Europese aanbesteding Levering Straatmeubilair & Afvalbakken

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Europese aanbesteding Levering Straatmeubilair & Afvalbakken"

Transcriptie

1 Gemeente Den Haag Europese aanbesteding Levering Straatmeubilair & Versie Def Datum Referentie Copyright Gemeente Den Haag, Dienst Stadsbeheer Afdeling Inkoop Postbus DP Den Haag Tel.nr

2 pagina 2 van 9 Inhoudsopgave... 3 Behandeling vragen en antwoorden... 3

3 pagina 3 van 9 Behorende bij en integraal onderdeel uitmakend van de aanbestedingsstukken van de aanbesteding Levering Straatmeubilair & ten behoeve van de Gemeente Den Haag is deze geanonimiseerde Nota van Inlichtingen opgesteld. De binnengekomen vragen zijn letterlijk overgenomen. Hieronder treft u een eerst de mededelingen van de directie en vervolgens overzicht van de gestelde vragen en antwoorden.

4 pagina 4 van 9 Mededelingen 1. Perceel 1 Leveren straatmeubilair a. Algemeen: Indien van toepassing incl. bevestigingsmaterialen (thermisch verzinkt of gegalvaniseerd). b. Indien van toepassing incl. voorzieningen t.b.v. vergrendeling. c. Post : Conische paal vervangen door Cilindrische paal. d. Post : Conische paal vervangen door Cilindrische paal. e. Post : Conische paal vervangen door Cilindrische paal. 2. Perceel B Leveren standaard afvalbakken 2016 a. Algemeen: Indien van toepassing incl. bevestigingsmaterialen (thermisch verzinkt of gegalvaniseerd). b. Indien van toepassing incl. voorzieningen t.b.v. vergrendeling. 3. In aanvulling op hoofdstuk 6.6 van de Aanbestedingsleidraad: proefmonsters/verificatie De monsters dienen te worden geleverd binnen 14 dagen na verzoek daartoe (voor zowel eerste keuring als eventuele tweede keuring). In de leidraad staat in 6.6 dat de monsters zullen worden beoordeeld op voldoen aan de gestelde eisen; functioneel, technisch en esthetisch. Meer specifiek: a. de aangeboden producten (en dus ook proefmonsters) dienen te voldoen aan de eisen zoals gesteld in het programma van eisen (besteknummer A respectievelijk B); b. terzake perceel 2 (afvalbakken): alle te leveren (losse) onderdelen dienen onderling uitwisselbaar te zijn met de standaard Capitole afvalbak. Dit betekent onder andere (docht niet uitsluitend) dat nieuwe binnenbak is te plaatsen in bestaande standaard Capitole buitenbak en dat de nieuwe afvalbak is op te hangen/bevestigen aan bestaande (huidige) beugels. Zie tevens de beantwoording van de vragen inzake perceel 2.

5 pagina 5 van 9 Behandeling vragen en antwoorden Nr. Verwijzing Document Vraag Antwoord Perceel 1 Straatmeubilair 1 Programma van eisen Bestek A Te leveren fictieve hoeveelheden Leveren metalen trottoirpalen Gemeente Den Haag past al sinds jaar en dag een reliëf geperst logo toe met een wanddikte van 4 mm staal. In het bestek wordt gesproken over een opgeplakt/opgelegd logo en 3mm. Dit is ons inziens niet wat u wenst. Wilt u de tekst wijzigen in reliëf geperst logo en 4mm wanddikte? 2 idem De betontegel die de gemeente toepast bij het plaatsen van de parkeerpalen, is niet opgenomen in het bestek. Wij verzoeken u te overwegen deze toe te voegen aan het bestek 3 idem 60 Fietsbeugels Uit welk RVS kwaliteit dient de fietsbeugels vervaardigd te worden? 4 idem 60 Fietsbeugels Welke wanddikte dient de buis van de beugel te hebben? 5 idem 60 Fietsbeugels Aan welke sterkteklasse dient het beton van de betonvoet te voldoen? 6 Programma van eisen Bestek A en B 7 Programma van eisen Bestek A Sterkteklasse beton Waarom worden er twee sterkteklassen te weten C25/35 en C35/45 gevraagd? De sleutels van de verzinkbare paal zijn omschreven en dienen te worden afgeprijsd. De verzinkbare Hagenaar Met opgelegd logo wordt bedoeld dat het logo op het staal ligt zoals aangeven in de bijlage bij het bestek. De wijze waarop dit logo gerealiseerd wordt is aan de inschrijver. De tekst wordt niet aangepast. Wanddikte van de paal moet minimaal 3 mm zijn. Nee wordt niet in overweging genomen. RVS 3.16 Minimaal 3 mm C25/35 C35/45 wordt vervangen door minimaal C25/35 Nee wordt niet in overweging genomen.

6 pagina 6 van Leveren van een sleutel voor verzinkbare paal type MA 44 I, die in Den Haag wordt toegepast, is niet opgenomen in het bestek. Wij verzoeken u te overwegen deze toe te voegen aan het bestek. Perceel 2-8 Programma van eisen Posten ,700050, 9 Programma van Eisen Posten ,700030, Programma van eisen Posten , , Programma van eisen Posten , , , Programma van eisen Posten , , , Diverse malen is aangegeven dat het materiaal Sedzimir moet zijn wij nemen aan dat u hier doelt op Sendzimir? Ter verduidelijking van de gelijkwaardigheid inzake PvE materiaal: U geeft bij materiaal diverse beschermingslagen aan in de wijze van verzinken. De Capitole is standaard vervaardigd uit Sendzimer (voorverzinkt staal) materiaal en niet thermisch verzinkt volgens NEN 1461 wij nemen aan dat u doelt op het standaard product welke uit Sendzimer bestaat? U schrijft voor gelijkwaardigheid. Ook vereist u vandalisme bestendig. Bij ontwerp van het product is nadrukkelijk gekozen voor scharnieren aan binnenzijde wat molest van de scharnieren voorkomt. Vereist u als gelijkwaardigheid dat de scharnieren uitsluitend aan binnenzijde moeten zijn gemonteerd en niet zichtbaar mogen zijn aan buitenzijde? Ter verduidelijking van gelijkwaardigheid met betrekking tot ledigingsgemak: is het correct dat de binnenbak uitsluitend horizontaal aan voorzijde uitneembaar moet zijn? Verstaat u onder gelijkwaardigheid dat de inwerpopening schuin naar boven gericht moet staan? Beide methoden zijn toegestaan. Noot: Lassen en andere bewerkingen moeten ook beschermd zijn. Als gelijkwaardigheid geldt dat scharnieren aan binnenzijde zijn gemonteerd.

7 pagina 7 van Programma van eisen Posten , , , Programma van eisen Post Programma van eisen Post Programma van eisen Post Ter verduidelijking van gelijkwaardigheid met betrekking tot vormgeving. Kenmerkend voor het gevraagde product is de radius van alle randen. Dit ligt tussen 20 en 40 graden. Destijds is bij ontwerp hiervoor bewust gekozen ter voorkoming van blessures bij aanstoten door zowel gebruiker als lediger. Vereist u deze radius als het gaat om gelijkwaardigheid? Ter verduidelijking van de gelijkwaardigheid van materiaalkwaliteit geeft u twee verschillende mogelijkheden aan. U schijft hier zowel Sendzimer als thermisch verzinkt voor. Dit zijn twee aparte wijze van beschermings uitvoeringen. De standaard uitvoering van de verzinkte binnenbak is Sendzimer is het juist dat u hierop doelt en thermisch verzinkt niet van toepassing is? Ter verduidelijking van de gelijkwaardigheid van materiaalkwaliteit: U geeft hier twee verschillende mogelijkheden van kwaliteit van materiaal aan u schijft hier zowel Senzimer als Thermisch verzinkt beschermingskwaliteit voor. De standaard uitvoering van de verzinkte staander is thermisch verzinkt is het juist dat u hierop doelt? En Sendzimer niet van toepassing is? Dient de met de handbediende klep zoals u weer geeft in deze post aan de volgende gelijkwaardige eisen te Beide methoden zijn toegestaan. Noot: Lassen en andere bewerkingen moeten ook beschermd zijn. Beide methoden zijn toegestaan. Noot: Lassen en andere bewerkingen moeten ook beschermd zijn. De stankwerende klep dient geschikt te zijn voor montage in/op de afvalbak. Het geheel dient

8 pagina 8 van 9 voldoen: - Klep dient naar buiten toe te openen. - Scharnierpunt klep aan binnenzijde afvalbak - Klep dient voorzien te zijn van een handgreep vanzelfsprekend functioneel te zijn. 17 Programma van eisen Post Ter verduidelijking van de gelijkwaardigheid: U geeft hier diverse beschermingslagen aan in de wijze van bescherming d.m.v. verzinken. De stankwerende klep t.b.v. van de Capitole is standaard Sendzimer (voorverzinkt staal) Capitole is vervaardigd uit Sendzimer materiaal en niet thermisch verzinkt volgens NEN 1461 graag deze eis conform product aan te passen. Beide methoden zijn toegestaan. Noot: Lassen en andere bewerkingen moeten ook beschermd zijn Leveren afvalbakken C.A. Tegenwoordig worden de afvalbakken veelal voorzien van een ultrasoon sensor. De sensor wordt in de afvalbak gemonteerd en detecteert het vulniveau, onafhankelijk van wat in de afvalbak wordt gedeponeerd. Op basis van deze informatie wordt het ophalen ingepland. Het doelgericht ophalen van afval via geoptimaliseerde routes bespaart tijd, geld en brandstof en reduceert tevens ook de uitlaatgassenemissie en geluidsniveaus voor de burgers. Wij verzoeken u te overwegen de sensoren als optie mee te nemen in het bestek. 19 Bestek B, Merknamen U schrijft voor dat alle onderdelen uitwisselbaar moeten zijn met de standaard Capitole kunt u uitleggen in welk licht wij dit moeten zien? Onderdelen uitwisselbaar met het ingeschreven product of uitwisselbaar met de reeds bij u geplaatste Capitole bakken? Nee. De door u te leveren materialen moeten uitwisselbaar zijn op onderdeel met de bestaande Capitole bakken in Den Haag (en uiteraard met het eigen ingeschreven product).

9 pagina 9 van 9 20 Bestek B, 10.1 Garantie 21 Bijlage 3B Inschrijfstaat ROK B Is schade en/of roestvorming als gevolg van molest en/of ondeskundig gebruik uitgesloten? Kunt u "overige materialen" toelichten. Hoe wordt dit kortingspercentage beoordeeld/gewogen? U wordt gevraagd een kortingspercentage aan te geven voor producten betreffende (standaard straatmeubilair) afvalbakken en onderdelen daarvan die niet specifiek in de inschrijfstaat zijn opgenomen maar die wel in uw (catalogus) productprogramma zitten. Hiermee wordt beoogd om tevens marktconformiteit op onderdelen eventuele kleine wijziging in de toekomst binnen dezelfde productcategorie voor de looptijd van deze overeenkomst te kunnen toepassen. Wordt niet (afzonderlijk) gewogen.

Europese aanbesteding Leveren Bloembollen

Europese aanbesteding Leveren Bloembollen Gemeente Den Haag Versie 1.0 Datum 25 november 2015 Referentie 150150 Copyright Gemeente Den Haag, Dienst Stadsbeheer Afdeling Inkoop Postbus 12651 2500 DP Den Haag Tel.nr. 06 13 71 63 54 E-mail: aanbesteden@denhaag.nl

Nadere informatie

Europese Openbare aanbesteding Gebruiksartikelen Veeg-en Straatbedrijf Den Haag

Europese Openbare aanbesteding Gebruiksartikelen Veeg-en Straatbedrijf Den Haag Gemeente Den Haag Europese Openbare aanbesteding Gebruiksartikelen Veeg-en Straatbedrijf Den Haag Nota van inlichtingen 2 Versie DEF Datum 18.04.2016 Referentie Copyright Gemeente Den Haag, Dienst Stadsbeheer

Nadere informatie

Europees Openbare aanbesteding Busplatform Centraal Station Den Haag herinrichting

Europees Openbare aanbesteding Busplatform Centraal Station Den Haag herinrichting Gemeente Den Haag Europees Openbare aanbesteding Busplatform Centraal Station Den Haag herinrichting Versie 1.0 Datum 03-05-2016 Referentie 150194 Copyright Gemeente Den Haag, Dienst Stadsbeheer Afdeling

Nadere informatie

Nationale aanbesteding Zuiderpark sportcomplex WIK-HDV

Nationale aanbesteding Zuiderpark sportcomplex WIK-HDV Gemeente Den Haag Nationale aanbesteding Zuiderpark sportcomplex 3 e Versie 1.0 Datum 16-04-2015 Referentie 2015.082.014 Copyright Gemeente Den Haag, Dienst Stadsbeheer Afdeling Inkoop Postbus 12651 2500

Nadere informatie

Bspecialities G.C.V. Lipselaan 84 B-3020 Herent +32 (0) BE BE

Bspecialities G.C.V. Lipselaan 84 B-3020 Herent +32 (0) BE BE Bspecialities G.C.V. Lipselaan 84 B-3020 Herent +32 (0) 468 31 21 05 info@bspecialities.be www.bspecialities.be BE 0656.933.191 BE43 7360 2464 1401 KREDBEBB BIN AFVALBAKKEN IN EEN NOTENDOP esthetische

Nadere informatie

Bspecialities G.C.V. Lipselaan 84 B-3020 Herent +32 (0) BE BE

Bspecialities G.C.V. Lipselaan 84 B-3020 Herent +32 (0) BE BE Bspecialities G.C.V. Lipselaan 84 B-3020 Herent +32 (0) 468 31 21 05 info@bspecialities.be www.bspecialities.be BE 0656.933.191 BE43 7360 2464 1401 KREDBEBB BIN AFVALBAKKEN IN EEN NOTENDOP esthetische

Nadere informatie

JONA FALCO FALCOJONA AFVALBAK VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. Ontworpen door ipv Delft in nauwe samenwerking. met Falco, en gemaakt in onze fabriek te

JONA FALCO FALCOJONA AFVALBAK VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. Ontworpen door ipv Delft in nauwe samenwerking. met Falco, en gemaakt in onze fabriek te FALCO JONA FALCOJONA AFVALBAK Ontworpen door ipv Delft in nauwe samenwerking met Falco, en gemaakt in onze fabriek te Vriezenveen, zijn deze serie afvalbakken een sterk staaltje straatmeubilair. DUURZAAM

Nadere informatie

JONA FALCO FALCOJONA AFVALBAK VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. Ontworpen door ipv Delft in nauwe samenwerking. met Falco, en gemaakt in onze fabriek te

JONA FALCO FALCOJONA AFVALBAK VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. Ontworpen door ipv Delft in nauwe samenwerking. met Falco, en gemaakt in onze fabriek te FALCO JONA FALCOJONA AFVALBAK Ontworpen door ipv Delft in nauwe samenwerking met Falco, en gemaakt in onze fabriek te Vriezenveen, zijn deze serie afvalbakken een sterk staaltje straatmeubilair. DUURZAAM

Nadere informatie

Europese aanbesteding Beeldkwaliteit

Europese aanbesteding Beeldkwaliteit Europese aanbesteding Beeldkwaliteit 2018-2021 Versie 1.0 Datum 14-11-2017 Referentie 170183 Copyright Gemeente Den Haag, Dienst Stadsbeheer Afdeling Inkoop Postbus 12651 2500 DP Den Haag Tel.nr. 06 13

Nadere informatie

L u n a. A f v a l b a k k e n. n afvalbak met en zonder asbak. n als ingraaf-, wand- en mastmodel; lediging via bodemklep

L u n a. A f v a l b a k k e n. n afvalbak met en zonder asbak. n als ingraaf-, wand- en mastmodel; lediging via bodemklep A f v a l b a k k e n L u n a n afvalbak met en zonder asbak n als ingraaf-, wand- en mastmodel; lediging via bodemklep n ook als XL staand model, tot 88 l inhoud Origineel Luna en Luna XL: sympathieke

Nadere informatie

FalcoJona & FalcoBin afvalbak

FalcoJona & FalcoBin afvalbak FalcoJona FalcoBin VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD FalcoJona & De FalcoJona en de FalcoBin zijn de nieuwe afvalbakken van Falco. Ontworpen door IPV Delft in nauwe samenwerking met Falco, en gemaakt in onze

Nadere informatie

Nota van inlichtingen 3. Europese aanbesteding, openbare procedure, Raamovereenkomst Elementenverharding Groot en Klein Onderhoud.

Nota van inlichtingen 3. Europese aanbesteding, openbare procedure, Raamovereenkomst Elementenverharding Groot en Klein Onderhoud. Gemeente Den Haag Europese aanbesteding, openbare procedure, conform ARW2016 hoofdstuk 2 Raamovereenkomst Elementenverharding Groot en Klein Onderhoud 3 Versie 1.0 Datum 04-04-2017 Referentie 170054 Copyright

Nadere informatie

Octopus affichekader. De behandeling van de bevestigingsplaat bestaat uit stralen, metalliseren en poederlaklaag in RAL 4006.

Octopus affichekader. De behandeling van de bevestigingsplaat bestaat uit stralen, metalliseren en poederlaklaag in RAL 4006. Octopus accentpaal Vervaardigd uit stalen buis, diameter 323,9mm met een minimum wanddikte van 4mm. Totale lengte van de buis 3000mm, welke bovenaan is dichtgelast en voorzien van 2st M12 openingen. Behandeling

Nadere informatie

JONA FALCO FALCOJONA AFVALBAK VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. Ontworpen door ipv Delft in nauwe samenwerking. met Falco, en gemaakt in onze fabriek te

JONA FALCO FALCOJONA AFVALBAK VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. Ontworpen door ipv Delft in nauwe samenwerking. met Falco, en gemaakt in onze fabriek te FALCO JONA FALCOJONA AFVALBAK Ontworpen door ipv Delft in nauwe samenwerking met Falco, en gemaakt in onze fabriek te Vriezenveen, zijn deze serie afvalbakken een sterk staaltje straatmeubilair. Verkrijgbaar

Nadere informatie

Afvalbakken. www.grijsen.nl

Afvalbakken. www.grijsen.nl Afvalbakken www.grijsen.nl Grijsen heeft een uitgebreid assortiment aan afvalbakken voor in de openbare ruimte. Hoe stimuleer je mensen om de openbare ruimte schoon te houden? Door te prikkelen met schoonheid.

Nadere informatie

STREET FURNITURE. Prijzen 2018 exclusief BTW

STREET FURNITURE. Prijzen 2018 exclusief BTW WWW.TUINENSFEER.BE STREET FURNITURE Prijzen 2018 exclusief BTW Straatmeubilair Het toepassen van duurzame materialen, die weersinvloeden en vandalisme kunnen weerstaan, is van essentieel belang in de buitenruimte.

Nadere informatie

SERIE BOWLER BOWLER SERIE VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. In een tijd dat retro-elementen in een hedendaags

SERIE BOWLER BOWLER SERIE VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. In een tijd dat retro-elementen in een hedendaags SERIE BOWLER BOWLER SERIE In een tijd dat retro-elementen in een hedendaags jasje helemaal hip zijn, kan een degelijk en modern Falco product niet ontbreken. De Bowler serie kenmerkt zich door de fraaie

Nadere informatie

STALEN AFVALBAKKEN/ PEUKENZUILEN. Wandasbakken. Stalen afvalbakken. Peukenzuilen ENGELS. houdt uw entree schoon

STALEN AFVALBAKKEN/ PEUKENZUILEN. Wandasbakken. Stalen afvalbakken. Peukenzuilen ENGELS. houdt uw entree schoon STALEN AFVALBAKKEN/ PEUKENZUILEN Wandasbakken Stalen afvalbakken Peukenzuilen ENGELS houdt uw entree schoon AFVALSCHEIDEN WANDASBAKKEN MILIEUBOXEN AS/AFVALBAKKEN BATTERIJBOXEN As- en prullenbakken designobjecten?

Nadere informatie

Beleef de buitenruimte

Beleef de buitenruimte Afvalbakken Grijsen heeft een uitgebreid assortiment aan afvalbakken voor in de openbare ruimte. Hoe stimuleer je mensen om de openbare ruimte schoon te houden? Door te prikkelen met schoonheid. Met esthetisch

Nadere informatie

BOWLER SERIE BOWLER SERIE VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. In een tijd dat retro-elementen in een hedendaags

BOWLER SERIE BOWLER SERIE VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. In een tijd dat retro-elementen in een hedendaags SERIE BOWLER BOWLER SERIE In een tijd dat retro-elementen in een hedendaags jasje helemaal hip zijn, kan een degelijk en modern Falco product niet ontbreken. De Bowler serie kenmerkt zich door de fraaie

Nadere informatie

BLOC FALCO FALCOBLOC SERIE VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. De FalcoBloc is een mooie en tegelijkertijd

BLOC FALCO FALCOBLOC SERIE VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. De FalcoBloc is een mooie en tegelijkertijd FALCO BLOC FALCOBLOC SERIE De FalcoBloc is een mooie en tegelijkertijd solide serie straatmeubilair die opvalt door haar vormgeving. De combinatie FSC gecertificeerd hardhout en thermisch verzinkt staal

Nadere informatie

IN FRANKRIJK VERVAARDIGD. Schoolbenodigdheden. Beschermt en verfraait het leven

IN FRANKRIJK VERVAARDIGD. Schoolbenodigdheden. Beschermt en verfraait het leven IN FRANKRIJK VERVAARDIGD Schoolbenodigdheden Fietsleuningen Banken Hekken Afvalbakken Vitrines Beschermt en verfraait het leven Hoogte zitvlak: 270 mm. Bank Silaos Uitvoering "kleuterschool" Kleuterschool

Nadere informatie

VUILNISBAKKEN

VUILNISBAKKEN VUILNISBAKKEN WWW.BINSYSTEM.BE estetische en ergonomische vormgeving metalen behuizing: verzinkt staal (1,5-2 mm dik), vuur- en vandalismebestendig, met een poedercoatinglaag separate aluminium binnenbak,

Nadere informatie

Hfst 4 Deurbeslag-sluitsystemen. Inbouwslot voorzien van afsluitbare greep, voor het

Hfst 4 Deurbeslag-sluitsystemen. Inbouwslot voorzien van afsluitbare greep, voor het Hfst 4 Deurbeslag-sluitsystemen Sluitlipslot met greep 105 Greep: Polyamide kleur zwart Slotbehuizing: Aluminium (ZDG) Sluitlip afzonderlijk bestellen Type is afhankelijk van vergrendelafstand maat H.

Nadere informatie

Datasheet. Productcategorie: Branddeuren. Korte beschrijving. Kenmerken. BDF OHD (1) 60 EW 90 (Brandwerende Overheaddeur)

Datasheet. Productcategorie: Branddeuren. Korte beschrijving. Kenmerken. BDF OHD (1) 60 EW 90 (Brandwerende Overheaddeur) Datasheet BDF OHD (1) 60 EW 90 (Brandwerende Overheaddeur) Productcategorie: Branddeuren Korte beschrijving BDF OHD EI (1) 60 EW 90, een modulaire brandwerende overheaddeur, met een frame van stalen kokerprofielen,

Nadere informatie

FalcoPerfo FALCOPERFO. De stalen FalcoPerfo serie heeft zich door de jaren heen bewezen als één van de

FalcoPerfo FALCOPERFO. De stalen FalcoPerfo serie heeft zich door de jaren heen bewezen als één van de VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD FALCOPERFO De stalen FalcoPerfo serie heeft zich door de jaren heen bewezen als één van de meest verkochte serie straatmeubilair uit ons leveringsprogramma. Mooi om te zien

Nadere informatie

Betreft Eerste Nota van Inlichtingen Datum 21 oktober Van KPO Roosendaal Ref. KQPN/ 2016/110

Betreft Eerste Nota van Inlichtingen Datum 21 oktober Van KPO Roosendaal Ref. KQPN/ 2016/110 Nota van inlichtingen Betreft Eerste Nota van Inlichtingen Datum 21 oktober 2016 Van KPO Roosendaal Ref. KQPN/ 2016/110 Project Europese aanbesteding Onderwijs Leer Pakket Deze nota van inlichtingen wordt

Nadere informatie

BLOC FA LCO FALCOBLOC SERIE. De FalcoBloc is een mooie en tegelijkertijd. solide serie straatmeubilair die opvalt door haar

BLOC FA LCO FALCOBLOC SERIE. De FalcoBloc is een mooie en tegelijkertijd. solide serie straatmeubilair die opvalt door haar FA LCO BLOC FALCOBLOC SERIE De FalcoBloc is een mooie en tegelijkertijd solide serie straatmeubilair die opvalt door haar vormgeving. De combinatie FSC gecertificeerd hardhout en thermisch verzinkt staal

Nadere informatie

Product overzicht Jaro 1* en 2**

Product overzicht Jaro 1* en 2** Product overzicht Jaro 1* en 2** Algemene informatie De standaardlengte van de aluminium profielen is 2,5 meter. De profielen zijn volledig gemaakt van geextrudeerd en geanodiseerd aluminium. Dit zorgt

Nadere informatie

SPATSCHERMEN - TOEBEHOREN - SPATLAPPEN /0600

SPATSCHERMEN - TOEBEHOREN - SPATLAPPEN /0600 SPATSCHERMEN - TOEBEHOREN - SPATLAPPEN /0600 KUNSTSTOF SPATSCHERMEN L SPATSCHERMEN ENKELE AS - ROND H - Past op originele bevestigingen - Flexibel - Licht - Vraagt geen lakwerk - Eenvoudige bevestiging

Nadere informatie

3.1SLOTSYSTEMEN ALUCOFFRE. 3.1 Dubbele handgreep. 3.2 Stangvergrendeling. 3.3 Verzonken handgreep. 3.4 Eenvoudige handgreep (Alucoffre)

3.1SLOTSYSTEMEN ALUCOFFRE. 3.1 Dubbele handgreep. 3.2 Stangvergrendeling. 3.3 Verzonken handgreep. 3.4 Eenvoudige handgreep (Alucoffre) 3.1SLOTSYSTEMEN 3.1 Dubbele handgreep 3. Stangvergrendeling 3.3 Verzonken handgreep 3.4 Eenvoudige handgreep (Alucoffre) ALUCOFFRE DETAILTEKENING EENVOUDIGE HANDGREEP Mogelijke opties met de EENVOUDIGE

Nadere informatie

FalcoPerfo FALCOPERFO. De stalen FalcoPerfo serie heeft zich door de jaren heen bewezen als één van de

FalcoPerfo FALCOPERFO. De stalen FalcoPerfo serie heeft zich door de jaren heen bewezen als één van de VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD FALCOPERFO De stalen FalcoPerfo serie heeft zich door de jaren heen bewezen als één van de meest verkochte serie straatmeubilair uit ons leveringsprogramma. Mooi om te zien

Nadere informatie

tv-liften // // 11 tv-liften

tv-liften // // 11 tv-liften tv-liften // // 11 tv-liften tv-liften // tv-liften met spindeloverbrenging tot 55 inch... 11-2 tv-liften tot 30 inch... 11-3 tv-liften tot 42 inch... 11-4 tv-liften 32 tot 46 inch... 11-5 tv-liften tot

Nadere informatie

AVANTGARDE SILENT CLASSIC COCONS DBE1400L-EV MINICONTAINERBOXEN MILIEUSYSTEMEN. www.denboereconorm.nl www.denboereconorm.be

AVANTGARDE SILENT CLASSIC COCONS DBE1400L-EV MINICONTAINERBOXEN MILIEUSYSTEMEN. www.denboereconorm.nl www.denboereconorm.be AVANTGARDE SILENT CLASSIC COCONS MINICONTAINERBOXEN MILIEUSYSTEMEN www.denboereconorm.nl www.denboereconorm.be AVANTGARDE 24.0 UNO EN DUO AVANTGARDE 11.0 SOLO Algemeen Den Boer Econorm is onderdeel van

Nadere informatie

Conceptversie. RAW0013 Opdrachtgever: Gampet Products Documentnr. Steiger d.d. 23 april 2013 Standaard besteksposten leveringspakket Gampet

Conceptversie. RAW0013 Opdrachtgever: Gampet Products Documentnr. Steiger d.d. 23 april 2013 Standaard besteksposten leveringspakket Gampet RAW0013 Opdrachtgever: Gampet Products Bladnr. 1 2. B e s c h r i j v i n g 2.1 Algemene gegevens Bladnr. 2 Opdrachtgever: Gampet Products RAW0013 RAW0013 Opdrachtgever: Gampet Products Bladnr. 3 01 Tekeningen

Nadere informatie

Nee, de gemeente doet het onderhoud aan de afvalbak in eigen beheer.

Nee, de gemeente doet het onderhoud aan de afvalbak in eigen beheer. Nota van Inlichtingen 54 slimme afvalbakken Aanbesteding 54 slimme afvalbakken Aanbestedende Dienst: Gemeente Hoorn Referentie: zaaknummer 1379804 Omschrijving: 54 slimme afvalbakken voor het openbaar

Nadere informatie

geveldesign in perfo

geveldesign in perfo Oppervlaktebehandeling: Politiebureau Sneek Geperforeerde zonweringsgevel Aluminium 2 mm Naturel geanodiseerd Oppervlaktebehandeling: Politiebureau Sneek Geperforeerde zonweringsgevel Aluminium 2 mm Naturel

Nadere informatie

A-11 FIETSENREK A-11 VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. Het fietsenrek A-11 is een praktisch en degelijk. fietsenrek.

A-11 FIETSENREK A-11 VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. Het fietsenrek A-11 is een praktisch en degelijk. fietsenrek. FIETSENREK A-11 A-11 Het fietsenrek A-11 is een praktisch en degelijk fietsenrek. DUURZAAM conform criteria inkopen FUNCTIONEEL en solide fietsenrek VOORDELIG fiets parkeren De A-11 fietsrekken hebben

Nadere informatie

580 x 725 x 1075 mm L

580 x 725 x 1075 mm L E IN DE KIJKER Afvalcontainers 580 x 725 x 1075 mm - 240 L 4 Materiaal: HDPE 4 Stevige uitvoering - Anti-UV behandeld 4 PB-810240: 4 PB-810240-C: 4 PB-810240-CL: ; dekselkleur: Stevig dekselscharnier Standaardversie:

Nadere informatie

sinds 1957 veiligheid voorop Gaasafrastering

sinds 1957 veiligheid voorop Gaasafrastering sinds 1957 veiligheid voorop Gaasafrastering 57 mm 45,6 mm doorsnede staander verankeringsplaat doorvoer spandraad paalkap Staanders Alura 3 profiel legering aluminium 6005A/F27(51 ST). Inslagdiepte ca.

Nadere informatie

GAMMA FALCO FALCOGAMMA VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. De FalcoGamma fietsoverkapping is een. functionele en moderne overkapping die in elke

GAMMA FALCO FALCOGAMMA VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. De FalcoGamma fietsoverkapping is een. functionele en moderne overkapping die in elke FALCO GAMMA De FalcoGamma fietsoverkapping is een functionele en moderne overkapping die in elke omgeving past. De succesvolle FalcoGamma overkapping bestaat uit een enkelzijdig en dubbelzijdig model.

Nadere informatie

FLORA FALCO FALCOFLORA SERIE VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. De FalcoFlora serie bestaat uit een combinatie van stalen

FLORA FALCO FALCOFLORA SERIE VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. De FalcoFlora serie bestaat uit een combinatie van stalen FALCO FLORA FALCOFLORA SERIE De FalcoFlora serie bestaat uit een combinatie van stalen gazonranden en zittingen. Het FalcoFlora straatmeubilair is zo ontworpen dat het op veel manieren gecombineerd kan

Nadere informatie

Inschrijvingsleidraad bestek Onderhoud asfaltverhardingen gemeente Leiden

Inschrijvingsleidraad bestek Onderhoud asfaltverhardingen gemeente Leiden Inschrijvingsleidraad bestek 10-16 Onderhoud asfaltverhardingen 2010 2011 gemeente Leiden voor de aanbesteding van het raamcontract voor het uitvoeren van onderhoud aan asfaltverhardingen binnen de gemeente

Nadere informatie

Projectnummer 09-IB-023 "Onderhoud verharding gemeente Leiden" Nota van Inlichtingen, deel uitmakend van besteknummer "Onderhoud verhardingen"

Projectnummer 09-IB-023 Onderhoud verharding gemeente Leiden Nota van Inlichtingen, deel uitmakend van besteknummer Onderhoud verhardingen Bladnr. 1 van 5 Gemeente Leiden Afdeling Werkvoorbereiding Openbare Ruimte Ingenieursbureau Nota van Inlichtingen, deel uitmakend van besteknr.: 09-27: "Onderhoud verharding" Over dit bestek zijn de volgende

Nadere informatie

LINEA FALCO FALCOLINEA SERIE VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. Het FalcoLinea straatmeubilair is ontworpen zodat het

LINEA FALCO FALCOLINEA SERIE VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. Het FalcoLinea straatmeubilair is ontworpen zodat het FALCO LINEA FALCOLINEA SERIE Het FalcoLinea straatmeubilair is ontworpen zodat het lijkt alsof de zitelementen uit de grond omhoog rijzen. Een dragend stalen frame volgt de contouren van de zitmeubels.

Nadere informatie

Deelgebied 1 Trekvlietzone te Den Haag -

Deelgebied 1 Trekvlietzone te Den Haag - Deelgebied 1 Trekvlietzone te Den Haag - Verkoop kavel 1A Nota van Inlichtingen Versie DEF Datum 1-6-2017 Referentie 170063 Copyright Gemeente Den Haag, Dienst Stadsbeheer Afdeling Inkoop Postbus 12651

Nadere informatie

Algemene informatie slangtoebehoren

Algemene informatie slangtoebehoren Algemene informatie slangtoebehoren Voor de juiste toepassing met de meest optimale standtijd is het noodzakelijk een verantwoorde keuze te maken waarbij de eigenschappen van de koppeling en slangklem

Nadere informatie

catalogus 2019 logixbox.nl

catalogus 2019 logixbox.nl catalogus 2019 LOGIXBOX LOGISCH ONTVANGEN INHOUD INHOUDSOPGAVE Topbox-XL 2 Topbox-XL-Brievenbusklep 4 Topbox-XL-Code 6 Topbox-XXL 8 Multibox-S 10 Multibox-M 12 Frontbox 14 Frontbox-DeLuxe 16 Frontbox-Inbouw

Nadere informatie

Aanbestedende Dienst: Gemeente Den Haag Referentie:

Aanbestedende Dienst: Gemeente Den Haag Referentie: Nota van Inlichtingen Onderhoud Drainage Aanbesteding Onderhoud Drainage Aanbestedende Dienst: Gemeente Den Haag Referentie: 150277 Omschrijving: In verschillende delen van de gemeente Den Haag is een

Nadere informatie

LITE FALCO FALCOLITE VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. De FalcoLite overkapping is de transparante. fietsoverkapping waar bijna elk Falco fietsenrek in

LITE FALCO FALCOLITE VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. De FalcoLite overkapping is de transparante. fietsoverkapping waar bijna elk Falco fietsenrek in FALCO LITE De FalcoLite overkapping is de transparante fietsoverkapping waar bijna elk Falco fietsenrek in past. Inmiddels zijn er ook al een aantal praktische en stijlvolle variaties op ontstaan. De FalcoLite

Nadere informatie

RAW0013 Opdrachtgever: Gampet Products Documentnr. Beschoeiing d.d. 23 april 2013 Standaard besteksposten leveringspakket Gampet

RAW0013 Opdrachtgever: Gampet Products Documentnr. Beschoeiing d.d. 23 april 2013 Standaard besteksposten leveringspakket Gampet RAW0013 Opdrachtgever: Gampet Products Bladnr. 1 2. B e s c h r i j v i n g 2.1 Algemene gegevens Bladnr. 2 Opdrachtgever: Gampet Products RAW0013 RAW0013 Opdrachtgever: Gampet Products Bladnr. 3 01 Tekeningen

Nadere informatie

Retail Rolcontainer 2.0

Retail Rolcontainer 2.0 Retail Rolcontainer 2.0 Retail Rolcontainer 2.0 L 815 x B 680 x H 1683 mm * * (B ook in 720 / H variabel) L 815 x B 632 x H 1500 mm * * (B ook in 672) 21 kg Retail Rolcontainer 2.0 De Retail Rolcontainer

Nadere informatie

Omschrijving: Het onderhoud van de openbare verlichting voor de gemeenten Geldrop-Mierlo, Nuenen en Son en Breugel.

Omschrijving: Het onderhoud van de openbare verlichting voor de gemeenten Geldrop-Mierlo, Nuenen en Son en Breugel. Nota van Inlichtingen Onderhoud Openbare Verlichting Dommelvallei Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: Onderhoud Openbare Verlichting Dommelvallei Bureau Inkoop en Aanbestedingen Zuidoost-Brabant

Nadere informatie

RAW0013 Opdrachtgever: Gampet Products Documentnr. Holland Wall d.d. 23 april 2013 Standaard besteksposten leveringspakket Gampet

RAW0013 Opdrachtgever: Gampet Products Documentnr. Holland Wall d.d. 23 april 2013 Standaard besteksposten leveringspakket Gampet RAW0013 Opdrachtgever: Gampet Products Bladnr. 1 2. B e s c h r i j v i n g 2.1 Algemene gegevens Bladnr. 2 Opdrachtgever: Gampet Products RAW0013 RAW0013 Opdrachtgever: Gampet Products Bladnr. 3 01 Tekeningen

Nadere informatie

Signaal inbouw BB22 D02 / BB21

Signaal inbouw BB22 D02 / BB21 Signaal inbouw BB22 D02 / BB21 Gevulkaniseerde rubberen verkeerszuil max. 420 mm Montagebuis ø 48 t.b.v. verkeersbord D02 820 mm Reflecterende koker. BB22 / BB21 DG) 100 mm Rubberen flexibele binnenkern

Nadere informatie

Bovenbouw 2.9. Stootblokken, -rollen en -lijsten Stootblokken, -rollen en -lijsten

Bovenbouw 2.9. Stootblokken, -rollen en -lijsten Stootblokken, -rollen en -lijsten .1 L x B x H Hart - hart Aantal gaten Artikelnummer 125 x 80 x 90 mm 65 2 51.12.0002 165 x 95 x 80 mm 85 2 51.12.0040 165 x 95 x 80 mm 85 2 51.12.0046 195 x 80 x 80 mm 90 2 51.12.0041 200 x 50 x 80 mm

Nadere informatie

Algemeen: Het onderbord wordt voorzien van : - de tekst Bij verontreiniging bel: noodnummer - het logo van het waterbedrijf

Algemeen: Het onderbord wordt voorzien van : - de tekst Bij verontreiniging bel: noodnummer - het logo van het waterbedrijf Algemeen: - 2 - De signalisatiematerialen (aanwijzingsborden, onderborden, steunpalen en bevestigingsbeugels) waarvan sprake in onderhavig document, moeten voldoen aan de algemene omzendbrief nopens de

Nadere informatie

Montage voorschriften STB-DW

Montage voorschriften STB-DW Montage voorschriften STB-DW Het STB-DW is TNO gekeurd volgens NEN 6062 en mag worden toegepast voor gas-, olie- en houtgestookte toestellen. Het STB-DW is een hoogwaardig product, vervaardigd uit een

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen

Nota van Inlichtingen Nota van Inlichtingen Eerste nota van inlichtingen ten behoeve van de inschrijving voor de aanbesteding van de opdracht Beekherstel Ter Apel Noord. Door de Opdrachtgever worden de volgende aanvullingen

Nadere informatie

Huis-aan-huis inzamelmiddelen

Huis-aan-huis inzamelmiddelen Afvalcontainers Huis-aan-huis inzamelmiddelen 2-wielcontainers in vele kleuren en maten uit voorraad 4-wielcontainers in kunststof en staal met vele opties altijd voorraad, kwaliteit en garantie HUIS-AAN-HUIS

Nadere informatie

4 Opbergruimten SCALA

4 Opbergruimten SCALA Ons laboratoriuminrichtingssysteem SCALA biedt u een grote variatie aan opbergmogelijkheden die snel toegankelijk zijn en een veilige bewaring garanderen. Alle opbergruimten zijn variabel indeelbaar en

Nadere informatie

SecuProducts BV Bruto prijzen beveiligings- en veiligheidsproducten Per 01 januari 2015

SecuProducts BV Bruto prijzen beveiligings- en veiligheidsproducten Per 01 januari 2015 SecuProducts BV Bruto prijzen beveiligings- en veiligheidsproducten Per 01 januari 2015 Alle prijzen zijn onder voorbehoud (ivm eventuele prijswijzigingen van ruw materiaal) SecuStrip Basic - binnendraaiende

Nadere informatie

M e r c u r i u s. B a n k s y s t e m e n. Art. 7827-E1001N, ronde bank van niangon donkerbruin gebeitst. n ronde bank op maat gemaakt

M e r c u r i u s. B a n k s y s t e m e n. Art. 7827-E1001N, ronde bank van niangon donkerbruin gebeitst. n ronde bank op maat gemaakt B a n k s y s t e m e n M e r c u r i u s Art. 7827-E1001N, ronde bank van niangon donkerbruin gebeitst. n ronde bank op maat gemaakt n 18 basisvarianten naar keuze n gebeitst of gekleurlakt Origineel

Nadere informatie

Bij vraag vermelden op welk perceel de vraag betrekking heeft. Indien van toepassing.

Bij vraag vermelden op welk perceel de vraag betrekking heeft. Indien van toepassing. Inkoop 2016 Jeugdhulp Midden-Limburg-oost en Midden-Limburg-west Nota van inlichtingen (NvI) 9 juni 2015 Nota van inlichtingen behorend bij de Procedure Inkoop en aanbesteding, (publicatiedatum 27 mei

Nadere informatie

Nationale aanbesteding Scheveningen werkhaven

Nationale aanbesteding Scheveningen werkhaven Gemeente Den Haag Nationale aanbesteding Scheveningen Versie 1.0 Datum 30-6-2016 Referentie 150019 Copyright Gemeente Den Haag, Dienst Stadsbeheer Afdeling Inkoop Postbus 12651 2500 DP Den Haag Tel.nr.

Nadere informatie

afvalbakken www.mmcite.com

afvalbakken www.mmcite.com afvalbakken mmcité Stad Stedelijke openbare ruimtes zijn fascinerend. Hier ontmoeten mensen hun geschiedenis. Wij zijn verheugd dat ons design op zoiets interessants en belangrijks als stedelijke gebieden

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen Europese aanbesteding Verzekering Wagenpark ten behoeve van het Kadaster

Nota van Inlichtingen Europese aanbesteding Verzekering Wagenpark ten behoeve van het Kadaster Nota van Inlichtingen Europese aanbesteding Verzekering Wagenpark ten behoeve van het Kadaster Directie Control en Financiën, Inkoop Services Kenmerk 15.043126 Opdrachtgever Het Kadaster Auteur Gea Hamhuis

Nadere informatie

A-11 FIETSENREK A-11 VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. Het fietsenrek A-11 is een praktisch en degelijk. fietsenrek.

A-11 FIETSENREK A-11 VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. Het fietsenrek A-11 is een praktisch en degelijk. fietsenrek. FIETSENREK A11 A11 Het fietsenrek A11 is een praktisch en degelijk fietsenrek. DUURZAAM conform criteria inkopen FUNCTIONEEL en solide fietsenrek VOORDELIG fiets parkeren De A11 fietsrekken hebben een

Nadere informatie

hoogte verstelbaar zonder gereedschap. - Vast gemonteerde oprijplaat. Legbord over de volledige kastbreedte, in de

hoogte verstelbaar zonder gereedschap. - Vast gemonteerde oprijplaat. Legbord over de volledige kastbreedte, in de Enkelwandige glasflessenkasten Opslag of opstellen van gasflessen voor gebruik buiten. Hoge bescherming tegen corrosie door een volledig gegalvaniseerd en poedergecoat oppervlak en een bodem van hoogwaardig

Nadere informatie

Alustar Inspectieluiken

Alustar Inspectieluiken Alustar Inspectieluiken Inspectieluiken geven u ook na de eindafwerking van wand en plafond, onbeperkte toegang tot uw installatietechniek en laten zich perfect integreren in Metal Stud wanden en plafonds.

Nadere informatie

Bijlage 1: Programma van eisen

Bijlage 1: Programma van eisen Bijlage 1: Programma van eisen De inschrijvingen dienen aan elk van de onderstaande eisen te voldoen. Algemeen Nr. AE 01 AE 02 AE 03 Omschrijving eis De communicatie die gedurende de looptijd van de overeenkomst

Nadere informatie

Conceptversie. RAW0013 Opdrachtgever: Gampet Products Documentnr. Lichtmast d.d. 23 april 2013 Standaard besteksposten leveringspakket Gampet

Conceptversie. RAW0013 Opdrachtgever: Gampet Products Documentnr. Lichtmast d.d. 23 april 2013 Standaard besteksposten leveringspakket Gampet RAW0013 Opdrachtgever: Gampet Products Bladnr. 1 2. B e s c h r i j v i n g 2.1 Algemene gegevens Bladnr. 2 Opdrachtgever: Gampet Products RAW0013 RAW0013 Opdrachtgever: Gampet Products Bladnr. 3 01 Tekeningen

Nadere informatie

Schilderwerkzaamheden

Schilderwerkzaamheden Nota van Inlichtingen Schilderwerkzaamheden Referentienummer: 2016/02895 Aanbestedende dienst: Waterschap Noorderzijlvest Stedumermaar 1 Postbus 18 9700 AA Groningen Datum: 3 maart 2016 Nota van Inlichtingen

Nadere informatie

Rhino Aurora. Productinformatie. Info@RhinoSystems.nl Tel. 070 393 74 35

Rhino Aurora. Productinformatie. Info@RhinoSystems.nl Tel. 070 393 74 35 Rhino Aurora De bijzondere Aurora afvalzuil is ontworpen voor openbaar gebruik en passend in het huidige straatmeubilair. Leverbaar in 85 en 120 liter. Deze bijzondere afvalzuil kan geleverd worden met

Nadere informatie

B a n k e n. S w i n g. n bank van roestvrij staal en hardhout. n productfamilie: dubbele bank, tafel, stoel, rijwielstaander, afvalbak.

B a n k e n. S w i n g. n bank van roestvrij staal en hardhout. n productfamilie: dubbele bank, tafel, stoel, rijwielstaander, afvalbak. B a n k e n S w i n g n bank van roestvrij staal en hardhout n productfamilie: dubbele bank, tafel, stoel, rijwielstaander, afvalbak Origineel Swing: een rond programma Er zijn mensen die zoveel zorgvuldigheid

Nadere informatie

02 / 2019 / mmcite.com. informatieborden/-dragers

02 / 2019 / mmcite.com. informatieborden/-dragers Ø informatieborden/-dragers c-light IF Handige dragers in moderne vorm voor verschillende soorten informatie. Klassiek bord of grootformaat kasten, die ook verlicht kunnen worden. Nu grondig technisch

Nadere informatie

swing Falcoswing serie Met onze eigen productiecapaciteit ontwikkelt Falco al jarenlang vele producten in eigen huis.

swing Falcoswing serie Met onze eigen productiecapaciteit ontwikkelt Falco al jarenlang vele producten in eigen huis. Falco swing Falcoswing serie Met onze eigen productiecapaciteit ontwikkelt Falco al jarenlang vele producten in eigen huis. Zoals onze eigen serie straatmeubilair de FalcoSwing. Ideaal om te relaxen, wat

Nadere informatie

Handboek Inrichting Openbare Ruimte

Handboek Inrichting Openbare Ruimte Handboek Inrichting Openbare uimte Hoofdstuk: 10 Controle:. Klein Egelink Datum: 1 augustus 2011 STAATMEUBILAI Vrijgave: P.M.M. Buijs Versie: 1.0 Eigenaar: E. van Diermen Stedenbouwkundig niveau (eisen

Nadere informatie

Profextru Productie BV MULTILOCK damwand en deksloof voorbeeld bestekteksten 2.2 NADERE BESCHRIJVING

Profextru Productie BV MULTILOCK damwand en deksloof voorbeeld bestekteksten 2.2 NADERE BESCHRIJVING Bladnr. 1 2.2 NADERE BESCHRIJVING Bladnr. 2 PAR 01 VERKLARING VAN DE HIERNA VOLGENDE STAAT In de hierna volgende staat is een nadere beschrijving van het uit te voeren werk opgenomen. 02 KENMERK RESULTAATSVERPLICHTING

Nadere informatie

exclusief GardEluxE collectie carabas

exclusief GardEluxE collectie carabas exclusief GardEluxE collectie carabas EXCLUSIEF GARDELUXE Traditioneel vakmanschap en moderne productiemethoden vinden samen hun weg in onze collectie buitenmeubelen. Ruim 25 jaar liefde voor het vak zetten

Nadere informatie

RhinoFlex City Productinformatie RhinoFlex City zwart RhinoFlex City Amsterdam

RhinoFlex City Productinformatie RhinoFlex City zwart RhinoFlex City Amsterdam RhinoFlex City De RhinoFlex City is een konische stadspaal, leverbaar met of zonder stadslogo. De standaard basic kleur zwart, maar ook leverbaar in de meest voorkomende RAL kleuren. De RhinoFlex City

Nadere informatie

Modulaire Polycarbonaat Schouwput. Inspectie-, verdeelschouwput voor: telecommunicatie, teledistributie en andere ondergrondse infrastructuren

Modulaire Polycarbonaat Schouwput. Inspectie-, verdeelschouwput voor: telecommunicatie, teledistributie en andere ondergrondse infrastructuren Modulaire Polycarbonaat Schouwput Product Inspectie-, verdeelschouwput voor: telecommunicatie, teledistributie en andere ondergrondse infrastructuren Omschrijving Het systeem van de schouwput dat wij u

Nadere informatie

Kabeldraagsysteem RoofSupport toepasbaar voor dakinstallaties. Onderstaand treft u de bestektekst van de verschillende oplossingen.

Kabeldraagsysteem RoofSupport toepasbaar voor dakinstallaties. Onderstaand treft u de bestektekst van de verschillende oplossingen. Kabeldraagsysteem RoofSupport toepasbaar voor dakinstallaties Bekabeling afkomstig van zonnepanelen, airconditioning of lichtreclame wordt vaal los op een dak gelegd of in een buis naar een ander gedeelte

Nadere informatie

INHOUD GROEP 9. bosa ventilatoren bv. Inhoud

INHOUD GROEP 9. bosa ventilatoren bv. Inhoud INHOUD GROEP 9 Inhoud KOOLFILTERS... 2 FLEXIBELE SLANGEN... 3 FLEXIBELE ALU GELUIDDEMPER... 4 TERUGSLAGKLEPPEN... 5 OPEN/DICHT KLEPPEN... 6 RGS... 7 TOEBEHOREN... 9 RHE KANAALROOSTERS... 10 AFMETINGEN...

Nadere informatie

TenderNed Derde Nota van inlichtingen. Europese Aanbesteding Parkeerapparatuur en Parkeermanagementsysteem Gemeente Oss.

TenderNed Derde Nota van inlichtingen. Europese Aanbesteding Parkeerapparatuur en Parkeermanagementsysteem Gemeente Oss. Derde Nota van inlichtingen Europese Aanbesteding Parkeerapparatuur en Parkeermanagementsysteem Gemeente Oss Publicatienummer: TenderNed 59136 Versie: 1.0 Definitief Auteur: A. Vos Datum: 5 maart 2015

Nadere informatie

Meerpuntsluitingen. Aantrekkende werking (M3) - Afstandsluiting Ø 5.4. Sluiting (getoond in gesloten positie) Pal. Pakking.

Meerpuntsluitingen. Aantrekkende werking (M3) - Afstandsluiting Ø 5.4. Sluiting (getoond in gesloten positie) Pal. Pakking. Aantrekkende werking (M3) - Afstandsluiting Zorgt voor gelijke compressie langs de gehele rand van de deur Geschikt voor NEMA4/IP-66 en EMI toepassingen Meerdere bedieningsmogelijkheden: hand-, gereedschap

Nadere informatie

nagedacht is en eenvoudig te legen. Ultiem.

nagedacht is en eenvoudig te legen. Ultiem. FalcoUltimo VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD FALCOULTIMO De moderne mens heeft een druk en hectisch bestaan. Veel onderweg en eten en drinken vaker terwijl we onderweg zijn. Met afvalbakken op elke straathoek

Nadere informatie

13 Afvalbakken. Ø 50.8, h 83 cm VB 667758 3166 7758

13 Afvalbakken. Ø 50.8, h 83 cm VB 667758 3166 7758 s als u overal, zowel thui Afvalbakken vindt uik g. Voor binnen gebr in elke werkomgevin en. at ur aan soorten en m hebben wij een ke ingen n productie. Oploss Van A-merk tot eige en lopende materialen

Nadere informatie

(buiten)schilderwerken. Europese niet openbare aanbesteding inzake het beheer en onderhoud van de

(buiten)schilderwerken. Europese niet openbare aanbesteding inzake het beheer en onderhoud van de Nota van Inlichtingen Europese niet openbare aanbesteding inzake het beheer en onderhoud van de (buiten)schilderwerken Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: Europese niet openbare aanbesteding

Nadere informatie

Montage loopdeur van sierhekken. Handleiding

Montage loopdeur van sierhekken. Handleiding 1 Montage loopdeur van sierhekken Handleiding 3 Handleiding Introductie Hekkenwereld levert alleen loopdeuren die ook voor u gemakkelijk te plaatsen zijn. Deze handleiding zal u begeleiden met een duidelijk

Nadere informatie

GEMEENTE TERVUREN Provincie Vlaams-Brabant. BESTEK Milieu11/L01. Leveren van 100 afvalbakken op het openbaar domein verspreid over 2 jaar

GEMEENTE TERVUREN Provincie Vlaams-Brabant. BESTEK Milieu11/L01. Leveren van 100 afvalbakken op het openbaar domein verspreid over 2 jaar GEMEENTE TERVUREN Provincie Vlaams-Brabant BESTEK Milieu11/L01 Leveren van 100 afvalbakken op het openbaar domein verspreid over 2 jaar Opmaak : Kristien Minten in samenspraak met de Dienst Werken in Eigen

Nadere informatie

Bladnr. 1 van 6. GHG Nota van inlichtingen Bestuursdienst Ommen - Hardenberg NOTA VAN INLICHTINGEN INSCHRIJVINGSFASE BEHOREND BIJ: BESTEK

Bladnr. 1 van 6. GHG Nota van inlichtingen Bestuursdienst Ommen - Hardenberg NOTA VAN INLICHTINGEN INSCHRIJVINGSFASE BEHOREND BIJ: BESTEK Bladnr. 1 van 6 NOTA VAN INLICHTINGEN INSCHRIJVINGSFASE BEHOREND BIJ: BESTEK Opdrachtgever: Bestek: Team: Projectleider: College van B & W van de gemeente Hardenberg GHG00316 Openbaar Gebied Infra,geb.

Nadere informatie

BESTEK. Ten behoeve van: INTALTHERM 77. Datum: 16 oktober 2015

BESTEK. Ten behoeve van: INTALTHERM 77. Datum: 16 oktober 2015 BESTEK Ten behoeve van: Datum: 16 oktober 2015 Dit bestek is opgesteld met de STABU-systematiek, uitgave: 2014-II onder licentienummer: ------------------ INHOUDSOPGAVE ------------------ INHOUDSOPGAVE

Nadere informatie

PE AFVOER. PE Afvoerprogramma inclusief accessoires

PE AFVOER. PE Afvoerprogramma inclusief accessoires 11 PE AFVOER PE Afvoerprogramma inclusief accessoires NKI catalogus H11 30-07-2014 NKI NEEDE Postbus 80 7160 AB Neede Parallelweg 80 7161 AG Neede info@nkineede.nl www.nkineede.nl 2014 NKI Leidingsystemen

Nadere informatie

NKI leverancier van BonFix

NKI leverancier van BonFix NKI leverancier van BonFix BONFIX vorstvrije gevelkraan, met KIWA keerklep. BONFIX vorstvrije gevelkraan, met KIWA keerklep. To p k w a l i t e i t s i n d s 1 8 6 0 Inleiding BONFIX B.V. levert vorstvrije

Nadere informatie

vervanging platform MVKK den Helder Aanbestedende Dienst: Ministerie van Defensie, Commando Dienstencentra (CDC) Referentie:

vervanging platform MVKK den Helder Aanbestedende Dienst: Ministerie van Defensie, Commando Dienstencentra (CDC) Referentie: Nota van Inlichtingen vervanging platform MVKK den Helder Aanbesteding vervanging platform MVKK den Helder Aanbestedende Dienst: Ministerie van Defensie, Commando Dienstencentra (CDC) Referentie: 207.12.0607.20

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen Duurzame vervanging WKK en Koelcentrale incl. WKO t.b.v. Schiphol Terminal 3 (KWS3)

Nota van Inlichtingen Duurzame vervanging WKK en Koelcentrale incl. WKO t.b.v. Schiphol Terminal 3 (KWS3) Nota van Inlichtingen Duurzame vervanging WKK en Koelcentrale incl. WKO t.b.v. Schiphol Terminal 3 (KWS3) Aanbesteding Duurzame vervanging WKK en Koelcentrale incl. WKO t.b.v. Schiphol Terminal 3 (KWS3)

Nadere informatie

Bij Logixbox vindt u een pakketbox die aansluit bij uw wensen!

Bij Logixbox vindt u een pakketbox die aansluit bij uw wensen! Bij Logixbox vindt u een pakketbox die aansluit bij uw wensen! Natuurlijk vertrouw je je waardevolle goederen niet zomaar aan de eerste de beste pakketbrievenbus toe. Maar de Logixbox is dan ook niet zomaar

Nadere informatie

Toelichting: Een aantal bijlagen zijn gewijzigd, deze zijn toegevoegd aan documenten in Tenderned.

Toelichting: Een aantal bijlagen zijn gewijzigd, deze zijn toegevoegd aan documenten in Tenderned. Nota van Inlichtingen SSBU Schoonmaak Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: SSBU Schoonmaak Gemeente Utrecht 13.SSBU.055 Omschrijving: De Stadsschouwburg Utrecht is voornemens een raamovereenkomst

Nadere informatie

Falco. De FalcoLite overkapping is de doorzichtige. fietsoverkapping waar bijna elk Falco fietsparkeersysteem. onder past. Inmiddels zijn er ook

Falco. De FalcoLite overkapping is de doorzichtige. fietsoverkapping waar bijna elk Falco fietsparkeersysteem. onder past. Inmiddels zijn er ook Falco LITE falcolite De FalcoLite overkapping is de doorzichtige fietsoverkapping waar bijna elk Falco fietsparkeersysteem onder past. Inmiddels zijn er ook al een aantal praktische en stijlvolle variaties

Nadere informatie