Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden"

Transcriptie

1 Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden alsmede algemene voorwaarden met betrekking tot detachering van werknemers in dienst van TendenZ BV aan derden voor TendenZ BV Hoefsmidstraat 41 te Hoogvliet. Artikel 1. Werkingssfeer 1.1. De in de artikelen 1 tot en met 18 opgenomen algemene bepalingen van deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes en / of overeenkomsten van TendenZ BV met haar afnemers (hierna te noemen: "Afnemer"), tenzij partijen uitdrukkelijk schriftelijk anders zijn overeengekomen Indien in hetgeen partijen zijn overeengekomen afwijkende bepalingen voorkomen ten opzichte van de Algemene Voorwaarden, prevaleren deze boven de Algemene Voorwaarden Eventuele algemene verkoop- of andere voorwaarden van Afnemer zijn niet van toepassing, tenzij en voorzover deze door TendenZ BV uitdrukkelijk schriftelijk zijn aanvaard. Voor zover nodig wijst TendenZ BV de toepasselijkheid van eventuele voorwaarden van Afnemer hierbij uitdrukkelijk van de hand. Artikel 2. Offertes, totstandkoming, bevestiging 2.1. Alle offertes door TendenZ BV gedaan zijn gedurende veertien dagen na offertedatum geldig De overeenkomst komt tot stand nadat TendenZ BV schriftelijke opdracht tot levering heeft ontvangen. Artikel 3. Algemeen 3.1. Gegevens verstrekt in prospectussen en ander drukwerk van TendenZ BV zijn niet bindend Het nalaten door één van de partijen om te eniger tijd nakoming van enige bepaling uit een overeenkomst te verlangen, tast in generlei opzicht de rechten van die partij aan om op een nader tijdstip alsnog nakoming door de andere partij te eisen Wijzigingen in en / of aanvullingen op overeenkomsten tussen TendenZ BV en Afnemer kunnen slechts schriftelijk worden overeengekomen en dienen door partijen expliciet voor akkoord te worden getekend. Artikel 4. Vergunningen 4.1. Afnemer is aansprakelijk voor het verkrijgen van alle noodzakelijke vergunningen en / of toestemming voor de invoer en het gebruik van de geleverde goederen / producten, alsmede voor de daarmee verband houdende betalingen, door Afnemer verschuldigd.

2 4.2. Afnemer wordt niet geacht te zijn ontslagen uit zijn verplichtingen uit de overeenkomst door enige gehele of gedeeltelijke verhindering van invoer dan wel ten gevolge van het opleggen van enige voorwaarden of beperkingen tot het verkrijgen van zo'n vergunning. Artikel 5. Prijs 5.1. Alle prijzen zijn exclusief omzetbelasting (btw en andere heffingen welke van overheidswege worden opgelegd) De in de offertes van TendenZ BV vermelde bedragen zijn gedurende de geldigheidsduur van de offerte bindend, tenzij het kostenfactoren betreft die beïnvloed worden door wijziging in wettelijke bepalingen en / of doorberekening van kosten, die niet voorzienbaar en onvermijdbaar waren ten tijde van de offerte door leverancier De prijzen gelden slechts voor de in de overeenkomsten met name genoemde goederen / producten / diensten Alle in aanvulling daarop door TendenZ BV geleverde goederen / producten / diensten zullen afzonderlijk in rekening worden gebracht Bij betaalde consultancy opdrachten in een straal van 100 km (Hoogvliet Afnemer) bedragen de reiskosten 60,00 ongeacht of dit is meegenomen in het totale offertebedrag. Boven de 100 km wordt er 0,27 per totaal gereden kilometer (Hoogvliet - Afnemer Hoogvliet) bovenop de genoemde reiskosten berekend. Artikel 6. Betaling 6.1. Tenzij uitdrukkelijk schriftelijk anders overeengekomen dient betaling van softwareproducten en/of licenties contant of vooraf te geschieden. Consultancyuren dienen te worden voldaan binnen veertien dagen na factuurdatum. Betaling zal plaatsvinden zonder aftrek, compensatie of opschorting uit welke hoofde dan ook Indien niet op de overeengekomen vervaldata het alsdan verschuldigde is betaald, is Afnemer van rechtswege zonder enige ingebrekestelling in verzuim en is hij gehouden vanaf de vervaldatum rente te betalen ter hoogte van twee procent boven het promessedisconto van De Nederlandse Bank, alsmede alle buitengerechtelijke kosten van invordering, hierbij vastgesteld op een minimum van vijftien procent van het in totaal verschuldigde Het niet, niet-tijdig en / of niet-volledig voldoen door Afnemer aan zijn verplichtingen tot betaling geeft TendenZ BV het recht (verdere) nakoming van de overeenkomst op te schorten totdat door Afnemer aan deze verplichtingen is voldaan, dan wel de overeenkomst te annuleren, onverminderd het recht van TendenZ BV op schadevergoeding wegens de latere c.q. niet-uitvoering van de overeenkomst Door Afnemer gedane betalingen strekken steeds ter voldoening van alle verschuldigde renten en kosten en vervolgens van opeisbare facturen die het langst openstaan, zelfs al vermeldt Afnemer dat de voldoening betrekking heeft op een latere factuur.

3 Artikel 7. Compensatie 7.1. TendenZ BV is gerechtigd tot compensatie van de in verband met de overeenkomst verschuldigde of te vorderen bedragen met die welke TendenZ BV van Afnemer te vorderen heeft of aan hem verschuldigd is. Artikel 8. Eigendomsvoorbehoud 8.1. De eigendom van de geleverde goederen / producten gaat op Afnemer over, nadat door hem het verschuldigde ter zake van deze geleverde goederen / producten met inbegrip van rente en kosten aan TendenZ BV is betaald Zonder medeweten en instemming van TendenZ BV is Afnemer vóór de betaling van het door hem verschuldigde niet bevoegd de goederen / producten uit welken hoofde dan ook aan derden te vervreemden of te bezwaren. Bij overtreding hiervan wordt de koopprijs terstond volledig opeisbaar Afnemer is verplicht de inhoud van deze bepaling ter kennis te brengen van derden aan wie door hem goederen / producten in eigendom, al dan niet tot zekerheid, worden overgedragen / in stil c.q. bezitloos pand worden gegeven. Artikel 9. Zekerheid 9.1. Indien TendenZ BV zulks verlangt of de kredietwaardigheid van Afnemer daartoe aanleiding geeft, is Afnemer te allen tijde verplicht, hetzij de koopprijs geheel of gedeeltelijk vooruit te betalen, hetzij een naar de mening van TendenZ BV voldoende deugdelijke zekerheid te verstrekken voor de nakoming van zijn verplichtingen jegens TendenZ BV. Artikel 10. Hoeveelheden Een bij aflevering van goederen / producten verstrekte vrachtbrief, afleveringsbon of soortgelijk document wordt geacht de hoeveelheid van het geleverde juist weer te geven, tenzij Afnemer zijn bezwaar daartegen terstond na ontvangst van de goederen / producten aan TendenZ BV meldt door aantekening daarvan op genoemd document Ook al meldt Afnemer tijdig aan TendenZ BV dat er minder is geleverd dan op een bij de aflevering verstrekte vrachtbrief, afleveringsbon of soortgelijk document is weergegeven, geeft zulks hem niet het recht tot opschorting van betaling van hetgeen hem wel geleverd is TendenZ BV is niet gehouden de overeengekomen hoeveelheden te leveren indien marktverstoringen tot een vermindering van de hoeveelheid noodzaken. TendenZ BV is dan gehouden Afnemer hiervan onmiddellijk mededeling te doen en is in dat geval gerechtigd een geringere hoeveelheid te leveren.

4 Artikel 11. Levering Tenzij schriftelijk anders overeengekomen, zal TendenZ BV de aan Afnemer verkochte goederen / producten/ diensten (af)leveren op een door Afnemer aan te wijzen plaats in Nederland / Europa Voor orders in Nederland met een waarde lager dan 435,00 berekent TendenZ BV 12,00 order-/administratiekosten Indien franco levering is overeengekomen, reizen de goederen / producten voor rekening van TendenZ BV In alle andere gevallen reizen de goederen / producten voor rekening en risico van Afnemer De wijze van transport / verzending wordt door TendenZ BV bepaald Indien Afnemer vóór de levering verlangt dat de goederen / producten / diensten op een andere dan de overeengekomen plaats worden geleverd, is TendenZ BV daartoe slechts gehouden voor zover dit redelijkerwijs van TendenZ BV kan worden verlangd. Artikel 12. Termijn van levering De termijn van levering vangt eerst aan nadat TendenZ BV alle voor de levering noodzakelijke gegevens heeft ontvangen en dit schriftelijk aan Afnemer heeft bevestigd Overschrijding van levertijd, welke ontstaan is buiten de competentie van TendenZ BV, geeft Afnemer geen recht op schadevergoeding, op ontbinding van de overeenkomst of op het niet nakomen van enige verplichting van Afnemer jegens TendenZ BV. Artikel 13. Aansprakelijkheid Op al de leveringen van goederen / producten niet door TendenZ BV vervaardigd, zijn uitsluitend de garantiebepalingen van de leverancier van TendenZ BV van toepassing. TendenZ BV is niet tot enige garantie gehouden Op verzoek van Afnemer zal TendenZ BV Afnemer informeren over de van toepassing zijnde bepalingen TendenZ BV is nimmer gehouden tot meer en / of enige andere schadevergoeding dan op grond van de in deze Algemene Voorwaarden genoemde Een eventueel uit hoofde van deze overeenkomst voortvloeiende aansprakelijkheid gaat nimmer verder dan vergoeding van de factuurwaarde dan wel herlevering van de goederen / producten, zulks ter keuze van Afnemer en voorzover TendenZ BV in staat is om soortgelijke goederen te leveren Derden kunnen nimmer aanspraken jegens TendenZ BV doen gelden TendenZ BV is nimmer aansprakelijk voor gevolgschade en indirecte bedrijfsschade, stagnatieschade, verlies van orders, winstderving, bewerkingskosten e.d.

5 13.7. Evenmin is TendenZ BV aansprakelijk voor kosten, schade en interessen die het gevolg zijn van daden, nalatigheden of adviezen van personen in dienst van TendenZ BV en / of personen die door TendenZ BV worden ingeschakeld bij de uitvoering van de overeenkomst. Artikel 14. Retourzendingen Retourzendingen kunnen zonder voorafgaand overleg niet worden geaccepteerd Geheel of gedeeltelijk verwerkte goederen, beschadigde goederen en verpakte goederen, waarvan de verpakking ontbreekt of is beschadigd, kunnen nimmer worden geretourneerd Kosten voor een retourzending komen voor rekening van afzender. Artikel 15. Overmacht Indien TendenZ BV door overmacht verhinderd zal zijn te leveren of op normale wijze te leveren, zal zij het recht hebben de levertijd te verlengen met de duur van de overmacht dan wel de order, voor zover deze nog niet is uitgevoerd, te annuleren en betaling te vorderen ter zake van het wel geleverde gedeelte, zonder gehoudenheid van TendenZ BV enige schadevergoeding aan Afnemer te betalen Als overmacht zullen onder meer gelden: oorlog, oproer, rellen, molest, staking en uitsluiting, stremming van de aanvoer, breuk van machines en / of gereedschappen, niet beschikbaar zijn van vervoer, stagnaties in de aanvoer, overheidsmaatregelen alsmede iedere omstandigheid, welke dan ook, waardoor het voor TendenZ BV redelijkerwijs gesproken onmogelijk is om op normale wijze te leveren. Artikel 16. Vrijwaring Voor zover het door Afnemer niet naleven van zijn contractuele dan wel wettelijke verplichtingen ten gevolge zou hebben dat TendenZ BV jegens derden aansprakelijk wordt, verplicht Afnemer zich hierbij TendenZ BV voor alle gevolgen van deze aansprakelijkheid te vrijwaren Afnemer is aansprakelijk voor alle schade inclusief bedrijfsschaden en kosten, die TendenZ BV en derden ten gevolge van zijn wanprestatie dan wel onrechtmatige daad mochten lijden. Van wanprestatie is sprake indien Afnemer niet voldoet aan zijn verplichtingen uit hoofde van de overeenkomst en / of TendenZ BV niet in de gelegenheid stelt haar werkzaamheden uit te voeren. Artikel 17. Tussentijdse beëindiging en opschorting TendenZ BV heeft het recht de overeenkomst(en) met Afnemer door een schriftelijke kennisgeving met onmiddellijke ingang, zonder ingebrekestelling of rechterlijke tussenkomst op te schorten en na vereiste ingebrekestelling, doch zonder rechterlijke tussenkomst te beëindigen alsmede, voor zover van toepassing, de reeds geleverde goederen / producten (behoudens wanneer zij door volledige betaling eigendom van Afnemer zijn geworden) terug te nemen indien:

6 Afnemer na schriftelijke aanmaning niet voldoet aan enige betalingsverplichting; Afnemer failliet wordt verklaard of surséance van betaling aanvraagt; Afnemer een onderhands akkoord met zijn crediteuren aangaat; Er door conservatoir of executoir beslag wordt gelegd op enige aan Afnemer toebehorende roerende en / of onroerende goederen en / of vorderingen en zodanig beslag wordt niet binnen twee weken opgeheven; Afnemer, indien een natuurlijke persoon, krachtens gerechtelijk vonnis handelingsonbekwaam wordt verklaard, of overlijdt of anderszins niet bij machte is zijn bedrijf uit te oefenen; Afnemer, indien een rechtspersoon, ontbonden wordt; Afnemer een van de overige verplichtingen uit deze overeenkomst niet nakomt, welke van zo ernstige aard is, dat van TendenZ BV handhaving van de overeenkomst in redelijkheid niet kan worden gevergd en Afnemer binnen dertig dagen, na deswege bij aangetekende brief ingebreke te zijn gesteld, nalatig blijft deze verplichting na te komen Afnemer stelt, in geval van beëindiging, en voor zover van toepassing, TendenZ BV in de gelegenheid de in artikel 17 lid 1 bedoelde geleverde goederen/ producten terug te nemen Afnemer heeft mutatis mutandis het recht als in artikel 17 lid 1 omschreven, indien één van de in dat lid onder , en genoemde voorwaarden zich voordoet ten aanzien van TendenZ BV De vorderingen die TendenZ BV ten gevolge van de ontbinding van de overeenkomst mocht hebben of verkrijgen, inclusief eventuele vorderingen tot vergoeding van schade en kosten, zijn terstond en geheel opeisbaar Wanneer Afnemer zonder duidelijke schriftelijke opgave van redenen, reeds door hem getekende opdrachten weigert of stopzet, behoudt TendenZ BV zich het recht eventuele gemaakte kosten en nog te maken kosten te factureren Bij annulering van opleidingen binnen twee weken voor de opleidingsdatum berekent TendenZ BV 50% van de totalekosten van de opleiding, bij annuleringen binnen 1 week van de opleidingsdatum berekeken wij 100% van de totaalkosten van de opleiding Bij annuleringen van consultancy / werkplekbegeidingsopdrachten binnen 48 uur van de opdrachtdatum berekenen wij een volledig dagdeel (4 uur) van ons consultancy uurtarief. Artikel 18. Geschillen en toepasselijk recht Alle geschillen, waaronder begrepen die geschillen, welke slechts door één partij als zodanig worden beschouwd, welke tussen TendenZ BV en Afnemer mochten ontstaan naar aanleiding van een door TendenZ BV met Afnemer afgesloten overeenkomst of nadere overeenkomsten, zullen behoudens voor zover de Kantonrechter bevoegd is, ter keuze van TendenZ BV hetzij aan de uitspraak van de bevoegde rechter in de vestigingsplaats of het Arrondissement van TendenZ BV - daaronder mede begrepen de President in kort geding - of aan het oordeel van een scheidsgerecht worden onderworpen, behoudens in geval de Afnemer, tevens consument in de zin der wet, in

7 Nederland werkelijke woonplaats heeft buiten de vestigingsplaats of het Arrondissement van TendenZ BV Op alle overeenkomsten tussen TendenZ BV en Afnemer is toepasselijk het Nederlands recht. Naast de artikelen 3, 6, 13 zesde lid, 17 en 18, waarin voor Afnemer Inlener gelezen dient te worden, zijn de volgende bepalingen van toepassing bij detachering van een werknemer in dienst van TendenZ BV aan derden. Artikel 19. Definities Gedetacheerde: de werknemer in dienst van TendenZ BV die tijdelijk bij een derde wordt gedetacheerd. Inlener : de derde bij wie Gedetacheerde tijdelijk wordt gedetacheerd. Artikel 20. Medewerking Inlener Inlener is verplicht Gedetacheerde in staat te stellen de overeengekomen werkzaamheden onder de bij Inlener gebruikelijke arbeidsomstandigheden te verrichten. Artikel 21. Inhuur Werktijden / verlof De overeengekomen werkzaamheden zullen van maandag tot en met vrijdag tijdens de bij Inlener gebruikelijke kantooruren worden verricht, behoudens algemeen erkende feestdagen Verlof dient in overleg met Inlener te worden opgenomen Werkdagen: alle kalenderdagen, niet zijnde zaterdagen, zondagen en algemeen erkende feestdagen Werkuren: de uren op werkdagen gelegen tussen uur en uur Voor werkzaamheden die buiten de in artikelen 21.3 en 21.4 genoemde tijden vallen, geldt een toeslag van 150% voor gewerkte uren tussen uur en uur. Voor gewerkte uren tussen uur en 6.00 uur en zaterdagen, zondagen inclusief algemeen erkende feestdagen geldt een toeslag van 200% voor de gewerkte uren. Artikel 22. Facturering TendenZ BV zal eenmaal per maand factureren De facturen zullen vergezeld gaan van een kopie van het door Gedetacheerde en de projectleider, of diens vervanger, ondertekende uren- en kilometerverantwoordingsformulier. Artikel 23. Aansprakelijkheid TendenZ BV is niet aansprakelijk voor schade uit welke oorzaak ook aan de zijde van Inlener of derden opgekomen in verband met door Gedetacheerde verrichte werkzaamheden, ongeacht de

8 wijze waarop een eventuele actie wordt aangespannen, hetzij uit wanprestatie, hetzij uit onrechtmatige daad of anderszins, tenzij de schade zijn oorzaak vindt in opzet of grove schuld van Gedetacheerde TendenZ BV is niet aansprakelijk voor de juistheid of volledigheid van inlichtingen of adviezen welke worden verstrekt voordat de overeenkomst tot stand komt TendenZ BV is evenmin aansprakelijk voor schade indien Inlener in zijn verantwoordelijkheden tekort schiet of indien Inlener onjuiste, gebrekkige of onvolledige informatie of materialen verstrekt De aansprakelijkheid van TendenZ BV zoals in artikel 24 lid 1 bedoeld, als ook iedere andere aansprakelijkheid, voortvloeiende uit andere feiten of omstandigheden is in geen geval hoger dan ,00 De maximale aansprakelijkheid geldt onder aftrek van eventueel door TendenZ BV gecrediteerde bedragen. Artikel 24. Overmacht TendenZ BV is niet gehouden tot het nakomen van enige verplichting indien dit voor TendenZ BV redelijkerwijs niet mogelijk is ten gevolge van buiten toedoen van TendenZ BV ontstane veranderingen in de bij het aangaan van de verplichtingen bestaande omstandigheden Ingeval van overmacht wordt de nakoming door TendenZ BV van de uit deze overeenkomst voortvloeiende verplichtingen geheel of gedeeltelijk opgeschort voor de duur van zodanige overmacht, zonder dat TendenZ BV tot enige schadevergoeding ter zake gehouden is Indien de overmachtsperiode langer dan drie maanden heeft geduurd of reeds bij voorbaat vast staat dat deze langer dan drie maanden zal duren, is TendenZ BV gerechtigd de overeenkomst voorzover deze nog niet is uitgevoerd, per aangetekend schrijven aan Inlener gericht te beëindigen zonder tot enige vergoeding van schade gehouden te zijn. Artikel 25. Overdracht van rechten en verplichtingen TendenZ BV mag haar rechten en verplichtingen voortvloeiende uit een overeenkomst slechts overdragen met voorafgaande schriftelijke toestemming van Inlener. TendenZ BV heeft deze toestemming niet nodig ingeval van fusie of overdracht van het gehele bedrijf van TendenZ BV aan een derde die dit voortzet TendenZ BV zal gerechtigd zijn het uit hoofde van een overeenkomst voortvloeiende recht op betaling geheel of gedeeltelijk aan een derde over te dragen, mits TendenZ BV hiervan aan Inlener schriftelijk mededeling doet. Artikel 26. Intellectuele eigendom Aan Inlener komt, zowel in Nederland als in het buitenland het uitsluitend recht toe op alle uitvindingen door Gedetacheerde gedaan en alle andere resultaten van zijn / haar werkzaamheden, in de ruimste zin, bereikt tijdens de duur van de onderhavige overeenkomst.

9 Artikel 27. Geheimhouding TendenZ BV is tot geheimhouding verplicht inzake alle gegevens en bijzonderheden van het bedrijf van Inlener, van enige afnemer, cliënt of relatie van Inlener in de ruimste zin betreffende, alsmede inzake de door Gedetacheerde bij Inlener uitgevoerde werkzaamheden TendenZ BV staat er voor in, dat Gedetacheerde en andere door hem ingeschakelde personen zich aan deze geheimhoudingsplicht houden. Artikel 28. Verbod Inlener Gedurende de duur van de onderhavige overeenkomst, alsmede gedurende een periode van een jaar na het beëindigen van de onderhavige overeenkomst, zal Inlener niet, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van TendenZ BV, Gedetacheerde in dienst nemen, dan wel anderszins voor zich laten werken, hetzij tegen vergoeding, hetzij om niet, alsmede direct of indirect met Gedetacheerde enige zakelijke relatie aangaan.

10 Artikel 29. Verbod TendenZ BV Gedurende de duur van de onderhavige overeenkomst, alsmede gedurende een periode van één jaar na beëindiging van de onderhavige overeenkomst, zal TendenZ BV, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Inlener, geen werknemers in dienst van Inlener in dienst nemen, dan wel anderszins voor zich laten werken, hetzij tegen vergoeding hetzij om niet, alsmede direct of indirect met cliënt(en) van Inlener, enige zakelijke relatie aangaan.

Algemene voorwaarden CUTECH B.V.

Algemene voorwaarden CUTECH B.V. Algemene voorwaarden CUTECH B.V. Algemene voorwaarden CUTECH BV 1-7 8-4-2005 Inhoudsopgave Inhoudsopgave...2 Algemene bepalingen...3 Artikel 1. Toepasselijkheid...3 Artikel 2. Offerten...3 Artikel 3. Wijzigen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Brochure 260344

ALGEMENE VOORWAARDEN. Brochure 260344 ALGEMENE VOORWAARDEN Brochure 260344 ALGEMENE VOORWAARDEN van BRAMMER NEDERLAND B.V., gevestigd te Haarlem Artikel 1 1.1 Deze algemene voorwaarden maken deel uit van elke door Brammer Nederland B.V. te

Nadere informatie

De onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door Fruit in Bedrijf afgesloten verkoop- en leverovereenkomsten.

De onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door Fruit in Bedrijf afgesloten verkoop- en leverovereenkomsten. ALGEMENE VOORWAARDEN De onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door Fruit in Bedrijf afgesloten verkoop- en leverovereenkomsten. De complete algemene voorwaarden: Artikel 1 - Algemeen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor organisatie advies van Berendsen Management & Raadgeving B.V., gevestigd te Utrecht

Algemene voorwaarden voor organisatie advies van Berendsen Management & Raadgeving B.V., gevestigd te Utrecht Algemene voorwaarden voor organisatie advies van Berendsen Management Raadgeving B.V., gevestigd te Utrecht Begripsbepaling: Opdrachtgever: De rechtspersoon die aan opdrachtnemer tot het tegen betaling

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V.

Algemene Voorwaarden Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V. Algemene Voorwaarden Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V. Artikel 1 Algemene bepalingen a. Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V.: Het Innovatiecentrum b. Gebruiker: Degene met

Nadere informatie

! Maajkol Rosmolen 48 2406 JV Alphen aan den Rijn Nederland

! Maajkol Rosmolen 48 2406 JV Alphen aan den Rijn Nederland ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN MAAJKOL 1.! Definities 1.1! Afnemer: de natuurlijke persoon of rechtspersoon die met Maajkol een! Overeenkomst aangaat. 1.2! Algemene Voorwaarden: Deze algemene

Nadere informatie

2.2 De verplichtingen van Budgetcoach2day gaan nooit verder dan door Budgetcoach2day schriftelijk is bevestigd.

2.2 De verplichtingen van Budgetcoach2day gaan nooit verder dan door Budgetcoach2day schriftelijk is bevestigd. Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Budgetcoach2day partij is, tenzij uitdrukkelijk

Nadere informatie

Qloods: de gebruiker van de onderhavige voorwaarden en alle aan Qloods op enigerlei wijze verbonden ondernemingen en organisaties.

Qloods: de gebruiker van de onderhavige voorwaarden en alle aan Qloods op enigerlei wijze verbonden ondernemingen en organisaties. ALGEMENE VOORWAARDEN Qloods Artikel 1: begripsomschrijving Qloods: koper: de gebruiker van de onderhavige voorwaarden en alle aan Qloods op enigerlei wijze verbonden ondernemingen en organisaties. de wederpartij

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP EN LEVERINGSVOORWAARDEN 2015. Autobedrijf Drive in cars (hierna te noemen Drive in cars)

ALGEMENE VERKOOP EN LEVERINGSVOORWAARDEN 2015. Autobedrijf Drive in cars (hierna te noemen Drive in cars) ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOP EN LEVERINGSVOORWAARDEN 2015 Autobedrijf Drive in cars (hierna te noemen Drive in cars) Ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer: 61580198. Statutair

Nadere informatie

Progé: Algemene voorwaarden

Progé: Algemene voorwaarden Progé: Algemene voorwaarden Algemene leveringsvoorwaarden Progé binnenafwerking Artikel 1. Toepasselijkheid 1. Alle transacties zijn onderworpen aan de navolgende voorwaarden. 2. Indien de opdrachtnemer

Nadere informatie

tel Inschrijfnummer KvK:

tel Inschrijfnummer KvK: ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij YSV Budgetcoaching

Nadere informatie

2.2 De verplichtingen van Budgetadvies Bakker gaan nooit verder dan door Budgetadvies Bakker schriftelijk is bevestigd.

2.2 De verplichtingen van Budgetadvies Bakker gaan nooit verder dan door Budgetadvies Bakker schriftelijk is bevestigd. Algemene voorwaarden Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Budgetadvies Bakker partij

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- LEVERINGSVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOP- LEVERINGSVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOP- LEVERINGSVOORWAARDEN Artikel 1. Algemeen 1.1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: BEDU : de afnemer: de overeenkomst: het geleverde: de besloten vennootschap BEDU POMPEN

Nadere informatie

1. Alle door Steviger! in offertes, opdrachtbevestigingen of aan de andere kant genoemde bedragen zijn exclusief omzetbelasting.

1. Alle door Steviger! in offertes, opdrachtbevestigingen of aan de andere kant genoemde bedragen zijn exclusief omzetbelasting. gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Rijnland onder nummer 28097926. Art. 1: Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle, ook precontractuele en toekomstige, rechtsverhoudingen tussen Steviger!

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden 1. Toepasselijkheid 1.1. Op alle offertes en leveringen van Pro Camerabewaking zijn deze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van toepassing tenzij schriftelijk uitdrukkelijk

Nadere informatie

3.2 De verplichtingen van Factor Horsten gaan nooit verder dan door opdrachtgever en Factor Horsten schriftelijk zijn bevestigd.

3.2 De verplichtingen van Factor Horsten gaan nooit verder dan door opdrachtgever en Factor Horsten schriftelijk zijn bevestigd. ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN FACTOR HORSTEN Artikel 1 Algemeen 1.1 Met de opdrachtgever wordt in deze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden, hierna te noemen: algemene voorwaarden,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING FINANCIEEL ADVIESBUREAU KARIN BLOTT OP HET TERREIN VAN HYPOTHEKEN / VERZEKERINGEN / OVERIG FINANCIEEL ADVIES. 1. ALGEMEEN. 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer

ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 74414860 Offerte: een aanbieding (schriftelijk of per mail) van Bart Jansen Advies

Nadere informatie

Aldus opgesteld te Eindhoven op 6 aug 2015.

Aldus opgesteld te Eindhoven op 6 aug 2015. Algemene voorwaarden Artikel 1: Definities a. Opdrachtgever: elke natuurlijke- of rechtspersoon die aan Michaela Communicatie een opdracht verstrekt of een overeenkomst met Michaela Communicatie aangaat.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ONLINE RETAIL SERVICE B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN ONLINE RETAIL SERVICE B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN ONLINE RETAIL SERVICE B.V. Door gebruik te maken van onze diensten geeft de wederpartij aan kennis te hebben genomen en in te stemmen met de algemene voorwaarden. 1. ALGEMEEN 1.1 Al

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING ALFISURE 1. ALGEMEEN.

ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING ALFISURE 1. ALGEMEEN. ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING ALFISURE 1. ALGEMEEN. 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op overeenkomsten waarbij door Alfisure, verder ook opdrachtnemer te noemen, al dan niet op declaratiebasis

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN WALLET SUPPORT. Artikel 1 Toepassingsgebied

ALGEMENE VOORWAARDEN WALLET SUPPORT. Artikel 1 Toepassingsgebied ALGEMENE VOORWAARDEN WALLET SUPPORT Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Wallet Support

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN TIMMER- EN ONDERHOUDSBEDRIJF JGA PAUW

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN TIMMER- EN ONDERHOUDSBEDRIJF JGA PAUW ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN TIMMER- EN ONDERHOUDSBEDRIJF JGA PAUW Timmer- en Onderhoudsbedrijf JGA Pauw Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING JOHN VAN VLIET FINANCIEEL ADVIES OP HET TERREIN VAN VERZEKERINGEN, PENSIOENEN EN ANDERE EMPLOYEE BENEFITS

ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING JOHN VAN VLIET FINANCIEEL ADVIES OP HET TERREIN VAN VERZEKERINGEN, PENSIOENEN EN ANDERE EMPLOYEE BENEFITS ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING JOHN VAN VLIET FINANCIEEL ADVIES OP HET TERREIN VAN VERZEKERINGEN, PENSIOENEN EN ANDERE EMPLOYEE BENEFITS 1. ALGEMEEN. 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING VAKADI ASSURANTIEN C.V. OP HET TERREIN VAN RISK MANAGEMENT, VERZEKERINGEN EN EMPLOYEE BENEFITS

ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING VAKADI ASSURANTIEN C.V. OP HET TERREIN VAN RISK MANAGEMENT, VERZEKERINGEN EN EMPLOYEE BENEFITS ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING VAKADI ASSURANTIEN C.V. OP HET TERREIN VAN RISK MANAGEMENT, VERZEKERINGEN EN EMPLOYEE BENEFITS 1. ALGEMEEN. 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op overeenkomsten

Nadere informatie

2.4 Alle werkzaamheden worden door 2directIT uitgevoerd op basis van nacalculatie.

2.4 Alle werkzaamheden worden door 2directIT uitgevoerd op basis van nacalculatie. ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij 2directIT partij

Nadere informatie

Info@megasnel.nl 036 52 98 447 Verfmolenstraat 4, 1333 AV Almere ALGEMENE VOORWAARDEN

Info@megasnel.nl 036 52 98 447 Verfmolenstraat 4, 1333 AV Almere ALGEMENE VOORWAARDEN Info@megasnel.nl 036 52 98 447, ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene Voorwaarden Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Op alle offertes en leveringen van MegaSnel zijn deze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden

Nadere informatie

4. Contractsduur, uitvoering, uitvoeringstermijn en wijziging Overeenkomst

4. Contractsduur, uitvoering, uitvoeringstermijn en wijziging Overeenkomst Algemene voorwaarden 1. Definities 1.1. Tenzij anders vermeld staat in deze algemene voorwaarden, gelden de volgende definities. 1.2. Opdrachtnemer : de organisatie maxcrone.org, gebruiker van deze algemene

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING VAN NL PENSIOEN OP HET TERREIN VAN PENSIOENEN EN EMPLOYEE BENEFITS

ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING VAN NL PENSIOEN OP HET TERREIN VAN PENSIOENEN EN EMPLOYEE BENEFITS ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING VAN NL PENSIOEN OP HET TERREIN VAN PENSIOENEN EN EMPLOYEE BENEFITS 1. ALGEMEEN. 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op overeenkomsten waarbij door NL Pensioen,

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden Clensch

Algemene leveringsvoorwaarden Clensch Algemene leveringsvoorwaarden Clensch Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Clensch

Nadere informatie

ALGEMEEN Artikel 1. -----------

ALGEMEEN Artikel 1. ----------- Algemene Levering- en betalingsvoorwaarden F.J.L.M. van Heteren h.o.d.n. General Bikes Beemsterstraat 69 1023 TK AMSTERDAM Hierna verder te noemen General Bikes -- ALGEMEEN Artikel 1. -- 1. Alle orders

Nadere informatie

Artikel 1. Toepasselijkheid

Artikel 1. Toepasselijkheid Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van OnderhoudShop.nl zijn deze Algemene Voorwaarden van toepassing. 1.2 Het accepteren van een aanbieding dan wel het

Nadere informatie

Door een opdracht te verstrekken aan P.F. Kamstra Recycling B.V. gaat de opdrachtgever akkoord met de algemene voorwaarden.

Door een opdracht te verstrekken aan P.F. Kamstra Recycling B.V. gaat de opdrachtgever akkoord met de algemene voorwaarden. Algemene voorwaarden P.F. Kamstra Recycling B.V. Artikel 1. Verbindendheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aangegane overeenkomsten met en uitgevoerde werkzaamheden door P.F. Kamstra

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Van der Laarse Consultancy. Artikel 1 - Toepasselijkheid. Artikel 2 - Verplichting. Artikel 3 - Offertes

Algemene Voorwaarden Van der Laarse Consultancy. Artikel 1 - Toepasselijkheid. Artikel 2 - Verplichting. Artikel 3 - Offertes Algemene Voorwaarden Van der Laarse Consultancy Artikel 1 - Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsverhoudingen tussen Van der Laarse Consultancy (verder Opdrachtnemer)

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN. Niveau deuren renovatie B.V. Hulsbroek 15a 6562 JG Groesbeek Tel. (024) KvK

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN. Niveau deuren renovatie B.V. Hulsbroek 15a 6562 JG Groesbeek Tel. (024) KvK ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN Niveau deuren renovatie B.V. Hulsbroek 15a 6562 JG Groesbeek Tel. (024) 3973100 KvK 59099542 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op en maken onlosmakelijk

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Budgetcoaching

Algemene Voorwaarden Budgetcoaching Algemene Voorwaarden Budgetcoaching Telefoonnummer: 06-29235211 e-mail: info@stapsteen-begeleiding.nl website: www.stapsteen-begeleiding.nl KvK: 64207137 Artikel 1. Begripsbepaling In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN HENDRIKS ASBESTSANERING B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN HENDRIKS ASBESTSANERING B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN HENDRIKS ASBESTSANERING B.V. Hendriks Asbestsanering B.V., hierna te noemen Hendriks, is een onderneming, die zich bezig houdt met het in opdracht van natuurlijke en rechtspersonen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN UITVAARTVIDEO.NET ALGEMENE VOORWAARDEN UITVAARTVIDEO.NET F. Abendanon T: +31 650234759 E: info@uitvaartvideo.net I: www.uitvaartvideo.net Algemene bepalingen Artikel 1. De navolgende voorwaarden zijn van

Nadere informatie

Artikel 1 Toepassingsgebied

Artikel 1 Toepassingsgebied Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Beck cv & luchtbehandeling service hierna te

Nadere informatie

1. ALGEMEEN. 2. OVEREENKOMST.

1. ALGEMEEN. 2. OVEREENKOMST. ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING VAN SCHRIJVER ASSURANTIE MANAGEMENT OP HET TERREIN VAN RISK MANAGEMENT, VERZEKERINGEN, PENSIOENEN EN ANDERE EMPLOYEE BENEFITS 1. ALGEMEEN. 1.1 Deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

1.1 Onder Algemene Voorwaarden worden verstaan de onderhavige algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden.

1.1 Onder Algemene Voorwaarden worden verstaan de onderhavige algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden. 1. DEFINITIES 1.1 Onder Algemene Voorwaarden worden verstaan de onderhavige algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden. 1.2 Onder verkoper wordt verstaan My Medical Shop BV, gevestigd te s-gravenhage. 1.3

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko PM Dordrecht KvKnr hierna te noemen de opdrachtnemer.

ALGEMENE VOORWAARDEN. Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko PM Dordrecht KvKnr hierna te noemen de opdrachtnemer. ALGEMENE VOORWAARDEN Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko 97 3315 PM Dordrecht KvKnr. 51657023 hierna te noemen de opdrachtnemer. Artikel 1. Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn,

Nadere informatie

1. ALGEMEEN. 2. OVEREENKOMST.

1. ALGEMEEN. 2. OVEREENKOMST. Algemene voorwaarden van den Boorn Financieel Advies B.V. Betrekking hebbende op het gebied van advisering in financiële diensten in de ruimste zin des woord evenals het besturen en deelnemen van management-

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden Virtus Personele Dienstverlening

Algemene leveringsvoorwaarden Virtus Personele Dienstverlening Algemene leveringsvoorwaarden Virtus Personele Dienstverlening Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten en op alle aanbiedingen en overeenkomsten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van:

Algemene voorwaarden van: Algemene voorwaarden van: Köhlen Consulting Bouwkundig Advies Glacisweg 34 F 6212 BP Maastricht Artikel 1 Werkingssfeer 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes en overeenkomsten

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Select Totaal Bouw en Verbouw B.V.

Algemene leveringsvoorwaarden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Select Totaal Bouw en Verbouw B.V. Algemene leveringsvoorwaarden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Select Totaal Bouw en Verbouw B.V. Artikel 1. Algemeen 1. a. Deze voorwaarden zijn, tenzij schriftelijk anders

Nadere informatie

ARTIKEL 6. WIJZIGINGEN, MEER- EN MINDER WERK

ARTIKEL 6. WIJZIGINGEN, MEER- EN MINDER WERK ALGEMENE VOORWAARDEN De hierna volgende Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Surlinio B.V, ingeschreven bij de KvK Haaglanden onder nummer 60691611. ARTIKEL

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Q Loods B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN Q Loods B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN Q Loods B.V. Artikel 1: begripsomschrijving Q Loods: koper: de gebruiker van de onderhavige voorwaarden en alle aan Q Loods B.V. op enigerlei wijze verbonden ondernemingen en organisaties.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. van. Rijnmondse Glas Centrale B.V. hierna te noemen RGC. gevestigd en kantoorhoudende te Dordrecht

ALGEMENE VOORWAARDEN. van. Rijnmondse Glas Centrale B.V. hierna te noemen RGC. gevestigd en kantoorhoudende te Dordrecht 1. Definities ALGEMENE VOORWAARDEN van Rijnmondse Glas Centrale B.V. hierna te noemen RGC gevestigd en kantoorhoudende te Dordrecht 1.1 In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: AV : de onderhavige

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN 1 ALGEMENE VOORWAARDEN Opgesteld door: 2 ALGEMENE VOORWAARDEN FRIETFEEST.NL, gevestigd te Sint-Oedenrode, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 17223508 verder te noemen FF. Artikel 1: Definities.

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN. JVUcalculatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN. JVUcalculatie ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN JVUcalculatie Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij JVUcalculatie

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Bingham Schiedam B.V. 1. Toepassing

Algemene voorwaarden van Bingham Schiedam B.V. 1. Toepassing Algemene voorwaarden van Bingham Schiedam B.V 1. Toepassing 1.1 Deze algemene voorwaarden (hierna: voorwaarden) zijn van toepassing op en gelden voor alle aanbiedingen van en/of levering van zaken en/of

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Engineering Total Support B.V.

Algemene voorwaarden Engineering Total Support B.V. Algemene voorwaarden Engineering Total Support B.V. Artikel 1 definities 1.1 Onder Total Support wordt in deze Algemene Voorwaarden verstaan: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Total

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Pijnzorg Actief

Algemene Voorwaarden Pijnzorg Actief Algemene Voorwaarden Pijnzorg Actief Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: Pijnzorg Actief die deze algemene voorwaarden gebruikt voor het aanbieden van

Nadere informatie

a. Alle door Dividino gedane aanbiedingen, offertes en prijsopgaven, in welke vorm dan ook, zijn vrijblijvend.

a. Alle door Dividino gedane aanbiedingen, offertes en prijsopgaven, in welke vorm dan ook, zijn vrijblijvend. Algemene Voorwaarden Dividino Group B.V. 1. Toepasselijkheid a. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, opdrachten en overeenkomsten die worden gesloten tussen Dividino Group

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Artikel 1 : Toepasselijkheid van de voorwaarden Artikel 3: Uitvoering van de overeenkomst Artikel 2: Offertes

Algemene voorwaarden Artikel 1 : Toepasselijkheid van de voorwaarden Artikel 3: Uitvoering van de overeenkomst Artikel 2: Offertes Algemene voorwaarden Artikel 1 : Toepasselijkheid van de voorwaarden 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes en overeenkomsten met betrekking tot het leveren van goederen en/of het verrichten

Nadere informatie

2.2 Assurantie Service Jan van Veen behoudt zich het recht voor opdrachten zonder opgave van redenen te weigeren.

2.2 Assurantie Service Jan van Veen behoudt zich het recht voor opdrachten zonder opgave van redenen te weigeren. ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING Assurantie Service Jan van Veen OP HET TERREIN VAN Individuele Arbeidsongeschiktheidsverzekering, Uitvaartverzekering, Overlijdensrisicoverzekering, (Direct Ingaande) Lijfrenteverzekering

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Verzijl Advies BV. Kvk: Deze algemene voorwaarden bestaat uit 5 pagina s en 13 artikelen

Algemene voorwaarden Verzijl Advies BV. Kvk: Deze algemene voorwaarden bestaat uit 5 pagina s en 13 artikelen Algemene voorwaarden Verzijl Advies BV. Kvk: 67088740 Deze algemene voorwaarden bestaat uit 5 pagina s en 13 artikelen Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer:

Nadere informatie

1. Alle offertes van Berg communiceert zijn vrijblijvend, tenzij een termijn voor aanvaarding is gesteld.

1. Alle offertes van Berg communiceert zijn vrijblijvend, tenzij een termijn voor aanvaarding is gesteld. --- ALGEMENE VOORWAARDEN --- I. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op elke offerte en overeenkomst tussen Berg communcieert en een Opdrachtgever waarop Berg communiceert deze voorwaarden

Nadere informatie

Organisatiebureau The 5th Element. inspanningsverplichting tot het verrichten van diensten. hulp en adviezen ten behoeve van opdrachtgever(s).

Organisatiebureau The 5th Element. inspanningsverplichting tot het verrichten van diensten. hulp en adviezen ten behoeve van opdrachtgever(s). Algemene Voorwaarden The 5th Element Algemeen Deze algemene voorwaarden maken deel uit van alle overeenkomsten gesloten tussen Organisatiebureau The 5th Element, gevestigd te 1815 GB, Alkmaar aan de Kennemersingel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden AFIDAS BV

Algemene Voorwaarden AFIDAS BV Algemene Voorwaarden AFIDAS BV Artikel 1. Algemeen 1.1 In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: - opdrachtgever : de rechtspersoon of natuurlijke persoon, alsmede diens vertegenwoordigers, gemachtigden,

Nadere informatie

2.2 Huis & Hypotheek Bergen behoudt zich het recht voor opdrachten zonder opgave van redenen te weigeren.

2.2 Huis & Hypotheek Bergen behoudt zich het recht voor opdrachten zonder opgave van redenen te weigeren. Algemene voorwaarden 1 Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op overeenkomsten waarbij door Huis & Hypotheek Bergen verder ook opdrachtnemer te noemen, al dan niet op declaratiebasis

Nadere informatie

Algemene voorwaarden QHHT Nederland

Algemene voorwaarden QHHT Nederland Algemene voorwaarden QHHT Nederland Artikel 1 Toepassingsgebied Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij QHHT Nederland

Nadere informatie

Techlife Engineering BV

Techlife Engineering BV ALGEMENE VOORWAARDEN Techlife Engineering BV 1.Begripsbepaling 1.1 Onder Techlife wordt in deze Algemene Voorwaarden verstaan: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Techlife Engineering

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden TYGEO Inkomensbeheer en TYGEO Advies

Algemene leveringsvoorwaarden TYGEO Inkomensbeheer en TYGEO Advies Algemene leveringsvoorwaarden TYGEO Inkomensbeheer en TYGEO Advies Budgetbeheer, Financieel planning, Budgetcoaching. Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden golfkortingskaart. Artikel 1 Toepassingsgebied

Algemene leveringsvoorwaarden golfkortingskaart. Artikel 1 Toepassingsgebied Algemene leveringsvoorwaarden golfkortingskaart Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij

Nadere informatie

2.3 Algemene voorwaarden van de opdrachtgever of derden zijn voor Onlinepoort niet bindend en niet van toepassing.

2.3 Algemene voorwaarden van de opdrachtgever of derden zijn voor Onlinepoort niet bindend en niet van toepassing. Artikel 1. Definities 1.1 Opdrachtgever is de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van producten en diensten van Onlinepoort wordt gesloten. 1.2 Producten en diensten van Onlinepoort

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN 1. DEFINITIES Overeenkomst Offerte Koper Overmacht Producten Verkoper Een overeenkomst voor de verkoop en levering van Producten door Verkoper aan Koper inclusief

Nadere informatie

ALGEMENEVOORWAARDEN van de eenmanszaak

ALGEMENEVOORWAARDEN van de eenmanszaak MOSTIMPRESSIVE gevestigd te (5283 BE) Boxtel Hoogheem 292; ARTIKEL 1: DEFINITIES a. Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. b. Onder opdrachtnemer

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Lindsay's kousenwinkel

Algemene voorwaarden Lindsay's kousenwinkel Algemene voorwaarden Lindsay's kousenwinkel In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: -"Webwinkel" : Lindsay's kousenwinkel, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Welisa, 01/01/2019

Algemene Voorwaarden Welisa, 01/01/2019 Algemene Voorwaarden Welisa, 01/01/2019 Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Welisa

Nadere informatie

Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden van Montage Service Roessink. Artikel 1. Overeenkomst Artikel 2. Prijzen Artikel 3.

Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden van Montage Service Roessink. Artikel 1. Overeenkomst Artikel 2. Prijzen Artikel 3. Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden van Montage Service Roessink. Deze algemene voorwaarden zijn op datum/maand/jaar gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Emmen onder nummer. Artikel 1. Overeenkomst

Nadere informatie

Algemene Leverings- en betalingsvoorwaarden

Algemene Leverings- en betalingsvoorwaarden Algemene Leverings- en betalingsvoorwaarden Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van Brude IT. Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Limburg Noord onder KvK nummer: 55965296 Deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Artikel 3. Offertes zijn vrijblijvend tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen.

Artikel 3. Offertes zijn vrijblijvend tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen. Algemene bepalingen Artikel 1. De navolgende voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van Meester Penning B.V., hierna te noemen "Meester Penning B.V.", op alle door Meester Penning B.V. gesloten

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van De Jong Assurantiën cv en/of De Jong & Bouterse bv, behorend bij de Overeenkomst tot het verrichten van diensten

Algemene Voorwaarden van De Jong Assurantiën cv en/of De Jong & Bouterse bv, behorend bij de Overeenkomst tot het verrichten van diensten Algemene Voorwaarden van De Jong Assurantiën cv en/of De Jong & Bouterse bv, behorend bij de Overeenkomst tot het verrichten van diensten Artikel 1 Algemeen 1.1 In de Algemene Voorwaarden wordt verstaan

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Adviesbureau KAP b.v. - Afdeling Advies

Algemene Voorwaarden Adviesbureau KAP b.v. - Afdeling Advies Algemene Voorwaarden Adviesbureau KAP b.v. - Afdeling Advies 1 Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Adviesbureau KAP b.v. - Afdeling Advies,

Nadere informatie

Versie april 2013 ALGEMENE VOORWAARDEN

Versie april 2013 ALGEMENE VOORWAARDEN Versie april 2013 ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN DRIEKLEUR VERZEKERINGEN Gedeponeerd ter griffie van de Arrondissementsrechtbank te Middelburg 30 januari 2009 (nummer 2009/3) Artikel 1. Algemeen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden The Golf Teachers

Algemene voorwaarden The Golf Teachers Algemene voorwaarden The Golf Teachers 1. Definities. In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: a. Diensten: De door The Golf Teachers in het kader van deze algemene voorwaarden aangeboden en

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Snoep.it v1.2 1/5

Algemene voorwaarden Snoep.it v1.2 1/5 1. Aanbieding en overeenkomst (a) Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten tot het verrichten van diensten door Snoep.IT, hierna aangeduid als Opdrachtnemer,

Nadere informatie

Amersfoort mei

Amersfoort mei Algemene voorwaarden Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing gevestigd aan de Bekensteinslaan 36, 3817 AK te Amersfoort, ingeschreven bij KvK onder nummer 68340508, hierna te noemen Markerting Facilitator.

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden voor advisering op het terrein van risk management, verzekeringen, pensioenen en andere employee benefits

Algemene Leveringsvoorwaarden voor advisering op het terrein van risk management, verzekeringen, pensioenen en andere employee benefits 1 Algemene Leveringsvoorwaarden voor advisering op het terrein van risk management, verzekeringen, pensioenen en andere employee benefits 1. ALGEMEEN. 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Bouw Offerte Winkel

Algemene voorwaarden Bouw Offerte Winkel Algemene voorwaarden Bouw Offerte Winkel 1. Algemeen: 1.1 Op alle aanbiedingen van de Bouw Offerte Winkel tot uitvoering van diensten (hierna: "werkzaamheden") alsmede op alle overeenkomsten, bevestigingen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Emco Electronisch Research- en Adviesbureau

Algemene voorwaarden. Emco Electronisch Research- en Adviesbureau Algemene voorwaarden 1. Algemeen -1.1 De onderstaande voorwaarden zijn van kracht op al onze aanbiedingen en elke met ons gesloten overeenkomst. -1.2 Afwijkende voorwaarden zijn alleen verbindend indien

Nadere informatie

KREQ B.V. V1.1/AV KREQ BV

KREQ B.V. V1.1/AV KREQ BV Algemene voorwaarden van KreQ B.V., hierna te noemen: KREQ, gevestigd te Heerenveen en kantoorhoudende te Heerenveen, zoals deze onder nummer 01163620 zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Noord

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN PENSIOENADVISERING D.B. van der Oord Advies BV handelend onder VDO Pensioen

ALGEMENE VOORWAARDEN PENSIOENADVISERING D.B. van der Oord Advies BV handelend onder VDO Pensioen ALGEMENE VOORWAARDEN PENSIOENADVISERING D.B. van der Oord Advies BV handelend onder VDO Pensioen 1. ALGEMEEN. 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op overeenkomsten waarbij door D.B. van der

Nadere informatie

2.2 De verplichtingen van ABC gaan nooit verder dan door ABC schriftelijk is bevestigd.

2.2 De verplichtingen van ABC gaan nooit verder dan door ABC schriftelijk is bevestigd. Algemene Voorwaarden Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Administratie- en Budgetcoaching

Nadere informatie

Algemene Verkoop-en Leveringsvoorwaarden

Algemene Verkoop-en Leveringsvoorwaarden Algemene Verkoop-en Leveringsvoorwaarden van Het Fries Vergaderhuis 1.0. Definities 1.1. Opdrachtgever: De natuurlijke persoon of rechtspersoon die met Het Fries Vergaderhuis een overeenkomst aangaat.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Beter Budget Beheer en EJ Ham Consultancy

Algemene Voorwaarden Beter Budget Beheer en EJ Ham Consultancy 1 Algemene Voorwaarden Beter Budget Beheer en EJ Ham Consultancy Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten

Nadere informatie

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Dairyntel vof

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Dairyntel vof Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Dairyntel vof Artikel 1. Toepassingsgebied 1. Onder deze leverings- en betalingsvoorwaarden wordt onder Opdrachtgever verstaan: De bij de overeenkomsten/opdrachten

Nadere informatie

-cliënt: degene die deelneemt aan advies-, trainings-, coaching-of begeleidingstraject, dat laatste als hij niet zelf de opdrachtgever is.

-cliënt: degene die deelneemt aan advies-, trainings-, coaching-of begeleidingstraject, dat laatste als hij niet zelf de opdrachtgever is. Algemene voorwaarden 2015 -Corewonders V.O.F. Artikel Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: -opdrachtnemer: Corewonders V.O.F. die deze algemene voorwaarden gebruikt voor het aanbieden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden De Ruyter Training & Consultancy B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN van De Ruyter Training & Consultancy B.V. gevestigd te Vlissingen.

Algemene voorwaarden De Ruyter Training & Consultancy B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN van De Ruyter Training & Consultancy B.V. gevestigd te Vlissingen. ALGEMENE VOORWAARDEN van De Ruyter Training & Consultancy B.V. gevestigd te Vlissingen. 1. TOEPASSELIJKHEID VOORWAARDEN a. Deze voorwaarden zijn van toepassing op: - alle offertes, eventueel gezamenlijk

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden Kien Communicatie januari 2007

Leveringsvoorwaarden Kien Communicatie januari 2007 Leveringsvoorwaarden Kien Communicatie januari 2007 Artikel 1. Definities 1. Onder opdrachtgever wordt verstaan degene die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. 2. Onder opdrachtnemer wordt

Nadere informatie

Artikel 1. Definities

Artikel 1. Definities Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden (hierna te noemen: voorwaarden) wordt verstaan onder: 1.1 Afnemer: Iedere natuurlijke persoon of rechtspersoon die met SportsKing.nl in contact treedt

Nadere informatie

Artikel 1: Definities Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt.

Artikel 1: Definities Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1: Definities Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. Onder opdrachtnemer wordt, tenzij anders vermeld, verstaan:.

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden Buro Inge Knegt

Algemene leveringsvoorwaarden Buro Inge Knegt Algemene leveringsvoorwaarden Buro Inge Knegt Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij

Nadere informatie

R.O.E.L Design. Direct Marketing. Huisstijlen. Advertising. Designs Algemene voorwaarden:

R.O.E.L Design. Direct Marketing. Huisstijlen. Advertising. Designs Algemene voorwaarden: Van de eenmanszaak R.O.E.L Design Brand gevestigd te (1423 DN) Uithoorn aan de ; Artikel 1: Definities a. Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden B.R. Consultancy, gevestigd en kantoorhoudend te Rotterdam, 16Hoven Business Park,, 3045PC Rotterdam en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder KVK-nummer 61549592. Artikel 1 Definities

Nadere informatie

Kreeksehaven 61 3077 AG Rotterdam The Netherlands KVK: 53596285 BTW: NL850942135B01. Algemene Voorwaarden. Artikel 5. Uitvoering van de overeenkomst

Kreeksehaven 61 3077 AG Rotterdam The Netherlands KVK: 53596285 BTW: NL850942135B01. Algemene Voorwaarden. Artikel 5. Uitvoering van de overeenkomst Kreeksehaven 61 3077 AG Rotterdam The Netherlands KVK: 53596285 BTW: NL850942135B01 Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities 1.1 Anno 90: Besloten Vennootschap, gevestigd te Rotterdam en ingeschreven

Nadere informatie

CUMLINGUA ALGEMENE VOORWAARDEN VERTAAL-, SCHRIJF en CORRECTIEDIENSTEN

CUMLINGUA ALGEMENE VOORWAARDEN VERTAAL-, SCHRIJF en CORRECTIEDIENSTEN CUMLINGUA ALGEMENE VOORWAARDEN VERTAAL-, SCHRIJF en CORRECTIEDIENSTEN Artikel 1 - Toepasselijkheid van de voorwaarden 1.1 Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst tussen Cumlingua

Nadere informatie

2.1. Alle offertes en prijsopgaven door opdrachtnemer zijn vrijblijvend. Tenzij anders is vermeld, zijn alle opgegeven prijzen exclusief B.T.W.

2.1. Alle offertes en prijsopgaven door opdrachtnemer zijn vrijblijvend. Tenzij anders is vermeld, zijn alle opgegeven prijzen exclusief B.T.W. 1. Algemeen 1.1. Deze voorwaarden zijn, met uitsluiting van voorwaarden van derden, van toepassing op alle overeenkomsten tot het verrichten van diensten, gesloten tussen Bosscha Ongevallenanalyse B.V.

Nadere informatie