Betaalbaar en comfortabel wonen in De Bamere. Heerle, gemeente Roosendaal

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Betaalbaar en comfortabel wonen in De Bamere. Heerle, gemeente Roosendaal"

Transcriptie

1 Betaalbaar en comfortabel wonen in De Bamere Heerle, gemeente Roosendaal

2 Heerle (Eèrel) is een gezellig dorp en onderdeel van gemeente Roosendaal. Met haar betrokken inwoners, groen en rustige karakter en de aanwezige dorpsvoorzieningen is Heerle een uitstekende plek om te wonen tussen Roosendaal en Bergen op Zoom. De afgelopen jaren is er veel veranderd op de woningmarkt. In Heerle heeft nagenoeg geen nieuwbouw plaatsgevonden. Maar er zijn veranderingen gaande. Al enkele jaren wordt in Heerle geïnvesteerd in behoud en versterking van de leefbaarheid van de kern. Zo zijn er diverse projecten tot uitvoering gebracht, zoals een nieuwe sporthal en de totstandkoming van een nieuw multifunctioneel dorpshuis in de kerk. Ter plekke van de voormalige sportvelden aan de Herelsestraat heeft de gemeente woningbouw mogelijk gemaakt. Dit heeft geleid tot een samenwerking met de gemeente Roosendaal, de leefbaarheidsgroep Heerle en Sustay voor een gefaseerde ontwikkeling van in totaal 24 betaalbare en comfortabele woningen. Als u serieuze belangstelling heeft voor een woning neem dan contact op met Bob van Dijk Makelaardij ( of info@bobvandijkmakelaardij.nl) of Ludo van Eijken Makelaardij ( of info@ludovandereijken.nl).

3 Verkaveling Om het plan in ontwikkeling te brengen is er een verdeling aangebracht in fase 1 en 2. Fase 1 betreft de realisatie van 14 volwaardige woningen die geschikt zijn voor een breed publiek. Zowel starters, jonge gezinnen, en senioren kunnen genieten van deze heerlijke woonomgeving. De woningen zijn gelegen aan een sfeervol woonhofje met voldoende ruimte voor parkeren voor de deur. Met de voorgestelde verkaveling kunnen de eerste 8 woningen (fase 1a) binnen het huidige bestemmingsplan gerealiseerd worden. Met deze verkaveling ontstaan kavels van 108m2 tot 175m2. Door de breedte van de woningen ontstaat voldoende ruimte welke indien gewenst nog uit te breiden is door een aanbouw op de begane grond of een dakkapel aan de achterzijde. Meerdere woningen zijn voorzien van een oprit met garage. Fase 2 zal na nader marktonderzoek en bij voldoende belangstelling verder tot ontwikkeling worden gebracht. DEELPROJECT DE BAMERE Bouwnr. Type Bijzonderheden m2 perceel m2 bvo m3 Inhoud Indicatieve prijs all-in woonlast* 1 Hoekwoning C garage Tussenwoning B topgevel Tussenwoning A Hoekwoning Csp garage Hoekwoning C garage Tussenwoning B topgevel Tussenwoning A Hoekwoning Csp garage Inhoud / bvo is exclusief garage of berging. *) annuïteit, 5 jr rentevast, 30 jr aflossen incl. energie, water, telefoon, cai, internet, heffingen en verzekeringen

4

5 voorgevel achtergevel Woningen fase 1a De eerste 8 woningen zijn volwaardige eengezinswoningen met een verdieping en een zolder. Ze kennen een praktische indeling en een optimaal ruimtegebruik met op de begane grond een open woonkeuken en dubbele openslaande tuindeuren naar de tuin. In de tuinberging is ruimte voor u grasmaaier en tuinmeubels. De inbouwkast in de woonkamer is een handige plek voor bijvoorbeeld uw stofzuiger, de voorraad en/of speelgoed. Op de verdieping zijn twee slaapkamers mogelijk voorzien van draaikiepramen of een dakraam. Een derde slaapkamer is mogelijk met plaatsing van een dakkapel of een extra dakraam aan de achterzijde. De ruime badkamer is voorzien van een douche, hangtoilet en wastafel. De zolderverdieping heeft is geschikt voor allerlei doeleinden. Er is naast een overloop met bergruimte en een technische ruimte met de CV-ketel, nog voldoende ruimte voor een (slaap)kamer. De (slaap)kamer op zolder is standaard voorzien van een dakraam.

6 begane grond

7 eerste verdieping

8 zolderverdieping

9 impressie inrichting per verdieping Begane grond Verdieping Zolder

10 Korte technische omschrijving en materialen - Gevelsteen gemêleerde donker rode handvorm baksteen. - Antraciet donkere dakpannen. - Daken en wanden worden met een hoge isolatie waarde uitgevoerd, Rcwaarde 4,25 (gevel) en 5 (dak). - Velux dakramen aan de achterzijde, afmeting 1,35 m breed en 1,40 m hoog. - Overstekken en dakranden worden uitgevoerd in een onderhoudsarme beplating. - Blank zeer goed isolerende HR++ beglazing. - Vloerverwarming in de gehele woning, op de begane grond, eerste en tweede verdieping. - De woning wordt voorzien van een Buva Vital Air ventilatie systeem met natuurlijke luchttoevoer en mechanische afvoer. - Villeroy & Boch sanitair en grote wand- & vloertegels. - Complete keuken voorbereid, een hoekkeuken met kookeiland is ook mogelijk. Duurzaamheid Voor deze woningen is besloten aandacht te geven aan energiezuinigheid ten behoeve van uw wooncomfort en portemonnee. Er is gekozen voor extra maatregelen zodat u minder energie (gas en elektriciteit) verbruikt. Door de hoogwaardige isolatie, slimme installatie en vloerverwarming zal de woning voldoen aan energielabel A++. Bovendien kan u de woning voorzien van een zestal zonnepanelen die uw energie verbruik aanzienlijk zal verminderen.

11 Opties Voor alle woningen zijn verschillende opties al voor u bedacht. Graag kijken wij met u naar andere mogelijkheden om het nog meer uw thuis te maken. Optie 1 (zie tekening) Een ruime uitbouw aan de achterzijde van 1,80 m om nog meer woonkamer te maken Optie 2 (zie tekening) Een dakkapel aan de achterzijde zodat u een nog meer ruimte heeft op de verdieping voor een extra slaapkamer. Optie 3 Een extra Velux raam aan de voorzijde, voor meer daglicht op de zolderverdieping in slaapkamer 3 Optie 4 Vergroten van de pui aan de achterzijde tot de grond, dit kan zowel met als zonder te openen deuren worden gekozen. Optie 1, uitbouw achterzijde 1,80 m Optie 2, dakkapel achterzijde Optie 5 Een standaard keuken is reeds voorbereid, wij bieden u ook de mogelijkheid om te kiezen voor een hoekkeuken of zelfs een eiland opstelling.

12 Een huis kopen Een huis kopen omvat meer dan we in eerste instantie denken. Het is een gevoel dat een woning moet geven. Het gevoel van ruimte, geborgenheid, zekerheid en volledigheid is wat we verwachten van een thuis. Een plek voor onszelf waar we vrij zijn om te doen en laten wat we willen, maar tegelijkertijd verbonden kunnen voelen met de gemeenschap van Heerle. Wij als Sustay staan voor betaalbare comfort met een hoge kwaliteit. Indicatief bedragen de woonlasten voor deze woningen circa 900 (hypotheek, energie, heffingen gemeente en waterschap, woonverzekeringen) per maand. Meer voor minder. We werken dan ook samen met bekende partners zoals de Mandemakers Groep en de Rabobank Roosendaal om u te ontzorgen en te helpen met het nemen van de juiste beslissingen over aankoop, inrichting en financiering. Nationale Hypotheek Garantie (NHG) Met NHG leent u verantwoord en veilig. Bovendien kunt u met NHG profiteren van een fikse korting op uw hypotheekrente. Dit voordeel kan oplopen tot 0,7%. Dat scheelt honderden euro s per jaar! De NHG geeft per 1 januari 2014 garantie op hypotheken tot Dat betekent een maximale koopsom van , exclusief 6 % bijkomende kosten. Na 1 juli 2014 gaat de NHG-grens omlaag naar Wanneer u uw woning moet verkopen en de opbrengst van de woning is lager dan de uitstaande hypotheek dan is er sprake van een restschuld. Indien u een hypothecaire lening heeft met Nationale Hypotheek Garantie dan kan die restschuld worden kwijtgescholden. Kijk voor meer informatie op de website van Nationale Hypotheek Garantie ( Starterslening Met een Starterslening is het voor iedere starter op de koopwoningmarkt mogelijk om een voordelige hypotheek met een aanvullende renteloze lening te verkrijgen. De gemeente Roosendaal biedt starters met een (gezins)inkomen tot de mogelijkheid om een hypotheek te verkrijgen, die via de bank net niet bereikbaar is. Daarnaast worden met de Starterslening de woonlasten van de eerste koopwoning verlaagd. Kijk voor meer informatie op de website van Stimuleringsfonds Volkshuisvesting ( of neem contact op met de gemeente. Slim geld schenken voor een nieuwe woning Vanaf 1 oktober 2013 is het tijdelijk mogelijk om eenmalig tot belastingvrij te schenken. Het maakt hierbij niet meer uit wie schenkt of hoe oud de ontvanger is. Wel moet de ontvanger het geld gebruiken voor het eigen huis. De regeling geldt van 1 oktober 2013 tot 1 januari Voor meer informatie kunt u ook bij de Rabobank Roosendaal- Woensdrecht terecht.

13 Algemeen Woningborg Deze brochure is nauwkeurig en met zorg samengesteld aan de hand van gegevens en tekeningen, verstrekt door de gemeentelijke diensten, de aannemer en de adviseurs van het plan. Desondanks moeten wij een voorbehoud maken ten aanzien van wijzigingen, eisen van gemeente en/of nutsbedrijven, enzovoort. De indeling van het openbaar terrein (paden, groen, parkeerplaatsen e.d.) op de situatietekening en impressies zijn illustratief en zal door de gemeente ingericht worden. Aan alle informatie (waaronder tekst, afbeeldingen, plan- en perspectieftekeningen en art impressies) in deze brochure en in eventueel bijbehorende bijlagen kunnen geen rechten worden ontleend. Dit is geen verkoopbrochure. De getoonde informatie kan nimmer worden aangemerkt als een aanbod en is niet bedoeld ter vervanging van deskundig persoonlijk advies. Voor meer informatie en advies kunt u terecht bij de makelaars Bob van Dijk of Ludo van der Eijken. De woningen worden door BVR opgeleverd met het Woningborgcertificaat. Dit certificaat geeft kopers van nieuwbouwwoningen de volgende zekerheid: De afbouwwaarborg: hiermee is de koper verzekerd van de afbouw van zijn/haar woning zonder meerkosten indien de bouwonderneming failliet gaat; De herstelwaarborg: als er na oplevering gebreken ontstaan en de bouwonderneming kan of wil niet herstellen, dan zorgt Woningborg voor herstel. De precieze dekking en de garantietermijnen staan omschreven in de garantie- en waarborgregeling die van toepassing is.

14 SUSTAY verantwoord wonen SUSTAY ontwikkelt en realiseert woonbuurten op maat met betaalbare en comfortabele woningen voor iedereen. Een jonge onderneming met oprichters met ruime ervaring op het gebied van ruimtelijke ordening, ontwerp en vastgoedontwikkeling. Dat biedt de benodigde ontwikkelkracht voor elk project. BVR Groep BVR Groep BV is een Roosendaals familiebedrijf dat in 1984 werd opgericht. De allround bouwgroep groeide sindsdien uit tot een sterke marktspeler in Zuid en West Nederland. De Groep ontwikkelt, bouwt en onderhoudt projecten van uiteenlopende aard en is op diverse terreinen actief. Brugman keukens en badkamers Voor uw keuken kunt u onder andere terecht bij Brugman Keukens in Roosendaal, onderdeel van De Mandemakers Groep. U vindt de showroom van Brugman aan de Woonboulevard in Roosendaal. Een showroom vol inspiratie op het gebied van keukens en badkamers. De adviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Rabobank Roosendaal-Woensdrecht Een goede hypotheek begint met betaalbare maandlasten. Samen kijken naar de persoonlijke situatie en financiële mogelijkheden om zo te komen tot een advies waarmee u nu en later onbezorgd kunt wonen. Voor meer informatie over dit project en de woningen kunt u direct contact opnemen met de makelaars Bob van Dijk of Ludo van der Eijken. Ook kunt u bij hun uw voorkeur alvast vastleggen door het sluiten van een intentieverklaring. Bij Rabobank Roosendaal-Woensdrecht kunt u terecht voor een vrijblijvende adviesafspraak. Bob van Dijk Makelaardij Kade GA Roosendaal info@bobvandijkmakelaardij.nl Ludo van Eijken Makelaardij Molenstraat JT Roosendaal info@ludovandereijken.nl Rabobank Roosendaal-Woensdrecht FinancieelAdvies@rw.rabobank.nl

TE KOOP 8 SUSTAY woningen in De Bamere

TE KOOP 8 SUSTAY woningen in De Bamere TE KOOP 8 SUSTAY woningen in De Bamere Betaalbaar en comfortabel wonen in Heerle, gemeente Roosendaal Heerle (Eèrel) is een gezellig dorp in de gemeente Roosendaal. Met haar betrokken inwoners, groen en

Nadere informatie

Betaalbaar en comfortabel wonen in De Bamere. Sustay woningen in De Bamere Heerle, gemeente Roosendaal

Betaalbaar en comfortabel wonen in De Bamere. Sustay woningen in De Bamere Heerle, gemeente Roosendaal Betaalbaar en comfortabel wonen in De Bamere Sustay woningen in De Bamere Heerle, gemeente Roosendaal Heerle (Eèrel) is een gezellig dorp in de gemeente Roosendaal. Met haar betrokken inwoners, groen en

Nadere informatie

N Ontwikkeling W Z O M N N O sp sp 1 2 3 4 O N N M sp sp 5 6 7 8 Zuidgrond B.V. Postbus 131, 5690 AC Son en Breugel t 077 355 93 33 i www.planhelmusweg.nl e info@planhelmusweg.nl 8 HOE- EN RIJWONINGEN

Nadere informatie

Karel Appellaan 11 Rhoon. Rijwoning. Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw

Karel Appellaan 11 Rhoon. Rijwoning. Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw Karel Appellaan 11 Rhoon Rijwoning Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw 11 Eengezinswoning voor een groot gezin Aan de dorpsrand van Rhoon ligt het sfeervolle, landelijke Essendael. In deze kleine

Nadere informatie

Te koop. Half vrijstaande woningen Burgemeester Moonshof Raamsdonk. Moonshof. Burgermeester

Te koop. Half vrijstaande woningen Burgemeester Moonshof Raamsdonk. Moonshof. Burgermeester Te koop Half vrijstaande woningen Burgemeester Moonshof Raamsdonk Burgermeester Moonshof Wonen in een vertrouwde omgeving Inhoudsopgave Locatie 5 Wonen 8 Slapen 11 Hobby 13 Sanitair 14 Keuken 15 Financiering

Nadere informatie

29 stijlvolle woningen grenzend aan het stadscentrum van Oosterhout

29 stijlvolle woningen grenzend aan het stadscentrum van Oosterhout 29 stijlvolle woningen grenzend aan het stadscentrum van Oosterhout Centraal wonen in een gevarieerde wijk TH0020 wt Verkoopbrochure Nijenrode V6.indd 1 20-11-12 16:43 2 3 Comfortabel wonen op loopafstand

Nadere informatie

Clemensakker 3 Nuenen Hofwoning

Clemensakker 3 Nuenen Hofwoning Clemensakker 3 Nuenen Hofwoning Nuenen heeft het! Nuenen is een groene parel, gelegen nabij de grote stad Eindhoven. Een geliefde plek voor mensen die willen wonen en leven in de betrekkelijke rust van

Nadere informatie

FRANK EN VRIJ WONEN. Een groene en waterrijke locatie op fietsafstand van het centrum van Zwolle!

FRANK EN VRIJ WONEN. Een groene en waterrijke locatie op fietsafstand van het centrum van Zwolle! Een groene en waterrijke locatie op fietsafstand van het centrum van Zwolle! 8 en 12 en in de wijk Frankhuis te Zwolle FRANK EN VRIJ WONEN 1 De wijk Frankhuis combineert het goede van twee werelden: de

Nadere informatie

8 Halfvrijstaande woningen Tiber Nuth

8 Halfvrijstaande woningen Tiber Nuth 8 Halfvrijstaande woningen Tiber Nuth 1 De plaats Nuth is gelegen tussen Heerlen en Sittard-Geleen. De bosrijke omgeving, optimale bereikbaarheid en de centrale ligging in Zuid-Limburg, maken van Nuth

Nadere informatie

Het Element. Een nieuwe intieme wijk. Hoe ruim wil je het hebben? Een kwestie van kiezen. www.hetelement-zeewolde.nl

Het Element. Een nieuwe intieme wijk. Hoe ruim wil je het hebben? Een kwestie van kiezen. www.hetelement-zeewolde.nl Een nieuwe intieme wijk Hoe ruim wil je het hebben? Een kwestie van kiezen www.hetelement-zeewolde.nl 2 Voel je thuis in Inhoud 3 4 Locatie 6 Architectuur 8 Woningtypes 12 Opties 14 Duurzaamheid 16 Contact

Nadere informatie

Woonboerderij voor jong en oud Tegelseweg te Belfeld

Woonboerderij voor jong en oud Tegelseweg te Belfeld Woonboerderij voor jong en oud Tegelseweg te Belfeld Inhoudsopgave Impressie Belfeld Sfeerimpressie voorbeeldwoning Situatietekening Woning 1, begane grond Woning 1, eerste verdieping Woning 2, begane

Nadere informatie

Te koop Hoekwoning met stenen berging en zuid gerichte achtertuin

Te koop Hoekwoning met stenen berging en zuid gerichte achtertuin Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Fax: 0186-634276 Te koop Hoekwoning met stenen berging en zuid gerichte achtertuin Admiraal de Ruyterstraat 117, 3262 XD Oud-Beijerland

Nadere informatie

TE KOOP. Dunningerhof 0ong te DE WIJK

TE KOOP. Dunningerhof 0ong te DE WIJK Dunningerhof 0ong te DE WIJK TE KOOP BV Hentenaar Makelaardij Hoogeveen o.z. Alteveerstraat 2 7907 AA Hoogeveen Telefoon (0528) - 277001 Fax (0528) -279109 E-Mail:hoogeveen@hentenaarmakelaardij.nl Internet:

Nadere informatie

TE KOOP. Waltmann Makelaars SLIEDRECHT. Monteverdistraat 17. Koopsom ,-- k.k

TE KOOP. Waltmann Makelaars SLIEDRECHT. Monteverdistraat 17. Koopsom ,-- k.k TE KOOP Waltmann Makelaars Uw actieve regiomakelaar SLIEDRECHT Monteverdistraat 17 Koopsom 275.000,-- k.k. De laatste kans om een nieuwbouwwoning van het type Largo te kopen! Het gehele project is al enige

Nadere informatie

interieursuggestie Horstakker 26 Erp Rijwoning

interieursuggestie Horstakker 26 Erp Rijwoning interieursuggestie Horstakker 26 Erp Rijwoning Wonen in Erp Erp, behorende bij de gemeente Veghel, telt zo n 4800 inwoners. Het is een typisch Brabants Dorp met een ruime mate aan eigen voorzieningen en

Nadere informatie

TE KOOP. Dorpsakkers 9 woningen 1 Soerendonk. Koopprijs: v.o.n.

TE KOOP. Dorpsakkers 9 woningen 1 Soerendonk. Koopprijs: v.o.n. TE KOOP Dorpsakkers 9 woningen 1 Soerendonk Koopprijs: 174.900 v.o.n. Perceel: 156m² KENMERKEN Hoofdkenmerken Koopprijs 174.900 v.o.n. Type woning Eengezinswoning Hoofdtype Hoekwoning Bouwjaar 2017 Algemene

Nadere informatie

Vrijstaand geschakelde gezinswoning met garage

Vrijstaand geschakelde gezinswoning met garage Vrijstaand geschakelde gezinswoning met garage Geluk zit in het mooiste hoekje van Aarle-Rixtel 8 vrijstaand geschakelde gezinswoningen met garage De vrijstaand geschakelde woningen in Het Klavier De vrijstaand

Nadere informatie

Het leukste. eengezinswoningen. wonenophetleukstepunt.nl

Het leukste. eengezinswoningen. wonenophetleukstepunt.nl Het leukste eengezinswoige GROE & Stads wonen in nieuw west wonenophetleukstepunt.nl vrije Sector Huur Osdorper Ban in ontwikkeling Sociale huur start bouw september 2013 FASE 1 eengezinswoningen FASE

Nadere informatie

verkoopbrochure www.wonenbijdegroenevallei.nl 28 maart 2015 A B C

verkoopbrochure www.wonenbijdegroenevallei.nl 28 maart 2015 A B C verkoopbrochure www.wonenbijdegroenevallei.nl 28 maart 2015 A B C Woningen blok A Type A1 Hoekwoningen Type A2 Rijwoningen Vanaf 249.750,-v.o.n. Woningen blok B Type B1 Hoekwoningen Type B2 Rijwoningen

Nadere informatie

DONGEN Van Kinsbergenstraat 29

DONGEN Van Kinsbergenstraat 29 DONGEN Van Kinsbergenstraat 29 Volledig gemoderniseerde en uitgebouwde tussenwoning met dakkapel op zolderverdieping en met veel privacy aan de achterzijde. Er is de mogelijkheid tot het bijkopen van een

Nadere informatie

Zuidhorn adres Propusstraat, type Taurus -ong

Zuidhorn adres Propusstraat, type Taurus -ong Zuidhorn adres Propusstraat, type Taurus -ong Vraagprijs: 272.000 vrij op naam Omschrijving Zuidhorn - adres Propusstraat, type Taurus -ong TYPE TAURUS EEN KLASSIEKE WONING VAN FORMAAT De fraaie, half

Nadere informatie

Brochure Dennenhoven 31 (Maastricht)

Brochure Dennenhoven 31 (Maastricht) Brochure Dennenhoven 31 (Maastricht) Adres: Dennenhoven 31 Postcode: 6225 HJ Plaats: Maastricht Meer informatie: http://davecrolla.nl/maastricht/dennenhoven-31 Informatie over dit object Prijs Soort bouw

Nadere informatie

's-gravendeel, Bolkafstraat 14

's-gravendeel, Bolkafstraat 14 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 's-gravendeel, Bolkafstraat 14 Ruime eengezinswoning met berging en tuin, gelegen in rustige omgeving, op loopafstand van winkels

Nadere informatie

Ruime twee-onder-één-kap woning met garage

Ruime twee-onder-één-kap woning met garage Ruime twee-onder-één-kap woning met garage Geluk zit in het mooiste hoekje van Aarle-Rixtel 12 prachtige twee-onder-één-kapwoningen met een persoonlijk tintje Twee-onder-één-kap woningen in Het Klavier

Nadere informatie

Ammonieterf KX Heerlen

Ammonieterf KX Heerlen Ammonieterf 154 6413 KX Heerlen Vraagprijs: 149.000,- k.k. Omschrijving In een open woonomgeving in Heerlen Noord, Rennemig, bieden wij een goed verzorgde tussenwoning aan met 3 slaapkamers en een aangelegde

Nadere informatie

hoek - tussenwoningen tweekapper Ruim en compleet wonen op de Berghorst

hoek - tussenwoningen tweekapper Ruim en compleet wonen op de Berghorst hoek - tussenwoningen tweekapper Ruim en compleet wonen op de Berghorst Je eigen lievelingsplek in Berghorst Op deze fraaie locatie worden 6 ruimte rijwoningen met bergingen en twee 2-onder-1-kapwoningen

Nadere informatie

Den Hoek 12 Beek en Donk Halfvrijstaande woning

Den Hoek 12 Beek en Donk Halfvrijstaande woning Den Hoek 12 Beek en Donk Halfvrijstaande woning molenweg Pater Becanusstraat Zaagmolenweg N615 Beek en Donk Lieshoutseweg N615 Landelijk leven begint hier Beek en Donk is een typisch Brabants dorp met

Nadere informatie

geschakelde ngen fase

geschakelde ngen fase woningen fase D 9 geschakelde geschakelde woningen Bouwnummers 8 en 9 9 geschakelde woningen Bouwnummers 1 t/m 7 2 Wonen. Daar denk je goed over na. De hypotheek moet kloppen. En de maandlasten en energiekosten

Nadere informatie

Brochure Vonkendaal 6 (Maastricht)

Brochure Vonkendaal 6 (Maastricht) Brochure Vonkendaal 6 (Maastricht) Adres: Vonkendaal 6 Postcode: 6228 JR Plaats: Maastricht Meer informatie: http://davecrolla.nl/maastricht/vonkendaal-6 Informatie over dit object Prijs Soort bouw Type

Nadere informatie

Topgevel 13 F Tulipa 6,0 m. zuid 144 m² 538 m³ 195 m² Afwijkende aangebouwde berging

Topgevel 13 F Tulipa 6,0 m. zuid 144 m² 538 m³ 195 m² Afwijkende aangebouwde berging Prijslijst Het Raadhof Sliedrecht, 20 december 2016 Bouw- Type- Type Beuk- Tuin Oppervlak Inhoud Kavel- Verkoopprijs Bijzonderheden nummer nummer woning maat oriëntatie (m² gbo) (m³ bruto) grootte (m²)

Nadere informatie

6 koopappartementen aan de Raadhuisstraat te Waspik. Koopsommen van ,- tot ,- v.o.n.

6 koopappartementen aan de Raadhuisstraat te Waspik. Koopsommen van ,- tot ,- v.o.n. 6 koopappartementen aan de Raadhuisstraat te Waspik Koopsommen van 159.950,- tot 189.950,- v.o.n. Wonen in een vertrouwde omgeving Inhoudsopgave Locatie 5 Landelijk wonen 6 Begane grond BG-L1 & BG-R2 9

Nadere informatie

2 NIEUW TE BOUWEN VRIJSTAANDE WONINGEN MET GARAGE

2 NIEUW TE BOUWEN VRIJSTAANDE WONINGEN MET GARAGE 2 NIEUW TE BOUWEN VRIJSTAANDE WONINGEN MET GARAGE AAN DE TENTWEG TE STOLWIJK Nieuwbouw Ruime garage Royale kavels 700 m2 Nabij centrum gelegen Vrij uitzicht Veel privacy, Verkoop documentatie Tentweg 27

Nadere informatie

ONTWIKKELING 17 WONINGEN TE HELMOND. www.botswonen.nl. Broeckx-Praasterink Makelaars Mierloseweg 3 5707 AA Helmond

ONTWIKKELING 17 WONINGEN TE HELMOND. www.botswonen.nl. Broeckx-Praasterink Makelaars Mierloseweg 3 5707 AA Helmond ONTWIKKELING VERKOOPINFORMATIE STRAAKVEN 17 WONINGEN TE HELMOND Bots Bouwmanagement B.V. Energiestraat 21 5753 RN Deurne Broeckx-Praasterink Makelaars Mierloseweg 3 5707 AA Helmond T F E 0493-341 521 0493-310

Nadere informatie

Zeelt 2 te Oostzaan Vraagprijs ,-- k.k.

Zeelt 2 te Oostzaan Vraagprijs ,-- k.k. Zeelt 2 te Oostzaan Zeelt 2 te Oostzaan Vraagprijs 375.000,-- k.k. Geachte belangstellende, Namens de eigenaar van de woning, danken wij u voor de door u getoonde interesse. In deze brochure vindt u nadere

Nadere informatie

WETHOUDER VAN HELDENSTRAAT 54, ROZENBURG VASTE PRIJS 137.000,-- K.K.

WETHOUDER VAN HELDENSTRAAT 54, ROZENBURG VASTE PRIJS 137.000,-- K.K. WETHOUDER VAN HELDENSTRAAT 54, ROZENBURG VASTE PRIJS 137.000,-- K.K. Aan deze beschrijving kunnen geen rechten worden ontleend. Wethouder van Heldenstraat 54, Rozenburg Deze woning wordt aangeboden met

Nadere informatie

Te koop. Schitterend aan het water gelegen uitgebouwde twee onder een kap woning. Van den Bergstraat 30, 3263 EB Oud-Beijerland

Te koop. Schitterend aan het water gelegen uitgebouwde twee onder een kap woning. Van den Bergstraat 30, 3263 EB Oud-Beijerland Te koop Schitterend aan het water gelegen uitgebouwde twee onder een kap woning Van den Bergstraat 30, 3263 EB Oud-Beijerland Algemeen Deze schitterend aan het water gelegen twee onder één kap woning is

Nadere informatie

14 eengezinswoningen 4 twee-onder-eenkapwoningen 2 vrijstaande woningen

14 eengezinswoningen 4 twee-onder-eenkapwoningen 2 vrijstaande woningen 14 eengezinswoningen 4 twee-onder-eenkapwoningen 2 vrijstaande woningen Park Uythofs, wonen in het groen! Wonen in Park Uythofs, is wonen in het beste stukje van Den Haag. Hier woont u in het groen, vlakbij

Nadere informatie

t Schootsveld Met zicht op het Schootsveld Karakteristiek wonen! wonen in het woonleefhart

t Schootsveld Met zicht op het Schootsveld Karakteristiek wonen! wonen in het woonleefhart t Schootsveld wonen in het woonleefhart Met zicht op het Schootsveld Schootsveld te Nieuwpoort-langerak 14 karakteristieke kadewoningen en 2-onder-1-kap herenhuizen Gemeente Molenwaard - Zuid-Holland Rust,

Nadere informatie

Julianastraat 15 - Waarde

Julianastraat 15 - Waarde q Julianastraat 15 - Waarde Vraagprijs 167.500,- k.k. Omschrijving Julianastraat 15 - Waarde Aan de rand van het dorp, met fraai zicht op de landerijen, gelegen, verrassend ruime tussenwoning met forse

Nadere informatie

Vossepark. 6 luxe vrijstaande woningen, type E

Vossepark. 6 luxe vrijstaande woningen, type E Vossepark 6 luxe vrijstaande woningen, type E Vestada Ontwikkeling houdt zich bezig met de ontwikkeling van plangebieden. In het plangebied Vossepark is Vestada bezig met het realiseren van 6 vrijstaande

Nadere informatie

Verkoopbrochure. Nieuwedijk 59 Lemmer. zéér ruime woning 620 m³ grote garage voor 2 auto s tuinterras op het zuiden. 234.000,- v.o.

Verkoopbrochure. Nieuwedijk 59 Lemmer. zéér ruime woning 620 m³ grote garage voor 2 auto s tuinterras op het zuiden. 234.000,- v.o. Verkoopbrochure zéér ruime woning 620 m³ grote garage voor 2 auto s tuinterras op het zuiden 234.000,- v.o.n Nieuwedijk 59 Lemmer Omschrijving In centrum van Lemmer gelegen ruime woning (circa 620 m³)

Nadere informatie

impressie vrijstaande woningen

impressie vrijstaande woningen impressie vrijstaande woningen 12 13 6 luxe vrijstaande woningen type VRIJSTNDE WONING TYPE begane grond bouwnummers 2, 3, 4, 5 en 16, gespiegeld 6 Droom jij van een luxe vrijstaande woning met volop ruimte

Nadere informatie

VERKOOPPRIJZEN V.A. C= 167.500,- V.O.N. Indië aan de singel. 7 Rijwoningen. Op een steenworp afstand van het centrum van Almelo

VERKOOPPRIJZEN V.A. C= 167.500,- V.O.N. Indië aan de singel. 7 Rijwoningen. Op een steenworp afstand van het centrum van Almelo VERKOOPPRIJZEN V.A. C= 167.500,- V.O.N. Indië aan de singel 7 Rijwoningen Op een steenworp afstand van het centrum van Almelo Op een steenworp afstand van het centrum van Almelo ontstaat een nieuw stuk

Nadere informatie

9 woningen aan de Pottenbakker Wonen in Milsbeek

9 woningen aan de Pottenbakker Wonen in Milsbeek 9 woningen aan de Pottenbakker Wonen in Milsbeek Wonen in Milsbeek 2 Wonen in Milsbeek Over Milsbeek Milsbeek is een dorp dat ligt in het uiterste noorden van de provincie Limburg, ongeveer een half uur

Nadere informatie

Brochure Heugemerstraat 100A (Maastricht)

Brochure Heugemerstraat 100A (Maastricht) Brochure Heugemerstraat 100A (Maastricht) Adres: Heugemerstraat 100A Postcode: 6229 AT Plaats: Maastricht Meer informatie: http://davecrolla.nl/maastricht/heugemerstraat-100a Informatie over dit object

Nadere informatie

TE KOOP GOUDENREGEN 2, BEST

TE KOOP GOUDENREGEN 2, BEST TE KOOP GOUDENREGEN 2, BEST Op mooi groot hoekperceel gelegen, een ruim uitgebouwd, uitstekend onderhouden en smaakvol gemoderniseerd, halfvrijstaand woonhuis (hoekwoning) met voortuin, oprit met carport,

Nadere informatie

Keuzelijst Ruwbouw. Bouwkundige wijzigingen. Project: Raadhuispark fase 7 te Mijnsheerenland Datum: Koperskeuze

Keuzelijst Ruwbouw. Bouwkundige wijzigingen. Project: Raadhuispark fase 7 te Mijnsheerenland Datum: Koperskeuze Project: 00229 - Raadhuispark fase 7 te Mijnsheerenland Koperskeuze Bouwkundige wijzigingen 10.5402 Aanbouw achtergevel +1800 mm 16.950,00 Het vergroten van de woning d.m.v. het aanbrengen van een uitbouw

Nadere informatie

Piet van Wijkgaarde 22 Nuenen Appartement

Piet van Wijkgaarde 22 Nuenen Appartement Piet van Wijkgaarde 22 Nuenen Appartement Nuenen heeft het! Nuenen is een groene parel, gelegen nabij de grote stad Eindhoven. Een geliefde plek voor mensen die willen wonen en leven in de betrekkelijke

Nadere informatie

TOEBESHOF 6 HARREVELD

TOEBESHOF 6 HARREVELD VERKOOP BROCHURE TOEBESHOF 6 HARREVELD In rustige kindvriendelijke straat van Harreveld gelegen goed onderhouden volledig gemoderniseerd en uitgebouwd VRIJSTAAND woonhuis met aangebouwde berging met carport,

Nadere informatie

Buizerdhorst 6 Roermond

Buizerdhorst 6 Roermond Buizerdhorst 6 Roermond Vraagprijs: 142.500,00 k.k. Omschrijving Degelijk onderhouden woning met onder andere een aanbouw met leefkeuken, een tweede verdieping met vaste trap te bereiken en een achtertuin

Nadere informatie

Zuidhorn adres Ranastraat type Serpens 0-ong

Zuidhorn adres Ranastraat type Serpens 0-ong Zuidhorn adres Ranastraat type Serpens 0-ong Vraagprijs: 198.000 vrij op naam Omschrijving Zuidhorn - adres Ranastraat type Serpens 0-ong TYPE SERPENS STIJLVOLLE RIJWONINGEN MET OPVALLENDE KAP Een korte

Nadere informatie

NIEUW in de PreSale!

NIEUW in de PreSale! NIEUW in de PreSale! Zilverschoon 35, Sevenum 279.000,- k.k. HIGHLIGHTS KENMERKEN Instapklare tweekapper nabij het centrum van Sevenum Type Woonopp. 2-1 kap woning ca. 115 m2 Zeer netjes afgewerkt Zolder

Nadere informatie

12 eengezinswoningen

12 eengezinswoningen De Bolst Erp 12 eengezinswoningen 15 t/m 37 oneven 1. Inhoudsopgave 2 2. Wonen in De Bolst, Erp 3 3. Kenmerken + situatietekening 4 4. Plattegronden + gevels 6 5. Technische beschrijving 12 E info@areawonen.nl

Nadere informatie

Het Patronaat 2, Aarle-Rixtel

Het Patronaat 2, Aarle-Rixtel Het Patronaat 2, Aarle-Rixtel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 232.500 k.k. Aangeboden sinds 10-12-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Omschrijving. Ligging. Condities

Omschrijving. Ligging. Condities Omschrijving Flink uitgebouwde en recentelijk gerenoveerde, vooroorlogse tussenwoning met berging, vernieuwde keuken en mogelijkheid voor dubbele bewoning. Deze karakteristieke woning is zéér gunstig gelegen

Nadere informatie

Te koop. Vrijstaande woning met garage, ondergrond, erf en tuin. Hof van Weede WK Maasdam

Te koop. Vrijstaande woning met garage, ondergrond, erf en tuin. Hof van Weede WK Maasdam Te koop Vrijstaande woning met garage, ondergrond, erf en tuin. Hof van Weede WK Maasdam Algemeen Op een rustige en unieke locatie aan de rand van Maasdam gelegen vrijstaande nieuwbouwwoning met aangebouwde

Nadere informatie

Gaarde 51 - Dongen. Vraagprijs 265.000,- k.k.

Gaarde 51 - Dongen. Vraagprijs 265.000,- k.k. Gaarde 51 - Dongen Vraagprijs 265.000,- k.k. Twee-onder-een kapwoning met luxe voorzieningen van keuken en badkamer, gelegen op rustige locatie in plan Biezen. Van den Bosch makelaars Mgr. Poelsstraat

Nadere informatie

TE KOOP 3417 BB MONTFOORT. VRAAGPRIJS: 185.000,- k.k. ROELOF DE ROVERLAAN 16

TE KOOP 3417 BB MONTFOORT. VRAAGPRIJS: 185.000,- k.k. ROELOF DE ROVERLAAN 16 TE KOOP ROELOF DE ROVERLAAN 16 3417 BB MONTFOORT Antonius Matthaeuslaan 19 3515 AN Utrecht telefoon 030 271 00 04 info@wijmakelaardij.nl www.wijmakelaardij.nl NL20 INGB 0004 7756 49 kvk 30216129 btw NL8201.24.989.B01

Nadere informatie

Nieuwbouw Maalderij Lunteren

Nieuwbouw Maalderij Lunteren Nieuwbouw Maalderij Lunteren KOOP NU EN VOORKOM DUBBELE LASTEN!! Nog te realiseren nieuwbouw woningen (twee-onder-een-kap) met veel inhoud op fantastische locatie. De woonomgeving rondom de gerestaureerde

Nadere informatie

Jan van Riebeecklaan 111, Gouda

Jan van Riebeecklaan 111, Gouda Jan van Riebeecklaan 111, Gouda Kenmerken Overdracht Vraagprijs 250.000 k.k. Aangeboden sinds 22-08-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Thuis in het levendige. Betaalbaar wonen in een groene omgeving

Thuis in het levendige. Betaalbaar wonen in een groene omgeving Thuis in het levendige Gelegen naast de spoorlijn naar Breda en de snelweg A16 Dordrecht-Breda vind je Zevenbergschen Hoek: een levendig dorp met een rijke historie. Het dorp hoort bij de gemeente Moerdijk

Nadere informatie

TE_KOOP KORENAKKER 25 WADDINXVEEN. www.holland-huis.nl. Vraagprijs: 212.500,= k.k.

TE_KOOP KORENAKKER 25 WADDINXVEEN. www.holland-huis.nl. Vraagprijs: 212.500,= k.k. TE_KOOP WADDINXVEEN Vraagprijs: 212.500,= k.k. Bouwjaar 1984 Woonoppervlakte 92 m² Perceeloppervlakte 110 m² Inhoud 300 m³ Aanvaarding Direct VERHUIZEN BINNEN EEN MIDDAG!!! Fijne 5-kamer eengezinswoning

Nadere informatie

MAKELAARSBOEK. 2 Woningen Windmolenweg Boekelo

MAKELAARSBOEK. 2 Woningen Windmolenweg Boekelo MAKELAARSBOEK 2 Woningen Windmolenweg Boekelo Versie 11 juli 2016 ALGEMENE INFORMATIE ONTWIKKELAAR / BOUWER: Ootmarsumseweg 12 Harbrinkhoek Postbus 508 7600 AM Almelo 0546 48 00 00 info@groothuis.nl www.groothuis.nl

Nadere informatie

TE KOOP GOES - EISENHOWERSTRAAT 8. VRAAGPRIJS : 198.500 k.k.

TE KOOP GOES - EISENHOWERSTRAAT 8. VRAAGPRIJS : 198.500 k.k. TE KOOP GOES - EISENHOWERSTRAAT 8 VRAAGPRIJS : 198.500 k.k. ALGEMENE INFORMATIE Heerlijk compleet uitgevoerde hoekwoning met garage. Deze woning ligt in de kindvriendelijke wijk De Goese Polder. U fietst

Nadere informatie

OPNAME FORMULIER ENERGIELABEL. Adres: Dorpsstraat 1. familiejansen@teylingen.nl

OPNAME FORMULIER ENERGIELABEL. Adres: Dorpsstraat 1. familiejansen@teylingen.nl OPNAME FORMULIER ENERGIELABEL Naam: Fam. Jansen Adres: Dorpsstraat 1 Postcode: Woonplaats: Email: Woningtype: 1111 AA Sassenheim familiejansen@teylingen.nl Meanderwoning Datum: 16 januari 2013 1. VRAGEN

Nadere informatie

Te koop. Smaakvol ingerichte en fraai afgewerkte hoekwoning met stenen berging. Prof. Teldersstraat 32, 3274 MC Heinenoord

Te koop. Smaakvol ingerichte en fraai afgewerkte hoekwoning met stenen berging. Prof. Teldersstraat 32, 3274 MC Heinenoord Te koop Smaakvol ingerichte en fraai afgewerkte hoekwoning met stenen berging Prof. Teldersstraat 32, 3274 MC Heinenoord Deze ruime hoekwoning is gebouwd in 1992 en ligt in een rustige straat aan de rand

Nadere informatie

Eiberplantsoen 51, Groot-Ammers

Eiberplantsoen 51, Groot-Ammers Eiberplantsoen 51, Groot-Ammers Kenmerken Overdracht Vraagprijs 259.000 k.k. Aangeboden sinds 25-03-2019 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling

Nadere informatie

Den Doorn. leeft! FASE 2 - Een nieuwe serie woningen Vrijstaande woning Tweekapper Hoek-/tussenwoning. Almkerk

Den Doorn. leeft! FASE 2 - Een nieuwe serie woningen Vrijstaande woning Tweekapper Hoek-/tussenwoning. Almkerk Den Doorn leeft! FASE 2 - Een nieuwe serie en Vrijstaande Tweekapper Hoek-/tussen Almkerk Den Doorn leeft! DEN DOORN ALMKERK WOONMATCH In Almkerk wordt de komende jaren aan de westkant van het dorp gewerkt

Nadere informatie

Dorperveldstraat 66 Velden Vrijstaand geschakelde woning

Dorperveldstraat 66 Velden Vrijstaand geschakelde woning Dorperveldstraat 66 Velden Vrijstaand geschakelde woning VRIJSTAAND GESCHAKELDE WONING Velden Velden is centraal gelegen in Noord Limburg, tussen rivier de Maas en de Duitse grens. Velden is een karakteristiek

Nadere informatie

Te koop Vrij maar toch dicht bij het dorp gelegen twee onder een kap woning

Te koop Vrij maar toch dicht bij het dorp gelegen twee onder een kap woning Te koop Vrij maar toch dicht bij het dorp gelegen twee onder een kap woning Schenkeldijk 22, 3291 ER Strijen Deze woning met verbouwde garage en royale tuin is gebouwd in 1994 en is gelegen op een perceel

Nadere informatie

t Schootsveld 8 mei start de verkoop! Met zicht op het Schootsveld wonen in het woonleefhart Schootsveld te Nieuwpoort-langerak www.woonleefhart.

t Schootsveld 8 mei start de verkoop! Met zicht op het Schootsveld wonen in het woonleefhart Schootsveld te Nieuwpoort-langerak www.woonleefhart. t Schootsveld wonen in het woonleefhart Met zicht op het Schootsveld Schootsveld te Nieuwpoort-langerak 14 karakteristieke kadewoningen en 2-onder-1-kap herenhuizen Gemeente Molenwaard - Zuid-Holland Rust,

Nadere informatie

Poortlaan 19 Oud-Beijerland

Poortlaan 19 Oud-Beijerland Poortlaan 19 Oud-Beijerland Nabij het centrum van Oud-Beijerland gelegen moderne hoekwoning met zonnige achtertuin en riant dakterras, beide op het zuiden gelegen De woning is volledig geisoleerd inclusief

Nadere informatie

s-gravendeel, Bootstraat 6

s-gravendeel, Bootstraat 6 Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl s-gravendeel, Bootstraat 6 Modern afgewerkte en goed onderhouden 6-kamer eengezinswoning met stenen berging en zonnige tuin, die

Nadere informatie

DE LIMPENSSTRAAT BT SITTARD

DE LIMPENSSTRAAT BT SITTARD DE LIMPENSSTRAAT 3 6131BT SITTARD VRAAGPRIJS 165.000 K.K. Wilhelminastraat 22, 6131 KP Sittard Kockelkorn Makelaardij. Alle rechten voorbehouden. 046-20 211 20 OMSCHRIJVING: Aan de het centrum van Sittard

Nadere informatie

TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING

TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING De prachtige twee-onder-een-kapwoning met zijentree heeft extra ruime afmetingen en is voorzien van een aangebouwde, stenen berging en eigen parkeerplaats. Dat is luxe wonen en

Nadere informatie

Te koop Tussenwoning met schuur en zuid gerichte achtertuin

Te koop Tussenwoning met schuur en zuid gerichte achtertuin Te koop Tussenwoning met schuur en zuid gerichte achtertuin Koninginneweg 90, 3262 JD Oud-Beijerland Algemeen Deze authentieke tussenwoning is gebouwd rond 1920 en is gelegen aan een gezellig privé straatje

Nadere informatie

Nabij centrum gelegen hoekwoning met 3 zijden fraai aangelegde tuin op zonzijde.

Nabij centrum gelegen hoekwoning met 3 zijden fraai aangelegde tuin op zonzijde. V O O R S C H O T E N Wijngaardenlaan 43 Vraagprijs: 349.500,- k.k. Nabij centrum gelegen hoekwoning met 3 zijden fraai aangelegde tuin op zonzijde. Hoekwoning met 3 zijden fraai aangelegde tuin op zonzijde

Nadere informatie

15 rijwoningen. Types: B, B2, B3, B4, B6 en B7. Groen en landelijk. Nieuwbouw in de wijk Harderweide, in Harderwijk

15 rijwoningen. Types: B, B2, B3, B4, B6 en B7. Groen en landelijk. Nieuwbouw in de wijk Harderweide, in Harderwijk 15 rijwoningen Types: B, B2, B3, B4, B6 en B7 Groen en landelijk Nieuwbouw in de wijk Harderweide, in Harderwijk Veilig op avontuur Zodra je Brinkvelden binnenkomt, voelt het alsof je elkaar en kinderen

Nadere informatie

Oud en nieuw op harmonieuze wijze bij elkaar

Oud en nieuw op harmonieuze wijze bij elkaar www.kerckhoeve.info Oud en nieuw op harmonieuze wijze bij elkaar Ruim en karakteristiek Aan de informatie en afbeeldingen in deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. e getoonde illustraties,

Nadere informatie

Sint Martinusstraat AS Maastricht

Sint Martinusstraat AS Maastricht Sint Martinusstraat 1 6223 AS Maastricht Vraagprijs: 199.900,- k.k. Omschrijving Op een rustige locatie, in Borgharen, ligt deze te moderniseren vrijstaande woning met 3 slaapkamers, uitbouw, twee badkamer,

Nadere informatie

Siegenlaan 48 GELEGEN AAN HET WATER. Zeer riant geschakeld LANDHUIS. Kindvriendelijk en groen

Siegenlaan 48 GELEGEN AAN HET WATER. Zeer riant geschakeld LANDHUIS. Kindvriendelijk en groen 2231 PB RIJNSBURG vraagprijs 490.000 k.k. Zeer riant geschakeld LANDHUIS Kindvriendelijk en groen GELEGEN AAN HET WATER GEHEEL V.V. DUBBEL GLAS GROTE INPANDIGE GARAGE OPRIT VOOR MEERDERE AUTO S Zuidstraat

Nadere informatie

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 13, 21 t/m 26. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:.

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 13, 21 t/m 26. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:. 1.0 RUWBOUW buitenzijde 1.1 ja/nee Uitbouw achtergevel beg. grond diepte 3,305 m1 19.865,00 Het aanbrengen van een uitbouw aan achtergevel van de woning, met een diepte van 3305 mm, inclusief aanpassen

Nadere informatie

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 2 t/m 11. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:.

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 2 t/m 11. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:. 1.0 RUWBOUW buitenzijde 1.1 ja/nee Uitbouw achtergevel beg. grond diepte 2,10 m1 (bn 2, 5, 6, 7, 10, 11) 16.360,00 Het aanbrengen van een uitbouw aan achtergevel van de woning, met een diepte van 2100

Nadere informatie

Zuidhorn adres Ranastraat type Sagittarius 0-ong

Zuidhorn adres Ranastraat type Sagittarius 0-ong Zuidhorn adres Ranastraat type Sagittarius 0-ong Vraagprijs: 292.000 vrij op naam Omschrijving Zuidhorn - adres Ranastraat type Sagittarius 0-ong TYPE SAGITTARIUS : kavel 28 LEKKER LEVEN, NU ÉN LATER IN

Nadere informatie

Buschkensweg CR Heerlen

Buschkensweg CR Heerlen Buschkensweg 13 6414 CR Heerlen Vraagprijs: 137.500,- k.k. Omschrijving In een rustige woonomgeving in de wijk Heksenberg bieden wij een zeer goed verzorgde tussenwoning aan met een vrijstaande garagebox

Nadere informatie

Te koop. Zeer goed onderhouden eengezinswoning met berging in zuidelijke achtertuin. Polderboom 24, 3267 BH Goudswaard

Te koop. Zeer goed onderhouden eengezinswoning met berging in zuidelijke achtertuin. Polderboom 24, 3267 BH Goudswaard Te koop Zeer goed onderhouden eengezinswoning met berging in zuidelijke achtertuin Polderboom 24, 3267 BH Goudswaard Houdt u niet van klussen? Dan is deze woning perfect voor u. Kom eens kijken in deze

Nadere informatie

Prins van Oranjestraat 16, Vierlingsbeek

Prins van Oranjestraat 16, Vierlingsbeek Prins van Oranjestraat 16, Vierlingsbeek Kenmerken Overdracht Vraagprijs 265.000 k.k. Aangeboden sinds 29-09-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering

Nadere informatie

Snoekenveen CN Spijkenisse. Koopsom: k.k. Woonbron Makelaars

Snoekenveen CN Spijkenisse. Koopsom: k.k. Woonbron Makelaars Snoekenveen 216 3205 CN Spijkenisse woonoppervlakte 118 m2 perceeloppervlakte 126 m2 5 slaapkamers koopregeling Koopgarant te koop Koopsom: 157.250 k.k. Woonbron Makelaars info@woonbronmakelaars.nl 088-966

Nadere informatie

Dr. L. Th. Wietenstraat XN Brunssum

Dr. L. Th. Wietenstraat XN Brunssum Dr. L. Th. Wietenstraat 5 6444 XN Brunssum Vraagprijs: 159.000,- k.k. Omschrijving Instapklare, goed onderhouden hoekwoning met ruime tuin, overkapping, 8 zonnepanelen en twee slaapkamers. Gelegen op een

Nadere informatie

DRIELAAGSE RIJWONING. Beukmaat 5,1 meter (type A): bouwnummers 13 en 14. Beukmaat 5,7 meter (type B): bouwnummers 12, 15 tot en met 18.

DRIELAAGSE RIJWONING. Beukmaat 5,1 meter (type A): bouwnummers 13 en 14. Beukmaat 5,7 meter (type B): bouwnummers 12, 15 tot en met 18. DRIELAAGSE RIJWONING Wat een heerlijke plek om thuis te komen! Een ideale plek om vrienden te ontvangen, lekker te tafelen en vanuit hier erop uit te trekken. De drielaagse rijwoningen zijn er in twee

Nadere informatie

Willem Bilderdijkdreef 13, Goirle

Willem Bilderdijkdreef 13, Goirle Willem Bilderdijkdreef 13, Goirle Kenmerken Overdracht Vraagprijs 272.500 k.k. Aangeboden sinds 29-01-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

IJsvogelstraat 1 te Westzaan

IJsvogelstraat 1 te Westzaan IJsvogelstraat 1 te Westzaan IJsvogelstraat 1 te Westzaan Vraagprijs 225.000,-- k.k. Geachte belangstellende, Namens de eigenaar van de woning, danken wij u voor de door u getoonde interesse. In deze

Nadere informatie

Makelaardij en Vastgoedontwikkeling. Johanna Ufkesstraat 6 Breda. Vraagprijs 129.500,-- k.k.

Makelaardij en Vastgoedontwikkeling. Johanna Ufkesstraat 6 Breda. Vraagprijs 129.500,-- k.k. Johanna Ufkesstraat 6 Breda Vraagprijs 129.500,-- k.k. Inleiding SCHONCK, SCHUL Aantrekkelijk appartement op de begane grond, met royale eigen tuin. De woning wordt verwarmd middels stadsverwarming en

Nadere informatie

De Veiling, het nieuwe Utrecht

De Veiling, het nieuwe Utrecht Bastiaan Teisman bteisman@gmail.com Wooncode: PRFX Kavel: 269 Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw belangstelling in De Veiling. In deze pdf hebben wij de door u samengestelde woning voor u weergegeven.

Nadere informatie

NU IN VERKOOP 349.000,- K.K. DORPSSTRAAT 116 HEINKENSZAND. s-gravenpolderseweg 10 4462 CG Goes Telefoon: 0113-76 40 82 Mobiel: 06-15 329 496

NU IN VERKOOP 349.000,- K.K. DORPSSTRAAT 116 HEINKENSZAND. s-gravenpolderseweg 10 4462 CG Goes Telefoon: 0113-76 40 82 Mobiel: 06-15 329 496 NU IN VERKOOP 349.000,- K.K. DORPSSTRAAT 116 HEINKENSZAND s-gravenpolderseweg 10 4462 CG Goes Telefoon: 0113-76 40 82 Mobiel: 06-15 329 496 In de Dorpsstraat 116 in Heinkenszand bieden wij u een totaal

Nadere informatie

OPNAME FORMULIER ENERGIELABEL. Adres: Dorpsstraat 1. familiejansen@teylingen.nl

OPNAME FORMULIER ENERGIELABEL. Adres: Dorpsstraat 1. familiejansen@teylingen.nl OPNAME FORMULIER ENERGIELABEL Naam: Fam. Jansen Adres: Dorpsstraat 1 Postcode: Woonplaats: Email: Woningtype: 1111 AA Sassenheim familiejansen@teylingen.nl Drive-inwoning 4 lagen Datum: 16 januari 2013

Nadere informatie

OMDAT UW WONING DE AANKOOP VAN UW LEVEN IS. ESDOORN 5 ÉÉNGEZINSWONINGEN DE KWEKERIJ TE HENGELO (GLD)

OMDAT UW WONING DE AANKOOP VAN UW LEVEN IS. ESDOORN 5 ÉÉNGEZINSWONINGEN DE KWEKERIJ TE HENGELO (GLD) RT OMDAT UW WONING DE AANKOOP VAN UW LEVEN IS. ESDOORN 5 ÉÉNGEZINSWONINGEN DE KWEKERIJ TE HENGELO (GLD) Hengelo (Gld) In het hart van de Gemeente Bronckhorst ligt Hengelo. Een heerlijk dorp om te wonen,

Nadere informatie

Adriaan Butijnweg 16 - Rilland

Adriaan Butijnweg 16 - Rilland q Adriaan Butijnweg 16 - Rilland Vraagprijs 170.000,- k.k. Omschrijving Adriaan Butijnweg 16 - Rilland In de dorpskern van Rilland gelegen, tot in de puntjes verzorgde hoekwoning met vrijstaande garage.

Nadere informatie