Algemene Voorwaarden voor de dienstverlening van IM Personal Coach, geves:gd te Amsterdam. 1. Defini)es

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene Voorwaarden voor de dienstverlening van IM Personal Coach, geves:gd te Amsterdam. 1. Defini)es"

Transcriptie

1 Algemene Voorwaarden voor de dienstverlening van IM Personal Coach, geves:gd te Amsterdam. 1. Defini)es IM Personal Coach: IM Personal Coach statutair geves:gd te Amsterdam, adres Lederambachtstraat 88 HK KVK nr De Klant: de klant die bij zich bij IM Personal Coach heej aangemeld voor de aangeboden diensten en de daarbij behorende abonnementsvorm. De Overeenkomst: de Overeenkomst tussen IM Personal Coach en De Klant. Diensten: het programma IM Bootcamp. Op de website ( is meer informa:e terug te vinden. Kosten dienstverlening: door De Klant verschuldigde kosten voor de dienstverlening aan IM Par:jen: IM Personal Coach en De Klant gezamenlijk. Online Coaching: persoonlijke coaching verzorgd door coaches van IM Gedeelde Informa:e: informa:e beschikbaar gesteld door IM Personal Coach aan De Klant en van De Klant aan IM 2. Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke bestaande en toekoms:ge Overeenkomst, tenzij Par:jen voorafgaande aan de totstandkoming van de Overeenkomst schrijelijk anders overeenkomen. 3. Totstandkoming overeenkomst De Overeenkomst komt pas tot stand, nadat IM Personal Coach deze heej aanvaard. De Overeenkomst tussen IM Personal Coach en De Klant zal tot stand komen wanneer De Klant aangeej akkoord te gaan met de Algemene voorwaarden en het aangeboden product. De Overeenkomst heej een duur van drie maanden, zes maanden of twaalf maanden vanaf de ingangsdatum van de overeenkomst, met een s:lzwijgende verlenging van onbepaalde :jd met een opzegtermijn van 30 dagen. Dit wordt dan een contract voor onbepaalde :jd en maandelijks opzegbaar met een opzegtermijn van 30 dagen. De ingangsdatum van de lidmaatschapsovereenkomst is de eerste dag van de kalendermaand volgend op de maand waarin IMPC de aanmelding heej ontvangen. Start je gedurende de maand dan betaal je voor de dagen dat je nog kan trainen tot aan de eerste dag van de eerstvolgende kalendermaand, waarop je lidmaatschap officieel ingaat, naar rato van het aantal extra dagen, aanvullend lidmaatschapsgeld. De Overeenkomst is niet tussen:jds opzegbaar.

2 IM Personal Coach gaat alleen overeenkomsten aan met personen die minimaal 18 jaar oud zijn en maximaal 65 jaar oud. De Klant garandeert dat hij/zij een correcte geboortedatum opgeej. IM Personal Coach heej het recht De Overeenkomst te ontbinden als blijkt dat de klant jonger is dan 18 jaar of ouder dan 65 jaar. 4. Verplich)ngen IM Personal Coach IM Personal Coach richt zich op het s:muleren van een gezonde leefs:jl. IM Personal Coach zal ten alle :jden vertrouwelijk omgaan met alle informa:e die zijn van De Klant ontvangt. Na melding zal IM Personal Coach de aanwezigheid van onrechtma:ge informa:e binnen redelijke :jd onderzoeken en zo mogelijk daartegen ac:e ondernemen. Inbreuk op rechten van De Klant dienen per e- mail gemeld te worden op IM Personal Coach kan niet garanderen dat de Producten op enig of ieder moment beschikbaar zijn van enige loca:e, en dat dit op een veilige wijze gebeurt, of dat fouten worden opgelost of dat de Producten vrij zijn van virussen of andere mogelijk schadelijke programmatuur of onderdelen. 5. Verplich)ngen Klant De Klant is verplicht zijn of haar huisarts te raadplegen alvorens diensten af te nemen bij IM De Klant is verplicht in zijn algemeenheid juiste en correcte informa:e aan te leveren. De Klant heej de plicht geen materiaal aan te leveren dat auteursrechtelijk is beschermd. De Klant verklaart dat de verschaje informa:e, zoals die ter registra:e, juist en volledig is en dat deze, indien deze verandert, door de klant zal worden aangepast. Eventuele wachtwoorden dienen zorgvuldig bewaard te worden en mogen niet met derden worden gedeeld. De Klant mag derden geen toegang verschaffen tot (online) content van IM Personal Coach via haar eigen registra:e. Bij overtreding is De Klant volledig aansprakelijk voor de directe en indirecte schade daarvan. De Klant is volledig aansprakelijk voor alle schade bij IM Personal Coach en derden, ten gevolge van de door De Klant Gedeelde Informa:e. De Klant gaat akkoord dat IM Personal Coach alle door De Klant aangedragen en door gebruik gegenereerde gegevens opslaat, verwerkt en gebruikt.

3 6. Betaling De Klant dient bij het sluiten van De Overeenkomst de eerste termijn van de openstaande termijnen direct te betalen. Kosten dienstverlening dienen door De Klant in maandelijks termijnen te worden voldaan. De eerste termijn is verschuldigd op het moment van het sluiten van de overeenkomst. Elke termijn dient vijf dagen voor aanvang van de diensten op de rekening van IM Personal Coach te worden voldaan, tenzij anders schrijelijk overeengekomen. De vermelde prijzen van de Producten zijn in Euro's en inclusief BTW, tenzij anders vermeld. Wanneer IM Personal Coach, als gevolg van het niet betalen door de Klant genoodzaakt is incassomaatregelen te nemen dan zijn alle daaruit voortvloeiende kosten voor rekening van de klant met een minimum van 10% van het aan IM Personal Coach verschuldigde bedrag. Betaling door de klant strekt eerst ter vermindering van de verschuldigde incassokosten, daarna ter vermindering van de verschuldigde rente en daarna ter vermindering van de verschuldigde hoofdsom. In geval van een dergelijke wijziging van de Diensten, om welke reden dan ook, heej De Klant slechts recht op retournering pro rato van reeds (vooruit)betaalde bedragen aan IM Personal Coach of haar partners indien dit expliciet is overeengekomen. Periodieke abonnementen zijn voor De Klant niet opzegbaar gedurende de termijn dat zij worden overeengekomen. Betaling is verschuldigd op het moment van sluiten van de overeenkomst, tenzij anders overeengekomen. De Diensten worden na betaling zo snel als mogelijk geleverd of binnen de termijn overeengekomen. 7. Aansprakelijkheid IM Personal Coach is niet aansprakelijk voor schade van de Klant die is ontstaan als gevolg van het verkeerd gebruik van de online content van IM IM Personal Coach is niet aansprakelijk voor schade van de Klant die is ontstaan als gevolg van het verkeerd gebruik van de Diensten. IM Personal Coach is niet aansprakelijk voor schade die het gevolg is van onjuiste gegevens die door de Klant zijn aangeleverd. IM Personal Coach is niet aansprakelijk voor schade die is ontstaan als gevolg van het niet op een juiste wijze opvolgen van adviezen van IM In alle gevallen is de aansprakelijkheid van IM Personal Coach beperkt tot het bedrag dat in een bepaald geval wordt uitgekeerd door de aansprakelijkheidsverzekeraar van IM In het geval dat de aansprakelijkheidsverzekering van IM Personal Coach geen uitkering doet is de aansprakelijkheid van IM Personal Coach beperkt tot vijfmaal het bedrag dat door IM Personal Coach aan de Klant in rekening is gebracht.

4 8. Persoonsgegevens IM Personal Coach kan persoonsgegevens betreffende De Klant, welke door De Klant aan IM Personal Coach ter beschikking zijn gesteld, verwerken ten behoeve van de Dienstverlening of in het kader van het voldoen aan een wecelijke verplich:ng. Verwerking van persoonsgegevens door IM Personal Coach vindt plaats in overeenstemming met de toepasselijke wet- en regelgeving op het gebied van de bescherming van persoonsgegevens. 9. Wijzigingen van de Producten IM Personal Coach behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om op ieder moment een deel van, of het geheel aan func:onaliteit van een of meer onderdelen van IM Personal Coach, te wijzigen of stoppen voor een bepaalde periode of al:jd, zonder dat zij hierover op voorhand of achteraf dit aan De Klant hoej te communiceren en ongeacht of het betaalde of onbetaalde Diensten betrej. Dit houdt tevens in dat een deel of het geheel van je Gedeelde Informa:e niet langer toegankelijk kan zijn of verloren kan gaan. IM Personal Coach is niet aansprakelijk voor schade uit dit verlies voortvloeiend. In geval van een dergelijke wijziging van de Diensten, om welke reden dan ook, heej De Klant slechts recht op retournering pro rato van reeds (vooruit)betaalde bedragen aan IM Personal Coach of haar partners indien dit expliciet is overeengekomen. 10. Intellectuele eigendom Door accepta:e van deze Algemene Voorwaarden wordt uitdrukkelijk erkend door Wederpar:j dat alle ontwerpen, informa:e, adeeldingen en overige inhoud op de Producteneigendom zijn van IM Personal Coach en beschermd zijn door de relevante rechten van intellectuele eigendom, waaronder doch niet beperkt tot auteursrechten, merkenrechten, databankrechten, naburige rechten, octrooien en modelrechten. IM Personal Coach verleent aan gebruikers een beperkt, persoonlijk, niet- exclusief, niet sublicen:eerbaar, niet- overdraagbaar en herroepelijk recht om de Producten te gebruiken voor persoonlijke doeleinden en onder de voorwaarden, zoals in deze Algemene Voorwaarden gesteld. Wanneer in een overeenkomst tussen IM Personal Coach en een derde, een licen:everlening voor een of meer van de Producten wordt overeengekomen, betrej het hier een beperkt, niet- exclusief, niet sublicen:eerbaar, onoverdraagbaar en herroepelijk recht om de betreffende Producten te gebruiken. Het is de klant uitdrukkelijk verboden om ontwerpen, informa:e, adeeldingen en overige inhoud op de Producten te kopiëren, te wijzigen, openbaar te maken, voor directe of indirecte commerciële doeleinden te gebruiken, tenzij dit uitdrukkelijk schrijelijk is overeengekomen IM

5 11. Wijziging Algemene Voorwaarden IM Personal Coach behoudt zich het recht voor haar Algemene Voorwaarden op ieder moment te wijzigen. Na wijziging zullen de gewijzigde Algemene Voorwaarden onverwijld ter inzage worden aangeboden op de website. Door de website en overige producten van IM Personal Coach na wijziging van de Algemene Voorwaarden te blijven gebruiken verklaart De Klant akkoord te zijn met de nieuwe, gewijzigde Algemene Voorwaarden. 12. Communica)e Er kan op verschillende manieren communica:e plaatsvinden binnen IM Personal Coach zoals updateno:fica:es of herinneringen, e- mail of anderzijds. De Klant gaat er mee akkoord dat IM Personal Coach De Klant mag benaderen voor belangrijke wijzigingen van of updates voor de Diensten, indien zij dit nodig acht. Deze communica:e zal nooit commerciële ui:ngen van derden bevacen. Binnen de Diensten kunnen leden onderling communiceren, bijvoorbeeld door het plaatsen van reac:es of het sturen van berichten De Klant verklaart geen spam, of anderzijds ongewenste mededelingen te versturen, van commerciële aard of anderzijds, waaronder doch niet beperkt tot bedreigende, agressieve, obscene, smadelijke, inbreuk makend, privacy schendende of reclameinhoudende mededelingen. Het handelen in strijd met deze voorwaarde kan - als met andere voorwaarden - resulteren in onmiddellijke ontzegging van toegang tot en gebruik van de Diensten en opzegging van de gebruikslicen:e. Het staat IM Personal Coach ten allen :jden vrij gebruikerscommunica:es of andere delen van de Gedeelde Informa:e zonder nader bericht te verwijderen indien de inhoud van deze communica:es en informa:e het verwijderen daarvan rechtvaardigt. 13. Toepasselijk recht Op alle overeenkomsten tussen IM Personal Coach en de Klant is Nederlands recht van toepassing 14. Bevoegde rechtbank De Nederlandse rechter is bij uitslui:ng bevoegd kennis te nemen van alle geschillen die voortvloeien uit de rela:e tussen IM Personal Coach en de Klant.

Algemene Voorwaarden voor de dienstverlening van Personal Body Plan BV, gevestigd te Amsterdam.

Algemene Voorwaarden voor de dienstverlening van Personal Body Plan BV, gevestigd te Amsterdam. Algemene Voorwaarden voor de dienstverlening van Personal Body Plan BV, gevestigd te Amsterdam. 1. Definities - Personal Body Plan: Personal Body Plan B.V. statutair gevestigd te Amsterdam, adres Willemsparkweg

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor de dienstverlening van Personal Body Plan BV, gevestigd te Amsterdam.

Algemene Voorwaarden voor de dienstverlening van Personal Body Plan BV, gevestigd te Amsterdam. Algemene Voorwaarden voor de dienstverlening van Personal Body Plan BV, gevestigd te Amsterdam. 1. Definities - Personal Body Plan: Personal Body Plan B.V. statutair gevestigd te Amsterdam, adres Ketelstraat

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor de dienstverlening van Your Perfect Body Plan, gevestigd te Helmond.

Algemene Voorwaarden voor de dienstverlening van Your Perfect Body Plan, gevestigd te Helmond. Algemene Voorwaarden voor de dienstverlening van Your Perfect Body Plan, gevestigd te Helmond. 1. Definities - Your Perfect Body Plan: Your Perfect Body Plan gevestigd op de Kromme Steenweg 25 te Helmond.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DE DIENSTVERLENING VAN OPTILYFE VOF

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DE DIENSTVERLENING VAN OPTILYFE VOF ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DE DIENSTVERLENING VAN OPTILYFE VOF 1. Definities Ruggengraat is een initiatief van OptiLyfe VOF Constructieweg 23A 3641 SB, Mijdrecht; KVK nr. 62686801 De Klant: de klant die

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de door Opscheppers geleverde diensten, gevestigd te Horst aan de Maas.

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de door Opscheppers geleverde diensten, gevestigd te Horst aan de Maas. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de door Opscheppers geleverde diensten, gevestigd te Horst aan de Maas. Artikel 1 Artikel 2 Artikel 3 Artikel 4 Artikel 5 Artikel 6 Artikel 7 Artikel 8

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden My Personal Fitcoach

Algemene Voorwaarden My Personal Fitcoach Algemene Voorwaarden My Personal Fitcoach Artikel 1: Toepasselijkheid Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle bestaande en toekomstige overeenkomsten die worden aangegaan tussen My Personal

Nadere informatie

Algemene voorwaarden One Switch

Algemene voorwaarden One Switch Algemene voorwaarden One Switch Toepasselijkheid Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle bestaande en toekomstige overeenkomsten die worden aangegaan tussen One Switch en een deelnemer, tenzij

Nadere informatie

MODEL WORK OUT B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN

MODEL WORK OUT B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN MODEL WORK OUT B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle bestaande en toekomstige overeenkomsten die worden aangegaan tussen Model Workout en een Member, tenzij Model

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Algemene Voorwaarden MiDo Lifestyle & Performance. Artikel 1: Toepasselijkheid

Algemene Voorwaarden. Algemene Voorwaarden MiDo Lifestyle & Performance. Artikel 1: Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden MiDo Lifestyle & Performance Artikel 1: Toepasselijkheid Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle bestaande en toekomstige overeenkomsten die worden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN PERSONAL BODY PLAN

ALGEMENE VOORWAARDEN PERSONAL BODY PLAN ALGEMENE VOORWAARDEN PERSONAL BODY PLAN Artikel 1: Toepasselijkheid Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle bestaande en toekomstige overeenkomsten die worden aangegaan tussen Personal Body

Nadere informatie

1. Definities In de Algemene Voorwaarden (hierna AV) wordt verstaan onder:

1. Definities In de Algemene Voorwaarden (hierna AV) wordt verstaan onder: Algemene Voorwaarden Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle bestaande en toekomstige overeenkomsten die worden aangegaan tussen Heidy van de Velde en de cliënt. Deze voorwaarden gelden voor

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. 1. Toepasselijkheid. 2. Totstandkoming overeenkomst

Algemene Voorwaarden. 1. Toepasselijkheid. 2. Totstandkoming overeenkomst Algemene Voorwaarden 1. Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op onder meer, maar niet uitsluitend: alle werkzaamheden, offertes/facturen en alle overeenkomsten met betrekking

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Coöperatieve vereniging KasCoöperatie U.A.

Algemene Voorwaarden Coöperatieve vereniging KasCoöperatie U.A. Kascoöperatie U.A. Postbus 15473 1001 ML Amsterdam www.kasco.org T: 020-8200120 E: info@kasco.org KvK: 56669534 Btw: NL852249275 Algemene Voorwaarden Coöperatieve vereniging KasCoöperatie U.A. 1. Algemeen

Nadere informatie

Voorwaarden StucGoed webpagina

Voorwaarden StucGoed webpagina Voorwaarden StucGoed webpagina Samenvattend Aan het gebruik van een StucGoed webpagina kan geen enkel recht worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de inhoud van jouw webpagina. Op StucGoed.nl

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Boekwinkeltjes Webwinkel abonnement

Algemene voorwaarden Boekwinkeltjes Webwinkel abonnement Algemene voorwaarden Boekwinkeltjes Webwinkel abonnement Artikel 1 Definities 1.1 Webwinkelhouder: De natuurlijke of rechtspersoon met wie Boekwinkeltjes een Overeenkomst heeft gesloten. 1.2 Dienst: De

Nadere informatie

GEBRUIKERSVOORWAARDEN HALLOZORG

GEBRUIKERSVOORWAARDEN HALLOZORG ConnectedCare Zorg b.v. Statenlaan 8 6828 WE Arnhem 085-4018130 contact@hallozorg.nl www. hallozorg.nl GEBRUIKERSVOORWAARDEN HALLOZORG In dit document zijn de gebruikersvoorwaarden van HalloZorg beschreven.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CONNECTEDCARE - GEBRUIKERS

ALGEMENE VOORWAARDEN CONNECTEDCARE - GEBRUIKERS connectedcare services b.v. Hogestraat 54 6953 AW Dieren 085-7739903 contact@connectedcare.nl www.connectedcare.nl ALGEMENE VOORWAARDEN CONNECTEDCARE - GEBRUIKERS In dit document zijn de algemene voorwaarden

Nadere informatie

In deze Algemene Voorwaarden van Singulti (hierna te noemen Voorwaarden ) hebben de onderstaande begrippen de volgende betekenis:

In deze Algemene Voorwaarden van Singulti (hierna te noemen Voorwaarden ) hebben de onderstaande begrippen de volgende betekenis: Algemene Voorwaarden Singulti Definities In deze Algemene Voorwaarden van Singulti (hierna te noemen Voorwaarden ) hebben de onderstaande begrippen de volgende betekenis: A. Opdrachtgever: iedere natuurlijke

Nadere informatie

Aanvullende algemene voorwaarden uitgeverij Boekwriter4all Lutten.

Aanvullende algemene voorwaarden uitgeverij Boekwriter4all Lutten. Aanvullende algemene voorwaarden uitgeverij Boekwriter4all Lutten. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen Boekwriter4all en Klant met betrekking tot de levering van

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden VrijwilligersVacaturebank.nl - Gebruikers

Algemene Voorwaarden VrijwilligersVacaturebank.nl - Gebruikers Algemene Voorwaarden VrijwilligersVacaturebank.nl - Gebruikers In dit document zijn de algemene voorwaarden van Stichting VrijwilligersVacaturebank beschreven. De algemene voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

GEBRUIKERSOVEREENKOMST Versie 2.0 1 december 2011

GEBRUIKERSOVEREENKOMST Versie 2.0 1 december 2011 GEBRUIKERSOVEREENKOMST Versie 2.0 1 december 2011 Door het downloaden, installeren en/of gebruik van de Reisplanner Xtra Software of een deel daarvan, gaat Gebruiker akkoord met alle onderstaande voorwaarden

Nadere informatie

De opdrachtnemer: mediator en/of coach van Schaeffer Mediation & Coaching (hierna te noemen SMC).

De opdrachtnemer: mediator en/of coach van Schaeffer Mediation & Coaching (hierna te noemen SMC). Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: De opdrachtnemer: mediator en/of coach van Schaeffer Mediation & Coaching (hierna te noemen SMC). De opdrachtgever:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van 123vastgoedcoach.be

Algemene voorwaarden van 123vastgoedcoach.be Algemene voorwaarden van 123vastgoedcoach.be Artikel 1 Algemeen 1. Deze Algemene Voorwaarden (de Voorwaarden ) zijn van toepassing op ieder gebruik van de website www.123vastgoedcoach.be (de Website )

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Personal Body Plan

Algemene voorwaarden Personal Body Plan Algemene voorwaarden Personal Body Plan Toepasselijkheid Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle bestaande en toekomstige overeenkomsten die worden aangegaan tussen Personal Body Plan en

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden Wijzelf

Gebruiksvoorwaarden Wijzelf Gebruiksvoorwaarden Wijzelf Welkom bij Wijzelf. Door gebruik te maken van de dienstverlening van Wijzelf en die van de Wijzelf zorgcoöperaties, onder andere door middel van de website van Wijzelf, gaat

Nadere informatie

Welkom bij Stichting CIRAN gevestigd te Venlo en ingeschreven in het handelsregister onder nummer 14117844 (hierna: "CIRAN").

Welkom bij Stichting CIRAN gevestigd te Venlo en ingeschreven in het handelsregister onder nummer 14117844 (hierna: CIRAN). GEBRUIKSOVEREENKOMST Welkom bij Stichting CIRAN gevestigd te Venlo en ingeschreven in het handelsregister onder nummer 14117844 (hierna: "CIRAN"). Lees deze gebruiksvoorwaarden (hierna: "Voorwaarden")

Nadere informatie

Gebruikersvoorwaarden mybd

Gebruikersvoorwaarden mybd Gebruikersvoorwaarden mybd Artikel 1 - Definities bd accountancy Maatschap bd accountancy, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 20145506 en de leverancier van de dienst. Klant De natuurlijke

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Dekker Design Goes ALGEMEEN

Algemene Voorwaarden. Dekker Design Goes ALGEMEEN Algemene Voorwaarden ALGEMEEN Door de website van te bezoeken en te gebruiken, geeft u aan dat u deze gebruiksvoorwaarden aanvaardt zonder beperking of voorbehoud. Indien een van de bepalingen van deze

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities:

Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: 1. Zakelijk Schrijven: Zakelijk Schrijven, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Eindgebruikersovereenkomst Digitaal Leermiddel NBC. Algemeen

Eindgebruikersovereenkomst Digitaal Leermiddel NBC. Algemeen Eindgebruikersovereenkomst Digitaal Leermiddel NBC Algemeen Deze overeenkomst is een overeenkomst tussen u en de Stichting Nederlands Bakkerij Centrum, hierna te noemen het NBC. Lees onderstaande voorwaarden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor gebruikers van de website van Ligare

Algemene Voorwaarden voor gebruikers van de website van Ligare Algemene Voorwaarden voor gebruikers van de website van Ligare Alle informatie die Ligare communiceert via de website en via andere elektronische wegen zoals e-mail, alsmede alle software en tools en verwijzingen

Nadere informatie

In deze Algemene Voorwaarden van AVG Online (hierna te noemen Voorwaarden ) hebben de onderstaande begrippen de volgende betekenis:

In deze Algemene Voorwaarden van AVG Online (hierna te noemen Voorwaarden ) hebben de onderstaande begrippen de volgende betekenis: ALGEMENE VOORWAARDEN AVG ONLINE DEFINITIES In deze Algemene Voorwaarden van AVG Online (hierna te noemen Voorwaarden ) hebben de onderstaande begrippen de volgende betekenis: 1. Diensten: alle door of

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Careibu Klanten

Algemene Voorwaarden Careibu Klanten Algemene Voorwaarden Careibu Klanten 1. Algemeen 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst van de besloten vennootschap De Vinderij B.V., gevestigd

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden online producten/diensten. 1. Welke begrippen gebruiken we? (En wat bedoelen we ermee?)

Leveringsvoorwaarden online producten/diensten. 1. Welke begrippen gebruiken we? (En wat bedoelen we ermee?) Leveringsvoorwaarden online producten/diensten Wat leuk! Je wilt een Klinkende Taal kopen. Dank je wel! Omdat je je tegenwoordig moet indekken tegen allerlei juridisch gedoe, hebben ook wij leveringsvoorwaarden.

Nadere informatie

1.1. Zodra u de Deelnemersovereenkomst (verder te noemen Overeenkomst) tekent, wordt u

1.1. Zodra u de Deelnemersovereenkomst (verder te noemen Overeenkomst) tekent, wordt u Algemene voorwaarden ZilverFitness 1. Algemeen 1.1. Zodra u de Deelnemersovereenkomst (verder te noemen Overeenkomst) tekent, wordt u Deelnemer (hierna; de Deelnemer ) van ZilverFitness. (hierna; ZilverFitness

Nadere informatie

1. Definities en toepasselijkheid 2. Inhoud van de Overeenkomst 3. Aanmelding en gebruik op de Website

1. Definities en toepasselijkheid 2. Inhoud van de Overeenkomst 3. Aanmelding en gebruik op de Website Algemene Voorwaarden De Buurtverbinding.nl - Gebruikers In dit document zijn de algemene voorwaarden van De Buurtverbinding beschreven. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1. Begrippen Activiteit(en): Deelnemer: Inschrijfformulier Organisatie: Personal Trainer(s): Ziekte: (Small) group training, personal training, voedingsadvies, clinics, bootcamp,

Nadere informatie

Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities:

Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: 1. Mieke Bakker Psycholoog en coach, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 66419301. 2. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Algemene Ticketvoorwaarden Eventix B.V. 1. Definities

Algemene Ticketvoorwaarden Eventix B.V. 1. Definities 1. Definities In deze algemene ticketvoorwaarden wordt verstaan onder: -Eventix B.V., de entiteit welke haar kaartverkoopservice aanbiedt aan Gebruiker onder de naam "Eventix", hierna te noemen Eventix,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden wehelpen.nl - Gebruikers

Algemene Voorwaarden wehelpen.nl - Gebruikers Algemene Voorwaarden wehelpen.nl - Gebruikers In dit document zijn de algemene voorwaarden van WeHelpen beschreven. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die u sluit met WeHelpen

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden Tweakers Elect

Gebruiksvoorwaarden Tweakers Elect Gebruiksvoorwaarden Tweakers Elect 1. Definities In deze Voorwaarden hebben de met een beginhoofdletter geschreven begrippen de volgende betekenis (zowel in enkelvoud als meervoud): Account: Dienst: Gebruiker:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN FLOOR VAN DER STEEN

ALGEMENE VOORWAARDEN FLOOR VAN DER STEEN ALGEMENE VOORWAARDEN FLOOR VAN DER STEEN Disclaimer goederen Door bestelling en betaling van goederen van Floor van der Steen ziet klant automatisch af van de bedenktijd waarin klant zijn aankoop kan annuleren

Nadere informatie

GEBRUIKERSVOORWAARDEN

GEBRUIKERSVOORWAARDEN GEBRUIKERSVOORWAARDEN Voor het gebruik van MIJN POSITIEVE GEZONDHEID gelden de volgende gebruiksvoorwaarden. Het gebruik van MIJN POSITIEVE GEZONDHEID is alleen mogelijk indien u met deze gebruiksvoorwaarden

Nadere informatie

De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing voor leden die zijn ingeschreven vanaf

De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing voor leden die zijn ingeschreven vanaf ALGEMENE VOORWAARDEN FITNESS & GEZONDHEIDSCENTRUM ELST De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing voor leden die zijn ingeschreven vanaf 1-8-2012 1. Algemeen 1.1. Zodra u de lidmaatschapsovereenkomst

Nadere informatie

VOORWAARDEN ABONNEMENT CASHFLOW ONLINE

VOORWAARDEN ABONNEMENT CASHFLOW ONLINE Ten behoeve van een abonnement op CashFlow software gaan U (klant van CashFlow) en INVERS (Invers BV, gevestigd te Voorburg, geregistreerd bij de KvK onder nummer 27136700; uitgever van CashFlow) een overeenkomst

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden Icologiq Universe

Gebruiksvoorwaarden Icologiq Universe Gebruiksvoorwaarden Icologiq Universe Versie: 10 november 2017 ADRES POST Zuiderval 72 7543 EZ Enschede Postbus 1414 7500 BK Enschede The Netherlands TELEFOON E-MAIL ONLINE (+31) (0)534809090 info@icologiq.com

Nadere informatie

VOORWAARDEN ABONNEMENT CASHFLOW 5 SOFTWARE

VOORWAARDEN ABONNEMENT CASHFLOW 5 SOFTWARE Ten behoeve van een abonnement op Cashflow software gaan U (klant van BankingTools) en INVERS (Invers BV, gevestigd te Voorburg, geregistreerd bij de KvK onder nummer 27136700; uitgever van BankingTools)

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Netvice B.V. Particuliere dienstverlening

Algemene voorwaarden Netvice B.V. Particuliere dienstverlening Algemene voorwaarden Netvice B.V. Particuliere dienstverlening Oktober 2014 Algemene voorwaarden van NETVICE B.V. mbt dienstverlening particuliere klanten Artikel 1 Algemeen, toepasselijkheid en totstandkoming

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Uw Stadsboer BV

Algemene Voorwaarden Uw Stadsboer BV Algemene Voorwaarden Uw Stadsboer BV Identiteit van de onderneming: Uw Stadsboer BV Vijfhoekweg Noord 10 8035 PR Zwolle Telefoonnummer: 038 747 01 00 E- mailadres: hallo@uwstadsboer.nl KvK- nummer: 63366584

Nadere informatie

LICENTIEOVEREENKOMST/VOORWAARDEN

LICENTIEOVEREENKOMST/VOORWAARDEN LICENTIEOVEREENKOMST/VOORWAARDEN De ondergetekenden: 1. Licentiegever; en 2. de besloten vennootschap ilearn Company B.V, gevestigd en kantoorhoudende te Ede, aan de Wiek 121, in deze rechtsgeldig vertegenwoordigd

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden PoopyPets

Algemene Voorwaarden PoopyPets Algemene Voorwaarden PoopyPets In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene Voorwaarden: deze algemene voorwaarden; Herroepingsrecht: de mogelijkheid voor de Klant om binnen 14 dagen af

Nadere informatie

1.1 Indien in dit document de hierna volgende namen, termen of begrippen worden gebruikt, dienen deze als het volgt te worden gedefinieerd:

1.1 Indien in dit document de hierna volgende namen, termen of begrippen worden gebruikt, dienen deze als het volgt te worden gedefinieerd: I. Algemeen Artikel 1. Definities 1.1 Indien in dit document de hierna volgende namen, termen of begrippen worden gebruikt, dienen deze als het volgt te worden gedefinieerd: IP Parking: De besloten vennootschap

Nadere informatie

Artikel 2 Totstandkoming, duur en beëindiging overeenkomst

Artikel 2 Totstandkoming, duur en beëindiging overeenkomst Algemene Voorwaarden Coöperatieve Vereniging KasCoöperatie U.A. Versie 26 juli 2013 Artikel 1 Algemeen 1. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op iedere overeenkomst tussen KasCoöperatie U.A.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Paiq.nl. d.d

Algemene voorwaarden Paiq.nl. d.d Algemene voorwaarden Paiq.nl d.d. 2015 1 28 Deze algemene voorwaarden zijn gebaseerd op de klantvriendelijke tweezijde voorwaarden welke met de Consumenten Bond overeen zijn gekomen. ARTIKEL 1 - Definities

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN EERSTE HULP DICHTBIJ!

ALGEMENE VOORWAARDEN EERSTE HULP DICHTBIJ! ALGEMENE VOORWAARDEN EERSTE HULP DICHTBIJ! 1. Definities Onder de volgende aangegeven begrippen zal het volgende worden verstaan: 1.1 Aanvraag: een door Afnemer geplaatste aanvraag voor het verrichten

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Dienst: de door Grondengoed aangeboden of geleverde

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Toepasselijkheid Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle bestaande en toekomstige overeenkomsten die worden aangegaan tussen Personal Body Plan en een Member, tenzij

Nadere informatie

DISCLAIMER. Contacteer ons gerust indien u verdere vragen of opmerkingen heeft; wij beloven u een spoedig antwoord!

DISCLAIMER. Contacteer ons gerust indien u verdere vragen of opmerkingen heeft; wij beloven u een spoedig antwoord! DISCLAIMER Het gebruik van onze website moet steeds gebeuren conform de rechten en plichten die duidelijk op de website vermeld staan en de rechten en plichten die bepaald zijn in de Disclaimer, de Verkoopsvoorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden - ONRO Online Rooster

Algemene voorwaarden - ONRO Online Rooster Algemene voorwaarden - ONRO Online Rooster November 2015 Inhoudsopgave Artikel 1 - Algemeen... 3 Artikel 2 - Offertes en aanbiedingen... 3 Artikel 3 Licenties en modules... 3 Artikel 4 - Prijs... 4 Artikel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden ContentPlanner

Algemene Voorwaarden ContentPlanner Algemene Voorwaarden ContentPlanner Nederlands Partijen 1.1 DAILYDIALOGUES: aanbieder van ContentPlanner, gevestigd aan de Maasstraat 9-11, 3016 DB te Rotterdam. 1.2 KLANT: hoofdgebruiker en daarmee afnemer

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Z-schijf - versie 12 maart 2013

Algemene Voorwaarden Z-schijf - versie 12 maart 2013 Algemene Voorwaarden Z-schijf - versie 12 maart 2013 Inhoud Artikel 1 - Algemeen Artikel 2 - Definities Artikel 3 - Reseller van Livedrive Artikel 4 - Gebruiksvoorwaarden Artikel 5 - Betalingsvoorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Bootcamp, Personal training en Life Coaching - Amanda's Sport & Lifestyle

Algemene voorwaarden Bootcamp, Personal training en Life Coaching - Amanda's Sport & Lifestyle Algemene voorwaarden Bootcamp, Personal training en Life Coaching - Amanda's Sport & Lifestyle 1. DEFINITIES Amanda's Sport & Lifestyle (hierna: ASL), statutair gevestigd te Odijk, Fluitekruid 18, 3984

Nadere informatie

A l g e m e n e V o o r w a a r d e n K a b o o k U i t g e v e r s

A l g e m e n e V o o r w a a r d e n K a b o o k U i t g e v e r s A l g e m e n e V o o r w a a r d e n K a b o o k U i t g e v e r s Artikel 1 Begrippenlijst Dienst Klant Leverancier Overeenkomst Product Rechten van Intellectuele vorm Een door de Leverancier te leveren

Nadere informatie

1.1. Zodra u de deelnemersovereenkomst (verder te noemen Overeenkomst) tekent, wordt u

1.1. Zodra u de deelnemersovereenkomst (verder te noemen Overeenkomst) tekent, wordt u Algemene voorwaarden ZilverFitness 1. Algemeen 1.1. Zodra u de deelnemersovereenkomst (verder te noemen Overeenkomst) tekent, wordt u lid (hierna; het Lid ) van ZilverFitness. (hierna; ZilverFitness ).

Nadere informatie

Artikel 1. Toepasselijkheid algemene voorwaarden Beat the Box

Artikel 1. Toepasselijkheid algemene voorwaarden Beat the Box Algemene voorwaarden Beat the box Beat the Box is gevestigd te Spaarndam en ingeschreven in het handelsregister van de kamer van koophandel te Alkmaar onder het nummer 64076903. Artikel 1. Toepasselijkheid

Nadere informatie

Het gebruik van deze site is gratis. Om te kunnen reageren is registratie verplicht. Klik hier om de Privacy Policy te lezen.

Het gebruik van deze site is gratis. Om te kunnen reageren is registratie verplicht. Klik hier om de Privacy Policy te lezen. Algemene voorwaarden Algemene Voorwaarden voor gebruikers van handle-withcare.nl Alle informatie die handle-withcare.nl communiceert via de website en via andere electronische wegen zoals email alsmede

Nadere informatie

Algemene gebruiksvoorwaarden

Algemene gebruiksvoorwaarden Algemene gebruiksvoorwaarden De Juvederm website is eigendom van Allergan Limited ('Allergan'), en is uitsluitend bestemd voor inwoners van Nederland en België. De op deze site verstrekte informatie is

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden BrosenZ B.V.

Algemene Voorwaarden BrosenZ B.V. Algemene Voorwaarden BrosenZ B.V. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtshandelingen van en op alle overeenkomsten waarbij BrosenZ B.V. diensten aan de Opdrachtgever levert, tenzij

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN STICHTING COLLECTIEVE PROPAGANDA VAN HET NEDERLANDSE BOEK

ALGEMENE VOORWAARDEN STICHTING COLLECTIEVE PROPAGANDA VAN HET NEDERLANDSE BOEK ALGEMENE VOORWAARDEN STICHTING COLLECTIEVE PROPAGANDA VAN HET NEDERLANDSE BOEK Deze algemene voorwaarden van de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek, gevestigd en kantoorhoudende te

Nadere informatie

1.1 In deze Voorwaarden hebben de volgende termen de volgende betekenis, tenzij uit de context duidelijk anders blijkt:

1.1 In deze Voorwaarden hebben de volgende termen de volgende betekenis, tenzij uit de context duidelijk anders blijkt: Algemene Voorwaarden van Prettig Lezen 1. Definities 1.1 In deze Voorwaarden hebben de volgende termen de volgende betekenis, tenzij uit de context duidelijk anders blijkt: Overeenkomst: Cliënten: De Overeenkomst

Nadere informatie

Stappenplan voor overdracht van glasvezelaansluiting

Stappenplan voor overdracht van glasvezelaansluiting Stappenplan voor overdracht van glasvezelaansluiting U wilt uw aansluiting overdragen of koopt of verkoopt een huis. Belangrijk om te weten: De glasvezelaansluiting is niet uw eigendom dus zit deze nooit

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden OppasStudent VOF voor Ouders

Gebruiksvoorwaarden OppasStudent VOF voor Ouders Gebruiksvoorwaarden OppasStudent VOF voor Ouders Artikel 1: Definities In deze gebruiksvoorwaarden wordt onder de volgende definities het volgende verstaan: a. OppasStudent: de vennootschap onder firma

Nadere informatie

Monument of Life wordt beheerd door P2P Publishing BV, KvK nr

Monument of Life wordt beheerd door P2P Publishing BV, KvK nr ALGEMENE VOORWAARDEN MONUMENT OF LIFE Monument of Life wordt beheerd door P2P Publishing BV, KvK nr 50561693. Gelieve deze algemene voorwaarden zorgvuldig te lezen. Het gebruik van Monument of Life is

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Qshops Keurmerk

Algemene voorwaarden Qshops Keurmerk Algemene voorwaarden Qshops Keurmerk De leden van Qshops Keurmerk (Qshops.org) houden zich aan de gedragscode die door onze organisatie is opgesteld. Meer informatie over de gedragscode vindt u op onze

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden Housit

Gebruiksvoorwaarden Housit Gebruiksvoorwaarden Housit 1. Begrippenlijst Onder onderstaande definities in deze gebruiksvoorwaarden wordt verstaan: - Housit: Housit B.V., gevestigd te s-hertogenbosch aan de Helftheuvelweg 11 met postcode

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ABONNEMENTEN Concepts@Work B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN ABONNEMENTEN Concepts@Work B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN ABONNEMENTEN Concepts@Work B.V. Artikel 1 Algemene bepalingen 1. Deze Algemene Voorwaarden worden gehanteerd door de besloten vennootschap Concept@Work B.V. Statutair gevestigd te

Nadere informatie

Algemene voorwaarden & Dienstverlening

Algemene voorwaarden & Dienstverlening Algemene voorwaarden & Dienstverlening Blanco Tekst!!!! KvK 011 592 62 Weesperzijde 29-3!!! BTW NL194675567B01 NL-1091 EC Amsterdam!!! T +31 6 24856754 www.blancotekst.nl!!! E info@blancotekst.nl Artikel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor cursussen en trainingen

Algemene Voorwaarden voor cursussen en trainingen Algemene Voorwaarden voor cursussen en trainingen Hier vindt u onze Algemene Voorwaarden voor cursussen. Deze zijn steeds van toepassing als u gebruik maakt van het cursusaanbod en bevat belangrijke informatie

Nadere informatie

Het gebruik van deze site is gratis. Om te kunnen reageren is registratie verplicht. Klik hier om de Privacy Policy te lezen.

Het gebruik van deze site is gratis. Om te kunnen reageren is registratie verplicht. Klik hier om de Privacy Policy te lezen. Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden voor gebruikers/bezoekers van eenfinancieeladvies.nl Alle informatie die eenfinancieeladvies.nl communiceert via de website en via andere electronische wegen zoals

Nadere informatie

1.1 In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven:

1.1 In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: ALGEMENE VOORWAARDEN JOUWPLANNER Deze algemene voorwaarden zijn opgesteld door 21Company V.O.F. handelend onder de naam JouwPlanner, gevestigd te Utrecht en ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

De Haagse Lerarenpas houders hierna te noemen pashouder. Hiermee wordt een fysieke of elektronische uitvoering van de De Haagse Lerarenpas bedoeld.

De Haagse Lerarenpas houders hierna te noemen pashouder. Hiermee wordt een fysieke of elektronische uitvoering van de De Haagse Lerarenpas bedoeld. ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene Voorwaarden De Haagse Lerarenpas 1. Algemeen 2. De Haagse Lerarenpas pashouders 3. De Haagse Lerarenpas partners 4. Toepasselijk recht en bevoegde rechter 1. ALGEMEEN Definities:

Nadere informatie

Deelnemersovereenkomst: De overeenkomst tussen ArenaGym en een Deelnemer.

Deelnemersovereenkomst: De overeenkomst tussen ArenaGym en een Deelnemer. Artikel 1 Definities Deelnemer: Een ieder die een overeenkomst sluit met ArenaGym ArenaGym: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ArenaGym B.V., statutair gevestigd te Amsterdam en kantoorhoudende

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Algemene Voorwaarden voor gebruikers van Aalvanger Design

Algemene Voorwaarden. Algemene Voorwaarden voor gebruikers van Aalvanger Design Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden voor gebruikers van Aalvanger Design Alle informatie die Aalvanger Design communiceert via de website en via andere elektronische wegen zoals email alsmede alle

Nadere informatie

Met het ondertekenen van de offerte verklaart de cliënt dat deze algemene voorwaarden zijn gelezen en akkoord zijn bevonden.

Met het ondertekenen van de offerte verklaart de cliënt dat deze algemene voorwaarden zijn gelezen en akkoord zijn bevonden. Algemene Voorwaarden Algemene Leverings- en betalingsvoorwaarden Van Golden Goose Internet Marketing Agency, statutair gevestigd te Leiden en kantoorhoudende te Leiden. Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Mohringer Online algemene voorwaarden

Mohringer Online algemene voorwaarden Mohringer Online algemene voorwaarden Laatst bijgewerkt mei 2018 Bedankt voor uw bezoek aan onze website en uw interesse in onze producten en diensten. Mohringer nv, Gent is een dochteronderneming van

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN & DISCLAIMER

ALGEMENE VOORWAARDEN & DISCLAIMER ALGEMENE VOORWAARDEN & DISCLAIMER Welkom bij Gezonde Mama s. Bij uw aanmelding voor coaching of advies door Gezonde Mama s dient u akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden & Disclaimer van Gezonde Mama

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Ontmoeten.nl Versie geldig vanaf: 15 juli Preambule

Algemene voorwaarden Ontmoeten.nl Versie geldig vanaf: 15 juli Preambule Algemene voorwaarden Ontmoeten.nl Versie geldig vanaf: 15 juli 2013 Preambule Ontmoeten.nl dient als platform waar personen met elkaar in contact kunnen komen en deel kunnen nemen aan Activiteiten. Ontmoeten.nl

Nadere informatie

ARBEIDSOVEREENKOMST (COLLEGIALE IN- EN UITLEEN)

ARBEIDSOVEREENKOMST (COLLEGIALE IN- EN UITLEEN) ARBEIDSOVEREENKOMST (COLLEGIALE IN- EN UITLEEN) De ondergetekenden: Bedrijf Plaats Vertegenwoordigd door hierna te noemen uitlener. Bedrijf Plaats Vertegenwoordigd door hierna te noemen inlener. en Naam

Nadere informatie

Verwerkersovereenkomst

Verwerkersovereenkomst Verwerkersovereenkomst 1. ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer (hierna: Verwerkingsverantwoordelijke), en 2. Unidis b.v., ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 13038947

Nadere informatie

Hieronder lees je wat we bedoelen met alle termen in deze Algemene Voorwaarden:

Hieronder lees je wat we bedoelen met alle termen in deze Algemene Voorwaarden: Algemene voorwaarden Artikel 1 Definities Hieronder lees je wat we bedoelen met alle termen in deze Algemene Voorwaarden: Zakelijk Schrijven: Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 28108429.

Nadere informatie

Wordpress updates (wordpressupdates.nl) onderdeel van Dlogic (dlogic.nl) Graaf Engelbertlaan DS Breda Nederland

Wordpress updates (wordpressupdates.nl) onderdeel van Dlogic (dlogic.nl) Graaf Engelbertlaan DS Breda Nederland Wordpress updates (wordpressupdates.nl) onderdeel van Dlogic (dlogic.nl) Graaf Engelbertlaan 75 4837 DS Breda Nederland KvK nummer 20132159. Laatst gewijzigd op 20-05-2018. Artikel 1 Toepasselijkheid 1.

Nadere informatie

Koper De natuurlijke- of rechtspersoon die aan Stichting omgaan met parkinson de opdracht heeft gegeven tot de levering van producten.

Koper De natuurlijke- of rechtspersoon die aan Stichting omgaan met parkinson de opdracht heeft gegeven tot de levering van producten. Algemene voorwaarden levering boeken ARTIKEL 1 - DEFINITIES In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Stichting omgaan met parkinson. In het vervolg van deze voorwaarden zal over Stichting omgaan met parkinson

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Boom uitgevers Amsterdam BV (consumenten)

Algemene voorwaarden Boom uitgevers Amsterdam BV (consumenten) Algemene voorwaarden Boom uitgevers Amsterdam BV (consumenten) Deze algemene voorwaarden gelden in aanvulling op de Algemene Voorwaarden Thuiswinkel en zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Toepasselijkheid Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle bestaande en toekomstige overeenkomsten die worden aangegaan tussen Personal Body Plan en een Member, tenzij

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. E-Producten. Inhoudsopgave

Algemene Voorwaarden. E-Producten. Inhoudsopgave Algemene Voorwaarden E-Producten Inhoudsopgave 1. Definities en omschrijvingen 2. Toepassing algemene voorwaarden 3. Zorgvuldig gebruik 4. Omvang gebruiksrecht 5. Tarieven en prijzen 6. Aflevering en installatie

Nadere informatie

ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN STER KLANTPORTAL

ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN STER KLANTPORTAL ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN STER KLANTPORTAL INHOUD 3 3 4 4 4 5 5 5 6 ARTIKEL 1 ARTIKEL 2 ARTIKEL 3 ARTIKEL 4 ARTIKEL 5 ARTIKEL 6 ARTIKEL 7 ARTIKEL 8 ARTIKEL 9 TOEPASSINGSGEBIED REGISTRATIE EN TOEGANG

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Artikel 1: DEFINITIES Artikel 2 ALGEMEEN

Algemene voorwaarden Artikel 1: DEFINITIES Artikel 2 ALGEMEEN Algemene voorwaarden Artikel 1: DEFINITIES 1.1 Account: de klantennaam waarmee de klant toegang krijgt tot het mediascherm-systeem van promotv.nl. 1.2 E-mailadres: een op naam van de klant gestelde adrescode,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden BeterThuis

Algemene Voorwaarden BeterThuis Algemene Voorwaarden BeterThuis Gedeponeerd bij de KvK en Fabrieken van A dam, KvK Inschrijfnummer: 57444412. Ten aanzien van de dienstverlening van BeterThuis gelden de volgende voorwaarden en alle toepasselijke

Nadere informatie