Algemene Voorwaarden & Disclaimer Geschreven op 24 maart 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene Voorwaarden & Disclaimer Geschreven op 24 maart 2017"

Transcriptie

1 Algemene Voorwaarden & Disclaimer Geschreven op 24 maart 2017 Inhoud: 1. Algemeen 2. Disclaimer 3. Gebruiksvoorwaarden 4. Copyright en overige rechten van intellectueel eigendom 5. Voorwaarden voor het publiceren van een Digitale Scheurkalender 1 Algemeen Door deze internetsite digitalescheurkalender.com hierna te noemen website te benaderen en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van de hieronder vermelde (gebruiks)voorwaarden, disclaimer en privacyreglement. Op deze website rust auteursrecht van Stichting Kröller-Müller Museum. Stichting Kröller-Müller Museum kan de voorwaarden te allen tijde wijzigen. Wij adviseren u daarom regelmatig de voorwaarden te controleren. Op deze website, de hieronder vermelde (gebruiks)voorwaarden, disclaimer en privacyreglement is Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen uit hoofde van of in verband met deze (gebruiks)voorwaarden, disclaimer en privacyreglement zullen bij uitsluiting worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in het arrondissement Arnhem. Definities 1. Content: al het, al dan niet via externe links en mediaplayers, op deze website gepubliceerde materiaal (waaronder - maar niet beperkt tot - teksten, beeld- en geluidmateriaal, namen, logo s en software). 2. Hub: ontwikkelaars van content, officieel aangemeld bij deze website en Stichting Kröller-Müller Museum en in bezit van persoonlijke inloggegevens. 3. Digitale Scheurkalender: door een Hub samengesteld interactief websiteonderdeel, waar binnen content wordt aangeboden, inclusief vormgeving, speltechnieken en merkvoering. 4. Gebruiker: ieder die de Content raadpleegt of hiernaar verwijst door middel van een (hyper)link naar de website en in bezit van persoonlijke inloggegevens. 2 Disclaimer

2 De informatie en Content op deze website wordt met zorg samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat deze informatie of Content onvolledig is en/of onjuistheden bevat. Stichting Kröller-Müller Museum sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, voortvloeiende uit het gebruik of de (on)bereikbaarheid van deze website en/of de informatie en Content die via deze website is verkregen. Stichting Kröller-Müller Museum is niet verantwoordelijk en aansprakelijk voor Content van Hub s op de website, zoals teksten, afbeeldingen, foto's en overige beeldmaterialen, geluidsmaterialen, specifieke ideeën en spelconcepten. Deze Content geeft niet de mening of het beleid van Stichting Kröller-Müller Museum weer. Stichting Kröller-Müller Museum is te allen tijde gerechtigd Content en/of Digitale Scheurkalenders van Hub s van haar internetsite te verwijderen. De aanwezigheid op deze website van hyperlinks naar internetsites van derden betekent niet dat Stichting Kröller-Müller Museum de op of via deze internetsites aangeboden informatie, producten of diensten aanbeveelt. Het gebruik van dergelijke hyperlinks is volledig voor risico van de gebruiker. Stichting Kröller-Müller Museum aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de inhoud, het gebruik en de beschikbaarheid van websites waarnaar wordt verwezen of websites die verwijzen naar deze website. 3 Gebruiksvoorwaarden Het ontwikkelen en het gebruik van een Digitale Scheurkalender dient te gebeuren overeenkomstig onze gebruiksvoorwaarden: Uitsluitend educatief en niet commercieel gebruik Hub en Gebruiker mogen de inhoud van deze website slechts voor educatief en niet commercieel gebruik aanwenden. Dit betekent onder andere dat het volgende niet is toegestaan met betrekking tot de Content en Digitale Scheurkalenders: het vragen van betaling en/of registratie voor toegang, het toe- of invoegen van reclame-uitingen, logo s (anders dan van de samenwerkende partijen) of het creëren van additionele functionaliteiten en afgeleide diensten. Overig gebruik is alleen toegestaan indien daarvoor voorafgaande schriftelijke toestemming van Stichting Kröller-Müller Museum is verkregen. Browsers, robots De Content mag uitsluitend door middel van normaal browserbezoek worden geraadpleegd. Het is niet toegestaan de Content op geautomatiseerde wijze te (laten) raadplegen en/of analyseren bijvoorbeeld via scripts, spiders en of bots.

3 Linken Linken en verwijzen naar deze website is in beginsel toegestaan, echter dienen deze links bezoekers rechtstreeks te leiden naar de homepage. Overneming, framing, herpublicatie, bewerking of toevoeging is niet toegestaan. Overige bepalingen Het is Gebruiker niet toegestaan enig gedeelte van de Content en/of Digitale Scheurkalenders te wijzigen of middels reverse engineering op te nemen in een eigen website, app, widget, gadget of andere dienst van Gebruiker. Het is niet toegestaan technische beveiligingen te omzeilen of te verwijderen, of dit voor anderen mogelijk te maken. Hub en Gebruiker zullen geen schade berokkenen aan de reputatie van Stichting Kröller-Müller Museum. Dit betekent in ieder geval dat het museum niet wordt geassocieerd met geweld, sex, alcohol, sigaretten, drugs, extreme politieke standpunten en lasterlijke of discriminerende uitingen. Het is aan Stichting Kröller-Müller Museum om dit te bepalen. Elke Hub is verantwoordelijk en aansprakelijk voor de door henzelf ontwikkelde en toegevoegde Content en/of daaraan toegevoegde uitingen van derden inclusief die van de Hub zelf. Hub s vrijwaren Stichting Kröller-Müller Museum tegen elke aanspraak van derden (waaronder inbreuk op auteursrechten, privacy schendingen, morele rechten, portretrechten etc.). Stichting Kröller-Müller Museum behoudt zich het recht voor om zonder voorafgaande kennisgeving (onderdelen van) Digitale Scheurkalenders, de Content of de website (al dan niet tijdelijk) te wijzigen, te verwijderen, ontoegankelijk te maken dan wel stop te zetten. 4 Copyright en overige rechten van intellectueel eigendom De (intellectuele) eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en de vormgeving van deze website, waaronder begrepen de teksten, databestanden, foto's en overig (stilstaand en/of bewegend) beeldmateriaal, geluidsmateriaal berusten bij Stichting Kröller-Müller Museum. De rechten van de Content van een Digitale Scheurkalender berusten bij de hiervoor verantwoordelijke Hub. Verveelvoudiging (waaronder bewerken) en/of openbaarmaking anders dan omschreven in de gebruiksvoorwaarden is zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van de betreffende Hub en/of Stichting Kröller-Müller Museum niet toegestaan.

4 (Beeld- en geluids)materiaal Het (beeld- en geluid)materiaal op de website is bij elkaar gebracht door de verschillende Hub s, enkel met een educatief en niet commercieel doel. Hub s accorderen binnen het platform dat ze al datgene doen wat redelijkerwijs kan worden gevergd om de (auteurs)rechten op het materiaal te regelen volgens de wettelijke bepalingen. Degenen die desondanks menen rechten te kunnen doen gelden, kunnen zich alsnog wenden tot de betreffende Hub. Uiteraard zullen wij op verzoek zo snel mogelijk informatie en beeldmateriaal verwijderen indien daarvoor aantoonbare, gegronde redenen bestaan. Verantwoordelijkheid voor rechten bij verwijzen Hub s zijn zelf verantwoordelijk voor het verkrijgen van toestemming en het naleven van eventuele nadere voorwaarden die derdenrechthebbenden kunnen opleggen voor het verwijzen naar de Content (waaronder linken en embedden mede is begrepen) en vrijwaren Stichting Kröller-Müller Museum voor claims. 5 Voorwaarden voor het publiceren van een Digitale Scheurkalender Het is niet toegestaan om beledigende, bedreigende, racistische of anderszins ongepaste Content, naar interpretatie van Stichting Kröller-Müller Museum, te plaatsen. Het is niet toegestaan om advertenties en/of commerciële/promotionele Content te plaatsen. Het is niet toegestaan om in reacties persoonlijke informatie van anderen (zoals adressen, privé-adressen en/of telefoonnummers) te plaatsen. Het is niet toegestaan Content te plaatsen waarop auteursrechten rusten en/of waarvoor geen toestemming is gegeven om ze openbaar te maken. De gebruiker garandeert in eigen reacties over alle (intellectuele eigendoms-) rechten te beschikken, waaronder auteurs- en merkenrechten, en vrijwaart Stichting Kröller-Müller Museum voor mogelijke aanspraken van derden. Content van Hub s die zich niet aan deze voorwaarden houden of anderszins ongepast is, kunnen zonder waarschuwing door Stichting Kröller-Müller Museum aangepast of verwijderd worden en de Hub kan verder gebruik van de website worden ontzegd. Een Hub geeft door het ontwikkelen en publiceren van een Digitale Scheurkalender aan Stichting Kröller-Müller Museum onbeperkt toestemming deze te publiceren op de internetsite en op te slaan in (elektronische) databanken en andere bestanden.

5 Beweringen, meningen en vertoningen die geuit worden in Content van Hub s worden op eigen titel en voor eigen rekening en risico van deze Hub s geplaatst en zijn niet die van Stichting Kröller-Müller Museum. Stichting Kröller-Müller Museum aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de Content van en Digitale Scheurkalenders van Hub s. Over deze voorwaarden kan niet met Stichting Kröller-Müller Museum worden gecorrespondeerd.

SweetSorrow kan de voorwaarden te allen tijde wijzigen. Wij adviseren u daarom regelmatig de voorwaarden te controleren.

SweetSorrow kan de voorwaarden te allen tijde wijzigen. Wij adviseren u daarom regelmatig de voorwaarden te controleren. 1 Algemeen Door deze internetsite SweetSorrow, hierna te noemen website, te benaderen en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid

Nadere informatie

2913LP Nieuwerkerk a/d Ijssel NL 53 RABO 01770860 84

2913LP Nieuwerkerk a/d Ijssel NL 53 RABO 01770860 84 ALGEMENE VOORWAARDEN EN PRIVACY, Inhoud 1. Algemeen 2. Disclaimer 3. Auteursrecht en intellectuele eigendomsrechten 4. Technische Voorwaarden 5. Privacyverklaring 6. Cookies 7. Forumvoorwaarden Algemeen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Horsebizz.com

Algemene Voorwaarden Horsebizz.com Algemene Voorwaarden Horsebizz.com Voor de toegang en het gebruik van de website www.horsebizz.com (hierna: HORSEBIZZ.COM), gelden de volgende Algemene Voorwaarden. Door gebruik te maken van de Websites

Nadere informatie

GEBRUIKSVOORWAARDEN COMEDY CENTRAL WEBSITES

GEBRUIKSVOORWAARDEN COMEDY CENTRAL WEBSITES GEBRUIKSVOORWAARDEN COMEDY CENTRAL WEBSITES Welkom op de Comedy Central website van VIMN Netherlands B.V. dat onderdeel is van het wereldwijd opererende Viacom-concern. Deze gebruiksvoorwaarden gelden

Nadere informatie

H.O.G. Online privacy-verklaring / disclaimer

H.O.G. Online privacy-verklaring / disclaimer H.O.G. internetrichtlijnen voor Chapters H.O.G. Online privacy-verklaring / disclaimer Persoonlijke privacy en informatiebeveiliging zijn een gemeenschappelijke zorg voor de H.O.G., zijn leden en de bezoekers

Nadere informatie

Voorwaarden StucGoed webpagina

Voorwaarden StucGoed webpagina Voorwaarden StucGoed webpagina Samenvattend Aan het gebruik van een StucGoed webpagina kan geen enkel recht worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de inhoud van jouw webpagina. Op StucGoed.nl

Nadere informatie

Algemene voorwaarden en Huisregels

Algemene voorwaarden en Huisregels Algemene voorwaarden en Huisregels Huisregels Oostgrunn.nl biedt op een interactief portaal aan en vindt respectvolle communicatie, de sfeer op haar website en de veiligheid van haar bezoekers uitermate

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Ontmoeten.nl Versie geldig vanaf: 15 juli Preambule

Algemene voorwaarden Ontmoeten.nl Versie geldig vanaf: 15 juli Preambule Algemene voorwaarden Ontmoeten.nl Versie geldig vanaf: 15 juli 2013 Preambule Ontmoeten.nl dient als platform waar personen met elkaar in contact kunnen komen en deel kunnen nemen aan Activiteiten. Ontmoeten.nl

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden Geologische Dienst Nederland - TNO

Gebruiksvoorwaarden Geologische Dienst Nederland - TNO Gebruiksvoorwaarden Geologische Dienst Nederland - TNO Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle websites van Geologische Dienst Nederland - TNO Artikel 1 Definities De volgende begrippen zullen in

Nadere informatie

geeft u aan kennis te hebben genomen en akkoord te gaan met deze Gebruiksvoorwaarden.

geeft u aan kennis te hebben genomen en akkoord te gaan met deze Gebruiksvoorwaarden. GEBRUIKSVOORWAARDEN YOUR NEXT CONCEPTS 1. Algemeen 1.1 Dit zijn de gebruiksvoorwaarden van Your Next Concepts met betrekking tot de Website en App. Lees deze gebruiksvoorwaarden ('Gebruiksvoorwaarden')

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden 1. De onderhavige Algemene Voorwaarden (hierna: Algemene Voorwaarden ) zijn van toepassing op bezoekers en gebruikers van websites, apps en gelieerde applicaties, alsmede op afnemers

Nadere informatie

GEBRUIKERSVOORWAARDEN

GEBRUIKERSVOORWAARDEN GEBRUIKERSVOORWAARDEN Definities Gebruiker: geregistreerde gebruikers van de website [ondertitel.com] Bezoeker: niet geregistreerde personen die de website [ondertitel.com] bezoeken Gebruik: handelingen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. 4. Website:

Algemene voorwaarden. 4. Website: Algemene voorwaarden Artikel 1: Definities 1. ConsulentenOnline.nl: ConsulentenOnline.nl is de website en handelsnaam van de besloten vennootschap met beperkte. Aansprakelijkheid Consulenten Online B.V.,

Nadere informatie

2.1 In deze gebruiksvoorwaarden hebben de navolgende begrippen de volgende betekenis:

2.1 In deze gebruiksvoorwaarden hebben de navolgende begrippen de volgende betekenis: Gebruiksvoorwaarden 1. Algemeen 1.1 Dit zijn de gebruiksvoorwaarden van MHC Lelystad met betrekking tot de Website en App. Lees deze gebruiksvoorwaarden ('Gebruiksvoorwaarden') zorgvuldig door voordat

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden Tweakers Elect

Gebruiksvoorwaarden Tweakers Elect Gebruiksvoorwaarden Tweakers Elect 1. Definities In deze Voorwaarden hebben de met een beginhoofdletter geschreven begrippen de volgende betekenis (zowel in enkelvoud als meervoud): Account: Dienst: Gebruiker:

Nadere informatie

Algemene gebruiksvoorwaarden Trendement

Algemene gebruiksvoorwaarden Trendement Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: - Content: al het door Trendement gepubliceerde materiaal via de applicatie Trendement (waaronder- maar niet beperkt tot website, teksten,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Boekenzoekdienst.nl

Algemene Voorwaarden Boekenzoekdienst.nl Algemene Voorwaarden Boekenzoekdienst.nl Artikel 1. Definities. In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: de Website: de website www.boekenzoekdienst.nl, die in stand wordt gehouden door Boekwinkeltjes

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Tax Talents

Algemene Voorwaarden Tax Talents Tax Talents Kantoorhoudend aan: Maliebaan 42 3581 CR Utrecht K.v.K. Utrecht: 59413425 Algemene Voorwaarden Tax Talents Artikel 1 Definities Onderstaande begrippen hebben, indien zij met een hoofdletter

Nadere informatie

Deze gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op alle websites (hierna: de Websites) en mobiele applicaties

Deze gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op alle websites (hierna: de Websites) en mobiele applicaties GEBRUIKSVOORWAARDEN COUVERTS Deze gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op alle websites (hierna: de Websites) en mobiele applicaties (hierna: de Apps) van Couverts Reserveren B.V. (hierna: Couverts).

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden TopJuristen B.V. 1 Artikel 1: Definities 1. TopJuristen.nl: TopJuristen.nl is de website en handelsnaam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid TopJuristen B.V.,

Nadere informatie

Over deze voorwaarden kan niet met de omroep worden gecorrespondeerd.

Over deze voorwaarden kan niet met de omroep worden gecorrespondeerd. Algemene Voorwaarden & Privacy website, stream, app Inhoud: 1. Introductie 2. Disclaimer 3. Gebruiksvoorwaarden 4. Copyright en overige rechten van intellectueel eigendom 5. Voorwaarden voor het plaatsen

Nadere informatie

LIGPLAATS TE KOOP Buikslotermeerdijk GE Amsterdam

LIGPLAATS TE KOOP Buikslotermeerdijk GE Amsterdam LIGPLAATS TE KOOP Buikslotermeerdijk 102 1027 GE Amsterdam Vraagprijs 287.500 v.o.n. - Casco: Staal - Afmeting: 23.00 x 5.45 m - Bouwjaar: - Aantal kamers: 4 - Woonoppervlakte: 85/250 m2 - Soort Boot:

Nadere informatie

Advertentie voorwaarden op de StaySu website. www.staysu.info

Advertentie voorwaarden op de StaySu website. www.staysu.info Advertentie voorwaarden op de StaySu website www.staysu.info Voorwaarden Lees deze algemene voorwaarden nauwkeurig door voordat u gebruik maakt van StaySu. Het gebruik maken van de diensten van StaySu

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Versie 1.2 Therapieland B.V. Nieuwendammerdijk BX Amsterdam

Algemene voorwaarden Versie 1.2 Therapieland B.V. Nieuwendammerdijk BX Amsterdam Algemene voorwaarden Versie 1.2 Therapieland B.V. Nieuwendammerdijk 528 1023 BX Amsterdam Gebruiksvoorwaarden Therapieland B.V. Welkom op onze website die u toegang biedt tot het platform Therapieland.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. 101 The Netherlands BV

Algemene voorwaarden. 101 The Netherlands BV Algemene voorwaarden 101 The Netherlands BV 1 Algemene voorwaarden Artikel 1: Definities 1. TopConsulenten.nl: TopConsulenten.nl is de website en handelsnaam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Zodiac Consultants Group B.V.

Algemene voorwaarden. Zodiac Consultants Group B.V. Algemene voorwaarden Zodiac Consultants Group B.V. 1 Algemene voorwaarden Artikel 1: Definities 1. TopConsulenten.nl: TopConsulenten.nl is de website en handelsnaam van de besloten vennootschap met beperkte

Nadere informatie

GEBRUIKERSOVEREENKOMST Versie 2.0 1 december 2011

GEBRUIKERSOVEREENKOMST Versie 2.0 1 december 2011 GEBRUIKERSOVEREENKOMST Versie 2.0 1 december 2011 Door het downloaden, installeren en/of gebruik van de Reisplanner Xtra Software of een deel daarvan, gaat Gebruiker akkoord met alle onderstaande voorwaarden

Nadere informatie

Amsterdam Boats. Luxe boten en gastvrijheid op hoog niveau. Gebruiksvoorwaarden en disclaimer. Versie: augustus 2018

Amsterdam Boats. Luxe boten en gastvrijheid op hoog niveau. Gebruiksvoorwaarden en disclaimer. Versie: augustus 2018 Luxe boten en gastvrijheid op hoog niveau Gebruiksvoorwaarden en disclaimer Versie: augustus 2018 B.V. Geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 34331505. Gevestigd te Cruquiusweg 40, 1019

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 - Doelstelling

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 - Doelstelling Algemene Voorwaarden In deze Algemene Voorwaarden staan de rechten en plichten van diegene die gebruik maken van de MiessAgenda via de MiessAgendaApp ( applicatie ) of de website MiessAgenda.nl ( website

Nadere informatie

De volgende voorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van de website

De volgende voorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van de website De volgende voorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van de website www.razendenthousiasterekenaars.nl (hierna: website) van KPMG Meijburg & Co. Door de website te bekijken en de daarop verstrekte

Nadere informatie

MPARE Gebruikersvoorwaarden App. Arnhem, 21 maart 2014

MPARE Gebruikersvoorwaarden App. Arnhem, 21 maart 2014 MPARE Gebruikersvoorwaarden App Arnhem, 21 maart 2014 Deze Gebruikersvoorwaarden ("Gebruikersvoorwaarden") beschrijven de voorwaarden waaronder gebruik mag worden gemaakt van de (mobiele) applicaties ("App")

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN Mamazoekt.NL MOEDERS

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN Mamazoekt.NL MOEDERS 1/8 ALGEMENE VOORWAARDEN VAN Mamazoekt.NL MOEDERS Ten aanzien van de dienstverlening van Mamazoekt op de website www.mamazoekt.nl gelden de volgende voorwaarden. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden

Nadere informatie

MY Personal Performance staat ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer (hierna: 'MYPP').

MY Personal Performance staat ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer (hierna: 'MYPP'). MYPP Gebruikersvoorwaarden en privacy beleid MY Personal Performance staat ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 55992080 (hierna: 'MYPP'). Door je review in te vullen

Nadere informatie

HC Zwolle. Gebruiksvoorwaarden

HC Zwolle. Gebruiksvoorwaarden HC Zwolle Gebruiksvoorwaarden Gebruiksvoorwaarden HCZ Conform de Statuten van de vereniging dient ieder ander reglement als aanvulling op de Statuten en mag het dus nooit in strijd zijn met deze Statuten.

Nadere informatie

Algemene Gebruiksvoorwaarden

Algemene Gebruiksvoorwaarden Algemene Gebruiksvoorwaarden 1. Algemeen Deze Algemene Gebruiksvoorwaarden (verder AV ) zijn van toepassing op ieder gebruik van de website www.planidoo.be en al haar sub-sites (hierna Website ), inclusief

Nadere informatie

Welkom bij Stichting CIRAN gevestigd te Venlo en ingeschreven in het handelsregister onder nummer 14117844 (hierna: "CIRAN").

Welkom bij Stichting CIRAN gevestigd te Venlo en ingeschreven in het handelsregister onder nummer 14117844 (hierna: CIRAN). GEBRUIKSOVEREENKOMST Welkom bij Stichting CIRAN gevestigd te Venlo en ingeschreven in het handelsregister onder nummer 14117844 (hierna: "CIRAN"). Lees deze gebruiksvoorwaarden (hierna: "Voorwaarden")

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Showroomsales.nl. Artikel 1. Definities. In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder

Algemene Voorwaarden Showroomsales.nl. Artikel 1. Definities. In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder Algemene Voorwaarden Showroomsales.nl Artikel 1. Definities. In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder de Website: de website www.showroomsales.nl, KVK nummer: 32146433 BTW identificatienummer:

Nadere informatie

VideoBankOnline, hierna te noemen VBO. Voorwaarden voor leveranciers van videocontent

VideoBankOnline, hierna te noemen VBO. Voorwaarden voor leveranciers van videocontent VideoBankOnline, hierna te noemen VBO Voorwaarden voor leveranciers van videocontent 1 Definities Dienst betekent de door VBO geleverde dienst, waarbij leverancier videocontent aanlevert, welke door VBO

Nadere informatie

WOONSCHIP TE KOOP entrepotdok AD Amsterdam. leuk woonschip op schitterende locatie in Amsterdam. Vraagprijs v.o.n.

WOONSCHIP TE KOOP entrepotdok AD Amsterdam. leuk woonschip op schitterende locatie in Amsterdam. Vraagprijs v.o.n. WOONSCHIP TE KOOP entrepotdok 97 1018 AD Amsterdam Vraagprijs 349.000 v.o.n. - Casco: Staal - Afmeting: 24.00 x 4.00 m - Bouwjaar: 1926 - Aantal kamers: 3 - Woonoppervlakte: 75 m2 - Perceeloppervlakte:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden THAR-uitgeverij E-Learning versie februari 2017

Algemene Voorwaarden THAR-uitgeverij E-Learning versie februari 2017 Algemene Voorwaarden THAR-uitgeverij E-Learning versie februari 2017 Definities - Voorwaarden : de onderhavige algemene voorwaarden. - Platform : het digitale en online platform waar de E-learning modules

Nadere informatie

Algemene voorwaarden en Privacy Policy ITMicroCV.nl

Algemene voorwaarden en Privacy Policy ITMicroCV.nl Algemene voorwaarden en Privacy Policy ITMicroCV.nl Over ITMicroCV ITMicroCV onthoudt zich binnen de wetgeving van elke aansprakelijkheid of garantie voor de nauwkeurigheid, volledigheid, bruikbaarheid,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. De Bedrijfsmakelaar.nl

ALGEMENE VOORWAARDEN. De Bedrijfsmakelaar.nl ALGEMENE VOORWAARDEN De Bedrijfsmakelaar.nl Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de toegang en het gebruik van de website van De Bedrijfsmakelaar.nl. Deel I. Algemeen Artikel 1 Definities en

Nadere informatie

WOONARK TE KOOP Cruquiushaven lx Heemstede

WOONARK TE KOOP Cruquiushaven lx Heemstede WOONARK TE KOOP Cruquiushaven 20 2102lx Heemstede Vraagprijs 385.000 v.o.n. - Casco: Beton - Afmeting: 17.00 x 4.25 m - Bouwjaar: onbeke - Aantal kamers: 3 - Woonoppervlakte: 67 m2 - Soort Boot: Woonark

Nadere informatie

Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel in enkelvoud als in meervoud.

Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel in enkelvoud als in meervoud. Algemene voorwaarden In dit document zijn de algemene voorwaarden van vrijwilligerscentraleamstelland.nl beschreven. Vrijwilligerscentrale-amstelland.nl is onderdeel van een netwerk van websites voor vraag

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden van De Persgroep Publishing nv

Gebruiksvoorwaarden van De Persgroep Publishing nv gebruiksvoorwaarden Gebruiksvoorwaarden van De Persgroep Publishing nv 1. Toepasselijkheid Deze gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op alle websites van De Persgroep Publishing nv, met maatschappelijke

Nadere informatie

DISCLAIMER Dairy Training Centre

DISCLAIMER Dairy Training Centre Gebruikersvoorwaarden Voor de toegang tot en het gebruik van deze website gelden, naast de toepasselijke wet- en regelgeving, de hierna genoemde condities en bepalingen. Gebruik van deze website betekent

Nadere informatie

WATERVILLA TE KOOP willem de zwijgerlaan RE Amsterdam

WATERVILLA TE KOOP willem de zwijgerlaan RE Amsterdam WATERVILLA TE KOOP willem de zwijgerlaan 278 1055 RE Amsterdam Vraagprijs 565.000 v.o.n. - Casco: Beton - Afmeting: 14.00 x 7.00 m - Bouwjaar: 1993 - Aantal kamers: 6 - Woonoppervlakte: 185 m2 - Soort

Nadere informatie

GEBRUIKERSVOORWAARDEN HALLOZORG

GEBRUIKERSVOORWAARDEN HALLOZORG ConnectedCare Zorg b.v. Statenlaan 8 6828 WE Arnhem 085-4018130 contact@hallozorg.nl www. hallozorg.nl GEBRUIKERSVOORWAARDEN HALLOZORG In dit document zijn de gebruikersvoorwaarden van HalloZorg beschreven.

Nadere informatie

GEBRUIKSVOORWAARDEN LEES DEZE GEBRUIKSVOORWAARDEN AANDACHTIG DOOR VOORDAT U DE WEBSITE GEBRUIKT.

GEBRUIKSVOORWAARDEN LEES DEZE GEBRUIKSVOORWAARDEN AANDACHTIG DOOR VOORDAT U DE WEBSITE GEBRUIKT. GEBRUIKSVOORWAARDEN LEES DEZE GEBRUIKSVOORWAARDEN AANDACHTIG DOOR VOORDAT U DE WEBSITE GEBRUIKT. HIERIN WORDEN DE VOORWAARDEN BESCHREVEN VOOR HET GEBRUIK VAN DEZE WEBSITE. Algemeen Deze website (exclusief

Nadere informatie

Uw gegevens kunnen worden gebruikt om derden in staat te stellen een overeenkomst met u te sluiten.

Uw gegevens kunnen worden gebruikt om derden in staat te stellen een overeenkomst met u te sluiten. Algemene voorwaarden Voor de toegang tot en het gebruik van de website www.westernsporthorses.com van Van Buuren Quality Horses (hierna: Westernsporthorses.com) gelden de hierna genoemde algemene voorwaarden

Nadere informatie

Gebruikersvoorwaarden

Gebruikersvoorwaarden Gebruikersvoorwaarden www.nimbles.com Nimbles B.V. is statutair gevestigd in Nederland en kantoorhoudend op de Prinsengracht 754, 1017 LD, Amsterdam, Nederland, ingeschreven bij het handelsregister van

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden Amsterdamse Cricket- en Hockeyclub Veni Vidi Vici (AC & HC AC & HC VVV)

Gebruiksvoorwaarden Amsterdamse Cricket- en Hockeyclub Veni Vidi Vici (AC & HC AC & HC VVV) Amsterdamse Cricket- en Hockeyclub Veni Vidi Vici (AC & HC AC & HC VVV) Gebruiksvoorwaarden Versie: Mei 2018 1 In een reglement van de vereniging worden die onderwerpen geregeld die in de statuten niet

Nadere informatie

WATERVILLA TE KOOP Ringvaartdijk dj Amsterdam. Ruime watervilla aan de rand van Amsterdam. Vraagprijs v.o.n.

WATERVILLA TE KOOP Ringvaartdijk dj Amsterdam. Ruime watervilla aan de rand van Amsterdam. Vraagprijs v.o.n. WATERVILLA TE KOOP Ringvaartdijk 94 1066 dj Amsterdam Vraagprijs 579.000 v.o.n. - Casco: Beton - Afmeting: 19.00 x 6.40 m - Bouwjaar: 1992 - Aantal kamers: 5 - Woonoppervlakte: 150 m2 - Perceeloppervlakte:

Nadere informatie

Schitterende watervilla te koop aan de rand van de Amsterdamse Jordaan

Schitterende watervilla te koop aan de rand van de Amsterdamse Jordaan WATERVILLA TE KOOP Da Costakade 377 1053 xa Amsterdam Vraagprijs 498.500 v.o.n. - Casco: Beton - Afmeting: 17.60 x 5.00 m - Bouwjaar: 2012 - Aantal kamers: 2 - Woonoppervlakte: 80 m2 - Perceeloppervlakte:

Nadere informatie

Algemene gebruiksvoorwaarden

Algemene gebruiksvoorwaarden Algemene gebruiksvoorwaarden De Juvederm website is eigendom van Allergan Limited ('Allergan'), en is uitsluitend bestemd voor inwoners van Nederland en België. De op deze site verstrekte informatie is

Nadere informatie

Vermeulen Reinigingstechniek, Tuin- en Parkmachines B.V. Telefoonnummer: adres:

Vermeulen Reinigingstechniek, Tuin- en Parkmachines B.V. Telefoonnummer: adres: Privacy Statement Vermeulen Reinigingstechniek, Tuin- en Parkmachines B.V. hecht veel waarde aan het beschermen van uw privacy en (persoons)gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd.

Nadere informatie

onderzoek en het uitvoeren van analyses, met als doel om zowel onze website als onze diensten te verbeteren.

onderzoek en het uitvoeren van analyses, met als doel om zowel onze website als onze diensten te verbeteren. Privacy Statement DoctorConnect V.O.F. (hierna te noemen: DoctorConnect) hecht veel waarde aan het beschermen van uw privacy en (persoons)gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd.

Nadere informatie

WOONSCHIP TE KOOP brouwersgracht GZ Amsterdam. Brouwersgracht Amsterdam, woonschip met modern interieur. Vraagprijs v.o.n.

WOONSCHIP TE KOOP brouwersgracht GZ Amsterdam. Brouwersgracht Amsterdam, woonschip met modern interieur. Vraagprijs v.o.n. WOONSCHIP TE KOOP brouwersgracht 80 1013 GZ Amsterdam Vraagprijs 409.000 v.o.n. - Casco: Staal - Afmeting: 23.00 x 4.75 (ca) m - Bouwjaar: 1897 - Aantal kamers: 3 - Woonoppervlakte: 62 m2 - Perceeloppervlakte:

Nadere informatie

Geautomatiseerde besluitvorming

Geautomatiseerde besluitvorming Privacy Verklaring STICHTING KUNSTKRING HATTEM hecht veel waarde aan het beschermen van uw privacy en (persoons)gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. In deze privacyverklaring

Nadere informatie

WOONSCHIP TE KOOP Durgerdammerdijk CR Amsterdam

WOONSCHIP TE KOOP Durgerdammerdijk CR Amsterdam WOONSCHIP TE KOOP Durgerdammerdijk 1012 1026CR Amsterdam Vraagprijs 389.000 v.o.n. - Casco: Staal - Afmeting: 24.50 x 5.04 m - Bouwjaar: 1909 - Aantal kamers: 3 - Woonoppervlakte: 100 m2 - Soort Boot:

Nadere informatie

WATERVILLA TE KOOP Lange Muiderweg LB Weesp

WATERVILLA TE KOOP Lange Muiderweg LB Weesp WATERVILLA TE KOOP Lange Muiderweg 520 1382 LB Weesp Vraagprijs 799.000 v.o.n. - Casco: Beton - Afmeting: 16.50 x 6.25 m - Bouwjaar: 2002 - Aantal kamers: 5 - Woonoppervlakte: 195 m2 - Soort Boot: Watervilla

Nadere informatie

Algemene voorwaarden register van toepassing op erkend lid zzp-er

Algemene voorwaarden register van toepassing op erkend lid zzp-er Algemene voorwaarden register van toepassing op erkend lid zzp-er Stichting Erkenningsregeling Omgevingsrecht, gevestigd aan de Rijnhavenkade 8, 2404 HB te Alphen aan de Rijn, ingeschreven onder KvK-nummer

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN JGZ ACADEMIE. 1. DEFINITIES In deze voorwaarden wordt onder de volgende begrippen verstaan:

ALGEMENE VOORWAARDEN JGZ ACADEMIE. 1. DEFINITIES In deze voorwaarden wordt onder de volgende begrippen verstaan: 1. DEFINITIES In deze voorwaarden wordt onder de volgende begrippen verstaan: 1.1 Algemene Voorwaarden : onderhavige voorwaarden. 1.2 E-learning Module(s) : de online cursus(sen) die door NCJ aan de Gebruiker

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden klantbeoordelingssysteem

Gebruiksvoorwaarden klantbeoordelingssysteem Gebruiksvoorwaarden klantbeoordelingssysteem De Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassingen op het gebruik van het klantbeoordelingssysteem van DTG B.V., gevestigd aan de Herikerbergweg 88, (1101 CM) Amsterdam,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CONNECTEDCARE - GEBRUIKERS

ALGEMENE VOORWAARDEN CONNECTEDCARE - GEBRUIKERS connectedcare services b.v. Hogestraat 54 6953 AW Dieren 085-7739903 contact@connectedcare.nl www.connectedcare.nl ALGEMENE VOORWAARDEN CONNECTEDCARE - GEBRUIKERS In dit document zijn de algemene voorwaarden

Nadere informatie

1. Registratie en inloggegevens; betaling; abonnementskosten

1. Registratie en inloggegevens; betaling; abonnementskosten Voorwaarden Gebruiksvoorwaarden Karify Welkom op onze website die u toegang biedt tot het programma Karify. Karify is een online eco- systeem waar aanbieders en afnemers terecht kunnen voor e- health toepassingen

Nadere informatie

en/of haar partners toebehoren. U mag deze content uitsluitend gebruiken om van de website en de daarop aangeboden diensten gebruik te maken.

en/of haar partners toebehoren. U mag deze content uitsluitend gebruiken om van de website en de daarop aangeboden diensten gebruik te maken. Privacy Statement Kaat Administraties en Belastingadvies hecht veel waarde aan het beschermen van uw privacy en (persoons)gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. In deze privacyverklaring

Nadere informatie

Licentieovereenkomst Construction Media

Licentieovereenkomst Construction Media Licentieovereenkomst Construction Media Dit document bevat de licentieovereenkomst van Construction Media. Deze licentieovereenkomst is van toepassing op alle door Construction Media aan een gebruiker

Nadere informatie

Datum: Versie Privacy Statement

Datum: Versie Privacy Statement Datum: 14-08-2018 Versie 1.00 Privacy Statement Stichting Elvee hecht veel waarde aan het beschermen van uw privacy en (persoons)gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. In deze

Nadere informatie

Door het gebruik van de Website en het derhalve aanvaarden van de Gebruiksvoorwaarden, gaat u daarnaast akkoord met ons privacy beleid.

Door het gebruik van de Website en het derhalve aanvaarden van de Gebruiksvoorwaarden, gaat u daarnaast akkoord met ons privacy beleid. I. Algemene gebruiksvoorwaarden Mijnhuurprijs.nl 1. Welkom bij Mijnhuurprijs.nl Deze gebruiksvoorwaarden zijn met ingang van 1 oktober 2016 van toepassing op ieder gebruik van de website Mijnhuurprijs.nl,

Nadere informatie

ALGEMENE GEBRUIKERSVOORWAARDEN CASHLESS BETALEN EN CHECK POINT, CASHLES APP, MULTICARD NEDERLAND B.V.

ALGEMENE GEBRUIKERSVOORWAARDEN CASHLESS BETALEN EN CHECK POINT, CASHLES APP, MULTICARD NEDERLAND B.V. ALGEMENE GEBRUIKERSVOORWAARDEN CASHLESS BETALEN EN CHECK POINT, CASHLES APP, MULTICARD NEDERLAND B.V. Toegang tot en gebruik van de faciliteiten en informatie van het portal Check Point, van de Cashless

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Friddo

Algemene Voorwaarden Friddo Algemene Voorwaarden Friddo Algemeen Friddo is een dienst die bedoeld is om knutsels van kinderen digitaal vast te leggen en op te slaan en er uiteindelijk een fotoboek mee te creëren en te bestellen.

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden MHCZ Website en App

Gebruiksvoorwaarden MHCZ Website en App 1. Definities 1.1 MHCZ, de vereniging Mixed Hockey Club Zoetermeer gevestigd te Zoetermeer en geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 40407947; 1.2 App, de verzameling van officieel door

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor het gebruik van de NCDR database en website

Algemene voorwaarden voor het gebruik van de NCDR database en website ALGEMENE VOORWAARDEN VAN NCDR Algemene voorwaarden voor het gebruik van de NCDR database en website 1. Definities 1.1 De hierna met een hoofdletter aangeduide begrippen hebben de volgende betekenis: a.

Nadere informatie

Gebruikersvoorwaarden

Gebruikersvoorwaarden Gebruikersvoorwaarden GEBRUIKSVOORWAARDEN CAR COLLECT Artikel 1. Algemeen 1. Deze website ( www.carcollect.nl, hierna: de Website ) is eigendom van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van toepassing op opdrachtgevers

Algemene voorwaarden van toepassing op opdrachtgevers Algemene voorwaarden van toepassing op opdrachtgevers OLOcoach Coöperatieve Vereniging U.A., gevestigd aan de C.R. de Boerstraat 55, 9204 LE te Drachten, ingeschreven onder KvK-nummer 60694890, hierna

Nadere informatie

Algemene voorwaarden OLOcoach van toepassing op opdrachtgevers

Algemene voorwaarden OLOcoach van toepassing op opdrachtgevers Algemene voorwaarden OLOcoach van toepassing op opdrachtgevers OLOcoach, handelsnaam van Loket Breimer B.V. gevestigd aan de C.R. de Boerstraat 55, 9204 LE te Drachten (hoofdvestiging), ingeschreven onder

Nadere informatie

2. Informatie! De Website en de Inhoud zijn uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en niet als advies.!

2. Informatie! De Website en de Inhoud zijn uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en niet als advies.! ALGEMENE VOORWAARDEN WEBSITE ICOVET De website ICOVet.nl is een website van AUV Dierenartsencoöperatie, Beversestraat 23, Cuijk, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer

Nadere informatie

2. Definitie en algemene toegangsregels

2. Definitie en algemene toegangsregels Lees deze algemene voorwaarden even aandachtig door. Door op deze website te surfen, te bezoeken of er gebruik van te maken, stem je in met en acht je je gebonden door de hierna vermelde algemene voorwaarden.

Nadere informatie

GEBRUIKSVOORWAARDEN EN DISCLAIMER

GEBRUIKSVOORWAARDEN EN DISCLAIMER GEBRUIKSVOORWAARDEN EN DISCLAIMER 1. Identiteit en contactgegevens van Basiel 1.1. De website beschikbaar op het adres www.feestzaalbasiel.be (hierna: de Website ) wordt uitgebaat door en is eigendom van

Nadere informatie

Disclaimer, Gebruiksvoorwaarden, Privacy Voorwaarden en Cookies

Disclaimer, Gebruiksvoorwaarden, Privacy Voorwaarden en Cookies Disclaimer, Gebruiksvoorwaarden, Privacy Voorwaarden en Cookies www.dinoloket.nl, www2.dinoloket.nl, www.bodemenondergrond.nl, www.broinfo.nl, www.thermogis.nl en www.delfstoffenonline.nl (Versie januari

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN DINNERSITE

ALGEMENE VOORWAARDEN DINNERSITE ALGEMENE VOORWAARDEN DINNERSITE Deze algemene voorwaarden bestaan uit drie modules: Gebruiksvoorwaarden (module 1): die van toepassing zijn op ieder gebruik van iedere bezoeker van de websites en mobiele

Nadere informatie

LIDMAATSCHAPSVOORWAARDEN Winspel Vlinder.nl

LIDMAATSCHAPSVOORWAARDEN Winspel Vlinder.nl 1/7 LIDMAATSCHAPSVOORWAARDEN Winspel Vlinder.nl Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de dienstverlening van Beautysalon Vlinder welke wordt aangeboden op de website www.vlinder.nl/winspel.

Nadere informatie

AutoTrack.nl. Gebruiksvoorwaarden

AutoTrack.nl. Gebruiksvoorwaarden AutoTrack.nl Gebruiksvoorwaarden Lees deze gebruiksvoorwaarden (hierna: Voorwaarden ) zorgvuldig door alvorens gebruik te maken van de AutoTrack.nl website. Door de AutoTrack.nl website te gebruiken, geeft

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van DE LEUKSTE OPPAS VAN NEDERLAND

Algemene Voorwaarden van DE LEUKSTE OPPAS VAN NEDERLAND Algemene Voorwaarden van DE LEUKSTE OPPAS VAN NEDERLAND Voor de toegang tot en het gebruik maken van de website van DE LEUKSTE OPPAS VAN NEDERLAND gelden de volgende Algemene Voorwaarden en alle toepasselijke

Nadere informatie

Artikel 2. Algemene bepalingen over de inhoud van de Website

Artikel 2. Algemene bepalingen over de inhoud van de Website Gebruiksvoorwaarden websites ViopTo ViopTo exploiteert diverse internet fora waar Bezoekers een schat aan informatie kunnen vinden en kunnen delen. Om de gebruikservaring van ViopTo websites zo optimaal

Nadere informatie

STICHTING KUNSTKRING HATTEM & STICHTING VRIENDEN KUNSTKRING HATTEM

STICHTING KUNSTKRING HATTEM & STICHTING VRIENDEN KUNSTKRING HATTEM Privacy Verklaring hechten veel waarde aan het beschermen van uw privacy en (persoons)gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden VrijwilligersVacaturebank.nl - Gebruikers

Algemene Voorwaarden VrijwilligersVacaturebank.nl - Gebruikers Algemene Voorwaarden VrijwilligersVacaturebank.nl - Gebruikers In dit document zijn de algemene voorwaarden van Stichting VrijwilligersVacaturebank beschreven. De algemene voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

PoweredByYou is te allen tijde gerechtigd deze gebruiksvoorwaarden aan te passen of aan te vullen.

PoweredByYou is te allen tijde gerechtigd deze gebruiksvoorwaarden aan te passen of aan te vullen. Gebruiksvoorwaarden Op deze website vindt je de laatste informatie en voorwaarden met betrekking tot de producten en dienstverlening die PoweredByYou met haar website aanbiedt. Deze gebruiksvoorwaarden

Nadere informatie

Let op: Artikel 1: Algemeen 1. Artikel 2: Overeenkomst Artikel 3: Gegevens 1.

Let op: Artikel 1: Algemeen 1. Artikel 2: Overeenkomst Artikel 3: Gegevens 1. Let op: Verkoop aanvragen kunnen zonder opgaaf van redenen door Online-horecamakelaar worden geweigerd of van de diverse aanbodsites worden verwijderd zonder dat hiervoor enig recht op schadevergoeding

Nadere informatie

ALGEMENE GEBRUIKERSVOORWAARDEN CASHLESS BETALEN EN CHECK POINT, CASHLES APP, MULTICARD NEDERLAND B.V.

ALGEMENE GEBRUIKERSVOORWAARDEN CASHLESS BETALEN EN CHECK POINT, CASHLES APP, MULTICARD NEDERLAND B.V. ALGEMENE GEBRUIKERSVOORWAARDEN CASHLESS BETALEN EN CHECK POINT, CASHLES APP, MULTICARD NEDERLAND B.V. Toegang tot en gebruik van de faciliteiten en informatie van het portal Check Point, van de Cashless

Nadere informatie

WATERVILLA TE KOOP Bilderdijkkade RS Amsterdam

WATERVILLA TE KOOP Bilderdijkkade RS Amsterdam WATERVILLA TE KOOP Bilderdijkkade 801 1052RS Amsterdam Vraagprijs 595.000 v.o.n. - Casco: Beton - Afmeting: 17.00 x 5.00 m - Bouwjaar: 2001 - Aantal kamers: 3 - Woonoppervlakte: 80 m2 - Soort Boot: Watervilla

Nadere informatie

Wanneer u een (proef)abonnement neemt, een overeenkomst sluit of contact opneemt met de

Wanneer u een (proef)abonnement neemt, een overeenkomst sluit of contact opneemt met de 1. PRIVACY Wanneer u een (proef)abonnement neemt, een overeenkomst sluit of contact opneemt met de www.asbestarchivering.nl, worden de door u verstrekte en gebruikte persoonsgegevens vastgelegd en verwerkt.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor het gebruik van MijnSchoolIsUniek.nl

Algemene voorwaarden voor het gebruik van MijnSchoolIsUniek.nl Algemene voorwaarden voor het gebruik van MijnSchoolIsUniek.nl Artikel 1 Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk

Nadere informatie

Knab Verzekeren gebruiksvoorwaarden

Knab Verzekeren gebruiksvoorwaarden Knab Verzekeren gebruiksvoorwaarden Knab Verzekeren gebruiksvoorwaarden Wie zijn wij? De app wordt je aangeboden door Knab Verzekeren, een handelsnaam van Knab Advies en Bemiddeling N.V. Knab Verzekeren

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden BeterThuis

Algemene Voorwaarden BeterThuis Algemene Voorwaarden BeterThuis Gedeponeerd bij de KvK en Fabrieken van A dam, KvK Inschrijfnummer: 57444412. Ten aanzien van de dienstverlening van BeterThuis gelden de volgende voorwaarden en alle toepasselijke

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden. Waarop zijn de gebruiksvoorwaarden van toepassing?

Gebruiksvoorwaarden. Waarop zijn de gebruiksvoorwaarden van toepassing? Gebruiksvoorwaarden Dit zijn de gebruiksvoorwaarden van Myplace. Deze gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing als je gebruik maakt van de Myplace applicatie en website. Deze gebruiksvoorwaarden informeren

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Gebruikers

Algemene voorwaarden Gebruikers Algemene voorwaarden Gebruikers Ten aanzien van de dienstverlening van Onlineschademelden.nl gelden de volgende voorwaarden en alle toepasselijke wettelijke regels. Door gebruik te maken van de Website

Nadere informatie

Algemene voorwaarden : deze algemene voorwaarden van VSG, die van toepassing zijn bij het gebruik van de website en de Monitor Sport en Gemeenten.

Algemene voorwaarden : deze algemene voorwaarden van VSG, die van toepassing zijn bij het gebruik van de website en de Monitor Sport en Gemeenten. Algemene voorwaarden Monitor Sport en Gemeenten 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Aanmeldformulier Monitor Sport en Gemeenten : Formulier waarmee de Gebruiker bij ondertekening

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden wehelpen.nl - Gebruikers

Algemene Voorwaarden wehelpen.nl - Gebruikers Algemene Voorwaarden wehelpen.nl - Gebruikers In dit document zijn de algemene voorwaarden van WeHelpen beschreven. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die u sluit met WeHelpen

Nadere informatie