Leshiba wilderness (465 km) Vanochtend wordt uw huurauto afgeleverd bij het hotel. Het betreft een Toyota Hi-Lux 4x4.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Leshiba wilderness (465 km) Vanochtend wordt uw huurauto afgeleverd bij het hotel. Het betreft een Toyota Hi-Lux 4x4."

Transcriptie

1 Fly Drive Lodge Safari-reis door Zuid Afrika/Botswana/ Zambia/Namibie Met o.a Leshiba Wilderness, Tuli Block, Makgadikgadi Pans, Vic Falls, Chobe N.P., Caprivi /Bwabwata National Park, Mahango National Park, Okavango Delta, 23 dagen, prijs vanaf 3325,- (excl. Tickets) p.p. of 4450,- (incl. tickets) p.p. bij een reisgezelschap van 4 personen, vertrek dagelijks Dag 1 Vlucht Amsterdam-Johannesburg Vandaag vliegt men met de KLM naar Johannesburg vertrek 10h05- aankomst 21h50). Men overnacht in het Airport Grand Hotel vlak bij de luchthaven. Er is een shuttlebusje dat u van en naar de luchthaven brengt. Dag 2-4 Leshiba wilderness (465 km) Vanochtend wordt uw huurauto afgeleverd bij het hotel. Het betreft een Toyota Hi-Lux 4x4. Hiermee rijdt men naar het noorden naar Polokwane (Pietersburg) en van daaruit richting Makhado (Louis Trichardt). Ten noordoosten van dit stadje verblijft men deze nachten in Leshiba Wilderness. Leshiba Wilderness een ongerept stuk wildernis bovenop de Soutpansberg is een 2500 hectare groot wildgebied dat zich richt op ecologisch verantwoord en duurzaam toerisme. Het is dan ook Fair Trade gecertificeerd. De fraaie lodge is opgebouwd vanuit een voormalig Venda-dorp en in die stijl omgebouwd tot een sfeervolle en fraai ingerichte Lodge. Vanuit de Lodge heeft men uitzicht over een inspirerende omgeving. De architectuur van de Lodge is compleet uitgevoerd in Venda-stijl en ontworpen door Venda-

2 ontworpen door Venda-kunstenaar Noria Mabasa. Men verblijft hier drie nachten op basis van volpension waarbij één georganiseerde (wild)activiteit per dag inbegrepen is. Dit geldt natuurlijk niet voor de individuele uitgezette wandelingen die u hier kunt maken. Er zijn 10 verschillende wandelingen uitgezet variërend van 2 tot 5 uur. Met een kaart van het gebied gaat men zelf op pad en ontdekt men deze ongerepte wildernis op eigen houtje. De georganiseerde activiteiten zijn o.a. een gamedrive of nightdrive, de bushman paintings bezoeken of een wandeling maken onder begeleiding van een deskundige gids. Tijdens deze activiteiten of uw eigen wandelingen komt men oog in oog te staan met giraffes, zebra s, apen en misschien zelfs met witte neushoorns. Wanneer men s avonds terug bent in de lodge kan men bij het knapperend vuur van een heerlijke maaltijd genieten. De lodge bestaat uit slechts drie gedeeltes en ieder gedeelte vormt een eigen privé bushcamp. De afgelegen ligging en ongereptheid maken dit gebied dan ook tot een onontdekt stukje Zuid-Afrika.

3 In Lesheba leeft veel wild, waaronder zebra s, giraffen, de witte neushoorn, zeldzame bruine hyena, de luipaard en vele vogels. Er wordt daarnaast alles aan gedaan om u de natuurlijke omgeving van de Soutpansberg en de rijke cultuur van de lokale Venda bevolking te laten beleven, bijvoorbeeld door houtsnijden, verhalen vertellen en traditionele geneeskunde. Dag 5-6 Tuli Safari Lodge (Botswana: 175 km) Vanochtend rijdt men door naar het noordoosten naar Botswana. Net op de grens met Botswana ligt hier Tuli Block. In het zuidoosten van Botswana ligt het Tuli Block op het drielandenpunt met Zuid-Afrika en Zimbabwe. In deze smalle landstrook stromen de Sashe en Limpopo rivieren samen. Het landschap is er ruig en prehistorisch. Behalve de Big Five vindt u hier ook de Small Five: caracal, serval, African wildcat, aardwolf en de aardvark. De schitterende natuur in het Tuli Block kent majestueuze rotsen, grote verscheidenheid wild, veel verschillende vogels en een rijke archeologische erfenis. In de ruige landschappen, doorregen met rivieren en kloven, groeien planten die men elders niet tegenkomt. In deze regio vindt men merkwaardige geografische verschijnselen, zoals Solomon's Wall en de Tswapong en Lepokole heuvels, waar de voorouders van de San bosjesmannen rotstekeningen hebben nagelaten.

4 Waar de Limpopo en de Shashe rivier samenstromen, bevindt zich het North East Tuli Game Reserve, de verzamelnaam voor verscheidene particuliere wildparken en privéconcessies. Dit verzamelreservaat' bestrijkt al het land ten noorden van de Motloutse rivier en is met hectare het grootste particuliere reservaat in het zuiden van Afrika. In een groot deel van het gebied staan geen hekken, zodat het wild vrij kan rondlopen tussen de Motloutse en Limpopo rivier. Hier zijn grote kuddes olifanten en honderden bonte vogels te bewonderen. Er zijn maar liefst 350 verschillende vogelsoorten onderscheiden. Wildebeesten, koedoes, elanden, impala's en elipswaterbokken trekken door dit gebied, op de voet gevolgd door leeuwen, luipaarden en cheeta's die vrij tussen de olifanten rondlopen.

5 Tijdens wandelsafari's of safaritochten te paard voelt men zich meer een gast dan een bezoeker. Men laat de gebaande paden achter zich, begeleid door professionele gidsen die het land op hun duimpje kennen en niets liever willen dan dat men er net zo van gaat houden als zij. Hier worden ook avondsafari's georganiseerd, een perfecte gelegenheid om nachtdieren als luipaarden, aardwolven en aardvarks te zien. Behalve voor traditionele safari's leent het landschap zich uitstekend om te mountainbiken of te paardrijden. Bijzonder indrukwekkend is Solomon's Wall: het bestaat uit steile basaltblokken van 30 meter hoog. Ooit vormden zij een natuurlijke dam in de Motloutse rivier en creëerden een reusachtig meer. In de regentijd liep het meer over en ontstond er een waterval over de dam. Op de bodem van het meer bleven halfedelstenen en mineralen als kwarts en agaat achter. Meer stroomopwaarts in de Motloutse rivier werden Botswana's eerste diamanten gevonden. Door de eeuwen heen hebben de wassende en krimpende rivieren en de bronnen diepe kraters uitgesleten in de granieten rotsen van de Twsapong heuvels. Zo zijn hier watervallen en rotspoelen ontstaan, alsook een exotische vegetatie die je elders in Botswana niet tegenkomt. In de Lepokole heuvels hebben de laatste San bosjesmannen in oostelijk Botswana gewoond. Net als op andere plaatsen in zuidelijk Afrika hebben ze hun ervaringen achtergelaten als rotstekeningen in grotten en op rotsen. Zij waren niet de eerste bewoners van deze heuvels, getuige de werktuigen uit het Stenen Tijdperk en oud aardewerk dat hier is gevonden.

6 Men verblijft hier twee nachten op basis van all inclusive in de Tuli Safari Lodge, waarbij naast alle maaltijden twee activiteiten per dag zijn inbegrepen. De Tui Safari Lodge is een kleine Lodge met slechts acht suites. Dag 7-8 Nata (475 km) Via Francestown rijdt men naar Nata. Nata ligt aan de rand van de Makgadikgadi Pans, de zoutpannen die de bovengrens van de Kalahari-woestijn vormen. Eerst rijdt men langs grassige savannes met hier en daar rijen statige palmbomen en zal men zo nu en dan paartjes struisvogels en zelfs af en toe met geluk enkele springbokken tegenkomen. Net voor Nata ligt aan de rechterkant van de weg de Nata Lodge. Deze lodge vormt een kleine oase omgeven door veel bomen die allerlei vogels aantrekken, een heerlijk zwembad en een struisvogelfarm. Het is een heerlijk rustpuntje in deze barre omgeving. Hier verblijft men op basis van Bed & Breakfast in een lodge. Vanuit de Nata Lodge wordt op dag 8 een begeleide tour naar de Makgadikgadi pannen georganiseerd. Zij kennen goed de

7 weg en weten ook goed om te gaan met een 4x4 en bij eventueel vastzitten er meestal nog wel uit te komen. Dag 9-10 Livingstone-Victoria Falls (380 km) Door een stuk droge pannen rijdt men noordwaarts richting Kasane. Bij Sibuyu Forest, Kazuma Forest en Kazane Forest goed uitkijken want hier steken vaak kuddes olifanten de weg over. Ook als ze niet oversteken zal men ze vaak langs de kant van de weg kunnen zien. Bij Kasane gaat men de grens over naar Zambia, naar Livingstone waar de Victoria Falls liggen. Dit wereldwonder ligt op de grens tussen Zimbabwe en Zambia. Hoewel hier reeds meer dan honderdduizend jaar mensen wonen, zijn de watervallen pas na hun ontdekking, door de Schotse ontdekkingsreiziger David Livingstone op 16 november 1855 in de rest van de wereld bekend geworden. Ook voor David Livingstone was dit een hoogtepunt en prompt noemde hij de watervallen naar zijn koningin Victoria. De lokale bevolking had echter voor dit indrukwekkende natuurverschijnsel veel originelere namen verzonnen: - Amanza Thunquayo = water stijgend als rook - Mosi-oa-Tunya = rook die dondert. De Falls zijn 1700 meter breed en het water valt ca. 100 meter omlaag in de Zambezi Gorge. Het watervolume is gemiddeld m³ water per minuut (als het regenseizoen gunstig is geweest).

8 De watervallen zijn van west naar oost onder te verdelen in vijf verschillende watervallen: de onstuimige Devils Cataract, de brede Main Falls, de smalle Horseshoe Falls, de kleurrijke Rainbow Falls (het mooist bij zonsop- en -ondergang) en de bijna altijd droge Eastern Cataract. Men verblijft deze nachten in het Chrismar Hotel op basis van Bed & Breakfast in een suite. Dit hotel is aan de Zambiaanse kant van de Victoria Falls gelegen en is een goede uitvalsbasis voor activiteiten en excursies. De watervallen liggen in een prachtig natuurgebied waarin diverse wandelingen mogelijk zijn. Het is echter wel opletten: - in de route kunnen gevaarlijke trajecten zitten; - er leven hier wilde beesten, zoals krokodillen, wrattenzwijnen, maar ook leeuwen, olifanten en buffels. Zwemmen wordt i.v.m. de aanwezigheid van krokodillen dan ook afgeraden. De watervallen zijn het mooist te bezichtigen van de Zambiaanse kant. Hier kan men ook omlaag de Zambezi-gorge in wandelen door een stukje regenwoud.

9 Dag Chobe National Park; Chobe River Front (75 km) Vandaag rijdt men terug naar Kasane, naar het Chobe National Park in Botswana Het Chobe N.P. is een wildpark van wereldklasse en biedt extreme contrasten en grote variatie aan hier voorkomende diersoorten. Het herbergt een grote verscheidenheid aan vegetatietypes en geologische fenomenen waardoor hier een bijna tropische habitat van de Linyati-Swamp voorkomt naast het rauwe, bijna woestijnachtige landschap van Savuti. Het park, met een grootte van km² ligt ruwweg tussen 23 50' en 25 10' oosterlengte en 17 45' en 19 25' zuiderbreedte en wordt aan de noordkant begrensd door de Chobe-rivier en aan de westkant door Moremi N.P. Het is het derde park qua grootte van Botswana na het Central Kalahari Game Reserve en het Gemsbok National Park wat sinds 2001 met het Zuid-Afrikaanse Kalahari Gemsbok National Park nu het grensoverschrijdende Kgalagadi Transfrontier National Park vormt. Het park bestaat uit rivieren, overspoelingsvlaktes, grasland en vlakke Kalahari semi-woestijn die afgewisseld worden met zanderige depressies, natuurlijke zoutpannen, moerassen en uitgebreide stukken mopane-, acacia- en kiaat (Afrikaanse teak)-woodland. Hoewel het grootste deel van het jaar de pannen droog staan zorgen de permanente noordelijke rivieren (Chobe en Linyanti) en de diverse waterholes in het droge centrale en zuidelijke deel van het park voor het levenswater in dit gebied. Tijdens de natte tijd (Oktober-April, met pieken in Januari en Februari) stijgen de rivieren buiten hun oevers en stroomt het kostbare water tot zuidwaarts, soms tot aan het Savuti-Channel waarbij de wildrijke Savuti-dambo's overstromen. De watervoorraden van Chobe, hoewel niet overdadig, zijn genoeg om tezamen met de woodlands en de zoete grassen van de vlaktes dit gebied een zeer rijke schakering aan dieren en vogels te geven.

10 Het park bestaat uit vier verschillende gebieden; Nogatsaa and Tchinga, Savuti, Linyati en Chobe River-Front, die het park tot een unieke safari-ervaring maken. Het Chobe National Park is trots en bekend om haar olifanten; de hoogste concentratie olifanten van heel Afrika wordt hier dan ook aangetroffen. Deze kuddes trekken in de droge tijd noordwaarts om zich te verzamelen rond de rivieren en vruchtbare overspoelingsvlaktes. Hetgeen een prachtig schouwspel oplevert zeker bij een ondergaande zon. Vandaag gaat men naar het meest westelijke deel van Chobe River Front. Dit gebied wat zich uitstrekt van Ngoma (de grensplaats met het Caprivigebied van Namibië) in het westen tot Kasane (het grensgebied van Zimbabwe) in het oosten, bestaat uit een riverien bosgebied met een kleine overspoelingsvlakte. Dit noordelijke gebied is tijdens het droge seizoen een uitermate geschikt wildgebied om grote kuddes buffels en olifanten maar ook alle andere dieren te kunnen spotten. Juist de overvloed aan water zorgt voor prachtige taferelen in deze droge tijd waarbij kuddes dorstige en stoffige dieren zich komen laven en baden in de rivier, op afstand gadegeslagen door schijnbaar trage nijlpaarden en krokodillen. Het heeft daarnaast een buitengewoon rijke vogeldiversiteit. Bij Kasane verblijft men net aan de rand van het Chobe National Park voor drie nachten in de Chobe Safari Lodge in twee kamers aan de rivierzijde, waar men verblijft op basis van halfpension inclusief 2 x daagse wildactiviteiten tijdens de tweede en derde dag van uw verblijf hier waaronder gamedrives en rivercruises door Chobe National Park. De lodge is compleet uitgerust met een zwembad en een goed restaurant. s Avonds wordt men hier in slaap gezongen door monotone nijlpaardenpraatjes.

11 Dag Bwabwata National Park Lianshulu Lodge (265 km) Vandaag rijdt men door het Chobe National Park langs Ngoma Bridge Namibië in waar men in de Caprivi terechtkomt en tot aan de Kwando-rivier rijdt. Hier verblijft men twee nachten op basis van halfpension in de luxe Lianshulu Lodge. Ook vanuit Lianshulu Lodge worden wildactiviteiten georganiseerd. Caprivi Game Park Bwabwata National Park Wedged between Angola and Botswana, the 32 km-wide Caprivi Game Park of 5715 km2 extends for about 180 km from the Okavango River in the west to the Kwando River in the east. Proclaimed in 1968, the area was controlled by the South African Defence Force until Namibia's independence in It has since been managed by the Ministry of Environment and Tourism (MET) as a conservation area. In 1999, Cabinet decided that this park would be renamed as the Bwabwata National Park and that the borders would change to include the Mahango Game Park and Kwando Triangle. Certain areas such as Omega and Bagani will again be excluded from the park. However, these changes have yet to be proclaimed by Government. The landscape in the km2 park is generally flat, except for sporadic 30-m to 60-m high dunes covered in vegetation.

12 Deciduous woodlands are dominated by trees such as wild seringa, copalwood, Zambezi teak, wild teak and several wild raisin and bushwillow species. While the park is sanctuary to 35 large and numerous small game species, visitors with normal vehicles are not likely to see many of these animals, as traffic is restricted to the road between Kavango and Eastern Caprivi.There are 4x4 tourist tracks along the western bank of the Kwando River that can be negotiated only by 4x4 vehicles because the terrain is extremely sandy. As yet there are no facilities for tourists, except for basic camping sites. Such a trip is, however, extremely rewarding in respect of the wildlife that can be viewed. Animals likely to be seen while driving through the park are elephant, roan and kudu. These species roam throughout the area, while buffalo occur towards the west in the Buffalo Core Conservation Area and in the east along the Kwando River. Because there is no surface water, most species congregate along the Okavango and Kwando rivers and at the Malombe and Ndwasa pans in the north east. As many as 339 bird species have been recorded in West Caprivi, which makes a drive through the park especially rewarding to birdwatchers.

13 Dag Mahango National Park (290 km) Vandaag rijdt men over de Caprivi-strip naar het westen naar het Mahango National Park. Dit park is een van de jongste van Namibië en wordt nog weinig bezocht door reizigers. Het ligt in het westelijk deel van de Caprivi strip vlakbij de Popa Falls. Men overnacht naast de ingang van het park aan de Okavango River in de Divava River Lodge op basis van volpension.

14 Dag 18 Maun (300 km) Vandaag rijdt men langs de westkant om de Okavango Delta heen naar Maun. In Maun verblijft men vannacht in Crocodile Camp op basis van Bed & Breakfast in een luxe room. Crocodile Camp is een kleine maar goede lodge aan de rand van Maun.. Dag Verblijf Pom Pom Camp Okavango Delta. Vanochtend rijdt men naar de luchthaven van Maun waar u uw huurauto inlevert. Vanuit de luchthaven van Maun vertrekt men per chartervliegtuigje naar Pom Pom Camp in de Okavango Delta. Deze vlucht duurt ca. 20 minuten en neemt u mee over de kronkelige met papyrus omgeven waterwegen die onderdeel uitmaken van een s werelds grootste wetland -wonderen: De Okavango Delta. Vanaf ruim 150 meter hoogte kan men het wild in de Delta zien lopen. Men verblijft drie nachten in de luxe Pom Pom Lodge in een privé-concessie in het zuid-westelijke deel van de Okavango Delta. Deze nachten zijn op basis van volpension waarbij bovendien alle wildactiviteiten inbegrepen zijn. De accommodatie bestaat uit negen luxe safari-tenten in traditionele safari-stijl.

15 Elke tent heeft en-suite een eigen halfopen badkamer. Het hoofdgebouw bestaande uit canvas en riet huisvest de lounge, de eetzaal en de bar en omvat daarnaast het zwembad en de boma (een open eetzaal). Het Camp is gesitueerd onder een aantal grote schaduwbomen en heeft uitzicht over een mooie lagune waar de toch al prachtige zonsondergangen van de Okavango Delta nog fraaier uitkomen. Het Camp is gesitueerd onder een aantal grote schaduwbomen en heeft uitzicht over een mooie lagune waar de toch al prachtige zonsondergangen van de Okavango Delta nog fraaier uitkomen. Men kan kiezen uit de volgende wildactiviteiten: gamedrives, gamewalks, vistochten, mokoro-excursies. Omdat Pom Pom buiten de grenzen van Moremi Game reserve ligt zijn er ook nachtelijke gamedrives mogelijk in open 4x4 landcruisers. De Okavango Delta is de grootste ( vierkante kilometer) binnenlandse delta ter wereld. Met name met de mokoro, voortbewogen door de lokale gids, gaat een heel aparte wereld open. Hele gebieden met riet staan in het water en de vele

16 en de vele bloeiende waterlelies zijn prachtig. De rust en de stilte die hier heersen, zijn overweldigend en maken zulke excursies tot heel speciale ervaringen. Hoewel het wild zeer verspreid over het gebied aanwezig kan zijn, kan men dankzij het "stille" vervoer ongekend dichtbij de dieren komen zonder ze te storen. Ook de geluiden vangt men natuurlijk volledig op. Naast vele soorten zoogdieren waaronder o.a. olifanten, nijlpaarden, buffels, giraffes, lechwes, rietbokken en zebra's leven in dit voedselrijke gebied ook zeer veel schitterende vogels, waaronder diverse soorten ooievaars, reigers, ijsvogels, ibissen, scharrelaars en natuurlijk de prachtige Afrikaanse visarend. Meest aangetroffen wild bij Pom Pom Baboon, Black-Backed Jackal, Cheetah, Dwarf Mongoose, Elephant, Giraffe, Honey Badger, Hyena, Impala, Lechwe, Leopard, Lion, Monkey, Pangolin, Porcupine, Side Striped Jackal, Spotted Necked Otter, Tsessebe, Warthog, Wild Dog, Wildebeest, Zebra. Dag 22 Terugvlucht Vandaag vliegt men per chartervliegtuig terug naar Maun waarvandaan men een vlucht naar Johannesburg heeft. Om 23h30 vliegt men met KLM (KL592) naar Amsterdam.

17 Dag 23 Aankomst Amsterdam Om 10h20 arriveert men op Schiphol.

Natuur en Cultuur. Dag 1 Maun

Natuur en Cultuur. Dag 1 Maun BOTSWANA SELF DRIVES Natuur en Cultuur Dag 1 Maun U haalt de 4x4 op bij het vliegveld en krijgt een uitgebreide 1-2 uur durende overdracht van de auto, de uitrusting en de route. Er is volop gelegenheid

Nadere informatie

Natuur en Cultuur. Dag 1 Maun

Natuur en Cultuur. Dag 1 Maun Natuur en Cultuur Dag 1 Maun U wordt opgehaald van het vliegtuig en naar een eenvoudig chalet gebracht, zo n 14 km buiten Maun. s Middags krijgt u een korte introductie over het kamp waar u de komende

Nadere informatie

Botswana met kinderen

Botswana met kinderen Botswana met kinderen Dag 1 Maun Jullie worden opgehaald van het vliegveld en naar een eenvoudig chalet gebracht, zo n 14 km buiten Maun. s Middags een korte introductie over het kamp waar jullie de komende

Nadere informatie

De Grote Trans-Afrikaanse Safari

De Grote Trans-Afrikaanse Safari De Grote Trans-Afrikaanse Safari Een 21 daagse groep safari In internationaal gezelschap Inbegrepen: - Accommodaties en maaltijden zoals beschreven - Activiteiten vermeld in het programma - Professionele

Nadere informatie

Zimbabwe en Botswana

Zimbabwe en Botswana Zimbabwe en Botswana Groepsreis in internationaal gezelschap De Highlights van Zimbabwe en Botswana Victoria Falls Hwange National Park Matobos National Park Nata - Maun Okavango Delta Moremi Game Reserve

Nadere informatie

BOTSWANA UNTOUCHED. Een 13 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA-JenBU

BOTSWANA UNTOUCHED. Een 13 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA-JenBU BOTSWANA UNTOUCHED Een 13 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA-JenBU Begin je tour door het Marakele National Park, Khama Rhino Sanctuary en de Makgadikgadipannen te ervaren.

Nadere informatie

BOTSWANA LODGE EXPLORER

BOTSWANA LODGE EXPLORER BOTSWANA LODGE EXPLORER Een 11 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA-JenBLE Ervaar de adembenemende schoonheid, de onvoorstelbare uitgestrektheid, de open vlaktes bij Nxai

Nadere informatie

Botswana Highlights. Dag 1 Maun

Botswana Highlights. Dag 1 Maun Botswana Highlights Dag 1 Maun U wordt opgehaald van het vliegveld en naar uw lodge gebracht met mooi uitzicht over de Thamalakane rivier. Restaurant aanwezig. Dag 2 Okavango Delta Per safari auto naar

Nadere informatie

Botswana-Namibie Noord

Botswana-Namibie Noord Botswana-Namibie Noord Dag 1 Namibie De reis start in Windhoek waar u de 4x4 in ontvangst neemt. Na een uitgebreide overdracht van de auto en uitrusting, rijdt u naar een rustig gelegen camping niet ver

Nadere informatie

Dag 1. Hluhluwe. Accommodatie:

Dag 1. Hluhluwe. Accommodatie: Dag 1. Hluhluwe Aankomst Richardbay Airport waar wij klaar zullen staan met onze Land Rover Defenders en u naar ons verblijf in Hluhluwe zullen brengen. Hier kunt u even bijkomen van de reis. S Avonds

Nadere informatie

Botswana Wildlife Breakaway 2019

Botswana Wildlife Breakaway 2019 Botswana Wildlife Breakaway 2019 15 Daagse groepsreis door Botswana-Namibië-Zimbabwe Minimum 4 pers -Maximum 12 pers Tijdens deze 15 magische dagen van en naar Victoria Falls, zal u enkele van Botswana's,

Nadere informatie

Ongetemd Botswana. Vol pension. Victoria Falls

Ongetemd Botswana. Vol pension. Victoria Falls 10-daagse privé-safari door de mooiste natuurbestemming Ongetemd Botswana Alle hoogtepunten in 10 dagen: Victoria Falls, Chobe N.P, Moremi, Op privé-basis of in kleine groepen Exclusieve, kleinschalige

Nadere informatie

Vanuit Johannesburg vliegt u tegen middennacht terug naar Nederland.

Vanuit Johannesburg vliegt u tegen middennacht terug naar Nederland. THE BIG 5 Hieronder hebben wij een verlengingsoptie voor de Wijn-Spijs reis uitgewerkt. Als u voor deze optie kiest blijft u 6 dagen langer in Zuid- Afrika. U vliegt naar Johannesburg om van daaruit op

Nadere informatie

Highlights Fully Inclusive Safari Botswana 13 dagen

Highlights Fully Inclusive Safari Botswana 13 dagen Highlights Fully Inclusive Safari Botswana 13 dagen Hoogtepunten: Livingstone: Waterberry Lodge Chobe: Muchenje Lodge Savuti: Goha Hills Okavango: Pom Pom Camp Individuele reis Botswana totale reisduur

Nadere informatie

Zimbabwe & Botswana Avontuurlijke groepsreis in internationaal gezelschap

Zimbabwe & Botswana Avontuurlijke groepsreis in internationaal gezelschap Zimbabwe & Botswana Avontuurlijke groepsreis in internationaal gezelschap Zimbabwe en Botswana Safari Experience 2016 Johannesburg Kruger National Park Great Zimbabwe Matobo National Park Hwange National

Nadere informatie

Botswana Avontuurlijke groepsreis in internationaal gezelschap. De wildparken van Botswana

Botswana Avontuurlijke groepsreis in internationaal gezelschap. De wildparken van Botswana Botswana Avontuurlijke groepsreis in internationaal gezelschap De wildparken van Botswana Johannesburg Khama Rhino Sanctuary Maun Okavango Delta Moremi Reservaat - Makgadikgadi Pans Chobe National Park

Nadere informatie

U logeert in afgelegen, bijzonder luxueuze tentenkampen, die een geheel vormen met hun overweldigende

U logeert in afgelegen, bijzonder luxueuze tentenkampen, die een geheel vormen met hun overweldigende Botswana De uitgestrekte felgroene grasvlaktes, de dorre steppes van de Makgadikgadi Pans, de weelderige moerassen van de Okavango Delta en de kurkdroge Kalahariwoestijn. Welkom in Botswana, het land van

Nadere informatie

Victoria Watervallen en het beste van Botswana

Victoria Watervallen en het beste van Botswana Victoria Watervallen en het beste van Botswana 7 daagse reis door oogstrelende en waterrijke natuurpracht Profiel Geheel verzorgd Safari in Afrika s mooiste safarigebied: Chobe en Okavango Delta Eén van

Nadere informatie

Kwando laagseizoen special Botswana

Kwando laagseizoen special Botswana Kwando laagseizoen special Botswana Geldig van 15 nov. 2015 t/m 31 maart 2016 Geldig van 15 nov. 2015 t/m 31 maart 2016 Keuze uit 8 verschillende Luxe accommodaties Fully inclusive - verblijf obv. 2 personen

Nadere informatie

10 daagse Safari The Migration Special

10 daagse Safari The Migration Special 10 daagse Safari The Migration Special De Serengeti, het gebied waar zoveel natuurfilms worden gemaakt, is ongetwijfeld het beroemdste wildpark ter wereld en is op geen enkele manier te vergelijken met

Nadere informatie

11-daagse Luxe fly-in safari Botswana Individuele afreis tussen 1 november 2014 en 31 maart 2015

11-daagse Luxe fly-in safari Botswana Individuele afreis tussen 1 november 2014 en 31 maart 2015 11-daagse Luxe fly-in safari Botswana Individuele afreis tussen 1 november 2014 en 31 maart 2015 Welkom in Botswana, het land van contrasten, zo betoverend dat u ze nooit meer vergeet. Deze 11-daagse fly-in

Nadere informatie

Namibië en Botswana (noord)

Namibië en Botswana (noord) Namibië en Botswana (noord) Dag 1 Rehoboth De reis start in Windhoek waar u de 4x4 in ontvangst neemt. Na een uitgebreide overdracht van de auto en uitrusting, rijdt u naar een rustig gelegen camping met

Nadere informatie

Green Season Luxe Safari Botswana 11 dagen

Green Season Luxe Safari Botswana 11 dagen Green Season Luxe Safari Botswana 11 dagen Individuele reis totale reisduur 11 dagen (verlenging mogelijk) Hoogtepunten: Victoria Falls : Victoria Falls Safari Lodge / 1 nacht HB Chobe: Muchenje Safari

Nadere informatie

Botswana. Desert, Rivers & Falls. Groepsreis in internationaal gezelschap

Botswana. Desert, Rivers & Falls. Groepsreis in internationaal gezelschap Botswana Groepsreis in internationaal gezelschap Desert, Rivers & Falls Victoria Falls - Chobe National Park - Makgadikgadi Pans - Moremi Game Reserve - Kalahariwoestijn Geniet bij valavond van een cruise

Nadere informatie

Namibië en Botswana (noord)

Namibië en Botswana (noord) Namibië en Botswana (noord) Dag 1 Rehoboth De reis start in Windhoek waar u de 4x4 in ontvangst neemt. Na een uitgebreide overdracht van de auto en uitrusting, rijdt u naar een rustig gelegen camping met

Nadere informatie

Botswana en Namibië 14 dagen private fly en drive in safari in zeer luxe accommodaties

Botswana en Namibië 14 dagen private fly en drive in safari in zeer luxe accommodaties 1 Reissom: Safari 7.950, per persoon, + Internationale vluchten ca 1.000, p.p. Op basis van 4 personen in gedeelde 2 persoons accommodatie. reisperiode: 01 januari 31 oktober 2006 U kunt eventueel zelf

Nadere informatie

Namibië - Botswana. Dag 1 Rehoboth

Namibië - Botswana. Dag 1 Rehoboth Namibië - Botswana Dag 1 Rehoboth De reis start in Windhoek waar u de 4x4 in ontvangst neemt. Na een uitgebreide overdracht van de auto en uitrusting, rijdt u naar uw lodge aan het Oanob meer. Dag 2 Sesriem

Nadere informatie

Fly Drive Lodge Safari-reis door Zuid Afrika Dag 1 Vlucht Amsterdam-Johannesburg Dag 2-4 Kruger National Park (120 km)

Fly Drive Lodge Safari-reis door Zuid Afrika Dag 1 Vlucht Amsterdam-Johannesburg Dag 2-4 Kruger National Park (120 km) Fly Drive Lodge Safari-reis door Zuid Afrika Met Krugerpark, Swaziland, imfolozi-hluhluwe National Park, Ithala Game Reserve, St Lucia Wetland Park, 21 dagen, vanaf 1530,- (excl. Tickets) p.p. of 2570,-

Nadere informatie

Desert & Delta on a Budget Botswana 12 dagen

Desert & Delta on a Budget Botswana 12 dagen Desert & Delta on a Budget Botswana 12 dagen Individuele reis Botswana totale reisduur 12 dagen Hoogtepunten: Victoria Falls: Lokuthula Lodge Chobe: Chobe Safari Lodge Okavango: Oddballs Camp Makgadikgadi:

Nadere informatie

Luxury Safari Kafue Plains Zambia 12 dagen

Luxury Safari Kafue Plains Zambia 12 dagen Luxury Safari Kafue Plains Zambia 12 dagen Hoogtepunten: Individuele reis Zambia totale reisduur 12 dagen vertrek op iedere gewenste data & verlenging mogelijk Lusaka: Protea Safari Lodge Noord Kafue:

Nadere informatie

Adventure Safari Botswana 13 dagen

Adventure Safari Botswana 13 dagen Adventure Safari Botswana 13 dagen Individuele reis Botswana totale reisduur 13 dagen vertrek op iedere gewenste data & verlenging mogelijk Hoogtepunten: Makgadikgadi: Meno a Kwena Moremi/Khwai: Sango

Nadere informatie

Driepolige stopcontacten, specifiek voor zuidelijk Afrika

Driepolige stopcontacten, specifiek voor zuidelijk Afrika Botswana Afrika s best bewaarde geheim In het hart van zuidelijk Afrika ligt Botswana, Afrika s best bewaarde geheim en hét safariland bij uitstek. Wild is er in overvloed in de waterrijke Okavangodelta,

Nadere informatie

6 daagse (vijf nachten) wandelsafari in de Okavango Delta in Botswana. Een groots wildavontuur met luxe waarin u zelf de hoofdrol speelt

6 daagse (vijf nachten) wandelsafari in de Okavango Delta in Botswana. Een groots wildavontuur met luxe waarin u zelf de hoofdrol speelt Okavango Delta Trail 6 daagse (vijf nachten) wandelsafari in de Okavango Delta in Botswana Profiel Wandelen in de sporen van dieren Weg van onze moderne wereld naar de wieg van onze beschaving Het echte

Nadere informatie

9 Daagse Camp-Safari Budget

9 Daagse Camp-Safari Budget 9 Daagse Camp-Safari Budget Een voordelige manier om de nationale parken in Tanzania te bezoeken is door tijdens de safari de nachten kamperend door te brengen. Tijdens de Safari reist u naast uw gids

Nadere informatie

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid Kenia Groepsreis in internationaal gezelschap De magie van Kenia Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid 13 dagen/10 nachten GROEPSREIS MET FRANSTALIGE GIDS IN KENIA Safari

Nadere informatie

Namibië - Botswana. Dag 1 Rehoboth

Namibië - Botswana. Dag 1 Rehoboth Namibië - Botswana Dag 1 Rehoboth De reis start in Windhoek waar u de 4x4 in ontvangst neemt. Na een uitgebreide overdracht van de auto en uitrusting, rijdt u naar uw lodge aan het Oanob meer. Inclusief

Nadere informatie

Truckexpeditie in kamers Mokoro varen in Okavango Delta Op safari in Chobe natuurpark Krugerpark en Hwange Victoria watervallen

Truckexpeditie in kamers Mokoro varen in Okavango Delta Op safari in Chobe natuurpark Krugerpark en Hwange Victoria watervallen Truckexpeditie in kamers Mokoro varen in Okavango Delta Op safari in Chobe natuurpark Krugerpark en Hwange Victoria watervallen Ben je jong van hart? Hou je van outdoor leven? Maar slaap je toch liever

Nadere informatie

Groepsafaris in Afrika. 4 landen beleving. Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap)

Groepsafaris in Afrika. 4 landen beleving. Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap) 4 landen beleving Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap) Inbegrepen: - Accommodaties en maaltijden zoals beschreven - Activiteiten vermeld in het programma

Nadere informatie

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA INSPIRATIEREIS 2017/2018 12 DAGEN TANZANIA 1 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld, en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie ontvangen

Nadere informatie

10 - DAAGSE LUXE VLIEG RONDREIS OEGANDA!

10 - DAAGSE LUXE VLIEG RONDREIS OEGANDA! 10 - DAAGSE LUXE VLIEG RONDREIS OEGANDA! Door middel van binnenlandse vluchten en de meest luxueuze lodges dit veelzijdige land ontdekken, dit is Oeganda exclusief! INHOUDSOPGAVE De meest luxueuze lodges

Nadere informatie

De schoonheid van leegte in Namibië

De schoonheid van leegte in Namibië De schoonheid van leegte in Namibië Reis door Namibie via Caprivi naar Botswana & Vic Falls Tijdens deze reis ziet u eigenlijk alle kleuren van Namibië. U begint bij het rood van de Sossusvlei en reist

Nadere informatie

Rondreis: Namibië, Botswana, Zimbabwe

Rondreis: Namibië, Botswana, Zimbabwe Rondreis: Namibië, Botswana, Zimbabwe Desert & Delta 14 dagen, accommodatiereis Deze reis is ook beschikbaar als kleine groepsreis (max 12 reizigers), zie voor de actuele prijzen de website. Maaltijden:

Nadere informatie

Groene safari reis, balsem voor de ziel

Groene safari reis, balsem voor de ziel Groene safari reis, balsem voor de ziel Dromen van luxe safari's wordt werkelijkheid met deze reis door de noordelijke provincies van Zuid-Afrika. Het groen van de parken, de kleurrijkheid van de dieren

Nadere informatie

Puur natuur puur duurzaam: safari in Botswana 2011

Puur natuur puur duurzaam: safari in Botswana 2011 Puur natuur puur duurzaam: safari in Botswana 2011 Safari in Botswana is een once-in-a-lifetime experience. De ongetemde wildernis, de pure natuur, de ongereptheid: Botswana is eigenlijk één grote wildpark

Nadere informatie

Rondreis Zuid Afrika & Swaziland

Rondreis Zuid Afrika & Swaziland Rondreis Zuid Afrika & Swaziland Dag 1 Nelspruit Aankomst in Johannesburg. Hier staat een huurauto voor u klaar bij Europcar. Vervolgens rijdt u naar Nelspruit. U verblijft hier in een mooi gelegen lodge

Nadere informatie

PROFITEER VAN DE LAAGSEIZOEN AANBIEDING Luxury Fly-in Botswana

PROFITEER VAN DE LAAGSEIZOEN AANBIEDING Luxury Fly-in Botswana PROFITEER VAN DE LAAGSEIZOEN AANBIEDING Luxury Fly-in Botswana Luxury Fly-in Botswana Individuele reis Fully Inclusive totale reisduur 14 dagen Vertrek is mogelijk op elke gewenste data / verlenging is

Nadere informatie

Kenia, Tanzania en Zanzibar

Kenia, Tanzania en Zanzibar Kenia, Tanzania en Zanzibar Begeleide privé rondreis Amboseli en Tanzania Exploration + Zanzibar Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire - Zanzibar 13 dagen/10 nachten PRIVERONDREIS

Nadere informatie

Tekst: Jan Dobbe Foto's: Shutterstock en Marloes Oomen

Tekst: Jan Dobbe Foto's: Shutterstock en Marloes Oomen Botswana stralend licht van Afrika Tekst: Jan Dobbe Foto's: Shutterstock en Marloes Oomen Botswana is een groot land in zuidelijk Afrika, ingesloten tussen Namibië, Zuid-Afrika, Zambia en Zimbabwe. Het

Nadere informatie

Masai Mara Migration Safari

Masai Mara Migration Safari Masai Mara Migration Safari Duur van de Safari: 3 dagen / 2 nachten Hoogtepunten: Maasai Mara Game Reserve Activiteiten: Wildlife The Big Five, grootschalige game experience, sightseeing, bird watching

Nadere informatie

Bridge: we spelen minimaal 6/7 avonden bridge onder NBB-gekwalificeerde wedstrijdbegeleiding. Meesterpunten volgens geldende schaal.

Bridge: we spelen minimaal 6/7 avonden bridge onder NBB-gekwalificeerde wedstrijdbegeleiding. Meesterpunten volgens geldende schaal. Dagprogramma 16-daagse Rondreis 'Skitterend' Zuid-Afrika in samenwerking met KRAS Reisroute vertrek 2 oktober 2015 Dag 1: Vliegreis Amsterdam Johannesburg. Dag 2: Aankomst Johannesburg. Johannesburg Pretoria

Nadere informatie

Luxury Safari Experience Zimbabwe/Botswana

Luxury Safari Experience Zimbabwe/Botswana Luxury Safari Experience Zimbabwe/Botswana Luxury Safari Experience Zimbabwe/Botswana Individuele reis Fully Inclusive totale reisduur 11 dagen Vertrek is mogelijk op elke gewenste data Verlenging mogelijk

Nadere informatie

Reisschema: Dag 1 Vlucht Amsterdam-Port Elizabeth (via Frankfurt en Johannesburg) met South African Airways Dag 2 Aankomst Port Elizabeth Ophalen

Reisschema: Dag 1 Vlucht Amsterdam-Port Elizabeth (via Frankfurt en Johannesburg) met South African Airways Dag 2 Aankomst Port Elizabeth Ophalen Reisschema: Dag 1 Vlucht Amsterdam-Port Elizabeth (via Frankfurt en Johannesburg) met South African Airways Dag 2 Aankomst Port Elizabeth Ophalen huurauto luchthaven Port Elizabeth 4 nachten Beach Hotel,

Nadere informatie

Kenia, Tanzania en Zanzibar

Kenia, Tanzania en Zanzibar Kenia, Tanzania en Zanzibar Begeleide privé rondreis Amboseli en Tanzania Exploration + Zanzibar Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire - Zanzibar 15 dagen/12 nachten PRIVERONDREIS

Nadere informatie

Malawi Zambia privé reis 16 dagen :

Malawi Zambia privé reis 16 dagen : Malawi Zambia privé reis 16 dagen : De voordelen De hoogtepunten van Malawi + Zambia gecombineerd Spot luipaarden, leeuwen, kudu s, puku s en grote kuddes olifanten & buffels Unieke locaties van tropische

Nadere informatie

Fly-in South Luangwa & Lower Zambezi

Fly-in South Luangwa & Lower Zambezi Fly-in South Luangwa & Lower Zambezi Aanbieding Fly-in South Luangwa & Lower Zambezi Individuele reis 12 dagen verlenging mogelijk Hoogtepunten: Lower Zambezi Kasaka River Lodge South Luangwa Flatdogs

Nadere informatie

Austral Delights: Namibië en de Victoria Falls

Austral Delights: Namibië en de Victoria Falls Namibië Groepsreis in kleine groep (max 8 p.) Austral Delights: Namibië en de Victoria Falls Windhoek - Sesriem - Sossusvlei - Swakopmund - Twyfelfontein - Etosha - Rundu - Kongola - Chobe - Victoria Falls

Nadere informatie

In de sporen van Livingstone

In de sporen van Livingstone In de sporen van Livingstone 40 daagse autoreis door Zuidelijk Afrika Profiel Met uw eigen vervoermiddel (classic, 4x4, motorfiets) of huurauto van Kaapstad naar Nairobi Vooral over verharde wegen en gravel

Nadere informatie

CLASSIC SAFARI BOTSWANA

CLASSIC SAFARI BOTSWANA CLASSIC SAFARI BOTSWANA Classic Safari Botswana Individuele reis Fully Inclusive totale reisduur 12 dagen Vertrek is mogelijk op elke gewenste data / verlenging is mogelijk Hoogtepunten: Victoria Falls

Nadere informatie

AANBIEDING KWANDO SAFARIS Laagzeizoen Luxury Fly-in 14 dagen

AANBIEDING KWANDO SAFARIS Laagzeizoen Luxury Fly-in 14 dagen AANBIEDING KWANDO SAFARIS Laagzeizoen Luxury Fly-in 14 dagen Individuele reis totale reisduur 14 dagen Vertrek is mogelijk op elke gewenste data / verlenging is mogelijk Hoogtepunten: Victoria Falls :

Nadere informatie

Vogelreis Okavango-Kalahari-Caprivi-Chobe (kamperen)

Vogelreis Okavango-Kalahari-Caprivi-Chobe (kamperen) Vogelreis Okavango-Kalahari-Caprivi-Chobe (kamperen) Dag 1 Maun U wordt opgehaald van het vliegveld en naar uw tent ensuite gebracht met uitzicht over de Thamalakane rivier. Hier ziet u mogelijk hoe de

Nadere informatie

Aanbieding Going Zimbabwe

Aanbieding Going Zimbabwe Avontuurlijk reizen door Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi www.zimbasafaris.com / Tel: 020-610 3593 Aanbieding Going Zimbabwe Hoogtepunten: Hwange NP: Somalisa camp of Somalisa Acacia Camp

Nadere informatie

Dagprogramma. Noordelijk Namibië & Chobe. Dag 1 - Van Windhoek luchthaven naar Windhoek centrum (ca. 45 km) askja.nl

Dagprogramma. Noordelijk Namibië & Chobe. Dag 1 - Van Windhoek luchthaven naar Windhoek centrum (ca. 45 km) askja.nl Dagprogramma Noordelijk Namibië & Chobe De wereldberoemde zandduinen van de Sossusvlei, rotstekeningen bij Twyfelfontein en de wilde dieren rondom de bijzondere zoutpan van Etosha National Park behoren

Nadere informatie

Luxury Safari Experience Zimbabwe/Botswana

Luxury Safari Experience Zimbabwe/Botswana Luxury Safari Experience Zimbabwe/Botswana Luxury Safari Experience Zimbabwe/Botswana Individuele reis Fully Inclusive totale reisduur 13 dagen Vertrek is mogelijk op elke gewenste data Verlenging mogelijk

Nadere informatie

12-daagse luxe privéreis Hoogtepunten

12-daagse luxe privéreis Hoogtepunten 12-daagse luxe privéreis Hoogtepunten Tanzania & Zanzibar! Een luxe reis waarin naast de parken, ook de accommodaties één grote beleving zijn! de voordelen Het hele jaar door een scherpe prijs Luxe accommodaties

Nadere informatie

Kenia & Tanzania Rondreis in internationaal gezelschap. Amboseli en Tanzania Exploration

Kenia & Tanzania Rondreis in internationaal gezelschap. Amboseli en Tanzania Exploration Kenia & Tanzania Rondreis in internationaal gezelschap Amboseli en Tanzania Exploration 10 dagen/7 nachten Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire GROEPSRONDREIS MET FRANSTALIGE

Nadere informatie

Van Zuid naar Noord Botswana 13 dagen

Van Zuid naar Noord Botswana 13 dagen Van Zuid naar Noord Botswana 13 dagen Individuele reis Botswana totale reisduur 13 dagen Vertrek is mogelijk op ieder gewenst moment Hoogtepunten: Maun: Audi Camp Central Kalahari: Haina Kalahari Lodge

Nadere informatie

Kenia & Tanzania Begeleide privé rondreis. Amboseli en Tanzania Exploration. Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire

Kenia & Tanzania Begeleide privé rondreis. Amboseli en Tanzania Exploration. Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire Kenia & Tanzania Begeleide privé rondreis Amboseli en Tanzania Exploration 10 dagen/7 nachten Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire PRIVERONDREIS MET ENGELSTALIGE GIDS DOOR KENIA

Nadere informatie

Adventurous Walking Safari Zimbabwe

Adventurous Walking Safari Zimbabwe Avontuurlijk reizen door Zimbabwe Zambia Botswana Tanzania Malawi www.zimbasafaris.com / Tel: 020 610 3593 Adventurous Walking Safari Zimbabwe Totale reisduur 14 dagen Individuele reis Vertrek is mogelijk

Nadere informatie

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar Een voordelige manier om de nationale parken in Tanzania te bezoeken is door tijdens de safari de nachten kamperend door te brengen. Tijdens de Safari

Nadere informatie

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Safari & meer

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Safari & meer 14 daagse rondreis Sri Lanka Safari & meer Sri Lanka is een tropisch eiland op een unieke locatie in de wereld. De natuur is zo overweldigend dat het eiland in de oudheid de mooiste namen kreeg, zoals

Nadere informatie

Zimbabwe - Botswana Green Dessert Safari - 13 dagen

Zimbabwe - Botswana Green Dessert Safari - 13 dagen Zimbabwe - Botswana Green Dessert Safari - 13 dagen Zimbabwe - Botswana Green Dessert Safari Individuele reis totale reisduur 13 dagen (verlenging mogelijk) Hoogtepunten: Zimbabwe - Victoria Falls: Gorges

Nadere informatie

"Certainly, travel is more than the seeing of sights; it is a change that goes on, deep and permanent, in the ideas of living.

Certainly, travel is more than the seeing of sights; it is a change that goes on, deep and permanent, in the ideas of living. AFRICA AT ITS BEST De fotoreizen zijn met zorg persoonlijk uitgezocht en gepland. Natuurbeleving, kleine groepen, gelijkgestemde deelnemers, plezier en veel tijd voor fotografie zijn kenmerkend voor deze

Nadere informatie

Tanzania - Zanzibar, de Grote Trek

Tanzania - Zanzibar, de Grote Trek TANZANIA Tanzania -, de Grote Trek Privé rondreis met privéchauffeur/ranger Kant-en-Klaar - 11 dagen / 8 nachten REF: 194 REISBESCHRIJVING - - Lake Manyara - Karatu - Ngorongoro Krater - - Ngorongoro Conservation

Nadere informatie

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging 16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging We beklimmen de Kilimanjaro via de Marangu Route, dit is de oudste route en ook de enige route waar u verblijft in hutten. Er zijn verschillende

Nadere informatie

Extensie Drakensbergen voor de Het beste van KZN reis

Extensie Drakensbergen voor de Het beste van KZN reis Extensie Drakensbergen voor de Het beste van KZN reis Extensie D rakenbergen aan Het Beste van KwaZulu-Natal De onderstaande extensie betreft een additionele 6 dagen welke aan de Het beste van KZN reis

Nadere informatie

11-daagse reis Uganda:

11-daagse reis Uganda: 11-daagse reis Uganda: Dag 1: 09.50 uur van Amsterdam naar Entebbe Aankomst om 22.25 uur vliegveld Entebbe We worden opgehaald en slapen in Guinea hotel in entebbe voor 1 nacht. Dag 2: We worden om 10.00

Nadere informatie

Golf Safari Kenia 2017

Golf Safari Kenia 2017 Golf Safari Kenia 2017 Charlie s Travels Lars Wouterse Mijn naam is Lars en ik ben helemaal gek van golfen en Afrika. Momenteel woon en werk ik in Kenia om mijn passie met meer mensen te delen. Samen met

Nadere informatie

TUNISIA MOROCCO A LGERIA LIBYA

TUNISIA MOROCCO A LGERIA LIBYA MOROCCO A LGERIA N TUNISIA MAURITANIA SENEGAL MALI NIGER ERI TREA CAPE-VERDE CHAD GAMBIA DJIBOUTI BURKINA SUDAN GUINEA FASO BISSAU GUINEA NIGERIA IVORY ETHIOPIA COAST C ENTRAL SIERRA LEONE AFRICAN REPUBLIC

Nadere informatie

Voorbeeldreizen op www.outinafrica.com code: 1040, 1078-80 en 5012-18.

Voorbeeldreizen op www.outinafrica.com code: 1040, 1078-80 en 5012-18. Het magische hoogtepunt van reizen naar Botswana is voor velen de water- en wildrijke Okavango Delta. Wellicht zonder dat u het beseft, heeft u dit prachtige gebied vast al eens op TV gezien: vrijwel elke

Nadere informatie

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar Bij een lodge safari brengt u de nacht door in huisjes of kleine hotels die van alle gemakken voorzien zijn. Veelal zijn deze lodges in typische afrikaanse

Nadere informatie

North Kafue Explorer 11 dagen

North Kafue Explorer 11 dagen North Kafue Explorer 11 dagen Individuele reis Zambia totale reisduur 11 dagen vertrek op iedere gewenste data & verlenging mogelijk Hoogtepunten: Lusaka: Pioneer Camp Centraal Kafue: Kaingu Lodge Noord

Nadere informatie

Voorbeeldreis beklimming van Mount Kilimanjaro, safari s en Zanzibar

Voorbeeldreis beklimming van Mount Kilimanjaro, safari s en Zanzibar Voorbeeldreis beklimming van Mount Kilimanjaro, safari s en Zanzibar Kilimanjaro is de naam van een regio in Tanzania én van Afrika s hoogste berg (5895 meter). De Kili (letterlijk: berg die glinstert)

Nadere informatie

Luxury Botswana Classic 11 dagen

Luxury Botswana Classic 11 dagen Luxury Botswana Classic 11 dagen Individuele reis totale reisduur 11 dagen verlenging mogelijk Hoogtepunten: Chobe: Muchenje Lodge Moremi/Khwai: Machaba Camp Okavango Delta: Gomoti Plains Camp Inclusief

Nadere informatie

Natuurreis naar India voor Tijger, Leeuw en Luipaard

Natuurreis naar India voor Tijger, Leeuw en Luipaard Natuurreis naar India voor Tijger, Leeuw en Luipaard India is het enige land in de wereld dat zowel de Leeuw, het Luipaard als de Tijger onder zijn inheemse fauna bevat. Deze natuurreis gaat via Gujarat

Nadere informatie

Tanzania. Tanzania Explorer. Begeleide groepsreis met Franstalige begeleiding. Arusha Manyara Serengeti Ngorongoro Tarangire Arusha

Tanzania. Tanzania Explorer. Begeleide groepsreis met Franstalige begeleiding. Arusha Manyara Serengeti Ngorongoro Tarangire Arusha Tanzania Begeleide groepsreis met Franstalige begeleiding Tanzania Explorer Arusha Manyara Serengeti Ngorongoro Tarangire Arusha Verken het Manyara National Parc waar duizenden flamingo s hun habitat hebben

Nadere informatie

Truckexpeditie in tent Okavango Delta Hwange Victoria watervallen Chobe natuurpark

Truckexpeditie in tent Okavango Delta Hwange Victoria watervallen Chobe natuurpark Truckexpeditie in tent Okavango Delta Hwange Victoria watervallen Chobe natuurpark Ben je jong van hart? Hou je van outdoor leven en tentjes? In Zimbabwe voeg je daar nog een extra dimensie aan toe: de

Nadere informatie

Voorbeeldreis van een Safari in de Okavango Delta, voorafgegaan door een bezoek aan de Victoria Watervallen.

Voorbeeldreis van een Safari in de Okavango Delta, voorafgegaan door een bezoek aan de Victoria Watervallen. Voorbeeldreis van een Safari in de Okavango Delta, voorafgegaan door een bezoek aan de Victoria Watervallen. Day 1. 22.05 Arrive O.R. Tambo International Airport off scheduled flight KLM. Once through

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus Hartelijk dank voor uw belangstelling in Ervaar Reizen. Speciaal voor diegene die een fantastische

Nadere informatie

Zambia & Malawi Livingstone Trail Tourcode:LA-SunZMa16

Zambia & Malawi Livingstone Trail Tourcode:LA-SunZMa16 Zambia & Malawi Livingstone Trail Tourcode:LA-SunZMa16 Een 16 daagse groep safari in internationaal gezelschap min 4, max 12 personen Een spannende safari-ervaring die de diversiteit van de minder bereisde

Nadere informatie

Fly In Safari - Tanzania Southern Circuit

Fly In Safari - Tanzania Southern Circuit Avontuurlijk reizen door Zimbabwe Zambia Botswana Tanzania Malawi www.zimbasafaris.com / Tel: 020 610 3593 Fly In Safari - Tanzania Southern Circuit Tanzania Southern Circuit - Fly In Safari Individuele

Nadere informatie

AANBIEDING Luxury Safari Experience Zimbabwe/Botswana

AANBIEDING Luxury Safari Experience Zimbabwe/Botswana Avontuurlijk reizen door Zimbabwe Zambia Botswana Tanzania Malawi www.zimbasafaris.com / Tel: 020 610 3593 AANBIEDING Luxury Safari Experience Zimbabwe/Botswana Hoogtepunten: Matobo Hills: Camp Amalinda

Nadere informatie

Tanzania en Zanzibar 2017/2018

Tanzania en Zanzibar 2017/2018 1 Tanzania en Zanzibar 2017/2018 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie met een welkomstdrankje

Nadere informatie

The Chikoko Walking Trail 10 dagen Zambia

The Chikoko Walking Trail 10 dagen Zambia The Chikoko Walking Trail 10 dagen Zambia South Luangwa Chikoko Walking Trail Individuele reis totale reisduur 10 dagen Vertrek is mogelijk op elke gewenste data Hoogtepunten: South Luangwa NP: Flatdogs

Nadere informatie

Fly In packages ex Johannesburg begeleid Sossusvlei Etosha National Park Begeleid Ex Johannesburg

Fly In packages ex Johannesburg begeleid Sossusvlei Etosha National Park Begeleid Ex Johannesburg Fly In packages ex Johannesburg begeleid Sossusvlei Etosha National Park Begeleid Ex Johannesburg Deze begeleide pakketjes inclusief heen- en terugvlucht naar Johannesburg zijn ideaal om te combineren

Nadere informatie

Kruger National Park Safari

Kruger National Park Safari Kruger National Park Safari 4 dagen, accommodatiereis Deze reis is ook beschikbaar als kleine groepsreis (max 12 reizigers), zie voor de actuele prijzen de website. Maaltijden: Startpunt rondreis: Eindpunt

Nadere informatie

Rondreis: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe

Rondreis: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe Rondreis: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe Kaapstad via Victoria Falls naar Kruger NP 26 dagen, accommodatiereis Deze reis is ook beschikbaar als kleine groepsreis (max 12 reizigers), zie voor

Nadere informatie

SUPER AANBIEDING 2015

SUPER AANBIEDING 2015 SUPER AANBIEDING 2015 Big Five Luxury Safari Zimbabwe Hoogtepunten: Zambezi NP: Zambezi Sands / 3 nachten FI Hwange zuidoost: Bomani Safari Camp / 3 nachten FI Hwange noord: Nehimba Safari Camp / 3 nachten

Nadere informatie

Zuid-Afrika. Zuid-Afrika4kids. Selfdrive. Johannesburg Hazyview - Sabi Sand Kruger Swaziland Maputaland - Saint Lucia - Drakensbergen - Johannesburg

Zuid-Afrika. Zuid-Afrika4kids. Selfdrive. Johannesburg Hazyview - Sabi Sand Kruger Swaziland Maputaland - Saint Lucia - Drakensbergen - Johannesburg Zuid-Afrika Selfdrive Zuid-Afrika4kids Johannesburg Hazyview - Sabi Sand Kruger Swaziland Maputaland - Saint Lucia - Drakensbergen - Johannesburg Ideale rondreis voor gezinnen met kinderen Verblijf in

Nadere informatie

Leon Varley Adventurous Walking Safari

Leon Varley Adventurous Walking Safari Leon Varley Adventurous Walking Safari Totale reisduur 14 dagen Individuele rondreis Verlenging mogelijk vertrek op elke gewenste data Een boeiende safari voor de meer avontuurlijke reiziger. Naast de

Nadere informatie

ZEBRA MIGRATIE ALLEEN IN HET GROENE SEIZOEN Laagseizoen aanbieding Kwando Safaris Green Dessert Safari 11 dagen fully inclusive

ZEBRA MIGRATIE ALLEEN IN HET GROENE SEIZOEN Laagseizoen aanbieding Kwando Safaris Green Dessert Safari 11 dagen fully inclusive ZEBRA MIGRATIE ALLEEN IN HET GROENE SEIZOEN Laagseizoen aanbieding Kwando Safaris Green Dessert Safari 11 dagen fully inclusive Hoogtepunten: Central Kalahari : Tau Pan Camp Makgadikgadi: Nxai Pan Camp

Nadere informatie