DE KLEPPER Een uitgave van Stichting Dorpsbelangen Hooge Mierde

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DE KLEPPER Een uitgave van Stichting Dorpsbelangen Hooge Mierde"

Transcriptie

1 Oud izjer DE KLEPPER Een uitgave van Stichting Dorpsbelangen Hooge Mierde Redactie: De Luther 10 tel: e- mail: Kopij voor: Woensdag uur Website : Jaargang 35 nr mei 2017 KPJ, We hebben een extra activiteit voor jullie. Ook dit jaar is er weer het jaarlijkse zeskamp in Lage Mierde. Onze leden zijn uitgenodigd om deel te nemen aan dit zeskamp. Het is voor de leden van 12+. Teams moeten bestaan uit minimaal 6 personen waarvan 2 meiden. Het zeskamp vind plaats op We vertrekken om 09:00 bij de schakel op de fiets. Opgeven kan met je eigen groep of individueel zodat wij een groep samenstellen. Ook hier mogen introducees aan deelnemen. Geef je op voor maandag door een mailtje te sturen naar kpjhoogemierde@hotmail.com of bel/sms/app naar Manon Lavrijsen, tel Hopelijk allemaal tot dan! Damesvolley de Mierden Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een aantal sportieve dames. We trainen en spelen op donderdagavond van 21 uur tot uur in de Sporthal van Lage Mierde. Ons seizoen loopt van september tot eind mei. Volgend seizoen gaat op 7 september van start. Lijkt volleybal iets voor jou? Laat even een seintje en/of kom een paar keer vrijblijvend meespelen. Hopelijk tot dan! Tel Ingrid van den Borne namens VIO

2 Katholieke Bond van Ouderen Op 20 mei dansen in de Schakel, Zaal open u. Sluiting u. entree 2 muziek DJ Pirke. Project Seniorenwoningen. Tijdens de themabijeenkomst over Veilig Thuis Wonen van Zorg en Welzijn in november 2016, gaven inwoners aan dat er behoefte is aan aangepaste koopwoningen voor senioren. Wanneer men over wil stappen naar een aangepaste woning, zijn huur woningen vaak het enig aangeboden alternatief. Zoals u in de Nieuwsbrief van de Dorpsraad heeft kunnen lezen, was daarom Joris Daniëls als gastspreker uitgenodigd bij de inwonersbijeenkomst van 9 mei om te vertellen over een eventueel nieuw op te zetten project Senioren Koopwoningen. Joris is uitgenodigd door Zorg en Welzijn Hooge Mierde, omdat hij samen met Riëtte van Gompel al dergelijke projecten begeleidt in Bladel en Reusel en daar veel belangstelling voor blijkt te zijn. Naar aanleiding van de ontvangen signalen zijn er contacten geweest met de gemeente en inmiddels is hiervoor grond vrij gemaakt in de Leeuwerik (nabij hoek Kerkstraat, Toon vd Borne straat). Belangstellenden worden van begin af aan betrokken bij het project, zodat er gebouwd kan worden naar behoefte en budget. Naast koopwoningen worden mogelijk ook aangepaste huurwoningen in het plan opgenomen. Om de belangstelling voor dit nieuwbouwproject te inventariseren vragen we 50-plussers die graag in Hooge Mierde willen blijven wonen en de regie zoveel mogelijk in eigen handen willen houden, om zich bij ons te melden. Hebt u dus belangstelling voor een aangepaste koop-of huurwoning, neem dan contact op met Bets vd Hout tel: of mailtje naar info@zorgenwelzijnhoogemierde.nl Bij voldoende belangstelling ondersteunen de Dorpsraad Hooge Mierde en Stichting Zorg en Welzijn Hooge Mierde graag bij realisatie van dit project.

3 Herfstfair 26 oktober in de Schakel Vanwege de grote successen van afgelopen jaren organiseert Stichting De Schakel, in samenwerking met een aantal enthousiaste vrijwilligers ook dit jaar weer een Herfstfair. Voor deze Herfstfair zijn we op zoek naar ondernemers en hobbyisten, die hun producten, creaties, diensten e.d. kunnen presenteren aan het publiek. Wij vragen een kleine vergoeding voor gebruik van tafel of grondplek. In tegenstelling tot voorgaande jaren vragen wij u om zich aan te melden en gaan wij u niet persoonlijk benaderen. Wij hopen op deze manier een gevarieerd en wellicht verrassend aanbod te krijgen van ondernemers en hobbyisten. De werkgroep kiest op basis van datum inschrijving en variatie of u in aanmerking komt voor deelname. Schrijf u zich in voor 15 juni, zodat we u niet teleur hoeven te stellen. Voor vragen en opgave kunt u terecht bij: Bets van den Hout. tel of info@schakelhm.nl Diëtistenpraktijk Marion Vanaf maandag 29 mei 2017 start ik, met een avondspreekuur, in gemeenschapshuis De Schakel. Ik werk uitsluitend op afspraak. Indien u niet in staat bent om naar mijn spreekuur te komen, is er de mogelijkheid om een huisbezoek in te plannen. Kijk voor meer informatie op of neem contact met me op, via: Van den Berk & Loonen Uitvaartzorg Alle ruimte voor troost Rondweg AJ Bladel T Areven BA Eersel F info@berkenloonen.nl Aannemersbedrijf JA v Gisbergen BV Nieuwbouw-Verbouw-Onderhoud-Utiliteitsbouw- Machinale timmerwerken. De Luther AC Hooge Mierde Tel: Fax:

4 Dorpsquiz Hooge Mierde Heb jij jouw groep al opgegeven voor deelname aan de 2 e Hooge Mierdse Dorpsquiz? Voor degenen die het nog niet weten: de dorpsquiz wordt gehouden op vrijdagavond 16 juni De deelnemende teams halen dan om uur een vragenmap op (in De Bijenkorf). Die nemen ze mee naar huis, naar een café, schuur of waar dan ook en de groep gaat aan de slag met het geven van antwoorden op de vragen. Daarbij mogen alle denkbare hulpmiddelen worden gebruikt: internet, boeken, kranten, kennissen, ome Piet uit Canada of wie of wat dan ook. En voor sommige vragen zul je misschien zelfs het dorps in moeten om te gaan kijken of zoeken. Heel gevarieerd dus. Tijdens de avond kunnen enkele teamleden opgeroepen worden om ergens in Hooge Mierde eventjes een opdracht te komen doen. De mappen met beantwoorde vragen moeten dezelfde avond uiterlijk uur weer ingeleverd worden (in de Bijenkorf), waar daarna nog een opdracht uitgevoerd zal moeten worden. En verder zal er op zaterdag 24 juni 2017 tijdens het Mierds Zomerspektakel ook nog een eindopdracht uitgevoerd moeten worden door de teams. Die avond vindt ook de prijsuitreiking plaats. Net zoals vorig jaar moeten teams bestaan uit 5 t/m 10 personen. Ga dus met je vrienden/vriendinnen, collega s, buurt, sportteam of wat dan ook aan de slag met het formeren van een superslim team en doe mee aan de Dorpsquiz Hooge Mierde Opgeven kan heel simpel via het daarvoor bestemde formulier op Wij hopen op heel veel deelnemers een heel veel supergezellige strijd om de eeuwige roem, de beker en een heerlijk avondje uit met je hele team.. Op zaterdag 24 juni is er van uur trot uur de eerste editie van de Hooge Mierdse kinderdorpsquiz. Daaraan kunnen groepjes basisschoolleerlingen meedoen van 4 tot 6 personen. We hebben een quiz voor de onderbouw, die zich helemaal op het Myrthaplein afspeelt en een quiz voor de bovenbouw, die een vragenmap krijgen en via een fotospeurtocht opdrachten moeten uitvoeren. Dus doe mee. Via de school krijg je binnenkort meer informatie. Jong en oud kan in Hooge Mierde dus laten zien hoe slim te zijn door mee te doen aan de keigezellige Dorpsquiz!!!

5 MTC De Bourgondiërs organiseert 8e toertocht. MTC de Bourgondiërs is een motorclub van een aantal enthousiaste motorrijders uit Reusel / de Mierden en Casteren, die jaarlijks zelf een aantal tochten rijden. Deze tochten vinden vooral plaats in de grensstreek Brabant / Limburg / België, maar ook enkele tochten voeren richting andere windstreken. Om dit enthousiasme te willen en te kunnen delen met collega motorrijders organiseert MTC de Bourgondiërs op 4 juni 2017 hun 8 e toertocht, waarbij inschrijving voor iedereen die interesse heeft, mogelijk is. Voor de toertocht van 2016 hebben we 160 deelnemers mogen begroeten. Dit jaar gaan we er ook van uit dat de weergoden ons goed gezind zijn, waardoor wij jullie weer in grote getale mogen ontmoeten bij de inschrijving van onze tocht. De tocht van 4 juni a.s. is ruim 200 km en vertrekt vanaf Eetcafé / Feestzaal De Klok in Reusel. Route is verkrijgbaar op : - Garmin en TomTom Vanwege zeer beperkte vraag is de rit niet op rol verkrijgbaar. Vertrek vanaf : uur Vertrekpunt : Eetcafe / Feestzaal de Klok Inschrijving : Individueel 5,00, Duo 10,00 ( rijder + passagier ) Incl. koffie / thee + broodje frikadel / kroket Deelname : Eigen risico info@mtcdebourgondiers.nl Site : Tot ziens op 4 juni 2017.

6 Voorlichtingsbijeenkomst Veilig bankieren en hulp aan huis bij bankzaken Op donderdag 8 juni organiseren Bibliotheek De Kempen en Rabobank De Kempen in samenwerking met Zorg en Welzijn Hulsel, Het Rode Kruis en KBO Hulsel een bijeenkomst over veilig bankieren. Voor iedereen, ook inwoners van Hooge - en Lage Mierde en Reusel, die ondersteuning kunnen gebruiken op dit gebied. De bijeenkomst draagt bij aan de eigen veiligheid en zelfredzaamheid, duurt van tot uur en vindt plaats in t Drieske, Huisacker 1 in Hulsel. Tips en uitleg Tijdens de bijeenkomst geven medewerkers van Rabobank De Kempen uitleg over veilig bankieren. Er worden onder andere tips gegeven om fraude met bankrekeningen tegen te gaan en hoe phishingberichten (valse s) herkend kunnen worden. Ook wordt er aandacht besteed aan veilig pinnen en omgaan met volmachten. Rabobank De Kempen legt daarnaast de nieuwe thuisservice uit. Medewerkers van Bibliotheek De Kempen bieden u ondersteuning bij wegwijs worden op internet en andere digitale vaardigheden. Meer informatie en aanmelden De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 8 juni 2017 van tot in t Drieske. Geïnteresseerden kunnen zich vóór dinsdag 6 juni aanmelden bij Helma Perrij- van Riel van Werkgroep Zorg en Welzijn Hulsel via zorgenwelzijnhulsel@gmail.com of tel.nr Ook kan men hier terecht voor vragen. Of loop gerust binnen. Graag tot ziens op donderdag 8 juni, de koffie staat klaar! Cosec beveiliging en telecommunicatie Inbraak- brandmeldbeveiliging, camerabeveiliging, toegangscontrole en telefonie. Koningshoek 17 Lage Mierde Tel. :

DE KLEPPER Uitgave van Stichting Dorpsbelangen Hooge Mierde

DE KLEPPER Uitgave van Stichting Dorpsbelangen Hooge Mierde Oud izjer DE KLEPPER Uitgave van Stichting Dorpsbelangen Hooge Mierde Redactie: De Luther 10 tel:06-12927560 e- mail: deklepper@dorpsbelangenhoogemierde.nl Kopij voor: Woensdag 18.00 u Website : www.dorpsbelangenhoogemierde.nl

Nadere informatie

DE KLEPPER Een uitgave van Stichting Dorpsbelangen Hooge Mierde

DE KLEPPER Een uitgave van Stichting Dorpsbelangen Hooge Mierde Oud izjer Dorpsbelangen Openstelling van de Kruisbergkapel op zondag 14 mei Zondag 14 mei a.s. tussen 13.00 en 16.00u is de jaarlijkse openstelling van de Kruisbergkapel Om 14.00u is de Mariaviering onder

Nadere informatie

DE KLEPPER Een uitgave van Stichting Dorpsbelangen Hooge Mierde

DE KLEPPER Een uitgave van Stichting Dorpsbelangen Hooge Mierde Oud izjer DE KLEPPER Een uitgave van Stichting Dorpsbelangen Hooge Mierde Redactie: De Luther 10 tel:06-12927560 e- mail: deklepper@dorpsbelangenhoogemierde.nl Kopij voor: Woensdag 18.00 uur Website :

Nadere informatie

Om 14.00u is er een Mariahulde onder muzikale begeleiding van familie van den Borne.

Om 14.00u is er een Mariahulde onder muzikale begeleiding van familie van den Borne. Oud izjer DE KLEPPER Uitgave van Stichting Dorpsbelangen Hooge Mierde Redactie: De Luther 10 tel:06-12927560 e- mail: deklepper@dorpsbelangenhoogemierde.nl Kopij voor: Woensdag 18.00 u Website : www.dorpsbelangenhoogemierde.nl

Nadere informatie

DE KLEPPER Uitgave van Stichting Dorpsbelangen Hooge Mierde. Dorpsbelangen

DE KLEPPER Uitgave van Stichting Dorpsbelangen Hooge Mierde. Dorpsbelangen Oud izjer DE KLEPPER Uitgave van Stichting Dorpsbelangen Hooge Mierde Redactie: De Luther 10 tel:06-12927560 e- mail: deklepper@dorpsbelangenhoogemierde.nl Kopij voor: Woensdag 18.00 u Website : www.dorpsbelangenhoogemierde.nl

Nadere informatie

DE KLEPPER Uitgave van Stichting Dorpsbelangen Hooge Mierde

DE KLEPPER Uitgave van Stichting Dorpsbelangen Hooge Mierde Oud izjer DE KLEPPER Uitgave van Stichting Dorpsbelangen Hooge Mierde Redactie: De Luther 10 tel:06-12927560 e- mail: deklepper@dorpsbelangenhoogemierde.nl Kopij voor: Woensdag 18.00 u Website : www.dorpsbelangenhoogemierde.nl

Nadere informatie

KWF Kankerbestrijding

KWF Kankerbestrijding Oud izjer DE KLEPPER Een uitgave van Stichting Dorpsbelangen Hooge Mierde Redactie: De Luther 10 tel:06-12927560 e- mail: deklepper@dorpsbelangenhoogemierde.nl Kopij voor: Woensdag 18.00 uur Website :

Nadere informatie

DE KLEPPER Een uitgave van Stichting Dorpsbelangen Hooge Mierde

DE KLEPPER Een uitgave van Stichting Dorpsbelangen Hooge Mierde Oud izjer DE KLEPPER Een uitgave van Stichting Dorpsbelangen Hooge Mierde Redactie: De Luther 10 tel:06-12927560 e- mail: deklepper@dorpsbelangenhoogemierde.nl Kopij voor: Woensdag 18.00 uur Website :

Nadere informatie

Website vraag en aanbod

Website vraag en aanbod Oud izjer DE KLEPPER Een uitgave van Stichting Dorpsbelangen Hooge Mierde Redactie: De Luther 10 tel:06-12927560 e- mail: deklepper@dorpsbelangenhoogemierde.nl Kopij voor: Woensdag 18.00 uur Website :

Nadere informatie

DE KLEPPER Een uitgave van Stichting Dorpsbelangen Hooge Mierde

DE KLEPPER Een uitgave van Stichting Dorpsbelangen Hooge Mierde Oud izjer DE KLEPPER Een uitgave van Stichting Dorpsbelangen Hooge Mierde Redactie: De Luther 10 tel:06-12927560 e- mail: deklepper@dorpsbelangenhoogemierde.nl Kopij voor: Woensdag 18.00 uur Website :

Nadere informatie

Katholieke Bond van Ouderen Kaarten Aanvang 13.30u. Maandag 21 jan in de Schakel, Maandag 28 jan in het Drieske Maandag 4 feb in de Ster.

Katholieke Bond van Ouderen Kaarten Aanvang 13.30u. Maandag 21 jan in de Schakel, Maandag 28 jan in het Drieske Maandag 4 feb in de Ster. DE KLEPPER Uitgave van Stichting Dorpsbelangen Hooge Mierde Redactie: De Luther 10 tel:06-12927560 e- mail: deklepper@dorpsbelangenhoogemierde.nl Kopij voor: Woensdag 18.00 u Website : www.dorpsbelangenhoogemierde.nl

Nadere informatie

DE KLEPPER Een uitgave van Stichting Dorpsbelangen Hooge Mierde

DE KLEPPER Een uitgave van Stichting Dorpsbelangen Hooge Mierde Oud izjer DE KLEPPER Een uitgave van Stichting Dorpsbelangen Hooge Mierde Redactie: De Luther 10 tel:06-12927560 e- mail: deklepper@dorpsbelangenhoogemierde.nl Kopij voor: Woensdag 18.00 uur Website :

Nadere informatie

DE KLEPPER Uitgave van Stichting Dorpsbelangen Hooge Mierde

DE KLEPPER Uitgave van Stichting Dorpsbelangen Hooge Mierde Oud izjer DE KLEPPER Uitgave van Stichting Dorpsbelangen Hooge Mierde Redactie: De Luther 10 tel:06-12927560 e- mail: deklepper@dorpsbelangenhoogemierde.nl Kopij voor: Woensdag 18.00 u Website : www.dorpsbelangenhoogemierde.nl

Nadere informatie

DE KLEPPER Uitgave van Stichting Dorpsbelangen Hooge Mierde

DE KLEPPER Uitgave van Stichting Dorpsbelangen Hooge Mierde Oud izjer DE KLEPPER Uitgave van Stichting Dorpsbelangen Hooge Mierde Redactie: De Luther 10 tel:06-12927560 e- mail: deklepper@dorpsbelangenhoogemierde.nl Kopij voor: Woensdag 18.00 u Website : www.dorpsbelangenhoogemierde.nl

Nadere informatie

DE KLEPPER Een uitgave van Stichting Dorpsbelangen Hooge Mierde

DE KLEPPER Een uitgave van Stichting Dorpsbelangen Hooge Mierde Oud izjer DE KLEPPER Een uitgave van Stichting Dorpsbelangen Hooge Mierde Redactie: De Luther 10 tel:06-12927560 e- mail: deklepper@dorpsbelangenhoogemierde.nl Kopij voor: Woensdag 18.00 uur Website :

Nadere informatie

DE KLEPPER Uitgave van Stichting Dorpsbelangen Hooge Mierde

DE KLEPPER Uitgave van Stichting Dorpsbelangen Hooge Mierde Oud izjer DE KLEPPER Uitgave van Stichting Dorpsbelangen Hooge Mierde Redactie: De Luther 10 tel:06-12927560 e- mail: deklepper@dorpsbelangenhoogemierde.nl Kopij voor: Woensdag 18.00 u Website : www.dorpsbelangenhoogemierde.nl

Nadere informatie

DE KLEPPER Een uitgave van Stichting Dorpsbelangen Hooge Mierde

DE KLEPPER Een uitgave van Stichting Dorpsbelangen Hooge Mierde Oud izjer DE KLEPPER Een uitgave van Stichting Dorpsbelangen Hooge Mierde Redactie: De Luther 10 tel:06-12927560 e- mail: deklepper@dorpsbelangenhoogemierde.nl Kopij voor: Woensdag 18.00 uur Website :

Nadere informatie

DE KLEPPER Een uitgave van Stichting Dorpsbelangen Hooge Mierde

DE KLEPPER Een uitgave van Stichting Dorpsbelangen Hooge Mierde Oud izjer Dorpsbelangen Koningsdag 2016. Op woensdag 27 april a.s. vieren wij Koningsdag voor alle kinderen in de leeftijd van groep 1 t/m groep 8 op het Myrthaplein. We komen om 9.45 u. samen bij De Schakel

Nadere informatie

DE KLEPPER Jaargang 33 nr. 48 25 november 2015 Het Schouw Zang en Kleur

DE KLEPPER Jaargang 33 nr. 48 25 november 2015 Het Schouw Zang en Kleur Oud izjer DE KLEPPER Een uitgave van Stichting Dorpsbelangen Hooge Mierde Redactie: De Luther 10 tel:06-12927560 e- mail: deklepper@dorpsbelangenhoogemierde.nl Kopij voor: Woensdag 18.00 uur Website :

Nadere informatie

Katholieke Bond van Ouderen Op 11 mei dansen in de Schakel, Zaal open u. Sluiting u. entree 2 muziek DJ Pirke.

Katholieke Bond van Ouderen Op 11 mei dansen in de Schakel, Zaal open u. Sluiting u. entree 2 muziek DJ Pirke. Oud izjer DE KLEPPER Uitgave van Stichting Dorpsbelangen Hooge Mierde Redactie: De Luther 10 tel:06-12927560 e- mail: deklepper@dorpsbelangenhoogemierde.nl Kopij voor: Woensdag 18.00 u Website : www.dorpsbelangenhoogemierde.nl

Nadere informatie

Agenda Het Korennieuws Juli Zaterdag 26 Augustus Vossenjacht Dinsdag 29 Augustus Vergadering Spooktocht

Agenda Het Korennieuws Juli Zaterdag 26 Augustus Vossenjacht Dinsdag 29 Augustus Vergadering Spooktocht Agenda 2017 Het Korennieuws Juli 2017 Zaterdag 26 Augustus 14.00 Vossenjacht Dinsdag 29 Augustus 20.30 Vergadering Spooktocht Zondag 03 September 07.30 Vissen Zondag 17 September 13.30 Fietstocht BBQ Zaterdag

Nadere informatie

Sport - instuif. 19, 20, 21 en 22 oktober

Sport - instuif. 19, 20, 21 en 22 oktober Prinses Julianaplein 1 3211 XX GEERVLIET Tel:0181-661330 Sport - instuif 19, 20, 21 en 22 oktober In de herfstvakantie stelt het bestuur van de SGKa, De Haveling weer beschikbaar om de jeugd onder leiding

Nadere informatie

DE Hooge Mier- de. uw straat + 250: vanaf drie worden omm uw woning aan te. Meer informatie. vragen of komt. contactper-

DE Hooge Mier- de. uw straat + 250: vanaf drie worden omm uw woning aan te. Meer informatie. vragen of komt. contactper- DE KLEPPER Een uitgave van Stichting Dorpsbelangen Hooge Mier- de Redactie: De Luther 10 tel:06-12927560 e- mail: Kopij voor: Websitee : deklepper@dorpsbelangenhoogemierde.nl Woensdag 18.00 uur www.dorpsbelangenhoogemierde.nl

Nadere informatie

VEILIG EN MODERN BANKIEREN, MET OF ZONDER PINAUTOMAAT? Leefbaarheidsgroep Knegsel Presentatie: Jan Pasmans 22 februari 2016 in De Leenhoef

VEILIG EN MODERN BANKIEREN, MET OF ZONDER PINAUTOMAAT? Leefbaarheidsgroep Knegsel Presentatie: Jan Pasmans 22 februari 2016 in De Leenhoef VEILIG EN MODERN BANKIEREN, MET OF ZONDER PINAUTOMAAT? Leefbaarheidsgroep Knegsel Presentatie: Jan Pasmans 22 februari 2016 in De Leenhoef PROGRAMMA Welkom Geld in Knegsel door de jaren heen Resultaten

Nadere informatie

DE KLEPPER Uitgave van Stichting Dorpsbelangen Hooge Mierde

DE KLEPPER Uitgave van Stichting Dorpsbelangen Hooge Mierde Oud izjer DE KLEPPER Uitgave van Stichting Dorpsbelangen Hooge Mierde Redactie: De Luther 10 tel:06-12927560 e- mail: deklepper@dorpsbelangenhoogemierde.nl Kopij voor: Woensdag 18.00 u Website : www.dorpsbelangenhoogemierde.nl

Nadere informatie

I N H O U D. Uitnodiging thema avond. Uitnodiging bijeenkomst. vrijwilligersverzekeringen. Maatjesproject. Mantelzorgdagen

I N H O U D. Uitnodiging thema avond. Uitnodiging bijeenkomst. vrijwilligersverzekeringen. Maatjesproject. Mantelzorgdagen I N H O U D Uitnodiging thema avond Uitnodiging bijeenkomst vrijwilligersverzekeringen Maatjesproject Mantelzorgdagen Activiteiten steunpunt Mantelzorg Alzheimer café Hulp bij PGB nodig? Uitnodiging thema

Nadere informatie

Aanmelden? Klik hier:

Aanmelden? Klik hier: Wijkwijzer - jaargang 10, nummer 7 Donderdag, 19 juli 2018 1 Oefenen met computer en internet Tijdens de zomervakantie organiseert de Bibliotheek Walburg de cursus Klik & Tik. Tijdens 6 gratis bijeenkomsten

Nadere informatie

DE KLEPPER Een uitgave van Stichting Dorpsbelangen Hooge Mierde

DE KLEPPER Een uitgave van Stichting Dorpsbelangen Hooge Mierde Oud izjer DE KLEPPER Een uitgave van Stichting Dorpsbelangen Hooge Mierde Redactie: De Luther 10 tel:06-12927560 e- mail: deklepper@dorpsbelangenhoogemierde.nl Kopij voor: Woensdag 18.00 uur Website :

Nadere informatie

AKTIVITEITENOVERZICHT

AKTIVITEITENOVERZICHT AKTIVITEITENOVERZICHT nummer 2 FEBRUARI 2019 Mannensoos iedere dinsdagmorgen in de Vurkaomer voor alle mannen 55+ Kom gezellig buurten, kaarten of met gezelschapsspelen meedoen. De tuinploeg gaat eerst

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp In dit nummer Geboren * Website www.leenderstrijp.com Overleden * School en winkel Leenderstrijp Nieuwe bewoners * Agenda Welzijn&Zorg * Carnaval 2015 De STRIEPER Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nadere informatie

Trainingen en workshops maart - juni 2019

Trainingen en workshops maart - juni 2019 academie Leren en doen! Trainingen en workshops maart - juni 2019 www.academie.zorgbelang-brabant.nl Trainingen & workshops KRACHTIG PITCHEN Vrijdag 29 maart 2019 Hoe vertel je kort en krachtig jouw idee

Nadere informatie

Organisatie Opgeven en algemene informatie bij Martha en Toon Roks, Thornerstraat 48, tel: of of

Organisatie Opgeven en algemene informatie bij Martha en Toon Roks, Thornerstraat 48, tel: of of Organisatie Opgeven en algemene informatie bij Martha en Toon Roks, Thornerstraat 48, tel: 381995 of 06.34204870 of 06.43753307 fietsdagtocht donderdag 27 juni wandeltocht woensdag 10 juli opening de Achtertuin

Nadere informatie

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen!

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen! Tot woensdag 9 maart aanmelden Berghuizen Breed De eerste testuitgave in Zuid-Berghuizen, gemaakt en bezorgd door vrijwilligers. Lees en laat ons weten wat u ervan vindt! Mail uw ervaring, tips en vragen

Nadere informatie

OFFICIËLE OPENING SOUTH-BEACH DOOR OLGA COMMANDEUR (BSBN)

OFFICIËLE OPENING SOUTH-BEACH DOOR OLGA COMMANDEUR (BSBN) Programma dinsdag 16 september 2014 11.00-12.00 uur OFFICIËLE OPENING SOUTH-BEACH DOOR OLGA COMMANDEUR (BSBN) Work Out onder leiding van Olga Commandeur voor basisscholieren, senioren en overige belangstellenden.

Nadere informatie

Daarnaast zijn er ontwikkelingen in de parkbeheercommissie, waardoor er enige personen voor langere of kortere tijd zijn uitgevallen.

Daarnaast zijn er ontwikkelingen in de parkbeheercommissie, waardoor er enige personen voor langere of kortere tijd zijn uitgevallen. Nieuwsbrief 5 - Mei 2019 In dit nummer: Van de voorzitter TOZ clubkampioenschappen (tennis en padel) Open dag padel TOZ Trianon SeniorPlus toernooi TOZ VACATURES bij commissies binnen onze tennisvereniging

Nadere informatie

Sport - instuif. 21 en 23 oktober 2014

Sport - instuif. 21 en 23 oktober 2014 Prinses Julianaplein 1 3211 XX GEERVLIET Tel:0181-661330 Sport - instuif 21 en 23 oktober 2014 In de herfstvakantie stelt het bestuur van de SGKa, De Haveling weer beschikbaar om de jeugd onder leiding

Nadere informatie

DE KLEPPER Een uitgave van Stichting Dorpsbelangen Hooge Mierde. Dorpsbelangen

DE KLEPPER Een uitgave van Stichting Dorpsbelangen Hooge Mierde. Dorpsbelangen Oud izjer DE KLEPPER Een uitgave van Stichting Dorpsbelangen Hooge Mierde Redactie: De Luther 10 tel:06-12927560 e- mail: deklepper@dorpsbelangenhoogemierde.nl Kopij voor: Woensdag 18.00 uur Website :

Nadere informatie

Ontmoetingscentrum voor ouderen DE ROOS 2016. Ouderen

Ontmoetingscentrum voor ouderen DE ROOS 2016. Ouderen Ontmoetingscentrum voor ouderen DE ROOS 2016 Ouderen 1 ONTMOETINGSCENTRUM DE ROOS Adres: Beekstraat 29 6001 GG Weert Tel: 0495-688190 (tijdens kantooruren) 0495-688199 (buiten kantooruren) Fax: 0495-537299

Nadere informatie

Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017

Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017 Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017 LINQUENDA THEATER Op MAANDAG 31 JULI komt er speciaal voor u een theatershow. Laat u verrassen met de show Terug naar vroeger van LINQUENDA Theatershows. Nodig hiervoor

Nadere informatie

Bartiméus nieuwsbrief. Vrije Tijd

Bartiméus nieuwsbrief. Vrije Tijd Bartiméus nieuwsbrief Vrije Tijd Week 18 3 mei 2019 Agenda 4 mei Lunch in Zeist 11 mei Lunch concert Ludiek orkest 15 mei FC Utrecht- Heerenveen 18 mei Vogelwandeling in Zeist 18 mei Optreden Duo Sereno

Nadere informatie

Nieuwsbrief NR. 3 Jaargang

Nieuwsbrief NR. 3 Jaargang Nieuwsbrief NR. 3 Jaargang 13 2018 Voor-inschrijving Supporter van Schoon Vrijwilliger worden? Verhoging in 2019 Website en Facebook Wet AVG STICHTING VIERDAAGSE GOIRLE Emmastraat 48 5051 LN Goirle info@vierdaagsegoirle.nl

Nadere informatie

\ De Burgerij Klimmen juni 2018

\ De Burgerij Klimmen juni 2018 \ De Burgerij Klimmen juni 2018 De Hoeskamers Bij de Hoeskamer van de Burgerij kunt u terecht voor een kopje koffie, een gezellig praatje en leuke activiteiten. Tevens kunt u in de Hoeskamer een afspraak

Nadere informatie

Aanmelden kan middels het digitale inschrijfformulier die u per mail heeft ontvangen.

Aanmelden kan middels het digitale inschrijfformulier die u per mail heeft ontvangen. MAANDAG 20 juli DINSDAG 21 juli WOENSDAG 22 juli DONDERDAG 23 juli VRIJDAG 24 juli * Bij minder dan 5 aanmeldingen verzorgen wij een alternatief aanbod (bv. ). Huttenbos Entree: 7,95 (Sjoepkar * Bij minder

Nadere informatie

Prokkelweek. maandag 3 t/m zaterdag 8 juni. 1 week als voorbeeld voor de rest van het jaar

Prokkelweek. maandag 3 t/m zaterdag 8 juni. 1 week als voorbeeld voor de rest van het jaar Prokkelweek maandag 3 t/m zaterdag 8 juni 1 week als voorbeeld voor de rest van het jaar Prokkel Prokkel: een prikkelende ontmoeting tussen iemand met en zonder beperking Prokkelen kan op alle levensdomeinen:

Nadere informatie

Extra aandacht vragen én geven

Extra aandacht vragen én geven SPECIAL September 2015 Extra aandacht vragen én geven Programma Week van Dementie Extra aandacht vragen én geven Voor u ligt een speciale editie van onze nieuwsbrief. Als netwerk zijn we steeds op zoek

Nadere informatie

Wekelijkse inloopavonden familieopstellingen

Wekelijkse inloopavonden familieopstellingen Subscribe Nieuwsbrief Transparant Juli 2014 View this email in your browser Beste lezer, Vol trots presenteren wij de vernieuwde nieuwsbrief van Transparant. Transparant maakt op dit ogenblik een positieve

Nadere informatie

DE STROOM. Informatieblaadje Basisschool de Beerze

DE STROOM. Informatieblaadje Basisschool de Beerze DE STROOM JAARGANG 3 NUMMER 6 8 OKTOBER 2015 Inhoud: De schoolfotograaf komt! Nieuws vanuit de MR Herfstactiviteiten JVWO Schoolgids en schoolplan Informatieavond VO (gr 7 en 8) Agenda en bijlagen Informatieblaadje

Nadere informatie

Bestuursvergadering, jaarcijfers, website, bestuurssamenstelling.

Bestuursvergadering, jaarcijfers, website, bestuurssamenstelling. Jaaroverzicht 2018 van Stichting Parkinson de Kempen 03.01.2018 Zorgdag winterfeesten 2018. 20 personen namen deel vanuit de Stichting Parkinson De Kempen. Voortijdige einde in verband met storm en gevaar

Nadere informatie

website: 26 maart 2018

website:   26 maart 2018 DE WIJSNEUS website: www.deventerleerschool.nl 26 maart 2018 inhoud nieuwsbrief -Koningsspelen -Leerlingenraad vraagt: -Ouderbijdrage -De grote rekendag -Schoolvoetbaltoernooi -StKoDLS -IrisConnect -Kort

Nadere informatie

o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie

o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie Nieuwsbrief 14 april 2017 Postbus 58, 9610 AB, Sappemeer tel: 0598-394045 e-mail: directie@obsheidemeer.nl website: www.obsheidemeer.nl psz: 06-23762234

Nadere informatie

Spel en Bewegen Wat Onder begeleiding gezellig en sportief bewegen voor dames en heren: conditieverbetering, Wandelen Wat Vanuit het Bewegingscentrum

Spel en Bewegen Wat Onder begeleiding gezellig en sportief bewegen voor dames en heren: conditieverbetering, Wandelen Wat Vanuit het Bewegingscentrum Spel en Bewegen Wat Onder begeleiding gezellig en sportief bewegen voor dames en heren: conditieverbetering, spierversteviging en oefeningen op muziek. Wanneer Maandag 10.15-11.15 uur Spel en Sport Wat

Nadere informatie

Computercursussen voor Senioren

Computercursussen voor Senioren Computercursussen voor Senioren WWW.LUUKSKE.NL Gemeenschapshuis t Luukske & KBO Wellerlooi Gemeenschapshuis t Luukske presenteert in samenwerking met de KBO Wellerlooi met trots haar programma Computercursussen

Nadere informatie

DE KLEPPER Een uitgave van Stichting Dorpsbelangen Hooge Mierde

DE KLEPPER Een uitgave van Stichting Dorpsbelangen Hooge Mierde Oud izjer DE KLEPPER Een uitgave van Stichting Dorpsbelangen Hooge Mierde Redactie: De Luther 10 tel:06-12927560 e- mail: deklepper@dorpsbelangenhoogemierde.nl Kopij voor: Woensdag 18.00 uur Website :

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte!

Dan ben je altijd op de hoogte! De Muis www.hcliempde.nl Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de vierde muis van het hockeyseizoen 2013-2014. In deze muis : Kick-Off (woensdagavond 28 augustus, clubhuis) keeperskasten : toe aan vervanging

Nadere informatie

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. Juni

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. Juni Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender Juni 2015 MAANDAG 1 JUNI 10.00-11.00 uur Leesclub Grootletterboeken te leen voor de leesliefhebbers 0,25 per boek oplossen van allerlei puzzels 14.45-16.00

Nadere informatie

DE KLEPPER Een uitgave van Stichting Dorpsbelangen Hooge Mierde

DE KLEPPER Een uitgave van Stichting Dorpsbelangen Hooge Mierde Oud izjer DE KLEPPER Een uitgave van Stichting Dorpsbelangen Hooge Mierde Redactie: De Luther 10 tel:06-12927560 e- mail: deklepper@dorpsbelangenhoogemierde.nl Kopij voor: Woensdag 18.00 uur Website :

Nadere informatie

TRAININGEN & WORKSHOPS

TRAININGEN & WORKSHOPS Een creatieve start van het nieuwe seizoen Deze herfst staat in het teken van creativiteit bij het ZRCN. Zo kun je toneelspelen bij Trias en zijn wij benieuwd naar jouw ervaringsverhalen. Wil je liever

Nadere informatie

\ Wijksteunpunt Voerendaal-Kunrade Mei 2018

\ Wijksteunpunt Voerendaal-Kunrade Mei 2018 \ Wijksteunpunt Voerendaal-Kunrade Mei 2018 De Hoeskamers Bij de Hoeskamers van de wijksteunpunten kunt u terecht voor een kopje koffie, een gezellig praatje en leuke activiteiten. Tevens kunt u in de

Nadere informatie

Iedere meter, wandel je beter, samen gezond!

Iedere meter, wandel je beter, samen gezond! Iedere meter, wandel je beter, samen gezond! Voor de 3 e keer organiseren we de Nationale Diabetes Challenge in de gemeente Heumen, Mook & Middelaar. Samen met andere diabetespatiënten én zorgverleners

Nadere informatie

Jaargang 15, nummer 2 Vrijdag

Jaargang 15, nummer 2 Vrijdag Jaargang 15, nummer 2 Vrijdag 11-09-2015 Veiligheid voorop In de eerste weken van het schooljaar bespreekt het team in de klas de veiligheid op school. Met name het ontruimen wordt goed voorbereid. Na

Nadere informatie

OFFICIËLE OPENING SOUTH-BEACH DOOR OLGA COMMANDEUR (BSBN)

OFFICIËLE OPENING SOUTH-BEACH DOOR OLGA COMMANDEUR (BSBN) Programma DINSDAG 16 september 2014 11.00-12.00 uur OFFICIËLE OPENING SOUTH-BEACH DOOR OLGA COMMANDEUR (BSBN) Work Out onder leiding van Olga Commandeur voor basisscholieren, senioren en overige belangstellenden.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF KBO AFDELING PRINSENBEEK

NIEUWSBRIEF KBO AFDELING PRINSENBEEK NIEUWSBRIEF KBO AFDELING PRINSENBEEK Secretariaat: Schoolstraat 17, 4841 XC Prinsenbeek tel: 06-25008445. JAARGANG 31 rienus.huijbregts@casema.nl www.kboprinsenbeek.nl website: Bankrekening: NL07 RABO

Nadere informatie

juni/juli/aug 2018 EXTRA lunch en film WANNEER TIJD KOSTEN LOCATIE

juni/juli/aug 2018 EXTRA lunch en film WANNEER TIJD KOSTEN LOCATIE juni/juli/aug 2018 Meer informatie over onze activiteiten: In onze jaargids 2017-2018 of op www.welzijnbloemendaal.nl. Wilt u zich aanmelden? Dat kan via de website of telefonisch: (023)525 03 66 (Bloemendaal)

Nadere informatie

\ De Burgerij Ransdaal september 2018

\ De Burgerij Ransdaal september 2018 \ De Burgerij Ransdaal september 2018 De Hoeskamers Bij de Hoeskamer van de Burgerij kunt u terecht voor een kopje koffie, een gezellig praatje en leuke activiteiten. Tevens kunt u in de Hoeskamer een

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 03 april 2018 Nieuws Agenda 6 apr : Disco in Zeist 7 apr : Truckersdag (LET OP) 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond

Nadere informatie

\ De Burgerij Voerendaal-Kunrade juni 2018

\ De Burgerij Voerendaal-Kunrade juni 2018 \ De Burgerij Voerendaal-Kunrade juni 2018 De Hoeskamers Bij de Hoeskamer van de Burgerij kunt u terecht voor een kopje koffie, een gezellig praatje en leuke activiteiten. Tevens kunt u in de Hoeskamer

Nadere informatie

Voorwaarden Lofjoe. 1 Toepassing algemene voorwaarden

Voorwaarden Lofjoe. 1 Toepassing algemene voorwaarden Voorwaarden Lofjoe Lofjoe is een dating- en trainingsbureau. Lofjoe dating is het datingbureau. Lofjoe training is het trainingsbureau. De deelnemers van Lofjoe zijn mensen met een verstandelijke beperking,

Nadere informatie

Hoe zit het met de woningbouw? Starters worden bijna gedwongen om te zoeken naar woonruimte buiten ons dorp en de vergrijzing neemt toe.

Hoe zit het met de woningbouw? Starters worden bijna gedwongen om te zoeken naar woonruimte buiten ons dorp en de vergrijzing neemt toe. Beste dorpsgenoten, Uw mening telt!!! U wilt uw dorp leefbaar houden, wij ook! Daarom zijn wij op zoek naar uw mening, tips en adviezen. Hoe zit het met de woningbouw? Starters worden bijna gedwongen om

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Mededelingen van het Bestuur Nieuwe trainer herhaalde oproep Na lang zoeken is het ons eindelijk gelukt om een nieuwe trainer te vinden. Voor het seizoen 2013/2014

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 12 maandag 20 november 2017

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 12 maandag 20 november 2017 Nr. 12 maandag 20 november 2017 Belangrijke data Maandag 20 t/m vrijdag 24 november: Week van de Mediawijsheid Dinsdag 21 november: tafeldiplomadag Dinsdag 21 november: 8.45-10.00 uur Koffieochtend Donderdag

Nadere informatie

Jaargang 10, nieuwsbrief nr. 3 Redactie: Marjolein Broekhuis-Udo redactieadres:

Jaargang 10, nieuwsbrief nr. 3 Redactie: Marjolein Broekhuis-Udo redactieadres: Achter het Net digitale nieuwsbrief ABS volleybal Jaargang 10, nieuwsbrief nr. 3 Redactie: Marjolein Broekhuis-Udo Maart 2017 redactieadres: redactieahn@gmail.com Beachcommissie Nog een paar weken te gaan!

Nadere informatie

In deze school, in dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! Agenda: Schooljaar 2015-2016 Nr. 17

In deze school, in dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! Agenda: Schooljaar 2015-2016 Nr. 17 Schooljaar 2015-2016 Nr. 17 Gezinsvieringen Op zondag 17 januari verzorgt de school de gezinsviering van 10.15 uur. Op zondag 31 januari is er een hele speciale viering in de kerk waarbij het schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief MOSA~regio

Nieuwsbrief MOSA~regio Nieuwsbrief MOSA~regio Januari 2016 Jaargang 4, nummer 1 Inhoud Voorwoord van de voorzitter 1 Komende evenementen 1 Activiteiten Sinterklaas 2 Nieuwjaarsborrel 2 Grote Clubactie 3 ALV 3 Kerstontbijt 4

Nadere informatie

Nieuwsbrief jaargang 30 nr. 4 23 april 2013. Enkele datums voor de komende maanden: Vrijdag 26 apr. Spreekuur wijkagent en ouderadviseur

Nieuwsbrief jaargang 30 nr. 4 23 april 2013. Enkele datums voor de komende maanden: Vrijdag 26 apr. Spreekuur wijkagent en ouderadviseur Nieuwsbrief jaargang 30 nr. 4 23 april 2013. Enkele datums voor de komende maanden: Vrijdag 26 apr. Spreekuur wijkagent en ouderadviseur Zondag 28 apr. Oranje Bingo Vrijdag 10 mei Spreekuur wijkagent en

Nadere informatie

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - April Krant ook te bekijken via:

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - April Krant ook te bekijken via: Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - April 2017 - Krant ook te bekijken via: www.zmw.nl/nieuws Beste lezer, In deze activiteitenkrant treft u de activiteiten aan die georganiseerd

Nadere informatie

Jeugdvakantiewerk 2014 Reis mee naar het land van de Inca s!

Jeugdvakantiewerk 2014 Reis mee naar het land van de Inca s! Jeugdvakantiewerk 2014 Reis mee naar het land van de Inca s! maandag 18 augustus t/m zaterdag 23 augustus 2014, Stichting Jeugdvakantiewerk Goirle pagina 2 Hallo jongens en meisjes en hallo ouders, Het

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 5 e jaargang - dec nr. 11 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z. Kerstmarkt 16 december

NIEUWSBRIEF. 5 e jaargang - dec nr. 11 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z. Kerstmarkt 16 december NIEUWSBRIEF 5 e jaargang - dec. 2017 - nr. 11 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z. Kerstmarkt 16 december Heb je plannen om dit jaar een of meerdere Kerstmarkten te bezoeken? Meer dan genoeg

Nadere informatie

NIEUWE INSPIRATIEBIJEENKOMST

NIEUWE INSPIRATIEBIJEENKOMST NIEUWE INSPIRATIEBIJEENKOMST Na de herfstvakantie starten we met de eerste inspiratiebijeenkomst van dit schooljaar. Woensdag 25 oktober vertellen Jet en Suus van het Onderwijspakhuis ons alles over SEPPO,

Nadere informatie

Special Cursusaanbod Bureau Herstel. Bureau Herstel organiseert.

Special Cursusaanbod Bureau Herstel. Bureau Herstel organiseert. Nummer 2, jaargang 4, juli 2015 Special Cursusaanbod Bureau Herstel Beste lezer.. Voor je ligt de Herstel nieuwsbrief. Deze keer met als onderwerp het cursusaanbod van Bureau Herstel. Cursusaanbod voor

Nadere informatie

Avondsport. Actief meesporten in een variatie van ploegsporten.

Avondsport. Actief meesporten in een variatie van ploegsporten. Avondsport Domein Omschrijving Doelstelling Methodiek Doelgroep Aantal deelnemers Wanneer Locatie Praktisch Sport & beweging Actief meesporten in een variatie van ploegsporten. Zich op een sportieve manier

Nadere informatie

Doe met ons mee! In de week tegen eenzaamheid van 27 september t/m 6 oktober

Doe met ons mee! In de week tegen eenzaamheid van 27 september t/m 6 oktober Doe met ons mee! In de week tegen eenzaamheid van 27 september t/m 6 oktober 2018 www.swodongen.nl Kom erbij in de Week tegen Eenzaamheid door SWOD en ketenpartners Meer dan één miljoen Nederlanders voelt

Nadere informatie

In verband met onze teamdag is vandaag, donderdag 8 november, onze hele afdeling gesloten. Er is ook niemand bij de servicebalie.

In verband met onze teamdag is vandaag, donderdag 8 november, onze hele afdeling gesloten. Er is ook niemand bij de servicebalie. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 45 8 november 2018 Nieuws Agenda 9 nov. : optreden Door Dik en Dun Zeist 10 nov. : Optreden Golden Oldies 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans(

Nadere informatie

Jaargang 21, nr. 4 - juni / juli 2019

Jaargang 21, nr. 4 - juni / juli 2019 t Lopertje Jaargang 21, nr. 4 - juni / juli 2019 t Lopertje is het clubblad van Loopgroep Waalre en verschijnt 7x per jaar. Redactie: lopertje@loopgroepwaalre.nl Het volgende nummer (nr. 5) verschijnt

Nadere informatie

\ Wijksteunpunt Voerendaal-Kunrade April 2018

\ Wijksteunpunt Voerendaal-Kunrade April 2018 Vragen over het wijksteunpunt? Neem dan contact op via: E-mail: mo@voerendaal.nl / tel. 045 575 33 99 Interesse in vrijwilliger worden bij de wijksteunpunten? Neem dan contact op met Josien Tillmanns via:

Nadere informatie

Onvergetelijk Zeeuws Museum

Onvergetelijk Zeeuws Museum Onvergetelijk Zeeuws Museum Overzicht van activiteiten die het Zeeuws Museum de komende maanden biedt voor mensen met dementie, naasten, zorgverleners en geïnteresseerden: Rondleidingen Onvergetelijk Zeeuws

Nadere informatie

Sponsorboek Onze Dorpskwis

Sponsorboek Onze Dorpskwis Sponsorboek Onze Dorpskwis voor Dronten, Swifterbant en Biddinghuizen 1 e editie 2019 Pagina 1 Wàt een mogelijkheden om als sponsor de aandacht op je te richten Logo s Vragen over de website, vragen over

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 2 MEI 2016

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 2 MEI 2016 VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 2 MEI 2016 Aan alle ouders/verzorgers en kinderen van de miniafdeling, Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Vorige

Nadere informatie

Nieuwsbrief Mei-Augustus 2016

Nieuwsbrief Mei-Augustus 2016 Secretariaat: Secretariaat: Conferencestraat 69 4421 DR Kapelle Tel. 0113-330104 vvnkapellebiezelinge@gmail.com Nieuwsbrief Mei-Augustus 2016 Beste Vrouw van Nu Dit is alweer de laatste Nieuwsbrief van

Nadere informatie

Van dinsdag 11 augustus t/m vrijdag 14 augustus

Van dinsdag 11 augustus t/m vrijdag 14 augustus kindvriendelijkgoor@gmail.com www.kindvriendelijkgoor.nl kindvriendelijkgoor.facebook.com mei/juni 2015 Van dinsdag 11 augustus t/m vrijdag 14 augustus Is er weer jullie leukste week van het jaar het kinderkamp!!!

Nadere informatie

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Oktober Krant ook te bekijken via:

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Oktober Krant ook te bekijken via: Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Oktober 2016 - Krant ook te bekijken via: www.zmw.nl/actueel Beste lezer, In deze activiteitenkrant treft u de activiteiten aan die georganiseerd

Nadere informatie

- 2 - REDACTIONEEL Denk erom, de 28ste Vredewijkfeesten - 15 en 16 september komen eraan! De voorbereidingen zijn al volop aan de gang.

- 2 - REDACTIONEEL Denk erom, de 28ste Vredewijkfeesten - 15 en 16 september komen eraan! De voorbereidingen zijn al volop aan de gang. Jaargang 28 nr. 4 mei 2006 - 2 - REDACTIONEEL Denk erom, de 28ste Vredewijkfeesten - 15 en 16 september komen eraan! De voorbereidingen zijn al volop aan de gang. En wees gerust: Had je op vorige editie

Nadere informatie

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Januari Krant ook te bekijken via:

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Januari Krant ook te bekijken via: Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Januari 2017 - Krant ook te bekijken via: www.zmw.nl/nieuws Beste lezer, In deze activiteitenkrant treft u de activiteiten aan die georganiseerd

Nadere informatie

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien TOERNOOIEN 2018 Almeerse hockeytoernooien Hartelijk welkom bij de Almeerse Hockey Club. De Almeerse Hockey Club is opgericht op 23 oktober 1979 en sindsdien gestaag gegroeid zowel in aantallen leden als

Nadere informatie

I N H O U D. Voorwoord. Mantelzorgmeerdaagse. Mantelzorgtest. Zorgt u voor een ander? Zorg dan ook goed voor uzelf! Activiteiten Steunpunt Mantelzorg

I N H O U D. Voorwoord. Mantelzorgmeerdaagse. Mantelzorgtest. Zorgt u voor een ander? Zorg dan ook goed voor uzelf! Activiteiten Steunpunt Mantelzorg I N H O U D Voorwoord Mantelzorgmeerdaagse Mantelzorgtest Zorgt u voor een ander? Zorg dan ook goed voor uzelf! Activiteiten Steunpunt Mantelzorg Loopt u mee? Workshop Mindfulness Voorwoord Beste lezer,

Nadere informatie

Avondsport. Actief meesporten in een variatie van ploegsporten.

Avondsport. Actief meesporten in een variatie van ploegsporten. Avondsport Domein Omschrijving Doelstelling Methodiek Doelgroep Aantal deelnemers Wanneer Locatie Praktisch Sport & beweging Actief meesporten in een variatie van ploegsporten. Zich op een sportieve manier

Nadere informatie

\ De Burgerij Ransdaal juni 2018

\ De Burgerij Ransdaal juni 2018 \ De Burgerij Ransdaal juni 2018 De Hoeskamers Bij de Hoeskamer van de Burgerij kunt u terecht voor een kopje koffie, een gezellig praatje en leuke activiteiten. Tevens kunt u in de Hoeskamer een afspraak

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 tweede jaargang 2014

Nieuwsbrief 8 tweede jaargang 2014 Nieuwsbrief 8 tweede jaargang 2014 Inhoud van deze laatste nieuwsbrief van 2014. 1. Bijeenkomst 13 december over veranderingen in de zorg 2. Maandelijkse inloopbijeenkomst 3. Terugblik 2014 4. Vooruitblik

Nadere informatie

het kinderkamp!!! op het terrein aan de Hogenkamp

het kinderkamp!!! op het terrein aan de Hogenkamp juli 2017 kindvriendelijkgoor@gmail.com www.kindvriendelijkgoor.nl kindvriendelijkgoor.facebook.com Van dinsdag 29 augustus t/m vrijdag 1 september is er weer jullie leukste week van het jaar het kinderkamp!!!

Nadere informatie

I N H O U D. Voorwoord. Terugblik Dag van de Mantelzorg. Wakker blijven na een slechte nacht. Mantelzorg en zorgverzekeringen

I N H O U D. Voorwoord. Terugblik Dag van de Mantelzorg. Wakker blijven na een slechte nacht. Mantelzorg en zorgverzekeringen I N H O U D Voorwoord Terugblik Dag van de Mantelzorg Wakker blijven na een slechte nacht Mantelzorg en zorgverzekeringen Activiteiten voor mantelzorgers Boekentip! Alzheimer café Nijkerk Voorwoord Beste

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2016

NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2016 NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2016 OVERZICHT Algemeen Personeel Onderbouw (1-2) Middenbouw (3-5) Sport Algemeen / Persoonlijke noot Heel wat jaren geleden hadden we op school de zogeheten creamiddagen. Middagen

Nadere informatie