaties van UPC Renewables Financiering Nederland B.V. Belangrijkste informatie over de belegging Obligaties van UPC Renewables Financiering Nederland B.V. Dit document is opgesteld op 9 november 2018. Dit document helpt u de risico s, de kosten en het rendement

Nadere informatie

Investeer in het meest gastvrije fonds van Nederland

Investeer in het meest gastvrije fonds van Nederland Investeer in het meest gastvrije fonds van Nederland Het Nederlands Horeca Fonds investeert in kansrijke bestaande en nieuwe horecabedrijven met een grote potentie, waaronder de verdere uitbreiding van

Nadere informatie

Obligaties van MGF III B.V.

Obligaties van MGF III B.V. Belangrijkste informatie over de belegging Obligaties van MGF III B.V. Dit document is opgesteld op 08-dec-2017 Dit document helpt u de risico s, de kosten, en het rendement van de belegging beter te begrijpen.

Nadere informatie

5. Informatie Uitgifte Obligatielening

5. Informatie Uitgifte Obligatielening 5. Informatie Uitgifte Obligatielening In dit hoofdstuk zijn de belangrijkste kenmerken, voorwaarden en uitgangspunten van de Obligaties beschreven. Landgoed Keihoef B.V. heeft vanaf 21 juli 2016 tot en

Nadere informatie

Zelfstroom SPV 6 Investeringsmogelijkheid I 175 operationele zonnestroomsystemen

Zelfstroom SPV 6 Investeringsmogelijkheid I 175 operationele zonnestroomsystemen Vertrouwelijk en eigendom van Zelfstroom B.V. Zelfstroom SPV 6 Investeringsmogelijkheid I 175 operationele zonnestroomsystemen Samenvatting voor de investeerder - 28 juni 2016 Inhoudsopgave I 28 juni 2016

Nadere informatie

Zelfstroom SPV 5 Investeringsmogelijkheid I 250 operationele zonnestroomsystemen Investment summary - 24 maart 2016

Zelfstroom SPV 5 Investeringsmogelijkheid I 250 operationele zonnestroomsystemen Investment summary - 24 maart 2016 Zelfstroom SPV 5 Investeringsmogelijkheid I 250 operationele zonnestroomsystemen Investment summary - 24 maart 2016 Vertrouwelijk en eigendom van Zelfstroom B.V Inhoudsopgave I 24 maart 2016 1. Introductie

Nadere informatie

INFORMATIE MEMORANDUM 7,5% OBLIGATIELENING MET 1 e HYPOTHECAIRE DEKKING

INFORMATIE MEMORANDUM 7,5% OBLIGATIELENING MET 1 e HYPOTHECAIRE DEKKING INFORMATIE MEMORANDUM 7,5% OBLIGATIELENING MET 1 e HYPOTHECAIRE DEKKING Landgoed Keihoef Luxe Zorgresidentie voor kapitaalkrachtige ouderen Uitnodiging Inschrijving Obligatielening voor aankoop en financiering

Nadere informatie

5. Informatie Uitgifte Obligatielening

5. Informatie Uitgifte Obligatielening 5. Informatie Uitgifte Obligatielening In dit hoofdstuk zijn de belangrijkste kenmerken, voorwaarden en uitgangspunten van de Obligaties beschreven. De Obligaties worden uitgegeven door de Uitgevende instelling

Nadere informatie

Bedrijfsobligatie Serie OLI-II-A

Bedrijfsobligatie Serie OLI-II-A Belangrijkste informatie over de belegging Bedrijfsobligatie Serie OLI-II-A van Old Liquors Invest II B.V. Dit document is opgesteld op 04-okt-2017 Dit document helpt u de risico s, de kosten, en het rendement

Nadere informatie

7. Risicofactoren. 7.1 Operationele risico s

7. Risicofactoren. 7.1 Operationele risico s 7. Risicofactoren Deze paragraaf beschrijft de risicofactoren die van toepassing zijn op het kopen van (Bedrijfs)Obligaties Old Liquors Invest B.V., verder in dit Informatie Memorandum ook genoemd: Old

Nadere informatie

INFORMATIE MEMORANDUM 6,5% OBLIGATIELENING MET 1 e HYPOTHECAIRE DEKKING

INFORMATIE MEMORANDUM 6,5% OBLIGATIELENING MET 1 e HYPOTHECAIRE DEKKING INFORMATIE MEMORANDUM 6,5% OBLIGATIELENING MET 1 e HYPOTHECAIRE DEKKING Landgoed Keihoef Luxe Zorgresidentie voor kapitaalkrachtige ouderen Uitnodiging Inschrijving 6,5% Obligatielening voor aankoop en

Nadere informatie

VOORAANKONDIGING. Haerzathe Short-Term Fund I

VOORAANKONDIGING. Haerzathe Short-Term Fund I VOORAANKONDIGING Haerzathe Short-Term Fund I OBLIGATIE HAERZATHE SHORT - TERM FUND I B.V. Obligatielening Haerzathe Short-Term Fund I B.V. Na de succesvolle plaatsing van de obligatieleningen Haerzathe

Nadere informatie

Datum: 15 augustus Obligatievoorwaarden Obligatie A Woon-Winkel Fonds

Datum: 15 augustus Obligatievoorwaarden Obligatie A Woon-Winkel Fonds Datum: 15 augustus 2017 Obligatievoorwaarden Obligatie A Woon-Winkel Fonds Obligatievoorwaarden Obligatie A d.d. 10 juli 2017 Deze Obligatievoorwaarden Obligatie A zijn toegelicht tijdens en geaccordeerd

Nadere informatie

Risicofactoren 3 RISICOFACTOREN INFORMATIE MEMORANDUM (V ) 25

Risicofactoren 3 RISICOFACTOREN INFORMATIE MEMORANDUM (V ) 25 3 Risicofactoren Deze paragraaf beschrijft de risicofactoren die van toepassing zijn op het aangaan van Bedrijfsobligaties Old Liquors Invest III B.V., verder in dit Memorandum ook genoemd: Uitgevende

Nadere informatie

8% OBLIGATIE HEERENSTEDE DUITSLAND VASTGOED II

8% OBLIGATIE HEERENSTEDE DUITSLAND VASTGOED II 8% OBLIGATIE HEERENSTEDE DUITSLAND VASTGOED II Een solide vastgoedbelegging met 8% rente per jaar* Heerenstede Vastgoed B.V. introduceert een solide belegging, waarbij u een vaste rente van 8% per jaar

Nadere informatie

Persbericht 1 e Halfjaar cijfers 2013

Persbericht 1 e Halfjaar cijfers 2013 Persbericht 1 e Halfjaar cijfers 2013 Naarden, 19 augustus 2013 INHOUDSOPGAVE Pagina 1. Halfjaarverslag 1 januari 2013 tot en met 30 juni 2013 2 2. Bestuursverklaring 4 3. Halfjaarrekening 1 januari 2013

Nadere informatie

OBLIGATIEOVEREENKOMST DIVAS BAD LANGENSALZA VASTGOED I B.V. Winstdelend. : ja, resultaatafhankelijk

OBLIGATIEOVEREENKOMST DIVAS BAD LANGENSALZA VASTGOED I B.V. Winstdelend. : ja, resultaatafhankelijk OBLIGATIEOVEREENKOMST DIVAS BAD LANGENSALZA VASTGOED I B.V. Uitgevende instelling Obligatievorm : DIVAS Bad Langensalza Vastgoed I B.V. : Winstdelend Leningomvang : maximaal 400.000 Nominaal bedrag : 25.000

Nadere informatie

Stichting Bewaarder Holland Immo Group XI/ Retail Residential Fund te Eindhoven

Stichting Bewaarder Holland Immo Group XI/ Retail Residential Fund te Eindhoven Stichting Bewaarder Holland Immo Group XI/ Retail Residential Fund te Eindhoven Jaarrekening 2012 Stichting Bewaarder Holland Immo Group XI/ Retail Residential Fund Jaarrekening 2012 Inhoudsopgave Jaarstukken

Nadere informatie

Bestuurdersverklaring

Bestuurdersverklaring Bestuurdersverklaring Ik, ondergetekende, Dieter Penninckx, CEO, verklaar dat voor zover mij bekend: a) de verkorte financiële overzichten, die zijn opgesteld overeenkomstig de toepasselijke standaarden

Nadere informatie

Dividendtokens. van Mijn-vastgoed.nl B.V. Dit document helpt u de risico s, de kosten, en het rendement van de belegging beter te begrijpen.

Dividendtokens. van Mijn-vastgoed.nl B.V. Dit document helpt u de risico s, de kosten, en het rendement van de belegging beter te begrijpen. Belangrijkste informatie over de belegging Dividendtokens van Mijn-vastgoed.nl B.V. Dit document is opgesteld op 18-Apr.-2018 Dit document helpt u de risico s, de kosten, en het rendement van de belegging

Nadere informatie

MKBI DUURZAAM B.V. TWEEDE KWARTAAL 2014 KWARTAAL RAPPORTAGE NIET GECONTROLEERD

MKBI DUURZAAM B.V. TWEEDE KWARTAAL 2014 KWARTAAL RAPPORTAGE NIET GECONTROLEERD MKBI DUURZAAM B.V. KWARTAAL RAPPORTAGE TWEEDE KWARTAAL 2014 NIET GECONTROLEERD 6 OKTOBER 2014 MKBI DUURZAAM B.V. De Kuiper 5 5353 RJ Nieuwkuijk The Netherlands Directie MKBi Beheer B.V. A van Egberink

Nadere informatie

8% ACHTERGESTELDE OBLIGATIELENING

8% ACHTERGESTELDE OBLIGATIELENING 8% ACHTERGESTELDE OBLIGATIELENING 27 Januari 2015 DG press HoldinG B.V. Hallseweg 21 6964 AJ Hall 0313-671911 Inleiding U kunt geld uitlenen aan ons, DG press HoldinG B.V. (in deze brochure DG press genoemd).

Nadere informatie

INGEKOMEN 0 8APR.2013

INGEKOMEN 0 8APR.2013 INGEKOMEN 0 8APR.2013 fa Stichting Openbare Golfcourse Zeegersloot Alphen aan den Rijn Jaarstukken 2009 Alphen aan den Rijn, 12 maart 2010 Inhoudsopgave Jaarstukken Jaarrekening Balans per 31 december

Nadere informatie

Stichting Beheer Warenar Kerkstraat HE Wassenaar

Stichting Beheer Warenar Kerkstraat HE Wassenaar Kerkstraat 75 2242 HE INHOUDSOPGAVE Pagina Balans per 31 december 2017 1 Grondslagen voor waardering en resultaatbepaling 2 Toelichting op de balans per 31 december 2017 5 BALANS PER 31 DECEMBER 2017 (voor

Nadere informatie

Overdrachtsformulier Bedrijfsobligaties (deel 1 van 5)

Overdrachtsformulier Bedrijfsobligaties (deel 1 van 5) BIJLAGE V Overdrachtsformulier Bedrijfsobligaties (deel 1 van 5) Overeenkomst voor overdracht van Bedrijfsobligaties op naam, van de Uitgevende instelling Old Liquors Invest III B.V., met een Nominale

Nadere informatie

Juridisch kader: mededelingenbrieven financiële verslaggeving

Juridisch kader: mededelingenbrieven financiële verslaggeving Juridisch kader: mededelingenbrieven financiële verslaggeving Hieronder vindt u een overzicht van enige relevante wetsartikelen (januari 2016). Voor de meest actuele informatie zie www.wetten.overheid.nl

Nadere informatie

Hoofdstuk 12. Vreemd vermogen op lange termijn. Een lening (schuld) met een looptijd van langer dan een jaar. We bespreken 3 verschillende leningen:

Hoofdstuk 12. Vreemd vermogen op lange termijn. Een lening (schuld) met een looptijd van langer dan een jaar. We bespreken 3 verschillende leningen: www.jooplengkeek.nl Vreemd vermogen op lange termijn Een lening (schuld) met een looptijd van langer dan een jaar. We bespreken 3 verschillende leningen: 1. Onderhandse lening. 2. Obligatie lening. 3.

Nadere informatie

CE Credit Management III B.V.

CE Credit Management III B.V. CE Credit Management III B.V. (een besloten vennootschap naar Nederlands recht met statutaire zetel te Barendrecht) Supplement op het prospectus in verband met de aanbieding en uitgifte van maximaal 50.000

Nadere informatie

MRE Montirius Real Estate BV

MRE Montirius Real Estate BV Rentebetaling per maand Couponrente 8% per jaar MRE Montirius Real Estate BV Woning Obligatie I Investeren in Nederlands vastgoed in de Randstad Montirius Real Estate BV speelt in op de kansen in de huidige

Nadere informatie

7. Risicofactoren 41 V

7. Risicofactoren 41 V 7. Risicofactoren Deze paragraaf beschrijft de risicofactoren die van toepassing zijn op het aangaan van Bedrijfsobligatieleningen Old Liquors Invest II B.V., verder in dit Informatie Memorandum ook genoemd:

Nadere informatie

4. Verdienmodel en Bedrijfsproces

4. Verdienmodel en Bedrijfsproces 4. Verdienmodel en Bedrijfsproces 4.1 Introductie Het verdienmodel van Old Liquors Invest B.V. wordt in dit hoofdstuk in combinatie met het verdienmodel van Old Liquors Trading B.V. getoond om de samenhang

Nadere informatie

7% OBLIGATIE HEERENSTEDE VASTGOED MIX I

7% OBLIGATIE HEERENSTEDE VASTGOED MIX I 7% OBLIGATIE HEERENSTEDE VASTGOED MIX I INHOUDSOPGAVE De obligatielening 3 - Rentevergoeding 3 - Looptijd en aflossing 3 - Tussentijds verkopen 3 Het vastgoed 3 - Kantoorpand Stichting Reclassering Nederland,

Nadere informatie

11. OVERDRACHTSFORMULIER OBLIGATIES

11. OVERDRACHTSFORMULIER OBLIGATIES 11. OVERDRACHTSFORMULIER OBLIGATIES Overeenkomst voor overdracht van Obligaties op naam, van de Uitgevende instelling Old Liquors Invest B.V., met een Nominale Waarde van 500 (vijfhonderd euro) elk. ONDERGETEKENDEN:

Nadere informatie

Koopovereenkomst. tussen. [Onderneming] [Investeerder] inzake

Koopovereenkomst. tussen. [Onderneming] [Investeerder] inzake Koopovereenkomst tussen [Onderneming] en [Investeerder] inzake [O] Obligaties op naam met een nominale waarde van EUR 5 elk deel uitmakend van een obligatielening met een totale nominale waarde van EUR

Nadere informatie

8. Juridische en Fiscale aspecten

8. Juridische en Fiscale aspecten 8. Juridische en Fiscale aspecten Juridische aspecten Landgoed Keihoef B.V. (verder ook te noemen Landgoed Keihoef) heeft zich als doel gesteld te investeren in een landgoed met opstallen, met het oogmerk

Nadere informatie

11. OVERDRACHTSFORMULIER BEDRIJFSOBLIGATIES

11. OVERDRACHTSFORMULIER BEDRIJFSOBLIGATIES 11. OVERDRACHTSFORMULIER BEDRIJFSOBLIGATIES Overeenkomst voor overdracht van Bedrijfsobligaties op naam, van de Uitgevende instelling Old Liquors Invest II B.V., met een Nominale Waarde van 1.000 (éénduizend

Nadere informatie

Artikel 1 De Obligaties. Artikel 2 Register van Obligatiehouders

Artikel 1 De Obligaties. Artikel 2 Register van Obligatiehouders AKTE Artikel 1 De Obligaties 1.1 Hollandsche Wind B.V. geeft de Obligaties uit aan de Deelnemers overeenkomstig de voorwaarden zoals opgenomen in deze akte. De Deelnemers worden geacht de inhoud van de

Nadere informatie

Prospectus voor de obligaties van Zilver Wonen Obligatie Fonds B.V. 15 mei 2015

Prospectus voor de obligaties van Zilver Wonen Obligatie Fonds B.V. 15 mei 2015 Prospectus voor de obligaties van Zilver Wonen Obligatie Fonds B.V. 15 mei 2015 U kunt geld uitlenen aan ons, Zilver Wonen Obligatie Fonds. U leent ons een vast bedrag. Voor iedere 20.000 die u ons leent,

Nadere informatie

EMPEN C REDIT L INKED N OTE

EMPEN C REDIT L INKED N OTE EMPEN C REDIT L INKED N OTE per juli 2011 Profiteer van een aantrekkelijke rente met een beperkt risico Profiteer van een aantrekkelijke rente met een beperkt risico De Europese rente staat momenteel op

Nadere informatie

Rabo Cultuur Obligaties. Rabobank. Een bank met ideeën.

Rabo Cultuur Obligaties. Rabobank. Een bank met ideeën. Rabo Cultuur Obligaties Rabobank. Een bank met ideeën. Beleggen in cultuur met de Rabobank Cultuur: het bindmiddel van een samenleving. Hoe te zorgen dat die cultuur levend blijft? We kunnen dit bereiken

Nadere informatie

Prospectus. Obligatielening 2010-2022. v.v. Germania

Prospectus. Obligatielening 2010-2022. v.v. Germania Prospectus Obligatielening 2010-2022 v.v. Germania januari 2010 OBLIGATIELENING V.V. GERMANIA Uitgifte Obligatielening in 4 series 1. Doel De uitgifte van deze obligatielening heeft tot doel fondsen in

Nadere informatie

Pop up is de toekomst

Pop up is de toekomst Pop up is de toekomst Trotter, een pop-up product, het eerste geïndustrialiseerde mobiele reclamebord met de uitstraling van straatmeubilair, Dutch Design. Trotter is een bedrijf met een kraakheldere visie

Nadere informatie

Vermogen: geld Kapitaal (aandelen, obligaties, leningen (lange termijn))

Vermogen: geld Kapitaal (aandelen, obligaties, leningen (lange termijn)) www.jooplengkeek.nl Vermogensmarkt De markt: vraag en aanbod Vermogen: geld Kapitaal (aandelen, obligaties, leningen (lange termijn)) Vermogen is een ruimer begrip dan geld. Een banksaldo is ook vermogen.

Nadere informatie

Prospectus Obligatielening

Prospectus Obligatielening Prospectus Obligatielening Aankoop eigen clubgebouw Stichting Scouting Jan Hilgers Ede De Stichting Scouting Jan Hilgers, hierna te noemen de Stichting, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel nummer

Nadere informatie

Aanvullende informatie Obligatielening Nuon Samen in Zon Eemshaven Nuon Samen in Zon B.V.

Aanvullende informatie Obligatielening Nuon Samen in Zon Eemshaven Nuon Samen in Zon B.V. Aanvullende informatie Obligatielening Nuon Samen in Zon Eemshaven Nuon Samen in Zon B.V. 13 februari 2019 Foto: Zonnepark Eemshaven INHOUDSOPGAVE 1 WIJZIGING ZONNEPARK EEMSHAVEN 3 2 ZONNEPARK EEMSHAVEN

Nadere informatie

Obligatie overeenkomst & Voorwaarden. O B L I G A T I E L E N I N G 1 april Met driemaandelijkse aflossing en rentebetaling

Obligatie overeenkomst & Voorwaarden. O B L I G A T I E L E N I N G 1 april Met driemaandelijkse aflossing en rentebetaling Obligatie overeenkomst & Voorwaarden O B L I G A T I E L E N I N G 1 april 2019 Met driemaandelijkse aflossing en rentebetaling Deze voorwaarden worden gepubliceerd in verband met de aanbieding uitgifte

Nadere informatie

Jaarstukken 2000 INGEKOMEN 2 3APR. 2013. Stichting Openbare Golfcourse Zeegersloot, Alphen aan den Rijn

Jaarstukken 2000 INGEKOMEN 2 3APR. 2013. Stichting Openbare Golfcourse Zeegersloot, Alphen aan den Rijn INGEKOMEN 2 3APR. 2013 Stichting Openbare Golfcourse Zeegersloot, Alphen aan den Rijn Jaarstukken 2000 Alphen aan den Rijn, 12 april 2001 Dit rapport heeft 9 pagina's Inhoudsopgave Jaarstukken Balans per

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN TSWN-A OBLIGATIES THE SLIDE WICH NETHERLANDS B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN TSWN-A OBLIGATIES THE SLIDE WICH NETHERLANDS B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN TSWN-A OBLIGATIES THE SLIDE WICH NETHERLANDS B.V. Artikel 1: Definities 1.1 AANVANGSDATUM: de datum waarop de TSWN-A-obligatielening aanvangt en de obligaties rentedragend worden,

Nadere informatie

OBLIGATIEOVEREENKOMST Natuurlijke Personen* familienaam: titulatuur: voornamen voluit: geslacht (m/v): straatnaam: huisnummer:

OBLIGATIEOVEREENKOMST Natuurlijke Personen* familienaam: titulatuur: voornamen voluit: geslacht (m/v): straatnaam: huisnummer: OBLIGATIEOVEREENKOMST Natuurlijke Personen* De ondergetekende: familienaam: titulatuur: woonplaats: Bankrekeningnummer (IBAN)**:... BIC: Gezamenlijke participatie?: ja nee (zo ja, graag onderstaande gegevens

Nadere informatie

Obligatielening! Zelfstroom!SPV!2!B.V.!!

Obligatielening! Zelfstroom!SPV!2!B.V.!! InformatieMemorandum Obligatielening ZelfstroomSPV2B.V. 18April2015 InformatieMemorandumObligatieleningZelfstroomSPV2B.V. Inhoudsopgave- Inhoudsopgave...2 1 Samenvatting...4 1.1 Inleiding...4 1.2 Samenvattingvandeaanbieding...5

Nadere informatie

Rabo Groen Obligaties. Rabobank. Een bank met ideeën.

Rabo Groen Obligaties. Rabobank. Een bank met ideeën. Rabo Groen Obligaties Rabobank. Een bank met ideeën. Groenbeleggen met de Rabobank Zuinig zijn op het milieu. We beseffen allemaal hoe belangrijk dat is. Zeker tegenwoordig. Natuurlijk kunnen we zelf actief

Nadere informatie

VOORAANKONDIGING. Vaste rente van 8,5% per jaar; looptijd 2 jaar Rente wordt jaarlijks achteraf uitgekeerd

VOORAANKONDIGING. Vaste rente van 8,5% per jaar; looptijd 2 jaar Rente wordt jaarlijks achteraf uitgekeerd VOORAANKONDIGING OBLIGATIELENING VOOR STUDENTENHUISVESTING DELFT Vaste rente van 8,5% per jaar; looptijd 2 jaar Rente wordt jaarlijks achteraf uitgekeerd De obligatielening van EUR 2.000.000 wordt gebruikt

Nadere informatie

Stichting Beheer Warenar Kerkstraat HE Wassenaar

Stichting Beheer Warenar Kerkstraat HE Wassenaar Kerkstraat 75 2242 HE INHOUDSOPGAVE Pagina Balans per 31 december 2016 1 Grondslagen voor waardering en resultaatbepaling 2 Toelichting op de balans per 31 december 2016 6 A BALANS PER 31 DECEMBER 2016

Nadere informatie

' NG K 7 23^ Jaarstukken 2002. Stichting Openbare Golfcourse Zeegersloot, Alphen aan den Rijn

' NG K 7 23^ Jaarstukken 2002. Stichting Openbare Golfcourse Zeegersloot, Alphen aan den Rijn ' NG K 7 23^ Stichting Openbare Golfcourse Zeegersloot, Alphen aan den Rijn Jaarstukken 2002 Alphen aan den Rijn, 3 maart 2003 Dit rapport heeft 9 pagina's Inhoudsopgave Jaarstukken Jaarrekening Balans

Nadere informatie

TRUSTAKTE. onder "Obligatie" wordt verstaan: enige obligatie die op grond van het Prospectus zal worden dan wel is uitgegeven; en

TRUSTAKTE. onder Obligatie wordt verstaan: enige obligatie die op grond van het Prospectus zal worden dan wel is uitgegeven; en TRUSTAKTE Stichting Obligatiehoudersbelangen, gevestigd te Burgemeester Haspelslaan 172, 1181 NE Amstelveen, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 53177770 en Mijndomein

Nadere informatie

Inleiding. Voor deze obligatielening is een prospectus opgesteld. Deze kunt u opvragen via: www.trotter.eu/bedrijfsinfo en www.npex.

Inleiding. Voor deze obligatielening is een prospectus opgesteld. Deze kunt u opvragen via: www.trotter.eu/bedrijfsinfo en www.npex. Inleiding Trotter International Holding BV geeft een obligatielening uit ter grootte van 2.200.000,- verdeeld in 220 obligaties van 10.000,- nominaal. De obligaties zijn verhandelbaar, want de lening wordt

Nadere informatie

Mijndomein.nl Services BV

Mijndomein.nl Services BV 15 Mijndomein.nl Services BV 1 Cappa Accountants & Adviseurs Inhoudsopgave jaarrekening 2015 De in dit rapport opgenomen getallen tussen haakjes zijn negatief. Tenzij anders vermeld luiden de bedragen

Nadere informatie

MKB Mixfonds I B.V. MKB Obligatievoorwaarden

MKB Mixfonds I B.V. MKB Obligatievoorwaarden MKB Mixfonds I B.V. MKB Obligatievoorwaarden 1 De MKB Obligatievoorwaarden zijn opgesteld voor MKB Obligaties als uitgegeven door MKB Mixfonds I B.V. (voorheen: MKB Obligatiefonds B.V.). De termen die

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER INVESTERING VIA ZIB CROWDFUNDING B.V. TER FINANCIERING VAN PROJECT 'ZORGVASTGOED ZEELAND-ZIEKENHUIS VLISSINGEN'

INSCHRIJFFORMULIER INVESTERING VIA ZIB CROWDFUNDING B.V. TER FINANCIERING VAN PROJECT 'ZORGVASTGOED ZEELAND-ZIEKENHUIS VLISSINGEN' MD/819736.001 INSCHRIJFFORMULIER INVESTERING VIA ZIB CROWDFUNDING B.V. TER FINANCIERING VAN PROJECT 'ZORGVASTGOED ZEELAND-ZIEKENHUIS VLISSINGEN' De ondergetekende: klantnummer:... naam:... adres:... postcode,

Nadere informatie

STICHTING JIMMY NELSON FOUNDATION TE AMSTERDAM. Rapport inzake jaarstukken 2016

STICHTING JIMMY NELSON FOUNDATION TE AMSTERDAM. Rapport inzake jaarstukken 2016 STICHTING JIMMY NELSON FOUNDATION TE AMSTERDAM Rapport inzake jaarstukken 2016 INHOUDSOPGAVE Pagina ACCOUNTANTSRAPPORT 1 Opdracht 2 2 Samenstellingsverklaring van de accountant 2 FINANCIEEL VERSLAG 1 Bestuursverslag

Nadere informatie

Kenmerken financiële instrumenten en risico s

Kenmerken financiële instrumenten en risico s Kenmerken financiële instrumenten en risico s Inleiding Aan alle vormen van beleggen zijn risico s verbonden. De risico s zijn afhankelijk van de belegging. Een belegging kan in meer of mindere mate speculatief

Nadere informatie