Service abonnement Verzekering en administratiekantoor J.M. van der Horst

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Service abonnement Verzekering en administratiekantoor J.M. van der Horst"

Transcriptie

1 Pagina 1 van 27 Service abonnement Verzekering en administratiekantoor J.M. van der Horst Inleiding De activiteiten van ons bedrijf strekt zich uit tot advisering van het volledige verzekerings pakket, alsmede de complete ( persoonlijke ) service verlening van dat pakket verzekeringen. Ons bedrijf is van mening dat een verzekeringspakket niet alleen aan goede voorwaarden moet voldoen, maar tevens ook aan een permanente bewaking van de actualiteit van dat pakket verzekeringen. Voor al deze werkzaamheden, die zich ook vaak buiten uw gezichtsveld afspelen, zijn kosten gemoeid, welke kosten in de prolongatie premie s met ons kantoor worden verrekend via de provisies van de diverse verzekerings maatschappijen. Nu de overheid een transparant beloningsbeleid voorstaat komen ook de provisies in fasen te vervallen. In de plaats van de provisies komt het service abonnement om zodoende de weggevallen provisies om te zetten naar service abonnement kosten. Dit service abonnement wordt u in 3 mogelijkheden aangeboden, iedere variant kent zijn eigen werkzaamheden, hoe meer faciliteiten ( Brons Zilver Goud ) u kiest, hoe hoger het maand Service abonnement. Prijs aanpassingen agv de wijzigingen op basis van het consumenten prijspeil van het CBS zullen vooraf met u duidelijk worden gecommuniceerd. Een wijziging van de prijs van dit service abonnement zoals hiervoor omschreven, geeft u het onvoorwaardelijke recht het service abonnement per aangezegde wijzigings datum het abonnement per directe datum te beëindigen. Van dit onvoorwaardelijke opzeggingsrecht is uitgesloten, indien het service abonnement wordt uitgebreid met een van de modules genoemd in dit service abonnement. Uitgangspunt van de abonnementsprijs blijft echter de afname van de gekozen modules binnen dit service abonnement. Indien u overweegt tot aanschaf van het aangeboden Service abonnement, leggen wij u graag de mogelijkheden voor om dit Service abonnement zo efficiënt mogelijk te gebruiken. In dat geval verwijzen wij u graag naar bijgeleverde pakket onderdelen en Service abonnement voorwaarden. Ik wens geen gebruik te maken van het aangeboden Service abonnement Ik wens wel gebruik te maken van het aangeboden Service abonnement Ik wens wel gebruik te maken van het aangeboden Service abonnement onder de navolgende voorwaarden; Nader overeen te komen

2 Pagina 2 van 27 Service abonnement Verzekering en administratiekantoor J.M. van der Horst Aanvraagformulier Service abonnement Aanbieder: Verzekering en administratiekantoor J.M. van der Horst Postbus AC Wateringen Bezoekadres; Plein 1957, huisnr: PK Kwintsheul E- mailadres: Service service@jmvdhorst.nl Gebruiker ( verzekerde ) Naam: ( gebruiker 1 ) Adres: Postcode woonplaats: Klantnummer: Partner: ( gebruiker 2 ) Banknummer ( incasso ): Getekend te: Door ondertekening van dit handtekening formulier, c.q. uw digitale leesbevestiging, verklaart u zich akkoord met de overeengekomen, hierboven gekozen, Service abonnement voorwaarden en dat u een ( digitaal ) exemplaar heeft ontvangen. Indien u een fysiek exemplaar wenst te ontvangen vernemen wij dat graag van u.

3 Pagina 3 van 27 Service abonnement Verzekering en administratiekantoor J.M. van der Horst Voorwaarden Service abonnement Doelstelling Dit Service abonnement heeft tot doel om met u als partij ter ener zijde en het Verzekering en administratiekantoor J.M. van der Horst ter andere zijde te komen tot het vastleggen van een abonnementsprijs voor het doen verrichten van diverse werkzaamheden die voortvloeien uit het beheer van de verzekerings portefeuille, welke portefeuille toebehoort aan de partij ter ener zijde. De diverse werkzaamheden welke worden overeengekomen worden uitvoerig verder in dit Service abonnement nader beschreven. Aanvang en einde Service abonnement Het Service abonnement vangt aan bij ondertekening van dit abonnement en eindigt bij schriftelijke opzegging door de partij ter ener zijde. De opzegging van dit Service abonnement kan geschieden zonder opgave van redenen, deze bepaling is van toepassing op beide partijen van dit Service abonnement. Het Verzekering en administratiekantoor J.M. van der Horst zal geheel onverplicht altijd opgave van beëindiging verstrekken aan de partij ter ener zijde. De opzegging van dit Service abonnement dient te geschieden op de eerste van de maand volgend op de laatste incassodatum. Tijdelijk gebruik Service abonnement Dit Service abonnement is ook af te sluiten voor een vooraf gekozen periode waarin u behoefte heeft bepaalde diensten te willen inkopen, maar deze diensten te willen voldoen in een periodieke automatische incasso, zodat een factuur achterwege kan blijven, c.q gespreide betaling van uw afgenomen diensten. Partijen ( aanbieder en gebruiker / verzekerde ) binnen het Service abonnement Partij ter andere zijde het Verzekering en administratiekantoor J.M. van der Horst zal in eerste instantie altijd optreden als aanbieder. Partij ter ener zijde de gebruiker en / of verzekerde zal in eerste instantie altijd optreden als gebruiker. Uitgangspunt blijft, dat de ondertekende partijen deze overeenkomst aangaan en daardoor zich manifesteren als aanbieder en gebruiker. Er blijft ruimte over om de gebruiker uit te breiden, echter alleen na onderlinge overeenstemming en nadat deze toevoeging vooraf duidelijk is besproken en vastgelegd. Prijs Service abonnement De prijs van het Service abonnement hangt af van het gekozen onderdeel van dit Service abonnement wat samenhangt met het Service Keuze abonnement overzicht, hetgeen een geheel uitmaakt met dit Service abonnement. ( zie de bijlage ) Dit Service abonnement kent 3 varianten, welke elkaar in volgorde opvolgen, hoe meer diensten hoe hoger het abonnement is.

4 Pagina 4 van 27 Variant 1 ( Brons ) regulier Dit abonnement komt geheel overeen met de oude incasso provisie die u thans regulier in rekening wordt gebracht middels de prolongatie provisies, welke automatisch geïncasseerd worden via de betreffende maatschappijen waar u thans verzekerd bent. De invoering zal geheel budget neutraal en zal in fasen worden doorgevoerd. Deze switch zal op termijn verdwijnen, omdat het gehele provisiestelsel zal worden ingeruild voor een Service abonnement. Voor nieuwe verzekerings contracten, welke onder het huidige Service abonnement vallen, zal het uitgangspunt, zoals premievolume in combinatie met prolongatieprovisies, zoals hierboven beschreven, gerespecteerd blijven. Variant 2 ( Zilver ) extra Deze variant biedt een extra dienstenpakket, aangevuld op de Variant 1, waardoor een efficiënt en optimaal beheer ontstaat voor uw pakket verzekeringen. Variant 2 is ook per onderdeel aan te vullen op de Variant 1, waardoor u nog preciezer uw begeleiding binnen uw verzekeringspakket zelf kunt bepalen. Op deze wijze bent u in staat om de diensten die u wenselijk acht vooraf te bepalen, zonder dat u een vast Service abonnement moet gaan afsluiten. Na de verleende dienstverlening wordt het Service abonnement beëindigd, de machtiging wordt dan ook voor de periode gesloten waarbinnen de werkzaamheden worden verricht. Variant 3 ( Goud ) super Variant 3 is de superioriteit binnen dit Service abonnement, het betreffen voornamelijk de jaarlijkse fiscale verplichtingen en de diverse fiscale toeslagen. Bij een efficiënte keuze van de diverse onderdelen bent u vaak in staat de abonnement prijs ruimschoots terug te verdienen. Ook deze Variant 3 is per onderdeel af te nemen en toe te voegen, afzonderlijk aan de Variant 1 en of Variant 2. Algemene bepalingen Dit Service abonnement is met de meeste zorgvuldigheid samengesteld aan de hand van zeer langdurige praktische ervaringen. Indien dit Service abonnement op onderdelen niet voldoet aan de wens van de gebruiker, dan wordt per geval bekeken of een individuele aanpassing wenselijk kan zijn, om zodoende toch een Service abonnement te kunnen aanbieden. Klachten en geschillen welke binnen dit Service abonnement opkomen, worden naar redelijkheid en billijkheid opgelost. Betreffen de klachten de afzonderlijke verzekerings overeenkomsten, dan staat de weg open deze klachten voor te leggen, aan de daartoe bevoegde instanties. Door het afsluiten van dit Service abonnement blijft ons Dienst Verlenings Document ( DVD ) normaal van kracht en kan onderdeel zijn van dit Service abonnement. Door ondertekening van dit Service abonnement verklaart u zich akkoord met de afgesproken bepalingen en verleent u machtiging tot automatische incasso van deze Service abonnement gelden.

5 Pagina 5 van 27 Service abonnement Verzekering en administratiekantoor J.M. van der Horst Brons ( 1 ) Beheer activiteiten ( regulier ) Acquisitie Een acquisitiegesprek is niet zo maar een praatje met u als relatie. Het is een gesprek dat tot nieuwe opdrachten of uitbreiding van uw verzekerings pakket kan leiden. Een acquisitiegesprek is namelijk een moment om nader kennis met u te maken met u als een (potentiële) opdrachtgever. Je kunt dan nagaan of je iets voor u als relatie kunt betekenen en proberen om een nieuwe opdracht te realiseren. Tijdens dat acquisitiegesprek zijn wij niet alleen maar een verkoper, maar ook een deskundige en een adviseur. Intake gesprek Tijdens het intakegesprek is het zinvol zo veel mogelijk informatie te verkrijgen van u als relatie. Tijdens de kern van het intakegesprek ligt de nadruk op uw persoonlijke wensen en behoeften. Wij, als uw adviseur, proberen in dit gesprek een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van uw wensen en behoeften die u ons voorlegt. Bij de afronding van dit intakegesprek is het belangrijk dat gemaakte afspraken nog even op een rijtje worden gezet, zodat duidelijk is, welke afspraken zijn en worden gemaakt. Voor de volledigheid kunnen wij op uw verzoek deze afspraken schriftelijk aan u bevestigen in een gespreksverslag. Hiermee wordt bereikt dat de afspraken ook daadwerkelijk worden uitgevoerd zoals deze zijn besproken. Adviseren Een goed advies verkoopt zichzelf, maar hoe dan? Adviseren en verkopen lijkt in eerste instantie in het verlengde van elkaar te liggen. Sterker nog, als wij u adviseren kan het zo zijn dat wij gelijk aan het verkopen zijn, maar is dat wel zo? De twee rollen lopen tegenwoordig steeds meer in elkaar over en de rol van adviseur is steeds groter geworden. Wij zijn niet langer verkoper, maar een adviseur die u als relatie wilt ondersteunen met uw beslissingen nu en in de toekomst. In een advies gesprek zijn wij in staat om de behoefte van u als relatie te achterhalen en inzicht te geven welke kansen er zijn om tegemoet te komen aan de wensen van de relatie. Adviserend verkopen is hiermee verkopen op basis van een welgemeend advies door vertrouwen en zekerheid binnen onze zakelijke relatie.

6 Pagina 6 van 27 Offreren Goede offerte-aanvragen hebben voordelen. Een onduidelijke offerte aanvraag kan leiden tot een offerte die op het oog aansluit bij de vraagstelling, wat achteraf, ná het verlenen van de opdracht, niet zo blijkt te zijn. In dat geval kan tijdens de opmaak van de offerte onverwacht een hevige discussie ontstaan omdat de offerte vanuit verschillende begrippen of visies is opgesteld. Helderheid vooraf is essentieel. Een goede offerte-aanvraag verkleint het risico dat de relatie een offerte krijgt dat niet aan zijn verwachtingen voldoet. De tijd die wordt geïnvesteerd in een goede offerte-aanvraag verdient zichzelf ruimschoots terug. Bijsturen in een latere fase is lastiger, dan sturen vanaf het begin, voorkomen is beter dan genezen. Aanvragen Na een goed acquisitie, intake en advies gesprek volgt de aanvraag procedure, welke volledig in het verlengde zal worden afgewerkt conform vorenstaande stappenplan. De aanvraag procedure wordt volledig door ons afgewerkt op basis van uw wensen en afspraken die zijn vastgelegd en geïnventariseerd. De aanvraag wordt door ons gecontroleerd en akkoord bevonden indien deze in overeenstemming is met uw wensen en afspraken. De uiteindelijke polis of dienstverlening wordt door u voldaan na uw akkoord. Polis archivering Polis cleaning ( check ) Controle betaalstroom premiebetalingen Uit diverse onderzoeken is gebleken dat veel verzekeringen tijdens de looptijd van het contract, onvoldoende op de noodzakelijkheid hiervan wordt gecontroleerd. Het directe gevolg hiervan is dat onnodig premie wordt betaald voor risico s die er niet meer zijn, danwel in mindere mate aanwezig. Op dat moment kan een aanpassing van de dekking wenselijk zijn, zoniet noodzakelijk, om reden dat dekking en risico niet meer op elkaar zijn afgestemd. Zo komt men niet plotseling te staan voor onverhoopte afwijzingen, daar waar de risico s onvolledig ofwel onnodig zijn bepaald. Ons bedrijf staat in voor een correct update verzekerings pakket, dat altijd volledig op de werkelijke situatie is afgestemd. Tijdens die controle wordt uw polismap nauwkeurig geordend en de overbodige formulieren hieruit verwijderd, zodat uw polismap altijd overzichtelijk in de kast ligt * ( * Deze kosten worden u apart in rekening gebracht en vallen niet onder dit reguliere service contract ). Kortom, een regelmatige toetsing van de risico s maakt uw verzekeringspakket efficiënter en overzichtelijk.

7 Pagina 7 van 27 Presentatie Nadat alle voorgaande stappen nauwkeurig met u zijn besproken en voor zover noodzakelijk afgewikkeld, zullen wij u ter beschikking stellen een polis map met daarin een overzicht waarin u, in een oogopslag kunt zien hoe u verzekerd bent voor alle risico s en / of dienstenpakket. Aan de hand van deze presentatie map kunt u verzekerd zijn dat al uw financiële risico s inzichtelijk zijn geordend en afgestemd zijn op een recent premie overzicht. Door dit premie overzicht bent u in staat alle plaats gevonden incasso s af te stemmen op de aanwezige polis documenten, op die wijze bent uzelf in staat uw premie incasso s nauwkeurig te volgen. Beheren Premievergelijkingen Om voor u een goed beheer van uw actieve portefeuille mogelijk te maken zijn wij voortdurend op zoek naar gunstige voorwaarden met een bijpassend premievolume. Deze vergelijkingen kunnen wij uitvoeren op zeer geavanceerde apparatuur die ons in staat stelt niet alleen de premie te toetsen maar ook de voorwaarden die samenhangen met die premie. Oversluitvoorstellen Indien uit het vorenstaande premievergelijk een positief resultaat wordt gegenereerd verstrekken wij u geheel vrijblijvend en onverplicht een oversluitvoorstel, gebaseerd op premie en bijbehorend voorwaarden pakket, zodat u zelf kunt bepalen of oversluiten zinvol en financieel praktisch en haalbaar is. De keuze laten wij dan graag aan u over! Opzeggingen De volgende stappen nemen wij u graag uit handen en zorgen voor een opzegging van de door u geselecteerde verzekeringen. Wij archiveren voor u dan de eerstkomende opzegdata en zien erop toe dat de opzegdata in acht wordt genomen, zodra het royement aanhangsel in ons bezit is van de opgezegde verzekeringen zullen wij overgaan tot uitvoering van ons geadviseerde oversluiting voorstel. Oversluitingen Indien het premievergelijk overeenkomt met het oversluitvoorstel en de hiermede samenhangende opzegging ( en ), zullen wij de aanvraag verzorgen conform voorgaande afspraken en offertes. Wij zullen de ( nieuw en overgesloten ) aangevraagde verzekeringen controleren op de juistheid, voorwaarden en premie, zodat u zich kunt overtuigen dat het door ons voorgestelde oversluiting voorstel voldoet aan uw wensen en verwachtingen. Op deze wijze zijn wij ervan overtuigd u op een correcte manier te hebben begeleid naar een beter op uw situatie afgestemd verzekerings pakket.

8 Pagina 8 van 27 Portefeuille beheer Binnen dit Service abonnement onderdeel kunt u bij ons terecht voor alle formaliteiten die een goed beheer van uw verzekeringspakket noodzakelijk maakt. Deze werkzaamheden en begeleiding strekken zich in eerste instantie uit naar de eerste behoeften die noodzakelijk zijn om uw vragen naar behoren te kunnen beantwoorden. Al deze service werkzaamheden zijn in aanvang bedoeld om u op weg te helpen met een goed en onderbouwd eerste advies. Indien uit dit eerste advies blijkt dat verdere ondersteuning noodzakelijk geacht mag worden en gewenst is, dan is het raadzaam dit Service abonnement op onderdelen uit te breiden. Ook kunt u overwegen om een dergelijke ondersteuning c.q. dienst aan te kopen middels een vooraf overeengekomen prijs. Nazorg Waardebepaling ( en ) inboedel Nadat uw verzekerings pakket op de juiste wijze is vastgesteld achten wij het onze taak uw pakket op peil te houden aan de ontwikkelingen die uw pakket aangaan, zoals waardeontwikkelingen welke gekoppeld zijn aan de index consumptieve uitgaven, deze waardebepalingen worden bepaald aan een periodieke vaststelling van de inboedelwaardemeter. Deze inboedelwaardemeter wordt door de maatschappij eens in de 5 jaar ( kan per maatschappij verschillen ) aan u verstrekt, samen bepalen wij dan of uw inboedel nog aan die voorwaarden voldoet, zodat u een garantie voor onderverzekering wordt verleend. Waardebepaling ( en ) opstal Nadat uw verzekerings pakket op de juiste wijze is vastgesteld achten wij het onze taak uw pakket op peil te houden aan de ontwikkelingen die uw pakket aangaan, zoals herbouw waardeontwikkelingen welke gekoppeld zijn aan de herbouw waarde index ( CBS herbouwwaarde prijspeil ), deze waardebepalingen worden bepaald aan een periodieke vaststelling van de herbouw waardemeter. Deze herbouw waardemeter wordt door de maatschappij eens in de 5 jaar ( kan per maatschappij verschillen ) aan u verstrekt, samen bepalen wij dan of uw opstal ( woonhuis ) nog aan die voorwaarden voldoet, zodat u een garantie voor onderverzekering herbouw waarde wordt verleend. Totaal abonnement per maand Zie uw overeengekomen Service abonnement keuze

9 Pagina 9 van 27 Service abonnement Verzekering en administratiekantoor J.M. van der Horst Zilver ( 2 ) Toevoegingen ( extra ) Schadebegeleiding Wij adviseren niet alleen, maar bewaken voortdurend uw rechten die uit de verzekeringen voortvloeien. Begeleiding van schade aangiften, het doen van expertise aanvragen, samenhangende correspondentie, contact onderhoud met maatschappij en tegenpartij, pakket vergelijking, regelmatige taxatie van uw opstal en inboedel, schade expertise en ondersteuning bij uw schade opgave, begeleiding van schade herstel en alle voorkomende zaken die uit het beheer van uw verzekeringspakket voortkomen, worden u door ons bedrijf uit handen genomen. Dossiervorming t.b.v. rechtsbijstand Binnen dit Service abonnement onderdeel bieden wij u aan een complete begeleiding, zoals; aanzegging procedure aan de wederpartij, dossiervorming tbv de rechtsbijstand advocaat, bewerking correspondentie tussen de DAS rechtsbijstand en wederpartij middels een door u getekende volmacht tbv ons kantoor, begeleiding rechtbank procedure, kortom, alle werkzaamheden worden u uit handen genomen teneinde de aangemelde procedure procedureel te begeleiden. Financiële planning en advies Nederlanders staan nauwelijks stil bij de financiële gevolgen van het overlijden van een partner. Uit onderzoek blijkt dat slechts een op de vijf gezinnen voldoende financiële middelen heeft om het verlies op te vangen. Het blijkt dat veel mensen (liever) niet nadenken over een overlijden in het gezin. Maar tien procent heeft het in kaart gebracht, terwijl negentig procent zeker zegt te weten dan in financiële problemen te komen. Door een overlijden van de partner verandert de financiële situatie van nabestaanden in één klap rigoureus. Vaak valt een deel van het inkomen weg en komen er ook veelal extra kosten bij. Het is belangrijk dat u in kaart brengt wat er gebeurt als u of uw partner overlijdt. Stort het gezin dan ook financieel ineen of is er een buffer? Wij zetten het graag samen met u op een rijtje en geven u een deskundig advies voor eventuele maatregelen. Ook binnen dit Service abonnement onderdeel is het mogelijk dit onderdeel apart af te nemen en periodiek te laten uitvoeren.

10 Pagina 10 van 27 NAZORG HYPOTHECAIR KREDIET EN VERMOGENSOPBOUW * ALSMEDE ADVIES EN BEMIDDELING AAN WONING GERELATEERDE SCHADEVERZEKERINGEN * Alle de met * gemerkte onderdelen van deze nazorg module vallen onder de direkte werking ( onder onze nazorg ) van ons Dienst Verlenings Dokument ( DVD ), vraag hier naar indien deze niet, of nog niet, in uw bezit zijn. Ons DVD maakt een geheel uit met dit Service Abonnement. Ons bedrijf staat genoteerd bij de Stichting Erkenningsregeling Hypotheek adviseurs ( SEH ) als Erkend Hypotheek Adviseur, waardoor u ervan verzekerd kan zijn dat onze adviezen worden verstrekt conform de bepalingen van de SEH. U kunt ons vinden op de WEB site van de SEH ( ). Op deze website kunt u zich overtuigen aan welke eisen de erkend hypotheek adviseur moet voldoen, alsmede in onverhoopte zaken, hoe u zich kunt laten bijstaan indien aan u een onjuist advies is verstrekt. Ons bedrijf is mede aangesloten bij de Stichting Nationale Hypotheek Garantie ( NHG ), waardoor wij u telkenmale kunnen informeren over de laatste ontwikkelingen op het gebied van de NHG. U kunt ons evenzo vinden op de WEB site van de NHG ( ). Wij zijn ons er thans zeer van overtuigd, dat uw hypotheek meer dan de normale service en advisering nodig heeft, bezien tegen de achtergrond van de laatste tijd. De nieuwe Inkomsten Belasting wetgeving 21-e eeuw alsmede de rumoerige ontwikkelingen op de beurzen, geven aan, dat een strakke en volledige begeleiding inmiddels zeer wenselijk genoemd mag worden. Wij zijn ons ervan bewust, dat de nieuwe wet IB 21-e eeuw voor de nodige ondoorzichtigheid heeft gezorgd, desalniettemin, zien wij het als een uitdaging die ondoorzichtigheid bij u weg te halen door u in een overzichtelijk advies, de mogelijkheden te presenteren welke aanpassingen van uw hypotheek eventueel overwogen kunnen worden. De beperkte rente aftrek, de boxen keuze, de kapitaalverzekering eigen woning ( KEW ), de belegging materie, het aflossing vrije hypothecaire gedeelte, verlengingen, rente vast termijn, de fiscale keuze bij samenwoning, rentelast verdeling, kortom, ons bedrijf is u graag van dienst om in een vrijblijvend gesprek, uw ( reeds afgesloten ) hypotheekkeuze nog eens na de invoering IB 21-e eeuw nader te beschouwen. Op uw verzoek verstrekken wij graag een vergelijkend maandoverzicht, waardoor u zelf kunt bepalen of een aanvullend oriënterend gesprek zinvol is. In ieder geval willen wij aangeven dat een hypothecaire geldlening, door een jaarlijkse toetsing van de prognose, zeker op dit moment, uiterst dienstig kan zijn. Dienstverlening schadeverzekeringen Adviseren schadeverzekeringen Inventariseren van de verzekerbare risico s op het gebied van particuliere schadeverzekeringen waarmee u te maken kunt krijgen Wij stellen u mondeling en/of schriftelijk vragen. Deze vragen stellen wij om een goed inzicht te krijgen in de omstandigheden die in het algemeen invloed kunnen hebben op de vraag of en zo ja welke verzekeringen ten behoeve van uw woning u nodig heeft. Ook vragen wij u ons te informeren over mogelijke veranderingen in de toekomst die voor u redelijkerwijs nu al te voorzien zijn en die gevolgen kunnen hebben voor de risico s die u heeft verzekerd of kunt verzekeren. Daarnaast inventariseren wij uw specifieke wensen ten aanzien van het onderwerp particuliere schadeverzekeringen in relatie tot uw woning.

11 Pagina 11 van 27 Marktanalyse van de verzekerbare risico s die al zijn verzekerd Het is mogelijk dat u bij aanvang van het abonnement al verzekeringen ten behoeve van uw woning heeft afgesloten. Wij controleren of de risico s waarvoor u de betreffende verzekeringen heeft afgesloten nog aanwezig zijn en zo ja of deze verzekeringen nog passend zijn voor het risico zoals dat ten tijde van het afsluiten van het abonnement bestond. Hierbij onderzoeken wij tevens of de verzekeringsmaatschappijen waarmee wij samenwerken mogelijk nog aantrekkelijkere voorwaarden kunnen bieden. Advies om wel of geen aanvullende verzekeringen met betrekking tot uw woning af te sluiten Op grond van de informatie die u ons heeft verstrekt en de waarnemingen die wij hebben gedaan informeren wij u over de risico s die u kunnen treffen met betrekking tot uw woning en die op het moment van het afsluiten van het abonnement niet of niet passend zijn verzekerd. Hierbij informeren wij u ook in algemene zin over de financiële gevolgen die het intreden van een dergelijk risico voor u kan hebben. Vervolgens zullen wij u een concreet advies geven of u er verstandig aan doet om een of meerdere van deze risico s toch te verzekeren. Uiteraard bent u vrij om dit advies wel of niet op te volgen. Bemiddelen schadeverzekeringen Onderzoek naar de kwaliteit van de voorwaarden van de verzekering en de hoogte van de premie van (aanvullend) te verzekeren risico s en ons advies daarover Ons kantoor brengt namens klanten regelmatig nieuwe verzekeringen onder bij meerdere verzekeringsmaatschappijen. Indien u op basis van ons advies een verzekering met betrekking tot uw woning wilt afsluiten dan onderzoeken wij, binnen de groep verzekeringsmaatschappijen waarbij wij regelmatig verzekeringen onderbrengen, welke maatschappij op dit moment verzekeringsvoorwaarden biedt die voor uw situatie passend zijn. Hierbij letten wij op de inhoud van de polisvoorwaarden, de hoogte van de premie, de bijzondere (in positieve of negatieve zin) afwijkende clausules zoals die door de verzekeringsmaatschappij worden gehanteerd en onze ervaringen met de betreffende maatschappijen in de administratieve afhandeling van verzoeken tot aanpassing van de verzekering. In ons advies betrekken wij ook de ervaringen die ons kantoor heeft met de wijze waarop de verzekeringsmaatschappijen in de praktijk schades afwikkelen. Op basis van dit onderzoek en op basis van de informatie die wij van u hebben ontvangen, geven wij u een concreet advies bij welke verzekeringsmaatschappij u er verstandig aan doet welke specifieke verzekering af te sluiten. Verzorgen van voorlopige dekkingen indien wenselijk, en nadrukkelijk met u afgesproken U kunt ons opdragen te bemiddelen bij het afsluiten van een schadeverzekering met betrekking tot uw woning. Tussen het moment waarop u ons deze opdracht geeft en het moment waarop de verzekeringsmaatschappij de door u gewenste verzekering laat ingaan, kan een tijdsverloop zitten. Binnen deze tijdsperiode bent u dus voor het risico dat u wilt verzekeren niet verzekerd. Zou u in deze periode een schade krijgen dan heeft u geen recht op een schadevergoeding omdat er nog geen verzekeringsovereenkomst is.

12 Pagina 12 van 27 In bijzondere omstandigheden mogen wij namens de verzekeringsmaatschappij waarbij u de aanvraag voor een nieuwe verzekering heeft ingediend een zogenaamde voorlopige dekking verlenen. Deze voorlopige dekking geldt slechts voor een beperkt aantal dagen en dient ervoor om de tijd te overbruggen tussen het moment waarop u de aanvraag voor een verzekering indient en het moment waarop de verzekeringsmaatschappij over uw aanvraag voor het afsluiten van een nieuwe verzekering heeft beslist. Alleen wanneer wij u dit schriftelijk hebben bevestigd kunt u er van uitgaan dat u na het indienen van een aanvraag voor een nieuwe verzekering een tijdelijke dekking heeft tot het moment waarop de maatschappij definitief over uw aanvraag heeft beslist. In deze bevestiging treft u ook de voorwaarden en het verzekerde bedrag aan waarvoor de voorlopigheid dekking aan u is verstrekt. Verzorgen van de aanvraag van de nieuwe verzekeringen en bewaking van termijnen Elke verzekeringsmaatschappij wil alvorens een verzekering te accepteren van u specifieke informatie ontvangen. Het is belangrijk dat de vragen die de maatschappij in dit kader stelt volledig en naar waarheid worden beantwoord. Worden bepaalde vragen onjuist beantwoord dan kan dit, in het geval u te maken krijgt met een schade, de verzekeringsmaatschappij het recht geven om geen uitkering te verlenen. Wij lichten daarom de achtergrond van de vragen toe en zullen ons inspannen om te voorkomen dat u per ongeluk bepaalde vragen onjuist beantwoordt. Indien de verzekeringsmaatschappij, alvorens een besluit te kunnen nemen of zij het door u aangeboden risico willen accepteren, naast informatie ook bepaalde documenten wil ontvangen, dan ondersteunen wij u daarbij zodat de aanvraag in één keer goed wordt ingediend. Na het indienen van de aanvraag bewaken wij de termijnen waarbinnen het redelijk is dat de maatschappij een beslissing neemt. Blijft de beslissing uit dan nemen wij contact op met de maatschappij om spoedige afhandeling te bevorderen. Geeft de verzekeringsmaatschappij aan de aangeboden verzekering alleen te willen accepteren indien aan bepaalde aanvullende voorwaarden wordt voldaan dan beoordelen wij deze nadere voorwaarden. Indien deze naar ons oordeel niet redelijk zijn dan treden wij namens u in overleg met de betreffende verzekeringsmaatschappij om te proberen tot aanpassing van deze nadere voorwaarden te komen. Verzorgen van de communicatie met de verzekeringsmaatschappijen waarbij verzekeringen moeten worden opgezegd of worden aangepast Er kan een moment aanbreken waarop u niet langer behoefte heeft aan verzekeringen die u in het verleden heeft afgesloten met betrekking tot uw woning. Bijvoorbeeld omdat het risico waarvoor u de verzekering heeft afgesloten niet langer bestaat. Of omdat u het risico bij een andere verzekeringsmaatschappij wilt onderbrengen omdat die betere voorwaarden en of premies heeft. In dat geval verzorgen wij voor u de contacten met de verzekeringsmaatschappij waarbij u de verzekering wenst op te zeggen. Ook controleren wij of u eventueel nog recht heeft op premierestitutie. Deze communicatie verzorgen wij ook namens u indien u een bestaande verzekering niet wilt beëindigen maar wel wilt aanpassen aan veranderingen die aan uw kant hebben plaatsgevonden of gaan plaatsvinden. Denk hierbij aan verhuizingen, verbouwingen van uw woning, aanschaf dure inventaris etc. Ook in die gevallen verzorgen wij namens u de communicatie met de verzekeringsmaatschappijen die nodig is om te zorgen dat de bestaande verzekeringen worden aangepast aan de omstandigheden die bij u zijn veranderd en waarover u ons heeft geïnformeerd.

13 Pagina 13 van 27 Bewaking tijdige ontvangst verzekeringsdocumenten en controle of inhoud conform onze aanvraag is Op basis van de aanvraag maakt de verzekeringsmaatschappij de verzekeringsovereenkomst op. De specifieke gegevens zoals die voor u binnen de verzekering gelden staan op het polisblad. Dit polisblad is een belangrijk document. Het polisblad in combinatie met de polisvoorwaarden beschrijft de rechten en plichten van zowel de verzekeringsmaatschappij als van u. Het is belangrijk te controleren of de eisen zoals u die bij het aanvragen van de verzekering ten behoeve van uw woning heeft geformuleerd ook correct in de verzekeringsovereenkomst zijn verwerkt. Denk bijvoorbeeld aan tenaamstelling, risico-adres, kring van verzekerden, de verzekerde bedragen etc. Wij controleren namens u of de verzekeringsovereenkomst zoals die door de verzekeringsmaatschappij is opgesteld, overeenkomt met de gegevens zoals die in de aanvraag voor de verzekering zijn vermeld. Uiteraard bewaken wij daarbij ook dat de verzekeringsmaatschappij de documenten tijdig opmaakt en toestuurt. Controle juiste premiestelling inclusief recht op premiekortingen Verzekeringsmaatschappijen kennen vaak verschillende tarieven voor dezelfde verzekering. Het tarief waarop u recht heeft, kan daarbij van allerlei zaken afhankelijk zijn. Bijvoorbeeld de postcode van uw woonadres, uw leeftijd, het feit of u meerdere verzekeringen bij de betreffende verzekeringsmaatschappij heeft afgesloten, de vraag of en zo ja hoe vaak u eerder schades heeft geclaimd, of u bepaalde maatregelen heeft getroffen om schades te voorkomen of te beperken etc. Aan de hand van de gegevens zoals u die ons verstrekt heeft en de waarnemingen die wij zelf hebben gedaan, controleren wij of de verzekeringsmaatschappij u de juiste premie berekent. Maar ook of zij op correcte wijze eventuele kortingen op de premie hebben meegenomen. Beheer schadeverzekeringen Archivering van de particuliere schadeverzekeringen die via ons kantoor zijn gesloten Op ons kantoor bewaren wij van alle particuliere schadeverzekeringen met betrekking tot uw woning die u via ons kantoor heeft afgesloten alle relevante gegevens. Daarbij kunt u denken aan bijvoorbeeld de gegevens die aan de verzekeringsmaatschappij zijn gezonden bij het aanvragen van de verzekering, het polisblad, de verzekeringsvoorwaarden en de correspondentie die wij namens u met de verzekeringsmaatschappij hebben gevoerd. Indien u in een bepaalde situatie, bijvoorbeeld na een schade, dus bepaalde gegevens niet meer ter beschikking heeft dan bent u niet afhankelijk van de medewerking van de verzekeringsmaatschappij om uw dossier weer compleet te maken maar kunt u een beroep op ons doen. Alleen in de versie goud doen wij deze archivering ook voor de door u bij derden afgesloten verzekeringen. Periodieke controle van alle bestaande verzekeringen (zowel via ons als via derden gesloten) of deze aangepast moeten worden aan veranderingen in uw situatie. Op het moment dat u een verzekering afsluit kan deze passend zijn voor de situatie waarin u op dat moment verkeert. Maar nadat de verzekering is ingegaan, kunnen uw omstandigheden veranderen. Hierdoor kan de verzekering die oorspronkelijk goed aansloot bij uw persoonlijke situatie niet meer passend zijn.

14 Pagina 14 van 27 Bepaalde nieuwe risico s kunnen onbedoeld onverzekerd blijven of voor risico s die inmiddels niet meer aanwezig zijn, kunt u onnodig premies blijven betalen. Binnen het abonnement zilver controleren wij eens in de twee jaar, mits de verzekeringen via ons kantoor zijn afgesloten. Bij het abonnement goud controleren wij ook eens in de twee jaar of de verzekeringen zoals u die heeft afgesloten nog steeds passend zijn voor uw persoonlijke situatie op dat moment. Dat doen wij zowel voor de verzekeringen die via ons kantoor zijn afgesloten als voor de verzekeringen die u elders heeft afgesloten maar via ons kantoor laat administreren. Online overzicht bestaande verzekeringen Als relatie van ons kantoor krijgt u op verzoek een persoonlijke en beveiligde toegangscode. Hiermee kunt u op elk moment van de dag waar ook ter wereld uw verzekeringsgegevens digitaal inzien. Alleen in de versie goud geven wij dit online inzicht ook voor de door u bij derden afgesloten verzekeringen. ( deze optie is nog niet beschikbaar ) Schadebehandeling Ondersteuning bij invullen schade-aangifte U kunt te maken krijgen met bijvoorbeeld een brand of inbraak. Zaken waarvan wij natuurlijk hopen dat die zich niet zullen voordoen. Maar indien dit toch het geval is dan kan het zijn dat u juist voor deze calamiteit een verzekering heeft afgesloten die de financiële schade, die het gevolg is van deze calamiteit, geheel of gedeeltelijk vergoedt. U zult zich hiervoor uiteraard moeten wenden tot de verzekeringsmaatschappij waarbij u het risico heeft verzekerd. Dat begint met een goede en correct ingevulde schade-aangifte. Voor u is het belangrijk dat deze aangifte correct en volledig gebeurt. Worden zaken verkeerd ingevuld of vergeten dan kan dit de afwikkeling van de schade ernstig vertragen. Ook is het belangrijk dat u een goede inventarisatie maakt van de door u werkelijk geleden schade. Binnen het abonnement zilver staan wij onze relaties, bij het invullen van het schadeaangifteformulier, actief bij voor zover het gaat om verzekeringen die via ons kantoor zijn afgesloten. Binnen het abonnement goud geven wij deze ondersteuning ook voor de particuliere schadeverzekeringen die u bij een andere financiële dienstverlener of rechtstreeks bij een verzekeringsmaatschappij heeft afgesloten maar die wel via ons kantoor zijn geadministreerd. Benoeming indien wenselijk van contra-expertise Indien u te maken krijgt met een calamiteit waardoor er schade ontstaat van wat groter financieel belang dan zal de verzekeringsmaatschappij een deskundige sturen om de exacte omvang van de schade te bepalen. Deze deskundige wordt aangesteld en betaald door de verzekeringsmaatschappij. Zeker bij grotere of complexere schades kunnen er discussies ontstaan over het juiste schadebedrag. Over het algemeen zal de verzekeringsmaatschappij het oordeel van de door haar ingeschakelde deskundige volgen. Veel verzekeringen geven u het recht om ook een eigen deskundige te benoemen. De kosten hiervan komen dan veelal voor rekening van de verzekeringsmaatschappij. In voorkomende gevallen zullen wij u adviseren of het aanstellen van een eigen schadedeskundige wel of niet aan te bevelen is. Indien u dat wenst zullen wij u een deskundige adviseren waarvan het onze ervaring is dat deze uw belangen goed zal behartigen bij het vaststellen van uw financieel belang. Indien u dat wenst verzorgen wij de contacten tussen deze eigen aan te stellen schadedeskundige, de schadedeskundige van de verzekeringsmaatschappij en de verzekeringsmaatschappij zelf.

15 Pagina 15 van 27 Binnen het abonnement zilver staan wij onze relaties bij, bij het benoemen van een contra-expert voor zover het gaat om verzekeringen die via ons kantoor zijn afgesloten. Binnen het abonnement goud geven wij deze ondersteuning ook voor de particuliere schadeverzekeringen die u bij een andere financiële dienstverlener of rechtstreeks bij een verzekeringsmaatschappij heeft afgesloten maar die wel via ons kantoor zijn geadministreerd. Overleg met verzekeringsmaatschappij en bewaking termijnen De definitieve afwikkeling van een schade kan zeer lange tijd vergen. Dat hoeft niet te maken te hebben met bewust vertragen van de afhandeling van de schade door de betrokken verzekeringsmaatschappij. Een schade kan zeer complex zijn waarbij veel partijen betrokken zijn. Vrij snel kan dan een situatie ontstaan waar de ene partij op de andere partij gaat wachten. Onze taak is het om te proberen de afwikkeling van de schade waar mogelijk te bespoedigen. Hiervoor is vaak veel en intensief contact met de verzekeringsmaatschappij, taxateurs en eventuele tegenpartijen nodig. Binnen het abonnement zilver staan wij onze relaties bij in de contacten met de verzekeringsmaatschappij bij het afwikkelen van een schade voor zover het gaat om verzekeringen die via ons kantoor zijn afgesloten. Als relatie van ons kantoor krijgt u op verzoek een persoonlijke en beveiligde toegangscode. Hiermee kunt u op elk moment van de dag waar ook ter wereld uw verzekeringsgegevens digitaal inzien Alleen in de versie goud geven wij dit online inzicht ook voor de door u bij derden afgesloten verzekeringen. ( deze optie is nog niet beschikbaar ) Controle juistheid standpunten verzekeringsmaatschappij Nadat de verzekeringsmaatschappij alle gegevens heeft ontvangen die in het kader van de schadeaangifte belangrijk zijn, zal de maatschappij een standpunt innemen. Dat standpunt kan inhouden dat men het volledige bedrag zoals u dat heeft geclaimd, gaat uitkeren. Maar het is ook mogelijk dat de verzekeringsmaatschappij zich op het standpunt stelt dat u recht heeft op een lager bedrag. Of zelfs aangeeft helemaal niets van de schade te willen vergoeden omdat bijvoorbeeld de oorzaak van de schade niet valt onder hetgeen in de verzekeringsvoorwaarden is opgenomen als gebeurtenis waarvoor de verzekering recht geeft op een schadevergoeding. Ons kantoor zal het besluit van de verzekeringsmaatschappij ten aanzien van de schadeverzekering van uw woning toetsen aan de hand van het aanvraagformulier, de toepasselijke verzekeringsvoorwaarden, de relevante jurisprudentie, de openbare gedragscodes waartoe de verzekeringsmaatschappij zich heeft verplicht alsmede aan de gepubliceerde uitspraken van de Geschillencommissie Financiële Dienstverlening KiFiD. Indien wij van oordeel zijn dat de verzekeringsmaatschappij een onjuist standpunt inneemt dan informeren wij u hierover en zullen wij, indien u dat wenst, de verzekeringsmaatschappij van onze visie in kennis stellen en indien de verzekeringsmaatschappij dat wenst nader toelichten en onderbouwen. Binnen het abonnement zilver controleren wij de juistheid van het standpunt van de maatschappij in het kader van een besluit om wel of geen schadevergoeding uit te keren voor zover het gaat om verzekeringen die via ons kantoor zijn afgesloten. Binnen het abonnement goud geven wij deze ondersteuning ook voor de particuliere schadeverzekeringen die u bij een andere financiële dienstverlener of rechtstreeks bij een verzekeringsmaatschappij heeft afgesloten maar die wel via ons kantoor zijn geadministreerd.

16 Pagina 16 van 27 Beheer vermogensopbouwproducten Archivering van de documenten inzake vermogensopbouwproducten Ten behoeve van uw hypotheek sluit u mogelijk financiële producten om te zijner tijd de geldlening af te lossen. Of producten waarmee u zich verzekert tegen de financiële gevolgen van calamiteiten als werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of overlijden. Deze verzekeringen kunnen belangrijk zijn om voldoende financiële middelen te hebben om na een dergelijke calamiteit in uw woning te kunnen blijven wonen Binnen het abonnement zilver archiveren wij alle relevante stukken voor zover het gaat om financiële producten met betrekking tot aflossing van uw hypotheek en het opvangen van uw woonlasten na een calamiteit voor zover het gaat om financiële producten die u via ons kantoor heeft afgesloten. Binnen het abonnement goud geven wij deze ondersteuning ook voor financiële producten, die u bij een andere financiële dienstverlener of rechtstreeks bij een verzekeringsmaatschappij heeft afgesloten maar die wel via ons kantoor zijn geadministreerd. Door het feit dat binnen ons kantoor alle relevante stukken aanwezig zijn, bent u, indien u bepaalde stukken kwijt bent, niet afhankelijk van de financiële instelling waar u de betreffende producten heeft afgesloten. Online overzicht bestaande vermogensopbouwproducten Als relatie van ons kantoor krijgt u op verzoek een persoonlijke en beveiligde toegangscode. Hiermee kunt op elk moment van de dag waar ook ter wereld de belangrijkste gegevens digitaal inzien van de door u afgesloten vermogensopbouwproducten waaronder levensverzekeringen en betalingsbeschermers met betrekking tot uw woning. Binnen het abonnement zilver geven wij toegang tot dit digitaal overzicht voor zover het gaat om financiële producten met betrekking tot aflossing van uw hypotheek en het opvangen van de financiële gevolgen van werkloosheid, arbeidsongeschiktheid, overlijden en calamiteiten die via ons kantoor zijn afgesloten. Binnen het abonnement goud geven wij deze ondersteuning ook voor financiële producten die u bij een andere financiële dienstverlener of rechtstreeks bij een verzekeringsmaatschappij heeft afgesloten maar die wel via ons kantoor zijn geadministreerd. ( deze optie is nog niet beschikbaar ) Onderhoud vermogensopbouwproducten * Periodieke controle rendement en kosten Op het moment dat u een financieel product afsluit kunnen er onderbouwde verwachtingen zijn ten aanzien van kosten en rendement waarmee u met de aanschaf van het betreffende product naar verwachting mee te maken kunt krijgen. Door bijvoorbeeld economische omstandigheden kan de werkelijkheid anders verlopen dan ten tijde van het afsluiten van het financiële product mocht worden verwacht. Het is dan ook van groot belang om periodiek te onderzoeken of de aannames die zijn gemaakt bij het afsluiten van het product gedurende het bestaan van het financiële product correct blijken te zijn, dan wel dat rekening moet worden gehouden met mogelijke belangrijke afwijkingen.

17 Pagina 17 van 27 Binnen het abonnement zilver controleren wij eens in de twee jaar met betrekking tot de door u in het kader van de hypotheek afgesloten vermogensopbouwproducten, waaronder levensverzekeringen en betalingsbeschermers, of de kosten en rendementen zich ontwikkelen conform de veronderstellingen zoals die ten tijde van het afsluiten van deze producten bestonden. Binnen het abonnement goud geven wij deze ondersteuning ook voor financiële producten die u bij een andere financiële dienstverlener of rechtstreeks bij een verzekeringsmaatschappij heeft afgesloten maar die wel via ons kantoor zijn geadministreerd. Periodieke controle wijziging persoonlijke situatie Nadat u een financieel product heeft afgesloten kan uw persoonlijke situatie zich wijzigen. U kunt een ander beroep kiezen, een ander niveau van inkomsten krijgen, uw gezinssituatie kan veranderen en uw kostenpatroon kan veranderen. Deze veranderingen kunnen er toe leiden dat u behoefte krijgt aan een ander niveau en/of vorm van vermogensopbouw en risicobescherming. Is dat het geval dan zal onderzocht moeten worden of uw bestaande vermogensopbouwproducten, levensverzekeringen en betalingsbeschermers aan deze nieuwe situatie aangepast kunnen worden. Binnen het abonnement zilver controleren wij eens in de twee jaar of de door u in het kader van de hypotheek via ons kantoor afgesloten vermogensopbouwproducten, waaronder levensverzekeringen en betalingsbeschermers, nog aansluiten bij uw persoonlijke situatie op dat moment. Binnen het abonnement goud geven wij deze ondersteuning ook voor vermogensopbouwproducten, levensverzekeringen en betalingsbeschermers die u ten behoeve van uw woning bij een andere financiële dienstverlener of rechtstreeks bij een verzekeringsmaatschappij heeft afgesloten maar die wel via ons kantoor zijn geadministreerd. Doorvoeren van wijzigingen Indien het wenselijk is veranderingen aan te brengen in door u in het verleden in verband met de aankoop van uw woning afgesloten vermogensopbouwproducten waaronder levensverzekeringen alsmede betalingsbeschermers dan verzorgt ons kantoor namens u de contacten met de betreffende financiële instellingen teneinde deze wijzigingen daadwerkelijk te laten doorvoeren. Binnen het abonnement zilver verzorgen wij deze mutaties ten aanzien van de door u via ons kantoor afgesloten vermogensopbouwproducten, waaronder levensverzekeringen alsmede betalingsbeschermers, Binnen het abonnement goud geven wij deze ondersteuning ook voor financiële producten die u bij een andere financiële dienstverlener of rechtstreeks bij een verzekeringsmaatschappij heeft afgesloten maar die wel via ons kantoor zijn geadministreerd.

18 Pagina 18 van 27 Ondersteuning bij claim op betalingsbeschermer Ondersteuning bij invullen schade-aangifte betalingsbeschermer U kunt te maken krijgen met arbeidsongeschiktheid of werkloosheid. Zaken waarvan wij natuurlijk hopen dat die zich niet zullen voordoen. Maar indien dit toch het geval is dan kan het zijn dat u juist voor deze calamiteit een verzekering heeft afgesloten die de inkomensschade, die het gevolg is van deze calamiteit, geheel of gedeeltelijk vergoedt. U zult zich hiervoor uiteraard moeten wenden tot de verzekeringsmaatschappij waarbij u het risico heeft verzekerd. Dat begint met een goede en correct ingevulde schade-aangifte. Voor u is het belangrijk dat deze aangifte correct en volledig gebeurt. Worden zaken verkeerd ingevuld of vergeten dat kan dit de afwikkeling van de schade ernstig vertragen. Ook is het belangrijk dat u een goede inventarisatie maakt van de door u werkelijk geleden schade. Binnen het abonnement zilver staan wij onze relaties, bij het invullen van het schadeaangifteformulier, actief bij voor zover het gaat om verzekeringen die via ons kantoor zijn afgesloten. Binnen het abonnement goud geven wij deze ondersteuning ook voor de particuliere schadeverzekeringen die u bij een andere financiële dienstverlener of rechtstreeks bij een verzekeringsmaatschappij heeft afgesloten maar die wel via ons kantoor zijn geadministreerd. Overleg met verzekeringsmaatschappij en bewaking termijnen De definitieve afwikkeling van een claim op een betalingsbeschermer kan zeer lange tijd vergen. Dat hoeft niet te maken te hebben met bewust vertragen van de afhandeling van de schade door de betrokken verzekeringsmaatschappij. Een schade kan zeer complex zijn waarbij veel partijen betrokken zijn. Vrij snel kan dan een situatie ontstaan waar de ene partij op de andere partij gaat wachten. Onze taak is het om te proberen de afwikkeling van de schade waar mogelijk te bespoedigen. Hiervoor is vaak veel en intensief contact met de verzekeringsmaatschappij, arbeidsdeskundigen of een tegenpartij nodig. Binnen het abonnement zilver staan wij onze relaties bij, bij overleg met de verzekeringsmaatschappij en bewaking van termijnen voor zover het gaat om verzekeringen die via ons kantoor zijn afgesloten. Binnen het abonnement goud geven wij deze ondersteuning ook voor de particuliere schadeverzekeringen die u bij een andere financiële dienstverlener of rechtstreeks bij een verzekeringsmaatschappij heeft afgesloten maar die wel via ons kantoor zijn geadministreerd. Controle juistheid standpunten verzekeringsmaatschappij Nadat de verzekeringsmaatschappij alle gegevens heeft ontvangen die in het kader van de schadeaangifte belangrijk zijn zal de maatschappij een standpunt innemen. Dat standpunt kan inhouden dat men het volledige bedrag zoals u dat heeft geclaimd, gaat uitkeren. Maar het is ook mogelijk dat de verzekeringsmaatschappij zich op het standpunt stelt dat u recht heeft op een lager bedrag. Of zelfs aangeeft helemaal niets van de schade te willen vergoeden omdat bijvoorbeeld de oorzaak van de schade niet valt onder hetgeen in de verzekeringsvoorwaarden is opgenomen als gebeurtenis waarvoor de verzekering recht geeft op een schadevergoeding. Ons kantoor zal het besluit van de verzekeringsmaatschappij ten aanzien van de schadeverzekering van uw woning toetsen aan de hand van het aanvraagformulier, de toepasselijke verzekeringsvoorwaarden, de relevante jurisprudentie, de openbare gedragscodes waartoe de verzekeringsmaatschappij zich heeft verplicht alsmede aan de gepubliceerde uitspraken van de Geschillencommissie Financiële Dienstverlening KiFiD.

19 Pagina 19 van 27 Indien wij van oordeel zijn dat de verzekeringsmaatschappij een onjuist standpunt inneemt dan informeren wij u hierover en zullen wij, indien u dat wenst, de verzekeringsmaatschappij van onze visie in kennis stellen en indien de verzekeringsmaatschappij dat wenst nader toelichten en onderbouwen. Binnen het abonnement zilver controleren wij de juistheid van het standpunt van de maatschappij in het kader van een besluit om wel of geen schadevergoeding uit te keren voor zover het gaat om verzekeringen die via ons kantoor zijn afgesloten. Binnen het abonnement goud geven wij deze ondersteuning ook voor de particuliere schadeverzekeringen die u bij een andere financiële dienstverlener of rechtstreeks bij een verzekeringsmaatschappij heeft afgesloten maar die wel via ons kantoor zijn geadministreerd. Beheer hypotheekovereenkomst Archivering van documenten Wij archiveren alle relevante documenten die in het kader van de hypotheek, die door ons kantoor is geadviseerd en bemiddeld, worden opgesteld. Zolang u klant van ons kantoor bent en de hypotheekovereenkomst nog bestaat, bewaren wij deze gegevens. Indien u bepaalde stukken kwijt raakt kunt u bij ons een kopie opvragen. Online overzicht bestaande hypotheekovereenkomst Als relatie van ons kantoor krijgt u op verzoek een persoonlijke en beveiligde toegangscode. Hiermee kunt u op elk moment van de dag waar ook ter wereld de belangrijkste gegevens digitaal inzien van de door u afgesloten hypotheekovereenkomst Binnen de abonnementen brons en zilver geven wij toegang tot dit digitaal overzicht voor zover het gaat om de hypotheek die door ons kantoor is geadviseerd en bemiddeld. Binnen het abonnement goud geven wij deze ondersteuning ook voor de hypotheek die u bij een andere financiële dienstverlener of rechtstreeks bij een verzekeringsmaatschappij heeft afgesloten maar die wel via ons kantoor is geadministreerd. ( deze optie is nog niet beschikbaar ) Onderhoud hypotheekovereenkomst * Relevante veranderingen sociale of fiscale wetgeving Rondom hypothecair krediet zijn er regelmatig veranderingen op het gebied van wet- en regelgeving. In algemene zin informeren wij onze relaties door middel van nieuwsbrieven door middel van publicaties op onze website over deze wijzigingen. Onze Web site is thans in herontwikkeling en wordt uitgebreid voor deze functionaliteiten.

20 Pagina 20 van 27 Periodieke controle of bestaand hypothecair krediet nog passend is bij uw persoonlijke situatie Nadat u een hypotheek heeft afgesloten kan uw persoonlijke situatie veranderen. Dit kan met zich meebrengen dat het voor uw situatie wenselijk is om meer of eerder met het aflossen van de schuld te starten. Of juist te kiezen voor latere aflossingen of tijdelijk mindere aflossing. Belangrijk is immers dat uw woonlasten nu en voor zover voorzienbaar in de toekomst blijven aansluiten bij uw persoonlijke financiële situatie. Binnen het abonnement brons controleren wij eens in de vier jaar of de door ons kantoor geadviseerde en bemiddelde hypotheek nog goed aansluit aan uw persoonlijke situatie op dat moment. Binnen het abonnement zilver doen wij dat dit eens in de twee jaar. Bij het abonnement goud doen wij dit ook eens in de twee jaar maar dan ook indien u de hypotheekovereenkomsten bij een andere financiële dienstverlener of rechtstreeks bij een verzekeringsmaatschappij heeft afgesloten mits die via ons kantoor is geadministreerd. Advies en aanpassing bestaande hypotheekovereenkomst Indien wij vaststellen dat uw persoonlijke situatie zodanig is veranderd dat aanpassing van uw bestaande hypotheek wenselijk is dan zullen wij hierover een uitgebreid advies opstellen. In dit advies geven wij aan welke wijzigingen spelen en wat de voor- en nadelen zijn van aanpassing van uw bestaande hypotheek. Vervolgens geven wij u een concreet financieel onderbouwd advies met aanbeveling om wel of niet tot deze aanpassing van uw bestaande hypotheek over te gaan. Indien wij tot aanpassing van uw hypotheekovereenkomst adviseren, zullen wij, indien u dat wenst, deze aanpassingen ook communiceren met de betreffende financiële instelling. Wij bewaken dan de procedures en termijnen en verzorgen alle contacten om te zorgen dat de door u gewenste aanpassing ook daadwerkelijk zal plaatsvinden. Binnen de abonnementen brons en zilver geven wij deze adviezen en verzorgen wij deze aanpassingen voor de via ons kantoor geadviseerde en bemiddelde hypotheken. Binnen het abonnement goud doen wij dat ook voor de hypotheekovereenkomst die u bij een andere financiële dienstverlener of rechtstreeks bij een verzekeringsmaatschappij heeft afgesloten mits die wel via ons kantoor is geadministreerd. Periodieke controle actueel aanbod van geldverstrekkers Financiële producten worden door de financiële instellingen die deze aanbieden regelmatig vernieuwd. Ook is er tussen financiële instellingen soms heftige concurrentie. Nadat u een hypotheek heeft afgesloten, kan er een moment aanbreken waar nieuwe producten of nieuwe tarieven voor u zodanig aantrekkelijk zijn dat het zinvol is uw bestaande hypotheek vervroegd af te lossen. Om hierover echter een definitief advies te kunnen geven moeten alle voor- en nadelen van een dergelijke transactie in detail in kaart worden gebracht. Binnen het abonnement brons onderzoeken wij, voor zover het gaat om hypothecaire kredieten die door ons kantoor zijn geadviseerd en bemiddeld, eens in de vier jaar of er aanleiding is om tot een dergelijke analyse over te gaan. Binnen het abonnement zilver voeren wij elke twee jaar deze oriëntatie uit. Binnen het abonnement goud voeren wij deze analyse ook uit voor de hypotheekovereenkomst die u bij een andere financiële dienstverlener of rechtstreeks bij een verzekeringsmaatschappij heeft afgesloten mits die wel via ons kantoor is geadministreerd.

Inhoud Serviceabonnementen schadeverzekeringen particulier: Uitgebreid. Basis. Dienstverlening. Standaard. Bedrag per maand 2,50 26,50 18,50

Inhoud Serviceabonnementen schadeverzekeringen particulier: Uitgebreid. Basis. Dienstverlening. Standaard. Bedrag per maand 2,50 26,50 18,50 Inhoud Serviceabonnementen schadeverzekeringen particulier: Dienstverlening Basis Standaard Uitgebreid Bedrag per maand 2,50 18,50 26,50 Inventarisatie van de risico s Inventariseren van de verzekerbare

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Schadeverzekeringen en abonnement Hypotheken Midden Nederland BV

Algemene voorwaarden Schadeverzekeringen en abonnement Hypotheken Midden Nederland BV Algemene voorwaarden Schadeverzekeringen en abonnement Hypotheken Midden Nederland BV In dit document wordt de dienstverlening omschreven zoals van toepassing is bij het afsluiten en beheer van uw schadeverzekeringen

Nadere informatie

Inventarisatie van de risico s.

Inventarisatie van de risico s. 2013.09 TOELICHTING SPECIFIEKE DIENSTEN ZOALS GENOEMD IN HET MKB SCHADE- ABONNEMENT FINANCIEEL ADVIES EN BEMIDDELING ZAKELIJKE SCHADEVERZEKERINGEN. (ZZP/MKB) Inventarisatie van de risico s. Inventariseren

Nadere informatie

NAZORG HYPOTHECAIR KREDIET EN VERMOGENSOPBOUW ALSMEDE ADVIES EN BEMIDDELING AAN WONING GERELATEERDE SCHADEVERZEKERINGEN

NAZORG HYPOTHECAIR KREDIET EN VERMOGENSOPBOUW ALSMEDE ADVIES EN BEMIDDELING AAN WONING GERELATEERDE SCHADEVERZEKERINGEN TOELICHTING SPECIFIEKE DIENSTEN ZOALS GENOEMD IN HET ABONNEMENT NAZORG HYPOTHECAIR KREDIET EN VERMOGENSOPBOUW ALSMEDE ADVIES EN BEMIDDELING AAN WONING GERELATEERDE SCHADEVERZEKERINGEN Dienstverlening schadeverzekeringen

Nadere informatie

Dienstverlening schadeverzekeringen. Adviseren schadeverzekeringen

Dienstverlening schadeverzekeringen. Adviseren schadeverzekeringen Toelichting specifieke Diensten zoals genoemd in het Abonnement Nazorg Hypothecair Krediet en Vermogensopbouw Alsmede advies en bemiddeling aan woning gerelateerde schadeverzekeringen Bijlage 1 1 Toelichting

Nadere informatie

ADMICON HYPOTHEKEN EN VERZEKERINGEN.

ADMICON HYPOTHEKEN EN VERZEKERINGEN. ADMICON HYPOTHEKEN EN VERZEKERINGEN. TOELICHTING SPECIFIEKE DIENSTEN ZOALS GENOEMD IN HET ABONNEMENT FINANCIEEL ADVIES EN BEMIDDELING PARTICULIERE SCHADEVERZEKERING Op alle diensten die door Admicon Hypotheken

Nadere informatie

TOELICHTING SPECIFIEKE DIENSTEN ZOALS GENOEMD IN HET ABONNEMENT

TOELICHTING SPECIFIEKE DIENSTEN ZOALS GENOEMD IN HET ABONNEMENT TOELICHTING SPECIFIEKE DIENSTEN ZOALS GENOEMD IN HET ABONNEMENT NAZORG HYPOTHECAIR KREDIET EN VERMOGENSOPBOUW BEHEER VERMOGENSOPBOUWPRODUCTEN Archivering van de documenten inzake vermogensopbouwproducten

Nadere informatie

HYPOTHECAIR KREDIET EN VERMOGENSOPBOUW ALSMEDE ADVIES EN BEMIDDELING AAN WONING GERELATEERDE SCHADEVERZEKERINGEN

HYPOTHECAIR KREDIET EN VERMOGENSOPBOUW ALSMEDE ADVIES EN BEMIDDELING AAN WONING GERELATEERDE SCHADEVERZEKERINGEN MODEL LE GARAGE TOELICHTING SPECIFIEKE DIENSTEN ZOALS GENOEMD IN HET ABONNEMENT NAZORG HYPOTHECAIR KREDIET EN VERMOGENSOPBOUW ALSMEDE ADVIES EN BEMIDDELING AAN WONING GERELATEERDE SCHADEVERZEKERINGEN Op

Nadere informatie

NAZORG ALSMEDE ADVIES EN BEMIDDELING AAN DE WONING GERELATEERDE SCHADEVERZEKERINGEN EN/OF HYPOTHECAIR KREDIET EN VERMOGENSOPBOUW

NAZORG ALSMEDE ADVIES EN BEMIDDELING AAN DE WONING GERELATEERDE SCHADEVERZEKERINGEN EN/OF HYPOTHECAIR KREDIET EN VERMOGENSOPBOUW TOELICHTING SPECIFIEKE DIENSTEN ZOALS GENOEMD IN HET ABONNEMENT NAZORG ALSMEDE ADVIES EN BEMIDDELING AAN DE WONING GERELATEERDE SCHADEVERZEKERINGEN EN/OF HYPOTHECAIR KREDIET EN VERMOGENSOPBOUW Dienstverlening

Nadere informatie

Huis en Zekerheid Onroerend goed Hypotheken Verzekeringen Pensioenen

Huis en Zekerheid Onroerend goed Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Huis en Zekerheid geeft kleur aan uw persoonlijk advies Onroerend goed Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Bankzaken Huis en Zekerheid Abonnement Financieel Advies en bemiddeling particuliere schadeverzekering

Nadere informatie

Inventarisatie van de arbeidsongeschiktheidsrisico s.

Inventarisatie van de arbeidsongeschiktheidsrisico s. 2013.09 TOELICHTING SPECIFIEKE DIENSTEN ZOALS GENOEMD IN HET SCHADE- AOV ABONNEMENT FINANCIEEL ADVIES EN BEMIDDELING ZAKELEIJKE SCHADEVERZEKERINGEN. Inventarisatie van de arbeidsongeschiktheidsrisico s.

Nadere informatie

SCHEE-SCHEULLER HYPOTHEKEN & ASSURANTIEN TOELICHTING NAZORG HYPOTHECAIR KREDIET EN VERMOGENSOPBOUW EN SCHADEVERZEKERINGEN

SCHEE-SCHEULLER HYPOTHEKEN & ASSURANTIEN TOELICHTING NAZORG HYPOTHECAIR KREDIET EN VERMOGENSOPBOUW EN SCHADEVERZEKERINGEN SCHEE-SCHEULLER HYPOTHEKEN & ASSURANTIEN TOELICHTING NAZORG HYPOTHECAIR KREDIET EN VERMOGENSOPBOUW EN SCHADEVERZEKERINGEN Toelichting specifieke diensten zoals genoemd in het Abonnement nazorg hypothecair

Nadere informatie

Toelichting specifieke diensten zoals genoemd in het Abonnement Financiële Planning Balans Onafhankelijke Financiële Dienstverlening B.V.

Toelichting specifieke diensten zoals genoemd in het Abonnement Financiële Planning Balans Onafhankelijke Financiële Dienstverlening B.V. Toelichting specifieke diensten zoals genoemd in het Abonnement Financiële Planning Balans Onafhankelijke Financiële Dienstverlening B.V. BEHEER HYPOTHEEKOVEREENKOMST Archivering van documenten Wij archiveren

Nadere informatie

Inventarisatie van de risico s

Inventarisatie van de risico s TOELICHTING SPECIFIEKE DIENSTEN ZOALS GENOEMD IN HET ABONNEMENT FINANCIEEL ADVIES EN BEMIDDELING PARTICULIERE SCHADE- EN UITVAARTVERZEKERING Inventarisatie van de risico s Inventariseren van de verzekerbare

Nadere informatie

Advies en bemiddeling particuliere schade en levens verzekeringen

Advies en bemiddeling particuliere schade en levens verzekeringen Toelichting specifieke diensten zoals genoemd in het abonnement financieel advies en bemiddeling particuliere schade en -levensverzekering Inventarisatie van de risico s Inventariseren van de verzekerbare

Nadere informatie

Hieronder volgt onze uitleg over het Serviceabonnement voor particulieren.

Hieronder volgt onze uitleg over het Serviceabonnement voor particulieren. Hieronder volgt onze uitleg over het Serviceabonnement voor particulieren. Introductie U overweegt een of meerdere (particuliere) schadeverzekeringen af te sluiten. Een goed advies is daarbij belangrijk.

Nadere informatie

Introductie U heeft op basis van een door ons gegeven advies via ons kantoor een hypothecair krediet en/of uw schadeverzekering(en) afgesloten.

Introductie U heeft op basis van een door ons gegeven advies via ons kantoor een hypothecair krediet en/of uw schadeverzekering(en) afgesloten. Geachte heer/mevrouw., Introductie U heeft op basis van een door ons gegeven advies via ons kantoor een hypothecair krediet en/of uw schadeverzekering(en) afgesloten. Schadeverzekeringen: Wanneer u een

Nadere informatie

ONDERHOUDSABONNEMENT : Particulier

ONDERHOUDSABONNEMENT : Particulier ONDERHOUDSABONNEMENT : Particulier Schade Levens Hypotheek Belastingaangifte Mijnkluis PERSONAL FINANCE 4 ALL Geachte heer/ mevrouw, U heeft via ons kantoor producten en/of diensten, naar aanleiding van

Nadere informatie

HYPOTHEEK ADVIESCENTRUM LE GARAGE

HYPOTHEEK ADVIESCENTRUM LE GARAGE HYPOTHEEK ADVIESCENTRUM LE GARAGE ABONNEMENT NAZORG HYPOTHECAIR KREDIET EN VERMOGENSOPBOUW ALSMEDE ADVIES EN BEMIDDELING AAN WONING GERELATEERDE SCHADEVERZEKERINGEN Op alle diensten die door Hypotheek

Nadere informatie

Brochure service dienstverlening

Brochure service dienstverlening Brochure service dienstverlening Haaker & Daas Haaker & Daas Verzekeringen en Hypotheken Hypotheek service Inleiding Ons kantoor is gespecialiseerd in het adviseren en bemiddelen in financiële diensten

Nadere informatie

Bijlage: inhoud service abonnementen (februari 2016)

Bijlage: inhoud service abonnementen (februari 2016) Bijlage: inhoud service abonnementen () Dienstverlening Brons Zilver Goud Kosten per maandincasso 7,50 22,50 27,50 Je-Eerste-Huis pakket Continue begeleiding op financieel gebied bij de zoektocht naar

Nadere informatie

ABONNEMENT FINANCIEEL ADVIES EN BEMIDDELING PARTICULIERE SCHADEVERZEKERING GOUD

ABONNEMENT FINANCIEEL ADVIES EN BEMIDDELING PARTICULIERE SCHADEVERZEKERING GOUD ABONNEMENT FINANCIEEL ADVIES EN BEMIDDELING PARTICULIERE SCHADEVERZEKERING GOUD Op alle diensten die door A.C. Holst Financiele dienstverlening worden geleverd zijn Algemene Leveringsvoorwaarden van toepassing.

Nadere informatie

Introductie... 3 Onze dienstverlening... 3 Kortingen... 3 Gemiddeld 20% korting op premies... 3 Extra korting op adviesuren... 4 Extra Diensten...

Introductie... 3 Onze dienstverlening... 3 Kortingen... 3 Gemiddeld 20% korting op premies... 3 Extra korting op adviesuren... 4 Extra Diensten... Introductie... 3 Onze dienstverlening... 3 Kortingen... 3 Gemiddeld 20% korting op premies... 3 Extra korting op adviesuren... 4 Extra Diensten... 4 Chatten met een adviseur... 4 Klantenservice... 4 Mobiele

Nadere informatie

Partijen: Wij verrichten onze werkzaamheden op basis van een tussen u en Arnold Jansen assurantiën afgesloten abonnement.

Partijen: Wij verrichten onze werkzaamheden op basis van een tussen u en Arnold Jansen assurantiën afgesloten abonnement. Geachte heer/mevrouw, Introductie: U overweegt of heeft een of meerdere (particuliere) schadeverzekeringen of levensverzekeringen af te sluiten,of in beheer. Een goed advies is daarbij belangrijk. U heeft

Nadere informatie

Admicon Hypotheken en Verzekeringen ABONNEMENT FINANCIEEL ADVIES EN BEMIDDELING PARTICULIERE SCHADEVERZEKERING. Serviceabonnementen

Admicon Hypotheken en Verzekeringen ABONNEMENT FINANCIEEL ADVIES EN BEMIDDELING PARTICULIERE SCHADEVERZEKERING. Serviceabonnementen Admicon Hypotheken en Verzekeringen ABONNEMENT FINANCIEEL ADVIES EN BEMIDDELING PARTICULIERE SCHADEVERZEKERING Op alle diensten die door Admicon Hypotheken en Verzekeren worden geleverd zijn Algemene Leveringsvoorwaarden

Nadere informatie

overeenkomst Serviceabonnement Financiële Planning

overeenkomst Serviceabonnement Financiële Planning overeenkomst Serviceabonnement Financiële Planning Geachte heer/mevrouw, U heeft een of meer complexe financiële producten (hypothecair krediet, vermogensopbouwproduct, levensverzekering) via ons kantoor

Nadere informatie

Dienstenwijzer/Dienstverleningsdocument

Dienstenwijzer/Dienstverleningsdocument Informatie over onze dienstverlening Op grond van de Wet Financieel Toezicht zijn wij verplicht u vooraf aan de totstandkoming van een financiële overeenkomst onderstaande informatie te verstrekken. In

Nadere informatie

Candor servicepakket CANDOR SERVICE PAKKET SERVICE PAKKET VOOR GARAGEVERZEKERINGEN. Bouw uw eigen garagepakket!

Candor servicepakket CANDOR SERVICE PAKKET SERVICE PAKKET VOOR GARAGEVERZEKERINGEN. Bouw uw eigen garagepakket! CANDOR SERVICE PAKKET SERVICE PAKKET VOOR GARAGEVERZEKERINGEN Bouw uw eigen garagepakket! Geachte heer/mevrouw Introductie U heeft een of meerdere schadeverzekeringen bij ons afgesloten voor uw garagebedrijf.

Nadere informatie

In deze dienstenwijzer leggen wij uit wie wij zijn en wat u van ons kan en mag verwachten.

In deze dienstenwijzer leggen wij uit wie wij zijn en wat u van ons kan en mag verwachten. In deze dienstenwijzer leggen wij uit wie wij zijn en wat u van ons kan en mag verwachten. Wie zijn wij? Wij behartigen uw belangen op het gebied van financiële diensten. Wij zijn een onafhankelijke tussenpersoon

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Van Maurik Hypotheken (onderdeel van Maurik Financiele Diensten bv) Herenstraat 24 2282 BT RIJSWIJK T 010 4129026 W www.vanmaurik.nl E info@vanmaurik.nl Informatie over onze dienstverlening

Nadere informatie

Advieswijzer. A. Inleiding. B. Wie zijn wij?

Advieswijzer. A. Inleiding. B. Wie zijn wij? Advieswijzer Investment Service BV Julianastraat 1 4524 CC Sluis Tel 0117 42 00 70 Fax 0117 42 00 80 Website : www.ista.nl e-mail : info@ista.nl A. Inleiding Geachte cliënt, 1. De verzekeringsbedrijfstak

Nadere informatie

Dienstenwijzer Versie februari 2016

Dienstenwijzer Versie februari 2016 ONZE DIENSTVERLENING Wij willen ons graag aan u voorstellen en u informeren over onze dienstverlening. Als u besluit van onze dienstverlening gebruik te maken weet u waar u aan toe bent en wat we van elkaar

Nadere informatie

Indien u ons inschakelt om uw belangen op het gebied van verzekeringen te behartigen, kunt u van ons de volgende dienstverlening verwachten:

Indien u ons inschakelt om uw belangen op het gebied van verzekeringen te behartigen, kunt u van ons de volgende dienstverlening verwachten: ADVIESWIJZER (1-4-2017) --INLEIDING Graag willen wij u inzage geven in de werkwijze van ons kantoor en wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van verzekeringen, hypotheken en andere financiële diensten.

Nadere informatie

Let op! In dit document beschrijven we wat we normaal gesproken doen en wat de gemiddelde prijs is van deze diensten. Deze

Let op! In dit document beschrijven we wat we normaal gesproken doen en wat de gemiddelde prijs is van deze diensten. Deze Dienstverleningsdocument Hypotheekvraag In dit document staat wat wij voor u kunnen doen. En hoeveel dat kost. Andere financiële dienstverleners hebben ook zo n document. Zo kunt u ons vergelijken met

Nadere informatie

Gedragscode Informatieverstrekking Dienstverlening Intermediair

Gedragscode Informatieverstrekking Dienstverlening Intermediair GIDI Gedragscode Informatieverstrekking Dienstverlening Intermediair CVS Hypotheken Kerkewijk 8 3901 EG VEENENDAAL Website: www.cvshypotheken.nl Telefoon: 0318 515555 Fax: 0318 555484 E mailadres: cvs@cvshypotheken.nl

Nadere informatie

Daartoe zijn wij uiteraard graag bereid. In deze brief leggen wij de afspraken die wij met u hebben gemaakt over onze dienstverlening vast.

Daartoe zijn wij uiteraard graag bereid. In deze brief leggen wij de afspraken die wij met u hebben gemaakt over onze dienstverlening vast. De heer V. Voorbeeld Woningmarktstraat 12 1234 AB Huizen Geachte heer/mevrouw, U heeft een of meer complexe financiële producten (hypothecair krediet, vermogensopbouwproduct, levensverzekering) via ons

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument (DVD)

Dienstverleningsdocument (DVD) Dienstverleningsdocument (DVD) Postbus 179 AFM 12020125 9470 AD Zuidlaren KvK 01165328 Bank 47.69.93.024 T 050 85 38 417 F 050 23 04 045 www.shassurantie.nl info@shassurantie.nl Geachte relatie, Dit document

Nadere informatie

Dienstenwijzer. Ik bemiddel en adviseer zowel in eenvoudige als meer ingewikkelde producten (complexe producten). Versie 2013

Dienstenwijzer. Ik bemiddel en adviseer zowel in eenvoudige als meer ingewikkelde producten (complexe producten). Versie 2013 Dienstenwijzer Inleiding Dit document geeft een beschrijving van de diensten die ik, Westerhoek Hypotheken & Verzekeringen, voor u als consument kan verrichten. Het geeft bovendien informatie over de manier

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER BLEUKENS ADVIES

DIENSTENWIJZER BLEUKENS ADVIES DIENSTENWIJZER BLEUKENS ADVIES U heeft voor Bleukens Advies gekozen of overweegt voor Bleukens Advies te kiezen als uw tussenpersoon voor uw verzekeringen en / of andere financiële diensten. Met uw keuze

Nadere informatie

Servicecontract. Partijen: 1. Aeilkema & Partners BV. Komen het volgende overeen. Wat doen wij voor u?

Servicecontract. Partijen: 1. Aeilkema & Partners BV. Komen het volgende overeen. Wat doen wij voor u? Servicecontract Partijen: 1. Aeilkema & Partners BV en 2. Komen het volgende overeen. Wat doen wij voor u? U heeft gekozen voor het sluiten van een servicecontract. Dat is een goede keuze, want daarmee

Nadere informatie

Geachte relatie, Met vriendelijke groeten, VerzekerJeGoedkoper.nl. GIDI-wijzer VerzekerJeGoedkoper.nl d.d. 15 september 2005 1

Geachte relatie, Met vriendelijke groeten, VerzekerJeGoedkoper.nl. GIDI-wijzer VerzekerJeGoedkoper.nl d.d. 15 september 2005 1 Geachte relatie, Als VerzekerJeGoedkoper.nl hebben wij ons ten doel gesteld dat consumenten diverse verzekeringen kunnen afsluiten tegen lagere tarieven. Wij kunnen deze scherpere tarieven aanbieden doordat

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER / DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTENWIJZER / DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTENWIJZER / DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Deze dienstenwijzer wordt u aangeboden door: MeerHuis financiële dienstverlening Robberstraat 1 4201 AK GORINCHEM Voordat u besluit om van onze dienstverlening

Nadere informatie

Valkman & Berendsen Assurantiën Dienstenwijzer algemeen

Valkman & Berendsen Assurantiën Dienstenwijzer algemeen Valkman & Berendsen Assurantiën Dienstenwijzer algemeen Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke situatie en uw persoonlijke

Nadere informatie

Serviceabonnement All Finance BV (tarieven per 1 oktober 2012 / versie 1.1)

Serviceabonnement All Finance BV (tarieven per 1 oktober 2012 / versie 1.1) Serviceabonnement All Finance BV (tarieven per 1 oktober 2012 / versie 1.1) Algemeen Artikel 1 Op deze overeenkomst zijn de Algemene Voorwaarden van All Finance BV van toepassing. Artikel 2 De prijzen

Nadere informatie

Dienstenwijzer (V/H Gidi) (Dienstverlening Intermediair)

Dienstenwijzer (V/H Gidi) (Dienstverlening Intermediair) Dienstenwijzer (V/H Gidi) (Dienstverlening Intermediair) Martien Temmink Verzekeringen Bezoekadres : Borchmolendijk 17 Sint-Oedenrode Postadres : Postbus 107 5490 AC Sint-Oedenrode Tel. 0413-475633 Fax

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument Blaak algemeen

Dienstverleningsdocument Blaak algemeen Dienstverleningsdocument Blaak algemeen In dit document staat wat wij voor u kunnen doen. En hoeveel dat kost. U krijgt van ons geen rekening voor een oriënterend gesprek en wij vertellen u altijd vooraf

Nadere informatie

SERVICE ABONNEMENT FINANCIEEL ADVIES EN BEMIDDELING PARTICULIERE SCHADE EN UITVAARTVERZEKERINGEN

SERVICE ABONNEMENT FINANCIEEL ADVIES EN BEMIDDELING PARTICULIERE SCHADE EN UITVAARTVERZEKERINGEN SERVICE ABONNEMENT FINANCIEEL ADVIES EN BEMIDDELING PARTICULIERE SCHADE EN UITVAARTVERZEKERINGEN Introductie U heeft via ons kantoor één of meerdere (particuliere) schade- of uitvaartverzekeringen afgesloten

Nadere informatie

Dienstenwijzer. van den Boorn Financieel Advies BV. Dienstenwijzer Juli 2014 van den Boorn Financieel Advies B.V. 1

Dienstenwijzer. van den Boorn Financieel Advies BV. Dienstenwijzer Juli 2014 van den Boorn Financieel Advies B.V. 1 Dienstenwijzer van den Boorn Financieel Advies BV Dienstenwijzer Juli 2014 van den Boorn Financieel Advies B.V. 1 1. Wie zijn wij? Van den Boorn Financieel Advies B.V. Bezoekadres Past. Moormanstraat 22,

Nadere informatie

Wij zijn een onafhankelijk adviseur op het gebied van schade en levensverzekeringen aan particulieren en bedrijven.

Wij zijn een onafhankelijk adviseur op het gebied van schade en levensverzekeringen aan particulieren en bedrijven. Dienstenwijzer Wij willen ons graag aan u voorstellen en u informeren over onze werkwijze. Als u besluit van onze dienstverlening gebruik te maken, weet u waar u aan toe bent en wat wij wederzijds van

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument Hypotheekvraag. U heeft een hypotheekvraag. Samenvatting: wat kunnen wij voor u doen? Verzekeringen bij de hypotheek

Dienstverleningsdocument Hypotheekvraag. U heeft een hypotheekvraag. Samenvatting: wat kunnen wij voor u doen? Verzekeringen bij de hypotheek Dienstverleningsdocument HYPOpARTNERS B.V. Op grond van de Wet financieel toezicht (WFT) zijn wij verplicht u voorafgaand aan de totstandkoming van een (financiële) overeenkomst/opdracht tot dienstverlening

Nadere informatie

levensverzekeringen schadeverzekeringen spaarrekeningen hypotheken kredieten beleggen in fondsen Onze adresgegevens zijn:

levensverzekeringen schadeverzekeringen spaarrekeningen hypotheken kredieten beleggen in fondsen Onze adresgegevens zijn: van Hagedoorn Assurantiën. Wij willen ons graag aan u voorstellen en u informeren over wie wij zijn en onze werkwijze. In dit document geven wij u een beschrijving van onze diensten en de tarieven. Wie

Nadere informatie

Dienstverleningsovereenkomst

Dienstverleningsovereenkomst Dienstverleningsovereenkomst Univé West-Drenthe ten aanzien van: Keuze O Paraaf Opdrachtnemer Werkzaamheden van Univé West-Drenthe staan in relatie tot: Arbeidsongeschiktheidsverzekering 1 Partijen Deze

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER. In onze dienstenwijzer leggen wij graag uit wie wij zijn en wat u van ons kan en ook mág verwachten.

DIENSTENWIJZER. In onze dienstenwijzer leggen wij graag uit wie wij zijn en wat u van ons kan en ook mág verwachten. DIENSTENWIJZER In onze dienstenwijzer leggen wij graag uit wie wij zijn en wat u van ons kan en ook mág verwachten. Wie zijn wij? AV risico- en assurantieadviseurs is een onafhankelijke intermediair voor

Nadere informatie

Bijlage 2 VOORWAARDEN SERVICE ABONNEMENT René van Gameren

Bijlage 2 VOORWAARDEN SERVICE ABONNEMENT René van Gameren Bijlage 2 VOORWAARDEN SERVICE ABONNEMENT René van Gameren Introductie Hartelijk welkom bij René van Gameren. Wij bieden u verschillende mogelijkheden voor het beheren en onderhouden van uw hypotheek, verzekeringen,

Nadere informatie

SERVICE ABONNEMENT SCHADEVERZEKERINGEN (SAS)

SERVICE ABONNEMENT SCHADEVERZEKERINGEN (SAS) De voordelen van het SERVICE ABONNEMENT SCHADEVERZEKERINGEN (SAS) úw risico, is onze zorg Uw adviseur van Breedijk & Biesenbeek Financiële dienstverlening gaat verder dan alleen het afsluiten van uw schadeverzekeringen.

Nadere informatie

Ons dienstverleningsdocument (DVD)

Ons dienstverleningsdocument (DVD) Informatie over onze dienstverlening Wij zijn een financieel dienstverlener. Wij adviseren, bemiddelen en bieden nazorg op het gebied van financiële producten. Daarbij staat altijd úw belang voorop: wij

Nadere informatie

Dienstenwijzer. OWM Achterhoek Verzekeringen: Brandverzekeraar. Dienstverlening. OWM Achterhoek Verzekeringen: Ook adviseur en tussenpersoon.

Dienstenwijzer. OWM Achterhoek Verzekeringen: Brandverzekeraar. Dienstverlening. OWM Achterhoek Verzekeringen: Ook adviseur en tussenpersoon. Diensten wijzer Dienstenwijzer OWM Achterhoek Verzekeringen is een onderlinge brandverzekeraar, en tevens adviseur en bemiddelaar op het gebied van verzekeringen en hypotheken. Anders dan bij een commerciële

Nadere informatie

Gedragscode Informatieverstrekking Dienstverlening Intermediair

Gedragscode Informatieverstrekking Dienstverlening Intermediair GIDI Gedragscode Informatieverstrekking Dienstverlening Intermediair Richard Plug Assurantien Trompstraat 179 1972 AD IJmuiden Website: www.richardplug.nl Telefoon: 0255 520372 of 06 53860832 Fax: 0255

Nadere informatie

Hyporatio kan u van dienst zijn op het gebied van hypotheken, levensverzekering(en), schadeverzekeringen en consumptief krediet.

Hyporatio kan u van dienst zijn op het gebied van hypotheken, levensverzekering(en), schadeverzekeringen en consumptief krediet. Deze Dienstenwijzer wordt u aangeboden door: Hyporatio Burg. van Grunsvenplein 12 6411 AT Heerlen. Wij willen ons graag aan u voorstellen en u informeren over onze werkwijze. Als u besluit van onze dienstverlening

Nadere informatie

INDEPENDENT INSURANCES

INDEPENDENT INSURANCES INDEPENDENT INSURANCES Toelichting specifieke diensten zoals genoemd in de servicevergoedingovereenkomsten (SVO) Particuliere klant Inhoud Introductie...3 Onze dienstverlening...3 Kortingen...3 Gemiddeld

Nadere informatie

Hapré Groep BV (Zorg & Inkomen) Plesmanweg PD Almelo. A. Inleiding. Geachte cliënt,

Hapré Groep BV (Zorg & Inkomen) Plesmanweg PD Almelo. A. Inleiding. Geachte cliënt, Hapré Groep BV (Zorg & Inkomen) Plesmanweg 9-209 7602 PD Almelo A. Inleiding Geachte cliënt, 1. De overheid hecht aan een goede voorlichting op het gebied van financiële dienstverlening. Op 1 januari 2007

Nadere informatie

UWPLUS DIENSTENWIJZER

UWPLUS DIENSTENWIJZER UWPLUS DIENSTENWIJZER UWPLUS DIENSTENWIJZER OVER ONZE DIENSTVERLENING Op grond van de Wet Financieel Toezicht zijn wij verplicht u voorafgaand aan de totstandkoming van een overeenkomst onderstaande informatie

Nadere informatie

Dienstenwijzer. Wie zijn wij. Onze diensten

Dienstenwijzer. Wie zijn wij. Onze diensten Dienstenwijzer Wie zijn wij Oliekan Financiële Diensten B.V. zijn adviseurs op het gebied van persoonlijke financiële advisering, hypotheken, verzekeringen, echtscheidingsbemiddeling en nabestaandenadvies.

Nadere informatie

Advieswijzer Driessen Assurantiën

Advieswijzer Driessen Assurantiën Advieswijzer Driessen Assurantiën Inleiding De verzekeringsbedrijfstak hecht grote waarde aan goede voorlichting op het gebied van verzekeringen. Daarom is in de Wet Financieel Toezicht (Wft) deze voorlichting

Nadere informatie

Dienstenwijzer Dienstverleningsdocument

Dienstenwijzer Dienstverleningsdocument Dienstenwijzer Dienstverleningsdocument Fidé Hypotheken & Verzekeringen Kuukven 17 5991 NK Baarlo info@fide.nu 06-10314515 Geachteklant, Wij willen ons graag voor stellen en u informeren over onze werkwijze.

Nadere informatie

Onze diensten: wij geven advies en bemiddelen op het gebied van:

Onze diensten: wij geven advies en bemiddelen op het gebied van: Onze diensten: wij geven advies en bemiddelen op het gebied van: 1. schadeverzekeringen: u kunt denken aan de inboedel-, de aansprakelijkheid-, de autode woonhuis-, de ziektekostenverzekering etc. 2. levensverzekeringen:

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke situatie en wensen zijn onze leidraad. Graag willen wij u laten

Nadere informatie

Dienstenwijzer. Wij informeren u over het volgende:

Dienstenwijzer. Wij informeren u over het volgende: Dienstenwijzer Ons kantoor heeft zich gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien hoe onze werkwijze is. Daarin staat u als klant centraal. In deze dienstenwijzer treft u een

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER. A. Inleiding. C. Onze diensten

DIENSTENWIJZER. A. Inleiding. C. Onze diensten DIENSTENWIJZER Assurantie- en Financieringskantoor Feenstra V.O.F. & Adviesbureau Feenstra Reggestraat 28 1078 DA Amsterdam tel.nr. 020-6797953 & faxnr. 020-6627162. e-mail: feenstra-verzekeringen.nl.

Nadere informatie

Dienstenwijzer Kraan Assurantiën

Dienstenwijzer Kraan Assurantiën Dienstenwijzer Kraan Assurantiën Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien hoe onze werkwijze is. In onze werkwijze staat uw bedrijf centraal. In deze dienstenwijzer

Nadere informatie

dienstenwijzer Wij zijn adviseurs op het gebied van verzekeringen, hypotheken en andere financiële diensten.

dienstenwijzer Wij zijn adviseurs op het gebied van verzekeringen, hypotheken en andere financiële diensten. dienstenwijzer Van der Eijk Assurantiën BV Dorpsstraat 86 1182 JG Amstelveen Telefoon: 020-4538118 Fax: 020-4538121 E-mail: office@vandereijkassurantien.nl A. Inleiding Informatie over onze dienstverlening

Nadere informatie

Dienstenwijzer Ass.kntr. van der Salm BV

Dienstenwijzer Ass.kntr. van der Salm BV Dienstenwijzer Ass.kntr. van der Salm BV Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien hoe onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke

Nadere informatie

WFD Dienstenwijzer Versie april 2007. Inleiding. Wie zijn wij? Geachte relatie,

WFD Dienstenwijzer Versie april 2007. Inleiding. Wie zijn wij? Geachte relatie, WFD Dienstenwijzer Versie april 2007 Inleiding Geachte relatie, Met ingang van 1 januari 2006 is binnen de assurantiebranche de Wet Financiële Dienstverlening (Wfd) van kracht. De Wfd eist dat consumenten,

Nadere informatie

Wanink en Partners B.V. Advieswijzer. Inleiding. Wij zijn wij?

Wanink en Partners B.V. Advieswijzer. Inleiding. Wij zijn wij? Wanink en Partners B.V. Advieswijzer Kantoor gegevens Advies Planning Wanink en Partners b.v KvK nr.080 39442 telefoon 0545 293571 Fax 0545 291556 Mobiel 0622388833 E-Mail b.waninkenpartnersbv@upcmail.nl

Nadere informatie

Dienstenwijzer. Inhoud. OOSTING-WATERLAND FINANCIELE DIENSTEN BV Haringburgwal AT MONNICKENDAM

Dienstenwijzer. Inhoud. OOSTING-WATERLAND FINANCIELE DIENSTEN BV Haringburgwal AT MONNICKENDAM Dienstenwijzer OOSTING-WATERLAND FINANCIELE DIENSTEN BV Haringburgwal 17 1141 AT MONNICKENDAM. Telefoon : 0299-65 19 87 Website : www.oostingwaterland.nl E-mail: verzekeringen@oostingwaterland.nl AFM nummer:

Nadere informatie

Kennismaking met de dienstverlening van Hokke Vogelaar & Den Haan

Kennismaking met de dienstverlening van Hokke Vogelaar & Den Haan Dienstenwijzer Kennismaking met de dienstverlening van Hokke Vogelaar & Den Haan Hokke Vogelaar & Den Haan Maseratilaan 6 3261 NA Oud-Beijerland Website: www.hokkevogelaardenhaan.nl Telefoon: 0186-640082

Nadere informatie

Document Van Opdracht DekkerSolutions Financieel Advies

Document Van Opdracht DekkerSolutions Financieel Advies Ondergetekenden: 1. De heer / mevrouw:. Adres:. Postcode en woonplaats:., hierna te noemen de opdrachtgever(s), en 2. DekkerSolutions Financieel Advies, gevestigd aan de Swan 3, postbus 133 8500 AC te

Nadere informatie

Bochane Services Dienstenwijzer

Bochane Services Dienstenwijzer Bochane Services Dienstenwijzer Biedt helderheid over de dienstverlening van Bochane Services B.V. De verschillende bedrijfstakken van financiële dienstverlening en Bochane Services b.v. in het bijzonder

Nadere informatie

Dienstenwijzer. Mango Insurance Service B.V.

Dienstenwijzer. Mango Insurance Service B.V. Dienstenwijzer Mango Insurance Service B.V. Geachte cliënt, De bedrijfstak bank en verzekeringen en de Wet op financieel toezicht (Wft) vinden goede voorlichting op het gebied van verzekeringen belangrijk.

Nadere informatie

Dienstenwijzer. Alles over onze financiële dienstverlening

Dienstenwijzer. Alles over onze financiële dienstverlening Dienstenwijzer Alles over onze financiële dienstverlening Wie zijn wij A1 Hypotheken is een onafhankelijk landelijk werkende financiële dienstverlener, gespecialiseerd in hypotheken, verzekeringen, kredieten,

Nadere informatie

Dienstenwijzer. Hypotheek Advies Kantoor is een handelsnaam van Financiën Winkel B.V.

Dienstenwijzer. Hypotheek Advies Kantoor is een handelsnaam van Financiën Winkel B.V. Dienstenwijzer Wie zijn wij? Financiën Winkel B.V. handelt onder de naam Hypotheek Advies Kantoor en is gevestigd te Helmond. Het postadres van de onderneming is Postbus 137, 5730 AC Mierlo. U kunt ons

Nadere informatie

Dienstenwijzer. Financieel Adviesburo Sanders & Van der Meer Hoofdstraat 13a

Dienstenwijzer. Financieel Adviesburo Sanders & Van der Meer Hoofdstraat 13a Dienstenwijzer Bedrijfsnaam: Financieel Adviesburo Sanders & Van der Meer Adres: Hoofdstraat 13a Postcode en plaats: 4265 HH Genderen Telefoon: 0416-322344 Fax: 0416-322534 e-mail: sandersmeer@planet.nl

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Inleiding Vaes Finance is een onafhankelijke bemiddelaar op het gebied van hypotheken, verzekeringen en pensioenen. Wij dienen uitsluitend en alleen de belangen van onze klanten

Nadere informatie

In geval van nood zijn wij ook buiten kantoortijden bereikbaar via telefoonnummer 06-27008004.

In geval van nood zijn wij ook buiten kantoortijden bereikbaar via telefoonnummer 06-27008004. Dienstenwijzer Inleiding Ons kantoor heeft zich gespecialiseerd in financiele diensten. Graag willen wij u informeren hoe wij te werk gaan. In onze werkwijze staat u, als klant, centraal. Uw persoonlijke

Nadere informatie

Kamer van Koophandel In het handelsregister van de Kamer van Koophandel staan wij geregistreerd onder nummer 60717602.

Kamer van Koophandel In het handelsregister van de Kamer van Koophandel staan wij geregistreerd onder nummer 60717602. Dienstenwijzer Oranjeland Ltd Ons kantoor heeft een adviserende en bemiddelende functie op het gebied van hypotheken, pensioenen en assurantiën voor zowel de particuliere als zakelijke relatie. Daarbij

Nadere informatie

Limburg Financieel Advies b.v. Verzekeringen en Verzekeringsadviezen

Limburg Financieel Advies b.v. Verzekeringen en Verzekeringsadviezen 1 Limburg Financieel Advies b.v. Verzekeringen en Verzekeringsadviezen Dienstverleningsdocument Op grond van de Wet financieel toezicht (Wft) zijn wij verplicht u voorafgaand aan de totstandkoming van

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER ANDRE KEVELHAM ASSURANTIE

DIENSTENWIJZER ANDRE KEVELHAM ASSURANTIE DIENSTENWIJZER ANDRE KEVELHAM ASSURANTIE INCLUSIEF PRIVACY PARAGRAAF Voor meer informatie kunt u contact opnemen via : Onze website : www.kevelham.nu Per e-mail : info@kevelham.nu Of telefonisch 074 266

Nadere informatie

Gedragscode Informatieverstrekking Dienstverlening Intermediair

Gedragscode Informatieverstrekking Dienstverlening Intermediair GIDI Gedragscode Informatieverstrekking Dienstverlening Intermediair Groot Schieland Assurantiën 's Gravenweg 254 2911 CL Nieuwerkerk a/d IJssel Website: www.grootschieland.nl Telefoon: 0180 31 83 88 Fax:

Nadere informatie

Gedragscode Informatieverstrekking Dienstverlening Intermediair

Gedragscode Informatieverstrekking Dienstverlening Intermediair GIDI Gedragscode Informatieverstrekking Dienstverlening Intermediair Assurantiekantoor Karel Moonen Holterweg 28 8111 BB Heeten Website: www.karelmoonen.nl Telefoon: 0572 382962 Fax: 0572 382849 E mailadres:

Nadere informatie

Wie zijn wij? Duurstede Financieel Advies Waterdekmos GS Reeuwijk

Wie zijn wij? Duurstede Financieel Advies Waterdekmos GS Reeuwijk Dienstenwijzer Met deze dienstenwijzer maken wij u wegwijs bij Duurstede Financieel Advies. Naast algemene informatie over ons kantoor vindt u hier informatie over onze dienstverlening, de beloning die

Nadere informatie

Dienstenwijzer Jouke Sjaardema Verzekeringen

Dienstenwijzer Jouke Sjaardema Verzekeringen Dienstenwijzer Jouke Sjaardema Verzekeringen Dit document wordt u aangeboden door Jouke Sjaardema Verzekeringen, Nieuwe Beestenmarkt 28, 2312 CH Leiden. Wij willen ons graag aan u voorstellen en u informeren

Nadere informatie

Dienstenwijzer Hakze Verzekeringen. Introductie

Dienstenwijzer Hakze Verzekeringen. Introductie Dienstenwijzer Hakze Verzekeringen Introductie U overweegt een beroep te doen op de dienstverlening van Hakze Verzekeringen. In dit document leggen wij u graag uit wie wij zijn, hoe wij werken en hoe wij

Nadere informatie

Advieswijzer. Moesman Verzekeringen Postbus 1187 tel. 035-5251919 Tuinstraat 25 1270 BD Huizen fax.035 5241195 1271 BP Huizen

Advieswijzer. Moesman Verzekeringen Postbus 1187 tel. 035-5251919 Tuinstraat 25 1270 BD Huizen fax.035 5241195 1271 BP Huizen Advieswijzer Moesman Verzekeringen Postbus 1187 tel. 035-5251919 Tuinstraat 25 1270 BD Huizen fax.035 5241195 1271 BP Huizen mail:info@moesmanverzekeringen.nl A. Inleiding Geachte cliënt, 1. De verzekeringsbedrijfstak

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER. PETER BROUWERS MAKELAARDIJ BV Vlethof 6 5237 PC 's-hertogenbosch Telefoon: 073-6425657 E-mailadres: info@peterbrouwersmakelaardij.

DIENSTENWIJZER. PETER BROUWERS MAKELAARDIJ BV Vlethof 6 5237 PC 's-hertogenbosch Telefoon: 073-6425657 E-mailadres: info@peterbrouwersmakelaardij. DIENSTENWIJZER PETER BROUWERS MAKELAARDIJ BV Vlethof 6 5237 PC 's-hertogenbosch Telefoon: 073-6425657 E-mailadres: info@peterbrouwersmakelaardij.nl A. Inleiding Geachte cliënt, 1. De verzekeringsbedrijfstak

Nadere informatie

Dienstenwijzer J. Terlouw Assurantiën

Dienstenwijzer J. Terlouw Assurantiën Dienstenwijzer J. Terlouw Assurantiën Wie zijn wij? Wij zijn adviseurs op het gebied van verzekeringen en andere financiële diensten. Wij doen dit op basis van provisie Op basis van de door u aan onze

Nadere informatie

Gedragscode Informatieverstrekking Dienstverlening Intermediair

Gedragscode Informatieverstrekking Dienstverlening Intermediair GIDI Gedragscode Informatieverstrekking Dienstverlening Intermediair Brugmans sinds 1882 Paterswoldseweg 290 9727 BW Groningen Website: www.brugmansverzekeringen.nl Telefoon: 050 5352838 Fax: 050 5351539

Nadere informatie

Bleukens Advies DIENSTVERLENINGSDOCUMENT. U treft hier het dienstverleningsdocument aan van Bleukens Advies Versie 2010-01

Bleukens Advies DIENSTVERLENINGSDOCUMENT. U treft hier het dienstverleningsdocument aan van Bleukens Advies Versie 2010-01 Bleukens Advies DIENSTVERLENINGSDOCUMENT U treft hier het dienstverleningsdocument aan van Bleukens Advies Versie 2010-01 Dienstverleningsdocument Bleukens Advies versie 2010-01 Pagina 1 van 7 U overweegt

Nadere informatie

Deze Dienstenwijzer wordt u aangeboden door Siebelink Assurantiën B.V. Hazenlaan 1, 7004 BL te Doetinchem.

Deze Dienstenwijzer wordt u aangeboden door Siebelink Assurantiën B.V. Hazenlaan 1, 7004 BL te Doetinchem. Dienstenwijzer Siebelink Assurantiën B.V. Deze Dienstenwijzer wordt u aangeboden door Siebelink Assurantiën B.V. Hazenlaan 1, 7004 BL te Doetinchem. Wij willen ons graag aan u voorstellen en u informeren

Nadere informatie

Dienstenwijzer. A. Inleiding. Geachte cliënt,

Dienstenwijzer. A. Inleiding. Geachte cliënt, Dienstenwijzer CenterAdvies Postbus 90 1700 AB HEERHUGOWAARD Website: www.centeradvies.nl Telefoon: 072-5346289 Fax: 072-5346291 E-mailadres: info@centeradvies.nl A. Inleiding Geachte cliënt, CenterAdvies

Nadere informatie