PROGRAMMA September Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PROGRAMMA September Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit"

Transcriptie

1 PROGRAMMA September 2017 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor september is mogelijk vanaf 24 augustus 2017 per telefoon: op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur of per mail: We zien u graag op één van onze uitstapjes! Initiatiefnemers BoodschappenPlusBus Etten-Leur Juniorkamer Etten-Leur Lionsclub Etten-Leur e.o. Lionsclub De Vryeheydt Etten Ronde Tafel 157 Etten-Leur Rotaryclub Etten-Leur e.o. Sponsoren BoodschappenPlusBus Etten-Leur

2 Boodschappen PlusBus Etten Leur September 2017 af 1 september zijn er wat veranderingen dus lees onderstaande goed door. Voor u ligt weer een nieuwe programma. Wij hopen dat er ook deze keer weer voldoende in is te vinden waar uw belangstelling naar uitgaat. Reserveren: Iedere maand heeft een startdatum, vanaf die datum kunt u zich opgeven voor een activiteit. De datum staat aan de voorkant van de folder. Om iedereen zoveel mogelijk kans te geven en de bereikbaarheid te verhogen hebben we nu twee telefoonnummers waarop wij bereikbaar zijn: en Als de aanvragen binnen zijn worden de reisjes verdeeld we proberen u dan ook zo spoedig mogelijk te informeren welke reisjes voor u geboekt zijn. Dit kan echter uiterlijk één week duren. Voor boekingen belt u, van maandag t/m vrijdag van tot uur. Wanneer een activiteit vervalt, wordt u door ons geïnformeerd. Vertrek en thuiskomst: U wordt van huis opgehaald en ook weer terug gebracht. De start- en eindtijd staan in het programma. Deze tijden kunnen naar behoefte worden aangepast, één dag voor vertrek wordt u door een vrijwilliger gebeld. Prijs en betaling: U betaalt contant (gepast) in de bus. In de folder staat duidelijk vermeld wat inbegrepen zit bij de prijs. Alle prijzen zijn vermeld onder gebruikelijk voorbehoud. Annuleren: Annuleren kan kosteloos tot 2 dagen voor aanvang van de activiteit. Bij annulering binnen 48 uur, moeten wij helaas kosten bij u in rekening brengen. Hiervoor krijgt u een factuur toegezonden. Een annulering kunt u per mail of per telefoon doorgeven: A. Op maandag t/m vrijdag tussen en uur naar het algemeen bekende telefoonnummers en B. Op zaterdag en zondag alleen bellen tussen en uur naar of Bij geen gehoor mag u de voic inspreken. Toegankelijkheid: Ziet u dit pictogram bij een activiteit, dan is deze geschikt voor rolstoelgebruikers. Als er in uw persoonlijke situatie iets wijzigt (rolstoel, dieet of iets dergelijks) geef dat dan even aan ons door. Dat kan problemen, voor u en ons, onderweg voorkomen.

3 Vrijdag 1 september Zaterdag 2 september Zondag 3 september Maandag 4 september Kruidenhof in Meeuwen Al eeuwen gebruikt men kruiden als toevoeging of medicijn. Daarom vertelt Kruidenhof Meeuwen u graag meer over hun bijzondere eigenschappen. U krijgt een rondleiding met uitleg. Daarna is het mogelijk om zelf een speciaal bij u passende thee samen te stellen. Dit alles, rondleiding met advies, thee (of koffie kan ook hoor) met heerlijke koek. U bent van harte welkom.!! 12:30 uur Kosten 12,50 (inclusief rondleiding thee/koffie met koek) Festival Almere Haven De sfeervolle haven bruist drie dagen van gezelligheid. Struin op zaterdag over de kunstmarkt langs de Kerkgracht of over de brocante en antiekmarkt in de havenkom. Bezoek het gitaarconcert op en luister naar de stoere zeemansliederen van de Shantykoren. Smul het hele weekend van de heerlijke gerechten op de havenkom proeverij en geniet van straat theater en jonge musici. 09:30 uur Kosten 15,00 (inclusief begeleiding en vervoer) Nationaal Monument Kamp Vught Op zondag een wordt er een rondleiding over het voormalig SS-terrein georganiseerd. Dit terrein (de huidige Brederodekazerne) is gewoonlijk niet toegankelijk; alleen Nationaal Monument Kamp Vught mag hier rondleidingen geven. U passeert tijdens de rondleiding een aantal nog authentieke gebouwen zoals de Officiersmess. U bezoekt tevens het balkon van de Kommandantur, waar de kampcommandant uitkeek over de appèlplaats; in een van de voormalige kantoren is de presentatie boven af te zien over de organisatie en rol van de kampleiding en het personeel. 12:00 uur Kosten 32,50 (inclusief entree en rondleiding) Kijkdag praalwagens Bloemencorso Zundert Op maandag is vanaf uur het tentoonstellingsterrein geopend en leiden enthousiaste gidsen u rond langs alle corsowagens. 09:00 uur 15:30 uur Kosten 15,00 (inclusief vervoer en begeleiding) Dinsdag 5 september Pannenkoeken eten en wandelen op De Pier in Scheveningen Gelegen op het uiterste puntje van de Pier, boven de zee, ligt ons sfeervolle pannenkoeken restaurant. Het compleet gerestaureerde en gerenoveerde pand is op zich al een uitje om te komen. De gezelligheid kom je tegemoet. De Pier Pannenkoeken beschikt ook over een groot zonneterras. 09:00 uur Kosten 12,50 (exclusief pannenkoeken)

4 Woensdag 6 september Donderdag 7 september Eetpunt locatie Kloostergaard Een driegangen keuze menu met een kopje koffie of thee na. U kunt komen dineren bij het Eetpunt in het sfeervolle Warm Hart van locatie Kloostergaard. U hoeft niet in Kloostergaard te wonen om van het Eetpunt gebruik te maken. 20:30 uur Kosten 17,00 (exclusief consumptie) Zandsculpturen Garderen Het thema dit jaar is Erop uit in eigen land (hoe toepasselijk). Wat is er nog leuker dan Nederland in één dag te ontdekken. Al die mooie gebouwen, streken en bekende attracties die Nederland rijk is, worden uitgebeeld in zand. In het overdekte deel van het festijn vindt u ca. 40 sculpturen die een gezelschapsspel uitbeelden. 09:00 uur Kosten 27,50 (inclusief entree, vervoer en begeleiding) Vrijdag 8 september Bedevaartplaats Scherpenheuvel Maria heet u welkom in Scherpenheuvel. Met open armen wacht zij u op om te luisteren naar uw verhaal van lief en leed. Uiteraard bent u welkom in het bedevaartsoord voor een viering, gebed, en om een kaarsje te branden, gewoon wat te verwijlen bij Maria of voor een gesprek met een priester of met andere broeders en zusters in het geloof. 09:00 uur Kosten 17,50 (inclusief vervoer en begeleiding) Zaterdag 9 september Meersel Dreef middag rijden we via een bosrijke omgeving richting Meersel dreef en gaan we bij Taverne De Zevenster bij de paters in de tuin heerlijk op terras wat drinken. Ze hebben daar heerlijke appelflappen maar voor de liefhebber ook een lekker biertje. U bent ook in de gelegenheid om naar de beeldentuin te gaan. 13:00 uur Kosten 9,00 (exclusief drankjes) Maandag 11 september Olmense Zoo Midden jaren zeventig is Louis Roofthooft, een gewezen kapitein uit de omgeving van Antwerpen haven, op zoek naar een plek om zijn privécollectie dieren onder te brengen. Hij verliest zijn hart aan een terrein vlakbij het kanaal Kwaadmechelen-Dessel, in Olmen. In 1976 vestigt hij zich daar met al zijn dieren. 09:00 uur 18:00 uur Kosten 44,00 (inclusief entree)

5 Dinsdag 12 september Woensdag 13 September Donderdag 14 september Vrijdag 15 september Zaterdag 16 september Bedevaartplaats Scherpenheuvel Maria heet u welkom in Scherpenheuvel. Met open armen wacht zij u op om te luisteren naar uw verhaal van lief en leed. Uiteraard bent u welkom in het bedevaartsoord voor een viering, gebed, en om een kaarsje te branden, gewoon wat te verwijlen bij Maria of voor een gesprek met een priester of met andere broeders en zusters in het geloof. 09:00 uur Kosten 17,50 (inclusief vervoer en begeleiding) Vaart met Zander Programma: We varen richting Postel Terheyde en bij mooi weer en voldoende interesse meren we aan bij de Sas 4 Toren. Indien nog mogelijk binnen het tijdsbestek varen we nog tot aan de Bailey brug. 11:30 uur 18:00 uur Kosten 25,00 (inclusief boottocht en 2 pannenkoeken) Neem geldig ID-Bewijs mee. Boulevard Vlissingen + bezoek Arsenaal Heerlijk slenteren over de boulevard, en voor degenen die goed ter been zijn een wandeling over het strand. In ons leerzame attractiepark is een uitgebreide collectie Noordzeevissen in schitterende aquaria te bewonderen. Sta oog in oog met een echte haai. Aai zelfs de roggen en haaien en ga op avontuur in onze onderwaterwereld en tropische zaal, met maar liefst vier grote aquaria. Ontelbare felgekleurde tropische vissen zwemmen hier in een natuurgetrouwe omgeving rond. Geef je handen een speciale behandeling in onze Garra Rufa bak, deze visjes poetsen je handen schoon! Regelmatig worden er ook rondleidingen en voederdemonstraties gegeven. 09:00 uur kosten 27,50 (inclusief entree Arsenaal, exclusief consumptie) U eigen verrassingstocht De chauffeur haalt alle medereizigers op in de wijk. Om uur drinken we koffie in het Warm Hart met iets lekkers. U stelt samen met de medereizigers en chauffeur en begeleider uw eigen uitje samen, binnen een straal van ongeveer 50 kilometer. Wie durft? 09:30 uur Kosten 15,50 (inclusief 2 kopjes koffie en gebak) Expositie Fruitcorso Tiel Gaat u mee? Op 18 september kun je op je gemak de corsowagens bekijken, maar ook de Fruitcorsofair bezoeken met gezellige terrassen! 10:00 uur Kosten 19,50 (inclusief vervoer en begeleiding)

6 Maandag 18 september Dinsdag 19 september Woensdag 20 september Donderdag 21 september Vrijdag 22 september Overdekte Haagse Markt De Haagse Markt is met meer dan 500 vaste kramen 1 van de grootste onoverdekte markten van Europa. De Haagse Markt is helemaal vernieuwd. De smalle doorgangen zijn vervangen door brede paden van 800 meter lang en de oude kraampjes zijn vervangen door nieuwe moderne units. Het is een unieke markt in Nederland met een grote verscheidenheid aan producten. U vindt hier een groot aanbod van verse groenten, fruit, vis en vlees, maar ook voor kleding en huishoudelijke artikelen kunt u hier terecht. Kosten 09:00 uur 15,00 (inclusief vervoer en begeleiding) Waterland museum de speeltoren Monnikendam Dagje Monnickendam en een bezoek aan het Waterlandmuseum de Speeltoren. Monnickendam ontleent zijn naam waarschijnlijk aan de monniken uit het Friese klooster Mariengaarde. Met de bouw van een kerk op de driesprong, Kerkstraat, Noordeinde en Middendam was Monnickendam een feit. Alleen de Speeltoren nog over. Deze herbergt het oudste nog werkende carillon ter wereld. 09:00 uur Kosten 20,00 (inclusief entree museum) Restaurant De Tijd in Rijsbergen Bij restaurant de Tijd in Rijsbergen gaan we genieten van een drie-gangen seniorenmenu. Het betreft een verse maaltijd bestaande uit soep, aardappel, groente,vlees/vis en een dessert. Uiteraard afgestemd op de ouderen, kleinere porties, matig met zout en overmatige kruiden. 11:30 uur 15:00 uur Kosten 17,00 (inclusief driegangen diner, exclusief consumptie) Abbe museum in Eindhoven Het Abbemuseum is een museum voor moderne en hedendaagse kunst in het centrum van Eindhoven. Het Abbemuseum is het enige museum in Nederland dat zich uitsluitend concentreert op moderne en hedendaagse beeldende kunst van de 20ste en 21ste eeuw. Sinds de opening in 1936 is er een internationale collectie opgebouwd van ruim 2700 kunstwerken. Het museum beschikt over de grootste El Lissitzky verzameling buiten Rusland. Daarnaast bezit het museum kunstwerken van onder meer Picasso, Chagall, Beuys, Dumas, Appel en Daniëls. 09:30 uur Kosten 30,00 (inclusief entree museum) MJK gratis entree Stada Stores Breda / Boodschappen bij de grootste Jumbo Het volledig overdekte winkelcentrum bevat 11 grote winkels met een zeer gevarieerd aanbod. Door de diversiteit aan winkels kun je al je inkopen in één keer doen. Da s mooi lekker makkelijk! Ook bezoeken we Jumbo foodmarkt die dagelijks allerlei verse producten aanbieden. Na afloop kan er ook nog lekker koffie met gebak gedaan worden. 13:00 uur 16:30 uur Kosten 5,00 (exclusief consumpties)

7 Zaterdag 23 september Heerlijckheid de Eksterhoeve Een prachtige en sfeervolle 19de eeuwse hoeve, een onder architectuur aangelegd terras, een eigen parkeerterrein en dat alles in het centraal gelegen Biest Houtakker. Het zijn de beste ingrediënten voor een heerlijk pannenkoekenhuis waar het goed toeven is! Ambachtelijke pannenkoeken uit de streek, gebakken in de pan en gemaakt van zuivere streekproducten. En een enorm aanbod. Wat wilt u nog meer. Iedereen smult altijd van deze pannenkoeken 19:00 uur Kosten 9,00 (exclusief pannenkoeken) Maandag 25 september Dinsdag 26 september Woensdag 27 september Intratuin Halsteren De voorjaarsplantjes kunnen weer worden opgeruimd we gaan weer langzaam richting de herfst. De nieuwe collectie is er weer. Ook in het tuincafé is het gezellig om te lunchen. 10:00 uur Kosten 10,00 (exclusief consumpties) Trompenburg tuinen & Aboretum Rotterdam Trompenburg is een prachtig aangelegde plantentuin met een grote collectie bomen, struiken, vaste planten, bollen en knollen. De tuin ligt aan de rand van het centrum van Rotterdam in de wijk Kralingen en is een ware schatkamer voor plantenkenners en een weldaad voor wandelaars op zoek naar rust in een drukke stad. 12:00 uur Kosten 15,00 (inclusief entree) Rondrit met de Parel Express in Oisterwijk Boswachter en natuurgids Frans Kapteijns van Natuurmonumenten neemt u mee in de PAREL Express, de Oisterwijkse toeristentrein. Liefhebbers van natuurschoon en een goed verhaal, worden uitgenodigd voor een heerlijke tour door het mooie Oisterwijk, met de unieke en hagelnieuwe Oisterwijkse Natuurtoer. De Natuurtoer omvat een rondrit van circa 2 uur; inclusief een tussenstop bij het Oisterwijkse Bezoekerscentrum Groot Speijck. Het gemak en de gezelligheid van een rondrit met de PAREL Express, gecombineerd met de bijna onuitputtelijke informatie over de Oisterwijkse natuur en haar recreatieve historie. 12:00 uur 18:00 uur Kosten 17,50 (inclusief rondrit met de parelexpress) Donderdagavond 28 september Eetpunt locatie Het Anbarg Een driegangen keuze menu met een kopje koffie of thee na. U kunt komen dineren bij het Eetpunt in het sfeervolle Grand Café van locatie Het Anbarg. U hoeft niet in Het Anbarg te wonen om van het Eetpunt gebruik te maken. 17:30 uur 20:30 uur Kosten 17,00 (exclusief consumpties)

8 Vrijdag 29 september Bastiaansen modestad in Bavel Bastiaansen Modestad is enorm, 2250m2 om precies te zijn. De mooiste collecties voor dames, heren en kids zijn verdeeld over een oppervlakte van ruim 2250 m2, 5 verdiepingen en 8 afdelingen. Elke afdeling heeft een eigen identiteit die volledig aansluit bij de collecties die daar worden verkocht. Zo bieden we je graag een totaalbeleving. Tussen het passen door kom je even tot rust in ons Fashion Café. In t Stadshart kun je naast een heerlijke kop koffie ook terecht voor een gebakje of lunch. Onze chef Saskia tovert met gemak de lekkerste gerechten op tafel. We verwelkomen je graag in de gezelligste Modestad van Bavel! 12:30 uur Kosten 9,50 (inclusief vervoer en begeleiding) Zaterdag 30 september Bijenteeltmuseum Kalmthout Het Bijenteeltmuseum bevindt zich in een modern gebouw grenzend aan de Kalmthoutse Heide. Je wordt er binnengeleid in de wondere wereld van was, honing en ijverige zoemertjes. De gloednieuwe tentoonstelling weet je te boeien als geen ander. Ze vertelt op een originele en overzichtelijke manier het fascinerende verhaal van de honingbij: hoe het in vroegere tijden was, wat de imker vandaag allemaal moet doen om zuivere honing te oogsten, en hoe de toekomst van mens en bij eruit kan zien. Dankzij de doorzichtige kasten kom je met je neus tot bij de kleine zoemers. 12:00 uur Kosten 19,50 (inclusief entree en rondleiding)

Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit. Reserveren voor december is mogelijk. vanaf 29 november per telefoon:

Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit. Reserveren voor december is mogelijk. vanaf 29 november per telefoon: Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit Reserveren voor december is mogelijk vanaf 29 november 2017 per telefoon: +31 (0)23 2052319 op werkdagen van 09:00 tot en van 13:00-16:00 uur of per mail: info@haarlemsjopper.nl

Nadere informatie

PROGRAMMA Maart Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 23 Februari 2016

PROGRAMMA Maart Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 23 Februari 2016 PROGRAMMA Maart 2016 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Maart is mogelijk vanaf dinsdag 23 Februari 2016 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur of

Nadere informatie

PROGRAMMA Februari 2016. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 26 Januari 2016

PROGRAMMA Februari 2016. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 26 Januari 2016 PROGRAMMA Februari 2016 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Februari is mogelijk vanaf dinsdag 26 Januari 2016 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur

Nadere informatie

Boodschappen PlusBus Haarlem. Samen Er Op Uit. Reserveren voor juli en augustus is mogelijk. vanaf 4 juli per telefoon:

Boodschappen PlusBus Haarlem. Samen Er Op Uit. Reserveren voor juli en augustus is mogelijk. vanaf 4 juli per telefoon: Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit Reserveren voor juli en augustus is mogelijk vanaf 4 juli 2018 per telefoon: +31 (0)23 2052319 op werkdagen van 13:30-15:30 uur of per mail: info@haarlemsjopper.nl

Nadere informatie

De PlusBus Weesp. Programma oktober, november en december 2018 U kunt bellen voor de activiteiten:

De PlusBus Weesp. Programma oktober, november en december 2018 U kunt bellen voor de activiteiten: 1 e jaargang nr. 1 De PlusBus Weesp Wij kunnen gaan starten!! oktober 2018 Programma oktober, november en december 2018 U kunt bellen voor de activiteiten: Vanaf maandag 17 september tussen 10-12 uur voor

Nadere informatie

PROGRAMMA Augustus 2015. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit

PROGRAMMA Augustus 2015. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit PROGRAMMA Augustus 2015 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Augustus is mogelijk vanaf 27 juli 2015 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur of per mail:

Nadere informatie

Boodschappen PlusBus Haarlem. Samen Er Op Uit. Reserveren voor maart en april is mogelijk. vanaf 01 Maart per telefoon:

Boodschappen PlusBus Haarlem. Samen Er Op Uit. Reserveren voor maart en april is mogelijk. vanaf 01 Maart per telefoon: Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit Reserveren voor maart en april is mogelijk vanaf 01 Maart 2018 per telefoon: +31 (0)23 2052319 op werkdagen van 09:00 tot en van 13:00-16:00 uur of per mail:

Nadere informatie

PROGRAMMA BOODSCHAPPENPLUSBUS Van 1 september t/m 31 oktober 2011. De feestdag van het 1-jarig bestaan was erg geslaagd!

PROGRAMMA BOODSCHAPPENPLUSBUS Van 1 september t/m 31 oktober 2011. De feestdag van het 1-jarig bestaan was erg geslaagd! PROGRAMMA BOODSCHAPPENPLUSBUS Van 1 september t/m 31 oktober 2011 De feestdag van het 1-jarig bestaan was erg geslaagd! Beste mensen. Leest u deze brief a.u.b. aandachtig door. En toen was het alweer

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma juni 2017

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma juni 2017 www.tomindebuurt.nl Nieuwsbrief Tom-bus Programma juni 2017 De Tom-bus biedt ouderen begeleiding met vervoer naar dagbesteding, winkels en activiteiten. In deze nieuwsbrief leest u het programma voor de

Nadere informatie

BoodschappenPlusBus. Programma Juli Opgeven vanaf dinsdag 27 en 28 Juni. tussen 9:00 en 12:00 uur. Zandacademie Den Haag

BoodschappenPlusBus. Programma Juli Opgeven vanaf dinsdag 27 en 28 Juni. tussen 9:00 en 12:00 uur. Zandacademie Den Haag BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma Juli 2017 Opgeven vanaf dinsdag 27 en 28 Juni tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Zandacademie Den Haag Service centrum Maartensdijk Maertensplein 96 3738GR

Nadere informatie

PROGRAMMA Januari 2015. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf 21 December 2015

PROGRAMMA Januari 2015. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf 21 December 2015 PROGRAMMA Januari 2015 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Januari is mogelijk vanaf 21 December 2015 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur of per

Nadere informatie

PROGRAMMA Juli 2015. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf 23 juni 2015

PROGRAMMA Juli 2015. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf 23 juni 2015 PROGRAMMA Juli 2015 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Juli is mogelijk vanaf 23 juni 2015 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur of per mail: plusbus@avoord.nl

Nadere informatie

Programma Juli 2015 Programma Augustus 2015

Programma Juli 2015 Programma Augustus 2015 BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma Juli 2015 Programma Augustus 2015 Opgeven vanaf dinsdag 23 Juni tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Katwijk aan zee Een dagje aan het strand, met de mogelijkheid

Nadere informatie

PROGRAMMA SEPTEMBER 2017

PROGRAMMA SEPTEMBER 2017 PROGRAMMA SEPTEMBER 2017 September: herfstmaand ook wel fruitmaand genoemd. De dagen worden weer korter en s-nachts wordt het weer frisser. Vaak biedt september ons nog een heerlijke nazomer. Daar gaan

Nadere informatie

PROGRAMMA Oktober Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit

PROGRAMMA Oktober Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit PROGRAMMA Oktober 2017 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor oktober is mogelijk vanaf 28 september 2017 per telefoon: 076 5325042 076-5135111 op werkdagen van 09:00 tot 12:00

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma Maart 2017

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma Maart 2017 www.tomindebuurt.nl Nieuwsbrief Tom-bus Programma Maart 2017 De Tom-bus biedt ouderen begeleiding met vervoer naar dagbesteding, winkels en activiteiten. In deze nieuwsbrief leest u het programma voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma Februari 2017

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma Februari 2017 www.tomindebuurt.nl Nieuwsbrief Tom-bus Programma Februari 2017 De Tom-bus biedt ouderen begeleiding met vervoer naar dagbesteding, winkels en activiteiten. In deze nieuwsbrief leest u het programma voor

Nadere informatie

PROGRAMMA JULI De SAMEN-UITbus is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds

PROGRAMMA JULI De SAMEN-UITbus is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds PROGRAMMA JULI 2017 Ook voor de maand juli hebben wij weer geprobeerd een leuk programma Te bedenken voor SAMEN-UITbus voor Bernheze en Oss Deze maand gaan we, daar waar de chauffeur ons brengt. Ook paleis

Nadere informatie

PROGRAMMA Augustus Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit

PROGRAMMA Augustus Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit PROGRAMMA Augustus 2017 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Augustus is mogelijk vanaf Donderdag 20 Juli 2017 per telefoon: 076 5352042 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur

Nadere informatie

BoodschappenPlusBus. Programma Juni 2016. Opgeven vanaf dinsdag 24 Mei. tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195. Jachtlust Bilthoven

BoodschappenPlusBus. Programma Juni 2016. Opgeven vanaf dinsdag 24 Mei. tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195. Jachtlust Bilthoven BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma Juni 2016 Opgeven vanaf dinsdag 24 Mei tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Jachtlust Bilthoven Wij zijn dagelijks bereikbaar van 9.00-12.00 uur. Spelregels

Nadere informatie

Iedere meter, wandel je beter, samen gezond!

Iedere meter, wandel je beter, samen gezond! Iedere meter, wandel je beter, samen gezond! Voor de 3 e keer organiseren we de Nationale Diabetes Challenge in de gemeente Heumen, Mook & Middelaar. Samen met andere diabetespatiënten én zorgverleners

Nadere informatie

PROGRAMMA AUGUSTUS 2017

PROGRAMMA AUGUSTUS 2017 PROGRAMMA AUGUSTUS 2017 Veel vakanties lopen in de maand augustus al weer op hun eind. Maar wij gaan nog even door en hebben weer enkele leuke uitstapjes gepland. Deze maand gaan we, daar waar de chauffeur

Nadere informatie

Programma September 2017

Programma September 2017 BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma September 2017 Beldagen zijn 22 en 23 augustus tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Service centrum Maartensdijk Maertensplein 96 3738GR Maartensdijk 0346 214195

Nadere informatie

BoodschappenPlusBus Amersfoort. Maandprogramma 5 februari 15 maart 2013

BoodschappenPlusBus Amersfoort. Maandprogramma 5 februari 15 maart 2013 BoodschappenPlusBus Amersfoort Maandprogramma 5 februari 15 maart 2013 BoodschappenPlusBus Amersfoort: samen er op uit. Graag brengen wij de spelregels onder uw aandacht: Voor alle activiteiten geldt:

Nadere informatie

Programma Oktober 2016

Programma Oktober 2016 BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma Oktober 2016 Opgeven vanaf dinsdag 27 september Of Woensdag 28 september tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 NIEUWE SPELREGELS Samen boodschappen doen, genieten

Nadere informatie

PROGRAMMA OKTOBER 2017

PROGRAMMA OKTOBER 2017 PROGRAMMA OKTOBER 2017 Oktober wordt ook wel de wijnmaand genoemd en sinds de 16 e eeuw de rozenkransmaand. Jongeren weten misschien niet meer wat een rozenkrans is, maar onze lezers hebben meer ervaring

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma April 2017

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma April 2017 www.tomindebuurt.nl Nieuwsbrief Tom-bus Programma April 2017 De Tom-bus biedt ouderen begeleiding met vervoer naar dagbesteding, winkels en activiteiten. In deze nieuwsbrief leest u het programma voor

Nadere informatie

RONDVAART DE DOMMEL NAAR HOEK VAN HOLLAND FANTASIETUIN DE STAL

RONDVAART DE DOMMEL NAAR HOEK VAN HOLLAND FANTASIETUIN DE STAL PROGRAMMA JUNI 2019 RONDVAART DE DOMMEL NAAR HOEK VAN HOLLAND FANTASIETUIN DE STAL We hebben weer leuke uitjes in het programma staan! Voor ieder wat wils. Wij horen graag op de beldag (of daarna) van

Nadere informatie

Programma maand mei 2013.

Programma maand mei 2013. Programma maand mei 2013. Wij bieden 55plussers uit de gehele gemeente Barneveld onder meer begeleiding, zowel individueel als in groepsverband, bij het doen van boodschappen, het bezoeken van voorzieningen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma Mei 2017

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma Mei 2017 www.tomindebuurt.nl Nieuwsbrief Tom-bus Programma Mei 2017 De Tom-bus biedt ouderen begeleiding met vervoer naar dagbesteding, winkels en activiteiten. In deze nieuwsbrief leest u het programma voor de

Nadere informatie

PROGRAMMA DECEMBER 2018 & JANUARI 2019

PROGRAMMA DECEMBER 2018 & JANUARI 2019 PROGRAMMA DECEMBER 2018 & JANUARI 2019 WE NADEREN ALWEER HET EINDE VAN HET JAAR! MET SINTERKLAAS, KERST EN OUD EN NIEUW MAAR OOK MET TOCH WEER ENKELE MOOIE RITTEN. OOK HET NIEUWE JAAR BEGINNEN WEER GOED.

Nadere informatie

PROGRAMMA NOVEMBER 2017

PROGRAMMA NOVEMBER 2017 PROGRAMMA NOVEMBER 2017 November, elfde maand van het jaar in de Gregoriaanse kalender. De naam komt van het Latijnse novem wat negen betekent. November was oorspronkelijk de negende maand van het jaar

Nadere informatie

PROGRAMMA SEPTEMBER 2018

PROGRAMMA SEPTEMBER 2018 PROGRAMMA SEPTEMBER 2018 WOENSEL DE BETUWE DE GLAZEN BOERDERIJ De vakantietijd ligt weer achter ons. Wat is het een prachtige zomer geweest. Sommige dagen wel erg warm. Zo warm zelfs dat we ritten afgezegd

Nadere informatie

PROGRAMMA April en Mei 2015. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit

PROGRAMMA April en Mei 2015. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit PROGRAMMA April en Mei 2015 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor APRIL en MEI is mogelijk vanaf 25 maart 2015 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 of

Nadere informatie

PROGRAMMA MEI De SAMEN-UITbus is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds

PROGRAMMA MEI De SAMEN-UITbus is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds PROGRAMMA MEI 2017 Voor u ligt het programma voor MEI van de SAMEN-UITbus voor Bernheze en Oss We gaan weer op pad voor de boodschappenritten en er zijn ook weer diverse leuke uitstapjes. Alvast veel leesplezier

Nadere informatie

Mededeling. Beste heer/mevrouw,

Mededeling.  Beste heer/mevrouw, www.tomindebuurt.nl Mededeling Beste heer/mevrouw, Op dit moment staat u in ons adressenbestand om de nieuwsbrief van de Tombus te ontvangen. Om ons adressenbestand up-to-date te houden willen wij u vragen

Nadere informatie

PROGRAMMA OKTOBER 2016

PROGRAMMA OKTOBER 2016 PROGRAMMA OKTOBER 2016 Voor u ligt het programma voor oktober van de SAMEN-UITbus voor Bernheze en Oss Met de boodschappenritten en ook weer diverse leuke uitstapjes. Deze maand gaan we onder andere naar

Nadere informatie

PROGRAMMA April Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit

PROGRAMMA April Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit PROGRAMMA April 2018 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor April is mogelijk vanaf 22 maart 2018 per telefoon: 076-53 25 042 076 51 35 111 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur

Nadere informatie

PROGRAMMA FEBRUARI 2018

PROGRAMMA FEBRUARI 2018 PROGRAMMA FEBRUARI 2018 De lentemaand is ook de carnavalsmaand. Daar valt niet aan te ontkomen, maar we hebben ook nog enkele leuke uitstapjes. Wij wensen u fijne dagen. UITSTAPJES MAAR 2018 PROEF INVOEGEN

Nadere informatie

Di. 1 september Boodschappen doen in Borger en bezoek RABO bank

Di. 1 september Boodschappen doen in Borger en bezoek RABO bank Programma Boodschappen PlusBus Borger Odoorn September en oktober 2015 Di. 1 september Boodschappen doen in Borger en bezoek RABO bank Met de mogelijkheid om naast de RABO bank ook de dinsdagmarkt te bezoeken.

Nadere informatie

SAMEN-UITBUS PROGRAMMA MAART Maart: ook, buienmaand, guldenmaand, dorremaand of lentemaand genoemd.

SAMEN-UITBUS PROGRAMMA MAART Maart: ook, buienmaand, guldenmaand, dorremaand of lentemaand genoemd. SAMEN-UITBUS PROGRAMMA MAART 2018 Maart: ook, buienmaand, guldenmaand, dorremaand of lentemaand genoemd. Nog een maandje en dan is het al weer Pasen! Maar voor het zover is hebben we nog een paar leuke

Nadere informatie

BoodschappenPlusBus Amersfoort

BoodschappenPlusBus Amersfoort BoodschappenPlusBus Amersfoort Maandprogramma 16 september - 31 oktober 2013 Welkom bij de BoodschappenPlusBus! De zomer loopt helaas al op een einde, maar in dit nieuwe maandprogramma treft u nog leuke

Nadere informatie

december 2018, nummer 12 De PlusBus is er voor alle zelfstandig wonende ouderen en mindervaliden in Mijdrecht, Wilnis, NOVEMBER 2016, nr 1

december 2018, nummer 12 De PlusBus is er voor alle zelfstandig wonende ouderen en mindervaliden in Mijdrecht, Wilnis, NOVEMBER 2016, nr 1 Nieuwsbrief PlusBus december 2018, nummer 12 De PlusBus is er voor alle zelfstandig wonende ouderen en mindervaliden in Mijdrecht, Wilnis, NOVEMBER 2016, nr 1 Vinkeveen, Amstelhoek, Waverveen en De Hoef.

Nadere informatie

Nieuwsblad van de PlusBus

Nieuwsblad van de PlusBus MEENEEMEXEMPLAAR Nieuwsblad van de PlusBus De Ronde Venen Jaargang 10, nummer 12 december 2016 Aanmelden uitjes en boodschappen Vanaf maandag 28 november én op alle werkdagen daarna kunt u aanmelden tussen

Nadere informatie

Ons vakantieverblijf in De Lutte.

Ons vakantieverblijf in De Lutte. Ons vakantieverblijf in De Lutte. Louwra Herman Arwin Els Barry Will Frans Marjolein Willie VRIJDAG 21-06-2013 Vandaag begint onze vakantie. Arwin en Herman stappen in de bus in Veenendaal en de andere

Nadere informatie

SAMEN-UITBUS PROGRAMMA JUNI Openlucht museum. Museum Toon Kortooms. Het Depot Wageningen JUNI

SAMEN-UITBUS PROGRAMMA JUNI Openlucht museum. Museum Toon Kortooms. Het Depot Wageningen JUNI SAMEN-UITBUS PROGRAMMA JUNI 2018 Openlucht museum. Museum Toon Kortooms. Het Depot Wageningen JUNI is de zomermaand of rozenmaand, genoemd naar de Romeinse godin Juno, de vrouw van Jupiter. In juni zien

Nadere informatie

PROGRAMMA Januari Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit

PROGRAMMA Januari Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit PROGRAMMA Januari 2017 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor januari is mogelijk vanaf 19 December 2016 per telefoon: 076 513 51 11 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur of per

Nadere informatie

Lente Uitstap. Zondag 14 juni Eindhoven. Vrienden van het Stedelijk Museum & Archief Diest. 14 mei 2015

Lente Uitstap. Zondag 14 juni Eindhoven. Vrienden van het Stedelijk Museum & Archief Diest. 14 mei 2015 14 mei 2015 Lente Uitstap Vrienden van het Stedelijk Museum & Archief Diest Zondag 14 juni Eindhoven Wie nu rondkijkt in Eindhoven, kan zich bijna niet voorstellen dat het één van de oudste steden van

Nadere informatie

Programma maart 2017

Programma maart 2017 BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma maart 2017 Opgeven vanaf dinsdag 21 en woensdag 22 februari tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 SPELREGELS Samen boodschappen doen, genieten van een lunch

Nadere informatie

PROGRAMMA. PlusBus KOLLUMERLAND. Aanmelden:0511-700207. maandag t/m vrijdag tussen 9.00-12.00 uur 0511-700207

PROGRAMMA. PlusBus KOLLUMERLAND. Aanmelden:0511-700207. maandag t/m vrijdag tussen 9.00-12.00 uur 0511-700207 PROGRAMMA PlusBus KOLLUMERLAND Aanmelden:0511-700207 maandag t/m vrijdag tussen 9.00-12.00 uur 0511-700207 oktober november december 2013 Dinsdag 1 oktober Vaartocht op het Wad en het Lauwersmeer is een

Nadere informatie

een perfect dagje uit in de culturele Hoofdstad

een perfect dagje uit in de culturele Hoofdstad een perfect dagje uit in de culturele Hoofdstad Niets is wat het lijkt Vrijdag 22 & zaterdag 23 juni 2018 Hoofdfoto M.C. Escher s Dag en Nacht the M.C. Escher Company B.V. All rights reserved. www.mcescher.com

Nadere informatie

Den Brink Catalogus Page: 2 INHOUDSOPGAVE. Eten en drinken... 3

Den Brink Catalogus Page: 2 INHOUDSOPGAVE. Eten en drinken... 3 Den Brink Catalogus Page: 2 INHOUDSOPGAVE Eten en drinken... 3 Den Brink Catalogus Page: 3 ETEN EN DRINKEN Z&Z ZOETWAREN Wij verkopen in onze winkel meer dan 200 soorten schepsnoep, chocolade, bonbons

Nadere informatie

PROGRAMMA juni Aanmelden voor de uitstapjes in juni. bellen WOENSDAG 30 mei, UUR. Daarna op ALLE werkdagen

PROGRAMMA juni Aanmelden voor de uitstapjes in juni. bellen WOENSDAG 30 mei, UUR. Daarna op ALLE werkdagen PROGRAMMA juni 2018 We zijn er weer, het programma voor de maand juni. Hopelijk kunnen we alle uitstapjes gaan rijden, omdat u met velen inschrijft. Deze maand een aantal bezoeken aan mooie tuinen, Een

Nadere informatie

Organisatie Opgeven en algemene informatie bij Martha en Toon Roks, Thornerstraat 48, tel: of of

Organisatie Opgeven en algemene informatie bij Martha en Toon Roks, Thornerstraat 48, tel: of of Organisatie Opgeven en algemene informatie bij Martha en Toon Roks, Thornerstraat 48, tel: 381995 of 06.34204870 of 06.43753307 fietsdagtocht donderdag 27 juni wandeltocht woensdag 10 juli opening de Achtertuin

Nadere informatie

Programma Februari 2017

Programma Februari 2017 BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma Februari 2017 Opgeven vanaf dinsdag 24 en 25 januari tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Mauritshuis Den Haag SPELREGELS Samen boodschappen doen, genieten

Nadere informatie

Dit programma kunt u boeken vanaf maandag 31 augustus 2015

Dit programma kunt u boeken vanaf maandag 31 augustus 2015 Dit programma kunt u boeken vanaf maandag 31 augustus 2015 Programma 14 september - 31 oktober 2015 WELKOM BIJ DE BoodschappenPlusBus! Hoewel het nog zomer op de kalender is, komt de herfst ook dichterbij.

Nadere informatie

Dit programma kunt u boeken vanaf maandag 20 januari 2014

Dit programma kunt u boeken vanaf maandag 20 januari 2014 Dit programma kunt u boeken vanaf maandag 20 januari 2014 Programma 1 februari - 16 maart 2014 Welkom bij de BoodschappenPlusBus! Het nieuwe jaar ligt voor ons; namens alle vrijwilligers van de BoodschappenPlusBus

Nadere informatie

Programmaboekje ** en ** 2017

Programmaboekje ** en ** 2017 Boodschappen PlusBus in de gemeente Haarlem +31 (0)23 2052319 Programmaboekje ** en ** 2017 LET OP: DIT IS EEN VOORBEELD PROGRAMMA!!!!!!! Geachte deelnemer, U ontvangt hierbij ons programma voor de maanden

Nadere informatie

Programmaboekje Juli 2015

Programmaboekje Juli 2015 Kerkenbosplaats 1 5043RX Tilburg Bereikbaar: op dinsdag en donderdag van 09.00-12.00 uur op telefoonnr. 013-5728389 Annuleren buiten bovenstaande tijden: zie pag. 3 Programmaboekje Juli 2015 Te boeken

Nadere informatie

Zomer. www.np-zuidkennemerland.nl. Kom naar de. vergadering training bedrijfsuitje borrel excursie kinderpartijtje familiedag

Zomer. www.np-zuidkennemerland.nl. Kom naar de. vergadering training bedrijfsuitje borrel excursie kinderpartijtje familiedag Zomer Kom naar de vergadering training bedrijfsuitje borrel excursie kinderpartijtje familiedag De expositieruimte is vrij toegankelijk en biedt u informatie over dieren, planten en historie van de duinen.

Nadere informatie

Op zoek naar een afwisselend aanbod van uitstapjes? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Programma uitstapjes Vivium De Bolder

Op zoek naar een afwisselend aanbod van uitstapjes? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Programma uitstapjes Vivium De Bolder Programma uitstapjes Vivium De Bolder Kies foto 2 Kies foto 1 Kies foto 3 Najaar 2017 Op zoek naar een afwisselend aanbod van uitstapjes? Vivium helpt u verder Uitstapjes Najaar 2017 Gaat u mee? Het Uitbureau

Nadere informatie

Arnhem en De Hoge Veluwe : geschiedenis, cultuur, natuur en gastronomie tijdens een gevulde driedaagse.

Arnhem en De Hoge Veluwe : geschiedenis, cultuur, natuur en gastronomie tijdens een gevulde driedaagse. Arnhem en De Hoge Veluwe : geschiedenis, cultuur, natuur en gastronomie tijdens een gevulde driedaagse. Begeleiding door Patsy en Dirk Nollet en lokale gidsen. Dag 1 : vrijdag 21 september 2012 : Vertrek

Nadere informatie

Boodschappen PlusBus Haarlem. Samen Er Op Uit. Reserveren voor Januari en februari is mogelijk. vanaf 8 januari 2018.

Boodschappen PlusBus Haarlem. Samen Er Op Uit. Reserveren voor Januari en februari is mogelijk. vanaf 8 januari 2018. Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit Reserveren voor Januari en februari is mogelijk vanaf 8 januari 2018 per telefoon: +31 (0)23 2052319 op werkdagen van 09:00 tot en van 13:00-16:00 uur of per

Nadere informatie

Dit programma kunt u boeken vanaf maandag 3 maart 2014

Dit programma kunt u boeken vanaf maandag 3 maart 2014 Dit programma kunt u boeken vanaf maandag 3 maart 2014 Programma 17 maart - 30 april 2014 Welkom bij de BoodschappenPlusBus! Het voorjaar komt er aan! Bolletjes steken hun kopjes al boven de grond uit.

Nadere informatie

BoodschappenPlusBus. Programma Mei Opgeven vanaf dinsdag 25 en 26 April. tussen 9:00 en 12:00 uur.

BoodschappenPlusBus. Programma Mei Opgeven vanaf dinsdag 25 en 26 April. tussen 9:00 en 12:00 uur. BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma Mei 2017 Opgeven vanaf dinsdag 25 en 26 April tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Service centrum Maartensdijk Maertensplein 96 3738GR Maartensdijk 0346 214195

Nadere informatie

Nieuwsblad van de PlusBus

Nieuwsblad van de PlusBus Nieuwsblad van de PlusBus De Ronde Venen Jaargang 10, nummer 4 april 2016 Aanmelden In verband met Pasen kunt u deze keer aanmelden vanaf dinsdag 29 maart (voor uitjes/boodschappenritten) én op alle werkdagen

Nadere informatie

Activiteiten bij De Helderse Vallei - juli 2019

Activiteiten bij De Helderse Vallei - juli 2019 De Helderse Vallei is een natuurcentrum op loopafstand van het Noordzeestrand. Bekijk de natuurexpositie, doe mee met een excursie of struin in de gezellige winkel. Vanaf De Helderse Vallei zijn er wandel,

Nadere informatie

PROGRAMMA DECEMBER 2016

PROGRAMMA DECEMBER 2016 PROGRAMMA DECEMBER 2016 Voor u ligt het programma voor december van de SAMEN-UITbus voor Bernheze en Oss Met de boodschappenritten en ook weer diverse leuke uitstapjes. We gaan alweer de laatste maand

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Gezelschapsbank maart 2015. Beste mensen,

Nieuwsbrief. Gezelschapsbank maart 2015. Beste mensen, Nieuwsbrief Gezelschapsbank maart 2015 Beste mensen, De dagen beginnen alweer langer te worden en we gaan op naar de zomer. Heerlijk om naar buiten te gaan en leuke dingen te ondernemen. De Gezelschapsbank

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 15

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 15 Activiteiten Walcheren September 15 zon 30aug Rondje fietsen op Walcheren Zou je best eens een mooie fietstocht willen maken, maar doe je dat liever niet alleen? Fiets dan mee! We gaan een tocht maken

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 14

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 14 Activiteiten Walcheren September 14 zon 7 sept Rondje fietsen op Walcheren Zou u best mooie fietstochten willen maken, maar doet u dat liever niet alleen? Fiets dan mee met 'Fietsen op Walcheren'. Dit

Nadere informatie

Programma April 2017

Programma April 2017 , BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma April 2017 Opgeven vanaf dinsdag 28 en woensdag 29 maart tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Service centrum Maartensdijk Maertensplein 96 3738GR Maartensdijk

Nadere informatie

Programma zomervakantie CoolKids 2016

Programma zomervakantie CoolKids 2016 Programma zomervakantie CoolKids 2016 Week 28 11 juli tot en met 15 juli Maandag 11 juli STRAND Om de vakantie rustig te beginnen gaan we vandaag naar het strand bij Surfside. Zoals iedere dag vragen wij

Nadere informatie

Programma September 2016

Programma September 2016 BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma September 2016 Opgeven vanaf dinsdag 23 en op woensdag 24 Augustus tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 NIEUWE SPELREGELS Samen boodschappen doen, genieten

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding wat

Nadere informatie

VAKANTIEKRANT SAMEN-UITBUS

VAKANTIEKRANT SAMEN-UITBUS VAKANTIEKRANT SAMEN-UITBUS PROGRAMMA JULI en AUGUSTUS 2018 juli en augustus Dat betekent voor veel Nederlanders: Zon Zee en Strand En voor onze SUB deelnemers betekent dat: Zon Zien en Samen uit Met deze

Nadere informatie

ARRANGEMENTEN MUSEUMMOLEN DE WALVISCH, JENEVERMUSEUM EN BRANDERIJ 2019

ARRANGEMENTEN MUSEUMMOLEN DE WALVISCH, JENEVERMUSEUM EN BRANDERIJ 2019 ARRANGEMENTEN MUSEUMMOLEN DE WALVISCH, JENEVERMUSEUM EN BRANDERIJ 2019 Versie 3-2019 Arrangementen en prijzen zijn geldig tot en met 31 december 2019 1 INLEIDING Het Nationaal Jenevermuseum Schiedam bevindt

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

De Wilg. Programmaboekje Activiteiten. Lokaal Dienstencentrum. De Wilg

De Wilg. Programmaboekje Activiteiten. Lokaal Dienstencentrum. De Wilg Lokaal Dienstencentrum De Wilg J A A R G A N G 1, N R. 4 J U L I A U G U S T U S 2 0 1 6 Programmaboekje Activiteiten De Wilg Witvrouwenveldstraat 1 2550 Kontich 03 450 82 82 OF 03 450 82 80 (onthaal)

Nadere informatie

Dit programma kunt u boeken vanaf maandag 19 oktober 2015

Dit programma kunt u boeken vanaf maandag 19 oktober 2015 Dit programma kunt u boeken vanaf maandag 19 oktober 2015 Programma 1 november - 13 december 2015 Welkom bij de BoodschappenPlusBus Voor u ligt het nieuwe programma van de BoodschappenPlusBus Amersfoort,

Nadere informatie

Programmaboekje ** en ** 2017

Programmaboekje ** en ** 2017 Boodschappen PlusBus in de gemeente Haarlem & Zandvoort +31 (0)23 2052319 Programmaboekje ** en ** 2017 LET OP: DIT IS EEN VOORBEELD PROGRAMMA!!!!!!! Geachte deelnemer, U ontvangt hierbij ons programma

Nadere informatie

Vacaturebank Vrijwilligers September 2016

Vacaturebank Vrijwilligers September 2016 Vacaturebank Vrijwilligers September 2016 Buiten zijn is gezond Hulp in de Linnenkamer Voor onze ouderen werkplaats de In de Linnenkamer van Hestia, zijn we opzoek naar een Midgard helpen al een aantal

Nadere informatie

Vacaturebank Vrijwilligers Oktober 2016

Vacaturebank Vrijwilligers Oktober 2016 Vacaturebank Vrijwilligers Oktober 2016 Buiten zijn is gezond Hulp in de Linnenkamer Voor onze ouderen werkplaats de In de Linnenkamer van Hestia, zijn we opzoek naar een Midgard helpen al een aantal vrijwilliger

Nadere informatie

Uitstapjes 2015. van de afdelingen. Duin- en Bollenstreek en Katwijk

Uitstapjes 2015. van de afdelingen. Duin- en Bollenstreek en Katwijk Uitstapjes 2015 van de afdelingen Duin- en Bollenstreek en Katwijk Het Rode Kruis Uitstapjes 2015 Van de afdelingen Duin- en Bollenstreek en Katwijk Het Rode Kruis in de Duin- en Bollenstreek en Katwijk

Nadere informatie

PROGRAMMA April 2016. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf 29 maart 2016

PROGRAMMA April 2016. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf 29 maart 2016 PROGRAMMA April 2016 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor APRIL is mogelijk vanaf 29 maart 2016 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur of per mail:

Nadere informatie

Namens alle medewerkers van de Tombus wensen wij u hele prettige feestdagen en een gelukkig nieuw jaar!

Namens alle medewerkers van de Tombus wensen wij u hele prettige feestdagen en een gelukkig nieuw jaar! www.tomindebuurt.nl Nieuwsbrief Tom-bus Programma Januari 2017 Namens alle medewerkers van de Tombus wensen wij u hele prettige feestdagen en een gelukkig nieuw jaar! De Tom-bus biedt ouderen begeleiding

Nadere informatie

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Voor u ligt de nieuwe folder van ons hotel voor 2016. Hotel Eureka ligt in het Montferland, een bosrijke omgeving met volop fiets- en wandelmogelijkheden,

Nadere informatie

PROGRAMMA Maart Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit

PROGRAMMA Maart Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit PROGRAMMA Maart 2019 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Maart is mogelijk vanaf donderdag 21 Februari 2019 per telefoon: 076-53 25 042 076 51 35 111 op werkdagen van 09:00

Nadere informatie

De Vraagwijzer Maaltijdservice Weert

De Vraagwijzer Maaltijdservice Weert De Vraagwijzer Maaltijdservice Weert Informatie Gezond eten kan ook lekker zijn Gezond eten levert een belangrijke bijdrage aan een gezond leven. Kies bewust voor een gezonde voeding, maar geniet ook van

Nadere informatie

VEEL PLEZIER EN EEN FIJNE REIS!!

VEEL PLEZIER EN EEN FIJNE REIS!! Programma februari en maart 2015 De vrijwilligers die werken voor de BoodschappenPlusBus bieden alle 55plussers uit de gehele gemeente Barneveld de komende twee maanden weer een nieuw programma aan voor

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER MEI 2012

ACTIVITEITENKALENDER MEI 2012 ACTIVITEITENKALENDER MEI 2012 Uitgelicht Donderdag 3 mei 19.30-21.30 uur Filmavond Vrijdag 4 mei 11.00-13.00 uur Brunch Vrijdag 4 mei 19.00-20.30 uur Dodenherdenking Donderdag 10 mei 12.30-15.30 uur Uitstapje

Nadere informatie

Huis van Piet Mondriaan

Huis van Piet Mondriaan Huis van Piet Mondriaan Trade 2016/2017 Gemeentemuseum Den Haag Huis van Piet Mondriaan Trade 2016/2017 Entreeprijzen FIT + groepen Î Toegangsprijs: Û10,50 p.p. Î Reguliere verkoop: Û13,50 p.p. Î Uw tourguide

Nadere informatie

Juni. Welkom bij Camping De Heldense Bossen. Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren.

Juni. Welkom bij Camping De Heldense Bossen. Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren. Juni Welkom bij Camping De Heldense Bossen Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren. Voor een aantal activiteiten kunt u zich inschrijven bij de receptie,

Nadere informatie

PROGRAMMA Maart Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit

PROGRAMMA Maart Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit PROGRAMMA Maart 2018 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Maart is mogelijk vanaf 22 februari 2018 per telefoon: 076 51 35 111 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur of per mail:

Nadere informatie

Vakantie-Dag-Activiteiten 2018

Vakantie-Dag-Activiteiten 2018 Vakantie-Dag-Activiteiten 2018 De Klup organiseert van 20 t/m 24 augustus 2018 de jaarlijkse Vakantie-Dag-Activiteiten (VDA) voor mensen met een verstandelijke beperking. Voor deelname aan de VDA hoef

Nadere informatie

Nieuwsblad van de PlusBus

Nieuwsblad van de PlusBus MEENEEMEXEMPLAAR Nieuwsblad van de PlusBus De Ronde Venen Jaargang 10, nummer 9 september 2016 Aanmelden uitjes en boodschappen Vanaf maandag 29 augustus én op alle werkdagen daarna kunt u aanmelden tussen

Nadere informatie

Veertien leesteksten. Leesvaardigheid A1. Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek. Ad Appel

Veertien leesteksten. Leesvaardigheid A1. Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek. Ad Appel Veertien leesteksten Leesvaardigheid A1 Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek Ad Appel Uitgave: Appel, Aerdenhout 2011-2016 Verkoopprijs: 1,95 Ad Appel Te bestellen via www.adappelshop.nl

Nadere informatie

Buiten worden we opgewacht door Hazel de eigenaresse van ons appartement. We gaan met drie ruime auto s naar Lagos. Het is bijna een uurtje rijden.

Buiten worden we opgewacht door Hazel de eigenaresse van ons appartement. We gaan met drie ruime auto s naar Lagos. Het is bijna een uurtje rijden. Verslag SRG vakantie Lagos Donderdag om 14:00 uur verzamelen we met z n allen op Eindhoven Airport. Iedereen is mooi op tijd en kunnen we door naar de incheck. Dit gaat allemaal erg voorspoedig en ook

Nadere informatie