Exclusieve uitjes in s-hertogenbosch

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Exclusieve uitjes in s-hertogenbosch"

Transcriptie

1 Exclusieve uitjes in s-hertogenbosch Stel: u bent op zoek naar mogelijkheden om s-hertogenbosch beter te leren kennen. U wilt dat doen met bijvoorbeeld zakenrelaties, met vrienden, met familie, met buurtgenoten enzovoort. Het gaat u niet om drankgelagen, niet om step uitstapjes, niet om oppervlakkige, weinig zeggende en snel vervliegende doorsnee activiteiten. In dat geval stellen wij u graag voor aan Serto Events, een kleine organisatie met grote mogelijkheden. Serto organiseert op maat evenementen, activiteiten en avonturen in SERTOgenbosch. Denk daarbij aan zaken als cultuur en historie in een bijzondere en afgewogen combinatie met entertainment en ontspanning. Serto gaat bourgondische en zelfs gastronomische uitdagingen niet uit de weg, waarbij kwaliteit en exclusiviteit belangrijke elementen zijn. Wat te denken bijvoorbeeld van een exclusief diner (Tafel der Lusten) op een unieke locatie, anders dan een restaurant, of een High Wine met Jeroen (jawel, dié Jeroen)? Of een middag- dan wel dagvullend programma met onderscheidende stadswandelingen-met-verhaal, afgewisseld door een heerlijk proefglas wijn van topkwaliteit, met bijpassende hap? Met onverwachte en juist daarom vaak onvergetelijke ontmoetingen? In typische, gastvrije kroegjes en restaurants? Want Bossche gezelligheid mag in de activiteiten van Serto Events een prominente rol spelen. Graag zelfs! De hieronder genoemde activiteiten betreffen slechts voorbeelden, elke opdracht kan op maat aangepast worden aan uw wensen. Kijk ook even op onze website Serto Events wie zitten daar achter? Drie broers, drie verschillende professionele achtergronden, drie verschillende karakters, met juist daarom elkaar aanvullende kwaliteiten. Ook overeenkomsten: een grote liefde voor s- Hertogenbosch bijvoorbeeld. Nog een overeenkomst: de drie broers zijn sinds kort zoals men dat wel noemt post-actief. Maar let wel: geen spoor van postactiviteit bij deze heren. Zij beschikken over een uitgebreid netwerk in stad en ommelanden. Dat netwerk kunt u breed zien: van horeca tot media, van politiek en cultuur tot Oeteldonk en allerlei in de stad actieve organisaties. Uw gedreven gastheren zijn Peter, Thieu en Hans van Kasteren.

2

3 Pleinen en Wijnen Een combinatie van een wandeling langs soms minder bekende maar markante Bossche pleinen met Bourgondisch genieten van goede wijn met lekkere hapjes. We trappen af met koffie en Bossche koek in een echt Bosch stadscafé. Tijdens de wandeling krijgen de deelnemers uitleg over de geschiedenis die zich op en rond de pleinen en pleintjes heeft afgespeeld. Onderweg bezoeken we een drietal horeca-gelegenheden waar een bijzondere wijn en een bijpassend hapje geserveerd worden. Omdat we het eindpunt ongeschonden willen bereiken zullen we proefglazen schenken waarbij uitgelegd wordt waarom de geproefde wijn bijzonder is. Wellicht vindt er nog een 'onverwachte' ontmoeting plaats... Deze wandeling is geschikt voor groepen van 15 tot 20 personen. Duur in totaal ongeveer 3½ uur (incl. wandeling van drie maal ½ uur). Prijs is 40 incl. BTW per persoon. Tegen meerprijs uit te breiden met andere componenten zoals een boottocht of een walking dinner. Afwijkende groepsgrootte in overleg.

4 Tafel der Lusten Exclusief dineren op een bijzondere locatie In samenwerking met het Jheronimus Bosch Art Center (JBAC) en Princée Partyservice bieden wij u de mogelijkheid om exclusief te dineren in het thema van Jheronimus Bosch. U wordt ontvangen met een amuse en aperitief in de gewelfde kelder waar het atelier van Jheronimus Bosch is gevisualiseerd. Dichtergids Emiel Bootsma verwelkomt u hier 'persoonlijk'! Een deskundige gids geeft uitleg over enkele van de bekendste werken van Bosch. In het JBAC krijgt het meesterwerk 'Tuin der Lusten' extra aandacht door een centrale plaatsing op het koor van de kerk. Op professionele wijze uitgelicht. Een prachtig gedekte tafel vlak hiervoor, op de plaats waar vroeger het altaar stond. Het diner en de bediening zijn van uitstekende kwaliteit, de geserveerde wijnen verfijnd en afgestemd op de gerechten. Voor de apotheose begeven we ons met de lift naar het hoogste niveau van de toren van het JBAC. Hier geniet u van het dessert en een dessertwijn, met een panoramische blik op de nabije Sint Jan en op s-hertogenbosch, de stad van Jeroen. Zeker ook in avondlicht een ongeëvenaard schouwspel! Met de 'Tafel der Lusten' garandeert Serto een exquisit en uitstekend gepresenteerd diner aan de voet van het meesterwerk. Voorzien van boeiende vertellingen over Bosch en zijn 'Tuin der Lusten'. En van fascinerende wijnvertellingen! Geschikt voor groepen van personen. Prijs is 90 incl. BTW per persoon. Afwijkende groepsgrootte in overleg. Op verzoek is live muzikale begeleiding tegen meerprijs ogelijk. Uitsluitend in de avond-uren, als het JBAC voor bezoekers gesloten is. De Tafel der Lusten kan (op aanvraag) ook op een andere bijzondere locatie geserveerd worden. Denk aan het Zwanenbroedershuis of aan Museum Slager.

5 High Wine met Jeroen Een combinatie van de kennismaking met het werk van Jheronimus Bosch met bourgondisch genieten van bijzondere wijnen en bijpassende luxe hapjes. Deze avondvullende activiteit vindt plaats binnen en in samenwerking mèt het Jheronimus Bosch Art Center (JBAC). U wordt ontvangen met een aperitief in de gewelfde kelder waar het atelier van Jheronimus Bosch is gevisualiseerd. Een uitstekende gids geeft hierna uitleg over enkele van de beroemdste werken van Jheronimus Bosch. In het JBAC krijgt het meesterwerk 'Tuin der Lusten' extra aandacht door een centrale plaatsing op het koor van de kerk. Op professionele wijze uitgelicht. Op deze unieke plek - waar vroeger het altaar stond - gaan we aan tafel en proeven we een drietal bijzondere wijnen, vergezeld van bijpassende gerechten die zorgen voor een verrassende smaakcombinatie. Onze wijnverteller legt uit waarom de geproefde wijnen bijzonder zijn. Dit alles op letterlijk enkele meters van de 'Tuin der Lusten'. Serto zorgt bovendien voor een ook in absolute zin high wine. Voor de apotheose begeven we ons namelijk met de lift naar het hoogste niveau van de toren van het JBAC. Hier genieten we van een dessertwijn, met een panoramische blik op de nabije Sint Jan en op s-hertogenbosch, de stad van Jeroen. Zeker ook in avondlicht een ongeëvenaard schouwspel! Starttijd van deze activiteit in overleg, maar steeds na uur (als het JBAC voor bezoekers gesloten is). Geschikt voor groepen van 15 tot maximaal 20 personen. Duur ongeveer 2 1/2 uur. Prijs is 55 incl. BTW per persoon. Afwijkende groepsgrootte in overleg.

6 Het Verdwenen Bosch Een wandeling met humor Een amusante en vermakelijke zoektocht langs verdwenen Bossche bomen en restanten waarvan we denken dat het misschien wel iets met Jeroen Bosch te maken heeft Ooit was er in s-hertogenbosch een weelderig bos. Juist ja, dat van de Hertog. Het bos is in de loop der eeuwen boompje bij boompje verdwenen en opgeslokt door de moderne tijd en dus de bouw van huizen. We gaan proberen nog een fractie van dat voormalig bos terug te vinden aan de hand van een alternatieve Boschwandeling. Daarbij komen we terloops ook wat wetenswaardigheden te weten van ene Jeroen, zijn eigenaardigheden en een beetje van een stukje van de stad s- Hertogenbosch. Wees niet bang voor hoogdravendheid. Verheug u op een aardig uurtje waarin veel gebeurt en weinig niet onthouden wordt. Uw gastvrouw en heer: Hetty en Henk van Hebscheute zijn al 27 jaar (soms) gelukkig getrouwd. Henk is een wijsneus die zich enorm heeft verdiept in Jeroen Bosch. Hij weet er dan ook veel vanaf. Henk heeft een aangeboren nieuwsgierigheid voor kunst en alles wat met kunst te maken heeft. Hetty is, zoals een goede vrouw betaamt, (soms) een steun en toeverlaat voor Henk. Zij heeft zo haar eigenwijsheden over Jeroen Bosch en het verdwenen Bosch. Zij denkt er dan ook veel vanaf te weten. Deze humoristische wandeling o.l.v. de bekende Bosschenaren Jan Roosen en Sylvia IJpelaar is geschikt voor groepen van 15 tot 20 personen. Na afloop drinkt u samen met het echtpaar Van Hebscheute een glaasje zwart water. Duur ongeveer 1¼ uur. Prijs is 17 incl. BTW per persoon. Tegen meerprijs uit te breiden met andere componenten zoals een boottocht, een wijnproeverij of een walking dinner. Afwijkende groepsgrootte in overleg.

7 De Binnendieze van Buiten Deze activiteit combineert een wandeling door de Bossche binnenstad, boven langs de Binnendieze, met Bourgondisch genieten van goede wijn met lekkere hapjes. We trappen af met koffie en een Bossche Bol. Tijdens de wandeling krijgen de deelnemers uitleg over de geschiedenis die zich op en rond de Binnendieze heeft afgespeeld. Vanaf de straat krijgen we op talloze plaatsen een onverwachte blik op deze grotendeels ondergronds stromende rivier. Volop verhalen over de loop van de rivier en de gebouwen er omheen. Onderweg bezoeken we een drietal horeca-gelegenheden waar een bijzondere wijn en een bijpassend hapje geserveerd worden. Omdat we het eindpunt ongeschonden willen bereiken zullen we proefglazen schenken waarbij uitgelegd wordt waarom de geproefde wijn bijzonder is. Wellicht vindt er nog een 'onverwachte' ontmoeting plaats... Deze wandeling is geschikt voor groepen van 15 tot 20 personen. Duur in totaal ongeveer 3½ uur (incl. wandeling van drie maal ½ uur). Prijs is 40 incl. BTW per persoon. Tegen meerprijs uit te breiden met andere componenten zoals een boottocht of een walking dinner. Afwijkende groepsgrootte in overleg.

Jeroen Bosch 2016. Groepsarrangementen bij Artisan. Restaurant en Wijnhandel Artisan Verwersstraat 24, 5211 HW s-hertogenbosch

Jeroen Bosch 2016. Groepsarrangementen bij Artisan. Restaurant en Wijnhandel Artisan Verwersstraat 24, 5211 HW s-hertogenbosch Jeroen Bosch 2016 Groepsarrangementen bij Artisan Vinoloog van de wijnacademie Bib Gourmand van Michelin Restaurant en Wijnhandel Artisan Restaurant & Wijnhandel Artisan ambachtelijke & biologische keuken

Nadere informatie

PERSINFORMATIE PRESS INFORMATION

PERSINFORMATIE PRESS INFORMATION BOSCH EXPERIENCE: IN DE VOETSPOREN VAN JHERONIMUS BOSCH In 2016 viert s-hertogenbosch in Nederland de terugkomst van de werken van Jheronimus Bosch naar de stad waar ze gemaakt werden, meer dan 500 jaar

Nadere informatie

Kook en Proefstudio Den Haag

Kook en Proefstudio Den Haag Geachte heer/mevrouw, Via deze weg willen wij ons graag aan u voorstellen. De Kook en Proefstudio Den Haag is dé gelegenheid waar collega's, vrienden en familie samen aan de slag gaan. Samen koken, samen

Nadere informatie

Groepen. Mogelijkheden voor feest / bruiloft / diner. Restaurant en Wijnhandel Artisan Verwersstraat 24, 5211 HW s-hertogenbosch

Groepen. Mogelijkheden voor feest / bruiloft / diner. Restaurant en Wijnhandel Artisan Verwersstraat 24, 5211 HW s-hertogenbosch Groepen Mogelijkheden voor feest / bruiloft / diner Vinoloog van de wijnacademie Cerfiticate of excellence - tripadvisor Restaurant en Wijnhandel Artisan Restaurant & Wijnhandel Artisan ambachtelijke &

Nadere informatie

De Wallen Tour. Programma. - Ontvangst - Rondleiding - Afsluiting met Be To Be Events. Tijdsduur: 2 uur. Locatie: Amsterdam. Min.

De Wallen Tour. Programma. - Ontvangst - Rondleiding - Afsluiting met Be To Be Events. Tijdsduur: 2 uur. Locatie: Amsterdam. Min. De Wallen Tour Het beroemdste stukje Amsterdam is nog steeds even levendig en smoezelig als je van een grote havenstad mag verwachten. Met de mannen op zee ontwikkelde de prostitutie zich, vanwege het

Nadere informatie

Eetcafé De Prins heeft de afgelopen tijd een ware metamorfose ondergaan. Dit om een huiskamergevoel te creëren waarin onze gasten zich direct thuis

Eetcafé De Prins heeft de afgelopen tijd een ware metamorfose ondergaan. Dit om een huiskamergevoel te creëren waarin onze gasten zich direct thuis Eetcafé De Prins heeft de afgelopen tijd een ware metamorfose ondergaan. Dit om een huiskamergevoel te creëren waarin onze gasten zich direct thuis voelen, en om ervoor te zorgen dat het hen aan niets

Nadere informatie

Ja ik wil... IJsselhotel

Ja ik wil... IJsselhotel Ja ik wil... IJsselhotel Ja ik wil. Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen en dromen vast nu al over de allermooiste dag van je leven. Het IJsselhotel is gevestigd in een 19 e eeuws rijksmonument en biedt

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

programma dag BARCELONA MADRID VALENCIA SEVILLE MAJORCA MALAGA IBIZA MARBELLA CORDOBA GRANADA BILBAO LANZAROTE TENERIFE

programma dag BARCELONA MADRID VALENCIA SEVILLE MAJORCA MALAGA IBIZA MARBELLA CORDOBA GRANADA BILBAO LANZAROTE TENERIFE valencia dag 1 2013 Bienvenidos!! Bij aankomst op de luchthaven van Valencia wordt de groep ontvangen door een Nederlandstalige gids. Na ontvangst volgt een transfer naar het centrum en eenmaal in het

Nadere informatie

Een avond om van te dromen

Een avond om van te dromen Het Jostiband-jubileum én de mooiste VIP-arrangementen Een avond om van te dromen Het Concert Ziggo Dome Maandag 5 september 2016 Op TV AVROTROS, NPO2 Zaterdag 10 september 2016 We gaan de wereld wat laten

Nadere informatie

Uitnodiging voor een gezellig en informatief wijnweekend aan de Moezel.

Uitnodiging voor een gezellig en informatief wijnweekend aan de Moezel. Uitnodiging voor een gezellig en informatief wijnweekend aan de Moezel. De familie Loescher en DKP Wine & Dine organiseren van 5-7 mei 2017 een leuk en informatief wijnweekend in Senheim aan de Moezel.

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

Via deze weg willen wij ons graag aan u voorstellen.

Via deze weg willen wij ons graag aan u voorstellen. Geachte heer/mevrouw, Via deze weg willen wij ons graag aan u voorstellen. De Kook en Proefstudio Den Haag is de gelegenheid waar collega's, vrienden en familie samen aan de slag gaan. Samen koken, samen

Nadere informatie

Voor Hemels koken hoef je geen Chef te zijn!!!

Voor Hemels koken hoef je geen Chef te zijn!!! Vanaf juni 2015 is naast Restaurant Ratatouille op Vischmarkt nr. 4, ons KookLokaal, Wijnkelder en CuliWinkel gevestigd. Verschillende concepten onder één dak wat Ratatouille gastronomisch helemaal compleet

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

INFORMATIE KOOKSTUDIO

INFORMATIE KOOKSTUDIO INFORMATIE KOOKSTUDIO Heeft u de smaak al te pakken? Kookstudio De Smaak Van... is een professioneel en goed uitgeruste kookstudio in het centrum van Almelo. De kookstudio biedt mogelijkheden voor uiteenlopende

Nadere informatie

VRAGEN THEMA WAT IS ER TE DOEN?

VRAGEN THEMA WAT IS ER TE DOEN? VRAGEN THEMA WAT IS ER TE DOEN? 1. Wat is de bekendste straat in s-hertogenbosch om een hapje te eten? A. De Korte Putstraat. B. s-hertogenbosch is een Bourgondische stad. Overal in de stad vind je diverse

Nadere informatie

INFORMATIE KOOKSTUDIO

INFORMATIE KOOKSTUDIO INFORMATIE KOOKSTUDIO Heeft u de smaak al te pakken? Kookstudio De Smaak Van... is een professioneel en goed uitgeruste kookstudio in het centrum van Almelo. De kookstudio biedt mogelijkheden voor uiteenlopende

Nadere informatie

Private Waterfront Parties

Private Waterfront Parties Private Waterfront Parties BIJ FINLEY IN HET WITTE HUIS Als je feest écht bijzonder moet zijn! Zie je het al voor je, de gezichten van je vrienden en kennissen, als ze arriveren bij de luxe, hagelwitte

Nadere informatie

Verhaal The Bodyguard

Verhaal The Bodyguard The Bodyguard, de verleidelijke musical over de verboden liefde tussen een popster en haar bodyguard, is nu te zien in het Beatrix Theater Utrecht. Beleef het zinderende avontuur vol liefde, passie en

Nadere informatie

Proeven in stijl groepen

Proeven in stijl groepen Proeven in stijl Ontdek de wijnschatten van Arnhem Bij wijnhandel Robbers & van den Hoogen aan de Arnhemse Velperweg wordt de wijn nog gekoesterd. Het wijnkopershuis ademt de sfeer van een wijnbedrijf

Nadere informatie

WORKSHOPS PROEVERIJEN EXCURSIES

WORKSHOPS PROEVERIJEN EXCURSIES WORKSHOPS PROEVERIJEN EXCURSIES Plan een dagje uit voor jong en oud! Welkom bij de Proeffabriek! Een verzameling van grote en kleine bedrijven die samen proeven en beproeven. Je kan er van alles beleven,

Nadere informatie

GRENSVERLEGGENDE KOEMPELMENTALITEIT

GRENSVERLEGGENDE KOEMPELMENTALITEIT HOSPITALITY GRENSVERLEGGENDE KOEMPELMENTALITEIT Kameraadschap vormt de bakermat van onze club: hard werken en een vanzelfsprekendheid anderen te helpen in goede, maar zeker ook in slechte tijden. Voor

Nadere informatie

Uw evenement in Het Grachtenhuis

Uw evenement in Het Grachtenhuis Uw evenement in Museum Het Museum Grachtenhuis De Amsterdamse grachten: een bijzondere plek voor uw evenement U bent op zoek naar een bijzondere locatie voor uw evenement. Een zakelijk diner met een belangrijke

Nadere informatie

Ontvangst & Pauze arrangement

Ontvangst & Pauze arrangement Het Verhaal Stage Entertainment presenteert dit seizoen één van de meest succesvolle en geliefde musicals aller tijden; Disney s Beauty and the Beast. Dit betoverende liefdesavontuur vol romantiek en humor

Nadere informatie

Uw evenement in Het Grachtenhuis. Museum Het Grachtenhuis

Uw evenement in Het Grachtenhuis. Museum Het Grachtenhuis Uw evenement in Museum De Amsterdamse grachten: een bijzondere plek voor uw evenement U bent op zoek naar een bijzondere locatie voor uw evenement. Een zakelijk diner met een belangrijke klant. Een vergadering

Nadere informatie

visie werkwijze *genoemde prijzen zijn exclusief btw

visie werkwijze *genoemde prijzen zijn exclusief btw visie Net even anders dan anders. Waar presentatie net zo belangrijk is als smaak. Stoer en robuust. Waar ambachtelijke producten een hoofdrol spelen. En we trots zijn op onze eigen recepturen. Waar vers

Nadere informatie

arrangementen voor groepen en bedrijven

arrangementen voor groepen en bedrijven 2015 arrangementen voor groepen en bedrijven info Voor reservering van café, restaurant, meetings, gidsen/rondleidingen: glow@parktheater.nl 040-211 11 22 Voor informatie over organisatie, vrienden van

Nadere informatie

U zult genieten van uw bezoek aan de bezoekersmijn Fell! Bezoekersmijn Fell

U zult genieten van uw bezoek aan de bezoekersmijn Fell! Bezoekersmijn Fell Bezoekersmijn Fell een plaats waar geschiedenis tot leven komt een plaats vol liefde voor de natuur een plaats vol plezier een plaats waar jong en oud elkaar ontmoeten U zult genieten van uw bezoek aan

Nadere informatie

Culinaire Arrangementen 2015/16. Inspiratie voor smakelijke feestdagen!

Culinaire Arrangementen 2015/16. Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Culinaire Arrangementen 2015/16 Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Speciale Kerstarrangementen Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Een onvergetelijke Kerst viert u bij Center Parcs. Ontdek onze

Nadere informatie

KERST BIJ KLOOSTER. Locatie Oude Jeroenskerk

KERST BIJ KLOOSTER. Locatie Oude Jeroenskerk KERST BIJ KLOOSTER Locatie Kerk aan Zee Klooster events, art & design beheert twee eventlocaties in Noordwijk: de Kerk en Kapel aan Zee - dicht bij het strand en de grote hotels - en de Middeleeuwse Oude

Nadere informatie

Tipi s De Laro. Naast ons landgoed bieden wij u ook deze unieke ervaring

Tipi s De Laro. Naast ons landgoed bieden wij u ook deze unieke ervaring Tipi s De Laro Naast ons landgoed bieden wij u ook deze unieke ervaring TIPI S DE LARO Tipi s De Laro, grote Nordic Tipi s welke volledig naar wens kunnen worden ingericht, zeer geschikt voor personeelsfeesten

Nadere informatie

KERST & NIEUWJAAR 2015 ~ ARRANGEMENTEN CROWNE PLAZA MAASTRICHT

KERST & NIEUWJAAR 2015 ~ ARRANGEMENTEN CROWNE PLAZA MAASTRICHT 2015 ~ 2016 KERST & NIEUWJAAR ARRANGEMENTEN CROWNE PLAZA MAASTRICHT RUITERIJ 1 6221 EW MAASTRICHT 043-350 9191 WWW.CROWNEPLAZAMAASTRICHT.NL INFO@CPMAASTRICHT.NL Kerst Breng tijdens de feestdagen een bezoek

Nadere informatie

TROUWEN OP EEN EXCLUSIEVE EN MARKANTE LOCATIE OVER HET MUNTGEBOUW

TROUWEN OP EEN EXCLUSIEVE EN MARKANTE LOCATIE OVER HET MUNTGEBOUW Ja! kunnen jullie volmondig uitspreken op de meest waardevolle plek in het hart van Utrecht! Ontdek de eindeloze mogelijkheden die wij bieden voor jullie bruiloft in het Muntgebouw. TROUWEN OP EEN EXCLUSIEVE

Nadere informatie

Vergaderen in stijl Centraal in het Gooi

Vergaderen in stijl Centraal in het Gooi Vergaderen in stijl Restaurant Vlaar is de perfecte locatie voor uw zakelijke bijeenkomst. Of het nu gaat om een snelle óf uitgebreide businesslunch, een comfortabele vergaderlocatie centraal in het land,

Nadere informatie

Postbus 11068, 9700 CB Groningen - Boumaboulevard 41, 9723 ZS Groningen T: F: I:

Postbus 11068, 9700 CB Groningen - Boumaboulevard 41, 9723 ZS Groningen T: F: I: I N F O R M A T I E Postbus 11068, 9700 CB Groningen - Boumaboulevard 41, 9723 ZS Groningen T: 050 587 87 87 - F: 050 587 87 99 - I: www.euroborghoreca.nl 1 A R R A N G E M E N T E N Postbus 11068, 9700

Nadere informatie

MARCO BORSATO viert dit jaar zijn 25-jarig jubileum als artiest en dat mag groots gevierd worden.

MARCO BORSATO viert dit jaar zijn 25-jarig jubileum als artiest en dat mag groots gevierd worden. MARCO BORSATO viert dit jaar zijn 25-jarig jubileum als artiest en dat mag groots gevierd worden. Nadat Marco in 2006 als eerste artiest met zijn eigen creatie Symphonica in Rosso de hele zaal keer op

Nadere informatie

MARCO BORSATO viert dit jaar zijn 25-jarig jubileum als artiest en dat mag groots gevierd worden.

MARCO BORSATO viert dit jaar zijn 25-jarig jubileum als artiest en dat mag groots gevierd worden. MARCO BORSATO viert dit jaar zijn 25-jarig jubileum als artiest en dat mag groots gevierd worden. Nadat Marco in 2006 als eerste artiest met zijn eigen creatie Symphonica in Rosso de hele zaal keer op

Nadere informatie

TROUWBROCHURE. Geacht aankomend bruidspaar, Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

TROUWBROCHURE. Geacht aankomend bruidspaar, Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Fotografieplus.nl Eppel Fotografie Eppel Fotografie TROUWBROCHURE Geacht aankomend bruidspaar, Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Hartelijk bedankt voor jullie interesse

Nadere informatie

INSPIRATIE VOOR SMAKELIJKE FEESTDAGEN!

INSPIRATIE VOOR SMAKELIJKE FEESTDAGEN! INSPIRATIE VOOR SMAKELIJKE FEESTDAGEN! Culinaire Arrangementen 2017/18 Speciale Kerstarrangementen Meerdaagse arrangementen Cottage Feestpakketten Oud & Nieuw arrangementen SPECIALE KERSTARRANGEMENTEN

Nadere informatie

FEESTEN & EVENEMENTEN DE THEMAFEESTEN VAN BRABANT!

FEESTEN & EVENEMENTEN DE THEMAFEESTEN VAN BRABANT! FEESTEN & EVENEMENTEN DE THEMAFEESTEN VAN BRABANT! Over de Themafeesten van Brabant Dorsvlegel kent twee soorten themafeesten. Besloten feesten met uw eigen gezelschap of aanschuiven aan een bestaand themafeest.

Nadere informatie

Trouwlocatie. Een bruiloft op een Werelderfgoed

Trouwlocatie. Een bruiloft op een Werelderfgoed Een bruiloft op een Werelderfgoed Een bruiloft op een Werelderfgoed Een bijzondere locatie: Fort aan de Nekkerweg, onderdeel van de Stelling van Amsterdam, Unesco Werelderfgoed. Factsheet Beleef. Geniet.

Nadere informatie

Arrangementen. Arrangementen zijn altijd inclusief:

Arrangementen. Arrangementen zijn altijd inclusief: Disney Verhaal Nederland maakt zich op voor een grootse en ontroerend mooie musical. Vanaf 3 december a.s. wordt het AFAS Circustheater Den Haag het decor voor Disney s Beauty and the Beast. Boek nu en

Nadere informatie

Culinaire Arrangementen 2015/16. Inspiratie voor smakelijke feestdagen!

Culinaire Arrangementen 2015/16. Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Culinaire Arrangementen 2015/16 Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Speciale Kerstarrangementen Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Een onvergetelijke Kerst viert u bij Center Parcs. Ontdek onze

Nadere informatie

Kookstudio brochure 2015

Kookstudio brochure 2015 Kookstudio brochure 2015 Wat u van ons kunt verwachten.. Tijdens een kookworkshop gaat u zelf koken in groepsverband, onder begeleiding van een professionele kok ofwel kookdocent. U maakt gebruik van de

Nadere informatie

Activiteitenkalender Ontdek alles waar Brasserie Staverden voor staat: Culinair Historie Cultuur Landgoed Beleving za 15 juli Zomerse wijnproeverij door onze exclusieve wijnleverancier met 17.00-18.30

Nadere informatie

VRAGEN THEMA WELKE PLEKKEN MAG IK NIET MISSEN?

VRAGEN THEMA WELKE PLEKKEN MAG IK NIET MISSEN? VRAGEN THEMA WELKE PLEKKEN MAG IK NIET MISSEN? 1. Waar in s-hertogenbosch kan ik historie vinden? A. In musea. B. Bij speciale tentoonstellingen. C. De hele Bossche binnenstad staat bol van de historie.

Nadere informatie

TUIN INSPIRATIE. De tuin van Rian Mol en Mark Klompmaker Buitenleven Tuin van het jaar Beeldentuinen Drenthe

TUIN INSPIRATIE. De tuin van Rian Mol en Mark Klompmaker Buitenleven Tuin van het jaar Beeldentuinen Drenthe TUIN INSPIRATIE De tuin van Rian Mol en Mark Klompmaker Buitenleven Tuin van het jaar Beeldentuinen Drenthe Inhouds opgave, aparte pdf Melle Wierper, GROENPARTNERS Melle Wierper is eigenaar van Groenpartners

Nadere informatie

CASTLE OF LOVE donderdag 14 februari 2019

CASTLE OF LOVE donderdag 14 februari 2019 NL CASTLE OF LOVE donderdag 14 februari 2019 Wij nodigen U graag uit op het Sint-Valentijn diner op 14 februari 2019. Onthaal om 19u30. Wij bieden u een romantisch menu bij kaarslicht met sfeervolle muziek,

Nadere informatie

Epen in de Geulvallei

Epen in de Geulvallei Epen in de Geulvallei Welkom in de Geulvallei In de Geulvallei, net buiten het schilderachtige dorp Epen, ligt een opmerkelijk stiltegebied. Dit zachtglooiende landschap is een lust voor het oog: hellingbossen,

Nadere informatie

INSPIRATIE VOOR SMAKELIJKE FEESTDAGEN!

INSPIRATIE VOOR SMAKELIJKE FEESTDAGEN! INSPIRATIE VOOR SMAKELIJKE FEESTDAGEN! Culinaire Arrangementen 2016/17 Speciale Kerstarrangementen Meerdaagse arrangementen Cottage Feestpakketten Oud & Nieuw arrangementen INSPIRATIE VOOR SMAKELIJKE FEESTDAGEN!

Nadere informatie

Foto: Jostijn Ligtvoet. business groepsarrangementen. Ontvang uw gasten in stijl

Foto: Jostijn Ligtvoet. business groepsarrangementen. Ontvang uw gasten in stijl Foto: Jostijn Ligtvoet business groepsarrangementen Ontvang uw gasten in stijl Geniet samen met uw gasten van een mooie voorstelling en laat het werk en alledaagse beslommeringen even naar de achtergrond

Nadere informatie

Kookstudio brochure 2016/2017

Kookstudio brochure 2016/2017 Kookstudio brochure 2016/2017 Wat u van ons kunt verwachten.. Tijdens een kookworkshop gaat u zelf koken in groepsverband, onder begeleiding van een professionele kok ofwel kookdocent. U maakt gebruik

Nadere informatie

Culinaire Arrangementen 2013/14. Inspiratie voor smakelijke feestdagen!

Culinaire Arrangementen 2013/14. Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Culinaire Arrangementen 2013/14 Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Speciale Kerstarrangementen Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Een onvergetelijke Kerst viert u bij Center Parcs. Ontdek onze

Nadere informatie

HOSPITALITY SEIZOEN 2019/2020

HOSPITALITY SEIZOEN 2019/2020 HOSPITALITY SEIZOEN 2019/2020 HET PARKSTAD LIMBURG STADION Roda JC Kerkrade speelde tot en met seizoen 1999/2000 op het Gemeentelijk Sportpark, in de volksmond ook wel Kaalheide genoemd. Op 15 augustus

Nadere informatie

HET VERHAAL.

HET VERHAAL. HET VERHAAL De musical Billy Elliot, gebaseerd op de wereldberoemde film, vertelt het inspirerende verhaal van een 11-jarige zoon uit een arbeidersgezin ten tijde van de mijnstakingen in Engeland (1984-1985).

Nadere informatie

HET VERHAAL De musical Billy Elliot, gebaseerd op de wereldberoemde film, vertelt het inspirerende verhaal van een 11-jarige zoon uit een arbeidersgezin ten tijde van de mijnstakingen in Engeland (1984-1985).

Nadere informatie

Arnhem en De Hoge Veluwe : geschiedenis, cultuur, natuur en gastronomie tijdens een gevulde driedaagse.

Arnhem en De Hoge Veluwe : geschiedenis, cultuur, natuur en gastronomie tijdens een gevulde driedaagse. Arnhem en De Hoge Veluwe : geschiedenis, cultuur, natuur en gastronomie tijdens een gevulde driedaagse. Begeleiding door Patsy en Dirk Nollet en lokale gidsen. Dag 1 : vrijdag 21 september 2012 : Vertrek

Nadere informatie

Teamuitje Twente Speciaalbier arrangementen

Teamuitje Twente Speciaalbier arrangementen Teamuitje Twente Speciaalbier arrangementen De trend van het moment: speciaalbier! Er is ontzettend veel te ontdekken op het gebied van speciaalbier en wij nemen je graag mee op die ontdekkingsreis. Van

Nadere informatie

Wijnspijs wandeling culinair verslag

Wijnspijs wandeling culinair verslag Wijnspijs wandeling culinair verslag Breda Onlangs heb je er al over kunnen lezen, mijn tips voor een culinaire zondagmiddag. Eigenlijk zijn het Wijnspijs Wandelingen, stadswandelingen waarbij je gezellig

Nadere informatie

Zelfstandig, onafhankelijk & onderscheidend

Zelfstandig, onafhankelijk & onderscheidend Welkom aan boord! Beleef en ervaar een luxe rondvaart met Salonboot Rondvaart Den Haag & Delft aan boord van het Varend Monument "Oriënt". De Salonboot is overdekt en verwarmd, waardoor u het hele jaar

Nadere informatie

Bus. arrangementen. Bremerbergse Hoek. Suggesties voor de koffie/thee

Bus. arrangementen. Bremerbergse Hoek. Suggesties voor de koffie/thee Suggesties voor de koffie/thee 1 x Koffie/thee met cake 2 x Koffie/the met cake 1 x Koffie/thee met appeltaart. 2 x Koffie/thee met appeltaart. 1 x Koffie/thee met gesorteerd gebak. 2 x Koffie/thee met

Nadere informatie

Arrangementen. Arrangementen zijn altijd inclusief:

Arrangementen. Arrangementen zijn altijd inclusief: Disney Verhaal Nederland maakt zich op voor een grootse en ontroerend mooie musical. Het AFAS Circustheater Scheveningen is het decor voor Disney s Beauty and the Beast. Boek nu en laat je veroveren! Wie

Nadere informatie

Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw DRIMMELEN. Zakelijke evenementen

Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw DRIMMELEN. Zakelijke evenementen Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw DRIMMELEN BV Zakelijke evenementen De zilvermeeuw 3 is uitermate geschikt voor gezelschappen tot 20 personen een kleine business meeting kan op deze manier een verrassend karakter

Nadere informatie

LE PAIGE. Multifunctionele eventlocatie in Herentals

LE PAIGE. Multifunctionele eventlocatie in Herentals Multifunctionele eventlocatie in Herentals Er was eens... In een prachtig kasteeldomein in het hart van de Kempen ligt het oude Koetshuis Le Paige. Eind 19de eeuw deed het dienst als koetshuis en tuinierswoning

Nadere informatie

Arrangementen. Arrangementen zijn altijd inclusief:

Arrangementen. Arrangementen zijn altijd inclusief: Disney Verhaal Nederland maakt zich op voor een grootse en ontroerend mooie musical. Vanaf 3 december a.s. wordt het AFAS Circustheater Den Haag het decor voor Disney s Beauty and the Beast. Boek nu en

Nadere informatie

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten Sed Inclusief Businessvoordeel business Samen eten en drinken in een zakelijke setting www.samenetenendrinken.nl Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Reserveer nu onze Business Lunch

Nadere informatie

VILLA ZWART GOUD HUISKAMERRESTAURANT VOOR PRIVÉFEESTEN

VILLA ZWART GOUD HUISKAMERRESTAURANT VOOR PRIVÉFEESTEN VILLA ZWART GOUD HUISKAMERRESTAURANT VOOR PRIVÉFEESTEN Hartelijk welkom in Villa Zwart Goud. In dit private restaurant krijgt u de volledige aandacht van de bediening, er wordt exclusief voor u gekookt,

Nadere informatie

PSV BUSINESS WEDSTRIJDARRANGEMENTEN

PSV BUSINESS WEDSTRIJDARRANGEMENTEN PSV BUSINESS WEDSTRIJDARRANGEMENTEN - INHOUD 4 CULINAIR GENIETEN EN TOPVOETBAL 6 BUSINESS CLUB 8 DE BLAUWE LOTUS 10 RESTAURANT AVANT-GARDE VAN GROENINGE 12 BUSINESS ROOM 14 PRIJZEN PER WEDSTRIJD WEDSTRIJDARRANGEMENTEN

Nadere informatie

Een koninklijk huwelijk bij Escher in Het Paleis

Een koninklijk huwelijk bij Escher in Het Paleis Uw Bruiloft Een koninklijk huwelijk bij Escher in Het Paleis Trouw in het winterpaleis van Koningin Emma in de romantische Balzaal of tussen de betoverende werken van Maurits C. Escher. Omgeven door oneindige

Nadere informatie

Welkom in Clarissenhof

Welkom in Clarissenhof 2 Welkom in Clarissenhof Hier komt alles samen. Rust en leven, de stad en groen, jong en oud, historie en moderne 03 architectuur. Gelegen op een minuut lopen van het station en vlak bij het centrum is

Nadere informatie

Culinaire Arrangementen 2014/15. Inspiratie voor smakelijke feestdagen!

Culinaire Arrangementen 2014/15. Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Culinaire Arrangementen 2014/15 Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Speciale Kerstarrangementen Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Een onvergetelijke Kerst viert u bij Center Parcs. Ontdek onze

Nadere informatie

ZAALVERHUUR VAN BRUILOFT TOT BUSINESS MEETING

ZAALVERHUUR VAN BRUILOFT TOT BUSINESS MEETING ZAALVERHUUR VAN BRUILOFT TOT BUSINESS MEETING Bent u op zoek naar een prachtige en authentieke locatie voor een zakelijk evenement, een culturele bijeenkomst of een feestje? Dan zit u bij Museum Speelklok

Nadere informatie

2-kamerappartement nabij stadscentrum Nette keuken en moderne badkamer

2-kamerappartement nabij stadscentrum Nette keuken en moderne badkamer Huizen vanhendriks Willem Hubertstraat 28, 5213 SV s-hertogenbosch 2-kamerappartement nabij stadscentrum Vloerverwarming in elke ruimte Heerlijk lichte woonkamer Nette keuken en moderne badkamer Gratis

Nadere informatie

UW VISITEKAARTJE. eindejaarsfeesten incentives relatie-evenementen personeelsfeesten. Geproduceerd door Frank Wentink & Studio s Aalsmeer

UW VISITEKAARTJE. eindejaarsfeesten incentives relatie-evenementen personeelsfeesten. Geproduceerd door Frank Wentink & Studio s Aalsmeer UW VISITEKAARTJE eindejaarsfeesten incentives relatie-evenementen personeelsfeesten Geproduceerd door Frank Wentink & Studio s Aalsmeer Brooklyn Nights is een veelzijdige, modulaire showervaring die u

Nadere informatie

2015 www.kleinewereldreiziger.nl 1 S-HERTOGENBOSCH MET KINDEREN Stedentrips, wij zijn er altijd al dol op geweest! Een paar jaar geleden kwamen we in eigen land alleen vaak niet veel verder dan shoppen,

Nadere informatie

JAARLIJKS UITJE 7 SEPTEMBER 2019 PROGRAMMA

JAARLIJKS UITJE 7 SEPTEMBER 2019 PROGRAMMA JAARLIJKS UITJE 7 SEPTEMBER 2019 PROGRAMMA Ontdek Hanzestad Zwolle Programma U wordt opgehaald door een touringcar van Deiman Winschoten. 08.00 uur: Vertrek vanaf de parkeerplaats Hotel vd Valk Zuidbroek

Nadere informatie

MGATO oktober toerrit 2017

MGATO oktober toerrit 2017 MGATO oktober toerrit 2017 Noord Limburgse maasmeren route Horn -------> Horn Georganiseerd door Leo - Diny Louvet en Hans van Wanrooij en Emiel Gommers Midden-Limburg is een verfrissend anders stukje

Nadere informatie

VILLA ZWART GOUD UNIEKE LOCATIE VOOR BUSINESSMEETINGS

VILLA ZWART GOUD UNIEKE LOCATIE VOOR BUSINESSMEETINGS VILLA ZWART GOUD UNIEKE LOCATIE VOOR BUSINESSMEETINGS Hartelijk welkom in Villa Zwart Goud. In dit private, gastronomische restaurant krijgt u de volledige aandacht van de bediening, er wordt exclusief

Nadere informatie

Banquetingmap. there!

Banquetingmap.   there! Banquetingmap Op een van de mooiste plekjes van de Utrechtse Heuvelrug, in het midden van het land, op 5 minuten afstand van de A12, vindt u restaurant Brocante. Goed bereikbaar en beschikkend over een

Nadere informatie

PROGRAMMA Maart Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 23 Februari 2016

PROGRAMMA Maart Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 23 Februari 2016 PROGRAMMA Maart 2016 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Maart is mogelijk vanaf dinsdag 23 Februari 2016 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur of

Nadere informatie

INSPIRERENDE OMGEVING OOG VOOR DETAIL

INSPIRERENDE OMGEVING OOG VOOR DETAIL HISTORISCH KADER Een diner in een exclusieve, historische sfeer? Een vergadering in een 16de-eeuws kader mét moderne voorzieningen? Het stadhuis van Antwerpen, dat dit jaar zijn 450e verjaardag viert,

Nadere informatie

w i l h e l m i n a o o r d BIJZONDER PUUR

w i l h e l m i n a o o r d BIJZONDER PUUR wilhelmina oord BIJZONDER PUUR BIJZONDER VERGADEREN BIJZONDER KOKEN BIJZONDER ETEN BIJZONDERE TEAMBUILDING BIJZONDERE PRODUCTEN BIJZONDERE MENSEN BIJZONDERE CONGRESSEN BIJZONDER GENIETEN WILHELMINAOORD

Nadere informatie

Een Kerstmis vol traditie op Bilderberg Landgoed Lauswolt

Een Kerstmis vol traditie op Bilderberg Landgoed Lauswolt Een Kerstmis vol traditie op Bilderberg Landgoed Lauswolt Zaterdag 24 december 2016 Wij ontvangen u, samen met de kerstman, vanaf 15.00 uur met een feestelijke High Wine in één van de in kerstsfeer gebrachte

Nadere informatie

UW BRUILOFT: SFEERVOL en ONGEDWONGEN GENIETEN BIJ FEEL GOOD TENTEVENT OP LANDGOED PIJNENBURG IN LAGE VUURSCHE

UW BRUILOFT: SFEERVOL en ONGEDWONGEN GENIETEN BIJ FEEL GOOD TENTEVENT OP LANDGOED PIJNENBURG IN LAGE VUURSCHE UW BRUILOFT: SFEERVOL en ONGEDWONGEN GENIETEN BIJ FEEL GOOD TENTEVENT OP LANDGOED PIJNENBURG IN LAGE VUURSCHE Dag bruidspaar, Hartelijk dank voor uw interesse in buitengewoon trouwen bij Feel Good TentEvent,

Nadere informatie

Uw bedrijf op de LOTTO ZESDAAGSE Vlaanderen-Gent NOVEMBER 2019 T KUIPKE GENT

Uw bedrijf op de LOTTO ZESDAAGSE Vlaanderen-Gent NOVEMBER 2019 T KUIPKE GENT Uw bedrijf op de LOTTO ZESDAAGSE Vlaanderen-Gent 12-17 NOVEMBER 2019 T KUIPKE GENT www.lottozesdaagse.be Van dinsdag 12 tot en met zondag 17 november 2019 vormt t Kuipke in Gent opnieuw de arena van de

Nadere informatie

onze gids en tolk kunnen we met ze praten. We overnachten weer in yurts.

onze gids en tolk kunnen we met ze praten. We overnachten weer in yurts. Dag 1: Bishkek De vlucht uit Amsterdam landt om 15:10 in Bishkek, waar jullie gids staat te wachten. We rijden naar Bishkek en checken in in een prettig 3* hotel, waar je je op kunt frissen. Daarna gaan

Nadere informatie

DRIVE & FACTORY TOUR MEI 2019

DRIVE & FACTORY TOUR MEI 2019 DRIVE & FACTORY TOUR 16-18 MEI 2019 Beste relatie, Graag nodigen wij u uit voor de eerste AMG Drive & Factory Tour. Dit unieke evenement is een samenwerking tussen StreetGasm en Stern Auto en zal een zorgvuldig

Nadere informatie

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl ALLES ONDER 1 DAK! ReeHorst is een multifunctionele locatie midden op de Veluwe. Of u nu voor een zakelijke bijeenkomst, een feest, een theatervoorstelling

Nadere informatie

Amsterdam. Bites bij East 57

Amsterdam. Bites bij East 57 Nieuwe hotspot Amsterdam East 57 Er wederom een Nieuwe hotspot in Amsterdam: East 57 Amsterdam. Eigenlijk is East 57 een beetje alles wat de echte lekkerbek zoekt. Het is sinds september zowel een nieuw

Nadere informatie

Het La. Ja, ik wil... Landgoed. Droomlocatie in het bos. ...Een prachtige da waar wij met een. terugdenken... Bas & Chantal

Het La. Ja, ik wil... Landgoed. Droomlocatie in het bos. ...Een prachtige da waar wij met een. terugdenken... Bas & Chantal Landgoed Trouwmagazine Landgoed het Laer Het Laer Droomlocatie in het bos Ja, ik wil... lles aan a r e ft er hee mdag o o r d Het La e z om on n a a d e g lijken. n e z e w te ver Kim Mark &...Een prachtige

Nadere informatie

Geachte gast, Hieronder hebben we de mogelijkheden voor u uitgewerkt.

Geachte gast, Hieronder hebben we de mogelijkheden voor u uitgewerkt. Geachte gast, Graag dagen wij onszelf uit om voor u een ultiem moment te creëren vol culinair avontuur in een ontspannen sfeer. Ook willen we u een functionele ambiance bieden voor een succesvolle zakelijke

Nadere informatie

organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018

organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018 organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018 Treed in de voetsporen van Leonardo da Vinci en Georgio Armani. Ga genieten van een hedendaagse

Nadere informatie

Een onvergetelijke dag BRUILOFT & RECEPTIE

Een onvergetelijke dag BRUILOFT & RECEPTIE Een onvergetelijke dag BRUILOFT & RECEPTIE ik en jij Wij gaan trouwen! GEFELICITEERD! IS HET NOG GEHEIM OF MAG IEDEREEN HET AL WETEN? EN... HOE VOELT HET DAT JE BINNENKORT JA, IK WIL GAAT ZEGGEN? GELUKKIG,

Nadere informatie

Teamarrangementen 2010

Teamarrangementen 2010 Teamarrangementen 2010 Limburg Mooiste 2010 Teamarragementen 2 Organisatie Stichting Grand Ballon Valkenburgerweg 26 6411 BN Heerlen www.limburgsmooiste.nl info@limburgsmooiste.nl t 0031-45-5410106 f 0031-45-5718698

Nadere informatie

Smaakvolle wijnen Origineel maatwerk Bijpassend glaswerk Uniek wijnkelderbeheer Verrassende thema gifts Creatieve relatiegeschenken

Smaakvolle wijnen Origineel maatwerk Bijpassend glaswerk Uniek wijnkelderbeheer Verrassende thema gifts Creatieve relatiegeschenken Smaakvolle wijnen Origineel maatwerk Bijpassend glaswerk Uniek wijnkelderbeheer Verrassende thema gifts Creatieve relatiegeschenken Exclusieve kerstpakketten Persoonlijke service www.wineinspiration.nl

Nadere informatie

Let s share. Kennis delen is het belangrijkste speerpunt. van uw congres of bijeenkomst. U kunt natuurlijk naar een willekeurig

Let s share. Kennis delen is het belangrijkste speerpunt. van uw congres of bijeenkomst. U kunt natuurlijk naar een willekeurig be different share Kennis delen is het belangrijkste speerpunt van uw congres of bijeenkomst. U kunt natuurlijk naar een willekeurig congrescenter in Nederland gaan, maar waarom kiest u niet voor de meest

Nadere informatie

INHOUD. Culinair genieten en topvoetbal 4. Eetcafé De Verlenging 6. De Blauwe Lotus 8

INHOUD. Culinair genieten en topvoetbal 4. Eetcafé De Verlenging 6. De Blauwe Lotus 8 WEDSTRIJDARRANGEMENTEN 2015-2016 INHOUD Culinair genieten en topvoetbal 4 Eetcafé De Verlenging 6 De Blauwe Lotus 8 Wedstrijdarrangementen Het Philips Stadion is dé plek van zakelijke netwerkmogelijkheden,

Nadere informatie

T e l s Ta r h o r e c a

T e l s Ta r h o r e c a Telstar horeca T e l s t a r h o r e c a Wat een ontspannen plek voor een training, gaf een cursist ons als compliment. Maar dat is het ook. En dan gaat het niet over een voetbaltraining. Telstar is meer

Nadere informatie

De inspiratietour naar Dublin

De inspiratietour naar Dublin De inspiratietour naar Dublin Dublin is als Ierse hoofdstad een centrum van kunst, cultuur en entertainment, met een rijke, gastvrije sfeer en een meeslepende geschiedenis. Het is een fijne stad om in

Nadere informatie