Schooltijden Kindcentrum De Nieuwe Linde schooljaar

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Schooltijden Kindcentrum De Nieuwe Linde schooljaar"

Transcriptie

1 9 juli 2016 jaargang 30 Samen zorgen we voor structuur en veiligheid, zodat alle kinderen zich goed kunnen ontwikkelen. Bezoek onze website voor het laatste nieuws. Kindcentrum De Nieuwe Linde Van Duynhovenlaan AP Nuenen Postbus AD Nuenen Kids Society Erica: adres Peuterspeelzaal: Schooltijden Kindcentrum De Nieuwe Linde schooljaar Wij hanteren een continurooster. Groep 1 tot en met 8: Maandag 8.30 uur tot uur Dinsdag 8.30 uur tot uur Woensdag 8.30 uur tot uur Donderdag 8.30 uur tot uur Vrijdag 8.30 uur tot uur De middagpauze is van uur tot uur. Het weektotaal voor de groepen 1 t/m 8 bedraagt 24,5 uur. Nieuws van het Kindcentrum Data om te noteren in september. Zaterdag 03 OPEN DAG Kindcentrum De Nieuwe Linde van uur Van Duynhovenlaan 15 Zondag 04 Triatlon Maandag 05 1 ste Schooldag/ alle ouders welkom in de aula uur opening Deze week individuele gesprekken groep 8 Dinsdag 06 Thema: Een sportief welkom Woensdag 07 Luizencontrole Vrijdag 09 Groepen 1 t/m 8 VRIJ i.v.m. studieochtend Maandag 12 KC Kleurenweek kleur geel Dinsdag 13 Kapstokregel 1

2 KC kleurenweek kleur rood Woensdag 14 KC kleurenweek kleur roze Donderdag 15 KC kleurenweek kleur paars Vrijdag 16 Talentontwikkeling uur presentatie jeugdcarnaval groep 7 en 8 KC kleurenweek kleur blauw Zaterdag 17 KC Kleurenweek kleur groen (ook zondag 18 sept.) Maandag 19 De Nederlandse Week Tegen Pesten Dinsdag 20 Infoavond groep 4/5 om uur Woensdag 21 infoavond groep 1 / 2 en groep 2 om uur Donderdag 22 infoavond groep 3 om uur Vrijdag 23 Talentontwikkeling sport Sportdag HAC tot uur Maandag 26 Infoavond groep 6 om uur Dinsdag 27 infoavond groep 4 om uur Infoavond groep 7 om uur Woensdag 28 Excursie Prehistorisch dorp groep uur Korfbaltoernooi groepen 5 en 6 Vrijdag 30 Talentontwikkeling Speelgoedochtend peuters, kleuters t/m groep 3 Nieuws van de basisschool Laatste schoolweek Op maandag 18 juli ontvangt u nog een planning over de activiteiten op donderdag 21 juli en ons bezoek aan De Kievit op vrijdag 22 juli. (We wachten even de weersverwachtingen af) De eindtijd op vrijdag 22 juli is uur, dit wijkt af van de schoolkalender. De binnenkomst in het nieuwe schoolgebouw De eerste schooldag maandag 05 september zijn alle ouders welkom om mee naar binnen te komen vanaf uur. De ouderraadsleden zorgen voor een kopje koffie/ thee in de aula van de nieuwe school. Om uur zal de officiële opening van ons Kindcentrum plaatsvinden. De kinderen die met de fiets komen rijden via de achterzijde van de school het schoolplein op en parkeren daar hun fiets. De deur aan de voorzijde is voor de peuters, kleuters, groep 3 en groep 4. De ouders van de kleuters mogen de kinderen tot aan de klasdeur brengen. De groepen 3 en 4 komen zelfstandig naar binnen. De kinderen van de groepen 4/5 tot en met 8 komen door de zijdeur naar binnen.

3 We gaan op de nieuwe locatie geen bel of zoemer laten horen. Vanaf uur zijn de kinderen welkom om naar binnen te gaan. U ontvangt nog een verhuiskaart en de Open dag van ons Kindcentrum is op zaterdag 03 september tussen uur en uur. In de laatste vakantieweek zijn kinderen en ouders welkom om onze nieuwe school te bezoeken. De leerkrachten zijn in deze week de klaslokalen aan het inrichten en de dozen aan het uitpakken. De gymtijden voor het komende schooljaar Dinsdag Hongerman uur Groep 3 zaal uur Groep 4 zaal uur Groep 4/5 zaal uur Groep 6 zaal uur Groep 8 zaal uur Groep 7 zaal 1 We gymmen in de Hongerman en maken ook gebruik van de kleutergymzaal en geven buiten gymlessen. Gymkleding groep 1 tot en met 8 Bij deelname aan gymnastiek is gepaste gymkleding vereist (shirt - broek - gymschoenen met lichte zool). Voor de kleuters en groep 3 vragen wij u het liefst instappers (zonder veters) te kopen. De kleuters gymmen in hun ondergoed. De gymschoenen blijven in de klas in een bak. Benodigdheden voor het komend schooljaar Alle kinderen dienen voor het komende schooljaar de volgende materialen zelf mee te brengen. De kleurpotloden worden dit jaar door de school verstrekt. Benodigdheden voor groep 3 en groep 4 Etui, zo klein mogelijk Gum (let op: geen kneed gum) Liniaal Puntenslijper met opvangbakje 2 potloden HB Schaartje Benodigdheden voor groep 5, 6, 7 en 8 Liniaal 30 cm HB potlood Gum (let op: geen kneed gum) Vulpen / Stabilo

4 Balpen blauw Balpen rood 23-ringsmap met 10 tabbladen 1 goede etui 1 markeerstift Voor groep 7 extra: agenda Voor groep 8 extra: agenda, stiften en een schaartje, een meetkundige driehoek Kleurenweek In september 1985 begonnen we op Basisschool De Nieuwe Linde met een kleurenweek. Nu in 2016 is dat een kleurenweek van ons Kindcentrum De Nieuwe Linde geworden. De leidsters, leerkrachten en kinderen komen elke dag in de kleur van de dag naar ons Kindcentrum. Dit is voor de kinderen geen verplichting. Ze mogen ook iets in de kleur van de dag meenemen (voorzien van naam) Op woensdag hebben we altijd een gezonde fruitdag. Maandag 12 september geel Dinsdag 13 september rood Woensdag 14 september roze Donderdag 15 september paars Vrijdag 16 september blauw Zaterdag 17 september groen Zondag 18 september groen Deze kleuren horen bij de weekkalender van de methode schatkist. We werken met de kinderen van 0 t/m 6 jaar veel in thema s. De eerste weken staan in het teken van: welkom vriendjes, vanuit schatkist. Vanaf 12 september werken we ook aan het thema Kleur en vorm. We besteden deze periode ook aandacht aan de kapstokregel : Aardig zijn voor groot en klein, voelt voor iedereen erg fijn. Veel groetjes van de Kleuterjuffies. Zit met Pit! Groep 4/5 krijgt het nieuwe schooljaar workshops van Zit met Pit. Ook het team wordt hierin geschoold. Is het jullie ook opgevallen? De patiënten met rug-, nek en schouderklachten worden steeds jonger. De oorzaak is bekend; kinderen bewegen te weinig en zitten te veel. Ze brengen veel tijd door achter een beeldscherm. Soms net zo veel als een volwassene met een kantoorbaan.

5 Het gebrek aan beweging is een maatschappelijk probleem geworden. Om kinderen weer de goede weg te wijzen is een brede, integrale aanpak nodig. Scholen en ouders zoeken naar aanknopingspunten. En wie kan deze beter geven dan een bevlogen deskundige op het gebied van houding en beweging? Zit met Pit! is een thematisch lesprogramma, gericht op kinderen vanaf groep 5 in de basisschool. Er wordt in 4 lessen aandacht besteed aan de zithouding, zowel de gewone zithouding alsmede schrijf- en computerhouding. Daarnaast wordt aandacht besteed aan het belang van blijven bewegen, genoeg pauzeren en wat de oorzaak van pijnklachten kan zijn. Goed nieuws! Zit met Pit! komt in oktober naar de Nieuwe Linde, de lessen worden dan in de klas gegeven door Nanda Felderhof-Visser, oefentherapeute Mensendieck in Nuenen. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze website: of neem contact op met Nanda Felderhof via of kijk op haar website Nieuws van de Ouderraad Een aantal weken geleden heeft de ouderraad via een brief een oproep gedaan voor verkeersbrigadiers. Hier hebben een aantal ouders zich voor aangemeld, onze dank hiervoor. Helaas is dit aantal niet voldoende om een passend schema te maken. Voorlopig gaan we dit dan ook niet doen. In het nieuwe schooljaar gaan we bekijken of en waar er knelpunten liggen in de diverse routes naar school. Aan u als ouders dan ook de vraag om knelpunten kenbaar te maken bij Harrie. Daarnaast bekijken we welke maatregelen vanuit de gemeente getroffen worden om de verkeersveiligheid te handhaven en/of te vergroten. Indien noodzakelijk kunnen we altijd op een later moment alsnog besluiten om verkeersbrigadiers vanuit school met hulp van ouders te realiseren. Jumbo klanten gaan sparen voor uw school Na de zomervakantie kunnen klanten bij Jumbo Supermarkten in Nuenen sparen voor uw basisschool! Samen met familie en vrienden kunnen zij sparen voor spel- en leermaterialen voor de basisschool van hun kinderen. Gerenommeerde schoolleveranciers Heutink en Kompan hebben een mooie selectie artikelen samengesteld om voor te sparen.

6 Bijvoorbeeld knutselmaterialen, schoolpleinmaterialen en spelletjes. Het mooie is: deelname aan deze actie is eenvoudig en geheel kosteloos. Voor deze actie stelt Jumbo onder de deelnemende basisscholen in uw regio een te verdelen budget van beschikbaar. Vorig jaar was de actie zeer succesvol en hebben bijna 180 scholen in verschillende regio's heel veel mooie spullen voor hun school kunnen bestellen. Hoe werkt de actie Tijdens de actieperiode ontvangen klanten van Jumbo bij elke besteding van 10,- een schoolpunt. Op de website jumbosparenvoorjeschool.nl kunnen zij eenvoudig de punten toewijzen aan een deelnemende basisschool. Hoe meer punten uw school verzamelt, hoe meer u kunt besteden aan spel- en leermaterialen. Aan het einde van de actie verdelen we het beschikbare budget over alle deelnemende scholen op basis van het aantal ontvangen schoolpunten. Iedere school krijgt dan een cheque uitgereikt waarmee aankopen (zonder of met bijbetaling) kunnen worden gedaan uit een grote selectie producten. Aanmelden Juf Daniëlle heeft onze school aangemeld en is ook onze contactpersoon. Als u nog vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen via contact@jumbosparenvoorjeschool.nl. of met juf Daniëlle. DIT IS DE LAATSTE NIEUWSBRIEF VAN DIT SCHOOLJAAR OP HET OUDE ADRES. VOLGEND SCHOOLJAAR BEGINNEN WE AAN DE 31 E JAARGANG OP HET NIEUWE ADRES. WIJ WENSEN JULLIE ALLEMAAL EEN HEEL FIJNE VAKANTIE TOE MET VEEL ZON EN RUST.

Voorwoord. Juni 2019 jaargang 32 nr 11

Voorwoord. Juni 2019 jaargang 32 nr 11 Juni 2019 jaargang 32 nr 11 Samen zorgen we voor structuur en veiligheid, zodat alle kinderen zich goed kunnen ontwikkelen. Bezoek onze website www.kindcentrumdenieuwelinde.nl voor het laatste nieuws.

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 201-2017 September 201 3 3 37 1 e schooldag, opening Kindcentrum Ouders welkom vanaf 08.30 u 12 KC Kleurenweek: Kleur geel Kapstokregel 1 Start Nederlandse Week tegen Pesten 19 Thema: Een

Nadere informatie

Jarigen in juni en juli 2017

Jarigen in juni en juli 2017 juli 2017 jaargang 31 Samen zorgen we voor structuur en veiligheid, zodat alle kinderen zich goed kunnen ontwikkelen. Bezoek onze website www.kindcentrumdenieuwelinde.nl voor het laatste nieuws. Kindcentrum

Nadere informatie

Schooljaar 2018/2019 nr. 1

Schooljaar 2018/2019 nr. 1 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het nieuwe schooljaar is weer begonnen! Hopelijk heeft u met uw kind(eren) genoten van een fijne vakantie en was iedereen weer uitgerust voor de start van 2018-2019. Als het

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Gymnastiek Indeling van de bouwen. Kinderboekenweek. Kinderkledingbeurs. Spaaractie. Jumbo- Hoge Holt. Agenda

Nieuwsbrief. Agenda. Gymnastiek Indeling van de bouwen. Kinderboekenweek. Kinderkledingbeurs. Spaaractie. Jumbo- Hoge Holt. Agenda Jaargang 20 nummer 06 Vrijdag 07 okt. 2016 Nieuwsbrief Artikelen in deze nieuwsbrief Agenda Indeling van de bouwen Spaaractie Even voorstellen Kinderkledingbeurs Jumbo- Hoge Holt Website www.thogeholt.nl

Nadere informatie

Belangrijke data. Algemeen

Belangrijke data. Algemeen Ziekmelden kan via: afwezigdommeldal@eenbes.nl. Telefonisch van 8.00 uur tot 8.30 uur. Heeft u Facebook? Kijk ook eens op onze pagina: Brede School Dommeldal 5 oktober 2017 nummer 6 Belangrijke data 5

Nadere informatie

Voorwoord. Jarigen in juli en augustus. juni 2018 jaargang 32 nr 9

Voorwoord. Jarigen in juli en augustus. juni 2018 jaargang 32 nr 9 juni 2018 jaargang 32 nr 9 Samen zorgen we voor structuur en veiligheid, zodat alle kinderen zich goed kunnen ontwikkelen. Bezoek onze website www.kindcentrumdenieuwelinde.nl voor het laatste nieuws. Kindcentrum

Nadere informatie

Schooljaar

Schooljaar INFORMATIEBOEKJE VOOR OUDERS/VERZORGERS VAN LEERLINGEN IN GROEP 3 T/M 8 Schooljaar 2019-2020 Samenwijs Willibrordus Opvang & Onderwijs Molenstraat 8 5087 BN Diessen 013 504 6165 www.stichtingsamenwijs.nl

Nadere informatie

Te laat. Groep 6 bingo! Fietsexamen. Dinsdag 12 juli 2016

Te laat. Groep 6 bingo! Fietsexamen. Dinsdag 12 juli 2016 R.K. BASISSCHOOL OP T HWAGVELD Past. Dom. Hexstraat 16 6231 HG MEERSSEN Telefoon 043 3642813 info.hwagveld@innovo.nl Dinsdag 12 juli 2016 Te laat Het valt ons op dat er nog steeds kinderen te laat op school

Nadere informatie

Agenda voor juni en juli 2017

Agenda voor juni en juli 2017 Nummer 2016/17-09/2 Almere, 23 juni 2017 Agenda voor juni en juli 2017 26 juni t/m 30 juni Alle leerlingen zijn vrij Vrijdag 7 juli Leerlingen van gr.1-7 krijgen de verslagen mee 10 t/m 14 juli Oudergesprekken

Nadere informatie

Met een goed gevoel kijk ik terug op deze maand. Een maand met veel hoogtepunten waarbij onze kijkavond toch wel het topstuk was!

Met een goed gevoel kijk ik terug op deze maand. Een maand met veel hoogtepunten waarbij onze kijkavond toch wel het topstuk was! April 2019 jaargang 32 nr 9 Samen zorgen we voor structuur en veiligheid, zodat alle kinderen zich goed kunnen ontwikkelen. Bezoek onze website www.kindcentrumdenieuwelinde.nl voor het laatste nieuws.

Nadere informatie

N ieuwsbrief 1 16 september 2016

N ieuwsbrief 1 16 september 2016 Kattebelletje Informatie-avonden: data zie elders in deze nieuwsbrief 19 september Ouderraad vergadering 21 september KIJKOCHTEND 30 september speelgoeddag groepen 1-2 Welkom Wij verwelkomen Jonah van

Nadere informatie

INTEGRAAL KINDCENTRUM DE NIEUWE LINDE

INTEGRAAL KINDCENTRUM DE NIEUWE LINDE NIEUWSBRIEF INTEGRAAL KINDCENTRUM DE NIEUWE LINDE EXTRA NIEUWSBRIEF. Woensdag 03 september 2014 29 e jaargang Samen zorgen we voor structuur en veiligheid, zodat kinderenn zich goed kunnen ontwikkelen

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 2017-2018 Augustus 2017 1 2 3 4 5 6 31 7 8 9 10 11 12 13 32 33 14 15 16 17 18 19 20 Zomervakantie 21 22 23 24 25 26 27 34 28 29 30 31 35 Eerste schooldag Ouders welkom in de klas tot 8.45

Nadere informatie

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21Inleveren overblijfovereenkomst en foto/video toestemmingsformulier 28 100-jarig bestaan ZOMERVAKANTIE 22 23 24 25 Rapporten inleveren 29 100-jarig

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.15 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

schooljaar no. 1 maandag 3 september

schooljaar no. 1 maandag 3 september schooljaar 2018-2019 no. 1 maandag 3 september september / oktober 03-09-2018 Eerste schooldag 05-09-2018 Gesprekkenplanner in de app geopend 10 t/m 28-09-2018 Startgesprekken 03 t/m 12-10-2018 Kinderboekenweek

Nadere informatie

MATTHIAS NIEUWS

MATTHIAS NIEUWS MATTHIAS NIEUWS 29-8-2016 1 Telefoon: 072-5403606 E-mail: matthias@saks.nl Website: http://www.matthias-saks.nl Welkom in het nieuwe schooljaar Wat hebben we nog even kunnen genieten van mooi zomerweer!

Nadere informatie

Bijeenkomst Nieuwe Brugklassers. Belangrijke informatie in dit boekje!

Bijeenkomst Nieuwe Brugklassers. Belangrijke informatie in dit boekje! Bijeenkomst Nieuwe Brugklassers Belangrijke informatie in dit boekje! 6 (13) juni 2012 Toekomstige bruggers, Hartstikke leuk dat je hier volgend jaar op school komt! We hopen dat je er niet te zenuwachtig

Nadere informatie

Even bijpraten. Nieuwsweek nummer 2. In deze nieuwsweek. Kalender. Basisschool KOM.MIJN

Even bijpraten. Nieuwsweek nummer 2. In deze nieuwsweek. Kalender. Basisschool KOM.MIJN Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5950 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsweek nummer 2 9 september 2016 Klik hier voor e-mailadressen van leerkrachten. Kalender Volgende week:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 28 augustus 2017

Nieuwsbrief 28 augustus 2017 Nieuwsbrief 28 augustus 2017 Every moment Matters Wij vliegen naar groep 3 aan de overkant Algemeen We zijn allemaal uitgerust en met veel plezier aan het nieuwe schooljaar begonnen. We heten alle nieuwe

Nadere informatie

Donderdag 5 oktober: Alle kinderen vrij, studiedag voor alle teamleden (tevens is donderdag 5 oktober landelijke stakingsdag POinactie)

Donderdag 5 oktober: Alle kinderen vrij, studiedag voor alle teamleden (tevens is donderdag 5 oktober landelijke stakingsdag POinactie) Nr. 05 maandag 25 september 2017 Belangrijke data Maandag 25 september: Start Kinderboekenweek. Thema Gruwelijk eng Donderdag 28 september: Afname NIO groep 8b Maandag 2 oktober: Afname NIO groep 8a Zet

Nadere informatie

Nieuw schooljaar. Gymtijden. In dit nummer: Belangrijke data september. 17 informatieavond

Nieuw schooljaar. Gymtijden. In dit nummer: Belangrijke data september. 17 informatieavond Eexterbasisschool Anemoonstraat 1 9679 EL Scheemda Postbus 60 9679 ZH Scheemda 0597 592917 eexterbasisschool@sooog.nl In dit nummer: Nieuw schooljaar 1 Gymtijden 1 Afsluiting schooljaar 2 Stichting leergeld

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. Jaarkalender. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. Jaarkalender. In dit nummer: 30 augustus 2016 Nieuwsbrief Welkom! Graag heet ik alle leerlingen en ouders weer van harte welkom op school! Op de eerste dag zijn de kinderen altijd benieuwd naar hun nieuwe lokaal en hun nieuwe juf(fen)

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1 Begin schooljaar Het schooljaar gaat maandag weer beginnen. Wij hopen dat u een goede vakantie heeft gehad en dat alle kinderen weer met veel plezier naar school gaan dit jaar. Dit schooljaar staat in

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.20 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 0-0 Augustus 0 0 Zomervakantie 0 Eerste schooldag Luizencontrole Ouders welkom in de klas tot 0. uur Infoavond groep 0.00 uur Studieochtend gr t/m vrij Deze week verkiezingen kinderraad September

Nadere informatie

Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn AK Nij Altoenae Tel:

Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn AK Nij Altoenae Tel: Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518 402494 Jaargang 20 nummer 1: 15 augustus 2014 De zomervakantie is bijna weer voorbij! We hopen dat iedereen

Nadere informatie

Juli 2017 Nieuwsbrief #15

Juli 2017 Nieuwsbrief #15 Juli 2017 Nieuwsbrief #15 Beste ouders, kinderen, opa s en oma s, Schooljaar 2016/2017 is al weer ten einde. Wat hebben we veel geleerd en wat hebben we mooie dingen met elkaar bereikt. Als team zijn we

Nadere informatie

Nieuwsbrief 30 augustus 2018

Nieuwsbrief 30 augustus 2018 Nieuwsbrief 30 augustus 2018 De zomervakantie is weer voorbij en met frisse moed en een beetje gezonde tegenzin zijn we maandag weer begonnen. De openingsviering in de gymzaal werd goed bezocht. We hebben

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Op teevee!

NIEUWSBRIEF Op teevee! NIEUWSBRIEF Op teevee! Als je zo maar plompverloren zou melden dat je op het ACHT-uur journaal te zien bent geweest, in een item dat met justitie te maken heeft, dan zou dat heel wat oortjes openzetten

Nadere informatie

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 Niet vergeten woensdag 12 juli Musical groep 8 (let op: i.p.v. dinsdag 11 juli) woensdag 12 juli Dassenbur(i)cht 11 donderdag 13 juli Doorschuifmiddag vrijdag 14 juli

Nadere informatie

In deze eerst RSN even allemaal praktische zaken op een rijtje, zoals de margedagen,vakanties, gymtijden, aktiviteitenoverzicht voor 2016-2017 etc.

In deze eerst RSN even allemaal praktische zaken op een rijtje, zoals de margedagen,vakanties, gymtijden, aktiviteitenoverzicht voor 2016-2017 etc. Riemslootnieuws 666 Jaargang 17 26-8- www.obsderiemsloot.nl. TSO aanmeldingen via planning@dagendou.nl e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 07. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?

Agenda: Schooljaar Nr. 07. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Schooljaar 2018-2019 Nr. 07 Studiedag 01 oktober Op maandag 01 oktober heeft het team een studiedag. Alle leerlingen zijn op die dag vrij en kunnen genieten van een lang weekend. Kinderpostzegelactie Afgelopen

Nadere informatie

BELANGRIJK: Dinsdag 21 augustus start het schooljaar. We verwachten de leerling om 8.30 uur in de plaza/aula van het Hub van Doornecollege.

BELANGRIJK: Dinsdag 21 augustus start het schooljaar. We verwachten de leerling om 8.30 uur in de plaza/aula van het Hub van Doornecollege. Deurne, 2 juli 2018 Aan de ouder(s)/verzorger(s) en leerling Betreft: Start schooljaar 2018-2019 leerjaar 1 Geachte ouder(s)/verzorger(s), beste leerling, Hoewel de vakantie pas net is begonnen, sturen

Nadere informatie

Via deze eerste (extra) nieuwsbrief willen wij u dan ook laten weten dat wij er weer klaar voor zijn en zin in hebben in dit nieuwe schooljaar.

Via deze eerste (extra) nieuwsbrief willen wij u dan ook laten weten dat wij er weer klaar voor zijn en zin in hebben in dit nieuwe schooljaar. Nr. 1 schooljaar 2015-2016 Eerste schooldag maandag 17 augustus Startactiviteit ouderraad Gymnastiekrooster Nieuwe leerlingen De zomervakantie is bijna weer voorbij en het nieuwe schooljaar staat voor

Nadere informatie

INFO VOOR NIEUWE LEERLINGEN GOES - KLEIN FRANKRIJK

INFO VOOR NIEUWE LEERLINGEN GOES - KLEIN FRANKRIJK INFO VOOR NIEUWE LEERLINGEN GOES - KLEIN FRANKRIJK Hallo jongens en meisjes, 2 Naar een nieuwe school gaan is leuk, maar er verandert heel wat voor je. We kunnen ons best voorstellen dat je nog veel vragen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 We gaan weer beginnen Het komende schooljaar start het continurooster

Nieuwsbrief nr.1 We gaan weer beginnen Het komende schooljaar start het continurooster Nieuwsbrief nr.1 We gaan weer beginnen Maandag begint de school weer. We hopen dat alle kinderen en hun ouders een fijne vakantie hebben gehad en dat de kinderen net zo enthousiast zijn om weer op school

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 3, MIDDELLAND COLLEGE, 15 augustus 2018

NIEUWSBRIEF 3, MIDDELLAND COLLEGE, 15 augustus 2018 Middelland College NIEUWSBRIEF 3, MIDDELLAND COLLEGE, 15 augustus 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s) en leerlingen, Over een paar weken is de vakantie voorbij en start het schooljaar 2018-2019. De verbouwing

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 augustus 2016

Nieuwsbrief 25 augustus 2016 Beste ouder(s) en verzorger(s), Nieuwsbrief 25 augustus 2016 De zomervakantie zit er weer bijna op. We hopen, dat de kinderen de afgelopen zes weken hebben genoten en dat ze ook weer een beetje zin hebben

Nadere informatie

DATUM: 04 sept 2017 GLOBE EDITIE: 39 IN DIT NUMMER: De Globe. Welkom. Gymrooster. Even voorstellen. Schoolafspraken. Kalender

DATUM: 04 sept 2017 GLOBE EDITIE: 39 IN DIT NUMMER: De Globe. Welkom. Gymrooster. Even voorstellen. Schoolafspraken. Kalender Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos Nieuwsbrief 3 september 2012 INHOUD: Welkom Namen op voorwerpen.jarigen.kalender / Schoolgids Nieuwsbrief 1 september 2012 Welkom: 2012 2013 We willen alle leerlingen en ouders graag verwelkomen en veel

Nadere informatie

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website.

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website. Bijbelverhalen Week 35; maandag 29 augustus vrijdag 2 september Weekthema: Ontdekken Verhalen: Exodus 2; Mozes Lied: Mijn God is zo groot Week 36; maandag 5 september vrijdag 9 september Weekthema: Een

Nadere informatie

Nieuwsbrief 31 augustus 2015

Nieuwsbrief 31 augustus 2015 Nieuwsbrief 31 augustus 2015 ALGEMEEN We zijn allemaal uitgerust en met veel plezier aan het nieuwe schooljaar begonnen. We heten alle nieuwe leerlingen en hun ouders van harte welkom op De Achtsprong.

Nadere informatie

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte Lokalenverdeling 2018-2019 Al een aantal jaren zitten dezelfde groepen in de units. Ook een aantal leerkrachten zijn al langer werkzaam in de units. Op de organisatie dag hebben we besloten om komend schooljaar

Nadere informatie

Restyle website de Uilenbrink. Ontwerp: Lieke van Baalen

Restyle website de Uilenbrink. Ontwerp: Lieke van Baalen Restyle website de Uilenbrink Het realiseren van een vernieuwende responsive website die moet voldoen aan de volgende eisen: Duidelijk, informatief, persoonlijk, fris, eigentijds en die leerlingen maar

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief augustus/september 2015

Obs t Montferland Nieuwsbrief augustus/september 2015 Obs t Montferland Nieuwsbrief augustus/september 2015 Agenda: augustus/september UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 24 Eerste schooldag

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2017

Nieuwsbrief september 2017 Nieuwsbrief september 2017 Vakantie voorbij, welkom allemaal Na 6 weken vakantie starten we op maandag 4 september. We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en weer zin heeft in het nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 24 augustus Aan alle ouders, verzorgers. In deze nieuwsbrief:

Nieuwsbrief 1 24 augustus Aan alle ouders, verzorgers. In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief 1 24 augustus 2017 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: Jaarlijkse Sportdag Kleuternieuws Nieuwe activiteitenkalender 2017-2018 Schoolafspraken Welkom Hoofdluiscontrole Schoolzwemmen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Aan alle ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1. Aan alle ouders / verzorgers, Aan alle ouders / verzorgers, Talmastraat 1 7021 AT Zelhem 0314-621655 info@basisschooljanligthart.nl www.basisschooljanligthart.nl Nieuwsbrief 1 2 september 2014 De inhoud van deze Nieuwsbrief: Het nieuwe

Nadere informatie

1 september 2018 nummer 1

1 september 2018 nummer 1 1 september 2018 nummer 1 Belangrijke data: 3 september : eerste schooldag 12 september : opening thema 13 september ` : informatiemiddag 14.30-16.00 uur 13 september : bijeenkomst groep 7-8, aansluitend

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Het IJzeren Kind oudereditie

Nieuwsbrief Kindcentrum Het IJzeren Kind oudereditie Nieuwsbrief Kindcentrum Het IJzeren Kind oudereditie Jaargang 3, no 1 2 september 2016 In deze nieuwsbrief Start schooljaar 2016-2017 Kennismakingsgesprekken Klasbord Nieuwsbrief De nieuwe website van

Nadere informatie

Luizencontrole (geen vlechten en gel a.u.b.) Groepsfoto s voor de website (dit is niet de schoolfotograaf!)

Luizencontrole (geen vlechten en gel a.u.b.) Groepsfoto s voor de website (dit is niet de schoolfotograaf!) Nummer: 1 Agenda Dag Activiteit Ma 4-9-2017 1 e schooldag Di 5-9-2017 Luizencontrole (geen vlechten en gel a.u.b.) Woe 6-9-2017 Groepsfoto s voor de website (dit is niet de schoolfotograaf!) Do 7-9-2017

Nadere informatie

Openbare basisschool voor Daltononderwijs. Augustus 2019

Openbare basisschool voor Daltononderwijs. Augustus 2019 Openbare basisschool voor Daltononderwijs Augustus 2019 Welkom op de Apollo 11.. 1 Start schooljaar... 3 Blij nieuws..... 1 Nog even de afspraken op een rij 3 Mee naar binnen.. 1 Clusteravonden.. 4 Gymrooster.....

Nadere informatie

Belangrijke data voor deze maand op een rij We vragen u om uw schoolkalender telkens zelf aan te vullen met deze nieuwe activiteiten:

Belangrijke data voor deze maand op een rij We vragen u om uw schoolkalender telkens zelf aan te vullen met deze nieuwe activiteiten: Nieuwsbulletin nr 218 augustus 2017 Belangrijke data voor deze maand op een rij We vragen u om uw schoolkalender telkens zelf aan te vullen met deze nieuwe activiteiten: 21 augustus Eerste schooldag na

Nadere informatie

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal!

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal! OBS Kompas De Leest 43 5463 JA Veghel Tel: 0413-367961 www.obskompas.nl Maandbrief mei 2016 Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

Nieuwsbrief van Openbare Basisschool

Nieuwsbrief van Openbare Basisschool Welkom! De eerste schoolweek zit er weer op. Na een lange vakantie is iedereen weer fris aan een nieuw schooljaar begonnen. Voor veel kinderen was het wel even wennen: een nieuwe leerkracht, voor het eerst

Nadere informatie

nieuwsbrief Het Zwanenbos

nieuwsbrief Het Zwanenbos nieuwsbrief 25 e jaargang nr 2 2 september 2016 Van de directie...1 Verkeer: De scholen zijn weer begonnen!...2 Sparen voor het Zwanenbos...2 Ontruimingsoefening...2 Ouderkamer...3 Info-ochtenden...3 Vergoeding

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van augustus 2018. In deze eerste nieuwsbrief van het schooljaar brengen we u op de hoogte van de lopende activiteiten van dit jaar. Informatieavond

Nadere informatie

Informatieboekje Onderbouw. Samen school zijn! Pius X

Informatieboekje Onderbouw. Samen school zijn! Pius X Informatieboekje Onderbouw 2018 Samen school zijn! Pius X 2 Voorwoord Van harte welkom op basisschool Pius X! In dit boekje vindt u praktische zaken die voor u en uw kind in groep 1-2 belangrijk zijn.

Nadere informatie

Het Mozaiek zet je in beweging!

Het Mozaiek zet je in beweging! Maandkalender juli 2018 1 16 2 Juffen-meesterdag groep 6; 17 s middags musicaluitvoering gr. 8 voor kleutergroepen; 3 Rapport 2 mee naar huis; 18 Musicaluitvoeringen groep 8 voor groepen 3 t/m 8; 4 Groep

Nadere informatie

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders,

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders, WOENSDAG 5 JULI 2017 Beste ouders, JUF ANS EN JUF JANNEKE Met een lach en een traan zwaaien we vandaag de kinderen van groep 8 uit. We wensen jullie allemaal heel veel plezier en geluk op jullie nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief. Agenda. Volgende nieuwsbrief: Op vakantie. Het team van de Wilhelminaschool wenst u een hele fijne vakantie toe!

Nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief. Agenda. Volgende nieuwsbrief: Op vakantie. Het team van de Wilhelminaschool wenst u een hele fijne vakantie toe! nummer 11, 9 juli 2015 Nieuwsbrief Met dit gebed dat deze week op het schoolbord van groep 5 stond, willen wij graag deze laatste nieuwsbrief van het schooljaar beginnen: In deze nieuwsbrief Op vakantie

Nadere informatie

Kleutergids 2013-2014 Inhoudsopgave

Kleutergids 2013-2014 Inhoudsopgave Kleutergids 2013-2014 Inhoudsopgave Inleiding pag 2 Halen en brengen pag 3 Bewegingsonderwijs in het speellokaal pag 4 Afspraken rondom eten en drinken pag 5 Verjaardag pag 6 Wennen op school pag 7 Klassenouder

Nadere informatie

Informatie van ons Kindcentrum

Informatie van ons Kindcentrum WEEKBRIEF 35 28 mei 2019 MET DEZE WEEK Informatie vanuit ons Kindcentrum - Avondwandelvierdaagse 2019 - Studiedagen nieuwe schooljaar - Huisdieren op het schoolplein - Verkeersveiligheid rondom het Kindcentrum

Nadere informatie

Basisschool de Duif, daar kom je verder mee! Juf, waar moet mijn jas?

Basisschool de Duif, daar kom je verder mee! Juf, waar moet mijn jas? Basisschool de Duif, daar kom je verder mee! Juf, waar moet mijn jas? Voor het eerst naar school: dat is heel spannend voor kinderen én ouders. Om u en uw kind een beetje wegwijs te maken, treft u hieronder

Nadere informatie

Nieuwsbrief /2015. We gaan weer beginnen! 3 september koffieochtend. 7 t/m 13 september week van de alfabetisering

Nieuwsbrief /2015. We gaan weer beginnen! 3 september koffieochtend. 7 t/m 13 september week van de alfabetisering 2014/2015 Nieuwsbrief 01-09-15 In dit nummer: Voorwoord 1 Jarigen 2 Agenda 2 Mededelingen 3/4/5 Contact 5 We gaan weer beginnen! Belangrijke informatie: 3 september koffieochtend 7 t/m 13 september week

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jaargang 21 nummer 01 Vrijdag 08 sept Een nieuw schooljaar. Artikelen in deze nieuwsbrief. Informatieavond.

Nieuwsbrief. Jaargang 21 nummer 01 Vrijdag 08 sept Een nieuw schooljaar. Artikelen in deze nieuwsbrief. Informatieavond. Jaargang 21 nummer 01 Vrijdag 08 sept. 2017 Nieuwsbrief Artikelen in deze nieuwsbrief Nieuw schooljaar Informatieavond Parkeren Agenda Gymnastiek Schoolreisgeld Foto s Activiteiten ladder Noordenveld Schoolreis

Nadere informatie

Mailadres Leerkrachten

Mailadres Leerkrachten Welkom in de groep Beste ouders, wij heten u van harte welkom in groep 4/5. Uiteraard bent u altijd welkom om in de klas te komen kijken. Dit kan bijvoorbeeld goed na schooltijd. Uw kind zal vast en zeker

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2018

Nieuwsbrief september 2018 Nieuwsbrief september 2018 Vakantie voorbij, welkom allemaal Na 6 weken vakantie starten we op maandag 3 september. We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en weer zin heeft in het nieuwe

Nadere informatie

Hardenberg. Voorafgids

Hardenberg. Voorafgids Hardenberg Voorafgids Cursusjaar 2018-2019 1 Inhoud Vooraf 1 1. Opening van het schooljaar en het ophalen van je rooster 2 2. Lestijden 2 3. Wat we op school verwachten van elkaar 2 4. Boeken bestellen

Nadere informatie

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 Beste ouders en kinderen, Obs Dijkerhoek, een dijk van een nieuwe school! Het is zover! Na ruim twee jaar is de nieuwbouw van Obs Dijkerhoek gerealiseerd.

Nadere informatie

Afsluitfeest. Team Wolderweide. Even voorstellen

Afsluitfeest. Team Wolderweide. Even voorstellen WolderWeetje Maandag 15 juli 2019 B ELANGRIJKE DATA Afsluitfeest Afsluitavond Donderdag 18 juli Donderdag 18 juli willen wij het schooljaar knallend afsluiten met een pannenkoek en/of wrap feest. Vrijdagmiddag

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 4-5 Levensboom 4 26 MX Blaricum tel: 035 52 33 5 34 Website: Email: obsbijvanck@planet.nl Overblijf Marijke van Keeken 06 9 65 9 augustus 4 2 3 4 5 6 7 9 0 2 3 4 5 6 7 Eerste schooldag.45

Nadere informatie

Agenda INLEIDING. 3 september nummer 2. Geachte ouder(s),

Agenda INLEIDING. 3 september nummer 2. Geachte ouder(s), 3 september 2018 - nummer 2 INLEIDING Geachte ouder(s), De eerste weken van het schooljaar zitten er al weer op. Binnenkort gaan ook weer de eerste activiteiten van start. Groep 1-2a brengt morgen een

Nadere informatie

Agenda voor de maand oktober en november 2016

Agenda voor de maand oktober en november 2016 Agenda voor de maand oktober en november 2016 Nieuwsbrief nummer 2016-02 Almere, 13 oktober 2016 17 t/m 21 oktober Herfst vakantie Maandag 24 oktober Studiedag voor de leerkrachten, alle leerlingen zijn

Nadere informatie

Moet je doen! Eigen-wijs

Moet je doen! Eigen-wijs 1 Welkom in de groep Beste ouders, wij heten u van harte welkom in groep 5/6. In dit boekje staat een korte omschrijving van groep 5/6. U vindt er informatie over de dagelijkse gang van zaken en andere

Nadere informatie

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u het eerste Reisverslag van het schooljaar 2017-2018. Na een welverdiende vakantie zijn wij verleden week weer gestart. De kinderen zijn

Nadere informatie

Een nieuw schooljaar. Onderwijzend

Een nieuw schooljaar. Onderwijzend Nr. extra schooljaar 2016-2017 Onderwijzend Juf Pien, juf Wendy en Juf Janine stellen zich voor Eerste schooldag maandag 29 augustus Potloden, pennen etc. Start Peuterspeelzaal Voorlopige adviesgesprekken

Nadere informatie

R.K. basisschool De Bronckhorst START SCHOOLJAAR / UITNODIGING VOOR ALLE OUDERS

R.K. basisschool De Bronckhorst START SCHOOLJAAR / UITNODIGING VOOR ALLE OUDERS Nieuwsbrief 1-september 2013 START SCHOOLJAAR 2013-2014 / UITNODIGING VOOR ALLE OUDERS De vakantie is voorbij. Het team van De Bronckhorst kijkt terug op een mooie jaarafsluiting en een prachtige vakantie.

Nadere informatie

INFO VOOR NIEUWE LEERLINGEN GOES - NOORDHOEKLAAN

INFO VOOR NIEUWE LEERLINGEN GOES - NOORDHOEKLAAN INFO VOOR NIEUWE LEERLINGEN GOES - NOORDHOEKLAAN Hallo jongens en meisjes, 2 Naar een nieuwe school gaan is leuk, maar er verandert heel wat voor je. We kunnen ons best voorstellen dat je nog veel vragen

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 29, nummer 2 09-09-2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: We zijn weer begonnen! Info-avond Afscheid juf Wilma Sparen voor je school

Nadere informatie

De Zonnewijzer. Groepen 1 en 2

De Zonnewijzer. Groepen 1 en 2 De Zonnewijzer Groepen 1 en 2 Werkdagen en lestijden Met deze powerpoint willen wij u informeren over de gang van zaken in onze kleutergroepen 1 en 2. Heeft u nog vragen of tips na het lezen van deze powerpoint,

Nadere informatie

24 augustus Voor de kalender:

24 augustus Voor de kalender: Voor de kalender: 24 augustus 2018 2 september Gezinsviering Landelinuskerk, 9.30 uur. 4 september Informatie avond groep 1 t/m 8 10 t/m 14 sept. Startgesprekken 12 september Studiedag; gr. 1 t/m 8 zijn

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers

Beste ouders en verzorgers Beste ouders en verzorgers Vandaag hebben de leerlingen een dag vrij, lekker even uitrusten in deze week van de avondvierdaagse. Het team van de Zuidster geeft juist vandaag vol gas! Deze studiedag hebben

Nadere informatie

Datum Behandeld door Ons kenmerk Lent, 27 juni 2016 L. Lieber LIEL/bran/16-B523

Datum Behandeld door Ons kenmerk Lent, 27 juni 2016 L. Lieber LIEL/bran/16-B523 Aan de ouder(s)/verzorger(s) van leerlingen uit klas 1C en 2C Datum Behandeld door Ons kenmerk Lent, 27 juni 2016 L. Lieber LIEL/bran/16-B523 Onderwerp Laatste lesweken en start nieuw schooljaar Geachte

Nadere informatie

DATUM: 15 juli De allereerste Globe van dit schooljaar! Veel leuke, maar ook belangrijke nieuwtjes! Heel Veel plezier!

DATUM: 15 juli De allereerste Globe van dit schooljaar! Veel leuke, maar ook belangrijke nieuwtjes! Heel Veel plezier! Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Algemene informatie. SOS formulieren Verzoek de SOS formulieren deze week te retourneren zodat data verwerkt kan worden!

Algemene informatie. SOS formulieren Verzoek de SOS formulieren deze week te retourneren zodat data verwerkt kan worden! Datum: 10-09-2018 Nieuwsbrief: 02 Algemene informatie Info verbouwing De ouders van school maar ook de inwoners van Aadorp zijn benieuwd naar de plannen van bouw en verbouw aan de Albardastraat. Ook Tubantia

Nadere informatie

Aan alle leerlingen van het VHBO Maastricht en hun ouder(s)/verzorger(s) Maastricht, juli Betreft: informatie schooljaar

Aan alle leerlingen van het VHBO Maastricht en hun ouder(s)/verzorger(s) Maastricht, juli Betreft: informatie schooljaar Aan alle leerlingen van het VHBO Maastricht en hun ouder(s)/verzorger(s) Maastricht, juli 2017 Betreft: informatie schooljaar 2017-2018 Beste leerlingen en ouder(s)/verzorger(s), Met nog een groot deel

Nadere informatie

Nieuwsbrief september Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. Nieuwe leerkracht Belangrijke data Sam & Lot Muziek Hoofdluis

Nieuwsbrief september Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. Nieuwe leerkracht Belangrijke data Sam & Lot Muziek Hoofdluis Nieuwsbrief september 2018 Jaargang 28 Nummer 1 De komende maand: Agenda 3 september 2018 Eerste schooldag 4 september 2018 19.30 uur vergadering Ouderraad 5 september 2018 8.45 uur Openingsviering Iedereen

Nadere informatie

Voor de ouders. Eerste schooldag. Startfeest. No.1 1 september 2018

Voor de ouders. Eerste schooldag. Startfeest. No.1 1 september 2018 No.1 1 september 2018 CBS Mijndert v.d. Thijnen 0524-51 32 83 Jan van Scorelstraat 11 info@mvdthijnenschool.nl 7741 XM Coevorden www.mvdthijnenschool.nl Voor de ouders De vakantie is bijna voorbij. In

Nadere informatie

Voorwoord. Jarigen in april. 10 april Juf Iris dagopvang 25 april Devon gr. 5. Maart 2019 jaargang 33 nr 8

Voorwoord. Jarigen in april. 10 april Juf Iris dagopvang 25 april Devon gr. 5. Maart 2019 jaargang 33 nr 8 Maart 2019 jaargang 33 nr 8 Samen zorgen we voor structuur en veiligheid, zodat alle kinderen zich goed kunnen ontwikkelen. Bezoek onze website www.kindcentrumdenieuwelinde.nl voor het laatste nieuws.

Nadere informatie

Groepsgids Groep 7-8

Groepsgids Groep 7-8 Groepsgids 2017-2018 Groep 7-8 Wie werken er in de groepen 7/8: Monique van Gemert Simon van Nieuwland m.vangemert@dezonnepoort.nl s.vannieuwland@dezonnepoort.nl De Bruggenbouwers maandag dinsdag (gymdag)

Nadere informatie

Huiswerk Groep vakgebied datum 5 spelling thema 1 signaaldictee 2 september 5 spelling thema 1 controledictee 11 september

Huiswerk Groep vakgebied datum 5 spelling thema 1 signaaldictee 2 september 5 spelling thema 1 controledictee 11 september Riemslootnieuws 582 Jaargang 15 21-8-2014 www.obsderiemsloot.nl. TSO aanmeldingen via planning@dagendou.nl e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 Kdv en BSO Dag en dou email: riemsloot@dagendou.nl

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender

Uiltje gemist? kalender 14 juli 2016 kalender Donderdag 14 juli Musical groep 8 L/S Maandag 18 juli Juffendag groepen 5 Dinsdag 19 juli Meester- en juffendag groepen 4 Laatste schooldag en uitzwaaien groepen 8 Woensdag 20 juli

Nadere informatie

Welkom op de Hoeksteen Informatie kleuters

Welkom op de Hoeksteen Informatie kleuters Welkom op de Hoeksteen Informatie kleuters De Hoeksteen R.K. Basisschool H. Kamerlingh Onnesweg 74 1402 EK Bussum 035-6915423 www.hoeksteen-bussum.nl info@hoeksteenbussum.nl Informatie Kleuters 2013-2014

Nadere informatie