EEN GOED ORKEST BEN JE SAMEN. HAND-OUT SAMEN MAKEN WE EEN GOEDE CAO CONFERENTIE DIGITALISERING RIJKSOVERHEID GRIP OP JE TOEKOMST?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "EEN GOED ORKEST BEN JE SAMEN. HAND-OUT SAMEN MAKEN WE EEN GOEDE CAO CONFERENTIE DIGITALISERING RIJKSOVERHEID GRIP OP JE TOEKOMST?"

Transcriptie

1 EEN GOED ORKEST BEN JE SAMEN. HAND-OUT SAMEN MAKEN WE EEN GOEDE CAO CONFERENTIE DIGITALISERING GRIP OP JE TOEKOMST?

2 INVESTEER IN JE VERDERE LOOPBAAN MET EEN LOOPBAANSCAN OF WORK- SHOP VAN FNV (RIJKS)OVERHEID! Tijdens de inleidingen heb je veel gehoord over de laatste ontwikkelingen rond digitalisering en de competenties, die je nodig hebt om te kunnen blijven werken. Vraag jij je af wat dit voor jou persoonlijk betekent? Belangrijk is dat je weet wat jij nodig hebt en van wie. Neem en houd regie op jouw loopbaan. Gebruik je personeelsgesprek, doe een loopbaanscan of volg een gratis training of workshop. Hierna volgt een overzicht van je mogelijkheden. VOOR ALLE RIJKSAMBTENAREN PERSONEELSGESPREK Wil je tips om je personeelsgesprek goed voor te bereiden? Maak dan gebruik van het leer- en ontwikkelaanbod met checklists, volg een korte training en download de gratis app. Of bekijk het webinar van het A+O fonds Rijk met tips van je collega s. Tijdens je personeelsgesprek heb je het met je leidinggevende over je werkzaamheden. Ook maken jullie afspraken over de resultaten die je de komende periode moet halen. Tijdens het gesprek praten jullie ook over wat je nodig hebt om de gestelde resultaten te bereiken. Denk hierbij aan ondersteuning op het gebied van loopbaanontwikkeling of aan het ontwikkelen van bepaald gedrag. Hierbij kijk je ook een paar jaar vooruit: welke stappen wil je in je loopbaan zetten? De afspraken die je met je leidinggevende maakt, moeten zo concreet en meetbaar mogelijk zijn. Leer- en ontwikkelaanbod: -> zoek: personeelsgesprekken -> zie: leer-en ontwikkelaanbod. Webinar: ->Trainingen en leergangen ->App personeelsgesprek Rijk. LOOPBAANSCAN Werk je drie jaar of langer in je functie? Dan mag je op kosten van je werkgever een loopbaanscan doen. Op grond van artikel 71b ARAR heb je het recht om eenmaal per vijf jaar een vertrouwelijke loopbaanscan te doen, met behulp van een professionele loopbaandeskundige. Je kunt een loopbaanscan aanvragen via je leidinggevende of via het A+O fonds Rijk.

3 WERKEN AAN JOUW TOEKOMST A+O fonds Rijk biedt speciaal voor ambtenaren van de Rijksoverheid gratis trainingen aan die jou helpen bij je ontwikkeling, werk en loopbaan. BLIK VOORUIT Wil je een cursus of opleiding volgen voor een vervolgstap in jouw carrière? Naast de mogelijkheden bij je eigen werkgever kun je ook gebruik maken van de scholingsregeling Blik Vooruit van het A+O fonds Rijk. Werk jij drie jaar of langer in dezelfde functie bij hetzelfde rijksonderdeel en vind je het tijd om iets nieuws te leren? Maak dan nu gebruik van de scholingsregeling Blik vooruit waarbij je met een subsidie van maximaal zelf een cursus of opleiding kiest voor een vervolgstap in jouw carrière. Ook kan de subsidie worden gebruikt voor het behalen van een ErVaringsCertificaat (EVC-traject). VAN-WERK-NAAR-WERK(VWNW)-VOORZIENINGEN Is er sprake van een reorganisatie als gevolg van digitalisering? Maak dan gebruik van de mogelijkheden van het Van Werk Naar Werk Beleid. Op tref je documenten aan die duidelijkheid geven over de nu geldende afspraken in het VWNW-beleid. Wat kun je verwachten, wie hebben een rol? Aarzel niet om zelf initiatief te nemen. Informatie, een stappenplan, mogelijkheden voor hulp en advies en praktische tips in deze brochure helpen je bij het maken van goede afspraken. Het is ook een boekje om aantekeningen in te maken.

4 Voor medewerkers werkzaam bij de ministeries en regionale rijksinstellingen, met uitzondering van Rijkswaterstaat, Belastingdienst en Dienst Justitiële Inrichtingen. EC O&P WORKFLOW WORKSHOPS EN TRAININGEN De workshops en trainingen van EC O&P Workflow kunnen je helpen bij het ontdekken van bijvoorbeeld: Je sterke punten en kwaliteiten. De werkzaamheden waarvan je energie krijgt. Hoe je om moet gaan met lastige gesprekssituaties. Veranderingen die plaatsvinden in jouw vakgebied en huidige functie. Wat jij kan bijdragen aan effectieve communicatie. Ga naar voor workshops en trainingen voor medewerkers, gericht op het versterken van vitaliteit, duurzame inzetbaarheid, mobiliteit en loopbaanontwikkeling. Oriënteer je je op je loopbaan of zoek je naar ander werk? Dan kun je via EC O&P Workflow naast mobiliteitstrajecten, ook gebruik maken van losse instrumenten, zoals onder andere: een haalbaarheidsonderzoek voor je eigen ondernemerschap, een loopbaanscan of een CV-scan. Ga hiervoor naar voor een aanbod van onze mobiliteitsdienstverlening en instrumenten. Aan het cursus- en (trainings)aanbod van EC O&P zijn wel kosten verbonden. Bespreek met je leidinggevende wat de mogelijkheden zijn.

5 Voor medewerkers werkzaam bij de Belastingdienst EMPLOYABILITY CENTER - WORKSHOPS EN TRAININGEN De workshops en trainingen van het Employability Center kunnen je helpen bij het ontwikkelen van: Jouw Personal brand (jij als merk). Je LinkedIn-profiel. Je netwerkvaardigheden. Je mondelinge- of schriftelijke sollicitatievaardigheden. Ook kun je individueel een traject volgen dat je helpt bij het ontdekken van jouw sterke punten en kwaliteiten, de werkzaamheden waarvan je energie krijgt en bij het inzicht te krijgen in de veranderingen die plaatsvinden in jouw vakgebied en huidige functie. Voor het cursus- en trainingsaanbod en meer informatie ga je naar: -> employability -> traject en workshop Aan het cursus- en (trainings)aanbod van het Employability Center zijn geen kosten verbonden. Bespreek met je leidinggevende wat de mogelijkheden zijn.

6 Voor FNV-leden FNV PROFESSIONALS Professionals FNV is een platform voor ambitieuze professionals, die zich willen ontwikkelen in werk en privé. Zij faciliteert en ondersteunt professionals in het zoeken naar een antwoord op de vragen die zij hebben, door gelijkgestemden op diverse manieren samen te brengen rondom thema s die belangrijk zijn op het gebied van leven en werken. Professionals FNV wil haar aanbod nauw aan laten sluiten op de behoeften van de doelgroep en heeft hiertoe een ontwikkelgroep van jonge en wat oudere professionals in het leven geroepen die samen met bestuurders de behoefte van de doelgroep in kaart brengt en diensten ontwikkelt. FNV Professionals organiseert dit najaar verschillende workshops, bijvoorbeeld: Dinsdag 17 oktober Jij bent een Talent, over het ontdekken van jouw kernkwaliteiten. Donderdag 2 november Elevatorpitch : in 20 tot 30 seconden vertellen wie je bent en wat je voor de ander kunt betekenen. Woensdag 22 november Sollicitatiegesprek voeren : oefenen met sollicitatiegesprek voeren; oefen situaties die je lastig vindt met een acteur. Kijk voor het gehele aanbod, het programma, aanmelden en locaties van de workshops op LOOPBAANADVIES Toe aan een nieuwe stap in je carrière? Heb je te maken met een outplacementtraject? Wil je werken aan je persoonlijke effectiviteit? Een loopbaanbegeleider of loopbaancoach van de FNV helpt. Elke dinsdagavond tussen en uur zitten onze loopbaanconsulenten voor je klaar op een spreekuur bij jou in de buurt. Een consulent kan je informeren over ons aanbod van trainingen en workshops en adviseren over welke stappen je kunt nemen. We houden loopbaanspreekuren in de volgende plaatsen: Amsterdam, Breda, Deventer, Eindhoven, Emmen, Groningen, Haarlem, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht, Voorburg (Den Haag), Weert en Zwolle. Onze loopbaanspreekuren worden bemand door professionele, deskundige en FNVgecertificeerde vakbondsvrijwilligers. Het loopbaanspreekuur is gratis voor jou als lid.

7 KADERACADEMIE Dagelijks maken duizenden kaderleden zich als vrijwilliger sterk voor de leden van FNV. Ze zetten vakbondsactiviteiten op, helpen en adviseren collega s of komen in actie. Kaderleden zijn de ogen en oren van de FNV op de werkvloer. De Kaderacademie helpt deze kaderleden met training, advies, coaching, mediation, etc. Wil je meer weten of zelf ook actief worden? Website: Mail: trainingen@fnv.nl OR-ADVIESPUNT Zit je in de OR en heb je vragen over digitalisering en de toekomst van werknemers in jouw bedrijf? Dan kun je hiervoor terecht bij het OR-Adviespunt van de FNV. Het OR-Adviespunt is de telefonische vraagbaak van de FNV voor leden van medezeggenschapsorganen, zowel leden als niet-leden van de bond. Wanneer nodig nemen zij contact op met regiobestuurders, sectorspecialisten, beleidsadviseurs medezeggenschap of worden verdere scholings- en adviesmogelijkheden aangereikt (bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot uur) of kijk op CONTACTCENTER Bij individuele juridische vragen op het gebied van werk en inkomen kunnen leden contact opnemen met Contactcenter. Op het Contactcenter worden zoveel mogelijk (juridische) vragen direct beantwoord. Bij complexe vragen, bemiddeling of bijstand bij juridische procedures worden vragen doorgeleid naar de juristen op de regiokantoren. Wil je weten hoe dit in zijn werk gaat en welke ondersteuning FNV kan bieden of heb je juridische vragen: Telefonisch bereikbaar: maandag t/m vrijdag 8.30 tot uur: Website:

8 FNV.NL/RIJK

NA DE SUMMERSCHOOL. Overzicht aanbod mobiliteitsorganisaties per Rijksonderdeel

NA DE SUMMERSCHOOL. Overzicht aanbod mobiliteitsorganisaties per Rijksonderdeel NA DE SUMMERSCHOOL Overzicht aanbod mobiliteitsorganisaties per Rijksonderdeel Ook na de Summerschool kun je verder op zoek naar wat jouw ambities zijn, wat jou energie geeft, waar jij je in wilt ontwikkelen

Nadere informatie

FLUITEND NAAR JE WERK. Loopbaanadvies

FLUITEND NAAR JE WERK. Loopbaanadvies FLUITEND NAAR JE WERK Loopbaanadvies Herziene versie, mei 2017 LOOPBAANADVIES BIJ DE VAKBOND? Je vraagt je misschien af waarom de FNV loopbaanadvies aanbiedt. Eén van onze doelen is het werk van onze

Nadere informatie

Je toekomst? Die bepaal je zelf!

Je toekomst? Die bepaal je zelf! 030-7511900 Je toekomst? Die bepaal je zelf! Youfit@retail helpt je op weg. Je werkt met plezier in een winkel. Dat doe je misschien al jaren en het gaat je prima af. Maar denk je weleens na waar je over

Nadere informatie

FLUITEND NAAR JE WERK. Met Loopbaanadvies van de FNV

FLUITEND NAAR JE WERK. Met Loopbaanadvies van de FNV FLUITEND NAAR JE WERK Met Loopbaanadvies van de FNV Herziene versie, juni 2018 LOOPBAANADVIES FNV ALTIJD DICHTBIJ EN GRATIS VOOR LEDEN De FNV wil het werk van haar leden zo plezierig mogelijk maken. Als

Nadere informatie

"Wat wil ik bereiken in mijn werk? Wil ik bij mijn huidige werkgever blijven? Ga ik mij oriënteren op ander werk? Hoe bereik ik mijn doel?

Wat wil ik bereiken in mijn werk? Wil ik bij mijn huidige werkgever blijven? Ga ik mij oriënteren op ander werk? Hoe bereik ik mijn doel? FNV Loopbaanadvies Waarom? "Wat wil ik bereiken in mijn werk? Wil ik bij mijn huidige werkgever blijven? Ga ik mij oriënteren op ander werk? Hoe bereik ik mijn doel?" Houden dit soort vragen u bezig, dan

Nadere informatie

Haal het beste uit jezelf met een training van het A+O fonds Rijk!

Haal het beste uit jezelf met een training van het A+O fonds Rijk! Haal het beste uit jezelf met een training van het A+O fonds Rijk! Haal het beste uit jezelf met een training van het A+O fonds Rijk! Ontdek en gebruik je talenten en competenties: Maak stappen in je loopbaan

Nadere informatie

KADEROPLEIDING BASIS. Iets voor jou?

KADEROPLEIDING BASIS. Iets voor jou? KADEROPLEIDING BASIS Iets voor jou? KADEROPLEIDING BASIS KaderOpleiding Basis is de opleiding voor beginnende vrijwilligers van FNV. Voor mensen die samen met hun collega s actief aan belangenbehartiging

Nadere informatie

VAN PERSONEELSZAAK NAAR PERSONEELSZORG. Stappenplan voor OR bij Rijksoverheid. fnv.nl/personeelszorg

VAN PERSONEELSZAAK NAAR PERSONEELSZORG. Stappenplan voor OR bij Rijksoverheid. fnv.nl/personeelszorg VAN PERSONEELSZAAK NAAR PERSONEELSZORG Stappenplan voor OR bij Rijksoverheid fnv.nl/personeelszorg VOLSTAAT ONZE HR-DIENST- VERLENING VOOR MEDEWERKERS? INLEIDING Medewerkers binnen de Rijksoverheid missen

Nadere informatie

VAN WERK NAAR WERK. fnv.nl. Mijn traject - notitiepagina s. Sociaal Beleid Rijk

VAN WERK NAAR WERK. fnv.nl. Mijn traject - notitiepagina s. Sociaal Beleid Rijk VAN WERK NAAR WERK Mijn traject - notitiepagina s Sociaal Beleid Rijk fnv.nl MIJN TRAJECT NOTITIE PAGINA S Het is belangrijk dat je gedurende het traject zelf initiatief neemt en regie houdt. Het gaat

Nadere informatie

Verbreed je horizon. Samen aan de slag met Duurzame Inzetbaarheid - Plus

Verbreed je horizon. Samen aan de slag met Duurzame Inzetbaarheid - Plus Verbreed je horizon Samen aan de slag met Duurzame Inzetbaarheid - Plus DUURZAME INZETBAARHEID - PLUS DI+ GROEP Investeren in jouw ontwikkeling en inzetbaarheid Enexis vindt het belangrijk om in jou te

Nadere informatie

Kartonnage en Flexibele Verpakkingen: Vitaal de toekomst in! Investeren in duurzame inzetbaarheid? Dat hoeft u niet alleen te doen.

Kartonnage en Flexibele Verpakkingen: Vitaal de toekomst in! Investeren in duurzame inzetbaarheid? Dat hoeft u niet alleen te doen. Kartonnage en Flexibele Verpakkingen: Vitaal de toekomst in! Investeren in duurzame inzetbaarheid? Dat hoeft u niet alleen te doen. Een overzicht van ons aanbod in 2017-2018 Inhoud Inleiding: Samen investeren

Nadere informatie

FNV Professionals. Krachtige mensen die zich ontwikkelen, elkaar ontmoeten en samenwerken

FNV Professionals. Krachtige mensen die zich ontwikkelen, elkaar ontmoeten en samenwerken FNV Professionals Krachtige mensen die zich ontwikkelen, elkaar ontmoeten en samenwerken Visie FNV Professionals Krachtige mensen die de regie nemen en samen verder willen komen Mensen die verantwoordelijkheden

Nadere informatie

Vrijwilligerswerk loont!

Vrijwilligerswerk loont! Vrijwilligerswerk loont! Informatie voor vrijwilligers van CNV Publieke Zaak Meedenken, meepraten en meedoen! Denkt u er wel eens aan om vrijwilligerswerk te gaan doen? Om iets extra s te betekenen voor

Nadere informatie

Zorg voor je carrière. Neem gerust contact op of maak een afspraak. Telefoon: (030) 602 94 25 of e-mail: zorg@matchcare.nl

Zorg voor je carrière. Neem gerust contact op of maak een afspraak. Telefoon: (030) 602 94 25 of e-mail: zorg@matchcare.nl Neem gerust contact op of maak een afspraak. Telefoon: (030) 602 94 25 of e-mail: zorg@matchcare.nl Hoe presenteer ik mijzelf? Wat wil ik? Zorg voor je carrière Door het dagelijkse contact met mijn coach

Nadere informatie

AAN DE SLAG MET JE LOOPBAAN. Met Loopbaanadvies van de FNV. fnv.nl. Herziene versie, april 2019

AAN DE SLAG MET JE LOOPBAAN. Met Loopbaanadvies van de FNV. fnv.nl. Herziene versie, april 2019 AAN DE SLAG MET JE LOOPBAAN Met Loopbaanadvies van de FNV Herziene versie, april 2019 fnv.nl LOOPBAANADVIES FNV ALTIJD DICHTBIJ EN GRATIS VOOR LEDEN De FNV wil dat haar leden in hun werk zo goed mogelijk

Nadere informatie

VAKBONDSTRAINING VEILIG EN GEZOND WERK Vakbondstraining voor arbo-actieve vakbondsleden

VAKBONDSTRAINING VEILIG EN GEZOND WERK Vakbondstraining voor arbo-actieve vakbondsleden VAKBONDSTRAINING VEILIG EN GEZOND WERK 2019 Vakbondstraining voor arbo-actieve vakbondsleden 2019 INHOUDSOPGAVE 1. WAAROM DE VAKBONDSTRAINING VEILIG EN GEZOND WERK? 3 2. WAT LEER JE IN DE VAKBONDSTRAINING

Nadere informatie

Werving Selectie Mobiliteit. De Amarant Groep werkt aan jouw toekomst

Werving Selectie Mobiliteit. De Amarant Groep werkt aan jouw toekomst Werving Selectie Mobiliteit De Amarant Groep werkt aan jouw toekomst Je loopbaan ligt in jouw handen en wij helpen je graag op weg Ben je op dit moment tevreden met je functie binnen de Amarant Groep maar

Nadere informatie

FNV WERKEN AAN WERK BEN JE ONTSLAGEN OF DREIGT DAT TE GEBEUREN?

FNV WERKEN AAN WERK BEN JE ONTSLAGEN OF DREIGT DAT TE GEBEUREN? FNV WERKEN AAN WERK BEN JE ONTSLAGEN OF DREIGT DAT TE GEBEUREN? BEN JE ONTSLAGEN OF DREIGT DAT TE GEBEUREN? Dat is een akelige situatie. FNV WERKEN AAN WERK ondersteunt je in je zoektocht naar een baan.

Nadere informatie

Haal het beste uit jezelf met een training van het A+O fonds Rijk!

Haal het beste uit jezelf met een training van het A+O fonds Rijk! Haal het beste uit jezelf met een training van het A+O fonds Rijk! Haal het beste uit jezelf met een training van het A+O fonds Rijk! Krachtkaart: Ontdek je persoonlijke missie! Communiceren met lef: Verrassend

Nadere informatie

OUTPLACEMENT BROCHURE

OUTPLACEMENT BROCHURE OUTPLACEMENT BROCHURE Inhoudsopgave 1. Outplacementtraject 2. MaandagMorgen-Café 3. Pakket MaandagMorgen-Café 4. Motivatie en talent profiel 5. Pakket Motivatie en talent profiel 6. Outplacement totaal

Nadere informatie

Stap 1 : Het loopbaangesprek

Stap 1 : Het loopbaangesprek Stap 1 : Het loopbaangesprek In deze eerste stap sta je stil bij de doelen en verwachtingen van het gesprek en wat nodig is voor een succesvol loopbaangesprek. We geven vijf tips die je vervolgens zelf

Nadere informatie

AAN DE SLAG MET JE LOOPBAAN. Met Loopbaanadvies van de FNV. fnv.nl. Herziene versie, december 2018

AAN DE SLAG MET JE LOOPBAAN. Met Loopbaanadvies van de FNV. fnv.nl. Herziene versie, december 2018 AAN DE SLAG MET JE LOOPBAAN Met Loopbaanadvies van de FNV Herziene versie, december 2018 fnv.nl LOOPBAANADVIES FNV ALTIJD DICHTBIJ EN GRATIS VOOR LEDEN De FNV wil dat haar leden in hun werk zo goed mogelijk

Nadere informatie

WAAR STA JIJ OVER 5 JAAR? Investeer in je loopbaan met een loopbaancheck of coaching van SWA HR diensten

WAAR STA JIJ OVER 5 JAAR? Investeer in je loopbaan met een loopbaancheck of coaching van SWA HR diensten WAAR STA JIJ OVER 5 JAAR? Investeer in je loopbaan met een loopbaancheck of coaching van SWA HR diensten WAAR STA JIJ OVER 5 JAAR? Investeer in je carrière met een loopbaancheck of coaching van FNV Agrarisch

Nadere informatie

Wil je gericht groeien? Speciaal voor jou hebben we zeven leergangen samengesteld.

Wil je gericht groeien? Speciaal voor jou hebben we zeven leergangen samengesteld. Leergangen 2019-2020 Wil je gericht groeien? Speciaal voor jou hebben we zeven leergangen samengesteld. Hoe werkt het? 1. Kies de leergang die jij graag wilt volgen. Waarin wil jij je ontwikkelen? Wat

Nadere informatie

FNV WERKEN AAN WERK BEN JE ONTSLAGEN OF DREIGT DAT TE GEBEUREN?

FNV WERKEN AAN WERK BEN JE ONTSLAGEN OF DREIGT DAT TE GEBEUREN? FNV WERKEN AAN WERK BEN JE ONTSLAGEN OF DREIGT DAT TE GEBEUREN? BEN JE ONTSLAGEN OF DREIGT DAT TE GEBEUREN? Dat is een akelige situatie. FNV WERKEN AAN WERK helpt je graag om zo snel mogelijk weer aan

Nadere informatie

Hallo! Meer weten?

Hallo! Meer weten? Hallo! We willen je graag iets vertellen over een mooie arbeidsvoorwaarde. Omdat je in de vervoerssector werkt, heb je recht op een pensioenpakket. In dit boekje lees je meer hierover. Meer weten? www.pfvervoer.nl

Nadere informatie

Verandering op je werk... Wat doe jij ermee?

Verandering op je werk... Wat doe jij ermee? Verandering op je werk... Wat doe jij ermee? Waar gaat het dan over? Ik wil storingen uitlezen, net als mijn collega. Ik doe zwaar lichamelijk werk. Hoe kan ik dit volhouden? Hoe kan ik beter omgaan met

Nadere informatie

Maak werk van jouw loopbaan. Ontwikkel jezelf en schrijf je in voor een workshop of event!

Maak werk van jouw loopbaan. Ontwikkel jezelf en schrijf je in voor een workshop of event! Maak werk van jouw loopbaan. ntwikkel jezelf en schrijf je in voor een workshop of event! Workshops Agenda 27 september Persoonlijke APK in 1 dag 11 oktober Personal branding 27 oktober Slim netwerken,

Nadere informatie

Maak werk van jouw loopbaan. Ontwikkel jezelf en schrijf je in voor een workshop of event!

Maak werk van jouw loopbaan. Ontwikkel jezelf en schrijf je in voor een workshop of event! Maak werk van jouw loopbaan. ntwikkel jezelf en schrijf je in voor een workshop of event! Workshops Agenda 27 september Slim netwerken, voor nu en de rest van je loopbaan 27 september Persoonlijke APK

Nadere informatie

Doorgroeien met de TalentSpiegel

Doorgroeien met de TalentSpiegel Stimuleer de ontwikkeling van medewerkers Doorgroeien met de TalentSpiegel INFORMATIE VOOR HR EN LEIDINGGEVENDEN Inleiding Gemeenten zijn meer dan ooit in beweging. Het werk verandert door bezuinigingen,

Nadere informatie

Menukaart Loopbaanevents. Investeer in jouw talent

Menukaart Loopbaanevents. Investeer in jouw talent Menukaart Loopbaanevents Investeer in jouw talent Inhoud 1. LOOPBAANEVENTS OP LOCATIE... 3 Inleiding... 3 Praktisch... 3 2. TALENT ONTWIKKELEN ( TALENTMANAGEMENT)... 4 (her)ken je Talent/ Kernkwaliteiten...

Nadere informatie

Workshop opleiding op leeftijd. Margreet Verbeek

Workshop opleiding op leeftijd. Margreet Verbeek Workshop opleiding op leeftijd Margreet Verbeek Workshop opleiding op leeftijd Werken aan een gezonde toekomst Kom in beweging! 2 Wat gaan we doen? Kennismaking: Wie zijn wij? Actieve kennismaking Ik ga

Nadere informatie

COACHEND LEIDERSCHAP. vierdaagse training. Heb je vragen over deze training? Bel ons op telefoonnummer:

COACHEND LEIDERSCHAP. vierdaagse training. Heb je vragen over deze training? Bel ons op telefoonnummer: COACHEND LEIDERSCHAP vierdaagse training Heb je vragen over deze training? Bel ons op telefoonnummer: 074-245 26 45 PROGRAMMA Als leidinggevende heb je te maken met verschillende medewerkers met ieder

Nadere informatie

Tips, antwoorden en polls tijdens het webinar Jouw functioneringsgesprek

Tips, antwoorden en polls tijdens het webinar Jouw functioneringsgesprek Tips, antwoorden en polls tijdens het webinar Jouw functioneringsgesprek 1 november 2016 Tips, antwoorden en polls tijdens het webinar Jouw functioneringsgesprek 1 november 2016 In het webinar Jouw functioneringsgesprek

Nadere informatie

E-portal Ontwikkel jezelf!

E-portal Ontwikkel jezelf! Initiatief van sociale partners in de sport (WOS, FNV Sport,CNV en De Unie), NOC*NSF en Randstad. De E-portal is speciaal ontwikkeld voor medewerkers werkzaam bij een sportorganisatie en ondersteunt hen

Nadere informatie

Beste HRM Dienstverlener voor de Overheid

Beste HRM Dienstverlener voor de Overheid Outplacement Outplacement Sta je aan het begin van een nieuwe stap in je loopbaan? Wij ondersteunen je bij het vinden van een nieuwe baan. Nieuwe keuzes maken is wat onwennig en het maakt je soms onzeker.

Nadere informatie

wij begeleiden van werk naar werk

wij begeleiden van werk naar werk wij begeleiden van werk naar werk Koraal Groep Wij begeleiden van Werk naar Werk Als je hoort dat je boventallig bent of niet meer kunt werken in je huidige baan, wil je in actie komen. Maar wat kun je

Nadere informatie

Persoonlijk opleidingsplan. Hulpmiddelen voor de werknemer

Persoonlijk opleidingsplan. Hulpmiddelen voor de werknemer Persoonlijk opleidingsplan Hulpmiddelen voor de werknemer Elk bedrijf heeft bepaalde doelstellingen. Maar ook de werknemers van een bedrijf, jij en je collega s, hebben eigen doelen. Zoals: beter worden

Nadere informatie

Personal branding op de arbeidsmarkt: vermarkt je carrière

Personal branding op de arbeidsmarkt: vermarkt je carrière Personal branding op de arbeidsmarkt: vermarkt je carrière TRAININGSPROGRAMMA VIER WORKSHOPS De wereld verandert snel en dat is van invloed op ieders plaats en functioneren op de arbeidsmarkt. We maken

Nadere informatie

FNV WERKEN AAN WERK BEN JE ONTSLAGEN OF DREIGT DAT TE GEBEUREN?

FNV WERKEN AAN WERK BEN JE ONTSLAGEN OF DREIGT DAT TE GEBEUREN? FNV WERKEN AAN WERK BEN JE ONTSLAGEN OF DREIGT DAT TE GEBEUREN? BEN JE ONTSLAGEN OF DREIGT DAT TE GEBEUREN? Dat is een akelige situatie. FNV WERKEN AAN WERK helpt je graag om zo snel mogelijk weer aan

Nadere informatie

nformatie» Solidariteit» Geluk Ogen en oren amen» Collega's» Minder werkdruk Balans uisterend oor Hulp» Klaarstaan voor elkaar

nformatie» Solidariteit» Geluk Ogen en oren amen» Collega's» Minder werkdruk Balans uisterend oor Hulp» Klaarstaan voor elkaar Werkplezier» Samenwerken Samen Collega's choolcontactpersoon Tijd Gezelligheid» T isterend oor Hulp» Klaarstaan voor elkaar I st» Overzicht Steuntje in de rug Goed Prachtig vak» Geluk Betrokken Solidariteit

Nadere informatie

18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid

18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid 18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid Goed, gezond en gemotiveerd aan het werk tot je pensioen? Dat bereik je door kansen te pakken op het werk. Leer aan de hand van onderstaande punten hoe je

Nadere informatie

Trainingen en workshops maart - juni 2019

Trainingen en workshops maart - juni 2019 academie Leren en doen! Trainingen en workshops maart - juni 2019 www.academie.zorgbelang-brabant.nl Trainingen & workshops KRACHTIG PITCHEN Vrijdag 29 maart 2019 Hoe vertel je kort en krachtig jouw idee

Nadere informatie

De workshop Solliciteren wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Solliciteren wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Solliciteren Solliciteren, vol vertrouwen aan de bak Je staat op een punt in je leven dat je op zoek gaat naar een baan. Je bent toe aan een nieuwe uitdaging of je bent genoodzaakt om iets anders

Nadere informatie

Prokkelweek. maandag 3 t/m zaterdag 8 juni. 1 week als voorbeeld voor de rest van het jaar

Prokkelweek. maandag 3 t/m zaterdag 8 juni. 1 week als voorbeeld voor de rest van het jaar Prokkelweek maandag 3 t/m zaterdag 8 juni 1 week als voorbeeld voor de rest van het jaar Prokkel Prokkel: een prikkelende ontmoeting tussen iemand met en zonder beperking Prokkelen kan op alle levensdomeinen:

Nadere informatie

PROFESSIONEEL EN KLANTGERICHT TELEFONEREN

PROFESSIONEEL EN KLANTGERICHT TELEFONEREN PROFESSIONEEL EN KLANTGERICHT TELEFONEREN tweedaagse training Heb je vragen over deze training? Bel ons op telefoonnummer: 074-245 26 45 PROGRAMMA Je wilt professioneler en klantgerichter telefoongesprekken

Nadere informatie

Brochure. Cursus ondernemingsraad en achterbancommunicatie

Brochure. Cursus ondernemingsraad en achterbancommunicatie Brochure Cursus ondernemingsraad en achterbancommunicatie OR en contact met de achterban OR Academy Inhoudsopgave Over OR Academy 3 Cursus ondernemingsraad en achterbancommunicatie 4 Algemene informatie

Nadere informatie

Baas in eigen loopbaan

Baas in eigen loopbaan maart 2014 Training zet medewerkers in beweging Baas in eigen loopbaan 1. Inleiding Is de loopbaanontwikkeling en mobiliteit van de medewerkers een belangrijk thema in uw organisatie of samenwerkingsverband?

Nadere informatie

Geef een twist aan je loopbaan. December 2014 Agnes Zandvliet, projectleider (om-)scholing

Geef een twist aan je loopbaan. December 2014 Agnes Zandvliet, projectleider (om-)scholing Geef een twist aan je loopbaan December 2014 Agnes Zandvliet, projectleider (om-)scholing Onderwerpen Loopbaan Omscholing >> In een veranderend speelveld Scholing Loopbaanevent WMD 2 AANBESTEDINGE N Het

Nadere informatie

FNV WERKEN AAN WERK BEN JE ONTSLAGEN OF DREIGT DAT TE GEBEUREN?

FNV WERKEN AAN WERK BEN JE ONTSLAGEN OF DREIGT DAT TE GEBEUREN? FNV WERKEN AAN WERK BEN JE ONTSLAGEN OF DREIGT DAT TE GEBEUREN? BEN JE ONTSLAGEN OF DREIGT DAT TE GEBEUREN? Dat is een akelige situatie. FNV WERKEN AAN WERK helpt je graag om zo snel mogelijk weer aan

Nadere informatie

WORKSHOP PERSONEELSZORG SECTORDAG OVERHEID 2018

WORKSHOP PERSONEELSZORG SECTORDAG OVERHEID 2018 WORKSHOP PERSONEELSZORG SECTORDAG OVERHEID 2018 WELKOM Workshop Zorg voor personeel: zo kan het ook! Monique Versteeg (beleidsadviseur Rijk) Fred Peeters (sectorbestuur FNV Overheid) 2 WAT GAAN WE DOEN?

Nadere informatie

Welkom. Neem contact op zodat wij aan de hand van uw situatie specifieker kunnen aangeven wat wij kunnen betekenen. Werkgever. Werknemer.

Welkom. Neem contact op zodat wij aan de hand van uw situatie specifieker kunnen aangeven wat wij kunnen betekenen. Werkgever. Werknemer. http://www. Welkom Organisaties die afscheid gaan nemen van medewerkers helpen wij door deze medewerkers te begeleiden op weg naar nieuw werk: tijdig, passend en in een goede sfeer. Dat scheelt organisaties

Nadere informatie

Nieuwe workshops/trainingen en data worden regelmatig toegevoegd Datum Tijd Locatie

Nieuwe workshops/trainingen en data worden regelmatig toegevoegd Datum Tijd Locatie Trainingen NWO Academy Wil je je richten op de competenties die we overal in de organisatie willen ontwikkelen, op wat belangrijk is voor je functie en het werken in projecten, of op het versterken van

Nadere informatie

Ontslag, wat nu? Informatie voor medewerkers Beroepsonderwijs en Volwasseneneducatie over (dreigend) ontslag

Ontslag, wat nu? Informatie voor medewerkers Beroepsonderwijs en Volwasseneneducatie over (dreigend) ontslag Ontslag, wat nu? Informatie voor medewerkers Beroepsonderwijs en Volwasseneneducatie over (dreigend) ontslag Informatie voor medewerkers Beroepsonderwijs en Volwasseneneducatie over (dreigend) ontslag.

Nadere informatie

WERKEN AAN WERK BEN JE ONTSLAGEN OF DREIGT DAT TE GEBEUREN?

WERKEN AAN WERK BEN JE ONTSLAGEN OF DREIGT DAT TE GEBEUREN? WERKEN AAN WERK BEN JE ONTSLAGEN OF DREIGT DAT TE GEBEUREN? BEN JE ONTSLAGEN OF DREIGT DAT TE GEBEUREN? Dat is een akelige situatie. WERKEN AAN WERK helpt je graag om zo snel mogelijk weer aan de slag

Nadere informatie

WERKEN AAN WERK Persoonlijke begeleiding en training bij (dreigend) ontslag

WERKEN AAN WERK Persoonlijke begeleiding en training bij (dreigend) ontslag WERKEN AAN WERK Persoonlijke begeleiding en training bij (dreigend) ontslag Werken aan werk Persoonlijke begeleiding en training bij (dreigend) ontslag Om werknemers die ontslagen dreigen te worden of

Nadere informatie

Hoe werkt de Week van de Mobiliteit

Hoe werkt de Week van de Mobiliteit Hoe werkt de Week van de Mobiliteit Pagina 1 van 14 Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Voorwoord 3 De Week van de Mobiliteit wat houdt dit in? 4 Voor wie bedoeld? 4 Werkervaring 5 Hoe werkt het, de Week van

Nadere informatie

De loopbaanscan: ondersteuning voor individuele medewerkers. Door: Fenny Brandsma

De loopbaanscan: ondersteuning voor individuele medewerkers. Door: Fenny Brandsma De loopbaanscan: ondersteuning voor individuele medewerkers Door: Fenny Brandsma Doorgroeien met de A+O Loopbaanscan Gemeenten zijn meer dan ooit in beweging. Dat vraagt ook flexibiliteit en meebewegen

Nadere informatie

De workshop Personal branding wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Personal branding wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Personal branding Personal branding, waar sta jij voor? Wat vind je belangrijk? Wat maakt jou uniek? Tijdens de workshop Personal branding ga je op ontdekkingstocht naar jouw waarden en kwaliteiten.

Nadere informatie

JOUW WENSEN, JOUW ACTIES

JOUW WENSEN, JOUW ACTIES Een initiatief van FNV Bouw JOUW WENSEN, JOUW ACTIES Je wilt gezond aan het werk blijven, plezier in je werk ervaren en voldoende uitdaging hebben. Dan kunnen onze coaches je hierbij helpen. Zij hebben

Nadere informatie

workshop loopbaanbezinning voor orkestmusici

workshop loopbaanbezinning voor orkestmusici workshop loopbaanbezinning voor orkestmusici workshop loopbaanbezinning voor orkestmusici Waarom deelnemen? Orkestmusici starten hun loopbaan binnen een orkest vaak op relatief jonge leeftijd en blijven

Nadere informatie

WERKEN AAN WERK BEN JE ONTSLAGEN OF DREIGT DAT TE GEBEUREN?

WERKEN AAN WERK BEN JE ONTSLAGEN OF DREIGT DAT TE GEBEUREN? WERKEN AAN WERK BEN JE ONTSLAGEN OF DREIGT DAT TE GEBEUREN? BEN JE ONTSLAGEN OF DREIGT DAT TE GEBEUREN? Dat is een akelige situatie. WERKEN AAN WERK helpt je graag om zo snel mogelijk weer aan de slag

Nadere informatie

DE MEEWERKENDE LEIDINGGEVENDE

DE MEEWERKENDE LEIDINGGEVENDE DE MEEWERKENDE LEIDINGGEVENDE tweedaagse training Heb je vragen over deze training? Bel ons op telefoonnummer: 074-245 26 45 PROGRAMMA Je stuurt een kleine groep medewerkers aan terwijl je zelf actief

Nadere informatie

Deals KRACHT on Tour Amsterdam - vrijdag 11 november 2016

Deals KRACHT on Tour Amsterdam - vrijdag 11 november 2016 Deals KRACHT on Tour Amsterdam - vrijdag 11 november 2016 Deal nr. Dealmaker Omschrijving Voorwaarden Aantal plekken 1 Asito Ontdek tijdens een rondetafelgesprek van Asito hoe jij werk en zorg kunt combineren

Nadere informatie

GASTVRIJHEIDMEDEWERKER IN DE ZORG (GIDZ)

GASTVRIJHEIDMEDEWERKER IN DE ZORG (GIDZ) GASTVRIJHEIDMEDEWERKER IN DE ZORG (GIDZ) Bedankt voor het vergelijken en aanvragen van een brochure via Springest. We hopen dat we je met deze informatie kunnen helpen bij het maken van een keuze voor

Nadere informatie

Baas in eigen loopbaan Training

Baas in eigen loopbaan Training Vergroot loopbaanzelfregie bij medewerkers Baas in eigen loopbaan Training INFORMATIE VOOR HR EN LEIDINGGEVENDEN Inleiding Is loopbaanontwikkeling en arbeidsmobiliteit een belangrijk thema in uw organisatie

Nadere informatie

Baas in eigen loopbaan Training

Baas in eigen loopbaan Training Vergroot loopbaanzelfregie bij medewerkers Baas in eigen loopbaan CORINA KRAAN, BELEIDSMEDEWERKER SOCIAAL DOMEIN, GEMEENTE WOERDEN De training maakt heel helder waar je staat. Dankzij de feedbackgesprekken

Nadere informatie

Ik wil ergens over praten, bij wie moet ik zijn?

Ik wil ergens over praten, bij wie moet ik zijn? Jouw toekomst telt! Brochure cliëntenvertrouwenspersonen Ik wil ergens over praten, bij wie moet ik zijn? De cliëntenvertrouwenspersoon is er voor alle cliënten van STEVIG. STEVIG wil goede ondersteuning

Nadere informatie

Fit, vitaal en veerkrachtig! Duurzame inzetbaarheid en het gezondheidsprogramma

Fit, vitaal en veerkrachtig! Duurzame inzetbaarheid en het gezondheidsprogramma Fit, vitaal en veerkrachtig! Duurzame inzetbaarheid en het gezondheidsprogramma Livvit Vitaliteit en duurzame inzetbaarheid Vitaliteit, duurzaamheid en duurzame inzetbaarheid zijn belangrijke uitgangspunten

Nadere informatie

Medezeggenschap verzilveren

Medezeggenschap verzilveren Steven van Slageren Medezeggenschap verzilveren 2 maart 2010 OR-ervaring niet meenemen in je loopbaan is een vorm van kapitaalsvernietiging Medezeggenschap verzilveren Stappenplan/spoorboekje/handleiding:

Nadere informatie

De Amersfoortse Loopbaan Academie

De Amersfoortse Loopbaan Academie De Amersfoortse Loopbaan Academie Amersfoort verdient talent Daarom investeren we de komende jaren nog meer in de loopbaan- en talentontwikkeling van onze medewerkers. We willen talent ontdekken, benutten

Nadere informatie

Werkplaats Pionieren met Verandering

Werkplaats Pionieren met Verandering Werkplaats Pionieren met Verandering Ontwikkel je eigen gereedschappen voor organisatieverandering. Raak geïnspireerd en inspireer. Vorm een veranderplatform samen met andere veranderaars en ervaar dat

Nadere informatie

GEMEENTE UDEN VITAAL REGIE OP EIGEN OPLEIDING, ONTWIKKELING & TALENTGEBRUIK

GEMEENTE UDEN VITAAL REGIE OP EIGEN OPLEIDING, ONTWIKKELING & TALENTGEBRUIK GEMETE UD VITAAL Samen in beweging Onderdeel REGIE OP EIG OPLEIDING, ONTWIKKELING & TALTGEBRUIK Duurzaam opleidingsbeleid gemeente Uden 2013 2016 versie 2 (vastgesteld 04-02-2014) 1 Gemeente Uden Vitaal

Nadere informatie

Heb jij je diploma al?

Heb jij je diploma al? Heb jij je diploma al? 1 Haal nu je Er varingscertificaat (EVC) voor de zwembranche. Omdat jouw praktijker var ing veel waard is kun je met een EVCtraject in aanmerking komen voor een erkend branchediploma

Nadere informatie

hr Duurzaam succesvol

hr Duurzaam succesvol hr Duurzaam succesvol Duurzaamheid is een thema binnen veel organisaties. Logisch, iedere organisatie wil graag goed gekwalificeerde, gemotiveerde en gezonde medewerkers. In steeds meer Cao s worden dan

Nadere informatie

Talentenmobiliteitsmanagement

Talentenmobiliteitsmanagement Talentenmobiliteitsmanagement Waarom Talentenmobiliteitsmanagement? De Nederlandse economie staat flink onder druk. Dit heeft een duidelijk effect op organisaties. Veel werkgevers zien zich genoodzaakt

Nadere informatie

Vliegende start voor (startend) onderwijspersoneel

Vliegende start voor (startend) onderwijspersoneel Cursussen, conferenties en advies Vliegende start voor (startend) onderwijspersoneel Overzicht cursusaanbod voor (startend) personeel in het onderwijs 2009/2010 Volg een cursus bij AOb scholing De AOb

Nadere informatie

Je talenten komen tot bloei bij Bloesem Theehuis Sterker in de samenleving.

Je talenten komen tot bloei bij Bloesem Theehuis Sterker in de samenleving. Je talenten komen tot bloei bij Bloesem Theehuis Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn Rita deed werkervaring op bij Bloesem Theehuis in Herpen. Gasten genieten er van de lekkerste thee, taart en

Nadere informatie

Doorgroeien met de TalentSpiegel

Doorgroeien met de TalentSpiegel Stimuleer de ontwikkeling van medewerkers Doorgroeien met de TalentSpiegel INFORMATIE VOOR HR EN LEIDINGGEVENDEN WILLEM VAN ROSMALEN, GEMEENTESECRETARIS GEMEENTE SCHIJNDEL Inleiding Gemeenten zijn meer

Nadere informatie

Workshop en coaching Plezier in je (levens)loopbaan

Workshop en coaching Plezier in je (levens)loopbaan Workshop en coaching Plezier in je (levens)loopbaan Persoonlijk leiderschap in je loopbaan voor Young Career Professionals Persoonlijk leiderschap in je loopbaan voor Mid Career Professionals Persoonlijk

Nadere informatie

SPELEND NAAR MOBILITEIT

SPELEND NAAR MOBILITEIT Mobiliteitsspel SPELEND NAAR MOBILITEIT Dit Mobiliteitsspel laat je spelen met een scala aan instrumenten die mobiliteit bevorderen. Elk instrument is een verdere verkenning waard, maar in dit spel ben

Nadere informatie

Je loopbaan in de spiegel

Je loopbaan in de spiegel Je loopbaan in de spiegel Loopbaanontwikkeling Over nathurel Ieder mens en elke organisatie heeft zijn of haar eigen verhaal. In verhalen wil je weten hoe iets zover gekomen is. Of misschien nog wel spannender,

Nadere informatie

WERKEN AAN WERK BEN JE ONTSLAGEN OF DREIGT DAT TE GEBEUREN?

WERKEN AAN WERK BEN JE ONTSLAGEN OF DREIGT DAT TE GEBEUREN? WERKEN AAN WERK BEN JE ONTSLAGEN OF DREIGT DAT TE GEBEUREN? BEN JE ONTSLAGEN OF DREIGT DAT TE GEBEUREN? Dat is een akelige situatie. FNV WERKEN AAN WERK helpt je graag om zo snel mogelijk weer aan de slag

Nadere informatie

van baan naar baan met risesmart. human forward.

van baan naar baan met risesmart. human forward. van baan naar baan met risesmart. human forward. introductie ondersteuning persoonlijk alumni programma van baan naar baan samen met risesmart. Bij RiseSmart word je van a tot en met z geholpen om het

Nadere informatie

FNV WERKEN AAN WERK BEN JE ONTSLAGEN OF DREIGT DAT TE GEBEUREN?

FNV WERKEN AAN WERK BEN JE ONTSLAGEN OF DREIGT DAT TE GEBEUREN? FNV WERKEN AAN WERK BEN JE ONTSLAGEN OF DREIGT DAT TE GEBEUREN? BEN JE ONTSLAGEN OF DREIGT DAT TE GEBEUREN? Dat is een akelige situatie. FNV WERKEN AAN WERK helpt je graag om zo snel mogelijk weer aan

Nadere informatie

Ondernemend werken in welzijnsorganisaties

Ondernemend werken in welzijnsorganisaties Training & Advies Ondernemend werken in welzijnsorganisaties Betere resultaten met nieuwe competenties Ondernemend werken in welzijnsorganisaties De welzijnssector is sterk in beweging, dat weet u als

Nadere informatie

Voor bedrijven met een DI-budget. Vooruitgang door vernieuwend werkgeven

Voor bedrijven met een DI-budget. Vooruitgang door vernieuwend werkgeven Voor bedrijven met een DI-budget Vooruitgang door vernieuwend werkgeven 10.000 Tiptrack-gebruikers Inzicht in persoonlijke duurzame inzetbaarheid 28.000 beoordelingen 35-65+ leeftijd 18-34 54% 46% 26%

Nadere informatie

MAANDAG 14 NOVEMBER 2016: HEINKENSZAND

MAANDAG 14 NOVEMBER 2016: HEINKENSZAND MAANDAG 14 NOVEMBER 2016: HEINKENSZAND Trouwboerderij 't Hof Stenevate Stenevate 10 4451 KB Heinkenszand Workshop Meester in je leiderschap Of je nu al heel lang leiding geeft, of nog maar net: iedere

Nadere informatie

Compagnon helpt u met een maatwerkprogramma op weg naar een nieuwe uitdaging

Compagnon helpt u met een maatwerkprogramma op weg naar een nieuwe uitdaging Compagnon helpt u met een maatwerkprogramma op weg naar een nieuwe uitdaging De kortste weg naar een passende baan Uw functie bij Van Oord komt te vervallen en u moet op zoek naar een nieuwe baan. Deze

Nadere informatie

overblijven Voor een verantwoorde overblijf

overblijven Voor een verantwoorde overblijf overblijven Voor een verantwoorde overblijf De VOO is de grootste opleider in de tussenschoolse opvang op school en maakt zich sterk voor een professionele overblijf in het primair onderwijs. Kiest u voor

Nadere informatie

Randstad banking & insurance. randstad.nl/banking-insurance

Randstad banking & insurance. randstad.nl/banking-insurance Randstad banking & insurance randstad.nl/banking-insurance Zoek jij een (nieuwe) uitdagende baan bij een bank of verzekeraar en wil jij echt werk maken van jouw talent? Kies dan voor een carrière bij Randstad

Nadere informatie

Haal het beste uit jezelf met het. Individueel Ontwikkelings Plan!

Haal het beste uit jezelf met het. Individueel Ontwikkelings Plan! Haal het beste uit jezelf met het Individueel Ontwikkelings Plan! 2 Inleiding Je werkt in de sociale werkvoorziening. Daar is het de gewoonte dat je je kwaliteiten en talenten blijft ontwikkelen. Je kunt

Nadere informatie

Is DID de oplossing? 1

Is DID de oplossing? 1 Is DID de oplossing? 1 Inhoudsopgave Voorwoord...2 Adviseur Jantien Meeuwsen...3 Positieve energie...4 DID kan helpen bij professionele thema s...5 Index diensten...6 Hoe werkt dit boekje...7 Test kan

Nadere informatie

J72, werkplaats voor zelfregie Sterker in de samenleving.

J72, werkplaats voor zelfregie Sterker in de samenleving. J72, werkplaats voor zelfregie Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn Werken met multimedia was altijd al mijn passie. Tijdens de Talentenexpeditie liep ik stage bij het Multimediacentrum van Pluryn.

Nadere informatie

APQ-vragenlijst 30 januari Daan Demo

APQ-vragenlijst 30 januari Daan Demo APQ-vragenlijst 30 januari 2019 Daan Demo Inleiding In dit rapport bespreken we jouw inzetbaarheid en wat je kunt doen om jouw positie op de arbeidsmarkt te verbeteren. Om dit te bepalen hebben we de volgende

Nadere informatie

Burgerzaken in beweging. Is jouw organisatie er klaar voor?

Burgerzaken in beweging. Is jouw organisatie er klaar voor? Burgerzaken in beweging Is jouw organisatie er klaar voor? Burgerzaken in beweging Is jouw organisatie er klaar voor? Wat betekenen ontwikkelingen zoals digitalisering en veranderende wet- en regelgeving

Nadere informatie

Outplacement: voor de werknemer

Outplacement: voor de werknemer Outplacement: voor de werknemer Ontslag: een keerpunt voor werkgever en werknemer De aanleiding tot outplacement is een ontslag. Dat kan zijn door een reorganisatie of omdat werknemer en werkgever, om

Nadere informatie